Ukrainan globaali liikekannallepano: Zelenskyin hallinnon yllättävä into välittää kansalaisistaan

Valtamediassa rummutetaan nyt kovasti Ukrainan armeijan tulossa olevasta vastahyökkäyksestä Venäjän asemiin Donbassissa huhti-toukokuussa 2023. Tähän liittyen Zelenskyin hallinto on käynnistänyt massiivisen liikekannallepanon, joka käytännössä on maailmanlaajuinen.  

Netissä liikkuu paljon tietoja siitä, että yhä useammat helmikuun 2022 jälkeen ulkomaille siirtyneet ukrainalaismiehet saavat vastaanottaa erilaisia kehotuksia palata välittömästi Ukrainaan. Zelenskyin hallinto on lähettänyt maansa ulkoministeriölle ja salaiselle palvelulle ohjeet, että ne tunnistavat ”ukrainalaissiirtokuntien” edustajat ja kehottavat heitä palaamaan välittömästi kotiin. Tällaista toimintaa on meneillään Euroopan unionissa, Isossa Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Zelenskyin hallinnon eriasteiset ”suostuttelut” on suunnattu myös niille, jotka ovat muuttaneet ulkomaille paljon aikaisemmin.  

On selvää, että mainitun ”tunnistamisen” jälkeen ukrainalaismiehet mobilisoidaan ja lähetetään itärintamalle. Länsilehdistössä esiintyy yhä enemmän järkyttäviä tietoja kuolleiden ja haavoittuneiden ukrainalaissotilaiden määristä. Washington Postin mukaan Ukraina on menettänyt jo yli 120 000 sotilasta. Venäjän arvioidut tappiot ovat moninkertaisesti pienemmät. Zelenskyin hallinon logiikka on selvä: mobilisaatiovajetta paikataan metsästämällä ukrainalaisia kaikkialta ulkomailta hinnalla millä hyvänsä.  

No sehän on selvä, että eräät Ukrainan kantalaiset ovat valmiit heittäytymään kaikkensa antaen kuullessaan kotimaansa patrioottisen kutsun pyhään sotaansa. Tosin herää kysymys, että mitä Ukrainan entiset asukkaat nyt varsinaisesti pitävät kotimaanaan.  

Epäilemättä ne ukrainalaiset, jotka ovat asuneet, tehneet työtä ja kasvattaneet lapsiaan ulkomailla, eivät aikanaan saaneet Ukrainasta riittävästi tukea voidakseen nousta jaloilleen omassa maassaan. Niinpä heidän täytyi lähteä pois rakentamaan elämäänsä muualle. Varmaankin jokainen pakkomobilisoiduista siirtolaisista kysyy itseltään kysymyksen: miksi minun pitäisi hylätä perheeni, työni, toimeentuloni ja elämäntapani sellaisen valtion vuoksi, joka vasta nyt on huomannut olemassaoloni? 

Kysymys on enemmän kuin hullu. Onkin selvää, että suurin osa ukrainalaisista poistui maasta juuri välttääkseen sodan. Aikaisemmin lähteneet poistuivat Ukrainasta, koska siellä ei ollut kunnollisesti palkattua työtä, korruptio läpäisi kaiken ja elintaso oli matala.  

Ukrainasta lähteneet ovatkin tienhaarassa: pitäisikö vastata Kiovan hallinnon kutsuun, vaikka tuo hallinto ei aiemmin välittänyt kansalaisistaan vähääkään, vai pitäisikö jatkaa elämää uudessa kotimaassa, joka kuitenkin on antanut hyväksyntänsä, katon pään päälle, ja mikä tärkeintä: ei ainakaan heti kättelyssä luovuta uusia kansalaisiaan tykinruuaksi Zelenskyin hallinnon tarpeisiin. 

Vieraskynä 

4 kommenttia

 1. Kansainväliset prikaatit

  Näyttää olevan naamioitu kutsu kaikille muillekin kuin ukrainalaisille joilla on halua liittyä ukrainalaisiin taisteluosastoihin. Kyllä siinä monikansallisia joukkoja nyt kootaan. Tilanne muistuttaa jo nyt Espanjan sisällissodan tilannetta jossa taisteli ulkomaalaisista koottuja kansainvälisiä prikaateja jotka koostuivat ainakin 50 eri maan kansalaisista.

  Kansainväliset prikaatit Espanjan sisällissodassa.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansainv%C3%A4liset_prikaatit

  Espanjan sisällissota.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Espanjan_sis%C3%A4llissota

  Siionisti V. Zelenskyi jonka adminstiraatista puolet on ns. `juutalaisia` ja toinen puoli `siionisteja` ovat käyttäneet rekrytointiin jopa shanghaijaamista – pakkovärväyksiä. Ukrainalaisten uhrien määrän on arvioitu hipovan jopa 300 000.

  Eikö ukrainalaiset ala jo herätä? Tämä ei ole heidän isänmaallinen sotansa! Kyllä tämä on tyypillinen siionistinen sota!

  WWIII kun on saatava aikaiseksi!

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
 2. UKRAINA VERSUS VENÄJÄ
  Kuinka paljon ukrainalaisia ja venäläisiä on kuollut Ukraina-operaatiossa? Varmasti enemmän ukrainalaisia. Zelenskyjin hallitus uhraa säälimättä tuhansia nuoria ukrainalaismiehiä sodassa, jota se ei voi voittaa. Länsimaat avustavat Ukrainaa lähettämällä aseita ja pitkittävät sotaa. Koko Eurooppa on sotapsykoosissa. Ja kaikessa on kyse vain USA:n sodasta Venäjää vastaan. Suomalaiset on propagoitu sotaan Venäjää vastaan, mikä on rikos, joka ei vanhene koskaan. Poliittinen johto tulee saamaan tuomionsa tästä hulluudesta. Äänestä VKK:ta tai Vapauden liittoa! Lue vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  http://islam-radio.net/
  https://naapuriseura.fi/
  https://positv.fi/
  https://novahierosolyma.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini,
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
 3. Eilen Henry Makow postasi sivulleen hieman taustoja ja tavoitteita Ukrainan sodasta. Taisi osua ja upota.. ainakin Makowin nettisivut upposivat välttömästi nettiavaruuteen.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 4. Huonojapa olivat nuo ukrainalaissotilaat talvisodassa Raatteen tiellä, kun noin parin tuhannen Suomalaissotilaan joukko tuhosi melkein kokonaan ukrainalaiseen 44 divisioonan.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat