Totuus Neuvostoliitosta

Jotta voisi ymmärtää täysin, mitä Neuvostoliitto todellisuudessa oli, on ensin kysyttävä mitä on pohjimmiltaan kommunismi. Kommunismin juuret ovat vuonna 1789 käynnistyneessä Ranskan suuressa vallankumouksessa, joka oli käytännössä vapaamuurarien johtama kapina Ranskan kuningasta sekä katolista kirkkoa vastaan. Katolinen kirkko on ollut perinteisesti vapaamuurarien tärkein vastustaja ja vielä tänäkin päivänä katolinen kirkko kieltää kristityiltä liittymisen vapaamuurareihin. Vapaamuurarien korkeinta hierarkkiaa Euroopassa edusti tuolloin Baijerin Illuminaatti, jonka johdossa oli kristityksi tekeytynyt krypto- juutalainen Adam Weishaupt. Weishaupt kuului myös katolisen kirkon jesuiittoihin, joka itseasiassa oli kabbalisti-juutalaisten soluttama organisaatio, mutta tähän aiheeseen voidaan palata tarkemmin myöhemmin.

Ranskan vallankumouksesta on oleellista ymmärtää, että se toimi vapaamuurarien ja kabbalisti juutalaisten kostona 1300-luvun tapahtumille, jolloin Ranskan silloinen kuningas Filip IV Kaunis katolisen kirkon avustuksella tuhosi Temppeliherrain Ritarikunnan, joka oli Jerusalemissa Salomonin temppelistä saamiensa ohjeiden mukaan alkanut harjoittaa Luciferin palvontaa sekä pankkitoimintaa ja oli näin saavuttanut merkittävää valtaa Euroopassa. Sittemmin jäljelle jääneet temppeliritarit pakenivat Skotlantiin ja loivat vapaamuurarien Skottilaisen riitin, joka on käytännössä juutalaista-kabbalaa ei-juutalaisille.

Vallankumouksen myötä katolisen kirkon valtionkirkon asema tuhottiin ja lukuisia pappeja murhattiin. Puhuttiin uskonnonvapaudesta ja ihmisoikeuksista, mutta todellisuudessa tämän avulla juutalaiset onnistuivat saamaan täydet kansalaisoikeudet Ranskassa ja tien valtaan ja harjoittamaan rajoittamattomasti pankkitoimintaa.

Ranskan vallankumouksen ns. iskulause on itseasiassa suoraan lähtöisin vapaamuurareilta: vapaus, veljeys ja tasa-arvo. Alkuperäisessä muodossaan tämä kuului vapaus, tasa-arvo, veljeys tai kuolema, eli joko olet veljeskunnan puolella tai heitä vastaan. Alla olevassa kuvassa Ranskan vallankumouksen ihmis- ja kansalaisoikeuksien julistuksen yläpuolella loistaa vapaamuurarien jumalan Luciferin symboli; kaikennäkevä silmä pyramidin sisällä. Tätä usein valheellisesti väitetään kristinuskon jumalan symboliksi, mutta juuri vapaamuurarithan vastustavat kristinuskoa ja ajoivat valtionkirkon alas Ranskassa, joten he eivät todellakaan asettaisi Kristinuskon jumalan symbolia kuviinsa.

Pian Ranskan vallankumouksen jälkeen katse alkoi kääntyä toisen kristityn valtion, Tsaarin Venäjän, tuhoamiseksi.

Vallankumous ja ihmisten agitointi propagandalla oli havaittu toimivaksi menetelmäksi horjuttaa olemassaolevia valtarakenteita. Käsitteen kommunismi lanseerasi ensimmäinen ranskalainen vallankumouksellinen vapaamuurari Rousseau du ruisseau, kuten selviää mm. Harvardin ja Princetonin historian professori James Billingtonin kirjassa Fire in the Minds of Men vuodelta 1980. Kommunistinen utopia tasa-arvoisesta yhteiskunnasta on siis samaa utopista uutta maailmaa, Uutta maailmanjärjestystä, jota vapaamuurarit myös tänä päivänä pyrkivät rakentamaan. Todellisuudessa kyseessä on kuitenkin huijaus ja vallan siirtäminen pienelle eliitille, jonka muodostavat kabbalisti-juutalaiset. Juuri näin kävi Neuvostoliitossa, jossa kaikki valta oli vallankumouksen jälkeen juutalaiseliitillä.

Rothschildien pankkisuku on aina ollut juutalaisessa hierarkiassa korkealla ellei jopa korkeimmalla jalustalla. Heidän yhteytensä vapaamuurareihin on selvä ja juuri he ovat antaneet Baijerin Illuminaatille ja Ranskan vallankumoukselle taloudelliset edellytykset. Rothschildit rahoittivat USA:ssa muita juutalaissukuja, joista sitten kohosi merkittäviä pankki- ja talousdynastioita; kuuluisimpana ja merkittävimpänä voidaan mainita Rockefellerit.

Juutalaiset pankkiirit, Jacob Schiff sekä Max Warburg toimivat bolshevikkien rahoittajina sekä huolehtivat mm. Lev Trotskista tämän ollessa USA:ssa ennen vallankumousta. Kommunismi ja bolshevismi oli lopulta täysin juutalaisten rahoittama liike. Juutalaisia olivat mm. kommunistisen manifestin luoja Karl Marx (Mordechai Levy) sekä vallankumouksen johtajat Lev Trotski (Lev Bronstein), Lenin, Lev Kamenev (Lev Rozenfeld), Alexander Pavrus (Israel Gelfand), Grigory Zinoviev (Apfelbaum), Jacob Sverdlov sekä monet muut.

Kommunistisessa symbolismissa keskeinen hahmo on Prometheus, koska mytologian mukaan hän kapinoi jumalaa vastaan antaen tulen (tiedon, valaistumisen) ihmisille. Prometheus oli erityisesti sankari Karl Marxin kirjoituksissa. Prometheus nimi elää nykyaikana edelleen vasemmistolaisissa ja ateistisissa piireissä (esim. rippikoulun vastine ateisteille on Prometheus leiri). Todellisuudessa Prometheus on Luciferin vertauskuva. Lucifer edustaa kapinaa kristinuskon Jumalaa vastaan ja nimi Lucifer merkitsee “Valontuojaa”. Aivan kuten Prometheus oli kapinoija ja tulen tuoja; tulen joka siis symboloi valoa, valaistumista, valistusta.

Vapaamuurarien jumala, Lucifer, siis voidaan symbolisesti esittää Prometheuksena ja juuri tämän vuoksi Prometheuksen patsas komistaa Rockefeller Centerin pääsisäänkäyntiä:

Neuvostoliitto oli siis juutalaiseliitin hallitsema tyrannia, jossa Ranskan vallankumouksen tyyliin suoritettiin puhdistus murhaten älymystöä, kirkon edustajia sekä tietysti kristittyjä. On arvioitu, että Neuvostoliiton gulag-leireillä sai surmansa jopa 20-30 miljoonaa ihmistä. Lisäksi Ukrainassa 30-luvulla keinotekoisesti aiheutetun nälänhädän, Holodomorin, seurauksena kuoli arviolta 5-7 miljoonaa Ukrainalaista. Tämä on varoittava esimerkki siitä mitä kristinuskoa vihaava ja ei-juutalaisia eli goyimia orjina ja eläiminä pitävä Talmudistinen juutalaisuus saa aikaan, kun se saavuttaa täyden vallan.

 

Artikkeli on julkaistu alunperin Totuusblokissa.

Lue myös:

Vapaamuurarit
Juutalaisten rooli bolsevikkivallankumouksessa Venäjällä
Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin? Osa 1.
Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin? Osa 2.
Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin? Osa 3.

4 kommenttia

  1. Juutalaisuus edustaa absoluuttista pahuutta ja saatanallisuutta. I maailmansodassa puolestaan selkeästi tapatettiin eurooppalaisia vuosia, kunnes moraali voitiin murtaa ja yrittää koko maailman bolshevisointia Kansainliiton kera. Pääajatus oli kuitenkin kruunupäiden valtakuntien kaataminen mullistukseksi. Ilmeisesti ainakin puoli maailmaa oli tarkoitus bolshevisoida aluksi tai katsoa, kuinka hyvin se onnistuu.

    Plusääni(12)Miinusääni(2)
  2. Kaveri kävi juuri Kiinassa, jossa hän vieraili pienessä kylässä, jossa paikallinen juhla alkoi neljän rikollisen teloituksella niskalaukauksilla. Kaveri oli hieman ihmeissään, sillä koti-Suomessa juhlat eivät ole alkaneet samaan tyyliin sitten kevään 1918, jolloin hän, eikä edes hänen isänsä olleet edes syntyneet sitä näkemään ja kokemaan. Kommunistinen puolue elää ja voi hyvin Kiinassa ja vastustajat tapetaan Leninin aloittamalla ”neuvostotyylillä”.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
  3. Neuvostoliitto elää ja voi hyvin itärajamme takana juuri nyt!

    Plusääni(2)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat