Eva Biaudet raivostui uudesta Magneettimediasta

Magneettimedian numeron 1/2015 julkaisu osui makoisaan saumaan: tuoreet vaalitulokset ja julkinen poliittinen keskustelu osoittavat, että Suomi on jakautumassa entistä voimakkaammin isänmaan ystäviin ja isänmaataan kiihkeästi vihaaviin. Jälkimmäisille uusi Magneettimedia oli kuin viimeinen naula murenevan mielenterveyden arkkuun.

Viime päivinä lehteä on jaettu satoihintuhansiin suomalaiskoteihin. Toistaiseksi ainut vastoinkäyminen on koettu Raahen kunnassa. Suomen Suoramainonta Oy:n paikallinen jakeluyhtiö kieltäytyi jakamasta Magneettimedia-lehteä Raahen seudulla. Päätös herätti epäilyjä poliittisesta korruptiosta. Uusin Magneettimedia sisältää artikkelin eurooppalaisen vihervasemmiston ja pedofiilien poliittisesta yhteistyöstä, joka alkoi pian toisen maailmansodan jälkeen. Kulttuurimarxilainen ihmiskuva on perverssi, mutta valtamedia ei tahdo kirjoittaa aiheesta. Artikkelin alussa kerroimme raahelaisen kansanedustaja Katja Hännisen taustoista:

Valtamedian juhliman sukupuolivähemmistöjen ’Pride-viikon’ karmaisevinta antia on ollut vasemmistolaisen kansanedustaja Katja Hännisen paljastukset. Hänninen tuli raskaaksi 14-vuotiaana ’parikymmentä vuotta vanhemmalle Pertille’.

Hänninen on edelleen naimisissa ’Pertin’ kanssa. 14-vuotiaaseen tyttöön 34-vuotiaana sekaantunut ’Pertti’ kasvattaa nyt pariskunnan viittä lasta. Eduskunnassa lainsäädännöllä kansalaisten turvallisuuteen suoraan vaikuttava Hänninen ei itse näe kuviossa mitään outoa.

Lehti oli määrä jakaa raahelaisiin koteihin vain päivää ennen ääntenantoa. Artikkelin Hännistä koskevassa osuudessa ei ollut mitään kiistanalaista tai tarkoituksellisen loukkaavaa. Siinä kerrottiin vain tosiasiat. Raahessa päätettiin todennäköisesti kuitenkin suojella kylän oman tytön vaalimenestystä, ja lehteä ei suostuttu jakamaan. Hänninen pääsi jatkokaudelle eikä paikallisten tarvinnut vaivata päätään epämukavalla informaatiolla. Tuttua kauraa.

Magneettimediaa kritisoivissa teksteissä ei osata eritellä, mitkä teksteistämme eivät ole todenperäisiä.
Klikkaa kuva suuremmaksi. Magneettimediaa kritisoivissa tunteenpurkauksissa ei osata eritellä, mitkä teksteistämme eivät ole todenperäisiä.

Ensimmäisenä lehdestä ehätti uutisoimaan Etelä-Suomen Sanomat. Toimittajat eivät pitäneet siitä, että Magneettimediaa jaettiin Lahden seudulla. Yllätyksettömästi lehti siteerasikin vanhoja Magneettimediaa vastaan esitettyjä syytöksiä pureutumatta lainkaan artikkeleidemme varsinaiseen sisältöön. Pian tämän jälkeen aiheeseen tarttui Yle, joka muistutti lukijoita lehden saamista sananvapaustuomioista. Uutisessaan Yleisradio mainitsi muun muassa lehden artikkelin ”Miksi Yle valehteli holokaustiohjelmassaan?”, jossa osoitamme, että valtiollinen viestintäyhtiömme antaa äänen valehteleville sionisteille. Tietenkään Yle ei edes yrittänyt kumota artikkelin väitteitä.

Toisessa artikkelissaan Yle väittää, että Magneettimedia voidaan asettaa vahingonkorvausvastuuseen, mikäli lehdessä esitetyt luontaishoidot eivät paranna tiettyjä tauteja. Tämä on mielenkiintoinen näkökulma ja sitä tulisi vastaisuudessa ehdottomasti soveltaa valtamediaan. Tullaanko rokotteiden tärkeydestä kertovia tai lääkeyhtiöille mainostilaa tarjoavia lehtiä vaatimaan vastaisuudessa tilille esimerkiksi narkolepsia-aallosta ja kuolemantapauksista? Tuskin. Yleisradion uutisessa oli kyse pelon lietsomisesta.

 

MTV3 ja valkoinen Suomi

Mielenkiintoisimman uutisen lehdestämme julkaisi MTV3, joka päätti kertoa avoimesta kirjeestämme uudelle pääministerille. MTV3 siteeraa suoraan artikkeliamme: ”Hallituksen on varmistettava kaikin keinoin, että suomalainen väestö on jatkossakin valkoista. Suomalaiset ovat valkoisia ihmisiä, jotka puhuvat suomea ja ovat omaksuneet suomalaisen kulttuurin.” Edeltävässä tekstissä ei pitäisi olla mitään tuomittavaa. On poliittisesti korrektia pitää Afrikkaa mustana ja Aasiaa aasialaisena mantereena. Miksi Eurooppaa ei saisi pyrkiä säilyttämään valkoisena?

Toimittaja Annika Pienipaavolan mukaan valkoinen Suomi on ”uskomatonta rasismia”.

Seuraavassa kappaleessaan MTV3 alkaa kuitenkin jo valehdella ja väittää, että pyrimme todistamaan ”valkoisen väestön ylivertaisuuden”. Emme puhu kertaakaan ”ylivertaisuudesta” tai pyri artikkelissa asettamaan kansoja hierarkkiseen järjestykseen. Sille ei yksinkertaisesti ollut tarvetta. Ilmeisesti MTV3:n mielestä artikkelimme ei ollut tarpeeksi provokatiivinen, joten sen sisältöä piti vääristellä. Kansojen väliset keskimääräiset älykkyysosamääräerot eivät ole mielipidekysymys vaan lukuisin kokein varmistettu tosiasia. Ylivertaisuuspuheella tai kansojen arvottamisella ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Tarkkuutta, Maikkari!

MTV3 haastatteli uutisen lopuksi ”yhdenvertaisuusvaltuutettu” Eva Biaudetia, joka on tunnettu siitä, ettei hän pidä kulttuurimarxilaista kynttiläänsä vakan alla. ”Lehti on avoimen rasistinen, se on moraaliton ja erittäin epäeettinen julkaisu, jonka tarkoitus on levittää pelkoa ja väärää tietoa,” MTV3:n haastattelema Biaudet kirkuu – eikä tietenkään yritäkään kumota yhtään argumenttiamme.

Biaudetin mukaan on tärkeää, että lehden kirjoitukset tutkitaan tarkasti. ”Lehti on täynnä väärää tietoa maahanmuuttajista, heidän laiskuudestaan, älykkyydestään ja muista ominaisuuksistaan,” yhdenvertaisuusvaltuutettu jatkaa. Missään artikkelissa ei kuitenkaan sanota, että ”maahanmuuttajat ovat laiskoja”. Maahanmuuttajia ei käsitellä myöskään yhtenäisenä ryhmänä, jonka kaikki edustajat olisivat samanlaisia. Mikäli Biaudet todella luulee, että tietomme älykkyysosamääristä ovat virheellisiä, on Suomella vakava ongelma: väestöpolitiikastamme päättää kulttuurimarxilainen virkamies, joka ei hallitse edes vastuualueensa alkeita.

Keskipohjanmaa-lehden toimittaja Jukka Aniaksen mielestä valkoinen Suomi on ”sairas ja vastenmielinen” ajatus.

Biaudet viittaa yhdessä lauseessaan ilmeisesti uutiseemme ”Vaatimus: suomalaistyöntekijät korvattava ulkomaisella halpatyövoimalla”, jossa muistutetaan, että eri kansojen maahanmuutolla länsimaihin on erilaisia vaikutuksia kansantalouteen. Emme väitä ketään ”laiskaksi” tai sorru muihinkaan alatyylisiin ilmaisuihin, vaikka Biaudet valehtelee meidän niin tekevän. Kerromme viileästi eri Euroopan maiden kokemuksista sekä rodun ja taloudellisen tuottavuuden suhteesta. Vähemmistövaltuutetun mielestä tämä on kuitenkin ilmeisesti tietoa, joka täytyisi pimittää typerältä Suomen kansalta, joka saattaisi alkaa vastustaa maahanmuuttoa entistä jyrkemmin, jos se tietäisi ”liikaa” monikulttuurisuuden vaikutuksista yhteiskuntaan.

 

”Suomi ei ole valkoisen rodun maa”

MTV3 jatkaa:

Biaudet harmittelee sitä, että Suomen laki sallii rasismin hyvin pitkälle silloin, kun liikutaan yleisellä tasolla. Joku raja pitäisi Biaudetin mukaan kuitenkin olla.

– Jos levitetään selvästi väärää tietoa ja valheita toisista kansanryhmistä, se on rikos. Suomihan ei ole valkoisen rodun maa, vaan Suomen kansalaisuus määrittyy muilla perusteilla, muistuttaa Biaudet.

Biaudet kertoo selkein sanoin omista väestöpoliittisista tavoitteistaan: Suomi ei enää olekaan valkoisten maa, vaikka valkoiset ovat rakentaneet tämän maan hyvinvoinnin ja kansallisen kulttuurin. Hälyttävää. Biaudetia harmittaa, että lainsäädäntö ei suitsi tällä hetkellä tarpeeksi tehokkaasti niitä, jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä suomalaisuudesta. Varsinainen demokraatti!

Lukijat eivät jakaneet MTV3:n ja Biaudetin rotupoliittisia näkemyksiä. Pian uutisen kommenttilaatikko täyttyi Magneettimediaa ja valkoista suomalaisuutta puoltavista kirjoituksista. Tämä ei tietenkään ollut toimituksen mieleen, joten MTV3 sensuroi lopulta kaikki lukijoiden viestit ja sulki kommentointimahdollisuuden. Saimme onneksi muutamia kuvakaappauksia säästöön siitä, millaiset viestit suututtivat valtamedian.

mtv3kommentti1 mtv3kommentti2mtv3kommentti3

 

Mistä kansanryhmistä saa kirjoittaa?

Valtamedia halventaa jatkuvasti suomalaisia kollektiivisena ryhmänä ja äityy toisinaan jopa kutsumaan meitä geneettisesti ala-arvoiseksi kansaksi. 2008 oululainen sanomalehti Kaleva julkaisi klassikoksi muodostuneen pääkirjoituksensa, jossa todettiin: ”Kiistatonta on, että Suomi on Länsi-Euroopan väkivaltaisimpia maita ja että se kytkeytyy erottamattomasti viinankäyttöön. Päissään surmaaminen on kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre.” Joukkomaahanmuuttoa perustellaan väittämällä, että suomalainen perimä on pilalla ja ”kaipaa vaihtelua”. Suomalaisia voidaan kutsua sairaaksi, typeräksi ja sisäsiittoiseksi kansaksi ilman pelkoa sananvapaustuomiosta. MTV3 ja Biaudet kuitenkin antavat ymmärtää, että on ”moraalitonta” ja jopa rangaistavaa arvostaa suomalaisilta esi-isiltämme kulkeutunutta verenperintöä. Monikulttuurisuus – valkoisen rodun tuhoaminen – on dogma, jota ei saisi kyseenalaistaa.

Yhtä heppoisin perustein Magneettimediaa vastaan on hyökännyt Biaudetin sisko Alexandra, jonka mukaan meillä ei ole oikeutta uutisoida pedofiileista, kun nämä ovat juutalaisia. Alexandra Biaudet teki rikosilmoituksen 2013 suomentamastamme artikkelista ”Suuri raiskaavien rabbien salailu”. Artikkeli ei kuitenkaan johtanut syytteisiin; kaikki artikkelissa mainitut raiskaustapaukset oli helppo tarkistaa hakukoneella juutalaisista lähteistä (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8), joten artikkelin saama julkinen huomio oli juutalaisten kannalta lähinnä kiusallista. Ehkä Biaudetin siskokset voisivat tulevaisuudessa keskittyä argumentointiin eivätkä moralistisiin raivonpurkauksiin ja lähinnä myötähäpeää herättäviin poliittisiin sensuurivaatimuksiin.

Magneettimedian syyttäminen rasismista on naurettavaa myös siksi, että suuri osa tuoretta lehteämme keskittyi puolustamaan Lähi-idän arabien oikeuksia, joita rasistinen Israelin valtio jatkuvasti polkee. Valtamedian mukaan Magneettimedia on ”rasistinen” ja ”juutalaisvastainen”, kun tuomme julki todellisen rasismin, jota Israel toteuttaa päivittäin. Puhe älykkyysosamääristä ei ole mitään verrattuna mustien etiopianjuutalaisten salaiseen pakkosterilisaatio-ohjelmaan tai etnisiin bioaseisiin, jotka tappavat arabit mutta eivät juutalaisia. Miksi vain valkoisten kansallismielisyys on valtamedian mukaan tuomittavaa?

Uusimmassa Magneettimediassa käsitellään muun muassa israelilaisen ja eurooppalaisen maahanmuttopolitiikan eroja.
Klikkaa suuremmaksi. Uusimmassa Magneettimediassa käsitellään muun muassa israelilaisen ja eurooppalaisen maahanmuttopolitiikan eroja.

 

Liberalismin petos

Afrikka afrikkalaisille, Aasia aasialaisille, Eurooppa kaikille. Niinhän se menee. Liberalismi toimii niin kauan, kun valtakulttuuri ei ole perinteistä eurooppalaista. Demokratia on pyhä, kunhan kansalaiset eivät äänestä ”vääriä” (lue: maahanmuuttoa vastustavia) puolueita. Sananvapaus on arvoista korkein, kunhan sitä ei käytetä alkuperäisen eurooppalaisuuden ja suomalaisuuden puolustamiseen. Tämä on liberalismin petos. Valkoisia syytetään valtamediassa jatkuvasti kollektiivisena rotuna, kun kyseessä ovat historian ja yhteiskunnan epäkohdat. Meidät tahdotaan saada inhoamaan omaa perintöämme.

Miksi valtamedia ei muistuta meitä siitä, että valkoiset olivat ensimmäinen kansa maailmassa, joka kielsi orjuuden eettisin perustein?
Miksi valtamedia ei muistuta meitä siitä, että valkoiset olivat ensimmäinen kansa maailmassa, joka kielsi orjuuden eettisin perustein?

Kun puhutaan orjuudesta, pääsevät esimerkiksi juutalaiset ja mustat kuin koirat veräjästä. Jopa suomalaisten hyvinvoinnin väitetään olevan peräisin ”kolonialismin” ja mustan orjakaupan tuotoista. Historioitsija Teemu Keskisarjan mukaan suomalaiset ovat tosin kärsineet historiassa orjuudesta keskimäärin pahemmin kuin afrikkalaiset. Suomalaiset eivät kuitenkaan jääneet syyttelemään muita kokemistaan vääryyksistä vaan nousivat omille jaloilleen ja rakensivat toimivan modernin yhteiskunnan. Mitä Afrikassa on tehty?

Kun puhutaan tuloeroista, demokratiaa korruptoivasta lobbaamisesta ja ”epätasa-arvoisesta” korkeakoulupolitiikasta, puhutaan vain ”valkoisesta etuoikeudesta”, vaikka tilastojen valossa kritiikki tulisi kohdistaa pikemminkin juutalaistaustaisiin (lue perusteet: 1, 2). Kun suomalainen lehdistö kirjoittaa amerikkalaisesta poliisiväkivallasta, syytetään viranomaisia valkoisia suosiviksi rasisteiksi. Jostain syystä lukijoille ei haluta kertoa, että esimerkiksi vuonna 2012 123 mustaa ja 326 valkoista kuoli Yhdysvalloissa poliisin luoteihin. Tämä siitäkin huolimatta, että tilastollisesti mustat syyllistyvät huomattavasti useammin vakaviin rikoksiin kuin valkoiset Amerikassa! Miksi valtamedia tahtoo pimittää tämän?

Nämä ovat kaikki aiheita, joita käsitellään syvällisesti Magneettimedian uusimmassa paperisessa numerossa. Arvasimme jo etukäteen, mistä valtamedia tulee meitä syyttämään, joten perustelimme kantamme huolellisesti lehden viimeisimmässä numerossa. Valtamedia ei tietenkään ole edes yrittänyt kumota artikkeleidemme sisältöä, vaan lehdistö on päättänyt avoimen keskustelun sijaan turvautua uhkailuun, valheisiin ja halpaan moralisointiin.

 

Lopuksi

Keskustelu suomalaisuudesta, ”suvaitsevaisuudesta” ja monikulttuurisuudesta on käynyt kuumana, kun ”taantumuksellisiksi” parjatut Keskusta ja Perussuomalaiset veivät vaalivoiton. Maahanmuuttajat, vasemmistolaiset ja liberaalit ovat sosiaalisessa mediassa kironneet suomalaisen enemmistön alimpaan helvettiin ”väärän” vaalituloksen vuoksi.

Yleisradio haastatteli eilen ”filosofi” Timo Airaksista, jonka kommenteissa tiivistyy ”suvaitsevaisen” ja liberaalin maailmankuvan valheellisuus: ”Meillä on pian monikulttuurinen yhteiskunta, mutta kuitenkin meidän tuleva valtiovarainministerimme on harras katolinen ja pääministeri lestadiolainen. Ja vielä niiltä alueilta, joilla uskonnollisuus yhä merkitsee jotakin. Tällaista vanhaa ateistia se kyllä vähän hirvittää.” Niin, monikulttuurisessa Euroopassa tietyt uskonnot ja kulttuurit ovat arvokkaampia kuin toiset. ”Filosofi” kertoo häpeävänsä haastattelussa myös suomalaisia äänestäjiä. Demokratia lakkaa toimimasta, kun se ei tue valtamedian, Biaudetin ja Airaksisen unelmaa Euroopasta, jossa eurooppalaisuus on muisto vain.

 

E. S.

29 kommenttia

  1. Hei! Olipas onni onnettomuudessa että Yle uutisoi teistä tänään, sattumalta olen koko päivän etsnyt vaihtoehtoisia medioita seuraavan uutisvihjeen kanssa

   http://mvlehti.net/2015/04/22/vaalivilppi-paljastui-2015-vaaleissa/

   Valtamedioita kontaktoitu aiheesta mutta eivät kommentoi ja pysyvät (odotetusti) hiljaa. Tätä asiaa kannattaa nyt levittää mahdollisimman paljon eteenpäin, kansan täytyy saada tietää totuus Suomen vaalisysteemistä ja hallituksesta.

   Plusääni(61)Miinusääni(8)
  2. Totta tosiaan – hyvä kirjoitus.

   Paperiversio tavoittaa uusia lukijoita ja avaa silmiä.
   Siionistien lakeijat raivostuvat – siitä tiedätte, että olette osuneet asian ytimeen.
   Näitä siionistien rikoksia ei haluta tavallisen kansan tajuavan ja lukevan.
   Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

   Plusääni(41)Miinusääni(8)
 1. HI€NOA €TTÄ MAGNEETTIMEDIA ON PALANUT….PALJA$TAMAAN NÄITT€N TÄLLÄ H€TK€LLÄ VALLA$$A OL€VI€N KAN$ANMURHAAJI€N RIKOK$IA….

  TUO €UROHU0RA BID€€….€I TUL€ KO$KAAN YMMÄRTÄMÄÄN $ITÄ €TTÄ TOTUU$ €I PALA TUL€$$AKAAN….

  TUTKITTUA TI€TOA….K€KTÄ HAK€UTUU/HALUAA POLIITIKOIK$….P$YKOPAATIT $€KÄ $O$IOPAATIT….

  JOTKA K€TKÄ TÄ$$Ä N€ (MI€LI)$AIRAAT OIK€IN ON….€VA V€$$ANPÖNTTÖ

  Plusääni(56)Miinusääni(12)
 2. Todellisia rasisteja ovat nämä valkoisten kansanmurhaa ajavat toimittajat ja poliitikot kuten Biaudet, Pienipaavola ja Anias.

  Plusääni(76)Miinusääni(8)
 3. Tasa-arvon ja suvaitsevuuden pitäisi olla globaalisti sovellettua eikä niin vääristynyttä että anti-rasismin nimissä valkoihoisia sorretaan vieraiden toimesta, jotka tulevat tänne tuhoamaan habitustamme ja tyypillisiä erityispiirteitämme. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia siis.

  Plusääni(26)Miinusääni(4)
 4. Biaudet valittiin 2010 erivapaudella vähemmistövaltuutetuksi viiden vuoden määräajaksi. Häneltä puuttuu virkaan vaadittava loppututkinto, mutta esittelijän, kansliapäällikkö Ritva Viljasen mukaan hänen kokemuksensa ja pätevyytensä ovat riittäviä!

  Plusääni(33)Miinusääni(2)
 5. Hei! Olipas onni onnettomuudessa että Yle uutisoi teistä tänään, sattumalta olen koko päivän etsnyt vaihtoehtoisia medioita seuraavan uutisvihjeen kanssa

  http://mvlehti.net/2015/04/22/vaalivilppi-paljastui-2015-vaaleissa/

  Valtamedioita kontaktoitu aiheesta mutta eivät kommentoi ja pysyvät (odotetusti) hiljaa. Tätä asiaa kannattaa nyt levittää mahdollisimman paljon eteenpäin, kansan täytyy saada tietää totuus Suomen vaalisysteemistä ja hallituksesta.

  Plusääni(23)Miinusääni(3)
 6. Intiaani antaa tärkeän neuvon,Älkää koskaan luopuko eduistanne ilman taistelua.

  Plusääni(32)Miinusääni(3)
   1. Olet oikeassa, tämä kansa on kuin Gomorran väkeä jotka tottelevat vain omia himojaan ja omistautuvat ahneuden, nautintojen, röyhkeyden ja kateuden palvelemiseen.

    ”Älkää antako pyhää koirille, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi ja repisi teitä.” (Matt. 7:6)

    Tuo lause pistää miettimään kannattaako tälle kansalle kirjoitella ylipäätään mistään mitään? Lienee viisainta pysytellä mahdollisimman kaukana tämän kansan revittelyistä.

    Plusääni(19)Miinusääni(3)
   2. ”pääviholliset ovat maan rajojen sisäpuolella”

    Njaa, Suomenkin ”pääjehujen” pomot ovat kyllä rajojen ulkopuolella. Olkoot sitten Bilderberg (joita kontrolloi…), muurarit (joita kontrolloi…), keskuspankki-eliitti, tai oikeastaan, näitten yhteenliittymä.

    Tarkoitan siis, että Frankfurt-koulukuntaa, marxismia, globaalikapitalismia jne. kansoja ja kansallisvaltioita tuhoavia ideologioita EI Suomessa keksitty, eikä niitä täältä johdeta.

    Plusääni(9)Miinusääni(3)
    1. Mutta pääjehujen lakeijoita – maanpettureita ja muita rikollisia – on Suomessa kuten muissakin läntisissä maissa pilvin pimein ja suhteessa sitä enemmän mitä korkeammalle vallan-portaikossa mennään! Näiden rikollisten hämärätoimista ei vain valtamedia kerro, koska sen alennettu ja alistettu pelkäksi propaganda-mediaksi ja yhdeksi näiden tukipilareista (tätä mediakontrollia koskevan Siionin viisaiden protokollien, ehkä kaikkein tärkeimmän kohdan mukaisesti).

     Plusääni(6)Miinusääni(2)
 7. Mielenkiintoinen tutkimus tuo, jossa älykkyysosamäärä rinnastetaan talouslukuihin. Tarkoittaako tämä sitä, että suomalaiset tyhmistyvät nyt, kun meillä menee taloudellisesti huonosti? Voin jo selvästi kuulla raksutusta, kun Magneettimedian vitivalkoisen toimitusväen älynlahjat hupenevat….

  Plusääni(5)Miinusääni(23)
 8. Mites esim. hindut, jotka ei ole koskaan kuulleet Jeesuksesta, mutta eläneet vanhurskaasti? Onko Jumala joku lottokone, joka arpoo taivaaseen pääsevät, jos Kristus on kynnyskysymys? Olen aina ihmetellyt uskovaisten itsekästä asennetta muihin.

  Plusääni(11)Miinusääni(7)
  1. Väität että hindut elävät vanhurskaasti, sitten väität että uskovaiset ovat itsekkäitä. Hinduismihan ei ole uskonto…eiku.

   Ja ateisti-uskovaiset ne vasta itsekkäitä ovat 🙂 Välittävät vain materiaalisesta hyvinvoinnista, eikä heillä ole mitään hengellistä ulottuvuutta (terv. materialistinen kirkon jäsen)

   Plusääni(1)Miinusääni(4)
   1. Miksei hindujen joukoissa voisi olla vanhurskaita kuten esim. eurooppalaisissa? Eli Jumala toimii uskovaisten mukaan kuin lottokone. Ei ihme, että tuolla asenteella kristinusko on historiallisesti katsottuna paljon verisempi kuin vaikkapa islam. On ristiretkiä, on noitavainoja, inkvisitioita… Kirkon Jumalaa on jouduttu usein puolustamaan asein vaikka todellisen totuuden luulisi elävän ilman väkivaltaa.
    Uskovaisten itsekäs asenne on aidon hengellisyyden irvikuva.

    Plusääni(7)Miinusääni(5)
    1. Tuohan täyttä roskaa että kristinusko on verisempi kuin islam,Islami on tehnyt tuhansittain murharetkiä valkoisia kristittyjä vastaan ja kristityt onvat tehneet vain muutamia kristitretkiä mm pelastaessaan muita kristittyjä muslimien orjuudesta.

     Noitavainojen ”uhrit” yleensä uhrasivat pikkulapsia pakanakulteissaan ja siihen nähden roviolla poltetuksi tuleminen on ollut oikea rangaistus heille.

     Plusääni(8)Miinusääni(7)
     1. Noitavainojen uhrit olivat pääsääntöisesti sen ajan kerettiläisiä eivätkä mitään murhaajia. Eli äläpäs itse vääristele. Uskovaiset vain haluavat ulkoistaa kaiken pahuuden muihin ja uskotella itselleen olevansa parempia, siinä se.

      Plusääni(9)Miinusääni(8)
 9. Ei taida koulukirjat edes kertoa mitä islamin raakalaispedot ovat toista tuhatta vuotta tehneet.
  Samaa meno jatkuu tänään. Ei tuo hirviösyöpä ole miksikään muuttunut yli tuhannen vuoden aikana. Välimerellä viskasivat muslimisaastat pakoloisveneestä mereen kristittyjä. Syyksi ilmoittivat: täällä rukoillaan vain Allahia!

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 10. On sikäli mielenkiintoista että yllämainittujen toimittajien maailma on niin pieni että ehdottomasti pahin mitä he voivat kuvitella on valtapolitiikan ja valtamedian pointeista eriävä näkökulma. Valitettavasti se että ei tiedä tai ei suostu tietämään mitä maailmalla tapahtuu ei suojaa siltä että suuri maailma saapuu itse kotinurkille.

  Minkähänlaisen arvion yllämainituilta toimittajilta saa kun ISISin riveihin Suomesta lähtenyt henkilö – joita on tällä hetkellä pari sataa – tai ryhmä palaa takaisin Suomeen ja toteuttaa samanlaisia tekoja täälläpäin? Kun terrorismin aalto tulee vaatimaan suomalaisia henkiä Suomen maaperällä? Ei varmaankaan ”uskomatonta rasismia” tai ”sairasta ja vastenmielistä”, ei. Silloin yllämainitut ’toimittajat’ olisivat hiirenhiljaa vapisten peiton alla ja ohittaisivat tilanteen uutisoinnin kokonaan.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 11. Osaa Magneettimedia olla välillä vähän oikeistovonksahtanut :D. Itse olen vasemmistolainen ja ateisti (ja vihaan Kansallista Vastarintaa), ja on pakko todeta, että Magneettimedia on kyllä aika usein täysin oikeassa. Varsinkin sionismin suhteen. Hyvä että on olemassa tällaisia ”suorasukaisia” medioita, jotka kertovat näistä hävetyistä ja salatuista asiosita, eivätkä vain vatkaa samaa vanhaa propagandaa kuten Hesari. Toivottavasti jatkatte julkaisemista entiseen malliin, ja toivottavasti saan itsekkin joskus tuon paperiversion lehdestänne.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat