Kriittisen holokaustidokumentin ensimmäinen osa julkaistu!

Questioning the Holocaust –minisarja romuttaa valtaeliitin hellimän myytin ”6 000 000 juutalaisen joukkotuhonnasta”. Hankkeen taustalla ovat muun muassa Eric Hunt, Holocaust Handbooks ja CODOH-yhteisö.

Dokumenttisarjan ensimmäinen osa on nyt julkaistu. 1,5 tuntia pitkässä jaksossa sukelletaan holokaustimyytin perusteisiin. Jaksossa selvitetään, mitä valtavirtahistorioitsijat ja juutalaiset väittävät tapahtuneen – ja kuinka nämä valehtelevat jatkuvasti ristiin.

Dokumentissa käydään läpi lukuisia aiheita, joista olemme kääntäneet ja kirjoittaneet aiemmin Suomeksi artikkeleita. Lista artikkeleistamme löytyy tämän tekstin lopusta. Dokumentti muistuttaa, että sionistien pyhä luku ”6 000 000” on pysynyt aina samana, vaikka varsinaisten leirien viralliset kuolintilastot ovat romahtaneet miljoonilla.

Sodan päätyttyä valtavirtahistoria väitti, että Auschwitzissa murhattiin 4 miljoonaa juutalaista; nyt luku on 1,5 miljoonaa. Majdanekin tilastot putosivat 2 000 000:sta 78 000:ään! Viralliset luvut ovat tosin edelleen ankarasti paisuteltuja. Valtavirtahistoria ei ole myöskään kyennyt osoittamaan, että juutalaisia olisi murhattu leireillä näiden syntyperän vuoksi. Sen sijaan kuolleisuuden aiheuttivat perinteiset sotaolosuhteet, kuten puute lääkkeistä ja ravinnosta.

Kriittiseen holokaustitutkimukseen aiemmin perehtymättömiä muistutetaan myös siitä, että sodan loppumetreillä maailmalle väitettiin, että saksalaisilla olisi ollut murhakaasukammioilla varustettuja ”tuhoamisleirejä” sekä länsiliittoutuneiden että Neuvostoliiton miehittämillä alueilla.

Sodan päätyttyä länsimaiset tutkijat ja tiedemiehet pääsivät tutustumaan länsiliittoutuneiden valloittamiin leireihin, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Dachau, Buchenwald ja Bergen-Belsen. Tutkijat tulivat siihen lopputulokseen, että yhdelläkään leirillä ei oltu murhattu juutalaisia kaasukammioissa. Zyklon B –murhat olivatkin saksalaisvastainen propagandavalhe!

Länsimaisia tutkijoita ei sen sijaan päästetty tutustumaan Stalinin joukkojen miehittämillä alueilla sijainneiden leirien jäännöksiin. Idässä sijaitsivat esimerkiksi pahamaineiset Auschwitz, Sobibor, Majdanek ja Treblinka. Kommunistit olivat jo sodan aikana levittäneet tyypillistä kauhupropagandaa vihollisvaltiostaan Saksasta. Myöhemmin propagandasta tuli osa virallista historiankirjoitusta.

Koska tutkijoita ei päästetty idän leireille, saattoi Stalin alkaa levittää mitä mielikuvituksellisimpia valheita uhriluvuista ja saksalaisesta sadismista. Näin hän lakaisi oman hirmuhallintonsa rikokset maton alle.

Koska myös länsi vihasi Hitlerin hallintoa, oli esimerkiksi Amerikan ja Englannin helppo yhtyä Stalinin propagandaan ja todeta, että murhakaasukammioita oli sittenkin ollut olemassa – ne vain sijaitsivat alueilla, jonne objektiiviset tutkijat eivät sattuneista syistä saaneet mennä! Jopa Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen tämä on pysynyt virallisena totuutena ja länsimaiden vankimpana ”argumenttina” esimerkiksi nationalismia ja maahanmuuttovastaisuutta vastaan.

Mustalla merkityt "tuhoamisleirit" jäivät kaikki Stalinin valtaamille alueille.
Mustalla merkityt ”tuhoamisleirit” jäivät kaikki Stalinin valtaamille alueille.

Miksi vain juutalaiset leirivangit muistetaan?

Hunt muistuttaa dokumentissa, että saksalaisten käyttämät keskitys- ja työleirit ovat jo kauan olleet osa normaalia sodankäyntiä. Toisessa maailmansodassa ”liberalismin” ja ”demokratian” lippulaiva Yhdysvallat kuljetti japanilaisia siviileitä keskitysleirille, koska näitä pidettiin turvallisuusuhkana (Japani oli Amerikan vihollinen sodassa).

Amerikkalaiset sulkivat leireille jopa pieniä japanilaistaustaisia lapsia, vaikka näiden vanhemmilla olisi ollut Yhdysvaltojen kansalaisuus! Tästä huolimatta juutalaiset saavat nykyään japanilaisten sijaan kaiken sympatian puolelleen. Syykin on selvä: japanilaiset eivät omista valtaosaa lännen viihdeteollisuudesta, joten he eivät kykene muokkaamaan yleistä mielipidettä itselleen mieluisaksi.

Questioning the Holocaust esittelee myös useita valtamedian ja viihdeteollisuuden tuottamia ”holokaustidokumentteja” ja osoittaa, kuinka ne valehtelevat yleisölle joko suoraan tai johtavat näitä tietoisesti harhaan.

Nykyään edes valtavirtahistorioitsijat eivät väitä, että Majdanekin suihkuhuone olisi ollut ”pesutiloiksi lavastettu kaasukammio”. Aiemmin näin kuitenkin väitettiin. Questioning the Holocaust esittää kappaleen valtamedian tuottamasta vanhasta Majdanek-”dokumentista”, jossa tavallinen valoisa suihkuhuone on lavastettu tyypillisillä elokuvatrikeillä näyttämään sysimustalta murhakammiolta.

Questioning the Holocaust esittää myös kappaleen erittäin tunnetusta Yö ja usva –nimisestä valtavirtaisesta valedokumentista, jossa väitettyjen ”kaasukammiorakennusten” koko rakenne vääristeltiin yksinkertaisilla kuvaus- ja leikkaustekniikoilla. Questioning the Holocaust vertaa valtavirtadokumenttien valheellisia väitteitä työleirien virallisiin pohjapiirroksiin, jotka paljastavat totuuden.

Dokumentin epäilemättä herkullisinta antia ovat juutalaiset ”holokaustiselviytyjät”, jotka nolaavat itsensä väittämällä kokeneensa kauheuksia, jotka eivät edes valtavirtahistorian mukaan ole totta. Pahimmat valehtelijat, kuten Herman Rosenblat, ovat jääneet kiinni jopa laajalevikkisissä televisiolähetyksissä. Tästä huolimatta länsimaissa ei ole vieläkään poliittisesti korrektia kyseenalaistaa valehtelevien ”holokaustiselviytyjien” naurettavia kertomuksia. Hölmöt tarinat on nieltävä purematta.

Valtamedia suojelee valehtelijoita

Dokumentissa vilahtaa myös Flossenbürgin keskitysleirin suihkuhuone, joka nousi Suomessa viime tammikussa julkisen keskustelun aiheeksi.

Tuolloin selvisi, että Suomen tunnetuin ”holokaustiselviytyjä”, juutalainen Nena Kafka oli valehdellut röyhkeästi ajastaan Flossenbürgissa. Kafka väitti ”pelastuneensa” Flossenbürgin ”kaasukammiosta”, vaikka edes valtavirtahistorioitsijoiden mukaan leirillä ei sellaista ollut.

Kafkan valheen olisi pitänyt ylittää kansallinen uutiskynnys, sillä hänet on kutsuttu jopa linnan juhliin juutalais- ja holokaustitaustansa vuoksi. Sen sijaan kansallinen media sensuroi uutisen Kafkan valehtelusta täysin. Pääkaupunkiseudun paikallismedia puolestaan riensi puolustelemaan Kafkaa uskottelemalla, ettei tämä varsinaisesti valehdellut, koska Flossenbürgissa olisi aivan hyvin voinut olla kaasukammio!

Esittämällä juutalaisten ”holokaustiselviytyjien silminnäkijäkertomuksia” Questioning the Holocaust osoittaa, kuinka ristiriitainen koko tarina kaasukammioista on.

”Selviytyjät” eivät vaikuta edes seuranneen lainkaan valtavirtahistoriassa käytyä keskustelua kaasukammioista. Osa väittää edelleen, että kaasu johdettiin kammioihin suihkuista, toisten mukaan ”kaasu toimi parhaiten, kun uhrit oli kasteltu vedellä”. Kysymys kuuluu, ovatko ”selviytyjät” äärimmäisen ylimielisiä vai älyllisesti äärimmäisen laiskoja, kun nämä eivät vaivaudu edes valehtelemaan johdonmukaisesti.

Jatkuvasta valehtelusta tekee erityisen merkittävän se, että koko valtavirtainen holokaustitarina perustuu ainoastaan silminnäkijäkertomuksille – ei tekniselle todistusaineistolle.

Valtamedia ei tarkasta lähteitään.
Valtamedia ei tarkasta lähteitään.

Juutalaiset ja historiantutkijat tukkanuottasilla

Tapausesimerkiksi ”selviytyjien” valehtelusta ja valtamedian korruptiosta Questioning the Holocaust nostaa Gena Turgel –nimisen juutalaisen.

Turgel on valtavirtaisen valemedian rakastama juutalainen, joka väittää kivenkovaa ”pelastuneensa Auschwitzin kaasukammiosta”. Valtavirtahistorian mukaan ”Auschwitzin kaasutushanke” oli kuitenkin jo lopetettu Turgelin tultua leirille sodan loppupuolella. Toisin sanoen joko koulukirjat, Turgel tai molemmat valehtelevat.

Valtavirtaista valemediaa Turgelin valehtelu ei ole haitannut. Dokumentti muistuttaa, että Turgelin tarinan toi julkisuuteen lukuisia ”journalismipalkintoja” voittanut toimittaja Bill Neely. Neelyä ja tämän artikkeleita julkaisseita medioja ei lainkaan kiinnostanut selvittää Turgelin dramaattisten tarinoiden todenperäisyyttä.

Valheet päätettiin julkaista sellaisenaan, koska juutalaiset ovat hyviksiä ja Hitler on pahis. Samalla tavalla Suomen korruptoitunut media suojelee Nena Kafkaa.

Turgel on saanut jopa Englannin kuningattarelta mitalin palkinnoksi siitä, että hän on syöttänyt englantilaislapsille valheita juutalaisten rasvasta tehdystä ”ruumissaippuasta”.

Myös ruumissaippua on kuitenkin valtavirtahistorian mukaan valhe. Tästä huolimatta useat länsimaiset koulut ovat röyhkeästi kutsuneet juutalaisia saippuahuijareita valehtelemaan lapsille ajastaan työleireillä.

Liittoutuneiden uhreja väitetään saksalaisten murhaamiksi

Tökeröintä valtamedian, viihdeteollisuuden ja juutalaisten lobbausjärjestöjen holokaustipropagandassa on kuitenkin se, että ne esittävät säännöllisesti kuvia liittoutuneiden ilmapommitusten uhreista ja väittävät näitä ”kaasukammioissa murhatuiksi juutalaisiksi”.

Dresdenin pommitukset ovat kuuluisin esimerkki liittoutuneiden terroripommikampanjasta, joka kohdistui sotilaiden sijaan Saksan siviileihin ja infrastruktuuriin.

Verisissä ilmaiskuissa kuoli myös vankileirien väkeä ja henkilökuntaa. Esimerkiksi Nordhausenin leiriltä on säilynyt kuvia ruumisröykkiöistä, jotka ovat valtavirtahistorian mukaan liittoutuneiden uhreja – mutta joita juutalaiset holokaustimuseot väittävät edelleen ”kaasutetuiksi juutalaisiksi”! Valehtelu voi jatkua, sillä kriittiset äänet leimataan ”uusnatseiksi”. Useissa Euroopan maissa kritiikki voi johtaa jopa pitkiin vankeustuomioihin.

Questioning the Holocaust muistuttaa, ettei ole yhtään ruumiinavauspöytäkirjaa, joka todistaisi, että saksalaiset olisivat murhanneet edes yhtä ihmistä kaasulla Hitlerin ollessa vallassa. Amerikkalainen patologi Charles Larson teki yli 1 000 ruumiinavausta yli 20 saksalaisella leirillä sen jälkeen, kun liittoutuneet olivat valloittaneet ne. Larson totesi, ettei yksikään hänen tutkimistaan leireillä kuolleista ihmisitä menehtynyt kaasumyrkytykseen.

Zyklon B:n sijaan leirivankeja tappoivat ennen kaikkea jokaisen sodan pysyvä vitsaus: kulkutaudit. Liittoutuneiden pommikampanja Saksan infrastruktuuria ja huoltoverkkoja vastaan pahensi kulkutautien epidemiaa, sillä ravinnon ja lääkkeiden kuljettaminen leireille vaikeutui erityisesti sodan viimeisinä vuosina. Tämä oli toisen maailmansodan todellinen holokausti, josta sodan voittajat eivät tahdo puhua.

Zyklon B –tuholaismyrkkyä käytettiin leireillä kulkutautien torjumiseksi eli vankien hengen pelastamiseksi. Questioning the Holocaust muistuttaa, että amerikkalaiset käyttivät samaa myrkkyä täysin samalla tavalla desinfioidessaan Meksikon rajan ylittäneiden ihmisten vaatteet. Leireiltä löydetyt Zyklon B –kanisterit eivät siis suinkaan ole todiste joukkotuhonnasta – sodan molemmat osapuolet käyttivät samaa ainetta estääkseen kulkutautien leviämisen.

Juutalaisten lobbausjärjestöjen ylläpitämät ”holokaustimuseot” tiedostavat valheidensa ristiriitaisuuden, mikä tekee niiden toiminnasta erityisen röyhkeää. Kuten dokumentti osoittaa, ”holokaustimuseot” näyttävät edelleen videoita esimerkiksi Bergen-Belsen keskitysleirin ruumiita kuljettavista puskutraktoreista.

Yleisön annetaan ymmärtää, että Bergen-Belsen-videoilla kylmäveriset saksalaiset kuljettavat kaasuttamiaan juutalaisia joukkohautoihin. Jopa valtavirtahistoria kuitenkin myöntää, että puskutraktoreita kuljettivat britit ja että ruumiit kuuluivat leirivangeille, jotka olivat kuolleet kulkutauteihin sen jälkeen, kun liittoutuneet olivat jo ”vapauttaneet” leirin.

Yhdysvaltojen sisällissodan aikana vangit kärsivät samanlaisista olosuhteista kuin toisen maailmansodan aikana.
Yhdysvaltojen sisällissodan aikana vangit kärsivät samanlaisista olosuhteista kuin toisen maailmansodan aikana.

Kulkutaudit ja nälkä – jokaisen sodan vitsaukset

Lisäksi ”holokaustimuseot” näyttävät kuvia luurangonlaihoista vangeista ja antavat ymmärtää, että nämä ovat Zyklon B:n tai sadististen ihmiskokeiden uhreja.

Questioning the Holocaust kuitenkin osoittaa, että samanlaisia valokuvia on saatavilla muistakin sodista. Laihat ihmiset eivät ole todiste ihmiskokeista tai murhaohjelmasta vaan lääkkeiden ja ravinnon puutteesta! Dokumentti esittelee valokuvia leireiltä vapautetuista juutalaisista, joista osa oli erittäin laihoja, osa taas normaalipainoisia tai jopa lihavia. Vankien ruumiinrakenne riippui siitä, kuka oli sairastunut ja kuka ei.

Questioning the Holocaust –dokumentin ensimmäinen osa summaa, että valtamedian ja lobbausjärjestöjen holokaustipropagandan kivijalka on se, että sinänsä oikeita kuvia ja videoita esitetään täysin väärässä kontekstissa. Katsojien annetaan ymmärtää, että normaalit sotaolosuhteet olivat todiste Hitlerin murhaohjelmasta. Koska kuvat ovat järkyttäviä ja tunteita herättäviä, ei keskivertokansalainen osaa tai edes halua kyseenalaistaa niitä.

Kyseenalaistaminen on kuitenkin eurooppalaisten moraalinen velvollisuus. Poliittinen valtaeliitti käyttää ”holokaustia” argumenttina tuhoisalle maahanmuuttopolitiikalleen. 87-vuotiaan Ursula Haverbeckin kaltaiset isänmaalliset eurooppalaiset saavat edelleen vankeustuomioita siksi, että he ovat osoittaneet juutalaisten painostusjärjestöjen väitteet valheiksi. Näin ei voi jatkua.

Mikäli haluat auttaa minisarjaa tekevää ryhmää, heihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

Mikäli tahdot osallistua projektin rahoittamiseen, klikkaa TÄSTÄ. Levitä sanaa ja sarjan traileria sosiaalisessa mediassa!

 

Lue myös:

Wannseen protokolla ei todista ”holokaustia”
Holokaustin kiistäjien voitot 1, 2
”Saksan on tuhouduttava”
Miksi kirjoitamme juutalaisista, osa 2
Sionistinen Patmos-säätiö jatkaa holokaustivalheita
Suomalainen radio-ohjelma holokaustihuijauksesta!
Kenen vainot muistetaan?
Valtamedia puolustelee kaasukammiovalheesta kärähtänyttä Helsingin juutalaista
Kuinka juutalaisjärjestöt kielsivät vapaan historiantutkimuksen Ranskassa?
Puola armahti pedofiilin, koska tämä on ”holokaustiselviytyjä”
Gerhard Ittner jälleen vankilaan ”holokaustin” epäilemisestä
“Selviytyjien” määrä todistaa: holokaustia ei tapahtunut!
Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista
87-vuotias saksalaisrouva vankilaan ”holokaustin” epäilemisestä!
Alfred Rosenbergin päiväkirjassa ei mainintoja ”holokaustista”
Kristalliyö – saksalaisvastaista propagandaa 1, 2
Helsingin Sanomat valehteli Hitlerin Saksan äitiysohjelmasta
Kokoelma naurettavimpia holokaustivalheita
Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään 1, 2
Viranomaiset tehtailleet väärennettyjä silminnäkijälausuntoja ”holokaustista”
Video: Todellinen Auschwitz oli täysin erilainen kuin luulit!
3D-malli paljastaa Auschwitzin kaasukammiohuijauksen
Auschwitz-päällikön ”tunnustus” on väärennös
”Holokausti kulkee geeneissä” – korvausmaksuja vielä sukupolvien ajan?
Kiista ”holokaustin” todenperäisyydestä
Video: 86-vuotias rouva kumoaa holokaustimyytin Saksan televisiossa
Holokausti on huijaus
Kriittistä holokaustitutkimusta
Kriittistä holokaustitutkimusta: ihmisrasvan kerääminen polttokuopista
Kriittistä holokaustitutkimusta: Mengelen kokeet Auschwitzissa
Eliitin Auschwitz-juhla lähestyy
Video: holokaustikriittisyys auttoi juutalaista löytämään ”murhatut” sukulaiset
Ilse Koch ei ollut ihmishirviö
”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää videota
Ukrainan kansanmurhan muistelu loukkaa juutalaisjärjestöä
Sylvia Stolz – ”holokaustin” nojalla vangittu asianajaja
Saksalaisnaiselle ehdoton vankilatuomio ”holokaustin” kyseenalaistamisesta
Tohtorin Mengelen ”kauheudet” ja muita holokaustin salaisuuksia

16 kommenttia

 1. ”Jatkuvasta valehtelusta tekee erityisen merkittävän se, että koko valtavirtainen holokaustitarina perustuu ainoastaan silminnäkijäkertomuksille – ei tekniselle todistusaineistolle.”

  ”Silminnäkijäkertomuksiahan” voidaan tunnetusti aikaansaada mm. lahjomalla, kiristämällä tai kiduttamalla.

  Plusääni(31)Miinusääni(2)
 2. Myös italialaiset ja saksalaiset USA:ssa ja iso osa myös saksalaistaustaisia sukjetiin keskitysleireille USA:ssa. Lisäksi USA kiristi myös kaikkia Etelä- ja Väli-Amerikan maita luovuttamaan kaikki saksalaiset näistä maista. Toisin kuin japanilaiset, saksalaiset viruivat leireillä rauhan tultuakin ja heidät yritettiin kaikki karkottaa nälkään kuolevaan Saksaan. Tämä ei Morgenthaun miehiltä onnistunut. Saksalaiset internoitiin jo ennen juutalaisevakuointeja Euroopassa ja stä suuniteltiin jo kauan ennen USA:n liittymistä sotaan ja valmisteltiin myös. Saksalaiset eivät ole saaneet edes nimellistä korvausta kohtelustaan eikä tätä ole muisteltu, vaikka japanilaisten leirittämisestä tehtii 1988 iso numero.

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
   1. USrael: ”Former US lawmaker Cynthia McKinney says every candidate for Congress has to sign a pledge to vote for supporting the military superiority of Israel.” eli ex-kongressin jäsen C.McKinneyn mukaan jokaisen kongressiin pyrkivän on allekirjoitettava sitoumus Israelin sotilaallisen ylivoiman tukemisesta, http://leaksource.info/2013/02/18/cynthia-mckinney-every-member-of-us-congress-must-sign-pledge-to-israel/

    Plusääni(12)Miinusääni(2)
  1. Nämä saksalaiset siis myös ryöstettiin. Japanilaiset tietysti menettivät myös omaisuutensa. MC Piper on kertonut mm. Gus Russon teosten perusteella, että omaisuus meni juutalaiselle järjestäytyneelle rikollisuudelle. Japanilaiset siis saivat 1988 20 000 dollaria jokainen. Saksalaiset eivät mitään.

   Itse dokkarissa olisi selvemmin voinut todeta, että hyönteismyrkky Zyklon B. johdettuna massiiviseen suihkuhuoneeseen pitkin johtoja ei onnistu. Sellaista ei voi järjestää eikä sellaiseen olisi ryhdytty. Jos jotain joukkomurhatoimintaa olisi ollut ja ”teollisesti”, se olisi hoidettu esim. Auschwitzin kombinaatissa kätevästi tehtaiden jäkäkaasulla.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Kuuden miljoonan holocaustilla peitellään aikaisempia (bolsevikkien hirmuteot, saksalaissiviilien joukkotuhonta, armenialaisten kansanmurha ym.), meneillään olevia (arabien etniset puhdistukset) ja tulevia (WWIII) joukkotuhontaan liittyviä tapahtumia.

  Uuden maailman alkuperäisväestö tapettiin lähes sukupuuttoon.

  Alkuperäisten amerikkalaisten kansanmurha lienee yksi vähiten tunnetuista tapahtumista, jolla on selkeä juutalaisyhteys. On arvioitu, että alkuperäisten amerikkalaisten kansanmurha olisi ollut mittakaavoiltaan suurin ja pisimpään kestänyt kansanmurha ihmiskunnan historiassa.

  Tämä surullisenkuuluisa joukkotuhonta kesti puoli vuosisataa ja vaati arvioiden mukaan 100 miljoonaa kuolonuhria. Edes aikamme juutalaiset bolsevikit eivät pystyneet noin pitkäkestoiseen ja niin paljon kuolonuhreja vaatineeseen joukkotuhontaan kuin tuon ajan juutalaiset.

  Juutalaisten suorittaman intiaanien kansanmurhan katsotaan alkaneen Bartholomew Columbuksen suorittamasta toisesta ryöstö- ja hävitysretkestä Amerikkaan.

  Veljekset Christopher ja Bartholomew Columbus eivät olleet espanjalaisia, vaan Genovasta kotoisin olevia `italialaisia`. Heidän työnsä vaikutuksesta Taino-intiaaneja tapettiin paikan päällä Hispaniolassa (Haiti) neljässä vuodessa noin kaksi miljoonaa. Vielä vähemmän tiedetään kuinka veljekset Christopher ja Bartholomew Columbus eivät olleet kristittyjä, vaan juutalaisia.

  On hyvin dokumentoitu kuinka Kristoffer Columbus surmasi henkilökohtaisesti 500 000 (lue tosiaan puoli miljoonaa) alkuasukasta. Heidän tarkoituksensa oli tappaa ja kiduttaa hitaasti hengiltä mitä mielikuvituksellisin keinoin mahdollisimman monta Taino-intiaania.

  Columbuksen toisen matkan tavoitteena oli pyydystää orjia. Orjien jälleenmyyjät, orja-alusten omistajat ja orjien haltijat, aluksi intiaanien ja myöhemmin mustien afrikkalaisten, olivat enimmäkseen juutalaisia. Alkoholia (viskiä) käytettiin järjestelmällisesti keinona kesyttää intiaaneja. Tislaamojen omistajat olivat etupäässä juutalaisia kuin myös liikemiehet, jotka jakoivat viskin intiaaneille.

  Monikin on kuullut `bounty hunterseista` (palkkiometsästäjiä), mutta kuinkahan monelle on kerrottu kuinka tämä pahamaineinen lynkkausjoukko oli etupäässä juutalaisvetoinen. Tämä tuskin paljastuu Wikipedian linkissä.

  Bounty hunter
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bounty_hunter

  Ehkäpä vähiten tunnettua on se kuinka juutalaiset sittemmin suorittivat tasankointiaanien joukkotuhonnan aiheuttamalla tahallisen nälänhädän hävittämällä Amerikan biisonin lähes sukupuuttoon. Rothschildien rikollisdynastian vaikutuksesta heidän investointipankkinsa oli sijoittanut rautatieverkostoon koko mantereella.

  Yhdysvaltain hallitus palkkasi ns. `buffalo soldierseita` (monet entisiä mustia orjia) teurastamaan preerialla vapaana kulkevat buhvelilaumat. Näin iskettiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Siinä ehkäistiin buhvelilaumoja vahingoittamasta Rothschildien rahoittamia junaratoja ja samalla tuhottiin tasankointiaanien elinehto, puhvelit, lähes viimeiseen puhveliin.

  Näin tasankointiaanit pakotettiin antautumaan ja ne loput, jotka eivät menehtyneet `intiaanisodissa` (?), nälkään ja/tai tauteihin, suljettiin keskitysleireihin, joita sittemmin kaunisteltiin nimellä `intiaanireservaatti`.

  Buffalo Soldier
  https://en.wikipedia.org/wiki/Buffalo_Soldier

  Ennen 1800-luvun alkua preerioilla vaelteli yli 60 000 000 puhvelia. Tasankointiaaneilla oli yllin kyllin syötävää, eivätkä he koskaan tappaneet puhveleitaan huvikseen, koska heidät oli siihen niin kasvatettu. Mutta 1900-luvun alussa puhveleita oli jäljellä enää noin 300 (kolme sataa). Tämä oli kuolinisku tasankointiaaneille.

  American bison
  https://en.wikipedia.org/wiki/American_bison

  Juutalaisten toimintaa ei voida selittää muutoin kuin ahneudella, verenhimoisuudella ja vihamielisyydellä muita kansoja kohtaan, jossa ratkaisevaa osaa edustaa heidän oma kuoleman kulttinsa eli uskontonsa ja perinteensä, jossa suorastaan kehotetaan tappotalkoisiin.

  The jewish role in the native American genocide, Part I:
  http://nodisinfo.com/the-jewish-role-in-the-native-american-genocide-part-i/

  Espanjalaislähteiden mukaan Columbuksen tahallaan aiheuttaman kansanmurhan uhrien määrä olisi ollut niinkin suuri kuin 7 978 000 uhria (Espanjan henkikirjat 1514). Käytännössä hän tuhosi lähes koko väestön. 1500-luvulla huomattiin kuinka alkuperäisväestön 8 000 000 (kahdeksanmiljoonaisesta) kansalaisesta jäi jäljelle noin 22 000 (kaksikymmentäkaksi tuhatta). Tämä hyvin dokumentoitu aineisto on tarkoituksella vaiettu siionistien hallitsemassa mediassa ja länsimaisessa historiakirjoituksessa.

  Orjuutus on kielletty monissa uskonnoissa kuten kristinuskossa ja buddhalaisuudessa. Mutta se ei ole kielletty juutalaisuudessa. Päin vastoin. Juutalaisuudessa orjien omistus ei ole pelkästään laillista, vaan se on suorastaan uskonnollinen velvollisuus, joka edistää Mooseksen käskyä, joka on voimassa vielä tänäkin päivänä (vielä tässä vaiheessa seksiorjat, velkaorjat):

  `Mutta orjasi ja orjattaresi, jotka hankit itsellesi, ostakaa kansoista, jotka asuvat teidän ympärillänne. Tahi ostakaa ne teidän luonanne asuvien loisten lapsista ja heidän sukulaisistaan, jotka ovat teidän luonanne ja jotka ovat heille syntyneet teidän maassanne; ja ne olkoot teidän perintöomaisuuttanne. Ja jättäkää ne jälkeenne perinnöksi lapsillenne, pysyväksi perintöomaisuudeksi; niitä saatte pitää ainaisesti orjinanne. Mutta veljistänne, israelilaisista, älä ketään kovuudella hallitse` (3 Moo 25:44-46).

  Ei-juutalaisten kansojen orjat ovat omaisuutta (irtaimistoa), jota voi periä, ostaa ja myydä. Erityisesti Amerikanjuutalaiset vaurastuivat orjakaupalla merkittävästi. Eurooppalaiset siirtomaavaltiaat (yhdysvaltalaiset pioneerit) huomasivat kuinka äskettäin löytynyt maanosa tarvitsi valtavasti työvoimaa. Oli kysymys kestävyysvajeesta eli kuinka saada helppoa fyffeä orjien selkänahoista. Hollanninjuutalaiset näkivät tässä oivan tilaisuuden laajentaa liiketoimintaansa uuteen maailmaan.

  Juutalaiset perustivat tislaamoja tuottaakseen rommia ja viskiä. Heidän tarkoituksensa oli saattaa intiaanit koukkuun ja tehdä heistä orjiaan. Mutta intiaanit osoittautuivat orjuuteen sopimattomiksi. Näin juutalaiset orjien jälleenmyyjät kiinnittivät toiveensa Afrikkaan. Pian perustettiin keskuksia orjien toimittamiseksi Afrikan länsirannikolta uuteen maailmaan.

  Afrikkalaisten kylien päälliköt lahjottiin viinalla ja lasihelmillä ja vastineeksi annettiin lisää viinaa ja lasihelmiä mikäli nämä toimittaisivat heille esimerkiksi lapsiorjia. Kiinniotetut orjat sidottiin kaksi kerrallaan ketjuun ja heidät marssitettiin afrikkalaisen erämaan halki länsirannikolle. Heidät ahdettiin juutalaisten omistamiin laivoihin. Puolentoista kuukauden merimatkan jälkeen heidät myytiin Amerikassa nöyryyttävissä orjamarkkinoissa. Monet eivät selvinneet matkan aiheuttamista rasituksista.

  On laskettu, että jokaista Amerikkaan perille laivattua orjaa vastasi yhdeksän kuollutta orjaa. Orjakauppa oli kukoistavaa. Vuosittain Afrikassa kaapattiin noin 1 000 000 (miljoona) orjaa. Afrikkalaisia orjia arvioitiin vuosivälillä 1661-1776 (sataviisitoista vuotta) olleen noin 110 000 000 (satakymmenen miljoonaa). Näistä vain noin kymmenen prosenttia (10%) eli 11 000 000 orjaa selviytyi elävänä Amerikan orjamarkkinoille. 100 000 000 (sata miljoonaa) mustaa orjaa menehtyi, mutta tämä ei häirinnyt juutalaisia, koska selitettiin, ettei mustilla ole sielua (he ovat eläimiä), laivan irtaimistoa.

  Asiakirjoista on saatu selville juutalaisia, jotka olivat näistä kuljetuksista vastuussa kuten esimerkiksi Aaron Lopez (omisti puolet orja-aluksista), Laurent Medoc Lvy, Moses Levy, Mordecai Gomez, Nathan Marston, Jacob Barrett, Abraham Baruch, Judah Benjamin, Abraham Cohen, Isaac Pasi, Samuel Moses ja monet, monet muut.

  Jewish greatest genocidial criminals, Part II:
  http://mwcnews.net/focus/analysis/36650-genocidal-criminals-2.html

  Mitähän miettii tällä hetkellä sekin yli seitsemänkymmenen ikäinen alkuperäisväestöön kuuluva `intiaani`, joka vangittiin holokaustiepäilystensä takia.

  Plusääni(28)Miinusääni(2)
 4. Saako tuon dokumentin taustalla olevan puheen tekstimuodossa jostain? Tekisi mieli suomentaa kyseiseen dokumenttiin tekstitykset, että saisin näytettyä ystävilleni ja se menisi kaikkein helpoiten tätä kautta. Onko tekstitysten parissa jo henkilöitä?

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
 5. Artikkeli kaipaa oikaisua esittämällä että ”Sodan päätyttyä valtavirtahistoria väitti, että Auschwitzissa murhattiin 4 miljoonaa juutalaista; nyt luku on 1,5 miljoonaa.”

  Kyseinen luku on ollut Auschwitzin kyltissäkin, mutta sitä on edelleen tarkistettu alaspäin.

  Auschwitz-Birkenau memorial and museum:
  ”KL Auschwitz was the largest of the German Nazi concentration camps and extermination centers. Over 1.1 million men, women and children lost their lives here.”
  http://auschwitz.org/en/

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
 6. http://www.alt-market.com/articles/2876-one-more-casualty-of-the-911-farce-the-petrodollar

  Suomentakaa tämä artikkeli todella tärkeä. Mailman valuutta jwo lähestyy ja yksi likainen suunnitelma taas paljastettu.

  Supposedly, the documents are a bombshell linking the Saudi government directly to the 9/11 hijackers and exposing their aid to said terrorists. Despite Obama’s ”peace offerings” to the Saudis, the White House is still said to be poised to release these documents to the public in the near term.

  The Saudi’s have responded with extreme anger, and have openly threatened to dump their $750 billion in U.S. treasury holdings if the documents ever see the light of day. This would invariably end the Saudi peg to the dollar and thus end the dollar’s petrostatus, which would then expedite the end of the dollar’s world reserve status. It would be a catastrophe.

  The set-up is perfect. The liberty movement gets some vindication that there was indeed a conspiracy surrounding 9/11, but the true scope of that conspiracy remains hidden as the Saudis take the brunt of the blame. The Saudis get an opportunity handed to them on a silver platter to kill the dollar peg, an action they have been planning for quite some time anyway. The U.S. government then becomes partly responsible (in the public eye) for opening the door to the destruction of the dollar, a process which the globalists at the International Monetary Fund (IMF) and the Federal Reserve have been planning for decades. Then the IMF can swoop in post-crisis with the SDR basket system to replace the dollar’s world reserve structure.

  We then have immense global economic change triggered by nothing more than a 28-page document, but predicated on years of careful staging, planning and choreography. Once again, the globalists have conjured a theatrical circus which they may use to end the American economy as we know it.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 7. Ihmiskunnan historia on todella verinen. Suurinpana syynä sotiin ja hirmutekoihin on uskonto. Kautta aikain on ollut ”suurmiehiä”, kuninkaita, faaraoita, keisareita ym suuruudenhulluja. Uskonnot kuten kristinusko, islam ja juutalaisuus jotka yllättäen ovat samaa perua, kaikki ovat erittäin rasistisia väkivaltaisia kultteja. Näiden vanhoja primitiivisiä kirjoituksia ovat monet sekopäät käyttäneet valtaa ja omaisuuksia haaliakseen, ja edelleenkin käyttävät. Kyllä on ihmiskunnan älykkyys alhaisella tasolla. Mitään nälänhätää tai kurjuutta ei olisi jos kaikki maailman sotimiseen tarkoitettu raha käytettäisiin ihmisten elämänlaadun parantamiseen. Ja jollei mitään nåistä uskonnoista olisi maailma olisi paljon parempi.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. ”jos kaikki maailman sotimiseen tarkoitettu raha käytettäisiin ihmisten elämänlaadun parantamiseen”

   Rahaa ei käytetä sotimiseen, vaan raha tehdään absoluuttisen tyhjästä jotta voidaan luoda velkasuhde. Sota vain on erinomainen keino luoda, ylläpitää ja kehittää tuota velkasuhdetta. Samalla sen avulla puretaan vanha infrastruktuuri, josta puuttui kaikkien velkaannuttaminen.

   Valtaa haluavat eivät ole kiinnostuneita yhteishyvästä, koska tietävät sen olevan ristiriidassa omien tavoitteidensa kanssa.

   ”Uskonnot kuten kristinusko, islam ja juutalaisuus jotka yllättäen ovat samaa perua, kaikki ovat erittäin rasistisia väkivaltaisia kultteja.”

   Kultti ei ole sama kuin uskonto ja henkilökohtainen uskokaan ei tarkoita että olisi jonkin uskonnon edustaja. Usko Jumalan olemassaoloon, tämän hyvyyteen ja siihen että tämä on antanut ihmisille paitsi vapaan tahdon, myös anteeksi, ei voi olla millään tavoin pahaksi katsottava tekijä kenenkään kohdalla.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyypä katsoa tämä dokumentti.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. Juutalaiset ihmiskunna viholliset ovat pakottaneet vanhalta mieheltä melkoisen lausunnon. Asianajaja ja kaikki ovat tietenkin tehneet selväksi, että mitään muuta vaihtoehtoa ei ole. Rikolliset juutalaiset oat tehneet suunnattoman rikoksen jo syyttäesään tätä 94-vuotiasta miestä. Nyt tämä hirvittävä valhe koko maailman silmille sitten kiusatulta vanhukselta puristettuna.Voiko enää halveksittavampaa kuvotella? Minä häpeän maailmaa, joka alistuu tuollaisen röyhkeän ja pohjattoman rikollisuuden edessä kyselemättä vaikka kuolemaan.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat