Syitä siihen, miksi koronarokotepassia pitää vastustaa!

Olen sanonut ennenkin: päättäjiin vetoaminen on turhaa. En tiedä ovatko lahjottuja, kiristettyjä, uhkailtuja vai niitä kaikkia. Minua ei kiinnosta vähääkään. Tietämättömiä he eivät ainakaan ole. Joten vetoaminen tosiasioihin tehoaa aivan yhtä huonosti, kuin kunniaan, omaantuntoon, lakeihin tai yleensä inhimillisyyteen. 

 
Vedotkaamme siis niihin tahoihin, jotka valtiovalta on valinnut tekemään likaisen työn puolestaan: yrityksiin. Jos sieltä ei sitten löydy enempää omaatuntoa ja selkärankaa, kuin kansaa-edustamattomiltakaan -heiltä löytyy ainakin lompakko. Ja siihen potkaiseminen tuntuu. Antakaamme siis tukemme niille yrityksille joilla on selkärankaa toimia oikein. -Ja tarjotkaamme motivaatiota oikein toimimiseen, niille joilla ei sitä ole. 

 
Lukekaa nämä somesta talteen otetut rokotus-kokemukset. Mistä tiedän, että eivät ole tuulesta temmattuja? Olen kasvokkain kuullut samanlaisia asioita tuntemiltani ihmiseltä, joilla ei ole mitään syytä valehdella.  

Koronapiikkien haittakaappauksia – ihmisten kokemuksia flunssan torjunnassa  

Ja siitä, että tämän tiedon tukahduttamiseen on käytössä valtava arsenaali ”faktantarkistajia”, ”asiantuntijoita”, sensuuria, rangaistustoimenpiteitä … 

 
Lukekaa. Lähettäkää vaikka sähköpostilla kaikille tutuillenne. (Facebook pyrkii sensuroimaan vähentämällä tällaisten postausten näkyvyyttä.) Ja pyytäkää allekirjoittamaan tämä adressi ja jakamaan puolestaan tietoa rokotushaitoista.  

https://www.adressit.com/ilmoitus_yrityksille_jotka_ottavat_kayttoon_koronapassin

Kristiina Kalliojärvi 

Tieostoja 

Koronapiikkien haittakaappauksia – ihmisten kokemuksia flunssan torjunnassa. Kuleksii.com Koronarokkotteiden haittailmoituksia 

https://www.adressit.com/ilmoitus_yrityksille_jotka_ottavat_kayttoon_koronapassin

_ _ _ _ _  

http://koronarealistit.com/ 
https://vapaudenpuolesta.fi/ 
https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/ 
http://sinikkatyynela.blogspot.com/ 
https://www.elinahytonen.fi 
https://www.globalresearch.ca 
http://stopworldcontrol.com 

11 kommenttia

 1. Hyvää asiaa. Kuten sanot vetoaminen päättäjiin on turhaa mutta vetoaminen kansaan ei sitä ole. Jokainen jolle oma terveys ja henki on arvokas, ottaa halukkaasti vastaan tietoa joka vetoaa näihin asioihin.
  Koronarokotteet ovat suuri terveydellinen riski, suurempi mitä vielä tiedämme. Kaikki niitä mainostavat ja tyrkyttävät (vaativat) tahot on pantava vastuuseen ja kansalaisten on saatava tietää mihin he itsensä altistavat niitä ottaessaan.
  Alla on linkki jonka kommenttiosaston viimeiset pitkät kommentit (Lisää kovaa faktaa, ja Osa 2) kertovat perusteellisesti ne riskit ja vaarat joihin jokainen rokotteen ottaja itsensä altistaa. Kommentit ovat käännös amerikkalaisesta artikkelista.

  Yhdysvaltojen CDC tilastoi koronarokotettujen kuolemat rokottamattomiksi

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
  1. Britanniassa huolestuttava 125% nuorten kuolemien lisääntyminen – Skotlannissa kuolemissa 30% kasvua viikkotasolla

   Virallisten ONS-tiedot paljastaa, että sen jälkeen kun Covid-19-rokotetta aloitettiin piikittämään nuorille Englannissa ja Walesissa, teini-ikäisten kuolleisuus on lisääntynyt merkittävästi verrattuna 5 vuoden keskiarvoon, ja jonakin viikkoina määrä on kasvanut 125%.
   https://mvlehti.net/2021/10/14/britanniassa-huolestuttava-125-nuorten-kuolemien-lisaantyminen-skotlannissa-kuolemissa-30-kasvua-viikkotasolla/

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
  2. Ja vaikka piikit eivät olisi riski niin tämänkaltaista kehitystä pitää vastustaa, sillä se johtaa kasvavaan tyranniaan ja kansalaisoikeuksien katoamiseen. Jos leikitään että korona on olemassa ja se eroaa kausiflunssasta niin jo kuolintilastot kertovat, että kyseessä ei ole pandemia vaan korkeintaan ”flunssemia”. Sen eteen ei ole mitään järkeä ottaa minkäänlaisia piikkejä. Ihmisen elimistö pärjää kyllä paremmin kuin mikään Phizerin myrkkycocktail.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. KORONAPASSI ASKEL PAKKOROKOTUKSIIN
  Päivikki Karhula kirjoittaa blogissan: ”Huono skenaario on seuraava:
  1. Tehdään koronapassista pysyvä
  2. Laajennetaan koronapassin käyttöä välttämättömiin palveluihin
  3. Edellytetään koronapassia työntekijöiltä (tätä ei voitu tehdä nyt, koska lainsäädäntö oli liian monimutkainen)
  4. Laajennetaan koronapassi koskemaan alle 12-vuotiaita lapsia (tätä ei voitu tehdä nyt, koska lapsia ei ole voitu rokottaa. Vielä…)
  5. Poistetaan muut vaihtoehdot kuin koronarokotus passin saamisen ehdoista (tai tehdään ne niin hankaliksi ja kalliiksi saada, että ne ovat käytännössä mahdottomia)
  Koronapassiin ollaan maailmalla jo rakentamassa linkitystä digitaaliseen identiteettiin ja maksukortteihin. Suomessakin Sitra selvitti maksukorttiliitäntää. WHO on puolestaan rakentamassa kansainvälistä digitaalista rokotepassia, josta WHO:lla on myös ohjeet tekniseen toteutukseen. Kiina oli ensimmäisten maiden joukossa esittämässä kansainvälistä rokotepassia.” Kaikessa nähdään, että koronapassi ennakoi pakkorokotuksia, joita voidaan perustella 100 %: rokotuskattavuuden välttämättömyydellä. Kyseessä on historiallisen suuri rikos ihmisyyttä vastaan. Pfizer on tuomittu lukuisista petoksista, mutta Suomen hallitus luottaa siihen, että Pfizerin myrkkypiikkejä voidaan injektoida jopa lapsille. Nyt tarvitaan kansaa barrikadeille estämään moinen hulluus. Perussuomalaisetkin äänestävät passin puolesta, joten eduskunnassa on vain yksi mies, Ano Turtiainen, joka vastustaa koronapassia. Nyt on todella piru merrassa. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(23)Miinusääni(4)
 3. Tuosta adressit.com allekirjoittamisesta taitaa olla hyötyä vain adressit.com ylläpitäjälle joka saa mainostuloja jokaisesta katselukerrasta kun ihmiset menee noille sivuille? Muuta hyötyä en nää tuolla olevan…

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Moni- tai kaksipuoluejärjestelmää (oik.- vas.) on perinteisesti käytetty tukemaan kapitalismin oligarkki-valtaa. Sen ydin on kansalaisten jakaminen toisiaan vastaan kilpaileviin leireihin. Nyt ollaan tilanteessa jossa kansalaisten enemmistö tuntee itsensä riistetyksi, hylätyksi, huomiotta jätetyksi, eikä poliittinen järjestelmä palvele lainkaan heitä. Uskon että tämä mekanismi on nyt tullut tiensä päähän.

  Luisumme syvemmälle fasismiin ellei todellista edistyksellistä demokraattista liikettä nyt saada luotua.
  Mitä se tarkoittaa? Jotain sellaista liikettä jota VKK (Valta Kuuluu Kansalle puolue) peräänkuuluttaa ja joka haluaa rakentaa kaaoksessa olevalle kansalle selkärangan, joka siltä nyt puuttuu ja jota ilman se luhistuu ja menehtyy.
  Kun valta kuuluu kansalle se kuuluu kaikille. Mitään resursseja kuluttavaa kilpailua ja taistelua vallasta ei silloin ole. (Orpo ei esim. voi uhota ja kiukutella että en lähde mukaan jos en saa mitä haluan.) On vain ’kykyhierarkia’ (kansalaisten jako ja porrastus kykyjen mukaan) ja koko kansaa palveleva yhdessä luotu tavoiteohjelma johon enemmistö sitoutuu ja on kykyjensä mukaan sitä toteuttamassa KOKO kansan parhaaksi.

  VKK on todellista suoraa demokratiaa jossa puolueiden nokkamiehet eivät sekaannu asioihin omien etujensa (ja ulkopuolisten rahoittajien) ohjaamina ja valvo puolueen jäseniä. Juuri sellaisia eduskunta kaipaa. Kun sinne saadaan koko kansan parasta ajavat edustajat jotka tukevat kansanäänestyksiä niin valta on silloin kansalla ja maalla on selkäranka jolla se pysyy pystyssä.
  Kaksi vastakkaista hallitsijaa ei voi hallita samaa väestöä samanaikaisesti, aivan kuten kaksi vastakkaista sosioekonomista järjestelmää ei voi toimia samassa yhteiskunnassa.
  Tuo pitäisi ymmärtää. Itsekkäiden markkinavoimien tehtävä ei ole ohjata taloutta eikä maata, se on hallituksen tehtävä. Se on ’kansallisen sosialismin’ vastakohta lännen korporaatio-kapitalismin ’mulle kaikki’-oligarkeille.
  https://mvlehti.net/2021/10/13/ano-turtiainen-koronapassi-on-perustuslain-vastainen-ulkoisten-valtojen-ohjailema-propagandaoperaatio/

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. Onko Paavo tajukangas ROTTA? Paavo ei tunnu ymmärtävän ketkä neekeireitä ja muslimeja tuo länsimaihin? Paavo tajukangas on maksettu rotta kansanmielisten keskuudessa! Täysi homo maanpetturi näiden muiden vapaamuurarien kanssa! KAUANKO se menee tajuta teille? Juutalaiset ovat kaiken tuhon takana ja paavo paskiaiset ja oikeamedia ja eliitinesoteeriset ym muut paskat eivät suostu tuomaan millään päivän valoon!!!!

  rotta paavo tajukankaan omin sanoin;

  Isästä perkeleestä
  15.10.2021 01:37

  Kysymys paavo: oletko tietoinen juutalaisten ja vapaamuurarien osuudesta länsimaiden tuhoutuessa?

  Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  Paavo/ Pt-media
  15.10.2021 09:09
  Vastaa… Isästä perkeleestä

  Olen itse juutalainen ja siionisti.

  voitte jokainen itse käydä katsomassa kommentin!!

  Onko paavo tosiaan näin tyhmä ettei tajua kuka näitä mutiaisia tänne tuo vai maksetaanko hänelle ? Eli juutalaisten maksama ääliö jonka tarkoitus on kiihdyttää muslimien ja länsimaalaisten (valkoisten) välistä sotaa??? Älkää nytten hyvät paavon kannattajat olko näin VITUN TYHMIÄ!!!!!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Allekirjoitettu. Ja on kerrottu pistoksen vaaroista ja haitoista perheelle ja yritetty levittää tietoutta muillekin suututtamatta liikaa vihervassarituttuja :).

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. The Code: Globalistieliitti julistaa transhumanismia Vatikaanissa – Piispa pakottaa geenipiikityksiä Helsingissä

  Moni varmasti toteaa, että kylläpä eletään saatanallisia aikoja. Globaali eliitti kokoontuu ensi lauantaina Vatikaaniin edistämään transhumanismin agendaa – ”The Code”. Samaan aikaan Helsingin piispa Teemu Laajasalo kuuluttaa geenimuokkauksen mRNA-piikityksiä pakollisiksi.
  https://mvlehti.net/2021/10/18/the-code-globalistieliitti-julistaa-vatikaanissa-piispa-pakottaa-geenipiikityksia-helsingissa/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat