Goldman Sachs rahoittaa järjestelmällisesti sionistien terrorismia Palestiinassa

Kansainvälisen finanssikriisin synnyttänyt juutalainen Goldman Sachs –pankki rahoittaa sionististen terroristiryhmien rikollisuutta miehitetyssä Palestiinassa, kirjoittaa vasemmistojuutalainen Mondoweiss-julkaisu.

Vaikka kaikki Goldman Sachsin tärkeimmät avainhenkilöt ja yhteistyökumppanit ovat pankin perustamisesta lähtien olleet juutalaisia (1, 2, 3, 4, 5), ovat monet väittäneet, ettei ”pääomalla ole kasvoja”. Liberaalien mukaan on rasistista kutsua Goldman Sachsia ”juutalaiseksi pankiksi”.

Rikollispankki itse ei kuitenkaan yritä peitellä juutalaista identiteettiään ja sionistista arvomaailmaansa. Juutalaisten siirtokunnat miehitetyillä palestiinalaisalueilla ovat kansainvälisten lakien mukaan rikollisia. Vaikka siirtokuntahankkeen tavoitteena on suorittaa Palestiinan etninen puhdistus laittomin keinoin, tarjoaa Goldman Sachs siirtokunnille auliisti rahoitusta.

Mondoweissin ja israelilaisen Haaretz-lehden mukaan ”Goldman Sachs rahoittaa järjestelmällisesti oikeistolaisia juutalaisryhmiä hyväntekeväisyysrahastonsa [sic!] kautta”. Yksi ”hyväntekeväisyyden” kohteista on raakuudestaan ja rasismistaan tunnettu Hebronin juutalaissiirtokunta.

Hebronin sionistit ovat toistuvasti syyllistyneet erityisen raukkamaiseen väkivaltaan palestiinalaislapsia kohtaan.


Video: Hebronin juutalaiset siirtokunta-aktivistit ovat tunnettuja sadistisista rikoksista.

Terrorismi ei lopu, koska Goldman omistaa valtapuolueet

Haaretz’n mukaan Goldman Sachsin ”hyväntekeväisyysrahasto” on pankin ylimmän johdon tiukassa kontrollissa, joten Hebronin terroristien rahoittaminen ei voi olla vahinko.

Siirtokuntien lisäksi Goldman tukee lukuisia muita äärisionistisia ryhmiä, kuten AIPAC:n, American Jewish International Relations Instituten ja American Friends of the Likud Partyn kaltaisia painostusjärjestöjä.

Finanssikriisin jälkeen Yhdysvaltojen hallitus palkitsi Goldman Sachsin lahjoittamalla pankille 13 miljardia dollaria ”pelastusrahoja”, joilla tahdottiin turvata valtapuolueita rahoittavien rikollispankkien vakavaraisuus.

Amerikkalaiset veronmaksajat pakotetaan siis tietämättään rahoittamaan juutalaisten järjestäytynyttä rasistista terroria Lähi-idässä.

Tilanne ei tule muuttumaan tulevaisuudessakaan, sillä Goldman on ostanut sekä demokraatit että republikaanit puolelleen. Korruption, talousrikollisuuden ja sionistisen terrorin vyyhtiä kutsutaan ”länsimaiseksi demokratiaksi”.

 

Lue myös:

Professori: Juutalaiset pakottavat Palestiinan köyhyyteen
Juutalaiset ja rasismi, osa 3: Miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia?

1 kommentti

  1. Sitten ihmetellään mistä kumpuaa eri puolilla oleva juutalaisviha, vaikka tosiasioita putkahtaa esille peittelystä huolimatta. Kaikki eivät sentään ole sokeita ja tyhmiä. Tavallista taatelin tallaajaa kusetetaan mennen tullen ja muita uhkaillaan ja painostetaan muita konsteja käyttäen. On vaalikampanja-avustuksia, aamiaisrukoustilaisuuksia jne. Mutta kaikki eivät unohda…

    Plusääni(14)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat