Trump puhui ”globalisteista” ja ”pankkiireista” – juutalaisten reaktio nolostuttaa vasemmistoa

Vaaliraha ja suuret pankit ovat olleet valokeilassa Yhdysvaltojen presidentinvaalikampanjoiden aikana (1, 2). Monet juutalaisryhmät vaikuttavat pitävän tätä kiusallisena asiana.

Viimeisin rahoituskohu sai alkunsa, kun republikaanien Donald Trump hyökkäsi vaalipuheessaan ”globalisteja” ja ”kansainvälisiä pankkiireja” vastaan. Kulttuurimarxistinen Mother Jones –lehti kutsui puhetta ”Trumpin historian äärimmäisimmäksi ja vihaisimmaksi”.

Puhe herätti raivokkaan reaktion, vaikka siinä ei mainittu kertaakaan juutalaisia, sionismia tai Israelia.

Amerikkalainen vasemmistojulkaisu Counterpunch pitää aiheesta puhjennutta keskustelua paitsi typeränä myös nolona: Miksi niin monet juutalaisaktiivit menivät heti puolustuskannalle, kun Trump arvosteli pankkiireja? Eikö pankeista saa puhua?

Counterpunchin mukaan yhä useampi Trumpin globalisaatiovastaisista puheista pyritään Yhdysvalloissa leimaamaan ”antisemitismiksi”:

”Heidän logiikkansa on tämä: joka kerta, kun Trump haukkuu Washington-sisäpiiriläisen tai kansainvälisen vallanpitäjän, tahtoisi hän todellisuudessa sanoa ’juutalainen!’. […]

Taktisesti antisemitistisyytösten tavoitteena on aina lopettaa keskustelu. Kun joku sanoo, että ’globalisti on kiertoilmaisu juutalaiselle’ tai ’kansainvälisten pankkien syyttely on antisemitististä’, tahtoo hän käytännössä suojella globalisteja ja monikansallisia pankkeja kaikelta kritiikiltä.

Counterpunchin mielestä on erityisen harmillista, että juuri juutalaiset itse ovat alkaneet pitää pankkikritiikkiä juutalaiskritiikkinä:

Jos juutalaiset itse yhdistävät globalismin juutalaisuuteen, eikö se tarkoita, että globalistit TODELLA OVAT juutalaisia?

Jos ’kansainväliset pankkiirit’ on [juutalaisten mielestä] kiertoilmaisu ’juutalaiselle’, yksinkertaisen logiikan mukaan kansainvälisten pankkiirien on oltava juutalaisia!

Seuraukset ovat yksinkertaisia – globaalista eliitistä puhuminen on lopetettava. Se, joka ei tottele, on juutalaisia vihaava kiihkoilija, jonka ADL [upporikas äärisionistinen lobbausjärjestö. Suom. huom.] ottaa seuraavaksi hampaisiinsa.”

religion-diplomacy-politics

ADL-johtaja, juutalainen Jonathan Greenblatt on Counterpunchin mukaan antanut julkisen suosituksen, etteivät presidenttiehdokkaat puhuisi aiheista, jotka voivat synnyttää ”antisemitismiä”.

Counterpunch kertoo, että pankkihysteria on levinnyt jo Trump-kampanjan ulkopuolelle.

Esimerkiksi juutalainen Wall Street Journal –toimittaja Bret Stephens vaati, että konservatiivitoimittaja Laura Ingraham saisi potkut, koska Ingraham oli puhunut ”globalistien salaseurasta”.

Stephensin mukaan on selvää, että ”globalistisella salaseuralla” tarkoitetaan aina juutalaisia.

Kohussa naurettavinta on kuitenkin se, että myös Trump itse on riippuvainen juutalaisista rahoittajista ja globalistipankkiireista (1, 2). Tuoreimmassa kohussa on kyse puhtaasta poliittisesta teatterista.

 

Lue myös: ”Antisemitismin” vastainen Internet-meemi kääntyi itseään vastaan

2 kommenttia

 1. Juutalaiset voivat möläyttää mitä tahansa johtavasta roolistaan länsimaiden hallitsijoina eivätkä valkoisten kansojen syvät rivit silloinkaan näitä tunnustuksia noteeraisi. Usein juutalaiset ovat näin tehneetkin joutumatta koskaan vastuuseen teoistaan. Massat ovat niin tietämättömiä, etteivät edes käsitä, mitä heille tehdään, kun taas ei-juutalainen ”eliitti” tapaa olla niin korruptoitunut, että tietoisesti katsoo juutalaisten rikokset läpi sormien, ja vieläpä usein ottaa itsekin osaa niihin.

  Trump taas on vain osa juutalaisten pyörittämää poliittista teatteria, jossa luodaan harhakuva vaikuttamisen mahdollisuudesta ja poliittisista vaihtoehdoista – (((demokratia))). Juutalaisia hän ei koskaan tule nimeämään eivätkä hänen vihjailunsa pankkiireista ja globalisteista aiheuta todellista vaaraa juutalaisille, sillä kuten yllä totesin, ihmiset ovat keskimäärin niin tyhmiä, etteivät hahmota todellisuutta, vaikka se tuijottaisi heitä suoraan silmiin. Muutamat harvat osaavat yhdistää johtolangat, mutta valtava enemmistö jatkaa uinumista, vaikka heiden eteensä ladottaisiin kokonainen kasa todisteita. Tarvitaan voimakas poliittinen liike, joka ottaa massoja voimallisesti kädestä ja opastaa nämä totuuden äärelle. Eivät 1930-luvun saksalaisetkaan tienneet paljoakaan juutalaisten vallasta ennen kuin Hitler heitä tästä valisti. Nykyisin tietoisuus on tuotakin aikaa matalammalla tasolla samoin kuin juutalaisen median ja muiden valtarakenteiden pihtiote on entistäkin tiukempi.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 2. Erittäin hyvä ja totuudellinen puhe. Vain viime silaus jäi puuttumaan. Eli ”pahan” sanomienen suoraan: Juutalainen.
  Vaalipuhe on aina vaalipuhe, vallankin kun tietää, että Yhdysvaltoja ei ole ILMAN JUUTALAISIA. Eikäpä Eurooppaakaan. Tämä tulee aina muistaa kun pilkkaa tuota ”rampaa ankkaa”. Trump ei voi elää ilman juutalaisia ja Israelia. Jos hän niin tekee, hän kuolee. Voi kuolla nytkin. Aivan kuten J.F. Kennedy.
  Mahdollisuuksien rajoissa kirkkaan helposti, vai sanoisinko sumean helposti – presidentinvaalit voivat olla ”itävaltalaiset” -vaalit, jolloin reihellisillä vaaleilla pyyhitään persettä ja liberaalit, demokraatit, juutalaiset sekä kommunistit / vasemmisto ”tehtailee” ääniä käkikello-killarylle siihen malliin, että sitä voi verrata Neuvostoliiton bolsevikki diktaattori Josif Stalin kannatuslukemiin 99,99%. Killary 121%. No, kiva että George Washington, Benjamin Franklin, Abraham Lincoln, Thomas Jefferson, Tarja Halonenkin Marilyn Monroe ja Kari Mäkinenkin saivat ”äänensä” kuuluville. Sanoisinko hitsorian havinaa. Tosin ”Sinivalkoisen äänen” Pekka Tiilikaisen äänestyslappu hylättiin, koska se oli niin täynnä isänmaallista paskaa, että se katsottiin natsin antamaksi häväistykseksi. Sitävastoin lukuisat ”kirkkoveneet” hyväksyttiin, koska ne ilmiselvästi tarkoittavat Killarya. Tosin eihän sukupuolia ole kaksi, joten olisi voitu lukea myös Trumphin eduski.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat