Lista Donald Trumpin tärkeimmistä juutalaisista yhteistyökumppaneista

Useat vaihtoehtomediat ovat kutsuneet Amerikan republikaanien presidenttiehdokasta Donald Trumpia riippumattomaksi todellisen opposition edustajaksi. Väite on valheellinen.

Uutisoimme jo toukokuussa, että Trump on palkannut Goldman Sachsille ja George Sorosille työskennelleen juutalaisen Steven Mnuchinin vaalikampanjansa rahoituspäälliköksi. Vaikka Trump on kalastellut ääniä eliittivastaisilla lausunnoillaan, puhuvat hänen konkreettiset tekonsa puolestaan.

Juutalaiset järjestöt ovat vastustaneet kovaan ääneen Trumpia siksi, että tämä vaatii tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa (1, 2). Kun Trumpin nousua ei lopulta onnistuttu estämään, ovat Mnuchinin kaltaiset aktivistit päättäneet tehdä hänestä vaarattoman tarjoamalla rahaa.

Yhteistyö amerikanjuutalaisten kanssa on jatkunut kuitenkin jo paljon pidempään. Kriittinen blogisti kokosi listan Trumpin muutamista tärkeimmistä juutalaisista yhteistyökumppaneista:

 • Michael Cohen – Trumpin tärkeimmän konsernin, Trump Organizationin varapäällikkö
 • Gil Dezer – Trump Dezer Development –kiinteistöfirman johtaja
 • Michael Dezer – Trump Dezer Development –kiinteistöfirman perustaja
 • Alan Fishman – Trumpin tärkeimmän lainoittajan, Ladder Capitalin puheenjohtaja
 • Alan Garten – The Trump Organizationin johtokunnan jäsen
 • Michael Glassner – Donald J. Trump for President, Inc. –yhtiön varakampanjajohtaja sekä yhtiön kansallinen poliittinen johtaja
 • Jason Greenblatt – The Trump Organizationin johtokunnan jäsen ja lakipäällikkö
 • Carl Icahn – Vuosikymmeniä Yhdysvaltoja terrorisoinut talousrikollinen, joka on tukenut näkyvästi Trumpin presidenttikampanjaa. Trump on luvannut tehdä Icahnista Yhdysvaltojen valtiovarainministerin, vaikka tämä on vuosikymmenten ajan tuhonnut amerikkalaisia työpaikkoja toimimalla yrityskaappaajana (1, 2, 3).
 • Charles Kushner – Trumpin yhteistyökumppani Kushner Companiesin perustaja
 • Jared Kushner – Kushner Companiesin toimitusjohtaja ja Donald Trumpin tyttären aviomies
 • Yael Kushner [entinen Ivanka Trump] – Donald Trumpin juutalaiseksi kääntynyt tytär, The Trump Organizationin johtokunnan jäsen
 • Richard LeFrak – Trumpin yhteistyökumppani LeFrak Organizationin toimitusjohtaja
 • Corey Lewandowski – Donald J. Trump for President, Inc. –yhtiön kampanjapäällikkö
 • Stephen Miller – Donald J. Trump for President, Inc. –yhtiön poliittinen neuvonantaja
 • Sam Nunberg – Donald J. Trump for President, Inc. –yhtiön entinen poliittinen neuvonantaja
 • Stewart Rahr – Trumpin yhteistyökumppani Kinrayn entinen omistaja
 • George Ross – The Trump Organizationin johtokunnan jäsen
 • Phil Ruffin – Treasure Island Hotel and Casinon omistaja, Trumpin yhteistyökumppani ja ystävä
 • Felix Sater – The Trump Organizationin entinen neuvonantaja
 • Allen Weisselberg – The Trump Organizationin johtokunnan jäsen ja rahoituspäällikkö
 • Lara Yunaska – Donald Trumpin pojan, Eric Trumpin juutalainen vaimo

 

Lue myös: Miksi kirjoitamme juutalaisista 1, 2

8 kommenttia

 1. Alun alkaen on ollut vaaraton. Hänen mentorinsa oli mafioso ja huippueliitin edustaja Roy Cohn, joka oli jo Joseph McCarthyn handleri ja päällystakki. McCarthy oli tosin ilmeisesti varsin aito ilmiö ja siksi hänet syrjäytettiin ja murhattiin alkoholistiparantolassa. Mossad-taustaisten tahojen tuella rikkaaksi noussut Trump on Jenkkilän Soini. Juutalaismielinen täysin. Esim. taannoisella Skotlannin vierailullaan Trump piti kahdenkeskisen palaverin Robert Murdochn kanssa.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 2. Kolikolla on kaksi puolta. Mutta kun koko kolikko on väärennetty, kumpikin puoli on väärä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. Minusta vaikuttaa siltä, että Trump oli juutalaisen eliitin puolella alusta lähtien, ja kaikki sanaharkka juutalaisten ja Trumpin välillä on ennalta sovittua näytöstä.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Pystyykö Usa:ssa mikään tai kukaan toimimaan ilman, että on pakko palvella näitä juutalais-amerikanomistajia. Ei taida pystyä.
  Se maa on vallattu tälle orjuutus-koneistolle, jonka luomisessa juutalaiset ovat mestareita.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 5. Höh, ja minä kun luulin että jokin muuttuisi uudella mantereella jos Trump pääsisi valtaan. Mutta näköjään mikään ei muutu. Toisaalta, Amerikan yhdysvallathan täytettiin euroopasta pois potkituilla ihmisillä. Ne ovat euroopas saastan jälkeläisiä, joten mitä muuta niiltä voi odottaa?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Trumppi on todellakin jenkkilän Soini, eli täysin uskollinen Israelille ja juutalaisille oligarkeille. Siinä sitä ”oppositiota” kerrakseen. Persuihin ja muihin reinoihin toki uppoaa Trumpin populismi ja ”isänmaallisuus”, kun muslimit sitä ja tätä ja kaikkein pahin ongelma maailmassa. Vimosen päälle huijari ja rahamiesten taskussa.

  https://www.youtube.com/watch?v=D2UO8GwB9TE

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Juutalaisvastainen uutis-sivusto http://www.infostormer.com ”Destroying Jewish Tyranny” kannattaa myös kritiikittömästi Trumppia ja uutisoi hänestä vain positiiviseen sävyyn, vaikka kaveri on täysin juutalaismielinen ja sen huomaa kaikesta. Sivusto on muutenkin todella vihamielinen ja julkaisut ovat kovin alatyylisiä. Myös Carolyn Yeagerin jutut Trumpista on ihmetyttänyt jo pitkään. Myös Putinia puolustellut, kun joku oli tuonut esille holokaustihuijauksen neuvosto-juuret. Putella ei hänen mukaansa ole mitään voitettavaa, mikäli toisi tämän huijauksen esiin. No ei tietenkään ole, koska hän ei ole kansan mies, vaan juutalaisten mies.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 7. http://carolynyeager.net/least-ten-jewish-traitors-among-signers-letter-opposing-trump

  Mielestäni Yeager on epärehellinen tässä oikea vs. vasen -asetelmassa. Kommenttiosiossa nimimerkki Franklin Ryckaert aloittaa keskustelun, että eräällä sivustolla on ollut puhetta siitä, onko Trump aito vai feikki, eli onko juutalaisten ohjauksessa vai ei. Yeager ohittaa kysymyksen vastaamalla, että koko sivusto on kyseenalainen, eikä anna painoarvoa sille, koska siellä kannustetaan olemaan äänestämättä. Yeagerin mielestä äänestämättä jättäminen on erittäin typerää ja toivoton suuntaus. Hän siis antaa ymmärtää, että ”vain äänestämällä voit vaikuttaa”. Näin siis sanoo laskelmoiva poliitikko, joka haluaa pitää asiat ennallaan. Aivan kun mitään muuta vaihtoehtoa ei ole olemassa, kuin nämä asetetut pellet (demokratiahuijaus). Trump on aivan päivänselvä Israelin mies (ja kunnon sika!), ja silti Yeager häntä fanittaa, sivuuttaen kaikki ristiriitaiset seikat. Alkaa kuvottamaan koko tyyppi. Hän dissaa kaikkia, jotka kritisoivat tai edes epäilevät Trumppia.

  Onko Trump ajamassa FEDiä alas? EI.
  Onko Trump kyllästynyt juutalaiseen koronkiskontarahajärjestelmään ja haluaa siihen muutoksen? EI.
  Onko Trump katkaisemassa napanuoraa Israelin mielivaltaiseen johtoon? EI.
  Onko Trump vetämässä USAn joukkoja pois lähi-idästä? EI.
  Onko Trump juutalaiskriittinen? EI.
  Onko Trump lopettamassa amerikkalaisten verorahojen lähettämistä Israeliin? EI.

  Jne.

  Mutta hei, ei näillä niin väliä. Äänestää silti kannattaa!

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat