Suomen moderni sortokausi; muukalaiset ensin, oma väestö ei ensinkään; huomiot

Poliittinen koneisto murskaa suomalaisten oikeuksia ja tarjoaa oikotien muukalaisille. Nyt on tullut aika palauttaa järjestys maahan ja vaatia itsenäisyyttä sekä oikeutta kansalaisille.

Sille yhteiskunnalliselle vääryydelle, mikä Suomessa on nykyisin meneillään, on vaikea löytää vertailukohdetta maan poliittisessa historiassa. Siinä Suomen poliittinen johtajisto, virkakoneisto ja niitä tukeva verorahoin toimiva joukkotiedonvälitys sekä viihdemaailma, toimivat kuin ohjelmoituna taloudellisen, yhteiskunnallisen ja henkisen itsenäisyyden tuhoamiseksi. Maan suurin vihollinen on oma poliittinen koneisto ja virkamieshallinto. Tämä on todella ennen näkemätöntä.

Tässä tuhoamisen prosessissa huipentuu suomalaisiin vuosikymmeniä vaikuttanut sionistisen eliitin valtavirtaisen joukkoviestinnän, viihdeteollisuuden ja poliittisen hegemonian murskaava vaikutus;1 isänmaan omavaraisuuden, kansallisvaltion ja yhteisen hyvinvointivaltion tuhoamisen prosessi on saavuttamassa lakipisteensä, suomalaisten hyvinvointi, vapaus, kulttuuri ja etninen perinne ollaan uhraamassa valtamedian ja politisoituneen ”suvaitsevaisen” virkakoneiston inkvisition alttarille.

Modernisortokausi ei anna armoa kantasuomalaisille ja sitä vähemmän kansallismielisille, joita politisoitunut poliisi vainoaa, kun samalla valtaapitävät nostavat jalustalle maahan tunkeutuneet muukalaiset, jotka usein ovat laittomasti maassa.

 

Vääryyksiä ja laittomuuksia

Sosiaaliturvaa laittomille

Eduskunta on juuri hyväksynyt sosiaalihuollon laittomasti maassa oleville. Vain perussuomalaiset vastustivat päätöstä, jonka mukaan kunnat joutuvat tarjoamaan ylimääräisiä palveluita tuhansille maassa oleskeleville laittomille siirtolaisille.2 Ken tämän voi sovittaa arvomaailmaansa, niin sovittakoon.

sos turva latttimille sVuoden 2018 talousarvion esitys sisältää yli viisi miljoonaa euroa kunnille laittomasti maassa olevien sosiaalipalveluihin. Vaikka summa on vain euro kutakin suomalaista kohti, sillä voitaisiin palkata lisäresursseja esimerkiksi vanhusten hoitoon.

Tämä on kyseenalaista taloudellisesti ja suorastaan vaarallista turvallisuuden kannalta.

Presidentti Sauli Niinistö hyväksyy laittomien ”suojelun”

Sauli Niinistö hyväksyy kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden piilottelun viranomaisilta. Se on hyväksyttävää, sanoi presidentti Sauli Niinistö MTV:n presidenttitentissä. Mikäli viranomaiset eivät saavu suoraan kysymään, onko laittomasti maassa oleva henkilö puhuteltavan luona, ei piilottelussa ole Niinistön mukaan mitään väärin.3

Maahanmuuttajille ohituskaista poliisin ammattiin

Perussuomalaisten kansanedustaja Jari Ronkainen jätti hiljattain kirjallisen kysymyksen, jossa hän tiedusteli, suunnitellaanko maahanmuuttajille ohituskaistaa poliisin ammattiin.

Petteri Orpo.
Petteri Orpo.

– Sain sisäministeri Petteri Orpolta vastauksen, jossa tämä suoranaisesti myönnetään. Elääkö poliisin johto median luomassa punavihreässä kuplassa? Jos näin on, niin se on todella surullista. Edes poliisin ammatti, koulutus ja osaaminen eivät jää tämän ulkopuolelle, Ronkainen kirjoittaa blogissaan.4

matu poliisiMaahanmuuttajat muodostuvat lukuisista eri ryhmistä, joiden välillä havaitaan konflikteja heidän kotimaissaan, joissa poliisin rooli on paljon erilaisempi kuin Suomessa. Tämä voi olla hyvinkin suuri uhka, jota se voi olla myös siksi, että aivan eri kulttuurin muokkaamat luonteet, suomalaiseen poliisiin verrattuna, kantaisivat asetta.

Ohituskaistaa käytettäisiin kielitaitovaatimusten kohdalla. Siinä missä äidinkieleltään suomea tai ruotsia puhuvan on osoitettava osaamisensa kielitutkinnolla, porhaltaisi maahanmuuttaja ohituskaistallaan suorempaan mahdollisesti myös poliisin ammattiin.

Samanaikaisesti meillä on poliisikoulun käyneitä poliiseja työttöminä, sillä heillä ei ole riittävää kielitaitoa. Ruotsin osaamisesta tässä on kyse. Maahanmuuttajat ohittavat nämä työttömät. Onko tämä oikein? Kyselee Ronkainen.4

 

Kun muukalaisille annetaan, niin kantaväestöltä riistetään

Lisättäessä muukalaisille täytyy kantaväestöltä ottaa jotakin pois, että vääryyden ja epäoikeudenmukaisuuden vaakakupit olisivat tasapainossa. Yksi tällainen alistava menetelmä on työttömien aktiivimalli. Tosin oikein käytettynä se voisi olla työttömiä rohkaiseva ja palkitseva väylä työelämään.

Työttömien Keskusjärjestö ry ei kannata mainitun mallin käyttöönottamista. Järjestö on antanut aiheesta lausuntonsa sosiaali- ja terveysministeriölle.5

Järjestön edunvalvontatyöryhmän puheenjohtaja Eija Tuohimaa toteaa, että epäonnistuminen aktiivisuudessa toisi 60 päivän karenssin ja johtaisi ihmiset 2 kuukauden rahattomuuteen.

–Aivan pöyristyttävän julmaa ajattelua, hän kommentoi

Tuohimaa huomauttaa, että aktiivimallin minimiehto eli viisi päivää työllistymistä edistävässä palvelussa 65 päivän aikana, on lyhyt.

–Silloin kun kyseessä on elämänhallintaan liittyvät haasteet, sosiaalisia ongelmia, koulutuksen puutetta, sairaus- tai vamma, tai pitkä tauko työelämästä, tarvitaan mahdollisuus säännöllisten pitkäkestoisten toimenpiteiden järjestämiseen, jota aktiivimallin minimiehdon täyttäminen ei mahdollistaisi. Työttömiä ei pidä missään nimessä rangaista, vaan kannustaa, Tuohimaa sanoo.

Selvää lienee, että kaikki työttömät eivät voi saada tarjottua työpaikkaa, palveluista puhumattakaan, joten kysymyksessä on käytännössä työttömien perusturvan kaventaminen tässä esityksessä. Valtaosa työttömistä kokisi kyseinen mallin oikeusturvaa loukkaavana. Järjestö ehdottaa aktiivimallin kehittämistä siten, että aktiivisuudesta palkittaisiin rangaistuksen sijaan. Tämä –malli asettaa työnhakijat keskenään eriarvoiseen asemaan suhteessa  asuinpaikkaan ja ammattialaan.

Lisäksi Juha Sipilän (kesk.) hallituksen esittämä työttömyyden aktiivimalli saattaa yllättäen lisätä työttömien määrää tilastoissa. Näin arvioi Tilastokeskuksen blogissa yliaktuaari Liisa Larja.6

Hallituspuolueet sopivat huhtikuun puoliväliriihessä, että jatkossa työttömiltä vaaditaan kahdentoista työhakemuksen kirjoittamista kolmessa kuukaudessa, eli käytännössä yhden hakemuksen lähettämistä viikossa.

Aktiivimalli voisi loihtia lisää tilastoista jopa satatuhatta työtöntä vuorokauden aikana, sillä tämä tilastollinen työttömien määrän kasvaminen perustuisi piilotyöttömien ja työvoimatoimistojen ulkopuolella oleviin ihmisiin, jotka nyt hakisivat työtä aktiivimallin pakottamana.6

Muita huomion arvoisia vääryyksiä on muiden muassa polttoöljyn veronkiristyminen 40,00 prosentilla ja bensiinin 4,00 prosentilla.7 Kansallisvarallisuuden ulos jakeluun viittaa taas se, että Kansainväliset suursijoittajat ovat rohmuamassa lähes kokonaan omistukseensa Suomen toiseksi suurimman sähköverkkoyhtiön Elenian. 8 Yhtiön kauppahinta velkoineen nousi syksyn kuumina kuukausina lähes 50 prosenttia 3,7 miljardiin euroon.

Elenian ovat ostamassa saksalainen Allianz Capital Partners (ACP) ja australialainen Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA), kumpikin 45 prosentin osuudella. Valtion Eläkerahasto (VER) tulee näiden suursijoittajien rinnalle 10 prosentin osuudella.8 Toteaa Uusi Suomi.

Oman lukunsa terveyden- ja sairaanhoidon palveluiden alasajossa näyttelee sote-uudistus, joka johtaa markkinavoimien armoille. Erikseen valmisteltava valinnanvapauslaki ohjaisi asiakkaan vapaasti valitsemaan lain piiriin sisältyvistä palveluista maakunnan yhtiön, yksityisen yhtiön tai järjestön tarjoamien palveluiden väliltä.9

Yllä esitettiin vain joitakin esimerkkejä valtaapitävien vääryyksistä, jotka kohdistuvat Suomea ja sen kansaa vastaan. Joskin esimerkit muodostavat profiilin niistä epäoikeudenmukaisuuksista, joidenka armoilla isänmaamme nykyisin kyyristelee.

 

Isänmaallisten velvollisuus on pelastaa Suomi

Ei tarvitse ihmetellä, jos joltakin kansallismieliseltä ryhmältä loppuu kärsivällisyys nykyisen poliittisen valtakoneiston vainon ja pilkan alla. Sortovuodet ovat aina vaatineet veronsa; radikalisoituminen kumpuaa epäoikeudenmukaisuudesta ja ihmisarvon oikeudesta olla vapaa ihminen. Muistakaa se kansallismieliset ryhmät ja ihmiset, että nykyiset kotimaiset globalistien vasallit nauravat teille norsunluutorneissaan, vastatkoon siihen nauruun, ken voi. Mikäli nämä vasallit saavat olla vallassa, toimittavat he Suomeen entistä enemmän muukalaisia, etupäässä nuoria rikkaita miehiä poliittisen Lähi-idän alueelta tavoitteenaan suomalaisen etnisen ja kulttuurillisen perimän totaalinen tuhoaminen. Varmasti olemme samaa mieltä siitä, että haluamme puhdistaa Suomen rakentaaksemme sen hyvinvointivaltioksi, jota eivät monikulttuurisuus pääse tuhoamaan kehitysmaaksi.

Aktiivimallin halusi perjantai-iltaan mennessä kumota jo yli 80 000 kansalaista, uutisoi Turun Sanomat.10 Tällä samalla innolla voimme vaatia poliittista mafiaa oikeuteen rikoksistaan, palauttaa Suomen itsenäisyys ja taloudellinen riippumattomuus sekä nujertaa yltämme sortovuosien kahleet, vaikka Euroopan unionin rahavaltiaiden byrokraattinen diktatuuri velloo ympärillä.

Syytä on korostaa, että myös Suomen taloudellisen taantuman juuret löytyvät maan ajautumisesta poliittisen johdon alaisuudessa juutalaisen eliitin kontrolloimien kansainvälisten rahoituslaitosten sekä talouskeinottelijoiden uhriksi.11

Huomioitavaa:

Välttämätöntä itsenäistymiselle on erota EU:sta, eurosta ja isäntämaasopimuksesta. Ei tule liittyä Natoon, eikä muihinkaan kansainvälisiin sotilasliittoihin ja muihin sen kaltaisiin järjestöihin. Suomen on oltava puolueeton, omaten ystävälliset ja yhteistyökykyiset suhteet Venäjälle, kuten myös kaikkiin ilman suuntiin. Kansallisvaltiota suojelevat säätelyt pitää säilyttää, ja kaikki viimevuosien pakolaisvyörytyksen kuluessa maahan saapuneet ”pakolaiset” tulee palauttaa sinne, mitä tulivatkin. Suomeen ei pidä enää ottaa ainuttakaan pakolaista.

Suomeen ei pidä rakentaa Moskeijoita kenenkään rahalla ja lisäksi Synagogat tulee riisua toiminnasta. Talmudiin pohjautuvan juutalaisuuden harjoittaminen tulisi olla lailla kielletty juuri sen Talmud-rasistisuuden tähden. Talmudismi ei ole uskonto, vaan maailmanvalloitus ohjelma.12

Pankkien kansallistaminen olisi enemmänkin kuin suositeltavaa ja rahan synnyttäminen olisi äkkiä poistettava yksityisten tahojen käsistä. Valtiolla tulee olla oma valuutta ja sen paino-oikeus. Valtion omistuksessa oleva keskuspankki voisi luoda tarvittaessa rahaa velattomasti, jota säännösteltäisiin inflaation ja deflaation (rahan arvon nousu) eliminoimiseksi. Pankit olisivat vain asiakkaiden talletusten vastaanottajia ja siten ne lainaisivat osittain asiakkaiden talletuksia. Velattoman rahan jakelu tapahtuisi esimerkiksi valtion kulutuksen mukaan tai perustulon kautta. Velkarahan tulisi olla korotonta. Tällaista rahaa voitaisiin käyttää investointeihin, jotka lisäisivät työllisyyttä ja siten kulutuksen myötä maan vaurautta sekä omavaraisuutta. Maa noudattaisi talousdemokratian reformia sekä harjoittaisi tavaroiden vaihdantaa ulkomaiden kanssa.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty (2016); Yleisradio: http://areena.yle.fi/1-2922052; Pankkikriisi (24.11.2008). http://pankkikriisi.blogspot.se/2008/11/koiviston-konklaavi-salatut-sopimukset.html;
 2. SU (20.12.2017). https://www.suomenuutiset.fi/eduskunta-hyvaksyi-sosiaalihuollon-laittomasti-maassa-oleville-ps-vaarallinen-paatos-taloudellisesti-turvallisuuden-kannalta/
 3. SU (13.12.2017). https://www.suomenuutiset.fi/presidentti-sauli-niinisto-hyvaksyy-laittomasti-maassa-oleskelevien-piilottelun-ihmisten-suojelu-lain-vastaista/
 4. SU (11.4.2016). https://www.suomenuutiset.fi/ronkainen-orpo-myontaa-maahanmuuttajien-ohituskaistan-poliisin-ammattiin/
 5. US (9.6.2017). https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/223514-juha-sipilan-hallituksen-aktiivimalli-suututtaa-aivan-poyristyttavan-julmaa-ajattelua
 6. US (9.6.2017). https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/222817-arvio-hallituksen-aktiivimallista-loihtii-100-000-tyotonta-yhdessa-yossa
 7. MT (30.12.2016). http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/poltto%C3%B6ljyn-veroa-kiristetty-40-prosenttia-kolmessa-vuodessa-bensiinin-4-prosenttia-1.173811
 8. US (29.12.2017). https://www.uusisuomi.fi/raha/238209-te-suomen-sahkoverkkoa-myytiin-taas-jattihinta-jattaa-carunan-varjoonsa
 9. Sote- ja maakuntauudistus. Saatavilla: http://alueuudistus.fi/soteuudistus/asiakkaan-valinnanvapaus
 10. TS (29.12.2017). http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3783935/Aktiivimallin+halusi+perjantaiiltaan+mennessa+kumota+jo+yli+80000+kansalaista
 11. Taibbi, Matt (5.4.2010). RS. The Great American Bubble Machine. Saatavilla: http://www.rollingstone.com/politics/news/the-great-american-bubble-machine-20100405
 12. Dilling, Elizabeth (1983)

37 kommenttia

 1. ”Suomen moderni sortokausi”.

  Juuri niin – meillä on omasta takaa EU-diktatuurin ostamat bobrikovit Polpoineen ja nettikyttineen plus näitä tukeva ”oikeus”-laitos, joka on Demlan ja Illuminati-satanistien johtaman korruptioveljeskunnan, vapaamuurarien saastuttama.

  Britti-patriootti David Noakes:

  ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
  The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays bribes.”,
  ks.”Expose the EU dictatorship and its police state”, http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

  Kyllähan tuosta riittää meilläkin vallankahvaan kiipineille, täysin selkärangattomille maanpetturi-psykopaateille, jotka ajavat vain omaa etuaan (tai puolueensa etua, jos se on heidän oman etunsakin mukaista).

  Plusääni(33)Miinusääni(0)
  1. Tuo sortokausi koskee koko Eurooppaa ja pian yhä pahemmin koko maailmaa jos ZioMasonic Mafia saa vapaasti toteuttaa hankkeitaan. Sen päämäärä on selkeästi Talmudista: Valitut orjuuttavat goimit eli pieni muutaman prosentin eliitti luo oman diktatuurinsa jossa se sotkee koko muun maailman yhdeksi negroidi massaksi jolla ei ole muuta virkaa kuin palvelijan (orjan) virka.
   Nyt se kuumeisena luo Euroopan liittovaltiota johon haittamaahanmuutto kuuluu oleellisena osana. Kansallisvaltiot tuhotaan jotteivat ne pysty puolustautumaan ja alistetaan keskushallinnon alle jonka Valitut muodostavat. Mekin olemme jo köysissä, vailla itsemääräämisoikeutta omiin asioihimme.
   Maahanmuuttajien nykyinen tulva Eurooppaan ei ole tapahtunut sattumalta.
   Barbara Specter, Ruotsissa asuva juutalainen, on vaatinut lopettamaan Euroopan ’monoliittiset valkoiset yhteiskunnat’. Ja ISIS-johtaja Al-Bagdadin, Mossad-koulutettu kaksoisagentti, länsimainen terroristiryhmä on synnyttänyt joukkomuuttoa luomalla kaaoksen Lähi-idässä. Myös rahoittaja George Soros, joka perusti järjestön pakolaistulvien kiihdyttämiseksi Eurooppaan painamalla käsikirjoja ja oppaita on hankkeen takana. Mikään näistä ei tapahtunut sattumalta.
   Tämä oli osa pitkän aikavälin suunnitelmaa. Barbara Specter, joka on puhunut eurooppalaisen rodullisen väestökehityksen muuttamisesta, puhui jopa ”antisemitismin” elvyttämisestä.
   Barbara Specter puhui vain ”antisemitismin” noususta (ei todellisesta ongelmasta joka on kulttuurimme tuhoaminen), koska hän on osa konspiraattoriryhmää, joka suunnitteli Euroopan roturakenteen muutosta.
   ”Antisemitismin” elpyminen epäilemättä nähtiin tämän loogisena seurauksena. Sen varjolla onkin hyvä tehdä ’goimi-kulttuurin’ hajotustyötä ja kiinnittää huomio jälleen kerran vain anti-semitismiinvain, aivan kuten WW2:ssakin.

   Nyt näkee mediassa otsikoita kuinka juutalaisilla on niin kauheaa esim. Ruotsissa ja kuinka Mossad suunnittelee jo apuun tuloa kun maan feministihallitus ei pysty pitämään järjestystä, hallitus jonka luomista sionistit ovat edistäneet.
   krvokasta ja ovelaa on sionistien työskentely Euroopan tuhoamiseksi mutta kaikkein irvokkainta on että goimit sen sallivat ja menevät halpaan. Meilläkin Oikeamedian viraslynäilijä blogeissaan ylistää Israelia ja tekee tehokasta propagandaa sionistien hyväksi. Ja sitten meillä on nämä uskikset joille rikollinen Israel on se unelmavaltio ja jotka uskovat pelastuvansa vain olemalla liitossa sen kanssa.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163536

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
   1. Ratkaisevaa on se, onko kussakin maassa vallassa kansallismielinen, oman maansa ja kansansa etua puolustava hallitus vai zio-globalisteja ja näiden monsteriluomusta EU-diktatuuria kumartavava maanpetturi-hallitus kuten useimmissa EU-diktatuuriin huijatuissa maissa:

    ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,

    Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”

    Plusääni(12)Miinusääni(0)
   2. Varsin osuva kuva yleistilanteesta on kommentissasi annettu. Tuo Israel-juttu on sikäli epäolennainen, että Euroopan maat voivat aivan hyvin sulkea rajansa Israelin toimenpiteistä välittämättä. Itse asiassa Eurooppa voisi ottaa mallia Israelin tiukasta etnonationalistisesta politiikasta palestiinalaisten sortoa lukuunottamatta. En siis keskittäisi syyllisyyttä yhden valtion harteille, vaan kyseessä on maailman laajuinen salajuoni, jota voi kuvailla mm. sanalla ”zio-masonic”.
    Vapaamuurareiden riiteissä kuvataan Temppelin rakentamista ja se temppeli on sekä vertauskuvallinen että täysin fyysinen Jerusalemin rakennettava juutalaisten 3. temppeli, joka on Uuden Testamentin näkökulmasta lähinnä rienausta, mutta joka on kulttuurihistoriallisesti kiinnostava projekti. Raamatun ennustusten nojalla on pääteltävissä, että tuo temppeli tullaan aikanaan osoittamaan tulevan maailmanhallitsijan eli Anti-Kristuksen käyttöön, joskin osa juutalaisista tulee vilpittömästi uskomaan tuon temppelin pyhyyteen. Israel on siis NWO-projektin kohdemaa eikä ehkä niinkään sen aktiivinen toteuttaja.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. Makow näkee selkeän yhteyden NWO-agendan ja Siionin viisaiden pöytäkirjojen välillä. Kristittynä juutalaisena hän lienee hyvin perillä heimonsa asioista:
     ”Protocols of Zion” is the NWO Blueprint
     The Illuminati goal is to overthrow western civilization through the destruction of its four pillars: family, nation/race, religion and democracy. This will be replaced by a totalitarian ”super government” devoted to Lucifer ”our Sovereign Lord of all the World.” (124)
     https://www.savethemales.ca/000205.html

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Olen täysin samaa mieltä siitä, että Siionin Viisaiden Pöytäkirjat on aito teos, koska noin hyvin toteutunutta väärennöstä ei kukaan olisi niiden laatimisen aikoihin voinut tehdä. Protokollat liityvät NWO-projektiin ja niistä on helppo nähdä yhteydet viimeaikoina toteutuneeseen kehitykseen. Osa suunnitelmista on jopa hiuksia nostattavalla tavalla toteutunut ja kaikki viittaa siihen, että se saadaan viedyksi perille koko karmeudessaan. Itse olen aika pessimisti poliittisten vaihtoehtojen suhteen. Kunnioitan kansallissosialisteja heidän tinkimättömyytensä vuoksi, mutta kaikessa ei heidän kanssaan voi olla yhtä mieltä ja juutalaisten yletön demonisointi johtaa heitäkin harhapoluille ja antaa sionisteille oivan lyömäaseen heitä vastaan. On tärkeää pitää NWO-sionismi ja etninen juutalaisuus erillään jo aivan teknisistä syistä.
      Kristillinen sionismi on hankala tapaus ja täydellinen kritiikittömyys mm. Israelia kohtaan on minustakin vastenmielistä. Toisaalta, jos ottaa Raamattunsa todesta, on oltava jonkinasteinen sionisti. Todellinen sionismi pääsee oikeuksiinsa vasta sitten, kun Jeesus Kristus palaa maan päälle tuomitsemaan kansakuntia. Jos poliittinen vaihtoehto on mahdollinen, kannatan sitäkin ilman muuta, mutta juuri nyt en siihen jaksa uskoa.

      Plusääni(3)Miinusääni(1)
     2. Sanot: ’Olen täysin samaa mieltä…’
      Pohjimmiltaan kyse on siitä voittavatko nwo-psykopaatit (zio-masonic eliitti) maailman omakseen vai voittaako sivistys.
      Tämä ’otteluhan’ alkoi jo ajanlaskun alussa muodossa Jeesus vastaan fariseukset ja silloin fariseukset (talmudistit) ottivat selkeän voiton.
      Ehkä on niin ettei ihmisessä keskimäärin vielä ole riittävää potentiaalia sivistykseen? vaan primitiivinen ottaa voiton heti kun tilanne sallii ja siksi satanismi voittaa? Aika näyttää mutta optimisti on vaikea olla nykymenoa seuratessa.
      Itse en voi toivoa laittaa muuhun kuin ihmiseen. Ellei ihminen kehity henkisesti niin vaaralliset psykopaatit (geneettinen mutaatio) saavat helpon voiton vaikka ovatkin mitätön vähemmistö jonka valtaan pääsy olisi helppo demokraattisin voimin estää.
      Rabbi Discusses Why Nazism in America is Inevitable
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159601

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
    2. Niin siis toisillehan antikristus on tietenkin pyhä. Eihän muut kuin kristityt ole kristuksen paklvelijoita.

     Kohdemaapa hyvinkin, koska kohteena on koko maailma. Israel nyt kuitenkin on samojen henkilöiden johtama kuin vapaamuurarieliittti ja maailman todellinen eliitti.

     Ja sinä olet hedän kätyrinsä, joka yrittää harhauttaa tökeröillä petosyrityksillään

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. On jo pitkään aikaan tuntunut siltä, että Venäjä-uhka saattaa olla vain savuverho ulkomaisten sotilaiden(NATO) ololle maassamme. Voipi olla, että ne pyydetty tänne pitämään kantasuomalaiset kurissa, kun kansanmurhaansa vastustavat suomalaiset ovat saaneet nykyisestä meiningistä tarpeekseen. Varmaa on, että nykyinen poliittinen eliitti Suomessa ei ole vain syypää tähän kaikkeen vaan saatettava vastuuseen rikoksistaan Suomea ja Suomen kansaa kohtaan.

  Plusääni(46)Miinusääni(0)
 3. Tärkeä uudistus: nyt saa pään sekaisin jo ruokakaupasta eikä tarvi ajatella eliitin orjana oloa ja ryhtyä suunnittelemaan kapinaa. Kyllä eliitti osaa. Ja eduskunta säestää. Näin kulttuuria mädätetään ja massojen tajuntaa turrutetaan.
  Uudenvuodenpäivä toi mukanaan myös uuden alkoholilain. Enintään 5,5 prosentin vahvuiset oluet, lonkerot ja alkoholisekoitteet ovat tästä päivästä lähtien sallittuja myyntituotteita tavallisissa ruokakaupoissa ja kioskeissa.
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801012200637972_u0.shtml

  Leipää ja sirkushuveja, sanoivat keisarit. Nyt voi sanoa: lonkeroa ja sirkushuveja (seksiviihdettä, pornoa ja julkkisten elämän ja eliitin valheiden seuraamista iltapäivä- ym lehdistä) sanoo nwo-eliitti.
  Muuttoväki pysyy Islamin nuhteessa ja kurissa joten meistä ei taida pian löytyä mitään vastustusta vaan meidät jyrätään. Tai jyräämme itse itsemme. Aivan kuten eliitti haluaakin.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
  1. Maa tuhoutuu kun emme vaihda eduskuntaa sellaiseksi joka valvoo kansan ja isänmaan etua. Eduskunta on ylin vallankäyttäjä ja jos siellä on edustajat jotka todella ovat huolissaan maastamme niin mitään hätää meillä ei ole.
   Mutta nyt se on kuin rahanvaihtajien ja pörssipelureiden temppeli jossa istuu korruptoitunut ’rahanvaihtajaväki’ joka vain nauttii hyvistä eduistaan ja kyttää parempaa virkaa kansaa tuhoavan eu-byrokretian rattaista. Väki jolle kansa on pelkkä väline.
   Kristittyjen sionistienkin olisi hyvä muistaa miten historian Jeesus karkoitti temppelin rahanvaihtajat. Siitä vasta jokin parempi voi alkaa, ei ennen sitä.
   Jesus was right.
   One cannot serve both God and Money. One must choose.
   Money is governed by the principalities of hell.
   “Behold, I will cause those of the synagogue of Satan, who say that they are Judahites and are not, but lie– I will make them come and bow down at your feet, and make them know that I have loved you.” Revelation 3: 9
   https://biblicisminstitute.wordpress.com

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
   1. Ei eduskunnan vaihtaminen poista kansan julkisyntien (lastenmurhat aborteissa, homous, jumalanpilkka, naispappeus jne.) sytyttämää Jumalan vihaa kansan yltä. Vain parannuksenteko (sydämen katumus ja usko) poistaa, Joona 3. luku.

    Lisäksi esivalta muotoutuu niin kuin Jumala sen asettaa: ”ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

    Ja miten Jumala on Suomen esivallan muotouttanut? Siten, että hän on vihassaan sallinut syntisen kansan itsensä ryhtyä omaksi esivallakseen. Demokratia on juuri sitä, että valta maassa on kansalla itsellään eikä kansaa kurissa pitävällä esivallalla (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§). Kun kansa itse on itsensä esivalta, maassa ei ole todellista esivaltaa lainkaan, on vain kulissi. Esivalta ei pidä kansaa kurissa vaan on kansan himojen ja syntien lipunkantaja (esim. hyväksytty homous, laillistetut lastenmurhat, jumalanpilkka ja pian paljon muuta), ja suuri on tämä Jumalan rangaistus. Kansa on jätetty täysin saatanan varaan (syntiinlankeemuksen seurauksena jokaisen Kristuksessa uudestisyntymättömän kansalaisen sydämessä hallitsee saatana, kuten on helppo nähdä). Koska Suomi siis on jumalattoman kansan hirmutyrannia (demokratia), se on saatanan hirmutyrannia. Vain saatanan poistaminen sydämistä auttaa, ja se tapahtuu parannuksenteossa (katumus + usko), kun Jumala astuu sydämiin perkeleen tilalle.

    Plusääni(12)Miinusääni(8)
    1. Makow: ”En tiedä miksi ihmisillä on ongelmia Jumala käsitteen kanssa. Hän on synonyymi hengellisille ihanteillemme: ehdoton totuus, hyvyys, oikeudenmukaisuus, rauha, kauneus ja rakkaus. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin uskoa ja toimia hänen nimessään.
     Kyllä, huonoja asioita tapahtuu hyville ihmisille. Mutta se ei ole Jumalan vika. Yleensä syy on meidän oma, jumalattomat ihmiset tai luonnon onnettomuus. enemmän huonoja asioita tapahtuu kuitenkin pahoille ihmisille.
     https://www.henrymakow.com/coen_brothers_scathing_portray.html

     Plusääni(2)Miinusääni(3)
 4. Suomi elää ankaran ei vain fyysisen vaan myös henkisen sorron ja mädätyksen alla.
  Venäjä ei alistu ’ZioMas-eliitin’ mädätettäväksi – pysyy kristillisissä arvoissa. ’Sodom’ TV-filmi kiroaa LGBT (Lesbo, Gay, Bi ja Trans) -mädätysliikkeen joka Lännessä kukoistaa ja kaivaa koko kulttuurin perustuksia.
  Hittielokuva korostaa kristillisiä arvoja.
  ”Jumalan luoma miehen ja naisen välinen liitto antaa ihmiskunnalle mahdollisuuden jatkaa elämää. ”Olkaa hedelmällisiä ja täyttäkää maa” kätkee syvällisen viisauden.

  EXCLUSIVE: Major Russian TV Film, ’SODOM’, Blasts LGBT (HD Video – Eng Dub)
  A hard-hitting, major recent Russian film which provides a devasting look into the LGBT movement worldwide.  Highly recommended
  The film closes with a brief profile of how Russian society rejects LGBT, quoting Christian teaching on marriage:
  ”A union, between a man and a woman, granted by God, gives humanity a chance to continue life.  There is a deep sense to the biblical passage ’Be fruitful and muliply, and fill the earth'”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=143904
  http://russia-insider.com/en/exclusive-major-russian-tv-documentary-sodom-blasts-lgbt-hd-video-eng-dub/ri16005

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Seuraavassa on varsin perusteellisesti kuvattu, mihin viher- ym. kommunistien kulttuurimarxistinen suomentuho-toiminta moraalisen mädätyksen avulla perustuu:

   ”Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismi ja sen yhteys suomalaiseen kulttuuriin”,
   http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

   Tällä hetkellä vallankahvassa olevien selkärangattomien punaliberaalien punaporvarien propagandakone Yle tekee viherkommunistis-feminististen toimittajiensa avulla tehokasta mädätystyötä – sen toimittajakaartiin kuulunee vielä Tampereen punayliopiston kahden aikaisemman kommunistiprofessorin kouluttamia varsinaisia punapolitrukkejakin.

   Ylen suorittamasta suomalaisvastaisesta mädätyspropagandasta ja varsinkin monikulttuuri-aivopesusta on jo vuosia ansiokkaasti raportoinut Ylewatch-blogisti, http://ylewatch.blogspot.fi/

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
  2. Mädätys on levinnyt myös Suomen evankelilais-luterilaiseen kirkkoon.
   Tässä pikku esimerkki: ”Loviisan kirkkoherra mädätti kirkkonsa Sodoman ja Gomorran “taideteoksella””,
   https://mvlehti.net/2018/01/01/loviisan-kirkkoherra-madatti-kirkkonsa-sodoman-ja-gomorran-taideteoksella/

   Yleisemmällä tasolla: ””Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon”, https://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/

   Mädättäjien joukosta löytyy myös piispoja, pahimmat tosin jo eläkkeellä.

   Joukko pappeja kuuluu myös Illuminati-satanistien johtamiin vapaamuurareihin. (”The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover”, https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm)

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. Mädätyksen seurausta: Tyly tutkimustulos: suomalaisten älykkyysosamäärä on laskenut huomattavasti 1990-luvun puolivälin jälkeen
    http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801022200639098_u0.shtml
    Ilmiö on sama myös USA:ssa. Se kertoo koko länsimaisen kulttuurin rappeutumisesta. Kyky käyttää omia aivoja ja elää järkevästi ja viisaasti laskee myös koko ajan, ei vain älykkyys.
    Kaikki menee ZioMas eliitin suunnitelman mukaan. Mitä tyhmempi kansa sitä helpompi se on orjuuttaa.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
    1. Niitä korkean teknologian osaajia (tai sellaisiksi koulutettavia), joiden avulla vallanpitäjämme nostavat Suomen tekniikan ja talouden kärkimaaksi?!

     ”EU Airlift for Thousands of Low IQ Muslims from North Africa to Europe. Scandinavian IQ now Falling 6.5% per Generation”,
     http://new.euro-med.dk/20180103-eu-airlift-for-thousands-of-low-iq-muslims-from-north-africa-to-europe-scandinavian-iq-now-falling-6-5-per-generation.php

     Sama saksaksi: http://new.euro-med.dk/20180103-eu-luftbrucke-fur-tausende-von-niedrig-iq-muslimen-aus-nordafrika-nach-europa-skandinavische-iq-sinkt-nun-um-6-5-pro-generation.php

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Unkari aikoo pitää puolensa. Huomionarvoista on, että Orban sanoo ’he’ (ei siis vain muslimit) haluavat meidän katoavan. Sionismi todellakin on kaiken takana ja muslimit vain väline jolla Eurooppaa hajotetaan.
    Ei heitä tänne otettaisi jos EU ei haluaisi ja me tiedämme kenen hanke EU on ja mihin se pyrkii. Se pyrkii tuhoamaan Euroopan, alistamaan sen sionistien valtaan.

    Orban: Meidän on suojeltava kristillistä kulttuuria – ”Emme halua perääntyä betoniesteiden taakse”

    ”Euroopan vastustuskykyä pyritään tahallaan ja harkitusti heikentämään. He haluavat meidän lakkaavan olemasta keitä olemme. He haluavat meistä tulevan niitä, joita emme halua olla.
    http://beta.oikeamedia.com/o1-51408

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
  3. Ohessa on Raamatusta ja Efesolaiskirjeestä, luvusta 5 pari jaetta, jotka ovat jyrkässä ristiriidassa sukupuolineutraalia avioliitto-käsitystä vastaan:

   31 ”Siksi mies jättää isänsä ja äitinsä ja liittyy vaimoonsa, niin että nämä kaksi tulevat yhdeksi lihaksi.” 32 ”Tämä on suuri salaisuus; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa”.

   Eli perinteisen kristillisen käsityksen mukaan avioliitto on Pyhä, koska sille on annettu noinkin korkea vertauskuva. Siksi homoparien täytyisi pitää matalampaa profiilia ja tyytyä rekisteröityyn parisuhteeseen, joka voidaan maallisessa mielessä rinnastaa avioliittoon.
   Yllä mainitut seikat huomioiden on syytä katsoa jyrkimmän LBGT-liikkeen olevan osa kansakunnan moraalisen selkärangan tuhoamiseen tähtäävää hengellistä sodankäyntiä, joka pyrkii hävittämään kaiken pyhän ja arvokkaan pois yhteiskunnastamme ja alistamaan sen täysin maallisten ja materialististen himojen temmellyskentäksi.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Kun nwo-eliitti hajottaa perheet näillä ’Sodom’- strategian keinoilla niin kulttuuri menettää ryhtinsä, mätänee ja hajoaa ihan kulttuurimarxistien haluamalla tavalla, joita eliitti rahoittaa.
   Ihan kuin rakennus jonka kivijalka tuhotaan romahtaa.
   Ei synny enää tervettä ja vahvaa uutta polvea. Vain uutta velkaa ottavaa ja vailla itsetuntoa olevaa. Sellaiset on NWO-eliitin helppo kaapata kokonaan orjikseen.
   Ne jotka rakentavat tulevaan panevat rajat näille mädättäville voimille. Se on tervettä pahan vastustamista ja siksi Venäjä menestyy, samoin Kiina tulevaisuudessa kun Länsi mätänee sisältä käsin. Ne tietävät miten mädätys torjutaan: ei mennä mafian pyydyksiin eikä anneta sille valtaa.
   SODOM: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=143904

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Miko Peled: Totuus Sionismin moraalisesta ja poliittisesta tuhovoimasta
  Israel ja sen kannattajat teeskentelevät kauhua ja syyttävät koko maailmaa antisemitismistä. Mutta meidän, jotka emme elä kivimurskan ja raunioiden alla, velvollisuus on tehdä kaikki, mikä on inhimillisesti mahdollista ja paljastaa Israelin rikokset ja vetää palestiinalaiset pois tästä kuoleman kierteestä. Meidän on puhuttava ja paljastettava tosiasia, jossa palestiinalaiset elävät ja jonka Israel ja sen ystävät yrittävät salata.
  — ”olemme kaikki sionistieliitin kurittamia palestiinalaisia”, kuten Gilad Atzmon toteaa: http://www.gilad.co.uk/writings/2016/12/18/we-are-all-palestinians

  ”Juutalaisvaltio ei olisi syntynyt ilman 700 000 palestiinalaisten poisraivaamista. Siksi oli tarpeen raivata heidät pois. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin karkottaa väestö. Oli tarpeen puhdistaa sisämaa ja puhdistaa raja-alueet ja päätiet. Oli välttämätöntä puhdistaa kyliä, joista asumukset ja siirtokunnat poltettiin. ”[2] — tämä on ’guugeli’-käännös, osin korjattua koska kone kääntää välillä miten tahtoo ja siksi ’huono suomi’.
  Truth: The Moral and Political Death of Zionism —
  Miko Peled: Zionist righteous indignation would be a lot more convincing if it wasn’t covered with so much crap. In response to an upcoming lecture planned in London where Dr. Azzam Tamimi and I are to speak at University College of London, UCL, the Jewish Chronicle came out with an article titled: “Jewish UCL students ‘horrified by anti-Israeli event.”[9]
  Miko Peled: Sionistinen ’vanhurskaus’ olisi paljon vakuuttavampi, jos sitä ei olisi peitetty niin paljolla paskalla. Vastauksena tulevalle Lontoossa suunnitellulle luennolle, jossa Dr. Azzam Tamimi ja minä puhuvat YK: n yliopistokollegiossa, UCL, ’juutalainen kronikka’ (lehti) tuli esiin artikkelilla, jonka otsikko oli ”juutalaiset UCL-opiskelijat kauhistuneita Israelin vastaisen tapahtuman vuoksi. ” [9]

  He eivät koskaan näytä kauhistineilta palestiinalaisten todellisuuden takia. Heitä ei kauhista rasistiset lait, hidas kuolema veden puutteesta ja terveydenhuollosta, joka on Gazan ihmisten kohtalo, ei kauhistuta viattomien pommitus ja tappaminen, eivät heitä
  tuhannet poliittiset vangit, joita Israel salaa kiduttaa. Se, mikä kauhistuttaa heitä, on ilmeisesti tohtori Tamimi ja minä kun osoitamme näitä asioita. Heidän pitäisi ryhdistäyty koska totuus on kauhistuttava.

  Olen äskettäin palannut Palestiinasta ja kuten aina jättänyt Palestiinan ystäväni jota en voi henkilökohtaisesti auttaa, mutta tuntea vihan, surun ja vihan yhdistelmän maailmasta, joka tuntuu välittävän palestiinalaisten elämästä hyvin vähän. Palestiinalaiset äidit ja isät voivat milloin tahansa tulla pidätetyksi tai ammutuksi, voivat milloin tahansa ja milloin tahansa nähdä lapsensa joutua pidätetyksi tai ammutuksi, voivat milloin tahansa menettää kotinsa; Palestiinalaiset lapset joutuvat poliisin ja sotilaiden pahoinpitelemiksi, joita rasismi ja vihamielisyys motivoivat ja jotka ovat hampaisiin asti aseistettu hienoimmilla aseilla.

  Palestiinassa on vain tunnin ta parin ajomatkan päässä keskitysleiriltä, ​​joka on Gazan alue, jossa kaksi miljoonaa ihmistä on häkissä ja kuolee hitaasti. Tämä on kauhistuttavaa ihmisille, mutta ei ilmeisesti juutalaisen kronikan kirjailijoille ja toimittajille.

  Mikä vieläkin kauhistuttava on usein kylmä, laskelmoitu ja akateeminen asenne, joka ihmisillä on Palestiinaa kohtaan. On kuin nähdä ihmisiä, jotka ovat loukussa purettavan rakennuksen raunioissa, eivät pääse ulos, kun taas muut meistä vain keskustelevat heidän kohtalostaan.

  Olemme vapaita kävelemään, kun heidän on otettava hyvin matala hengitys, yrittäen olla hengittämättä pölyä ja höyryjä ja kuoleman tuoksua ympärillään; heidän on neuvoteltava suurista betonista ja kivistä, jotka uhkaavat puristaa heitä ja heidän lapsiaan, ja metalipaloista, jotka uhkaavat heikentää heitä, jos he tekevät vääriä liikkeitä, ja voimme jättää heidät ilman ruoka tai vettä ja mikä tekee siitä pahempaa on, että harjoitamme akateemisia keskusteluja kävellen vapaasti maassa, joka oli heidän kerran.

  Arvokkuus, jonka palestiinalaiset kantavat itseään ja heidän taakkansa, ei saa johtaa ajatteluun, että se on kestettävä taakka. Palestiinalaisten päättäväisyys olemassaolosta ja elää ja kasvattaa lapsia, jotka uskovat tulevaisuuteen, on nähtävä kauhistuttavan holokaustin ilmentymänä. Palestiinalaiset kohtaavat voimakkaan vihollisen, Israelin valtion, joka on päättänyt tuhota heidät sukupuuttoon.

  Se ei ole pelkästään sortoa, vaan kansanmurhaa. Israel tekee tämän käyttämällä pommia, kieltämällä palestiinalaisilta ​​vettä ja lääketieteellistä hoitoa, tuhoamalla viljelykasveja ja purkamalla koteja; Israelin viranomaiset käyttävät karkotusta ja kieltävät oikeuden palata koteihinsa ja kieltävät palestiinalaisilta naimisiin menon muiden palestiinalaisten kanssa muualla kuin missä he asuvat, rajoittavat tai kieltävät matkustamasta, ja luettelo jatkuu ja jatkuu. Se on hyvin suunniteltu ja hyvin harkittu kansanmurhan kampanja, jota ei pidä ottaa kevyesti.

  Palestiinalaiset kestävät ja palestiinalaiset selviytyvät, mutta vain armon avulla, että he ovat päättäneet olla olemassa, eikä kenenkään avulla. Meidän ulkopuolisten on noudatettava palestiinalaista kehotusta määrätä boikotointi, myynti ja sanktioita Israelin valtiota vastaan. Se on kampanja, joka vaatii vain vuoden 1967 armeijan miehityksen lopettamista, yhtäläisiä oikeuksia ja palestiinalaisten oikeutta palata kotiinsa ja maatilaansa. Mutta meidän on mentävä eteenpäin – Israelin on ehdoitta lopetettava Gazan piiritys, vapautettava kaikki palestiinalaiset vangit ja annettava palestiinalaisille rajoittamaton pääsy veteen ja sairaanhoitoon.

  Israel ja sen kannattajat näyttävät olevan kauhuissaan ja syyttävät koko maailman olevan antisemitististä. Mutta meidän, jotka emme ole kärsimyksen alla, on velvollisuus tehdä kaikki, mikä on inhimillisesti mahdollista ja paljastaa Israelin rikokset ja vetää palestiinalaiset pois tästä lähestyvästä kuolemasta.

  Meidän on puhuttava ja paljastettava tosiasia, jossa palestiinalaiset elävät ja jonka Israel ja sen ystävät yrittävät salata. Meidän on vaadittava totuutta, keskeytettävä kaikki keskustelut, jotka oikeuttavat Israelin, boikotit, eristämisen ja taisteltava hellittämättä kunnes Palestiina on vapaa ja lapset ovat vapaita.
  Linkin lopussa video joka kertoo kuinka palestiinalaisia pahoinpidellään.

  https://www.veteranstoday.com/2018/01/02/truth-the-moral-and-political-death-of-zionism/
  “A Jewish state would not have come into being without the uprooting of 700,000 Palestinians. Therefore it was necessary to uproot them. There was no choice but to expel that population. It was necessary to cleanse the hinterland and cleanse the border areas and cleanse the main roads. It was necessary to cleanse the villages from which our convoys and our settlements were fired on.”[2]

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Unohtui tämä: Miko Peled on israelilais-amerikkalainen aktivisti ja bestseller-kirjan Kenraalin poika: Israelilaisen matka Palestiinassa (Charlottesville, VA: Just World Books, 2016) kirjoiitaja. Hän kasvoi sionistiseen perheeseen. Hänen isänsä taisteli 1948 sodassa ja palveli kenraalina vuoden 1967 sodassa.
   miko peled — https://www.goodreads.com/book/show/14649174-the-general-s-son
   Miko Peled ”The General’s Son” – YouTube
   Peled, jolta löytyy useita videoita, uskoo, että ”Israelin tarkoitus on ollut tuhota palestiinalaiset jo yli kuuden vuosikymmenen ajan.”

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Suomessa on ollut todella ahdistava ilmapiiri jo vuosia ja vuosia. Moni vain juoksee sokeasti palkinnon perässä, eikö kukaan pysähdy katsomaan mihin me menemme ja mitä me teemme? Itse olen erittäin herkkä havainnoimaan ympäristöäni ja uskallan väittää, että jos minä voin huonosti niin jotain on vialla ympäristössämme kollektiivisesti. En voi hyvin tässä maassa. Ilmapiiri on painostava, kyräilevä ja pakottava. Kaikkea muuta kuin vapaa tai suvaitseva. Kireä ilmapiiri. Kaikki valittavat. Kaikki on rikki. Kaikessa on kaksinaamainen itsekäs kaiku. Petollisuutta joka nurkalla.

  En kertakaikkisesti pidä tästä vallitsevasta ajasta. Ahdistavaa. Onneksi minulla on hengellinen puoli johon turvautua ja siitä en luovu minkään edessä.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 7. Huolestuttavin piirre on änekkäimpien ja teräväsanaisten kuskaaminen hullujenhuoneelle näin voidaan osoittaa maailmalle ettei suomen vankiloissa ole mielipidevankeja.
  En kuitenkaan ole kovin huolissaan sillä muutos lähtee vielä rytinällä euroopasta, vaikka eu pyöriikin vitunkarvan varassa Merkkell, vetolujuus se vitunkarvallakin

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Merkel on sionisti viimeisen päälle. Varmaan tiedät. Warosvasta Saksaan ja myöh. Itä-Saksaan muuttanut kommunisti ja aito maxilainen ja kulttuurimarxistikin.
   Mutta kyllä Eurooppa herää eikä alistu sionistien ikeen alle. Selvästi nähtävissä voimistuva antisemi-aalto koko maailmassa ja hyvä niin. Sitä saa mitä tilaa.
   Kun lukee maailman vaihtoehtomediaa niin kyllä sen näkee.
   ERikoista ja raakaa porukkaa. Itse rakentavat omaa rasistista maataan eivätkä huoli maahanmuuttajia mutta muiden pitäisi heitä ottaa ja tuhota itsensä. Sitten he saisivat vallan itselleen.
   Benjamin Netanjahu on pyytänyt virkamiehiään tutkimaan voidaanko tuhannet afrikkalaiset maahanmuuttajat karkottaa väkivaltaisesti.
   https://www.theguardian.com/world/2018/jan/03/benjamin-netanyahu-asks-if-african-migrants-can-be-forcibly-removed-from-israel
   David Attenborough ottaa kantaa palestiinalaisten kärsimykseen ja sanoo ettei tiedä toista yhtä julmaa eläintä kuin islaelilaiset – ei edes krotiili ole sitä.
   I am not aware of any animal that is so cruel as the Israelis – not even crodiles.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163723

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Kuten esim. tapaus Caruna oli niin on rikollisille, vain oman etunsa ykkössijalle asettaville psykopaatti-vallanpitäjillemme seuraavakin ilmeisesti vain ”business as usual”:

  ”Suomen toiseksi suurinta sähköverkkoyhtiö Eleniaa myytiin ulkomaiseen omistukseen 90 prosenttisesti.

  Elenia jonka yhtenä omistajana on toiminut Valtion Eläkerahasto (VER) eläkeyhtiö on myyty. Valtion Eläkerahasto (VER) omistus yhtiöstä tippuu 10 prosenttiin ja kaksi muuta omistajaa Saksalainen Allianz Capital Partners (ACP) ja Australialainen Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA) omistavat Elenian tulevaisuudessa suhteessa 45/45%.

  Elenia on tuottanut Valtion eläkerahastolle tasaista tuloa kuuden vuoden olemassaoloaikanaan hyvin. Uudessa Suomessa asiaa kommentoikin Ilmarisen sijoitusneuvoja asiaa seuraavanlaisesti.

  ”Elenia on ollut Ilmariselle hyvä sijoitus ja täyttänyt eläkevaroille saatavan tuoton odotukset erittäin hyvin”, sanoo Ilmarisen sijoitusjohtaja Mikko Mursula…”

  https://www.nykysuomi.com/2017/12/30/meniko-sinulta-ohi-sahkoverkkoa-myytiin-ulkomaille-jalleen/

  Tämä on ilmiselvää jatkumoa sille, josta tutkivajournalisti Seppo Konttinen vuosia sitten raportoi kirjassaan ”Kansallisomaisuuden ryöstö” – ja tuoreena asiana Suomen terveydenhuollon yksityistäminen suurille veroparatiisi-firmoille valinnanvapaus-verukkeella.

  Kaupan kulissientakaiset junailijat saivat ilmeisesti mukavat ”provisiot”, joko suoraan käteisenä tai veroparatiisissa oleville pimeille pankkitileilleen.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 9. EU tuo lentokoneilla Pohjois-Alfrikasta matalan älykkyystason muslimeja Eurooppaan. Skandinaavian asukkaiden keskimääräinen älykkyystaso laskee 6,5% sukupolvea kohti.
  ”EU Airlift for Thousands of Low IQ Muslims from North Africa to Europe. Scandinavian IQ now Falling 6.5% per Generation”,
  http://new.euro-med.dk/20180103-eu-airlift-for-thousands-of-low-iq-muslims-from-north-africa-to-europe-scandinavian-iq-now-falling-6-5-per-generation.php

  Noistako elintasopakolaisista meillä vallankahvassa olevat Brysseliä kumartavat maanpetturit kouluttavat niitä korkean teknologian osaajia, jollaisten avulla he sanovat kohottavansa Suomen korkean teknologian ja talouden kärkimaaksi?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Huhtasaari ramppaa samoilla rukousaamiaisilla kuin Soini? Käynyt omien sanojensa mukaan jo Israelissa ja Yhdysvalloissa tällaisilla aamiaisilla… Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin samanlainen sanojensa syöjä Israelille lojaali sionisti siellä on kun tää jytky Soini

  Plusääni(9)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat