Turkki on avannut rajansa Kreikkaan pyrkiville siirtolaisille, myös Suomea uhkaa ”turvapaikanhakijoiden” aalto

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan vahvistaa, että Turkki on avannut rajansa pakolaisille Turkista EU:hun. Erdokanin mukaan Turkki ei enää kykene huolehtimaan uusista Syyriasta saapuvista pakolaisista. Suomen poliittinen koneisto on haltioitunut haalimaan Välimeren alueen pakolaisleireiltä ”turvapaikanhakijoita” Suomeen, välittämättä kotimaan heikossa-asemassa olevasta väestöstä.

Konflikteja Kreikan rajalla

Kreikan hallitus on ilmoittanut puolestaan estäneensä 4 000 siirtolaisen tulon Turkista. Maan poliisi on pysäyttänyt ”pakolaisten” saapumisen rajan yli Kreikkaan voimatoimin. Poliisi on ampunut kyynelkaasua kohti tunkeutujia Länsi-Turkissa sijaitsevalla Edirnen rajatarkastuspisteellä.

Erdoganin mukaan rajalle tulevien määrä voi tänään nousta jopa 30 000 ihmiseen.

Miksi Turkki avasi rajansa?

Miksi valtamedian mukaan Turkki ei aio sulkea rajaansa?

– Miksi? Koska Euroopan unionin täytyy pitää lupauksensa, Erdogan sanoi tänään Istanbulissa.

Turkki sekä EU solmivat vuonna 2016 pakolaissopimuksen, jolla tavoiteltiin ”turvapaikanhakijoiden” saapumisen rajoittamista Eurooppaan. Turkin mukaan Euroopan Unioni ei ole tehnyt riittävästi pakolaisten auttamiseksi.

Recep Tayyip Erdogan.
Recep Tayyip Erdogan.

Turkin todellinen syy rajojensa avaamiseen

Suurin syy siihen, että Turkki näyttä nyt avanneen rajansa maasta poistuville ”pakolaisille” johtuu Idlibin tilanteesta.

Yhdysvallat ja Turkki nimittäin ilmaisivat hiljattain tyytymättömyytensä Syyrian hallinnon puolustuksellisille sotatoimille, yhteistyössä Venäjän kanssa, Isis-terroristi solujen rippeitä vastaan Syyrian Idlibissä. Tähän viitaten Erdogan ja Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump keskustelivat Pohjois-Syyriassa sijaitsevan Idlibin maakunnan kriisin lopettamisesta, josta kertoo Turkin presidentinkanslia.

Yhdysvallat ja muut läntisen koalition tietyt valtiot, mukaan lukien Turkki, ovat katsoneet karsaasti Israelin ja Yhdysvaltojen kouluttamien1 Isis-terroristen ja muiden sen kaltaisten ääriryhmien kukistumista Syyriassa. Tämä johtuu siitä, että sionistinen länsi ei päässyt tavoitteeseensa itsenäisen ja taloudellisesti globaalista finanssijärjestelmästä riippumattoman Syyrian ja sen hallinnon nujertamisessa. Tässä on oleellisin syy Turkin sotatoimille Syyriaa vastaan sekä sen rajojensa avaamiselle, ja kuten myös Yhdysvaltojen poliittiselle raivolle.

Turkin kiihtyvillä sotilaallisilla hyökkäyksillä suvereenia Syyrian valtiota vastaan, läntinen liittouma pyrkii lietsomaan sodan ilmiliekkeihin Syyriassa, että Bašar al-Assad hallinto saataisiin viimein kukistettua.

Suomen poliittinen koneisto haluaa kiihkeästi ottaa vastaan ”turvapaikanhakijoita”

Suomen poliitikot ovat luvanneet auliisti avata rajansa uudelle ”turvapaikanhakijoiden” invaasiolle.

Yle uutisoinnin mukaan hallituspuolueet ovat päässeet sopuun siitä, miten Suomi tulee toimimaan Välimeren alueella pakolaisleireillä olevien turvapaikanhakijoiden suhteen.

Uutisoinnin mukaan oli sovittu, että Kreikasta, Kyprokselta, Maltalta ja Italiasta voidaan leireiltä hakea Suomeen 175 henkilöä. Kerrotaan, että ensisijaisesti kyseeseen tulevat alaikäiset henkilöt, myös yksinhuoltajaperheiden noutaminen on täysin mahdollista. Hallituspuolueiden saavuttaman päätöksen mukaan näiden henkilöiden pitäisi olla Afganistanista, Syyriasta tai vastaavista kriisimaista. Afganistan ei kuitenkaa ole mikään kriisimaa, josta pitäisi paeta jonnekkin.

Ilmoitettu ”turvapaikanhakijoiden” lukumäärä on aivan vertauskuvallinen, kyseinen lukumäärä voi olla mikä tahansa, sen jälkeen, kun Turkki on avannut rajansa. Eihän Suomen äärimmäistä monikulttuurisuutta ihannoivan, ja toisaalta kansaansa sekä isänmaataan pilkkaavan poliittisen mafian muukalaisystävällisyydellä ole todellakaan rajoja.

Sisäministerillä on huoli maailman väestöstä, mutta kotimaan rutiköyhiä ei auteta

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) kommentoi hallituksen päätöstä vihreiden puoluevaltuuskunnan kokouksen aluksi Helsingissä.

Maria Ohisalo.
Maria Ohisalo.

– Meidän pitää auttaa näitä ihmisiä ja ennen kaikkea lapsia. Tämä on inhimillinen päätös ja osoittaa, että Suomi kunnioittaa ihmisoikeuksia, Ohisalo sanoo.

Ohisalon mukaan turvapaikanhakijoiden ottamisesta päätetään poliittisesti valtioneuvoston istunnossa ensi viikolla. Ohisalo ei tarkemmin määritellyt sitä, milloin ensimmäiset näistä turvapaikanhakijoista voisivat saapua Suomeen.

Yhteiskunnallinen ja sosiaalinen eriarvoisuu ovat nyky Suomessa kärjistyneet, ja maassa on nykyisin likipitäen miljoona hyvin puutteenalaista ihmistä. Tästä huolimatta sisäministerin ja muiden poliittisten päättäjien mielenkiinto ja huoli kohdistuu maailman muukalaisiin uusliberalistisen monikultuurisuuden nimissä. Tämä on sanoin kuvaamattoman törkeää oman maansa kansalaisten halveksuntaa ja pilkkaamista. Kuitenkaan tätä ei tarvitse ihmetellä, sillä myös Suomen poliittinen mafia osallistuu riumurinnoin suomalaisiin kohdistuvaan vähittäiseen kansanmurhaan.

Sionistisen läntisen liittouman globaali valtapolitiikka synnyttää pakolaisuutta

Hyökkäys Syyriaan, kuten muihinkin poliittisen Lähi-idän valtioihin, on johtunut ainoastaan Israelin ja Israel-lobbyn valtavasta painostuskampanjasta Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikkaa kohtaan. Syyriaan liittyen Israel oli sponsoroinut jo kauan separatisti-kurdeja oman valtion tavoittelemisessa Syyriasta1, koska se heiveröittäisi Syyriaa ja siten auttaisi Israelia pyrkimyksissään Golanin kukkuloiden ja suur-Israelin suhteen. Syyria ja sen kansa on vain puolustautunut tukenaan sen liittolaiset, joita ovat Venäjä, Iran ja Hisbollah.

Kansainvälisen politiikan yksi fakta on, että läntinen liittouma, johon kuuluvat esimerkiksi Yhdysvallat, Englanti, Ranska, Israel, Turkki ja Saudi-Arabia ovat synnyttäneet maailman valtapolitiikallaan sotia, kurjuutta, nälänhätää ja kuolemaa operointi alueillaan. Juuri tämä on synnyttänyt tekosyyn värvätä pakolaisuutta Eurooppaan. Tästä johtuen pakolaiskriisin vastuu kuuluu läntisen liittouman valtioille. Esimerkiksi Saudi-Arabia, Turkki ja Israel voisivat mainiosti Yhdysvaltojen, Englanin ja Ranskan avustuksella pystyttää pakolaisleirin, jonnekkin Lähi-idän alueelle, jolloi turvapaikanhakijatkin olisivat enemmän tutussa ympäristössään, myös kielellisesti.

Kaukomaiden kansojen raahaaminen Eurooppaan aiheuttaa vain heidän lähtöasemiinsa ja kotimaihinsa horjuvuutta, lisäksi moinen maailman syleily on vain pisara meressä maailman köyhien ja avuntarpeessa olevien auttamisen suhteen.

Sisäministeriön sivuilla todetaan, että Suomen maahanmuuttopolitiikka ja siihen liittyvän lainsäädännön valmistelu perustuvat hallituksen linjaamiin tavoitteisiin, EU:n yhteiseen maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaan sekä kansainvälisiin sopimuksiin. Nämä kansainväliset sopimukset puolestaan takaavat sen, ettö Suomen maahanmuuttopolitiikan kautta Suomen poliittiset vallanpitäjät saavat vapaasti vaihtaa kansamme ja geneettisen perimämme kultgtuureineen joksikin toiseksi.

Vapaamuurari Richard Coudenhove-Kalergin teoksesta Praktischer Idealismus (Käytännön idealismi). Kalergi ennusti teoksessaan, että tulevaisuuden Euroopasta muodostuisi eri kansojen ja kulttuurien sulatusuuni.2

Teosta on pidetty valkoisiin kohdistuvan kansanmurhasuunnitelmana, jonka laatimiseen osallistuivat Kalergin lisäksi juutalainen Jean Monnet ja sotarikollisen Winston Churchill.

Sionistit juuri löysivät R.C-Kalergin kirjoituksita inspiraation muodostaa Euroopan Unionin, jonka yhtenä tarkoituksena on eri geneettisten ryhmien täydellinen sekoittaminen.3

Tämähän on juuri nykyisin tapahtumassa Euroopassa.

Markku Juutinen

Lähteet

https://www.nytimes.com/reuters/2020/02/28/world/europe/28reuters-syria-security.html

Grisis Group (2016.30.11). Turkey,s Refugee Crisis: … Saatavina: https://www.crisisgroup.org/europe-central-asia/western-europemediterranean/turkey/turkey-s-refugee-crisis-politics-permanence

Reuters (15.2.2020) https://www.reuters.com/article/us-syria-security-turkey-usa/erdogan-trump-discuss-immediate-halt-to-idlib-crisis-turkish-presidency-idUSKBN2090MI

Yle (22.2.2020). Sisäministeriö vahvistaa: Suomi voi ottaa 175 turvapaikanhakijaa Välimeren pakolaisleireiltä. Saatavina: https://yle.fi/uutiset/3-11222939

………………..

1. Global Research. Suur-Kurdistan. Saatavina: http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/turkin-erdoganin-mukaan-raja-on-auki-kreikka-kertoo-estaneensa-4-000-siirtolaisen-saapumisen-maahan/7744920#gs.xxxiro

2. Coudenhove-Kalergi (1925). Praktischer idealismus. PANEUROPA-VERLAG WIEN-LEIPZIG.

3. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.

6 kommenttia

 1. Juutalainen rottahan tuo Turkin presidentti on. Himo Sionikin PerusSionisteista on käynyt hänen persettään nuolemassa.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. COVID19 The Movie ~ Freemason 33 SCRIPTED Corona Show IN PLAIN SIGHT

  Just like 911. They are all on board. One world government

  https://www.youtube.com/watch?v=n7Q0qLfW9vg

  Kontrolloitu oppositio kanava, mutta julkaisevat joskus hyvääkin tavaraa! Jos joku ei vieläkään ymmärrä niin ei ole minulta pois!! Suosittelen lobotomiaa!!

  Ja alla jos video trumpin kannattajille jos niin typerää porukkaa vielä on niin katsokaa alla oleva video!! On toki satoja muitakin hyviä pätkiä, mutta tämä mielestäni pahimmallekin aivovamma persu (homo halla aho) ym muille kannattajalle silmiä avaava:

  https://www.bitchute.com/video/SPCvZMG3KcNb/

  Donald Trump Exposes Himself

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Korona rokotuksillekin tie nyt auki…
  Vaikka COVID-19 (nCoV-2019) muodostaa monen miljardin suuruisen potin Big Pharmalle, se on myös myötävaikuttanut ihmiskunnan ajamiseen vaaralliseen ja globaaliksi kehittyvään taloudellisen, sosiaalisen ja geopolitisen epävakauden prosessiin.
  COVID-19 Coronavirus: A Fake Pandemic? Who’s Behind It? Global Economic, Social and Geopolitical Destabilization

  By Prof Michel Chossudovsky
  The evidence suggests that WHO Director-General Tedros was serving the interests of powerful corporate sponsors.

  A massive vaccine campaign has been ordered by the Director General of the WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus. Numerous pharmaceutical companies are already working on the development of a vaccine.
  “Vaccine makers could produce 4.9 billion pandemic flu shots per year in the best-case scenario”,Margaret Chan, Director-General, World Health Organization (WHO), quoted by Reuters, 21 July 2009, emphasis added)

  https://www.globalresearch.ca/covid-19-coronavirus-a-fake-pandemic-whos-behind-it-global-economic-and-geopolitical-destabilization/5705063

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Hallituksen salainen operaatio käynnissä tällä viikolla – Turkin rajalta ollaan noutamassa lisää muslimeja Suomeen. Asialla ovat sosiaalipuolen tantat ympäri Suomea. Heidät on lennätetty Suomesta paikalle ja tulevat sitten lentämällä salaista reittiä ohi tarkastuksien ja tuovat lisää näitä syöpäläisiä tänne elätettäväksi. Tämä asia on tullut julki suoraan erään sosiaalitantan suusta, koska hän vuosi koko salaisen operaation lähipiirilleen ollessaan niin ylpeä tästä tärkeästä valtion luottamustehtävästä. Kyseinen henkilö toimii Tornion tai lähipiirin sosiaalipalveluissa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Naisten käsissä olevan hallitus on lottovoitto maamme muurari-eliitille. Naisten äidillisiä vaistoja tarvittaisiin nyt aivan muualla kuin hallituksessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat