Työläiset antoivat kylmän vastaanoton pankkiirien ja vasemmiston presidenttiehdokkaalle

Finanssieliitin ja vasemmiston tukema presidenttiehdokas, Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macron, sai kylmän vastaanoton työläisiltä, kun he päättivätkin osoittaa tukensa kansallismielisen Front Nationalin ehdokkaalle Marine Le Penille!

Ranskan presidentinvaaleissa koettiin mielenkiintoinen tilanne, kun pankkiiri-Macron mainosti vaaliehdokkuuttaan kotikylässään Amienssissa lakkoileville tehdastyöläisille.

Työläiset lakkoilivat, koska tehtaasta aiotaan leikata 280 työpaikkaa. Syynä leikkauksille on sijoittajien halu siirtää yhtiön tuotantoa Puolaan. Tehtaan leikkauksista onkin tullut vaalien alla vapaakauppaväittelyn polttopiste.

Macronin vierailu sai yllättävän käänteen, kun kansallismielisen Front Nationalin ehdokas Marine Le Pen yllätti – tai pikemminkin väijytti pankkiiri-Macronin vierailemalla tehtaalla ilman ennakkovaroitusta.

Marine Le Penin ”väijytys” pakottikin pankkiiri-Macronin kohtaamaan globalistisesta talouspolitiikasta kärsineet työläiset. Macron pakkosyötti työläisille omaa agendaansa julistaen: ”Kun hän [Marine Le Pen] kertoo teille, että ratkaisu on kääntää selkämme globalismille, hän valehtelee.”

Globaalin eliitin ja vasemmiston tukema Macron ei ”ihme kyllä” saanut voitettua työläisiä puolelleen vajaan tunnin pituisen puheen aikana, vaan ”Marine presidentiksi!” -iskulauseet jatkuivat, ja ihmiset halusivat ottaa kuvia Front Nationalin ehdokkaan kanssa.

Työläiset osoittivatkin tukensa Front Nationalille. Patrice Sinoquet CFDT-ammattiliitosta kertoi, miten heistä 90 prosenttia aikoo äänestää Marine Le Peniä. Macron sai osakseen myös aggressiivisia kommentteja työttömiltä.

”Hän [Emmanuel Macron] on globalisti, joka haluaa tappaa työväenluokan. Hänen takiaan voin pahoin. En ymmärrä hänen ideoitaan,” kommentoi 32-vuotias Clement Pons.

 

Lue lisää: Ranskan tuleva presidentti tahtoo kansallistaa pankkitoiminnan ja lakkauttaa Israel-kaksoiskansalaisuuden?

 

5 kommenttia

 1. Jälkiviisaana voi todeta, että USA:n presidenttikisassa globalistit ajoivat kaksilla rattailla ja juonittelun mestareina he tarjosivat lopulta vain kahta eri versiota globalismista, joita kuorrutettiin kahteen leiriin jakautuneen äänestäjäkunnan mieltymysten mukaan. Valtamedia tuuppasi Hillaryä ja vaihtoehtomedian sinänsä urhoolliset journalistit, kuten Alex Jones, saatiin hämätyksi Trumpin taakse.

  Vaalien jälkeen globalistit saivat eri leirien kannattajat riehumaan toisiaan vastaan ja tekivät tällä aikaa siirtoja siten, että kampanjan aikana Trumpile muodostettu nationalistinen agenda ja sitä myötäilevä tiimi (esim. Steve Bannon tai Michael Flynn) alkoi vaihtua ihan toisenlaiseksi. Nämä vaihdokset tehtiin ovelasti sillä aikaa, kun Trumpin kannattajat olivat voiton tuoman euforian vallassa ja selittelivät sotahullujen globalistien ja Goldman Sachs -tyyppien valintaa parhain päin uskomatta omaa järkeään.

  Sama näytelmä olisi luvassa Ranskassakin, jos Le Pen sattuisi voittamaan. Macronin valinta tietäisi kuitenkin läntisen Keski-Euroopan varmaa ja pikaista loppua. Le Pen voisi olla kuitenkin Trumpia sitkeämpi taivuteltava. Trump taitaa olla vain eräänlainen poliittinen pumpattava Barbara eli nationalistien poliittisia haaveita varten kaupiteltu ilmaa täynnä oleva nukke. Ehkä vähän kauniimpi kuin meidän oma vastaava eli Timo Soini.

  Plusääni(30)Miinusääni(1)
 2. EU on hävitettävä. Tuhottava jotenkin. Eläköön vapaa itsenäinen Suomi!

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 3. Niin. Emmanuel Macron onkin varsinainen ”rasvanahka”, jonka kädet ovat rakoilla sampanja lasien
  nostelusta. ”Sellainen on työmiehen lauantai”. by Irwin Goodman.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat