Suomen ja Ruotsin mahdollinen NATO-jäsenyys hyväksytään jopa kahdessa viikossa

Hyökkäysliitto NATO on valmis nopeuttamaan jäsenhakuprosessia, mikäli Suomi ja Ruotsi hakevat jäseniksi. Näin uutisoi asiasta Norjan suurin sanomalehti VG diplomaattilähteisiinsä nojaten. 

VG:n mukaan normaalisti NATOn jäsenhakemuksen hyväksymisprosessi kestää vähintään kuukausia. 

Norjan pääministeri Jonas Gahr Støre totesi VG:lle, että jäsenhakemusten hyväksymisprosessin pitää olla mahdollisimman nopea. 

– Ajan ei pidä olla pidempi kuin on välttämätöntä, Støre totesi. 

[Toim. huom.: Yllä esitetty kiireellisyys on välttämätöntä ennen muuta sen tähden, että Suomen mahdollisella NATO-jäsenyydellä siirrettäisiin sotilasliitto tai hyökkäysliitto lähemmäksi  Venäjän strategisesti merkittäviä alueita, kuten Kuolan niemimaata sekä Pietaria. Näin menetellen Yhdysvaltojen johtama liittouma pystyy muodostamaan Suomesta tukikohdan Venäjää vastaan. Päivän selvää on, että Venäjä ei voi hyväksyä Suomelta yllä esitettyä geopoliittista kehitystä eli  liittymistä NATOon ilman sotilaallisia seuraamuksia.   

Mikäli tulevaisuudessa leimahtaisi sota Venäjän ja tiettyjen NATO-maiden välille, se iskisi ensimmäiseksi ja valtavalla voimalla nimenomaan Suomessa oleviin sotilaallisiin kohteisiin, jotka se arvioisi  suoraksi uhaksi omien strategisesti tärkeiden kohteittensa turvallisuudelle.] 

Scott Ritter on sotilasasiantuntija ja entinen CIA:n johtava viranomainen sekä YK:n asevalvonnan tarkastaja. Hän varoittaa Suomea liittymästä NATOon, mistä olisi todennäköisenä seurauksena  Suomen asevoimien eliminointi jo ensi kesänä. 

Ritterin mukaan NATOn 5. artikla yhteisestä puolustuksesta on puhdasta mielikuvitusta. 5 artikla ei sisällä sellaista lupausta, että mikäli yhtä NATO-maata vastaan hyökätään, niin muut NATO-maat auttaisivat automaattisesti puolustamaan, vaan kukin NATO-maa määrittelisi omat puolustustarpeensa vain, ja ainoastaan oman maansa puolustusta ajatellen. [Toim. huom.: Toisten maiden puolustaminen olisi täysin vapaaehtoista. Suulliset lupaukset, eikä paperillekaan kirjoitetut paina yhtään mitään tositilanteessa. 

Vaikka Suomi astuu tuhontielle NATO-jäsenyyden myötä, maan poliittinen johto ei välitä siitä vähääkään. 

Tätä ei tarvitse ihmetellä, sillä ovathan esimerkiksi pääministeri Sanna Marin ja tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko Young Global Leaders (YGL) ‑järjestön “kouluttamia” eli manipuloimia negatiivisen globalisaation edunvalvojia, ja niin muodoin isänmaansa ja sen kansalaisten sekä kansallisen kulttuuri-identiteetin hillittömiä vihollisia. YGL –foorumiin kytkeytyy paljon muitakin  Suomen poliittisia päättäjiä. YGL toimii Davosissa kokoontuvan Maailman talousfoorumin (WEF) alaisuudessa. WEF:n sekä YGL:n perustaja on maailmanlaajuiseen finanssieliittiin kuuluva juutalainen Klaus Schwab.]    

[Toim. Huom.: Scott Ritterin varoitusta Suomen mahdollisen NATO-jäsenyyden seurauksista tukee Venäläisen politiikan tutkijan ja taloustieteilijän Jevgeni Satanovski varoitus Suomelle, minkä varoituksen mukaan maamme kerjää venäläisten ohjuksien maalitauluksi. 

Suomen poliittiset vallanpitäjät ovat aktiivisesti muuttamassa maansa ulkopoliittista linjaa venäläisvastaiseksi. Helsinki katkaisee kaikki yhteishankkeet, ryhtyy tuhoamaan kaupankäyntiä sekä historiallisia siteitä Moskovaan. Satanovskin mukaansa Suomen neutraali asema on historiaa ja maa on muuttunut Yhdysvaltojen satelliitiksi. 

Hän lausui, että aluksi tällaisten poliittisten päätöksien seuraukset kostautuvat syville kansankerroksille, jotka ovat menettäneet tavanomaisen elintasonsa ja Venäjä-vastaisille raiteille astuttuaan Suomi jättää hyvästit Venäjän markkinoille sekä venäläisille raaka-aineille. Suomen NATO-jäsenyyden seurauksena Venäjä lopettaisi täysin kaupankäynnin Suomen kanssa sekä kansallistaisi kaikki suomalaisten yritysten investoinnit Venäjällä. 

Vetoamme suomalaisiin, etteivät he suostuisi maallemme katastrofaaliseen NATO-jäsenyyteen. Maamme mahdollinen NATO-jäsenyys pitäisi estää vaikka jouduttaisiin käyttämään myös erittäin radikaaleja menetelmiä.] 

Markku Juutinen   

Lähteet 

Scott Ritter on New World being born now. – YouTube 

Finland Wants to Become Next Target for Russian Missiles – Russian Political Scientist | Ru-Main 

13 kommenttia

 1. Geopolitiikan puolueettomat tarkkailijat pitävät Suomen ja Ruotsin pikajäsenyyttä suurena hulluutena ja erityisesti ihmetys kohdistuu Suomeen, joka ottaa valtavan riskin joutuakseen siihen tilanteeseen, jossa Ukraina on nyt. Natojäsenyys ei suojaa Venäjän aggressiolta siinä vaiheessa jos ja kun sota laajenee avoimesti Naton ja Venäjän väliseksi. Se on tavallaan sitä jo nyt joskin sitä käydään tällä hetkellä proxy-sotana Ukrainassa.

  Järjetön liittymiskiire kertoo sen, että jäsenyys osa laajempaa suunnitelmallista aggressiota. Se on Venäjän heikennys- ja saartotoimi ja osa Naton proxy- ja myöhemmin avointa sotaa Venäjän kanssa. Ukrainassa käydään siis kuumaa proxy-sotaa ja kohta aukeaa toinen rintama Itämeren vaikutuspiirissä. Baltian ja Suomen kansalaisten turvallisuustilanne heikkenee nyt pikavauhtia ja dramaattisesti geopolitiikan tasolta tarkasteltuna. Ja vaikka pahimmalta vältyttäisiin, niin kahdenväliset suhteet Venäjään romahtavat vuosikymmeniksi. Venäläiset muistavat pitkään tämän Suomen pelkurimaisen selkäänpuukotuksen, joka on mitä häpeällisin toimi naapuria ja myös pohjoismaiden kansalaisia kohtaan. Virallinen Suomi kaikin tavoin ansaitsee tulevan karun kohtalonsa suurvaltojen välisessä konfliktissa.

  Suomessa toki on paljoin mediakampanjan hämäämiä kansalaisia, jotka näkevät Naton yhä puhtaasti puolustusliittona ja Venäjän silmittömänä minne tahansa hyökkääjänä. Laajempaa ja pitkäkestoisempaa geopoliittisen tason asetelmaa ei nähdä eikä sitä tietenkään kansalaisille kerrota. Kansanäänestystä ei järjestetä eikä asiaa kansalaisilta haluta aidosti kysyä. Näin isot kysymykset pitäisi jättää vähintäänkin vaalien yli ja tehdä rehelliset ja perusteelliset selvitykset myös geopolitiikkaan liittyvällä asiantuntemuksella, jossa otetaan huomioon kuuman sodan syttymismahdollisuus ja jäsenyyden vaikutus siihen. Rehellisessä tarkastelussa puolueettomuus olisi ylivoimaisesti turvallisin ratkaisu. Pienen maan ei kannata lähteä sotimaan, koska totaalisen tuhon mahdollisuus on hyvin suuri.

  Sotilaista ei kuitenkaan laajempaan tarkasteluun ole ja poliitikot ovat tällä hetkellä täysin sotapsykoosissa. Puhtaasti sotilaallisesti ajatellen Suomen varsin vahvat maavoimat ja Natolla terästetty ilmapuolustus tai ilma-ase muodostavat houkuttelevan suuren ja hankalasti lyötävän sotilaallisen potentiaalin. Lännen sotahaukat keksivät ilman muuta tavan, jolla tämä sotavoima saadaan masinoitua Venäjän riesaksi.

  https://www.youtube.com/watch?v=hFFEj3bNmDk

  Plusääni(11)Miinusääni(6)
 2. Hieman numerologiaa:
  28+7+19+14=68
  1+9+19+39=68
  24+2+20+22=68

  Ylimmällä rivillä on laskettu yhteen 1.maailmansodan alkamispäivämäärä,toisella toisen maailmansodan-ja kolmannella Ukrainan sodan alkamispäivämäärä.onko tämä sattumaa,vaiko jonkun mustaa huumoria,vaiko mitä?Ainakin se minulla resonoi heti kun tämän bongasin eräältä sivulta , joka tietenkin heti sulettiin (toke tube).Uuden kirkon mukaan ei ole mitään sattumaa.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. Toiseksi tullut hiiri juuston nappaa

  Ja mikähän mahtaa olla vertauksen `juusto`. Miettikäähän!

  Ei voida sanoa että Ruotsi oveloi. Pikemminkin pitäisi puhua kansakunnan rationaalisesta suojautumisesta. Miksi mennä suin päin onnettomuuteen kun siltä voi välttyä.

  Ruotsalainen isänmaan henki on läpeensä opportunistinen kuin ankerias Itämeressä jota suomalainen ei käsitä. Mutta tulee päivä kun itämerestä nousee `Ahti` ja lyö atraimensa ankeriaaseen. Siihen loppui ivatyrskeet!

  `Yhdysvallat takaa Ruotsille niin sanotun turvavakuutuksen, kunnes Ruotsin mahdollinen Nato-jäsenhakemus on ratifioitu, sanoo Ruotsin ulkoministeri Ann Linde`.
  `Ruotsin ulkoministeri: Yhdysvallat takaa Ruotsille `turvavakuutuksen`, kunnes mahdollinen Nato-jäsenhakemus on ratifioitu`
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/ruotsin-ulkoministeri-yhdysvallat-takaa-ruotsille-turvavakuutuksen-kunnes-mahdollinen-nato-j%C3%A4senhakemus-on-ratifioitu/ar-AAWVZYY?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=0f28d1c16f12473c9b862e5f0b465672

  Normaalisti Nato-jäsenyyden ratifioiminen kestää 4 – 12 kuukautta. Aikataulu asettaa tähän esteen. Vasta sitten Nato-jäsenyys on vahvistettu. Tänä aikana Suomi-neito roikkuisi löysässä hirressä mutta köysi on rasvattu. Ja sitten ylläripylläri – Rasvaajana toimii Ruotsi.

  Mutta mitä tekee Ruotsi. Ruotsi alkaa jo ennakkoon jakamaan etupiiriä puhuessaan Itä-meren alueesta jota se havittelee valvontaansa (koska Ahvenanmaa). Suomelle Ruotsi jättäisi mielellään valvottavaksi Balttian alueen.

  Heillä (Ruotsilla) ei ole aikomustakaan sitoutua mihinkään yhteiseen puolustukseen tai tehdä yhteistyötä näissä asioissa millään tavalla Suomen kanssa. Sotilaallinen yhteistyö Suomen kanssa olisi Ruotsille liian riskialtista.

  Myös taloudelliseen suojautumiseen Suomen epävakautuvan turvallisuuspoliittisen tilanteen takia (koska Nato-hakemus) Ruotsi näyttää valmistautuvan. Ruotsi ottaa nyt etäisyyttä ja harjoittaa asiaankuuluvaa varovaisuuspoliittista linjaa.

  Tämä `itikanpaska Itämeressä` (Inkerin maalla – Viron Itäpuolella) – keskellä Itäistä Suomenlahtea – tulee vielä nostattamaan hiuksia ja olemaan geostrateginen focus
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suursaari#/media/Tiedosto:Gogland_aerial_photo.jpg
  Suursaari (Гогланд, Gogland = Googin maa):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suursaari
  `Googin maa` eli Suursaari kuuluu Jaaman piiriin
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Jaaman_piiri
  Saaresta otettiin verisesti mittaa Saksan kanssa > Operaatio Tanne Ost
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Tanne_Ost

  Vuonna 1817 Suursaari liitettiin Kymin pitäjään. On mahdollista että tuossa ruotsalaisen naureskelemassa `Kymin kysymyksessä` olisikin kysymys hiukka vakavammasta asiasta Suomelle eli ns. käänteisestä aluevaatimuksesta mantereella. Kaakkois-Suomihan kuului aikoinaan Venäjälle `Kymin korkeudelta`. Tä!

  Muikkari on mahdollinen! Tä!

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 4. Voi kuvitella ruotsalaisten vallanpidon olevan vähän viisaampaa. Ruotsi lupaa olla mukana, mutta viivästyy hakemuksen jättämisessä ja katsoo, mitä Suomelle tapahtuu. Jos alkaa Venäjän ”erityisoperaatio” rajojensa turvaamiseksi, Ruotsille jää mahdollisuus jälleen kerran julistautua puolueettomaksia maaksi.

  Suomen poliitikkojen hysteria perustuu Yhdysvaltojen houkutteluun ja lupauksiin. Yhdysvalloille sota Euroopassa tuottaisi jälleen kerran taloudellisia ja poliittisia etuja. Maa on kaukana ja lienee edelleen turvassa räjähdyksiltä. Teollisuus alkaa kukoistaa sotatarvikkeiden valmistuksessa ja Eurooppa velkaantuu vuosikymmeniksi Yhdysvalloille.

  Plusääni(10)Miinusääni(4)
 5. Rakennuslainsädännössä vaaditaan naapurin suostumus jo suunnitteluvaiheessa, ennen hankkeeseen ryhtymistä. Näin vältytään naapuririidoilta. Tämä pitäisi olla pakollista myös valtioiden välillä.
  Nyt meidän USA-johtoinen media yrittää propagandallaan saada meidät vihaamaan venäläisiä. Ja USA-johtoiset poliitikkomme jatkavat edelleen vallankaappausta ja muualta määrättyä maamme alasajoa. Elämme kohta kurjuudessa!

  Plusääni(14)Miinusääni(5)
 6. Ja Suomalaiset vapaaehtoisesti haluavat olla tykinkuulana Amerikan/juutalaisen eliitin vallan tavoittelu pyrkimyksissä.
  Minkä takia Suomalaiset ovat näin sokeita ja asettavat maansa mahdollisen tuhon partaalla vaan sen takia, että on niin ”hienoa kuulua länteen”.

  https://www.sott.net/article/465074-Neocons-Ukraine-Russia-and-the-Western-struggle-for-global-hegemony
  https://www.unz.com/pgiraldi/hating-russia-is-a-full-time-job/

  https://odysee.com/@TLAVagabond:5/Eva-Bartlett-Interview-4-28-22:3

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
 7. Sillä ei sinänsä ole enää väliä. Kohoavat verot joutuu maksamaan mutta passi on jo palautettu esikuntaa ja vapautus saatu. Eiköhän sitä kotinurkilla riitä sen verran tekemistä ettei etulinjaan tarvitse ensimmäisenä lähteä. Riittää kun rahtaa sieltä ruumiita ja haavoittuneita.

  Muuten, oletetaan että konflikti syntyy Suomen ja Venäjän välillä. Mihin ja miten on ajateltu evakuoitavaksi 30-50km rajanpinnasta olevat ihmiset? Siinä meinaan rekka- ja bussiliikenne on melkoista. Onko kukaan edes laskenut paljonko tuolla alueella asuu ihmisiä? Ja mihin ne saadaan siirrettyä? Pohjanmaallekko?

  Elän vielä toivossa jossa Venäjä valloittaa Suomesta ennustuksen mukaan alueen joka alkaa Hangosta. jatkuu Lahteen ja siitä Vaasaan. Silloin se saa jäämeren, satamat ja jättää muun alueen suomalaisille. Ehkä silläkin alueella pystytään elämään. Riippuu siitä mitä tekevät Helsinkiläiset ja Espolaiset. Vai sitäkö varten ne kerrostalot sinne Keimolaan nousivat?

  Hväähän tässä olisi se että somalit on ilmoittaneet lähtevänsä maasta jos Suomesta tuleee NATO-maa. Silloin täältä lähtee ~ 700 000 elätettävää. Ja asuntoja vapautuu suomalaisille. Mutta sitten kun Venäjä tulee, niin lähteekö silloin loputkin pakolaiset? Suomalaisiahan on noin 4.2 miljoonaa. Mikä on tietyt vaikea todentaa koska Tilastkeskuskin laskee suomalaisiksi henkilöt jotka ovat asuneet täälä 2v tai joista toisen vanhempi on suomalainen.

  Plusääni(10)Miinusääni(6)
 8. SUOMI SUURESSA VAARASSA
  Nato-mieliset ovat kiimassaan kiihkeitä. He yrittävät saada Suomen NATO:n jäseneksi ennätysajassa. USA:lle olisi todella tärkeää saada Suomesta sillanpääasema Venäjää vastaan.
  Nyt isänmaallisilla suomalaisilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin painostaa Unkaria, Kroatiaa ja Turkkia olla ratifioimatta Suomen liittymissopimus. Valtamedia nielee Ukrainan Venäjän vastaisen propagandan totuutena. Ukraina on täysin korruptoituneen johdon ja natsibataljoonien vallassa ja kansa kärsii. Mutta lännen propagandistit kääntävät kaiken venäjä-vastaisuudeksi. Nyt suomalaiset ovat aivopesty perusteellisesti. Kysymyksessä ei ole Ukrainan vaan lännen sota Venäjää vastaan. Länsi tukee Ukrainaa moderneilla aseilla, kouluttamalla natsipataljoonia ja kymmenillä miljardeilla euroilla. Suomalainen poliittinen roskaväki on innoissaan, kun näkee, että NATO:on pääsy häämöttää. Suomen upseeristo kannattaa sopimusta. Tässä käy niin, että NATO-vastaisten isänmaallisten pitää alkaa järjestäytyä lähes sotilaallisesti. Henkisessä mielessä. On taisteltava isänmaan liittoutumista vastustaen kaikin keinoin. USA on juutalaisten johtama sotilasvaltio, jolla on tukikohtia yli kolmessakymmenessä maassa. Nyt Suomi on ajautumassa USA:n sotilasliiton palvelukseen. Ennen pitkää Suomi joutuu sotimaan Venäjää vastaan ja se on Suomen lorun loppu. Nyt tulee tälle järjettömälle Venäjä-vihalla saada loppu. Suomen ainoa pelastus on se, että joku NATO-maa kieltäytyy ratifioimasta liittymissopimusta. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ), joka vastustaa NATO:on liittymistä. Samaa tekee myös VKK (https://valtakuuluukansalle.fi/ ).
  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(15)Miinusääni(4)
 9. Jatkan vielä, sillä sitäkään en ymmärrä kun tälläkin hetkellä Suomessa tehdään meille sähköä kolmella (3) VENÄLÄISELLÄ ydinvoimalalla, niin miksi neljättä ei saa tehdä? Ja miksi suljetaan kaasuhanoja ja öljyntuontia? Onhan se naapuri sotinut aina jonkun kanssa ennenkin! Hölmöläisten hommaa on sahata sitä oksaa poikki, minkä päällä itse istuu! Vai onko tämä sitä rauhantyötä..

  Plusääni(13)Miinusääni(4)
  1. Ei Venäjän tarvitse lähettää meille kuin yksi Saatana 2 ydinohjus niin kärsimykset meiltä tyystin loppuvat. Jokohan Putinilla on peukalo laukaisupainikkeen päällä. Kun Niinistön horisko menee helvettiin, niin toivottavasti Saatana laittaa hänet helvetin tulisimpaan pätsiin.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
 10. Venäjän presidentti Putin: puhe Punaisen torin voitonparaatissa
  Voitonparaati Punaisella torilla

  Venäjän presidentti – Venäjän federaation asevoimien ylipäällikkö Vladimir Putin osallistui sotilasparaatiin, jolla juhlistettiin Suuren isänmaallisen sodan 1941-1945 voiton 77. vuosipäivää.

  Kaikkiaan paraatiin osallistui 11 000 henkilöä ja 131 sotilasyksikköä.

  * * *

  Venäjän presidentin puhe sotilasparaatissa

  Venäjän presidentti Vladimir Putin: Hyvät Venäjän kansalaiset,

  Hyvät veteraanit,

  Toverit sotilaat ja merimiehet, kersantit ja vääpelit, aliluutnantit ja upseerit,

  toverit upseerit, kenraalit ja amiraalit,

  Onnittelen teitä suuren voiton päivän johdosta!

  Isänmaamme puolustaminen silloin, kun sen kohtalo oli vaakalaudalla, on aina ollut pyhää. Todellisen isänmaallisuuden tunne oli se, että Mininin ja Pozharskin miliisi puolusti isänmaata, sotilaat lähtivät hyökkäykseen Borodinon kentällä ja taistelivat vihollista vastaan Moskovan ja Leningradin, Kiovan ja Minskin, Stalingradin ja Kurskin, Sevastopolin ja Harkovan ulkopuolella.

  Tänään, kuten ennenkin, te taistelette kansamme puolesta Donbassissa, isänmaamme turvallisuuden puolesta, Venäjän puolesta.

  Toukokuun 9. päivä 1945 on ikuisesti kirjattu maailmanhistoriaan yhtenäisen neuvostokansan, sen yhteenkuuluvuuden ja henkisen voiman riemuvoittona, vertaansa vailla olevana saavutuksena rintamalla ja kotirintamalla.
  jatkuu linkissä…. https://www.deepl.com/Translator

  http://thesaker.is/president-putin-of-russia-speech-on-red-square-victory-parade/

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 11. PT-Media kirjoitti jutun joitakin vuosia sitten ruotsalaisesta pikkukaupungista Växsjö. Kunnan muslimit vaativat, että heidän tulee saada kailottaa rukouskutsunsa ihan kaiken kansan kuullen sen 5 vai 6 krt/pvä. Lisäksi he ilmoittivat, että heitä häiritsee kirkonkellojen kalkatus joten ne pitää kieltää. Ja katsokaa – molemmat vaatimukset kunnanvaltuusto hyväksyi.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat