Ranskan tuleva presidentti tahtoo kansallistaa pankkitoiminnan ja lakkauttaa Israel-kaksoiskansalaisuuden?

Ranskassa järjestetään tänä keväänä presidentinvaalit, jonka ennakkosuosikkeihin kuuluu Front National (FN) –puolueen puheenjohtaja Marine Le Pen. Puolue on ollut viime viikkoina otsikoissa mielenkiintoisten kannanottojen vuoksi.

FN:n alkuperäinen puheenjohtaja, Marinen isä Jean-Marie Le Pen, on vakaumuksellinen antisionisti ja johdonmukainen kansallismielinen. Monet puolueen rivikannattajat ovat vierastaneet nykyistä puheenjohtajaa, Marinea, koska häntä pidetään liberaalina ja sionistina.

Marine Le Pen joutui kuitenkin hiljattain nielemään ylpeytensä ja ottamaan vaalitaistoa varten kampanjalainan isänsä Jean-Marien Cotelec-rahoitusyhtiöltä, koska kaikki perinteiset pankit boikotoivat puoluetta. Moni onkin toivonut, että velkasuhteen avulla Jean-Marie voisi pakottaa puolueen taas oikeille raiteille.

Israelilaisen Haaretz-lehden mukaan juutalaiset pitävät FN:ää ”edelleen antisemitistisenä puolueena”, vaikka Marine Le Pen on tehnyt parhaansa mielistelläkseen juutalaisia. Lehden mukaan Marine suututti Ranskan juutalaiset hiljattain kunnolla, kun hän totesi, että mikäli musliminaisten burka-asut kielletään julkisilla paikoilla, myös juutalaisten on tasapuolisuuden nimissä luovuttava kipa-päähineistään.

Haaretz kirjoittaa myös toisesta Marine Le Penin kannanotosta, joka on säikäyttänyt juutalaiset vielä kipa-kieltoakin verisemmin: FN:n puoluejohtaja tahtoo kieltää Ranskan ja Israelin kaksoiskansalaisuuden!

Kaksoiskansalaisuus on ollut vuosikymmenten ajan erittäin kuuma poliittinen peruna kaikissa maissa, joissa toimii järjestäytynyt sionistinen lobbauskulttuuri. Usein Israel rekrytoi vakoojikseen ja lobbaajikseen juuri kaksoiskansalaisia.

Mikäli Le Penin kaksoiskansalaisuuskielto astuisi voimaan, tulisi se olemaan siis kova isku Ranskan sionistilobbylle CRIF:n ja LICRA:n kaltaisine järjestöineen.

Antisemitismikohut saivat lisää vettä myllyyn, kun Jean-Marie Le Pen ilmoitti, että juutalaiset aikovat haastaa hänet vaalien alla oikeuteen holokaustiaiheisen sanaleikin vuoksi.

Juutalaisten mukaan Jean-Marie Le Pen loukkasi heidän tunteitaan ja uhkaili heitä kollektiivisesti käyttämällä oudossa yhteydessä ranskankielistä ilmaisua, joka voidaan tulkita ”uuniksi”. Juutalaisten mielestä Jean-Marie Le Pen ansaitsee tuntuvan rangaistuksen, koska ”uuni” tuo juutalaisten mieleen ”holokaustin”.

Standard & Poor'sin Moritz Kraemer raivostui puolueen talouspolitiikasta.
Standard & Poor’sin Moritz Kraemer raivostui FN:n talouspoliittisista suunnitelmista.

Haastaako Ranska kansainvälisen pankkikartellin?

Ehkäpä mielenkiintoisin FN:n aloite on kuitenkin vaatimus siitä, että Ranska luopuisi kokonaan eurovaluutasta, muuttaisi valtionvelkansa frangimääräisiksi ja kansallistaisi keskuspankkinsa.

Financial Timesin (FT) mukaan puolue tahtoo aidosti kansallisen keskuspankin, joka voisi rahoittaa valtion julkisia hankkeita suoraan! Tällöin yksityiset pankit menettäisivät Ranskassa nykyisen ylivalta-asemansa, sillä valtio ei olisi niistä enää lainkaan riippuvainen.

FT kirjoittaa, että puolue tahtoo muuttaa euromääräisen valtionvelan frangimääräiseksi. Lisäksi puolue on ilmoittanut, että kansallistettu keskuspankki voisi maksaa valtionvelan pois frangeissa, jolloin Ranska ei olisi enää riippuvainen ulkomaalaisista pankeista eikä velkojien vaatimuksista.

Kuten arvata saattaa, pankkilobbaajat ovat olleet raivoissaan ideasta. Muun muassa Euroopan keskuspankki sekä suuret luottoluokittajat ovat varoittaneet Ranskaa, että taloudellinen itsenäisyys voi johtaa maan täydelliseen romahtamiseen.

FT:n haastattelemien luottoluokittajien mukaan Ranska voitaisiin määritellä Argentiinan tavoin konkurssivaltioksi, mikäli se yhtäkkiä päättäisi uudelleenjärjestellä radikaalisti euromääräisiä valtionvelkoja, joita maanpetturihallitukset ovat kuluneina vuosikymmeninä ottaneet.

Puolueen ehdottamassa mallissa noin 20 prosenttia nykyisestä valtionvelasta pysyisi euromääräisenä ja loput 80 prosenttia muutettaisiin frangiveloiksi. Koska Ranska ei olisi enää kiinni eurossa, voisi se devalvaation avulla pienentää huomattavasti ulkomaisen velan reaalista määrää.

Esimerkiksi Standard & Poor’s on ollut tyrmistynyt ideasta ja varoittanut, että kyseessä olisi historian suurin valtiollinen ”konkurssi”. S&P:n valtionveloista vastaava johtaja Moritz Kraemer vaatii, että FN luopuu suunnitelmistaan, tai muuten maailmantalous voi ”ajautua kaaokseen”.

FN:n taustalla toimiva ajatushautomo on vastannut kritiikkiin toteamalla, ettei uhkauksia esittävillä luottoluokitusyhtiöillä ole lainkaan uskottavuutta jäljellä sen jälkeen, kun luottoluokittajat itse tuhosivat maailmantalouden 2007–2008 osallistumalla finanssikriisiin johtaneeseen talousrikosvyyhtiin.

FT:n haastattelemien lakimiesten mukaan FN:n suunnitelma on laillinen, vaikka pankkiirit hyppivät suunnitelman vuoksi seinille. Mikäli FN toteuttaa suunnitelmansa, tulee siitä joka tapauksessa seuraamaan pitkä oikeustaistelujen kierre, sillä pankit eivät ole valmiita luopumaan rikkauksistaan ja poliittisesta ylivallastaan.

 

Lue myös:

Sionistit hölmistyneitä – Trump hyökkäsi Fed-keskuspankkia ja Israelin siirtokuntalaajennusta vastaan
Standard & Poor’s rankaisee maahanmuuttovastaista Puolaa

8 kommenttia

 1. Oikein! Tuo likainen kytkentä on saatettava rikoslain alaiseksi. Juutalaiseen ei voi luottaa millään ”statuksella”. Ei kietolaisena, ei Israelin kansalaisena, eikä kaksoiskansalaisena.
  Yhdysvaltain Presidentin Donald Trumphin pitäisi tehdä sama poliittinen päätös. Selvintä olisi, että kaikki maat karkoittaisivat nuo häntäheikit omaan valtioonsa Israeliin. Suhmuroikovat Luvatussa maassaan ja jos on ahdasta. Se on heidän oma asiansa.
  Kaikkien verirahojen maksaminen juutalaisille on lopetettava. Hyvänen aika. Kuinka tuo ylpea kansa haluaa elättää itsensä kerjäämällä.
  Heidän täytyy tehdä työtä perse ruvella, kuten muutkin kansakunnat ovat itsensä nostaneet juutalaisten rahanteko-sotien jälkeen jälleenrakentaen ja kouluttaen lapsensa siihen sivistyksen tilaan, joka vallitsi ennen juutalsiten luomaa virusta ”kulttuurimarxismia”, joka on siionismin keppihevonen tuhontiellä, jota pitkin valkoista rotua ollaan kävelyttämässä. Kun juutalainen hymyilee, on piru merrassa. Kun juutalainen itkee, silloin ei ole mitään korjattavaa.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 2. http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/lepen_lyon-61149

  ”Jos voitan, Ranska lähtee EU:sta, eurosta ja Natosta”

  Kansallisen rintaman puheenjohtaja Marine Le Pen aikoo mullistaa Ranskan ulkopolitiikan, jos hänet valitaan presidentiksi.

  Marine Le Pen lupaili vaalitilaisuudessa Lyonissa melkoista mullistusta maansa politiikkaan, jos hän tulee valituksi Ranskan presidentiksi, kertoo Corriere della Sera.

  – Jos minut valitaan, kuuden kuukauden kuluttua siitä järjestän kansanäänestyksen EU:sta eroamisesta, hän lupasi.

  Niin ikään ohjelmassa on ero eurosta ja paluu frangiin sekä ja eroaminen Pohjois-Atlantin puolustusliitto Natosta.

  – EU on erehdys. Se ei ole pitänyt yhtäkään lupaustaan. Paljon pahempaa, se on alistanut meidät ja pitää meitä lieassaan. Eurooppalainen projekti on pian pelkkä ikävä muisto, Le Pen sanoi.

  Le Pen on vakuuttunut, että historian tuuli puhaltaa nyt hänen edukseen. Le Penin mukaan suuri politiikan muutos on alkanut. Esimerkkeinä hän mainitsi Brexitin, Italian perustuslakikansanäänestyksen, joka johti sosialistipääministeri Matteo Renzin eroon, Itävallan presidentinvaalit ja Donald Trumpin voiton Yhdysvalloissa.

  – Muuta kansat näyttävät meille tietä, heidän heräämisensä merkitsee yhden aikakauden loppua. Globalisaatio on vihollinen, Le Pen määritteli.

  Marine Le Pen esitteli Lyonissa ohjelmansa, joka sisältää 144 toimenpidettä, joihin aikoo ryhtyä tullessaan valituksi.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. Vaikka se tuntuisi kuinka mukavalta uskoa tyttären lauseita niin ikävä kyllä hän on marionetti jonka naruja toiset vetelevät. Tällä hetkellä hän on uskollinen sionisteille ja jos pääsee valtaan niin mikään ei muutu.

  Vai se voi muuttaa tyttären kannan jos hän myöntää virheensä isäänsä kohtaan ja alistuu täysin aikaisemmille aatteille. Tämä nykyinen tilannehan syntyi juuri siitä syystä että tytär kapinoi isäänsä- ja koko sitä ajatusmaailmaa vastaan jota isä on koko ikänsä ajanut. Ja siksi tytär potki isän pois puolueesta sekä muutti puolueen virallisen linjan sionistiseksi.

  Ja nyt sitten seuraa kysymys: Miksi isällä on niin paljon rahaa että tytärkin joutuu nöyrtymään ja hakemaan sitä isältään kun muut pankkiirit eivät sitä anna? No siksi että isänmaalliset tahot tekevät kauppaa isän kanssa. Ja koska sionistit eivät anna rahaa ulkopuolelleen vaan ottavat, ne tahtovat ajaa tyttären ja hänen puoleensa konkurssiin. Ihan vain kostoksi siitä että heitä on aikoinaan painostettu ja tuotu asioita julkisuuteen.

  Minusta tytär on Ranskan Soini.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Demokratia ja lähes kaikki poliittinen mesominen täällä on turhaa. Sillä, kun valtion talouden sydänveri, eli sen raha- ja pankkijärjestelmä on ulkopuolisen ja täysin valtioiden hallinnosta irrallaan olevan yksityisen kartellin (BIS) hallussa, ei ole väliä nimitetäänkö sitä yhteiskuntaa kommunistiseksi, kapitalistiseksi, fasistiseksi, sosialistiseksi tai demokraattiseksi. Tässä ei kannata myöskään luulla, että jollain nimellisellä asialla, kuten valuutan nimellä, tai sen keskuspankin nimellä olisi jotain merkitystä. Edes EU -jäsenyydellä tai siitä eroamisella ei ole merkitystä. Esimerkiksi Suomi on ollut tämän velkajärjestelmän orja jo 1863 lähtien.

  Ajatellaampa asiaa vaikkapa näin; Jos minä olisin maailman tyranni, eli BIS raha- ja pankkijärjestelmä -kartellin hallitsija, en välittäisi siitä mikä puolue, tai -ismi jossain maassa olisi vallassa, kunhan he vain käyttäisivät vaihdonvälineenään minun järjestelmäni rahaa ja velkaantuisivat vain minun järjestelmälleni, joko yksityisesti tai valtiollisesti, tai liittona keskenään, ihan miten vain. Ei paljoa kiinnostaisi mikä ideologia/puolue missäkin on vallassa, tai mikä uskonto tai aate.

  Mutta, jos ne valtiot irtautuisivat tästä minun rahakartellista, kuten Saksa 1930 -luvulla tai Libya, niin hermostuisin. Kaikki tälläiseen irtautumiseen johtavat toimet kitkisin perinjuurin jo heti alkuunsa ja perustaisin tilalle vaikkapa valeoppositioliikkeitä tilanteen rauhoittamiseksi. Myös huomion vetäminen tästä asiasta pois (sirkushuveja kansalle) olisi tärkeää. Tarvittaessa vaikka päihdyttäisin kansan viinalla, huumeilla ja psyykenlääkkeillä, jottei se heräisi tähän asiaan.

  Huh … onneksi minä en ole maailmantalouden tyranni ?

  Huomattavaa on, että myös Islanti kuuluu edelleen tähän BIS -rahakartelliin. Todellakin, paras orja on sellainen, joka ei tiedä olevansa orja.

  Tämä yksityinen rahanlainaaja ( BIS -rahakartelli) määrää joka ikisen vähääkään merkittävän asian yhteiskunnassamme, ja asettaa myös valtaan omat nukkehallitsijansa kuten presidentit, hallitukset ja ministerit. Vaalit, demokratia, politiikka ja puolueet ovat tässä systeemissä sille vain teatteria, eli kansan aktiiviisen osan sitomista erilaisiin turhiin näennäistoimintoihin – näin kansa luulee pystyvänsä ”vaikuttamaan” asioihinsa, vaikka se todellisuudessa vain rimpuilee velkahirressä. Kapinaliikkeet vesitetään soluttamalla.

  Ettei kansa kokonaan riudu velkataakan alle – kansaa pidetään juuri ja juuri sen verran hengissä, että sitä voidaan ”lypsää” tämän velkarahajärjestelmän avulla. Kuitenkin nämä pankkiirit luovat lainansa tyhjästä, käytännössä ilmaiseksi, eivätkä lainaa mitään omaansa.

  BIS (synt. 1930) on Rothschildien ja muiden juutalaisten velkarahadynastioiden luomus; hehän ovat hallinneet maailmaa saatuaan oman yksityisen velkarahapankkinsa maailman voimakkaimman valtion USA:n keskuspankiksi v. 1913 (FED; USA:n hallitus joutuu lainaamaan omat rahansa yksityisiltä pankkiireilta).

  Lisää aiheesta :

  The biggest mistake the American people

  Kun he tuolloin saivat USA:n täydelliseen orjuuteensa (joka hallitsee velkaa, hallitsee kaikkea), he tulivat samalla käytännössä maailman herroiksi (loppu on vuoden 1913 jälkeen ollut vain maailmanvallan käytännön hiomista ja muotojen luomista). Aluksi BIS hoiti Saksan kulta-asiaa; Saksahan oli Versailles’ssa alistettu ja orjuutettu juuri Rothschildien johtamien juutalaisten toimesta (eri maiden edustajat olivat juutalaisia tai heidän käsikassaroitaan).

  BIS sitten kehittyi mainittuna maailmanvallan muotoseikkojen kehittelynä keskuspankkien keskuspankiksi. Ne keskuspankit, jotka kuuluvat BIS:iin, ovat Rothschildien ja muiden juutalaisten rahadynastioiden hallinnassa tai omistuksessa, aivan sama kumpaa sanaa käytetään. Ne harvat keskuspankit, jotka olivat näiden kansainvälisten pankkiirien kontrollin ulkopuolella, ovat joutuneet (esim. Libya) tai joutumassa väkivalloin (sota) Rothschildien täydelliseen orjuuteen. Rothschildit edustavat koko heimoa. Esim. EKP on BIS:n jäsen eli täydellisesti Rothschildien pankki.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat