Vetoomus maahanmuuttokriittisille medioille ja kirjoittajille

Euroopan pakolaiskriisi sekä maahantunkeutujien alati raaistuva väkivalta suomalaisia ja muita eurooppalaisia kohtaan on lisännyt huomattavasti maahanmuuttokriittisten julkaisujen suosiota ja lukumäärää.

Suomessa maahanmuuttokriittisten julkaisujen suhteet toisiinsa ovat valtaosin varsin hyvät; julkaisut tukevat sekä mainostavat toisiaan ja ilmoittavat lähteensä rehellisesti.

Hyvä yhteishenki on valanut lukijoihin intoa ja kannustanut levittämään sanaa myös katutasolla esimerkiksi mielenosoituksissa. Kun eliitti ja poliittiset vastustajat ovat hyökänneet esimerkiksi Rajat kiinni -mielenosoituksia vastaan, ovat maahanmuuttokriittiset mediat puhaltaneet yhteen hiileen tuodakseen totuuden julki valtamedian valheista huolimatta.

Jotta suomalaisystävällistä poliittista liikehdintää voitaisiin vahvistaa entisestään, tulee myös maahanmuuttokriittisten mediojen kehittää toimintaansa. Tämä ei tarkoita ainoastaan entistä parempien ja innostavampien sisältöjen tuottamista vaan myös poliittisesti johdonmukaista viestintää.

Maahanmuuttokriittisten julkaisujen toimituskuntiin on järjestelmällisesti pyrkinyt (yleensä anonyymisti toimivia) henkilöitä, joiden tavoitteena on rappeuttaa liikkeen yhteishenkeä. Provokaattorit on usein helppo tunnistaa siitä, että he ajavat valtamedian linjaa haukkumalla vastapuolta esimerkiksi ”putinisteiksi” tai ”natseiksi”.

Putinisteja” ovat provokaattorien mukaan EU:n, Israelin, Yhdysvaltojen, suurten pankkien ja Naton vastustajat. ”Natseja” ovat puolestaan ne, jotka nostavat esiin uutisia siitä, kuinka vaikutusvaltaiset juutalaisjärjestöt ajavat järjestelmällisesti monikulttuurisuuspolitiikkaa ja kulttuurimarxismia Euroopassa. Jotkut ovat vieneet retoriikan kummallisuudessaan äärimmilleen ja väittäneet, että jopa EU on ”natsien” projekti.

israel21c

Israelin maahanmuuttopoliittinen kaksinaismoralismi. Klikkaa kuva suuremmaksi!
Israelin maahanmuuttopoliittinen kaksinaismoralismi. Klikkaa kuva suuremmaksi!

Miksi epäjohdonmukainen kirjoittaminen on vaarallista?

Epäjohdonmukainen ja kansallismielistä liikettä pieniin osiin pirstova retoriikka syö julkaisujen uskottavuutta ja tulehduttaa yhteishengen.

On ymmärrettävää ja positiivista, että kaikilla julkaisuilla on omat ”erityisalueensa”. Ei ole realistista vaatia 100-prosenttisesti yhtenäistä linjaa. Kaikkien kannalta on kuitenkin edullisinta, ettei totuudenpuhujien päälle pyritä heittämään lokaa silloin, kun he puhuvat perinteistä maahanmuuttokritiikkiäkin ”poliittisesti epäkorrektimmista” aiheista, kuten juutalaisten järjestöjen toiminnasta.

”Natsittelu” ja EU-johtajien rinnastaminen esimerkiksi Hitleriin on harhaanjohtavaa viestintää. Kansallissosialistit ovat myös Suomessa tärkeä osa maahanmuuttovastaista liikettä, kun taas juutalaiset järjestöt sekä George Sorosin kaltaiset juutalaiset vaikuttajat ovat poikkeuksetta ”vastapuolella”.

Pohjoismaiden valtamedian kolme vaikutusvaltaisinta sukua (Bonnierit, Hjörnet ja Erkot) ovat kaikki juutalaisia. He vastaavat pitkälti siitä, millaista mielikuvaa monikulttuurisuudesta on meille syötetty jo vuosikymmenten ajan.

Alla on muutamia tärkeitä linkkejä aiheeseen liittyen:

Milloin ”natsista” tuli haukkumasana?

”Natsivastainen” retoriikka on pitkälti peruja 2010-luvun vaihteen ”vastajihadistisen” liikkeen propagandasta, jonka mukaan Israel on ”lännen liittolainen” islamisaatiota vastaan. Israel ja Yhdysvallat ovat kuitenkin tehneet tiivistä yhteistyötä Bashar al-Assadin, Muammar Gaddafin ja edesmenneen Saddam Husseinin maallisten hallitusten kaatamiseksi.

Sodissaan arabinationalisteja vastaan sionistit ovat tukeneet ISIS:n ja al-Qaidan kaltaisia ääri-islamisteja, minkä muun muassa YK on myöntänyt. Nämä sodat ovat nykyisen pakolaistulvan lähteitä. Israel ei siis suinkaan ”suojele länttä terrorismilta ja pakolaisilta”.

Jewish Telegraphic Agencyn kaltaisten julkaisujen mukaan suuret juutalaisjärjestöt niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa kannattavat avoimien rajojen politiikkaa. Lännen on otettava vastaan pakolaisvirrat, jotka syntyivät Israelin ajamista sodista.

Maahanmuuttokriittisillä julkaisuilla ei siis pitäisi olla mitään motiiveja suojella juutalaisia tai sionistisia ryhmiä. Vastapuolen ”natsittelu” on naurettavaa, sillä Euroopassa kansallissosialistiset järjestöt ovat aktiivinen osa maahanmuuttovastaista kampanjointia.

Kun muokkaamme tiedottamisestamme johdonmukaisempaa, on sisältömme uskottavampaa ja toimintamme tehokkaampaa!

– Yleisiä sekaannuksen teemoja –

Sekaannusta ja termien harhaanjohtavaa käyttöä syntyy usein muun muassa suhteessa erilaisiin oikeistopopulistisiin puolueisiin sekä Lähi-idän tilanteeseen.

1. Euroopan puolueet – oppositiota vai valeoppositiota?

Suomessa vaihtoehtomediojen lukijat tietävät jo varsin hyvin, että perussuomalaiset on pelkkä härski huijaus. On kuitenkin tärkeä huomata, että perussuomalaisilla on eri puolilla Eurooppaa sisarpuolueita, jotka ovat olleet aivan yhtä selkärangattomia poliittisen paineen alla.

On tärkeää, että suomalaiset vaihtoehtomediat kirjoittavat niistä johdonmukaisesti. Alla lista tärkeimmistä valeoppositiopuolueista:

Ruotsidemokraatit: Puolueella on maine, jonka mukaan se kannattaa ”kovan linjan maahanmuuttopolitiikkaa”. Jopa perussuomalaisten Jussi Halla-aho on kuitenkin myöntänyt, että Suomen hallituksilla on perinteisesti ollut ”kovempi linja” maahanmuutossa kuin Ruotsidemokraateilla.

Puolue on järjestelmällisesti lieventänyt linjaansa pyrkiessään kartuttamaan suosiotaan ja sen retoriikan perusteella Israel on puolueelle rakkaampi maa kuin Ruotsi. Puolue on myös tuominnut eli puukottanut selkään kaikkia tiukaa maahanmuuttopolitiikkaa vaativia nationalistijärjestöjä.

Vaihtoehto Saksalle (Alternativ für Deutschland): AfD oli aiemmin samassa europarlamenttiryhmässä kuin perussuomalaiset. AfD kuitenkin erotettiin, koska se vaati aseellista rajavalvontaa; perussuomalaiset puukotti AfD:tä selkään tukemalla europarlamenttiryhmän päätöstä.

Sittemmin AfD itse on kuitenkin myös ryhtynyt puukottamaan jäseniään selkään julkisen paineen alla; puolue tahtoo erottaa maapäiväedustajansa Wolfgang Gedeonin vain siksi, että juutalaisjärjestöt ovat ottaneet hänet silmätikukseen.

Itävallan vapauspuolue (FPÖ): Puolue on valtaa tavoitellessaan kääntänyt selkänsä Itävallan kansallismieliselle perinnölle ja ilmoittanut tahtovansa ”tuhota” kovan linjan kansallismielisen liikehdinnän. Syynä tälle on se, että FPÖ pyrkii olemaan enemmän Israelin kuin itävaltalaisten mieleen.

Sen jälkeen kun puoluejohto aloitti valtiovierailut Israeliin, on puolue vaatinut ”natsien” kokemien mielipidevainojen koventamista.

– Ranskan Kansallinen rintama (Front National): Kun puolueen johtajaksi nousi juutalaisen kanssa naimisissa oleva Marine Le Pen, puolue on lieventänyt maahanmuuttopoliittista linjaansa ja alkanut tehdä yhteistyötä esimerkiksi homolobbausjärjestöjen kanssa.

– Britannian Ukip: Linja on pitkälti sama kuin FPÖ:llä ja Kansallisella rintamalla.

– Alankomaiden vapauspuolue: Hyvin pitkälti samanlainen puolue kuin Ruotsidemokraatit sekä Kansallinen rintama. Maahanmuuttokritiikki on paljastunut tyhjäksi ääntenkalasteluretoriikaksi ja mitättömäksi teemaksi sionismiin ja Israeliin verrattuna.

Avner-Ben-Yisrael-SvenskJudiskDialog-Jomshof-SDs-valvaka-2014
Ruotsidemokraatteja.

Toisaalta Euroopassa toimii myös puolueita, jotka vastustavat kulttuurimarxismia sekä pankkien pyrkimyksiä alistaa itsenäisiä valtioita. Alla lista todellisista oppositiopuolueista:

– Kreikan Kultainen aamunkoitto: Tahtoo kansallistaa Kreikan keskuspankin ja on osoittanut aitoa valmiutta erota EU:sta ja palauttaa Afrikan ja Lähi-idän tunkeutujat kotimaihinsa keinoja kaihtamatta. Eliitti on reagoinut puolueen suosioon vangitsemalla sen johtajat ja yrittämällä kieltää sen useaan otteeseen.

– Kyproksen ELAM: Kultaisen aamunkoiton sisarpuolue.

– Saksan NPD: Ajaa monia samoja reaalipoliittisia kansallismielisiä tavoitteita kuin Kultainen aamunkoitto, vaikka ei ole saavuttanut samanlaista suosiota. Pienempiä aitoja kansallismielisiä puolueita ovat Saksassa Die Rechte sekä Der Dritte Weg.

– Italian Casa Pound: Aiemmin ruohonjuuritasolla toiminut aktivistijärjestö, joka on aloittanut myös puoluepolitiikan. Vastustaa ankarasti EU:ta, TTIP:tä ja ulkomaalaisten pankkien poliittista ylivaltaa.

– Meidän Slovakiamme, Tšekin Kansallinen demokratia ja Serbian radikaalipuolue: aitoja ja tinkimättömiä nationalistipuolueita, jollaisia Suomessa ei ole vielä nähty sitten toisen maailmansodan. Vaativat täydellistä itsemääräämisoikeutta sekä kaikkien tunkeutujien palauttamista.

2. Lähi-idän tilanne vaikuttaa äärimmäisen sekavalta aluksi kenen tahansa länsimaalaisen silmiin.

”Oikeistopopulistit” valehtelevat usein, että Lähi-idässä taistelee keskenään kaksi voimaa, ”länsimaisia arvoja” ajava juutalaisvaltio Israel sekä Israelin viholliset eli ääri-islamistiset arabit.

Todellisuus on kuitenkin paljon mielenkiintoisempi, sillä Israel on valtavirtaistenkin politiikantutkijoiden mukaan liittoutunut todellisten ääri-islamistien, kuten al-Nusran rintaman (al-Qaida) kanssa kukistaakseen huomattavasti maltillisempia voimia.

Isänmaallisten eurooppalaisten näkökulmasta muutamia Lähi-idän tärkeimpiä liikehdintöjä voi luokitella esimerkiksi seuraaviin ryhmiin:

Euroopan kannalta hyödyllisiä ryhmiä:

Arabinationalistit: tunnettuja nimiä ovat esimerkiksi Saddam Hussein, al-Assadin suku, Gamal Abdel Nasser, Muammar Gaddafi ja Ahmed Ben Bella. Tähän ryhmään voi lukea yksinkertaistuksen vuoksi myös esimerkiksi Syyrian Sosiaalisen kansanpuolueen (SSNP).

Nämä puolueet ovat arabimaailman vastineita Euroopan nationalistipuolueille: ne vastustavat ääri-islamismia, kannattavat uskonnonvapautta, vastustavat ulkoisten suurvaltojen sekaantumista omaan sisäpolitiikkaan ja kannattavat taloudellista protektionismia.

Yhdysvallat ja Israel ovat pitäneet arabinationalisteja (eivätkä ääri-islamisteja) perinteisesti pahimpina vihollisinaan. Siksi länsi on käyttänyt ääri-islamisteja työkalunaan hyökätessään esimerkiksi Saddam Husseinin Irakia, Muammar Gaddafin Libyaa ja Bashar al-Assadin Syyriaa vastaan.

Nationalistien kanssa liittoutuneet poliittisen islamin kannattajat: tunnettuja voimia ovat esimerkiksi Libanonin Hizbollah, Iranin hallitus sekä palestiinalainen Hamas.

Nämä ryhmät tekevät yhteistyötä uskonnonvapautta kannattavien nationalistien kanssa ja taistelevat eturintamassa ISIS:iä ja al-Qaidaa vastaan. Hizbollahilla on Libanonissa kristittyjen vankka tuki takanaan, ja Syyrian sodassa Hizbollah on suojellut kristittyjä vähemmistöjä sekä kirkkoja Israelin tukemalta ISIS:iltä.

Nämä ryhmät eivät tee al-Qaidan tavoin ulkomailla terroristi-iskuja länsimaisia siviilikohteita vastaan, vaan ne toimivat nationalistisesti taistellen itsenäisyyden puolesta tai turvaten kotimaansa rajoja.

Hizbollah on yhdistänyt Libanonin kristityt ja muslimit taistelussa ääri-islamisteja ja sionisteja vastaan.
Hizbollah on yhdistänyt Libanonin kristityt ja muslimit taistelussa ääri-islamisteja ja sionisteja vastaan.

Majority of Lebanese Christians trust in Hezbollah89790476

Euroopan kannalta tuhoisia ryhmiä:

Ääri-islamistit ja näitä tukevat Persianlahden arabimaiden yhteistyöneuvoston jäsenet sekä Israel: muun muassa ISIS ja al-Qaida eivät koskaan tee iskuja Israelia vastaan. Ne saavat taloudellisen tukensa muun muassa Qatarin ja Saudi-Arabian ääri-islamistimiljardööreiltä, jotka ovat liittoutuneet Israelin ja Yhdysvaltojen kanssa.

Vaikka Saudi-Arabia on kansainvälisen terrorismin tärkein tukija, ei Yhdysvallat ole koskaan suunnitellut ”terrorisminvastaista sotaa” Saudi-Arabiaa vastaan.

Israelin tiedustelupalvelu Mossadin entinen johtaja Efraim Halevy myönsi 2016 televisiossa, että Israel tarjoaa tukea nimenomaan al-Qaidan kaltaisille järjestöille mutta ei Hizbollahin kaltaisille järjestöille.

Kommunistit ja länsimieliset: esimerkiksi kurdit käyvät omaa sotaansa kommunismin nimissä. Lisäksi monissa arabimaissa toimii voimakkaita länsimielisiä poliittisia liikkeitä, joiden johtajat ovat valmiit myymään isänmaansa itsenäisyyden ulkomaille sopivaa korvausta vastaan. Heitä voi verrata esimerkiksi Suomen Perskeko-hallitukseen.

Vetoomuksemme Suomen itsenäisille medioille onkin: Kirjoittakaamme maailmanpolitiikasta johdonmukaisesti, älykkäästi ja pelottomasti! Eliitin kritisoimisesta on tehty poliittisesti epäkorrektia, mutta meidän tehtävämme on kaataa vihollista suojelevat tabut!

Lue myös:

Suomea johtaa mafia
Juutalaiset, pankit, koronkiskonta

44 kommenttia

 1. Hieno artikkeli.

  Allekirjoitan täysin.

  Soinimainen, limainen valeoppositio on pahempi kuin vihollinen itse, sillä Soini esiintyy pelastajana, mutta johtaa kansan teuraaksi. Valtaeliitti koostuu sionisteista ja tavallisista suomalaisista, jotka ovat myyneet itsensä ja kansansa saadakseen itselleen etuja. Tälle huoraavalle eliitille ei voi antaa anteeksi, he ovat itse valinneet oman kohtalonsa.

  Vielä kerran: Nyt on painavaa asiaa.

  Plusääni(59)Miinusääni(2)
 2. Teemaan liittyen hyvä maahanmuuttokriittinen sivusto:

  renegadetribune.com

  Esimerkiksi juuri ilmestynyt artikkeli: ”Open Borders for Israel Demonstration”.

  Tässä(kin) artikkelissa paljastetaan, kuinka (((eliitti))) johta meitä harhaan. Sionistit vaahtoavat mm. Ruben Stillerin hahmossa, kuinka ME olemme RASISTEJA, mutta samainen Stiller ei näe VERISTÄ HEINÄHANKOA omassa silmässään, vaikka siitä kuinka vääntäisi.

  Kaksinaismoralismia puhtaimmillaan. (((Israel))).

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
 3. Tärkeä kirjoitus! Yksi tällainen epäilyttävä oppositiosivusto on ehdottomasti Sanden blogi. Blogissa tuodaan eslle ajankohtaisia ongelmia Suomesta ja maailmasta, mainitaan jopa USA:n ja Israelin tukevan ISIS-terroristiryhmää esimerkiksi. Mutta…ei mennä syvemmälle ongelmien syihin.

  Usein EU-lipun keskellä on piirretty hakaristi ja natsittelu on yleistä. EU:han kansallissosialismin vastakohta eli kommunismia, jonka jokaisen valveutuneen maahanmuuttokriittisen luulisi ymmärtävän. Joten joko blogisti ei ole ”ihan kartoilla” tai on valeoppositiota.

  Samoin juutalaisten roolia konnuuksissa pimitetään olipa kyse sitten Viiltäjä-Jackista tai bolshevismista.

  Plusääni(26)Miinusääni(2)
  1. Huh johan oli erikoinen ajatuskulku. Oletko miettinyt sitä vaihtoehtoa, että vaikka sande on selvillä siitä ketkä niitä todellisia vihollisia on, niin parempi ettei niitä koko ajan mainita erikseen? Se kun karkoittaa ne lukijat jotka ovat vasta vähän aika sitten alkaneet hakea tietoa muultakin kuin valtamediasta. Ei MV-lehtikään ihan suoraan kuviota esiriipun takana paljasta, mutta tuo esille eliitin valheet. Sande ja MV-lehti jättää lukijalle haasteen etsiä lisää tietoa itsenäisesti. He tuovat valtamedian valheet julki joten lukijat alkavat kyseenalaistaa uutiset ja ottavat asioista selvää itse. Magneettimedia on hyvä paikka niille jotka ovat jo vuosien ajan olleet ”hereillä”, mutta uusia lukijoita tänne tulee vain nimenomaan tuollaisten sanden ja Iljan ansiosta.

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
    1. Meinaatko, että Ilja saa paljastella eliitin sikailuja heidän luvallaan? Ja, että MV-lehteä vastaan käydyt kampanjat ovat pelkkää teatteria? Jos olet oikeassa niin mitäpä sitten? Minulle kyllä passaa se, että tuodaan kansan tietoisuuteen kaikki se paska mitä eliitti hommailee. Ei se voi millään muotoa muuttua netto-arvoltaan negatiiviseksi, vaikka tässä kasattaisiinkin valeoppositiota. En keksi miten siitä voidaan puristaa tarpeeksi hyötyä jotta kaikki haitat mitä MV-lehti eliitin riesaksi heittää voitaisiin korvata. Jos MV-lehti on valeoppositiota, NWOhavaintoja on juutalaisjulkaisu niin mitäpä sitten olet mieltä verkkomediasta tai vastavalkeasta? Vai onko magneettimedia se ainut oikea vastamedia???

     Plusääni(10)Miinusääni(1)
     1. Meinaan. Mieti, kuinka persuistakin mölytttiin ja Hallista uhkailiin jopa uran epäämisellä ja kovalla tuomiolla. Kaikkihan tuon eöliitin sikailun näkevät. Kyllä ne jutut muutenkin somessa leviäisivät. Kaikkihan näkevät, että suvakit ovat vain rikollinen ilmiö. Pyrkyryyttä ja opportunismia. Pepunnuolentaa. Kaikki tajuavat, kuinka järjetöntä ja rikollista kaikkki on.

      Silti suomalaiset vain möllöttävät passiivisina kuin lehmä uutta aitaa. Ilmeisesti annetaan valeoppositioiden mölytä ja siinä sitten on se, mikä muka riittää eikä itse tehdä mitään

      Plusääni(5)Miinusääni(4)
     2. Valtamedian mölyämiset ovat ihan toista kuin vaihtoehtomedioiden julkistukset. Kaikki ”paljastukset” ovat siellä pelkkää poliittista teatteria, kuten vanhasen mystinen ”lautakasa” jolla saatiin peloteltua nimmarit johonkin paperiin. Normaali järjellä varustetulle se oli tuskaisa episodi, mutta kai se joihinkin upposi ja sitten kuukauden päästä unohdettiin. Parempi esimerkki on Panaman paperit. Koko ”paljastus” oli tehtailtu selvästi jenkeistä käsin, ja vaikka luvailtiin 300 suomalaista merkkihenkilöä listalla, niin montako tiedät?

      MV-lehti taas paljastelee niin kipeitä totuuksia eliitin suunnitelmista, että ei ihme kun se halutaan ihan eduskunnassa asti sulkea. Magneettimedia taas on piikki zionistien lihassa ja on ahkerasti haastettu raastupaankin. Ei niiden tarvitse silti olla samanlaisia medioita. Kummallakin on oma lukijakunta, kuten on Sandellakin. Osa niistä limittyy ja lukee montaa vaihtoehtomediaa ja saa paremman käsityksen maailmasta kuin lukemalla vain yhtä ”totuutta”.

      Onko se Repe niin, että jokainen julkaisu täytyy olla vahvasti juutalaisvastainen, niin sinun kirjoissasi se ei silloin ole valeoppositio? Mietipä hetki, ehkä ajatuksesi ovat ahtautuneet liian kapealle uralle?

      Plusääni(5)Miinusääni(2)
     3. Oli puhetta MV-lehteen kohdoistuneesta ajojahdista. Kalabaliikki muistuttaa persuista paasaamista. Edelleen jonkun Trumpin puheet eivät ole mikään vaihtoehto. Ei mitään paljastuksia. Pikemminkin olisi oleellista ymmärtää, että Trumnp on juutalaishuijaus ja Ameriikan Soini.

      Trolli puhuu ohitseni valtamedian paljastuksista, joista en ole puhunut mitään. En seuraa valtamediaa, joka on silkkaa paskanheittoa päällemme.

      MV-lehti nimenomaan puhuu liian vähän juutalaisista ja väärin. Lisäksi se uskoo kaikkeen falseflag-terrorismiin ja persumaisesti nostattaa sillä islam-vihaa

      Siis vilä kerran: Suvakeja ei atrvitse paljastaa, koska ne tekevät sen itse. Kaikki näkevät, mitä ne on tai tulisi nähdä. Some kertoo muutenkin kaiken. Siis Some! Some ei ole mikään valtamedia

      Plusääni(5)Miinusääni(1)
     4. Eli median täytyy toitottaa juutalaisvihaa jottei se vaan joutuisi Repen mustalle listalle? Olet pyörinyt liian kauan samoissa piireissä. Olisi aika hiukan avartaa katsantokantaa.

      Ei kaikki juutalaiset ole zionistejä, ja kaikki zionistit eivät ole juutalaisia. Suurin osa juutalaisista on ihan tavallisia ihmisiä ei ole mitään syytä heitä vihata vaikkeivat ehkä teekään asian eteen mitään. Eihän mekään tehdä vaikka suomen tilanne luisuu päivä päivältä synkenpään tilaan. Somessa tai täällä kirjoittelu ei hirveästi vaikuta mihinkään. Toki silloin tällöin saadaan joku valtamedian haavemaailmassa elävä ”herätetyksi”, mutta siihen tarvitaan useampaa erilaista vaihtoehtomediaa. Ei kaikki ole samasta puusta veistettyjä. Jos vaihtoehtoina on vain valtamedia ja magneettimedia niin harva sen valtamedian jättäisi. magneettimedia jutut ovat niin kaukana tavan tallaajan maailmankatsannosta, että se suorastaan pelottaa heidät pois. On parempi aloittaa lievemmällä annoksella ”totuutta” esim. lukemalla eliitin hirvittävistä suunnitelmista, kuten teiden yksityistämishankkeesta yms.

      MV-lehti sopii joillekin, ja vastamedia taas toisille. Jos sanot, että ainut ”oikea” media on sellainen joka päivittäin julistaa zionistien pahuutta niin olet pahasti hakoteillä.

      Plusääni(5)Miinusääni(5)
     5. Repe on ollut asiain ytimessä jo kauan ja osannut suodattaa aina kaiken roskan pois. Miksi hänen pitäisi nyt alkaa jahdata kummituksia, ja suunnata asiasta pois, vaikkapa valtamedian kohujuttuihin kantaa ottaen tms.? Niitä kohuja tulee ja menee jotta kansan huomio saataisiin vedettyä niihin ja muista asioista pois.

      Ja miksi ne ”tavalliset juutalaiset” eivät paljasta eliittinsä rikollisuutta, eli suojelevat heitä ? Ja miksi he nimenomaan vaikenevat siitä, että heidän oppinsa (talmud) kehottaa valehtelemaan ja huijaamaan, kun on kyse juutalaisten eduista?

      Venäjäkin on täysin juutalaisen oligarkian hallitsema – ei se Neuvostoliitto ole mihinkään hajonnut, tai johtopoppoo siellä vaihtunut. Venäjän mafia ei todellakaan ole mikään kansallismielinen venäläinen joukkio, vaan juutalaisia rikollisia. Samoin kaikki isompi järjestäytynyt rikollisuus vähän joka puolella. Lapsia kaapataan, huumekauppaa, ihmiskauppaa, tms. Tätäkö vastaan ei saisi sanoa mitään?

      Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus osa 1

      Fanaattisuus on nimenomaan suodatin, joka pitää periaatteettomat arkajalat poissa jaloista, ja kaiken todellisen muutoksen elinvoima piilee aina fanaattisuudessa. Tämän näkee esim. työpaikoilla ja taistelukentällä, jossa 20% (eli se fanaattisin aines) tekee 80% tuloksista muiden ollessa enimmäkseen turhaa painolastia.

      Plusääni(9)Miinusääni(0)
     6. Ei totuudessa pysyminen ole mitään fanaattisuutta. Valheen kyllästämässä yhteiskunnassa voi olla kova pala monille pysyä totuudessa.

      MV-lehteä mainostaa siis ihminen, joka väittää vain sionistien olevan pahoja tai jopa sionisteista puhumisen laimaavan ja siis tästä olisi luovuttava puhumattakaan sanan juutalainen käytöstä. Siis selvä juutalaisagentti mielipuolisten syytösten ja perusteluiden kanssa suoraan ytimessä eli kieltämässä juutalaisista puhumista. Ottamatta kantaa tavallisiin juutalaisiin nyt, niin juutalaisjärjestöistä ja kv. juutalaisuudesta on puhuttava ja kerrottava niiden olemuuksesta ja tavoitteista ja opeista.

      Siis juutalaisista ei saisi puhua eikä totuutakaan alkaa esittämään kuin säästeliäästi, kun ihmiset ovat niin perseestä. Siispä on jatkettava eliitin valheilla.

      Ja tällainen yrittää selittää. että MV ei olisi juutalaisjuttu, vaan ihan oikea vastamedia.

      Plusääni(5)Miinusääni(1)
     1. Kyllä se on kommunistijuutalaisten julkaisu, koska toimittajina on tunnettuja putinisteja ja siellä julistetaan juutalaista hoistoriakäsitystä esim. Hitleristä. Paljon siis virallisia valheita. Persuja ja Halla-aholaisia nuoltiin vuosia, ennen kuin niihin tehtin pesäeroa. Silti nuollaan edelleen ja mainostetaan kenties vielä sionistisempia Suomen Sisua ja Tiina Wiikiä jne.

      Plusääni(8)Miinusääni(3)
     2. REPE.

      Sanoit:

      ”Kyllä se on kommunistijuutalaisten julkaisu, koska toimittajina on tunnettuja putinisteja ja siellä julistetaan juutalaista hoistoriakäsitystä esim. Hitleristä”

      Annappa minulle pari esim. perusteluiden kera tästä ”kommarijutku-julkaisun” Putinisti toimittajista.

      Nimeä pari Putinistia Mv-lehdestä!

      Mikä on tuo mainitsemasi mv-lehden jakama jutikoiden historian käsitys?

      Anna kunnollinen esimerkki.

      Mv:ssäkin julkaistiin juttu Jutikoiden holokausti valheista:

      http://mvlehti.net/2016/06/25/onko-holokausti-sittenkin-tarua-taas-uusi-todistaja-paljastui-huijariksi-video/

      Muista Repe ja muut täällä että kansallissosialistit eivät ole ainoita oikeita isänmaallisia ihmisiä!

      Kyllä sitä voi olla voimakas patriootti ja isänmaallinen kaveri olematta kuitenkaan NATSI!

      Plusääni(3)Miinusääni(1)
     3. Tuossa on vain esitetty kysymys. Perusteena kaikissa valtamedioissa maailmalla ollut juttu. Maailmansotajutut ovat järjestään virallisen kirjoituksen mukaisia. EU-kriittiset artikkelit väittävät EU:ta natsistiseksi ym. Quisling on haukuttu monessa jutussa. Käsittääkseni Molari paljastui yhdeksi toimittajaksi. Tällä ei kuitenkaan ole väliä, koska joka tapauksessa jutut olivat kuin hänen tai Bäckmanin kynästä.

      Holokausti on selvä valhe. Eikä Hitleriä haukkuva sionisti voi olla isänmaallinen. SIis ”natsi” on heti, jos on ei-virallinen käsitys historiasta ja kansallissosialismista? Onko totuus niin vaaralklinen? Miksi ei voi olla rehellinen historiasta olematta ”natsi”?

      Tuollaisilla epämääräisillä holohoax-heitoilla siis pitäisi jo vakuuttaa kaikki kapinalliset, että tässä olisi aito oppositio? Siis ”jotain siihen suuntaan” ja heti olisi luotettava? Vaikka suoltaa valtaosin paskaa ja tämän kuomoavaa? Siis tuo juuri on loukku, että suomalaisille riittää niin vähäinen. Tästähän juuri ns. demokraattiseen järjestelmäämmekin tyytyminen juuri johtuu. Selvä huijauksen merkkihän on juuri kalastella esim. epämääräisin lupauksin. Tällainen huijari ei siis halua edes luvata mitään. Jotain sinne päin. Juuri tälle yleisölle selitetään, että ei muka uskalleta muuta tai että pienin askelin ja koko asiaa ei voi paljastaa. Verkkomediassakin oli enemmän ja räväkämpiä juutalaisjuttuja sitäpaitsi. Tai samanmoisia. Yksi tuomarijuttu siis oli MV-lehdessä parempi. Se olisi parempi esimerkki. Silti kuten Verkkomediassa on putinismia ja Wiesenthal-historiaa. Verkkomediassa jopa mainostettiin Wiesenthal-keskuksen johtajan Zuroffin puhetilaisuutta. MV-lehdessä taas on välillä suorastaan siirtokuntalaisslinjan vihajuttuja palestiinalaisista.

      Kaikkien oppositiovoimien liehittely on selkeä valeopposition merkki. Etenkin, jos kaikki on vielä tökeröä.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     4. Repe.

      Tuo lähettämäsi mv-lehden artikkeli ei oikein käy esimerkiksi mv:n ”kommunisti-juutalaisesta” julkaisulinjasta!

      Artikkeli on laitettu osioon ”Salaliittoteoriat eli foliot”, lisäksi artikkelin alla lukee teksti:

      -Juttu on julkaistu lukijan toivomuksesta, eikä lukijan toivomukset koskaan edusta MV-lehden näkemystä.

      Siis ei edusta mv-lehden linjaa vaan lukijan omaa näkemystä.

      Et muuten vastannut kysymykseeni, nimeäisitkö pari Putinistia jotka kirjoittelevat mv:ssä?
      -Itsehän sanoit että sinne kirjoittelee tunnettuja Putinisteja.

      Siis keitä nämä ovat? Minuakin kiinnostaisi tietää!

      Plusääni(6)Miinusääni(2)
 4. Ainoa totuuden esiin tuova ja luotettava sivusto on täällä:

  http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/

  Kun puuttuu yhteys Jumalaan (tie hänen yhteyteensä on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus), puuttuu kaikki. Kaikki pysyy perkeleen vallassa katastrofaalisin tuloksin.

  Mutta hybris (rikollinen uhmamieli Jumalaa vastaan) kukoistaa päivä päivältä yhä uhmakkaammin. Ylväästi tämäkin kansa kaikkine sivustoineen marssii suoraan tuhoon, rinta rottingilla.

  Plusääni(14)Miinusääni(20)
  1. Oi, huomasin vasta nyt, että Magneettimedian artikkeli on luokassa ”mediakritiikki”. Hienoa! Mielenkiinnolla kuulisin, mihin päämäärään Magneettimedia-julkaisu pyrkii rakentamalla itsensä jumalattomuuden, harhaoppien ja (ainakin kommenttiosaston osalta) juutalaisuuden varaan? Onko perusidea lähtöisin mustalaisilta? Kulkukauppiailta? Ranskalaisilta? Maan eliitiltä? Lipposelta? Hollywoodista? Variksilta?

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Lopultahan tuossa alettiinkin puhumaan ihan oikeista asioista eli juutalaismielisistä versus kansallissosialisteista ja todellisista nationalisteista. Putinismi on ongelma, sillä todellakin, usanistit perinteisesti syyttävät vastapuolta Venäjä-mielisyydestä tai siis kaikista vastapuolistaan. Tämä on kuitenkin tosiasiassa myös uuden mustavalkoasetelman rakentamista osaksi ja tässä myös rakennetaan osaltaan putinistista valeoppositiota. Nyt Aro ja muut infosoturit ovat julistamassa kaikki mahdolliset nationalistit putinisteiksi ja nettipalstoilla on vahvat räyhäjäiset menossa. Silti, kuten sanoin, myös Putinin Venäjän tukemisen ympärille rakennetaan valeoppositioita ja myös nämä erottaa yleensä natsitteluista ja muusta juutalaismielisyydestä. Nämä todelliset putinistit ovat ongellma eivätkä siis kaikki, jotka tästä ongelmasta puhuvat, ole sionisteja ja usanisteja ym. Juuri kansallissosialistin ja oikean opposition edustajan on jossain vaiheessa väkisin otettava kantaa näihin putinisteihin j avastustettava heitä. Yleensä putinistit eivät juuri mamutuspolitiikkaa vastustakaan tai paljastuvat Halla-ahon ja kumppanien tapaan tätä mamutuskritiikkiä vesittäviksi ja ”vain haittamaahanmuuttoa ja jihadismia” vastustaviksi muka mamutuskriitikoiksi. Itse asiassa siis pohjimmiltaan linja on RT:n ja muiden mokutuslinja.

  Tietenkin on oltava oikeus arvostella jotain tahoa selvästä kahdella tuolila istumisesta. Vaikka esim. MV-lehti on ansiokkaastikin tehnyt jotain mamutus- ja yhteiskuntakritiikkiä, on sillä selvästi pyrkimyksenä sotkea asioita ja esim. haukkua ”natseja” ja kiihkoilla pahimpien putinistien tapaan Venäjän puolesta tyyliin Venäjä enkeli ja Suomessa kaikki mätä.

  Plusääni(18)Miinusääni(3)
 6. Hei,
  Kirjoitanpa nyt, vaikka eipä sillä taida täällä olla merkitystä.

  1. Mitä on valeoppositio? Eikö oppositio ole taho, joka toimii yhteisen – eli tässä tapauksessa Suomen – edun mukaisesti, vaikka on vähemmistössä?

  2. Eikö terve oppositiopuolue hallituksessa tee päätöksiä?

  3. Eikö valeoppositio rakentavuuden sijaan rakenna kärhämää ja hajaannusta (hajoita ja hallitse)?

  Jos allekirjoitat tämän, mietipä tätä: 2007 n. 45 miljardia euroa velkaa, nyt jotain 103 miljardia. Jotta tämä on mahdollista, koko systeemin täytyy olla kantaviltaan voimilta läpimätä.

  Suomen jalkapallomaajoukkueen eli suomalaisen jalkapallokulttuurin koko systeemi on läpimätä. Miten sen voi parantaa?

  Miten parannettiin vastaava jääkiekossa (Nuori Suomi jne.), eli että aletaan hopean sijaan tapella aina kullasta?

  Eikö vastaus ole, että ruohonjuuritasolta täytyy parannuksen tapahtua. Strategioiden totaaliset tarkennukset, ja vallitsevassa tilanteessa parannetaan mitä parannettavissa on. Sitten seuraavana vuonna rakennetaan tämän parannetun päälle. Näin toimiessa jo kolmessa vuodessa alkaa kelkka kääntyä.

  Nyt tässä varsinaisessa kirjoituksessa kaikki esitetään valeoppositiona, eli kommareiden tapojen mukaan pistetään toimijat rakentavan toiminnan sijasta tappelemaan keskenään. Eikö tällainen toiminta juuri ole valeoppositiota – tai typeryyttä?

  Ihmisellä on lupa olla tyhmä. Magneettimedian tämän jutun väittämän näen menevän juuri tämän typeryyden piikkiin.

  Perussuomaiset ovat juuri tiukentaneet perheenystämisen ehtoja. Jatkossa kriteerit ovat tiukat tulorajat.

  Lisäksi muutoksilla lyhennetään kielteisen turvapaikkapäätöksen valitusaikoja. Tämän
  myötä prosessi nopeutuu. Kielteisiä päätöksiä annetaankin nykyään entistä enemmän,
  kun lähtömaiden turvallisuusarvioiden päivitykset näkyvät jo käytännössä. Helsingin
  Sanomat uutisoi tällä viikolla, että yli puolet toukokuussa annetuista päätöksistä
  on ollut kielteisiä.

  Eduskunta on hyväksynyt myös lakimuutoksen, jolla omais- ja perhehoitajien asema
  paranee. Vapaapäivät taataan ja perhehoitajien palkkio nousee.

  Guggenheim on torpattu Perussuomalaisten toimesta.

  Plusääni(4)Miinusääni(8)
  1. Persujen ”aikansaannokset” kuulostavat mukavilta, mutta todellisuudessa eivät tule muuttamaan yhtään mitään ”leipää ja sirkushuveja” äänestäjien kaipuussa..

   En ymmärrä miten kukaan jaksaa enää tänäpäivänä uskoa, että kansalla olisi mitään valtaa edustuksellisessa näennäis”demokratiassa”

   Plusääni(20)Miinusääni(2)
  2. Elät unessa.

   Soini ratsasti valtaan sanomalla ”Missä EU, siellä ongelma”, nyt hän pahoittelee, että ”Harmi, kun Iso-Britannia lähti”. En ole oman elämäni aikana edes historiasta löytänyt moista maanpetturuutta.

   Joku Otto-Wille Kuusinen oli klassinen maanpetturi, mutta hän oli suoraselkäisempi kuin Soini, hän oli järkäle mieheksi verrattuna tähän pulloposkilässyttäjään. Kuusinen ei saarnannut suomalaisille isänmaasta, hän sanoi haluavansa vallankumouksen.

   Pulloposki lässytti itsensä valtaan, lupaamalla puolustavansa isänmaata, lupaavansa ajaa kansan asiaa, mutta kun helvetti oli irti, hän nosti kätensä ylös ja liittyi huoraaviin maanpettureihin. Hän valehteli, hän johdatti kansan teuraaksi.

   Hän myös demoralisoi, sillä kuinka moni ei enää usko mihinkään? Miksi uskoisi puolueisiin, kun Messias ensimmäisenä petti ja nauraa päälle, hekottelee viroissaan ja rahoissaan? Te ette vain pettäneet, te tuhositte uskon parempaan, te kirjaimellisesti kusitte kansan päälle, nauraen samalla.

   Mutta on tässä se hyvä, että nyt kansa todellakin tietää. Menkää anomaan nyt ääniä niin näette, teidän päällenne nauretaan, vähintään puolelta teistä loppuu kultainen leipä. Saatte sitä, mitä tilasitte,

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
 7. Tässä toimitukselle oikea tyyppiesimerkki harhaanjohtavasta juutalaisesta ? vaihtoehtosivustosta:
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/06/brexit-juoni-paljastui-eu-valtiot.html

  Tuo nwohavaintoja on ollut natsittelua ja EU-fasismilla pelottelua potenssiin kymmennen jo kauan aikaa. Tuttu valeoppositiosivusto verkkomedia-ajoilta. NATO on kuulemma myöskin natsien järjestö. Väliin vähän jotain ufo-juttuja niin jo on vaihtoehtomedian maine pilattu.

  Onneksi nämä pureksivat ihan itse kielensä rikki.

  Plusääni(17)Miinusääni(5)
  1. Hah vai on Teemu juutalainen? Melkoinen aivopieru. Kannattanee lukea muutkin NWOhavaintoja kirjoitukset niin alkaa asia kirkastumaan. Teemulla vain on UFO-uskovaisuus hieman karannut lapasesta. Ne ja muutamat muutkin täysin huuhaa jutut kun jättää väliin, niin kyllä sieltä ihan tarpeellistakin tietoa tulee. Ja vaikka Teemu ei olisikaan oikeassa tässä Brexitin juonikuviossa, niin kyllä ne harkitsemisen arvoisia teorioita on. Väitätkö, ettei kuvio olisi voinut toteutua tuolla viisiin? Itse olin ihan varma, että eliitti tulee huijaamaan Brexitin lopputuloksen, ja yllätyin todella suuresti kun niin ei käynytkään. Jos briteistä on päätetty tehdä varoittava esimerkki sekä samalla tuhota punta, niin tälläinen 52 vs. 48% on juuri paras siihen. Jaetaan kansakunta kahtia ja sitten aletaan pikkuhiljaa tihutöihin. Tällä hetkellä UK lainoittajat hankkiutuvat velkakirjoistaan eroon ja pian briteissä on rahoituspula. Sitten onkin median helppo huudella syyllisiä tilanteeseen ja lopulta brittien talouden kaaduttua ainoaksi vaihtoehdoksi julistetaan EU:ssa pysymistä ja liittovaltion tuloa.

   Plusääni(8)Miinusääni(11)
   1. Niin selkeä huijaussivusto kuin voi olla. Valeoppositiota kaiken oikean ja terveen sijaan. Vihollisen tukemista, kun pitäisi paljastaa se. Pitää vihollisena kansallissosialismia eli suoraan vihollisen puolella.

    Plusääni(13)Miinusääni(3)
  2. Kävin vilkaisemassa noita sivuja, siis tuo Havaintoja….-sivut ja tuo kaiken pahan ja mikä nykypäivänä on vialla vertaaminen ”ihan kuin natsisaksa”, niin on naurettavaa
   ja todellakin pelaa tämän juutalaisten kehittämän Euroopan-orjuuttamis-ohjelman pussiin. Eli nykyisten vallassaolijoiden tueksi.

   Siinä mielessä tämä joku teemu on lähempänä juutalais-kommaria kuin mitään muuta.

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
 8. Skandinaviassa, ml. Suomi, toimii vain yksi aito, omaa maataan ja omaa kansaansa tinkimättömästi puolustava liike: Pohjoismainen Vastarintaliike.

  Suomi, kuten kaikki valkoiset maat, on sionistien ja kulttuurimarxistien säälimättömän hyökkäyksen kohteena. Henkistä, sosiaalista ja fyysistä väkivaltaa käytetään kaikkia niitä ihmisiä vastaan, jotka rohkenevat puolustaa omaa maataan ja omaa kansaansa.

  Me elämme jo diktatuurissa, jossa päivä päivältä sananvapautta kavennetaan. Monissa maissa pelkkä julkinen asian epäily vie ihmisen vankilaan. Voitteko kuvitella? Ihmisiä VANGITAAN VUOSIKSI, KOSKA HE ROHKENEVAT EPÄILLÄ. Tästä ei puhuta, tästä ei ah niin hyvä ja ”demokraattinen” toimittaja ei puhu.

  Niinpä voi vain sanoa: Valtaeliitti on täysin, totaalisesti korruptoitunut ja siihen ei voi luottaa, ei vähimmässäkään määrin. Virkamiehet, poliitikot, esivalta – he ovat korruptoituneita. Joukossa on aidosti isänmaallisia ihmisiä, mutta heitä vainotaan säälittä.

  Siksi jokaisen kunnon, suoraselkäisen ihmisen on tuettava aito oppositiota. Voin sanoa kaikille, että jos ihmiset passiivisina odottavat ”parempaa” niin he joutuvat kirjaimellisesti teuraaksi.

  Yhteiskuntaamme tuhotaan kaikilla rintamilla:

  Talouttamme tuhotaan järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti. Oletko kuullut mitään hyviä uutisia taloudesta tällä vuosituhannella? Et ole, etkä kuule. Nyt joku idioottiliikanen ja YLE:n huoraavat lakeijatoimittajat puhuvat ”valonpilkahduksista”, mutta tosiasia on, että jos jotakin mitattavissa olevaa kasvua on, niin se on velankasvu, koska rahaa kuluu tolkuttomasti pakolaisneekereiden perseeseen ja heidän hyysääjiensä tolkuttomiin palkkoihin. Koko muu maailma etenee taloudellisesti, mutta EU taantuu. Vain eliitti kuittaa (kansan velaksi) enemmän ja enemmän etuja itselleen. Meidän herramme voivat hyvin, mutta kansaa lyödään, säälittä.

  Kulttuuriamme tuhotaan suunnitelmallisesti. Vain homo/transu/lesbo on tärkeätä. Lasten pitää vaihtaa sukupuolta jo lapsina. Homot esittelevät elämäntapojaan pienille koululaisille. Lapsiamme aivopestään brutaalisti ja säälittä. Nämä ihmisrauniot, jotka saastuttavat lastemme mielen, ansaitsevat, kirjaimellisesti köysikulttuurin (ropeculture.org). Unelmoin siitä.

  Maahamme houkutellaan suunnitelmallisesti vähä-älyisiä ihmisiä Afrikasta. Mitä tyhmempi ja väkivaltaisempi, sitä parempi. Oma (((kirkkomme))) on nykyään juopottelevien ja huoraavien ihmisraunioiden käärmeenpesä. Vihollisemme ei lepää ennen kuin me olemme omissa maissamme vähemmistönä. Minne me pakenemme, kun jokaisessa valkoisessa maassa on muslimi/neekerienemmistö?

  Ja mitä tekee herrakansan Israel? Mitä tekee kansa, jonka paikalliset edustajat täällä vaativat rajoja auki ja meitä avaamaan sydämemme?

  He sulkevat rajansa, he ampuvat avunpyytäjät. He käyttäytyvät kuin pedot, samalla saarnaten minulle, kuinka minä olen ”natsi”.

  Minä vastaan tähän.

  Totta. Minä olen kansallissosialisti. Minä en valehtele. Minä en esitä muuta kuin olen.

  Olen kansallissosialisti ja puolustan omaa kansaani ja omaa maatani. Ja olen siitä ylpeä.

  Sionisti valehtelee ja esittää parempaa kuin on. Hän hävetköön. Hän häpeääkin nimeään, koska niin moni sionisti ei kelpuuta isänsä nimeä.

  On vain yksi toivo: Pohjoismainen Vastarintaliike. Kansallissosialismi. Oma maa, oma kansa.

  Eläköön voitto!

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
  1. Sivuuttaessaan ja hylätessään Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen (= tie Isän Jumalan yhteyteen, syntien anteeksiantamus) Suomen Vastarintaliike vie maan ja kansan tuhoon, koska se ei kykene eikä halua poistaa Jumalan vihaa syntisen kansan (esim. lastenmurhat aborteissa, jumalanpilkka, homous, kristinuskon hävittäminen kodeista, kirkoista ja kouluista, maanpetturuus, ryyppääminen, huoraaminen, sisäinen viha kaikkea kohtaan jne.) yltä.

   Kun erilaiset voimat ”hyökkäävät” (itse asiassa kansa itse on hyökännyt ja hyökkää itseään ja maataan vastaan hylätessään Jumalan) Suomea vastaan, kyseessä on Jumalan rangaistus- ja kuritustoimi, jonka tarkoituksena on ajaa kansa parannuksentekoon ja rukoukseen – avunhuutoihin apua saadakseen.

   Koska Suomen kansa on perkeleen kansa, suomalaisten sananvapaus on perkeleen vapautta – kaiken tuhoamista perustuksia myöten (kuten yhteiskunnasta nyt nähdään).

   Korruptoitunut on se henkilö ja kansa, joka ei ole pelastunut perkeleen ja synnin orjuudesta uskossa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen. Sellainen henkilö tai kansa elää (oik. ”on olemassa”) vailla Jumalaa, vailla toivoa ja turvaa, täysin perkeleen vallassa. Perkeleen vallassa oleminen on esimerkiksi edellä mainittuja syntejä, ytimessään ”valhetta” ja ”murhaa” (Joh. 8:44) – totaalista korruptoituneisuutta joka ikisessä asiassa. ”Kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä”, Room. 14:23.

   Kunnollinen ja suoraselkäinen ihminen on vain Jeesuksessa Kristuksessa pelastunut ihminen (sellaisessa ihmisessä elää ja vaikuttaa Pyhä Henki, Jumala itse). Sellainen ihminen tukee aina oppositiota: Jeesusta Kristusta ja Jumalan sanan levitystä, että kansa pääsisi perkeleen vallasta ja Jumalan vihan alta.

   Mitä yhteiskunnan tuhoutumiseen tulee, syntinen suomalainen kansa on itse sen tuhonnut perustuksia myöten. Kansa on karkeilla synneillään vetänyt Jumalan vihan ja kaikki mahdolliset viholliset ylleen.

   Mitä ”herrakansa Israeliin” tulee, se myös on perkeleen lapsien joukko (Joh. 8:44), joka on matkalla helvettiin (Matt. 23:33). Jumala rankaisee (Kristukseen viedäkseen) syntisiä ihmisiä ja kansoja toisten syntisten ihmisten ja kansojen synneillä. Kaikki syntiset ihmiset ja kansat kuitenkin hukkuvat lopulta helvettiin. Joka haluaa parantaa ”herrakansa Israelin” ja poistaa sen muodostaman uhan, sen tulee julistaa heille Jumalan sanaa, Jumalan lakia katumuksen synnyttämiseksi ja evankeliumia uskon synnyttämiseksi. Näin heidät saadaan vihan lapsista rakkauden lapsiksi.

   Kansallissosialisti tai minkään muunkaan maallisen ideologian edustaja ei puolusta tai pelasta maataan tai kansaansa vaan tuhoaa niitä molempia, koska hän hylkää parannuksenteon eli ylläpitää Jumalan vihaa. Yhteiskunnallisen KURIN (”miekan”) ylläpitämisen Jumala on antanut yksin asettamansa esivallan tehtäväksi, Room. 13:1-4. Tälle läpeensä syntiselle kansalle Jumala on – rangaistukseksi – antanut sen, mitä kansa itse (esim. vaaleissa) on halunnut: kaikkea syntiä ja vihollisia ja rikollisia (esim. Suomen kansaa itseään) puolustavan maanpetoksellisen esivallan.

   Nimiään täällä häpeävät petolliset (kansankiihotus) ja jumalattomat kansallissosialistit, jotka esiintyvät nimimerkeillä.

   Ainoa toivo on Jumala ja hänen apunsa. Isän Jumalan yhteyteen ainoa tie on parannuksenteko (katumus + usko) Jumalan edessä – Jumalan viha leppyminen.

   Jumalattomien huuto: ”Eläköön voitto!” tarkoittaa todellisuudessa ”Eläköön tuhoutuminen! – eläköön perkele!” Jumalaton on perkeleen orja, ja voittoaan hakiessaan jumalaton hakee yksin perkeleen voittoa.

   Hybris vie tuhoon. Varoitan.

   Miksei juuri kukaan todellisesti puolusta maata ja kansaa? Ainoa apu tulee Jumalalta. Tie Isän Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus.

   Plusääni(13)Miinusääni(8)
   1. Heipä hei, herra Laurio. Et varmaan muista minua. Olen aiemmin väittänyt juttujasi vastaan tällä sivustolla, noin vuosi sitten. Haukuin sinua muistaakseni itsesi asettamisesta päättämään Raamatun tärkeimpiä oppeja sen loputtomasta lausemäärästä.

    Nyt haluan kuitenkin kiittää. Alkuperäinen juttu sai jo ajattelemaan paljon, mutta niin teki todella kommenttisikin.

    Täytyy nyt kysyä silti, etkö kaikessa ”He saavat ansaitsemansa” -mietinnässä ole tullut ajatelleeksi jotakin suurempaa kokonaisuutta kuin kovin persoonalliselta kuulostavaa kristinuskon Jumalaa? Kaikki kun maailmassa taitaa olla lopulta samaa toisiinsa liittyvää materiaa ja energiaa.

    Tämä tarina on osiltaan puutteellinen ja lapsellinen, mutta persoonalliseen isompaan voimaan uskovat voivat saada siitä sopivan sysäyksen ajatella meitä kaikkia elävänä tomuna ja helvettiä jokaisen elona liian kiinnittyneenä tomuun. (Tarinaan on suomennos kielilinkeissä, mutta suomennoksessa on hieman virheitä.)

    http://www.galactanet.com/oneoff/theegg_mod.html

    Plusääni(2)Miinusääni(6)
 9. Hyvä kirjoitus! Varsinkin tuosta Lähi-idän sopasta on vaikea saada selkeää tietoa suomeksi mistään, tämä kirjoitus avaa sitäkin tietämättömille. Mukavaa kesää kaikille lukijoille 🙂

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 10. Asiaan löyhästi liittyen, mainio artikkeli Renegade Tribune-sivustolla.

  Mike Walsh: ”The Illusion of Power” eli jotakuinkin ”Vallan illuusio”.

  Kirjoittaja kuvaa siinä hienosti, kuinka Iso-Britanniassa valtaeliitti on rakentanut illuusion vahvoista poliisivoimista.

  Hän kertoo artikkelissa kahdesta brittikaupungista. Ensinnä Wrexham, asukasluku n. 100.000 ihmistä. Vielä 1950-luvulla poliisiasema oli yksi viktoriaaninen talo. Nyt poliisiasema on omnipotenssia kuvaava pilvenpiirtäjämäinen rakennus, joka kutistaa vieressä olevan katedraalin. Ystävällinen paikallispoliisi oli kuitenkin kertonut kirjoittajalle, että tyypillisen iltapäivävuoron aikana asemalla työskentelee KOLME poliisia, joista yksi on partioimassa kaupungilla ja yksi tekee paperitöitä. Yksi siis päivystää asemalla. Eli suuri rakennus projisoi valtaa ja on näin syrjäyttänyt katedraalin tässä suhteessa.

  Toisaalla Rhyl (samassa piirissä) on pienempi kaupunki ja siellä yleensä partioi yksi poliisi. Eli illuusio vahvasta poliisin läsnäolosta perustuu tähän poliisiin. Vielä 1960-luvulla poliisia ei tarvittu. Nyt poliisiasema on paljon suurempi kuin paikallinen lukio (college).

  Ts. valtiovalta on todellisuudessa paikallisesti voimaton hyökkäyksiä vastaan. Häntä heiluttaa koiraa. Jopa 70 % median käyttäjistä tietää tämän ja tietää, että uutisointi on mielen kontrollia.

  Vladimir Lenin sanoikin:

  ”Jos edes kourallinen ihmisiä olisi tiennyt, mitä me suunnittelimme, niin me emme olisi onnistuneet…”

  Eliitin omat illuusiot ovat turhia ja niihin ei kannata kiinnittää huomiota, sillä näitä illuusioita ei voi muuttaa. Mutta ihmisten käsitystä voi muuttaa. Ja kun ihmiset ymmärtävät, että valta ei ole Brysselissä eikä Washingtonissa, vaan ihmisissä, niin siitä seuraa vallankumous.

  Tämä kaikki tapahtuu koko ajan Suomessa. Valtaeliitti elää illuusiossa, omnipotenssin vallan illuusiossa. Mutta se ”sininen linja” on ohut ja voimaton, jos kansa nousee.

  Siispä:

  ”Jos edes kourallinen ihmisiä…”

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 11. Taas tänään näemme, kuinka riidankylväjäeliitti toimii globaalisti.

  ”ISIS” päätti sitten parantaa (((kalifaatin))) asiaa teurastamalla 38 viatonta Istanbulin lentokentällä ?

  Jos (((ISIS))) on tosissaan niin voi vain sanoa, että ko. (((järjestö))) on maailman idioottimaisin terrorijärjestö.

  Mitä se haluaa? Missä se ilmoittaa, mitä se haluaa? MItenkähän kalifaatin asia sujuu nyt paremmin?

  Jaa-a.

  Mutta yksi on varma. Israelille tämä on loistavaa, sillä Israel elää siitä, että ”USA/NATO ja koko maailma taistelee terrorismia vastaan”. Näin juutalaisvaltio saa vuotuisen viisi miljardia rahaa jenkeiltä ja kaupan päälle sitten koko valkoinen maailma on iankaikkisessa sodassa muslimeja vastaan.

  Kukaan ei tiedä, mitä tämä tappajajoukko haluaa. Se on vain selvää, että he polttavat naisia elävinä häkeissä ja toimivat muutenkin suorastaan keskiaikaisen julmasti ja kaikkien mielestä näin se on.

  Ja yksi kansa sulkee rajansa ja kerää aseita ja rahaa, kun maailma sen ympärillä muuttuu helvetiksi. Ja on ihan viaton kaikkeen.

  Eikö ole kummallista?

  Kun juutalaisvaltio tuli niin naapurien elämä muuttui helvetiksi. Kaikki alkoivat sotimaan keskenään, kaikki pitää tappaa, mistään ei voi sopia. Lopuksi kaikkien pitää muuttaa Eurooppaan. Alueella on vain yksi ”hyvä” valtio, mutta vaikka se on ah niin ihana ja maailman ehdottomasti demokraattisin ja maailman vahvimmin aseistettu/capita (mm. KUUSI YDINSUKELLUSVENETTÄ) niin se ei voi auttaa, se ”auttaa” pommittamalla Hellfire-ohjuksilla lapsia ja naisia.

  Se on se Israel. Viimeisimmän tiedon mukaan Suomen helluntailaiset lähettävät rahaa Israelin ”huumenuorille”.

  En tiedä itkisinkö vai nauraisinko ?

  Ja nyt kaikki ”taistelemaan ISIS:tä vastaan”! Se paha ISIS, nyt lähettäkää rahaa juutalaisille.

  Brouhahahahaha…

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 12. Molari on siis todennäköisesti paljastunut. Ainakin identtinen tyyli. Tosin saman ydinporukan kynästä tulee melko samanlaista tekstiä. Joka tapauksessa putinismia on nähty paljon siis ihan bäckmanilaisittain eli ei väliä edes, kuka heistä on siellä takana.

  Kyllä se lehden linjasta kertoo paljon, että tuollaista julkaistaan. Sehän on pelkkää paskaa, mutta aina sillä jokin propaganda-arvo on. Muut jutut ovat aivan linjassa tuon pellejutun kanssa. Siellä on lukemattomia artikkeleita. Usein on itse Iljan nimmari allla. Juuri Quislingista Ilja itse teki selväksi, mikä lehden linja on.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 13. Itsestä vaikuttaa, että MV-lehti edustaa valeoppositiota. Se ei kerro, mistä asiat johtuvat, vaan hehkuttaa matu-vihaa eli kääntää ihmisiä toisiaan vastaan. MV-lehdessä on paljon hyviä artikkeleita, mutta sen taholta tuleva natsittelu särähtää korvaan. Koska holokausti joko tapahtui tai ei tapahtunut ja todisteet puhuvat vahvasti sen puolesta, että holokausti on valetta, niin on huonoa journalismia kertoa osatotuuksia tai jos on eri mieltä, esittää perusteita väitteidensä taustalle. Tuskin MV-lehden toimittajatkaan ovat välttyneet perehtymiseltä niihin perimmäisiin syihin, mistä esim. maailman sodat, köyhyys ja kurjuus pohjimmiltaan juontavat. Vastavalemedioista voinee sanoa samoin, kuin new age-liikkeistä: niissä puhutaan 90 %:sta totuutta ja loput 10 % on valetta, mikä myrkyttää koko sopan, tiedä häntä.. Ulkolaisista vastamedioista esim. infowarsista sanotaan, että edustaa valeoppositiota.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Turha teidän on siitä mv lehdestä nyt huolehtia. Valitettava totuus on että nämä asiat kiinnostavat ainoastaan niitä joita totuus kiinnostaa. Edes lähipiiriä ei tunnu saavan ymmärtämään tai kiinnostumaan koska tiellä on este ja se on täysi haluttomuus. Tällä meinaan sitä että ihmiset löytävät kyllä totuuden luokse jos ovat kiinnostuneita

   MV on ihan hyvä julkaisu ,paljastaa ihmisille näitä päivittäisiä tekoja ja päätöksiä mitä normaalit päivälehdet eivät tee. Kyllä ne totuudet pakolaiskriiseistä ja muista ihmisille ajankanssa aukeavat.

   Tämän kaltaisena julkaisuna se vieraannuttaisi ihmiset liiaksi koska kysymykset liittyen toiseen maailmansotaan ja varsinkin juutalaisiin aiheuttavat ihmisissä valtavia puolustus reaktioita.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 14. Välinpitämättömyys saa juuri aikaan sen, että tämän kaiken on mahdollista tapahtua. Toki valheellisuus ja ihmisen äärimmäinen pahuus on kaiken takana, mieti esim. juutalaisten ja muslimien tekemiä miljoonien kristittyjen kansan murhia. Välinpitämättömyys tällaisen edessä on mielestäni järkyttävää ja olen ihmeissäni, miten ihmisiä ei todellakaan kiinnosta, mistä tämä kaikki johtuu! Suomessakin monet elävät jossain nami nami-illuusiossa eikä todellisiin ongelmiin haluta puuttua, niitä ei ymmärretä tai niitä ei vain haluta nähdä. Surullista. Kristinusko ja raamattu auttaa kyllä ymmärtämään tätä maailman hulluutta, kai kaiken kuuluukin mennä loppuaan kohden näin.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat