Sisäpiiripaljastuksen mukaan brittivakoojat suunnittelivat Krimin sillan räjäyttämisen

The Grayzonejulkaisun yksinoikeudella haltuunsa saaman sisäpiirin asiakirjojen ja kirjeenvaihdon mukaan Krimin sillan räjäyttäminen oli Britannian tiedustelupalvelun suunnitelma. Joskin kyseisen Kertšin sillan tuhoamiseen tähtäävä operaatio kuorma-autopommilla poikkesi toiminnallisesti mainitusta suunnitelmasta. 

_________ 

Saatteeksi 

The Grayzone –lehden mukaan brittivakoojat kaavailivat Krimin sillan räjäyttämisen. Kysymyksessä sanottiin olevan Britannian tiedustelupalvelun suunnitelma.  

Nyt kuitenkin on muistettava, että Iso-Britannia, kuten myös Yhdysvallat ovat tiukasti juutalaismafian kontrollissa. Niin muodoin Britannian sisä- ja ulkopolitiikassa ei juurikaan tapahdu mitään, ilman kyseisen maailman laajuisen mafian sallimatta. Selvää on, että juutalaismafian pääesikuntana toimii Israel, ja mikäli Venäjä nujertuisi, valtaa siirrettäisiin myös Ukrainaan, josta Ukrainan juutalaisjohto himoitsee tekevän uuden Suur-Israelin. 

“Juutalaisten” osuus Britannian koko väestöstä on vain 0,5 prosenttia. Tästä huolimatta eliittiin kuuluvista  “juutalaisista” muodostuneella mafialla on ylivoimainen ote Britannian sisä- ja ulkopolitiikasta sekä valtavirtaisista tiedotusvälineistä, mikä on täysin suhteetonta heidän vähemmistöasemaansa nähden. 

Kyseistä juutalaistoimijoiden vaikutusvaltaa käytetään poliittisen sionismin globaaleihin tavoitteisiin, kun Ison-Britannian ulkopolitiikasta tehdään Israelin tavoitteiden täydellinen palvelija. 

Krimin sillan tuhoamisyrityksen taustalla on viimekädessä “juutalaistoimijat”, mutta Britannian tiedustelupalvelu on vain instrumentaalinen tekijä tässä näytelmässä. 

Markku Juutinen 

Pääotsikon mukainen artikkeli 

The Grayzone oli saanut haltuunsa huhtikuussa 2022  Britannian tiedustelupalvelun johtaville upseereille laaditun esityksen, jossa kuvataan yksityiskohtainen suunnitelma Krimin Kertšin sillan räjäyttämiseksi. Tähän operaation käytännön puoleen osallistui erityisesti koulutettuja ukrainalaisia sotilaita. Likipitäen kuusi kuukautta suunnitelman jakelun jälkeen Kertšin siltaa vastaan tehtiin 8. lokakuuta itsemurhaisku, joka oli  ilmeisesti Ukrainan tiedustelupalvelun SBU:n valvonnassa.   

Korkean tason NATO-neuvonantaja ja Britannian armeijan tiedustelupalvelun johtava agentti Chris Donnelly oli pyytänyt yksityiskohtaisessa ehdotuksessaan antamaan  “arkailemattomasti” tukea  Kiovan ”merihyökkäysoperaatioille”. Laaja-alaisen suunnitelman keskeisen osan muodosti ”Kertšinsalmen ylittävän sillan tuhoaminen”. 

Nimettömänä pysyttelevä lähde on toimittanut The Grayzone –lehdelle operaation suunnitelman asiakirjoina sekä kirjeenvaihtona. 

Vaikka Kertšin sillan tuhoamiseksi kuorma-autopommilla poikkesi toiminnallisesti yllä hahmotellusta suunnitelmasta, osoittaa silti Britannia suunnitelmallaan voimakasta kiinnostusta osallistumisesta Ukrainan proxy-sotaan. Lähes täsmälleen samaan aikaan, kun Lontoo tiettävästi sabotoi Kiovan sekä Moskovan välisiä rauhanneuvotteluita tämän vuoden huhtikuussa, brittiläiset sotilastiedustelun agentit valmistelivat suunnitelmia tuhota merkittävä venäläinen silta, jonka yli kulkee päivittäin tuhansia siviilejä. 

Suunnitelman valmisteli brittiläinen sotaveteraani Hugh Ward. Hahmotelmassa on lukuisia strategioita, joilla Ukrainaa pyrittäisiin auttamaan uhkien muodostamisessa Venäjän merivoimia vastaan Mustallamerellä. Päätavoitteiksi ilmoitetaan, että niillä pyritään ”heikentämään” Venäjän kykyä saartaa Kiova, ”miedontamaan” Moskovan ”sodankäyntikykyä” ja eristämään Venäjän maa- ja merivoimat Krimillä siten, että ”estetään täydennystoimitukset meritse sekä maitse Kertšin sillan kautta”. 

Ohessa on suunnitelma kokonaisuudessaan: Ehdotustiedosto merihyökkäysoperaatioiden tukemiseksi 

On helppo ymmärtää miksi Ward pyysi sähköpostitse Donnellya ”suojelemaan mainittua asiakirjaa”? Näistä sekalaisista suunnitelmista on vain Kertšin sillan operaatiokonsepti (Kerch Bridge Raid CONOPS) Wardin raportin lopussa erillisessä liitteessä, mikä korostaa sen tärkeyttä. 

Sisällöltään suunnitelma on mutkattoman yksityiskohtaista puolustusta sellaisen teon toteuttamiselle, joka saattaa olla vakava sotarikos. Merkillepantavaa on, että kun siinä suunnitellaan tapoja tuhota merkittävä matkustajasilta, niin siviiliuhrien välttämiseen ei siinä viitata lainkaan. 

Kaavioiden ohessa kirjoittaja selittää kolmella erillisellä sivulla “tehtävän” ehdot, minkä mukaan Kertšin silta eliminoidaan käytöstä röyhkeällä tavalla. Ja tämän sillan poistamisen tarkoituksena olisi häiritä tie- ja rautatieyhteyksiä Krimille sekä meriyhteyksiä Asovanmerelle”. 

Ward esittää, että sillan tuhoaminen ”edellyttäisi risteilyohjuspatterin osumista kahteen betonipilariin keskimmäisen teräskaaren molemmin puolin, mikä aiheuttaisi täydellisen rakenteellisen vian” ja ”estäisi kaikenlaisen maanteitse tapahtuvan täydennystoimituksen Venäjän mantereelta Krimille sekä häiritsisi väliaikaisesti laivaliikenteen väylää”. 

Vaihtoehtoiseen ”suunnitelmaan” sisältyy ”hyökkäyssukeltajien tai miehittämättömien vedenalaisten ajoneuvojen muodostama ryhmä, joka on varustettu Limpet-miinoilla ja lineaarisilla leikkauspanoksilla”. Näiden miinojen ja leikkauspanosten tarkoituksena ajateltiin tuottavan riittävän voimakaan iskun sillan pilarien ”keskeiseen heikkouteen” sekä ”suunnitteluvirheeseen”. 

Tämä heikkous muodostuu ”useista ohuista pylväistä, joita käytetään pääjännevälien tukemiseen”. Näiden ohuiden pylväiden tarkoituksena oli antaa voimakkaiden virtausten virrata sillan alla mahdollisimman pienellä kitkalla. Ward osoittaa tietyn alueen, jossa veden syvyys pilarisarjan ympärillä oli vain 10 metriä, mikä teki siitä rakenteen ”heikoimman lenkin”. 

The Grayzone –julkaisun haltuunsa saamissa ja asiaan liittyvissä sähköpostiviesteissä Britannian armeijan tiedustelupalvelun ylempi toimihenkilö sekä entinen NATO-neuvonantaja Chris Donnelly julisti ehdotusten olevan ”todella vaikuttava”. 

Puhelimitse tavoitettu Hugh Ward ei kiistänyt valmistelleensa Kertšin sillan tuhoamissuunnitelmaa Chris Donnellylle

”Aion keskustella Chrisin [Donnellyn] kanssa sekä vahvistaa hänen kanssaan, mitä hän on valmistellut minua varten julkaistavaksi”, Ward sanoi The Grayzone -lehdelle, kun häneltä kysyttiin suoraan, laatiko hän ”rohkean” suunnitelman. 

Kun Wardia pyydettiin vielä kerran vahvistamaan hänen roolinsa suunnitelman laatimisessa, hän piti tauon ja sanoi sitten seuraavaa: ”En voi vahvistaa sitä. Juttelen ensin Chrisin kanssa.” 

Itsemurhaisku 4 miljardin dollarin liikenneväylää vastaan 

Kertšin siltaa vastaan iskettiin tuhoisasti 8. lokakuuta 2022, heti aamun sarastaessa. Kuorma-auton räjähdys sytytti kaksi öljysäiliötä tuleen ja aiheutti kahden Krimin suuntaan menevän tiekaistan sortumisen alla olevaan mereen sekä riisti kolmen ihmisen hengen. 

Vaurioitunut osuus korjattiin nopeasti, ja liikenne jatkui seuraavana päivänä, mutta länsimaiset tiedotusvälineet juhlivat tapausta Venäjän ”viimeisimpänä nolona epäonnistumisena” Ukrainan kanssa käydyssä konfliktissa. Joissakin tapauksissa länsimedian haukat avoimesti hurrasivat ja vitsailivat siitä, vaikka kyseinen [toim. huom. terrori-] isku voitaisiin uskottavasti luokitella ihmishenkiä vaatineeksi sotarikokseksi. 

Itsemurhaisku kohdistui Krimin ja Manner-Venäjän väliseen yhdysrakenteeseen. Tämän siltarakennuksen rakentamisen kustannukset tekivät 4 miljardia dollaria. Sillan avaaminen toi Kremlille merkittävän PR-voiton, sillä se vahvisti Moskovan hallitseman enemmistönä olevan venäjänkielisen alueen hallintaa. Sen avaamisen yhteydessä toukokuussa 2018 Venäjän presidentti Vladimir Putin esitti

”Eri historiallisina aikakausina, jopa tsaaripappien aikana, ihmiset haaveilivat tämän sillan rakentamisesta. Sitten he palasivat tähän 1930-, 40- ja 50-luvuilla. Ja lopulta teidän työnne ja lahjakkuutenne ansiosta ihme on tapahtunut.” 

Siltaa on puolustettu ankarasti helmikuun 24. päivästä lähtien, eikä vähiten siksi, että se toimii tärkeänä sotatarvikkeiden kuljetusreittinä venäläisille sotilaille Ukrainassa. Venäjä on aiemmin luvannut mittavia vastatoimia, jos rakennelmaan isketään. 

Hyökkäyksen jälkeen ukrainalaisten, Ukrainan viranomaisten ja Ukrainan kannattajien innostumisella ei ollut rajoja sosiaalisessa mediassa. Ukrainan kansallisen turvallisuus- ja puolustusneuvoston johtaja Oleksiy Danilov julkaisi videon palavasta sillasta sekä mustavalkoisen pätkän, jossa Marilyn Monroe laulaa Happy Birthday, Mr. President, mikä voidaan nähdä viittauksena siihen, että Putin täytti samana päivänä 70 vuotta. 

Lisäksi ukrainalaiset tiedotusvälineet ovat ilmoittaneet nimettömän ”lainvalvontaviranomaisissa toimivan” lähteen kautta, että hyökkäyksen teki Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU. Korkea-arvoiset ukrainalaiset virkamiehet, mukaan lukien presidentin pääneuvonantaja Mykhailo Podoljak, ovat nyt kuitenkin perääntyneet ja väittävät kyseessä olleen ”venäläisen valeoperaation”. 

Tällaiset väitteet ovat yleistyneet sellaisten tapausten jälkeen, joissa Ukrainan – tai länsimaiden – syyllisyys vaikuttaa todennäköiseltä tai jopa varmalta, kuten räjähdykset Nord Stream –putkia vastaan. 

Liettuan entinen puolustusministeri Audrius Butkevičius osallistui Britannian tiedustelupalvelun salaiseen  suunnitelmaan Kertšin sillan tuhoamiseksi. 

Sytykkeitä kolmannelle maailmansodalle 

Vaikka hyökkäykseen Kertšin siltaa vastaan ei käytetty erikoissukeltajia, vedenalaisia lennokkeja ja risteilyohjuksia, on silti viitteitä siitä, että Wardin suunnitelmat jaettiin Ukrainan hallituksen kanssa korkeimmilla tasoilla. Chris Donnelly välitti ne Liettuan entiselle puolustusministerille Audrius Butkevičiukselle sekä esitteli heidät toisilleen sähköpostitse. 

Liettuan anti-kommunistisen liikkeen johtohahmona toiminut Butkevičius on myöntänyt johtaneensa itsenäisyystaistelijoita tarkoituksellisesti neuvostoliittolaisten tarkka-ampujien tulilinjalle 13. tammikuuta 1991. Tapahtumaa kutsutaan toisinaan Vilnan ”veriseksi sunnuntaiksi”, ja sitä vietetään virallisesti vapauden puolustajien päivänä. Butkevičius ja hänen liittolaisensa tiesivät, että manööveri aiheuttaisi joukkouhreja, kiihottaisi paikallista väestöä entisestään neuvostojohtoa vastaan ja rohkaisisi hallinnon vaihtamiseen, minkä vuoksi he järjestivät sen. 

Butkevičius oli taannoin osaomistaja Bulcommerce KS -yrityksessä, jonka toimenkuvaan kuului olla ”pääasiallisena välikätenä bulgarialaisten aseiden sekä ampumatarvikkeiden toimittamisessa kolmansien maiden kautta Ukrainaan”, ja erikoisesti käytettäväksi Donbassissa maan sisällissodassa. 

Butkevičiusta on vakuuttavasti syytetty työskentelystä Britannian tiedustelupalvelulle. Donnellyn kanssa käydyt sähköpostivaihdot vahvistavat, että hän on ollut yhteydessä Guy Spindleriin, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan ulkomaan tiedustelupalvelun (MI6) pitkäaikainen upseeri, joka työskenteli Lontoon Moskovan suurlähetystössä samaan aikaan kuin surullisenkuuluisan Trump-Venäjä-”asiakirja-aineiston” kirjoittaja Christopher Steele

Saatuamme hänet kiinni puhelimitse ja kysyessämme, onko hän käynyt läpi ”rohkean” suunnitelman Kertšin sillan tuhoamiseksi, Spindler kertoi The Grayzone –lehdelle tällaista: ”Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mistä puhutte. ”Lisäksi aikalaiskirjoitusten mukaan vuonna 1991 Spindler koordinoi suoraan Boris Jeltsinin kanssa epäonnistuneen vallankaappauksen Mihail Gorbatshovia vastaan. 

Butkevičius on toiminut useita vuosia Donnellyn perustamassa hämäräperäisessä ”hyväntekeväisyysjärjestössä” (”senior fellow” Institute for Statecraft), joka hallinnoi monia Yhdistyneen kuningaskunnan valtion ja NATOn puolesta toteutettavia sotilas- ja tiedusteluoperaatioita, mukaan luettuna ulkoministeriön nykyään pahamaineisen mustan propagandayksikön Integrity Initiativen. 

Ukrainan 2019 vaalien aikana vuodetut Initiative-tiedostot nimesivät  Butkevičiuksen järjestön merkittävimmäksi yhteyshenkilöksi Ukrainassa. Kolme vuotta aiemmin hän oli toiminut yhtenä ”saattajana” viidelle ukrainalaiselle tiedusteluoperaattorille, mitkä Institute for Statecraft oli vienyt Lontooseen tiedottamaan Britannian armeijalle Venäjän ”hybridisodankäynnin” tekniikoista. Hänen rinnallaan toimi Vidmantas Eitutis, joka tuolloin koulutti Ukrainan armeijaa suorittamaan ”aktiivisia vastavakoiluoperaatioita” Luganskissa (LPR). 

Samanlainen piittaamattomuus katastrofaalisista seurauksista ilmenee Donnellyn maaliskuussa 2014 laatimasta yksityisestä muistiosta, jossa hahmoteltiin ”sotilaallisia operaatioita”, joihin Ukrainan olisi ryhdyttävä sen jälkeen, kun Moskova oli ottanut Krimin hallintaansa. 

Donnelly totesi, että ”jos olisin johdossa, toteuttaisin seuraavat asiat”: Sevastopolin sataman miinoittaminen ”autolautalla”, hävittäjäkoneiden tuhoaminen Krimin lentokentillä (”eleenä siitä, että he ovat tosissaan”), ”mikroaaltotekniikalla toimivan suuren satelliittivastaisen aseen” mahdollinen käyttäminen, jotta venäläisten avaruuslaitteisto voitaisiin tuhota sekä kääntymistä lännen puoleen öljy- ja kaasutoimitusten saamiseksi. 

”Yritän saada tämän viestin perille”, hän totesi lopuksi. Näitä määräyksiä ei ole vielä pantu täytäntöön, ehkä siksi, että ne saattavat laukaista apokalyptisen tilanteen. Tällaiset ”eleet” merkitsisivät nimittäin röyhkeitä provokaatioita ydinasevaltaa vastaan, josta Ukrainan öljy- ja kaasuverkko oli, ja on edelleen suunniteltu yksinomaan energian saamiseksi. 

Vaikuttaa siltä, että Donnelly ja hänen lähipiirinsä olisivat tyytyväisiä siihen, että kolmas maailmansota mahdollisesti leviäisi Krimin vuoksi. Itse asiassa, kuten The Grayzone -lehden vuotaneet asiakirjat osoittavat edelleen, että konfliktin provosoiminen lännen sekä Venäjän välille on jo pitkään ollut yksi hänen perimmäisistä tavoitteistaan. 

Yllä olevan artikkelin on osittain suomentanut, referoinut ja koonnut Markku Juutinen. 

 
Lähteet 

The Greyzone(10.10.2022). EXPOSED: Before Ukraine blew up Kerch Bridge, British spies plotted it – The Grayzone 

The Israel lobby in the United Kingdom – Radio Islam (islam-radio.net) 

(5) The Kyiv Independent on Twitter: ””The bridge is burning beautifully at dawn. A nightingale is meeting the SBU in Crimea,” the SBU quipped, paraphrasing Ukrainian poet Taras Shevchenko.” / Twitter 

About Chris Donnelly – Commonwealth Argosy 

Possibility of talks between Zelenskyy and Putin came to a halt after Johnson’s visit – UP sources | Ukrayinska Pravda 

Traffic resumes on Crimea bridge, probe into blast under way | Russia-Ukraine war News | Al Jazeera 

(5) Francis Scarr on Twitter: ”Ukrainian social media is an absolute meme goldmine this morning https://t.co/DCk1aezNSl” / Twitter 

Putin opens 12-mile bridge between Crimea and Russian mainland | Russia | The Guardian 

Режиссер трагедии 13 января 1991 года в Вильнюсе сделал новое признание – ИА REGNUM 

Akmenės rajono spauda apie 1991 m. sausio įvykius (archive.org) 

Weapons for Ukraine from Bulgarian Intermediary Trading with Russian PMC – Bureau for Investigative Reporting and Data (bird.bg) 

Which American Top Officials Are Involved in Pillaging Ukraine: New Names and Outrageous Sums – Сталкер Zone (stalkerzone.org) 

The dog days of the Soviet Union: the coup | openDemocracy 

Fellows | The Institute for Statecraft (archive.org) 

Inside the temple of covert propaganda: The Integrity Initiative and the UK’s scandalous information war – The Grayzone 

15 kommenttia

 1. SUURVALTAPELIÄ
  Krimin sillan räjäyttäminen sekä Nordstream-putkien räjäyttäminen ovat Siionin Viisaiden siirtoja kansainvälisessä shakkipelissä. Lännen sota Venäjää vastaan on myös heidän suunnitelmansa. Kuten historiassa aiemmin he suunnittelivat 1. ja 2. maailmansodan ja nyt valmistelevat kolmatta maailmansotaa. Israelin tiedustelupalvelu on yksi heidän aseistaan. Mossadia tukevat kaikki länsimaiset tiedustelupalvelut, myös Suomen Supo. Mossad on tiedustelupalveluiden kunkku, joka saa käskynsä suoraan Siionin Viisailta. Myös koronahuijaus on viime kädessä Siionin Viisaiden operaatio. Maailmanpolitiikkaa ei voi ymmärtää ilman juutalaisten tärkeää roolia. Surkeaa on nähdä, kuinka lahjakas Saksan kansa on alistettu juutalaiseen komentoon. Ja koko Eurooppa. Venäjä ja Kiina ovat enää ainoat esteet juutalaisten totaaliselle maailmanvallalle. Sen tähden sota Venäjää ja Kiinaa vastaan on väistämätön. Siionin Viisaat ovat onnistuneet jakamaan maailman kahteen leiriin. ”Hajota ja hallitse” on heidän mottonsa. Holokaustiuskonnosta johtuu, että juuri kukaan ei uskalla kertoa totuuksia juutalaisten kansainvälisestä politiikasta. Maailmanhistorian älykkäin psykologi Emanuel Swedenborg kirjoitti juutalaisista: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Lähes kaikki yhteiskuntaa vahingoittavat aatteet ovat lähtöisin juutalaisista aivoista, kuten esim. Pride-kultti, joka on nyt muodissa. Sen tehtävä on perheen tuhoaminen. Valitettavasti monet vaihtoehtomediatkin uskovat holokaustiin, vaikka muuten ovatkin oikeassa. Holokaustihuijaus on osoitus siitä, että kansainvälinen valtamedia on juutalaisten käsissä.
  LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(14)Miinusääni(7)
 2. Puolasta on tulossa seuraava `Ukraina`.

  Rauhanpiiput on haudattu – sotakirveet on kaivettu esille – diplomaattiset keinot ovat käytetyt – on aika valmistautua sotaan.

  Puolan ja Suomen kohtalot ovat sinetöidyt ja niille tulee käymään samalla tavalla kuin Ukrainalle tulee käymään. Katselkaa ja ottakaa opiksenne. Länsiliittouma (Yhdysvallat > NATO) on heidän pahin painajaisensa joka lopuksi kompromettoi heidät. Puola ja Suomi sotketaan mukaan tuhoisaan sotaan.

  `Kuinka te sanotte: ’Me olemme sankareita (גבור = gibbowr = vahva, urhea, voimakas) ja aimomiehiä (חיל =chayil = tehokkuus, voima, vahvuus, kyky) taisteluun`? ,,, kaupunkeihin hyökätään, ja sen valionuorukaiset vaipuvat teurastettaviksi, sanoo kuningas – Herra Sebaot (צבא = tsaba = sodankäynti) on hänen nimensä` (Jer 48:14-15).

  Ukrainalaisilla on edessään vaikea ajanjakso – aivan kuin se ei olisi sitä jo nyt. Ukrainan olemassaolo historiallisena kansakuntana on uhattuna. Pian tulemme näkemään kuinka heidän kansakuntansa ja heidän maansa lakkaa olemasta siinä muodossa kuin se oli konfliktia edeltävänä aikana. Näyttäisi siltä että Ukraina jaetaan ympärysvaltojen kesken. Syy tähän on Länsiliittouman (Yhdysvallat & NATO) ja Kiovan hallinnon toimet sekä raskasteollisuuden intressit joka hyötyy sodasta eniten.

  Hävyttömästi länsiliittouma (USA > NATO) ja heidän liittolaisensa Kiovan hallinto ilmoittavat jo ennakkoon median – joka osallistuu sotapropakandaan Länsiliittouman pakottamana – kautta suorittamansa terrorityön (False Flackin) näin: `Zelenskyi syyttää Venäjän miinoittavan vesivoimalaitosta Ukrainan eteläosassa`. Saa nähdä mitä tästä seuraa.

  Pinta-alaltaan lähes Suomen kokoinen Puola näyttää havittelevan historiallisia rajojaan Ukrainan alueelta. Tämä havainto ei liity ainoastaan Länsiliittouman (Yhdysvallat > NATO) toimittamiin sotamateriaaliapuihin Puolaan ja pysyviin sotilastukikohtiin Puolassa vaan heidän (puolalaisten) omiin avoimiin arvioihinsa.

  `Puola-Liettua, muodollisemmin Puolan kuningaskunta ja Liettuan suuriruhtinaskunta, oli vuosina 1569–1795 Keski- ja Itä-Euroopassa sijainnut suurvalta, joka syntyi, kun Puolan kuningaskunta ja Liettuan suuriruhtinaskunta muodostivat valtioliiton`.
  Puola-Liettua
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Puola-Liettua
  Lublinin unioni
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lublinin_unioni
  Puola-Liettuan alueet
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Puola-Liettua.png

  Ukrainan suorittama Kertsin siltaan kohdistuva terrori-isku johti ennalta arvattaviin seurauksiin koska siinä kajottiin Venäjän suvereniteettiin. Tämä terroristivaltion (Ukrainan) suorittama terroriteko oli käännekohta josta ei ole paluuta. Vasta miehittäjävallan otteesta irtautuneet alueet voivat nyt käydä puolustussotaan Kiovan hallinnon alaisia natzipataljoonia vastaan.

  Crimea bridge is blown up in explosion as Russia blames ’truck bomb’ attack

  Isku Kertzin sillalle oli suuri virhe Ukrainalta. Isku määritteli Kiovan hallinnon valtiollisen terrorismin tekijäksi ja tukijaksi. Näin Kiovan hallinnon tiedustelupalvelu voidaan määrittää terroristijärjestöksi. Jokainen valtio joka hyväksyy Kiovan hallinnon mobilisoiman iskun Kerzin sillalle allekirjoittaa samalla puollon terrorismille.

  Alkuaan Venäjä lähti tukemaan itä-Ukrainan itsenäistymiseen pyrkiviä kansallisvaltioita koska nämä pyysivät Venäjältä apua. Uudet autonomiat haluavat erkaantua Ukrainasta koska Yhdysvaltain ja sen nyrkin NATO-maiden tuella Kiovan hallinto on taloudellisin- ja asevoimin terrorisoinut kenenkään estelemättä Ukrainan venäläisiä siviilejä jo ainakin vuodesta 2014 saakka. Tuona aikana Kiovan hallinto on tapattanut venäläisiä siviilejä yli 13 000.

  Ukrainan sotarikoksia suosivassa ja härskiä sotapropagandaa Ukrainan puolesta viljelevissä läntisissä valtamedioissa vihjaillaan että hyökkäys Kertzin siltaa vastaan hyväksyttiin vastatoimena Kremlin suorittamaan iskuun Nord Stream-kaasuputkia vastaan ja että mikäli Venäjä tekee Euroopassa sabotaaseja niin vastaiskut Venäjän infraan jatkuvat edelleen maan sisällä.

  Yhdysvaltojen suorittama terrori-isku Nord Stream 1 ja 2 putkistoon oli isku samalla Euroopan Unionin energiahuoltoon. Tämä pitäisi nähdä Yhdysvaltain sodan julistuksena EUlle mutta jostakin syystä Euroopan Unionissa peitellään asiaa vaikka kaikki ovat tietoisia iskun tekijästä. Tyypillinen `False Flack`-isku mutta jota Euroopan johtavat poliitikot eivät suostu pitämään sellaisena vaan vierittävät syyn Venäjälle.

  Venäjä ei ole iskujen takana koska se 1.) osallistui miljardiluokan putkiston rakentamiseen, 2.) halutessaan keskeyttää kaasun toimituksen olisi voinut yksinkertaisesti vääntää kaasuhanat kiinni, 3.) olisi hyötynyt jatkossakin kahdenvälisestä energiakaupasta ja 4.) tarjoutui suorittamaan putkistojen korjaukset.

  Venäjä on aikeissa perustaa Venäjän/Turkin yhteisen kaasunjakelukeskuksen Turkkiin josta Eurooppalaiset voivat hyötyä jos haluavat. Tämä on taitava ja kauaskantoinen veto Kremlin hallinnolta.

  Venäjä kutsuu 300 000 reserviläistä palvelukseen
  https://www.verkkouutiset.fi/a/venaja-kutsuu-300-000-reservilaista-palvelukseen/#6a077ea1

  Hiljattain Ukrainan presidentti vaati Naton ennalta ehkäisevää ydiniskua Venäjää vastaan johon pyyntöön Länsiliittouma (Yhdysvallat > NATO) vastasi välittömästi lennättämällä jättimäiset ydinpommikoneet (B-52) Euroopan maaperälle selittäen (hyökkäys)aikeitaan kuinka: `Ydinpommikoneilla voi olla merkittävä rooli Pohjolan puolustuksessa`.

  Ukrainan presidentin pyyntöön ennaltaehkäisevästä ydiniskusta Venäjälle vastattiin Länsiliittouman (Yhdysvallat & NATO) kutsulla NATO-hätäkokoukseen hämmästyttävän pian. Tämä ei osoita ainoastaan NATO-maiden taitamattomuutta vaan se on silkkaa hulluutta.

  NATO kokoontui hätäkokoukseen Brysselissä jossa puhuttiin miljardien dollarien lisäpuolustusjärjestelmien lähettämisestä Ukrainaan kokonaisvaltaisen ja integroidun ilmapuolustusverkoston luomista varten. Näin menetellen Länsivallat (Yhdysvallat > NATO) eivät enää peittele olevansa sodassa Venäjää vastaan.

  Tilanne on johtanut siihen että: `Nato ja Venäjä järjestävät suuret ydinaseharjoitukset lähes samanaikaisesti`.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009140083.html

  Ihmiskunta on ollut ydinsodan partaalla ennenkin (1. – 4.)

  1.) `Kuuban kriisin (1962) taustalla olivat Yhdysvaltain Turkkiin sijoittamat keskimatkan ydinohjukset ja tähän vastauksena alkanut Neuvostoliiton ydinohjusten sijoittaminen Kuubaan. Kriisi oli lähellä aloittaa avoimen sodan, joka olisi saattanut laajeta ydinsodaksi ja kolmanneksi maailmansodaksi`.
  Kuuban ohjuskriisi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuuban_ohjuskriisi

  2.) Abel Archer-83 oli Naton ydinharjoitus joka melkein vei Naton ja Venäjän ydinkonfliktiin koska venäläiset tajusivat vasta viime hetkellä että kyseessä oli vain harjoitus. Neuvostoliiton satelliittijärjestelmän virheen takia ydinsota oli syksyllä 1983 kiinni yksittäisen upseerin kylmäpäisyydestä.

  `Neuvostoliitto reagoi harjoitukseen saattamalla ydinaseensa käyttövalmiuteen ja nostamalla ilmavoimien yksikköjä Puolassa ja Itä-Saksassa hälytysvalmiuteen. Joidenkin historioitsijoiden mielestä tämä tapahtuma oli tilanne, jossa maailma oli lähimpänä ydinsotaa sitten vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin`.
  Abel Archer 83
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Able_Archer_83

  3.) `Ydinaseet asetettiin Venäjällä hälytystilaan ja ydinasesalkku tuotiin presidentti Boris Jeltsinille, jonka täytyi päättää, laukaistako ydinisku Yhdysvaltoja vastaan`.
  Norjan rakettivälikohtaus 25. tammikuuta 1995
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Norjan_rakettiv%C3%A4likohtaus

  4.) Suurvaltojen Ydinsukellusveneet ovat partioineet kautta ydinsukellusvenehistorian toistensa aluevesillä ja ovat aiheuttaneet ties kuinka monta läheltä piti-tilannetta. Jopa ydinsukellusveneiden yhteentörmäyksiä on kirjattu. Luonnollisesti tämäntyyppiset kaukopartiomatkat on pidetty visusti salassa.

  Suursodan (WWIII) raskaimpien asearsenaalien käytön kynnys on nyt madaltunut siihen pisteeseen etteivät suurvallat pidä enää ydinsotaa vaihtoehtona vaan väistämättömänä. Tämä seikka tulee selvästi esille suurvaltojen tiedonannoissa.

  Enteellisesti jo `Helmikuussa 2019 sekä Yhdysvallat että Venäjä ilmoittivat vetäytyvänsä keskimatkan ja keskipitkän ydinasevoima sopimuksesta`.
  INF-sopimus
  https://fi.wikipedia.org/wiki/INF-sopimus

  Valko-Venäjän Aljaksandr Lukašenka on tuonut esille sen ettei hän enää siedä Puolan aikomuksia laajentaa rajojaan. Puola suunnittelee kuumeisesti `humanitaarista offensiivia` (sotilaallista operaatiota) Länsi-Ukrainan alueille jotka se mieltää kuuluvan `historiallisesti` itselleen. Tarkoituksena näyttäisi olevan hyödyntää Ukrainan tulevaa tappiota ja sitä kun Ukraina alueet menevät jakoon.

  Puola on aivan avoimesti antanut ymmärtää että sen aikomus on liittää Länsi-Ukrainan alueet takaisin Puolaan. Pitää muistaa että vuonna 1939 alueet ulosmitattiin Puolalta ja sama toistui uudestaan Stalinin toimesta 1945. Mutta tämän päivän puolalaiset gallupp-otannat kokevat että historiallisesti tämä alue kuuluu Puolalle.

  Tämän lisäksi näyttää siltä että Venäjä sotakone tulee katkaisemaan Ukrainalaisten mahdollisuuden päästä Mustalle merelle pysyvästi. Ukrainasta on kehittymässä helevetin pieni sisämaavaltio jos sitäkään. Mutta onhan Ukraina johtuen Kiovan vallassa olevasta kabinetista Länsiliittouman (Yhdysvallat > NATO) holhouksen alla muutenkin.

  Edelliset seikat huomioon ottaen Venäjä on laajentanut ydinsateenvarjonsa Valko-Venäjän ylle. Pieniä näkemyseroja Lukashenkon ja Putinin välillä on ollut toki aikaisemmin mutta ei mitään ratkaisevaa – asia on nyt `pihvi`. Lisäksi hiljattain tehty päätös liittää neljä aiemmin Ukrainalle kuulunutta aluetta Venäjän federaatioon on enteellinen.

  Tämä johtaa Ukrainan natzihallinnon kriittisen infrastruktuurin tuhoutumiseen ja Ukrainan natziarmeijan valmistautumiseen vastaanottamaan aimo selkäsauna. Kun aikaisemmin Ukrainan armeijan `uljaat` natzijoukkiot tulittivat omia kansalaisiaan naisia ja lapsia ja pitivät heitä raukkamaisesti ihmiskilpinä niin nyt ne kohtaavatkin venäläisen sotilaan.

  Yhdysvaltain määräysvallassa olevan NATOn viimeaikaiset lupaukset ja sotilaallisen materiaalin toimitukset kohdistuvat nyt Puolaan. Näyttää siltä että Länsiliittouma (USA/NATO) on aikeissa tukea Puolan hanketta perustaa `puskurivyöhyke` Länsi-Ukrainaan.
  U.S. Soldiers Arriving In Europe To Reinforce NATO Amid Russian Buildup
  https://www.rferl.org/a/us-troops-arrive-poland/31687938.html

  Yhdysvallat/NATO toteuttaa pienellä viipeellä samanlaisen `puskurivyöhykkeen` kuin Länsi-Ukrainaan myös Suomeen. Hanke on jo niin pitkällä etteivät suomalaiset voi sitä enää erkaantua. Suomen armeijakunta on määrätty jo ennakkoon tykinrehuksi.

  Venäjä on vastahakoinen avaamaan Ukrainan lisäksi toisen rintaman sotaa Suomeen mutta se ei hyökkää siinäkään tapauksessa vaikka se tekisi ennakoivan iskun koska Suomi osallistuu jo sotaan sitä vastaan Ukrainassa. Tämä kaava muistuttaa samaa manööveriä minkä Yhdysvallat ja NATO toteuttivat Syyriassa – joten kokemusta on.

  Yhdysvaltain asevoimat ovat luikerrelleet Itäiseen Eurooppaan mutta erityisesti Puolaan ja niiden joukkoja on siirretty kaikessa meluisuudessaan myös Saksasta Romaniaan. Sekä Puolalla että Romanialla on yhteistä rajaa Ukrainan kanssa. Länsiliittoumalla (Yhdysvallat > NATO) näyttää olevan uho päällä koska se hiipii Itäisessä Euroopassa kuin norsu posliinikaupassa eikä se enää edes pyri peittelemään aikeitaan.

  Puola onkin isännöinyt Yhdysvaltojen joukkojen kokoamista alueelleen jo helmikuusta 2022 alkaen. NATO näyttää vahvistavan itäistä hegemoniaansa jolloin Yhdysvaltain sotilaallinen läsnäolo sen kun tiivistyy.
  U.S. to boost military presence in Europe as NATO bolsters its eastern flank
  https://www.reuters.com/world/europe/us-boost-military-presence-europe-nato-bolsters-its-eastern-flank-2022-06-29/

  Artikkelissa mainitaan mm. että: `Yhdysvallat perustaa myös uuden pysyvän armeijan päämajan Puolaan, jonka Puolan presidentti Andrzej Duda toivotti välittömästi tervetulleeksi, koska Varsova etsi pitkään pysyvää Yhdysvaltain sotilastukikohtaa maaperälleen. `Se on tosiasia, joka vahvistaa turvallisuuttamme paljon … vaikeassa tilanteessa, jossa olemme`, Duda sanoi`.

  Sen lisäksi että Puola isännöi yhä kasvavia Yhdysvaltain joukkoja se on tehnyt ainakin seuraavat asehankinnat:
  -Washingtonin kanssa joulukuussa 2020 tehty sopimus 32sta F-35-hävittäjistä.
  -Lähes 4.75 miljardin dollarin arvosta 250 MA12 SEP -taistelutankkeja Yhdysvalloista.
  – 116 käytetyn M1 Abrams-tankkien hankintasopimus Yhdysvalloista.
  -.korkean liikkuvuuden tykistörakettijärjestelmiä (HIMARS).
  – Turkin Bayraktar-droneja.
  -taistelupanssarivaunuja Etelä-Koreasta.

  Edellä luetellut asejärjestelmät ovat kerrassaan ylimainostettuja ja aikansa eläneitä. Esimerkiksi Saudi-Arabian M1 Abrams panssarivaunut ammuttiin huthikapinallisten toimesta seulaksi Jemenissä, Venäjän ilmapuolustus on poistanut menestyksellä Ukrainan ilmatilasta Turkkilaistaustaisia Beyrakter-droneja sitä mukaa kuin niitä esiintyy ja Himars-järjestelmät ammutaan venäläisillä pitkän kantaman aseilla tyyliin tavatessa tuhottava.

  Yhdysvaltojen aseteknologian ylivertaisuus on perustunut siihen että Washingtonilla on ollut ilmiömäinen kyky valita vastustajansa huolellisesti. Yhdysvaltain sotilaallisen attasean slalom-taktiikka on mahdollistanut ohittaa vahvimmat vastustajat joka on saanut aikaan illuusion Yhdysvaltain aseteknologian paremmuudesta. Ns. Edistyteet länsiaseet eivät olekaan niin edistyneitä kuin niistä on annettu ymmärtää. Tämän he ovat huomanneet itsekin peruessaan mainostamiansa omia kauppojaan.

  Yhdysvaltain sotainnon alkulähdettä ei ole vaikea löytää. Se johtuu sen yhä heikkenevästä taloudesta ja jättimäisestä velkaantumisesta jolle on saatava taloudellinen piristysruiske. Niinpä Yhdysvallat koettaa sotkea Euroopan Unionin ja sen jäsenmaat – mukaan lukien Suomi omiin tuhoisiin suunnitelmiinsa. Näin kävi Euroopalle WWIn ja WWIIn aikana ja sama menetelmä on selvästi nähtävissä WWIIIn aattona.

  Niitä harvoja täsmäintressipiirejä jotka hyötyvät sodasta eniten ovat raskasteollisuus ja tarkemmin määriteltynä sen asevalmistajat. Mikäli maailmassa vallitsisi rauha ja `ihmisillä hyvä tahto` eikä konflikteja olisi ei myöskään heidän tuottamiaan artikkeleita ostettaisi.

  Konflikteja pidetään yllä ja uusia lietsotaan jotta tällä pienellä piirillä ja sen osakesijoittajilla menisi taloudellisesti hyvin. Tämä selittää esimerkiksi sen miksi Ukrainan siionistinen presidentti Zelenskyi on täysin vastahakoinen mihinkään rauhaan. Hän (Zelenskyi) ja hänen terroristinen sotakabinettinsa edustavat sotaa ja hyötyvät siitä aivan tajuttomasti.

  Sota-aikojen valmistelu edustaa yleensä sellaisten byrokraattien etuja joita ei ole vaaleilla valittu. Juuri nämä referenssiryhmät vaikuttavat asiakkaittensa ostopäätöksiin ollen hyvin pieni edunsaajaklikki mutta vaikutusvaltainen. He ajavat mm. yritysrahoittajien etuja – ja tämä seikka pätee rapakon molemmilla rantamilla. Suvereenien kansojen itsenäinen ulkopolitiikka olisi näille intressiryhmille kauhistus ja samalla este rikastua.

  Toimiva diplomatia ja taloudellinen molempia hyödyttävä yhteistyö Euroopan Unionin ja Venäjän federaation kesken koettaan Yhdysvalloissa uhkana joten se on tuhottava keinolla tai hinnalla millä hyvänsä. Menetelmä näyttää toimivan ja se heikensi Euroopan Unionin kovan ytimen maita kun he seurasivat Washingtonia tiellä kohti vaarallista eskaloitumista ja omaa tuhoaan. Alun alkaenkin pakasta vetäistiin Ukraina-kortti joka teki Euroopan Unionin maista jälleen riippuvaisia Yhdysvaltain väliintulolle.

  Vain aika näyttää jatkavatko esimerkiksi Puolan ja Suomen sekä muun Euroopan johtajat Washingtonin viitoittamalla itsetuhoisella tiellä jolla he yhdessä Ukrainan kansan kanssa kantavat täysimittaisen kuorman Washingtonin ja NATOn aiheuttamasta proxy-sodasta Ukrainassa Venäjää vastaan. Heistä on tehty riippuvaisia sotataloudesta. Pystyvätkö he enää tavoittelemaan todellista turvallisuutta, keskinäistä taloudellista yhteistyötä sekä todellista rauhaa ja vakautta.

  Suomen kansasta voidaan sanoa painavalla syyllä: `Minun (יהוה = JHWH = Herran) kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä (תעה = ta`ah = harhautua, erehtyä, horjua), he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan. Herra asettuu käymään oikeutta, nousee kansoja tuomitsemaan` (Jes 3:12-13).

  Suomen kansan ajattelussa on tapahtunut kohtalokas paradigman muutos joka tulee vetämään puoleensa rangaistuksen. Aivan kuin toteutuisi Sana tämän kansan kohdalla: `Sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen` (2 Tes 2:11).

  Riittää kun aloittaa keskustelun missä tahansa Suomessa esimerkiksi koronainjektioista, elintasopakoilaisista tai Ukrainan levottomuuksista – niin huomaa että keskustelu ei kohtaa millään tasolla.

  Linkki joka innoitti:

  Puolan asema `seuraavana Ukrainana`.
  https://beforeitsnews.com/international/2022/07/polands-position-as-the-next-ukraine-2509537.html

  Plusääni(10)Miinusääni(6)
 3. Lännen arvotyhjiöyhteisössä riittää sotahulluja sekopäitä, jotka kaikin voimin ajavat tilannetta kohti eskalaatiota, jotta pääsevät sitten toteuttamaan omaa erikoisosaamistaan. Rauhan ja hyvinvoinnin aikana sekopäät turhautuvat ja keskittyvät siihen, että rauhaa rakastavat kansat saadaan syvävaltioidensa otteeseen ja peloteltua yksipuolisen ja viholliskuvia luovan propagandan avulla sotapsykoosiin ja kannattamaan vaikkapa Kertsinsalmen sillan sabotoinnin kaltaisia valtioterrorihankkeita.

  Venäjä aloitti oman sotansa siviilikohteisiin kajoavan vaiheen vasta em. siltaiskun jälkeen. Nordstream 1/2-putkien räjäytys on osa samaa lännen syvävaltiorakenteiden harjoittamaa valtioterrorismia, josta sillä on jo pitkät perinteet. Niiden maiden lista, joiden sisäisiin asioihin esimerkiksi USA on kovaotteisesti puuttunut, on uuvuttavan pitkä. Neuvostoliitto, Kiina tai Venäjä ovat korkeintaan pyrkineet reagoimaan USA:n aggressioihin ja onnistuneet saamaan jonkin verran maita puolelleen, esimerkiksi Lähi-idässä arabisosialismia harjoittaneet maat, jotka länsi on Israelin tuella tuhonnut tai saattanut jatkuvaan sekasortoon.

  Israel-kytkentäisen Ukrainan kautta lännen globaalissa etelässä harjoittama epävakautus ja valtioterrori ovat levinneet Eurooppaan ja aina Itämerelle asti. Kampanja lähestyy uhkaavasti Suomea ja on pelättävissä, että tulevaa Nato-jäsenyyttä ja USA:n tukikohtia käytetään maassamme aggressioon Venäjää vastaan. Suomalaiset ovat olleet hyvin naiiveja kuvitellessaan, että Natosta tai USA-liittolaisuudesta voi poimia vain ”rusinat pullasta” eli pelkän rauhaa puolustavan puolustusliiton ilman aggressiopyrkimyksiä Venäjää kohtaan. Maamme omat sotahullut ovat myös huolestuttavissa määrin päässeet ääneen ja ajavat Suomea kohti konfliktia päättömillä kannanotoillaan. Sotahulluus on levinnyt aina valtiojohtoon asti.

  Plusääni(8)Miinusääni(6)
 4. Valhe seuraa valhetta ja lavastukset ovat arkipäivää Ukrainassa. Eipä ihme että Kiovan hallinto on ammattimaisia näyttelijöitä täynnä presidenttiä myöten. He osaavat tehdä ammattitaidolla lavastuksia ja niitä tehtaillaan paljon:

  100 hoaxes, fakes and misinformation about Russia and Ukraine
  https://maldita.es/malditobulo/20220325/hoaxes-misinformation-russia-ukraine/

  Kuinkahan moni idiootti vielä tuntee myötätuntoa ukronatzeja kohtaan. Tarvitaanko enää lisätodisteita siitä että venäläiset ovat taistelussa satanistien kanssa. Ukronatzien elämässä ei ole mitään pyhää eikä ole koskaan ollutkaan.

  Kiovan hallinnon valheita levitetään länsimaisessa mediassa sellaisenaan koska agendajournalismi. YLEn agendajournalismi koskien Ukrainan sodasta tiedottamista on pahempaa kuin koskaan Reporadion aikana.

  Venäläiset ovat haluttomia taistelemaan esimerkiksi teinisotilaiden kanssa joita ukronatzit värväävät sabotaasitehtäviin telotuksen uhalla. Sotakentillä on alkanut vilistelemään ukronatzien riveissä jopa alaikäisiä 15-vuotiaita `sotureita`.

  Ukrainan natsijoukkojen raukkamaisuudet ovat yltymässä. Äskettäin he ampuivat rajanylityspaikkaan 12 ohjusta Khersonissa täysin tietoisena siitä että kohde on siviilikohde aiheuttaen siviilikuolemia. Tämän kaltainen toiminta ei ole Kiovan ukronatzeille mitään uuttaa – se on heidän sodankäyntitapansa.

  Seuraavassa ostettu puheenvuoro puolustusvoimien entiseltä komentajalta Jarmo Lindbergiltä. Lindbergin ulostulo on suomalaiselle agendajournalismille mieleen koska se perustuu Ukrainan puolesta käytävään sotapropagandaan ja on siten valhe. Varmasti Lindberg tietää tämän itsekin.

  `Jarmo Lindberg: Hersonissa piilee merkittävä riski, jonka seuraukset olisivat katastrofaaliset: `Venäjän toimilla ei tunnu olevan rajaa`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/jarmo-lindberg-hersonissa-piilee-merkitt%C3%A4v%C3%A4-riski-jonka-seuraukset-olisivat-katastrofaaliset-ven%C3%A4j%C3%A4n-toimilla-ei-tunnu-olevan-rajaa/ar-AA13hUKA?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ff24d777433b48798d33bfac848568ea

  `Jos Venäjä päättää räjäyttää Kahovkan vesivoimalaitoksen, tässä pyritään estämään Ukrainan eteneminen joen itäpuolelle Krimin suuntaan`.
  https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AA13dC7v.img?w=768&h=432&m=6

  Volodimir Zelenskyi ilmoitti hyvän aikaa ennakkoon Ukrainan aikeista iskeä Kakhovskajan patoon. Zelenskyi maalailee kuvaa kuinka tulviminen aiheuttaisi 18 siirtokuntaan – mukaan lukien Kherson – veden varaan joutumisen.

  Kiovan kansanmurhahallinto valmistelee jo ennakkoon infokenttää saadakseen syyttää Venäjää. Tulemme todistamaan Kiovan hallinnon tavanomaisen taktiikan – syytä toista siitä mihin itse olet syyllistynyt. Ikävä kyllä tämä tulee menemään länsimediassa läpi ilman mitään suodattimia – ilman mitään tutkivaa journalismia.

  Kakhovskajan pato on rakenteeltaan sen verran tukeva etteivät välttämättä Ukrainan raketti- ja tykistöiskut siihen ehkä tehoa. Mutta toisena vaihtoehtona Ukraina saattaa käyttää merimiinoja jotka he lähettävät Dneprin ylävirrasta. Ukrainan kolmas vaihtoehto on käyttää vedenalaisia drooneja joita he ovat saaneet.

  Ukrainan terroristijoukkiot ovat ampuneet toistamiseen Kakhovskajan vesivoimalaan. Padon heikentäminen uhkaa nyt aiheuttaa todellisen katastrofin Khersonille ja ympäröivälle alueelle.

  Esitettyjen simulaatioiden mukaan tuhotun padon altaan vedenpinta laskisi 3 – 4 päivässä. Katastrofi olisi mittavaa luokkaa.

  Ukrainan suunnitelmiin kuuluu huuhtoa pois Venäjän rajanylityspaikat ja eristää Venäjän joukot pohjoisrannalla. Vaikka Khersonin kaupunki tulvisi se antaisi silti ukrainalaisille mahdollisuuden lähestyä pohjoislaidalla koska sillä kohtaa joen pohjoisranta on korkeammalla kuin eteläranta.

  Ideana on että tulvat pakottaisivat myös etelärannalla olevan venäläisten tykistön vetäytymään taaksepäin. Tämä tekisikin venäläisten tulituksesta nykyisessä etulinjassa vaikeaa tai peräti mahdotonta.

  Khersonin alueen laajamittainen evakuointi jatkuu Dneprin oikealta rannalta. 15 000 asukasta on jo kuljetettu vasemmalle rannalle turvaan Kiovan hullulta hallinnolta. Mutta Ukrainan natzijoukot tulittavat minkä ehtivät siviilejä jotka pyrkivät evakkoon

  Iranin/Venäjän kahdenvälinen kaupankäynti on saanut aikaan sen että Ukrainassa alkaa uusi sodankäynnin aikakausi joka mahdollistaa sen että Euroopan Unionin asettaa uusia pakotteita Irania vastaan. Euroopan unioni asettaa uusia pakotteita Irania vastaan, koska Iranin väitetään toimittaneen miehittämättömiä drooneja Venäjälle.

  Iranin julistaminen Ukrainan sotaan osallistuvaksi maaksi heijastaa Yhdysvaltojen kaksinaismoraalia koska Yhdysvallat syyttää Irania aseiden toimittamisesta Venäjälle. Syytöksiä Venäjää vastaan esittää maa joka toimittaa avoimesti aseita Ukrainaan ja näitä aseita käytetään muun muassa iskuihin Venäjän alueella.

  Yhdysvaltojen sotilas- ja erityisjoukot osallistuvat myös taistelutoimiin Ukrainassa mutta amerikkalaiset väittävät että he eivät ole konfliktin osapuolia eivät ole mukana eivätkä halua osallistua taistelutoimiin Ukrainassa.

  Tämän kaltainen toiminta on omiaan vääristämään kansainvälisten suhteiden logiikkaa. Näyttää siltä että kaikki ne jotka eivät ole tyytyväisiä Länsiliiton komentoon julistetaan vapauden ja demokratian vihollisiksi. Silloin heihin voidaan kohdistaa mielivaltaisia seuraamuksia ja rajoituksia – jopa vihamielisiä toimia – joiden tarkoituksena on kaataa tällainen `kuriton` hallinto ja leimata se vapauden viholliseksi.

  Mutta onko tässä mitään uutta? Irania kohdellaan edelleen demokratian vihollisena ja nykyinen hysteria Iranin lennokeista puhuttaessa on tarkoitushakuista. Vaikka rintamalla käytetyt droonit olisivatkin iranilaista alkuperää niin käytännössä kansainvälisessä asekaupassa on täysin merkityksetöntä mistä maasta aseet tulevat tai mihin ne myydään koska ne voidaan uudelleen pakata ja nimetä niin ettei kukaan tiedä niiden alkuperää.

  Esimerkiksi suomalaisten toimittamia aseavustuksia myydään Ukrainan sikäläisissä mustanpörssin kaupoissa ties mille terroristijärjestöille.

  On vallan hyvin tiedossa että kuolemankauppiaiden (asekauppiaiden) käyttämiä toimitusketjuja ei voida edes jäljittää. Mutta nyt ne voidaan. Droonit ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi ja ovat hämmästyttäneet Ukrainan ilmapuolustusta – tässäkö syy?

  Iranille on jo entuudestaan asetettu paljon erilaisia pakotteita. Itse asiassa niin paljon että uudet pakotteet entisten päälle eivät muuta juuri mitään perustavanlaatuisesti. Toiminta saattaa jopa etäännyttää Iranin ydinsopimuksen allekirjoittamisesta.

  Ydinsopimuksen allekirjoittamisen torppaaminen olisikin hyödyllisempää Yhdysvalloille kuin Venäjälle koska ydinsopimuksen allekirjoittaminen johtaisi öljyn hinnan alenemiseen jonka Yhdysvallat vallan hyvin tietää.

  Muutoin Iranin ja Yhdysvaltojen suhteiden kärjistyminen hyödyttää enemmän Venäjää kuin Yhdysvaltoja. Yhdysvallat yrittää nyt keinotekoisesti alentaa öljyn hintaa myymällä omia strategisia varantojaan josta ei hyvä seuraa.

  Iran on jo sotkettu Ukrainan sotakuvioihin mutta jatkoa seuraa. Seuraavaksi on vuorossa Puola, Suomi, Balttian maat, Moldova ja Belarussia (valkovenäjä).

  Kahovkan padon räjäytyshanke ei tule jäämään ainoaksi Kiovan hallinnon terroritoimeksi. Heillä näyttää olevan suunnitelmissa `likaisen pommin` käyttö. Ukronatzeilla on kokemusta sotarikoksista, Kertzin sillan räjäytysyrityksestä, kansanmurhasta (yli 13 000 venäläistä siviiliä), ukrainalaisväestön maasta poistumisesta, ydinvoimalaitosten pommittamisesta, ihmiskilpien käytöstä, siviilien surmaamisesta jne.

  Zelenskyi tyrmäsi Venäjän väitteet Ukrainan `likaisesta pommista`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/zelenskyi-tyrm%C3%A4si-ven%C3%A4j%C3%A4n-v%C3%A4itteet-ukrainan-likaisesta-pommista/ar-AA13i418?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=4669bf1c66354c31b289cb8a1dfd830b

  The situation in the Ukrainian SMO on October 20 2022
  https://blogdogcicle.blogspot.com/2022/10/the-situation-in-ukrainian-smo-on_20.html

  Ukrainan tilanteen pitkittyminen johtaa siihen että kansoille alkaa paljastumaan mikä taho on kaiken taustalla. Maailman voimakkaimman rikollissyndikaatin – Khazaarimafian – kädenjälki pitäisi alkaa jo näkyä.

  Plusääni(11)Miinusääni(4)
 5. `Nahkurin orsilla tavataan`! ,,, sano.

  Tämä on salaliittofaktaa joten salaliittoteoreetikot älkööt vaivautuko!

  Asian selkeyttämiseksi esitän tähän alkuun kirjoituksissa esiintyvien lyhenteitten merkityksen sekä aikakausien täyttymyksen eli ns. `lopun ajan` dispensationaalisen (aikakauden järjestyksen) kaavion (I – V):

  I Maailmansodista käytetyt lyhenteet:

  WWI (First World War = Ensimmäinen Maailmansota)
  WWII (Second World War = Toinen Maailmansota)
  WWIII (Third World War = Kolmas Maailmansota)
  WWIV (Fourth World War = Neljäs Maailmansota)
  WWV (Fift World War = Viides Maailmansota) = Tähtien sota = Googin ja
  Maagoogin sota, joka päättää ihmiskunnan historian.

  Piakoin syttyvä WWIII käydään islamilaisen maailman ja sen liittolaismaiden ja poliittisen siionismin ja sen liittolaisten välillä. Sotavalmistelut ovat pitkällä ja rintamalinjat selkeät.

  II Maailman valtiuteen pyrkivät instituutiot

  CWO (Catholic World Order = Katolilainen Maailmanjärjestys)
  IWO (Islamic World Order = Islamilainen Maailmanjärjestys)
  JWO (Jewish World Order = Juutalainen Maailmanjärjestys)
  WSS (World Secret Society = Maailman Salaseurat; 1000 valopistettä)
  KM (Khazaari Mafia)

  KM toimii kaikkien edellä mainittujen järjestelmien taustalla. KM on joko perustanut tai soluttanut mainitut järjestelmät.

  III Siionistien maailmanvalloitukseen tähtäävä suunnitelma

  ZOG (Zionist Occupy Government = Siionistinen Hallitusten Valtaus)
  ZOR (Zionist Occupy Religion = Siionistinen Uskontojen Valtaus)
  ZOM (Zionist Occupy Media = (Siionistinen Median Valtaus)
  ZOF (Zionist Occupy Finance = (Siionistinen Rahoitussektorin Valtaus)
  ZOE (Zionist Occupy Economy = Siionistinen Talouden Valtaus)
  ZOSS (Zionist Occupy Secret Society = Siionistinen Salaisjärjestöjen Valtaus)

  Siionin viisaitten pöytäkirjojen (Protocols of the Learned Elders of Zion) maailmanvalloitus ohjelma on lähes toteutunut.

  IV Maailman alueellinen uusjako (valtioklusterit eli Unionit).

  1. Euroopan Unioni
  2. Euraasian Unioni
  3. Itä-Aasian Unioni
  4. Kaakkois-Aasian Unioni
  5. Tyynenmeren Unioni
  6. Lähi-Idän Unioni – AL = Arab Leaque
  7. Afrikan Unioni
  8. Etelä-Amerikan Unioni
  9. Väli-Amerikan Unioni
  10. Pohjois-Amerikan Unioni

  Edellä luetellut maailman uusjakoon johtavat dominiot ovat edellytys Universaalille Maailmanhallitukselle. Aluejaot ovat lähes valmiit mutta kokevat vielä monia muutoksia.

  V Aikakausien järjestys (tapahtumajärjestyksessä)

  a. AWO ( Ancient World Order = Muinainen Maailmanjärjestys)
  b. OWO (Old World Order = Vanha Maailmanjärjestys)
  Tässä kohtaa WWI ja WWII
  c. UWO1 (Unipolar World Order = Yksinapainen Maailmanjärjestys) – feikki – MAGA
  d. MWO (Multipolar World Order = Moninapainen Maailmanjärjestys)
  Tässä kohtaa WWIII ja Great Reset
  e. NWO (New World Order = Uusi Maailmanjärjestys)
  f. NWR (New World Relicion = Uuden maailman uskonto)
  g. UWO2 (Unipolar World Order = Yksinapainen Maailmanjärjestys)
  h. NWG (New World Government = Uusi Maailmanhallitus)
  WWIV

  Lyhyt demonstraatio edellisen pohjalta.

  Länsiliittouman (KM > Yhdysvallat > Britannia > NATO) pyrkimys on muodostaa UWO(1) mutta BRICS-maat jotka kannattavat MWOa asettavat sille esteen. (MWO) ja (UWO1) ajautuvat WWIII een. (WEFn Great Reset toteutuu).

  Make America Great Again (tämä on feikki UWO(1)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Make_America_Great_Again
  BRICS
  https://en.wikipedia.org/wiki/BRICS
  Kartalla BRICS-maat
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6b/Map_of_BRICS_countries.svg/1920px-Map_of_BRICS_countries.svg.png

  MWOn ja UWO(1)n yhteentörmäyksestä seuraa WWIII joka mahdollistaa sodan jälkeisen oikean UWO(2)n muodostumisen. UWO(2) ei toteudu ellei luciferistinen NWR toimi sen katalysaattorina. UWO(2) tarkoittaa luciferistista NWGn hallitsemaa koko maailman alueellista uusjakoa (Kymmentä Unionia) jonka hallintotapa muistuttaa feodalismia.

  Iran

  Aiheena Iran jonka vaikutuksesta maailman geopoliittisella ja -strategisella Shakkilaudalla tehdään seuraava siirto. Valtapitävät luulevat että he tekevät siirtoja – ja niin he tekevätkin – mutta heidän siirtonsa ovat Sallimuksen ja siten Kohtalon Suopean Käden tekemiä. Tosiasiassa Eliitin kädet ovat sidotut. He eivät pysty tekemään mitään mitä ei ole heille sallittu. Näin toimii Jumalan johdatus.

  Khazaarimafian toiminta tähtää Unipolaariseen maailmanjärjestykseen: 17.2.1950 Yhdysvaltain senaatissa globalistipankkiiri Paul Warburgia puhui näin: `Meillä on maailmanhallitus, halusitpa sitä tai et. Ainoa kysymys on, saavutetaanko tämä hallitus valloituksella vai suostumuksella`.

  `(Me)idän` hallitus josta Paul Warburg puhui ei tule toteutumaan sen enempää `suostumuksella` kuin `valloituksellakaan` koska teidät tuhotaan. `Tehän ette kiusaakaan meitä vaan mepä kiusaammekin teitä`. Kansat ovat valveutuneita ja pitävät huolen siitä että Yksinapainen maailmanjärjestys ei toteudu kansainvälisen poliittisen siionismin ehdoilla. Sitä vastaan asettuu Moninapainen maailmanhallitus ja tämä asetelma johtaa WWIII een.

  Kuvassa Paul Warburg.
  https://mediaprocessor.websimages.com//https://memberfiles.freewebs.com/98/56/37315698/photos/undefined/Paul%20Warburg.jpg

  Miten Suomi valmistautuu WWIII een?

  `Historia toistaa itseänsä` sanoma toteutuu suomalaisten kohdalla kauhistuttavalla tavalla koska poliitikkomme ajavat tämän kansan kansanmurhaan. Viittaan WWIn (1914-1918) lopussa pandemian (espanjantaudin) ensimmäisessä aallossa menehtyneisiin – joidenkin arvioiden mukaan jopa 100 miljoonaa ihmistä. Suomen tuho: Länsiliittouman (KM, Israel, Yhdysvallat, Britannia, NATO) masinoimat sota ja injektiot!

  Espanjantauti (1918 – 1920).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Espanjantauti

  Suomalaisten `rokotekattavuus` (oik. injektiokattavuus) tehosteinjektioineen on korkeaa luokkaa. Kokeellisella Covid mRNA-injektiolla on piikitetty esimerkiksi yhteiskunnan avainryhmät kuten sairaanhoitopiirien henkilökunta, poliisit, palomiehet ja armeija jopa neljään kertaan.

  Kokeellinen Covid mRNA-Injektio sisältää krafeenioksidia, piikkiproteiinia sekä nanokoon komponentteja. Tämän kaltainen tappava myrkkybooli johtaa immuunivasteen menetykseen.

  Suomalaisia kuolee lähivuosina kokeellisten injektioiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin ilman kolmatta maailmansotaakin mutta yhdessä WWIIIn kanssa kuolleisuus luvuista tulee tavattoman suuri. Seuraavan linkin kuva on otettu WWI aikana sotilassairaalasta espanjantaudin aikana. Tämän kaltainen tilanne tulee olemaan tosiasia suomalaisten kohdalla WWIIIn aikaan.

  Sotilassairaala Kansasissa Espanjantaudin aikana.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Emergency_hospital_during_Influenza_epidemic%2C_Camp_Funston%2C_Kansas_-_NCP_1603.jpg/1280px-Emergency_hospital_during_Influenza_epidemic%2C_Camp_Funston%2C_Kansas_-_NCP_1603.jpg

  Länsiliittouman (Khasaarimafiaa > Israel > Yhdysvallat > Britannia > NATO) taholta provosoitu sota Suomen maaperällä Venäjää vastaan johtaa siihen että Suomen armeijakunta tuhotaan täydellisesti. Tarkoitus on muodostaa Suomesta puskurivyöhyke. Puskurivyöhykkeen muodostavat radioaktiiviset – autiot aavekaupungit.

  Suomi-neito on kuolettavasti haavoittunut.
  https://static.wixstatic.com/media/3c4694_ccec181f9f5a49d5af774d48e5e932b8~mv2.jpg/v1/fill/w_720,h_960,al_c,q_85/3c4694_ccec181f9f5a49d5af774d48e5e932b8~mv2.jpg

  Fasistinen maailmanhallitus on muotoutumassa aivan silmiemme edessä mutta se ei synny ennen WWIIIa. Tämän kehityksen alkuvaiheesta Jeshua messias ( n. 7 ekr. – 33 jkr.) todisti puhuessaan `synnytyskivuista` jotka tihenevät ja voimistuvat sitä mukaa kuin uuden syntymä lähestyy:

  `Sillä kansa (εθνος = etnis = heimo, kansa, ihmisryhmä) nousee kansaa (εθνος = etnis = heimo, kansa, ihmisryhmä) vastaan (βασιλεια = basileia = kuningaskunta) ja valtakunta (βασιλεια = basileia = kuningaskunta) valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin` (Mat 24:7).

  Jeshuan ennustamat `kuningaskunnat` (βασιλεια = basileia = kuningaskunta ovat Unioneita) jotka nyt nousevat eivät tule olemaan `edustuksellisia (välillisiä) demokratioita` saatikka `suoria demokratioita`. Ne ovat sanan varsinaisessa merkityksessä kuningaskuntia.

  Multipolaarinen maailmanjärjestys (MWO = Multipolar World Order = Moninapainen maailmanjärjestys) tarkoittaa universaalia koko maailman hallinnollista uusjakoa. Maailma on jaettu kymmeneen kuningaskuntaan eli Unioniin jotka ovat itsellisiä dominioita ja jotka muistuttavat Keski-Ajan Feodaalista hallinnollista- ja taloudellista järjestelmää.

  Esimerkiksi OWOn (Old World Order = Vanha maailmanjärjestys) aikaiset presidentti-instituutiot ja kuningashuoneet muutetaan ensin edustuksellisiksi ja lopulta ne lakkautetaan. Parlamentteja tarvitaan vain siihen asti kuin ne ajavat omat instituutionsa alas. Sitten on niiden saneerauksen vuoro.

  Jeshuan ennusteen (Mat 24:7) mukaan valtiot ja etniset ryhmät tulevat sotimaan keskenään. Tulemme näkemään paljon sotia ja kuulemaan sanomia sodista. Myös `kuningaskunnat` (Unionit = valtioklusterit) tulevat sotimaan keskenään. Ensimmäinen Unioneiden välinen välienselvittely on jo käynnissä koskapa Euroopan Unioni ja Euraasian Unioni ottavat nyt mittaa toisistaan.

  Pohjois-Amerikan Unionin (NAU = North Amerikan Union) kehitys on loppusilausta vaille valmis. NAUsta tulee totta tästä päivästä laskettuna yhden vuoden kuluttua. Yhdysvaltojen hegemonian alasajo on tosiasia tällä puolen Atlanttia mutta ei vielä täysin valmis toisella puolella.

  Yhdysvaltojen kolmas sotaretki (1. WWI, 2. WWII ja 3. WWIII) Euroopan Unionin alueella on tulkittava sen kuolinkouristukseksi. Vasta silloin NAU (Mexico, USA ja Canada) liittyvät yhteen. Mutta tämä aiheuttaa vakavan turvallisuuspoliittisen muutoksen Yhdysvaltojen sisällä. Tähän on jo varauduttu koska jokaiseen osavaltioon on perustettu kansalliskaarti. Jo nyt Washington on tuottanut kaduilleen kansalliskaartin jonka virallinen selitys on maahanmuuttajien hillitsemisessä.

  Olette huomanneet kuinka Iranin ja Venäjän suhteet ovat tiivistyneet. Kaksikymmenvuotinen strateginen kumppanuus-sopimus ei ole enää luonnosasteella vaan se on jo tosiasia. Tämä mahdollistaa maiden välisen kaupan moninkertaistumisen jolloin Iran vahvistaa asemaansa alueen merkittävänä vallanpitäjänä.

  Seuraavat kaksi seikkaa tulevat johdattamaan ihmiskunnan tuhoisaan WWIII-sotaan (WWIII = World War 3 = Kolmas maailmansota). Vaikka se käydään konventionaalisilla aseilla tuhovoima on niin valtaisa ettei mennyttä maailmaa (OWO = Old World Order = Vanha maailmanjärjestys) kyetä enää tunnistamaan.

  Kun Albert Einsteinilta kysyttiin: Millä aseilla kolmas maailmansota käydään – hän vastasi seuraavalla huomautuksella: `Ich bin (mir) nicht sicher, mit welchen Waffen der dritte Weltkrieg ausgetragen wird, aber im vierten Weltkrieg werden sie mit Stöcken und Steinen kämpfen`. Edellinen härmäksi: `En ole varma, mitä aseita käytetään kolmannen maailmansodan torjumiseen, mutta neljännessä maailmansodassa he taistelevat kepeillä ja kivillä`.

  Adolf Einsteinin arvioi ei osu maaliinsa. Ydinaikakauden WWIIIs on ns. `herrasmiessota` kun ottaa huomioon nykyisen aseistuksen tehon. Jokainen ydinasevaltio tietää ja tunnustaa että täysilaidallisella häviäisi koko ihmiskunta. Täysilaidallinen on varattu WWV n konfliktiin joka ei ole niinkään kaukana WWIII sta jota seuraa yllättävän pian WWIV.

  Tämän takia WWIII käydään konventionaalisilla (so. tavanomaisilla tai perinteisillä) eli vähemmän tuhoa tuottavilla matalan tehon ydinaseilla kuten esimerkiksi atomitykeillä ja ydinkivääreillä.

  The Atomic Cannon.

  M65 Recoiless Nuclear Rifle (Davy Crockett – kantama noin 4-5 km).

  WWIIIn jälkeen NWO-maailma (NWO = New World Order = Uusi maailmanjärjestys) manifestoidaan Multipolaarisena maailmanjärjestyksenä (MWO = Multipolar World Order = Moninapainen maailmanjärjestys) ja se hyväksyy varsin pian ja yksimielisesti Maailmanhallituksen (`ettei tämä koskaan enää koskaan toistuisi`; vaikka se toistuu 7 vuoden kuluttua edellisestä). Vasta silloin toteutuu universaali luciferistinen UWO(2) (Unipolar World Order = Yksinapainen maailmanjärjestys) joka hallinnoi kymmentä Unionia.

  Lähtölaskenta ja samalla merkki edellä kuvatusta tapahtumasta (WWIII sta) on seuraava. Yhdysvaltojen 51. osavaltio Lähi-Idässä – Israel – sysää maailman kaaokseen. Israel on aikeissa aloittaa sotilaallisen ekspansion Irania vastaan koska se tavoittelee Pentateukissa (Toora – Mooseksen kirjat) luvattua Suur-Israelia (1 Moo 15:18). Iran ei kuulu alueellisesti utooppisen Suur-Israelin rajojen sisälle mutta silti se pyritään tuhoamaan.

  Iran tulee olemaan Khasaarimafian hallitseman Israelin ykköskohde koska se on luonnonvaroiltaa rikas, suvereeni ja sen taloudellinen ja sotilaallinen voima kasvaa kaiken aikaa.

  Pienemmässä mittakaavassa Irania voisi verrata Idän ja Lännen vilkkaan kauppareitin varrella sijaitsevaan Estoniaan jonka velaton talous kukoistaa. Estonian teki suuren arviointivirheen liittyessään Euroopan Unioniin. Vielä suuremman arviointivirheen se teki liittyessään NATO on. Ainut oikea suunta olisi ollut Euraasian Unioni josta sen kauppa olisi hyötynyt tavattomasti. Estonian tekemillä valinnoilla tulee olemaan järkyttävät seuraukset sille itselleen kun Länsiliitto (Yhdysvallat > NATO) aiheuttaa sille perikadon.

  Lyhyt lehdistökatsaus siihen mikä on Iranin tämän hetkinen geopoliittinen ja -strateginen asemo osoittaa että siitä ei tule koskaan AL n (Arabiunionin) jäsenmaa koska sen taloudelliset, poliittiset ja sotilaalliset intressit ovat sekä Pohjoisessa että Idässä. Juuri nämä merkantilistiset lähtökohdat tulevat olemaan kunkin Unionin kivijalka.

  Arab League
  https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_League

  Seuraavassa muutamia valittuja Iranin noususta maailman polttopisteeseen kertovia otsikoita.

  Iranilainen autonvalmistaja Saipa teki sopimuksen uusien mallien valmistuksesta yhtiön ja maan hallituksen kanssa Venezuelassa.
  Venäjä (luotto- ja käteismaksujärjestelmä – MIR) ja Iran integroivat maksujärjestelmänsä Iranilaiseen analogiseen Shetabiin keskinäisen kaupankäynnin helpottamiseksi.
  Iran ja Venäjä pyrkivät luomaan kymmenien miljardien dollareiden arvoisen maailmanlaajuisen maakaasukartellin (`Kaasun OPEC`).
  Venäjä, Iran ja Azerbaidzan allekirjoittaneet yhteisymmärryksen pöytäkirjan tavaroiden kauttakulun helpottamiseksi.
  Iran ja Venäjä avaruusyhteistyössä: Khayyam satelliitti maata kiertävälle radalle lähetettiin Moskovan operoimasta Baikonurin kosmodronista Kazakstanissa.
  Iran on alkanut käyttää kryptovaluuttaa kansainvälisessä kaupassa.
  Iran Currency Exchange (ICE) Listasi rupla-rial kaupan Iranin ja Venäjän välisen kaupan pankkitoimenpidepaketin ensimmäiseksi toimenpiteeksi.
  Iran, Kiina ja Venäjä pitävät yhteiset sotaharjoitukset Venezuelassa.
  Iran, Turkki ja Venäjä harkitsevat yhteistä autotuotantoa.
  Argentiina ja Iran hakevat multipolaarisen BRICS:n jäsenyyttä.

  Edelliset Iranin referenssit ovat punainen vaate Khazaarian mafian luotsaamalle Länsiliittoumalle (Israel >Yhdysvallat>Britannia>NATO). Tulemme näkemään kuinka roistovaltio Israel kiihdyttää sotilaallisia Iranin vastaisia uhkauksia tyyliin `Pidätämme oikeuden itsellämme toimia Irania vastaan`. `Kansojen meressä` Israelia voidaan verrata historialliseen Port Royaliin koska sen oikeus lähtee siitä itsestään.

  Sekä Venäjä että erikoisesti Iran tulevat olemaan Länsiliittouman (Israel >Yhdysvallat>Britannia>NATO) yhä lisääntyvien pakotteiden kohteena mutta täydelliseen saarto- tai eristyspolitiikan toteutukseen ne eivät enää pysty joten ainoaksi vaihtoehdoksi jää sota.

  Vapaamuurarien suurmestari Illuminaati Albert Pike (1809 – 1891) kirjoitti WWIn, WWIIn ja WWIIIn tapahtumista jo ennen kuin ensimmäistäkään maailmansotaa oli käyty.
  Odd-Fellows Albert Pike (kuvassa 183 cm/140 kg laardia)
  https://cdn.shopify.com/s/files/1/0070/0152/articles/Albert_Pike_Freemason_FraternalTies_1000x.jpg?v=1592693134

  Albert Pike (AP) kirjoitti Mazzinille 15. elokuuta 1871 päivätyssä kirjeessä. Hän sanoi että kolme tulevaa maailmansotaa valmistavat maailmaa Uuteen Maailmanjärjestykseen (NWO). AP kirjoitti kolmesta maailmansodasta (WWI, WWII ja WWIII) seuraavasti.

  WWI (Ensimmäinen maailmansota)

  `Ensimmäinen maailmansota on saatava aikaan, jotta Illuminatit voivat kaataa tsaarien vallan Venäjällä ja tehdä maasta ateistisen kommunismin linnoituksen. Illuminatin `agenturin` (agenttien) aiheuttamia eroja Britannian ja germaanisten imperiumien välillä käytetään tämän sodan lietsomiseen. Sodan lopussa kommunismia rakennetaan ja käytetään muiden hallitusten tuhoamiseen ja uskontojen heikentämiseen.

  WWII (Toinen maailmansota)

  `Toista maailmansotaa on lietsottava hyödyntämällä fasistien ja poliittisten sionistien välisiä eroja. Tämä sota on saatava aikaan, jotta natsismi tuhoutuu ja että poliittinen sionismi on riittävän vahva perustamaan suvereenin Israelin valtion Palestiinaan. Toisen maailmansodan aikana kansainvälisen kommunismin on oltava riittävän vahva tasapainottamaan kristikuntaa, jota sitten hillittäisiin ja pidettäisiin kurissa siihen asti, kunnes tarvitsisimme sitä lopulliseen sosiaaliseen katastrofiin`.

  Tarkkaavainen lukija voi väittää että vielä tuohon aikaan ei tunnettu käsitteitä `natsismi` ja kommunismi` mutta on syytä muistaa että Illuminaati kehitti molemmat utopiat.

  WWIII (Kolmas maailmansota)

  `Kolmatta maailmansotaa on lietsottava hyödyntämällä `Illuminatin` `agenturin` aiheuttamia eroja poliittisten sionistien ja islamilaisen maailman johtajien välillä. Sota on suoritettava siten, että islam (muslimien arabialainen maailma) ja poliittinen sionismi (Israelin valtio) tuhoavat toisiaan. Sillä välin muut kansat, jotka ovat jälleen jakautuneet tässä asiassa, joutuvat taistelemaan täydelliseen fyysiseen, moraaliseen, hengelliseen ja taloudelliseen uupumukseen asti … Vapautamme nihilistit ja ateistit ja provosoimme valtavan sosiaalisen katastrofin, joka kaikessa kauheudessaan osoittaa kansakunnille selvästi absoluuttisen ateismin, julmuuden ja verisimmän myllerryksen vaikutuksen. Sitten kaikkialla, kansalaiset, jotka ovat velvollisia puolustautumaan vallankumouksellisten maailman vähemmistöä vastaan, tuhoavat ne sivilisaation tuhoajat, ja väkijoukko, joka on pettynyt kristinuskoon ja jonka deistiset henget ovat siitä hetkestä lähtien ilman kompassia tai suuntaa, haluavat ihanteen, mutta tietämättä, mihin sen palvonta tehdään, saavat todellisen valon Luciferin puhtaan opin yleismaailmallisen ilmentymisen kautta, tuotiin lopulta julkisuuteen. Tämä ilmentymä johtuu yleisestä taantumuksellisesta liikkeestä, joka seuraa kristinuskon ja ateismin tuhoamista, sekä valloitettuja että tuhottuja samanaikaisesti`.

  Syyskuussa 11. pnä 2001 `Inside Job`ina toteutettu terrori-isku World Trade Center (WTC) kaksoistorneihin viimeisti `arabikevään` ja muodosti merkkipyykin länsimaisen demokratian viemisen `humanitaarisilla offensiiveilla` (sotilaallinen interventio) loppuihin. Länsimaisissa tulkinnoissa islamin ja demokratian yhdistämistä pidetään yleensä mahdottomana (poikkeuksena Turkki).

  Todellakin WTCn jälkeen tapahtumat erityisesti Lähi-Idässä osoittivat kasvavaa levottomuutta ja epävakautta modernin poliittisen siionismin ja islamilaisen maailman välillä. Tämä tulee vastaamaan täysin sitä vaatimusta jonka mukaan WWIII käydään näiden kahden osapuolen ja niiden liittolaisten välillä jonka keskiössä tulee olemaan Iran.

  Tapahtumat johtavat yllättävään lopputulemaan josta AP kirjoitti kirjeessään Mazzinille (yllä).

  Albert Pike kirjoittaa kansojen myöhäisestä heräämisestä (jotka ottavat kiinni `sen vanhan porton` eli) ja `tuhoavat nuo sivilisaation tuhoajat`. Tämä tapahtuu silloin kun MWO (Multipolar World Order = Moninapainen maailmanjärjestys) on muotoutunut ja syrjäyttänyt OWOn aikaisen UWO(1)n (Unipolar World Order = Yksinapaisen maailmanjärjestyksen) hankkeen eli Khazaarimafian vehkeilyn.

  `Sivilisaation tuhoajien` (Khazaarimafian) hävitys toteutuu WWIIIn jälkeen jolloin MWO (Multipolar World Order = Moninapainen maailmanjärjestys) kätilöi NWOn (New World Order = Uusi maailmanjärjestys) aikaisen UWO(2)n (Unipolar World Order = Yksinapaisen maailmanjärjestyksen) ja sen Maailmanhallituksen (NWGn).

  Kansat ovat luonnollisesti jakautuneet jo ennen WWIIIa (joko islamin tai poliittisen siionismin suhteen) koska juuri tämä on WWIIIn alku ja syy ja niin kuin AP kirjoittaa he: `joutuvat taistelemaan täydelliseen fyysiseen, moraaliseen, hengelliseen ja taloudelliseen uupumukseen asti`. Nämä rintamalinjat pitäisi olla nyt jokaisen havaittavissa.

  Albert Piken mukaan jatkoa seuraa kun: `Vapautamme nihilistit ja ateistit ja provosoimme valtavan sosiaalisen katastrofin, joka kaikessa kauheudessaan osoittaa kansakunnille selvästi absoluuttisen ateismin, julmuuden ja verisimmän myllerryksen vaikutuksen. Sitten kaikkialla, kansalaiset, jotka ovat velvollisia puolustautumaan vallankumouksellisten maailman vähemmistöä vastaan, tuhoavat ne sivilisaation tuhoajat`.

  Edellisellä sitaateilla viitataan Khazaarimafian orkestroimaan `Great Resetiin` (Suureen Nollaukseen – Tehdasasetuksiin) joka jo nyt tekee hiljaista työtään sodilla, sotien uhalla, sanomilla sodista, inflaatiolla, puutteella, erilaisilla kriiseillä, injektiokampanjoilla jne.

  Johann Wolfgang von Goethe (1749 – 1832) ennusti samaisten tapahtumain kulun runomuotoon puettuna Faustissa näin: `Niin kaikki muuttui, mullin-mallin mennen, nyt huippu on, mik´ alho ennen. Myös tähän nojaa oikean ne opin, ett´ ylimmäksi muuttuu alimmainen. Näät meil´ ol´ orjuus kuuman luolakopin, nyt vapaan ilman valta kukkurainen; salaisuus avoin visuun kätköön jää, sen myöhään vasta kansat käsittää. (suomennos Otto Mannisen)

  Ilmestyskirjaan tämä tapahtuma on kirjattu jo lähes kaksi vuosituhatta sitten: `Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa` (Ilm 17:16).

  WWIII on nyt väistämätön. `Oppimaton` kalastaja – apostoli Pietari – julisti fissioenergiasta ydinaseen kehittämiseen jo hyvän aikaa sitten mutta seuraavilla jaejaksoilla hän viittaa WWV een. Näiden jaejaksojen (2 Pie 3:10 ja 2 Pie 3:12 ) ennusteet eivät koske WWIIIa ja WWIVa.

  `Silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat` (2 Pie 3:10). ja
  `Odotatte (Te) ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat` (2 Pie 3:12).

  Erehdynkö paljon jos arvioin että Länsiliittouman (Khazaarimafia > Israel> Yhdysvallat >Britannia> NATO) retoriikka Irania vastaan alkaa nyt todella kiihtymään ja se kiihtyy siihen pisteeseen että koko asutun maailman turvallisuuspoliittinen ympäristö on uhattuna. Länsiliittouman Iranin häiriköinti alkaa Ukrainasta. On huomion arvoista että Iranin taustalla väijyy Venäjän `karhu` ja Kiinan `sirppi` jotka nyt herätetään joten panokset tulevat olemaan kovat.

  `Šiialaisuus (erotuksena Saudi-Arabian sunnalaisuudesta) on valtionuskonto ja persia (farsi فارسی) maan virallinen kieli. Yli 80 miljoonan asukkaan väestöstä suurin osa on persialaisia`.
  Iran (jonka nimi tarkoittaa `arjalaisten valtakuntaa`)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran

  Kansainvälisen siionistisen liikkeen frontman Henry Kissinger arvioi Keski-Idän geopoliittista ja -strategista tilannetta Israelin näkökulmasta tarkasteltuna tällä tavalla: `Se (Iran) on vain se viimeinen ponnahduslauta, toisin sanoen Iran, joka todella kallistaa tasapainoa`. Libanon, Jemen, Syyrin, Irak ja `Kurdistan` on jo hajotettu.

  OWO n aikainen Iran on Keski-Idän viimeinen kukistettava Islamin linnoitus KMn (Khazarian mafian) ja siten JWOn (Jewsh World Order = `Juutalainen` Maailmanjärjestys) tieltä kohti maailmanherruutta. Tosiasiassa tuleva Uusi Uljas Maailma (NWO) ei ilmesty JWOn (Jewish World Order), IWOn (Islamic World Order), CWOn (Catholic World Order) tai WSSn (World Secret Society) pohjalta tai pohjalle. Mainitut liikehdinnät hävitetään.

  Tutkimalla 80-miljoonaisen Iranin kansan armeijan sotilaallista voimaa tulee tehneeksi johtopäätöksen jonka mukaan tämä virallisesti muslimiuskoa kannattava ei-arabikansoihin kuuluva `arjalainen` kansakunta – vaikka se koostuu useista eri kansallisuuksista – on melkoinen voimatekijä Keskeisessä-Idässä. Israel tietää vallan hyvin että Iran ei ole takapajula ja että se on liitossa Venäjän ja Kiinan kanssa.

  Iran military power

  KM (Khazaarien mafia) – maailman voimakkain rikollissyndikaatti – on onnistunut lyömään useat Lähi-Idän islamilaiset valtiot kaaokseen mutta viimeisenä vaan ei vähäisenä on Iran joka on vielä kynimättä. Yhdysvaltain johtaman Länsiliittouman (Khazaarimafia>Israel>Yhdysvallat >Britannia> NATO) toimenpiteet Iranin heikentämiseksi tulevat nousemaan päivän otsikoihin.

  Iran on arvaamaton voimatekijä jopa Länsiliittoumalle koska se voi käyttää öljyasetta jolloin länsimaiden energiakustannukset kohoavat pilviin. Länsimaissa tiedetään että tämä tapahtuma voi sysätä heidän yhteiskuntansa hallitsemattomaan kaaokseen. Lisäksi Iran on liittosuhteessa kahden suurvallan (Venäjän ja Kiinan) kanssa ja on hyvissä väleissä Turkin kanssa joka tulee hallitsemaan Idästä tulevia energiavirtoja.

  Miksi Iran yritetään lyödä laudalta vaikka se kuuluu selvästi suunnitellun Suur-Israelin alueiden ulkopuolelle? Näin ei ole asiain laita Libyan, Libanonin, Syyrian, Irakin, Saudi-Arabian ja Jordanian, Kuwaitin (+muiden pienten öljyvaltioiden) suhteen joista Jordania, Kuwait (+ pienet öljyvaltiot) ja Saudi-Arabia ovat vielä ehyet – vähän aikaa. Edellä luetellut valtiot kuuluvat kaavaillun Suur-Israelin sisäpuolelle mutta Iran ei kuulu.

  Mulkoillaanpa karttaa! Kartta Keski-Idästä osoittaa että Iran sijaitsee Eufrat- ja Tigrisvirtojen tuolle puolelle – siis ei suunnitellun Suur-Israelin alueilla.

  Middle-East
  https://cdn.britannica.com/37/109437-050-64B319CA/Middle-East.jpg

  Lisäksi Iran sijaitsee Zagros-vuoriston suojissa joka muodostaa toisen luonnollisen rajan Eufrat- ja Tigris-jokien kanssa Suur-Israeliin nähden.
  https://www.worldatlas.com/r/w768/upload/db/95/bd/zagros-01-1.png

  Mitä sitten tarkoittaa Suur-Israel?

  Rotschildien ajaman `maanpäällisen valtakunnan` – Israelin – valtiollinen sinivalkoinen lippu symboloi poliittisen siionismin utopiaa Suur-Israelista. Lipun eksoteerinen symboliikka kuvaa valkoisella pohjalla esitettyä kahta sinistä raitaa joiden välissä on sininen `Daavidin tähti`. Lipun esoteerinen merkitys vaatii avauksen.

  Tähän väliin sananen Zacharias Topeliuksesta.

  Alkuaan leijonavaakunaa käytettiin Suomen suuriruhtinaskunnassa lippuna jopa siinä määrin että vaakunan värit punainen ja keltainen tulivat eräänlaisiksi kansallisväreiksi.
  https://finna.fi/Cover/Show?id=museovirasto.CB1932A84C86E6CAD6B6C53F3A905A41&index=0&size=large&source=Solr

  Sittemmin kun Maamme-laulu esitettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1848, kannettiin juhlissa ylioppilaskunnan lippua, jossa oli valkoisella pohjalla Suomen suuriruhtinaskunnan vaakuna. Tästä tapahtumasta alkoi siionisti vapaamuurari j-positiivinen Zachris Topeliuksen herättämänä keskustelu Suomen lipusta ja se johti useiden lippuehdotusten tekemiseen. 28.5.1913 perustuslakivaliokunnan ehdotuksesta hyväksyttiin ehdotus sinivalkoisesta ristilipusta
  Vapaamuurari Zacharis Topelius ja vapaamuurarien käsi povessa merkki.
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/61/Zacharias_Topelius_2.jpg

  Ironista kyllä mutta Suomen lippu + Israelin lippu = Golgatan keskimmäinen risti varustettuna orjantappurakruunulla. Suomen väestöpohja verrattuna israelilaiseen väestöpohjaan (askenaaseihin) muodostaa kohtalonyhteyden – jo siinäkin tapauksessa että molempiin maihin hyökätään `tulvana leviten niiden yli`. Tästä aiheesta toiste.
  https://beltsassar.files.wordpress.com/2014/09/israel-suomi.jpg

  Israelin lippu
  https://image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/products/T1459A842PA4459PT28D146601533W10000H6681/views/1,width=1200,height=630,appearanceId=842,backgroundColor=F2F2F2/israelin-lippu-tarra.jpg

  Israelin Lipun navassa – sinisten raitojen väliin – on sijoitettu `Daavidin tähti`. Tämä symboliikka ei kuitenkaan viittaa Daavidin tähteen. Mikäli se viittaisikin niin se olisi oikeammin Daavidin rituaalisen lapsimurhaajan `Salomonin tähti` eli viisisakarainen pentagrammi eli Istarin tähti jota hän mm. palvoi ja joka on tullut tunnetuksi esimerkiksi noituudesta tai monien valtioiden lippukuvioista.
  Pentagrammi
  https://img.favpng.com/18/16/14/pentagram-star-wicca-pentacle-png-favpng-TpCLBGi3ZysBFjjbuqzpBjHMM.jpg

  Daavidin tähteä Israelin symbolina heksagrammin muodossa ei tiedetä olleen.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5e/Hexagram.svg/1200px-Hexagram.svg.png

  Heksagrammi Israelin lipussa viittaa Rotschildien käyttämään liiketunnuksen logoon heidän kauppaliikkeensä ulkopuolella. Heidän heksagramminsa käsitti kaksi päällekkäin asetettua punaista kolmiota (kilpeä). Tämä liitos muodosti heksagrammin josta käytettiin saksankielistä nimitystä murt. `Rotes Schild` (punainen kilpi). Rotschild-suvun alkuperäinen sukunimi oli Bauer. Mutta juuri omalla logollaan eli heksagrammilla he merkitsivät Israelin lipun.

  Naturai karta liikehdintä ei hyväksy nykyistä Israelia eikä sen olemassaoloa. Heidän mielestään Messias ei ole perustanut Israelia vaan ihminen. Kristityt tuntevat heidän tulevan messiaansa paremmin nimellä Antikristus.

  Ei kannata eksyä siionistien levittämään valheeseen että olemassa olisi `hyviä petoja` (siionisteja) ja `pahoja petoja` (siionisteja). Peto ei ole moraaliltaan hyvä eikä paha koska sen on peto ja pedon luonnetta se toteuttaa.
  https://i.ebayimg.com/images/g/JwEAAOSwdt1bofSI/s-l1600.jpg

  Naturei Kartan järjestää ympäri maailmaa mielenosoituksia jossa he polttavat julkisesti mm. Israelin lipun.
  https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1398/11/07/1398110716215496019508614.jpg
  Naturai Kartan International-ohjelma perustuu Universaaliin maailmanvalloitus suunnitelmaan jonka mukaan Israel on `vallittu kansa` ja joita muut kansat palvelevat orjina.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Neturei_Karta_International

  Israelin lipussa olevat kaksi sinistä raitaa kuvaavat kahta rajajokea joista toisen arvellaan olevan Niili ja toisen Eufrat. Jokien väliin jäävällä alueella sijaitsee Suur-Israel – `Daavidin tähti`. Alueen omistusoikeutta perustellaan mm. kahdella seuraavalla jaejaksolla:

  `Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton, sanoen: `Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan, Egyptin virrasta (נהר = nahar = puro, joki) aina suureen virtaan, Eufrat-virtaan saakka` (1 Moos 15:18).
  `Ja minä asetan sinun rajasi Kaislamerestä filistealaisten mereen ja erämaasta Eufrat-virtaan asti; sillä minä annan maan asukkaat teidän valtaanne, ja sinä karkoitat heidät tieltäsi. Älä tee liittoa heidän äläkä heidän jumaliensa kanssa. Älkööt he jääkö asumaan sinun maahasi, etteivät saattaisi sinua tekemään syntiä minua vastaan; sillä jos sinä palvelet heidän jumaliansa, on se sinulle paulaksi` (2 Moos 23:31-33).

  Suur-Israelin rajajoet – Niili-joki ja Eufrat (merkitty punaisella).
  https://bin.yhdistysavain.fi/1603031/VSEGrboKzshdGR45YZSP0VHAvS/Kartta%2C%20joka%20esitt%C3%A4%C3%A4%20yhden%20tulkinnan%20Luvatun%20maan%20rajoista%2C%20joka.png

  Suur-Israelin hanke on edennyt vuosina 1946, 1947, 1949-1987 ja 2000 toistaiseksi vain Palestiinalaisten laillisen kotimaan valloituksena. Tosin nyky-`palestiinalaisten` refugi löytyy Jordaniasta josta he ovat migroituneet Palestiinan alueelle.
  https://www.kulttuurivihkot.fi/lehti/images/stories/palestiinakartta.jpg

  Khazaarimafian komentoketju voidaan esittää näin: 1.) Khazaarimafia > 2.) Israel > 3.) Yhdysvallat > 4.) Britannia > 5. NATO. Tämä Liittouma tulee tekemään sotilaallisen iskun kuvitteelliseen Iranin ydinase-ohjelmaan siitäkin huolimatta että tiedetään vallan hyvin ettei iranilaisten uraani sovellu ydinaseen kehittämiseen.

  Iranin ydinvoimaloihin kohdistuva offensiivi on riskialtis koska ne sijaitsevat Venäjän Intian INSTC- liikennekäytävällä joka kulkee näiden maiden välillä pohjois-etelä-suuntaisesti. Iranin ydinvoimalat sijaitsevat mainitun liikenneväylän läheisyydessä.

  INSTC on tärkeä oikotie tavarankuljetuksille Venäjän ja Intian välillä.
  https://uvmedia.org/2022/06/18/instc-on-tarkea-oikotie-tavarankuljetuksille-venajan-ja-intian-valilla/

  Yhdysvallat on asettanut ja tulee asettamaan Iranille talouspakotteita ydinohjelman takia ja Israelin tiedustelu (Mossad) on jo tehnyt sabotaasi-iskuja Iranin ydinlaitoksiin. `Asiantuntijoiden` mukaan ulkomaat eivät kykene pysäyttämään Iranin ydinohjelmaa – joka tarkoittaa sotaa.
  Iranin ydinohjelma
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iranin_ydinohjelma

  Todellisuudessa Jeshua messiaan langettamista kirouksista (1. – 2.) lähtien – palestiinalaisten maa – jossa muinainen Israel sijaitsi on ollut kirottu ja sen maan kansa siitä lähtien hylätty. Satu `valitusta kansasta` ja sen `luvatusta maasta` perustuu kristittyjen fundamentalistien filosemitistisen siiven opetuksiin. He (mm. helluntailaiset) hyväksyvät poliittisen siionismin (Israelin) harjoittamat murhatyöt ja vieläpä tukevat niitä.

  Korvausteologi Jeshua messias ilmoitti noin kaksi vuosituhatta sitten:

  1.) `Sentähden minä sanon teille: Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois ja annetaan kansalle (Kyrios ekklesialle = Herran seurakunta), joka tekee sen hedelmiä` (Mat 21:43).
  2.) `Katso, `teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi` (Mat 23:38).
  3.) `Älköön sinusta ikinä (meketi = koskaan, ikinä) enää hedelmää kasvako”. Ja kohta viikunapuu kuivettui` (Mat 21:19).

  Plusääni(2)Miinusääni(5)
 6. MAAILMANHISTORIA JA SUOMI
  Kun USA on tappanut ja tuhonnut monia kansallisuuksia miljoonin uhrein, ei USA:ta ole koskaan asetettu syytteeseen tai asetettu pakotteita. Vaan kun Venäjä aloittaa sodan puolustaakseen Ukrainan venäläisiä, Venäjästä on tehty maailman pahin rikollinen. Putin on leimattu itse paholaiseksi. Tosiasia on, että Ukrainaa johtaa Siionin Viisaat, joiden tarkoituksena on tuhota Venäjä demokraattisena valtiona Ukrainan avulla. Ukrainan presidentti ja pääministeri ovat juutalaisia. Ukraina on fasistinen diktatuuri, eikä mikään demokratia. Euroopan kansat on aivopesty valheellisella propagandalla uskomaan, että Ukraina olisi ”demokratian etuvartio”. Suomalaiset poliitikot ovat menneet tähän Siionin Viisaiden retkuun. Koko Eurooppa on nyt USA:n sodassa Venäjää vastaan. Putin on kristitty johtaja, joka ohjaa Venäjän kansaa pois globalistien suunnitelmista. Venäjällä ei ole pride-liikettä, vaan ortodoksinen kristinusko hallitsee. Siionin Viisaiden pelilaudalla on Suomi seuraava uhri. Suomea valmistellaan Naton hyökkäykseen Venäjää vastaan. Suomen typerät poliitikot ovat innokkaita Venäjä-vihassaan. Tosiasia on, että Venäjä on ollut vuosikymmeniä Suomen uskollinen ystävä. Nato-kiihkoilijat ovat syyllistyneet törkeään valtiopetokseen. Suomessa on syntynyt myös globalismia vastustava kansanliike. Syylliset tullaan rankaisemaan, kun kansan silmät avautuvat. Isänmaamme on kuolemanvaarassa, mutta Herra meitä suojelee. Tämä edellyttää, että nykyinen poliittinen johto laitetaan pois viralta ja vankilaan. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 7. Ilona ompi aina Ilonamme!

  My name is Hanna ,,, Hanna Smith!

  Hanna Ilona Smithillä – tuttavallisemmin – Hybridi Hannalla (HH) on referenssit kunnossa. Koulutus, työkokemus ja julkaisut viittaavat tiedustelupalveluun. Aiheellinen kysymys olisi – Minkä maan tiedustelupalveluun HHn osaamisala liittyy?

  Eipä ihme että HH on ajautunut pahamaineiseen hämäräinstituutioon – EHTOoon (Euroopan Hybridiuhkien Torjunnan Osaamiskeskuksen). Mainittu `piruntorjuntabunkkeri` (EHTO) jahtaa kuvitteellisia ja keksimiään vihollisia.

  Skitsoidinen EHTO taas on Suomen valtioista tai sen instituutioista täysin riippumaton instanssi – itse asiassa koskematon – niin kuin tiedustelupalvelut tuppaavat olemaankin.

  Euroopan Hybridiuhkien Torjunnan Osaamiskeskus
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_hybridiuhkien_torjunnan_osaamiskeskus

  HHta on tituleerattu Venäjä-asiantuntijana. Voisiko olla niin että `Venäjä-asiantuntijuus` olisi kiertoilmaus MI6-asiantuntijuudesta? Tai olisiko tämä hänen peitetarinansa? Mene ja tiedä! HH ei ole tiettävästi käynyt koulujaan, opiskellut tai asunut Venäjällä. Mistä hän on korkopiikarinsa ,,, korjaan `kannuksensa` hankkinut?

  Käsittääkseni HH on kouluttautunut Bööminghaminassa (Birminghamn) (B). B ei sijaitse sijaitse lähelläkään Venäjää. Mutta ulkomaan tiedusteluun erikoistunut Secret Intelligence Service MI6 sijaitsee lähistöllä.

  HH opiskeli kansainvälisiä suhteita ja terrorismiin liittyviä ilmiöitä Bssä. Onko HH tehnyt julkisen selvityksen suomalaisille siitä miten hän pystyi ohittamaan juuri siellä brittien tiedustelupalvelun? Edelleen kysymys kuuluu – mikäli HH olisi ollutkin yhteydessä brittitiedusteluun – niin miten nämä vaikutussuhteet näkyisivät hänen nykyisen vakanssin hoidossaan?

  Seuraavassa HH pähkäilee meneillään olevan konfligtin vaihtoehtoja joissa rauhaan pyrkimisen vaihtoehtoa ei oteta edes huomioon.

  `Karkeasti ottaen sota voi loppua neljällä tavalla, (Hanna Ilona) Smith totesi: Venäjän voittoon, Ukrainan voittoon, Venäjän osittaiseen voittoon tai Ukrainan osittaiseen voittoon. Kaikilla vaihtoehdoilla on perustavanlaatuiset vaikutukset eurooppalaiseen tulevaisuuteen`.

  `Suomalaistutkija: Venäjällä valta vaihtuu – Sota voi päättyä 4 tavalla`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/suomalaistutkija-ven%C3%A4j%C3%A4ll%C3%A4-valta-vaihtuu-sota-voi-p%C3%A4%C3%A4tty%C3%A4-4-tavalla/ar-AA13jEqT?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=4f7a2e1d0d864b80f07b1ba465edc21d

  Miten olisi viides vaihtoehto! Olisiko se tasapeli? Tasapeli eli Remissi tarkoittaa esimerkiksi Shakissa tilannetta, jossa peli päättyy ilman, että kumpikaan pelaaja voittaa. Remississä kummallakin osapuolella olisi kunniakas perääntymistie.

  Ukrainan tilanteessa tasapeli tarkoittaisi rauhan tekemistä mikä ei ole edes vaihtoehto Länsiliittoumalle (Yhdysvallat>Britannia>NATO). Kaikkein vähiten rauhantahtoon taipuisi Kiovan terroristihallitus koska Mossad.

  Karkeasti ottaen tappelu voi loppua neljällä tavalla: Grizzlyn voittoon, Peuran voittoon, Grizzlyn osittaiseen voittoon tai Peuran osittaiseen voittoon. Kaikilla vaihtoehdoilla on perustavanlaatuiset vaikutukset koko Siperian Taigan tulevaisuuteen:

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 8. Varoitus `Troijan hevosesta`!

  Sananlasku sanoo: `Yksi vihollinen linnoituksen sisällä on pahempi kuin tuhat vihollista ulkopuolella`!

  Vihollisen torjunnan tekee hankalaksi tilanne jossa koko `linnoituksen` hallinto on pahimman vihollisensa puolella. Kaikkein oudoin tilanne on silloin kun `linnoituksen` hallinto pitää ystäviä vihollisinaan ja vihollisia ystävinään. Tässä tilanteessa ei ole enää vaihtoehtoja. Linnoitus kaatuu – mutta kaatukoon.

  Troijan hevonen tarkoittaa juonta jossa uhri houkutellaan vapaaehtoisesti päästämään vihollinen luokseen.

  Troijan hevonen
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/wp-content/uploads/2019/06/troijan_hevonen.jpg

  Kiovan hallinnon johtamat Azov-joukkiot (neo-netsit) ovat käyttäneet siviilejä ihmiskilpinään käydessään häviöön tuomittua sotaansa. Heidän sotansa on toteutettu etupäässä siviilikeskuksien sisältä käsin. Strategia ei ole uusi. Samaa ihmiskilpi-taktiikkaa sovelsi Saddam Hussein Persianlahden sodassa 1990 – 1991.

  Erona Ukrainan terroristihallinnon sotilaiden käyttämiin ihmiskilpiin verrattuna Irakin käyttämiin ihmiskilpiin on se että Länsiliittouma (Komentoketju = Khazaarimafia>Israel>Yhdysvallat>Britannia>NATO) (KIYBN) tuomitsi laajasti omistamansa länsimedian kautta Saddam Husseinin ihmiskilpi-taktiikan mutta ei tuomitse Volodomir Zelenskyin ihmiskilpi-taktiikkaa.

  Ihmiskilpiä tullaan käyttämään piakoin myös Suomessa toteutettavassa kansanmurhassa. Silloin Länsiliittouma KIYBN käyttää ihmiskilpinään suomalaisia siviilejä ja Suomen armeijakuntaa suojautuessaan viholliselta.

  Näyttää siltä että samalla kaavalla kuin Ukrainan tilanteessa Suomessa ei KIYBN käyttämää ihmiskilpi-taktiikkaa tulla tuomitsemaan minkään maan mediassa koska KIYBN hallitsee kaikkien maiden medioita. Tämän osoittaa taukoamaton mutta petollinen sotapropaganda Ukrainan puolesta.

  Erona tällä hetkellä Ukrainassa käytävään sotaan verrattuna Suomessa lähiaikoina käytävään sotaan on se että Ukrainassa käytetään tavanomaisia aseita kun taas Suomessa tullaan käyttämään etupäässä lyhyen kantaman ohjuksia ja mahdollisesti järeämpiä sellaisia. Tämä sen takia koska KIYBNlle Suomi on geopoliittisesti ja siten -strategisesti merkittävämpi kuin Ukraina.

  KIYBN tavoittelee toista sotarintamaa – Ukrainan lisäksi – Suomeen. Kun toinen sotarintama on käynnistetty niin toteutuu Barak Obaman ennustus: Mikäli me saamme Pohjois-Euroopan valtiot mukaan niin sen jälkeen meidän ei tarvitse tehdä mitään! Näinhän tuossa näyttää käyvän! Sitten suomalaiset ovat omillaan eikä koirakaan hauku perään.

  Mutta Suomea viedään kuin litran mittaa. Valmistautuminen omaan tuhoonsa jonka KIYBN aiheuttaa on monella tavalla jo toteutettu. Esimerkiksi seuraavassa linkissä esitellään tulevaa tykinrehua.

  `Reserviläisliitto on 39 000 jäsenellään Suomen suurin maanpuolustusjärjestö. Liiton organisaatioon kuuluu 18 maakunnallista piiriä, joiden alaisuudessa on 327 jäsenyhdistystä. Reserviläisliiton toiminnan tarkoitus on ylläpitää maanpuolustustaitoa, -kykyä ja -tahtoa. Liiton yleisimpiä toimintamuotoja ovat ammunta, urheilu, sotilaskoulutus, maastotoiminta ja maanpuolustustahdon ylläpitämiseen tähtäävä työ`.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Reservil%C3%A4isliitto

  `Julistakaa tämä pakanakansain (גוי = gowy = kansan) seassa, alkakaa pyhä sota (oik. קדש = valmistautukaa), innostakaa (עור = uwr = yllyttäkää, herättäkää) sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit. Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi` (Joe 3:9-10).

  `Yllyttäkää, innostakaa ja herättäkää` kansaanne sotaan tarkoittaa sotapropagandan keinoin uhon nostattamista ja oikeutetun vihan lietsomista jossa oman armeija sotakone yliarvioidaan ja vihollisen armeijan sotakone aliarvioidaan.

  Sotapropaganda on `kaikkien sotien huora` ,,, vai kuka se oli? Sotapropaganda on tehokas mielenhallintakeino hallita massoja ja ohjailla heitä `oikeaan suuntaan`. Sen vaikutuksesta kansalta menee suhteellisuudentaju jolloin luullaan itsestään liikoja.

  `Onks` Viljoo näkyny`! (Hiroshima Shadows).
  https://miro.medium.com/max/1400/1*MZI8iPLVC2qp_mwZIobCtA.jpeg

  Edellinen lause: `Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi` (Joe 3:10); tarkoittaa siviilitalouden muuttumista asteittain sotataloudeksi niin kuin Suomen kohdalla on nyt toteutumassa. Suomalainen talous ajetaan alas ja se tehdään riippuvaiseksi sotataloudesta. Esimerkiksi valmiuslain voimaan saattamiselle ei ole esteitä; riittää sodan tai pandemian uhka.

  Ukrainan sota on saanut reserviä siirtymään siviilipalvelukseen – puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Häkkänen: `Hyvin erikoinen ajattelutapa`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/ukrainan-sota-on-saanut-reservi%C3%A4-siirtym%C3%A4%C3%A4n-siviilipalvelukseen-puolustusvaliokunnan-puheenjohtaja-h%C3%A4kk%C3%A4nen-hyvin-erikoinen-ajattelutapa/vi-AA13l0aA?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=59f8f3b4acfd4fa38178a85b5a8b6279

  `Noin 7,7 miljoonaa Ukrainasta pakenevaa pakolaista on kirjattu eri puolille Eurooppaa, kun taas arviolta 8 miljoonaa ihmistä oli joutunut siirtymään maan sisällä toukokuun loppuun mennessä. Noin neljännes maan koko väestöstä oli jättänyt kotinsa Ukrainassa 20. maaliskuuta mennessä`.
  2022 Ukrainian refugee crisis
  https://en.wikipedia.org/wiki/2022_Ukrainian_refugee_crisis

  Ukrainan natsipataljoonat käyvät sotaa ben housuissaan – läyhää tänne asti. Heidän tappionsa on satavarma – ja siitä pitää huolen heidän tukijansa – Länsiliittouma – (Khazaarimafia>Israel>Yhdysvallat>Britannia>NATO) (KIYBN) joka on pyörtänyt heiltä kaikki muut lupaukset paitsi lupaukset asetoimituksista.

  Tutkija: Putinilla voi olla koossa jättiylivoima ja eskalaatio on siirtynyt kolmanteen vaiheeseen – Tätä se tarkoittaa Ukrainalle`.
  https://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/tutkija-putinilla-voi-olla-koossa-j%C3%A4ttiylivoima-ja-eskalaatio-on-siirtynyt-kolmanteen-vaiheeseen-t%C3%A4t%C3%A4-se-tarkoittaa-ukrainalle/ar-AA13l0Ca?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=736939bb52e445e9bf7e549e66dadbdd

  Yhdysvalloilla alkaa olla jo kiire toteuttaa sotaisat aikeensa Pohjolassa koska heiltä on loppumassa diesel. Jenkiltä diesel loppuu alle kuukaudessa ja se on menoa se. Varmuusvarastoja käytetään jo nyt. Yhdysvalloissa Dieselillä toimii käytännön logistiikka (yhteiskunnan huolto) kuten rekka- ja junaliikenne. Lisäksi tehdas ja talouden käyttöön kuluu dieseliä runsaasti.
  US Has ONLY 25 DAYS OF DIESEL SUPPLY; Shortage Could Cripple Economy
  https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2022/10/us-has-only-25-days-of-diesel-supply-shortage-could-cripple-economy-3644694.html

  Yhdysvalloissa yhteiskunnalliset häiriöt tulevat olemaan kovaa tasoa. Esimerkiksi ns `kaupparatsiat` tulevat yleistymään (nuorisojoukot ryntäävät kauppaliikkeisiin ja ulosmittaavat mitä haluavat). Pahin mikä voi tapahtua on rotujen välinen yhteenotto joka jo hilkunkilkulla muutenkin.

  Oikeastaan tämän kommentin pointti on seuraava:

  Epätoivoissaan tulevasta tappiostaan Kiovan terrorisomiin harjaantunut hallinto – viittaan esimerkiksi Kertsin siltaan tehtyyn terrori-iskuun, suunnitelmaan Dnepr-joen patoon kohdistuvaan iskuun ja suunnitelmaan likaisen pommin käyttöön – Kiovan hallinto tulee tekemään kaiken voitavansa avatakseen uuden/uusia sotarintamia ulkomailta.

  Suomeen saapuvat ukrainalaiset pakolaiset ovat toki tervetulleita ja heitä on autettava kaikin mahdollisin tavoin koska he pakenevat Kiovan mielipuolista hallintoa mutta keitä muita pakolaisten joukkoon on solutettu – jää nähtäväksi.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 9. Totuuden etsijät Suomessa ja joka puolella maailmaa ovat itse asiassa erinomaisessa asemassa. Vaikka yhteiskunta heitä sorsiikin, ovat he kuitenkin etevästi suojanneet itsensä kaikkein kauheimmalta kiroukselta: totuudelta.

  Olevinaan tärkeistä asioista syntyy aina kiistaa, ja tämä on suurta huvia niin yleisölle kuin osallistujille. Mutta kaikki tämä kiista on hyödyllinen ainoastaan sille, joka alunperin kylvi kiistan siemenet. Kiistelijöistä yksikään ei nimittäin tule koskaan niittämään totuuden satoa. Ei koskaan, ellei kiistelijä kykene sitäkään vähää näkemään, että koko kiista on vain hölmöläisten typerää satua. Satua, jossa tapellaan murri-koiran ja mörri-kissan paremmuudesta tai siitä kumpi teki tuhmemman tempun.

  On yksi asia, jota kehottaisin kaikkein kiivaimmin ja sinnikkäimmin välttämään, ja se on oman ymmärryksen kasvattaminen. Lukijakin on varmasti huomannut, että valtavirtaa vastaan ajatteleminen ja puhuminen on usein rankkaa – tyhmä massa kun on kovin tuomitseva kaikkia sellaisia kohtaan, jotka käyttävät järkeään edes vähän.

  Jos erehdyt käyttämään järkeästi vähän enemmän ja joskus tulevaisuudessa edelleen enemmän, niin jokainen tällainen edistysaskel tekee sinut murheellisemmaksi, vihaisemmaksi ja yksinäisemmäksi. Pohjimmiltaan totuuden tutkimuksen motiivi ei usein olekaan tiedon halu, vaan auttamisen halu. Sokeaa ja kuuroa laumaa vain on niin vaikeaa auttaa, että mieluummin voisi jo alun perin tehdä järkiratkaisun ja hypätä syvävetiseen järveen.

  Tämän julkaisun keskustelupalstalla kirjoittaa ajoittain muutama henkilö, jotka ovat nähneet jo pintaa syvemmälle. Toiset puolestaan eivät mistään hinnasta milloinkaan halua nähdä sinne, eivätkä soisi kenenkään muunkaan sinne näkevän. Surullista on kuitekin se, että täälläkin kiistellään usein lasten saduista vaikka olevinaan on jo päästy ymmärryksessä pitkälle. Jokainen näillä palstoilla esiintynyt ansiokaskin opettaja on muutamissa asioissa vielä ekaluokkalainen, jos edes sitä.

  Kun tarkastellaan niitä yksilöitä (täällä ja muualla), joilla on ollut halu ja kyky nähdä syvemmälle, tulee tehdä tarkoin selväksi syy sille miksi ymmärrys heissä ei silti sitä syvemmälle enää etene, tai se etenee selittämättömän hitaasti. Lukijan miettiessä tarkoittaako tämä nyt häntä, niin kyllä tarkoittaa, mutta vain mikäli hän jo nyt kuuluu tähän joukkoon, joka on todistanut kykenevänsä näkemään valheiden läpi eikä enää toistele minkään julkisesti tunnetun organisaation, aatesuunnan tai auktoriteetin uskonkappaleita.

  Syy miksi ymmärrys ei enää lisäänny johtuu sopeutumisen tarpeesta.

  Nykyajan ihminen on monisukupolvisen propagandan ja psykologisen sodankäynnin surkuteltava uhri, ja tämä koskee jokaista ei-oikeasukuista ja siten myös tämän kommentin lukijaa ja kirjoittajaa. Mutta ellei tästä mainitusta sopeutumisen tarpeesta milloinkaan päästä irti, ei oleellisin totuus tule koskaan avautumaan ja silloin totuuden etsijä on lopulta aivan samassa asemassa kuin kuka hyvänsä sokkolammas.

  Sopeutumisen tarpeeseen liittyy emotionaalinen ilmiö, jossa ihminen kokee sisäiseksi pakokseen kuulua johonkin – kuulua esimerkiksi ryhmään, aatteeseen tai yhteiseen uskoon. Totuuden etsijällä tämä tarve on kuitenkin jatkuvasti uhattuna, koska lisääntyvä ymmärrys aina kasvattaa kuilua muihin ihmisiin – heihin, jotka eivät ajattele eivätkä kehity. Tälle kehitykselle on totuuden tutkijankin syytä panna päätepiste ennenkuin on liian myöhäistä. Eihän milloinkaan sentään pidä joutua tilanteeseen, jossa jäisi täysin yksin.

  Vai olisiko sittenkin tärkeämpää ymmärtää koko oleellinen totuus? Ehkä se todella voisikin tehdä ihmisen vapaaksi? Yksittäisissä asioissa näin ehdottomasti onkin (esim. viruspelko, ilmastonmuutoksen pelko, joukkotuhoaseiden pelko) – peloista pääsee eroon kun on ymmärtänyt niihin liittyvien uhkien olevan pelkkiä lasten satuja.

  Mutta pikku vesseli ei milloinkaan voi päästää irti vihoviimeisistä hattivateistaan ja kattokassisistaan. Koska vähintään yksi hänellä on aina oltava – muuten vesseli jäisi aivan yksin.

  Miksen sano suoraan mitä oikein tarkoitan? Siksi, että viisaalle ei tarvitse sanoa suoraan, ja tyhmälle puolestaan ei kannata. Kuitenkin totuuden tutkijalle kaikkein tärkein tutkimustyöväline on peili. Aina jos katsoo peilin ulkopuolelle enemmän kuin itse peiliin on varmuudella hukassa. Muuten näet ainoa lihaa ja verta oleva tuomari – ihminen itse – jää paitsioon. Aina kun näin käy, ohjat annetaan jollekin ulkopuoliselle auktoriteetille – ja usko minua kun sanon, että se vie uhriaan kuin pässiä narussa – aina ja joka kerta.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 10. Ukrainan Satanistit

  `Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa` (Efe 6:12).

  Aihealue on jaettu yhdeksään otsikkoon seuraavasti:

  0 Johdanto
  I Blackwater Ukrainassa
  II DynaCorp Ukrainassa
  III Uusi maailmanjärjestys Ukrainassa
  IV Clearview A.I Ukrainassa
  V Bioaseet Ukrainassa
  VI Kemialliset aseet Ukrainassa
  VII Saatananpalvonta Ukrainassa
  VIII Lopuksi
  IX Loppujen lopuksi

  0 Johdanto

  Kiovan hallituksen muodostama maailman turvallisuuspoliittinen uhka on paljon pahempi kuin miltä aluksi näyttäisi. Ukrainan presidentti Volodimir Zelenskyi (VZ) muistuttaa suuressa määrin ihmiskunnan tulevaa suurta vastustajaa – Antikristusta. Vaikka siionistinen radikaali VZ puhuu kuin Saatana, kävelee kuin Saatana ja on kuin Saatana – hän ei kuitenkaan ole Saatana.

  Saatanan virallistetun kirkon laajalle levinnyt esiintyvyys Ukrainan yhteiskunnassa on tulkittava osin protestiksi Venäjän ortodoksista kirkkoa kohtaan mutta se on nähtävissä vain eksoteerisena ilmentymänä siitä esoteerisesta pahuudesta mitä sen taustalla on. Sen taustalla toimivat absoluuttiseen pahuuteen vihityt sekä ulkomaiset että ukrainalaiset rituaalimurhiin kykenevät tahot.

  `Pavlov korosti, että Ukrainassa levinnyt `Saatanan kirkko` on yksi Yhdysvalloissa virallisesti rekisteröidyistä uskonnoista. Saatanan kirkkoon kuuluvia lahkoja on Pavlovin mielestä satoja, vaikka niiden tarkka määrä ei olekaan tiedossa`.
  Venäjällä uusi perustelu sodalle: Ukraina täytyy kiireellisesti puhdistaa saatanasta
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/ven%C3%A4j%C3%A4ll%C3%A4-uusi-perustelu-sodalle-ukraina-t%C3%A4ytyy-kiireellisesti-puhdistaa-saatanasta/ar-AA13of26?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=6671ccdbcac54fb2d63086193c0ee09d

  On väitetty että Ukrainan konfliktia käytetään NWOn (New World Order) eli Uuden Maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi. Asiaa on syytä terkastella koska väite näyttäisi olevan perusteltavissa. NWO ei ilmaannu ennen kuin WWIII ja samalla WEFn (World Ekonomy Forum) Klaus Schwabbin mainostama Great Reset (Suuri Nollaus) on toteutunut. Siihen asti eletään OWOn (Old World Order = Vanha maailmanjärjestys) aikakautta joka aikakausi päättyy WWIIIeen.

  Tämän hetkinen Itäliittouman MWO (Multipolar World Order = Moninapainen maailmanjärjestys) ja väärä Länsiliiton UWO(1) (Unipolar World Order = Yksinapainen maailmanjärjestys eli MAGA) tulevat törmäämään yhteen – eikä mene kauan.

  WWIII ei toteudu `sapeleitten kalistelun` aikana vaan välittömästi sen jälkeen kun he pyrkivät rauhaan. WWIIIn sotivat osapuolet ovat islamilainen maailma ja sen liittolaiset ja poliittinen siionismi ja sen liittolaiset mikä on nyt nähtävissä. Mainitut kaksi radikaalia kärkeä terottuvat kaiken aikaa. Länsirintaman kokoonpanoa voi toki kuvata myös CWOlla (Catholic World Order = Katolilainen maailmanjärjestys) koska suurin osa Länsiliittouman maista on kristittyjä maita.

  Kulissien takaa katsottuna Venäjä on oikeammin sodassa Israelin – ei Ukrainan kanssa. Tässä sodassa Ukraina on Länsiliittouman käyttämä pelkkä `keppihevonen`. Kumpikin sodan todellinen (IWO = Islamic World Order = Islamilainen maailmanjärjestys ja JWO = Jewish World Order = `Juutalainen` maailmanjärjestys) ) osapuoli tiedostaa selvästi rintamalinjat mutta lukevalle/kuuntelevalle yleisölle tämä seikka näyttää paljastuvan vasta myöhemmin. Iran tulee olemaan se tulus joka iskee WWIIIn kipinän.

  Aluksi no syytä tarkastella erästä kosmmopoliittia – kulissien takaista henkilöä ja hänen aikaansaannoksiaan Ukrainassa sekä vetäistä tämä – jopa siionistien moraalikoodilla mitattuna – kyseenalainen pelle – valokiilaan. Hänen nimensä on Ihor Kolomonskyi. Ukrainan konfliktin todelliset juurisyyt on pyritty peittelemään.

  Siionistisia oligarggeja ja heidän luonnettaan kuvaa hyvin sananlasku: `Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat` (Mat 24:28). Vertauksen raato on tällä kertaa Ukrainassa jonka he (siionistit) kaluavat nyt luille paljaille.

  WWIIIn käynnistyessä suursodaksi myös seuraavassa linkissä esitetyt kansat osallistuvat Israelin tuhontaan ja tekevät he hyökkäyksensä varoittamatta. He pysyvät nyt vaiti tyyliin `ei kerrota kenellekään` mutta vain siihen asti kunnes WWIIIn h-hetki koittaa. Käsi on nyrkissä ja nyrkki taskussa.

  Nimet ovat muinaisten kansojen nimiä (Ps 83) mutta kartasta voi päätellä minkä nimiset maat ovat kysymyksessä meidän aikanamme.
  https://s3.amazonaws.com/cccbuckswebsiteresources/Sun-Wed+Message+Handouts/2018/103118+-+Psalm+83+%7C+Nations+Map.jpeg

  Ihor Kolomoyskyi (IK)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ihor_Kolomoyskyi

  Yaroslav Pakholchuk (YP) johtaa `1+1 Media Group`-yhtymää johon kuuluu seitsemän Ukrainan tv-kanavaa. YPn taustavoimiin on kuulunut myös IK joka on rahoittanut avokätisesti yhtymän toimintaa.

  1+1 Media Group
  https://en.wikipedia.org/wiki/1%2B1_Media_Group

  Näyttelijänä paremmin tunnettu Volodimir Zelenskyi (VZ) on Israelin kaksoiskansalainen siitäkin huolimatta että kaksoiskansalaisuus on Ukrainan lakien mukaan laiton. Muistamme kuinka VZ näytteli Ukrainan presidenttiä tv-ohjelmassa (Servant of the People) tuotantoyhtiöllä (Kvartal 95) jonka perustajajäseniin kuului myös VZ. Ihor Kolomonskyi (IK) sponsoroi merkittävästi Kvartal 95 toimintaa.

  IK tuki avokätisesti myös VZn vuoden 2019 presidentinvaalikampanjaa tunnetuin ukrainan kansalle kohtalokkain seurauksin. Seuraava referenssilista kertoo jotakin israelilaisen IKn otteesta Ukrainan yhteiskuntaan:

  IK tarjosi turvallisuuspalveluja, asianajoapua ja ajoneuvoja VZlle.
  On yksi Ukrainan rikkaimmista oligargeista.
  Omistaa esimerkiksi metalli-, öljy- ja mediateollisuudessa osuuksia.
  Omaa pitkä kokeus presidentti VZn ja Kiovan kabinetin yhteistoiminnasta.
  Kuuluu Mystery Babylon-kulttiin.
  Hänen residenssinsä (yksi niistä) sijaitsee Israelin Tel Avivissa.
  Toimii Maailman juutalaiskongressin jäsenenä.
  Oli ukrainalaisen Privat-Bankin omistaja jota käytettiin laajamittaiseen petosten tekemiseen ja rahanpesuun sekä Ukrainassa että Yhdysvalloissa.
  Käytti Privat-Bankia esimerkiksi kansallissosialistisen uusnatsien armeijan kehittämiseen Ukrainassa yhteistyössä CIAn kanssa.
  IK nimitettiin Ukrainan Dnipropetrovskin kuvernööriksi vuoden 2014 Israelin provosoiman ja sponsoroiman hallinnon muutoksen jälkeen Ukrainassa.
  Käytti Ukrainan hallituksessa ollessaan Privat-Bankia perustaakseen CIAn avulla sotilaskoulutusohjelmia Ukrainaan.
  Muodosti yksityisen uusnatsiarmeijan jonka hän varusti korkean teknologian aseilla ja sotilastiedustelun tuella.
  Rahoitti Israelin hallituksen myötävaikutuksella Privat-Bankin kautta Azovin neonatzi-pataljoonan joka toimii avoimesti uusnatsien miliisinä jne.

  20 Things You Didn’t Know about Ihor Kolomoyskyi
  https://moneyinc.com/ihor-kolomoyskyi/

  2018 yli 40 ihmisoikeusaktivistin ryhmä jätti vetoomuksen korkeimmalle oikeudelle ja vaati Israelin aseviennin lopettamista Azovin natzi-pataljoonalle ja muille natsi-ryhmille Ukrainassa.
  Azovin pataljoona ja sen kansalliset joukot ovat vain yksi monista natsiryhmistä jotka ovat vahvistaneet valtaa Ukrainan hallituksessa ja jotka on virallisesti sisällytetty sen poliisiin ja turvallisuuspalveluihin.
  Ukrainan muita natsiryhmiä jotka voidaan yhdistää Ukrainan hallitukseen ovat esimerkiksi Georgian kansallinen legioona, C 14 ja oikea sektori.
  CIAn asiakirjoista ilmenee kuinka Yhdysvaltain sotilastiedustelu on kehittänyt Ukrainassa kansallissosialismia jo monien vuosien ajan Ukrainan nationalististen järjestöjen myötävaikutuksella.
  Yhdysvaltain hallitus tukee avoimesti mm. ukrainalaista natsipuoluetta nimeltä Svoboda ja sitä johtaa CIAn sponsoroima agentti nimeltä Oleh Tyahnybok.
  Yhdysvaltain ja Israelin tiedustelupalvelut (CIA ja MOSSAD) ovat rakentaneet Ukrainasta natsivaltion Svobodan ja Azov-pataljoonan kautta.
  Ukrainan natzivaltion toimintaa on vahvistettu islamilaisen valtion taistelijoilla ja ulkomaisilla palkkasoturiyrityksillä kuten Blackwater ja DynCorp International.

  Kiovan hallinnossa on toteutunut ZOG (Zionist occupy Government = Siionistien valtaama hallitus) eikä vastaavaa voida löytää lähihistoriasta kuin j-positiivisen Aadolf Hitlerin kansallissosialistisesta Saksasta.

  I Blackwater Ukrainassa

  Blackwater (nykyisin Constellis) on amerikkalainen yksityinen sotilasyritys jota luotsaa Eric Prince (aloitti vuonna 1997).

  `Blackwater oli amerikkalainen yksityinen sotilasyritys, jonka perusti 26. joulukuuta 1996 entinen Navy SEAL -upseeri Erik Prince. Se nimettiin uudelleen Xe Servicesiksi vuonna 2009 ja tunnettiin nimellä Academi vuodesta 2011 sen jälkeen, kun joukko yksityisiä sijoittajia osti sen. Vuonna 2014 Academi sulautui Constellis Groupin tytäryhtiöön Triple Canopyyn. Myöhemmin Academi integroitiin täysin emoyhtiöön ja toimii siksi nyt nimellä Constellis`.
  Blackwater (BW) > Xe Service > Academi > Constellis.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Blackwater_(company)

  BW on yhdysvaltalainen yksityinen armeija joka sotii avoimesti Ukrainassa Venäjää vastaan.
  BW on Vastuussa lukemattomista sotarikoksista ympäri maailmaa esimerkkinä 2007 Nisour Squaren verilöyly Bagdadissa.
  Blackwater on solminut monia sotilaallisia sopimuksia Yhdysvaltain hallituksen ja sen ulkoministeriön toimesta ja kesken.
  Kouluttanut ja varustanut monia yksityisiä armeijoita niin Lähi-idässä kuin Afrikassa ja muualla maailmassa.
  Kouluttaa yksityisiä kommandoja Yhdysvalloissa ja ulkomailla.
  Lähettää yksityisiä (`licence to kill`-palkkatappajia) sotilaita ympäri maailmaa Yhdysvaltain ulkoministeriön, Pentagonin ja CIA: n puolesta ja laskuun.
  BW on tiiviissä yhteistyössä Yhdysvaltain (CIA) ja Israelin (Mossad) tiedustelupalvelujen kanssa.
  BW vahvistaa NATOn tukemaa Ukrainan natsiarmeijaa.
  BWn palkkasoturit osallistuvat taisteluoperaatioihin Ukrainassa kuten esimerkiksi Harkovassa ja Donbasissa.
  Yhdysvaltojen ja Naton sotilaallisten investointien lisäksi BWn perustajan Erik Princen suunnitelmissa on 10 miljardin dollarin investoinnit (Time-lehden mukaan) Ukrainaan.
  BW on vastuussa yksityisen armeijan luomisesta Ukrainaan yhdessä Ukrainan puolustustiedustelun (sotilastiedustelu) välisen kumppanuuden kautta.
  BWn toimijat perustettiin suorittamaan salaisia NATO-operaatioita Venäjän turvallisuusjoukkoja vastaan ja helpottamaan DynCorpin ihmiskauppaan keskittyviä operaatioita Itä-Euroopassa.

  II DynCorp Ukrainassa:

  `DynCorp International – yhdysvaltalainen yksityinen sotilasurakoitsija. Ilmailuyhtiönä perustettu yhtiö tarjosi myös lentotoiminnan tukea, koulutusta ja mentorointia, kansainvälistä kehitystä, tiedustelukoulutusta ja -tukea, varautumisoperaatioita, turvallisuutta sekä maa-ajoneuvojen toimintaa ja huoltoa`.
  DynCorp (DC)
  https://en.wikipedia.org/wiki/DynCorp
  Amentum (company)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Amentum_(company)

  Yhtiön omistaa New Yorkissa sijaitseva Cerberus Capital Management LP pääomasijoitusyhtiö.
  Yhdistyi Amentum kanssa (Yhdysvaltain hallituksen ja kaupallisten palvelujen urakoitsija).
  DC International on yksi suurimmista yrityksistä jotka työskentelevät hallituksen yksityisten urakoitsijoiden armeijassa.
  Tämä yritys on jättimäinen sotilaallisen teollisuuskompleksin varjoisassa maailmassa.
  Julkisuudessa on käsitelty DCn harjoittamista korruptiosta ja kansainvälisistä seksikauppaskandaaleissa kuten seksiorjuusskandaalissa Bosniassa vuonna 1999.
  DCn työntekijöitä on syytetty raiskauksesta ja lapsiseksikaupasta.
  DC oli yhteistyössä Serbian mafian kanssa naisten ja lasten salakuljetushankkeissa Bosnia ja Hertsegovinan alueelta.
  DC International urakoitsija oli osallisena kauhistuttavassa skandaalissa lokakuussa 2004 Tolemaidan lentotukikohdassa Kolumbiassa.
  DCn entistä varapresidenttiä James Grazioplenea syytettiin useista raiskauksista, joihin sisältyi yksi syyte alaikäistä vastaan kohdistuneesta teosta.
  DC palkitaan edelleen Yhdysvaltain hallituksen sopimuksilla.
  Yhdysvaltain laivasto allekirjoitti (2016) 94 miljoonan dollarin sopimuksen DCn kanssa `humanitaarisen avun, kansalaisavun, vähäisen sotilaallisen rakentamisen ja valmiusohjelmien helpottamiseksi harjoitusten ja muiden aloitteiden tukemiseksi`.
  DC/Amentum työskentelee tällä hetkellä poliisitehtävissä Yhdistyneissä kansakunnissa ja lentokoneiden huollossa Yhdysvaltain armeijassa.
  Maaliskuussa 2022 DCAmentum sai sopimuksen Yhdysvaltain merivoimien tiedustelupalvelun toimiston kanssa.
  DC toimii aktiivisesti Ukrainassa.

  Edellisten (Blackwater ja DynCorp; Luvut I ja II) pohjalta ei liene vaikeuksia hahmottaa mitkä tahot olivat mukana NordStream 1 ja 2 sabotaaseissa sekä Kertzin salmen siltaan kohdistuvan iskun takana. On syytä olettaa että samaiset tahot tekevät terrori-iskuja jatkossakin (kuten Dneprin pato, likaiset pommit, iskut ydinvoimalaitoksiin, iskut siviilikohteisiin jne.).

  III Uusi maailmanjärjestys Ukrainassa

  Sen sijaan että yritettäisiin yksityiskohtaisesti kuvata Ukrainassa meneillään olevaa kahdeksan vuoden konfliktia ja Vladimir Putinin 24. helmikuuta 2022 ilmoittamaa Venäjän `erikoissotilasoperaatiota` olisi kiinnitettävä huomiota mm seuraaviin seikkoihin:

  Sotaa Venäjää vastaan käytetään (NWO) Uuden Maailmanjärjestyksen esille tuomiseen Ukrainassa. Esimerkiksi 24. helmikuuta 2022 Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky antoi asetuksen nro 64/2022 ja otti käyttöön sotatilalain koko Ukrainan alueella.
  Aluetta hallitsevat nyt ukrainalaiset sotarikolliset jotka ovat vastuussa sieppauksista, kidutuksesta, raiskauksista, ihmiskilvistä ja joukkomurhista.
  Ukrainan natsit ovat syyllistyneet julmuuksiin kiistanalaisilla alueilla ja käyttäneet 8 vuotta kestänyttä konfliktia tehdäkseen etnisiä puhdistuksia kohdealueilla – uhrien määrä on jo varovaisempienkin arvioiden mukaan yli 13 000.
  Natsien ääriaineksille on annettu korkeat asemat kaikkialla Ukrainan hallituksessa ja turvallisuuspalveluissa.
  Natsijoukot tekevät salaista yhteistyötä kansainvälisten tiedustelupalvelujen kanssa perustaakseen digitaalisen biometrisen vankilan Ukrainaan biometristen passien ja Clear View -tekoälyjärjestelmien avulla.

  `Biometrinen passi (tunnetaan myös nimellä e-passi tai digitaalinen passi) on perinteinen passi, johon on upotettu elektroninen mikroprosessorisiru, joka sisältää biometrisiä tietoja, joita voidaan käyttää passinhaltijan henkilöllisyyden todentamiseen`
  Biometric passport (Sisältää luettelon biometristen passien saatavuudesta maailmalla)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport

  `Clearview AI on amerikkalainen kasvojentunnistusyritys, joka tarjoaa ohjelmistoja yrityksille, lainvalvontaviranomaisille, yliopistoille ja yksityishenkilöille. Yhtiön algoritmi yhdistää kasvot tietokantaan, jossa on yli 20 miljardia Internetistä indeksoitua kuvaa, mukaan lukien sosiaalisen median sovellukset`.
  Clearview AI
  https://en.wikipedia.org/wiki/Clearview_AI

  IV Clearview A.I Ukrainassa:

  `Maaliskuussa 2022 Ton-That (Hoan Ton-Thatin ja Richard Schwartzin perustama yritys) kertoi Reutersille, että Ukrainan puolustusministeriö alkoi käyttää Clearview AI:n kasvojentunnistustekniikkaa 12. maaliskuuta 2022 sen jälkeen, kun käynnistys `tarjoutui paljastamaan venäläisiä hyökkääjiä, torjumaan väärää tietoa ja tunnistamaan kuolleet`.
  Clearview A.I -kasvojentunnistusjärjestelmät ja datakeskukset ovat jo vakiintuneet Ukrainaan.
  Clear View Artificial Intelligence on DARPA-sotilastiedustelun etuyritys joka kuvailee itseään verkkopohjaiseksi tiedustelualustaksi ja jota lainvalvontaviranomaiset voivat käyttää välineenä korkealaatuisten tutkintalinjojen luomiseen.
  Kasvojentunnistustekniikkaa käyttävä alusta sisältää suurimman tunnetun (20 + miljardin kasvokuvan) tietokannan joka on peräisin vain julkisista verkkolähteistä mukaan lukien uutismedia, mugshot-verkkosivustot, julkinen sosiaalinen media ja muut avoimet lähteet.
  Samaan aikaan Clearview AIn roolin kanssa Ukrainan parlamentti (Verhovna Rada) hyväksyi äskettäin lainsäädännön jolla laajennetaan roolia digitaalisista biometrisistä passeista.
  Digitaaliset biometriset passit liittyvät hallituksen hallitsemaan Diia-sovellukseen.
  Ukrainan hallitus toteaa että asiakirjoja voidaan käyttää henkilöllisyyden vahvistamiseen, kun poliisi pysäyttää karanteenin aikana, pankkitapahtumiin, matkustamiseen, iän vahvistamiseen alkoholia tai savukkeita ostettaessa, lääketieteellisten ja julkisten palvelujen saamiseksi.
  Tekoälyä käyttö on nyt tosiasia Ukrainan natsihallituksen työkalupakissa. On päivänselvää että tekoälysovellukset ovat väärissä käsissä. Mainittuja apukeinoja käytetään valtion toisinajattelijoiden tunnistamiseen tai helpottaakseen DynCorpia suoriutumaan paremmin ihmiskauppa operaatioistaan Ukrainan konfliktialueilla.

  V Bioaseet Ukrainassa:

  Yhdysvaltain alivaltiosihteeri Victoria Nuland vahvisti, että `Ukrainalla on biologisia tutkimuslaitoksia`.
  Yhdysvallat oli huolissaan siitä että heidän `tutkimusmateriaalinsa` saattavat joutua Venäjän joukkojen käsiin.
  Vuodetut asiakirjat selittivät että Pentagon on tehnyt biologisia kokeita yli 4000 sotilaalla Ukrainassa ja 1 000 sotilaalla Georgiassa ja että Ukrainassa on vuodettujen asiakirjojen mukaan toteutettu useita Pentagonin bioaseohjelmia.
  Yksi näistä Bio Weapons-ohjelmista on 2.5 miljardin dollarin puolustusuhkien vähentämisviraston (DTRA) biologinen sitoutumisohjelma, joka sisältää bioaineiden, tappavien virusten ja antibioottiresistenttien bakteerien tutkimuksen.
  Ukrainan biolaboratorioissa tapahtuvaan Pentagonin toimintaan kuului lepakoiden koronaviruksen tutkimus.
  Tutkimusta rahoittaa Defense Threat Reduction Agency (DTRA).
  Yhdysvaltain liittovaltion sopimusrekisterin (DTRA) mukaan myönsi 80 miljoonaa dollaria biologiseen tutkimukseen Ukrainassa 30. heinäkuuta 2020 alkaen.
  Yhdysvaltojen rahoittama tutkimus Ukrainassa sisältää hankkeet UP-2, UP-9, UP-10 joiden tarkoituksena on tutkia pernaruton ja afrikkalaisen sikaruton patogeenejä Kiovan, Kharkovin ja Odessan laboratorioissa.
  Monien Yhdysvaltain biologisten tutkimusohjelmien tavoitteisiin Ukrainassa kuuluu etnisten erityisten bioaseiden luominen tai sellaisten bioagenttien luominen jotka pystyisivät kohdistamaan tiettyihin etnisiin ryhmiin.
  Yhdysvaltain diplomaatit ovat mukana ihmisveren ja taudinaiheuttajien kaupassa Yhdysvaltain salaista sotilasohjelmaa varten ja että Ukrainan natsihallinto on sen myöntänyt useammin kuin kerran Ukrainan valtion televisiossa.
  Ukrainan natzihallinto haluaa puhdistaa etnisesti separatistit ja etniset venäläiset kiistanalaisella alueella.
  Ukrainalainen TV-juontaja sanoi lähetyksessä: `Sallin itseni lainata Adolf Eichmannia, joka sanoi että kansakunnan tuhoamiseksi sinun on ensin tuhottava sen lapset. Koska jos tapat heidän vanhempansa, lapset kasvavat ja kostavat. Tappamalla lapsia – he eivät koskaan kasva aikuisiksi ja kansakunta katoaa.
  Ukrainan C14-natsiryhmän johtaja myönsi, että länsi maksoi hänen hallitukselleen ja Ukrainan valtiolle näiden etnisten puhdistusoperaatioiden toteuttamisesta ja että hän ja hänen miehensä olivat ainoat, jotka pystyivät tekemään työn.
  C14-johtaja totesi: `Meille on nyt annettu niin paljon aseita, ei siksi, että jotkut sanovat, että länsi auttaa meitä, ei siksi, että he haluavat meiltä parasta, vaan siksi, että suoritamme lännen meille asettamat tehtävät, koska olemme ainoita, jotka ovat valmiita tekemään ne, koska meillä on hauskaa, meillä on hauskaa tappaa, meillä on hauskaa taistella… Olemme valtava voimakas valtio, ja jos pääsemme valtaan, se on iloa ja ongelmia koko maailmalle.”

  VI Kemialliset aseet Ukrainassa

  Helmikuussa 2022 Venäjän puolustusministeri syytti Blackwater Mercenariesia valmistautumisesta väärän lipun (False Flack) kemiallisten aseiden hyökkäykseen Donbasin alueella.
  Ja että on olemassa `Yhdysvaltain yksityisiä sotilasyrityksiä, jotka valmistelevat provokaatiota tuntemattomien kemikaalien avulla`.
  Onko yllättävää että 13. huhtikuuta 2022 Ukrainan natsihallitus syytti Venäjää kemiallisten aseiden hyökkäyksestä Mariupolin kaupungissa, ja Azovin pataljoona julkaisi sosiaalisessa mediassa lausunnon, jossa sanottiin, että ´Venäjän miehitysjoukot käyttivät myrkyllistä ainetta, jonka alkuperä on tuntematon, Ukrainan armeijaa ja siviilejä vastaan Mariupolin kaupungissa, uhreilla on hengitysvajaus`.
  Niin kutsuttu Venäjän kemiallinen hyökkäys Mariupolissa oli yksityisten sotilasjoukkojen suorittama väärän lipun operaatio (False Flack) tarjotakseen NATO lle punaisen viivan jolloin se voi syyttää Venäjää ylittäneen sen – kuten se teki Syyriassa vuonna 2018.
  Tämän tyyppistä väärän (False Flack) lipun kemiallisten aseiden hyökkäystä käytettiin Doumassa (n. 10 km Damaskuksesta; Syyriassa) 8. huhtikuuta 2018, ja vaikka on osoitettu, että tämän hyökkäyksen järjestivät Yhdysvaltain tukemat ääriliikkeet paikan päällä. Tapahtumaa käytettiin Syyrian konfliktin laajentamiseen ja NATO hallitsemien lentokieltoalueiden perustamiseen Syyriaan.
  Kemiallisten aseiden hyökkäyksen jonka väitettiin tapahtuneen Ukrainassa 13. huhtikuuta 2022 tekivät myös Yhdysvaltain tukemat ääriliikkeet jotka pyrkivät perustamaan NATO n hallitsemia lentokieltoalueita Ukrainaan.

  VII Saatananpalvonta Ukrainassa:

  `Ukrainan pakolaiskuvaan kuuluvat kristityt, sekularistit, muslimit ja muiden uskonnollisten perinteiden, kuten satanismin, jäsenet. Vaikka pidetään itsestään selvänä, että suuremmat uskonnolliset järjestöt tarjoavat apua yhteisöjensä jäsenille, jotka tarvitsevat apua, keskitymme harvoin vakavasti syrjäytyneiden uskontojen, kuten satanismin, jäsenten ahdinkoon`.
  Vuonna 2014 valtion omistama venäläinen uutiskanava syytti Ukrainan pääministeriä Arseni Yatsenjukia ja parlamentin puhemiestä Oleksandr Turchynovia liittoutumisesta satanistien kanssa juonessa Venäjän ortodoksisen kirkon tuhoamiseksi.
  Suosittu Satanistinen Temppeli (TST) on käynnistänyt operaation pelastaa Baphometin palvojatoverit sodan runtelemassa Ukrainassa.

  Baphomet
  https://en.wikipedia.org/wiki/Baphomet

  Kun Ukrainan humanitaarinen kriisi jatkuu TST järjestää verkostojaan varmistaakseen että pakenemaan yrittävät TST:n jäsenet pääsevät turvaan. Koordinoimalla lahjoituksia kuljetusten ja majoituksen maksamiseksi ja sijoittamalla strategisesti jäseniä, jotka voivat fyysisesti auttaa pakolaisia, teemme kaikkemme auttaaksemme konfliktiin joutuneita jäseniämme`.

  `TST:n tehtävänä on rohkaista hyväntahtoisuutta ja empatiaa, hylätä tyranninen auktoriteetti, puolustaa käytännöllistä tervettä järkeä, vastustaa epäoikeudenmukaisuutta ja ryhtyä jaloihin pyrkimyksiin`.
  The Satanic Temple (TST)
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Satanic_Temple
  TSTn toiminnasta
  https://thesatanictemple.com/

  Vaikka satanistien uskotaan yleisesti olevan verenjuojia, vauvansyöjiä, seksikkäitä huumehulluja, Saatanallisen temppelin jäsenet ovat itse asiassa tiivis yhteisö ihmisiä, jotka kasvoivat toisiinsa yhteydessä olevassa digitaalisessa maailmassamme kuten kaikki muutkin.
  Kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, TSTn jäsenet alkoivat työskennellä yhdessä järjestön toimeenpanoministeriön kanssa tarjotakseen apua jäsenille, jotka yrittävät paeta konfliktialueilta.
  TSTn perustaja ja tiedottaja Lucien Greaves sanoo, että järjestö tekee kaikkensa auttaakseen sodasta kärsineitä jäseniä löytämään ja maksamaan asuntoja järjestön yleisen lahjoitusrahaston avulla.

  VIII Lopuksi

  CIA ja länsimainen tiedustelupalvelu ovat rakentaneet jo kauan aikaa äärinationalistista valkoisten ylivallan kannattajien armeijaa Ukrainaan. Samaan aikaan samaiset virastot varoittavat valkoisen ylivallan omaavien kotimaisten terroristijärjestöjen lännelle aiheuttamasta uhasta.
  Kansainvälisten ääriliikkeiden salaliitto on todistettu olevan olemassa. FBIn asiakirjat paljastivat että Yhdysvaltain hallituksella on sormenjälkensä kaikkialla.
  Esimerkiksi vuoden 2018 FBIn valaehtoisessa todistuksessa kerrottiin, että CIAn hallitsema Azov -pataljoona osallistui Yhdysvalloissa sijaitsevien valkoisten ylivaltaisten järjestöjen kouluttamiseen. Stanfordin kansainvälisen turvallisuuden ja yhteistyön keskus julkaisi yksityiskohtaisen raportin jossa selitetään Azov-pataljoonan ja Rise Above Movementin (RAM) väliset yhteydet .
  RAM on Azov -pataljoonan amerikkalainen ryhmä, ja sitä sponsoroi Olena Semenyaka Azov -pataljoonan kansallisjoukosta.
  RAM luotiin rakentamaan valkoisen ylivallan kotimaista terroriuhkaa Yhdysvalloissa ja yhdistämään Yhdysvaltain kansalaiset kuvitteelliseen terroristiverkostoon, joka tunnetaan nimellä The Base.

  Rise Above Movement (RAM)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rise_Above_Movement
  The Base (hate group)
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Base_(hate_group)

  FBI kuvailee Base-tukikohtaa kansainväliseksi valkoisen ylivallan survivalisti- ja itsepuolustusverkostoksi joka pyrkii nopeuttamaan Yhdysvaltain hallituksen kaatumista ja yllyttämään rotusotaan Yhdysvalloissa.
  Kansainväliset tiedustelupalvelut väittävät että The Base-verkosto on levittäytynyt eri mantereille ja se toimii mm. Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Etelä-Afrikassa ja Australiassa.
  Base-tukikohdan loi Yhdysvaltain tiedustelupalvelun Ranaldo Nazzaro. Ranaldo Nazzaro työskenteli Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriössä ja hänellä oli salainen turvallisuusluokitus kun hän työskenteli Yhdysvaltain joukkojen kanssa Lähi-idässä terrorismin vastaisissa operaatioissa.
  Nazzaro johti myös turvallisuusyritystä Yhdysvalloissa joka välitti asiantuntemusta tiedustelusta, terrorismin torjunnasta, kapinallisten torjunnasta ja psykologisista operaatioista.
  Base-Tukikohtaa käytetään tekosyynä mobilisoida maailmanlaajuinen armeija kristittyjä ja muita uuden maailmanjärjestyksen toisinajattelijoita vastaan.

  IX Loppujen lopuksi.

  Pääministeri Marinin mukaan on vain yksi tapa lopettaa sota Ukrainassa – eri puolilta Eurooppaa kuuluu kuitenkin toisenlaisia äänenpainoja.
  https://www.suomenmaa.fi/uutiset/paaministeri-marinin-mukaan-on-vain-yksi-tapa-lopettaa-sota-ukrainassa-eri-puolilta-eurooppaa-kuuluu-kuitenkin-toisenlaisia-aanenpainoja/

  Prahan linnan pihalla tiedotustilaisuudessa YGLn Sanna Marin (SM) laukaisi: `Tie ulos konfliktista on, että Venäjä poistuu Ukrainasta`. Tämä tapahtui sen jälkeen kun: `Biden kertoi torstaina, että hän on yrittänyt selvittää viranomaisten kanssa Venäjän presidentin Vladimir Putinin mahdollista diplomaattista ulospääsytietä`.

  Samaan hengenvetoon SM peräänkuulutti: `Enemmän raskasta asekalustoa ja enemmän rahallista ja humanitaarista tukea Ukrainalle sekä vahvempia pakotteita Venäjälle` ja `Vielä: Ukrainaa täytyy auttaa niin, että se pystyy työntämään Venäjän kokonaan ulos alueeltansa`.

  Edelleen SM jatkoi:

  `Myös toisenlaisia äänenpainoja on kuitenkin kuultu jo jonkin aikaa myös eri puolilta Eurooppaa. Kun sota on kauempana omista rajoista, niin varmasti tämänkaltaiselle ajattelulle on enemmän sijaa` ja ,,,
  `Me, jotka olemme Venäjän naapurimaita, tunnemme hyvin konkreettisesti sen uhkan, minkä Venäjä aiheuttaa lähialueillensa` ja ,,,
  `Meidän pitää pysäyttää Venäjä, koska seuraavaksi Venäjä katsoo juurikin Länsi-Balkanin suuntaan` sekä ,,,
  `Venäjä aiheuttaa alueella ongelmia jo erilaisen hybridi- ja informaatiovaikuttamisen keinoin`.

  Jopa Yhdysvaltain presidentti Joe Biden ja hänen kabinettinsa uskalsi olla eri mieltä Sanna I Suuren kanssa.

  Todellisuudessa tie ulos konfliktista on se, että Länsiliittouma (Yhdysvallat > Britannia > NATO > EU ja Suomi) (YBNES) poistuu Ukrainasta rauhanteon jälkeen. Sitä paitsi – `Tämä olisi ainoa tapa lopettaa sota`.
  Kun koko maailma alkaa herätä Länsiliittouman (YBNES) aiheuttamaan Ukrainan tilanteen vakavuuteen joka on vaarassa eskaloitua suursodaksi niin SMn retoriikka äityy aina vain sotaisemmaksi ja vainoharhaisemmaksi.
  SMn lausuntojen mukaan näyttäisi siltä että `sota loppuu sotimalla` – rauhanteon mahdollisuus on poissuljettu.

  NATOn kohdalla toteutuu sen harjoittama `Divide et Impera`-periaate sitä itseään koskevaksi `Laajene ja Hajoa`-todellisuudeksi. NATO on tiensä päässä. Euroopan kansat ovat kyllästyneet NATOn aiheuttamiin sotiin ja ovat nousseet parrikadeille.

  Seuraavasta linkistä voit hakea haluamasi Eurooppalaisen maan jossa on laajoja NATO-vastaisia mielenosoituksia. Niitä on ollut jo kauan mutta esimerkiksi Suomen valtamedia ei uutisoi aiheesta lainkaan.
  https://www.youtube.com/results?search_query=riot+against+NATO

  Mikäli Euroopan Unioni ei pura NATO sopimusjärjestöä niin eurooppalaisten kansojen viha kohdistuu siihen itseensä niin kuin se jo ilmeneekin edellisistä videoista. Huuto NATOsta eroamiseksi tulee yltymään. Euroopan Unionin kohtalo on perustaa NATO-vapaa oma palkka-armeija koska NATOhan edustaa etupäässä Yhdysvaltojen intressejä.

  Edellinen vuodatus pohjautuu seuraaviin linkkeihin joita textejä on lainattu sellaisenaan, muutettu, korjattu, poistettu ja lisätty esittämäni aiheeseen sopivaksi. Alkuperäistekstit täältä eikä niiden sanoma vastaa edellä esitettyä:

  Lucien Greaves
  https://en.wikipedia.org/wiki/Lucien_Greaves
  SATAN IN THE UKRAINE
  https://www.thenarrowwaychristianministry.com/single-post/satan-in-the-ukraine
  THE SATANIC TEMPLE WORKING TO SAVE SATANISTS IN UKRAINE
  https://www.israel365news.com/268757/the-satanic-temple-working-to-save-satanists-in-ukraine/
  The price of war: Ukrainian refugees get aid from The Satanic Temple
  https://onlysky.media/jmatirko/the-price-of-war-ukrainian-refugees-get-aid-from-the-satanic-temple/

  `Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen` (2 TES 2:11-12).

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Kertoo aika paljon kansojen henkisestä tai hengellisestä tilasta se, että Volodimir Zelenskyin tapainen vastenmielinen huijarihahmo menee heillä läpi. Miehessä on roima annos Anti-Kristusta ja ilmeisesti hänkin raivaa tietä sitten sille lopulliselle Anti-Kristukselle, jonka valtaan koko maanpiiri hetkeksi annetaan. Ihmisten valtaosalla ei näyttäisi olevan mitään näitä huijaridiktaattoreita vastaan. Koronatyranniakin otettiin Suomessa intomielisesti vastaan. Suomi on orjavaltio. On muuten merkillepantavaa, että Venäjä on joutunut taistelemaan sellaisten hahmojen kanssa, joita on pidetty jo omana aikanaan Anti-Kristuksina. Näistä mainittakoon Napoleon, joka oli jyrkästi kristinuskon vastainen valloittajahahmo sekä Adolf Hitler, jossa oli neroutta, mutta myös pahan hengen riivausta ja joka saattoi Saksan kansan ilmeisen lopulliseen turmioon.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Millä perusteella Hitler syöksi muka turmioon, kun ei sotaa edes halunnut? Siis ei saisi edes yrittää kansallissosialismia, koska juutalaisleiitti ytuhoaa rangaistukseksi? Mutta tuhoaahan se kansat muutenkin.

    ”Yleiseti pidetään antikristuksina”??? Siis sama juutalaiseliitti, joka siis halusi kommunismin voittavan ja sehän voitti ja nyt koko maailma on koko ajan pahenevassa kommunismissa. Tämä eliitti siis mediassaan sanoo näitä antuikristuksiksi ja muut mediat ovat vihapuhetta

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Sota-asioista ja -aikeista, omin sanoin, Adolf Hitler (Mein Kampf, 2.osa, s.238-239):

     ”Täten me kansallissosialistit vedämme tietoisesti ristin meikäläisen sodanedellisen
     ajan ulkopoliittisen suuntautumisen yli. Me aloitamme siitä, mihin kuusi vuosisataa
     sitten lopetettiin. Me pysähdytämme germaanien ikuisen etelään ja länteen työntyvän
     vyöryn ja suuntaamme katseemme itäpuolella olevaan maahan. Me teemme
     vihdoinkin lopun sodanedellisen ajan siirtomaa- ja kauppapolitiikasta ja siirrymme
     tulevaisuuden maapolitiikkaan.
     Mutta jos nyt puhumme Euroopassa uudesta maasta ja kamarasta, silloin voimme
     ensi sijassa ajatella ainoastaan Venäjää ja sen alaisia reunavaltioita.”

     ”Mutta meidän tehtävämme, kansallissosialistisen liikkeen kutsumus, on saattaa meidän
     oma kansamme siihen poliittiseen käsitykseen, ettei sen pidä katsoa tulevaisuuden
     päämäärän täyttymykseksi uuden Aleksanterin-retken huumausta, vaan pikemminkin
     saksalaisen auran uutteraa työtä, auran, jolle miekan on vain annettava maa.”

     Voiko ajatustaan selvemmin ilmaista? Ehkä. Hittibiisi vähän myöhemmältä ajalta: https://genius.com/Frederik-tsingis-khan-lyrics

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Tuo on phdiskelua 20-luvun alun tilanteessa ja suuria linjoja. Yleensäkin myöhemmin Hitler jätti paljon seuraaville sukupolville ja yleensäkin toimi vain silloin, kun oli tilaisuus. Voitiin puhua 60 vuoden perspektiivistä tai muutoin. Tavoiteet saattaisivat tdellisuudessa jäädä joskus pienemmiksi. Hitler oli tosiasiassa realisti ja spekuloi suuresta ulkopoliittisesta hetkestä, jos esim. Venäjän aj Englannin välille tulisi jokin riita. Tuollinkin taisi olla mahdollinen vain jokin maakunta ja hyvä liittosopimus. On idioottimaista katsoa vain johonkin Mein Kampfin liittospekulointiin ja suuriin linjoihin. Kommunismi oli tuolloin heikko ja ajateltiin olevan mahdollisuus saada liitto Lännestä Englannin ym. kanssa. Kun koko maailma oli vastassa 30-luvun lopulla, Hitler ra´joitti tavoitteensa Danzigiin ja liikenneyhteyksiin sinne.

      Yleensäkin Hitler halusi ennen kaikkea vain rakentaa rakennuksia. Sotaa hän ei halunnut, mutta esim. Danzigin kysymys oli ratkaistava ensin

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Suuret linjat. Realismi. Sukupolvet. Perspektiivi.
  Tshangin edellä inspiroimana. Saa muutkin pohdiskella.

  TILANNE 1.
  Olet VW-kuplan omistaja ja kuljettaja (saks.,”Fahrer”).
  Ajokissasi on kanipariskunta ja salaattia.
  Luonnossa: Ajan hetkellä ”t” (keskimääräinen lisääntymisikä),
  kanipari tuottaa 2 uutta kaniparia (mat., ”potenssi 2″).
  Luonnossa: Kanin elinikä on 3t.
  Taulukkomuodossa:
  t_____+_____-_____kanipareja,yhteensä
  ———————————————————————-
  0_____0_____0_____1
  1_____2_____0_____3
  2_____4_____0_____7
  3_____8_____1_____14
  4____16_____2_____28
  5____32_____4_____56

  TEHTÄVÄ 1.
  Omistaja-kuljettaja-Fahrerina – Mitä teet hetkellä t=0? Hetkillä 1,2,3,4,5,10 ja 100?

  TILANNE 2.
  Olet hehtaarin (100m x 100m) maapalan omistaja ja johtaja (saks.”Fuhrer”).
  Hehtaarillasi on germaanipariskunta.
  Luonnossa: Ajan hetkellä ”t” (keskimääräinen lisääntymisikä),
  germaanipari tuottaa 2 uutta germaaniparia (mat., ”potenssi 2”).
  Luonnossa: Germaanin elinikä on 3t.
  Taulukkomuodossa:
  t_____+_____-_____germaanipareja,yhteensä
  ———————————————————————-
  0_____0_____0_____1
  1_____2_____0_____3
  2_____4_____0_____7
  3_____8_____1_____14
  4____16_____2_____28
  5____32_____4_____56

  TEHTÄVÄ 2.
  Omistaja-johtaja-Fuhrerina – Mitä teet hetkellä t=0? Hetkillä 1,2,3,4,5,10 ja 100?
  LISÄTEHTÄVÄ 2.1
  Et ole Fuhrer. Olet germaanipariskunta. Mitä teet hetkellä t=0? Hetkillä 1,2,3,4,5,10 ja 100? Mille tuntuu?

  Sitten historia-triviaa. Joka ei välttämäti liity mihinkään.
  Nykyisen Saksan alueen väestötiheys. Jonkun jossain arvaamana.
  1816 – 0,7/ha
  1864 – 1,1/ha
  1925 – 1,9/ha
  1985 – 2,3/ha
  2020 – 2,5/ha

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat