Suomennettu video: monikulttuurisen Berliinin todelliset kasvot

Suosittu Monikulttuurinen Berliini –video kertoo, miten hallitsematon pakolaistulva on muuttanut perinteikkään eurooppalaiskaupungin kulttuuria. Video perustuu berliiniläisen Kontraste-julkaisun dokumenttiin.

Trendikäs Kreuzbergin kaupunginosa muuttui kertaheitolla, kun uudet tulokkaat päättivät, että alue kuuluu tästä lähtien heille.

Punaisen Ristin propagandan mukaan ”turvapaikanhakijat” ovat pääosin sotaa pakenevia nälkiintyneitä naisia ja lapsia. Todellisuudessa valtaosa heistä on merkkivaatteisiin pukeutuneita, usein väkivaltataustaa kartuttaneita maanpuolustusikäisiä miehiä.

Kreuzbergin uusi yläluokka koostuu nyt rikollisista pohjoisafrikkalaisista. Yrittäjien tulot ovat rapistuneet, sillä kauppojen edustalla notkuvat huumediilerit pelottavat asiakkaat pois. Kun he eivät myy huumeita, he ryyppäävät ja tappelevat, kertoo paikallinen kauppias.

Pohjois-Afrikasta Eurooppaan tunkeutuneet ”uussaksalaiset” eivät edes yritä piilotella rikollisuuttaan, vaan kaikki tapahtuu saksalaisten silmien edessä. Ryöstöt ja pahoinpitelyt tapahtuvat kirkkaassa päivänvalossa. Holokaustimyytin kuohimat saksalaiset eivät kuitenkaan uskalla puuttua valloittajien saastaiseen käytökseen, sillä heidäthän voitaisiin leimata rasisteiksi.

Poliisi ei uskalla enää edes selvittää siirtolaisten tekemiä murhia, kertoo televisiolle haastattelun antanut paikallinen: ”Ihmiset vain katoavat!”

Illan tullen televisioryhmä jalkautui selvittämään, miten afrikkalaiset kohtelevat saksalaisnaisia. Raiskausuhkaukset ja taskuvarkaudet ovat muotia monikulttuurisessa Berliinissä. Tunkeutujien väkivaltaisen käytöksen ja kulttuurimarxismilla aivopestyjen poliisien saamattomuuden vuoksi paikalliset suunnittelevat jo omien katupartioiden käynnistämistä.

Eliitti kiistää ongelman

Kun paikalliset yrittäjät ja sosiaalityöntekijät ovat yrittäneet kertoa kestämättömästä tilanteesta sisäministeriölle, ovat poliitikot leimanneet huolet harhaisiksi salaliittoteorioiksi. Vuodesta 1945 lähtien Saksa on ollut vieraan vallan miehittämä valtio, jossa poliitikot eivät kuuntele kansaa vaan ylikansallisen eliitin käskyjä.

”Tunnemme, että poliitikot, hallinto ja poliisi ovat kääntäneet meille selkänsä,” tiivisti lähetyksessä haastateltu paikallinen. Väkivalta- ja ryöstötilastot ovat vuodessa paisuneet kymmenillä prosenteilla, mutta eliitti väittää, että tämä on pelkkää silmänlumetta.

Dokumentissa haastatellun poliisiliiton edustajan mukaan poliittista eliittiä lähellä olevat poliisijohtajat ajavat puhumattomuuden kulttuuria. Toisin sanoen maahanmuuttajien rikollisuudesta ei saa puhua eikä poliisin resursseja saa lisätä, mikäli ne aiottaisiin kohdistaa tunkeutujien taltuttamiseen.

Poliisin kulttuurimarxismin vuoksi Berliinin afrikkalaisrikolliset voivat käydä huumekauppaa avoimesti viranomaisten edessä, kuten Kontrasten toimittajat todistivat. Berliiniläisen siviilipoliisin mukaan tilanne on painajaismainen siksi, että oikeuslaitos päästää siirtolaiset vapaaksi käytännössä heti kiinnioton jälkeen. Kukaan ei pelkää pidätystä, ja poliisiin kohdistuva väkivalta on lisääntynyt huomattavasti.

Sen sijaan oikeuslaitos on keskittänyt voimavaransa ”holokaustin” epäilijöiden vangitsemiseen.

 

Lue myös: Poliisi on yleinen vitsi monikulttuurisessa Saksassa

4 kommenttia

 1. ”Hallitsematon maahanmuutto” = Nopea kansanmurha
  ”Hallittu maahanmuutto” = Hitaampi kansanmurha

  Ei yhtään muukalaisrotuja maassa (”Maahanmuuttoa”) = Terve maa

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 2. Miksi noita loisia elätetään ja päästetään maihimme.
  Kuula kalloon mikäli eivät palaa pmiin maihinsa.
  Eurooppa eurooppalaisille.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. Kas kumma, kun Kreuzbegissa ei mitään tuollaista ole sattunut silmään :’) koskas olette itse käyneet siellä? Ainoa ns vandalismi jota siellä näkee, on street art, jota kyllä pidän taiteena. Kyllä, etnistä porukkaa oli jonkin verran, suurin osa oli Turkista peräisin, eniten äitejä lapsiensa kanssa. Ja kaikki puhuivat saksaa ja tarvittaessa hyvää englantia. Turvallista ihan yölläkin.

  Tarkistakaa hei faktat.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 4. Faktaa ei ole sinun subjektiivinen kokemuksesi tai komukkakaveriesi pulinat. Kreutzbergin entinen pormestari onkirjoittanut jo kaksi kirjaa alueen asioista ja mamutuksesta. Kyllä siellä on väkivaltaa ja ongelmia. Mamut muuttavat kernaastipois itsekin, jos voivat. Lisäksi useimmat ovat elättejä ja koko touhu on kauhea kustannus ja oikeastaan taliouden tuho.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat