Suomen NATO-sopimus hyväksyttiin: Leopardi-blokista, BRICS-blokkiin

Suomen eduskunta on hyväksynyt 1. maaliskuuta 2023 Suomen NATO-sopimuksen äänin 184–7. Tyhjiä ääniä annettiin yksi ja poissa oli seitsemän edustajaa. 

Jälleen kerran maamme pitkässä poliittisessa laittomuuksien historiassa ovat Suomen poliittiset valtaapitävät pettäneet isänmaansa täydellisesti ja heittäneet Suomen kasaarimafian* johtaman Yhdysvaltojen sotakaluston rattaisiin.  

_____________ 

*) Käytännössä juurikaan ei enää ole olemassa muinaisten heprealaisten jälkeläisiä. Nykyiset ”juutalaiset” ovat suurimmaksi osaksi 700-luvulla juutalaisuuteen kääntyneiden turkkilais-mongolidisen kasaarikansan jälkeläisiä. Aikamme aškenasijuutalaiset polveutuvat kasaareista./ Toimitus)   

Kasaarimafia on hengenheimolaisia Jeesuksen aikana vaikuttaneelle “uskonnolliselle juutalaiselle eliitille”.  

On mentävä NATOon vaikka laittomasto 

Viime vuoden joulukuussa sionistipresidentti Sauli Niinistö vaatii eduskuntaa käsittelemään niin kutsutun NATO-lain tarvittaessa jo ennen kuin Turkki ja Unkari ovat ratifioineet Suomen liittymispöytäkirjat.   

Nyt hyväksyttiin Suomen NATO-sopimus eduskunnassa1, ilman Suomen kansan osoittamaa hyväksyntää asialle ja ilman Turkin sekä Unkarin Suomen liittymispöytäkirjojen ratifiointia. Valtiolliset laittomuudet ovat ilmeisesti nykyisin Suomessa jonkinlainen luonnonvakio.  

NATOn pääsihteeri Jens Stoltenberg ja Sanna Marin konferenssissa Helsingissä 1.3. 2023. Kimmo Brandt/EPA, via Shutterstock. 

 

Leopardi-blokista, BRICS-blokkiin

NATO-sopimuksen hyväksyminen Suomessa ja sen mahdollinen lopullinen kelpuuttaminen Turkin ja Unkarin osalta tarkoittaa sitä, että konfliktin kiristyessä vielä entisestään lännen ja Venäjän välillä, joutuu Venäjä miehittämään Suomen maaperästä sen osuuden, joka on vasten Venäjän rajalinjaa, ja jonka läntinen miehityslinja ulottuu Lappeenrannasta, Joensuun kautta Ouluun ja aina Jäämerelle saakka. Koska transatlanttista liittoumaa ensisijaisesti palveleva Suomen poliittinen johtajisto, ei kyseistä Venäjän muodostamaa turvavyöhykettä missään tapauksessa hyväksy, vaan aloittaa sotatoimet Venäjää vastaan, tuhoutuu Suomi suurelta osin tässä mahdollisessa Suomen ja Venäjän välisessä konfliktissa. Suomestahan on muodostettu maamme poliittisten pölkkypäiden johdolla Yhdysvaltojen johtaman liittouman etulinja Venäjää vastaan. 

Suomen valtiollinen hallintovalta on siirretty juutalaismafian hallitseman Washingtonin kontrolliin, kuten myös Brysselin alaisuuteen. Suomi siis kuuluu Yhdysvaltojen johtamaan läntisen koalition “Leopardi-blokkiin”, joka yrittää kynsin ja hampain pitää kiinni valta-asemastaan maailmanpolitiikassa. Eikä vain pitää kiinni, vaan myös kasvattaa sitä. 

Mutta, kun Venäjän ja Suomen välille syntyy aseellinen selkkaus, joutuu Suomi Venäjän kontrolliin, mikä tarkoittaa maamme siirtämistä BRICS-blokkiin (BRICS-maiden yhteisöön). 

(BRICS-maat tarkoittavat viittä suurta kehittyvää taloutta: Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä -Afrikka.)    

BRICS-maiden yhteisöön siirtymisen jälkeen Suomi on taatusti itsenäisempi, kuin Yhdysvaltojen johtaman transatlanttisen liittouman aggressiivisessa ikeessä. Nimittäin BRICS-maat pyrkivät kehittämään multiporaalista maailmaa, mikä lyhyesti tarkoittaa, että yksi suurvalta ei sanele kaikkea, eikä yksin määrittele kansainvälisiä oikeuksia omien intressiensä mukaisesti. 

Vaikka Venäjä ottaisi väliaikaisesti osan Suomea turva-alueekseen, niin ystävällisiä ulkopoliittisia suhteita harjoittamalla ja hedelmällistä yhteistyötä tekemällä Venäjän suuntaan, kuten myös Itä-Aasian suuntaan, Suomella olisi mahdollisuus saavuttaa kulttuurillinen ja poliittinen itsenäisyys sekä talousdemokratian reformi. Nykyisessä yhteiskunnallisessa tilanteessa Venäjän puuttumisella Suomen asioihin olisi siunauksellisuus ja ilmeisesti se olisi ainut väylä vapauteen Yhdysvaltojen ja Brysselin orjuudesta. 

Selvää tietysti on, että myös Venäjällä ja muissakin BRICS-maissa vaikuttaa kasaarimafia ts. “juutalaismafia”. Venäjällä tämä mafia yrittää lietsoa vallankumousta presidentti Vladimir Putinin hallintoa vastaan. Kuitenkaan BRICS-maissa ei kyseisen mafian vaikutus ole niin suurta kuin länsimaissa, ja sen liittolaisissa. Kuinka luotettava Putin sitten on? Hän on nykyisin näyttänyt ainakin positiivisesti kyntensä. 

Venäjän ortodoksinen kirkko ja valtio näyttävät puhaltavan yhteen hiileen.

Toivotaan, että nyt ortodoksiseen traditioon sitoutunut Venäjä puhdistaisi itsestään kaiken juutalaismafian vaikutuksen, ja heittäisi nämä mafian edustajat helvetteihinsä. Luonnollisesti tämä samankaltainen puhdistus pitäisi tehdä myös Suomessa, jossa myös nykyinen poliittinen johto pitäisi karkottaa kadotuksiinsa.  

Yksi asia on ainakin varmaa: Suomen korruptoitunutta ja läpeensä mädäntynyttä poliittista johtoa ja sen lakeijoita ei kannata puolustaa, vaan kyseinen roskasakki on tuomionsa ja rangaistuksena ansaitseva.  

Täytyy vain ihmetellä suomalaisia, kun nämä poliittiset valehtelijat aggressioineen Venäjää vastaan ja valhemedioineen saavat mellastaa ja tuottaa hirvittävää tuhoa valtiolle ja sen kansalle päivästä toiseen. Valhe- eli valtamedian päivittäiset vääristelevät propagandamyllyt ovat valheellisuudessaan niin läpinäkyviä, että kuinka on mahdollista aivopestä kokonainen kansakunta? 

Lisäselvityksiä yllä olevaan kappaleeseen 

Suomen hallitus ei aseta varauksia NATO-jäsenyyden suhteen, joten Suomen maaperälle voidaan laittaa ydinaseita.  Suomesta tehdään, ja on jo tehty, Yhdysvaltojen rintaman etulinja Venäjää vastaan, vaikka Venäjä ei ole tehnyt Suomelle mitään väärää. Suomen ajautuessa sodan kurimukseen, ovat kärsimysten syynä Suomen poliittinen johto, joka on luovuttanut maansa parlamentaarisen hallintovallan ulkomaisille suurvalloille, syy ei ole siis Venäjän.  

Washington on nyt uhraamassa Euroopan ja Venäjän reunavaltiot, ylläpitääkseen ja lujittaakseen entistä hegemonia-asemaansa maailmanpolitiikassa. Muistettakoon kuitenkin, että juutalaismafia hallitsee Eurooppaa ja muutakin maailmaa juuri Yhdysvaltojen kautta. Siten sekä Yhdysvallat että EU toimivat kuin yhtenä Maailmanhallituksen luomiseksi, yhdistyen täten Maailman talousfoorumin tavoitteisiin.     

Suomen kelvottomien johtajien takia maamme ollaan nyt uhraamassa transatlanttisen maailman valtapolitiikan alttarille. EU-maat ja Ukraina käyvät nyt sijaissotaa Yhdysvaltojen puolesta Venäjää vastaan, ja Venäjä taistelee oikeutetusti olemassaolostaan.  

Mahdollinen sota Venäjää vastaan on motivoitu Mediapoolin alituisella vihan lietsomisella, josta suomalaisten ei ole ollut helppo suojautua. Tämä turha ja täysin typerä sota, läntisten suurvaltojen puolesta Venäjää vastaan myös Suomen osalta on siis alkamassa. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

 1. Yle-uutiset (1.3.2023). Eduskunta hyväksyi Suomen Nato-jäsenyyden äänin 184–7 – katso, miten edustajasi äänesti 

———- 

Are Russian Jews Descended from the Khazars? Analyzing the Khazar Theory (khazaria.com) 

Missing Link of Jewish European Ancestry: Contrasting the Rhineland and the Khazarian Hypotheses | Genome Biology and Evolution | Oxford Academic (oup.com) 

HS. (24.11.2022). Presidentti patistelee edus­kuntaa käsittelemään Nato-lain jo ennen Turkin ja Unkarin ratifiointeja 

Ахмед Рами для ”Русского Вестника”: Россия должна быть Русским Православным Национальным государством – Радио Ислам / Radio Islam (islam-radio.net) 

When Jews Rule The World – Radio Islam (islam-radio.net) 

Radio Islam – Svenska huvudsidan (islam-radio.net) 

8 kommenttia

 1. Niin… Eikös se ollut maaliskuuta eikä helmikuuta?

  Mutta joo, rattaiden ei koskaan pitäisi olla hevosen edellä. Ja siinä eduskuntamme teki jälleen kerran maanpetoksen.

  Plusääni(10)Miinusääni(4)
 2. Sama vallankaappaus jatkuu edelleen Huhtikuun vaaleissa. Kuulin, että ”vanhat puolueet” eivät hyväksy Nato-vastaisia ehdokkaita listoilleen.
  No, Venäjän TVssä ei näy mustaihoisia.

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
 3. Jos vertaa Suomea ja Venäjää valtioina, niin voi todeta, että vaihteluväli huonosta hyvään on Venäjällä paljon suurempi. Suomessa on aina toiminut vahva Venäjän vastainen blokki, joka on erikoistunut kaivamaan Venäjästä pelkästään negatiivista kerrottavaa ja laiminlyömällä kaiken sen hienon, mitä Venäjä voi tarjota. Kasakoista ja naamioista höpöttävä Sauli Niinistö on yksi tämän blokin pölkkypäisin edustaja. Presidentti Niinistön ja muun ulkopoliittisen johtomme sivistymättömyys Venäjän suhteen on johtamassa Suomen kansalliseen onnettomuuteen.

  Kommunismin pahimman hirmuhallinnon aikaan negatiiivisesta Venäjä-aineistosta ei kuitenkaan ollut pulaa. Toisaalta kommunistisen Venäjän eli Neuvostoliiton hienoja saavutuksia mm. avaruusteknologian tai ilmailun saralla on ollut tapana vähätellä. Samoin vähätellään idänkaupan Suomelle positiivisia vaikutuksia. Suomettumisen ajan positiivinen uutisointi Neuvostoliitosta oli propagandistista ja kömpelöä. Suomen kansa näki sen läpi ja oppi irvailemaan Neuvostoliitolle ja Venäjälle ja pitämään itseään näitä parempina. Tämä asennevamma on hämmästyttävän vahva yhä näinä päivinä.

  Sittemmin, kun Venäjä karisti yltään kommunismin ikeen, niin kapitalistinen vapaus lähti maassa väärään suuntaan ja muuttui oligarkkien kansallisen omaisuuden kahminnaksi ja polittinen johto oli Venäjällä liiankin heikkoa. Vuonna 1999 valtaan astui presidentti Putin, jolla oli ilmiömäinen ja länsimaille käsittämätön taito laittaa kansallisen omaisuuden ryöstäjät kuriin ja palauttaa vähä vähältä Venäjälle sen tsaarinaikainen suurvalta-asema. USA:n ikeeseen joutunut Eurooppa ei kuitenkaan voinut hyväksyä itsellistä, USA:sta riippumatonta Venäjää eurooppalaiseen vasalliyhteisöön. Eurooppalaista poliittista ja taloudellista yläluokkaa leimaa erittäin vahva ja pakkomielteinen vastenmielisyys Putinin hahmoa kohtaan. Miestä toki siedettiin niin kauan, kun Venäjän johdon ote maan kansallisista resursseista oli heikkoa eikä maan armeijan varustelu ollut päässyt kunnolla vauhtiin. Välien repeäminen alkoi Ukrainassa vallankaappauksen myötä talvella 2013-14, jolloin USA onnistui viemään maassa läpi värivallankumouksen ja maa ajautui etniseen sisällissotaan, jossa Venäjä asettui voimakkaasti puolustamaan venäläistä vähemmistöä. Länsivallat yllyttivät ukrainalaisia venäläisille menetettyjen alueiden takaisinvaltauksen ja varustivat Ukrainaa sotilaallisesti ja suunnitelivat kaiken aikaa hybridi- ja proxysotaa Venäjää vastaan. Venäjän johdon kaatamiseen pyrittiin erityisen rankoilla talouspakotteilla, joihin lukeutui myös NordStream 1/2-kaasuputkien terroristinen tuhoaminen (teko, jonka Suomi hiljaisesti hyväksyy). Siksi oli saatava aikaan kuuma sota Venäjän ja Ukrainan välille, jotta saataisiin veruke modernin historian rajuimpien talouspakotteiden asettamiselle ja rasistisen venäläisvihan lietsonnalle. Se, että väestöt myös länsimaissa itsessään kärsivät pakotteista, ei ole vähääkään Putinin kaatajia kiinnostanut.

  Väestöjen asenne länsimaissa ei ole koskaan elittiä kiinnostanut, koska niillä on valtamedia hallussaan ja tästä kautta ne pystyvät mielin märin ohjaamaan yleistä mielipidettä. Myös vaalitulokset voidaan tarvittaessa säätää ja hankalat puolueet ottaa haltuun kontrolloituna oppositiona. Ikävä kyllä Suomessa toteutetut NATO-gallupin eivät ole vääristeltyjä, vaan kansa tosissaan uskoo, että kyseinen hyökkäys- ja saartojärjestö suojelee Suomea. Kansa on uskomattoman tyhmää eikä pysty havaitsemaan johtajiensa mielipuolisia pakkomielteitä ja rikollista käyttäytymistä. Oppiläksy sille tulee olemaan ainakaan ankara. Köyhtyminen ja kansalaisoikeuksien rajoittaminen on alkanut jo koronan verukkeella ja davosilainen NWO-malli pyritään saattamaan Suomeen kaikessa sen uuskommunistisessa irvokkuudessaaan. Kansa saa, mitä tilaa.

  Plusääni(8)Miinusääni(3)
 4. Juutalaismafia omistaa valtamedian Suomessa ja kaikki vanhat puolueet Suomessa. Sanna Marin ja Sauli Niinistö ovat vain juutalaismafian koiria. He ottavat käskyt ja tekevät kaiken mitä juutalaismafia haluaa heidän tekevän. Juutalaismafia omistaa Suomessa valtamedian ja kaikki vanhat puolueet, joten mitään muutosta ei ole tulossa vaan Suomi ja suomalaiset pysyvät juutalaismafian orjina. Juutalaismafia on päättänyt viedä Suomen sotaan Venäjää vastaan. Ukraina on häviämässä sotaa ja Ukraina kukistuu muutaman kuukauden sisällä. Siksi tulemme jo tämän vuoden aikana näkemään Suomen ja Venäjän sodan. Sen sodan Suomi tulee häviämään ja miljoonia suomalaisia tulee kuolemaan ja haavoittumaan. Kuinka moni haluaa kuolla Sanna Marinin tai Sauli Niinistön ja juutalaismafian puolesta? Siksi jokaisen tulisikin etukäteen miettiä miten voisi selvitä hengissä tulevasta sodasta Venäjää vastaan. Koska kun sota alkaa Suomi tulee sulkemaan rajansa ja pakottamaan kaikki 18-60 vuotiaat miehet rintamalle kuolemaan. Luultavasti tasa- arvon nimissä myös 18-60 vuotiaat naiset pakotetaan rintamalle kuolemaan. Siksi olisikin kaikkien niiden joille se on mahdollista hyvä muuttaa pois Suomesta. Niille jotka joutuvat tai päättävät jäädä Suomeen kannattaa ehdottomasti erota armeijasta/ reservistä. Levitä tietoa ja toimi aikaa on hyvin vähän.

  https://eroa-armeijasta.fi/

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
 5. Suosittelen katsomaan yllä olevan. Se todistaa, että pieni eliitti hallitsee Suomea ja sitä ohjaa juutalaismafia USA:sta ja EU:sta.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 6. Samalla asialla kuin nimim. Jakel mutta menköön nyt eetteriin kun tuli kirjoitettua.

  Seuraavaa ajatushautomoa kannattaa seurata.

  Naapuriseuran Sanomat (Etusivu). (Mauno Saaren juttu myös MV-lehdessä) .
  https://naapuriseura.fi/

  `Pieni Suomi on nyt presidentin ja pääministerin toimesta naulattu kohtalonomaisesti kiinni Ukrainaan. Sanna Marinista on tullut sodan musta ruhtinatar, jonka synkkä sanoma kiertää maailmaa. Sotaisassa julistuksessa ei ole pienintäkään aukkoa rauhalle tai perääntymiselle. Nyrjähtäneessä lyhytnäköisyydessään se hakee turhaan vertaistaan Suomen historiasta`.

  Vakava mielenhäiriö (Pääkirjoitus).
  https://naapuriseura.fi/vakava-mielenhairio/

  Mauno Saaren haastattelu: Suomi on kansallisessa mielenhäiriössä (video 47:49).
  https://naapuriseura.fi/paatoimittaja-mauno-saari-asian-ydin/

  Asian Ydin: Kuuma NATO-keskustelu, joka estettiin käymästä eduskuntavaaleissa 2023.

  Suomi on valinnoissaan tien haarassa!

  Suomella näyttää olevan valikauhassa neljä ratkaisuvaihtoehtoa (1. – 4.) selviytyäkseen tulevasta ahdingosta. Esimerkiksi 10 miljardin lisävelanotto vuosittain ei ole kestävällä pohjalla. Yksikään ratkaisuvaihtoehdoista ei tule olemaan helppo mutta `tarttes tehdä jotakin` (manu).

  1.) Julkisen sektorin tasapainottaminen.
  2.) Itsestään riippumaton Great Reset.
  3.) Itse aiheutettu Sota (Nato-jäsenyys).
  4.) Laizzes faire (allow to do) = Taloudellinen romahdus.

  Tilanteen korjaamiseksi Suomen pitäisi siirtyä EUn valvoittamaan oikeusvaltioperiaatteeseen – Suomeen perustuslakituomioistuin. Lisäksi Nato-säännöissä edellytetään hakijamaan kansalaisten mielipiteen selvittämistä Nato-jäsenyys asiassa. Suomessa näin ei ole menetelty oikein kummassakaan asiassa.

  Unohtaa ei sovi myöskään suomalaisen parlamentarismin päätöksemteko prosessia johon ulkovallat voivat vaikuttaa liian helposti.

  Vuonna 2019 yli 140 kansanedustajaa ei kannattanut Nato-jäsenyyttä mutta vuoteen 2023 tultaessa eduskuntaäänestyksessä vain seitsemän kansanedustajaa ei kannattanut enää Natoon liittymistä? Mistä johtui kansanedustajien mielipiteen muutos näin nopeasti?

  Kansanedustaja on käsittääkseni parlamentaarikko eli kansalaisten valitsema edustaja eduskunnassa – Suomen parlamentissa.

  Suomen edustuksellisessa demokratiassa (välillinen demokratia) äänestäjät valitsevat joukostaan kansanedustajia. Valituilla kansanedustajille on annettu valtuudet tehdä päätöksiä Suomen kansalaisten puolesta.

  Valituksi tultuaan yhteys kansanedustajien ja äänestäjien välillä katkeaa mutta meppien kohdalla vaikuttaminen suomalaisten ajamissa asioissa ei onnistu lainkaan.

  Edustuksellisessa demokratiassa kansanedustaja ei olekaan velvollinen noudattamaan äänestäjiensä tahtoa koska eduskunnassa kansanedustaja vahvistaa harvoin sellaisia päätöksiä jotka ovat hänen puolueensa linjan vastaisia.

  Parlamentaarinen toiminta toteutuu eduskunnassa puolueryhmien ohjaamana joita on 11 vaikka kansanedustajien ei pitäisikään edustaa puolueensa ohjelmaa vaan oman vaalipiirinsä äänestäjiä.

  Suomen parlamenttia ei ole aikoihin mielletty yksittäisten kansanedustajien vaikutuspaikaksi koska heitä velvoittavat: Puoluekuri + Ryhmäyhtenäisyys = Yhtenäinen äänestyskäyttäytyminen.

  Puoluekuri, ryhmäyhtenäisyys, Yhdysvaltain mielipide yms. näyttää olevan kansanedustajalle paljon tärkeämpiä toiminnan motivaattoreita kuin esimerkiksi heidän valinnoistaan koituva sota Suomen maaperällä.

  Koska Yhdysvallat-vetoinen länsiliitto ei onnistunut sotatoimissaan Venäjää vastaan Ukrainan kautta Krimillä (suunnitelma A) niin se aloittaa asteittaiset provokaatiot arktiseen alueeseen kuuluvalla Itämeren suunnalla (suunnitelma B) kautta Suomenlahdella.

  Historia tulee toistamaan itseään koska Krimin sota (1853 – 1856) siirtyi tuolloin toisen rintaman sodaksi – Oolannin sodaksi (1854 – 1856) – Itämerelle. Ennakkomerkit uudesta `Oolannin sodasta` ovat olemassa.

  Arktinen alue johon kuuluu Itämeri/Suomenlahti pitäisi harjata perusteellisesti välttääkseen karikkoja joita tähän geopoliittisesti ja -strategisesti herkkään alueeseen sisältyy.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomenlahti#/media/Tiedosto:La2-demis-gulf-of-finland.png

  Taannoin Ruotsin 1. maispääministeri Magdaleena Andersson esitti enteellisesti `työnjaon` jossa mallissa Ruotsi keskittyisi valvomaan Itämeren aluetta kun taas suomalaisten pitäisi keskittyä enemmän Suomenlahden ja Balttian alueen turvaamiseen. Juuri tähän ansaan Suomea nyt ajetaankin Pohjoisvaltioiden toimesta jääden itse sivulle.

  Viro ja Suomi voivat EU:n suostumuksella aiheuttaa ongelmia Venäjän federaation Itämeren laivastolle. Baltian maat lisäävät tuhoisia toimiaan ja provosoivat Moskovaa vastaamaan.
  Estonia plays on Russia’s nerves by closing the Gulf of Finland.
  https://english.pravda.ru/world/155550-estonia_gulf_finland/

  Länsiliiton (Yhdysvallat + Britannia) on aikeissa avata sodan Suomenniemellä Venäjää vastaan jossa konfliktissa Suomella ei tule olemaan vähäisintäkään kykyä eikä mahdollisuutta selviytyä.

  Arviointivirhe (Nato-jäsenyys) jonka Suomen johtavat poliitikot nyt koplaavat perustuslain vastaisesti ja kansan mielipidettä kuulematta on hämmästyttävä. Aikaisemmin näytti siltä kuin johtavat poliitikot olisivat aiheuttamassa Suomen tuhonnan tahallaan. Mutta näyttää siltä että he saattavat tehdä kaiken tämän naiviiuttaan.

  `Ryskyen kuin sotavaunut ne hyppivät vuorten huipuilla, räiskyen kuin tulen liekki, joka kuluttaa oljet; ne ovat kuin väkevä kansa, sotarintaan asettunut ,,, Niitten edessä kansat vapisevat, kaikki kasvot kalpenevat ,,, Jokainen kulkee tietänsä suoraan, ei mutkittele polullansa ,,, Niitten edessä maa vapisee, ja taivaat järkkyvät; aurinko ja kuu käyvät mustiksi, ja tähdet kadottavat valonsa` (Joe 2:5-10).

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat