Suomennettuja videoita ”holokaustin” ja korko-orjuuden historiasta

Youtube-käyttäjä Miten Maailma Toimii on suomentanut lukuisia kansainvälisen valtapolitiikan historiallisia taustoja valottavia videoita. Tekstitykset voi asettaa hammasratassymbolista.

Eric Huntin revisionistinen dokumentti Majdanekin kaasukammiomyytti tarkastelee kriittisesti valtavirtahistorian väitteitä siitä, että juutalaisia olisi toisen maailmansodan aikana surmattu Zyklon B –kaasulla.

Liittoutuneiden kovista yrityksistä huolimatta viranomaiset ja historioitsijat eivät koskaan löytäneet edes yhtä kaasulla surmatun ihmisen ruumista. Majdanekin kaasukammiomyytti –dokumentti osoittaa, kuinka hataralla pohjalla ”todisteet” juutalaisten kaasutuksista ja korkeasta kuolleisuudesta Majdanekin keskitysleirillä ovat.

Myös maailmalla suuren suosion saavuttanut Kaikki sodat ovat pankkirien sotia on käännetty nyt suomeksi. Filmi kertoo, kuinka yksityinen keskuspankkijärjestelmä on jo satojen vuosien aikana alistanut ”demokraattisesti” valittuja hallituksia Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Loputon rahanhimo on johtanut myös lukemattomiin täysin turhiin sotiin, joista eivät ole hyötyneet mitkään muut toimijat kuin suuret rahoituslaitokset. Magneettimedia on aiemmin kirjoittanut videosta tiivistelmän, joka on luettavissa täältä.

”Antakaa minulle oikeus painaa rahaa ja hallita pankkeja, niin en välitä siitä kuka lait säätää.” – Mayer Amschel Rothschild

 

Lue myös: Suomennettu video: Gaddafin Libya

4 kommenttia

 1. Erinomaisen valaiseva selvitys maailman rahan ja vallan historiasta. Tämä pitää jakaa kaikille mahdollisille kohteille, koska erittäin harva ymmärtää rahanluonnista(tyhjästä) tai pankkitoiminnasta mitään. Mikäli suuret joukot ymmärtäisivät, ihmiset nousisivat kapinaan. Nyt he ovat pankkien orjana (=velallisena) ymmärtämättä sitä.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 2. Jos luotatte johonkin, niin älkää ainakaan kansanjoukkoihin. Keskimääräinen kansalainen on tyhmä ja JOUKOSSA TYHMYYS TIIVISTYY!!

  Raha pyörittää maailmaa, ja ulkopuolelle jää vain joku luontaistaloudessa elävä alkukansa tiettömien taivalten takana.

  Ihminen on villi laumaeläin, joka on helppo kiihottaa jotakin toista primitiivisesti aajattelevaa laumaa vastaan. Vaikka rahaa ei olisi yhtään, niin kyllä ihminen sotaan pystyisi ja olisi halukas. Sodassa ei ole voittajia, sillä totuus on politiikassa suhteellista. ja KAIKKI OVAT VÄÄRÄSSÄ. Aseet käyvät kaupaksi, kunnes poikkeuksellisen aggressiivinen eläinlaji (Homo sapiens) on tappanut lajinsa sukupuuttoon.

  Virtuaalisodankäynti tekee aseteollisuuden tarpeettomaksi. Mikä tahansa yhteiskunta voidaan lamauttaa puolessa tunnissa. Ilman ihmistä luomakunta tulee vielä kukoistamaan!!

  Raimo Kivioja

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Kansanjoukot ovat todellakin juutalisten aivopesemää zombimassaa. YLE j HS yms. ovat hoitaneet maailmankuvan ja Hollywood. Koulutus on sama aivopesua ja yliopistotkin juutalaisia aivopesuklinikoita, joissa pumptan valheita ja vääriä elämäntapoja. Keskiverto ihminen ei oikein ymmärrä mistään mitäämn, mutta ei ymmärä myöskään tätä tilnnettaan. Hän on juutalaisten muovaama vasemmistolainen, soinisionisti, liberaali kokkarikommari tms. Tai ihan vain politiikkaan perehtymätön, joka kiltisti imee joka päiväisen myrkkynnoksensa holohoxia ym. joka väylää pitkin.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Kansanjoukot ovat todellakin perkeleen aivopesemää zombimassaa. Suomen ev.-lut. kirkko ja vapaat kirkkokunnat yms. ovat hoitaneet maailmankuvan ja hengellinen Hollywood. Koulutus on sama aivopesua ja yliopistotkin perkeleellisiä aivopesuklinikoita, joissa pumpataan vääriä oppeja ja vääriä elämäntapoja. Keskiverto ihminen ei oikein ymmärrä mistään mitään, mutta ei ymmärrä myöskään tätä tilannettaan. Hän on perkeleen muovaama epäuskoinen, mäkinensionisti, liberaali hihhuli tms. Tai ihan vain totuuteen perehtymätön, joka kiltisti imee joka päiväisen myrkkyannoksensa valittua kansaa ym. joka väylää pitkin.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat