Tulkaa ja ryöstäkää meidät

Suomalaiset ovat osoittautumassa typeräksi laumakansaksi. Suuri osa suomalaisista on valmis rajoittamaan maahantuloa. Presidentti Sauli Niinistön puheenvuoron jälkeen yhä useampi uskaltaa sanoa ääneen, että kyseessä on kansainvaellus.

Suomeen tulee paljon ihmisiä lähinnä paremman elintason toivossa, ja monet ovat jo osoittaneet halveksivansa paikallista tapoja ja kulttuuria. Osa on jopa “kääntynyt” hetkeksi “kristityksi”, koska tämän jälkeen he voivat perustella turvapaikanhakemuksessa ja myöhemmin valituksessa hallinta-oikeudelle sen, että kotimaassa uhkaa kuolema.

Samaan aikaan Suomea on vuosikaudet markkinoitu maailmanlaajuisesti koko maailman sosiaalitoimistona useilla eri kielillä ja erittäin yksityiskohtaisesti. Suomalaiset ruikuttavat veronkorotuksista tai leikkauksista, yrittäjät maksuista ja muista, osa julistaa maailmanloppua, mutta kukaan ei juuri ole välittänyt siitä, että joukko isänmaanpettureita tai muuten laumahenkisiä suomalaisia on lähettänyt viestin maailmalle – tulkaa ja ryöstäkää meidät, tulkaa me maksamme kaiken.

ryosto1

Muun muassa Infopankki-sivusto, jota operoi Helsingin kaupunki yhteistyössä Kelan kanssa, on tehnyt todella törkeätä työtä Suomen tuhoamiseksi.

Infopankin kielet ovat suomi, ruotsi, englanti, viro, ranska, venäjä, somali, serbokroatia, turkki, arabia, persia, kiina, espanja, albania ja kurdi. Kieliversiot ovat identtisiä, jolloin käyttäjä voi siirtyä yhdellä klikkauksella saman sivun eri kieliversioihin, näin mainostetaan sivustolla.

ryosto2 ryosto3

Sivustolla yksityiskohtaisesti kerrotaan suomalaisesta sosiaalijärjestelmästä ja siitä, miten tänne voi tulla loisimaan ja miten rahaa jaetaan tekemättä mitään. Suomalaiselle uuden sukupolven “röksypöksylle” ja maailmanhalaajalle tämä rahanjako voi tuntua aivan luonnolliselta asialta, mutta parille kolmelle miljardille, jotka asuvat muualla – tämä on unelma.

Suomesta löytyy vielä henkilöitä, jotka ovat ylpeitä tästä sivustosta, ja löytyy ”professoreita” jotka laskevat, että sivusto tuo säästöjä ja vähentää viranomaistyötä. Todellisuudessa sivuston pyörittäjät ja sen kannattajat edustavat viidettä kolonnaa ja muodostavat näin turvallisuusriskin lastemme tulevaisuudelle.

ryosto4

Korostan, että mikään selitys kustannustehokkuudesta ja viranomaistyön säästöistä ei voi olla mikään älykkään ihmisen peruste kertoa miljoonille ihmisille maailmalla Suomen sosiaaliturvasta.

Esimerkiksi kyseisen sivuston suosio on kasvanut vuosi vuodelta, ja sivuston kävijöistä vuonna 2015 oli 51% Suomen rajojen ulkopuolelta. Sivun katseluja oli yhteensä lähes 2,8 miljoonaa. Suosituimmat sisällöt, joita käyttäjät hakivat, olivat osiosta “turvapaikanhakijana Suomessa”. Top 10 -maihin, joista oli käyty tutkimassa kyseistä sivustoa, kuuluvat Irak, Iran ja Turkki.

Sivuston suora ja epäsuora rahoitus veronmaksajien kukkarosta olisi välittömästi lopetettava, ja palvelu vierailla kielillä on ajettava alas ensitilassa.

Palvelu toimii rajuna vetovoimatekijänä ja on verrattavissa J. Sipilän tekoon tarjota oma talo laittomille turvapaikanhakijoille, sillä erolla, että Infopankki-sivuston toiminta on jatkuvaa ja houkuttelee ihmisiä yhä enemmän ja enemmän ja eri maista.

PS. mitkään leikkaukset, veronkorotukset ja palveluiden alasajo eivät tule tasapainottamaan budjettia, koska tämän kaltaisten sivustojen toiminta on Suomessa hyväksytty kansalaisten ja myös maahanmuuttokriittisten päättäjien joukoissa, eikä tällä hetkellä herätä mitään tunteita.

 

Artikkeli julkaistu alunperin MV-lehdessä.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat