Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”

Euroopan poliittinen eliitti väittää, ettei rajavalvontaa kannata lisätä, sillä ”pakolaisvirtaa ei voi pysäyttää”. Unkari kuitenkin osoittaa, että eliitti valehtelee – ja että rajavalvonta toimii!

Amerikkalaislehti Tri-valley Dispatchin mukaan Unkarin hallituksen viime kesänä käynnistämä rajavalvontahanke on osoittautunut menestykseksi.

Noin 175 kilometriä pitkä piikkilangalla ehostettu aita suojelee Unkaria kolmen maan rajalla. Kun aitaa alettiin rakentaa, länsieurooppalaiset kulttuurimarxistit raivostuivat Unkarille ja syyttivät maata ”uuden holokaustin” valmistelusta.

Aidan väitettiin olevan tehoton mutta epäinhimillinen hidaste laittomille tunkeutujille, jotka ”kyllä pääsisivät lopulta Unkariin, olipa rajavalvonta kuinka ankaraa tahansa”.

Sittemmin kriittiset äänet ovat hiljentyneet. Aita on osoittautunut erittäin tehokkaaksi esteeksi laittomalle maahanmuutolle, minkä vuoksi koko aihe pyritään nyt vaikenemaan kuoliaaksi. Monet maat, kuten Slovenia ja Slovakia, ovat päättäneet seurata Unkarin esimerkkiä ja rakentaa omat aitansa.

Koska tunkeutujat yrittävät välillä tuhota aidan, on paikalla myös runsaasti poliisi- ja sotilaspartioita.
Koska tunkeutujat yrittävät välillä tuhota aidan, on paikalla myös runsaasti poliisi- ja sotilaspartioita.

Unkari on maantieteellisesti erittäin vaikeassa asemassa, sillä se sijaitsee keskellä laittomien tunkeutujien suosimaa Kreikasta Saksaan johtavaa reittiä. Vielä vuosi sitten sadattuhannet tunkeutujat kulkivat Unkarin kautta kohti pohjoista Eurooppaa, jossa siirtolaisten nauttima sosiaaliturva on kaikista avokätisintä.

Unkarin oikeusministeri László Trócsányi on kommentoinut kulttuurimarxistien väitteitä, joiden mukaan aidan rakentaminen oli ”epädemokraattinen ja epäinhimillinen” teko. ”Normaalissa demokratiassa maahantuloa rajoittavat tietyt säännöt,” Trócsányi totesi.

Trócsányi sanoi, ettei hän itsekään pidä piikkilangasta tai rajoista, mutta vielä pahempaa olisi, mikäli rikollista maahantuloa ei edes pyrittäisi rajoittamaan. Sadattuhannet tunkeutujat olivat Unkarille vakava turvallisuusriski, minkä vuoksi aita täytyi pystyttää. Tri-valley Dispatch kirjoittaa:

Nyt turvapaikanhakijat välttelevät Unkaria, jonka rajalla he kohtaavat järkälemäisen poliisirivistön, sotilaspartioita ja piikkilankaa. Näky välittää heille selkeän viestin: pakolaiset eivät ole tervetulleita!

Unkarin ja Serbian raja-aidan rakentaminen alkoi kesäkuussa 2015. Hanke toteutettiin muutamassa kuukaudessa. Unkarin hallitus sijoitti aitaan arviolta 120 miljoonaa dollaria, mitä pidetään melko matalana hintana.

Hanke oli kustannustehokas Unkarin tasaisen maaston vuoksi sekä siksi, että työvoimana käytettiin vankeja ja sotilaita.”

Toivottavasti myös Suomen puolustusvoimat ja Rikosseuraamuslaitos ottavat mallia Unkarin kyvystä ratkaista siirtolaisongelma nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti.

 

Lue myös:

Perussuomalaisten EU-ryhmä erotti ainoan uskottavaa rajavalvontaa kannattaneen meppinsä
Suomen rajavartiolaitos: laittomia tunkeutujia ei käännytetä tulevaisuudessakaan
Miksi oikeisto rakastaa laittomien siirtolaisten tulvaa?
Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat