Suuret pankit suunnittelevat omaa kybersotaohjelmaansa

Wall Streetin voimakkaimpiin kuuluva lobbausryhmä SIFMA (Securities Industry and Financial Markets Association) ehdottaa, että hallitus, pankit ja suuryritykset loisivat yhteisen kybersotastrategian. Toisin sanoen SIFMA vaatii pankeille lisää sotilaallista valtaa.

Kuten aina, kansalaisten yksityisyyttä toteutuessaan törkeästi loukkaavaa hanketta perustellaan ”terrorismin” uhalla. SIFMA ”pelkää”, että hakkerit voisivat uhata kansallista turvallisuutta tunkeutumalla pankkien tietokantoihin ja esimerkiksi tyhjentämällä ihmisten tilejä. Tällä voisi SIFMA:n mukaan olla kuolettava vaikutus markkinoihin.

SIFMA:n suunnitelmissa sotastrategiasta olisivat päättämässä muun muassa valtiovarainministeriön, tiedustelujärjestö NSA:n, Kotimaan turvallisuuden ja Valkoisen talon edustajat. Neuvotteluita avustamaan on ehdotettu muun muassa juutalaisen Michael Chertoffin omistamaa The Chertoff Groupia, jolla on tiiviit suhteet korruptoituneeseen Goldman Sachs -pankkiin.

Floridalaispoliitikko Alan Graysonin mukaan suunnitelma on pelottava. Mikäli SIFMA saa tahtonsa läpi, suuret yritykset voivat tulevaisuudessa olla päättämässä ”ennaltaehkäisevistä iskuista” kohteisiin, joita syystä tai toisesta pidetään amerikkalaisten markkinoiden kannalta haitallisina. Pankit pääsisivät siis nykyistäkin enemmän vaikuttamaan siihen, missä sotia sytytettäisiin. Kybersota voi helposti johtaa konventionaaliseen sotaan.

On jo kauan tiedetty, että ”kansalaisten turvallisuutta” väitetysti valvovat NSA:n kaltaiset järjestöt ovat vahvasti mukana teollisuusvakoilussa.

Blacklisted News

8 kommenttia

 1. Toivon sydämmeni pohjasta, että suomalaiset perheet tulevat kärsimään kaikin mahdollisin tavoin näkemään nälkää, sairastumaan tauteihin ja kaikki mahdollinen pahuus, Jos kerta tämä paska maa ja tämän paskan maan kansaan ei kiinnosta vaikka niitä vedettäisiin perseen, niin varmasti olisivat siitäkin vaan kiitollisia! Todisteita juutalaistentekemisistä löytyy järkyttävästi ja ennenkun heidät on syrjäytetty niin mikään ei tule muuttumaan!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Jos tänne kirjoittelijoilla on tiedossa parempi asuinmaa kuin Suomi, niin toivotan toki tervemenoa, jos muualle haluavat lähteä.

     Katsoitko muuten sen SS-sotilas Franz Suchomelin videoidun haastattelun, jossa hän kertoo, kuinka hänelle oli paljastunut, että puheet juutalaisten pakkosiirroista itään olivatkin valetta ja todellisuudessa heidät murhattiin?

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tuo Suchomelin tapaus on ihan tunnettu. Selvä juutalaisvedätys. Miesw on pantu valehtelemaan henkensä edestä palkkiota vastaan. Vastaavaa petkutusta olivat kaikki Nürnbergin prosessit täynnä. Televisiossa dokkareissa pyörii neuvostopropagandaa itärintamalta ja Baltiasta ja sitten on näitä lampunvarjostinjuttuja edelleen. Em. dokkareissa kaikki goyim-kansat esitetään hyvin antisemitistisinä hirviöinä heti kun ei ole juutalaisen silmä valvomassa ja juutalainen valtaa pitämässä. Huhhuh, miten syvällä alennustilasa olemmekaan ja orjuudessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ei ajankohta merkitse mitään. Jos Suchomel olisi sanonut totuuden, hänet olisi tapettu vähin äänin. Hän tiesi sen. Vastaavastihan esim. Naujocksin oli pysyttävä tarinassaan koko ikänsä ja prof. Pfannenstielin (joka yksityiskeskustelussa myönsi tarinan Gerstein-raportista uskomattomaksi moskaksi, mutta jonka oli pakko väittää suurelle yleisölle raportin olevan totta).

    Nämä eivät ole mitään uusia selityksiä, vaan nuo holohoaxereiden jutut nyt ovat järki-ihmiselle ensi silmäyksellä mielipuolista valehtelua. Olette jääneet kiinni petoksistane tai ettehän te edes viitsi tehdä kunnon huijauksia, vaan ne tuntuyvat viharituaalilta. Suuri yleisö tietenkin usein nielee jopa 100 % tarinoista, koska ei perehdy asioihin ja lukee vain toisella silmällä lehdestä tai teeveestä eikä edes itse tarinaa, vaan jonkun puhuvan pään muka vakavan esityksen siitä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat