Tri Ted Broer – rokotteet, nagalaasi ja GcMAF

Hagmann & Hagmann Report –radio-ohjelman juontaja Doug Hagmann haastatteli lääkäri Ted Broeria. Kaksikko keskusteli mahdollisista syistä kesän 2015 katoamisvyyhdin taustalla, jolloin ainakin viisi vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin erikoistunutta lääkäriä kuoli tai katosi hämäräperäisissä olosuhteissa.

Lähetyksen ensimmäiset 29 minuuttia käsittelee rokotteita ja lääkäreiden kuolemantapauksia.

 

Doug Hagmann:

Kuuntelette Hagmann & Hagmann Report –ohjelman erikoislähetystä. Tänä iltana erityisvieraanamme on Ted Broer. Ted Broer on http://healthmasters.com/ sivuston ylläpitäjä. Ted, voit aloittaa.

Ted Broer:

Kiitän. Alustan illan puheenaihetta hieman ennen kuin aloitamme.

Lähetys on suunnattu vain vaihtoehtomedialle. Esittämäni näkemykset ovat joko henkilökohtaisia mielipiteitäni, tai ne edustavat mainittujen artikkeleiden tai tutkimusten esittämiä kantoja. En aio ottaa kantaa siihen, ovatko GcMAF –yhdisteestä esitetyt väitteet paikkansa pitäviä vai eivät. En ole koskaan myynyt GcMAF:a. En edes tiedä mistä sitä voi ostaa. En ole koskaan käyttänyt kyseistä yhdistettä. Yksikään tuntemani lähde ei myy sitä, ja ainoa eurooppalainen valmistaja lopetti toimintansa viime kuussa, kun lääkäreiden kuolemantapaukset sattuivat.

Selvennän hieman. Viimeisten viikkojen ja viimeisen kuukauden aikana monet vaihtoehtohoitoihin erikoistuneet lääkärit ovat kuolleet täällä Floridassa. He ovat kuolleet salaperäisesti eikä kukaan tiedä todellista kuolinsyytä. Kyseessä on ollut joko itsemurha tai sydänkohtaus tai ruumis on vain löytynyt autosta. Jokainen näistä Floridassa kuolleista lääkäreistä on yhteydessä tri Gonzalesiin ja tri Bradstreetiin. He tutkivat autismia ja sen syitä.

Haluan että otatte kynän ja paperia, sillä asiat, joista tulen kertomaan teille, herättävät äärimmäisen vahvoja reaktioita, ja muutamat niiden parissa työskennelleet ihmiset ovat poistuneet keskuudestamme.

Nämä asiat ovat olleet tiedossa jo jonkun aikaa. He tiesivät millaisen tiedon kanssa työskentelevät ja olivat mukamas erittäin, erittäin varovaisia. Osaa heistä syytettiin GcMAF -proteiinin käytöstä, ja FDA ilmeisesti ratsasi useita heidän tiloistaan, useita viikkoja ennen kuin he tekivät itsemurhan tai kuolivat yllättäen.

Kuulostaa monimutkaiselta, mutta aion tänään käsitellä tapauksen niin yksinkertaisesti, että jokainen ymmärtää sen. Kun kuulet käsitteet ensimmäistä kertaa, ne kuulostavat oudoilta.

Gc-proteiini on kehon proteiini, jota kehon makrofagit käyttävät. Makrofagit ovat soluja, jotka tappavat syöpäsoluja. Ne pysäyttävät sytokiinimyrskyt ja voivat olla osallisena sytokiinimyrskyissä. Selitämme käsitteet muutamassa minuutissa. D-vitamiinimolekyylit kiinnittyvät Gc-proteiineihin. Doug, kuinka monesti olenkaan kehottanut nauttimaan D-vitamiinia päivittäin. Sen merkitystä ei voi korostaa liikaa. Aion myös kertoa muista tavoista, joilla maailman väkilukua yritetään pienentää.

Mikä mielenkiintoista, D-vitamiini kiinnittyy Gc-proteiiniin ja tästä yhdisteestä käytetään nimeä GcMAF. GcMAF on immuunijärjestelmän entsyymiproteiini, josta käytetään myös nimitystä D-vitamiinia sitova proteiini Makrofageja aktivoiva tekijä. Yksinkertaisesti selitettynä: GcMAF on mahdollisesti tehokkain syöpäsoluja tuhoava tekijä, jota immuunijärjestelmä kykenee tuottamaan. Nagalaasiksi kutsuttu yhdiste heikentää immuunijärjestelmän toimintaa. Syöpäsolut ja virukset tuottavat kyseistä entsyymiä/proteiinia, mikä heikentää immuunijärjestelmän toimintaa ratkaisevasti. Sen ja autismin ja muiden sairauksien välillä on havaittu yhteys, ja joista tulemme keskustelemaan illan aikana.

Syntyy seuraavanlainen tilanne: jos Gc-proteiini ei voi muuttua GcMAF-proteiiniksi, koko immuunijärjestelmän toiminta on vaarassa. Edellä mainitut lääkärit havaitsivat, että nagalaasientsyymiä päätyi elimistöön joko virusten tai rokotteiden välityksellä. Kyseessä on siis entsyymi, joka tuhoaa immuunijärjestelmän. Sanon sen toistamiseen. Koska ilmeisesti kyseiset henkilöt ovat kuolleet enkä voi keskustella heidän kanssaan; he huomasivat, että syöpäsolujen ja virusten tuottamaa nagalaasientsyymiä/proteiinia on päätynyt elimistöön immunisaation välityksellä. Joko siten, että ne ovat sisältäneet virusta tai pistos itsessään on sisältänyt nagalaasia.

Löytö on huonoa mainosta koko lääketieteelliselle yhteisölle ja koko immunologien ammattikunnalle ja kaikille niille, jotka valmistavat rokotteita. Ilmeisesti he eivät pitäneet näiden henkilöiden toiminnasta. En tiedä mitä heille on käynyt, totean vain etteivät he ole enää keskuudessamme.

Käy siis seuraavalla tavalla: Gc-proteiini ei voi kiinnittyä D-vitamiiniin nagalaasin vuoksi. Näin ollen nagalaasi edesauttaa syövän kehittymistä.

Keskustellaan hieman nagalaasista. Tiedetään että autististen lasten elimistön nagalaasipitoisuus on erittäin korkea. Heidän mielestään virusperäinen nagalaasiproteiini ei ollut läsnä lasten synnyttyä, vaan se oli peräisin muualta, heidän mukaansa rokotteista. Huomautan uudelleen, en osallistunut tutkimuksiin enkä ole nähnyt kaksoissokkoutettuja kliinisiä tutkimuksia.

Luen teille nagalaasista kirjoitettua tietoa. Nagalaasi on proteiini, jota kaikki syöpäsolut ja virukset tuottavat. Sen virallinen nimi – pitkä sellainen – on N-asetyyli-alfa-galaktoaminidaasi. Käytän jatkossa nimitystä nagalaasi. Nagalaasi aiheuttaa immuunikatoa. Autististen lasten elimistöissä on havaittu korkeita pitoisuuksia. Nagalaasi estää elimistöä muodostamasta GcMAF:ia, jota syntyy kun D-vitamiini sitoutuu Gc-proteiiniin. Näin ollen immuunijärjestelmä ei toimi niin kuin sen pitäisi. Kun immuunijärjestelmä ei toimi, syöpäkasvaimet ja virusinfektiot voivat levitä rajoittamattomasti.

Koska syöpäkasvaimet tuottavat nagalaasia, sen avulla kasvaimet voidaan havaita varhaisessa vaiheessa. Nagalaasitasoja seuraamalla saadaan tarkkaa ja luotettavaa tietoa syövän, AIDS:in ja muiden kroonisten sairauksien tilasta. Lainaan erästä kappaletta tri Tim Smithin kirjasta: Nagalaasi on kuin häivepommittaja, syöpäsoluista tai viruspartikkeleista vapautuva nagalaasi-entsyymi tähtää T- ja B-lymfosyyttien GcMAF-proteiinin kannalta merkittäviin pintarakenteisiin, ja pyyhkäisee ne pois uskomattoman tarkalla täsmäpommilla.

Kuinka suuresta tarkkuudesta on kyse? Nagalaasi paikantaa kohdan ja hyökkää yhtä tiettyä kahden elektronin sidosta vastaan, joka löytyy vain 420. aminohappoparin välistä valtavan suuresta proteiinimolekyylistä, joka on yksi kymmenistä tuhansista proteiineista, ja joista jokainen sisältää miljoonia eletroneja.

Tätä voidaan verrata siihen, että tietty suurkaupungin puistonpenkki tuhottaisiin selektiivisesti 6000 mailin päästä. Mikä hämmästyttää vieläkin enemmän, sikäli kun se on mahdollista, on se, ettei nagalaasi ikinä osu harhaan, joten oheisvahinkoa ei synny.
“Kuten tiedät, GcMAF on soluviestinnässä käytetty glykoproteiini, joka mahdollistaa makrofagien löytävän kohteet nopeasti ja hyökkäävän ja tuhoavan virukset ja syöpäsolut. GcMAF aktivoi makrofagit, mikä käynnistää immuunipuolustusmekanismin.”
Kun kyseisen proteiinin tuotanto estyy, nagalaasi pysäyttää kaikki syöpäsoluja ja viruksia tuhoavat mekanismit, ja syöpäsolut ja virukset voivat levitä rauhassa. Mainitut lääkärit ilmeisesti ajattelivat, että nagalaasi oli peräisin rokotteista, joko viruksista tai sellaisenaan. Näitä rokotteita annettiin lapsille, joille oli kehittymässä autismi ja joiden elimistön nagalaasipitoisuus oli alunperin erittäin korkea. Eli mitä he yrittivät kertoa on se, että nagalaasin ja immuunijärjestelmän heikkenemisen välillä on yhteys.

Gc-proteiini on keskeinen osa immuunijärjestelmää. Sitä on veressä, ja jos vereen lisätään nagalaasia, elimistö ei voi tuottaa GcMAF:a. Toistan sanomani. On myös osoitettu, että se auttaa neurologisiin sairauksiin kuten Parkinsonin tautiin, Alzheimeriin, reumaperäiseen niveltulehdukseen, tulehdusperäisiin sairauksiin ja diabeettiseen retinopatiaan.

Mitä tulee autismiin, tri James Bradstreet on hoitanut jopa 1100 potilasta GcMAF:n avulla, joista 85 % reagoi hoitoon. Tämä ei mukamas voi pitää paikkaansa. Tulokset osoittivat, että hoitoon reagoineiden määrä noudatti kellokäyrää, ja 15 prosentilta potilaista hävisi kaikki oireet (ja 15 prosenttia ei reagoinut millään tavalla). 15 prosenttia autistisista potilaista ei ollut enää autistisia. GcMAF poisti kaikki oireet. Nagalaasi oli estänyt yhdisteen toiminnan. Sekä kokeelliset että kliiniset tulokset vahvistavat havainnon. GcMAF:lla on kasvainten kasvua hidastava vaikutus, ja se vaikuttaa erityyppisiin syöpäkasvaimiin. Toisin sanoen, heidän mukaansa yhdiste voi pienentää – heidän mukaansa se voi parantaa – rinta-, eturauhas- ja munuaissyövän. GcMAF –molekyyli syntyy, kun Gc-proteiinista irtoaa kaksi sokerimolekyyliä. Kasvaimet vapauttavat entsyymiä, jota kutsutaan nagalaasiksi. Nagalaasi vaurioittaa proteiinia siinä määrin, ettei se enää kykene kiinnittymään D-vitamiiniin.

Nagalaasia siis päätyy elimistöön jotain kautta, ja mainittujen lääkäreiden mukaan rokotteista. GcMAF palauttaa solun energiatasapainon. Sokerista energiansa saavat kasvainsolut muuttuvat terveiksi, happiaineenvaihduntaa käyttäviksi soluiksi, jotka eivät toimi loiseliön tavoin. GcMAF edistää makrofagien kykyä eliminoida syöpäsoluja ja virusten tartuttamia soluja. Immuunijärjestelmän toiminnan tehostuminen ja kasvaimen verisuoniston kasvun hidastuminen auttaa syövän ja neurologisten sairauksien kuten autismin, kroonisen väsymyksen, Parkinsonin ja Alzmerin taudin kanssa.

Hän jatkaa ja toteaa että yhdiste on vapaasti saatavilla, mutta ei enää. Yhdistettä tuottanut eurooppalaislaboratorio on suljettu. Samanaikaisesti mainitut lääkärit poistuivat keskuudestamme.

Kent Heckenlively kirjoittaa toisessa artikkelissa Dr. Bradstreet, Nagalase and the Viral Issue in Autism:

Tri Bradstreet on kuluneiden kuukausien aikana tutkinut nagalaasia, joka on hänen mukaansa entsyymi, jota “syöpäsolut ja virukset tuottavat”. Hänen mielestään on epätodennäköistä että autistisilla lapsilla olisi diagnosoimaton syöpä, ja näin ollen epäilykset kohdistuvat viruksiin. Bradstreet kirjoittaa, “Virus tuottaa nagalaasientsyymiä osana kiinnittymisproteiinejaan. Sen ansiosta virus pääsee solun sisään, ja myös elimistön immuunipuolustus heikkenee, mikä kasvattaa viruksen selviämistodennäköisyyttä.”

Tri Bradstreet jatkaa, ”On todennäköistä, että immuunijärjestelmän toimintahäiriöt ja autististen henkilöiden autoimmuuniongelmat välittyvät pitkäkestoisten, ratkaisemattomien virusinfektioiden välityksellä”. Sanojensa mukaan hän on testannut noin 400 autistista lasta viruksen läsnäolosta viestivän nagalaasin varalta. Hänen mukaansa lähestulkoon 80 prosentilla tasot olivat huomattavan korkeat. Hän toivoo että tutkimus on pian valmis julkaistavaksi ja tieto tulee olemaan “yksi tärkeimmistä kehitysaskelista lasten kliinisen hoidon saralla viimeisen 15 vuoden aikana”.

Tietenkään näin ei tule käymään, sillä on kuollut.

Jatkan lukemista ja sitten siirrymme muihin aiheisiin, sillä haluan että mahdollisimman moni kuulee tästä. Kyseessä on artikkeli D-vitamiinin osuudesta tyypin 2 diabeteksen kehityksessä. Mietit ehkä, kuinka tämä liittyy autismiin? Selitän sen pian.

Viime vuosien aikana on selvinnyt, että matalilla D-vitamiinitasoilla on yhteys insuliiniresistenssin ja diabeteksen kanssa. Insuliiniresistanssin peittoamalla voidaan ehkäistä tyypin 2 diabetes ennen kuin se edes syntyy. Tämänhetkisen tiedon perusteella D-vitamiinin antaminen voi ehkäistä insuliiniresistenssiä. Artikkelin laatineet tutkijat ovat tohtori Meredith Hawkins ja Preeti Kinshore. Hän sanoo:

On tärkeää että makrofagit, nuo immuunijärjestelmän pölynimurit, ovat erikoistuneita immuunisoluja, jotka hyökkäävät tunkeutujia vastaan. Tutkijoiden mukaan niillä voi olla toinenkin tehtävä, eräänlaisina puhdistajina. Kun rasvasolut kasvavat liian suuriksi ja kuolevat, makrofagit hävittävät kuolleen kudoksen. Kinseyn mukaan tämä selittää sen, miksi näitä soluja on niin runsaasti rasvakudoksessa, ja miksi ylipainoisten tai liikalihavien tulehdukset ovat usein vakavampia kuin muilla.

Selitän nyt miten tämä liittyy diabetekseen.

Viimeisimpien tutkimusten mukaan makrofagien toiminta voi aiheuttaa ongelmia diabeetikoille. Makrofagit tuotavat kemikaaleja joita kutsutaan sytokiineiksi (nämä synnyttävät tulehdustilan), joista osa viestii elimistön muille osille. “Ne voivat häiritä insuliinin toimintaa maksassa ja lihaksissa” Kishore toteaa. “Mitä enemmän sytokiineja, sitä korkeampi insuliiniresistanssi” mikä on tyypin 2 diabeteksen avaintekijä.

Tästä seuraa sytokiinimyrskyksi kutsuttu tila. Kun makrofagit eivät saa riittävästi D-vitamiinia, ne vapauttavat suuria määriä sytokiineja. Eli, jos henkilöt saavat näitä kemikaaleja, tätä nagalaasia, D-vitamiini ei kiinnity makrofagiin, ja kun näin käy, makrofagit synnyttävät ns. sytokiinimyrskyn. Tämän yhteydessä elimistöön lähtee mittava määrä signaaleja – kemiallisia viestejä – mikä aiheuttaa tulehdustilan. Tämä aiheutti lähes jokaisen kuolemantapauksen espanjantautiepidemian yhteydessä vuonna 1918. Uhrien elimistössä riehui sytokiinimyrsky, ja heidän keuhkonsa täyttyivät nesteestä, joka oli peräisin sytokiinimyrskystä. Kaikki johtui D3-vitamiinin puutteesta, mikä olisi estänyt makrofageja tekemästä näin. Kemikaaleja, jotka kyseiset lääkärit löysivät, on lisätty ihmisten kehoon estämään D-vitamiinin kiinnittyminen makrofagiin, mikä aiheuttaa kaikki mainitut ongelmat, myös tyypin 2 diabeteksen ja sytokiinimyrskyt.

He jatkavat:

Kishore tutkii parhaillaan keinoja, joilla makrofagien aktiivisuutta voitaisiin hillitä (jotta sytokiinimyrskyt voidaan pysäyttää). Huomattuaan että makrofageilla on erityinen reseptori D-vitamiinia varten, Kishore päätti testata saako D-vitamiinin puute makrofagit toimimaan aktiivisemmin – vaikuttamalla insuliiniresistenssiin ja tulehdusprosessiin (sytokiinimyrskyt). “Kun elimistössä on vähemmän D-vitamiinia, makrofagit ovat aktiivisempia” Kinshore toteaa. “Uskomme, että kun näille henkilöille annetaan D-vitamiinia, tulehdusreaktiot ovat lievempiä.”

Erityisesti DTP-rokotteen jälkeen syntyy reaktio, josta tri Russell Blaylock on puhunut. Sitä kutsutaan enkefaliitiksi. Kun noin 18 kuukauden ikäiselle vauvalle annetaan toinen tai kolmas tehostepiikki, kehossa alkaa sytokiinimyrsky, sillä elimistö ei voi käyttää D-vitamiinia, mikä saa aivot turpoamaan. Lapsi itkee tuntikausia selkä kaarella. Tapauksia esiintyy jatkuvasti, yleensä jos soitat pistoksen antaneelle lääkärille, hän sanoo “Joo, se kuuluu asiaan, menee ohi seuraavan päivän aikana.”

Tätä kutsutaan enkefaliittiseksi itkuksi, joka johtuu aivojen turpoamisesta ja painautumisesta kalloa vasten. Hullua, tiedän. On oikeasti vaikea uskoa että tällaista tapahtuu. Ja sitten, hän sanoi että kun D-vitamiinitasot nousevat, kaikki erilaiset oireet katoavat. Lisäksi, kun D-vitamiini ei voi kiinnittyä makrofagiin, sytokiinien tuotanto alkaa, mikä aiheuttaa mittavan sydän- ja verenkiertoelimistön tulehdustilan ja johtaa sydän- ja verenkiertoelinten sairauksiin ja plakin kertymiseen valtimoihin.

Yritän siis sanoa, että kun kyseistä kemikaalia, nagalaasia, päätyy elimistöösi, se aiheuttaa plakin kertymistä valtimoihin, sydänsairauksia ja diabetesta, ja sen että kuolet näihin tauteihin huomattavasti nuorempana kuin normaalisti.

Tässä toinen artikkeli. Artikkeli on aivan loistava, kirjoittajien nimet: Jisu Oh, Amy E. Riek, Isra Darwech, Katsuhiko Funai, JianSu Shao, Kathleen Chin, Oscar L. Sierra, Geert Carmeliet, Richard E. Ostlund Jr. ja Carlos Bernal-Mizrachi. Artikkelin nimi: Deletion of Macrophage Vitamin D Receptor Promotes Insulin Resistance and Monocyte Cholesterol Transport to Accelerate Atherosclerosis in Mice

Toisin sanoen, kun elimistössä on nagalaasia, D-vitamiini ei kiinnity makrofageihin, mikä aiheuttaa tulehdustilan verenkiertoelimissä. Valtimot kovettuvat nopeammin, sydänvaivoja esiintyy tiuhempaan tahtiin ja ihmiset kuolevat nuorempana.

[Kuolleet] tutkijat työskentelivät tämän parissa. He yhdistivät kaiken mainitsemani sairauksiin, joita Uusi maailmanjärjestys käyttää eugeniikka-ohjelmassaan. Heidän tavoitteenaan on vähentää maailman väestön määrää. Juuri sen vuoksi nämä tyypit eivät ole enää keskuudessamme, ainakin luulisin näin.

Tässä päivitys eräältä toiselta sivustolta. Sivusto on päivitetty heinäkuussa 2015. Sivustolla mainitaan, ettei GcMAF:a enää myydä, sillä valvontaviranomaiset sulkivat sitä valmistaneen yhtiön. Ja on sanomattakin selvää, että GcMAF tehtävä ja rooli immuunijärjestelmässä, tutkimusten mukaan GcMAF voi auttaa parantamaan myös muita sairauksia, jotka liittyvät heikentyneeseen immuunijärjelmään. Näitä ovat autismi, krooninen väsymysoireyhtymä, Lymen tauti, AIDS, HIV, fibromyalgia, joista on nähty lupaavia merkkejä, osteoporoosi, Hodgkinin tauti, punahukka, MS-tauti, Parkinsonin tauti ja niin edelleen. Nagalaasi on entsyymi, joka estää makrofagien pintojen D-vitamiinireseptoreita aktivoitumasta. Sen seurauksena makrofagit eivät aktivoidu tarvittaessa ja immuunijärjestelmä ei kykene puolustautumaan tunkeutujia vastaan.

Kaikki mitä näissä artikkeleissa mainitaan, olen kaivanut ne internetistä tai ne on lähetetty minulle, sen vuoksi koska nämä lääkärit tapettiin.

Lisään vielä yhden asian. Luen teille mitä Wikipediassa sanotaan sytokiineista. Sytokiinit on laaja ja löyhä välittäjäaineiden ryhmä, johon kuuluu pienikokoisia proteiineja (~5-20 kDa). Elimistö käyttää näitä solujen väliseen viestintään. Solut vapauttavat niitä ja ne vaikuttavat muiden solujen toimintaan. Sytokiinit voivat myös osallistua autokriiniseen signalointiin. (Sytokiinimyrskyt)

On sanomattakin selvää, että sytokiinien aiheuttamat sivuvaikutukset on yhdistetty moniin sairauksiin ja oireisiin, aina skitsofreniasta vakavaan masennukseen ja Alzheimerin taudista syöpään. Normaalisti kudos pysyy kunnossa, kun erityyppiset solut ovat tekemisissä toistensa kanssa, ja viestit välittyvät kiinnikemolekyylien ja sytokiinien välityksellä. Normaalin signalointimekanismien häiriintyminen, esimerkiksi syöpäkasvaimen tapauksessa, uhkaa kudoksen rakennetta. Sytokiinien liikatuotanto voi laukaista tilan, jota kutsutaan sytokiinimyrskyksi. Tämä saattoi aiheuttaa vakavat tulehdusreaktiot TGN1412–lääkkeen kliinisissä kokeissa.

Sytokiinimyrskyt oli yleisin kuolinsyy vuoden 1918 “espanjantauti” pandemian aikana. Ihmisistä, joilla oli terve immuunijärjestelmä, kuoli suhteessa suurempi osa, sillä heidän elimistönsä tuotti vahvemman immuunireaktion, mikä nosti sytokiinitasoja. Toinen esimerkki sytokiinimyrskystä on akuutti haimatulehdus. Sytokiinit liittyvät tapahtumaketjun kaikkiin vaiheisiin, joka johtuu elimistön tulehdusoireyhtymästä ja monielinhäiriöstä.

Sillä on myös yhteys tuberkuloosiin. Kaikki mainitut sairaudet johtuvat nagalaasista. Tieto nagalaasin vaikutuksista oli syy miksi he [lääkärit] eivät ole enää keskuudessamme. He keskustelivat siitä mitä on tekeillään – Bradstreet ja Gonzales – ja heillä oli lääkäreistä koostuva aktiivinen ryhmä täällä Floridassa, ja he työskentelivät yhdessä.

Toistan sen mitä olen todennut moneen kertaan. [Kun nagalaasia päätyy elimistöön rokotuksen yhteydessä], makrofagit eivät voi aktivoida D-vitamiinia kunnolla. Tämä saa ne sekoamaan ja vapauttamaan suuria määriä sytokiineja aiheuttaen sytokiinimyrskyn, joka aiheuttaa aivojen turvotusta, mikä johtaa usein autismiin. Sen lisäksi sillä on yhteys aikuisiän diabetekseen, syöpään ja sydänsairausriskin kasvuun. Kaikki tämä vain siksi, koska he halusivat tuoda nagalaasin vaikutukset kaikkien kollegoidensa tietoon kaikkialla Yhdysvalloissa. Sen vuoksi tästä aiheesta on syytä puhua tänä iltana, koska Uusi maailmanjärjestys ei halua ihmisten tietävän kuinka nagalaasia päätyy lasten elimistöön. Joko se päätyy sinne virusten mukana rokottaessa, tai sitä injektoidaan suoraan sellaisenaan. Juuri tätä he ajoivat takaa ja luultavasti juuri siksi he eivät ole enää keskuudessamme.

Onko sinulla kysyttävää, Doug? Asia on monimutkainen, tiedän sen.

Doug Hagmann:

Kerratakseni nopeasti, sanot siis että GcMAF on, oikeasti, tuota, sitä valmistetaan, elimistö tuottaa sitä luonnostaan. Se on luontainen hoitomuoto – tuota, asettelen sanani varovaisesti – ainakin yksi yritys on tutkinut asiaa tieteellisesti, ja se on suljettu, sen on osoitettu tehoavan autismiin, sen avulla voidaan hoitaa autismia, munuais-, maksasairauksia jne. myös syöpää ja diabetesta.

Ted Broer:

Eli lähes täydellinen sattuma Uudelle maailmanjärjestykselle. Floridassa on lääkäriryhmä, joka hoitaa autistisia potilaita hyvällä menestyksellä – tai näin on väitetty – 85 % reagoi hoitoon, 15 % parantuu täysin, ja nyt huomataankin, että kas kummaa, nämä henkilöt ovat tehneet itsemurhan koska heillä oli masennusta tai jotain.

Lisään vielä: en ole masentunut, en käytä huumeita, verenpaineeni on normaaleissa rajoissa, en käytä trisyklisiä antidepressantteja tai serotoniinin takaisinoton estäjiä eikä minulla ole itsemurha-ajatuksia. Haluan vain että mahdollisimman monet kuulevat aiheesta. Haluan, että kaikki tietävät että olen onnellinen ja terve ja voin hyvin. Sydämeni ja verenkiertoelimistöni ovat loistavassa kunnossa. En siis ole aikeissa heittää lusikkaa nurkkaan lähiaikoina. Aihe on äärimmäisen tärkeä ja kaikkien tulisi olla tietoisia siitä.

Eli lääkäreitä vastaan hyökättiin koska he tutkivat kuinka nagalaasi päätyi elimistöön, sillä se vaikuttaa immuunijärjestelmän toimintaan perustavanlaatuisesti. Kun sitä kerran päätyy elimistöön, se estää D-vitamiinia kiinnittymästä makrofageihin eikä elimistö kykene parantamaan itseään. Ja sillä selvä. Se ei enää kykene siihen, ja se johtaa kuolemaan.

Doug Hagmann:

Selvä, osaatko vastata tähän. Nagalaasi – onko kyseessä uusi yhdiste mitä lisätään rokotteisiin – ja sitä kautta lasten, aikuisten ja kaikkien muiden elimistöihin, vai onko sitä käytetty pidempään?

Ted Broer:

Syöpäsolut tuottavat nagalaasia estääkseen kehon immuunijärjestelmää toimimasta. He havaitsivat, että ennen pistoksia lasten nagalaasitasot eivät olleet poikkeavia, mutta pistosten jälkeen heidän nagalaasitasot olivat nousseet kattoon – ja heillä diagnosoitiin autismi. Eli se, mitä he yrittivät selvittää, oli mistä nagalaasi oli peräisin. Joko rokotteissa oli viruksia – kuten tiedämme, että poliorokotteisiin lisättiin simian 40 (SV-40) syöpävirusta 60-luvulla, ja nykyään 100 miljoonalla yhdysvaltalaisella on paljon korkeampi riski sairastua – se on heidän geeneissään, ja se siirtyy myös epigeneettisesti seuraavalle sukupolvelle. Nykyään luu-, rinta- ja aivokasvainten määrät ovat nousseet Yhdysvalloissa, mikä johtuu nimenomaan simian 40 rokotteista. Sitä lisättiin poliorokotteisiin jo 60-luvulla. Ne ovat tehneet näin jo kerran aiemmin, he yrittivät löytää vedenpitäviä todisteita. Miksi tällä hetkellä joka 58. lapsi on autistinen. Tähän saatat vastata, “Mitä väliä? Minun lapseni ei ole autisti.”

Nyt kaikkien korvat hörölle. Kaliforniassa astui voimaan laki, jonka mukaan lapsen vanhemmilla ei ole enää oikeutta kieltäytyä uskonnollisista tai vakaumuksellisista syistä. Lapset on pakko rokotuttaa. He yrittävät runnoa läpi lakia, joka tekisi myös aikuisten rokotuksista pakollisia. Kun tämä menee läpi, he voivat lisätä rokotteisiin mitä tahansa. Muistan muutama vuosi sitten H1N1-tapauksen kanssa mitä tapahtui Euroopassa. Kokonainen erä oli päätynyt Puolaan, ja muistatkos tämän, niissä oli elävää virusta. Mieti. Nämä virukset vahingoittavat kehoamme, aiheuttavat syöpää, vapauttavat nagalaasia, ja nämä tutkijat pyrkivät selvittämään mitä tekemistä nagalaasilla ja viruksilla oli toistensa kanssa, vai lisättiinkö nagalaasia sellaisenaan. Katsos, kun nagalaasia päätyy elimistöön, elimistö sammuttaa makrofagien B-reseptorialueet. Ne eivät enää toimi, ja ne vapauttavat runsaasti sytokiineja, mikä johtaa aivojen turvotukseen. Ne myös aiheuttavat tulehdustilan, jolla on yhteys sydänsairauksiin ja diabetekseen.

Tiedämme ennestään, että sydänsairaudet ovat tulehdusperäisiä. Kuinka moni ottaa vuosittaisen flunssarokotteen? Kukaan ei tiedä mitä ne sisältävät. Sillä ei ole mitään väliä mitä etiketissä lukee. Paitsi jos se käsitellään ja analysoidaan laboratoriossa. Juuri näin kävi Euroopassa muutama vuosi sitten. He saivat satoja tuhansia rokoteampulleja, ja joku sanoi, “Aion nimittäin testata tämän ja katson mitä täältä löytyykään”. Sitten hän sanoi, “Hyvänen aika, näissä on elävää virusta”. Mutta eipä mitään, he toteavat, “Hups, meidän moka”.

Kyseessä ei ole vahinko. Tällaisia asioita ei tapahdu vahingossa. Olen istunut 400 tuntia biokemian laboratoriossa Floridan valtiollisessa yliopistossa. Tällaista ei tapahtu suuressa mittakaavassa vahingossa. Niin ei vaan käy.

 

Lähetyksen loppuosan voit kuunnella täältä. Video julkaistu 26.7.2015

Lue myös:

Omituisia kuolemantapauksia: murhauttaako lääketeollisuus toisinajattelijoita?
Kuolleet lääkärit: salaliitto vai sattumaa?

2 kommenttia

  1. http://100777.com/nwo/barbarians#19

    ”Cancer. He said. ”We can cure almost every cancer right now. Information is on file in the Rockefeller Institute, if it’s ever decided that it should be released. But consider – if people stop dying of cancer, how rapidly we would become overpopulated. You may as well die of cancer as something else.” Efforts at cancer treatment would be geared more toward comfort than toward cure. There was some statement that ultimately the cancer cures which were being hidden in the Rockefeller Institute would come to light because independent researchers might bring them out, despite these efforts to suppress them. But at least for the time being, letting people die of cancer was a good thing to do because it would slow down the problem of overpopulation.”

    Teollisuusmaiden väestöähän tuossa etenkin vähennetään, koska syöpään kuollaan lähinnä siellä. Tietenkin on kyse mammonasta ja talmudistisesta vihasta ja sodasta. Vain tietty määrä orjia jää goijimeista ja heidän hengellään ei ole väliä.Päinvastoin, kuolemaa ja kärsimystä tovotaan

    Plusääni(17)Miinusääni(0)
  2. katso: Fogerty International Proceedings, ol.31, No 3, May-June 1972

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat