Steriloivatko WHO:n kansainväliset rokotukset naisia?

Kuten esimerkiksi Israelin politiikka todistaa, voidaan rokotekampanjoita käytää ihmisten sterilointiin. Michael Snyderin mukaan vaikuttaa siltä, että YK syyllistyy tällä hetkellä vastaavaan toimintaan eri puolilla maailmaa.  Kaksi YK:n alajärjestöä, WHO ja UNICEF, on vastikään saatu rysän päältä kiinni. Niiden kerrotaan jakaneen Keniassa ”jäykkäkouristusrokotetta”, joka on vaikuttanut potilaiden lisääntymiskykyyn.

Rokotteiden on todettu aiheuttavan hedelmättömyyttä ja keskenmenoja niin rikkaissa kuin kehittyvissä maissa. Japanissa terveysministeriö heräsi 2013 HPV-rokotteiden vaaroihin, sillä ne olivat aiheuttaneet erittäin haitallisia sivuvaikutuksia tuhansissa kansalaisissa. Monet rokotteen ottaneista kärsivät hedelmättömyydestä. Antti Heikkilä on kirjoittanut H1N1-rokotuksien myrkyllisistä sivuvaikutuksista. Hänen mukaansa Yhdysvalloissa rokotukset lisäsivät keskenmenoja 700 prosentilla. Samanlaisia vaikutuksia on nähty myös Suomessa. 2010 Heikkilä julkaisi sivuillaan suomalaisen kätilöopiskelijan viestin:

Synnytyssalissa ja noin viikko rokotusten alkamisen jälkeen kätilöt olivat täystyöllistettyjä pieniviikkoisten supistelevien äitien kanssa. Jopa meitä opiskelijoita yritettiin värvätä sinne töihin kun hoitavat kätilöt loppuivat kesken. Kätilöillä oli yleinen huuli se että on vihdoinkin keksitty pomminvarma synnytyksen käynnistyskeino, h1n1 piikki. Mutta aika hyshys näistä ollaan oltu. Sanoisinko että se sinun 30 tapaustasi on niin jäävuoren huippu kun olla voi.

Rokotteiden vaikutuksesta raskausaikaan ja hedelmällisyyteen ei juuri valtamediassa kirjoiteta, niin se myönnetään julkisesti, että länsimaalaismiesten siittiöiden laatu on heikentynyt merkittävästi viime vuosikymmeninä.

Snyderin mukaan myös kehitysmaissa rokotukset aiheuttavat lapsettomuutta, mikä johtuu YK:n ja WHO:n kampanjasta. Snyderin mukaan on vaadittava YK:n rokotusohjelman välitöntä laaja-alaista tutkimusta. Tällä hetkellä se kuitenkin vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä.

Eri puolilla maailmaa on jo kauan on liikkunut hatariin todisteisiin perustuvia huhuja naisista, jotka eivät ole voineet tulla raskaiksi YK:n rokotteita saatuaan. Nyt asia on todistettu tieteellisesti. Keniassa tytöille ja naisille annetuista rokotteista on hiljattain suoritetuissa laboratoriotesteissä löytynyt keskenmenoja aiheuttavaa antigeeniä (vasta-aineen synnyttäjää). Tästä kertova Life Site News -julkaisussa ilmestynyt artikkeli on herättänyt kauhistusta kaikkialla. Alla ote tästä artikkelista:

Kenian katoliset piispat syyttävät kahta YK:n järjestöä miljoonien tyttöjen ja naisten steriloinnista, joka on tapahtunut Kenian hallituksen tukeman jäykkäkouristusrokotuskampanjan yhteydessä.

Tiistaina julkaistun Kenya Catholic Doctors Associationin tiedotteen mukaan tämä lääkärijärjestö on löytänyt WHO:n ja UNICEFin 2,3 miljoonalle tytölle ja naiselle antamasta jäykkäkouristusrokotteesta keskenmenoja aiheuttavan antigeenin. Pappien kaikkialla Keniassa kerrotaan nyt kehottavan seurakuntalaisiaan kieltäytymään rokotteen ottamisesta.

’Lähetimme kuusi eri puolilta Keniaa kerättyä näytettä tutkittavaksi eteläafrikkalaiseen laboratorioon. Tulokset osoittivat rokotteiden sisältävän HCG-antigeenia’, kertoi tohtori Muhame Ngare Nairobissa sijaitsevasta Mercy Medical Centrestä LifeSiteNewssille.

Kaikkiin rokotteisiin oli lisätty HCG:tä. Mitä HCG on tarkalleen ottaen ottaen? Natural News kuvailee HCG:n vaikutusta seuraavasti:

HCG on kemiallinen aine, jonka WHO (World Health Organization) on kehittänyt sterilointitarkoituksiin. Kun ainetta annetaan rokotteessa nuorelle naiselle, HCG saa aikaan kehon vasta-ainereaktion, mikä johtaa raskauden keskeytymiseen. Aineen teho kestää vuosia ja aiheuttaa raskauden keskeytymisiä vielä kolmen vuoden kuluttua rokotuksista. Vaikka tämä on kauhistuttava skandaali, sitä ei ole huomioitu median valtavirrassa. Tämä johtuu ehkä siitä, ettei valtamedia tahdo kyseenalaistaa YK:n päätöksiä.

YK jatkaa rokotekampanjoitaan, kunnes vaadimme niitä lopetettavaksi. 1990-luvuilla samanlaisia sterilointikampanjoita toteutettiin jäykkäkouristusrokotusten yhteydessä Nicaraguassa, Meksikossa ja Filippiineillä.  Seuraavan raportin tietolähde on ThinkTwice.com.

Tässä joitakin faktoja Meksikon ja Filippiinien jäykkäkouristusrokotuskampanjoista:

 • Rokotus annettiin vain 15-45 vuoden ikäisille naisille. (Nicaraguassa ikäryhmä oli 12-49 v.) Herää kysymys eivätkö miehet sitten ole ainakin yhtä alttiita jäykkäkouristustartunnalle kuin nuoret naiset? Entäs sitten lapset? Miksi lapsia ei rokotettu?
 • Rokotteista löytyi Human chorionic gonadotrophin (HCG) -hormonia. Tämä hormoni ei kuulu rokotteeseen – rokote oli “saastunut”.
 • Rokotusprotokollaan sisältyy useampia rokotuksia – kolme rokotusta kolmen kuukauden aikana ja yhteensä viisi. Kun tetanusrokotus antaa kuitenkin suojan vähintään kymmeneksi vuodeksi, niin miksi tarvitaan useampi rokotuskerta (3)?
 • WHO on osallistunut aktiivisesti jo yli 20 vuoden ajan HCG:tä sisältävän hedelmällisyyttä estävän tetanus-toksoidia kantoaineena käyttävän rokotteen kehittämiseen – juuri saman yhdistelmän, jota on löydetty Meksikon, Filippiinien ja Nicaraguan rokotteista.(4)
  Nämähän ovat lopulta vain niitä tapauksia, jotka meillä on tiedossa.

Luulen, että voimme varmuudella sanoa, että missä tahansa maailmankolkassa YK suorittaakin rokotuksia jäykkäkouristusta vastaan, nämä rokotteet sisältävät luultavasti steriloivia aineita.

Tällä hetkellä noin 37 prosenttia kaikista Intian naimisissa olevista naisista on steriloitu. Tämä on käsittämättömän suuri määrä.  Itse asiassa tämä on niin hämmästyttävää, että tuskin uskoin silmiäni nähdessäni luvut ensi kertaa. Tämä on kuitenkin totta. Sterilointitoimenpiteitä ei myöskään aina suoriteta turvallisesti. Eräs vasta läpiviety massasterilointikampanja esimerkiksi aiheutti kymmenen naisen kuoleman. Erään paikallisen virkamiehen viime tiistaisen lausunnon mukaan Intiassa on valtion järjestämän massasterilointihankkeen seurauksena kuollut kymmenen naista ja kymmenet ovat sairaalahoidossa, ja monet heistä kriittisessä tilassa. Monet yli 80 naisesta, jotka kävivät läpi sterilisaation valtion ylläpitämällä leirillä Chhattisgarhin maakunnassa lauantaina sairastuivat vain vähän sterilointioperaation jälkeen, virkamies kertoi uutistoimisto AFP:lle.

Yhdysvalloissa trendi on sama. Obaman hallinto on suorastaan kaatanut rahaa YK:n hankkeisiin, ja Yhdysvaltain hallituksella on jopa “Väestöasioiden virasto” (Office of Population Affairs), jonka päämääränä on väestönkasvun hallinnan edistäminen kaikkialla maailmassa.

Suurin osa vastaaviin kampanjoihin osallistuvista uskovat olevansa oikealla asialla.  He ovat vakuuttuneita siitä, että “ilmastonmuutos” on tällä hetkellä ihmiskunnan pahin ongelma ja että ensisijainen keino taistella “ilmastonmuutosta” vastaan on ihmisten määrän vähentäminen. Niinpä nämä ihmiset uskovat olevansa “pelastamassa maailmaa”.Tästä lisätietoa seuraavissa artikkeleissa: “The Population Control Agenda Is Being Relentlessly Pushed In American Public Schools”, “From 7 Billion People To 500 Million People – The Sick Population Control Agenda Of The Global Elite”, “Al Gore, Agenda 21 And Population Control”, “Governments Around The World Are Eagerly Adopting The Strict Population Control Agenda Of The United Nations”, “Yes, They Really Do Want To Reduce The Population – 22 Shocking Population Control Quotes From The Global Elite That Will Make You Want To Lose Your Lunch

Nyt kun YK:n kauhistuttavat teot Keniassa ovat paljastuneet, YK:n toimihenkilöt tutkailevat tarkasti ihmisten reaktioita. Jos asia herättää vain vähän paheksuntaa, tulevat rokotekampanjat jatkumaan entiseen malliin. Tämän takia on aivan välttämätöntä, että asiasta puhutaan kovaan ääneen.  Aivan silmiemme edessä tapahtuu todella kauheita asioita, ja niiden, joilla on rohkeutta, on astuttava esiin ja sanottava, että nyt riittää!

 

Global Research 12.11.2014

10 kommenttia

 1. Aina paranee nyt on jälleen todella tärkeää asiaa luettavaksi tässä artikkelissa. Kyllä koko maailman ihmisten terveys on hirviöiden ja mielipuolien käsissä. Mikä on se valtuus joka oikeuttaa näin mielipuolisiin toimiin ja aina ne ihmisoikeusloukkaukset alkavat yleensä kehitysmaista, ja koskevat joko naisia tai lapsia. Montakohan naista näiden päätösten takana seisoo olisi mielenkiintoista saada tietää. Kenellä siihen edes järjellä ajateltuna on oikeus. Sanon vaan että näyttää olevan itse saatanasta lähtöisin. Kauhistellaan kyllä kaikkea mitä maailmassa on ennen tapahtunut mutta kyllä tällaiset teot menevät myös järjenkäytön ulkopuolelle. Erittäin sadistista ja ihmisarvoa loukkaavaa mielipuolien toimintaa. Eikö näitä hirviöitä voisi lähettää avaruusasemoille sädetettäväksi tai autiolle saarelle josta ei olisi paluuta koskaan ihmisten joukkoon. Onhan niitä sairaita ennenkin kyyditetty autioille saarille ettei saastuneet levitä lisää ”epidemioita, sillä tuollainen mielipuolisuus kyllä tarttuu varmasti joko opitusti tai viallisten geenien kautta. Pitäisi kiireesti kehittää rokote moisille mielipuolille taudin pysäyttämiseksi Miksi näistä ei tiedoteta oikein mediankautta useampaan kertaan kertaan päivittäin että ihmiset tulisivat tietoisiksi siitä missä nyt mennään eivätkä olisi niin viranomaisten höynäytettävissä. Kyllä tällaiset hullutukset pitää saada loppumaan konstilla millä hyväänsä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Eiköhän siellä keniassa synny jo muutenkin tarpeeksi populaa, eri asia Euroopassa.

  Plusääni(1)Miinusääni(7)
 3. Pitäsköhän Kärkkäiselle kaataa rahaa ja laittaa tutkijat asialle? Suomessa valtavan propagandan saattelemana tulleet HPV-rokotetut voisi olla hyvä paikka aloittaa. HPV-rokotukset haisevat pahasti, jokainen tyttö rokotetaan ongelmaa vastaan, josta kärsii ~100 ihmistä vuodessa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Ja tolla tavallako puututaan sitten maapallon liikakansoittamiseen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. En voi kauhistumatta olla vielä kirjoittamatta näistä mielipuolisista rokotehullutuksista. Jos minulla olisi pieniä lapsia kieltäytyisin antamasta mitään rokotteita, koska tämä rokotebisnes menee aina vain röyhkeämmäksi, et voi koskaan enää tulevaisuudessa tietää sitä mitä mönjää lapsiisi pistetään tai annetaan (nenäsumutteina) sillä rokoteteollisuus on todellinen valheiden syntymäkehto, samoin kuin nykyinen lääketiedekin monissa asioissa. Ihmisten todellisuuteen herääminen on tehnyt näistä kyseisistä laitoksista kieroakin kieromman, uskoo ken tahtoo mutta kyllä näin on marjat Kaikista paras rokote on kun satsataan hyvän immuunipuolustuksen ylläpitämiseen ja jätetään ne roskaruoan syömiset kokonaan tai hyvin minimiin jos niitä pitää harrastaa. Mutta jne.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 6. OMPA tosiaankin iskenyt sensuuri blogini rokotusjuttuin…..

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat