Tarvitsemme valkoisia valtioita

Vuonna 2012 osallistuin mielenosoitukseen Etelä-Afrikan konsulaatin edessä Los Angelesissa. Mieltä osoitettiin valkoisiin kohdistuvaa kansanmurhaa (1, 2) vastaan.

[Varoitus! Artikkeli sisältää järkyttävää kuvamateriaalia valkoisten kansanmurhan väkivaltaisesta arjesta!]

Mielenosoitus leimattiin mediassa järjestelmällisesti negatiiviseksi ilmiöksi. Mielenosoittajia kutsuttiin ”uusnatseiksi”. Media väitti, ettei Etelä-Afrikassa ole edes meneillään valkoisten kansanmurhaa. Tämä on täysin odotettavaa, koska tiedotusvälineet niin vasemmalla kuin oikealla kieltäytyvät hyväksymästä ajatusta siitä, että valkoiset voisivat olla rotuväkivallan uhreja.

Niinpä olin positiivisesti yllättynyt, kun näin Josh Gelernterin artikkelin National Review –lehdessä otsikolla ”Etelä-Afrikan loppu”. Mikään hänen kirjoittamansa ei toki ole yllätys roturealistille. Esimerkiksi Francis Carr Begbie kirjoitti samoista asioista The Occidental Observerin (TOO) artikkelissa toukokuussa 2014 ”Etelä-Afrikan valkoisten murhia ei suostuta näkemään”. Gelernter kirjoitti:

Asiat ovat erittäin huonosti Etelä-Afrikassa. Kun apartheid tuhottiin vuonna 1994, maalla näytti olevan toiveikas tulevaisuus edessään. Vuonna 2002 kuitenkin 60 prosenttia eteläafrikkalaisista sanoi elämän olleen parempaa apartheidin aikana. Vaikea uskoa, että niin huonosti asiat olivat vuonna 2002. Ja nyt ne ovat paljon huonommin.

Kun apartheid päättyi, elinaikaodote oli 64 vuotta, joka oli sama kuin Venäjällä ja Turkissa. Nyt se on 56 vuotta, sama kuin Somaliassa. Maassa raiskataan 132,4 ihmistä jokaista 100 000 ihmistä kohti, mikä on selvästi eniten koko maailmassa. Botswanan vastaava luku on 94, Ruotsi tulee kolmantena: 64. Mikään muu maa maailmassa ei ylitä lukua 32.

Ja miksiköhän Ruotsi on sijalla kolme? Niinpä, se on pääasiassa massamaahanmuuton seuraus. Ruotsalainen patriootti Ingrid Carlsson kirjoittaa: ”Synnyin Ruotsissa vuonna 1960. Sosiaalidemokraattien oli määrä hallita ikuisesti ja maamme oli miellyttävin, turvallisin ja kehittynein maailmassa. Nyt elän Absurdistanissa – maassa, jossa on korkein raportoitujen raiskausten määrä maailmassa, satoja ’suljettuja alueita’, joissa ihmiset elävät yhteiskunnan ulkopuolella, ja jossa sanomalehdistö sensuroi kaikki uutiset näistä ilmiöistä”.

Tietenkään rasismia henkeen ja vereen vastustava Ruotsi ei pidä tilastoja raiskaajien ja raiskattujen etnisestä alkuperästä, mutta 33 000 ihmisen mielipidetutkimuksessa 38 % ruotsalaisista naisista sanoi pelkäävänsä lähteä kodistaan fyysisen väkivallan, ryöstön tai seksuaalisen väkivallan johdosta. Gelernter jatkaa:

Ennen apartheidin loppua eteläafrikkalainen kirjailija Ilana Mercer muutti perheensä kanssa Israeliin. Hänen isänsä oli äänekäs apartheidin vastustaja ja Etelä-Afrikan turvallisuuspoliisi puuttui hänen tekemisiinsä. Vuonna 2013 World Net Daily kertoo Mercerin sanoneen (vaikka hän oli edelleen vannoutunut apartheidin vastustaja): ’Rotuerottelun jälkeisessä Etelä-Afrikassa murhataan viikoittain enemmän ihmisiä kuin apartheid-ajan vankiloissa kuoli ihmisiä 40 vuoden aikana yhteensä.’

KillTheBoereKillTheFarmerANCSlogan2009_thumb3

Tämä kaikki tuokin mieleen juutalaisten osuuden apartheidin lopettamisessa ja heidän merkittävän roolinsa nykyhallinnon puolustamisessa. Mercerin perheen tavoin hyvin monet juutalaiset ovat muuttaneet Israeliin karkuun rodullista tuhoa ja kaaosta, jonka he jättivät jälkeensä. Gelernter jatkaa:

Etelä-Afrikan hallinto arvioi, että maassa tehdään 31 murhaa 100 000 ihmistä kohti. Eli noin 50 murhaa päivässä. Etelä-Afrikka on siis kymmenes maailman murhatilastoissa. Maassa murhataan enemmän kuin Ruandassa, Meksikossa ja molemmissa Sudaneissa. Ja nyt puhutaan siis hallituksen virallisista luvuista. Ulkopuoliset arviot ovat tuplasti suuremmat. Hallitus on osoittanut jo useaan otteeseen olevansa epäluotettava – Etelä-Afrikan Nelson Mandelan ANC:n johtama nykyhallinto on ainutlaatuisen korruptoitunut ja epäpätevä…

Tietenkään yksipuoluehallinto ei takaa säädyllisyyttä ja luotettavuutta. Työttömyystaso on 25 %, mutta presidentti Jacob Zuma käytti juuri 24 miljoonaa dollaria valtion rahaa rakentaakseen kotiinsa amfiteatterin ja uima-altaan. Pian tämän tultua julki hänet valittiin uudelleen viideksi vuodeksi. Ajatushautomoissa työskentelevä Leon Louw, joka oli mukana lopettamassa apartheidia, kuvailee rikollisuutta ja korruptiota maassa näin: ’se on yksinkertaisesti todistus siitä, että valtio on hajonnut. Valtio on yksinkertaisesti käsittämättömän huono kaikessa, mihin se ryhtyy: koulutuksessa, terveydenhoidossa, infrastruktuurissa ja turvallisuudessa; kaikki mihin hallitus ryhtyy, on kaaoksessa.’

Hän lisää, että ihmiset eivät enää viitsi raportoida rikoksia poliisille.

On ilmeistä, että Etelä-Afrikka on vaarallisin paikka maailmassa varsinaisten sotatoimialueiden ulkopuolella. Eikä siinä vielä kaikki: on suuri vaara, että siitä tulee sotatoimialue. Nelson Mandela pystyi pitämään sateenkaarivaltion koossa, mutta häntä ei enää ole. Nyt kansanmurhia seuraavan Genocide Watch –järjestön asteikolla, kansanmurha on Etelä-Afrikassa numerolla 6-8, mikä merkitsee valmistautumista kansanmurhaan.

Genocide Watch –sivuilta löytyy runsaasti dokumentoitua tietoa niistä kauhuista, joiden keskellä valkoiset elävät Etelä-Afrikassa. Niin sanotulla valmistautumisasteella tarkoitetaan seuraavaa: ”Vihamielisen retoriikan yhtäkkinen lisääntyminen tarkoituksena luoda pelkoa ryhmän sisällä.” Tässä kohtaa Gelernter kirjoittaa presidentti Jacob Zuman ja toisen johtavan poliitikon, Julius Maleman puheista, jotka viittaavat suoraan ja yksiselitteisesti kansanmurhaan: ”Ampukaa buuri, ampukaa, ampukaa.” Video Jacob Zumasta on erityisen kammottava.

Zuman sanoilla on ollut merkittävä vaikutus kansaan. Gelernter:

Genocide Watchin tilastojen mukaan valkoisia maanviljelijöitä murhataan neljä kertaa enemmän kuin kaikkia muita eteläafrikkalaisia. Presidentti Zuman ’laulun’ jälkeen murhat lisääntyivät kuukausi kuukaudelta niin kauan kuin tilastoja saatiin. Poliisia on nyt ohjeistettu luopumaan rodun maininnasta murhattuja tilastoidessa. Poliisi on myös alkanut riisumaan aseista maanviljelijöiden ’puolustusryhmiä’. Tämän kaiken seurauksena valkoisten perheet ovat murhien, raiskausten ja kidutusten kohteita jatkuvasti. Samaan aikaan ANC:n johtavat poliitikot puhuvat valkoisista viljelijöistä ’uudisasukkaina’.

Valkoisten järjestelmällinen murhaaminen kertoo eritoten siitä, että ollaan jo kansanmurha-asteikolla luvussa 7, joka merkitsee ”vainoa”: ”Uhrit valitaan etnisen tai uskonnollisen identiteetin mukaisesti.” Genocide Watch sanookin, että asteikon numero 7 vaatii, että ’kansanmurhaan liittyvä hätätila pitää julistaa’. Suurvaltojen, paikallisten valtioliittojen ja YK:n on valmistauduttava tarvittaessa aseelliseen väliintuloon [vrt. Palestiina. Suom. huom.]. Tarvittaessa kansanmurhan potentiaalisia uhreja on autettava aseellisella tai muulla avulla. YK:n velvollisuus on järjestää apua ja pakolaisten tuloon on valmistauduttava.

Mustien murhaama valkoinen nainen.
Mustien murhaama ja silpoma valkoinen nainen.

Valtamediaa (ja sen omistavaa kansaa) sekä vasemmistoa ei voisi kuitenkaan vähempää kiinnostaa. He vähättelevät kansanmurhaa, kun se kohdistuu valkoisiin. Heidän mukaansa valkoisiin kohdistuva kansanmurha on aina ”natsien” ja ”valkoisten ääriajattelijoiden” mielikuvitusta. Gelernter:

Valkoiset eteläafrikkalaiset ovat asuttaneet Etelä-Afrikkaa 350 vuotta, valkoiset viljelivät maata siellä ennen kuin Newton keksi painovoiman. Jos mikään aika ei puhdista heitä kolonialismin tahrasta, niin pitää muistaa, että bantut syrjäyttivät Khoisan-kansan, joka asutti nykyistä Etelä-Afrikkaa ennen heitä. Arkeologiset, osittain epävarmat, tiedot viittaavat siihen, että bantut tulivat alueelle noin 400 vuotta ennen valkoisia, eivät siis esihistoriallisina aikoina.

Nämä ovat niitä asioita, joiden liberaalit toivovat olevan vain pahaa unta. Heidän mielessään vain valkoiset ihmiset ovat uudisasukkaita ja kolonialisteja. Todellisuudessa juuri bantut levittäytyivät ympäri Afrikkaa, syrjäyttäen metsästäjä-keräilijät ja luoden samalla maatalouteen pohjautuvia yhteisöjä. Tällaista on tapahtunut koko ihmiskunnan historian ajan kaikkialla. Ilmeisesti kolonialismi sinänsä ei ole pahaa, vaan ainoastaan vahvojen valkoisten kansojen kolonialismi.

ea4Helposti unohtuu, että vuonna 1868 valkoisia oli enemmän kuin puolet maailman väestöstä ja mustia oli selvä vähemmistö. Kuten Lara Johnstone, aktivisti valkoisten pakolaisten puolesta, kirjoitti TOO:ssa:

Buurien apartheid-politiikan kannattajat ymmärsivät hyvin, että mustien eksponentiaalinen lisääntyminen johtaa valkoisten etnis-kulttuurilliseen tuhoon – myös Israelissa on oltu huolissaan samasta ilmiöstä… Jos ei tee mitään, se on kokonaisen kansan itsemurha. He myös näkivät mustien ’lisääntymiskampanjan’ sodanjulistuksena. Apartheid olikin heidän oikeutettu itsepuolustuksensa.

’Meillä on valittavana kaksi tietä, integraation tie, joka johtaa väistämättä kansamme tuhoon; tai apartheidin tie, joka säilyttää kaikkien rotujen identiteetin ja turvallisuuden ja jossa kaikki ryhmät voivat kehittää itseään omien taipumustensa mukaan samalla säilyttäen omat erityisominaisuutensa.’ – Tohtori D.F. Malan. 1947.

Tuomari Jason G. Brent vastasi näin apartheidia vastustaville epäilijöille, kun puhuttiin ANC:n ’lisääntymiskampanjasta’ ja ’itsepuolustussodasta’:

’Meidän pitää ymmärtää, että penis ja kohtu ovat kaikkein vahvin ase sodassa. Jos ette siis kykene saavuttamaan kohtuutta ryhmän lisääntymisessä puhumalla, keskustelemalla ja järjenkäytöllä, niin silloin heidän peniksen ja kohdun käyttönsä on sodanjulistus.’

Johnstone on mukana Jus Sanguinis –kampanjassa valkoisten pakolaisten auttamiseksi heidän paetessaan Etelä-Afrikasta. Kampanjan kotisivuilla esitetään hyvin perusteltuja argumentteja valkoisten ihmisten tilanteesta Etelä-Afrikassa. Sivuilla käsitellään jopa Jared Taylorin ja Frank Salterin kirjoituksia etnisistä geneettisistä intresseistä.

Mustat ovat tunnettuja erityisen julmista murhatavoista.
Mustat ovat tunnettuja erityisen julmista murhatavoista.

Selvästikään Gelernter ei halua puolustaa aparheidia ja hän leimaakin Etelä-Afrikan valkoiset ryhmäksi, jossa haisee ”apartheidin lemu”. Koska hän kirjoittaa Weekly Standard –julkaisuun, voimme olla varmoja, että hän suhtautuu suopeasti Israelin apartheidiin ja ymmärtää juutalaisvaltion väestöpoliittista ohjelmaa. Todellakin, hänen ideansa ”buurien etnovaltiosta” muistuttaa Israelia, juutalaista etnovaltiota. Hänellä on jopa idea ”todellisista itsepuolustusjoukoista, kuten IDF (Israelin ’puolustusvoimat’).”:

He voisivat ottaa oppia Singaporesta ja perustaa oman etnovaltionsa. Ulkomaisilla investoinneilla ja avulla he voisivat ostaa tarvitsemansa maa-alueen ja ostaa itsenäisyyden nykyisestä valtiosta. Alussa he voivat ostaa sotilaalliset palvelut yksityisiltä. He voisivat perustaa alhaisen verotuksen ja vapaan talouden maan, joka voisi hyötyä esimerkiksi Durbanin satamasta. Koska Etelä-Afrikka on romahtanut, niin Durbankaan ei ole enää 50 maailman suurimman sataman joukossa.

Tällainen visio on täysin realistinen, mutta vain, jos valkoiset irtisanoutuvat mustasta Etelä-Afrikasta. Ottaen huomioon valkoisten pitkän historian alueella ja heidän rakentamansa infrastruktuurin, olisi todellakin oikeus ja kohtuus, että he tekisivät niin.

Valkoisten väestöllinen tuho Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa on alkuvaiheessaan. Tätä ei voi kiistää. Etelä-Afrikassa meni alle 150 vuotta siihen, että valkoinen enemmistö muuttui alle 10 prosentin vähemmistöksi, mikä johtui ainoastaan hedelmällisyydestä. Etelä-Afrikan valkoiset joutuivat modernissa valtiossa vähemmistöasemaan ilman, että väestön vaihtamiseen oltaisiin tarvittu edes aggressiivista maahanmuuttopolitiikkaa! Esimerkiksi Euroopassa vapaa maahanmuutto tekee tilanteesta siis vielä huomattavasti vaarallisemman. Vuosisadan kuluessa valkoiset jäävät vähemmistöön kaikkialla. Jos katsoo 200 vuoden päähän, näkee valkoisten olevan pieni vähemmistö kaikkialla nykyisillä alueillaan. Tämä on kansanmurhaa juuri nyt.

lunapic_133408001021019_1-1-e1334080115895

Vaikka Etelä-Afrikan valkoisiin kohdistuva väkivalta on äärimmäinen esimerkki, me näemme rotuväkivaltaa valkoisia kohtaan kaikkialla valkoisissa maissa – ja aina vain enemmän. Pahinta on, että länsimaita hallitsee valkoisia vihaava eliitti, joka tekee kaikkensa kiihdyttääkseen valkoisten tuhoa. Ja he eivät piittaa siitä, että valkoiset joutuvat maksamaan tämän kaiken ja kärsivät siksi muun muassa seuraavista ongelmista: paikallisten vähenevä poliittinen valta, työmarkkinoiden muutokset, ympäristöongelmat ja julkisen rahoituksen ongelmat.

Seuraavien vuosikymmenien aikana valkoiset ovat jäämässä vähemmistöön maissa, joita he ovat hallinneet satoja ja jopa tuhansia vuosia. Kuten Etelä-Afrikan valkoiset, hekin joutuvat sitten elämään vähemmistönä vihamielisessä ympäristössä. Uudelle enemmistölle on ominaista matala älykkyysosamäärä ja erittäin korkea syntyvyys. Looginen seuraus tästä on valkoisen kansan kansanmurha.

Ainoa ratkaisu tähän on etnisten valkoisten valtioiden perustaminen. Tarve siihen on välitön Etelä-Afrikassa, mutta kaikkien valkoisten ihmisten ja kansojen olisi jo mietittävä tätä.

 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu englanniksi The Occidental Observerin sivuilla 19.2.2015.

14 kommenttia

 1. Tässä professori McDonaldin hienossa kirjoituksessa on eräs yksityiskohta, jonka jokainen juutalaisia rakastava painakoon sydämeensä:

  Ruotsin juutalaisbonnierit ovat vaatineet, ja saaneet, Ruotsiin satojatuhansia maahanmuuttajia.

  Kiitokseksi tästä RUOTSI ON NYT MAAILMAN KOLMANNEKSI ENITEN RAISKAAVA MAA ja RUOTSALAISET NAISET PELKÄÄVÄT KULKEA ILTAISIN ULKONA.

  Kiitos juutalaiset!

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. Kannattaa käydä henkilökohtaisesti Robbenilla, hijentyä ja samalla vaikka tutustua vaikka Mandelan tuotantoon. Kun palaat et ole sama ihminen tai sitten olet menetetty. Armahtava anteeksianto on kohdannut ja vapauttanut useita valkoisia – hienoa. Samoin Namibiassa, jossa ihmiset kohtaavat valkoisen ystävänä kaiken jälkeen – molemmin puolin, dokumentti tulossa ennen kesää.

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
  1. Voi hyvä Luoja teidän uskovaisten kanssa….

   ”Armahtava anteeksianto?”

   Tarkoitatko näitä mustien tappamia, kiduttamia, raiskaamia valkoisia kenties?

   Tarkoitatko sitä perhettä, jonka kotiin tunkeutui joukko mustia ja lasten ja isän oli katsottava ensin, kun mustat raiskasivat äärimmäisen julmasti äidin ensin monia kertoja ja sitten tappoivat hänet ja isän? Ehkäpä tarkoitat sitten jäljellejääneitä lapsia, jotka pakotettiin kiehuvaan veteen?

   Saivatko he anteeksiannon raiskausta katsoessa vai ammeessa?

   Minä en anna juutalaisille sitä anteeksi, että he olivat taas kerran mukana, kun valkoista kansaa sorretaan.

   Esim. nykyään ei enää Etelä-Afrikassa (niin kuin Ruotsissa) tilastoida murhaajan ja/tai raiskatun etnistä alkuperää, mutta JUUTALAINEN rekisteröidään uhrina.

   Minä oksennan tätä armahdusta. Minä oksennan näiden omahyväisten pirujen päälle, jotka ovat luoneet valkoisille tämän maanpäällisen Gehennan.

   Minä EN KOSKAAN anna sitä heille anteeksi. MINÄ MUISTAN.

   Plusääni(11)Miinusääni(1)
 3. Hei, kun käyt Darfurissa, Kakumassa tai tutustut Etelä-Sudanin köyhiin, sinäkin muutut. Totta – maailmassa on pahuutta ja vääryyttä ihonväriin katsomatta. On ollut rikkauksia hankkivia valkoisia jotka harrastivat jo ammoisina aikoina merimatkailua, matkustajat saivat soutaa ja arabit hoiti välitystä. Diktaattorit kautta aikojen kaiken rotuisina ovat päässeet levittämään kauheuksia, jotkut varastavat ja rettelöivät vain syystä kun rahaa ei ole ja nälkä on aina kaverina. Hyvää jatkoa.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
 4. Niin vielä, kyllä Waterfront on Kapissa on kivapaikka samoin junamatka Joburgista – Kapiin ja sieltä pohjoiseen -tasaista asfalttia Angolaa kohti, kaikki valkoista laatutasoa molemmat, vaikka mustat sen tekivät.

  Ken kulkee hän näkee, näin Namibialainen suuri Suomen ystävä kirjassaan toteaa. Maa joka tuki Suomea kun olimme sodassa, summa ei ollut mittakaavassamme suuri, sillä saatiin hankittua yhden sotilaan vaatetus: -Mutta se oli kaikki vähääkin vähemmästä kerätty. Mannerheim vastaanotti ja kiitti avunannosta.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
  1. Kuuntelin joku viikko sitten Juho-Pekka Rantalan juontaman radio-ohjelman, jossa aiheena oli kehitysapu. Haastateltavana oli pitkän linjan kehitysavun asiantuntija erityisesti Afrikassa. Vuosikymmenien saatossa auttamisen halu oli kuitenkin saanut rinnalle käytännön elämästä faktan: kehitysapu ei auta. Se on enää vain ideologisesti annettava raha ”valkoisen miehen taakasta”. Se passivoi kohdemaata kun alun perin sen tarkoitus on ollut saada jaloilleen ja omavaraiseksi. Luonnonrikkauksiahan silläkin mantereella riittää. Lisäksi osa avusta menee paikallisten hallitsijoiden ja muun eliitin taskuihin.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. Lisäksi kehitysyhteistyö on törmännyt erilaisiin hankaluuksiin käytännön tasolla. Maataloudessa traktoreita ei osata käyttää. Mosambikissa suomalaisten rahoittama ja rakentama kaivo oli parin kuukauden päästä kylän yleinen käymälä.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Se mitä Etelä-Afrikassa nyt tapahtuu tulee tapahtumaan myös Euroopassa ja USAssa mikäli JÄREISIIN toimiin sitä vastaan ei ryhdytä.

  Käytännössä ainoa keino on jakaa Etelä-Afrikka valkoisten ja mustien itsehallinto alueisiin.
  Valkoisille omat ja mustille omat alueet.

  Muuten mustat kannibaalit murhaavat(ja syövät)valkoiset.

  Tai…äärimmäinen vaihtoehto: paluu apartheidiin kertaa kymmenen. Valkoiset ottavat vallan maassa.
  En pidä tätä realistisena vaihtoehtona, koska muu maailma alkaisi syyttää rasismista.

  Ruotsi on tänään Euroopan raiskauspääkaupunki. Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta peräisin olevat maahanmuuttajat ovat syyllisiä pääosaan raiskauksista. Toisin sanoen muslimit. Eivät ääri-islamistit, vaan tavalliset muslimit.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 7. Tarvitsemme VALKOISIA valtioita joissa ei ole muita kuin valkoisia.

  Tämä on toteutettavissa.

  Tosin, ennen kuin se saadaan toteutettua miljoonat ihmiset tulevat kuolemaan kamppailussa valkoisten valtioiden puolesta. Rauhanomaisesti tätä ei ole mahdollista toteuttaa, koska sitä vastustaa raivotautisesti sekä omat, aivopestyt valkoiset että muut saastaiset ”kulttuurinrikastuttajat”.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. Kysymyksiä juutalaismedialle:

  Miksi JUUTALAISILLA pitää olla OMA VALTIO? Miksi JUUTALAINEN EI OLE MONIKULTTUURINEN massamaahanmuuton kannattaja omassa maassaan?

  Miksi VALKOISELLA EI SAA OLLA OMAA VALTIOTA? Miksi valkoisen pitää suvaita tolkutonta maahanmuuttoa, kun ah niin suvaitseva Bonnier vaatimalla vaatii 90.000 muslimia vuodesa Ruotsiin?

  Miksi VALITTU KANSA ei syleile muslimia, kun valittu kansa vaatii minua uhraamaan maani muslimien puolesta?

  Juutalainen on hyvä ja vastaa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 9. ”Miksi JUUTALAISILLA pitää olla OMA VALTIO? Miksi JUUTALAINEN EI OLE MONIKULTTUURINEN massamaahanmuuton kannattaja omassa maassaan?”

  Israelin väestöstä 17,3% on muslimeita, 2,0% kristittyjä, 1,6% druzeja…
  Vertailun vuoksi Suomessa alle 1% on muslimeita ja muut kuin kristityt uskontokunnat eivät pääse edes siihen prosenttiin.
  Monikulttuurisempi Israel on kuin useimmat länsimaat, jos uskonnosta puhutaan. Myös Israelin afrikkalaisperäinen juutalainen väestö on merkittävä (Israelissa on 125 000 etiopialaista juutalaista, joka on moninverroin enemmän kuin Suomessa afrikkalaista mustaa väestöä).

  ”Miksi VALITTU KANSA ei syleile muslimia, kun valittu kansa vaatii minua uhraamaan maani muslimien puolesta?”

  Kuten todettua, niin ”valitulla kansalla” on enemmän muslimeita maassa kuin sinä osaisit edes haaveilla. Ja hauskinta tässä on, että suurin osa niistä muslimeista on ennemmin Israelin kansalaisia kuin minkään naapurimaan (kyselytutkimusten mukaan noin puolet Palestiinan väestöstä valitsisi myös ennemmin Israelin kansalaisuuden kuin itsenäisen Palestiinan). Israelissa on kuitenkin kaikkia naapureitaan parempi elintaso, työllisyystilanne, sosiaalietuudet, infra, vapaampi, demokraattisempi sekä suvaitsevampi yhteiskunta ja koko Lähi-idän paras HDI (Human Development Index, joka mittaa yleistä hyvinvointia maassa).

  Plusääni(0)Miinusääni(7)
  1. Tyypillistä (juutalaista) tilastoilla harhauttamista.

   Naurettavaa vetää esiin joko ”17.3 % on muslimeja”, kun juutalaiset ajoivat maasta heti alkuun 800.000 palestiinalaista. Tottakai maassa on ”enemmän muslimeita”, kun maassa ei ollut muita kuin muslimeja (käytännössä), kun juutalaiset väkivaltaisesti ajoivat satojatuhansia pois ja ovat vuosikymmenten saatossa jo varmaan satojatuhansia tappaneetkin. Mm. viime kesänä Gazassa tuhansia. Kertakaikkisen juutalaista sontaa koko kirjoitus.

   Ruotsin mielipuoliset bonnierjuutalaiset vaativat Ruotsiin VUOSITTAIN nykyään 90.000 pakolaista. Saamieni tietojen mukaan (päivitä vain, ole hyvä) Israeliin tuli vuonna 2014 VIISIKYMMENTÄ. Kaikella kunnioituksella, mutta ajattelisit vähän, mitä kirjoitat.

   Kysynkin sinulta: Pääseekö Pohjois-Afrikasta satojatuhansia pakolaisia veneellä Israeliin? Minäpä vastaan: Yksikään ei pääse. Ei yksikään.

   Juutalaiset puhuvat AINA kahdella kielellä. Itse asiassa yhteenkään heidän väitteeseensä ei voi koskaan luottaa.

   Ja jos se niin HDI-ihana on niin miksi hyvä juutalainen ei auta Gazan ihmisiä. Miksi juutalainen ei uhraudu, kuten meiltä vaaditaan?

   Juutalainen valehtelee. Piste.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 10. ”Naurettavaa vetää esiin joko ”17.3 % on muslimeja”, kun juutalaiset ajoivat maasta heti alkuun 800.000 palestiinalaista.”

  Israelia perustettaessa suuri osa juutalaisista ja muslimeista poistui erillisille alueilleen täysin omatoimisesti, koska eivät halunneet jäädä ”väärän uskonnon maahan”. Muutamissa Israeliin jääneissä kaupungeissa juutalaiset jopa anelivat musliminaapureitaan jäämään, koska olivat eläneet näiden kanssa sovussa sekä symbioosissa vuosisatoja, mutta muslimien johtajat päättivät pakkoevakuoida kaikki. Heidän ajatuksensa oli, että arabivaltiot valtaisivat lupaamassaan hyökkäyksessä pian alueet takaisin osaksi arabivaltioita joka tapauksessa, joten evakko jäisi lyhytaikaiseksi. Toisin kävi.

  ”Tottakai maassa on ”enemmän muslimeita”, kun maassa ei ollut muita kuin muslimeja (käytännössä), kun juutalaiset väkivaltaisesti ajoivat satojatuhansia pois ja ovat vuosikymmenten saatossa jo varmaan satojatuhansia tappaneetkin. Mm. viime kesänä Gazassa tuhansia. ”

  Kuten sanottua, niin enemmistö juutalaisista, muslimeista, druzeista, kristityistä ja muista ryhmistä jakautui eri alueille omatoimisesti.
  Muslimit muuten karkottivat tai ajoivat erilaisin muin keinoin pois noin 850 000 juutalaista arabimaista sekä pakkotakavarikoivat näiden omaisuuden. http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_exodus_from_Arab_and_Muslim_countries

  ”Kertakaikkisen juutalaista sontaa koko kirjoitus.”

  Haista sinä natsi vittu. Seuraa vaikka Hitlerin esimerkkiä 30.4.1945.

  Plusääni(0)Miinusääni(7)
 11. Et sitten päivittänytkään tuota pakolaisten määrää?

  Kysyn vielä kerran: Kuinka monta muslimia/maahanmuuttajaa/pakolaista Israel otti viime vuonna?

  Ruotsi siis ottanee 90.000 ihmistä. Ottaako Israel kenties YHDEKSÄN?

  Israelia perustettaessa juutalaiset tulivat palestiinalaisiin kyliin ja ottivat ikiaikaiset asumukset ja palestiinalaisten asuttamat maat ja alueet aseilla uhkaamalla itselleen. Piste,

  Te juutalaiset tai juutalaisten nuolijat kertakaikkiaan valehtelette kaikessa ja koko ajan. Yksinkertaisesti MIKÄÄN juutalaisten antama informaatio ei ole KOSKAAN luotettavaa. Mikään kansa maailmassa ei valehtele koko ajan ja kaikesta niin kuin juutalaiset.

  Muslimien sijassa olisin tehnyt samoin. Tit for tat. Ehkäpä vielä joku kaunis päivä…

  Rupesit sitten haistattelemaan. 🙂

  Helpostipa pinnasi paloi. Onko hipiäsi kovin herkkä? Kenties se on kosher ja olet tottunut siihen. että maata suudellaan jalkojesi alla.

  Mutta minäpä kerron:

  Minä en suutele. Ei, en todellakaan.

  Otit mukaan Hitlerin. Hieno mies verrattuna ”Beirutin teurastajaan” Ariel Sharoniin. Itse asiassa hieno mies verrattuna yhteenkään sontavaltio Israelin johtajaan. Siellä ei ole ollut yhtäkään johtajaa, jolla eivät kädet olisi aamusta iltaan siviilien veressä.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat