Syyrialaispakolaisen haastattelu: Irakilaiset tulevat Eurooppaan syyrialaisina hyödyntääkseen sosiaalitukia

Nuori syyrialaismies kertoo pakolaiskriisistä suositulla videolla. Pääkohdat vapaasti suomennettuna:

”Olen tuohtunut, koska kukaan täällä ei kerro totuutta. Puhutaan syyrialaispakolaisista, mutta vain kymmenen prosenttia heistä on syyrialaisia. Suurin osa on irakilaisia ja osa afgaaneja, jotka hommaavat väärennetyn syyrialaispassin.

Sitten he matkaavat Kreikkaan ja esittäytyvät syyrialaispakolaisiksi.

He haluavat Eurooppaan vain rosvoamaan sosiaalista tukea.

Tulin Eurooppaan seitsemän päivää sitten ja olen vieläkin järkyttynyt siitä mitä näen.

Kun kysyn näiltä ihmisiltä, mistä he tulevat ja voivatko he puhua arabiaa kanssani, he sanovat, etteivät he puhu arabiaa. Kysyn heiltä, miten te voitte tulla Syyriasta, ettekä puhu arabiaa? He selittelevät, että he haluavat kodin, ruokaa ja rahaa Euroopasta.

Yksi luuli, että minäkin olen ’feikkisyyrialainen’ ja sanoi, että olen hyvä teeskentelemään syyrialaista.

Media ei ole kiinnostunut siitä, että 90 prosenttia syyrialaispakolaisina esiintyvistä on jotain muuta. Mediaa kiinnostaa vain se, miten tulin Eurooppaan. Ketään ei kiinnosta totuus.

Todellisuudessa voi olla että syyrialaisia on vieläkin vähemmän, ehkä vain viisi prosenttia. Syyrialaiset tulevat Eurooppaan pakoon, mutta he haluavat palata kotiinsa, kun se on mahdollista. Nämä feikkipakolaiset tulevat Eurooppaan jäädäkseen tänne ja kupatakseen sitä.

Tapasin yhden irakilaisen ja hän kertoi, että jos hän tulisi Eurooppaan omalla kansalaisuudellaan, hänelle ei annettaisi mitään. Mutta koska hän osti väärennetyn Syyrian passin, hänelle annetaan asunto ja rahaa.

Älkää ottako kaikkia vastaan. Tarkistakaa, keitä he ovat ja sanokaa heille, että sori, me emme ota teitä vastaan.”

Suurin osa Suomeen tulevista “pakolaisista” on irakilaisia. Suomi on yksi niistä harvoista maista, jotka vielä pitävät Irakia vaarallisena maana ja antavat irakilaisille turvapaikkaoikeuden. Esimerkiksi Ruotsi ei pidä Irakia vaarallisena.

Vieläkö joku ihmettelee, miksi Suomeen tulvii Ruotsista Tornion kautta irakilaisia?

 

Lähde: MV-lehti

1 kommentti

 1. `Läheisistä yhteyksistä Yhdysvaltain hallintoon johtuen muun muassa Noam Chomsky ja Edward S. Herman kritisoivat kirjassaan Manufacturing Consent Freedom Housen suhtautuvan arvioitaviin maihin sen perusteella ovatko ne hyödyksi Yhdysvaltain intresseille`:
  `The Financial Timesin mukaan Freedom House on yksi järjestöistä, jotka Yhdysvaltain hallinto on valinnut samaan rahoitusta ”salaisiin tehtäviin” (’clandestine activities’) Iranissa`:
  Freedom House:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Freedom_House

  Freedon housen piti olla yhdysvaltalainen instituutti, joka työskentelee vapauden ja demokratian puolesta. Todellisuudessa se on juutalaisvetoinen sotahaukkojen varsin vaikuttava painostusjärjestö. He pisteyttävät eri maiden demokratian tasoa kuin mikäkin luottoluokituslaitos. Heidän vaikutuksensa yllyttää `demokratiaan` ei liene enää kenellekään epäselvää, viittaan `arabikeväänä` tunnettuun ilmiöön.

  Toinen samanmoinen järjestö on NED:

  `The National Endowment for Democracy (NED) is a U.S. non-profit soft power organization that was founded in 1983 to promote democracy`:
  National Endowment for Democracy (NED):
  https://en.wikipedia.org/wiki/National_Endowment_for_Democracy

  Kummankin edellä mainitun vaikutusvaltaisen järjestön agendaan kuuluu siionistisen `demokratian` levittäminen Yhdysvaltojen kautta. Kummankin järjestön johdossa istuu pesunkestävä siionisti. Esimerkiksi NEDin pitkäaikainen johtaja on Carl Gershman. Etsikäähän noiden järjestöjen henkilökuntalistat; saatatte yllättyä havainnostanne eli siitä minkä aatteellisen ryhmän edustaja voidaan löytää hierarkkisen järjestön jokaiselta oksalta.

  Veli Kappnerilla on asiaa:
  Refugee crisis or political ploy:
  http://www.realjewnews.com/?p=1062

  Syyria on `kärsinyt` jo kauan demokratiavajeesta, joten `demokratiaa` on vietävä sinne vaikka tykein. Syyrialaisten pakolaisten määrä tulee olemaan melkoinen. Mutta missä vaiheessa Syyrian `demokratisoiminen` on?
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f6/Montage_of_the_Syrian_Civil_War.png

  `Missä syyrialaiset?`:
  Suomea markkinoidaan Irakissa unelmamaana!:
  http://mvlehti.net/2015/09/29/suomea-markkinoidaan-irakissa-unelmamaana/

  Kysymys pitäisi esittää myös: Missä syyrialaiset, kurditaustaiset ja pohjoisirakilaiset kristityt ovat? Juuri nämä ovat ne kaikkein vainotuimmat ryhmät, joita tulisi auttaa! Esimerkiksi Välimeren kumilautoilta ja veneistä heitetään kristityiksi tunnustautuvat ihmiset armotta islamistien toimesta mereen.

  Syyriaa ei tunne enää entiseksi Syyriaksi. Koko maa on yhtenä rauniokasana. Tässä sisällissodassa jo neljännesmiljoona syyrialaista on kuollut, heidän joukossaan reilusti toistakymmentätuhatta lasta. Syyrialaisia on paennut maastaan lähemmä viisi miljoonaa. Assadilla ei ole hallussaan enempää kuin parikymmentä prosenttia koko Syyrian maa-alueesta. Näistäkin rippeistä mitä hänen hallussaan on, käydään sotaa aseellisia oppositioryhmiä vastaan. Kaiken lisäksi syyrialainen oppositio koostuu monenkirjavista joukkioista sotaisista jihadisteista. Oppositio ei ole solidaarinen edes toisilleen, vaan aseelliset ryhmät ottavat mittaa toinen toisistaan.

  Syyrian kansalaiset eivät enää tiedä kenen puolella ovat ja joutuvat pakenemaan sodan monia osapuolia. Syyria on ajautumassa yhä pahempaan sekasortoon ja anarkiaan (tilanne on kuin aikoinaan Mogadishussa tai Libanonissa). ISIS on vallannut kaistaleita pohjoisesta ja keskisestä Syyriasta. Assadin armeija ei pysty enää pitämään edes asemiaan saatikka tekemään vastahyökkäyksiä. Ranska ja Britania sotivat ISISiä vastaan, Yhdysvallat sotii ISISiä vastaan ja Suomi, Ruotsi ja Norja kouluttavat kurditaistelijoita ISISiä vastaan. Turkki on sallinut ISIS taistelijoiden ja monenkirjavan Syyrian vastaisen oppositioryhmien kuljettaa sotakalustoaan Pohjois-Syyriaan. Mutta nyt Venäjä on asettanut sotakoneensa Syyriaan, osoituksenaan tukea Assadia.

  Tästä huolimatta Turkki on sallinut yli kahden miljoonan syyrialaispakolaisen saapua maahansa. Turkki taistelee kurdeja vastaan. Syyrian naapurimaissa odottaa yli neljä miljoonaa syyrialaispakolaista sijoittamistaan takaisin kotimaahansa jos olot rauhoittuvat tai muualle mikäli konfliktiin ei löydy ratkaisua. Tilanteen pelätään ajautuvan vieläkin pahemmaksi, jolloin Syyrian maanpuolustuksellinen rintama hajoaa, hajonneet osat liittoutuvat eri oppositioryhmien kanssa ja alkavat selvittää aseellisesti välejä keskenään.

  Irakilaiset ovat Suomessa se suurin yksittäinen turvapaikanhakijaryhmä. ISIS-taistelijat ovat vallanneet suuria alueita Irakista, lähinnä sen länsiosista. He pitävät veristä jöötä kaikelle mikä liikkuu. Irakilaiset ottavat hatkat nyt lähinnä Bagdadista ja keskeisestä Irakista. Sunnien ja shiiojen välisiä erimielisyyksiä ei ratkaista enää tavanomaisin keinoin, vaan aseellisesti. Bagdadissa asuminen voi tappaa. Maan sisäinen pakolaisuus on ollut käynnissä jo jonkun aikaa. Jo yli kolme miljoonaa irakilaista on siirtynyt Etelä-Irakiin. Myös pohjoisille kurdialueille hakaudutaan, mutta kurdialueelle on saapunut jo niin paljon irakilaisia, ettei heitä enää pystytä huoltamaan.

  Kiillottaakseen kilpeään on Saudi-Arabia antanut oleskeluluvan yli sadalletuhannelle syyrialaiselle (jotka saattavat oikeasti olla syyrialaisia työläisiä saudeissa), mutta kun tämä ei alkuunkaan riitä. Lisäksi saudit ovat tukeneet humanitaarisilla raha-avustuksilla niitä Syyrian naapurimaita, jotka ovat sijoittaneet syyrialaisia pakolaisia. Mutta kun tämäkään ei riitä, koska pakolaisia on par`aikaa lähtemässä Syyriasta miljoonittain. Muihin rikkaisiin arabimaihin on turha pyrkiä pakolaisstatuksella, koska hei eivät ymmärrä kuin väliaikaista työperäistä siirtoa.

  Pakolaisen kannalta katsottuna, tämän enemmän asiat eivät voi mennä solmuun. Jos olisit itse syyrialaisen housuissa, niin mitä tekisit? Minkä puolen niistä kymmenistä toisiaan vastaan sotivista kiihkoilijoista kokisit omaksesi? Ota huomioon, että siellä taistellaan myös tuottoisista salakuljetusreiteistä ja ties mistä. Israelin ilmaiskut Syyriaan eivät helpota tilannetta.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat