Sionistipuolueen homopormestari löydettiin kuolleena vastenmielisissä olosuhteissa Ranskassa

Ranskan sionistiseen Front National –puolueeseen kuulunut Mantes-la-Villen varapormestari Dominique Ghys löydettiin hiljattain kuolleena vähintäänkin kummallisista olosuhteista.

Ghysin kollega löysi kuolleen varapormestarin ruumiin tämän kotoa viime perjantaina. Front National –poliitikko makasi maassa käsiraudoissa, ilman paitaa, seksilelujen ympäröimänä ja koiran talutushihna kaulansa ympärillä.

Todellinen skandaali on kuitenkin se, että nykyään Marine Le Penin johtama Front National on hyväksynyt Ghysin puolueeseen, vaikka hänen perversionsa ovat olleet julkinen salaisuus.

Ranskalaislehdistön mukaan sadomasokisti Ghys tilasi Internetistä usein mustia pohjoisafrikkalaisia seksikumppaneikseen.

Yksi miesprostituoiduista vei jopa Ghysin auton sen jälkeen, kun näiden välille oli syttynyt riita maksujärjestelyistä. Toisinaan Ghysin kulissivaimo joutui seuraamaan irstailua vierestä. Kaikesta huolimatta hän sai kuulua Front Nationaliin ja edustaa puoluetta tärkeässä virassa.

Front National oli yksi Euroopan suoraselkäisimpiä isänmaallisia puolueita, kun holokaustirevisionisti Jean-Marie Le Pen vielä johti sitä. Front Nationalia pelättiin niin paljon, että juutalaiset terroristijärjestöt pyrkivät jopa murhaamaan ja kiduttamaan sen jäseniä.

Kun puolueen johtajaksi nousi juutalaisen kanssa naimisissa oleva Marine Le Pen, puolue on lieventänyt maahanmuuttopoliittista linjaansa ja alkanut tehdä yhteistyötä esimerkiksi homolobbausjärjestöjen kanssa. Puolueen uusi sukupolvi pyrkii hännystelemään hallitsevaa eliittiä kumartamalla myös kohti Israelia.

Ghysin saama virka oli siis vain jäävuoren huippu Front Nationalin korruptiossa.

 

Lue myös: Vetoomus maahanmuuttokriittisille medioille ja kirjoittajille

6 kommenttia

 1. Ei tämä vielä mitään.

  Iso-Britanniassa juutalaisikoni Lord Greville Janner (nyttemmin kuollut) on skandaalin keskiössä, koska hän käytti virka-asemaansa ja vaikutusvaltaansa muutenkin huonoissa ja vaikeissa oloissa eläneiden lasten seksuaaliseen hyödyntämiseen (suomeksi: pedofiliaan).

  Häntä ei millään saatu oikeuteen ja kaikki mahdolliset keinot osattiin käyttää oikeuden välttämiseksi.

  Hän oli mm. Holocaust Educational Trust (näitähän riittää, holokausti siellä, toinen täällä ja joka puolella The Holocaust) perustajajäseniä jne. jne. Tyypillinen ah niin hyvä yhteiskunnan jäsen, tietenkin, mutta lapset kiinnostivat kovasti, etenkin kahdestaan suljettujen ovien takana.

  (((BBC))) antoi tietenkin kohtuuttomasti aikaa mm.hänen lapsilleen, joista tytär on rabbi, tietenkin, ja kaikki syytökset ovat, tietenkin, antisemitismiä. Todistajia on tullut julkisuuteen mielinmäärin kertomaan Greville-sedän käyttäytymisestä, mutta, ei, oikeuteen ei millään ehtinyt tämä setä. Menehtyi.

  Hänestä on kirjoitettu paljon The Occidental Observer-sivustolla. Kirjoittajana Francis Carr Begbie.

  Hän kuvaa kirjoituksissaan ilmiötä: The Jewish Privilege. Kannattaa lukea, etenkin kaikkien sionistifanien. Elävää sionismia nimittäin.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 2. Ensi alkuun paheksuin lievästi otsikossa ollutta virhettä, että oltiinko sitä epärehellisin keinoin liikkeellä kun varapormestaria pitää väittää pormestariksi. Sitten huomasin artikkelin kirjoittajan ongelman. Toisaalta ei oikein voinut kirjoittaa varahomopormestarista, muttei myöskään homovarapormestarista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Thomas Elfgren nro 2 siellä vain toteuttanut itseään.

  Tuo Jean-Marie Le Penin erottaminen oli kyllä aika ihmeellistä. Muistan kun ajattelin, että surkeeta touhua.
  Ja totuus taitaa olla vieläkin surkeampi.

  Syöpäläisten lonkerot ovat valmiina joka paikassa, jos ei muuten niin naimakaupoilla.

  Ei näistä poliittisten ja varakkaiden perheiden jälkeläisistä ole pitämään aatteita ja periaatteita, jos heillä sellaisia on koskaan ollutkaan.
  Kaikki on kaupan painostuksen ja rahan edessä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Hintit ovatkin järjestään vasureita, sillä heillä on tarkoituksena aivopestä kaikki lapset hinteiksi. Sairasta, erittäin sairasta.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat