Tutkijaupseeri Antti Paronen löi kätensä paskaan – Yle yrittää suojella

Yle julkaisi viikonloppuna yöllä uutisen otsikolla “Paronen: Muukalaisvastainen syy vaikuttaa todennäköisemmältä motiivilta”. MV-lehti huomasi, kuinka uutisen sisältöä vaivihkaa manipuloitiin.

Uutisessa tutkijaupseeri Antti Paronen avautuu asiasta, josta ei tiennyt mitään.

Siinä ei ole mitään ihmeellistä, jos yöllä siinä vaiheessa ei tiennyt Münchenin verilöylyn ampujan taustoja.

Ihmeellistä sen sijaan on, kun tutkijaksi itseään tituleeraava upseerismies avautuu asiasta, josta ei mitään tiedä. Tällä kertaa vieläpä niin, että hän joutuu häpeämään lausuntoaan.

Noin klo 6 Yle muutti uutisensa otsikon, kun sille oli selvinnyt, että Paronen oli erehtynyt. Miksi? Suojellakseen Parosta? Ei Ylellä ainakaan mitään tarvetta olisi ollut suojella itseään, koska Paronenhan oli epäillyt ampujaa “rasistiksi”, ei Yle.

Kuvakaappaus Ylen alkuperäisestä uutisesta.
Kuvakaappaus Ylen alkuperäisestä uutisesta.
Kuvakaappaus samasta uutisesta nyt.
Kuvakaappaus samasta uutisesta nyt.

Ovatko Ylen päättäjät osa hyväveliverkostoa? Halusivatko “hyvät veljet” suojella Parosta? Yle ei pelkästään yrittänyt suojella Parosta. Yle suorastaan syyllistyi valehteluun ja uutisen väärentämiseen!

Ampuja tiedettiin iranilaistaustaiseksi ainakin MV-lehdessä jo noin klo 3:30, eli kaksi ja puoli tuntia aikaisemmin, kuin milloin Yle väärensi vanhan uutisensa. Ylellä oli uutista väärentäessään aivan varmasti tieto siitä, että ampuja oli lähi-itäläistaustainen, jolloin väite “kaikkien vaihtoehtojen” mahdollisuudesta ei pitänyt paikkaansa.

Miksi verovaroin ylläpidetty valhemediatalo syyllistyy noin alkeelliseen toimintaan?

Ylen klo 1:49 julkaisemaa uutista ei voi pitää valheuutisena, koska Ylen toimittajan vilpittömyyttä uutista kirjoittaessaan ei voida epäillä. Se ei edes ollut jälkikäteenkään nolo uutinen Ylen kannalta. Uutinen oli nolo vain “tutkijaupseerin” kannalta.

Se mikä oli todella noloa Ylelle, oli jäädä kiinni noin alkeellisesta uutisoinnin väärentämisestä ja epärehellisyydestä!

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

8 kommenttia

 1. Millainen on vastuullinen vapaa-ajankalastaja?

  Kannattaa kalastajien katsoa!!

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 2. Sana ”tutkija” on nyky-Suomessa synonyymi sanalle ”idiootti”.

  Tutkijan ammattiin pääsee vain, jos myy aivonsa globaalieliitille ja lobotomisesti toistaa ylhäältä annettua mantraa.

  Esim. tämä Jessika Aro. Voi Pyhä Sylvi, mikä nolla. Ja tietenkin tämä ”upseeritutkija”.

  Kaikki instituutiot ovat täynnä ostettuja, omaa kansaansa huoraavia pölhöjä, joiden ainoa meriitti on täydellinen antautuminen eliitin edessä. Ja sionisti nauraa koko matkan pankkiin, kun goyim tekee itsensä idiootiksi, rahan voimalla.

  Plusääni(40)Miinusääni(2)
  1. Puhuvia päitä poleteissaan, jotka häpäisevät instituutionsa ”asintuntemuksellaan”. Tahot, joita kuunneltiin ja uskottiin ennen ovat tänäpäivänä hupsuttelevia ”pelle hermanneja”. Suomalaisilla ei ole tänäpäivänä suojanaan edes ”malli cajanderilla” varustettuja isänmaallisia sotilaita. Riekkuvat homolipun kanssa julkisella paikalla vähämielinen virne naamallaan. Jos Paasikiveä vastaava ”neuvottelija” lähtee asioista diskuteeraamaan, jokaisella juna-asemalla EI veisata virsiä vaan ollaan enemmän tai vähemmän perse paljaana. Hyi saatana!!!

   Plusääni(26)Miinusääni(1)
  2. Juuri näin,
   samaan sarjaan kuuluvat Saara jantuset,Carly Palsternakat,Mika aaltolat ym. jotka ovat käytännössä AINA kommentoimassa ja tietenkin ihan mitä sattuu.
   näin sitä mediapeliä pelataan.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen on Trilateral Komissionin jäsen, joten kyseisestä rikollisten ”salaseurasta” ne käskyt tulee.

  Kolme NWO-agendaa ajavaa mafiaa, joiden pää-tehtävä on tuhota kansallisvaltiot:

  1. Counsel of Foreign Relations
  2. Trilateral Comission
  3. Bilderberg

  Näiden suljettujen ovien takana nämä meidän suuret johtajat, kuten Kivinen, Aho, Apunen, Liikanen, Katainen, Koivisto, Ahtisaari, ym. ovat olleet istumassa punoen juoniaan kansan päänmenoksi. Magneettimedian pitäisi julkaista jäsenluettelo kaikista niistä suomalaisista, jotka on kutsuttu viimeisen kymmenen vuoden aikana näihin ”tap the shoulder” salaseuroihin. Seula on mafian huipulla todella tiukka, tiukempi kuin neulansilmä, koska näihin kekkereihin ei suomalaisten etua ajava suomalainen pääse!

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 4. Yllämainitun Parosen haastattelua puolustusvoimien tuottamassa Radio Kipinässä voi kuunnella YouTubessa: Radio Kipinä Podcast – Globaalin jihadismin sotataidolliset periaatteet.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat