Suomi on vihollisten käsissä: todistaako Senaatintori tulevaisuudessa oikeuden toteutumisen?

Korona- ja rokotekriisi on paljastanut, että Suomen poliittinen koneisto suosii aukottomasti suuria lääkeyhtiötä, jotka rikastuvat patenttien ja tuotteidensa keinotekoisten korkeiden hintojen avulla. Suomen taloudellinen ja yhteiskunnallinen järjestelmä ohjataan Maailman talousfoorumin (WEF) suunnitteleman Suuren nollauksen (Great Reset) linjaan. Edellä mainittu ei kuitenkaan vielä riitä, sillä Suomi on luovuttanut myös puolustuspoliittisen ja ulkopoliittisen valta-asemansa juutalaismafian (Siionin Viisaat) johtamalle läntiselle liittoumalle, jonka niin kutsutussa johdossa on Yhdysvallat. 

Suomen poliittinen järjestelmä on kansanpetturien käsissä 

Jacobin-sivuston julkaisema laajahko artikkeli paljastaa kuinka Sanna Marinin johtama valtioneuvosto hylkäsi Helsingin yliopiston jo useita kuukausia sitten kehittämän edullisen koronarokotteen, ja sitä vastoin kääntyi petollisesti ylikansallisten lääkemonopolien asiakkaaksi. 

Suomen hallitus ja muu maan poliittinen koneisto ovat päätyneet tukemaan monikansallisia suurlääkeyhtiöitä.  Nämä lääkeyhtiöt rahoittavat maailman terveysjärjestöä WHO:ta.  WHO:n rahoittajina  jäsenvaltioiden lisäksi suurelta osalta ovat globaalit suuryritykset kuten Coca-Cola, Nestlé, Pepsico, Sanofi-Aventis,  Exxon, Rio Tinto, Pzifer, Merck, Novartis, Rockefeller foundation, Bayer AG, Bristol-Myers Squibb, Denka Selka, Eisai, Green Gross Corporation, Kaketsuken ja Merck Sharp and Dohme Chilbret ja suurimpia WHO:n sponsoreita ovat tässä listassa  Sanofi-Pasteur, GlaxoSmithKline, Hoffaman-La Roche ja Gilead Sciences.   

Tässä on hyvä mainita vielä sekin, että globaalit terveysjärjestöt kuten WHO ja toisaalta Suomen THL ovat valjastettu materialismin, kasvottoman ylikansallisen pääoman, sionistien ja juutalaismafian maailmanlaajuisen valtahegemonian    instrumenteiksi. 

Suomen valtioneuvosto ei suostunut tukemaan kotimaista rokotekehittelyä

Lehti haastatteli muiden muassa Helsingin yliopiston virologian osaston johtajaa Kalle Sakselaa, joka oli osallistunut suomalaisen patenttivapaan sekä halvan rokotteen kehittämiseen. Saksela oli luottanut kollegoineen siihen, että Marinin hallitus sponsoroisi heidän projektiaan, jo siitäkin syystä, että se olisi muodostunut valtiolle merkittävästi halvemmaksi kuin rokotteiden hankkiminen esimerkiksi Pfizeriltä kuukausia myöhemmin. Suomen eturivin tieteilijöistä muodostunut tutkijaryhmä kuitenkin “iski kirveensä kiveen” tosi lujasti, sillä Marinin hallitukselta ei herunut rahoitusta senttiäkään. 

Huomionarvoista on, että suuret lääkeyhtiöt vaurastuvat patenttien sekä tuotteidensa keinotekoisten korkeiden hintojen avulla.   

Lääkeyhtiöt ja niitä omistavat juutalaisen Rothschildien ja muiden pankkidynastioiden luomaan kansainvälilliseen korolliseen rahoitusvelkajärjestelmään perustuvat suuret pankit sekä säätiöt1-5 ovat erittäin merkittäviä lobbaajia6. Näin ollen lääkeyhtiöt lahjovat poliitikkoja, jotta lainsäätäjät muistaisivat suosia ulkomaisia kalliita tuotteita sen sijaan, että valtiot rahoittaisivat kotimaisia julkisia sekä patenttivapaiden lääkkeiden kehityshankkeita. 

Yllä mainitusta lahjonnasta johtuen myös Suomen kansanpetturipoliitikot ovat luovuttaneet koronapolitiikan ratkaisun äveriäiden ulkomaalaisten köyhdyttäjien käsiin. 

Kansanpetturit ohjaavat Suomen mukaan suureen nollaukseen 

Jacobin-sivustoa mukaillen voidaan esittää, että Sanna Marin hallituksineen toimii ainoastaan ylikansallisten pääomapiirien eduksi ja muodostaa Suomeen poliisivaltio järjestelmä, jota käytetään globaalinvaltaeliitin intressien toteuttamiseksi. Valtioneuvoston tavoitteet ovat linjassa Maailman talousfoorumin (WEF) suunnitteleman Suuren nollauksen (Great Reset) kanssa. Tässä nollauksessa tuhotaan viimeisetkin rippeet kansojen itsenäisyydestä romahduttamalla taloudet, juuri koronapandemiaan liittyvällä järjestelmillä kohti poliisivaltiota.  Maailman talousfoorumi (WEF) on suunnitellut muuttavansa maailmantalouden täysin erilaiseksi “koronapandemian” jälkeen.   

Kuva: World Economic Forum.

Suomessa toimii siis ulkovaltojen edunvalvojina valtioneuvosto, osa eduskunnan kansanedustajista, tietyt viranomaiset ja näitä edellä mainittuja äärimmäisen röyhkeällä ja suorastaan rivosti tukeva valtamedia, jota vielä kansa ylläpitää verorahoin.  

Suomen valtio on siis miehitetty sisäisillä vihollisilla –ulkovaltojen agenteilla. Kaikki nuo johtavassa asemassa olevat maamme poliitikot ilmeisesti saavat kuoleman tuomion tulevaisuuden vallankumousoikeuden käynnissä, mikä olisi mielestäni armollisinta ampumalla, mutta julkisesti. Nämä poliittiset toimijat eivät ansaitse mitään kunnioitusta. 

Koronajärjestelmän myötä taloudellisen hegemonian siirtäminen ulkovaltojen hallintaan ei ole ainut vallansiirto 

Taloudellisen ja poliittisen hegemonian siirtäminen ylikansallisten entiteettien (toimijoiden), kuten WEF:n Suuren nollauksen kontrolliin ei suinkaan ole ainut vallansiirron ulottuvuus, jota maamme “vallanpitäjät” harjoittavat. Suomesta päätäntä valtaa on siirretty esimerkiksi Brysseliin. Euroopan unionia hallitsee finanssieliitin verkostot, joka lamauttaa lobbareidensa välityksellä kansanvallan jäänteitä lakialoite sekä lahjus kerrallaan. Nämä lobbarit ovat suorassa vaikutuksessa EU:n jäsenmaiden hallituksiin, kuten Suomen hallitukseen.2 Myös Brysselin hegemonia lujittuu EU-maista koronahysterian avulla. 

EU-jäsenmaana Suomella ei ole itsenäiselle valtiolle tyypillisiä tunnusmerkkejä, joita ovat esimerkiksi täysin itsenäinen lainsäädäntövalta, siihen vetoava riippumaton tuomioistuinlaitos, oma ulkopolitiikka ja oma valuutta. Kuten hyvin tiedämme, EU-Suomi ei täytä esitettyjä määritelmiä. 

Ja lisäksi Yhdysvaltojen puolustusdoktriini .. NATO astinlautana Eurooppaan… 

Yhdysvallat on ollut jo lähes sata vuotta täysin juutalaismafian hallinnassa. Erikoisesti tämä on vahvistunut Joe Bidenin presidentti kaudella hänen ottaessaan vastaan presidentin viran tämän vuoden alussa, hän miltei  ensitöikseen valjasti Valkoisen talon, kuten CIA:n, Kansallisen turvallisuusviraston (NSA) ja rahaministeriön johtoasemat juutalaisilla. Yhdysvaltojen presidentin virkaan valittiin siis kiihkosionisti Joe Biden, joka sinetöi juutalaismafia täydellisen vallan toteutumisen Washingtonin politiikan, rahatalouden, median ja sotakoneiston hallinnassa. 

Suomi on siis luovuttanut puolustuspoliittisen ja ulkopoliittisen valta-asemansa juutalaismafian (Siionin Viisaat) johtamalle läntiselle liittoumalle, jonka niin kutsutussa johdossa on Yhdysvallat. Toisin sanoen maamme poliittinen johto presidenttiä myöten, ovat NATOn agentteja kotimaassaan. Lisäksi läntinen liittouma on Yhdysvaltojen johdolla työntynyt Venäjän rajojen tuntumaan, mikä syystäkin aiheuttaa Suomelle vaaratekijän  

Länsi-Eurooppa ja nykyisin lisääntyvässä määrin myös Keski-Eurooppa ovat muodostuneet amerikkalaiseksi protektoraateiksi*. Täysin selvää on, että Suomi on ilmiselvä Yhdysvaltojen (Siionin Viisaiden) protektoraatti. 

*) Protektoraatti tarkoittaa suojelualuetta tai valtiota, jonka toinen valtio ottaa suojelukseensa pyynnöstä tai tahdonvastaisesti. 

Yhteenveto 

Yllä esitetyssä artikkelissa käsittelimme ainakin kolmessa aikamme polttavaa yhteiskunnallista ja valtiollista asiaa: 

Ensinnäkin rokoteohjelma ja yliäyräiden lietsotut koronatartuntojen vaarat sulkutiloineen sekä rajoitteineen  ovat vallansiirtomenetelmä globaalille valtaeliitille, jossa kansallisvaltiot tuhotaan ohjaamalla ne maailmanhallinnon alaisuuteen. 

Toisekseen ja yllä mainittuun liittyen Euroopan unionia hallitsee finanssieliitin verkostot, joka lamauttaa lobbareidensa välityksellä kansanvallan jäänteitä lakialoite sekä lahjus kerrallaan. Suomen hallitus ja muu maan poliittinen tukevat monikansallisia suurlääkeyhtiöitä, jotka rahoittavat WHO:ta, joka vaikuttaa merkittävästi THL:n päätöksiin, mihin myös globaalit lääkefirmat vaikuttavat.   

Kolmanneksi virallinen Suomi on luovuttanut puolustuspoliittisen ja ulkopoliittisen valta-asemansa juutalaismafian (Siionin Viisaat) johtamalle läntiselle liittoumalle, jonka niin kutsutussa johdossa on Yhdysvallat. Toisin sanoen maamme poliittinen johto presidenttiä myöten, ovat NATOn agentteja kotimaassaan.   

Markku Juutinen 

Lähteet 

JacobinFinland Had a Patent-Free COVID-19 Vaccine Nine Months Ago — But Still Went With Big Pharma (jacobinmag.com) 

Johan van Dongen (14.2.2019). Modern Ghana. Why The World Health Organization Treats Bill Gates Like A President. Saatavina: Why The World Health Organization Treats Bill Gates Like A President (modernghana.com)   

Kaitlin Thaney (15-10.2018). George Soros – Wikimedia Foundation 

Islam Radio: Benjamin Freedman – Juutalaisten ylivallan kannattajista pois loikannut – Radio Islam (islam-radio.net) 

 The Great reset. Saatavina: https://www.weforum.org/great-reset/   

All the Jews Joe Biden has tapped for top roles in his administration – Jewish Telegraphic Agency (jta.org)  

_ _ _ _ _  

1. Taibbi, Matt (5.4.2010). RS. The Great American Bubble Machine. Saatavilla: http://www.rollingstone.com/politics/news/the-great-american-bubble-machine-20100405  

2. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.   

3. Jewish Encyclopedia (1906). http://www.jewishencyclopedia.com/articles/12909-rothschild   

4. Karin Hudes (2013). http://www.globalresearch.ca/world-bank-whistleblower-reveals-how-the-global-elite-rule-the-world/5353130http://www.interpretermag.com/karen-hudes-rts-whistleblower-who-believes-world-bank-controlled-by-second-species/http://archives2013.gcnlive.com/Archives2013/sep13/PowerHour/0926132.mp3http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHVgRgYdCsQ  

5. Ferguson, Niall (2008). The House of RothschildMoney’s Prophets, (s. 78) 

6Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty (2016). 

33 kommenttia

 1. INFORMAATIOVALLANKUMOUS
  Suomen kansa on vakavasti aivopesty. Se uskoo asioihin, jotka tuottavat varman tuhon koko Suomen kansalle. Se uskoo, että EU on hyvä ratkaisu Suomelle ja että valtamedia puhuu totta ja että korona on hengenvaarallinen sairaus ja että eduskunta edustaa kansan parasta. Asiat ovat päinvastoin: EU tuhoaa Suomen, valtamedia valehtelee systemaattisesti, korona on vain lievä kausiflunssa ja eduskunta ei lainkaan aja Suomen etuja, vaan on vahingollinen kansalle. Vaihtoehtomediat kuten magneettimedia edustavat Suomen kansaa parhaimmillaan. Niiden kannattajajoukko on toistaiseksi varsin pieni. Koska väkivaltaisen kumouksen mahdollisuus on poisluettu, niin vallankumouksen voi tehdä vain informaatiosodan avulla. Totuus on mahtava ase oikein käytettynä. Myös valhe on mahtava ase, ja tämän tietävät juutalaiset, jotka tänä päivänä hallitsevat planeettaa valheiden avulla. Esim. Saksan mahtava kansa on totaalisesti nujerrettu juutalaisten johtaman vapaamuurarijärjestön ja lahjonnan avulla. Maailmaa hallitsee miljardöörien pankkieliitti, jota viime kädessä hallitsevat Siionin Viisaat. Koko historiankirjoitus on väärennetty juutalaisten hyväksi. Jos kansat saisivat tietää, mitä kaikkea juutalaiset ovat saaneet aikaan maailmanhistoriassa, niin yksikään juutalainen ei jäisi henkiin. Pian Suomeenkin tulee laki, jossa rangaistaan holokaustin kiistäjiä. Holokausti on Uuden Maailman Järjestyksen uskonto. Suomessakin on yli 7000 vapaamuuraria, jotka ovat juutalaisten käskyvallassa. Meidän tulee tehdä informaatiovallankumous. Aloittakaamme pahimmasta isänmaan petturista eli presidentti Niinistöstä. Niinistö valtiopäivien avajaisissa vuonna 2013: ”Uusi maailmanjärjestys on muokkautumassa. Sen lopputulosta on vaikea ennustaa, mutta varmaa on, että se on parasta kohdata osana suurempaa yhteisöä. Olkoon se meillekin Eurooppa.” Näin puhuu Suomen kansan vihollinen numero 1. Maailman talousfoorumin (WEF), johon kuuluvat mm. kansan viholliset Olli Rehn, Jyrki Katainen, Alexander Stubb, Juha Sipilä, Sanna Marin, Annika Saarikko ynnä muita hirttämättömiä pettureita, tavoite on romahduttaa Suomen talous koronahuijauksella ja luoda mikrosiru-systeemi rokotusten avulla, millä pystyttäisiin ohjaamaan koko Suomen kansa orjaksi täydelliselle kansainväliselle diktatuurille. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan sen voi lukea WEF:n kotisivulta. Suomen varsinainen itsenäisyystaistelu on alkanut. Sen ensimmäinen isku pitää olla RT-PCR-testin todellisen merkityksen paljastaminen, sillä se romahduttaa koko koronahuijauksen. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 2. Paljon parjattu ja finanssimafian propagandan murjoma Kansallissosialismi olisi tuottanut liian vahvan Euroopan joka olisi ollut vakava uhka ’Lontoon kolonnalle’ ja siksi se tuhottiin yhteisvoimin liittoutuneiden voimilla.

  Amerikkalainen professori arvioi kansallissosialismia, muutama poiminta ja konekäännös linkin mielenkiintoisesta artikkelista
  — An American Professor looks at National Socialist Labor Policy
  Although there were very practical reasons for a reorientation in labor relations it must not be overlooked that philosophical grounds for a change existed as well. For years there had been an ideological war between National-Socialist theories of the state and community on one hand and the views of liberal democrats and Marxists on the other. To the National-Socialist it seemed that the individual liberty and the freedom of action available under democracy were but indications of weaknesses in the system. Under the liberal democratic state the authority of the government was subordinated in favor of the will of the individual. Accordingly, opposing economic groups took advantage of this freedom to organize for selfish purposes. The National-Socialists believed that the greater the reliance upon the principles of democracy the more pronounced the tendency would become for economic groups to intensify their respective organizations. Self-help by labor and business, if carried to its logical conclusion, would precipitate a struggle that would undermine the very foundations of the state. Further, this struggle would inevitably play into the hands of the Marxists.
  …Vaikka työsuhteiden uudelleensuuntautumiseen oli hyvin käytännöllsiä syitä, ei pidä unohtaa, että muutoksen filosofiset perusteet olivat olemassa. Vuosien ajan oli ollut ideologinen sota toisaalta valtion ja yhteisön kansallissosialististen teorioiden ja toisaalta liberaalidemokraattien ja marxistien näkemysten välillä. Kansallissosialistille näytti siltä, ​​että yksilön vapaus ja toimintavapaus demokratiassa olivat vain viitteitä järjestelmän heikkouksista. Liberaalin demokraattisen valtion aikana hallituksen auktoriteetti oli alistettu yksilön tahdon hyväksi. Vastaavasti vastakkaiset taloudelliset ryhmät käyttivät hyväkseen tätä järjestäytymisvapautta itsekkäisiin tarkoituksiin. Kansallissosialistit uskoivat, että mitä enemmän luotetaan demokratian periaatteisiin, sitä selvempi suuntaus on, että taloudelliset ryhmät vahvistavat organisaatioitaan. Työntekijöiden ja yritysten itsensä auttaminen, jos se viedään loogiseen johtopäätökseen, saisi aikaan taistelun, joka heikentäisi valtion perustuksia. Lisäksi tämä taistelu väistämättä jatkuu marxilaisten käsissä.

  Although principles of democracy were found to be “decadent” by the National-Socialists, their dislike of Marxian socialism was even more intense. The idea of the class struggle and the rule of the proletariat was anathema to the Nazis. These were teachings which, if accepted, would destroy the unity of the state by keeping its citizens in a constant turmoil. That a worker should feel primary loyalty to a proletarian colleague in a foreign country rather than to his own state was a view which Hitler emphatically rejected. The national state was uppermost in National-Socialist ideology. The National-Socialists characterized Communism as “an international Jewish disease”; and more than that by way of damnation could not be said.
  ….Vaikka kansallissosialistit havaitsivat demokratian periaatteiden olevan ”dekadentteja”, heidän marxilaisen sosialismin paheksuntansa oli vielä voimakkaampaa. Ajatus luokkataistelusta ja proletariaatin hallitsemisesta oli anatema natseille. Nämä olivat opetuksia, jotka hyväksyttäessä tuhoaisivat valtion yhtenäisyyden pitämällä kansalaiset jatkuvassa myllerryksessä. Se, että työntekijän tulisi tuntea ensisijainen uskollisuus ulkomailla sijaitsevalle proletaari kollegalle eikä omalle valtiolle, oli Hitlerin ehdottomasti hylkäämä näkemys. Kansallinen valtio oli ylin kansallissosialistisessa ideologiassa. Kansallissosialistit luonnehtivat kommunismin ”kansainväliseksi juutalaiseksi taudiksi”; ja muuta kuin tuomion kautta ei voida sanoa.

  The National-Socialists hold that the economic system is not an end in itself but that it must serve the common good. The economic order must no longer be thought of as a meeting ground for labor and business, each intently engaged in a struggle for selfish purposes. Rather, the world of industry and commerce must bring employees and employers together in a co-operative effort to serve the good of the national community. The basic unit in the new German industrial order is the Betriebsgemeinschaft, the “works-community,” which is to be thought of as a cell in a larger organism, the Volksgemeinschaft. … Instead of the class struggle there is common service for the Fatherland or, as the National-Socialists themselves put it, there is the realization that “Gemeinnutz geht vor Eigennutz.” 
  …Kansalliset sosialistit pitävät kiinni sitä, että talousjärjestelmä ei ole itsessään tarkoitus, vaan sen on palveltva yhteistä hyvää. Taloudellista järjestystä ei enää pidä ajatella työvoiman ja liiketoiminnan kokouksena, jossa kukin käy tiukkaa kamppailua itsekkäitä tarkoituksia varten. Pikemminkin teollisuuden ja kaupankäynnin maailman on tuotava työntekijöitä ja työnantajia yhteen yhteisymmärryksessä kansallisen yhteisön hyväksi. Uuden Saksan teollisuusjärjestyksen perusyksikkö on Betriebsgemeinschaft, ”Works-yhteisö”, joka on nähtävä soluna suuremmassa organismissa, Volksgemeinschaftissa. … Luokkataistelun sijaan on yhteinen palvelu isänmaan tai, kuten kansalliset sosialistit itse ilmaisivat, on olemassa toteutus, että yhteinen hyöty menee oman hyödyn edelle, ”Gemeinnutz Geht Vor Eigennutz”.
  https://nationalvanguard.org/2021/03/an-american-professor-looks-at-national-socialist-labor-policy/
  https://nationalvanguard.org/2021/03/why-did-jews-invent-the-holocaust-2/

  Tuon luettuaan on helppo ymmärtää miksi kansallis-soisialistinen Saksa joutui ’Lontoon kolonnan’ tai pankkimafian kynsiin ja hampaisiin. Ja sama syy tekee ymmärrettäväksi miksi Kiina ja Venäjäkin tänään ovat kokeneet saman kohtalon. Maiden valtiokapitalismi on paljolti ellei täysin juuri kansallissosialismia; valtio ohjaa eli laivassa on kapteeni joka valvoo etteivät korporaatio-kapitalistit ja oligarkit ota valtaa (poliittisia päättäjiä) omiin käsiinsä ja tuhoa valtiota kuten meille on käynyt. Jokainen täyspäinen ymmärtää että se on viisautta ja ainoa tapa pitää maa suvereenina ja oman kansan hallinnassa.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Kansallissosialismi talouden mallina on mustamaalattu perusteellisesti sionisti-median ja H-woodin toimesta koska se ei mahdollista pankkiiri mafian ’nukkuessa rikastumista’.
   Erityisen suurta roolia sen maineen tahrimisessa on näytellyt ja yhä näyttelee holokausti johon siitä on tehty syyllinen vaikka kyse on eri asioista.
   ***Mitä kauemmaksi ajassa maailma etääntyy väitetystä tapahtumasta, sitä helpompaa on väittää, että ”holokausti” tapahtui. Kun koulutus heikkenee tasaisesti ja kansalaiset ovat entistä huolestuneempia toisaalta pinnallisesta viihteestä ja toisaalta työpaikkansa säilyttämisestä, on vähemmän todennäköistä, että kukaan esittää perustavanlaatuisen kysymyksen:
   Jos aiomme ikuisesti kunnioittaa kuutta miljoonaa väitetysti murhattua juutalaista, luoda organisaatioita ja rakentaa muistomerkkejä heidän kuolemaansa liioitellen, eikö meillä pitäisi ainakin olla kiistattomia todisteita siitä, että heidät todella tapettiin; että rikos todella tapahtui?
   Näin kysyy Gerard Menuhin, brittiläis-sveitsiläinen toimittaja, kirjailija ja elokuvantuottaja. Hän on juutalaisten vanhempien poika, amerikkalaisen viulistin ja kapellimestarin Yehudi Menuhinin poika, jota pidetään ”yhtenä 1900-luvun suurimmista viulisteista”artikkelissa Ennakoiko Hitler uuden maailmanjärjestyksen?
   ‘That which is called Democracy in other countries is, in most cases, nothing but the subversion of public opinion, gained by the skilled manipulation of the press and of money, and a devious interpretation of the results which this has achieved.’
   (From Adolf Hitler’s speech, Nürnberg, 12 September, 1938)
   Isn’t this exactly what we mean, when we define the traitorous conditions of politics in Germany – and elsewhere?
   Menuhin:
   …”Sitä, mitä muissa maissa kutsutaan demokratiaksi, ei useimmissa tapauksissa ole muuta kuin lehdistön ja rahan ammattitaitoisella manipuloinnilla saavutettu julkisen mielipiteen horjuttaminen ja siten saavutettujen tulosten karkea tulkinta.”
   (Adolf Hitlerin puheesta, Nürnberg, 12. syyskuuta 1938)
   http://www.veteranstoday.com/2017/01/18/did-hitler-foresee-the-new-world-order/

   *** ”Antisemitismi” ilmaisuna ei ole vain väärä sana, se on roskaa. …. Ashkenazi-juutalaiset polveutuvat yleisesti hyväksytyn tiedon mukaan (pää)osin 8. vuosisadan kasaareista. (Tästä kiistellään tänään eivätkä tätä tukevat geenitutkimukset ole täysin vakuuttavia. Joka tapauksessa alkuperäisiä hebrealaisia he eivät liene kuin osittain.)
   Antisemitismi olisi impotentti näennäis-ilmaus, ellei sitä yhdistettäisi ’Holokaustiin’.
   http://www.veteranstoday.com/2016/04/14/the-intellectual-death-of-anti-semitism-interview-with-jewish-writer-and-novelist-gerard-menuhim-part-i/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. People Versus Plutocrats: Hitler’s Anti-Capitalist Legacy — Hitlerin kapitalismin vastainen perintö
   The Fuhrer is shown throughout the book to be a foreign policy realist, whose primary goal was the safeguarding of Germany first, then European civilization as a whole, from the rising external threats of Jewish Anglo-America and Bolshevized Russia. His numerous peace overtures to Great Britain, even years into the war, are documented along with his extraordinary attempts to keep Germany out of war with the United States.
   …Fuhrerin on koko kirjassa osoitettu olevan ulkopoliittinen realisti, jonka ensisijainen tavoite oli suojata ensin Saksa, sitten koko eurooppalainen sivilisaatio juutalaisten Anglo-Amerikan ja Bolshevisoidun Venäjän kasvavilta ulkoisilta uhilta. Hänen lukuisat rauhan tarjoukset Iso-Britannialle, jopa vuosien ajan sodassa, on dokumentoitu yhdessä hänen kiistattomien pyrkimyksiensä kera pitää Saksa poissa sodasta Yhdysvaltojen kanssa.
   https://national-justice.com/opinion-and-analysis/people-versus-plutocrats-hitlers-anti-capitalist-legacy

   Se ettei Hitler näissä tavoitteissa onnistunut johtui pääosin siitä että hänen ei annettu onnistua. Hänet ja kansallissosialismi piti tuhota. Tilannetta voisi verrata tämän hetken Kiinan ja Venäjän tilanteeseen: maat eivät saa olla sitä mitä haluavat olla ja ovat jatkuvan häirinnän ja provosoinnin kohteena.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  3. Venäjä ei ole venäläisten hallussa, vaan juutalaisten oligarkkien ja juutalaisen alamaailman (mafia). Se on siis edelleen kommunistinen, kun juutalainen raha-aateli omistaa lähes kaiken eikä mitään oikeusturvaa ole. Holhoax-opit ovat voimissaan ym. Putin on tuskin itsekään venäläinen ystövyyssuhteide ym. perusteella. Hän murhasi 300 oman maan köyhää taapertajaa kerrostaloiskuilla, jotta pääisisi toteuttamaan hirveitä kansanmurhia.

   Kommunistinen Kiina on nimensäkin mukaan kommunistinen. Ihmeellinen kirjoitus siis. Eivät ole kansallissosialismia nuo

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
   1. Sinulla vanhentuneet tiedot tai sitten olet propagandan uhri. Tuollaisia kirjoituksia on paljon ’aivopesumediassa’. Kannattaa päivittää tiedot luotettavista lähteistä.
    Amerikkalainen Venäjän historian prof. Walter G. Moss: Vladimir Putinille politiikka on sydämen eikä vain vallankäytön asia
    Putin on korvannut itsevaltiuden käsitteen ”suvereenisella demokratialla”. … ”suvereeni demokratia on vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistuma, aivan kuten itsevaltius oli tsaarin aikakauden.” Uusi termi on tarkoitettu tuomaan julki, että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä vastuussa kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle.”
    Valtiokapitalismi ei ole kommunismia. Etkö sitä ymmärrä?

    http://historynewsnetwork.org/article/158989

    Plusääni(0)Miinusääni(3)
     1. Voithan täällä kirjoittaa ja väittää mitä haluat mutta juttusi ovat vain omia harhojasi joita asioihin paremmin perehtyneet eivät allekirjoita. Juuri tuota yksipuolista russofobiaa valtamedia on tulvillaan ell näytät olevan sen propagandan sokea uhri.

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
     2. Kyllä minä perustan ihan faktaan ja sen voi selvittää muutamalla klikkauksella. Sinä itse uskot Venäjään, koska valtamedia viimeinkin hieman mollaa sitä. Tämä alkoi vasta 2000-luvun lopussa. Uskoit varmaan Neuvostoliittoonkin sitten ja kommunismiin

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Jos tässä joku on paropagandan ja vajavaisten tietojen uhri, niin se on tämä nimimerkki ’huonot tiedot sinulla’. Tshang lataa täyttä asiaa ja se on sitä oikeaa tietoa, joka on pysynyt muuttumattomana aivan maailmansodista lähtien. Kaikki oikea tieto on muutenkin tuhottu pitkälti verkosta ja tilalle tuotu kasapäiten valeopposioroskaa. Vain se on sallittua. Tänäpäivänä lähes kaikki toisinajattelijatahot ovat kontrolloitua paskaa. Niille yhteistä on kansallissosialistisen Saksan parjaaminen ja sen ajan yhdistämisen tähän korona-aikaan, eli totuusarvoltaan täyttä sontaa. Ja tosiaan mistään russofobiasta ei ole kyse, vaan että tiedostaa ketkä siellä(kin) todella käskyttää. Nationalismi ja vastaava ajattelu on ankarasti kiellettyä, on holohoax lait, juutalaisia suositaan ja kaikkia ”antisemitistejä”, eli totuusporukkaa paheksutaan. Vain kosher sertifioitu kansallismielisyys on siellä sallittua, aivan kuten täälläkin.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Toinenkin russofoobinen ’professori’ jota totuus ei kiinnosta. Voihan täällä kaikenlaista pashaa jauhaa kun ei ole halua tai kykyä perehtyä totuuteen. Minusta se on tämän sivuston ongelma ettei kommenttien totuus-astetta valvota. Täällä voi kirjoittaa sujuvasti eksyttäviä puuta heinää kommentteja pelkkänä omana mielipiteenä. Siksi sivuston maine ei ole hyvä eikä lukijoita ole kuin suppea määrä. Voi vaikka väittää ettei russofoobisia v-muurareita ole olemassakaan vaikka kuten linkki kertoo heitä on meilläkin 7000 ja ovat miltei poikkeuksetta russofoobeja.
      https://areena.yle.fi/1-1772018

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Magneettimedian huono maine ei niinkään johdu kommenttiosion vapaasti rehottavista mielipiteistä, vaan siitä, että juutalaismafian vaikutuksen alainen valtamedia on mustamaalannut sivuston, mihin loanheittoon on yhdistynyt suuri osa ”taviksista” ja jopa osa vaihtoehtomedioista. Tämä kertoo siitä, että Magneettimedian artikkelit ovat todella syvälle meneviä totuuksia ja analyysejä nykyisten vallanpitäjien ja poliittisen järjestelmän mädänneisyydestä, myös globaalina ilmiönä.

      P.S.

      On totta, että Suomen kansanpetturipoliitikot ja heitä tukeva valtamedia harjoittaa jatkuvaa likasanko politiikkaa Venäjää kohtaan. Tämä sisältyy juutalaismafian johtavan vapaamuurareiden ja heidän toimihenkilöidensä (ilman VM:n vihkimystä) tehtäviin. Kuitenkin Suomen ulkopoliittinen turvallisuus, yhteiskunnallinen hyvinvointi ja taloudellinen kehittyminen edellyttäisi hyvien suhteiden luomista juuri Venäjälle, ja myös Itä-Aasiaan. (Maailman poliittinen ja taloudellinen johtoasema on siirtymässä Yhdysvaltojen johtamasta lännestä Itä-Aasiaan). Itsenäistymisen myötä Suomeen pitäisi luoda oma ulko- ja turvallisuuspolitiikka, joita nykyisin Suomessa ei ole. Näiden tilalla on häntää heiluttavan villakoiran asema Brysselin suuntaan ja Yhdysvaltojen sanelema puolustusdoktriini. Tarvitaan puolueettomuuspolitiikkaa ja yhteistyötä naapurien kanssa, ennen muuta Venäjälle.

      Juutalaismafia hallitsee Yhdysvaltoja ja Venäjää, mutta Venäjällä sen vaikutus on miedompaa.

      Niin muodoin on totta, että kumpaakin suurvaltaa sekä Venäjää että Yhdysvaltoja hallitsee ”juutalainen” eliitti [1-8]. Näin ollen on mahdollista, että eliitti pyrkii juonittelemaan poliittisia ratkaisuja, mitkä voisivat johtaa jopa aseelliseen konfliktiin Venäjä ja tiettyjen NATO-maiden välille, mutta globaalille eliitille erittäin hyödyllinen Suomi ajautuisi siinä toisten jalkoihin. (Lähteet löytyvät linkistä avautuvasta artikkelista: https://www.magneettimedia.com/venajan-painostus-ja-suomen-sisaiset-viholliset/)

      Suomi säästyisi yllä mainitulta ulkopoliittiselta onnettomuudelta vain siinä tapauksessa, että valta otettaisiin pois kansanpetturipoliitikoilta ja maahan asetettaisiin uusi puolueettomuuspolitiikkaa kunnioittava poliittinenjärjestelmä.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     3. ”Juutalaismafia hallitsee Yhdysvaltoja ja Venäjää, mutta Venäjällä sen vaikutus on miedompaa.”

      Itse olen päätynyt siihen että Venäjän tilanne on erilainen USAan verrattuna. Tottakai maassa on ’juutalaisia’ tai ovatko sitten enemmän aikoinaan Volgan mutkan tienoille vaeltaneita kasaareja NL:n ajoilta. Heidän kanssa on tultava toimeen kun he ovat osa kansaa. Putin on kuitenkin saanut maan hyvään kuntoon eikä kakkua tai satoa korjaa vain tuo ’juutalaista’ alkuperää oleva itsekäs oligarkki-mafia. Hän on yhä enemmän painottanut valtiokapitalismia jossa talouden pitää kantaa vastuuta koko kansasta ja korostaa perheen ja uskonnon merkitystä. Miksei se olisi vilpitöntä?
      Mitä näihin ’juutalaisiin’ tulee niin he lienevät (pää)osin integroituneet, ovat osa valtiota (ei vain pelkkä parasiitti-mafia) ja antavat oman panoksensa maan menestykselle mikä on hyvä asia. Niin pitäisi maailman muidenkin, erityisesti USAn ’juutalaisten’ tehdä eikä toimia vain vihattuina parasiitteina asumissan maissa ja kieltäytyä rahoittamasta Israel-imperiumia rakentavia sionisteja. Kun he eivät siihen suostu niin hyväksikäytetyille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin yrittää pakottaa heidät siihen.
      Maailman kannattaisi ylipäätään toimia niin että antaa ’juutalaisten’ paiskia hommia mutta pitää heidät pois valtarakenteista jotteivat pääse kahmimaan kaikkea itselleen ja rakentamaan omaa imperiumiaan jossa muille ei ole tilaa. Sanonta ’hyvä renki mutta huono isäntiä’ pätee suureen osaan heitä. Toistaiseksi siinä ei ole onnistuttu.

      Plusääni(0)Miinusääni(3)
     4. http://www.renegadetribune.com/putin-unveils-israeli-ww2-memorial-honors-red-army-for-ending-holocaust/

      Putte siis kunnioittaa porukkaa, jotka murhasivat 1900 luvulla satoja miljoonia venäläisiä ja muita kaukaasian veljiä euroopassa valheidensa/propagandakoneistonsa avulla. Putte ei tunnusta totuutta ja laittaa ’vääränlaiset’ tutkijat vankilaan.

      Lännen ja Venäjän todelliset valtiaat

      Ja mitä tulee tuohon juutalaisten kanssa yhteiseloon ja ’antaa heidän paiskia hommia’ kommenttiin, niin eikö historia ja sadat karkotukset kerro jo jotain tästä hyvästä yhteiselosta ja tunnetusti juutalaisilta käy hyvin nuo rahahommat ja manipulointi ja sitä kautta vallan kahmiminen itselleen. Eivät he mitään tuottavaa työtä tee. Mitä lisäarvoa he tuovat meille näillä toimillaan?
      Ja edelleen, jankkaat jostain russofobiasta, kun täällä osoitetaan aivan toinen taho, kuin venäjän kansa. Ei täällä heitä kritisoida, vaan tätä erillistä porukkaa, jolla suuri valta myös Venäjällä. Täysin kiistaton asia. Tämä remmi vetää yhtä köyttä yli rajojen, vaikka näennäistä eripurateatteria isäntäkansoille esittävätkin. Samaa näennäisteatteria on puoluepolitiikka, jotka siis kaikki lopulta palvelet suurta pääomaa, eli juutalaisia, sekä tämä maiden välinen eripuran lietsominen on samaa teatteria, koska sama heimo käskyttää joka suunnalla. Gojimien tappaminen sodissa on rituaalimurhaamista Talmudin oppien mukaan.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     5. @totuus kiinnostaa
      18.3.2021 at 7.11
      Kyllä minä tuon kaiken tiedän. Mutta ei menneessä kannata roikkua koska sitä ei voi muuttaa. Kannattaa panostaa tulevaan ja oppia menneestä ja minusta Putte tekee niin. Ei hän voi mitään maansa historialle eikä omalle roolilleenkaan siinä aiemmin. Mutta nyt hän rakentaa maataan toisessa hengessä. Ja se on hyvä asia. Jospa hän on tajunnut joitain isompia asioita nyt jälkikäteen? Niinhän yleensä on että ne selviävät vasta iän ja tiedon kasvaessa, monille ei koskaan.
      Maansa jutikpoiden kanssa hän joutuu elämään kuten muutkin omiensa kanssa. Turha heitä on liikaa syyttää ja valittaa jos itse antaa vallan niille. Pitää vaan pitää huoli siitä että niin ei käy. Turha rikollisiakaan syyttää koska se ei auta mitään. Pitää vain pitää huoli siitä että joutuvat vastuuseen rikoksistaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     6. @totuus kiinnostaa
      18.3.2021 at 7.11
      ”jankkaat jostain russofobiasta, kun täällä osoitetaan aivan toinen taho, kuin venäjän kansa. Ei täällä heitä kritisoida, vaan tätä erillistä porukkaa, jolla suuri valta myös Venäjällä…”
      Kyllä Putinia syytetään täällä petturuudesta Venäjän kansaa kohtaan ja minusta silloin puhutaan kansasta. Jos ei puhuta niin silloin ei pitäisi käyttää russofobia sanaa lainkaan vaan pelkistää asia puhtaasti judeofobiaksi ja puolustaa niitä tekoja joita Putin tekee kansansa parhaaksi, kuten rauhan, perhearvojen ja ortodoksisen uskonnon painottaminen.
      Nyt tuntuu ettei niille anneta mitään arvoa vaan hänestä tehdään yksi suuri piru illujen joukossa. Miksei ole mitään luottoa ja miksi jopa persutkin mollaavat häntä? Kummallista se on.
      Ja pitäisi tajuta sekin ettei hän voi tosiasioille mitään, ne ovat olemassa ja niitä voi muuttaa vain hitaasti, ei asettumalla sellaiseen vastakarvaan että kieltäytyy yhteistyöstä kokonaan. Minusta hän on tehnyt vain hyvää maalleen ja koko maailmalle. Ja hän on tarjonnut yhteistyön kättä Euroopalle joka on torjunut sen. Miksi ihmeessä.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     7. Putin karkotti tai tappoi vain pari oligarkkia ja lukuisia loikkareita, vakoojia tms. Länsi salli laajat tappamiset ja lakaisi ne maton alle Skripalien juttuun saakka.

      Putinin lapsuudenystäviä ja ikiystäviä ja veriveljiä ovat juutalaiset Rotenbergit. Kaikki oligarkit ovat juutalaisia. Miksi heidän ryöstösaalista ei ole palautettu kansakunnalle? Valtionyhtiöt ovat juutalaiseliitin kontrollissa myös. Niitä on taas yksityistetty takavuosina.

      Putin ei ole katkaisuut välejä myöskään venäjän mafiaan, joka on juutalainen. Pikemminkin siis mafian annettiin ottaa yrityksiä haltuunsa ja maa onkin jo eräänlainen mafiavaltio.

      Mikään ei ole muuttunut. Putin on samaa jengiä, joka on ollut vallassa vuodesta 1991. Jeltsinin perhe sai syytesuojan, vaikka sen suojissa koko Venäjä päätyi juutalaisoligarkeille. Mitään ei ole palautettu. Valtataistelussa muutama oligarkki siis sai lähteä ja omaisuudet menivät niille muille. Pikemminkin näyttäisi, että Putinilla on läheiset suhteet Lubavich-juutalaisiin ja nämä kovan linjan chassidit saivat Putinin myötä kaiken vallan Venäjän juutalaisuudessa. Sama Schneerson-väki vetää myös Yhdysvaltoja

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     8. @Tshang
      18.3.2021 at 17.51
      En tiedä mistä keräät noita tietojasi mutta ei niitä asoihin paremmin perehtyneet jaa. Itse luen paljon korkean tason vaihtoehto mediaa eikä siellä tuollaisia kerrota.
      Jos tuo olisi totuus niin silloin Putte olisi pelkkä bluffari mihin en usko.
      Jos mies kuuluu ortodoksiseen kirkkoon, tukee suuria perheitä ja perhearvoa eikä lbgt meininkiä niin kyllä se kertoo aika paljon. Myös hänen vilpitön rauhan tahtonsa ja diplomatian kyky on omassa luokassa kun vertaa esim.sionistien nukkeen Bideniin.
      Ja hänen on pakko tulla toimeen ’juutalaisten’ kanssa koska niillä on paljon valtaa historiallissita syistä joihin hän ei ole syyllinen eikä pysty vaikuttamaan. Se asia muuttuu vain ajan kanssa kansan voimalla. Viisas sanoo: parempi laiha sopu kuin lihava riita. Sellaista asennetta mikä meilläkin vallitsee hän ei ansaitse.

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
     9. Nyt siis Putin ei pysty vaikuttamaan mihinkään. No silloinhan juutalaisilla on valta. Tasokkaat vaihtoehtomediat voivat olla harhautusta. Sitäpaitsi ihmisillä on tarve uskoa asioiden olevan paremmin kuin ne ovat. Tässä on melko laadukas huijaus myös. Tosin aika selkeä pitäisi olla jollekin median vetäjälle ja tiettyjen asioiden jo pakottaa ajattelemaan. Voi olla siis kyse valevaihtoehtomediasta. Niihin satsataan ja ne voivat olla melko tasokkaitakin tainäyttää sellaiselta. Alkeelliset virheet ym. tietenkin panevat ajattelemaan asioista perillä olevan.

      Lenini oli myös täysi juutalainen, mutta tämä myönnettiin virallisesti vasta n. 10 vuotta sitten. Melko varmasti myös Stalin oli juutalainen. Nämä siis salattiin kansalta. Putin on myös tällainen huijaus. Juutalainen esittää parempaa vaihtoehtoa kansalle.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     10. Putinin suhde Lubavicheihin (Lazar ym.) on jo ainakin 10 vuotta sitten ollut suoraan wikipediastakin luettavissa. Kynttiläsi menee hukkaan, jos panet toivosi väärään kohteeseen. Itse asiassa juuri tuollaisen hyväuskoisuuden vuoksi muiden on hankalampi itää yhtäkään kynttilää vakan alla tms.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     11. Arvasin, että sanot tuon. Mutta tuossa wikin artikkelissa oli selvät lähteet ja kyse oli faktoista, jotka löytyvät kylä muualtakin. Tarkoitus oli sanoa, miten selkeästi kaikki on nähtävissä. Edeleen siis ne oligarkit, Putinin läheinen suhde heihin ja Chabad-Lubavichit jne. Sama Chabad hallitsee Länttä. Jatkuva ja laaja ja järjestelmällinen salamurhaaminen sallittiin jopa Lännen suurvaltojen maaperällä

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Gary Weaninmukaan Mishpucka omisti 90-luvullakin sekä Venäjän että USA:n

    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/16/gary-l-wean-theres-a-fish-in-the-courthouse/

    ”Muutaman vuoden sisällä Weanille valkeni, että hänen vainoamisensa takana olivat juutalaiset. Selvät faktat osoittivat, että alusta lähtien kyseessä oli juutalaisten juonittelu hänen tuhoamisekseen. Asialla olivat koko ajan olleet juutalaiset. Kyseessä oli juutalaisten mafia. Kyseessä oli myös ihan oikea mafia, sillä kv. juutalaisuus oli hänen mukaansa venäläisten juutalaisten pyörittämän järjestäytyneen rikollisuuden otteessa. Kyseessä oli siis Mishpucka, Venäjän juutalaisten kv. rikollismafia, joka hallitsi jo lähes kaikkea järjestäytynyttä rikollisuutta maailmassa. Amerikassa se ohjasi valtaosaa juutalaisista pelon avulla eli suuri osa alistui tarvittaessa tottelemaan Mishpuckan käskyjä. Mishpucka oli erittäin vaarallinen, sillä toisin kuin Italian mafialla, sillä ei ollut vain tuomari siellä tai täällä, vaan se oli alistamassa koko systeemiä valtaansa. Se omisti jo useimmat lehdet ja pankit ja pystyi koko ajan enemmän käskyttämään poliittista kenttää kaikilla tasoilla. Kun puolet lakimiehistä oli juutalaisia, saattoi Henry Fordin sanoin juutalaismafia saada aikaan mitä hyvänsä, sillä joskus tuomari, syyttäjä ja puolustusasianajaja olivat juutalaisia. Mishpuckan napamiehet pääsivät valitsemaan tuomarit sellaisiin juttuihin, joissa vilppiä tehtiin mafian eduksi. Mishpucka saattoi käskyttää eri viranomaisista mafian jäseniä ja muita juutalaisia ja heidän kätyreitään Weanin kimppuun eri tavoin. Koska yhteiskunta oli pitkälle juutalaismyönteinen, ei tosiasioihin katsominen ollut ollut helppoa Weanillekaan. Hänellekin oi rakennettu jopa alitajuinen syyllisyys juutalaisten puolesta ja kammo kaikkea juutalaisvastaisuutta kohtaan.

    Wean tajusi oikein maailman tilanteen ja maailman historian. Hän on oivaltanut, että koko ns. kylmä sota oli Mishpuckan suuri huijaus, jota käytettiin Mishpuckan eduksi niin kommunistimaissa kuin ns. ”vapaassa maailmassa.” Kommunismi oli Mishpuckan keksintöä ja väline maailman alistamiseksi ja suurten rikosten mahdollistamiseksi. Neuvostoliittoa ja USA:ta johti yksi ja sama Mishpucka, joka oli Venäjän vallankumousten takana. Neuvostoliitto laski juuri juutalaisia mafiosoja USA:in emigranteiksi, kun juutalaisemigraatiosta oli saatu sopimukset. Juutalaiselle Leninille ”porvari” oli yhtä kuin ei-juutalainen, joka omisti jotain. Mishpuckan hallitessa oli kristittyjä ja muita ei-juutalaisia murhattu kymmeniä miljoonia.

    Wean oli huomannut, että amerikkalaisia ja koko maailmaa petettiin myös kansallissosialismin osalta. Hänen mukaansa kansallissosialismissa oli ollut kyse aidosta kansan tekemästä vallankumouksesta, jossa Mishpuckan rikoksista pöyristynyt kristillinen kansakunta oli itsepuolustukseksi tehnyt vallankumouksen Adolf Hitlerin johdolla. Kansallissosialismi oli ollut terve järjestelmä ja siksi Mishpucka oli tuhonnut sen alistamiensa ja pettämiensä kansakuntien avulla. Mishpucka oli siis sodasta vastuussa ja oli petkuttanut koko maailmaa holokaustivalehtelun avulla ja muun sotapropagandan kautta. Hitlerin toimet olivat olleet reaktioita Mishpuckan toimiin ja itsepuolustusta. Juutalaiset oli siirretty pois Eurooopasta eikä mitään joukkomurhia ollut ollut. Kyseessä oli Mishpuckan valheoperaatio. Keskitysleirien valokuvatkin osoittavat selvästi, että juutalaisia oli ruokittu siellä paremmin kuin saksalaisia sotilaita. Hitlerin vallankumouksesta Wean totesi, että juuri samantyyppinen aito kansan suorittama vallankumous olisi ollut syytä tehdä myös USA:ssa ja pian, sillä muuten Mishpucka orjuuttaisi koko yhteiskunnan täydellisesti ja tuhoaisi sen. Koko maa oli jo hajoamassa liitoksistaan. Todettakoon kuitenkin, että kyseessä oli hätäratkaisu, koska USA:n perustuslaki oli hylätty ja maata oltiin siis tuhoamassa ja orjuuttamassa. Vallankumous oli tosin ollutkin laillinen Saksassa. Jonkinlainen kumous olisi edessä ja hallittu selllainen tietenkin veristä sisällissotaa parempi. Kansa oli USA:ssa ajettu seinää vasten ja oli mahdollista, että seinää vasten ajettu jäniskin yrittäisi puolustautua, kun sille viimein oli valkenemassa, kuka oli vihollinen.”

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Ron Unz: — Covid-19-pandemian puhkeamisen hypoteettinen skenaario — tarkistamaton konekäännös

  The Hypothetical Scenario of the Covid-19 Outbreak
  Given the conclusions suggested above, I think it may be useful for me to provide my own summary of a plausible scenario for the Covid-19 outbreak. Although I had already presented this outline six months ago in one of my previous articles, I see no need for any revisions. Obviously, this reconstruction is quite speculative, but I think it best fits all the available evidence, while individual elements may be modified, dropped, or replaced without necessarily damaging the overall hypothesis.

  (1) Rogue elements within our large national security apparatus probably affiliated with the Deep State Neocons decided to inflict severe damage upon the huge Chinese economy using biowarfare. The plan was to infect the key transport hub of Wuhan with Covid-19 so that the disease would invisibly spread throughout the entire country during the annual Lunar New Year travels, and they used the cover of the Wuhan International Military Games to slip a couple of operatives into the city to release the virus. My guess is that only a relatively small number of individuals were involved in this plot.

  (2) The biological agent they released was designed primarily as an anti-economy rather than an anti-personnel weapon. Although Covid-19 has rather low fatality rates, it is extremely contagious, has a long pre-symptomatic infectious period, and can even spread by asymptomatic carriers, making it ideally suited for that purpose. Thus, once it established itself throughout most of China, it would be extremely difficult to eradicate and the resulting efforts to control it would inflict enormous damage upon China’s economy and society.

  (3) As a secondary operation, they decided to target Iran’s political elites, possibly deploying a somewhat more deadly variant of the virus. Since political elites generally tend to be elderly, they would anyway suffer far greater fatalities.

  (4) The deadly SARS and MERS outbreaks in East Asia and the Near East had never significantly spread back to America (or Europe), so the plotters wrongly assumed that the same would be the case with Covid-19. Anyway, since international organizations always ranked the US and Europe as having the best and most effective public health systems for combating any disease epidemic, they believed that any possible blowback damage would be very minor.

  (5) Only a small number of individuals were directly involved in this plot, and soon after the disease was successfully released in Wuhan, they decided to further safeguard America’s own interests by alerting the appropriate units with the Defense Intelligence Agency, probably by fabricating some sort of supposed “intelligence leak.” Basically, they arranged for the DIA to hear that Wuhan was apparently suffering a “cataclysmic” disease outbreak, thereby leading the DIA to prepare and distribute a secret report warning our own forces and allies to take appropriate precautions.

  (6) Unfortunately for these plans, the Chinese government reacted with astonishing determination and effectiveness, and soon stamped out the disease. Meanwhile, the lackadaisical and incompetent American government largely ignored the problem, only reacting after the massive outbreak in Northern Italy had gotten media attention. Since the CDC had botched production of a testing kit, we had no means of recognizing that the disease was already spreading in our country, and the result was massive damage to America’s economy and society. In effect, America suffered exactly the fate that had originally been intended for its Chinese rival.

  — Covid-19-tautipesäkkeen hypoteettinen skenaario — tarkistamaton konekäännös
  Edellä esitettyjen johtopäätösten perusteella minusta voi olla hyödyllistä antaa oma yhteenveto Covid-19-taudin todennäköisestä skenaariosta. Vaikka olin jo esittänyt tämän luonnoksen kuusi kuukautta sitten yhdessä aiemmissa artikkeleissani, en näe tarvetta tarkistuksille. On selvää, että tämä jälleenrakennus on melko spekulatiivista, mutta mielestäni se sopii parhaiten kaikkiin käytettävissä oleviin todisteisiin, kun taas yksittäisiä elementtejä voidaan muuttaa, pudottaa tai korvata vahingoittamatta välttämättä yleistä hypoteesia.

  (1) Luultavasti Deep State Neocons -yhtiöön kuuluvan suuren kansallisen turvallisuuslaitteistomme rikoselementit päättivät aiheuttaa vakavia vahinkoja Kiinan valtavalle taloudelle biotareilla. Suunnitelmana oli tartuttaa Wuhanin keskeinen liikennekeskus Covid-19: llä, jotta tauti leviää näkymättömästi koko maahan vuotuisten kuun uudenvuodenmatkojen aikana, ja he käyttivät Wuhanin kansainvälisten sotapelien peitteitä liukastamaan pari operaattorit kaupunkiin vapauttamaan virus. Oletan, että vain suhteellisen pieni määrä ihmisiä oli mukana tässä juonessa.

  Heidän julkaisemansa biologinen aine suunniteltiin ensisijaisesti talouden vastaiseksi eikä jalkaväkeaseeksi. Vaikka Covid-19: llä on melko alhainen kuolemantapaus, se on erittäin tarttuvaa, sillä on pitkä oireenmukainen tartuntojakso ja se voi levitä jopa oireettomilla kantajilla, mikä tekee siitä ihanteellisen tähän tarkoitukseen. Siten, kun se on vakiinnuttanut asemansa suuressa osassa Kiinaa, sen hävittäminen olisi erittäin vaikeaa, ja siitä johtuvat pyrkimykset sen hallitsemiseksi aiheuttaisivat valtavia vahinkoja Kiinan taloudelle ja yhteiskunnalle.

  (3) Toissijaisena operaationa he päättivät kohdistaa Iranin poliittiset eliitit mahdollisesti ottamalla käyttöön jonkin verran tappavamman viruksen variantin. Koska poliittiset eliitit ovat yleensä ikääntyneitä, he kärsivät joka tapauksessa paljon suuremmista kuolemantapauksista.

  (4) Tappavat SARS- ja MERS-taudinpurkaukset Itä-Aasiassa ja Lähi-idässä eivät ole koskaan levinneet merkittävästi takaisin Amerikkaan (tai Eurooppaan), joten piirtäjät olettivat virheellisesti, että sama pätee Covid-19: een. Joka tapauksessa, koska kansainväliset järjestöt pitivät Yhdysvaltoja ja Eurooppaa aina parhaimpien ja tehokkaimpien kansanterveysjärjestelmien kanssa taudinepidemian torjunnassa, heidän mielestään mahdolliset takaisinoton vahingot olisivat hyvin vähäisiä.

  (5) Vain pieni osa henkilöistä oli suoraan osallisena tässä juonessa, ja pian taudin onnistuneen vapauttamisen jälkeen Wuhanissa he päättivät turvata Amerikan omat edut ilmoittamalla asiaankuuluville yksiköille puolustus tiedustelupalvelulla todennäköisesti valmistamalla joitain eräänlainen oletettu ”tiedusteluvuoto”. Pohjimmiltaan he järjestivät DIA: n kuulemaan, että Wuhan kärsi ilmeisesti ”katastrofaalisesta” taudinpurkauksesta, mikä johti DIA: n laatimaan ja jakamaan salaisen raportin, joka varoittaa omia voimiamme ja liittolaisiamme ryhtymään asianmukaisiin varotoimiin.

  (6) Valitettavasti Kiinan hallitus reagoi hämmästyttävän päättäväisesti ja tehokkaasti näihin suunnitelmiin ja hävitti pian taudin. Samaan aikaan Yhdysvaltojen puutteellinen ja epäpätevä hallitus jätti suurelta osin huomiotta ongelman ja reagoi vasta sen jälkeen, kun Pohjois-Italian massiivinen taudinpurkaus oli saanut tiedotusvälineiden huomion. Koska CDC oli estänyt testaussarjan tuotannon, meillä ei ollut keinoja tunnistaa, että tauti oli jo leviämässä maassamme, ja seurauksena oli valtava vahinko Amerikan taloudelle ja yhteiskunnalle. Itse asiassa Amerikka kärsi täsmälleen kohtalosta, joka oli alun perin tarkoitettu sen kiinalaiselle kilpailijalle.
  https://www.unz.com/runz/american-pravda-covid-19-its-impact-and-origins-after-one-year/#the-hypothetical-scenario-of-the-covid-19-outbreak

  American Pravda: Covid-19, Its Impact and Origins After One Year
  As We Rapidly Appoach a Million American Deaths
  RON UNZ • MARCH 15, 2021
  Winston Churchill famously observed that in wartime the truth must be surrounded by a bodyguard of lies.
  https://www.unz.com/runz/american-pravda-covid-19-its-impact-and-origins-after-one-year/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ron Unzin loistava artikkeli täynnä hyviä kommenetteja
   Niistä yksi
   Tämä hypoteesi viruksen alkuperästä bioaseena on todennäköisesti oikea, sikäli kuin se menee. Mutta Ronilta puuttuu isompi kuva. Kiina ei ollut ainoa kohde. Kohde oli koko maailma. Virus on aseistettu tieteellisillä petoksilla, väärennetyillä tilastoilla ja loputtomalla propagandalla maailmantalouden ja kansalaisyhteiskunnan hallittuun purkamiseen. Tavoitteena on Maailman talousfoorumin julistama suuri palautus (Great Reset).

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Itse totesin jo korona-kriisin alussa, että henki tässä menee, koska pakkorokotukset tulevat kuitenkin jossain vaiheessa. Muuta keinoa ei ehkä ole kuin asettautuminen siten, ettei jää hengissä globalistien kätyreiden kynsiin. Jonkilainen viivytystaistelu on aina mahdollista. Itselläni ei ole olut mitään harhaluuloja siitä, etteikö ihmisten laajamittainen surmaaminen tarvittaessa suomalaiselta virkavallalta onnistuisi. Kaikki tämä voidaan tehdä’ ”terveyden” nimissä.

  Mutta, ne joilla on mahdollisuus muodostaa yhteisöjä, voivat olla paremmassa asemassa ja kenties säilyttää henkensä ja jatkaa elämäänsä yksinkertaisemmassa yhteiskunnassa, jossa globalistien sairaat visiot on syrjäytetty. Vastarintataistelun uhreja kuitenkin tulee ja paljon. Suuri herääminen ja totuuden ymmärtäminen voisi vielä sammuttaa globalistien moottorin. Se on alkanut yskiä joissakin osissa maailmaa. Kehityksen emämaassa eli USA:ssa koronarokotevastaisuus on merkittävää ja uhmaa globalistien suunnitelmia. Eräät osavaltiot, kuten Florida tai Teksas ovat luopuneet koronatyranniasta.

  Kristityt ovat perinteisesti olleet melko rokotekriittisiä, mutta nyt heidät on lumottu sionismilla. Israel-valtion demonisuus on kuitenkin avautumassa myös kristityille sionisteille maan julman pakkorokotusohjelman kautta ja monilla kristillinen vakaumus voittaa sionismin. Suomessa, ikävä kyllä, seurakunnat ovat 99% sionistisen valheen lumoissa ja ne jopa tyrkyttävät rokotetta jäsenistölleen. Seurakuntien hengelliset vaikuttajat eivät kerro jäsenistölleen Israelin demonisuudesta mitään, vaan ylistävät sitä Jumalan silmäteränä. Israelin siunaaminen muka tuottaa kristityille kansoille Jumalan siunausta, vaikka ilmiselvät todisteet päinvastaisesta ovat silmiemme edessä. Kristityt ovat tyhmyydessään ja demonipalvonnassaan häpeäksi Jumalan valtakunnalle, joskin Raamatun mukaan lopun aikoina Jumala lähettää maailmaan suuren eksytyksen.

  Itselleni on täysin selvää, että tarvitaan myös yliluonnollista apua. Kristinusko antaa vastauksia, jotka ovat poliittisessa mielessä ikäviä. Ilmestyskirjan mukaan Anti-Kristus joukkoineen saa voiton hetkellisesti ja saa aikaiseksi Pedon Merkki-järjestelmän, joka on itse asiassa sama kuin Suomessa mainostettu ”digitalisaatio”. Suomalaiset eivät vieläkään ymmärrä, että digitaalisen identiteetin ihmisiin peruuttamattomasti leimaava rokote kuuluu siihen olennaisena osana.

  Paranormaaleja asioita tutkivat esoteerikot ovat myös heränneet koronapetokseen. Heidänkin mukaansa vain laajamittainen ja perusteellinen tietoisuuden muutos eli suuri herääminen voi enää pelastaa ihmiskunnan. Iso osa kansasta ei tietenkään herää koskaan ja pahimmat ovat mukana vainoamassa sulkutila-, maski- tai koronarokotekriittisiä. Näitä toimii jopa globalismia nimellisesti vastustavissa piireissä. Koronahuijaus on mennyt sellaisenaan läpi ainakin perussuomalaisessa puolueessa paljastaen puolueen kannattajien tyhmyyden tai jopa petturuuden. Tämän vuoksi huijauksen vastustaminen on Suomessa erityisen vaikeaa, koska opposition ydin on kapea ja helppo leimata ”salaliittoteoreetikoiksi”.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. YLILUONNOLLISTA APUA?
   Todellakin nyt tarvitaan yliluonnollista apua, kuten White Rabbit kirjoittaa. Mielestäni ainoa yliluonnollinen apu tulee siinä, että Jumala avaa koronahuijauksen vastaisille henkilöille älykkyyden nähdä totuus ja vääryys ja siten valmistautua taisteluun, jossa on kyse koko ihmiskunnan säilymisestä vapaana perkeleen vallasta. Maailman talousfoorumi (WEF), Maailman terveysjärjestö (WHO), THL ja Siionin Viisaat edustavat perkelettä, joka täytyy nujertaa. Jumala ei salli tätä maapalloa perkeleen haltuun enempää mitä se hallitsee nykyään. Jumalan päämäärä maailman luomisessa oli taivas ihmisrodusta, ja tätä päämäärää ei perkele voi estää. Nyt Jumala antaa koronahuijauksen vastaisille ihmisille älyn luoda strategiat ja taktiikat, kuinka tätä perkelettä vastaan parhaiten taistellaan. Keinot voivat olla yllättäviä ja ennenkuulumattomia. Mielestäni ensimmäinen isku tulisi olla RT-PCR-testin täydellisen kelvottomuuden ja valheellisuuden osoittaminen. Seuraavaksi tulisi paljastaa se, että kuolintilastojen ja sairaalakäyntien mukaan koronassa on kyse vain tavallisesta kausiflunssasta, mikä ei tarvitse maskeja eikä sulkutiloja eikä varsinkaan vaarallisia rokotteita. Tässä voitaisiin ottaa esimerkkinä Etelä-Carolinan osavaltio, jossa ei ole ollut mitään rajoituksia ja joka on pärjännyt paremmin kuin muut USA:n osavaltiot jne. Olisi myös järjestettävä suuri rahankeräys informaatiosotaa varten, Tämän keräyksen voisivat järjestää yhdessä esim. sivut vapaudenpuolesta.fi ja koronarealistit.com. Kun ihmisille valkenisi, että kyseessä on Suomen itsenäisyystaistelu, niin luulisi monen hellittävän kukkaronsa nyörejä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
   https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Pelkopandemian vastaista informaatiota ja toimivaa loogista päättelyä on saatavilla vaikka kuinka paljon, mutta nyt se on keskittynyt vaihtoehtomediaan. Tämä on helppo leimata epäluotettavaksi ja suurin osa ihmisistä ei pysty kyseenalaistamaan valtamedian sille suorittamaa aivopesua. Kriittinen itsenäinen ajattelu ei ole enää arvostettua ja muodissa, vaikka se oli sitä vielä takavuosina. Älyköt olivat hyödyllisiä ja tarpeen niin pitkään, kun he houkuttelivat massoja pois kristillisestä moraliteetista ja maailmankuvasta. Sen jälkeen, kun massat saatin mukaan ’globohomo’-agendan kannattajiksi, esimerkiksi ilmastouskolle tai LBGT-asioille myötämielisiksi, niin oli aika ottaa toisinajattelijat pois julkisuudesta. Nythän sensuuri on saavuttamassa lakipisteensä eikä vaihtoehtoinen näkemys tavoita massoja koronassa.

    Globalistien panttiivankkitaktiikka tuntuisi toimivan. He sanovat, että jos toimitte näin ja näin ja näin meidän ohjeidemme mukaan, niin saatte takaisin vapautenne. Pelotellut ihmiset eivät osaa kyseenalaistaa alkuperäistä vapauden riistoa, joka on laitonta. Ihmisten oikeustaju on hämärtynyt ja heidät on monin keinoin aivopesty orjuuteen. Osa väestöstä kärsii Tukholma-syndroomasta eli he alkavat puolustaa ja toteuttaa kaappaajiensa agendaa. Näin syntyy hajaannus väestössä ja sitä on entistäkin helpompi hallita brutaaleilla keinoilla.

    Mutta juuri muuta keinoa ei ole, kuin tiedottaa vasta-argumentaatiota siellä, missä sen saa läpi ja esiintyä mahdollisimman maltillisesti ja karsia pois omaa ideologista agendaa, jotta viesti menisi läpi ilman vaistonvaraista torjuntaa. Esimerkiksi kristinuskon liika korostaminen tai juutalaisten mollaaminen saa viestin näyttämään kiihkoilulta. On keskityttävä faktoihin, ei omiin mielipiteisiin.

    Vahvistusharha on yksi hankala tekijä korona-viestinnässä. Jos ihminen on niellyt pelon, niin hän alitajuisesti etsii tätä pelkoa vahvistavia viestejä. Sen vuoksi rauhoittava ja pelkoja kyseenalaistava informaatio ei mene läpi, vaan se torjutaan. Se saa myös heidän pelkonsa ja hätäilynsä näyttämään häpeälliseltä. Vahvistusharha synnyttää kultin, jossa kaikki kultin dogmeja kyseenalaistava tieto torjutaan ja sen lähteet pyritään vaimentamaan. On pelottavaa nähdä korona-kultin voima ja nyt siitä pyritään tekemään valtakunnan yksi ja ainoa virallinen uskonto.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Haluan tarjota kirjoituksiani julkaistavaksi. Tyylilajini lienee lähinnä kommentoiva käännösartikkeli; jossain suoran käännöksen ja referoinnin välimaastossa. Työnäytteenä KantaSuomalaisen artikkelit viimeisen vuoden ajalta.

  Olisiko käyttöä täällä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Otamme vastaan kirjoituksia sähköposti osoitteeseen . Kirjoitukset pitäisi olla word- tai office-tiedostoina tai suoraan sähkopostiin lähetettyinä, mutta ei HTML-muodossa.

   Myös lähettäjän sähköposti pitäisi olla toimiva ja harmiton.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Ei uutta minulle
  18.3.2021 at 13.37

  ”Kannattaa panostaa tulevaan ja oppia menneestä ja minusta Putte tekee niin. Ei hän voi mitään maansa historialle eikä omalle roolilleenkaan siinä aiemmin. Mutta nyt hän rakentaa maataan toisessa hengessä. Ja se on hyvä asia.”

  Onhan Putte on tehnyt kieltämättä hyvää ja toivottavasti kyse ei ole vain vedätyksestä uskottavuuden saamiseksi. Tunnustus siitä hänelle.

  ”Maansa jutikpoiden kanssa hän joutuu elämään kuten muutkin omiensa kanssa. Turha heitä on liikaa syyttää ja valittaa jos itse antaa vallan niille.”

  Kyllä historian pahimpien massamurhaajien tekojen muistelu on ihan oikein, jotta ei pääsisi pahuus toistumaan. Ja nythän pahuus on toistumassa ja koko ihmiskunta ennennäkemättömässä vaarassa kun tämän heimon rikokset on vaiettu ja valheellisesti syyllistetty heidän uhrejaan. Ei pahuuteen tule suhtautua välinpitämättömästi tai silkkihansikkain.
  Ja vielä tuosta että ”päästettiin valtaan”: kyllä Venäjän valkoinen armeija yritti sen estää monien kansallisuuksien tukemana, mutta bolshevikit voittivat, kiitos ennen kaikkea wall street pankkiirien tuen.
  Eli ei venäläiset kansana vapaaehtoisesti heitä valtaan päästäneet. Sitä vastoin nyky-Suomi on välinpitämättömyyttään ja tyhmyyttään marssimassa sionistien teuraaaksi ihan vapaaehtoisesti. Magneettimedian lukijakunta ja muutkin valveutuneet tahot edustaa tietenkin vähemmistönä toivon valoa , joka toivottavasti kasvaa voittoon saakka.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat