Lännen ja Venäjän todelliset valtiaat

Juutalaiseliittillä on täydellinen valta Yhdysvalloissa, ja paljon valtaa myös Euroopassa.1,2,3 Myös Venäjällä on valta edelleen kanainvälisellä juutalaiseliitillä, mikä tarkoittaa lännen ja Venäjän näennäistä vastakkainasettelua tietyn globaalin eliitin intressien saavuttamiseksi. 

Hieman historiallista taustaa 

Tunnettua on, että juutalaiseliittillä on täydellinen valta Yhdysvalloissa, ja paljon valtaa myös Euroopassa.1,2,3 Yhdysvalloissa tämä valta-asetelma paljastui kaikille nykyisissä presidentin vaaleilla, jossa Israelia rähmällään palvellut sionisti presidentti Donald Trump viskattiin komeroon, kun tilalle löytyi oikein sydänjuuriaan myöten oleva sionisti ja Israelin horjumaton palvelija demokraattien Joe Biden.  

Myös Venäjällä on valta edelleen kanainvälisellä juutalaiseliitillä, joka onnistui kaappaamaan vallan vuonna 1917 Wall Streetin juutalaispankkiirien rahoittamassa ja juutalaisvasemmistolaisten toteuttamassa bolsevikkikumouksessa. Lontoon Times-lehden Venäjän kirjeenvaihtaja Robert Wilton esittää kirjansa (Romanovien viimeiset päivät; Les derniers Jours des Romanoffs) ranskankielisessä versiossa bolsevikkien ylimpien hallintoelinten jäsentenluettelot, joissa hän kirjoittaa jäsenten nimet ja kansallisuuden. Kyseiset luettelot hän oli kerännyt virallisista neuvostolähteistä. Luetteloista paljastuu hämmästyttävä tosiasia: korkeimmissa hallintoelimissä ei ollut juuri lainkaan venäläisiä! Ylivoimainen enemmistö muodostui ”juutalaisista”, joista useat olivat muuttaneet nimensä venäläisiksi. Siten historiankirjoissa väitetty “venäläisten kansannousu tsaaria vastaan” ei pidä paikkaansa, vaan kyseessä oli ollut juutalaiseliitin suorittama vallankaappaus Venäjällä.4   

Tsaariperheen tyttäret: Vasemmalta oikealle: Olga, Tatjana, Maria ja Anastasia.

Tämän jälkeen ei juutalaiseliitin luomassa Neuvostoliitossa, eikä sen romahduksen jälkeisessä Venäjällä ole tapahtunut oleellisesti mitään merkittävää muutosta, joka olisi siirtänyt vallan pois juutalaisilta. Josef Stalin oli hyödyksi juutalaisten johtamalle vapaamuurarijärjestölle, vaikka tietävästi hän ei kuulunut mihinkään loosiin, vaan Stalin oli “vapaamuurari ilman kilttiä”.5 Ei edes Stalinin aikana, jolloin Stalin oli juutalaisten rakastajattarien ympäröimä ja hänen kabinettinsa sekä salaisen poliisin johto oli juutalaisten miehittämä, joista seuraavaksi muutamia esimerkkejä: 

Leonid Raikhman, NKVD:n upseeri   (KGP:n edeltäjä), mm. todisteiden väärennys Nürnbergin näytösoikeudenkäyntiin sekä Katynin joukkomurhan syyn vierittäminen saksalaisten niskoille. 

Genrikh Yagoda , Gulag-leirien perustaja ja miljoonien Venäjän kristittyjen massamurhaaja. 

Ilya Ehrenburg, propagandaministeri, joka kehotti neuvostosotilaita tappamaan ja raiskaamaan saksalaisia. Ehrenburg osallistui myös aktiivisesti holokaustivalheen levittämiseen ja saksalaisten syyllistämiseen valheellisin perustein. “… jonka (Ehrenburgin) vivahteeton saksalaisviha meni niin pitkälle, ettei Stalinkaan voinut sitä hyväksyä sodan aikana (Solsjenitsyn 2012).7 

Lazar Kaganovich , ukrainalaisten massamurhan pääarkkitehti on vastuussa n. 7-10 miljoonan ukrainan kristityn nälkäkuolemasta. 

Juutalaisten vastuuta Neuvostoliiton toimista on pyritty peittelemään väittämällä, että myös juutalaisia vainottiin Stalinin puhdistusten aikana. Luotettavaa tietoa todellisista tapahtumista on kuitenkin vaikea saada ja niin sanotut syrjäytetyt juutalaiset mahdollisesti vain vetäytyivät eläkkeelle toimistaan ja tämä pyrittiin selittämään vainona. Myös Alexander Solzhenitsynin teoksista muistetaan, kuinka gulag-leireille päätyneet juutalaiset saivat parempaa kohtelua, kuin muut leirien vangit.7 

Neuvostoliiton romahdus ja sen ryöstö 

Neuvostoliiton romahduksen kynnyksellä kansallisen omaisuuden ryöstäminen juutalaiseliitin taskuun oli tarkasti etukäteen suunniteltu. Vuonna 1991 toteutettiin ns. Pavlovin rahareformi, jonka seurauksena kaikki 50:n ja 100:n ruplan setelit päätettiin ottaa pois käytöstä ja niiden nostaminen pankista estettiin. Tätä perusteltiin mm. liikkeellä olevan väärän rahan poistamisella sekä inflaation hallitsemisella. 

Juutalaistaustainen Michail Hodorkovski on ihannoinnut 1990-luvun juutalaisen oligarkian kulta-aikoja, jolloin juutalaiset onnistuivat ryöstämään Venäjän luonnonvaroja, tärkeitä teollisuuksia sekä rahastoja luhistuvasta Neuvostoliitosta.

Ilmoitus toimenpiteestä annettiin kansalle, kun kaikki pankit ja kaupat olivat jo sulkeneet ovensa ja aikaa vaihtaa rahat annettiin vain kolme päivää (käytännössä vain yksi päivä, koska vaihdettava kurantti valuutta loppui pankeista yhden päivän aikana). Koska monella ei ollut mahdollisuutta päästä vaihtamaan rahaa välittömästi ja koska seurauksena oli kaaos ja valtavat jonot pankeissa, niin lopulta miljoonille neuvostokansalaisille jäi haltuun heidän käteissäästönsä nyt täysin arvottomana. Tästä operaatiosta hyötyivät ne, ketkä olivat etukäteen olleet tietoisia kyseisestä rahareformista ja keillä oli ollut eniten resursseja ja erityisesti ulkomaalaista suojattua valuuttaa kuten dollareita.  

Seuraava vaihe ryöstössä oli kansallisen omaisuuden yksityistäminen, joka toteutettiin juutalaisen ekonomistin Jeffrey Sachsin  neuvojen mukaisesti. Tehtaista ja muista valtion omistamista komplekseista jaettiin osuuksia kaikille työntekijöille, mutta koska kansan omaisuus oli haihtunut ilmaan rahareformin seurauksena, niin kykeni juutalainen eliitti avainpaikoilta ostamaan merkittävät osuudet itselleen pilkkahintaan. Mikäli jossain päin Venäjää merkittäviä omistuksia päätyi eliitin ulkopuolelle, niin mafia piti pian huolen omaisuuden uusjaosta aseiden voimalla. Edellä mainittu tapahtumaketju on tärkein yksittäinen syy sille, minkä vuoksi valtaosa Venäjän nykyisistä oligarkeista ja miljardööreistä on juutalaisia. Käytännön esimerkin juutalaisten valtavista omaisuuksista Venäjällä sain kerran keskustelemalla aiheesta Pietarissa asuvien venäläisten kanssa. He asuivat vuokralla kaupungin historiallisessa keskustassa. Heidän sanomansa oli selvä; lähes kaikki rakennukset ovat juutalaisomistuksessa ja he ovat vuokralla juutalaisille vuokraisännille. 

Boris Jeltsin ja Michail Hodorkovski 

Yllä esitettyä voidaan selventää myös Boris Jeltsinin ja Michail Hodorkovskin toimintojen vinkkelistä.  

Jeltsinin, valtion kansallisvarallisuuden jakaminen pienehkölle juutalaiskoplalle oli kuvottavan petollinen operaatio Venäjän köyhyydessä elävää kansaa kohtaan.

Entisenä korruptoituneen oligarkian sisäpiiriläisenä tunnettu juutalaistaustainen Michail Hodorkovski on ihannoinnut 1990-luvun juutalaisen oligarkian kulta-aikoja, jolloin he onnistuivat ryöstämään Venäjän luonnonvaroja, tärkeitä teollisuuksia sekä rahastoja luhistuvasta Neuvostoliitosta.8 

Virallisesti Neuvostoliito hajosi vuonna 1991 ja Venäjän sionistipresidentti Boris Jeltsin aloitti yksityistämisohjelmansa vuonna 1992. Tämä Jeltsinin, valtion kansallisvarallisuuden jakaminen pienehkölle juutalaiskoplalle oli kuvottavan petollinen operaatio Venäjän köyhyydessä elävää kansaa kohtaan. Juutalaiskopla ylimystö sijoitti omaisuutensa lännessä sijaitseviin pankkeihin. 

Mikhail Hodorkovski pidätettynä talousrikoksista. Kuva: EPA

Tällöin Venäjältä virtasi mittaamattomat määrät valuuttaa ”silmänräpäyksessä” läntisiin maihin. Kuitenkaan juutalainen oligarkia tai kopla ei investoinut ensinkään ryöstösaalistaan kotimaahan, vaan kaikki kipattiin ulkomaille. Kuka tietää kuinka paljon ulkomaiset sionistien pankit hyötyivät varojen siirrosta, mutta ainakin Venäjä köyhtyi ennätysvauhdilla. 

Hiukan tarkemmin kuvattuna teollisuuden yksityistämisohjelma merkitsi seuraavaa: Yksityistämisohjelman ja hintojen vapauttamisen ansiosta koitui raju inflaatio, jollaiseen Venäjällä ei ollut totuttu. Yksityistämishuutokaupoissa myytiin valtaosa yksityistettyjen yritysten osakkeista. Yleisesti ottaen kansa ei voinut tai osannut käyttää valtiolta saamiaan ostokuponkeja tarkoitetulla tavalla, vaan tavallisesti ne päätyivät pilkkahinnalla eliitin käsiin. 

Seurauksena oli ”villin idän rosvoustalous”, jossa onnistuivat etupäässä ne, jotka olivat valmiissa asemissa eli heillä oli tuttavaverkostot jo Neuvostoliiton aikana. He kykenivät keinottelemaan itselleen omaisuuksia lainaamalla rahaa matalalla korolla ja odottamaan, että inflaatio ehtisi madaltaa rahan arvon ennen takaisinmaksua. Kykeneville ja röyhkeille hyvien suhteiden käyttäjille kasaantui jättiläismäisiä omaisuusmassoja, kun taas tavallisella kansalla ei ollut mitään mahdollisuutta osallistua kisaan. 

Yksityistämisohjelman puitteissa valtiolta hävisi ensiksi arvokasta omaisuutta ja sen haltuun jäivät lukuisat tuotantolaitokset, jotka eivät kelvanneet kenellekään. Verotusjärjestelmän alkeellisuuden seurauksena suurliikemiehet säästyivät maksamasta veroja ja köyhimmät eivät varojen puuttuessa kyenneet maksamaan omiaan: valtion kassa köyhtyi nopeasti. Valtio joutui myymään loppujakin kannattavasta omaisuudestaan. Tämä tarkoitti erityisesti öljy- ja kaasuteollisuutta sekä arvokkaita raaka-aineita. 9 Tämä lähde ei nimeä oligarkeja sionisteiksi tai juutalaisiksi, vaikka he sitä ovat. 

Hodorkovskin ihannoi ”nykyaikaistuksia” ennen Putinin hallintokautta ja sen alussa. Mitä nämä uudistukset olivat todellisuudessa? 

Ennen Hodorkovskin pidätystä Kansallisen strategiainstituutin perustaja ja johtaja Stanislav Belkovsky raportoi analyysissään siitä kuinka ”Venäjällä valmistaudutaan oligarkian operoimaan vallankaappaukseen”. 

Hänen mukaansa öljy-yhtiö Jukosissa suunniteltiin oligarkian salaliittoa Vladimir Putinin kaatamiseksi ja mahdollisesti oligarkian hallintaan perustuvan parlamentaarisen tasavallan luomista presidenttijärjestelmän sijaan. Tavoitettaan varten Hodorkovski sponsoroi tai lahjoi useita puolueita. Oligarkit markkinoivat vallankaappaustaan ”nykyaikaistamisena”, mutta todellisuudessa kysymyksenä oli oligarkian konklaavin eli harvainvallan synnyttäminen yksityistämisprosessissa. 

Järjestäytyneiden juutalaisten valta nykyisin Venäjällä on kasvanut

Muun muassa Foreign Policy –lehdessä työskennellyt Joshua Keating kirjoitti 2014 artikkelin, jossa hän totesi, että äärimielinen juutalaislahko Chabad Lubavitch hallitsee Venäjän juutalaisyhteisöä ja että sen edustajat ovat erittäin läheisissä väleissä presidentti Vladimir Putinin kanssa. 

Ulkopuolisille juutalaisten vallan kasvaminen näyttäytyy esimerkiksi suurina synagogien ja juutalaismuseoiden rakennushankkeina, jotka on kustannettu röyhkeästi veronmaksajien varoilla. 

Keatingin haastattelema Venäjän juutalaiskongressi myönsi, että valtion päättäväisen toiminnan vuoksi juutalaisvastaisuus on Venäjällä supistunut voimakkaasti viimeisten 10 vuoden aikana. Keatingin mukaan Putinin lähipiiriin kuuluu lukuisia juutalaisia. Putin on myös henkilökohtaisesti sekaantunut oikeusjuttuihin, kun juutalaisia on syytetty esimerkiksi korruptiosta. Presidentti on tehnyt tuomioistuimille selväksi, ettei Venäjällä sallita ”antisemitismiä”. Juutalaisten tuomioita on jopa kumottu jälkikäteen. 

Venäjällä juutalaisen seurakunnan johtava rabbi Berl Lazar ja Alexander Borod Venäjän presidentin Vladimir Putinin seurassa.

Keating totesi, että suurinta vaikutusvaltaa Venäjällä nauttii FEOR-juutalaisfederaation päärabbi Berel Lazar (10, 11). Lazar sai koulutuksensa Yhdysvalloissa, mutta nykyään hän on ”Putinin henkilökohtainen rabbi”. Lazarin mukaan ”Putin on juutalaisten ystävä” ja ”Venäjä on Euroopan turvallisimpia paikkoja juutalaisille”. Putin on kutsunut juutalaisia muistelemaan kanssaan esimerkiksi toista maailmansotaa ja rahoittanut avokätisesti juutalaisten toimintaa valtion kirstusta. 

Keatingin mukaan juutalaiset ovat ostaneet asemansa Putinin sisäpiirissä sionistimiljardöörien varoilla. Esimerkiksi veritimanteilla rikastunut juutalaistaustainen rikollinen Lev Leviev on tukenut heimonsa poliittista työtä Venäjällä. 

Juutalaisten historiaa tutkivan professori David Shneerin mukaan Venäjän juutalaiset noudattavat ikivanhaa strategiaansa soluttautumalla poliittisen vallan ytimeen korruption avulla. Jo keskiajalla Euroopassa tunnettiin ilmiötä selittävä jiddišinkielinen termi ’shtadlanut’. 2012 The Jerusalem Post julkaisi artikkelin: ”Putinin puolella seisoo juutalaismiljardöörien armeija

Esimerkiksi Sotšin olympialaisten yhteydessä Putinin pitkäaikainen juutalainen ystävä Arkady Rotenberg sai ”yllättäen valtiolta muhkean 7 miljardin dollarin sopimuksen. 

Putinin siteet maan juutalaisyhteisöön ovat vankalla pohjalla eivätkä rajoitu vain yksittäisiin kädenpuristuksiin ja valokuvaussessioihin. Keväällä 2015 Venäjän johtaviin juutalaisiin lukeutuva Aleksandr Boroda  vahvisti Putinin ”suojelevan meitä juutalaisia”. Borodan mukaan julkinen valta tukee juutalaisuutta Venäjällä huomattavasti avoimemmin kuin esimerkiksi Euroopassa tai Amerikassa. 

Kun selvisi, että Putin palaisi presidentiksi 2012, Jewish Telegraphic Agency kirjoitti, että valtaosa juutalaisista huojentui kuullessaan uutisen. JTA:n mukaan Putin oli ensimmäinen presidentti, joka pyrki aktiivisesti etäännyttämään Venäjää maan ”antisemitistisestä” perinnöstä. Lazar arvioi, että valtaosa juutalaisista äänesti Putinia presidentinvaaleissa. 

Putin on vakiovieras Venäjän juutalaisten museoissa ja temppeleissä. Lisäksi hän pitää yhteyttä kansainväliseen juutalaisyhteisöön. 2014 hän järjesti Moskovassa kokouksen ulkomaalaisten rabbien kanssa. Putin ja juutalaisjohtajat keskustelivat sulassa sovussa muun muassa Hitleristä, antisemitismistä ja Israelista. Ehkäpä raskauttavinta kuitenkin on, että Putin on lähihistorian pahimman länsimaalaisen sotarikollinen , juutalaisen Henry Kissingerin, henkilökohtainen ystävä. 

2015 amerikkalainen Forbes-talouslehti julkaisikin artikkelin, jonka mukaan ”Putinissa on paljon pahaa, mutta ainakaan hän ei ole juutalaisvastainen”. 

Monet tahot pitävät Putinia läntistä globalisaatiota vastustavana epäitsekkään idealistisena voimana, mutta joidenkin mielestä enimmäkseen pragmaatikko. Esimerkiksi Putin on pitänyt yllä molemminpuolisesti hyviä suhteita Israelin kanssa, ja samalla Venäjä on tavoitellut lämpimiä suhteita myös arabimaiden kanssa. Journalisti Israel Shamirin mukaan on mahdollista, että12 Putin olisi muodostanut ystävälliset välit Israeliin, välttyäkseen mahdolliselta juutalaisvastaisuuden leimalta. Tästä huolimatta Shamirk myös pitää Putinin tukea Chabad-Lubavitch-lahkolle perinteisempien juutalaisyhteisöjen kustannuksella oudolta valinnalta. 

Länttä ja Venäjää ohjailee sama juutalaiseliitti 

Lännen, kuten myös Suomen viha Putinin hallintoa kohtaan näyttää olevan hyvin suurta, mutta miksi? Siksi, että juutalaiseliitti lietsoo länsimaita vihaamaan Venäjää, kuten vastaavasti Venäjällä vaikuttava Israel-myönteinen konklaavi eli juutalaispirut koittavat yllyttää Venäjää kaunaisuuteen länsimaita kohtaan.13 

Mikäli läntistä maailmaa, ennen muuta Yhdysvaltoja ja Venäjää ohjailee yhtäläinen juutalaisen eliitin vaikutus, niin miksi luodaan vastakkainasettelu lännen ja Venäjän välille? 

Tätä vihanlietsontaa, kuten esimerkiksi talouspakotteita ei ole pidetty yllä vain siksi, että niillä pyrittäisiin vahingoittamaan lännen ja Venäjän keskiluokkaa sekä yrityksiä. Selvää on, että oligarkkeihin ja poliittiseen eliittiin pakotteilla ei ole mitään vaikutusta. 

Taustalla on siis osittain lännen ja Venäjän sionistisen eliitin hegemoniahakuisuus, mutta onko kansainvälisellä eliitillä myös muita tavoitteita hajota ja hallitse ohjelmansa taustalla? 

Joskus nämä pyrkimykset voivat olla hyvin arkipäiväisiä, mutta silti elämisen kannalta välttämättömiä. 

Maapallon väestön ennusteen arvioidaan ylittävän 9,3 miljardia ihmistä, vuoteen 2050 mennessä. Joe Stone on esittänyt The Washington post -lehden artikkelissaan maailman populaation tarvitsevan vuoteen 2050 mennessä 30:tä 70 prosenttiin enemmän elintarvikkeita kuin nykyisellä ihmismäärällä. Maapallon väestö on lisääntynyt kokoajan ja niin se tekee myös tulevaisuudessa. Tässä tilanteessa tarvittaisiin uutta teknologiaa agraaritalouteen, että jokainen viljeltävä hehtaari saataisiin mahdollisimman tehokkaasti hyödynnettyä.14 

Herää siis kysymys siitä, onko maailman pääoma imperiumien ja siihen liittyvän poliittisen eliitin tavoitteena synnyttää suursota, jonka osapuolet muodostuisivat tietyistä EU-maista ja niiden vastapuolena olevasta Venäjästä sekä sen tiettyjen Itä-Aasian maiden liittolaisista. 

Suursodalla saataisiin kätevästi eliminoitua liikakansoitusta ja siten varmistettua elintarvikkeiden kattavuus myös tuleville vuosikymmenille. Lisäksi pakolaisvyörytyksen keskittäminen Eurooppaan sopisi hyvin tuhoisan sodan kuvioihin: Lännessä ja Venäjällä sota harventaisi tuntuvasti kantaväestöä, joka korvattaisiin kehitysmaalaisilla. Näin syntyisi eliitille robottimainen työvoimareservi vaikka sitten suurplantaaseille. Mikäli sota riehuisi myös poliittisessa Lähi-idässä, maapallon väestön määrä vähenisi väistämättä. 

Totellakin on valitettavaa, että maailman taloudellisiin ja poliittisiin rakenteisiin on iskostunut juutalaisen eliitin myrkyllinen vaikutus, jota vastaan tulisi laatia uusi kansainvälinen foorumi. Tosin aikanaan Uusi Kirkko on tekevä  lopun kansainvälisten juutalaisten maailmanvallasta. 

Luonnollisesti Suomen on pyrittävä hallintorakenteisiin, jotka pitäisivät yllä puolueettomuuspolitiikkaa, kuhunkin ulkopoliittiseen ilmansuuntaan. Muistettavaa on sekin, että Venäjän kansa ei halua olla Suomen kansan vihollinen; venäläiset ovat suomalaisten veljeskansa. 

Magneettimedian toimitus 

Lähteet 

 1. John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Lunastettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby  
 1. John Mearsheimer ja Stephen Walt (2008). Israel Lobby and U.S. Foreign Policy 
 1. Universityof Bath (2016). The Israel Lobby and the European Union. Saatavina: https://researchportal.bath.ac.uk/en/publications/the-israel-lobby-and-the-european-union 
 1. Wilton, Robert (2000). Romanovien viimeiset päivät. Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Tabernaculum Dei ry 
 1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky. 
 1. Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm. 
 1. Solsjenitsyn, Alexander (2012). Gulag-vankileirien saaristo. Bookwell oy, Juva 2012. Sivu 1272. 
 1. Hodorkovski uskoo vallan vaihtuvan Venäjällä. 
 1. Mäkinen, Tapani (2003). Suuri maa, pitkä kvartaali. Sitra. 
 1. President of Russia. Meeting with Chief Rabbi of Russia Berl Lazar and President of the Federation of Jewish Communities Alexander Boroda. Saatavina:  http://en.kremlin.ru/events/president/news/20775  
 1. WSJ. Saatavina: https://www.wsj.com/articles/SB117858672536595256  
 1. Shamir, Israel. The Uzn Review (25.9.2015): Russia Returns to the Middle East. https://www.unz.com/ishamir/russia-comes-back-to-the-middle-east/ 
 1. Zero Hedge –verkkosivuilla. Saatavina: https://www.zerohedge.com/news/2014-04-03/guest-post-russia-dominated-global-banks-too   
 1. Stone, Joe (2.4.2015). The world needs 70 percent more food by 2050. Here’s how we can do it. 

………………………………… 

BBC (26.11.2010). Russian parliament condemns Stalin for Katyn massacre. Saatavina: https://www.bbc.com/news/world-europe-11845315  

http://www.hrono.ru/biograf/bio_r/raihman_lf.php

MacDonald, Kevin (2010). In the 1930s: Chapter 19 of Alexandr Solzhenitsyn’s “200 Years Together”: Saatavillahttps://www.theoccidentalobserver.net/2010/12/12/in-the-1930s-chapter-19-of-alexandr-solzhenitsyns-200-years-together/  

https://web.archive.org/web/20070927222407/http://www.dailyii.com/article.asp?PositionID=&ArticleID=1020662&p=7

Slate (28.11.2014). https://slate.com/news-and-politics/2014/11/vladimir-putin-chabad-whats-behind-the-russian-presidents-close-relationship-with-an-orthodox-jewish-sect.html  

Jerusalem Post. https://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-Features/At-Putins-side-an-army-of-Jewish-billionaires  

Bloomberg. https://www.bloomberg.com/news/articles/2013-03-18/putin-buddy-gets-7-billion-of-deals-for-sochi-olympics  

https://www.nytimes.com/2012/01/20/world/europe/henry-kissinger-to-meet-with-vladimir-putin-in-russia.html?_r=2&

https://www.salon.com/2015/04/17/the_ivy_leagues_favorite_war_criminal_why_the_atrocities_of_henry_kissinger_should_be_mandatory_reading/

6 kommenttia

 1. JUUTALAISTEN VALTA VENÄJÄLLÄ ENNEN JA NYT
  Yleinen historiankirjoitus meillä Suomessa ei mainitse lainkaan juutalaisten osuutta Venäjän vallankumouksessa. Vallankumous oli kuitenkin sellainen, kuten Aleksandr Solzhenitsyn sen kertoo: ”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut ’venäläinen vallankumous’. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.” Solzhenitsyn ei tässä mainitse, että kyseinen heimo olivat juutalaiset. Lontoon Times-lehden Venäjän kirjeenvaihtaja Robert Wilton paljasti juutalaisten osuuden vallankumouksessa. Hän keräsi nimet ja kansallisuudet virallisista lähteistä. Niistä saa kuvan siitä, ketkä johtivat vallankumousta ja perustivat diktatuurin nimeltä Neuvostoliitto.
  JUUTALAISTEN OSUUS NEUVOSTOHALLINNON ALUSSA (Robert Wilton: Romanovien viimeiset päivät):
  Silmiinpistävä piirre Robert Wiltonin Venäjän melskeistä vuosia 1917-1919 koskevassa tutkimuksessa on hänen vilpitön tapansa käsitellä kriittisen tärkeää juutalaisten roolia bolsevikkihallintoa vakiinnutettaessa. Tästä aiheesta vaietaan koulukirjoissa.
  ”Jos lukija yllättyy havaitessaan juutalaisten käden jäljen joka puolella Venäjän keisariperheen murhajutussa, hänen tulee muistaa, miten pelottavan ylivoimaisia juutalaiset olivat lukumääräisesti neuvostohallinnossa”, Wilton kirjoitti.
  Neuvostohallitus eli ”kansankomissaarien neuvosto” (josta käytettiin myös nimitystä ”Sovnarkom”) muodostui seuraavista jäsenistä, Wilton totesi:

  Ministeriö Nimi Kansallisuus

  Puheenjohtaja V.I. Uljanov (Lenin) venäläinen*
  Ulkoasiat G.V. Tshitsherin venäläinen
  Kansallisuudet J.Dzhugashvili(Stalin) georgialainen
  Maatalous Protian armenialainen
  Talousneuvosto Lourie (Larin) juutalainen
  Elintarvikkeet A.G. Schlihter juutalainen
  Armeija ja laivasto L.D. Bronstein (Trotski) juutalainen
  Valtion valvonta K.I. Lander juutalainen
  Valtion maat Kaufmann juutalainen
  Työvoima V.Schmidt juutalainen
  Sosiaaliapu E. Lilina (Knigissen) juutalainen
  Koulutus A. Lunatsharski venäläinen
  Uskonto Spitzberg juutalainen
  Sisäasiat Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen
  Terveydenhoito Anvelt juutalainen
  Raha-asiat I.E. Gukovs juutalainen
  (ja G.Sokolnikov) juutalainen

  Lehdistö Voldarski (Goldstein) juutalainen
  Vaalit M.S. Uritski juutalainen
  Oikeus I.Z. Shteinberg juutalainen
  Pakolaiset Fenigstein juutalainen
  Pakolaiset Savitsh (apulainen) juutalainen
  Pakolaiset Zaslovski (apulainen) juutalainen

  ”Sovnarkomin” 22 jäsenestä, Wilton esitti, kolme oli venäläisiä, yksi armenialainen ja 17 juutalaisia.

  *(Leninin suhteen Wilton erehtyy. Leninin isä oli juutalainen Zederbaum, mutta Uljanov oli adoptoinut hänet. Lenin puhui sujuvasti jiddisiä, mikä oli yleisin kieli neuvostohallinnon sisäpiireissä. Suom. huom.).

  Toimeenpanevan keskuskomitean, Wilton jatkaa, muodostivat seuraavat jäsenet:

  J.M. Sverdlov (Solomon) (puheenjohtaja) juutalainen
  Avanesov (sihteeri) armenialainen
  Bruno latvialainen*
  Breslau latvialainen(?)
  Babtshinski juutalainen
  N.I. Buharin venäläinen
  Weinberg juutalainen
  Gailiss juutalainen
  Ganzberg (Ganzburg) juutalainen
  Danitshevski juutalainen
  Starck saksalainen
  Sachs juutalainen
  Scheinmann juutalainen
  Erdling juutalainen
  Landauer juutalainen
  Linder juutalainen
  Wolach tsekkiläinen
  S. Dimanshtein juutalainen
  Encukidze georgialainen
  Ermann juutalainen
  A.A. Ioffe juutalainen
  Karhline juutalainen
  Knigissen juutalainen
  Rosenfeld (Kamenev) juutalainen
  Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen
  N. Krylenko venäläinen
  Krassikov juutalainen
  Kaprik juutalainen
  Kaoul latvialainen
  Uljanov (Lenin) venäläinen
  Latsis juutalainen
  Lander juutalainen
  Lunatsharski venäläinen
  Peterson latvialainen
  Peters latvialainen
  Roudzoutas juutalainen
  Rosine juutalainen
  Smidovitsh juutalainen
  Stoutchka latvialainen
  Nahamkes (Steklov) juutalainen
  Sosnovski juutalainen
  Skrytnik juutalainen
  L. Bronstein (Trotski) juutalainen
  Teodorovitsh juutalainen (?)
  Terjan armenialainen
  Uritski juutalainen
  Telechkine venäläinen
  Feldmann juutalainen
  Frumkin juutalainen
  Souriupa ukrainalainen
  Tshavtshevadze georgialainen
  Scheikmann juutalainen
  Rosental juutalainen
  Atshkinazi imeretiläinen
  Karahane karailainen
  Rose juutalainen
  Sobelson (Radek) juutalainen
  Schlichter juutalainen
  Schikolini juutalainen
  Tshklianski juutalainen
  Levine (Pravdine) juutalainen

  Niinpä, Wilton päätteli, 61 jäsenestä viisi oli venäläisiä, kuusi latvialaisia, yksi saksalainen, kaksi armenialaisia, yksi tsekkiläinen, yksi imeretiläinen, kaksi georgialaisia, yksi karailainen, yksi ukrainalainen ja 41 oli juutalaisia. *(Monet latvialaisiksi nimetyistä olivat itse asiassa Latvian juutalaisia. Suom. huom.).

  Moskovan erikoiskomissio (Tseka) – Neuvostoliiton salainen poliisi ja GPU:n, NKVD:n sekä KGB:n edeltäjä – muodostui seuraavista:

  F. Dzerzhinski (puheenjohtaja) puolalainen
  Y. Peters (varapuheenjohtaja) latvialainen
  Tshklovski juutalainen
  Heifiss juutalainen
  Zeistine juutalainen
  Razmirovitsh juutalainen
  Kronberg juutalainen
  Haikina juutalainen
  Karlson latvialainen
  Schaumann latvialainen
  Leontovitsh juutalainen
  Jakov Goldine juutalainen
  Galperstein juutalainen
  Kniggisen juutalainen
  Katzis latvialainen
  Schillenkuss juutalainen
  Janson latvialainen
  Rivkine juutalainen
  Antonof venäläinen
  Delafabre juutalainen
  Tsitkine juutalainen
  Roskirovitsh juutalainen
  G. Sverdlov (toimeenpanevan keskuskomitean
  puheenjohtajan veli) juutalainen
  Bjesenski juutalainen
  J. Blumkin (kreivi Mirbachin murhaaja) juutalainen
  Aleksandrovitsh (Blumkinin rikostoveri) venäläinen
  I. Model juutalainen
  Routenberg juutalainen
  Pines juutalainen
  Sachs juutalainen
  Daybol latvialainen
  Saissoune armenialainen
  Deylkenen latvialainen
  Liebert juutalainen
  Vogel saksalainen
  Zakiss latvialainen

  Näistä 36 Tsekan virkailijasta yksi oli puolalainen, yksi saksalainen, yksi armenialainen, kaksi venäläisiä, kahdeksan latvialaisia ja 23 juutalaisia.

  Yllä oleva on todellista historian kirjoitusta. Lainaus on kääntämästäni kirjasta Robert Wilton: The Last Days of the Romanovs. Kuka paitsi Magneettimedia uskaltaa paljastaa, että juutalaiset pitävät valtaa tänäänkin Venäjällä. Ajattelemisen aihetta. Nyt lähestymme uutta maailmanlaajuista juutalaisten diktatuuria, jonka vain Uusi Kirkko voi estää. Liity siis Herran Toisen Tulemisen Kirkkoon estämään tuon perkeleen yritys. Valtamedia nuolee juutalaisten persettä lakeijoinaan valtakunnan johtoa presidentti Sauli Niinistö keulakuvana. Nyt on aika tiedottaa todellisesta vaarasta, jonka juutalaiset muodostavat. COVID-19-huijaus on Siionin Viisaiden jäsenten Bill Gatesin ja hänen ystävänsä Henry Kissingerin ”diplomityö”. Älkäämme antako sen onnistua.
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 2. ”Aave kummittelee Euroopassa -kommunismin aave”. Tämä vanha sitaatti kommunistisesta manifestista on ajankohtaisempi kuin koskaan. Kommunismin aave riehuu nyt vahvana kaikkialla länsimaissa, joissa kansalaiset ovat kuvitelleet elävänsä vapaissa demokratioissa. Kommunismin vanhat menetelmät, kuten väestöjen hajottaminen toisilleen vihamielisiin ryhmiin, kansallisvaltio- ja heimoaatteen hävittäminen sekä perinteisen yhteiskuntajärjestyksen ja vallitsevan moraliteetin murentaminen tiedotus- ja opetuspropagandalla raastavat nyt länsimaita ja ajavat ne kriisiin nimeltä kommunistinen vallankumous. Fyysinen vallankumouskoneisto on jo rakentumassa länsimaihin ja se käsittää totalitaristisen valvonnan, pakkolääkinnän sekä vanki- ja ojennustyöleirit uuteen järjestykseen sopeutumattomalle väestölle. Tärkeää on myös kansojen moraalin nujertamisen väestönsiirroin tai jopa nälkään näännyttämällä. Suuri globaalin tason talousnollaus on olennainen osa tätä kansojen moraalisen selkärangan katkaisemista, kun niiltä viedään mahdollisuus itsenäiseen ja turvattuun toimeentuloon. Väestöt tehdään riippuvaisiksi keskushallinnoista, jotka ovat tukevasti globalisti-kommunistien määräysvallassa. Myös ihmisten mahdollisuus hankkia itselleen oikeita ja paikkansapitäviä tietoja sabotoidaan hallitsemalla kaikkea tiedotusvälineistä ja tukkimalla sensuurilla toisinajattelijoiden suut. Propagandakoneiston tarkoitus on esittää uusi tuleva järjestys maailmaa parantavana hankkeena. Sillä muka poistetaan köyhyyttä ja eriarvoisuutta ja suojellaan maapallon luontoa. Historian syklejä tuntevat tietävät kuitenkin, että kyseessä on kuitenkin erittäin raaka totalitaristisen kommunismin ja sen nomenklatuuran nousu valtaan ja kansanvaltaisten järjestelmien täydellinen mitätöinti. Tämän varoittavan tietoisuuden ehkäisemiseksi historian opetusta on heikennetty kaikkialla länsimaissa ja kansat on saatu jopa häpeämään omaa historiaansa.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. MIKSI JUUTALAISTEN VASTUSTAMINEN ON VÄLTTÄMÄTÖNTÄ
   Meitä ei uhkaa kommunismi, kuten White Rabbit esittää, vaan juutalaisuus, josta kommunismikin oli lähtöisin. Kuten edellä nähtiin, juutalaiset tekivät vallankaappauksen Venäjällä ja heillä on tänäänkin suunnaton valta Venäjällä, USA on täysin heidän vallassaan, monissa Euroopan valtioissa kuten Britanniassa ja Ranskassa heillä on tavattomasti valtaa, heillä on valtaa kansainvälisessä pankkitoiminnassa, heillä on hallussaan kansainvälisiä uutistoimistoja ja valtava osuus kansainvälisessä mediassa, esim. Facebook, Twitter, Google ja Youtube ovat heidän vallassaan, he hallitsevat voimakasta vapaamuurarijärjestöä, heillä on lisäksi oma valtio Israel ja omat voimakkaat kansalliset ja kansainväliset järjestöt, eikö tämä riitä? Ei! Se ei riitä juutalaisille, joiden uskontona on koko maailman valtaaminen ja kaikkien kansojen orjuuttaminen, tämähän käy selvästi ilmi heidän uskonnollisista kirjoituksistaan. Perkele on heidän jumalansa, josta syystä he haluavat alistaa kaikki kansat ja hylkäsivät Jeesuksen, jolla ei tällaista päämäärää ollut. Jeesuksen murhan jälkeen he ovat 2000 vuotta iskostaneet kaikille sukupolville juutalaista vihaa gojimeja kohtaan, omaa erinomaisuuttaan ja maailman valloitusta. Miten he valtaansa käyttäisivät, jos he saavuttaisivat maailmanvallan? He alistaisivat kaikki kansat terrorin avulla orjiksi ilman mitään vapauksia. Koko maailmasta muodostuisi maanpäällinen helvetti, jossa rikokset, väkivalta, huumeet, perverssit tavat ja yleinen pahoinvointi vallitsisivat. He muuttaisivat muut kansat geneettisesti apinoiksi, joita he terrorilla hallitsisivat. Tällainen maailmankuva häämöttää edessämme ellemme kukista juutalaisten valtaa. Juutalaisia on kuitenkin vain alle 20 miljoonaa, miksi emme tee loppua heistä, kun se vielä on mahdollista. Mitään sovintoa juutalaisten kanssa ei voi tehdä, sillä he ovat jo pystyneet kansainvälisellä politiikallaan tappamaan yli 100 miljoonaa gojimia (kommunismi ja maailmansodat). Tähän on tultu siksi, että perkeleellä ei ole ollut vastustusta eli aitoa Jumalaan perustuvaa uskontoa. Kristinusko on tuhoutunut kirkolliskokousten tulkintoihin, jotka ovat estäneet yhteyden Jumalaan ja taivaaseen. Juutalaisten helvetit avautuivat vuonna 1757 ja sen jälkeen niiden voittokulku on vain kasvanut. Juutalaisten valtaa ei voida nujertaa maallisilla konsteilla. Juutalaiset voidaan hävittää maan päältä ainoastaan Jumalan voimalla oikean uskonnon avulla, ja sellainen on Emanuel Swedenborgin teosten kautta tullut todellinen kristillinen uskonto, joka paljastaa perkeleen kaikki juonet sekä tekee kannattajansa älykkäämmiksi kuin juutalaiset (”olkaa siis älykkäät kuin käärmeet”), joiden pirullista älyä ei nykyihmiset voi ymmärtää. Juutalaisten kukistamisessa tärkeintä on oikean tiedon levittäminen heidän juonistaan. Tässä on apuna erinomainen nettisivu http://islam-radio.net, joka on kansainvälisen politiikan kirjasto. Se levittää 26 kielellä informaatiota juutalaisten luonteesta, uskonnosta, kansainvälisestä politiikasta ja tavoitteista. Sen pitäisi kuulua kaikkien lukioiden ja korkeakoulujen opinto-ohjelmiin. Sen kehittäjä Ahmed Rami ansaitsisi Nobelin rauhanpalkinnon tällä antirasistisella ja ihmiskunnan tuhoa estävällä sivulla.
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Russia 24/7 uutisista (Suom. Rami Levonen):

  ”Valkoinen Venäjä marssin osallistujat pidätettiin Moskovan keskustassa.
  Nationalistit aikoivat tänään kokoontua Tsvetnoy Bulvar -metroasemalle ja marssia FSIN-vastaanottoon Sadovaya-Sukharevskaya-kadulle. Mutta jo metroaseman liittymän kohdalla alkoi massiivinen tapahtuma.

  Koronaviruksen takia kaupungin viranomaiset kieltäytyivät sopimasta kansallismielisten vuosittaisesta kokouksesta Lublinossa ja muissakin paikoissa. Tämän seurauksena he kokoontuivat koordinoimattomalle ”marssille”, jonka teemat päävaatimuksineen olivat Putinin eroaminen, nationalististen poliittisten vankien vapauttaminen ja avoin tutkimus skinhead Maxim Tesak Martsinkevichin kuolemasta.

  Silminnäkijöiden mukaan turvallisuusjoukot pidättivät kaikki läsnäolijat selittämättä syitä. He ottivat kaikki valitsemattomasti, mukaan lukien osallistujia ilman julisteita ja symboleja, ihmisiä kadulla, lähellä metroa sekä kujilta ja kaarista. Toimittajien arvioiden mukaan poliisivaunuihin nousi ainakin vähintään 40 ihmistä ellei jopa reilusti enemmän.”

  Lähde: Matti Simola

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat