Tornio on seuraava monikulttuurinen helvetti?

Yle lähetti maanantaina A-studio-ohjelman Torniota kuormittavasta siirtolaisvirrasta. Yhä useammat laittomat siirtolaiset tunkeutuvat Suomeen Haaparannan rajan kautta.

”Rajakaupungissa pakolaisilmilö on kaikkien silmien edessä,” Yle toteaa. Pakolaisia tulee päivittäin Ruotsin kautta Suomeen, ja tulokkaat ohjataan muun muassa opiskelijoille tarkoitettuihin asuntoloihin. Uusia sosiaalityöntekijöitä joudutaan rekrytoimaan julkisella rahalla päivänkin varoitusajalla, koska muukalaisten määrä kasvaa ennätysvauhtia.

Torniossa sijaitsee Suomen ainut EU:n sisäraja, eikä sitä valvota käytännössä lainkaan. Kukaan ei ole pitämässä laittomia siirtolaisia silmällä. Ylen mukaan hakijoita tulee ”parissa päivässä parisataa”.

A-studion jakson kamalinta antia tarjosi Tornion kaupunginhallituksen keskustalainen puheenjohtaja Markku Ponkala. Ponkala on päättänyt luovuttaa väestöllisessä taistelussa ennen kuin se on Torniossa vielä kunnolla alkanutkaan. Hallitsematon siirtolaisturva on hänen mukaansa jonkinlainen peruuttamaton luonnonvoima, minkä vuoksi maahanmuutosta on turha edes käydä poliittista keskustelua. Ponkala levitteli käsiään Ylen haastattelussa:

”Kyllähän tämä tilanne on nytten tiedossa koko Suomessa, että ei kai Tornio voi sitä torjua, jos näin tullee. Että kyllä kai me ollaan tässä samassa kehityksessä mukana eikä voida sanoa että ei tänne, menkää muualle.”

Raja vuotaa kuin seula, ja kaupunginhallitus on valmistautunut syytämään veronmaksajien rahaa kaikille, jotka sitä saapuvat vaatimaan. Ponkala muistuttaa, että kaupungin varoja hankkeeseen ei pala – veronmaksajien rahat ohjataan maahanmuuttajille valtion kautta.

ponkalayle

 

Punainen risti innoissaan

Ponkalan selkärangaton linja saa tukea myös Suomen punaisen ristin Lapin vastaanottokeskuksen johtaja Ari Haaraselta. Kun Haaraselta kysyttiin, kuinka kunta hyötyy maahantunkeutujista, vastasi hän vähintäänkin oudosti, että kunta saa tyhjiä vuokra-asuntoja käyttöön siirtolaisten majoittamiseksi.

Lisäksi torniolaiset yrittäjät hyötyvät Haarasen mielestä, kun maahanmuuttajat kuluttavat saamiaan sosiaalisia tulonsiirtoja paikallisissa kaupoissa. Hölmöillä vastauksillaan Haaranen huomaamattaan myöntää, että Euroopan ulkopuolelta tuleva maahanmuutto on taloudellinen katastrofi Suomelle (1, 2, 3). Haaranen summaa siirtolaistulvan positiiviset vaikutukset: ”Se tuo tämmöstä vireyttä… kuntaan…” Hän ylpeilee, että juuri Punaisen ristin painostuksen vuoksi Tornio on tehnyt nopeita päätöksiä ja alkanut syytää ilmaisia palveluita uusille asukkaille.

Lisäksi Haaraselta kysyttiin, kuinka Suomi kestää jatkuvan siirtolaistulvan. Haaranen vastaa, että Suomi kestää, koska elätämme vasta murto-osan kokoisen osuuden Ruotsin siirtolaisväestöstä. Tämän jälkeen hän muistuttaa, että ”meillä ei ole oikein vaihtoehtoja […] ne on vaan otettava vastaan”.

Turussa osoitettiin tässä kuussa mieltä monikulttuurisuuden ja kommunismin puolesta.
Turussa osoitettiin tässä kuussa mieltä monikulttuurisuuden ja kommunismin puolesta.

Suomen on pakko ottaa kaikki siirtolaiset vastaan, koska Punainen risti käskee. Tämän jälkeen Haaranen myöntää, että ”Ruotsin tilanne on jo mennyt niin vaikeaksi”, että palveluita ei enää pystytä järjestämään sikäläisille maahanmuuttajille tarpeeksi.

Ensin Haaranen siis rauhoittelee suomalaisia ja sanoo, että emme ole vielä samassa vaiheessa kuin Ruotsi. Samaan hengenvetoon hän toteaa, että siirtolaiset ovat jo ylikuormittaneet Ruotsin sosiaalijärjestelmän. Hän ei kuitenkaan halua oppia Ruotsin virheistä vaan vaatii, että myös suomalainen hyvinvointiyhteiskunta hukutetaan monikulttuurisuuteen.

A-studion haastattelemat paikalliset eivät ole ilmiöstä yhtä innoissaan kuin keskustan ja Punaisen ristin pamput. Nuorten opiskelijoiden mukaan uudet tulokkaat ovat pelottavia. Vanhemmat puolestaan pelkäävät lastensa puolesta. Torniolaisia on puhuttanut hiljattain Ruotsissa tapahtunut IKEA-puukotus, jossa syylliset olivat turvapaikanhakijoita. Pakolaisten sijaan Suomen tulisi torniolaisten mielestä auttaa omia kansalaisia. Haastateltu kurdipakolainen kertoo Ylelle avoimesti, ettei hän tule enää koskaan palaamaan kotimaahansa.

 

Koko Euroopan taakka

Toukokuussa sisäministeriö ilmoitti, että Suomen ELY-keskusten täytyy varautua yhteensä jopa 80 000 siirtolaisen majoittamiseen. Entistä suurempi siirtolaispaine on osa Euroopan unionin ajamaa ”taakanjakopolitiikkaa”, jonka tavoitteena on lisätä ei-valkoisten määrää niissä Euroopan maissa, joissa kantaväestö on vielä liian suurena enemmistönä.

Taakanjakopolitiikan avulla EU pyrkii lakkauttamaan jäsenmaiden maahanmuuttopoliittisen itsemääräämisoikeuden viimeisetkin rippeet. Esimerkiksi Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker on ajanut hanketta kiivaasti. Kuntalehti kirjoitti aiheesta toukokuussa:

”Kuntia pyydetään nyt tekemään touko-kesäkuun aikana, viimeistään elokuussa aiesopimukset siltä varalta, että Suomessa alkaa laajamittainen maahanmuutto. Maahantulon ja pakolaisten sijoittamisen järjestelyn organisoinnissa on tarvittaessa mukana koko viranomaiskenttä: kuntien ohella sisäministeriö, ELY-keskukset, poliisi, puolustusvoimat sekä järjestöjä, muun muassa SPR. […]

Kunnissa pakolaisten järjestely- ja vastaanottokeskuksina voivat toimia esimerkiksi urheiluhallit ja osa kouluista.

Kunnille esitetään varautumissuunnitelmassa, että ne solmivat pakolaisten vastaanotosta aiesopimuksen ELY-keskuksen kanssa. Uudellamaalla ELY-keskuksen tavoitteena on 11 400 majoituspaikkaa.

Sisäministeriön ohjeen mukaan laajamittaisen maahantulon varautumisessa majoituspaikkatavoite kaikkien ELY-keskusten alueella on yhteensä 80 000. […]

Yhteiskunnan tulee jakaa yhteinen taakka yhdessä ja huolehtia siitä, että tänne tulevat pakolaiset kotiutetaan.”

EU:n, SPR:n ja Suomen hallituksen luotettavin kumppani väestönvaihtohankkeessa on tietenkin monikulttuurisuuden ilosanomaa julistava valtamedia. Kuten mediakriittinen Yle Watch uutisoi eilen, esimerkiksi Yleisradio joutuu turvautumaan entistä hölmömpiin temppuihin puolustaessaan Suomeen tunkeutuvien siirtolaisten voimistuvaa tulvaa.

Nuorisolle suunnatussa Ylen Kioski-ohjelmassa esimerkiksi annettiin ymmärtää, että joukkomaahanmuutosta ei voi olla haittaa, koska 100 vuotta sitten amerikkalaisessa lehdessä julkaistussa artikkelissa vastustettiin suomalaista siirtolaisuutta. Ylen argumentti on lähes yhtä hyvä kuin SPR:n Haarasen, kun tämä kertoo maahanmuuttajien stimuloivan paikallista kysyntää tuhlaamalla sossurahaa.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Pudasjärvi 2014 – mielivalta jatkuu
Juutalaiset suuttuivat Ruotsin varapääministerille Auschwitzin vuoksi

15 kommenttia

 1. Eiköhän islantiin ja äkkiä. Ennen dollarin romahdusta tuli kiire tuhota suomi ja muu eurooppa. Eka jutkut aiheuttaa sodat ja sit tänne tuhoamaan.

  Plusääni(25)Miinusääni(1)
 2. Tämänkaltainen uutisointi alkaa olla arkipäivää:

  Kymmeniä löytyi kuolleena laivasta Välimerellä – 300 pelastettiin:
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015081520184224_ul.shtml

  Eurooppalainen vasemmisto käyttää sumeilematta hyväkseen siirtolaispolitiikkaa. Hyvin harvoin kysymyksessä ovat ns. pakolaiset ja/tai turvapaikanhakijat. Siirtolaiset tekevät yhteistyötä ihmissalakuljettajien kanssa, joille massamaahanmuutto on todella tuottoisa liiketoimi. Nyt eurooppalainen liberaali oikeisto ja radikaali vasemmisto (= kulttuurimarxilaiset = juutalainen nyrkki) ovat juonessa mukana.

  Vasemmistolle unelma massamaahanmuutosta pyritään esittämään hyveenä, jossa avoimien ovien maahanmuutto pyritään sitomaan Välimerellä tapahtuviin kuolemantapauksiin. He esiintyvät mielellään uhrien pelastajina häikäilemättömiä ihmissalakuljettajia vastaan ja nostavat näin EU-kansalaisissa myötätunto- ja syyllisyyskerrointa.

  Nyt Euroopan Unionin ja kaikkien sen jäsenvaltioiden hallitusten moraalisena velvollisuutena pidetään pelastaa ihmisiä, jotka ovat vaarassa hukkua Välimereen. Heidän mielestään moraalisesti kunnon ihmiset olisivatkin heidän kanssaan samaa mieltä. Mutta asiat eivät ole näin yksinkertaisia ja EU-maiden kansalaiset ovat alkaneet tiedostaa tilanteen oikealla tavalla.

  Hukkumisvaarassa olevista maahanmuuttajista on tehty yksinomaan eurooppalaisten ongelma. Esimerkiksi Egypti, Turkki ja Saudi-Arabia eivät käytä laivastojaan millään tavalla pelastaakseen ainoatakaan hukkumisvaarassa olevaa maahanmuuttajaa, vaikka heillä olisi siihen mahdollisuus ja resursseja saatikka, että he palauttaisivat nämä takaisin sinne mistä nämä ovat tulleetkin.

  Mikäli kysymyksessä olisi moraalinen velvollisuus niin kuin asiassa annetaan ymmärtää, niin Egyptillä, Turkilla tai Saudi-Arabialla olisi nyt hyvä tilaisuus näyttää koko maailmalle kuinka he hoitavat oman osuutensa paljon puhutusta `moraalisesta velvoitteesta`. Näin ei kuitenkaan tapahdu. Tämä osoittaa vain sen, että ns. `viattomien uhrien` pelastaminen ei olekaan todellinen ongelman ydin.

  Välimeren venepakolaisille olisi todellinen kauhistuksen paikka, mikäli Egyptin, Turkin tai Yhdysvaltojen laivasto tulisikin paikalle pelastamaan heidät heidän ahdingostaan. He saattaisivat reagoida pelastajiinsa hyvinkin vihamielisesti.

  Euroopan merivoimat eivät todellakaan harjoita hengenpelastusharjoituksia. Jos he tekisivät näin, niin he palauttaisivat nämä venepakolaiset lähimpään satamaan tai sinne mistä nämä tulivat. Salakuljettajat ja heidän asiakkaidensa, siirtolaisten ns. `hätä`, eivät olekaan todellinen syy Välimeren kriisiin kuten poliitikot, eurooppalainen vasemmisto ja tiedotusvälineet antavat asiasta ymmärtää. Esimerkiksi mittavat siirtolaisten väestönsiirrot lentokuljetuksilla Eurooppaan osoittavat ettei mitään hukkumisvaaraa olekaan, vaan kysymyksessä ovat ns. vip-siirtolaiset, joilla on hynää.

  Vasemmistolaiset luovat Eurooppaan uutta siirtolaisten kriisiä, mutta huomattavasti suuremmassa mittakaavassa kuin aikaisemmin. Eräs laivuri totesi kuinka enemmän kuin puoli miljoonaa maahanmuuttajaa odottaa `pelastamistaan` Afrikassa. Todellisuudessa tällaiset vapaan kulun omaavat laivurit voisivat tuottaa Eurooppaan pelastusta odottavia afrikkalaisia ja aasialaisia siirtolaisia miljoonittain. Ja niin he tekevätkin. Tämä on todella tuottoisaa businestä.

  Tilanteen realistinen analyysi on siinä, että eurooppalainen maahanmuuttopolitiikka on avoin kutsu kaikille Afrikan halukkaille kamelikuskeille ja heitä riittää. Tämä on vasemmistolaisten kuuluttamaa avoimien ovien maahanmuuttopolitiikkaa ja sille ei tule olemaan mitään loppua.

  Eurooppalaiset poliitikot kieltävät puheissaan tyystin avoimien ovien maahanmuuttopolitiikan sanoen esimerkiksi, että kuinka he aikovat laittaa ihmissalakuljettajat ruotuun pommittamalla näiden kuljetusalukset niiden lähtösatamiin. Tämänkaltaisilla lausunnoilla voittaisi mennen tullen paikallisen vitsikilpailun – ja kakkossijaa ei jaettaisi. Näin mauttomaan huumoriin eivät usko eurooppalaiset poliitikot itsekään, saatikka vasemmistolaiset, siirtolaiset, ihmissalakuljettajat, puhumattakaan eurooppalaisesta kantaväestöstä.

  Kuvitelkaapa eurooppalaisen sotakoneen hyökkäävän lukemattomien kumiveneiden kimppuun. Vaikka he onnistuisivatkin pommittamaan muutaman kumijolla pahasen, ne korvattaisiin yksinkertaisesti uusilla. Uusia veneitä voidaan lähettää merelle pilvin pimein hetken varoitusajalla ja ne olisivat edelleen täynnä Eurooppaan pyrkiviä elintasopakolaisia.

  Totuus on se, että Eurooppa kieltäytyy lopettamasta massamaahanmuuttajien invaasiota eurooppalaisiin hyvinvointivaltioihin. Brysselissä tiedetään vallan hyvin mitä esimerkiksi Australiassa tehdään holtittoman siirtolaispolitiikan suhteen. Siirtolaisten tulva Australiaan pyritään nyt estämään sotavoimin, jolloin venepakolaiset käännytetään rannikolta takaisin lähtömaihinsa.

  Australian mallin mukainen kieltäytyminen vastaanottamasta laittomia maahantunkeutujia onkin ainoa vastaus ongelmiin. Kun ei tule pyrkijöitä, niin ei tule hukkuneitakaan. Minkä tahansa muunkaltainen siirtolaispolitiikka vain yllyttää ihmissalakuljettajia jatkamaan tuottoisaa toimintaansa.

  Kuitenkin EUn ja YKn ratkaisu tähän `humanitaariseen kriisiin`, maahanmuuttajien tsunamiin, on täysin rajoittamaton avoimien ovien maahanmuuttopolitiikka länsimaihin. EU ja YK ovat kumpikin veronmaksajien rahoittamia byrokratioita, mutta veronmaksajien ääntä ei kuunnella tässä asiassa. Näin menetellen eurooppalaiset poliitikot vetäytyvät notkeasti julkisesta vastuuvelvollisuudesta suojella omia kansalaisiaan ja halveksuvat avoimesti koko demokraattista systeemiä.

  Miten erilainen ja miten demokraattinen Australia onkaan tässä suhteessa verrattuna meihin. Australian pääministeri Tony Abbot on vastannut EUn ja YKn arvostelijoilleen: Australian linja, mitä laittomiin maahanmuuttajiin tulee, on sama kuin mitä australialainen valtaväestö tahtoo. Australian yli 25 miljoonaisesta kansasta yli 5 miljoonaa on siirtolaista, joten huoltosuhde alkaa olla kestämättömällä pohjalla.

  Euroopan Unionilla on nyt avoimien ovien maahanmuutto:
  http://www.thecommentator.com/article/5919/europe_now_has_open_door_immigration

  Kun aikoinaan USA puuttui kuubalaisten mielipidevankien tilanteeseen ja vaati näiden vapauttamista. Fidel Castro käytti tilaisuuden edukseen ja tyhjensi koko yhteiskuntansa pohjasakan tupaten täynnä olevat Kuuban vankilat ja vankimielisairaalat `hyvän tahdon eleenä` Floridaan.

  USAn hallinto oli haltioissaan hyvin koulutetuista uusista siirtolaisista, koneinsinööreistä ja lääkäreistä, jotka tulisivat täyttämään Floridan kestävyysvajetta, mutta saikin kaikkien aikojen suurimman rikollislauman huorineen päivineen. Mutta nämä integroituivatkin erittäin hyvin yhteiskuntaan – nimittäin rikollisjärjestöihin. Tämän jälkeen huumesodat kiihtyivät ja ihmisiä tapettiin kuin luteita.

  Plusääni(24)Miinusääni(2)
 3. Maanpetturit, pilvin pimein, vallankahvassa!
  Naiset ”tanssivat tähtien kanssa” ja miehet katselevat yökaudet ”futismatseja” joka kodin idioottilaatikon joukkotyhmennys-ruudulta – siinä niitä elämän tärkeimpiä asioita joihin aikaansa kuluttaa.

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
 4. Täysin vastuutonta, moraalitonta, halveksittavaa ja rahanahnetta toimintaa Tornion päättäjiltä. Miksi ei voi kieltäytyä? Kieltäytyihän Forssakin. Siionisti-Ylekin ryntäsi viivana paikalle, kun sattui tällä kertaa muutama nainen ja lapsi mukaan. Kalergi suunnitelma etenee kuin juna siionistien Tornion pään kätyreiden avustuksella ja kansa lammastelee.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 5. `Yle työllistää suoraan ja välillisesti tuhansia suomalaisia ja VAHVISTAA luovan alan elinvoimaa. Tarjoamme työtilaisuuksia ja harjoittelupaikkoja myös tuleville osaajille`:
  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/01/11/tallainen-yle-tyonantajana

  `Tuhansia suomalaisia`? Mitäs tämä nyt sitten on?

  Kuka tietää YLEn henkilökuntarakenteesta?

  Olen tavattoman huolissani suomalaisena kansalaisena, ettei vaan YLE sorru rekryissään rasismiin, syrjintään tai ennakkoluuloihin esimerkiksi palkkaamalla henkilökuntaansa pelkkiä suomalaisia, jotka kannattavat esimerkiksi perinteisiä perhearvoja.

  Tästä on tehtävä viipymättä selvitys. Me emme tarvitse yhtään enempää rasistisia laitoksia.

  Saadakseen edustamalleen sanomalle vaikuttavuutta on YLEn henkilökuntarakenteen muututtava suvaitsevampaan suuntaan ja näytettävä Suomen kansalaisille, että he todellakin näyttävät malliesimerkkiä julistamastaan suvaitsevaisuudesta ja monikulttuurisuudesta.

  Heidän on viipymättä syrjäytettävä tavallinen natiainen työpaikkahauissa ja otettava henkilöstöönsä julkihomoja ja -lesboja, transvestiittejä, juutalaisia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Turvapaikan hakijoiden keskukset notkuvat pullallaan `koneinsinöörejä` ja `lääkäreitä` – mikä vielä pidättää.

  Saadakseen tasa-arvoisuuden hyväksynnän yhteiskunnassamme on YLEn henkilökunnasta oltava yli puolet edellä mainittuja.

  Eihän tästä muuten mitään tule.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Kyllä Ylen Bilderberg-johdolla, päätoimittaja Jääskeläisellä ja toimitusjohtaja Kivisellä on jo riittävä kaaderi Tampereen punayliopistossa Frankfurt-moraalinrapautus-tekniikoihin perehtyneitä viherkaapuisia taistolais-kommunisteja ja pahamaineisia telaketju-punafeministi-änkyröitä suoltamassa nonstop-mädätys-aivopesua suomalaisten tajuntaan – ennenkaikkea monikulttuurin ja homo-lesbo-elämän paratiisimaista autuutta! – Eli: Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
 6. Brysselin Pravda on Brysselin Pravda vaikkahan voissa paistaisi:

  ”Sanoma-konserni sensuroi kaiken keskustelun, osa 2
  Vain suvismielipiteet sallitaan Sanoma-konsernin hallinnoimalla foorumilla. Jutun lopussa on linkki foorumille, jolla sallitaan muutkin mielipiteet…”,
  http://mvlehti.net/2015/08/26/sanoma-konserni-sensuroi-kaiken-keskustelun-osa-2/

  ”Taloussanomien lukijat eivät anna Sanomalle anteeksi…
  Alla kerätty muutama kommentti talossanomien sivuilta, koskien Sanoma oyj:n syöksykierrettä

  -Älkää nyt ainakaan yhtään verkkokeskustelujen sensuroijaa pois potkiko! Joku voi vahingossa päästä kirjoittamaaan nettiin KokDemKeskustalaisen punaviherparatiisin vastaista tekstiä! Tai pahempaa, tilastotietoja maahantunkeutujista ja heidän touhuistaan!

  -Ei hätää, irtisanottaville vihervasemmisto toimittajille raha tulee seinästä ja sähkö pistorasiasta, joten ei tunnu varmaan missään. Kylläpä tuli tästäkin päivästä hyvä näin mukavien uutisten saattelemana.

  -Sunnuntaina tutustuin ensimmäisen kerran 5 vuoden periodilla Hesariin ja en ihmettele yhtään, jos nyt kenkää tulee. Oli kyllä sellaista meillä on unelma, vihervassari sanomaa, että ei paljoa kiinnostanut.

  -Teidän pitää nostaa CIA:n sepittämien uutisten julkaisuhintoja niin että saatte talouden tasapainoon. Kyllä hyvin kirjoitetusta propagandasta pitää maksaa käypä hinta vaikka rahat päätyisivätkin tsuhnille.

  -Ihmeen kauan Sanoman huuhaa ja valheet ovatkin käyneet kaupaksi. Onneksi uutisia voi lukea nykyisin myös muistakin näkökulmista. Internet teki tehtävänsä.

  -Skumppa poksahtaa täällä heti töiden jälkeen. Tokihan tämä oli tiedossa mutta kyllä se mieltä piristää silti. Ei ihmiset halua maksaa siitä että heille pakkosyötetään propagandaa, heille tuputetaan näkemyksiä jotka eivät vastaa heidän omaansa ja lopuksi vielä halveksitaan että syyllistetään kaikesta.
  Ei se vaan toimi. Koko Suomea ei olisi valtiona olemassa, mikäli suomalaiset todella olisivat olleet sellaisia mitä Sanomakonkurssi pitää ihanteenaan.
  Suomalainen on oikeudenmukainen, isänmaataan rakastava, rehti ja ahkera. Loppuun asti ja vaikka henki menisi.

  -Lisää vaan sitä yksipuolista punaviherpropagandaa, ja todellisuuteen heränneiden tahojen haukkumista. Kyllä se siitä. Tarpeeksi kun jaksaa valehdella, niin kyllä se totuudeksi (kai) muuttuu. Älkääkä ainakaan nettisensuuriosastosta luopuko, se on niin raikas 70-luvun DDR-tuulahdus, näin 2010-luvulla.

  -Kuka noiden vihervassareiden sotahuuto-heasrista ja muusta roskasta suostuu maksamaan. Hesaria ei voim lukea artikkeliakaan ilman että se saa raivon partaalle, sellaista vasemmiston propagandaa se yrittää syöttää. Antakaa äärivasemmistolaisille kirjoittelijoille ja sensuroijille kenkää niin joku voi alkaa julkaisujanne lukemaankin ja jopa niistä maksamaan.
  On maahanmuuttaja sitä ja maahanmuuttaja tätä. Ei ketään muita kuin vasemmistolaisia kiinnosta sankaritarinat jostain mamuista ja heidän edesottamuksista.

  -Pitää paikkansa. Ihan kauheata vihervassusossupropagandaa Ylen malliin. Samaa kuraa tulee nykyään myös ainakin eteläisen Suomen maakuntalehdistäkin. Sunnuntainumerot pääkirjoituksia myötä ovat täynnä suvakkipskaa ja veronmaksajan kyykyttämisen ihanuudesta kertovia “viisauksia”. Sossut ovat näköjään aktivoineet juoppotoimittajien baaripiikit paikallisiin. Joutaa nurin koko HS ja Sanoma.

  -Voimia irtisanottaville. Mediayhtiöiden alennustila on perin ikävä ilmiö, koska kansalaisten “näkökenttä” ympäröivään yhteiskunnassa kapenee.

  -Sanoma on jo myynyt pois kaiken mikä talosta lähtee. Vessapaperi ja lyijykynät lähtevät seuraavaksi huutokaupattavaksi? Viimeinen irrottaa hehkulampun.

  -Päivän paras uutinen, eihän tää lafka toitota muuta ku pelkkää EU/NATO/Mokutus-propagandaa nykyään, normi tuulipuvuillehan tää uppoaa, mutta omilla aivoilla ajattelevia ihmisiä tämmönen “journalismi” pistää lähinnä vatuttamaan.

  -Sosialistitoimittaja hykertelee tyytyväisenä. Missio etenee ja kaupallinen media, olkoonkin vaikka toimittajan oma työnantaja, antaa periksi verorahoitetulle YLE:lle ja kansainvälisille markkinointimoguleille kuten Google. Saadaan vihdoinkin sosialismi Suomeen … tosin 20 v sen jälkeen kun sama systeemi ajoi karille itänaapurissa.

  -Niin siinä käy kun siirrytään uutisten ja faktojen kertomisesta omien mielipiteiden jauhannaksi ja omanmielisten hehkuttamiseen. Kansaa voi huijata, mutta fiksuimmat sen kyllä tajuavat. Ja äänestävät lompakollaan.

  -On tullut rummutettua feminismin autuutta, maahanmuuton auvoa ja sateenkaarihommia.
  Valitettavasti vain suuri osa tämän maan kansasta ei jaksa moista fundamentalistipaatosta lukea.
  Eikä varsinkaan maksaa moisesta.
  Mutta Siperia, se opettaa.”

  http://mvlehti.net/2015/08/25/taloussanomien-lukijat-eivat-anna-sanomalle-anteeksi/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Muuten hyvä, mutta epäilyttää tuo anarkisti Susanna Kaukinen ?

   Koko juttu kuullostaa kontrolloidulta oppositiolta joista nimimerkki Repe jo varoitti :

   Yhdysvaltojen keskuspankin seuraava johtaja Israelin kaksoiskansalainen?

   ”Juutalaisten toimintaan on myös kaikkin aikoina kuulunut vaikuttaminen kaikissa ryhmissä. He soluttautuvat puolueisiin ja kuppikuntiin. Kaikkialle. Kuitenkin juutalaiset ovat aina viidens kolonna näissä ryhmissä. Kaikki kaikessa on ajaa juutalaisten etua näissä ryhmissä ja kuppikunissa, puolueissa ja yhdistyksissä ym. Milloin tahansa juutalainen voi vaihtaa puolta tai jättää ryhmän, pettää koko porukan. Kun juutalaisjohdon käsky käy ja kun ryhmästä ei enää ole hyötyä juutalaisille ym. Eri ryhmiä, järjstöjä ja puolueita paitsi kaapataan, myös luodaan tarkoituksella ja käytetään välineenä eri tarkoituksiin. Hyväuskoiset jäsenet eivät tajua, missä ovat mukana.

   Näin esim. juutalaiset ovat johtaneet kaikkia vasemmistoliikkeitä.”

   Ja tuon anarkistin erään myöhemmän mielenosoituksen aihe on ”Mielenosoitus monikulttuurista painajaista ja poliittista väkivaltaa vastaan”, eli hän vain jatkaa median SVL:ään kohdistuvaa aiheetonta mustamaalausta, eikä esim. vaadi vangittuja johtohahmoja vapaaksi ja tekaistujen syytteiden purkamista.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Olen lukenut suurimman osan Kaukisen artikkeleista ja edelleen ihmettelen, mitä hän tarkoittaa sanoessaan olevansa ’anarkisti’. En ole perehtynyt aiheeseen ’anarkismi’, koska en ole kiinnostunut vaan vieroksun koko sanaa. Sen epämääräisen mielikuvan perusteella mikä itselläni on anarkisteista, minun on vaikea liittää Kaukista siihen joukkoon hänen artikkeleidensa perusteella yhtä vähän kuin valeoppositioonkaan. Tämä ei tarkoita sitä, että olisin kaikissa asioissa samaa mieltä kuin Kaukinen. Esim. hänen ateismiaan vieroksun, vaikka en uskokaan mihinkään IHMISTEN laatimiin uskonnolisiin DOGMEIHIN.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Anarkiasta hyötyy vain juutalainen rikollisuus ja vastaavat. Siitähän on sitten helppo siirtyä kommunismiin (talmudismiin), sillä vastustajat on helppo eliminoida kun vastuuseen ei edes murhasta joudu laillisen yhteiskuntajärjestyksen ollessa kaaoksessa/mennyttä. vrt. neuvostoliiton alkuajat tai toisen maailmansodan loppupuolen tapahtumat mm. Saksassa. Miljoonia viattomia ihmisiä murhattiin potentiaalisina vastarinnan tekijöinä juutalaiselle kommunismille ja pelkästä sadistisuudesta. Se oli mahdollista kun yhteiskunnassa vallitsi käytännössä anarkia. Tätä ilmeisesti halutaan taas.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Tietyt tahot varmasti pyrkivät anarkiaan. Mitä olen Kaukisen artikkeleita lukenut, en pysty löytämään perusteluita että HÄN haluaisi anarkiaa, sekasortoa Suomeen. Siksi sanoinkin ihmetteleväni, mitä hän oikein tarkoittaa sanalla ’anarkisti’.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. ”Kaikkien kansanmurhien äiti

  Olemme tänään [20.8.2015] saaneet pari oppituntia aiheesta ”Edustuksellinen demokratia ja kuinka sillä kansaa kusetetaankaan”.

  Ensimmäinen liittyy ns. Yhteiskuntasopimukseen. Palaamme siihen toisessa Juha Sipilää ja hänen Perskeko-hallitustaan koskevassa artikkelissamme.

  Toinen liittyy siihen, että niin suomalaiset (ja muutkin eurooppalaiset) nielivät kuukauden käynnissä olleen antirasismikampanjan mukana tukevan koukun.

  Koukun, joka vie eurooppalaisen vaalikarjan mukaan kohti koko ihmiskunnan historian suurinta kansanmurhaa.

  Päättäjät ovat jo kauan sitten päättäneet (kansalta kysymättä) hankkia EU:n alueelle halpatyövoimaa Afrikasta ja Lähi-Idästä. Olemme varoittaneet tästä kehityksestä ja meidän päänmenoksemme tehdyistä kabinettisopimuksista jo vuonna 2011.

  Varoitus ja siihen liittyvien artikkeleiden linkit löytyvät täältä.[https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2011/03/11/maahanmuuton-todellisuus-se-mita-sinulle-ei-ole-kerrottu/]

  Lainaus Kullervoblogin toimituksen omasta tekstistä:

  Pahimmassa tapauksessa (liitteet sivu I-24) tulevaisuus on sellainen, että (meitä huomattavasti suuremman ja vauraamman) Saksan ottaessa pakolaisia vastaan vuositasolla 15,776 kappaletta, Britannian kokonaiset 9,147 kappaletta ja Espanjan ottaessa näitä vastaan 25,923 kappaletta, EU työntää Suomeen (meiltä suomalaisilta mitään asiasta kysymättä) tulevaisuudessa 20,054 vekkulia paremman elämän tavoittelijaa vuodessa.

  Tämänpäiväisten uutisten mukaan ennustus on toteutumassa. Ja nopeasti

  Suomen kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että kansalaisilta kysymättä, meidän päättäjämme ovat päättäneet kaikessa hiljaisuudessa tuoda maahan reilun divisioonan verran (15000) erilaisia asekuntoisia, seksuaalisesti viriilejä ja länsimaiselle elintasolle ahneita miehiä aivan toisen kulttuurin alueelta.

  Tämä on edustuksellista Demokratiaa, Par Excellence. Isolla Deellä.

  Jotenkin kuvainnollista koko touhulle on se, että jokainen tässä tiedotustilaisuuden eturivissä [ks. artikkelissa olevaa kuvaa] esiintyvä henkilö hyötyy tästä sosiaaliturismista, jota humanitaariseksi maahanmuutoksi myös kutsutaan.

  SPR:n kotimaan valmiustoiminnan päällikkö Leena Kämäräinen (vas.), maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jaana Vuorio, turvapaikkatutkinnan poliisitarkastaja Jukka Hertell, rajavartiolaitoksen apulaisosastopäällikkö Matti Sarasmaa ja sisäministeri Petteri Orpo…”,
  Koko artikkeli: https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2015/08/20/kaikkien-kansanmurhien-aiti/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat