Suuri raiskaavien rabbien salailu

Siirtolaiskriisi on nostanut julkisuuteen muslimiyhteisöissä esiintyvän pedofilian. Lehdistö on kirjoittanut suhteellisen avoimesti muslimityttöjen kaltoinkohtelusta. Sen sijaan toinen kansa on todistetusti nauttinut valtamedian suojasta silloinkin, kun rikokset ovat olleet äärimmäisen julmia. Julkaisemme uudelleen yhden Magneettimedian kohutuimmista artikkeleista – ”Suuri raiskaavien rabbien salailu”.

Monelle suomalaiselle on jäänyt mielikuva, että artikkeli raiskaavista rabbeista oli osasyy korkeimman oikeuden vahvistamaan tuomioon, joka johti Magneettimedian edellisen julkaisijan kymmenientuhansien eurojen sakko- ja korvausmaksumääräykseen.

Artikkelia todellakin käsiteltiin käräjäoikeudessa 2013 yhdessä kolmen tuomioon johtaneen artikkelin (”Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke”, ”Juutalainen ylivalta”, ”Siionin viisaiden pöytäkirjat”) kanssa.

Syyttäjän mukaan Magneettimedian sisältö oli rikollista muun muassa siksi, että lehti oli käsitellyt juutalaisaihetta ”liian yksipuolisesti”. Puolustus vastasi tähän esittelemällä Ylen verkkosivuilta tulostetun uutislistan hakusanalla ”katolinen”. Vaikka hakusanoihin ei kuulunut esimerkiksi ”pedofiilia” tai ”hyväksikäyttöä”, liittyivät katolisia käsittelevät uutiset lähes järjestään vain lasten hyväksikäyttöön ja muihin äärimmäisen negatiivisiin ilmiöihin. Katolisten ”yksipuolinen” käsittely suomalaisissa valtatiedotusvälineissä ei ole kuitenkaan johtanut rikostutkintoihin, vaikka se on jatkunut vuosia. Sen sijaan yksi juutalaista pedofiliaa käsittelevä artikkeli joutui heti poliisin syyniin.

Koska käräjäoikeus tuomitsi Magneettimedian kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, jäi useille käsitys, että oikeudessa käsitelty rabbiartikkeli oli yksi tuomioistuimen kieltämistä teksteistä. Tämä oli eittämättä myös mielikuva, jonka oikeus tahtoi jättää: juutalaisten seksuaalirikollisuudesta ei kirjoitella ilman seurauksia! Yrittihän jopa äärisionistinen holokaustihuijausjärjestö Simon Wiesenthal Center taivutella presidentti Niinistön sensuroimaan artikkelin (1, 2).

”Yhdenvertaisuusvaltuutettu” Eva Biaudet’n sisko Alexandra Biaudet teki poliisille artikkelista tutkintapyynnön. Poliisi tutki artikkelin laillisuutta, mutta lopetti tutkinnan käräjien jälkeisenä talvena valtiosyyttäjä Jorma Äijälän, kihlakunnansyyttäjä Ilpo Lehdon ja entisen valtionsyyttäjä Mika Isidor Illmanin vaatimuksesta. Ilmeisesti kolmikko oli ymmärtänyt, että kaikki artikkelissa mainitut raiskaustapaukset oli helppo tarkistaa hakukoneella juutalaisista lähteistä (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8), joten artikkelin saama julkinen huomio oli juutalaisten kannalta kiusallista.

Magneettimedian päätoimittaja vaati useaan otteeseen rabbiartikkelin vuoksi järjestetyssä poliisikuulustelussa, että tekstin todenperäisyys selvitettäisiin. Eihän oikeusvaltiossa voida tuomita ihmisiä totuudenpuhumisesta? Lukuisista pyynnöistä huolimatta poliisi ei suostunut selvittämään artikkelin paikkansapitävyyttä, vaikka tämä olisi vaatinut vain lyhyen tuokion Google-hakukoneen äärellä.

Isidor Illmanin tekosyy tutkinnan lopettamiselle oli se, että ”asia käsiteltiin jo käräjillä”. Tämä ei kuitenkaan ollut totta, sillä käräjillä käsiteltiin vain kolmea etukäteen nimettyä artikkelia. Isidor Illman ja kaksi muuta syyttäjää halusivat siis nolostuttavan artikkelin mahdollisimman nopeasti pois julkisuudesta. Tällainen kähmintä on omiaan rapauttamaan uskoa suomalaisen oikeuslaitoksen puolueettomuuteen.

Artikkeli raiskaavista rabbeista päätettiin toisin sanoen lakaista maton alle kaikessa hiljaisuudessa. Valtamedia varmisti lisäksi sensaatiohakuisella uutisoinnillaan, että suuri yleisö luulee edelleen, että raiskausartikkeli oli laiton. Kansalaisia ohjataan pelon avulla itsesensuuriin.

Ohessa skannauksia tutkintaan liittyvistä pöytäkirjoista sekä Ted Piken alkuperäinen artikkeli ”Suuri raiskaavien rabbien salailu” – lue, kun se on vielä laillista!

Skannaukset: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Suuri raiskaavien rabbien salailu

Yksi syistä miksi juutalaisten valtamedian hallinta on niin väärin, on se että se suojelee pahojen juutalaisten syntejä, Hollywoodista New Yorkiin ja Tel Aviviin, avoimelta ja puhdistavalta totuudenmukaiselta analyysiltä ja kritiikiltä. Tämä eristää moraalisesti juutalaiset suojaten heitä rakentavalta kritiikiltä, joka on meitä kaikkia muita siunaava ja kasvattava voima.

Toukokuussa 2013 nähtiin New Yorkin mediassa jälleen lisää esimerkkejä juutalaismedian harhaanjohtamasta juutalaisten suojelusta:

 • Staten Islandin hasidismijuutalaisen Chabad Lubavitch –keskuksen seurakunnan jäsen Claude Neufeld pidätettiin uudestaan toukokuun alussa tänä vuonna. Hänet pidätettiin ensimmäisen kerran viime vuoden lokakuussa 8-vuotiaan pojan seksuaalisesta ahdistelemisesta 10 kertaa Chabad Lubavitch –keskuksessa tammikuun 14. 2011 ja syyskuun 21. 2012 välisenä aikana. Hänet päästettiin vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä syytettynä lapsen seksuaalisesta ahdistelusta. Chabadin rabbit antoivat hänen jatkaa vierailujaan keskuksessa ja lasten parissa. Neufeld pidätettiin toukokuun alussa uudestaan aiemmasta toisen 8-vuotiaan seksuaalisesta ahdistelusta 4 kertaa joulukuun 2009 ja joulukuun 2010 välisenä aikana.

Jos katolinen pappi olisi ahdistellut alttaripoikaa ja joutunut pidätetyksi New Yorkissa, olisi se ollut kansainvälinen uutinen. Itse asiassa Neufeldin uudestaan pidätyksen jälkeisellä viikolla New York Times paisutteli 13 vuotta vanhaa juttua New Jerseyn arkkipiispasta, joka ei toiminut asianmukaisesti ja ripeästi, kun yhtä seurakunnan pappia syytettiin lapsen ahdistelusta. Artikkeli synnytti 11 sivua Yahoo-internet keskustelua tästä ”tärkeästä” aiheesta. Ainoat Neufeldin pidätyksestä raportoineet mediat olivat verrattain pieni Staten Island Advance ja ”Failed Messiah”.

Eräs Staten Islandilla asuvista kannattajistani päätti kokeilla, josko New Yorkin enimmäkseen juutalainen media kiinnittäisi huomiota juttuun asiallisesti hälytettynä. Hän oli yhteydessä seuraaviin New Yorkin kaupungin uutistoimistoihin painottaen jälleen yhden juutalaisen pedofiilin pidätyksen merkitystä: The New York Times, New York Post, New York Daily News, WABC 7-kanava, WNBC 4-kanava, WCBS 2-kanava, Associated Press, XPIX 11 PV, FOX 5 ja Kanava 9, NYC. Hänen tietääkseen viikkoon yksikään New Yorkin medioista ei maininnut tapausta.

 • Toukokuun puolivälissä alkoi kauan odotettu juutalaisen pedofiili-rabbin Josef Kolkon oikeudenkäynti, joka oli ohi nopeasti Kolkon myöntäessä pedofilian useampien uhrien tultua julkisuuteen. Häntä uhkaa 15 vuoden vankeustuomio Asbury Park Pressin julkaisemista teoista:
  • New Jerseyn Lakewoodin yhteisössä, jossa ihmiset ovat läheisiä ja tottuneet käsittelemään ongelmat keskenään, eräs poika nousi vastustamaan yleistä käytäntöä. Hän syytti ješiva-opettajaa ahdistelusta ja kun ortodoksijuutalaisten uskonnollinen neuvosto ei ryhtynyt asiassa toimiin, poika kääntyi perheensä kanssa Oceanin piirikunnan yleisen syyttäjän puoleen.

Koska he kiersivät uskonnolliset toimintaperiaatteet, poika ja hänen perheensä suljettiin yhteisönsä ulkopuolelle. Eräät yhteisön jäsenet kävivät jopa kampanjoimaan saadakseen pojan ja tämän isän luopumaan syytteistä. Lakewoodissa kierrätettiin lentolehtisiä, joissa pojan isää haukuttiin Tooran ”pilkkaamisesta” ja hänen syyllistyneen ”kamalaan tekoon” kääntyessään maallisten viranomaisten puoleen.

Perhe kuitenkin piti pintansa ja nyt kuusi vuotta väitetyn hyväksikäytön jälkeen pojan ahdistelusta syytetty mies joutuu oikeuden eteen jutussa, jota Lakewoodin ortodoksijuutalainen yhteisö todennäköisesti seuraa tarkkaan.

Jälleen kannattajani hälytti samat New Yorkin medioiden uutishuoneet, mutta huolimatta lukuisten kansainvälisten medioiden Kolkon oikeudenkäynnin raportoinnista, en ole löytänyt juttua New Yorkin isoista lehdistä tai tv-kanavilta, lukuun ottamatta CBS:n ja Foxin blogeja, joilla ei ole paljoa seuraajia. New York on maailman uutiskeskus. Jos juttua ei siellä julkaista, ei sitä luultavasti muun maailman media löydä tai korosta. Itsestään selvää on, ettei kristillinen media, kuten sionistimyönteinen evankelis-kristillinen WorldNetDaily, ikinä raportoisi tällaista juttua siinä pelossa, että se voitaisiin nähdä juutalaisvastaisuutta ruokkivana. Siten evankelis-kristillinen media ja juutalaisten valtamedia toimivat harmoniassa tuottaakseen ortodoksijuutalaisuuden pedofiileille raudanlujan suojan julkisilta paljastuksilta.

 • Vastaavalla tavalla helmikuussa 2013 ortodoksijuutalainen rabbi Nechemya Weberman tuomittiin 103 vuodeksi vankilaan (lyhennettiin automaattisesti 50 vuodeksi lakisääteisistä syistä) lukuisista viikoittaisista seksiakteista 12-vuotiaan hasidismijuutalaisen tytön kanssa 3 vuoden aikana. Tietenkin internet paljastaa, ettei suurin osa New Yorkin valtamediasta uutisoinut tuomiota lainkaan.

Talmud rohkaisee pedofiliaan

Juutalaislasten seksuaalinen ahdistelu on ilmiö, johon syyllistyvät enimmäkseen ortodoksijuutalaisuuden auktoriteettihahmot. Tähän ryhmään kuuluvat hasidismirabbit maailman suurimmasta juutalaisjärjestöstä Chabadista. Tähän estottomaan mielihaluille antautumiseen rohkaisee modernin juutalaisuuden korkein uskonnollinen auktoriteetti Talmud kaikkine lukuisine viittauksineen pedofiliaan. Siten on ymmärrettävää, että rabbiauktoriteetit eivät kiirehdi käynnistämään tutkimuksia tämän riesan syistä tai rohkaise poliisia ja maallisia viranomaisia puuttumaan asiaan. Onhan vaakalaudalla koko modernin juutalaisuuden alkulähteen Talmudin uskottavuus. Sitä vastoin juutalaisten auktoriteettia vaivaa sitkeä taipumus hidastella, lähettää syyllinen Israeliin tai kieltäytyä toimimasta vanhempien valittaessa, että heidän lastaan on ahdisteltu.

Tämä on tullut viimeaikoina silmiinpistävän selväksi Australian Melbournessa, jossa seksuaalirikollisten David Kramer ja David Cyprys annettiin jatkaa opettamista nuorten parissa Chabadin ješiva-koulussa, vaikka vanhemmat olivat valittaneet, että heidän lapsiaan ahdistellaan. Ješiva-koulu on itsenäinen ortodoksijuutalainen poikien koulu. Erään vanhemman oikeuden todistajanlausunnon mukaan ješiva-koulun johtaja rabbi Yitzchak David Groner kertoi hänelle, ettei hänen tarvitse olla huolissaan, vaikka Cyprys oli ahdistellut seksuaalisesti hänen 8-vuotiasta lastaan, sillä alle 9-vuotiaita ei raiskaus vahingoita. Isän mukaan rabbi kertoi kuulleensa psykologilta, ettei seksi niin nuorella iällä vahingoita henkisesti lasta. Mikäli isän kertoma on totta, rabbi Groner viittaa todellisuudessa Talmudin julistukseen sanhedrin 69b:ssä, joka sanoo: ”Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että (seksuaalinen) yhtyminen 9-vuotiaaseen poikaan on todellinen yhtyminen, mutta sitä nuorempaan ei ole.”

Talmudin Soncinon painoksessa sanhedrin 76a:n alaviite selittää: ”Avioliitto solmittiin tietenkin niihin aikoihin paljon nykyistä nuoremmalla iällä.” Sanhedrin 69b sanoo, että naisen antaessa alaikäisen poikansa työntyä häneen on hän silti kelvollinen naimaan papin. Tämä johtuu siitä, ettei alaikäinen poika ole Talmudin silmissä ”mies”, joten Talmudin mukaan seksillä alaikäisen kanssa ei ole moraalista tai laillista merkitystä juutalaisille (sanhedrin 52b). Nainen voi siis harrastaa seksiä nuoren pojan kanssa, eikä sitä edes moraalisesti kyseenalaisteta. ”Pienen pojan ollessa yhdynnässä aikuisen naisen kanssa, aiheuttaa se naiselle saman kuin häntä olisi sohaistu tikulla” (ketubot 11b). Alaviitteessä lisätään: ”Vaikka yhtymistä pieneen poikaan ei pidetä seksinä, siitä huolimatta nainen vahingoittuu kuin puun palasen vahingoittamana.”

Useiden muiden ohella olen aiemmissa artikkeleissani selittänyt Talmudin lukuisat ja toistuvat kannustavat rohkaisut seksiin kolmevuotiaiden tyttöjen kanssa. Talmudin mukaan tyttölapsia ”kirjoitukset kuvailevat ’sopiviksi yhdessä asumiseen’” jebamot 60b). Rabbi Gronerin mielipide on yhtä näiden lukuisten viittauksien kanssa siitä, että seksi rabbin ja alaikäisen lapsen välillä ei ole merkityksellistä moraalisesti, henkisesti, lääketieteellisesti tai fyysisesti. ”Aikuisen miehen yhtyessä pikkutyttöön sillä ei ole merkitystä, sillä tytön ollessa alle kolme vuotta (ja yhden päivän) on se kuin tökkäisi sormella silmään” (Ketubot 116). Alaviitteessä tarkennetaan, että ”kuin kyyneleet tulevat silmään uudestaan ja uudestaan, samoin palaa alle 3-vuotiaan tytön neitsyys.”

Tietenkin kuka tahansa uskottava psykologi väittäisi seksin aikuisen miehen ja 8-vuotiaan tytön tai pojan välillä aiheuttavan pysyviä ja erittäin traumatisoivia vaikutuksia, niin fyysisesti kuin henkisesti. Siksi se on laissa luokiteltu pahoinpitelyksi. Jos rabbi Groner perusteli kolme vuotta jatkunutta toimettomuuttaan tässä jutussa Talmudin ohjeistuksella, se selvästi varmistaa ortodoksijuutalaisten auktoriteettien pedofiliavitsauksen pinnan alla toimivan salaisen rohkaisun ja suvaitsevaisuuden seksiin alaikäisten kanssa. Siksi ortodoksijuutalaisuuden Talmudin parhaiten tuntevat, eli rabbit, ješiva-opettajat ja muut auktoriteettihahmot – ei tavalliset maallikot – syyllistyvät eniten pedofiliaan.

Ješiva-yliopiston dekaani sanoo: ”Älkää ilmoittako pedofiliaa”

New Yorkin Ješiva-yliopisto on kaikkein merkittävin ortodoksijuutalaisuuden opetuksen huippukeskus koko maailmassa. Kuitenkin pedofilian levitessä epidemian lailla ortodoksijuutalaisuudessa, uhaten erityisesti talmudistista johtajuutta ja kouluja, yksi ješiva-koulujen huippudekaaneista, kansainvälinen Talmudin asiantuntija Hershel Schachter suositteli helmikuussa, ettei juutalaisten pitäisi enää ilmoittaa pedofiliatapauksia siviiliviranomaisille. The Jewish Daily Forwardin mukaan Schachter ”varoitti raportoimasta ahdisteluista viranomaisille kysymättä ensin neuvoa oppineelta Tooran asiantuntijalta, sillä hänen mukaansa poliisi ja sosiaaliviranomaiset usein ’eivät käsittele tilannetta oikein’.” Schachter sanoi myös, ettei lapsien voi luottaa kertovan totuutta. Hän haluaisi rabbien ja/tai psykologien paneelin käyvän läpi jokaisen valituksen juutalaisten lasten ahdistelusta ja siviiliviranomaisiin turvauduttavan vasta viime kädessä. Schachterin suositus on erityisen pahaenteinen, sillä Forwardin lainauksen mukaan eräs rabbi sanoo ”satojen rabbien kuuntelevan tarkasti (Schachterin) jokaista sanaa ja tulkitsevan hänen jokaisen lausahduksensa pitäväksi juutalaisen laiksi…” Uudismielisten toiveiden vastaisesti jo ennestään hyvin suljettu ortodoksijuutalaisten yhteisö ei avaa oviaan tutkimuksille, nyt erityisesti Schachterin rohkaisemana, varsinkaan Talmudiin perustuvaan juutalaisten pedofiliaan.

Jos katolinen arkkipiispa tai arvostetun katolisen yliopiston dekaani tekisi julistuksen, ettei pappien pedofiliaa tulisi ilmoittaa poliisille, saisivat he välittömästi potkut, puhumattakaan solvauksista maailman mediassa räikeästä katolisen kirkon itsesuojelusta.

Schachterin suositus ei kuitenkaan saanut mitään huomiota ja vielä vähemmän kritiikkiä valtamediassa, vaikka se julkaistiin tunnetussa Jewish Daily Forwardissa. Valtamediassa juutalaiset pedofiilit, toisin kuin katoliset, ovat käytännössä suojeltu laji. Kansaa ei ole opetettu pitämään ortodoksisia ”Tooraan uskovia” juutalaisia kykenevinä pedofiliaan. Sen sijaan kymmenille miljoonille evankelisille kristityille juutalaiset pedofiilit ovat tavallisen kritiikin kirousten yläpuolella. He ovat edelleen koskemattomia ”Jumalan valittua kansaa”.

sanhedrinp356

 

yebamoth402

 

yebamoth403

 

kethuboth58

 

Alkuperäinen artikkeli: https://therebel.org/religion/641533-the-great-raping-rabbis-cover-up

Lue myös: Esittely: Ted Pike

70 kommenttia

 1. Niin no itse olen median kautta saanut kuvan että tätä tapahtuu lähes kaikissa uskontosuunnissa mikä ei missään tilanteessa ole hyväksyttävää. Eikö esimerkiksi lestadiolaisuus ollut vasta uutisissa lukuisista pedofilia tapauksista, miksi tässä hyökätään juuri juutalaisuutta vastaan ja jätetään käsittelemättä muut ryhmät joissa tapahtuu mielestäni samaa. Mielenkiintoinen muuten seurata tätä ja pohtia ihan kotimaassa miten uskontoryhmät suosii omiaan taloudellisesti ja muuten. Jätän arvattavaksi mitä ryhmiä/yhteisöjä tarkoitan mutta en tarkoita vapaamuurareita vaikka toimivat magneettimedian mukaan samoin.

  Plusääni(5)Miinusääni(30)
  1. Minusta on outoa, että sinä ja monet muut yhdistätte asian uskontoon. Eikö se ole melko suljetun ajattelun, eli itse itseään vankilassa pitävän ajattelumaailma?

   Kysehän on kaikissa yhteyksissä sairaista ihmisistä, jotka eivät haluaisi antaa lasten elää lasten elämää, vaan tunkeutuvat siihen likaisessa irstaassa sairaudessaan.
   Näitä ihmisiä on ollut :
   – Homoissa ( monethan näistä juurikin omaa sukupuoltaan ahdistelevat)
   – Opettajissa ( koulut)
   – Hoitajissa ( lastentarhat)
   – kaduilla
   – Junissa
   – joka paikassa !

   Miten siis voi joku nähdä asiaa uskonnollisina `?
   Se kaikki sairas toimintahan on juuri uskontoja vastaan, mm. älä tee huorin = älä tee aviorikosta= kaikki seksuaalinen kontakti avioliiton ulkopuolella on huorin tekemistä. Se kaikki on aviorikos ( nykykäännös), koska aviorikosta on kaikki se, mikä ei tapahdu avioliitossa ( miehen ja naisen välinen).

   Plusääni(10)Miinusääni(3)
  2. Niin, entäpä nuo Pohjanmaan vanhoilislestadiolaiset? http://areena.yle.fi/tv/1299271
   Ollaan niin yhtä suurta perhettä, läheisiä ja sillai, että menee puurot ja vellit sekaisin.
   Voihan se olla saman katon alla iskällä vaikeuksia enää erottaa, mitkä kymmenestä tytöstä oli lapsia ja omia ja ketkä taas naitavassa iässä olevia neitoja. Ja liikkeessä ollaan hiljaa, kun ei haluta puhua pahaa omista.

   Tällai sivustakatsojana, kun en kuulu juutalaisiin enkä lestadiolaisiin, niin vähän vaikeata on tehdä eroa ja tuomita, että kumpi on pahempi.

   Onko se kiihkeä jumalaan uskominen, kun saa ihmisen noin sekaisin? Tuntuu siltä että meillä ateisteilla on sittenkin selkein kuva siitä, mikä on oikein ja väärin. Osaamme myös ajatella pyyteettömästi yhteiskunnan parasta, tyyliin ”elä ja anna toisten elää”, kun taas kaikki uskonnolliset hourupäät tuntuvat olevan toistensa kurkussa ja varjelevan omaa etuaan.

   Hieno esimerkki tästä hourupäisestä ajattelusta on tuo meidän sisäministerimme, joka on mennyt sekoittamaan keskiaikaiseen tyyliin valtion ja kirkon asiat toteamalla: ”uskovaisen täytyy ehkä joskus rikkoa lakia, jos se on ristiriidassa uskon kanssa”.

   Nyt tulee se miljoonan taalan kysymys: ”mikä usko on se oikea?”

   Kaikki maailman sataan eri uskontoon ja tuhanteen eri jumalaan uskovat joutuvat kaikki helvettiin, sillä niiden 99 % muiden uskontojen ja jumalien mielestä kaikki muut ovat kerettiläisiä. Ainoat, jotka pääsevät taivaaseen ovat ateistit ja agnostikot, jotka toteavat Pietarin portilla: ”Voi hitsi, tää oli sittenkin totta.”

   Olen vahvasti sitä mieltä, että maailma olisi ollut paljon parempi paikka, jos joku olisi liiskannut kirkon ja hengelliset ristiretkeläiset juuri siinä 1000-luvun käänteessä. Tiede olisi ottanut jättiharppauksia, eikä olisi ”pimeää keskiaikaa”, jolloin otettiin takapakkia noin 400 vuotta. Samoin ristiretket ja Amerikan valloitus olisivat olleet paljon vähemmän verisiä (ja tuomitsevia) ilman kirkon sekaantumista asiaan. Lähi-itäkin oli silloin aikaansa edellä. Siinä menetettiin toiset 400 vuotta.

   Lopuksi: Räsänen voisi lopettaa uskonnosta jauhamisen, kun käsittelee Suomen valtion sisäisiä asioita. Menköön kirkkoherraksi tai jotain… Ja jos uskovaiset ottaisivat laput silmiltään, saattaisivat huomata olleensa pienessä kuplassa ja tuijottaneensa peiliin tuomitessaan muita. Jokainen uskokoon, mihin haluaa, mutta politiikkaan ja yhteiskunnan asioihin on uskontoja ihan turha sotkea. Koskaan ei ole seurannut mitään hyvää ihmiskuntaa ajatellen siitä, että joku on halunnut ”parantaa maailmaa” kertomalla muille, miten joku elämää suurempi voima voi auttaa. Ihmisen itse on pitänyt ottaa ihan jokainen askel itse. Uskonnot ovat vain kampittaneet muiden askeleita.

   Mitä tulee pussijuoksusta, jossa kaikille annetaan pitkä keppi ja lupa kampittaa muita?

   Plusääni(11)Miinusääni(14)
   1. »Ainoat, jotka pääsevät taivaaseen ovat ateistit ja agnostikot, jotka toteavat Pietarin portilla: ”Voi hitsi, tää oli sittenkin totta.”»

    Paljastit juuri olevasi hyvin naiivi. Äänestät taatusi piraattipuoluetta.

    Plusääni(12)Miinusääni(5)
   2. Ongelma vain ajatusrakennelmassasi on että jos 1000 luvun jälkeen olisi maailma ollut 100% ateistinen niin tuskin sinulla olisi tälläistä sivistynyttä pohjimmiltaan kristinuskosta ammennettua moraalikoodistoa, tuskin olisimme saaneet tälläistä suhteellisen vahvaa oikeusvaltio yhteiskuntaa rakennettua, jota tosin nyt ollaan murentamassa, kait ymmärrät että se on juuri kristinusko joka on tehnyt meistä tälläisiä kuin nyt olemme.

    Plusääni(7)Miinusääni(4)
  3. Tavaratalo J. Kärkkäinen Oy:n mainoslehti Magneettimedia on saanut juutalaiset takajaloilleen jo kansainvälisesti. Ammattimainen juutalainen painostusjärjestö Simon Wiesenthal Center (SWC) on noussut vaatimaan sensuuria.
   Viimeisin kohu Magneettimedian teksteistä syntyi, kun lehti käsitteli juutalaisten ”pyhien” kirjoitusten sekä tiettyjen rabbien suhdetta pedofiliaan. Esimerkiksi useiden katolisten pappien pedofilia on ollut yhteiskunnallisesti hyväksyttävä puheenaihe jo vuosien ajan. Monet kuitenkin vaativat juutalaisille kritiikkisuojaa. Kuten Magneettimedian julkaisemassa artikkelissa ”Suuri raiskaavien rabbien salailu” todetaan, ei valtamedia uutisoi länsimaissa juutalaisen yhteisön sisällä tapahtuvasta seksuaalisesta ahdistelusta.
   Artikkelissa kuvattiin muun muassa tuoretta tapausta, jossa newyorkilaisrabbi oli jatkanut vuosien ajan lasten raiskaamista, vaikka hänen kollegansa olivat toiminnasta tietoisia. Vaikka newyorkilaismediat uutisoivat samaan aikaan katolisen yhteisön sisällä tapahtuneesta hyväksikäyttötapauksesta, ei juutalaisraiskaajan toiminnasta mainittu sanallakaan tiedotusvälineissä. Saman artikkelin toisessa osassa kerrattiin lainauksia juutalaisille pyhästä Talmudista. Lainauksissa muun muassa todetaan, ettei aikuisen miehen yhtyminen tyttövauvaan ole järin tuomittavaa. Edellä mainittuun kannanottoon, Babylonialaisen Talmudin englanninkieliseen käännökseen ja sen muihin epäterveisiin kannanottoihin voi tutustua esimerkiksi osoitteessa: http://www.come-and-hear.com/kethuboth/kethuboth_11.html
   Voisi luulla, että ”pyhät” lausunnot lasten raiskaamisesta sekä rabbien pedofilia olisivat saaneet juutalaisjärjestöt nolostumaan ja hiljenemään hetkeksi. SWC kuitenkin nosti aiheesta myräkän ja vei asian suoraan Suomen presidentti Sauli Niinistölle. SWC:n kannanotossa muistutetaan muun muassa Suomen aseveljeydestä Saksan kanssa toisessa maailmansodassa. Järjestö vaatii presidenttiä puuttumaan sionismikriittiseen kirjoitteluun Suomessa sen kaikissa muodoissa.
   Vaikka SWC esiintyy julkisuudessa usein ”rasisminvastaisena” ihmisoikeusjärjestönä, on se maailmanlaajuisesti tärkeä Israelin sota- ja rotupolitiikan tukija. Samalla, kun SWC kannattaa aseellista nationalismia palestiinalaissiviileitä vastaan Israelissa, se läksyttää ei-juutalaisia kansoja pienimmistäkin kansallismielisyyden osoituksista. SWC pyrkii lausunnoillaan ja kiristyksellä muuttamaan valtioiden suhtautumista Israelin rasistiseen politiikkaan suopeammaksi.
   Tietonsa Magneettimedian kirjoituksista ylikansallinen SWC on arvatenkin saanut suomalaisilta juutalaisilta, jotka tekevät hanakasti rikosilmoituksia sionismikriittisistä kirjoituksista. Suomen juutalaisyhteisö on toistaiseksi pitänyt matalaa profiilia. Rajoittamalla suomalaisten sananvapautta ja poliittisen keskustelun mahdollisuuksia se saattaa kuitenkin hankkia paljon uusia vihollisia.

   http://www.patriootti.com/simon-wiesenthal-center-ei-pida-magneettimediasta/

   Plusääni(35)Miinusääni(2)
   1. Jussi kirjoittaa täyttä asiaa.

    Siionistit toimivat kunnon psykopaatin tavoin. He eivät voi koskaan olla missään väärässä ja vika on aina muualla kuin heissä itsessään.

    Siionistiyhteisö toimii syövän tavoin: Sillä on pesäkkeitä joka puolella siltä varalta, että jossakin aukeaa heikko kohta, johon voi iskeä.

    Yksi hyvä esimerkki: Tyypillinen siionistimiljardööri, Soros, rahoittaa Femen-liikettä ja Pussy Riot-tyyppisiä liikkeitä. Näiden tarkoitus on luoda eripuraa ja horjuttaa kristinuskoa. Kuin ihme: Femen ei koskaan operoi synagoogassa. Miksiköhän ei? Miksi Pussy Riot ei performoi Moskovan synagoogassa… Mieti sitä.

    Femenin ”aktiivit” ovat yleensä rahalla ostettuja Itä-Euroopan prostituoituja, jotka mielellään performoisivat synagoogassa, mutta Soros ei rahoita tällaista.

    Siionistien suurin pelko onkin juuri nyt Venäjä, joka on jaloillaan ja velaton ja vahvasti valkoinen. Kummallista, että Venäjä voi hyvin ja USA huonosti. Siionistit kehuvat itseään, mutta jättävät aina jälkeensä palaneen maan, jossa valkoinen mies ja kristitty ei hyvin voi. Kaikkien asiasta huolestuneiden pitäisi luoda yhteyksiä Venäjälle. Venäjän on viimeinen toivo, kun USA on alistunut ja muuttunut hirviöksi. Siionisteien valtaamat maat ovat aina muuttuneet hirviöiksi.

    Plusääni(29)Miinusääni(1)
     1. En usko. Ei vielä.

      Mutta hyökkäys on kova, kuten siionisteilla aina.

      Kannattaa lukea kirja ”Limonov”. Siinä toki hyysätään siionisteja, mutta siinä myös kerrotaan, kuinka siionistioligarkit nostivat Putinin valtaan luottaen siihen, että hä’n on tyypillinen valkoinen sylikoira, joka ostetaan 30 hopearahalla, kun maa ryöstetään.

      Mutta siionistien katkeraksi pettymykseksi Putin nakkasi hetikohta Hodorkovskin malliksi elinkautiseen ja niinpä pahimmat rosvot, kuten Berezovski ja Abramovich kiireesti hylkäsivät isänmaansa (”IsraelFirstersejä” molemmat) ja pakenivat Lontooseen, joka on siionistien kotipesä Euroopassa.

      Ei, Soros ja muut hyökkäävät Venäjää vastaan, koska Venäjän eliitti ei vielä syö siionistin kädestä. Ei vielä.

      Mutta jos siionistit saavat Venäjänkin (kuten USA:lle on jo käynyt) polvilleen niin koko valkoinen maailma on siionistien orja. SITÄ sietää pelätä. Suomalaistenkin ainoa toivo on Vahva (siionistivapaa) Venäjä. Kannattaa muistaa, että Stalin johti siionistista Venäjää. Kuten Marsalkka Mannerheim sanoi: ”Minulla ei ole mitään venäläisiä vastaan, mutta kommunisteista (lue: siionisteista) minä en pidä.”

      Plusääni(21)Miinusääni(1)
     2. h.e.bolla on yksi palstan päivystävistä putinisteista. Tai sitten toope, joka ei ota selvää asioista ja joka on langennut putinistien propagandaan. Joka kuppikunnalle on oma propagandansa.

      Horodovsky saattaa olla valevanki, koska hän on niin iloinen kaikissa uutispätkissä. Muutenkin vallan ovat ottaneet vain toiset juutalaiset oligarkit ja siis heillä on omaisuus ja suuryritykset. Putin on yksi oligarkeista.

      Putinin propaganda ja politiikka on kommunistista. Putinin lähipiiri koostuu juutalaisista liikemiehistä, joista osan kanssa hän on ollut ystävä jo lapsena.

      Plusääni(5)Miinusääni(8)
    1. Olet oikeassa. Suomen ja koko euroopan tuho tulee sionistisesta lännestä ja Putin tosiaankin ryhtyi potkimaan USA/Israel/NATO pupetteja pois Venäjältä. Juuri sen vuoksi Putinia/Venäjää mustamaalataan kaikin tavoin suomalaisen valhemedian kautta.

     Suomen nukkehallitus, ministeriö ja ylin virkamieskoneisto koostuu maanpettureista, he syövät Rothschild sionistien kädestä.

     Plusääni(19)Miinusääni(1)
 2. Ei tähän voi muuta sanoa kuin että ”Pirun sairas maailma” 🙁
  -eikä mene mitenkään mun järkeen nämä juutalaisten ”opit” mutta sen tiedän etteivät ne millään muotoa voi olla Herrasta lähtöisin, ajatellen sitten ihan vaan 10:ntä ”käskyä” jotka ihmisille on annettu noudatettavaksi.

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
 3. Sterilisointi koski jopa juutalaisia, jotka olivat tulleet esim. Etiopiasta. Jo Meirin aikana oli jotain säteilytysskandaaleita.

  Viimeksi on havaittu kymmenien tuhansien pakolaisten sullominen keskitysleiriin, kunnes heidät nyt on kärrätty takaisin Afrikkaan. Sitä ennen tietenkin nettitrollit eri puolilla väittivät Israelin ottavan pakolaisia vastaan ja olevan ”monirotuinen”.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 4. Kiitos mielenkiintoisesta artikkelista. On todella kiitettävää, että Magneettimedia julkaisee näitä juttuja aggressiivisten suomenjuutalaisten (sekä heidän symppaajiensa) painostuksesta huolimatta. Ei tuumaakaan periksi sionisteille!

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 5. Nyt joku vetänyt herneen nenään.
  ”Tavaratalo J. Kärkkäisen ilmaisjakelulehden kirjoituksesta on jälleen tehty rikosilmoitus poliisille, kertoo Keskipohjanmaa-lehti. Lehden mukaan ilmoitus tehtiin juutalaisvastaisesta artikkelista, joka julkaistiin Magneettimedia-lehdessä viime viikolla.

  Ilmoituksen teki yksityishenkilö.”
  ”Apulaisvaltakunnansyyttäjä on jo aiemmin nostanut syytteen Kärkkäistä vastaan. Häntä syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Lehdessä julkaistiin viime syksynä kirjoituksia, jotka syyttäjän mukaan solvaavat juutalaisia.

  Päätoimittaja kiistää Yle Keski-Pohjanmaalle, että lehti olisi juutalaisvastainen. Hän sanoo, että kirjoitusten tarkoituksena on herättää keskustelua.”

  Miten saisi selville syytteen nostaneen henkilön tiedot?
  Lähinnä kiinnostaa onko hän:
  1. Juutalainen
  2. Fundamentalistinen kristitty
  vai
  3. Pedofili?

  Jos ns. oppikirja sanoo, ettei ole mitään haittaa vaikka koko seurakunta harrastaisi pedofiliaa lapsen kanssa, niin kyllä jossain on pahasti vikaa. Ollaan sitten juutalais, islam ja katolilais vastaisia.

  Sairasta jos joku antaa oman lapsensa seksi nukeksi toisille ja vielä sanoo, ettei siitä ole haittaa.

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 6. Kumma että juutalaismielinen hommafoorumi on aiheesta hissukseen, mutta muistaa aina vauhkota niistä muslimeista…

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 7. Kieltämättä ihan tavallisena maallikkona pidän kyllä aika erikoisena, että Kärkkäinen julkaisee näitä tekstejä Magneettimedia-lehdessä. Ei näistä ainakaan positiivista kassavirtaa tule, päinvastoin. Kyllä tämä on aiheuttanut aikamoista vastustusta ja boikottia Kärkkäisen kauppaa kohtaan. Unohtamatta että kyseinen yritys on ollut yrityssaneerauksessakin viime vuosien aikana. Silloin kun artikkeleja alkoi esiintymään lehdissä, ne olivat lähinnä harmittomia Internetin julkaisuja, joilla kumminkaan ei aina ollut laajempaa tieteellistä pohjaa. Syöpä- ja rokoteartikkeleista Kärkkäinen on siirtynyt enemmän ja enemmän viimeaikaisten kaltaisiin teksteihin.

  Vaikka itse JK haluaa herättää keskustelua, niin eikö mitään muuta kanavaa tähän löydy tai ainakin muuta lähestymistapaa? Ja miten toimitusjohtaja voi olla näin ulalla asiasta? Eikö tällaisista liiketoimia koskevista asioista pidä keskustella tai ainakin pyytää Kärkkäistä harkitsemaan asiaa hallituksen yhteistyössä? Aika amatöörimaista hommaa, jossa yksi päättää, muut vikisee ja pyytelee anteeksi kun Kärkkäinen ei edes perustele millään tavalla tekstejä. Nyt olisi imagokouluttajalla hommia, koska ei tämä ainakaan paranna kassavirtaa.

  Henkilökohtaisesti pidän kyllä yhtä kansanryhmää esitettyjä väitteitä ja kyseisiä julkaisuja aika arveluttavina. Onko teksteillä riittävästi luotettavuutta? Onko lähteitä monipuolisesti? Tässäkin artikkelissa on vain yksi lähde suoraan eikä mitään muuta. Akateemisessa maailmassa tämä ei läpäisi mitään luotettavuusmittaria.

  Eikö me tässä maailmassa voida elää ja kunnioittaa muita ihmisiä ilman tällaista lähestymistapaa? Näitä keskustelunavauksia joku voisi kutsua vihapuheiksi. Se on aivan eri asia puhua ja huudella kyseisistä asioista turuilla ja toreilla kun taas julkaista niitä valtakunnallisessa mainoslehdessä. Silloin mahdollisista asiakkaista tulee pian entisiä, jos ei ymmärrä liiketoiminnan perusajatuksia. Onko Arinan tai Keskon lehdissä vastaavankaltaisia tekstejä? Eipä ole näkynyt. Miettikääpä sitä.

  Plusääni(2)Miinusääni(14)
  1. Kun Edward Snowden haki turvapaikkaa Venäjältä ensimmäisen kerran hänelle sanottiin että turvapaikka on mahdollinen jos hän lopettaa ”Yhdysvaltojen vastaisen toiminnan”. Sen taisi sanoa Putin tai joku korkea virkamies, en nyt muista kuka, ei ole niin väliä. Se oli ehdottomana ehtona. Eli ”Yhdysvaltojen vastainen toiminta” tarkoittaa sitä että kertoo totuuden siitä miten asiat hoidetaan Yhdysvalloissa, miten turvallisuuspalvelut toimivat.

   Jos esimerkiksi keskustelee erinäisistä rokotteiden haittavaikutuksia, jotkut tulkitsee sen vastaiseksi toiminnaksi niitä yrityksiä vastaan jotka rokotteita valmistavat. Puhutaan ”yritystoiminnan häiritsemisestä”.

   Jos keskustelee ruotsin kielen muuttamista valinnaiseksi kieleksi kouluissa jotkut alkaa valittamaan että nyt on vihapuhetta ja toiminta on yhtä kansanryhmää syrjivää. Oliko se Jorn Donner joka sanoi että hänen aino tehtävänsä Suomen eduskunnassa on puolustaa pienen vähemmistön etuja, pientä ”reviiriä” ja hän on siihen tyytyväinen. Puhuminen ruotsin muutamista valinnaiseksi on kuninkaan vastaista toimintaa ja kaikki varmaan tietää mitä tapahtuu kun vastustaa kuningasta.

   Jos tässä tapauksessa puhutaan siitä miten Israelissa sterilisoidaan maahanmuuttajia, miten ihmiskauppa kukoistaa, kun ihmisiä myydään seksileluiksi, aina jotkut väittää että nyt syrjitään juutalaisten kansanryhmää ja kaikkia juutalaisia.

   Tässä ei syrjitä ketää vaan tarkoituksena on paljastaa sellainen toiminta julkisuudessa ja näin ollen lopettaa se.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
 8. Ymmärtäisin, jos Kärkkäinen kirjoittaisi asiasta jossain oman väkensä lehdessä. Mutta että hän julkaisee artikkelin valtakunnallisessa mainoslehdessä, jossa on sisältöä elintarvikkeista autoihin. Kyllä tavallinen ostaja ”hieman” ihmettelee, että pakkoko tällaista toimintaa on paljastaa julkisuudessa nimenomaan mainoslehdessä. Siihen löytyy muunlaisiakin foorumeja. Se on selvää, että halutaan nostaa asioita esille, keskustella niistä mutta nyt on menneet puurot ja vellit sekaisin. Se on sama kuin joka talouteen tulisi Vartiotorni vaikka sitä ei ole tilannutkaan. Se aiheuttaa hämmennystä ihmisissä. Ne samat ihmiset miettivät, menevätkö Kärkkäiselle vai Prismaan.

  Ja ei tämä ole absoluuttinen totuus kumminkaan. Asialla on monta puolta. Keskustelu jää aika yksipuoliseksi Kärkkäisen osalta, jos kukaan ei kommentoi asiaa ja toimistusjohtaja irtisanoutuu asiasta. Kärkkäinen yksityishenkilönä ilmaisee itseänsä omistamassaan lehdessä, jonka muu henkilökunta ei sanonut juuta eikä jaata asiasta. Soppa on siis valmis.

  Plusääni(1)Miinusääni(5)
  1. No Ameriikassa on sanonta ”mind your own business”. Jos joku yritys menee konkurssiin, sen ei pitäisi sinuun vaikuttaa, sinun pitää olla omaa yritystä hoitamassa.

   Maailmassa on hyvin paljon hyödyllistä informaatiota jota ei levitetä television avulla. Ihmiset ovat kyllä kykeneväisiä itse perehtymään asiaan ja selvittämään onko jutussa perää vai onko kyseessä scifiä yms. Puhutaan ns. ”alternative news” toiminnasta ja se on täysin normaalia, levitetään sitä informaatiota jota ihmiset eivät normaalisti saa, siis erottaudutaan kilpailijoista, ihan järkevää toimintaa.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
 9. No, eipähän tarvitse tilata Kärkkäisen tavaratalosta enää mitään.

  Plusääni(1)Miinusääni(17)
 10. Kyseisen artikkeli on otettu therebel.org nettisivuilta ja suoraan käännetty lehteen. Kääntäjää ei ilmoiteta eikä kirjoittajaa ainakaan nettisivuilla. Eihän tämä mene ollenkaan hyvän journalistitavan mukaisesti vai meneekö? Tässä on siis bongattu yksittäinen artikkeli verkosta, laitettu alkuperäisen artikkelin lähde perään ja odotetaan, että lukijakunta sulattaa tämän mukisematta. Ei menisi tavallisessa printtilehdessä päätoimittajan seulan läpi.

  Että tuodaan asioita esille ja nostetaan uusia näkökulmia keskusteluun, se on perimmäisenä tarkoituksena suotavaa. Kärkkäisen artikkeleissa ei mainita kunnolla alkuperäistä kirjoittajaa, kääntäjää, muita lähteitä yms. Onko Kärkkäinen itse kääntänyt artikkelin vai kuka? Ei se riitä, että ottaa verkosta jonkun artikkelin lehteen, pistää pelkän verkkolähteen ja odottaa, että lukijat saavat uutta näkökulmaa asioihin. Silloin ei perustella asioita, esitetä agrumentteja, vasta-argumentteja eikä muutenkaan syvennytä asioihin. Aivan absurdi ajatus siis.

  Kenestähän kilpailijoista tässä erottaudutaan? Keskosta ja Primastako? Vaiko Rauhantervehdyksestä ja Vartiotornistako? Ei tavallinen lukija ymmärrä tätä konseptia ollenkaan. Mainoslehti, jossa on yhtäkkiä parin sivun kaupallisten tiedotteiden jälkeen joku nettiartikkeli. Eilen luin Keskon lehden, jossa oli ruokaa ja reseptejä sekä päätoimittajan tervehdys ruokakulttuuriin. Magneettimedian esitystavassa on tähän verrattuna hyvin selkeä ristiriita.

  Plusääni(2)Miinusääni(6)
  1. Miksi olet sitä mieltä että kyseessä on mainoslehti?

   Sehän voi olla ns. alterantive news julkaisu joka myy mainoksia. Alternative news kilpailee ns. mainstream news kanssa. Mainstream julkaisut ovat esim. Helsingin Sanomat, MTV3, Karjalainen jne.

   Esimerkiksi Uusisuomi on aika iso suomalainen alternative news media, ”maan luetuin itsenäinen verkkolehti”. Voidaan myös sanoa että Russia Today on suomalaisille alternative news, tai vaikkapa Al Jazeera.

   Eli kilpailijat eivät ole Kesko ja Prisma, vaan muut uutispalvelut.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 11. Magneettimedia ei vielä ole vaihtoehtoinen uutiskanava jos siinä on kolme sivua netistä bongattuja artikkeleja ilman varsinaista kirjoittajaa, kääntäjää ja muuta lähdemateriaalia. Jopa kesätoimittajatkin osaavat käyttää paremmin viittaustekniikkaa ja noudattaa hyvää journalistitapaa. Jos kolmen artikkelin jälkeen lehdessä ei ole muuta kuin mainoksia, niin eihän sitä voi verrata edes US:n konseptiin. Ei tämä vielä tee siitä vaihtoehtoista uutiskanavaa, koska artikkelit eivät ole uutisia. Eilen esiintyneessä Magneettimediassa oli juttu esim. Detroitissa ja rypsiöljystä. Nämä tekstit olivat ihan asiallisia eikä varmasti aiheuta sen suurempaa kohua. Siinä on vissi ero näihin juutalaisteksteihin.

  Luin Talmudin kohdat ja englanninkielen omaavana pystyin tekemään jotakin johtopäätöksiä. Mutta näissäkin ei ollut asianmukaista tarkastelua tehty: ilmoitettu mistä kohtaa Talmudia kyseiset pätkät olivat, alleviivattujen kohtien suomennos, tekstien avaaminen lukijoille, analysointi jne. Kaikenlainen kriittinen analysointi tai oikeastaan sen puuttuminen tekee näistä tekstinpätkistä lähinnä pelkkiä irrallisia tekstejä ilman suurempaa merkitystä. Ei tämä ole tutkivaa journalismia. Lähinnä amatöörien puuhastelua.

  Plusääni(1)Miinusääni(5)
  1. No kerropa esimerkiksi mikä uutiskanava Suomessa on tällä hetkellä uutisoimassa laajasta Yhdysvalloissa paljastuneesta pedofilia ringistä jonka uhrina oli jopa 105 lasta.

   Vastaus on ei mikään — täysi uutispimento mainstream julkaisuissa. Mainstream välttelee aihetta, alternative uutisoi juuri aiheita joita mainstream ei jostakin syystä ota käsiteltäväksi. Kyseessä on kompensoiva toiminta.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
 12. Miksi ei tälläistä kohua nosteta muiden uskonlahkojen harjoittamasta pedofiliasta tässä on puhtaasti kyse salailusta jolla yritetään kiillottaa rikollisia toimia joita harjoitetaan kaikenlaisilla verukkeilla,Minne on kadonnut ihmisten moraali kun uskonnon nimissä ollaan valmiita suojelemaan pedofiileja jotka tuhoavat pienten lasten ja nuorten elämän,Tästä pedofiilien suojelusta joudutte viimeisellä tuomiolla vastaamaan.Rikollista toimintaa alkaa uhkailemaan pedofilian paljastajia oikeustoimilla millaisessa sairaassa maailmassa elämmekään kun pedofiileja suojellaan ja pedofiilien paljastajia uhkaillaan oikeustoimilla.

  Asiasta toiseen suomeen on jouko piho perustamassa uutta kristillistä puoluetta puhuuko piho totta vai keskittyykö piho muiden puolueiden tapaan taas haamujen jahtaamiseen http://www.kotimaa24.fi/uutiset/politiikka/12118-suomeen-ollaan-perustamassa-uutta-uskontotaustaista-puoluetta

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
 13. Stop it magneettimedia. You are embarrassing Finland. When the rest of the world hears about your articles they don’t understand that your publication is a tiny private flier which is an add for a store in the Finnish countryside. People think it is somehow a widely held opinion in Finland. Not worth it.

  Plusääni(0)Miinusääni(16)
  1. So you are speaking on behalf of the entire population of the entire world now?

   If that isn’t bigotry, I don’t know what is.

   Here in Finland some of us are very concerned about human trafficking and related activities in Europe and we take the subject very seriously.

   Luckily here in Finland we don’t have child pedophilia rings like you do in US and we are very interested in keeping it that way.

   http://rt.com/usa/fbi-children-missing-arrest-745/

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
 14. Siis eihän mikään kanava olekaan uutisoimassa kyseisestä ringistä, mutta sen voisi hoitaa hieman paremmalla tavalla. Tämä muistuttaa enemmän propagandalehdykkettä kuin asialliselta uutisointitavalta. Ei tässä ole kysekään siitä, että etteikö näistä saisi keskustella. Mutta tapa, viestintämuoto, viestijä ja viestintuoja eivät ollenkaan tuo luotettavuutta koko keskustelulle. Miksei JK laita omaa nimeänsä teksteihin, miksei hän ole ilmoittanut kuka on kääntänyt tekstit, millaista muuta lähdemateriaalia on mahdollisesti käytetty, missä nämä oikeudenkäynnit ovat tapahtuneet jn? Näköjään ne ihmetyttää rapakonkin takana, koska eivät välttämättä tiedä kuinka pienestä lehdestä on kyse.

  Nämä seikat tekee näistä teksteistä niin naurettavia ja epäluotettavia, että ei vaikka kuinka perustelisi keskustelunvapaudesta niin tämä on kaikkea muuta. JK voisi hieman paremmin perustella asioita, kirjoittaa omalla nimellä ja sitten viitata kyseisiin linkkeihin. Se olisi jo suoraselkäistä toimintaa. Nyt on lehti, lehden pääomistaja ja kauppakeskuksen toimitusjohtaja. Ja joku joutuu esiintymään ihan marionettina.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 15. Katolisessa kirkossa ei sanottaisi noin, koska siellä ei ole omaa uskonnolista oikeutta. On aivan ymmärrettävä tietystä näkökulmasta, että juutalaiset rabbit haluavat ratkaista asiat ilmeisesti omassa oikeudessaan.

  Mielestäni on aina typerä veto julkaista tämä artikkeli. Siitä ei käy ilmi, millä perusteella omituiset Talmudin kohdat on valittu ja millä perusteella niitä tulkitaan rsakaimman päälle. Minä en ole ainakaan nähnyt mitään todistetta, että nuo kohdat tulisi ottaa kirjaimellisesti ja että niillä olisi jotain yhteyttä pedofiliaan. Pedofilia on niin järjetöntä ja sairasta, että mikään uskonto ei sitä leisesti harjoita.

  Tämä artikkeli vajoaa Halla-ahon tasolle naurettavassa mestaroinnissa ja syyttelyssä. On hyvin kyseenalaista soveltaa jotain maalaisjärkeä toisen uskonnon uskonnollisiin teoksiin. Tutkintapyynnöllä on siten menestymisen mahdollisuudet olmassa nykyisen lainsäädännön ja tulkinnan tietäen ja sen, kuinka suojeltuja juutalaiset ryhmät ovat. Amrikkalaisten artikkelien julkaisuissa tulisi siten olla kieli keskellä suuta. Siellähän ei tilille joudu mistään ja poskea voidaan soittaa huolettomasti ja ajattelematta. Mielestäni juutalaisvalituksessa tulisi kuitenkin piutää järki kädessä eikä uskoa mitä hyvänsä. Kovien väitteiden esittämine talmudin vaikutuksesta olisi syytä todistaa selkeästi eikä esittää mutua. On eri asia, jos puhuu joistain skandaaleista ja niiden pimittämisestä. Tällöin tulisi kiinnittää huomio siihen, mitä salaillaan ja kenestä tehdään mediakohu. Mikään uskonto ei hyväksy seksuaalirikollisuutta ja siis sellaisen pimittäminen maineen vuoksi on eri asi kuin uskonnon syyttäminen.

  Jos ja kun tästä kirjoituksesta tulee tuomio, saattaa siitä seurata karhunpalvelus sananvapaudelle ja totuuden esiin tuomiselle ym. Talmudissahan on kohtia, joita juutalaislähteitä siteeraamalla voidaan pitää ongelmallisena etenkin ei-juutalaisten mielestä. Niistä voi vetää yhteyksiä suhtautumiseen ei-juutalaisiin ja konflikteihin ja siis kaikki on osoitettavissa juutalöaislähteistä ts. kuinka niistä keskustellaan ja kuinka niitä selitetään. Ennustan, että nyt on vaarassa muodostua ennakkotapaus, jonka perusteella mitään Talmudin oppeja ei enää saa julkaista, vaan kaikkista on luvassa tuomio vihapuheesta. Epäoikeudenmukaista ja väärin, mutta maan johto on sellainen.

  Minä en ainakaan usko alkuunkaan, että Talmud lisäisi pedofiliaa millään tavalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(8)
 16. Vaikka tekijä ja julkaisija olisivat kuinka tosissaan, niin silti on ikäänkuin huomaamattaan tässä artikelissa ympätty katolisen ja muiden ryhmien skandaalikohujen vertailuun elko selvä solvaus toista uskontoa kohtaan vailla kunnon perusteita.Halla-ahon tavoin kuin vain pilkattaisiin toisen uskonnon omituisilta tuntuvia oppeja ja pyhiä kirjoituksia. Uskonnolliset asiat ovat aika herkkiä eikä niistä maallikko aina ole selvillä. Talmudin osalta kyseessä on vanha teos, jossa on myös eri aikojen esityksiä esim. alaikäisten avioliittoon liittyen.

  Plusääni(0)Miinusääni(6)
 17. Hyvä että perussuomalaisillakin on nyt lehti jota lukea, kun kaikki muut ovat vihervasemmistolaista mokutusta.

  Plusääni(1)Miinusääni(7)
 18. Yle uutisoi, että Kärkkäisen syyte käräjäoikeuteen syyskuussa. Nyt jäädään odottamaan. Tässä vedetään jotain linjoja, että millaisia kirjoituksia voi julkaista. Ihmettelen suuresti, että jos aikaisemmasta on tullut jo tutkinta ja tästä tulee yhteisösakko, niin miten voi olla niin jääräpäinen että vielä julkaisee tämänkin jälkeen. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
  1. Ehkäpä linjaksi tulee nollatoleranssi. Ennekin on saatu kaikki läpi. Tietysti yksi vaihtoehto on, että Siionin viisaisiin viittaaminen loppuu ja niitä sisältävät sivut blokataan Suomen koneilta. Samoin saattaa loppua talmudin esittämisen mahdollisuus. Tähänhän on menty jo monessa länsimaassa. Samalla tulee näytetyksi kaapin paikka.

   Plusääni(1)Miinusääni(4)
   1. Saattaa olla myös niin, että Duken kirjojen kauppa Suomessa loppuu ja monen muunkin kirjan. Ehkäpä Siionin viisaiden ostajien kodit ratsataan ym. Tämä kaikki pyörii jo Saksassa. ”äärioikeistolaisiksi” luokiteltavien järjestöjen kanssa tekemisissä olevien koteja on ratsattu tiettävästi myös Ruotsissa (tietsikat veks ym. ja osa materiaalista /kirjoista jää poliisille ym.)

    https://www.facebook.com/DelendaEstZionism#!/photo.php?fbid=396178873826154&set=a.389600784483963.1073741847.354953651282010&type=1&theater

    Plusääni(5)Miinusääni(1)
 19. Voi voi sentää. Että vielä nykypäivänä vainotaan Juutalaisia, jotka suurella vaivalla ja tuskalla ovat koonneet eepoksensa kauppamatkoiltaan kaukoidästä (Intia, Kiina) ja lähempää (Persia, Mesopotamia jne). Raakuuden ja magian hajoittamiseen lienee jokin syy, vaan ken kertoisi sen? Samaa siis harjoitetaan myös muissa uskonnoissa ml. kristinusko, missä asiasta selvää ottamattomat hiiret elik kristityt ovat herkullinen pöytäpala muiden uskontojen edustajille. Laitan tuosta vähän USA:n nykypäivää tiedoksi myös muille eli väitetty kannibalismi Juutalaisuudessa; kun on paha luonne jo alkujaan, niin tarvitsee sellaisen kuin JHW pitämään itsensä ja muut kurissa, sekä hyvät ohjeet miten selvitä muiden ihmisten kanssa, vai miten se nyt siitte on kun ollaan niin ylväitä kauppiaita? http://loveforlife.com.au/content/08/02/21/video-oprah-winfrey-interview-rachael-jewish-god-satan-ritual-sacrifice-babies-wors

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
 20. Ihan hirvittäviä asioita kirjottavat netissä nykyään juutalaisten raakuudesta. Katsokaa vaikka http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.html miten paljon totuutta vääristellään. Tai täältä miten kristittyjen veri on niin makoisaa rituaalimurhissa http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2006/09/21/5662.shtml. Yksitellen tappaminen lienee juutalaisten uusi tappotekniikka, Ja kaupungeissa on hyvä sitten lisääntyä ja vallata ne ensin, vai? Ketään kysyvää ei auteta ja ollaan valmiita itse harjoittamaan raakuutta, mutta sitten kun tulee osuma, niin valitetaan että ’pipi tuli’. Miten on, tapatteko saadaksenne mielihyvää vain tappamisesta ja miten paljon puhutaan asiasta roskaa, kuka vastaa?!
  http://antimatrix.org/Convert/Books/Dahl/Ritual_Murders/Dahl_Ritual_Murders_En.html

  See also:

  Ritual Sacrifice and Murder
  http://antimatrix.org/Convert/Books/ZioNazi_Quotes/Sacrifice_and_Murder.html

  The History of Jewish Human Sacrifice
  http://antimatrix.org/Convert/jewish_sacrifice.html

  Jewish Occult Murders
  http://antimatrix.org/Convert/Books/Matt_Hale/Jewish_Occult_Murders/Jewish_Occult_Murder.html

  Jewish Ritual Murder by Arnold Leese
  http://antimatrix.org/Convert/Books/Arnold_Leese/Jewish_Ritual_Murder/Jewish_Ritual_Murder_Arnold_Leese.html

  Jewish Ritual Murder by Hellmut Schramm
  http://antimatrix.org/Convert/Books/Hellmut_Schramm/schramm.htm

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 21. Eihän tämä artikkelin perusperiaate ole vainota juutalaisia, vaan tuoda esiin nämä sensuurivoimat, jotka vaikuttavat kansainvälisiin medioihin.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
  1. Eihän kukaan ole vainoamassa heitä sen enempää kuin muutakaan. On vain asioita joista on syytä tietään kun omat kaverinsa valitsee ja tekee päätöksen missä seurassa haluaa esiintyä. Median käyttö on yksi tapa muokata mielipiteitä. Vanha suomalainen sananlasku menee ”kenen leipää syöt, sen lauluja laulat”. Jos olet rikollisen kanssa tekemisissä voi joutua varastamaan pomollesi työssä, ellet välitä henkikullastasi niin voit huoletta etsiytyä kannibalistiseen seuraan. Mediavaltaa voidaan käyttää puolesta ja vastaan. Kaikki tämä lähtee valinnoista joita teemme ja joiden mukaan elämme. Osa meistä pitää kasvissyöjistä, osa idän uskonnoista ja osa haluaa hengailla viidakossa ihmissyöjien seurassa. Medialla on valta kertoa meille asioita, joista meidän tulisi tietää. Median edustajalla on valta päättää mitä kerrotaa. Median omistaja ei varmasti haluaisi kertoa mediansa välityksellä olevansa juoppohullu retku tai sarjamurhaaja, vai oletko eri mieltä kanssani? Kaikki ihmiset eivät ole juoppohulluja tai sarjamurhaajia, mutta mikäli median omistaja on, niin ainakin minä vien rahani sellaisen median omistajan taakse, joka kantaa vastuunsa toistaan. Jeesus Kristus teki mediansa omistajana suuren teon kertoessaan toisen tavan tehdä valintoja ja noudattaa Pyhän Raamatun oppeja. Hän antoi vaihtoehtoisen median ilman salailua ja ilmoitti kunnioittavansa Jumalaa isää ylitse kaiken. Myös hän kertoi lukevansa pyhiä kirjoituksia. Jos media omistaja salailee mediassa jotain tai tekee vain osalle tulevia niteitä, niin tämä median omistaja toimii itsekkäänä vallan välikappaleena. Mikäli hän vielä rakentaa omat sääntönsä joilla kiertää sanan- ja julkaisuvapautta asetetun yksinkertaisesti tulkittavan lain päälle, niin on hän jo alkuaan pahansuopa, kiero ja vääryyteen taipuvainen. Ero on sama kuin yliopistossa ja kauppakorkekoulussa opiskelevan lakimiehen. Ensiksimainitussa laki opetellaan niinkuin se on kirjoitettu ja toisessa miten sitä kierretään. Median omistajalla on siis vastuu sekä ottaa asiasta selvä, että julkaista totuus asiasta ilman asian kääntämistä ja vääntämistä haluamakseen oman edun tavoitteluksi.

   Löysin yllä olevista linkeistä yhden hyvin vakavan asian. Havainto on julkaistu useissa ulkomaisten yliopistojen sivistyksen saaneiden kirjallisessa tutkimusmateriaalissa ja useissa verkkolinkeissä. Joten laitan sen varmuuden vuoksi myös tähän sillä katson sen rikkovan käskyä ’älä tapa’ vastaan. Tuo käsky on yksiselitteinen, eikä siihen ole muutamia VT:n poikkeuksia (esim. aviorikos), mikä nykyään pyritään kristinuskossa ratkaisemaan vaimolle kirjoitettavan erokirjan (minkä mies kirjoittaa – ei oikeuslaitos) kautta. Suomessa on laki ja siinä määritelty käsitteet murha ja tappo. Teon täyttäessä systemaattisen ja suunitelmallisen tavan (etukäteen suunniteltu ja tiedetty ajankohta, sovittu tekotapa, ase ja päivämäärä jne.) on kyseessä murha, muutoi tappo. Kun tapetaan systemaattisesti vuodesta toiseen ja tieto leviää suusta suuhun, niin murhia ne sellaiset ovat. Tämän vuoksi suomessa tulisi olla vastaava etninen rekisteri sekä uskontokunnasta ja rodusta että virka-asemasta julkisesti saapuvilla.

   Merkittävää on havainto, missä 1932 Nurembergissä on ollut oikeudenkäytin Talmudista kertonutta vastaan. Oikeus totesi, ettei teko ollut Jumalan pilkaa. Jos tuomarina on äärijuutalainen Talmudin lukenut, niin hänen ajattelumallinsa on Talmudin mukaisesti tuomita vääräuskoinen (ilmeisesti myös vastoin lakia).

   Alla englanniksi osa Rabbi Teofison tunnustuksesta miksi juutalaiset teurastavat aikuisia ja alle seitsemän vuotta vanhoja lapsia. Pyydän levittämään asian kansani suojaksi kaikkien tietoon ilman paniikkia tai muita hankaluuksia:

   1). The laws demand the Jews to butcher non-Jews from time to time. (The Laws of The Talmud and the Law of Human Sacrifice)

   2). The sacrifice shall take place chiefly:

   a. At the Purim Festival
   b. At the Passover Festival

   It is demanded of the Jews to butcher an adult Christian if possible, or a black non-Jew for the Purim and to butcher a child for the Passover. The child must not be over seven years old and must die in agony.

   3). The blood of the victims must be violently drained. It is to be used at Passover in wine and in the Massen (bread). What this means is that a small part of the blood is mixed into the dough and the wine. The procedure is to be performed by the Jewish father.

   4). The procedure takes place in the following manner: The father pours a few drops of fresh or dried and powdered blood into a glass, dips a finger of his left hand into it and sprinkles (blesses) everything which is on the table, saying: ”Dam Issardia chynim heroff Jsyn prech harbe hossen mashus pohorus.” (Erod, VII, 12) Which translated is: ”We therefore beg God to send down the ten plagues upon all the enemies of the Jewish religion (This means the Christians. With this they dine and afterwards the father cries):”Sfach, chaba, moscho kol hagoym!” Which translated: ”Thus (like the child whose blood has been mixed in the bread and wine) may all Goyim burn in hell!” (This wicked Jewish ritual is suspiciously similar to Christian Communion. In this the wine is taken in place of the blood and the bread as the body. What Christians do symbolically, the Jews do in reality: this is the unique difference. But it is like all Jewish teachings, it is the reverse of what is taught by God Almighty and the Lord Jesus Christ in the Bible).

   5). The ritual blood is also used other ways:

   a. The young married couple is given a hard boiled egg which is seasoned with dried blood which has been pulverized.
   b. It is also given to pregnant women in the same way in order to ease their child birth.
   c. It is mixed with egg-white, put on a linen cloth and placed on the chest of dead Jews so that they will enter heaven without atonement.
   d. At circumcision powdered blood will be sprinkled on the wound so it will heal quickly.
   e. Dip fruits or vegetables into it and then eat them, (Schuldran arch Orach cajjim 158,4) or
   f. A dying or decrepit Jew can be saved with it. (Jore Deah 155,3)

   The Jews have a superstition which originates from the Orient. They believe that old people can become younger by drinking the blood of young children.

   6). The remainder of the blood is preserved with the greatest of care by the local rabbis and sold in small bottles by appointed wandering Jews at neighboring synagogues. This same rabbi certifies that the blood is genuine pure Christian blood.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
   1. minkä mies kirjoittaa – ei oikeuslaitos. Tarkalleen ottaen UT:n puolella eron myönsi Jeesus.

    Babylonialainen Talmud löytyy esim. linkistä:
    http://halakhah.com/
    Jokainen voi sieltä lukea ja miettiä miten kaukaa nämä Juutalaiset ovat olleet lain kanssa tekemisissä. Kukaan ei ole kiistämässä heidän oppineisuuttansa ja kykyänsä ’imuroida’ idän opit ja uskonnot, sekä käydä niitä lävitse. Kukaan ei ole kiistämässä heidän olemassaoloansa ihmisenä.

    Samalla jokainen voi itsekseen miettiä miten he ovat kyenneet miettinään päänsä puhki miten 10 käskyä ja säädökset kierretään; antoiko Jumala nämä säännöt heille kivitauluina tai puhuko Hän ne heille suullisesti, vai keksikö ihminen itse ne? Ja miten toisen tappaminen liittyy käskyyn ’älä tapa’!?

    Kun ei tee syntiä, elää käskyjen ja säädösten mukaisesti niin ei tarvitse kierrellä ja kaarrella. Tosin Jeesus totesi jotenkin tähän malliin ”Ken synnitön on, heittäköön ensimmäisen kiven”, joten ilmeisesti meistä kukaan ei ole synnitön.

    Mielestäni koko Babylonian on täytynyt tukehtua omaan onnettomuuteensa jos siellä ei ole ollut aikaa miettiä muuta kuin lakeja tai miten niitä kierretään. Pitänee selvittää asiaa jossain vaiheessa enemmän.

    Arvoisa kannanottaja, ymmärrän kyllä Juutalaisten mielenkiinnon sanaa kohtaan, mutten ymmärrä miten he ovat sekaantuneet Molochiin tai Baalia koskeviin riitteihin (Talmud), tai miksi heillä on (ilmeisesti ja pikaisen vilkaisun perusteella) idästä tulleita oppeja?

    Suomessa on uskonvapaus, täällä ei pilkata Jumalaa ja Talmud muistaakseni toteaa myös muita uskontoja olevan, joista osa tai mikään ei ansaitse uskonnon asemaa? Kuka sitäpaitsi olisi niin hullu, että kiistäisi jonkun toisen luomisen – pitää olla aika pöpi tapaus, sillä Hän on ainoa joka on kertonut asian olevan tasan tarkaan näin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Kaikki juutalaiset eivät tapa, kuten eivät tapa kaikki kristitytkää. Kristityt ovat tosin tappaneet viimeisten vuosituhansien aikana aika paljon… mutta se siitä. Ja tapetaan sitä muissakin uskonnoissa. Nyt on vain niin, että asia on otettava huomioon ja tavat levitettävä mahdollisimman monien tietoon. Suomi on ollut takapajula ja asiasta keskusteleminen avoimesti hyvässä hengessä päättyi II maailmansodan jälkeen tehtyihin puhdistuksiin. Monia asia on ollut unholassa liian pitkään.

  The Truth About the Talmud is copyrighted material excerpted from Michael A. Hoffman’s book, ”Judaism’s Strange Gods” which was published in the year 2000:
  http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.html

  Important note: The racist, white supremacist ”Stormfront” organization has illegally appropriated this Talmud article against our wishes and without our permission. (Legal action action has been initiated and litigation is pending). We are opposed to all forms of racism, whether ”white Aryan” or rabbinic. One cannot oppose racism in the Talmud and then support white racism as the Stormfront group does. We believe that Stormfront’s prominent ranking on the Google search engine as the main online portal to our article, is the Cryptocracy’s way of discouraging access to our information by smearing us with a libelous ”white supremacist” designation. The most pernicious and fanatical racists in the world are the rabbis of Orthodox Judaism. Useful idiots in the ”white movement” may be properly viewed as a covert extension of Ku Klux Judaism.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. http://www.thewatcherfiles.com/jewish_sacrifice.htm

   Löysin vielä yhden tällaisen kirjoituksen, missä kerrotaan lyhyesti miksi juutalainen tapaa ei juutalaisen ja juo sen verta:

   ”It is the official historian of the Jews, (Josef Kastein, in his History of the Jews, who gives the underlying reason for this barbaric custom. On page 173, he says, ”According to the primeval Jewish view, the blood was the seat of the soul.”

   Thus it was not the heart which was the seat of the soul, according to the stone-age Jews, but the blood itself. They believed that by drinking the blood of a Christian victim who was perfect in every way, they could overcome their physical short comings and become as powerful as the intelligent civilized beings among whom they had formed their parasitic communities. Because of this belief, the Jews are known to have practiced drinking blood since they made their first appearance in history.”

   Pitää vain toivoa, ett’ suomenjuutalaiset käräyttää uskoveljensä ajoissa, niin ei tule kränää. Ja tietysti on syytä tarkistaa, ettei NazSionisti ole SPR:n johdossa: Meiltä voi muutoin loppua sairaaloista varaveri.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Arvon (jota sinun tapauksessasi ei ole) verimystikko,

   voisin tässä alkaa urakalla ihmetellä, mistä ihmeestä teitä halla-aholaisia latvalahorasisteja näin loputtoman sitkeästi sikiää. Mutta sinun päähäsi taitaa olla turha huutaa. Ääni kun kulkee huonosti nesteessä.

   Näin ollen tyydyn vain olennaisen kiteyttävään kysymykseen: Oletko aineissa, typerys vai molempia?

   Plusääni(0)Miinusääni(6)
  3. Edellinen oli siis ensisijaisesti veli (jota hän ei minulle ole millään tasolla) Ben Kostowitskille. Vaikka nopeasti katsoen se olisi voinut olla muutamille muillekin tämän palstan itseoppineelle uskonto- ja/tai yhteiskuntatieteilijälle. Ja huomatkaa sarkasmi, ja reipas sellainen.

   Tulin ajatelleeksi, voisiko osin olemattoman ajattelunne sumeus ja harhaisuus johtua turhan alhaisesta hemoglobiinitasosta? Tiedättehän: hyvä ruoka, parempi mieli? Aivan erityisesti suosittelen verilettuja, rautapitoista ja pitkävaikutteista energiaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
 23. Jokainen kai tietää, miksi lestadiolaisista ja monesta muustakin asiasta puhuminen ei sisällä mitään iskiä, mutta erinäisistä asioista taas koko ajan kasvavan riskin.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 24. Tavalla tai toisella tämä kieroutunut käytäntö on saatava loppumaan.
  Jews are Prominent in Pedophile Bust
  By Salman Hossain — (henrymakow.com) Jan 6, 2014
  For the last three years, Canadian police have done an amazing job in targeting international child porn networks based in Canada, the United States, and other countries.
  loput linkissä!
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=87977

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 25. I’m pretty pleased to find this great site. I need to to thank you for your time for this wonderful read!!

  I definitely enjoyed every little bit of it and i also have you saved to fav
  to see new things in your site.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 26. Kiitos jutusta. Täyttä totuutta ja asiaa!

  Tässä (hieman korjattuna ja siistittynä) mielipiteeni judaismista:

  Pahinta juutalaisten väkivaltaa ja hyväksikäyttöä lapsia kohtaa on mm. raiskaajarabbien harjoittama pikkupoikien sukuelimen imeminen ns. ympärileikkauksen yhteydessä. MOT. Itse ympärileikkauskin on lapsen pahoinpitelyä!

  Mikseivät ns. kristityt Israelin ystävät herää näkemään, mitä tämä nykyjudaismi oikein on? Talmudkabbalistinen ns. juutalaisuus on okkultismia, jolla ei ole mitään tekemistä Raamatun ja Jeesuksen Kristuksen juutalaisuuden kanssa! Nykyjuutalaisuus on antikristillinen kultti/uskonto, ja isästä perkeleestä! Itse asiassa nykyjudaismi on Saatanan palvontaa. Ja ns. sionismi on rikos ihmisyyttä vastaan!

  Tietyt kasaristiset rahapiirit suojelevat kylläkin tätä nyky -”juutalaisuutta”, joka on täysin ihmis- ja eläinoikeuksien vastainen kultti! Lukekaa Matti Lutherin kirja ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”, niin ”pomminjuuret” tästä saastaisesta Saatanan synagoogasta selviävät! Suosittelen!

  – Martti Luther ja Adolf Hitler olivat oikeassa!

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 27. ”Tämä eristää moraalisesti juutalaiset suojaten heitä rakentavalta kritiikiltä, joka on meitä kaikkia muita siunaava ja kasvattava voima.”

  Herra varjelkoon kaikkia siltä millä Magneettimedia meitä rakentaa!

  Kunpa te toimisittekin rakentavasti, siunaisitte ja kasvattaisitte – mutta kun ei. Kaiken rakastavan totuuden te olette korvanneet usutusmentaliteetilla, jota estoitta ryöpytätte totuutta tavoittelevien silmille.

  Kaikki totuutenne vääntyy ja vääristyy, ja jos jotakin tahoa siteeraatte upotatte tekstiin väittämiä siitä missä mielenlaadussa ja -tilassa siteeraus on sanottu. Sen jälkeen vedätte yhtäläisyysmerkit väännöksenne ja originaalin välille ja näin vihakoneistonne jälleen suoltaa tarjolle haisevan lopputuotoksensa.

  Onko viha todella kantava mutta sokeuttava voimanne, vai eikö ymmärrys yksinkertaisesti riitä? Ettekö kertakaikkiaan oivalla mikä paradoksi ja tuhon kierre sisältyy tuohon viharaportointiin, jota tehdään vihan vimmalla? Eikö älynne riitä oivaltamaan sitä selviötä, että sikäli kuin globalistit toimivat sujuvasti yli rajojen, mitkään
  kansalliset toimijat minkään kansallismielisyyden nojalla eivät mitenkään kykene saavuttamaan mitään pysyvää voittoa?

  Teidän tarjoamanne ratkaisut ovat äärimmäisen paradoksaalisia; kansallismielisellä paikallistaloudella globaalia järjestelmää vastaan samalla kun syötetään asennetta, jonka mukaan kaikki muut ovat meikäläisiä vähämielisempiä ja moraaliltaan köyhempiä.

  Juuri tuollaisella toiminnalla käännytään omia, tai ainakin omia väitettyjä tavoitteita vastaan. Näyttäydytte vihamediana, joka tukee vihajärjestöjä, jotka puolestaan eivät todellakaan tarjoa ’rakentavaa kritiikkiä, joka on meitä kaikkia muita siunaava ja kasvattava voima’.

  Olen kyllä tietenkin sitä mieltä, että rikokset tulee tuoda päivänvaloon, mutta se ei ei saa tapahtua lynkkausmielialaa lietsoen eikä edes sitä toivoen.

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
  1. Turhuuksien turhuus on teikäläisille vastata, mutta kerron nyt kuitenkin, että tietoisuus juutalaisista lisääntyi minulla kertaheitolla, kun löysin ensin The Occidental Observer-sivuston ja sitten sitä kautta monet, monet muut sivustot.

   Voin vain sanoa, että aluksi oli mahdotonta uskoa sitä juutalaisista ja nyt on mahdotonta olla uskomatta.

   Asia on niin selvä kuin se vain voi olla. Juutalaiset ja juutalaisvaltio kerta kaikkiaan toimivat juuri täsmälleen niin kuin esim. Magneettimedia ja The Occidental Observer kirjoittavat. On täysin mahdotonta löytää mitään tätä kumoavaa aineistoa.

   Olen keskustellut ihmisten kanssa, jotka ovat vierailleet Israelissa: Vastaus on sama: Ylimielisiä, pahoja ihmisiä. Se vain on näin. Jos joukossa on joku enemmän ”tavallinen” niin so what?

   Olen tehnyt kauppaa juutalaisten kanssa, vaihtelevalla menestyksellä, mutta kun olen joutunut tekemisiin Israelin juutalaisten kanssa: Vastenmielisiä, ylimielisiä, valittuja.

   Lisäksi näytä minulle yksikin juutalainen, joka ei ole totaalisesti tekopyhä tässä maahanmuuttoasiassa. Näytä yksi. Näytä, haluaisin sen nähdä, edes yhden.

   Kaikki ovat kiihkomielisiä Israelin ystäviä ja vaativat rajat kiinni sinne ja rajat auki meille.

   Ei sitä voi enää selvemmin nähdä.

   Ihmeellistä on se, että he ovat ostaneet KAIKKI päättäjät, yksikään päättäjä ei näe tätä. Se on mahdotonta ymmärtää, vaikka se on kilometrin korkuisilla kirjaimilla painettu yläpuolellemme.

   No, niin tai näin, koko maailmanhistoria aukeaa nyt: Karkotukset eri maista, Hitler. Kaikki on selvää. Täysin selvää.

   Plusääni(14)Miinusääni(2)
   1. ”Kaikki on selvää. Täysin selvää.”

    Hyvä, jos on – ja saa ja pitää ollakin, mitä faktojen tuntemiseen tulee. Suuri kysymys onkin se onko sinulle ja Magneettimedian tekijöille, lukijoille ja muulle kansanosalle selvää mitä noilla faktoilla pitää tehdä ja millä tavoin tulee suhtautua juutalaisiin. Siinä nimittäin on melkoinen vedenjakaja. Yhtä väärin kuin on valearmon myötä hyysätä pahantekijöitä ja kieltää heidän pahat tekonsa, on heittäytyä armottomaksi kun on itse jo päässyt armosta osalliseksi. Eri asia tietenkin on sitten se, jos olet täysi pakana. He kyllä saattavat oivaltaa mitä pahuuksia talmudistinen juutalaisuus on pitänyt sisällään, mutta he eivät pakanuuttansa älyä miksi juutalaisten kimppuun ei tule käydä.

    Plusääni(1)Miinusääni(6)
    1. En huomannut tuota uskonnollista sävyä tekstissäsi.

     Olen valitettavasti huomannut (harvoja poikkeuksia lukuunottamatta), että juuri hartaat kristityt ovat useasti juutalaisten ja Israelin lumoissa, aivan kuin noiduttuina. Eräskin tuntemani rouva oli pyytänyt tuttua ihmistäni osallistumaan helluntailaisten keräykseen, jossa kerättiin rahaa ”Israelin huumenuorille”.

     Kyllä sionisteilla on varmaan jokin virus, jonka he saavat ihmiseen ja ihmisestä tulee lobotomiapotilas…

     Tämä ei tarkoita sitä, ettenkö kunnioittaisi kristittyjä (olen sellainen itsekin) ja heidän uskoaan, mutta kuinka ihmeessä he voivat olla noin helposti johdateltavissa?

     Kyllä ihmiset ymmärtävät, jos heille kerrotaan. Pitää vain kertoa, kuinka asiat ovat. Ei siinä sen kummempaa.

     Juutalaiset ovat hämmästyttävän röyhkeitä, he ovat niin tekopyhiä ja kaksinaismoralistisia, että sitä on mahdotonta uskoa. He valehtelevat meille niin räikeästi, että kukaan ei voi uskoa sitä valheeksi.

     Esimerkiksi tämä maahanmuutto. Joka ainoa, siis joka ainoa, suomalainen juutalaisvaikuttaja on kategorisesti sitä mieltä, että meillä on oltava rajat auki. Ja toisaalta joka ainoa, siis joka ainoa, juutalaisvaikuttaja kannattaa kategorisesti Israelin ja Netanyahun Rajat Kiinni-politiikkaa.

     Mutta kuitenkin kukaan ei aseta heitä seinää vasten mediassa.

     Kyllä asia on niin, että jos heidän valtansa näkyy näin – niin silloin heillä on mediavalta. Ei pidä olla sokea.

     Ja tämä yksinkertainen asia menee perille, kun sen kertoo niin kuin se on.

     Plusääni(11)Miinusääni(2)
     1. ”kuinka ihmeessä he voivat olla noin helposti johdateltavissa?”

      Ateistien käsitys kristityistä ja uskovista yleensäkin sisältää usein yliyksinkertaistuksen ja he tarjoilevat ajatuksen aivopesusta ja sen uhreista. Vaikka kyseinen selitysmalli itsessään on turhan suppea, sitä ei tule täysin hylätä. Olemmehan itse kukin alttiit lukemattomille väärille käsityksille.

      Suomessa kristityt tuntevat Raamatusta kohdat, joiden mukaan juutalaisia tulee siunata, mutta he eivät juurikaan näytä laittavan painoa sille kuinka pahat teot tulee tuoda julki. He eivät myöskään näytä edes tietävän mitä kaikkea sana juutalainen tarkoittaa. Osaltaan sillä viitataan juutalaisuuteen siemenen mukaan, mutta toisaalta kristittyihin, hengelliseen juutalaisuuteen. Nämä jaottelut ovat siis raamatullisia. Sitten on vielä täysin maalliset jaottelut, joita on runsaasti.

      However, there are differences of opinion among the various branches of Judaism in the application of this definition, including:

      The effect of mixed parents: i.e. whether a person of mixed Jewish and non-Jewish parents should be considered Jewish.
      Conversion: i.e. what processes of conversion should be considered valid.
      Historical loss of Jewish identity: i.e. whether a person’s or group’s actions (such as conversion to a different religion) or circumstances in his or her community’s life (such as being unaware of Jewish parents) should affect his or her status as Jewish or non-Jewish.
      Diaspora identity: identity of Jews among themselves, and by non-Jews throughout the Jewish diaspora.
      Claim to Israeli citizenship: the examination of the previous issues in the context of the Basic Laws of Israel.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Who_is_a_Jew%3F

      Plusääni(1)Miinusääni(5)
   2. ”Lisäksi näytä minulle yksikin juutalainen, joka ei ole totaalisesti tekopyhä tässä maahanmuuttoasiassa. Näytä yksi. Näytä, haluaisin sen nähdä, edes yhden.”

    En tunne juutalaisia; henkilökohtaisesti en ketään, median välityksellä tiedän muutaman, enkä kenenkään mielipiteistä osaa mitään sanoa.

    David Cole on kuitenkin juutalainen ja hän teki dokumentin kaasukammioista tai siitä miten niitä ei ollut saaden juutalaisten vihat niskoilleen, jopa tappouhkauksia merkittäviltä tahoilta. Cole sanoo olevansa ateisti.

    Oudoksuisin kovasti, jos maahanmuuttoasiassa juutalaiset olisivat yksimielisiä, koska se kyllä heidän keskuudessaan vallitsee erimielisyyksiä aiheesta kuin aiheesta. Esimerkiksi Israelin valtion perustaminen ja sen oikeutus ei ole tässä suhteessa mikään poikkeus.

    Tämäkin saattaa kiinnostaa sinua:
    Jewish boy is against Israel and is arrested in Jerusalem

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
 28. Maahanmuuttovirasto tuomitsee Suomen Punaisen Ristin työntekijän ja vastaanottokeskuksen asukkaan välillä epäillyn suhteen
  http://mvlehti.net/2016/01/14/maahanmuuttovirasto-ei-ensimmainen-suhdetapaus-vastaanottokeskuksessa/

  Muutenhan tämä menisi oikein, ellei se menisi väärin.

  Maahanmuuttovirasto ei tietääkseni käytä yhteiskunnassamme tuomiovaltaa. Tuomiovaltakysymykset puidaan ihan eri instansseissa.

  `SPR on antanut vahvaa viestiä, että he asian selvittävät. Luotamme SPR:ään tällaisessa asiassa`.

  SPRn vahva viesti asian selvittämiseksi ei taida tyydyttää maamme lainvalvojaviranomaisia. Tämänkaltainen rikos on automaattisesti tuomiovaltaa käyttäövien viranomaisten asia.

  Edellä olevan jutun tapauksessa saattaa olla kysymyksessä lasten seksuaalinen hyväksikäyttö. Olisi tutkittava: Ovatko hyväksikäytetyt turvapaikanhakijat luokiteltu alaikäiseksi? Jos ovat, niin silloinhan tämä asia pitäisi saattaa syyteharkintaan.

  Edelleen olisi hyvä kartoittaa: Kuinka laajaa artikkelin paljastama toiminta on SPR:ssä.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 29. Do you need something startup new? Look at this link. Only here the choice of slaves for every desire and completely free! They are responsible slaves, they will perform anything you command !
  http://vik.shortcm.li/gilsy#U52

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat