Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus

Lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon, sanoo tanskalainen professori Peter C. Gøtzsche. Gøtzschen mukaan lääketeollisuuden liiketoimintamalli muistuttaa järjestäytynyttä rikollisuutta. Lääketeollisuuden kliiniset kokeet ovat tieteeksi naamioitua markkinointia, uusia lääkkeitä ei tutkita riittävän hyvin ja lääkevalvonta katsoo kaikkia läpi sormien.

Sain lahjaksi Gøtzschen kirjan Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus autistisen pojan perheeltä, jonka tukena olen ollut jo vuosia. Olkoon pojan nimi tässä kirjoituksessa Antti. Antin perhe on saanut kokea järkyttävällä tavalla lääketeollisuuden markkinavoimien merkityksen, kun heidän autistinen poika on ollut eri hoitokodeissa. Pääpaino hoidosta on aina keskittynyt lääkkeisiin.

Olen seurannut jo useita vuosikymmeniä lääketeollisuuden yhä röyhkeämmäksi käynyttä toimintaa. Vaikka olin itse hyvin perillä lääketeollisuuden toimintatavoista ja lääkkeiden peitellyistä sivuvaikutuksista, niin kyllä Gøtzschen kirja silti järkytti.

Lääketehdas AstraZeneca maksoi 520 miljoonan dollarin sakot 2010 Seroguelin (ketipinor) lääkkeen väärästä markkinoinnista ja lääkärien voitelusta. Novartis maksoi sakkoja 423 miljoonaa dollaria vuonna 2010 Trileptalin (okskarbatsepiini) laittomasta markkinoinnista mm. psyyke- ja kipulääkkeenä. Johnson & Johnson sai yli 1,1 miljardin sakot 2012 salatessaan mm. psykoosilääke Risperdaliin (risperidoni) hengenvaaralliset sivuvaikutukset. Eli Lilly maksoi sakkoja yli 1,4 miljardia 2009 Zyprexan (olanzapiini) laittomasta markkinoinnista mm. lapsille ja vanhuksille. Gøtzsche sanoo kirjassaan, että ainakin 200 000 ihmistä on kuollut Zyprexa-lääkkeen seurauksena.

Hyvin ovat lääketehtaat markkinoineet ko. lääkkeet myös Suomeen. Antti on syönyt kaikkia näitä lääkkeitä ja vielä paljon muita. Antille lääkkeistä on ollut pelkkää haittaa. Gøtzsche sanoo: ”Ne jotka kääntävät kirjalle selkänsä, saattavat menettää tilaisuuden ymmärtää jotain tärkeää maailmasta – ja järkyttyä.”

Gøtzschen kirja paljastaa mm. mielialalääkkeiden peitellyt sivuvaikutukset. Ainakin kolme yhtiötä GSK, Lilly ja Pfizer, lisäsivät väärin perustein itsemurha- ja itsemurhayritystapauksia kokeidensa lumeryhmään. Eräs paroksetiinia syönyt mies oli murhannut vaimonsa, tyttärensä ja tyttärentyttärensä ja tehnyt sitten itsemurhan, mutta GSK puolustautui sanomalla, etteivät sen lääkekokeet osoittaneet paroksetiinin lisäävän itsemurhariskiä.

 

Nuorten miesten hirmuteot

Saamme kuulla uutisista tämän tuosta mm. nuorten miesten järkyttävistä henkirikoksista, joille ei näyttäisi olevan mitään järjellistä selitystä. Kun tapauksia tarkastelee lähemmin, niin lähes aina rikosten taustalla paljastuu mieliala- ja masennuslääkkeiden käyttöä. On päivän selvää, että masentunut ihminen ei lähde tappamaan muita vaan on lähes toimintakyvytön ja eristäytynyt.

Henkilöt, jotka saavat lääkkeistä sivuvaikutuksena hallitsematonta aggressiivisuutta, saattavat kärsiä maksan huonosta metaboliasta, jolloin lääkeaineet voivat aiheuttaa arvaamattomia vaikutuksia. Silloin sopii kysyä, kenen on vastuu näistä hirmuteoista, kun lääkkeitä määrätään kevein perustein markkinamielessä?

 

Myytkö lapsesi 120 eurolla?

Iso järkytys tuli muutama viikko sitten, kun luin, että pienten lasten vanhemmille aletaan maksaa 120 euron korvausta, jos he antavat lapsensa koekaniineiksi rokotekokeiluun. Ihmetyttää syvästi, eikö lapsiasiavaltuutetun pitäisi puuttua tällaiseen kaupantekoon. On enemmän kuin todennäköistä, että vähävaraisten lapset joutuvat helpommin myydyiksi lääketeollisuuden palvelukseen.

Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskus voi alueellisen eettisen toimikunnan puheenjohtajan mukaan jatkaa 120 euron korvauksen maksamista vanhemmille lastensa tuomisesta rokotetutkimukseen. Gøtzsche vahvistaa kirjassaan juuri tällaisen lääketeollisuuden ja viranomaisten yhteistoiminnan lääketeollisuuden etujen ajajana.

 

Merja Lindström

51 kommenttia

 1. Artikkelin kirjoittaja kirjoittaa täyttä asiaa. Peter Gotzschen kirja pitäisi löytyä jokaisen suomalaisen perheen kirjahyllystä. Myös Iltalehti kirjoitti 6.9.14 aiheesta näyttävän artikkelin otsikolla ”Lääkebisneksen musta kirja”. Siinä kävi ilmi, että Helsingin yliopiston psykiatrian professori Erkki Isometsä oli esittänyt Hufvudstadsbladetissa voimakkaita syytöksiä Gotzscheä vastaan leimaten Gotzschen väittämät läpimädästä lääketeollisuudesta ”epä-älyllisiksi”. Gotzsche vastasi Isometsän syytöksiin Iltalehden artikkelissa, että hän ei väitä mitään vaan dokumentoi lääketeollisuuden mädännäisyyden. Dokumentointi ei voi olla epä-älyllistä. Gotzschen kirja kun perustuu faktoihin sisältäen yli 900 viitettä. Kyllä siinä lääketeollisuuden etuja ajava professori Isometsä sai nenilleen.

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 2. Pitää todellakin paikkansa että näitä samoja lääkkeitä jossa kirjoituksessa mainitaan käytetään ainakin laitoshoidossa olevien potilaiden ”hoitoon.” (psyykelääkkeenä jne). Lääkeuskovaisuus vaan on niin suuri ettei lääkkeiden tappaviin vaikutuksiin auta näköjään mikään vaikka ihmishenkiäkin on menetetty niin lääketulojen voitot kiinnostavat sekä lääkeyhtiöitä että lääkäreitä miljoonakertaa enemmän kuin ihmisten terveyden oikea ja todellinen hoito. LÄÄKETEHTAIDEN KEHITTÄMÄT LÄÄKEMYRKYT TAPPAVAT MILJOONIA IHMISIÄ KAUTTA MAAIMAN, silti ihmisparka ei ymmärrä kun kaivaa omaa hautaansa syömällä kaikenmaailman lääkemyrkkyjä joista yksikään ei ole haittavaikutukseton. Eivätkö lääkärit ymmärrä vai eivätkö rahankiilto silmissään välitä miten lääkitys vaikuttaa potilaan terveyteen. Ei luulisi heidän enää ainakaan elävän tiedottomassa tilassa nykylääkitysten suhteen. Olisi ainakin aika jo herätä unesta.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Ortopedi Antti Heikkilän mukaan mm. Diabetesliitto ja Sydänliitto ovat lääketeollisuuden ’etäpäätteitä’. Kuinkahan moni näille liitoille jäsenmaksuja maksava on tietoinen tästä? Kuinka moni kakkostyypin diabeetikko tietää, että Antti Heikkilä esittää kirjassaan ’DIABETEKSEN RUOKAVALIOHOITO’ tehokkaan, käytännössä toimivuutensa osoittaneen LÄÄKKEETTÖMÄN (so. MYRKYTTÖMÄN) parannusmenetelmän diabetekseen?

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Viimeviikolla yksi läkäri juuri ylisti rokotteiden hyödyllisyyttä ja summasi sivuoireet SOME höpinäksi, missä yksittäiset asiantuntijoilta vaikuttavat henkilöt parjaavat lääketeollisutta.
  Joko lääkäri saa hyvät voitelut tai sitten uskomattoman sinisilmäinen.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Työkaverini söi näitä ssri masennuslääkkeitä. Hän halusi lopettaa lääkeiden köytön, mutta ilmeisesti sen seurauksena hän teki itsemurhan. Kemikaalisesti valmistetut aineet pitäisi kaikki luokitella muuntohuumeiksi koska sithän ne juuri ovat. Ja näitä muuntohuumeita ei pitäisi määrätä missään muussa tapauksessa kuin, jos kaikki luonnon tuotteet ollaan jo kokeiltu.

  Plusääni(8)Miinusääni(17)
 6. Naapurin vanhaisäntä sai alkusyksystä jonkun kohtauksen. Oli ollut melko velttona lattialla mutta hengitti ja sydän löi normaalisti. Siihen asti mies on tehnyt ikänsä maanviljelystöitä. Ja talvet metsätöitä. Miestä ei siis voi sanoa yleiskunnoltaan huonoksi. Eikä painoakaan ole liikaa. Vaikka on ylittänyt eläkeiän, niin lihakset ovat isommat kuin valtaosalla teineistä nykypäivänä.

  No, kolmisen kuukautta sitten naapurin isäntä sai statiineja syötäväksen. Varottelin niiden vaikutuksista ja kerroin että olisi parempi olla edes aloittamatta. Vaimollensakkin mainitsin. Ja mitäs tapahtuikaan? Nyt kolme kuukautta myöhemmin miehellä on todettu Alzheimerin tauti. Se alkoi tuntuna puristavista sukista jaloissa ja sieltä se siirtyi kivuksi käsiin. Ja nyt sitten mies tärisee koko ajan.

  Jo kolmessa kuukaudessa statiinit saavat tällaista jälkeä suht terveessä ihmisessä joka ei polta eikä käytä alkoholia. Kahvia normaalisti, maito tulee navetasta samoin voi. Ei voi kuin toivoa että loppusuora ei ole pitkä. Se ei ole ihmisarvoista elämää olla saattohoidossa kuukausia, vuosia… Ja pahimmassa tapauksessa letkuissa toistakymmentä vuotta.

  Harkitkaa kahdesti ennenkuin aloitatte mitään lääkitystä. Ja lukekaa niiden sivuvaikutukset. Kirjasta ”Statiinin uhrit” on mös avartavaksi lukemistoksi.

  Plusääni(7)Miinusääni(15)
  1. Naapuri on tehnyt hyvän huomoin ja jopa kertonut lääkkeen vaarallisista sivuvaikutuksista. Olet tehnyt aivan oikein. Itse olen myös joutunut ja joudun edelleenkin katsomaan kun eräs läheinen myrkyttää päivittäin itseään Metforem myrkyllä. 2 tyypin Diabetes lähtee elimistöstä ruokavalion avulla ja luonnon omilla aineilla jne. Mutta vaikka tämä kyseinen henkilö ei pysty enää kävelemään normaalisti, selkä, polvivaivoineen, muisti pettää ja kokoajan pahenee niin ei ymmärrä että kyseessä on ne lääkemyrkyt eikä usko muita kuin lääkäriä joka ei ole edes tutustunut lääkemyrkkyvaikutuksiin onko edes koskaan, ei sen väliä miten potilaan käy on tosiasia. Se mantra vaan kuuluu että lääkäri,lääkäri, ja kyllä lääkäri tietää. Tuo tokaisu ei pidä paikkaansa, lääkäri on lääketeollisuuden juoksupoika joka toimii niinkuin lääketeollisuus määrää. Ja Lääketeollisuus on liiketoimintaa joka ajattelee vain omien tulojensa maksimoimisesta potilas on vain väline joka mahdollistaa rikastumiset. Lainaan tässä erään kirjoituksen sanoman joka sopii erittäin hyvin tämän jutun jatkoksi. ” Ennen rosvot kysyivät rahat vai henki, nykyään lääkeyhtiöt toteavat kabineteissään: ”rahat ja henki.”

   Plusääni(5)Miinusääni(14)
 7. ”…Eivätkö lääkärit ymmärrä vai eivätkö rahankiilto silmissään välitä miten lääkitys vaikuttaa potilaan terveyteen…”

  LOL. Valtio pakottaa lääkäriksi haluavat opiskelemaan yliopistossa 6 vuotta juuri siksi, että lääkäreillä olisi tämä ymmärrys. Tiedä sitten, vastaako formaali koulutus monimutkaisen tiedon käsittelyineen ja tentteineen internetin keskustelupalstoilta irtoavaa asiantuntemusta…

  Lääkärit eivät muuten saa minkäänlaista rahallisia eivätkä epäsuoria palkkiota reseptien kirjoittamisesta. Laki kieltää myös kaikki muut lahjukset. Laki myös tiukentuu koko ajan. Aikaisemmin kyllä kustannettiin opintomatkoja, jne., mutta se on nykyisin kielletty. Terveydellä rahastaminen onnistuu paljon helpommin lääketieteen ulkopuolisia keinoja käyttäviltä huuhaatohtoreilta, sillä laki ei säätele uskomushoitoja.

  ”…Ortopedi Antti Heikkilän mukaan mm. Diabetesliitto ja Sydänliitto ovat lääketeollisuuden ’etäpäätteitä’…”

  Ortopedi Antti Heikkilä on ortopedi eli luukirurgi, joka tekee lisäksi bisnestä diabeteksen ”ruokavaliohoidolla”. Luottaisin diabetes- ja sydänasioissa mieluummin diabetes- ja sydänlääkäreihin, ja mieluiten sellaisiin, jotka eivät käytä hoitoon omiin nimiinsä rekisteröityjä tavaramerkkejä…

  ”…LÄÄKKEETTÖMÄN (so. MYRKYTTÖMÄN) parannusmenetelmän diabetekseen?…”

  Kaikki lääkärit käyttävät diabetekseen ensisijaisesti lääkkeetöntä hoitoa, ja siirtyvät lääkkeisiin vasta siinä vaiheessa, kun potilas ei kykene ruokavalio- ja liikuntasuosituksia seuraamaan tai jos potilaan sairauden tila sitä vaatii.

  Myös Antti Heikkilä määrää lääkkeitä siinä vaiheessa, kun ruokavaliohoito ei tehoa. (Tämä on muuten koulukirjaesimerkki siitä, että tieteessä ei ole mustavalkoisuuksia. Antti Heikkilä on tunnettu siitä, että hän on valmis venyttämään tieteellistä metodia siinä vaiheessa, kun se on hänen bisneksensä markkinoinnin kannalta sopivaa. Tästä huolimatta hän on myös lääkäri, ja käyttää potilaiden hoitoon samoja menetelmiä kuin kaikki muutkin siinä vaiheessa, kun potilaan tilanne sitä vaatii…)

  Käykääpä lisäksi katsomassa, mitä eräs lääkkeettömän diabeteshoidon rummuttaja käyttää nykyisin aamunkoittoilmiön hallintaan (kohta 1.):

  http://insuliiniton.blogspot.fi/

  ”…lääkäri on lääketeollisuuden juoksupoika joka toimii niinkuin lääketeollisuus määrää…”

  Osaisitko kertoa, mitä keinoja lääketeollisuudella on määrätä lääkärien tekemisiä?

  Plusääni(34)Miinusääni(17)
 8. Olen ollut senverran useasti sairaalajaksoilla, ja kärsin kovan työtapaturman takia aivo ja niskavamman jälkioireista.
  Kuitenkin osatolla tulee kuin automaattina lääkkeitä, joita on turha napostella. Vakio Burana ja jotain vastaavia, jotka esim. minun kipuihin ja sympaattisen hermoston huojuntaan vaikuta ollenkaan. On yksi päänsärkytyyppi, johon Burana puree muutaman kerran vuodessa.
  Myös silloin annettiin Metrodinatsoli antibioottia IV.nä, mutta ei näkynyt probiootteja ja seurauksena Clostridium diffi ja se muuttui myöhemmin toksiinitehtaaksi. Painoa lähti 28kg ja viittä vaille henki. Vaimo pakotti keskussairaalan lähettämään minut Meilahteen, jonka antamilla antibioteilla CD. onneksi talttui viimein. Minusta on edesvastuutonta antaa Metrodinatsolia ilman maitohappobakteereita. Myöskin olisi pitänyt antaa Clutamiinia metabolian suitsimiseksi ja ehkä anabolista steroidia. Eipä näkynyt, koska lääkärien pöydillä ja hoitsujen rintapielissä ei näkynyt näiden lääkeaineiden mainoksia.

  Olin nelikymppinen, kun onnettomuus sattui ja tosi kovassa kunnossa. Urheilua ja voimailua takana koko ikä. MM. patellajänteiden hyppääjänpolveen työterveyslääkäri kirjoitti repputolkulla Ponstan fortea ja nauroi vain, kun kyselin sivuvaikutuksista.
  Jos poistumat ovat ok, ja allergiaa ei ilmene, on moesti lääke tietysti paikallaan, mutta nämä testataan potilaalla.

  Sama kun Orton kipuselvitysjaksoilla potilaille annettu satsi on kaikille sama. Triptyl, Tramal jne. Voi sanoa että jokainen saa saman satsin. Tottakai kipua täytyy yrittää hoitaa, mutta jotain perushämärää tuossa progessa on. Puhumattakaan tautitehtailusta, olin ollut naimisissa lääke-edustajan ja nykyisen maajohtajanana duunia tekevän ihmisen kanssa ja huh huh. Esim. joku vaarallinen lääke saa vaurioittaa ja tappaa lukemattomia ihmisiä, ennen kuin se määrätään käyttökieltoon. Esim. Nimed kipulääke 90-luvulla. Vasta iso julkisuus toi asian esiin, 45 min ohjelmassa näytettiin, kun nuorelta potilaalta nostettiin maksaa pois lyhyen Nimed. kuurin jälkeen. Lääketeollisuusmafia vastasi pitkään, että lääkkeellä on öllut arviolta 32 miljoonaa hoitopäivää, ja se on varsin turvallinen. Kyllä varmaan näin, mutta suhteellisen heikon tehonsa ansiosta Nimed potilaat ottivat santsiannoksia, jolloin Nimesulidi muuttu maksatoksiseksi.
  Erikoiseksi asian tekee minusta lääkelaitoksen ja lääkeyhtiön toimarin selkeä vähättely ja ylimielisyys. Jos olisi kysymys elintarvikkeeesta, syytettyjen penkillä kävisi aivan toisenlainen kuhina.

  Väitän kivenkovaa, että näistä sovitaan ja läheskään kaikilla lääkkeillä ei ole potilaalla indikaatiota, vaan kylvetetään talon tavoin.
  Ymmärrän kyllä, että lääketiteelliset syyt vaativat monesti, esim beetasalpaajaa aorttaleikkauksen jälkeen, mutta isoa osaa ei järjellä oikein voi selittää.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. Dr Antti.TV Katsokaapa Antti Heikkilän videot, vähän on jotain häikkää toiminnassa mutta kyllä se siitä. On monenlaista asiaa eri videoilla esim. Peter C Götzsche;n haastattelu. ym mukavaa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. Lääkärit (kollegani) vaahtoavat kovasti puoskareista. En sano, että aiheetta. Mutta kuka heistä vaahtoaa näistä rikollisista toimista? On oikeampaa käyttää ”tieteellisesti tehokkaiksi todistettuja” rohtoja kuin esim. epätieteellisiä vaihtpehtohoitoja. Voin kertoa lukuisista tapayuksista, joissa homeopatia on auttanutja vieläpä dramaattisesti, tehden ihmisen terveeksi. Ei siis tappaen tai sairaaksi tehden.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
  1. Lääkärinä 35 vuotta. Todella upeeta että kirjoitat totuuksia asioista jotka ymmårrän erittäin hyvin, sillä olen saanut nähdä tämän kolikon toisen puolen erittäin karvain kokemuksin läheiseni kautta joka ei vieläkään ymmärrä miten häntä on hoidettu ja hoidetaan edelleen vaikka räikeitä virheitä on kohdallaan tehty runsain mitoin ja sama peli jatkuu, joka päivä huonompaa oloa ja Pumpataan Insuliinia kehoon vaikka on tyypin 2 diabetes ja sokerit senkun nousee ja insuliiniannosta lisätään ja VHH ruokavalio joka ei nosta VS. se on siis insuliini itse joka sitänostaa!!! ja pahentaa oireita, ”voi Luoja ota minut jo poois sketsihahmo,” en kestä katsoa näin mielipuolisia puoskarointeja enää kauaaaaaa Lääketeollisuuden ja monien lääkäreiden ”erittäin harhaiset” käsitykset lääketeollisuuden lääkkeiden hyvistä vaikutuksista sairauksien hoitoon ovat ainoastaan lääketeollisuuden manipuloituja todella harhaanjohtavia valheellisia ”totuuksia” lääkkeiden kaikkivoipaisuudesta. Lääkäreiksi lähdetään lukemaan todella nuorena hyvässä iässä ja uskossa että tullaan tekemään hyvää työtä ihmiskunnan hyväksi jolloin saadaan manipuloitua opiskelijat uskomaan kaikenlaisiin lääketeollisuuden harhaisiin tutkimuksiin joita on manipuloitu lääkekäytöille mieleisiksi ja tuottoisiksi rahasammoiksi ja opiskelijat ummistavat silmänsä koska eivät paremmasta ja oikeasta hoitoopista tiedä mitään, ei ihmisillä ole puutosta kemiallisista lääkkeistä useimmiten millään muotoa vaan todellinen useampien sairauksien aiheuttaja on puute ja tieto oikeista ravintoaineista ja niiden puutoksista. Lääketeollisuus+ nykyajan ”hoitavat lääkärit” eivät ajattele potilaan parasta vaan ja ainoastaan miten tuottaa itselleen enemmän taloudellista hyvinvointia. Lääkkeitä määrätään ymmärtämättä/välittämättä mitään haittavaikutuksista. Esim. voidaan määrätä jopa 3-4 saman vaikutuksen omaavaa mömmöä jotka alentaa verenpaineet alakanttiin alle 80 yläpaineet jne. Ja Esim. Cardace, tämän lisäksi aiheuttaa kynsien irtoamista (isot varpaankynnet, nilkkojen oikeanpuolisia sormenpään kokoisia tummia läiskiä, joita sairaalassa hoidettiin voitein ja laastarilapuin eikä ymmärretty/tunnustettu, että Cardace aiheuttaa, samoin ”peräaukon suulla samantapaisia ihomuutoksia kuin nilkoissakin. niin kipeää ettei kuulema istumaan pystynyt. Miten kauan tuollaiset rikollisliigan agentit saavat mellastaa ja hoitaa ihmisiä huonompaan kuntoon kuin sairaalaan mentäessä, saamatta minkäänlaisia tuomioita kysyn vaan. Ikuisesti vastaan koska aina on niitä jotka eivät tule ymmärtämään lääketeollisuuden iljettäviä kepulikonsteja. ( lääketeollisuuden tarkoitus on tuottaa voittoa). Miettikääpä mitä lause pitää sisällään.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Ei voi mitään tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Jos lääkkeen haittavaikutus on esim. jo nähty kynsien irtoaminen monien muiden haittavaikutusten lisäksi eikä käyttäjä vieläkään ymmärrä että lääkkeet ovat täyttä myrkkyä ja tarkoitettukin vahingoittamaan eikä parantamaan niinkuin nyt järkevästi ajatellen pitäisi olla mutta kun ei totisesti ole. Siinäpä pulma kun se ”valkotakkinen huuhaatohtori” ajaa vain lääketeollisuuden ja omaa etuaan. Hänhän on satsannut koulutukseensa useita vuosia joten on pakko jatkaa sitä ihmisten myrkyttämistä vaikka ehkä tietääkin totuuden asiasta mutta joissakin tapauksissa liian myöhään ja toisissa taas ihan tarkoituksella kun ei ole muuta mahdollisuutta leipänsä tienaamiseen. Tai kykyä ajatella oikeudenmukaisesti ja lääkärin etiikkaa noudattaen niinkuin kuuluisi. Kuka on antanut lääketeollisuudelle ja lääkärille luvan vahingoittaa ketään tai mitään. Olen erittäin pettynyt etteivät ihmiset ymmärrä omaa parastaan vaan suostuvat täysissä ruumiin ja sielunvoimissaan (mikäli pystyvät sairautensa runtelemina) myrkytettäviksi ja lopulta lääkemyrkyin aiheutetun eutanasian uhreiksi. Jos mikä niin lääketeollisuus tutkijoineen on ”täyttä huuhaata vailla mitään todellisuuspohjaa kun ajatellaan ihmisten kärsimyksiä sairauksiensa potemisessa. Lääketiede ei tietoisestikaan auta ketään parempaan terveyteen se on jo nähty moneen kertaan näitä ”koekaniineinaan” pitämien sairaiden kautta. Miten joku voi puolustella ihan sitä täyttä tuubaa mitä lääketeollisuus jakaa ja ylistää.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 12. Lääke businnes on niin raukkamaista mielivaltaa. Että tulen nostamaan salamurhaamalla jokaisen psykiatrin ja poliisin joka tulee kiikaritähtäimeni ulottuville. Heidän hirmutekoihinsa verrattuna al capone tai stalin olivat pelkkiä paimenpoikia. Terveisiä kivilinnalle ja eroselle Vaasaan. Pian minä teidät tapan ansimmäisenä

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
   1. Vil Olen sitämieltä että tuota Tartu Jeesukseen pitäisi tarjota kaikille niin lääkäreille, lääkeyhtiöille kuin myös meidän asioista päättäville kansanedustajille, kuin myös koko kansalle. Sillä aina lopulta hyvä voittaa pahan ja niin se tulee olemaan vielä. En ole mikään uskovainen mutta siihen uskon että hyvällä ei saa pahaa aikaan. Tämä nykymaailman meno on niin raakaa että en yhtään ihmettele tuota tomi mellin kirjoitusta. Pahaa oloa on liianpaljon ja tämän yhteiskunnan päättäjien ahneus on monelta vienyt normaalin elämän mahdollisuudet.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Paha lisääntyy maailmassa tuomiopäivään (viimeiseen päivään, Kristuksen paluuseen) asti, jolloin perkele ja hänen orjansa heitetään helvettiin, Matt. 25:41, 46. Perkele on ”tämän maailman” ruhtinas (koska lähes koko ihmiskunta hylkää evankeliumin). Kristuksen paluu tapahtuu nyt hetkenä minä hyvänsä, ja silloin koittaa hetki, jolloin pahat (= Kristuksessa pelastumattomat) hukkuvat ikuiseen helvettiin ja pahuudesta pelastuneet (= Kristuksessa pelastuneet) saavat elää ikuisesti autuudessa ja ilossa, ilman yhtäkään pahantekijää:

     ”Ei Herra viivytä lupauksensa (so. tulemustaan koskevan lupauksensa) täyttämistä, niin kuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. Mutta Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:9-13).

     Tämä maailma siis hävitetään ja sen jumalattomat hukutetaan helvettiin. Omilleen Jumala luo uuden maan ja uudet taivaat, joissa ei ole mitään jumalattomuutta, pahuutta eikä perkelettä.

     Ihminen muuttuu sydämeltään hyväksi vain niin, että Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki (Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama apostolien ja profeettojen välityksellä) muuttaa voimallaan sydämen (perkele kaikkoaa ja Pyhä Henki eli Jumala tulee tilalle). On siis kaikille julistettava Jumalan sanaa. Omin voimin ihminen ei voi muuttaa sydäntään hyväksi, ihminen pystyy omin voimin vain teeskentelemään eli ulkokultailemaan (näitä petollisia perkeleen orjia ovat nyky-Suomen ”kristityt”).

     Yksin Jeesus Kristus kukisti perkeleen, ja siksi usko häneen (= uskon hänen hankkimaansa syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä) on ainoa tie pahasta hyvään ja perkeleestä Jumalaan. Ihminen ei voi mitenkään tehdä itseään hyväksi – hän on luonnostaan, syntiinlankeemuksen peruina, perkeleen ORJA, vailla kykyä omin voimin irrottautua perkeleestä. Siksi koko maailma on nykyisin perkeleen kammottava riehuntakenttä.

     Ihmisen omin voimin siis hyvä ei koskaan voita pahaa, koska ihmisen omavoimainen hyvyys on teeskenneltyä hyvyyttä, äärimmäistä ja petollisinta saatanallisuutta. Tätä saatanallisuutta ovat esim. ”ihmisoikeudet”, ”sananvapaus”, ”ihmisen rakkaus”, ”suvaitsevaisuus””, ”omavoimainen isänmaallisuus”, ”demokratia” ja ”ihmisyys”.

     Olen toivonut, että sanomaani Jeesuksesta julistetaan eteenpäin täältä, että Jumalan viha paremmin poistuisi Suomen yltä ja olisi edes alkeellinen toivo jonkinlaisesta maallisesta olojen parantumisesta. Mutta näyttää, että kaikki hukkuu, niin Suomi kuin sen ihmiset. Jumalattomuus (= perkeleen valta) hävittää kaiken.

     En halua olla enää seurassanne, joten pyydän, ettei minulle osoiteta enää kommentteja. Seuraan näitä suomalaisia sivustoja enää satunnaisesti. vesailkkalaurio, Kristuksessa pelastunut. Kiitos ja ylistys sinulle, Herrani ja Vapahtajani!

     PS. Päättäjät, lääkärit ja lääkeyhtiöt kyllä tietävät Raamatun ja kristinuskon olemassaolon, mutta he ovat hylänneet ne ja elävät itsessään ja omassa voimassaan ja järjessään (= perkeleessä).

     Ajallisen järjestyksen ylläpitämiseksi Jumala on säätänyt esivallan, jonka tehtävänä on rangaista pahoja ja kiittää hyviä. Esivalta on Jumalan palvelija:

     ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

     Se siis, että Suomessa on kelvoton ja maanpetoksellinen esivalta, on Jumalan rangaistus tälle naispappeus-, lastenmurha-, hintti- ja jumalanpilkkakansalle, tälle hirvittävälle saatanalaumalle, Ap. t. 26:18.

     Perkele (so. Suomen jumalaton kansa) täällä on tuhonnut kaiken ja vetänyt kaikki viholliset ja vitsaukset niskaansa.

     Loppu on aivan ovella. vesailkkalaurio

     Plusääni(7)Miinusääni(4)
     1. Onko sinun uskosi ainoa ja oikea? Mistä voit kenenkään helvettiin joutumista ennustaa ja ensinnäkin uskontoja on monenlaisia ja kaikki luulevat olevansa oikeassa. Mielestäni jokainen saa uskoa mihin haluaa etkä sinä uskosi kanssa ole ainoan oikean uskonnon asioista tietävä. En minäkään mutta olen tutkinut muitakin mahdollisuuksia kuin vain raamatun sanaa ja jokainen tulee autuaaksi omalla uskollaan eikä sitä voi toinen ihminen arvioida toisen puolesta.

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
     2. Nimimerkille ”kulkuri” at 17.16

      Koska katsot Jumalan teon (kristinuskon, armon) samanvertaiseksi kaikkien miljardien ihmisten (ihmisiä lienee nyt n. 8 miljardia) laatimien uskontojen (ihmistekojen eli perkeleen tekojen oppeja, toivotonta ponnistelua jotakin ”jumalaa” kohti omin teoin ja suorituksin, tekojen orjuutta) kanssa, sinulle on turha kirjoittaa. Muutama sana kuitenkin muita lukijoita silmällä pitäen.

      Uskonpuhdistaja Martti Luther on todennut, että kun Jumala pystyttää kirkon johonkin, perkele pystyttää heti viereen sata omaa kappeliaan, ja näillä kappeleilla on kullakin oma vesitetty oppiversionsa Raamatusta).

      Ei ole sellaista asiaa kuin ”minun” uskoni tai ”minun luuloni”, sillä minä olen kuollut eikä minulla niin ollen voi olla omaa uskoani tai omaa luuloani:

      ”Sillä jos me olemme hänen (Jeesuksen Kristuksen) kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa, kun tiedämme sen, että meidän vanha ihmisemme on hänen kanssaan ristiinnaulittu, että synnin ruumis kukistettaisiin, niin ettemme enää syntiä palvelisi; SILLÄ JOKA ON KUOLLUT, SE ON VANHURSKAUTUNUT POIS SYNNISTÄ” (Room. 6:5-7);

      ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, JA MINÄ ELÄN, EN ENÄÄ MINÄ, VAAN KRISTUS ELÄÄ MINUSSA” (Gal. 2: 19-20).

      Kristus näet kuoli ristillä sijaisenamme.

      Ei siis ole mahdollista, että minulla olisi ”minun” uskoni, sillä tuota ”minää” ei ole enää olemassa. Olen uudestisyntynyt Jumalan sanasta, ja vanha syntinen minäni (syntiinlankeemuksen peruina kaikkien luonnollisten ihmisten sydämissä asuu perkele, se ”oma minuus” ja ”oma tahto”) on kuollut ja uusi minä (Jumala sydämessäni) on syntynyt.

      Kun siis Jumalan sana uudestisynnyttää minut, mitä minun omaani siinä on? Raamattukin toteaa:

      ”te (so. kristityt), jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta” (1. Piet. 1:23);

      ”Tahtonsa mukaan hän (Isä Jumala) synnytti meidät totuuden sanalla” (Jaak. 1:18).

      Ei minusta ole mitään jäljellä. Olen kuollut. Perkele on minussa hirtetty.

      Usko ei siis mitenkään voi olla ihmisen oma teko, sillä kuinka kuollut voisi tehdä mitään tai kuinka kuoleminen voisi olla tekemistä. Oikean uskon (siis kristillisen uskon) synnyttää yksin Jumala sanansa välityksellä:

      ”olette herätetyt uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala” (Kol. 2:12);

      ”usko, jonka Jeesus vaikuttaa” (Ap. t. 3:16);

      ”ja mikä hänen (Isän Jumalan) voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme – sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan, jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa” (Ef. 1:19-20);

      ”Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta” (Room. 10:17).

      Kukaan ihminen ei voi vaikuttaa uskoa sydämessään, sillä siellä asuu luonnostaan (syntiinlankeemuksen peruina) perkele. Ihmisen tahto on siis perkeleen tahto.

      Minussa siis asuu itse Jumala, joka vaikuttaa uskon sydämessäni:

      ”Ettekö tiedä, että te (so. kristityt) olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?” (1. Kor. 3:16) – – ”Vai ettekö tiedä, että teidän (so. kristittyjen) ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat?” (1. Kor. 6:19);

      ”Jos joku rakastaa minua (so. Jeesusta), niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan” (Joh. 14:23);

      ”Sillä me (so. kristityt) olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: ’Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani’” (2. Kor. 6:16);

      ”ja Kristuksen asua uskon kautta teidän (so. kristittyjen) sydämissänne” (Ef. 3:17).

      En siis minä ole myöskään ennustamassa kenenkään helvettiin joutumista; sen ilmoittaa Jumalan sana:

      ”Sillä monet, joista usein olen (so. apostoli Paavali) sen teille sanonut ja nyt aivan itkien sanon, vaeltavat Kristuksen ristin vihollisina; heidän loppunsa on kadotus” (Fil. 3:18-19);

      ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16);

      ”joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen” (Joh. 3:18) – – joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

      Mitä tulee nimimerkin mainitsemiin ”monenlaisiin uskontoihin”, ne ovat tuomittavia elävän Jumalan edessä, sillä Jumalan sana sanoo:

      ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun (so. Jeesuksen Kristuksen) opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti” (Matt. 28:19-20).

      Jumala siis käskee käännyttämään kaikki kansat Jeesuksen Kristuksen puoleen, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki ihmistekoiset uskonnot (esim. juutalaisuus, islam, hindulaisuus) ovat perkeleestä ja hylättäviä.

      Synti meidät erottaa Jumalasta, ja sijaisenamme Jeesus Kristus, Jumalan Poika, sovitti ristillä meidän syntimme ja hankki meille syntien anteeksiantamuksen Jumalan edessä.

      Pyydän nimimerkkiä huomaamaan, että perustan kaikki sanomani Jumalan sanaan. Nimimerkin teksteissä ei ole ainuttakaan raamatunkohtaa.

      Ja totta kai suomalaiset ja koko ihmiskunta saavat uskoa mihin haluavat. Jos Jumalan Pojassaan suorittamaan sovitustekoon ei uskota, silloin kaikki tuhoutuu, koska kaikki jää silloin perkeleen käsiin, perkeleenpalvonnaksi (ja juuri perkele, häneen orjuudessaan oleva ihmiskunta, on nuo ”monenlaiset uskonnot” laatinut sielujen hukuttamiseksi). Uskokoon siis täälläkin kukin mihin haluaa, mitä se minuun kuuluu (siksi olen täältä poistunutkin). Olen kuitenkin todistukseni antanut, eikä Jumala minulta muuta vaadi.

      VILaurio

      Plusääni(15)Miinusääni(4)
 13. VILaurio! Ei ole olemassa oikeaa tai väärää on vain erilaista. Eikä ihminen ole oikeutettu tuomitsemaan kenenkään toisen uskomuksia, ei edes homoutta sillä ei näitä ihmisiä olisi olemassa ellei luoja olisi heitäkin luonut ja katson että heillä on aivan samat oikeudet elää tässä maailmassa kuin kaikilla muillakin. Tämä juttu siksi koska luulen että sekin on kyllä korkeimman päätettävissä ei toisten ihmisten! Ja mitäs se Raamattu sanookaan siitä ensimmäisenä kivenheitosta?Mutta mitäpä tästä sen enempää köyttä vetämään, sulla on sun mielipiteesi ja mulla on mun ja niin on hyvä.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Olet sydämesi syntien vuoksi matkalla ikuiseen helvettiin, Matt. 15:19; Jer. 17:9. Yllä oleva kommenttisikin rikkoo useita Jumalan käskyjä ja omaa omaatuntoasi (ihmisen omatunto on juuri Jumalan kymmenen käskyä, tosin syntiinlankeemuksen jälkeen omatunto on helposti hairahtuva ja joskus jopa paatuu). Jos et tiedä väärää ja oikeaa, olet paatunut.

   Jumala tuomitsee pahantekijät (Jumalan käskyjen rikkojat) helvettiin, Joh. 5:29.

   Jumala tuomitsee homot helvettiin, 3. Moos. 20:13; 1. Kor. 6:9-10.

   Jumala tuomitsee epäuskoiset helvettiin, Mark. 16:16; Fil. 3:18-19.

   Ja, erityisesti sinua koskien, jokaisesta turhasta sanasta joutuu helvettiin (ne kumpuavat sydäntä hallitsevasta perkeleestä), Matt. 12:36.

   Mitä elämisen oikeuteen tulee, syntisellä ihmiskunnalla, esim. Suomen kansalla, ei ole elämisen oikeutta: ”Synnin palkka on kuolema”, Room. 6:23.

   Sinä elät oman mielipiteesi varassa, minä elän Jumalan sanan varassa (en ole esittänyt mielipiteitäni vaan Jumalan sanaa).

   Jos pidät omia mielipiteitäsi ja sanojasi valona ja totuutena, niin mieti tätä raamatunkohtaa:

   ”Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!” (Matt. 6:23).

   Puheillasi palvot yksin saatanaa ja saatanan orjuutta (Ap. t. 26:18). Niin kauan kuin sydäntäsi hallitsee perkele (kuten syntiinlankeemuksen peruina kaikkien muidenkin epäuskoisten sydämiä), voit ajatella, puhua ja tehdä vain sontaa. Silloin koko elämäsi on sontaläjä.

   VILaurio

   Plusääni(9)Miinusääni(4)
   1. VIL No siellä Helvetissä sitten tavataan ja kärvennytään molemmat tyypit. Hienoa ettei mun tarvitse siellä yksin istuskella ja miettiä mitä tuli tehtyä. Tai oikeastaan sinähän pääset sinne Taivaan iloon ja minä sinne Helvetintuleen joten onnittelen hyvyydestäsi jota sinulle on suotu. Ole kiitollinen että sinä edes olet valinnut sen oikean tien niinkuin moni muukin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Hieno nainen, kerrassaan loistava leidi – Brandy Vaughan, entinen Merck-lääketehtaan työntekijä, täällä:

  https://www.youtube.com/watch?v=OGW-SAN1CcQ

  videon nimi: Every Choice Counts Podcast with Guests Hillary Simpson, Jamie Lynn Juarez, and Brandy Vaughan. Video on englanninkielinen. Mainitun Brandy Vaughanin osuus alkaa 35. minuutin kohdalta ja jatkuu loppuun asti. Myös alkuosan anti on hyvä, mutta Brandy Vaughan on loistava.

  Vaikka tämän videon pituus on yli tunti, siis moninkertaisesti yli sen, minkä suomalainen jaksaa katsoa, tuon sen täällä julki. Voi toki edelleen jäädä lässyttämään, räkimään ja röhkimään, jos ei jaksa katsoa. Jos ei ymmärrä englantia, voi pyytää englanninkielentaitoista selittämään, mitä videossa sanotaan. Joku voisi suomentaa videon.

  Brandy Vaughan siis on ollut lääketehdas Merckin työntekijä, ja hän on selvillä siitä, mitä lääketehtaat ovat ja miten ne toimivat. Hän myös tuo tietonsa julki. Lääketehtaat toimivat tuotteillaan (lääkkeet ja rokotteet) sairauksien lisääjinä rahallisen voiton saamiseksi ja maksimoimiseksi. Niiden tuotteet sairastuttavat sivuvaikutuksillaan, jotka ovatkin niiden varsinaisia ja ainoita vaikutuksia. Lääketehtaat ovat siis ihmisten tuhoajia kaikilla tuotteillaan, varsinkin rokotteilla, joista Brandy Vaughanin mukaan ei ole kerrassaan mitään hyötyä vaan kaikille pelkkää haittaa.

  Olen aiemmissa blogikirjoituksissani (olen lopettanut blogini, koska Suomessa joutuu totuudesta vankilaan tai ainakin rahvaan [esim. eduskunnan ja oikeuslaitoksen] riepoteltavaksi) tuonut kymmenen vuotta sitten esiin jo sen seikan, että rokotuksissa sivuutetaan ihon normaali IgA (immunoglobuliini A) -välitteinen imuunijärjestelmä (puolustusjärjestelmä) ja siten suoraan saatetaan ihmisen koko immuunijärjestelmä kaaokseen – pitkäaikaisine seurauksineen. Esimerkiksi monissa rokotteissa on adjuvanttina skvaleenia, joka on ihmiskehossa monien hormonien ja kolesterolin välttämätön esiaste, ja kun sellaista rokotetta työnnetään luonnonvastaisesti ihon läpi, ihmisen puolustusjärjestelmä tulkitsee sen vieraaksi aineeksi ja alkaa sotia sitä vastaan ja samalla myös ihmisen normaalia skvaleenia vastaan, jolloin koko keho vaurioituu. Saman asian tuo esiin myös Brandy Vaughan (kohdassa 50. – 52. minuuttia). Hän kertoo, että ihon läpi rokottamisella on massiivisia haitallisia vaikutuksia, ja ihminen sairastuu. Tämä ihmisten sairastuttaminen rokottamisella (ja lääkeaineilla) on nykylääketieteen perusta. Rokotteet eivät tuota koskaan varsinaista immuniteettia (vastustuskykyä), vain ohimenevästi joitakin vasta-aineita, jotka eivät osu mihinkään, koska virukset ovat jatkuvasti muuttuvia ja niistä valmistetut rokotteet ovat teoreettisestikin aina myöhässä, koska virus on ehtinyt muuttua.

  Brandy Vaughan kertoo, että nyt jo ainakin puolet lapsista on rokotusten vuoksi sairastunut pysyvästi (allergiat, astma, sokeritauti, krooniset sairaudet, ihottumat, nielurisojen suurentuminen, syöpä jne. – myös autismia nykyisin sairastaa noin joka 40. lapsi). Asiaan ei yhteiskunnissa puututa, koska maiden hallitukset, lääkärikunta ja tiedotusvälineet (jotka omistaa lääketehtaat ja hallitukset omistava taho – velkarahajärjestelmätaho) ovat yhtä ja samaa joukkoa. Lääketehtaitten lobbaus on jokapäiväistä hallintoelimissä. Useat poliitikot ovat sujuvasti välillä hallinnon palveluksessa, välillä lääketehtaiden palveluksessa. Hallitus on käytännössä sama kuin lääketehtaat. Ministerit Saarikko ja Grahn-Laasonen ovat pakkorokotuksia vaatiessaan (tai ainakin niitä vakavasti harkitsevia) ylimpiä Suomen kansan terveyden vaarantajia ja lääketehtaiden voittojen maksimoijia. Ehkä koko Sote-uudistus tähtää Suomen kansa kertakaikkiseen sairastuttamiseen ja lääketehtaiden ja niiden omistajatahojen voittojen maksimoimiseen mahdollisimman suuressa määrin.

  Jo ihmisen normaali vaistomainen reaktio rokotuksiin on niiden välttäminen!

  Rokotukset siis tuhoavat ihmisen normaalia puolustusjärjestelmää. Yksikään rokote ei ole koskaan auttanut yhtään ketään. Se, että joitakin sairauksia on poistunut, ei johdu rokotteista vaan parantuneesta hygieniasta ja paremmista elinoloista. Rokotteet ja rokotukset perustuvat siis johtavien tahojen tuhoamisvimmaan (voittojen maksimoimiseksi, kun hoidontarve jatkuvasti kasvaa rokotusten ja ”lääkkeiden” tuhovaikutusten ansiosta) ja ihmisten taikauskoon. Väkisin rokottaminen on suoraa rikollisuutta (ihmisten tuhoamista) ja karkeaa puoskarointia (aivan kuten psykiatria, jossa ei ole ainuttakaan tieteellistä testiä, eikä mieltä voi parantaa psyykenlääkkeillä, koska mieli ei ole elin). Tietenkin massiivista rikollisuutta ovat myös lääkärikunnan suorittamat lastenmurhat (abortit). Nykylääketiede on suoraa tappamista ja tuhoamista, ja sen tarkoituksena on sairauksia ja hoidontarvetta lisäämällä maksimoida lääketehtaiden ja oheistahojen voitot. Käytännössä koko se lääketieteen osa, joka operoi lääkeaineilla tai rokotuksilla, on puoskarointia.

  Videossa Brandy Vaughan (Saarikon ja Grahn-Laasosen suora vastakohta) kertoo paljon muutakin. Hänen verkkosivunsa ovat:

  https://www.learntherisk.org

  Jos Suomessa on oikeita miehiä ja naisia (lastensa parasta ajattelevia), niin ehkä on hyvä aloittaa perustietojen hankkiminen tästä Brandy Vaughanin sivustosta.

  Lasten rokottaminen (ja kaikki rokottaminen) on luonnotonta ja hengenvaarallista puoskarointia ja ihmisten sairastuttamista, ja sellaisena on karkeaa rikollisuutta. Ihmisellä on luonnostaan sataprosenttisesti oikein toimiva immuunijärjestelmä, ja sen järkyttäminen ja sotkeminen rokotteilla vain sairastuttaa ihmisen ja tuhoaa elämän (monet myös kuolevat rokotuksiin).

  Joka rokottaa lapsensa, tuhoaa hänen elämäänsä ja terveyttään. Hän myös halveksii ja pilkkaa häntä, kun ei luota hänen luonnolliseen immuunijärjestelmäänsä.

  Jos minulla olisi valta, laittaisin kaikki rokotteita valmistavat tahot ja rokotuksia vaativat tahot vankilaan ja suurimmat rokotuksia ajavat tahot hirsipuuhun (kun ensin kuolemanrangaistukset olisi palautettu).

  Tosin Suomessa kaikki on räkäjengiä, joten ei taida millään olla mitään väliä. Kunhan kirjoitin.

  Kirjoitustani saa levittää muuallekin, ja toimitus saa julkaista tämän vaikka erillisenä artikkelina.

  Vesa-Ilkka Laurio

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Niin. Kaikki nuo rokotteet pitäisi testauttaa ENSIN niiden lobbaajilla. Saattaisi niiden turvallisuus hieman parantua? Veikkaan, että harva heistä ITSE koskaan ottaa elimistöönsä kauppaamiaan rokotteita, kyllä ne tietävät millaisia myrkkyjä niissä on.

   Sanassakin sanotaan, että Jumalalla on elämän ja kuoleman avaimet, vai miten se meni ?

   Ihminen ja lääketiede ei ole siksi pystynyt parantamaan yhtäkään sairautta omin voimin. Ei edes solua pystytä luomaan laboratorioissa keinotekoisesti. Vain eri ainesosia pystytään uuttamaan Jumalan luomista kasveista, jotka esim. vaimentavat sitten kivun tunnetta. Eikös useimmat kolmiokipulääkkeet ole tavallaan heroiinijohdannaisia ? Miksei käytetä kannabista – se on miedompi huume?

   Plusääni(0)Miinusääni(10)
   1. Ai että THC poistaa kipua? Oletko hammassärkyyn kokeillut? Taidat olla niitä, jotka hehkuttavat miten ”suklaassakin on kannnabinoideja”.

    Eiköhän oopiumia käytetä juuri sen takia, että se vie ihan oikeasti kivun pois. Jos sinulta katkeaa raaja, niin oopium auttaa. Voit kokeilla toki kannabistakin siihen vaivaan.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Italiassa on alettu tutkia, mitä rokotepulloissa oikein on. Asialla on tieteellinen tutkimusryhmä Corvelva (vetäjinä Gattien pariskunta). Ryhmä on saanut 10 000 euroa italialaisilta biologeilta (Italian National Order of Biologists) rokotteiden tutkimiseksi. Tarkoituksena on tutkia kaikki markkinoilla olevat rokotteet.

   Nyt 16.12.2018 Corvelva julkaisi alustavat tuloksensa ensimmäisestä tutkimastaan rokotteesta, Infanrix Hexasta (”kuutosrokote”, valmistaja lääketeollisuudessa toimiva pörssiyhtiö GlaxoSmithKline). Tämän lastenrokotteen on tarkoitus antaa suoja kurkkumätää, jäykkäkouristusta, hinkuyskää, poliota (sen kolmea bakteerikantaa), hepatiitti B:tä ja Haemophilus influeanzae b -bakteerin aiheuttamia sairauksia vastaan. Infanrix Hexa on käytössä myös Suomessa.

   Tohtori Sherri Tenpenny on tehnyt videon tämän Corvelvan tutkimuksen vuoksi, ja asiaa esitellään täällä:

   https://www.aircrap.org/2018/12/22/vaccingate-italians-uncover-vaccine-fraud/

   Tri Tenpennyn video täällä:

   https://www.youtube.com/watch?v=4HIlbbE_H5Y

   Itse tutkimuksesta näissä kahdessa linkissä:

   https://www.corvelva.it/speciali-corvelva/analisi/vaccingate-initial-results-on-infanrix-hexa-chemical-composition.html

   https://drive.google.com/file/d/128CfYaaJdMwhx5yvCGDRggl5GIKyfWrC/view

   Tri Sherri Tenpenny on lääketieteen tohtori, jonka erikoisala on osteopaattinen lääketiede. Siinä hän on erikoistunut erityisesti tuki- ja liikuntaelinten sairauksiin. Lisäksi hänellä on holistisen lääketieteen diplomi. Näiden pätevyyksiensä osoittamiseksi hän käyttää nimensä yhteydessä lyhenteitä DO, AOBNMM, ABIHM.

   Rokotteiden sanotaan vaikuttavan niin, että ihmiseen ruiskutetaan aineita (antigeenejä), jotka saavat elimistössä aikaan vasta-aineiden muodostumista sairauksia vastaan. Kuitenkaan Infanrix Hexasta ei löytynyt yhtäkään sellaista antigeeniä, joten kyseinen rokote ei lainkaan synnytä vasta-aineita kenenkään elimistössä. Infanrix Hexa on täysin hyödytön.

   Sen sijaan kyseisestä rokotteesta löytyi 65 kemiallista kontaminaatiota tämän tai muiden rokotteiden valmistusprosesseista, kemiallisia myrkkyjä (toksiineita), bakteeriperäisiä peptiditoksiineita (aiheuttavat allergioita ja autoimmuunireaktioita) ja liukenematon ja peptidifragmenteiksi (varsinaisiksi antigeeneiksi) jakamaton makromolekyyli, jota ei voitu tunnistaa. Vaikka ko. rokotteen tuoteselosteessa mainitaan rokotteen sisältävän formaldehydiä (jonka on tarkoitus poistaa toksiinien – antigeenien – myrkyllisyys kurkkumädän ja jäykkäkouristuksen kohdalla) ja glutaraldehydiä, niitä ei siitä löytynyt.

   Tutkijoiden omasta kertomuksesta selviää, että yllä mainittu liukenematon ja peptideiksi (antigeeneiksi) jakamaton makromolekyyli saattaa olla peräisin antigeenimateriaalista (ollen kemiallisesti yhteen liittyneitä antigeenejä), mutta on kemiallisesti erilaista kuin se. Sen myrkyllisyys ja teho ovat tuntemattomia ja ennalta arvaamattomia. Koska kyseinen klusteri-makromolekyyli ei ole jaettavissa peptideiksi (antigeeneiksi) eivätkä antigeenit siis alkuperäisten kaltaisia, se ei voi vaikuttaa immuunijärjestelmässä myöskään vasta-aineiden muodostumista.

   Videossaan tri Tenpenny kertoo tällä rokotteella v. 2009 tehdystä tutkimuksesta laaditun raportin vuotamisesta julkisuuteen. Raportti paljastaa, että Infanrix Hexa -rokote tappoi tuolloin 36 lasta ja vahingoitti 1700 lasta. Hän kertoo myös italialaisten tutkijoiden v. 2017 rokotteista löytämistä valtavista määristä toksisia (myrkyllisiä) kemikaaleista (esim. alumiini, titaani, pii). Italian hallitus hyökkäsi laboratorioon ja sulki sen.

   Tri Tenpennyn mukaan pakkorokotuksia ollaan ajamassa Euroopan Unionin jäsenmaihin, mm. Suomeen. Pakkoa suunnitellaan toteutettavaksi siten, että esim. passia, ajokorttia, koulunkäyntioikeutta tai terveyspalveluita ei saa, jos ei ole täysin rokotettu. Tri Tenpenny vaatii Infanrix Hexan käytön välitöntä lopettamista, ehkä jopa murhasyytteiden nostamista GlaxoSmithKline-pörssiyhtiötä vastaan.

   Aiemmin (tammikuussa 2017) samat tutkijat julkaisivat tutkimuksensa ”New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination”,

   https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

   Tri Tenpenny käsittelee sitäkin heinäkuussa 2017 täällä:

   https://vaxxter.com/vaccine_contaminants_nano_cancer/

   Syvä on Jumalan viha tätä läpisyntistä ja julkeaa kansaa vastaan, kun hän sallii koko kansan rokottamisen ja nyt pian pakkorokottamisen myrkyillä ja teoreettisestikin vaikuttamattomilla ”rokotteilla” (rokotteet eivät synnytä todellista immuniteettia, vain ohimenevästi joitakin vasta-aineita, jotka eivät edes osu kohteeseensa [esim. virukset muuttuvat koko ajan]). Se, että joistakin sairauksista on ainakin toistaiseksi päästy, johtuu parantuneesta hygieniasta ja paremmista elinolosuhteista, ei pörssiyhtiöiden myrkky- ja uskomuslitkuista, joita tungetaan suoraan ihmisten kehoihin ihon läpi rahallisen voiton saamiseksi ja ihmisten tuhoamiseksi. Rokotteet ovat puhdasta taikauskoa, ja sitä lääketeollisuudessa häärivät pörssiyhtiöt ja koko ihmiskunnan viholliset käyttävät hyväksi.

   ”Kuolema on synnin palkka”, sanoo Jumala itse (Room. 6:23). Kuolema ei siis ole mikään luonnon välttämättömyys vaan vain seuraus synnistä, ihmisen syvästä turmeluksesta syntiinlankeemuksessa. Niinpä myös ”pikkukuolemat”, sairaudet, ovat seuraus synnistä, ja tämä tosiasia tulisi tunnustaa. Tässä maailmassa emme pääse eroon kaikista synneistämme emmekä siis sairauksistamme, ja sairauksien kanssa tulisi voida elää ilman hysteriaa, taikauskoa ja kuolemanpelkoa (Hebr. 2:14-15). Kristityt tietävät, että viimeisenä päivänä he nousevat ikuiseen terveyteen, vaikka olisivat täällä ajassa sairaita ja raihnaisia. He osaavat suhtautua lihassaan vielä vaikuttavien synnin jäänteiden vuoksi heihin tuleviin sairauksiin oikein ja hyväksyvästi (he tietävät ansainneensa ne ja kilvoittelevat sen vuoksi pyhityksessä ja rukouksessa jatkuvasti). Jumalattomat sen sijaan tuhoavat sairauden- ja kuolemanpelon synnyttämillä toimillaan kaiken, ja ansaitusti.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 15. Liitän äsken tänne lähettämääni rokotuskommenttiini (toivottavasti se julkaistaan) liitteeksi tämän yhdeksän vuotta sitten silloisella blogillani julkaisemani käännökseni ”Haastattelu: Rokotteet aiheuttavat vahinkoa”. Tässä vuodelta 2002 olevassa haastattelussa toimittaja Jon Rappoport haastattelee rokoteasiantuntijaa, joka turvallisuussyistä haluaa pysyä nimettömänä.

  Omistan tämän käännökseni ministereille Saarikko ja Grahn-Laasonen.

  http://www.rense.com/general87/retired.htm

  http://educate-yourself.org/cn/rappoportinterviewvaccineresearcherjan2002.shtml

  (seuraavassa H = haastattelija, T = haastateltava tiedemies).

  H: Olitte joskus vakuuttunut siitä, että rokotteet kuuluvat hyvään lääketieteeseen.

  T: Kyllä. Olin mukana kehittämässä joitakin rokotteita, mutta en tahdo kertoa, mitä rokotteita.

  H: Miksette tahdo?

  T: Tahdon suojella yksityisyyttäni.

  H: Odotatte siis kohtaavanne vaikeuksia, jos puhutte avoimesti?

  T: Uskon voivani menettää eläkkeeni.

  H: Mistä syystä?

  T: Syillä ei ole merkitystä. Nämä ihmiset tietävät, miten aiheuttaa ongelmia, jos henkilö kerran on ollut osa Klubia. Tiedän yhden tai kaksi henkilöä, joita ryhdyttiin tarkkailemaan ja ahdistelemaan.

  H: Ketkä ahdistelivat?

  T: FBI (Federal Bureau of Investigation; USA:n turvallisuuspoliisi).

  H: Todellako?

  T: Kyllä. FBI käytti muita verukkeita. Myös IRS (Internal Revenue Service; USA:n veroviranomaiset) voi ryhtyä soittelemaan.

  H: Se sananvapaudesta.

  T: Kuuluin ”sisäpiiriin”. Jos ryhtyisin nyt antamaan nimiä ja esittämään yksityiskohtaisia syytöksiä tutkijoita vastaan, saattaisin joutua keskelle vaikeuksien maailmaa.

  H: Mitä näiden ahdistelutoimien takana on?

  T: Rokotteet ovat nykyaikaisen lääketieteen viimeinen puolustus. Rokotteet ovat perimmäinen oikeutus nykyaikaisen lääketieteen yleiselle ”etevyydelle”.

  H: Uskotteko, että ihmisten tulisi saada valita, ottavatko he rokotteita?

  T: Poliittisella tasolla, kyllä. Tieteellisellä tasolla ihmiset tarvitsevat tietoa voidakseen valita oikein. On asia erikseen sanoa, että valinnanvapaus on hyvä asia. Mutta jos kaikkialla on valheita, kuinka voi valita? Ja jos FDA:ta (USA:n elintarvike- ja lääkehallitusta) johtaisivat rehelliset ihmiset, näille rokotteille ei myönnettäisi lupia. Ne tutkittaisiin pienintä yksityiskohtaa myöten.

  H: Eräät lääketieteen historian edustajat sanovat, ettei tautien yleinen väheneminen johdu rokotteista.

  T: Tiedän. Jätin pitkään heidän työnsä vaille huomiota.

  H: Miksi?

  T: Koska pelkäsin, mitä saisin selville. Työni oli kehittää rokotteita. Elatukseni oli kiinni tämän työn jatkumisesta.

  H: Ja sitten?

  T: Tein omia tutkimuksiani.

  H: Mihin johtopäätöksiin päädyitte?

  T: Tautien väheneminen johtuu parantuneista elinoloista.

  H: Mistä elinoloista?

  T: Puhtaammasta vedestä. Kehittyneestä viemärijärjestelmästä. Ravinnosta. Tuoreemmasta ruoasta. Köyhyyden vähenemisestä. Taudinaiheuttajia saattaa olla kaikkialla, mutta jos ihminen on terve, tauti ei tartu häneen niin helposti.

  H: Miltä teistä tuntui saatuanne tutkimuksenne päätökseen?

  T: Tunsin epätoivoa. Tajusin, että toimin alalla, joka perustuu valheisiin.

  H: Ovatko jotkut rokotteet vaarallisempia kuin muut?

  T: Kyllä. DPT-rokotus esimerkiksi (DPT = rokote kurkkumätää, hinkuyskää ja jäykkäkouristusta vastaan, ns. ”kolmoisrokote”). Ja MMR (= rokote tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan). Lisäksi jotkut rokote-erät ovat vaarallisempia kuin muut erät samaa rokotetta. Itse pidän kaikkia rokotteita vaarallisina.

  H: Miksi?

  T: Syitä on useita. Ne sotkevat immuunijärjestelmän prosessissa, joka helposti vaarantaa immuniteetin (= vastustuskyvyn). Itse asiassa ne voivat aiheuttaa niitä sairauksia, joita niiden on määrä estää. Ne voivat aiheuttaa muita sairauksia kuin niitä, joita niiden on tarkoitus estää.

  H: Miksi meille esitetään tilastoja, jotka näyttävät todistavan, että rokotteet ovat olleet erittäin menestyksekkäitä sairauksien hävittämisessä?

  T: Miksikö? Jotta luotaisiin sellainen harhakuvitelma, että nämä rokotteet ovat hyödyllisiä. Jos rokote vähentää jonkin sairauden, esimerkiksi tuhkarokon, näkyviä oireita, jokainen olettaa, että rokote on onnistunut. Kuitenkin pinnan alla rokote voi vaurioittaa immuunijärjestelmää itseään. Ja jos se aiheuttaa muita sairauksia, aivokalvontulehduksen esimerkiksi, tämä tosiasia jää tunnistamatta, koska kukaan ei usko, että rokote voi saada aikaan sellaista. Yhteys jää havaitsematta.

  H: Isorokkorokotteen sanotaan hävittäneen isorokon Englannista.

  T: Kyllä. Mutta jos tutkitaan käsillä olevia tilastoja, saadaan toisenlainen kuva.

  H: Millainen?

  T: Englannissa oli kaupunkeja, joissa ihmiset, joita ei oltu rokotettu, eivät saaneet isorokkoa. Oli paikkoja, joissa rokotuksen saaneet ihmiset sairastuivat isorokkoepidemiassa. Ja isorokko oli alkanut vähentyä jo ennen kuin rokote saatiin käyttöön.

  H: Sanotte siis, että meille on tarjottu valheellinen tarina.

  T: Kyllä. Juuri sitä sanon. Tämä on sepitetty tarina, jonka tarkoituksena on saada ihmiset uskomaan, että rokotteet ovat aina turvallisia ja tehokkaita.

  H: Te siis työskentelitte laboratoriossa. Jossa puhtaus oli ydinasia.

  T: Ihmiset uskovat, että nämä laboratoriot, nämä valmistuslaitokset, ovat maailman puhtaimpia paikkoja. Tämä ei ole totta. Kontaminaatiota (saastumista) tapahtuu koko ajan. Rokotteisiin joutuu kaikenlaista jäännöstä.

  H: Esimerkiksi apinan SV40-virus pujahtaa poliorokotteeseen.

  T: Kyllä, niin tapahtui. Mutta tämä ei ole, mitä tarkoitan. SV40 joutui poliorokotteeseen, koska rokotteen valmistuksessa käytettiin apinan munuaisia. Mutta puhun toisesta asiasta. Laboratorioissa vallitsevista olosuhteista. Erehdyksistä. Huolimattomuusvirheistä. SV40, jota löytyi myöhemmin syöpäkasvannaisista – tämä oli jotain, jota kutsuisin rakenteelliseksi ongelmaksi. Se oli hyväksytty osa valmistusprosessia. Jos käytetään apinan munuaisia, avataan ovi taudinaiheuttajille, joiden olemassaolosta noissa munuaisissa ei ole tietoa.

  H: No hyvä, mutta jättäkäämme hetkeksi huomiotta tuo erotus erilaisten saasteiden välillä. Mitä saasteita löysitte monivuotisen työnne aikana rokotteiden parissa?

  T: Hyvä on, kerron Teille joistakin löydöksistäni ja kerron myös, mitä työtoverini löysivät. Tässä osittainen lista: Rimavex-tuhkarokkorokotteesta löysimme erilaisia kananpojan viruksia. Poliorokotteesta löysimme acanthamoebaa (”piikki-ameeboja”), joka on ns. ”aivoja syövä” ameeba. Apinan sytomegalovirus poliorokotteessa. Apinan foamy virus rotavirusrokotteessa. Linnun syöpäviruksia MMR-rokotteessa. Erilaisia mikro-organismeja pernaruttorokotteessa. Olen löytänyt potentiaalisesti vaarallisia entsyymi-inhibiittoreita useista rokotteista. Ankan, koiran ja kanin viruksia tuhkarokkorokotteessa. Linnun leukoosivirus influenssarokotteessa. Pestivirus MMR-rokotteessa.

  H: Ehkä selvennys on paikallaan. Nämä ovat kaikki saasteita, jotka eivät kuulu rokotteisiin.

  T: Kyllä. Ja jos yritetään saada selville, mitä vahinkoa nämä saasteet voivat aiheuttaa, niin on sanottava, että me emme todellakaan tiedä, koska mitään testausta ei ole suoritettu, tai ainoastaan hyvin pieni testaus. Se on rulettipeliä. Koetetaan onnea. Useimmat ihmiset eivät myöskään tiedä, että jotkut poliorokotteet, adenovirusrokotteet, vihurirokko-, hepatiitti A- ja tuhkarokkorokotteet on valmistettu abortoidun ihmissikiön kudoksessa. Löysin silloin tällöin näistä rokotteista jotakin, jonka uskoin olevan bakteerifragmentteja ja polioviruksia – joka on saattanut tulla tuosta sikiökudoksesta. Kun etsitään saasteita rokotteista, voidaan löytää materiaalia, joka on arvoituksellista. Tiedät, että sen ei pitäisi olla siellä, mutta et tiedä tarkasti, mitä se on. Löysin jotain, jonka uskoin olevan hyvin pienen ”fragmentin” ihmishiusta, ja myös ihmisen limaa. Löysin jotain, jota voidaan kutsua vain ”vieraaksi proteiiniksi”, mikä voisi merkitä melkein mitä tahansa. Se voisi merkitä viruksista peräisin olevaa proteiinia.

  H: Hälytyskellot soivat kaikkialla.

  T: Miltä luulette minusta tuntuneen? On muistettava, että tämä materiaali menee verivirtaan sivuuttaen osan normaalia immuunipuolustusjärjestelmää.

  H: Miten tutkimustuloksenne otettiin vastaan?

  T: Pohjimmiltaan se oli: älä huolehdi, asialle ei voi mitään. Rokotteita valmistettaessa käytetään erilaisia eläinkudoksia, ja tässä tämä saastuminen tapahtuu. Tietenkään en ole vielä edes maininnut tavanomaisia kemikaaleja, sellaisia kuin formaldehydi, elohopea ja alumiini, joita tarkoituksellisesti laitetaan rokotteisiin.

  H: Nämä tiedot ovat aika uskomattomia.

  T: Kyllä. Ja olen maininnut vain joitakin biologisia saasteita. Kuka tietää, kuinka paljon muita on? Joitakin emme löydä, koska emme ymmärrä etsiä niitä. Jos rokotteen valmistukseen käytetään esimerkiksi linnusta peräisin olevaa kudosta, kuinka monta mahdollista taudinaiheuttajaa voi olla tuossa kudoksessa? Meillä ei ole aavistustakaan. Meillä ei ole mitään käsitystä siitä, mitä ne saattaisivat olla tai mitä vaikutuksia niillä voisi olla ihmisiin.

  H: Entä onko muuta tämän puhtausasian lisäksi?

  T: Rokotteiden kohdalla lähdetään väärästä peruslähtökohdasta. Siitä, että ne mutkikkaalla tavalla stimuloivat immuunijärjestelmää luomaan olosuhteet, jotka suojaavat sairaudelta. Tämä on huono lähtökohta. Se ei toimi. Rokotteen oletetaan ”luovan” vasta-aineita, jotka epäsuorasti antavat suojan sairautta vastaan. Immuunijärjestelmä on kuitenkin paljon laajempi ja siihen kuuluu enemmän kuin vasta-aineet ja niihin liittyvät ”tappajasolut”.

  H: Immuunijärjestelmä on?

  T: Itse asiassa koko keho. Ja mieli. Se on kaikki immuunijärjestelmää, voitaisiin sanoa. Tästä syystä keskellä epidemiaa on yksilöitä, jotka pysyvät terveinä.

  H: Yleinen terveystaso on siis tärkeä.

  T: Enemmän kuin tärkeä. Se on elintärkeä.

  H: Kuinka rokotetilastoja esitetään valheellisesti?

  T: On useita tapoja. Oletetaan esimerkiksi, että 25 hepatiitti B -rokotuksen saanutta saa hepatiitin. No, hepatiitti B on maksasairaus. Mutta maksasairauksiksi voidaan sanoa monia asioita. Diagnoosia voidaan muuttaa. Näin ongelman perussyy kätketään.

  H: Ja tällaista tapahtuu?

  T: Koko ajan. Niin täytyy tapahtua, jos lääkärit automaattisesti olettavat, että ihmiset, jotka saavat rokotteita, eivät saa niitä sairauksia, joita vastaan heidän nyt ajatellaan saaneen suojan. Ja juuri näin lääkärit olettavat. Näettehän, kyseessä on kehäpäättely. Se on suljettu systeemi. Se ei tunnusta mitään puutteellisuutta. Ei mitään mahdollista virhettä. Jos henkilö, joka saa rokotteen hepatiittia vastaan, saa hepatiitin tai jonkin muun sairauden, automaattinen oletus on, että rokotteella ei ole mitään tekemistä sairauden kanssa.

  H: Kuinka monta sellaista lääkäriä kohtasitte rokoteteollisuudessa viettämienne vuosien aikana, jotka myönsivät, että rokotteet ovat ongelma?

  T: En yhtäkään. Jotkut yksityisesti esittivät epäilyksiä siitä, mitä he tekivät. Mutta he eivät koskaan puhuisi julkisuudessa, edes yhtiöittensä sisällä.

  H: Mikä oli käännekohta Teille?

  T: Minulla oli ystävä, jonka pieni lapsi kuoli DPT-rokotuksen jälkeen.

  H: Tutkitteko asiaa?

  T: Kyllä, epävirallisesti. Sain tietää, että lapsi oli täysin terve ennen rokotusta. Hänen kuolemaansa ei ollut mitään muuta syytä kuin rokote. Silloin aloin epäillä. Tietenkin tahdoin uskoa, että lapsi oli saanut huonon rokotuksen huonosta erästä. Mutta tutkittuani asiaa tarkemmin havaitsin, ettei näin ollut tässä tapauksessa. Jouduin epäilysten kierteeseen, joka ajan mittaan laajeni. Jatkoin tutkimuksiani. Sain selville, että, toisin kuin olin ajatellut, rokotteita ei testata tieteellisellä tavalla.

  H: Mitä tarkoitatte?

  T: Esimerkiksi, mitään pitkäaikaistutkimuksia ei tehdä millään rokotteella. Pitkän ajan seurantatutkimusta ei suoriteta mitenkään huolellisesti. Miksi? Koska jälleen otaksutaan, että rokotteet eivät aiheuta ongelmia. Miksi siis kenenkään pitäisi tarkistaa? Lisäksi rokotereaktio määritellään niin, että kaikkien haitallisten reaktioiden sanotaan tapahtuvan hyvin pian rokotuksen antamisen jälkeen. Mutta tässä ei ole mieltä.

  H: Miksei siinä ole mieltä?

  T: Koska rokote selvästi vaikuttaa kehossa pitkän aikaa sen antamisen jälkeen. Reaktio voi olla vähittäinen. Huonontuminen voi olla asteittaista. Neurologiset ongelmat voivat kehittyä ajan mittaan. Näin tapahtuu erilaisissa sairaustiloissa, myös tavanomaisen tutkimuksen mukaan. Miksei siis näin voisi olla rokotteiden kohdalla? Jos kemiallinen myrkytys voi tapahtua asteittain, miksei näin voisi olla rokotteen kohdalla, joka sisältää elohopeaa?

  H: Ja tämän Te saitte selville?

  T: Kyllä. Tässä ollaan tekemisissä enimmäkseen korrelaatioiden kanssa. Korrelaatiot eivät ole täydellisiä. Mutta jos löytyy 500 vanhempaa, joiden lapset ovat kärsineet neurologisista oireista yhden vuoden aikana rokotteen saamisen jälkeen, tämän pitäisi riittää perusteellisen tutkimuksen alulle panemiseen.

  H: Onko se riittänyt?

  T: Ei. Ei koskaan. Tämä kertoo jo jotain.

  H: Mitä?

  T: Ihmiset, jotka tekevät tutkimusta, eivät itse asiassa ole kiinnostuneita tosiasioista. He olettavat, että rokotteet ovat turvallisia. Niinpä kun he suorittavat tutkimusta, he päätyvät aina vapauttamaan rokotteet vastuusta. He sanovat: ”Tämä rokote on turvallinen”. Mutta mihin he perustavat nämä arvionsa? He perustavat ne sellaisiin määritelmiin ja käsityksiin, jotka automaattisesti sulkevat pois rokotteen tuomitsemisen.

  H: On olemassa lukuisia tapauksia, joissa rokotuskampanja on epäonnistunut. Tapauksia, joissa ihmiset ovat saaneet sen sairauden, jota vastaan heidät on rokotettu.

  T: Kyllä, sellaisia tapauksia on useita. Ja niissä todisteista yksinkertaisesti ei välitetä. Niitä ei oteta huomioon. Asiantuntijat sanovat, jos he ylipäätään sanovat mitään, että tämä on vain yksittäinen tapaus, mutta yleisesti ottaen rokotteen on osoitettu olevan turvallinen. Mutta jos lasketaan yhteen kaikki ne rokotuskampanjat, joissa vahinkoa ja sairautta on esiintynyt, tulee selväksi, etteivät nämä ole yksittäisiä tapauksia.

  H: Keskustelitteko koskaan siitä, mistä me tässä puhumme, työtovereittenne kanssa, kun Te vielä työskentelitte rokoteteollisuudessa?

  T: Keskustelin kyllä.

  H: Mitä tapahtui?

  T: Useita kertoja minua kehotettiin pysymään vaiti. Tehtiin selväksi, että minun tulisi mennä takaisin työhön ja unohtaa epäilykseni. Joissakin tapauksissa kohtasin pelkoa. Työtoverit pyrkivät karttamaan minua. Heistä tuntui, että heidät voitaisiin leimata ”syyllisiksi yhteyden perusteella”. Kaiken kaikkiaan kuitenkin käyttäydyin siivosti. Pidin huolta siitä, etten tuottanut ongelmia itselleni.

  H: Jos rokotteet todella aiheuttavat vahinkoa, miksi niitä annetaan?

  T: Kaikkein ensimmäiseksi: ei ole mitään ”jos”. Ne aiheuttavat vahinkoa. Vaikeampi ratkaista on kysymys, aiheuttavatko ne vahinkoa niissä ihmisissä, joissa mitään vahinkoa ei näytä syntyvän. Tässä ollaan tekemisissä sellaisen tutkimuksen kanssa, joka pitäisi tehdä, mutta sitä ei tehdä. Tutkijoiden tulisi tehdä selvitystyötä jonkinlaisen kartan tai kaavion aikaansaamiseksi, joka näyttää täsmällisesti, mitä rokotteet tekevät kehossa siitä hetkestä alkaen, jolloin ne joutuvat kehoon. Tällaista selvitystyötä ei ole tehty.

  Mitä siihen tulee, miksi niitä annetaan, voisimme istua tässä kaksi päivää ja keskustella kaikista syistä. Kuten olette sanonut monta kertaa, järjestelmän eri tasoilla ihmisillä on omat motiivinsa. Raha, pelko työpaikan menettämisestä, halu kerätä pisteitä, maine, apurahat, ylennys, väärä idealismi, ajattelematon tapa ja niin edelleen. Mutta lääketieteellisen kartellin ylimmillä tasoilla rokotteet ovat arvoasteikossa kaikkein ylimpänä, koska ne aiheuttavat immuunijärjestelmän heikkenemistä. Tiedän, että tätä voi olla vaikea uskoa, mutta se on totta. Lääketieteellisen kartellin ylimmällä tasolla ei ole minkäänlaista aikomusta auttaa ihmisiä, sen aikomuksena on vahingoittaa heitä, heikentää heitä. Tappaa heidät.

  Eräässä urani vaiheessa minulla oli pitkä keskustelu erään miehen kanssa, jolla oli korkea asema erään afrikkalaisen maan hallinnossa. Hän kertoi minulle, että hän oli täysin selvillä tästä. Hän kertoi minulle, että WHO on julkisivu näille väestönvähentämisintresseille. Afrikassa on vastarintaliike, voitaisiin sanoa, joka koostuu erilaisista virkailijoista, jotka vilpittömästi yrittävät saada aikaan muutoksia köyhien osaan. Tämä ihmisverkosto tietää, mitä on tekeillä. He tietävät, että rokotteita on käytetty, ja käytetään, heidän maittensa tuhoamiseen, valmistamaan niitä globalististen voimien vallankaappaukseen. Minulla on ollut mahdollisuus puhua usean tähän verkostoon kuuluvan ihmisen kanssa.

  H: Onko Etelä-Afrikan presidentti Thabo Mbeki tietoinen tästä tilanteesta?

  T: Sanoisin, että hän on osittain tietoinen. Ehkä hän ei ole täysin vakuuttunut, mutta hän on tulossa tietoiseksi koko totuudesta. Hän tietää jo, että HIV on huijaus. Hän tietää, että AIDS-lääkkeet ovat myrkkyjä, jotka tuhoavat immuunijärjestelmän. Hän tietää myös, että jos hän millään tavalla tuo julki, mitä hän rokoteasiasta ajattelee, hänet leimataan hulluksi. Hänellä on jo tarpeeksi vaikeuksia AIDS-asiassa ottamansa kannan vuoksi.

  H: Tämä verkosto, josta puhutte.

  T: Se on koonnut valtavan määrän tietoa rokotteista. Kysymys on, kuinka saadaan järjestettyä menestyksekäs strategia. Näille ihmisille tämä on vaikea asia.

  H: Entä teollistuneissa maissa?

  T: Lääketieteellisellä kartellilla on kuristusote, mutta se on helpottumassa. Pääasiassa siitä syystä, että ihmisillä on vapaus epäillä lääkkeitä. Kuitenkin, jos vapaan valinnan asia (oikeus hyväksyä tai hylätä jokin lääke) ei saa tuulta purjeisiinsa, nämä tulevat määräykset rokotteista, joita annetaan biosodankäynnissä käytettäviä taudinaiheuttajia vastaan, tulevat pääsemään voitolle. Elämme tärkeää aikaa.

  H: Suuttumus hepatiitti B -rokotteen vuoksi näyttää yhdeltä hyvältä keinolta.

  T: Luulen niin, kyllä. Kun sanotaan, että pikkulasten täytyy saada rokote, ja sitten seuraavalla hengenvedolla myönnetään, että hepatiitti B saadaan seksuaalikontakteista ja yhteisistä neuloista, niin tämä on naurettava rinnastus. Lääketieteelliset auktoriteetit yrittävät puolustaa itseään sanomalla, että noin 20 000 lasta USA:ssa saa hepatiitti B:n joka vuosi ”tuntemattomista syistä” ja että sen vuoksi jokaisen pikkulapsen täytyy saada rokote. Asetan kyseenalaisiksi 20 000:n luvun ja ne niin sanotut tutkimukset, jotka tukevat sitä.

  H: Andrew Wakefield, brittiläinen lääketieteen tohtori, joka paljasti MMR-rokotteen ja autismin välisen yhteyden, on juuri erotettu työpaikastaan lontoolaisessa sairaalassa.

  T: Kyllä. Wakefield teki suuren palveluksen. Hänen esittämänsä korrelaatiot rokotteen ja autismin välillä ovat vaikuttavia. Ehkä tiedätte, että Tony Blairin vaimo on mukana vaihtoehtolääketieteessä. Mahdollisesti heidän lapselleen ei ole annettu MMR:ää. Blair äskettäin väisti kysymyksen lehdistöhaastattelussa ja sai asian näyttämään siltä, että hän vain vastusti tunkeilevaa kyselyä hänen ”henkilökohtaisesta perhe-elämästään”. Joka tapauksessa uskon, että hänen vaimonsa suu on tukittu. Luulen, että jos hänelle annettaisiin tilaisuus, hän sanoisi ainakin, että hän suhtautuu myötämielisesti kaikkiin perheisiin, jotka ovat astuneet esiin ja lausuneet, että MMR on vakavasti vahingoittanut heidän lapsiaan.

  H: Brittiläisten toimittajien pitäisi mennä suoraan hänen juttusilleen.

  T: He ovat yrittäneet. Mutta luulen, että hän on tehnyt sopimuksen miehensä kanssa vaitiolosta, olipa kyse mistä hyvänsä. Hän voisi tehdä paljon hyvää, jos hän rikkoisi sopimuksensa. Minulle on kerrottu, että häntä painostetaan, eikä ainoastaan miehensä taholta. Hän toimii tasolla, jolla MI6 (Ison-Britannian salainen poliisi) ja brittiläiset terveysviranomaiset tulevat mukaan kuvaan. Kyseessä katsotaan olevan kansalliseen turvallisuuteen liittyvä asia.

  H: No jaa, kyseessä on kansallinen turvallisuus heti kun saadaan käsitys lääketieteellisestä kartellista.

  T: Kyseessä on maailman turvallisuus. Kartelli toimii joka maassa. Kiihkeästi se vartioi rokotteiden loukkaamattomuutta. Näiden rokotteiden epäileminen on samalla tasolla kuin jos joku Vatikaanin piispa epäilisi ehtoollisen pyhyyttä katolisessa kirkossa.

  H: Tiedän, että jos joku Hollywoodin kuuluisuus lausuisi julkisesti, ettei hän ota rokotetta, hän suorittaisi ammatillisen itsemurhan.

  T: Hollywoodilla on hyvin voimakkaat yhteydet lääketieteelliseen kartelliin. Syitä on olemassa useita, mutta yksi niistä on yksinkertaisesti se, että kuuluisa näyttelijä saa osakseen valtavaa huomiota, sanoipa hän mitä hyvänsä. Vuonna 1992 olin läsnä FDA:ta vastaan suunnatussa mielenosoituksessanne Los Angelesin keskustassa. Yksi tai kaksi näyttelijää puhui FDA:ta vastaan. Sen jälkeiseltä ajalta joutuisitte tekemään kovasti työtä löytääksenne jonkun näyttelijän, joka on millään tavalla puhunut lääketieteellistä kartellia vastaan.

  H: Millainen mieli, mikä on perimmäinen mielenlaatu USA:n kansallisissa terveysinstituutioissa (NIH:ssa)?

  T: Ihmiset kilpailevat tutkimusmäärärahoista. Viimeinen asia, joka heidän mieleensä tulisi, on vallitsevan tilanteen kyseenalaistaminen. He ovat jo sisäisessä sodassa noista rahoista. He eivät tarvitse lisää ongelmia. Tämä on hyvin eristetty systeemi. Se luottaa ajatukseen, että yleisesti ottaen nykyaikainen lääketiede on hyvin menestyksekästä kaikilla rintamilla. Systeemin ongelmien myöntäminen millä tahansa alueella merkitsisi koko yrityksen epäilemistä. Sen vuoksi saatettaisiin ajatella, että NIH on viimeinen paikka, jossa järjestää mielenosoituksia. Mutta asia on päinvastoin. Jos viisi tuhatta ihmistä ilmaantuisi sinne vaatien selontekoa tuon tutkimusjärjestelmän todellisista hyödyistä, vaatien tietoa siitä, mitä todellisia terveydellisiä hyötyjä on annettu ihmisille vastineeksi niistä miljardeista dollareista, jotka tähän laitokseen on haaskattu, jotakin voitaisiin saada aikaan. Kipinä voisi syttyä. Jos mielenosoituksia jatkettaisiin, voitaisiin saavuttaa kaikenlaisia vaikutuksia. Jotkut tutkijat saattaisivat alkaa vuotaa tietoa.

  H: Hyvä ajatus.

  T: Pukuun pukeutuneita ihmisiä seisomassa niin lähellä rakennuksia kuin poliisi sallii. Ihmisiä arkiasuissa, hölkkäasuissa, äitejä ja lapsia. Varakkaita ihmisiä. Köyhiä ihmisiä. Kaikenlaisia ihmisiä.

  H: Mitä sanotte pikkulapsille näinä päivinä annettavien monien rokotteiden yhteisestä tuhoavasta voimasta?

  T: Se on irvikuva ja rikos. Tästä ei ole olemassa mitään todellisia, vakavasti otettavia tutkimuksia. Jälleen oletetaan, että rokotteet ovat turvallisia ja sen vuoksi lukuisat annettavat rokotteet ovat myös yhdessä turvallisia. Mutta totuus on se, että rokotteet eivät ole turvallisia. Sen vuoksi mahdollisesti syntyvien vahinkojen määrä kasvaa, kun niitä annetaan useita lyhyen ajan sisällä.

  H: Sitten meillä on syksyn influenssakausi.

  T: Kyllä. Ikään kuin vain syksyllä nämä taudinaiheuttajat kulkeutuisivat Aasiasta Yhdysvaltoihin. Suuri yleisö nielee tämän premissin. Jos se tapahtuu huhtikuussa, se on paha vilustuminen. Jos se tapahtuu lokakuussa, se on influenssa.

  H: Kadutteko sitä, että olette työskennellyt kaikki nuo vuodet rokotealalla?

  T: Kyllä. Mutta tämän haastattelun jälkeen kadun hieman vähemmän. Ja työskentelen muilla tavoin. Annan tietoa tietyille ihmisille, kun ajattelen heidän käyttävän sitä hyvin.

  H: Mikä on asia, jonka haluatte ihmisten ymmärtävän?

  T: Että rokotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden todistamisen taakka on niillä ihmisillä, jotka valmistavat ja lisensoivat niitä yleiseen käyttöön. Vain tämän. Todistamisen taakka ei ole Teillä tai minulla. Ja todistamiseen tarvitaan hyvin suunniteltuja pitkäaikaistutkimuksia. Tarvitaan laajat seurantatutkimukset. On haastateltava äitejä ja kiinnitettävä huomiota siihen, mitä äidit sanovat lapsistaan ja siitä, mitä näille on tapahtunut rokotuksen jälkeen. Kaikkia näitä asioita tarvitaan. Asioita, joita nykyisin ei ole.

  H: Asioita, joita nykyisin ei ole.

  T: Kyllä.

  H: Sekaannusten välttämiseksi tahtoisin vielä kerran tarkastella niitä sairausongelmia, joita rokotteet voivat aiheuttaa. Mitä sairauksia, kuinka se tapahtuu?

  T: Pohjimmiltaan puhumme kahdesta mahdollisesta haitallisesta seurauksesta. Ensiksi, henkilö saa sairauden rokotteesta. Hän saa sen sairauden, jolta rokotteen on tarkoitus suojata häntä. Koska jokin sairauden versio on rokotteessa alun alkaen. Tai toiseksi, hän ei saa sitä sairautta, vaan jonakin myöhempänä ajankohtana, ehkä heti, hän saa toisen sairauden, jonka rokote aiheuttaa. Sairaus saattaa olla autismi, jotakin, mitä kutsutaan autismiksi, tai se saattaa olla jokin muu sairaus, sellainen kuin aivokalvontulehdus. Hän saattaa tulla henkisesti vammaiseksi.

  H: Onko olemassa mitään tapaa verrata näiden erilaisten seurausten suhteellista esiintymistiheyttä?

  T: Ei ole. Koska seuranta on heikkoa. Voimme vain arvailla. Jos kysytte, kuinka moni sadasta tuhannesta lapsesta, jotka saavat tuhkarokkorokotteen, saa tuhkarokon, ja kuinka moni saa muita ongelmia tästä rokotteesta, niin tähän ei ole olemassa mitään luotettavaa vastausta. Tätä minä sanon. Rokotteet ovat taikauskoa. Ja kun kyse on taikauskosta, silloin ei saada faktoja, joita voidaan käyttää. Silloin saadaan vain tarinoita, joista useimmat on suunniteltu tukemaan taikauskoa.

  Kuitenkin monista rokotuskampanjoista voimme koota kasaan kertomuksen, joka kyllä paljastaa joitakin hyvin hälyttäviä asioita. Ihmisiä on vahingoitettu. Vahingot ovat todellisia, ja ne voivat olla suuria ja ne voivat merkitä kuolemaa. Vahingot eivät rajoitu muutamiin tapauksiin, kuten meidät on saatu uskomaan. USA:ssa on äitien ryhmiä, jotka kertovat autismista ja lapsuuden rokotteista. He astuvat esiin ja nousevat seisomaan kokouksissa. Pohjimmiltaan he yrittävät täyttää sen kuilun, joka on syntynyt, kun tutkijat ja lääkärit ovat kääntäneet selkänsä koko asialle.

  H: Kysyisin Teiltä seuraavaa. Jos otetaan esimerkiksi lapsi, sanotaan Bostonista, joka saa hyvää ravitsevaa ruokaa, ruumiillista liikuntaa joka päivä, rakkautta vanhemmiltaan ja joka ei saa tuhkarokkorokotetta, niin millainen olisi hänen terveydentilansa verrattuna keskimääräiseen bostonilaiseen lapseen, joka syö huonosti ja katsoo televisiota viisi tuntia päivässä ja joka saa tuhkarokkorokotteen?

  T: Tietenkin vaikuttamassa on monia tekijöitä, mutta löisin vetoa sen puolesta, että ensimmäisellä lapsella on parempi terveydentila. Jos hän saa tuhkarokon, jos hän saa sen yhdeksänvuotiaana, on hyvin todennäköistä, että se on paljon lievempi kuin toisen lapsen mahdollisesti saama tuhkarokko. Löisin vetoa ensimmäisen lapsen puolesta joka kerta.

  H: Kuinka kauan työskentelitte rokotteiden parissa.

  T: Kauan. Yli kymmenen vuotta.

  H: Jos katsotte nyt taaksepäin, tuleeko mieleenne yhtään hyvää syytä sanoa, että rokotteet ovat menestyksekkäitä?

  T: Ei. Ei tule. Jos minulla olisi nyt lapsi, viimeinen asia, jonka sallisin, olisi rokottaminen. Muuttaisin pois osavaltiosta, jos olisi pakko. Muuttaisin sukunimemme. Häviäisin perhe mukanani. En sano, että näin pitkälle asioiden täytyisi mennä. On olemassa keinoja väistää systeemiä luvallisesti, jos tiedetään, kuinka toimia. Jokaisessa osavaltiossa on uskonnollisiin ja/tai filosofisiin näkemyksiin perustuvia erivapauksia, joihin voi vedota. Mutta tiukan paikan tullen lähtisin liikkeelle.

  H: Ja kuitenkin kaikkialla on lapsia, jotka saavat rokotteita ja näyttävät olevan terveitä.

  T: Oleellinen on sana ”näyttävät”. Entä kaikki ne lapset, jotka eivät kykene keskittymään läksyihinsä? Entä ne lapset, joilla on kiukunpuuskia tavan takaa? Entä ne lapset, jotka eivät ole aivan täysissä sielunvoimissa? Tiedän, että näihin asioihin on olemassa monia syitä, mutta rokotteet ovat yksi syy. En ottaisi riskiä. En näe mitään syytä ottaa riskiä. Ja, suoraan sanoen, en näe mitään syytä sille, että hallituksen sallittaisiin sanoa viimeinen sana tässä asiassa. Hallituksen lääketiede on kokemukseni mukaan usein sanojen ristiriita. Saadaan toinen tai toinen, mutta ei molempia (so. joko ”hallitus” tai ”lääketiede”, mutta ei molempia).

  H: Näin tulemme tilanteeseen, jossa kaikilla on tasapuoliset mahdollisuudet.

  T: Kyllä. Sallittakoon rokotteet niille, jotka tahtovat niitä. Sallittakoon toista mieltä olevien kieltäytyä niistä. Mutta, kuten aiemmin sanoin, tasapuolisia mahdollisuuksia ei ole, jos kaikkialla on valheita. Ja kun lapsista on kyse, vanhemmat tekevät kaikki päätökset. Nämä vanhemmat tarvitsevat tuhdin annoksen totuutta. Miten oli sen lapsen kohdalla, josta puhuin ja joka kuoli DPT-rokotteeseen? Millaisen tiedon perusteella hänen vanhempansa toimivat? Voin kertoa Teille, että se oli hyvin puolueellista (so. yksipuolista). Se ei ollut todellista tietoa.

  H: Lääketieteen PR-ihmiset yksissä tuumin lehdistön kanssa pelästyttävät puolikuoliaiksi vanhemmat kauheilla ennusteillaan siitä, mitä tapahtuisi, jos heidän lapsensa eivät saa rokotuksia.

  T: He saavat rokotteesta kieltäytymisen näyttämään rikokselta. He rinnastavat sen huonoon vanhemmuuteen. Tätä vastaan taistellaan paremmalla tiedolla. Auktoriteetteja vastaan taisteleminen on aina haasteellista. Ja jokainen itse mielessään päättää, ryhtyykö siihen. Päätöksen teko on jokaisen henkilön vastuulla. Lääketieteellinen kartelli pitää tästä veikkauskohteesta. Se veikkaa, että pelko voittaa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Toimitus saa halutessaan julkaista myös tuon yllä olevan käännökseni erillisenä artikkelina. Ja varoitanpa samalla toisesta julkisesta ja saatanallisesta huijauksesta, ilmastonmuutoshuijauksesta (jota jopa maan johto ja tiedotusvälineet ajavat), jonka avulla yhteiskuntien toimintaa vaurioitetaan ja ihmiset sidotaan toimimaan väärin ja vahingollisin periaattein ja seurauksin. Surkuttelen myös sitä, että ihmiset ovat langenneet holokaustihuijaukseen, vaikka oikeaa tietoa on ollut olemassa jo vuosikymmeniä, esim. täällä:

   https://codoh.com/

   https://forum.codoh.com/viewforum.php?f=2

   Huijauksiin on langettu, koska sydämistä puuttuu elämän pohja ja totuus: Jeesus Kristus, Jumala. Kansalla ei siis ole mitään suojaa perkelettä ja huijauksia vastaan, onpa se itsekin syntiinlankeemuksen seurauksena perkeleen orja – ja siten myös huijauksen orja, kokovartalohuijari – kaiken tuhoaja.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Ja lastensa terveyden ja kasvatuksen ne antaa koululaitosten ja viranomaisten hallintaan, joiden tarkoitus on surkastuttaa kyvyt kriittiseen ajatteluun tiettyjen lähteiden suhteen ja tehdä lapsista kuuliaisia orjia pankkiireille vailla kykyjä itsenäiseen ajatteluun.

    Suomalainen auktoriteettiusko on pahempaa kuin Pohjois-Koreassa.

    Esivallan kunnioittaminen on OK, jos se perustuu johonkin todelliseen perusteeseen, kunnioittaminen pelkästä vanhasta muistista on hulluutta.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Lisään vielä kommenttiini pari sivustoa, jotka paljastavat mainitsemani ilmastonmuutoksen huijausluonteen:

    https://wattsupwiththat.com/

    https://co2islife.wordpress.com/

    Hallintomme ja virallisten tiedotusvälineittemme täydellisen huijausluonteen osoittavia sivustoja minulla ei ole tähän laittaa (olen lopettanut blogini). Suomessahan hallinto ja siten myös tiedotusvälineet ovat kansan määräysvallassa, koska Suomi on kansanvalta: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Kansa on siis luonteeltaan huijaus ja tuottaa ja sallii sen vuoksi hallinnon ja tiedotusvälineet, jotka ovat kokonaan ja vain huijausta. Voin vain jättää kansan muhimaan ja kiehumaan itsessään ja luomaan itsestään sivustoja, jotka osoittavat sen itsensä huijareiksi. Olen voinut vain antaa viitteeksi tien, Jumalan sanan voimasta tapahtuvan parannuksenteon Jumalan, suuren huijausten (esim. Suomen kansan) vastustajan, edessä. Kansa itse laatikoon itsestään sivustoja, jotka osoittavat sen itsensä huijariksi. Muuta kansan (ja sen yksinvaltaisen hirmutyrannian, demokratian) edessä ei voi tehdä.

    Mitä itseeni tulee, minun jalkani ovat suloiset: ”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10:15). Ne eivät ole suunpieksijän jalat, vaikka täällä erehdyksessä niin sanottiin.

    Suunpieksijöiden itsensä jaloista Jumala sanoo:

    ”Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä” (Room. 3:10-18).

    Sitä on demokratia, Suomen yksinvaltainen hirmutyrannia. Nykyisyys.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 16. Pienellä hinnalla rikolliset maanpetturit, juutalaisten lakeijat sekä ”päättäjät” myyvät myös maamme, kansamme ja kansallisomaisuutemme. Likviditeettiä tässä sionistisessa oravanpyörässä tarvitaan, joten valtionyhtiöiden osakkeeet ja kaikki varallisuus myydään lopullisesti pois pikavoitot silmissä kiiluen. Niitä ei enää ikinä takaisin saada ja tämän hetkellisen ”voiton” jälkeen joudumme maksamaan juutalaiselle siitä kaikesta hamaan loppuun asti.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 17. Vihdoinkin LÄÄKÄRI (tri James Neuenschwander), joka paljastaa, että rokotteet tuhoavat, sairastuttavat ja tappavat! Hän kertoo, ettei kukaan itse asiassa tiedä, kuinka rokotteiden aineosat vaikuttavat. Lääkintäviranomaiset, lääkärit ja poliitikot ovat pihalla kuin ankat. Heidän toiminnassaan itse asia, terveys, unohtuu;

  https://www.youtube.com/watch?v=jnFw5F_Dmiw

  (DOC SHOCKS TOP GOVT HEALTH COMMITTEE)

  Nykylääketieteessä mellastaa siis taikausko, joka on johtanut väkivaltaiseen ihmisiin kajoamiseen, idioottimaiseen vastuuttomuuteen ja ihmisten tuhoamiseen ”hyvän tekemisen” varjolla. Taikausko on valjastanut liikkeelle ihmisen perimmäisen saatanallisuuden ja vastuuttomuuden – auttamisen nimissä!

  Härski ihmisiin (etenkin lapsiin!) kajoaminen tuhoavilla ja taikauskoon perustuvilla rokotteilla on vastuuttomuudessaan pöyristyttävää toimintaa: sairastuttamista, kärsimyksen tuottamista, tuhoamista ja tappamista, jopa kansanmurhaa. Yksikään rokote ei ole koskaan antanut mitään todellista suojaa, eikä yksikään tauti ole vähentynyt tai kadonnut mihinkään rokotteen ansiosta. Taudit ovat vähentyneet yleisen hygieniatason parantumisen myötä.

  Nykylääketiede on osaksi muutenkin puoskarointia: lääkäri ja hoitajat (ns. ”parantajat”) murhaavat aborteissa (lastenmurhissa) n. 10 000 lasta vuodessa, aborttilain säätämisen jälkeen kaiken kaikkiaan jo n. 700 000 lasta (Suomen kansa on virallisestikin murhaajakansa!). Psykiatria on epätieteellistä puoskarointia, koska psykiatriassa ei ole ainuttakaan tieteellistä testiä. Kaikki siinä on aivan avointa puoskarointia ja psykiatriklovnien mielivaltaa, jossa ihmisiä tuhotaan hermostomyrkyillä (”psyykenlääkkeillä”) ja psykokirurgialla, jossa terveitä aivoja silvotaan. Lääketieteen tehtävä on hoitaa elimellisiä sairauksia, mutta mieli ei ole elin. Mieltä ei voi niin ollen hoitaa tai parantaa kemiallisilla aineilla. Kaikki psyykenlääkkeet ovat hermoston myrkyttämistä tai lamaamista.

  Rokotukset, lastenmurhat ja psykiatria osoittavat nykylääketieteen saatanallisuuden ja väkivaltaisuuden – ja tehottomuuden. Muussakin lääketieteessä on melkoisesti keksittyjä tai oletettuja sairauksia ja niihin turhia hoitoja. Voidaan ihmetellä, minkälainen ihminen (”lääkäri”) voi toimia keskellä tuollaista villiä ja väkivaltaista puoskarointia ja valhetta! Eivät ne ole todellisia lääkäreitä, jotka eivät paljasta psykiatrian puoskarointiluonnetta ja rokotusten vaarallisuutta ja tuholuonnetta eivätkä vaadi lastenmurhien lopettamista, sillä murhaaminen ei ole lääkäreiden asia!

  Jos minulla olisi valta, järjestäisin suuren osan (arviolta ainakin 60%) lääkäri- ja hoitajakuntaa oikeuteen ja määräisin heidät rangaistuksiin (vankeuteen, sakkoihin, ehkä pahimmat lastenmurhaajat ja psykiatrialla tuhoajat hirsipuuhun). Nyt kansa suojelee kaikkea lääketieteen rikollisuutta, koska kansa ja lääkärikunta ovat toistensa kuvat – molemmissa jyllää saatana.

  Todellinen LÄÄKÄRI, Jeesus Kristus, on saatanan (ja siis väärän lääketieteen ja kansan) vastakohta. Jeesuksen omat, siis sydämissään uudestisyntyneet kristityt, joissa Jeesus asuu (Ef. 3:17; Joh. 14:23), ovat niin ollen myös LÄÄKÄREITÄ (he julistavat Jumalan evankeliumia ja ikuista terveyttä autuudessa, ylösnousemusta Kristuksessa).

  Sairaus, kuten kuolema, on synnin seuraus (ihminen on syntiinlankeemuksen seurauksena luonnostaan synnin ja saatanan orja), Room. 6:23. Todellisesti sairaus siis poistuu VAIN syntien anteeksiantamuksessa, Jeesuksessa Kristuksessa.

  Jumalan sana sanoo näin (Matt. 9:2-7):

  ”Ja katso, hänen tykönsä tuotiin halvattu mies, joka makasi vuoteella. Kun Jeesus näki heidän uskonsa, sanoi hän halvatulle: ’Poikani, ole turvallisella mielellä; sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi’. Ja katso, muutamat kirjanoppineista sanoivat mielessään: ’Tämä pilkkaa Jumalaa’. Mutta Jeesus ymmärsi heidän ajatuksensa ja sanoi: ’Miksi te ajattelette pahaa sydämessänne? Sillä kumpi on helpompaa, sanoako: Sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi, vai sanoa: Nouse ja käy? MUTTA TIETÄÄKSENNE, ETTÄ IHMISEN POJALLA ON VALTA MAAN PÄÄLLÄ ANTAA SYNTEJÄ ANTEEKSI, NIIN’ – HÄN SANOI HALVATULLE – ’NOUSE, OTA VUOTEESI JA MENE KOTIISI.’ Ja hän nousi ja lähti kotiinsa” (ks. myös Mark. 2:4-12; Luuk. 5:18-25).

  Sairaus on siis synnin seuraus. Todellinen parantaja on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus. Vanha testamenttikin (2. Aikak. 16:12) kertoo Juudan kuninkaasta Aasasta, joka oli Israelin kuninkaan hyökätessä Juudaa vastaan turvautunut aramealaisten apuun eikä Herran apuun, että sairastuttuaankaan Aasa ”ei etsinyt Herraa, vaan lääkäreitä”.

  Vaikka Jeesus (Jumala) herätti kuolleista ja paransi sairaita missä hän liikkuikin, me myöhemmin elävät kristityt pääsemme ruumiin kuolemasta ja ruumiin sairauksista (”pikkukuolemista”) todellisesti ja lopullisesti vasta ruumiin ylösnousemuksessa viimeisenä päivänä. Ikuisuudessa olemme siis ruumiillisesti terveinä ja sielullisesti terveinä (sieluhan paranee jo uskoon tulemisen hetkellä, kun Pyhä Henki – Jumala – tulee Jumalan sanan myötä sydämeen ja jää sinne asumaan ja saatana joutuu kaikkoamaan sydämestä).

  Jumala sanoo sanassaan: ”Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut” (Room. 8:28). Jos olemme kristittyjä, kaikki, myös sairaudet ja kuolema, vaikuttaa parhaaksemme. Jos emme ole kristittyjä, aivan kaikki elämässä vaikuttaa vahingoksemme, teimme mitä teimme.

  Täällä ajassa sairaudet, elämän onnettomuudet ja Jumalan käskyt ovat meille kaikille hyvin terveellisiä ja tarpeellisia kurittajia, sillä ne lannistavat syntistä luontoamme ja ajavat meitä Kristukseen, pelastumiseen ja ikuiseen terveyteen (esim. Gal. 3:24). Jumala käyttää sairautta terveellisenä piiskanaan (ei kuitenkaan kurita sillä liikaa). Sairaan olisi siis tultava parannukseen Jumalan sanan (lain ja evankeliumin) voimasta ja sitten pyhityksessä (vanha syntinen ihminen kuolee koko ajan ja uusi vanhurskas ihminen eli Pyhä Henki ihmisessä kasvaa koko ajan) etsittävä Herraa ja hänen apuaan. Näin hän tulee Herran omaksi ja elää ikuisuudessa ikuisesti terveenä.

  Ajassa voimme ja saamme tietenkin turvautua lääkäreiden apuun, ja Jumala hyväksyy sen, sillä kaikki hyvä tulee Jumalalta. Lääketieteen tulee kuitenkin olla oikeaa ja aitoa, vapaata vääryyksistä. Luukkaan evankeliumin kirjoittaja Luukas esimerkiksi oli ammatiltaan lääkäri.

  Valitettavasti demokratia (saatananvalta – ihminen on luonnostaan saatanan ja synnin orja) on tuhonnut maan, myös suuren osan lääketiedettä. Voikin sanoa onnekkaaksi sitä, joka löytää nykylääketieteestä oikean avun. Kannattaa toki etsiä. Pikimmin asiat paranevat, jos kansa tulee parannukseen ja saatanan ylivalta kaikkialla vähenee ja Herrakin, Parantaja, saa sijaa.

  Tuolla ylempänä (11.12.2018 at 5.21) on kommenttini, jossa on suomennokseni erään rokoteasiantuntijan haastattelusta. Hän sanoo, että rokotukset ovat taikauskoa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Suomessa uskotaan koulutukseen, auktoriteettiin ja virkamieheen enemmän kuin Jumalaan, tämä iskostetaan päihimme jo koulussa.

   Esim. sytostaattisolumyrkyllä yritetään parantaa syöpää ja kansa ottaa sitä myrkkyä ihan innolla, koska ”tohtori” niin määräsi. Kemoterapia on puoskarointia joka rahastaa ensin ja tappaa sitten. Tehokas menetelmä sinänsä. Kuolintodistukseen voidaan sitten kirjoittaa kuolinsyyksi että syöpä – vaikka oikea kuolinsyy on se syövän hoito – ne solumyrkyt, eli puoskarointi.

   Ehkä tämä on jotain ns. luonnonvalintaa tai sitten Jumalan rangaistus niille jotka kunnioittavat enemmän luotua kuin Luojaa? Tavallaan tässä tapahtuu oikeus – hyvin raadollisella tavalla.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Allekirjoitan tuon Laurion tekstin. Mitä voivat normaalikuntoiset tehdä tilanteen korjaamiseksi? Vastaus: Alkaa rukoilemaan uskossa, Jumalan Sanan järjestyksessä. Toisin sanoen tulee rukoilla eikä epäillä jo siinä vaiheessa, ettei Jumala kuitenkaan vastaa. Nykyisessä tilanteessa ei enää mikään järkipuhe auta, kun maasta on tullut kuin mielisairaala, jota potilaat pyörittävät.

   ”RUKOUKSESTA: Usein keskitymme rukouksessa tarpeisiin ja vaikeuksiin. Valitamme, hätäilemme ja huolehdimme nykyisistä, tulevista ja jopa menneistä. Käymme Herran eteen kiittämättömin ja anteeksiantamattomin sydämin lähimmäisiämme tuomiten tai mitätöiden. Kielteisinä sydämeltämme unohdamme, että hätäileminen ja pelkääminen on tappioon johtavaa epäuskoa. Kaksimielisinä toimimme, puhumme ja rukoilemme vastoin Jumalan Sanaa ja sitten odotamme Herran vastaavan meille

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Päätinpä (huvikseni) kirjoittaa vielä yhden turhan kommentin. Annan pari linkkiä rokotteista ja niiden katastrofaalisista tuhovaikutuksista:

   https://www.youtube.com/watch?v=cJNGVVfgu6A

   (Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe)

   https://www.youtube.com/watch?v=K1m3TjokVU4

   (Silent Epidemic; The Untold Story of Vaccines Movie dire)

   Käy ilmi esimerkiksi, ettei USA:n sairauksien valvonnasta ja ehkäisystä vastaavaan viranomaiseen (CDC) voida luottaa. Suomessa sitä vastaa Sairauden ja Kärsimyksen Saatanalaitos (siis ”Terveyden ja Ihanuuden Laitos” THL).

   Rokotukset tuhoavat lapset. Olen jo 10 vuotta sitten tuonut esiin esimerkiksi sen, että rokotteissa oleva adjuvantti skvaleeni (kolesterolin esiaste; esiintyy elimistössä luonnollisesti) tullessaan rokotteen myötä elimistöön synnyttää elimistössä torjuntareaktion, kun rokote epäluonnollista tietä saapuu elimistöön (ihon läpi rokotettaessa sivuutetaan kokonaan ihon IgA-välitteinen immuunisysteemi ja niin saatetaan koko immuunisysteemi epätasapainoon, jopa pysyvästi). Elimistö alkaa taistella tuotua skvaleenia vastaan ja SAMALLA tietenkin elimistön omaa, luonnollista skvaleenia vastaan. Syntyy tulehdus, ja aivotulehdus (skvaleenia on runsaasti aivoissa ja hermostossa) on yksi kauhea ja tuhoava seuraus rokotuksista (ks. videot). Suomalaiseen Sairauden ja Kärsimyksen Saatanalaitokseen ei voi luottaa. Ei myöskään suomalaisiin vanhempiin (aborteissakin he ovat murhanneet jo 0,7 miljoonaa lasta). Jokainen nykysuomalainen on – jo sisäisesti – täysin sopimaton vanhemmaksi.

   Yhtäkään lasta (tai ketään muutakaan) ei saa rokottaa millään rokotteella! Se on luonnoton toimenpide, joka voi aiheuttaa vain harmia. Rokottaminen perustuu pelkkään taikauskoon, joka Suomessa on liki kaikkea hallitseva (siksi rokotusten vaarallisuudesta kirjoittaminen on Suomessa turhaa). Käy vain sääliksi tuhottuja lapsia. Aiheutettu kärsimys on suunnaton ja sydäntäsärkevä. Suomalainen kansa ja sen hallintajärjestelmät ovat saatanasta.

   Videotkin ovat englanninkielisiä, eikä niitä suomalainen henkilö ymmärrä eikä hän niitä sen vuoksi ala edes katsoa. Ja jos suomalainen englannin kieltä osaakin, ei hän silti katso. Elämä sujuu ihan vain omaa napaa näplätessä.

   Ja kun suomalainen avaa suunsa, paljastuu aina karmea valhe, jonka vallassa hän on – pitäen sitä totuutena kaikella vimmallaan läpi elämänsä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  4. Rokotteet tappavat,

   https://www.youtube.com/watch?v=7SEqsP_3b2k

   (“HEALTHY BABIES DO NOT JUST DIE.”)

   Lääketeollisuus ja sen sivuhaara ”Suomalainen lääketiede” (”Terveyden ja Ihanuuden Laitoksen” THL:n johdolla) on osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta. KAIKKI rokottajat esimerkiksi tulisi viedä oikeuteen myrkkyjen ruiskuttamisesta lapsiin (ne pedot ruiskuttavat myrkkyjään lapsiin jo heti synnytyslaitoksella!!!). Tosin itse virallinen Suomi ja koko Suomen kansa ovat osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta, joten oletettavasti mitään ei tule muuttumaan. Jos lasten tuhoamista rokotteilla ei viitsitä/jakseta lopettaa, sen tilalla voi jatkaa – ainakin ajankuluksi – vaikkapa lasten murhaamista aborteissa tai lasten tuhoamista naisten johtamissa kouluissa, joissa on kiellettyä kertoa Totuutta, evankeliumia, etteivät lapset vain pelastu helvetiltä. Miehet (kuten jokainen tietää) ovat vain naisten apuvälineitä, joten mitä tänne jäljelle jää? Suomihan on ”hyvinvointivaltio” (”Ihanuusvaltio”, Terveyden ja Ihanuuden Laitoksen johdolla), ja jos se hyvinvointi ei ole Jeesuksen (Vapahtajan), Jumalan ja evankeliumin hyvinvointia, minkä hengen hyvinvointia se sitten on?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  5. Rokotteet tappavat,

   https://www.youtube.com/watch?v=7SEqsP_3b2k

   (“HEALTHY BABIES DO NOT JUST DIE.”)

   Rokotteet (myrkkyruiskeet) siis aiheuttavat aivotulehdusta, autismia, autoimmuunisairauksia, kroonisia sairauksia, immuunijärjestelmän pysyvää järkkymistä, muuta sairautta ja kuolemaa. Suomen kansaa kun katsoo taaksepäin ja nykyisyyteen, niin se vähät välittää moisesta. Aika kuluu paremmin omaa napaa näplätessä ja läppää heittäessä ja hauskaa pitäessä. Ajankuluksi voi harrastaa – ja harrastetaan – vielä lastenmurhia aborteissa (miljoonan murhatun lapsen raja lähestyy). Erityisen hauska, rakas ja sytyttävä harrastus kansalle on lasten jättäminen heitteille hengelliseen kuolemaan, siis lasten työntäminen ikuiseen kuolemaan, helvettiin, lopettamalla ja kieltämällä Vapahtajan Jeesuksen ja hänen evankeliuminsa opetus kodeissa ja kouluissa. Peto, jota kansa on kaikessa ruokkinut, on nyt suuri ja hyvinvoiva. Niinpä nyt se syö kansan. Odotettavissa on vain, että peto ulostaa kansan ikuiseen helvettiin. Nykäsen tykätty lausahdus ”Elämä on laiffii” on kaikessa välinpitämättömyydessään ja oman navan nypläämisessään virheellinen, sillä oikein on: ”Elämä on veivinheittoo.” Nykänen oli suomalaisuuden perikuva, ja siksi patsaan ansainnut. Rokotuksissa, aborteissa ja kotien ja koulujen opetuksessa murhatut eivät saa patsaita. Aborteissa murhattuja ei edes haudata – heidän paloittelumurhatut/kemikaaleilla tuhotut ruumiinsa menevät rokoteteollisuuden raaka-aineeksi rokotteiden tekemiseksi – ja uusien lapsien tuhoamiseksi. Rokotteissa suomalaisiin ruiskutetaan suomalaisten murhaamien lasten kudoksia. Ja suomalainen heittää läppää ja pitää hauskaa – nyt viinan lisäksi kannabiksen kanssa. Kannabista kasvatetaan kotona, lapsia ei. Ja jos katsotaan menneen ja nykyisyyden lisäksi tulevaan, niin sielläkin on kuolemaa, ja niin näyttää olevan ikuisesti. Mutta nyt Suomi ehtii vielä heittään läppää ja pitään hauskaa – elämään laiffii. Nythän on internet ja pian reaaliaikainen G5:kin, joten pian kaikki voivat reaaliaikaisesti olla yhteydessä toisiinsa, muovata maailmasta kuvansa ja kokea ja elää laiffii, Room. 3:10-18; 2. Kor. 6:14-17.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 18. Päätinpä (huvikseni) kirjoittaa vielä yhden turhan kommentin. Annan pari linkkiä rokotteista ja niiden katastrofaalisista tuhovaikutuksista:

  https://www.youtube.com/watch?v=cJNGVVfgu6A

  (Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe)

  https://www.youtube.com/watch?v=K1m3TjokVU4

  (Silent Epidemic; The Untold Story of Vaccines Movie dire)

  Käy ilmi esimerkiksi, ettei USA:n sairauksien valvonnasta ja ehkäisystä vastaavaan viranomaiseen (CDC) voida luottaa. Suomessa sitä vastaa Sairauden ja Kärsimyksen Saatanalaitos (siis ”Terveyden ja Ihanuuden Laitos” THL).

  Rokotukset tuhoavat lapset. Olen jo 10 vuotta sitten tuonut esiin esimerkiksi sen, että rokotteissa oleva adjuvantti skvaleeni (kolesterolin esiaste; esiintyy elimistössä luonnollisesti) tullessaan rokotteen myötä elimistöön synnyttää elimistössä torjuntareaktion, kun rokote epäluonnollista tietä saapuu elimistöön (ihon läpi rokotettaessa sivuutetaan kokonaan ihon IgA-välitteinen immuunisysteemi ja niin saatetaan koko immuunisysteemi epätasapainoon, jopa pysyvästi). Elimistö alkaa taistella tuotua skvaleenia vastaan ja SAMALLA tietenkin elimistön omaa, luonnollista skvaleenia vastaan. Syntyy tulehdus, ja aivotulehdus (skvaleenia on runsaasti aivoissa ja hermostossa) on yksi kauhea ja tuhoava seuraus rokotuksista (ks. videot). Suomalaiseen Sairauden ja Kärsimyksen Saatanalaitokseen ei voi luottaa. Ei myöskään suomalaisiin vanhempiin (aborteissakin he ovat murhanneet jo 0,7 miljoonaa lasta). Jokainen nykysuomalainen on – jo sisäisesti – täysin sopimaton vanhemmaksi.

  Yhtäkään lasta (tai ketään muutakaan) ei saa rokottaa millään rokotteella! Se on luonnoton toimenpide, joka voi aiheuttaa vain harmia. Rokottaminen perustuu pelkkään taikauskoon, joka Suomessa on liki kaikkea hallitseva (siksi rokotusten vaarallisuudesta kirjoittaminen on Suomessa turhaa). Käy vain sääliksi tuhottuja lapsia. Aiheutettu kärsimys on suunnaton ja sydäntäsärkevä. Suomalainen kansa ja sen hallintajärjestelmät ovat saatanasta.

  Videotkin ovat englanninkielisiä, eikä niitä suomalainen henkilö ymmärrä eikä hän niitä sen vuoksi ala edes katsoa. Ja jos suomalainen englannin kieltä osaakin, ei hän silti katso. Elämä sujuu ihan vain omaa napaa näplätessä.

  Ja kun suomalainen avaa suunsa, paljastuu aina karmea valhe, jonka vallassa hän on – pitäen sitä totuutena kaikella vimmallaan läpi elämänsä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Laumaimmuniteetti on saatu aikaan, kun kaikki on saatu myrkytettyä. Sitä ”laumaimmuniteetti”, siis rokotteilla aikaan saatu kattava immunologinen suoja erilaisia tauteja, myös vääriä mielipiteitä, vastaan, todellisesti tarkoittaa. Täytyy osata vain tulkita. Tällainen kommentti osui silmiini erään You Tuben videon kommenteissa, ja kaikessa kauneudessaan julkaisen sen täälläkin, kaikille tiedoksi. Sen voi joku ripustaa THL:n (Terveyden ja Ihanuuden Laitoksen) seinälle, jos joku ihailee totuutta.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. Eilisen päivän käytin muutaman rokotevideon läpikäymiseen, ja seuraavassa esittelen tri Sherri Tenpennyn videon ”Dr. Sherri Tenpenny Say No to Vaccines” (haastattelu),

  https://www.youtube.com/watch?v=6LyQAcAIIrQ

  Alussa tri Tenpennyn haastattelija tuo esiin hänen pätevyytensä (kolmen alan erikoislääkäri, toiminut mm. ensiapuosaston lääkärinä ja johtajana; videon kohdassa 2.30 – 3.08 tri Tenpenny itse selventää, mitä hänen tittelinsä USA:ssa tarkoittaa). Rokotteita tri Tenpenny on tutkinut intensiivisesti vuodesta 2000 lähtien. Tuolloin hän osallistui rokotekonferenssiin, ja luettuaan sitten kotona CDC:n (Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskukset) Yleiset rokotusohjeet hän alkoi ihmetellä, miten niin huonon tieteen ja niin huonosti kirjoitettujen ohjeiden varaan on voitu rakentaa mahtava rokoteteollisuus. Niinpä hän alkoi tutkia.

  Kohta 5.45: Tri Tenpenny toteaa, että rokotteet eivät ole turvallisia, eivät anna suojaa ja ovat vahingollisia.

  Kohta 6.45: Rokoteteollisuus perustuu vääriin olettamuksiin (seuraavat kolme): 1. että jokainen henkilö altistuu kaikille ympäristössä oleville viruksille ja bakteereille, 2. että jos henkilö altistuu tuhkarokolle, sikotaudille, vihurirokolle tai vesirokolle, hän täysin varmasti saa kyseisen taudin ja lisäksi sen kaikkein pahimmassa muodossa ja saattaa kuolla, 3. että jos henkilö on rokotettu ja altistuu noille taudeille, hän ei sairastu.

  Kaikki kolme perusolettamusta ovat vääriä. Mitä kolmanteen kohtaan tulee, niin tri Tenpennyn mukaan tutkimukset osoittavat, että epidemioissa useimmat sairastuneet ovat olleet täysin rokotettuja (koskee jopa jäykkäkouristusta ja hinkuyskää).

  Tri Tenpenny toteaa, että nuo lastentaudit ovat tavallisesti vain ohimenevää kuumetta, yskää, ihottumaa ja joskus ripulia ja että enemmän tulisi pelätä sitä, mitä rokotusruiskuista tulee: myrkyllisiä aineita, pitkäaikaisia komplikaatioita, neurologisia sairauksia, autoimmuunisairauksia, syöpää ja jopa kuolemaa. Hän kertoo myös, että ennen (ennen rokotteita) lapset altistettiin noille lastentaudeille tahallaan, jolloin kaikki saivat kerralla luonnollisen pysyvän immuniteetin niille ja tautia ei enää tarvinnut pelätä.

  Kohta 10.40: Vuoteen 1985 asti USA:ssa lapsilla oli vain kolme rokotetta: MPR (tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko), DTP (kurkkumätä, jäykkäkouristus, hinkuyskä) ja polio. Vuonna 1991 rokotusohjelmaan lisättiin hepatiitti-B -rokote vastasyntyneille ja HIB-rokote (Haemophilus B -bakteeria vastaan) 2, 4 ja 6 kuukauden iässä, ja silloin autismitapausten määrä lähti voimakkaaseen nousuun. Haastatteluhetkellä USA:ssa lapsille annettiin 16 eri rokotetta yhteensä 49 annoksena, ja niissä yhteensä 63-65 erilaista myrkyllistä ainetta (mm. formaldehydi, alumiini, elohopea, polysorbaatti 80) joutuu lasten elimistöön.

  Kohta 16.26: Kun tapahtuu luonnollinen infektio, silloin aktivoituvat immuunijärjestelmän molemmat osat, soluvälitteinen immuunireaktio (valkosolut) ja vasta-ainevälitteinen immuunireaktio (imusolut tuottavat vasta-aineita). Näiden on oltava keskenään tasapainossa, ja sitä tasapainoa säätelevät valkosolujen erittämät sytokiinit. Juuri sytokiinit synnyttävät kuumeen ja vilunväristykset (kuten myös lihassäryn, pahoinvoinnin, nuhan jne.). Kun tulehdus alkaa laantua, imusolut (lymfosyytit) alkavat valmistaa vasta-aineita taudinaiheuttajia vastaan. Näiden kahden immuunireaktion tuloksena syntyy pysyvä immuniteetti, pysyvä vastustuskyky.

  Rokotuksessa tarkoitus on, että kehoon ruiskutetaan antigeenejä sisältävää liuosta, joka saa elimistössä aikaan vasta-aineiden (antibodien) muodostumisen. Tri Tenpenny toteaa, että asiat eivät voi mennä näin. Soluvälitteinen immuunireaktio sivuutetaan kokonaan. Sytokiinejä ei synny, eikä tule kuumetta, vilunväristyksiä jne. Lisäksi rokotteen antigeenit, joiden on tarkoitus synnyttää vasta-aineiden muodostuminen, eivät täsmää niiden antigeenien kanssa, jotka todellisen altistuksen tapahtuessa hyökkäävissä viruksissa/bakteereissa ovat. Kun siis tapahtuu oikea altistus tartuntataudeille, elimistössä mahdollisesti olevat vasta-aineet eivät reagoi sisään tunkeutuvien oikeiden virusten tai bakteerien kanssa. Ei tapahdu mitään. Rokotukset eivät anna mitään suojaa. Ne valmistetaan aiemmin olemassa olleista taudinaiheuttajista, ja koska virukset mutatoituvat usein, rokotteen synnyttämät vasta-aineet ja todellisen infektion virusten antigeenit eivät vastaa toisiaan. Tulee huti. Influenssarokotteen saaneet sairastuvat influenssaan. Hinkuyskärokotteen saaneet sairastuvat hinkuyskään. Jos rokotteiden synnyttämät vasta-aineet ja hyökkäävän taudinaiheuttajan pinnan antigeenit sattuvat vastaamaan toisiaan, silloinkaan ei synny kestävää vastuskykyä, koska immuunireaktion toinen osa, soluvälitteinen immuunireaktio, puuttuu kokonaan.

  Kohta 20.30: Poliovirus on suolistovirus (enterovirus). Vain alle 0,02% poliotartunnan saaneista saa pitkäaikaisen halvauksen. Yli 98% saa vain vatsataudin (ripuli), ja heille kehittyy elinikäinen vastustuskyky poliota vastaan. Polio ei siis ole halvaus (tai ”lapsihalvaus”). Vuonna 1945 kuolleella USA:n presidentillä Franklin D. Rooseveltillä on sanottu olleen polion aiheuttama halvaus. Siksi polioon alettiin kehittää rokotetta. Vuonna 1955 tuli Salk-rokote, ja v. 1963 poliorokotetta annettiin sokeripalassa. Kuitenkin noihin aikoihin polio oli jo miltei hävinnyt. Lääketeollisuus ja hallitus kuitenkin väittivät häviämistä rokotteen ansioksi. Kuitenkin kävi niin, että kun alueilla, joilla poliota ei juuri tunnettu, alettiin käyttää poliorokotetta, siellä alkoi esiintyä halvauksia. Rokotemanipulaatioista (mm. määritelmiä muutettiin) tarkemmin videossa.

  Kohta 26.30: Isorokkoa vastaan alettiin rokottaa 1800-luvulla (Jenner kehitti rokotteen käyttämällä lehmärokkovirusta). Tri Tenpenny kertoo, että jo tuolloin, rokotteiden alkuvaiheissa, lääketiede, politiikka ja suuri raha liittoutuivat toimiakseen yhdessä. Tuo liitto on nykyisin niin luja, että lääkäreiden on kovin vaikea löytää totuutta rokotteista. Mafia (tämä on oma sanani) hallitsee liiketoimintaa nimeltä ”lääketiede”.

  Kohta 30.25: Tri Tenpenny ei halua kutsua infektioita sairauksiksi. Ne tulevat ja menevät, ja prosessissa elimistö vahvistuu (vastustuskyky).

  Kohta 32.00: Vastasyntyneille annettava hepatiitti-B -rokotus on mieletön. Hepatiitti-B on homoseksuaalien ja suonensisäisiä huumeita käyttävien tauti, eikä vastasyntynyt ole suonensisäisiä huumeita käyttävä homo. Tutkimusten mukaan hepatiitti-B -rokote on hermostolle kaikkein myrkyllisin rokote. Kun sitä annetaan vastasyntyneille, kehittyviä hermosoluja vaurioituu.

  Jos äiti on hepatiitti B -positiivinen, syntyvä lapsi ei saa tautia (virus ei siis läpäise istukkaa). Siksi on ajateltu, että 3-4 vuoden iässä lapsi saa taudin tartunnan kautta, ja perusteluna on käytetty, että 10%:lla Itä-Aasian väestöstä on endeemisensä hepatiitti-B. Tri Tenpennyn mukaan tämä on mieletön perustelu hepatiitti-B -rokotteen antamiseksi vastasyntyneille USA:ssa.

  Kohta 36.00: Meillä on historian sairain sukupolvi. Opettajat kertovat, etteivät lapset pysty keskittymään ja että heillä useita lääkityksiä. Tri Tenpennyn mukaan lista rokotteiden aiheuttamista vaurioista on pitkä: allergiat, ihottumat, keskittymishäiriöt, ykköstyypin diabetes (sokeritauti), pitkä lista autoimmuunisairauksia, pitkä lista neurologisia sairauksia, joukossa autismi. Tri Tenpenny sanoo, että rokotteet todella aiheuttavat autismin, todisteina esim. eräät oikeustapaukset. Myös MPR-rokotteen (kolmoisrokotteen) tuoteselosteessa mainitaan tuhkarokon kohdalla haittavaikutuksina enkefalopatia (aivosairaus, aivotauti) ja enkefaliitti (aivotulehdus) – jälkimmäisestä autismi alkaa. Tri Tenpenny mainitsee tutkimuksen, jossa sanotaan, että autismia sairastaa lapsista pian puolet (kohta 38.55).

  Kohta 39.50: Tri Tenpenny sanoo, että yhdestäkään rokotteesta ei ole mitään hyötyä. Ihminen ei voi tulla terveeksi ruiskuttamalla itseensä myrkkyjä ja abortoidun ihmiskudoksen soluja. Juuri ihmisalbumiini johtaa autoimmuunireaktioihin. Tulevaisuudessa aikamme rokotuksia pidetään täysin barbaarisina. Nyt ihmisen fysiologiaa muutellaan, vieläpä DNA:ta.

  Kohta 41.47: Tetanuksen suhteen tri Tenpenny kertoo, että jos saa haavan jossakin, paras tapa suojautua on hyvä haavahygienia (esim. vetyperoksidilla puhdistaminen). Rokotusta ei tarvita.

  Oma yhteenvetoni: Kaikki rokotukset ovat paitsi hyödyttömiä myös vahingollisia. Ne tulee lailla kieltää. Ihmisiä ei saa tuhota. Maailmaa johtavat hirvittävät psykopaatit, ja se on ankara Jumalan rangaistus tälle jumalattomalle Suomen kansalle ja tälle jumalattomalle ihmiskunnalle. Pian edessä ovat pakkorokotukset eli pakkomyrkyttämiset. Ainoa tie ulos tästäkin vitsauksesta on parannuksenteko Jumalan edessä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Jännää kun uskova Päivi Räsänen on mukana puskemassa rokotteita ja puoskarilakia. Hän siis ansainnee Jumalan rangaistuksen myös. Ei usko saa ihmistä ymmärtämään rokotteiden vaaroja. On paljon muitakin uskovia lääkäreitä jotka ajavat rokotteita ja lääketeollisuuden asiaa. Etenkin helluntaiseurakunnissa on vallalla käsitys, että lääketiede(=teollisuus) on Jumalan lahja. Kun taas homeopatia, ayurveda ja muut luontaishoidot ovat pimeydestä. No ei ihme kun siellä on feikki-israelin liput seinillä ja kaikki ylösalaisin.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Nuo tuhoavat rokotteet ja niillä rokottamiset (ja muutkin vitsaukset) ovat Jumalan sallimus, rangaistus jumalattomalle, julkisyntiselle kansalle (hän antaa rokotesaatanoitten tuhota tämän kansan). Jumala on siis kääntänyt selkänsä Suomen kansalle, koska Suomen kansa on kääntänyt selkänsä hänelle (ja siis Jeesukselle Kristukselle, joka on tie Isän Jumalan yhteyteen ja siten varjelukseen). Olemme perkeleen armoilla.

    Tie rangaistuksista pääsemiseen on Isän Jumalan leppyminen, ja se tapahtuu niin, että kansa tekee parannuksen hänen edessään. Parannus = sydämen katumus (hätä syntien vuoksi) + sydämen usko (lohdutus Kristuksen hankkimassa syntien anteeksiantamuksessa). Sekä sydämen katumuksen että sydämen uskon vaikuttaa Jumalan sanassa (niin laissa kuin evankeliumissa) vaikuttava Pyhä Henki. Raamattu on Pyhän Hengen apostolien ja profeettojen välityksellä kirjoittama. Ihminen ei siis kykene omin voimin saamaan aikaan katumusta tai uskoa sydämessään; ihminen kykenee omin voimin vain teeskentelemään, ulkokultailemaan. Vapaat suunnat (helluntailaisuus, Vapaakirkko jne.) luulevat Pyhän Hengen tulevan jostakin ilmasta (ei Jumalan sanasta), kun vain rukoillaan; kuitenkaan Jumala EI kuule katumattomia syntisiä (Joh. 9:31), hän kuulee vain omiaan, SANASTA syntyneitä, 1. Piet. 1:23; Jaak. 1:18. Eivät ulkokultailijat olet uskovia.

    Jos ja kun kansa sitten tulee todelliseen sydämen parannukseen Sanan ja Pyhän Hengen voimasta, se alkaa rukoilla ja pyytää Jumalaa poistamaan nuo vitsaukset. Omiaan Jumala kuulee, ja NIIN HÄN ALKAA POISTAA VITSAUKSIA KANSAN YLTÄ. Muuta tietä pois vitsauksista ei ole. Ihmisten oma voima, vastarinnat, taistelut ym. eivät auta, jos Jumalan viha on kansan yllä.

    En tunne Päivi Räsästä, mutta mahdollista on, että hän ei ole tullut tuntemaan rokotteiden vaarallisuutta! Onko nimimerkki ”Ei pelkkä usko auta” informoinut häntä esim. antamani videon avulla? Vaikka selän takana haukkuminen on perisuomalainen elämäntapa, se ei auta. Kuinka Päivi Räsänen voisi vastustaa rokotteita, jos hän ei ole tullut tietämään niiden tuhoisaa mekanismia ja vaikutusta? Itse asiassa koko kansa on autuaan tietämätön rokotteiden katastrofaalisesta ja tappavasta luonteesta, ja jos joku (esim. minä) sen paljastaa, hänet leimataan ”salaliittoteorian levittäjäksi” ja ties miksi (kansan sanavarasto on suuri).

    Perkele pettää näissä maallisissa asioissa, ja KAIKKIEN on usein hankala ymmärtää heti, mistä petoksesta ja harhautuksesta on kyse. Propaganda on voimakasta ja kauniin kiiltävää, ja kansa tulee petetyksi. Uskovissa vaikuttava Pyhä Henki kyllä paljastaa uskoville nopeasti hengelliset petokset (harhaopetukset), ja Jumalan sanan avulla ne ovat helposti kumottavissa. Maallisissa asioissa on luotettava Jumalan käteen, ja hän kyllä niissäkin synnyttää totuudenpuhujia ja todellisia tutkijoita, ja heitä on kuultava (esim. minä teen juuri niin, seuraan tutkijoita ja totuuden julistajia). Nähtävästi kukaan asioista perillä oleva ei ole informoinut Päivi Räsästä rokotteiden tuholuonteesta ja siitä, että ne ovat vihollisen ase ”hyödyttömien syöjien” eliminoimiseksi – vihollinenhan aikoo tappaa 95% ihmiskunnasta, ne ”hyödyttömät syöjät”, sellaiset kuin Suomen kansan. Parhaillaan he tappavat meitä monella tavalla ja monella rintamalla, koko kansan avustuksella! Pidänkin suomalaista ihmistä idiotian, jumalattomuuden ja röyhkeyden yhteensulatumana, hirvittävänä epäsikiönä.

    Jumalan rangaistus tulee synneistä (tekosynneistä ja sydämen synneistä), EI tietämättömyydestä.

    Ilman Jeesusta Kristusta hukutte koko kansa, niin ”Ei pelkkä usko auta” kuin lähes kaikki muutkin jumalattomiat suunsoittajat. Täällä on kaikilla jumalaton turpa auki koko ajan. Ja se kaikki vie teitä helvettiin.

    Ja jos Päivi Räsäsellä on vamma uskossaan, hänenkin tulee tehdä sydämen parannus Jumalan edessä. Niin minunkin. Sitä kutsutaan pyhitykseksi – vanha syntinen ihminen kuolee koko ajan ja uusi vanhurskas ihminen (= Pyhä Henki ihmisessä) kasvaa koko ajan. Kukaan ei tule kokonaan puhtaaksi tämän elämän aikana; siksi kaikkien on kuoltava.

    Lääkärit ovat suurimmalta osalta ei-kristittyjä. Koko lääkärikunnalta on pyritty salaamaan ja piilottamaan rokotteiden todellinen luonne. On paljon vääriä ja vääristeltyjä ”tutkimuksia” ja nykyisin tutkimustoiminta ”saa” aina niitä tuloksia, joita etukäteen halutaan (ja se halu on meidän tappamisemme). Etenkin ”asiantuntijat”, ”professorit”, ”tiedemiehet” ja ”tutkijat” ovat aikamme suuria huijareita, eksyttäjiä, valehtelijoita, tuhoajaeliitin juoksupoikia ja pohjimmiltaan murhaajia. On olemassa vain hyvin vähän oikean tiedon ihmisiä. Maailmaa HALLITSEE valhe ja murha, Joh. 8:44 (jae puhuu epäuskoisista, vaikka siinä puhutellaan juutalaisia epäuskoisia – epäuskoiset ovat kaikki valehtelijoita ja murhaajia sydämessään).

    Usko on saanut ainakin minut tutkimaan eri asioita, ja nyt tiedän niin monta kauhistuttavaa valhetta ja huijausta, etten elämäni aikana ehdi niitä kaikkia tarkemmin tutkia. Ehkä ei kannatakaan. Tämä kansa ei tee parannusta. Kaikki hukkuu siitä huolimatta, mitä tuon esiin tai mitä tutkin. Ehkä on paras olla julistamatta tälle kansalle totuutta mistään. Ennenkään mikään ei ole vaikuttanut mitään, ja perkele vie kansaa koko ajan miten tahtoo – kansan omasta hartaasta tahdosta. Koko kansa on pelkkä saatananpalvoja. Mitä sille kannattaa julistaa mitään totuutta mistään??

    Voisiko nimimerkki muuttaa nimimerkikseen ”Isä Jumala auttaa”? Usko ei siis ole ihmisen teko; sen vaikuttaa sydämessä JUMALA ITSE (sanan myötä). Kukaan ei voi omasta voimastaan, esim. omasta ”uskonratkaisustaan”, tulla uskovaiseksi. Uskon vaikuttaa Jumala, ei ihminen. Ja kun Jumala synnyttää uskon sydämessä, hän jää asumaan sinne (ja perkele – siis ihmisen ”oma itse” ja ”oma tahto” ja ”oma voima” ja ”oma ymmärrys” – joutuu kaikkoamaan sydämestä pois). Ja Jumala TAATUSTI auttaa. Se, että Suomen kansa on viheliäisellä tavalla tuhoutumassa, johtuu kansan jumalattomuudesta. Kansa elää perkeleessä ja siten Jumalan vihan alla. On härskiä, kun joku perkeleen orja asettuu tuomariksi yli Jumalan, uskon (Pyhän Hengen vaikutuksen) ja ennen kaikkea yli Jumalan varjeluksen ja johdatuksen. Viimeisen päälle härskiä. Niin että pimpelpompin ja heissunvei elämässä vaan.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Onkohan noita kaikkia viruksia edes olemassa? Huijataanko meitä tässäkin vain rokotteiden myynnin edistämiseksi? Kuolemanpelko on nimittäin hyvä markkinointikikka. Miksi kuvat viruksista ovat vain tuollaisia taitelijoiden näkemyksiä – missä aidot valokuvat?

   https://img.ilcdn.fi/Ml17IV6IIvPRdQip8qiGo8ll1t0=/full-fit-in/2048x/img-s3.ilcdn.fi/6db8f70f2d74c74c4c2a6240b14de3115befe9b353fa60b7938258e35b29d765.jpg

   http://www02.oph.fi/etalukio/biologia/kurssi2/virukset.html

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat