Ukrainan sodan selitys

Seuraavat kaksi videota antavat Ukrainan tapahtumia pohtiville ymmärrettävän kuvan Ukrainan sodasta ja sen taustoista:

IA – A Russian opinion – Jerm Warfare (odysee.com)

(IA – A Russian opinion – Jerm Warfare, videossa puhuu Stan – A Russian Opinion; alussa videon kuva hieman pätkii, mutta korjautuu myöhemmin).

Exposing the TRUTH in Ukraine – Redacted Conversation with Eva Bartlett (odysee.com)

(Exposing the TRUTH in Ukraine – Redacted Conversation with Eva Bartlett).

Ukrainaan on luotu (tietoisesti) samantapainen maailmansodan laukaiseva ansa kuin se, joka pakotti aloittamaan toisen maailmansodan. Ensimmäisen maailmansodan päättäneessä rauhansopimuksessa häviölle joutunut Saksa menetti alueita ja jaettiin kahtia, läntiseen osaan ja itäiseen osaan, joka oli Itä-Preussi. Näiden kahden osan välissä oli ns. Puolan korridori (käytävä), Puolalle joutuneet Länsi-Preussi ja Posen, ja käytävän leveys oli n. 100 km. Varsinaisesta Saksasta ei ollut maateitse pääsyä Itä-Preussiin, ja Saksa yritti saada asian korjattua (vaati tietä ja junarataa), kuitenkin turhaan. Saksalaisväestöinen Danzig julistettiin rauhansopimuksessa vapaakaupungiksi.

Puola vainosi alueillaan olevaa saksalaisväestöä koko ensimmäisen maailmansodan ja toisen maailmansodan alkamisen välisen ajan, ja se tappoi tuona aikana arvioiden mukaan kymmeniä tuhansia saksalaisia (erään kirjan arvion mukaan 58 000).

Puolalaiset (johto ja koko kansa) joutuivat jonkinlaisen sotaisan uhon valtaan, ja yleisesti Puolassa puhuttiin Danzigin ja Itä-Preussin valtaamisesta ja jopa koko Saksan valtaamisesta. Kun Puola sai takuut Englannilta ja Ranskalta, tuo sotaisa uho ja uhkarohkeus provokaatioineen kasvoivat, ja huhtikuussa 1939 Puola julisti osittaisen liikekannallepanon ja elokuun lopussa 1939 yleisen liikekannallepanon. Saksalaisen väestön vaino lisääntyi, ja n. 70 000 saksalaista kaiken kaikkiaan pakeni Puolasta Saksan alueelle.

Saksan oli tietenkin suojeltava itseään ja Puolan alueella olevia saksalaisia, ja kun neuvotteluista ei ollut hyötyä, Saksa hyökkäsi Puolaan 1.9.1939. Heti sen jälkeen Puola järjesti saksalaisten siviilien verilöylyn Brombergissä (tuhansia tapettiin). Puolalle takuut antaneet Englanti ja Ranska julistivat Saksalle sodan 3.9.1939, ja toinen maailmansota alkoi.

Ukrainan sota muistuttaa tuota asetelmaa. Siinä Venäjä on ikään kuin Saksa, Ukraina ikään kuin Puola, ja länsimaat (EU, Nato, USA, myös Suomi) ikään kuin takuita antaneet Englanti ja Ranska. Luhanskin ja Donetskin autonomisiksi julistautuneet ja Venäjän tunnustamat alueet ja Donbassin alue ovat ikään kuin Puolan korridori. Tämä vertailu voi jatkua niin, että syttymässä on kolmas maailmansota, jota taitaa olla hyvin vaikea estää.

Suomi (presidentti, hallitus, eduskunta) joka tapauksessa on suurella äänellä syytämässä rahaa ja sotakalustoa Ukrainan gangsterihallitukselle (= USA:n ja Naton asettamalle nukkehallitukselle; sodassa Ukrainan hallitus = USA = Nato), joka vuodesta 2014 lähtien on armeijoineen, natsipataljoonineen ja muine pataljoonineen vainonnut ja tappanut varsinkin itäisen Ukrainan venäjänkielistä väestöä ja sen autonomisiksi pyrkiviä [= irti gangsterihallituksen alaisuudesta pyrkiviä] alueita, Luhanskia ja Donetskia, ja lavastanut järjestelmällisesti Venäjän syylliseksi).

Suomi siis tekee hartiavoimin työtä maailmansodan sytyttämiseksi ja satojen miljoonien ihmisten tappamiseksi, eikä Suomen johto piittaa Suomen kansasta tuon taivaallista – onhan se jo kylmäverisesti murhannut tai vammauttanut ns. rokotteilla suuren määrän suomalaisia ja aikoo tuota tuhotyötä edelleenkin jatkaa, ja hirvittävää jälkeä tullaan siitäkin näkemään (hallitus ei sumeile vaikka tappaa koko kansaa; Suomenkin hallitus on gangsterihallitus ja terroristijärjestö).

Tuo Natokin, johon Suomi tarpeeksi rikollisena ja orjuutettuna on kutsuttu (Natoon ei pyritä eikä haeta, Natoon kutsutaan eli vedetään eli pakotetaan, kun tietyt rikolliset ehdot täyttyvät), on pelkkä kansainvälisiä lakeja ja sääntöjä rikkova ja ihmisiä ja kansoja tappava gangsterijoukkio, röyhkeä ja häikäilemätön rikollisjengi, joka palvelee petoa ja sen murhaavaa ”shakkipeliä” ympäri maailmaa. Häpeä Suomen johdolle!

Suomen johdostakin on – velkarahajärjestelmän synnyttämän velkaorjuuden ja siksi täydellisen muunkin orjuuden pakottamana – tullut siis rikollisuutta palveleva rikollisjengi ja yhä enemmän tulee, jopa kansainvälisillä areenoilla. Parempi olisi maan johdonkin (kuten koko kansan) vaipua katumukseen ja tulla sydämen uskoon, jotta saataisiin TODELLINEN apu, Isän Jumalan apu (ks. Joonan kirja 3. luku Raamatussa). Ennen maan johdossa oli miehiä, jotka avoimesti ja julkisesti turvautuivat Jumalan apuun ja puhuivat siitä, mutta nyt Jumalaa pilkataan sivuuttamalla hänet ja tie hänen yhteyteensä, Vapahtajamme Jeesus Kristus.

Maailmaa hallitsee peto lähinnä väkisin orjuuteen vievän velkarahajärjestelmän avulla (joka hallitsee velkaa, se hallitsee kaikkea). Länsimaat (myös Suomi 100%:sti) kuuluvat pedon taskuun, mutta myös Venäjä kuuluu (Putin on Sanna Marinin ja Annika Saarikon tavoin Maailman talousfoorumin massamurhakoulun [Young Global Leaders] oppilas, ja Venäjän keskuspankki ruplineen kuuluu velkarahajärjestelmäpedon ”keskuspankkien keskuspankkiin” BIS:iin Sveitsissä). Jatkossakin Putin ja Venäjä tekevät, mitä peto kulisseista käskee. Nyt Venäjä vetää sitä roolia, jonka voimme havaita.

Kaikki – länsimaat, Nato, USA, Ukraina, Venäjä, Kiina ja itse asiassa kaikkien maiden hallitukset – tottelevat pedon käskytystä, ja tapahtumat etenevät ikään kuin suurena pedon shakkipelinä, joka tähtää siis ihmiskunnanmurhaan (tässä projektissa rokotteilla tappaminen ja vammauttaminen oli vain alkuvaihe, tosin sitä tullaan käyttämään jatkossakin ihmisten hävittämiseksi). En siis puolusta Venäjää tai ketään, kuvaan vain shakkipeliä, askel askeleelta etenevää pedon massamurhaprojektia, jossa Suomi on täysin rinnoin mukana ja jopa rehentelee sillä.

Kirjoitan tämän artikkelin siksi, ettei tavallinen kansa menisi mukaan maan johdon propagandaan ja valehteluun. Maan johto ja sen tiedotusvälineet (etenkin Yle) ovat 100%:sti korruptoituneita (ja siksi kansasta välittämättömiä, terroristisia, valehtelevia ja huijaavia). Maan johto kokonaisuudessaan (ja muka ”terveysasioissa” THL) palvelee vain maailmaa hallitsevaa, kulisseista operoivaa petoa, jonka ainoa päämäärä on kaiken olemassa olevan täydellinen tuhoaminen ja tappaminen (sitähän ”Great Reset” ja Uusi maailmanjärjestys todellisuudessa, erilaisine eufemismeineen ja ”visioineen”, ovat – kaikki ”nollataan”). Ja kun Suomi vedetään mukaan Natoon ja sotaan, tarkoituksena on lopulta tuhota Suomi ja sen kansa.

Kun siis kaikki alkaa mennä tällä tavalla kaiken tuhoamiseksi, on syytä kirjoittaa artikkeli. Ja tässä artikkelissa tulee sanoa myös, että olemme – omasta syystämme – keskellä Jumalan palavaa vihaa. Jumalan sallimuksesta perkele, ”tämän maailman ruhtinas”, saa riehua vapaasti, harjoittaa valehteluaan ja väkivaltaansa ja vetää sieluja kanssaan helvettiin. Niin suuri on Jumalan viha (= hän kääntää selkänsä hänet hylkäävälle ihmiskunnalle) tätä jumalatonta ihmiskuntaa kohtaan. Pian tapahtuu ristillä koko maailman voittaneen Kristuksen paluu, ja silloin hän tuomitsee kaikki jumalattomat (Kristuksen sovitusteon sydämissään hylkäävät) syntisinä ikuiseen helvettiin. Omansa hän ottaa luokseen ikuiseen autuuteen uudessa maassa ja uusissa taivaissa, jotka hän on luvannut omilleen luoda (tämä nykyinen maailma palaa ja katoaa, 2. Piet. 3:10-13; Jes. 65:17; 66:22; Ilm. 21:1).

Meneillään ovat siis viimeiset ajat ja ihmiskunnan viimeiset saatanalliset riehumiset. Eikä näissä tapahtumissa ole mitään epäoikeudenmukaisuutta Jumalan silmissä. Nykyinen perkeleellinen ihmiskunta on ansainnut kaikki mahdolliset rangaistukset, helvettiä myöten. Hyväksi tekeytyminen, ulkokultailu ja loputon lässyttäminen ja viisastelu eivät auta. Kaikki sydämissään Jeesuksen Kristuksen sovitusteon hylkäävät (= epäuskoiset) heitetään ikuiseen helvettiin, koska Jumala on Pyhä ja koska hänen luokseen ainoa tie ja ovi on Jeesus Kristus, Joh. 14:6. Kyseessä on totuus, ei mikään ”jeesustelu.” Jumalan on elävä ja kaikkivaltias. Pelkällä sanallaan hän luo omilleen uuden maan ja uudet taivaat, 2. Piet. 3:10-13. Ihmisen lässytys vain lyttää ihmisen itsensä loputtomaan kadotukseen, joten mitäpä täällä mikään nykyisin muuta on kuin täydellistä turhuutta, täydellisistä täydellisintä mielettömyyttä, Saarn. 1:2; Jer. 10:14. Kansa ei aivopestynä ja vain armosta (lypsämistä varten) enää olemassa olevana ymmärrä edes sitä, että kaikki tässä maassa on valhetta, absoluuttisesti kaikki. Myös virukset, koronatoimet, rokotukset ja tarina Ukrainasta, muutaman nykyisen valheen mainitakseni.

Valinta ikuiseen autuuteen tapahtuu siis Kristuksessa, ja se valinta on menossa koko ajan, joka sekunti. Tie autuuteen ja pelastumiseen on avoin kaikille koko ajan. Omasta syystään ihminen hukkuu helvettiin, ja voiko mielettömämpää asiaa olla olemassa? Mitä järkeä on itsensä helvettiin viemisessä? ”Sillä kaikki, mikä ei ole uskosta (Kristuksen sovitustekoon), on (helvettiin hukuttavaa) syntiä”, Room. 14:23. Synnintunnon vaikuttaa sydämessä lain (käskyjen) sanassaan Raamatussa vaikuttava Pyhä Henki (Room. 3:20), ja uskon vaikuttaa sydämessä evankeliumin sanassaan Raamatussa vaikuttava Pyhä Henki, ja nuo kaksi Jumalan sydänvaikutusta yhdessä ovat parannus, uudestisyntyminen, herääminen, kääntymys, elämään syntyminen, valkeuteen tuleminen. Kaiken suorittaa sanansa välityksellä Jumala, ja ihminen ja hänen egonsa (perkele ihmisessä) kykenevät omin voimin vain vastustamaan Jumalan sanaa ja Jumalan vaikutusta – miten mieletön onkaan ihminen, tuo kavala perkeleen asunto (perkeleen valtaan ihmiskunta joutui syntiinlankeemuksessa, 1. Moos. 3. luku)!!!

Vesa-Ilkka Laurio

Lähteet

IA – A Russian opinion – Jerm Warfare (odysee.com)

Exposing the TRUTH in Ukraine – Redacted Conversation with Eva Bartlett (odysee.com)

34 kommenttia

 1. VESA-ILKKA EREHTYY
  Raamattu ei tarkoita maallisia asioita, vaan sillä on sisäinen merkitys, joka tarkoittaa uskonnon asioita ja sisin merkitys, joka tarkoittaa itse Jumaluutta. Raamatun ”peto” on itse asiassa ne kristityt, jotka uskovat, että ihminen pelastuu ilman tekoja ja joihin Vesa-Ilkkakin kuuluu. Todellisia kristittyjä ovat ne, jotka eivät usko nykyiseen kolminaisuusoppiin, vaan pitävät Herraa Jeesusta Kristusta ainoana Jumalana, jossa Isä on Jeesuksen sielu, Poika Jeesuksen Jumalallinen ruumis ja Pyhä Henki Jeesuksesta lähtevä Jumalallinen virtaus eli toiminta. Aivan kuten ihmiselläkin (Hänen kuvallaan) on sielu, ruumis ja toiminta. Jeesus ei sovittanut kenenkään syntejä, vaan kukisti helvetit, jotka olivat viemässä koko ihmisrodun tuhoon. Ihminen saa synnit anteeksi vasta silloin kun hän on tehnyt parannusta synneistänsä turvautuen Jeesukseen Kristukseen. Väärä sovitusoppi, että ihminen muka salamannopeasti saisi syntinsä anteeksi, kun vain uskoo Jeesukseen, on helvetistä ja siis pedosta. Ihmisen pitää uskoa Jumalaan, olla tekemättä syntiä ja tehdä rakkauden tekoja. Todellinen lähimmäisenrakkaus on sitä, että kaikessa toimessaan toimii uskollisesti, vilpittömästi ja ahkerasti ja ennen kaikkea elää Kymmenen Käskyn mukaisesti. Todellinen perkele on tänä päivänä juutalaiset, jotka yrittävät tehdä orjikseen koko maailman väestön ja muodostaa maan päälle pienoishelvetin.
  LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ) tai Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(13)Miinusääni(14)
  1. Minäkö Raamatun peto? Onneksi en ole koskaan ottanut näitä juttujasi vakavasti. Olet, BK, hyvin vaarallisella tiellä ikuisen kohtalosi kannalta. Hyvä mies, tule oikealle tielle! Olet aivan lopullisen paatumisen partaalla.

   Kristus kantoi ristillä kaikki sinun syntisi. Hän, Jumala, sovitti itsessään sinut. Niinpä hänen ylösnousemuksessaan sinäkin nousit ylös vanhurskaana ikuiseen autuuteen. Sinun täytyy vain uskoa tuo sydämessäsi. Sitä on kristinusko. Ilman uskoa tuohon sovitukseesi et saa sitä omaksesi. Jäät pahaan, pahaan paikkaan, Benjamin.

   Plusääni(13)Miinusääni(9)
 2. mielikuvituksella on ihmeellinen voima. Se voi luoda melkein mitä tahansa uskottavia vertailuja ja ”totuuksia”.

  Plusääni(15)Miinusääni(4)
  1. Jumalan ääni: RAF:ssa palvellut mies kertoi, että hän oli Malaijassa palvellut propagandayksikössä. Hän kertoi, että britit olivat valmistaneet hyvin hiljaisen lentokoneen, joka kantoi yöllä viidakon yllä hyvin voimakasta kaiutinjärjestelmää, joka lähetti propagandaa viidakossa leiriytyneille ihmisille, joita vastaan he taistelivat. Hänen mukaansa tämä oli ollut menestyksekäs yritys, ja monet niistä, jotka antautuivat, sanoivat tehneensä niin, ”koska Jumala oli käskenyt heitä tekemään niin”.
   Myöhemmin hänet ja tämä yksikkö oli siirretty Keniaan, jossa samaa temppua kokeiltiin Maumaussa, mutta ilman suurta menestystä. Hän kertoi sanoneensa eräälle häntä arvostelleelle upseerille, ettei hän voinut ymmärtää, miksi se ei ollut vaikuttanut lainkaan Keniassa: ”No, sinun pitäisi kokeilla vaihtaa nauhat malaijista ainakin swahii-kieleksi!”.”
   https://www.veteranstoday.com/2022/04/24/secret-disclosure-from-dr-preston-james/

   Plusääni(5)Miinusääni(6)
 3. Saksalla ei ollut juutalaisjohtoa. Venäjällä on. Siksi en usko maailmansotaan. Kovin olivat ja ovat edelleen Lännen johtajat halukkaita sopimuksii Venääjän kanssa. Lähes mitä vain nieltiin tähän saakka. Aseitakin myytiin ja hirttäydyttiin energiaan. Ei puhettakaan taloussodasta tai tuhoamisesta.

  Mitkään natsiporukat eivät ole riehuneet Ukrainassa koskaan. Janukovitsh nostatti kansan kapinaan mm. lakkauttamalla demokratian ja pystyttämällä diktatuurin. Tukeutumalla Venäjään ja hommaamalla turvallisuusalveluunsa porukkaa sieltä. Sielää oli epämääräistä joukkiota. Maidanilla mieltä osoittaneista hyvin pieni osa kuului yleensä nationalistipuolueisiin.

  Ukrainalaiset eivöät tappaneet venäläisiä 2014 ja jälkeen. Kyse on Venäjän valhepropagandasta. Ukrainalla ei ole ollut minkäänlaista aggressiota Venäjää kohtaan toisin kuin Puolalla oli Saksaa kohtaan. Pikemminkin halua olla iän ja Lännen välissä, mutta Venäjän aggressio ajoi Ukrainan täysillä Länteen.

  Mitään ”Käytävää” ei ole ollut. Kyselyissä vain 30 % Donbassin alueen asukkaista halusi ylipäänsä laajempaa itsehallintoa juuri ennen kriisiä. SUomalaisetkin reportterit j atutkijat ovat osoittaneet, että mitään kansannousua ei olisi ollut ilman Venäjää. Puolet väestä oli ukrainalaisia. Käytävä on ukrainalaista aluetta, mutta Holodomorin aikana väkeä näännytettiin nälkään ja sen jälkeen alueelle tuli venäläisväestöä raskaan teollisuuden myötä. Ukraina ei ominut mitään, vaan venäjä napsi pois alueita, kun oli menettänyt otteensa, jolla se yritti sulauttaa Ukrainaa itseensä.

  Koska Venäjän johto koostuu juutalaismafiasta, ei Venäjälle mitään ansoja viritellä. Jollei sitten johto ole mukana osana suurempaa suunnitelmaa. Se hyväksyi Neuvostoliiton hajoamisen ja Ukrainan itsenäistymisen niillä rajoilla kuin mitä oli. Oliko tarkoitus, että Ukraina jää etuoiiriin ja nukkevaltioksi? Ukrainan kansa on perinteisesti halunnut olla olemassa ja hajurakoa Venäjään. Se halusi itsenäistyä 1918 ja vallattiin väkivalloin takaisin.

  Nimenomaan Ukrainalla ei ole ollut mitään aggressiivista toimintaa venäjän suuntaan, kun taas Puola siis hautoi sotaa Saksaa vastaan ja napsikin alueita Saksalta I maailmansodan jälkeen. Se vaati suurta Saksan vastaista sotaa Länneltä ja sai sellaisen 1939

  Azov-liike on sulautettu kansalliskaartiin ja ollut muutenkin valtion hyväksymä ja kontrollissa kumouksen jälkeen ja siihen on värätty taistelijoita ulkomailtakin.

  Kun Venäjä röyhkeästi hyökkäsi Ukrainaan ja ennätti jo uhota Moldovan ja Suomenkin suuntaan, niin onhan kaikkien etu se, että Ukraijaa aseistetaan ja että Venäjä pysäytetään mitä pikimmin

  Plusääni(20)Miinusääni(24)
  1. Tämä lause: ”Azov-liike on sulautettu kansalliskaartiin ja ollut muutenkin valtion hyväksymä ja kontrollissa kumouksen jälkeen ja siihen on värätty taistelijoita ulkomailtakin.” ..kertoo kaiken oleellisen. Kaikki mikä on tuollaisen terroristihallituksen ja näyttelijä huumehörhönäyttelijän hyväksymä on saastaa. Alkuperäinen NSDAP ei etsinyt minkään juutalaisoligarkkivetoisen hallituksen hyväksyntää. Tämä Tshang on selvästi myös Naton maksaama propagandisti jolta puutuu kaikki hengellinen näkökyky. Se asettaa hänen bloginsa myös kyseenalaiseksi.

   CIA luo satanistisia natsi liikkeitä Operation Gladion kautta tuhotakseen kristinuskon Euroopasta, pelaten näin ollen juutalaiseen maaliin. Sielun vapahduksen riistäminen ihmsiltä on vielä paljon pahempaa kuin rodun hävittäminen.

   https://mvlehti.net/2022/03/21/asiakirjat-paljastivat-yhdysvaltojen-cia-on-natsifioinut-ukrainaa-salaisesti-vuodesta-1953/

   Plusääni(5)Miinusääni(4)
 4. Krimillä järjestettiin kysely ennen Venäjän hyökkäystä. Siellä 70 % vastusti liittämistä Venäjään.

  Ranska olisi normalisoinut lopulta suhteet Putiniin Venäjän toimista huolimatta. Saksa ja Ranska suosittelivat uusien maakuntien luovuttamista, kunhan rauha säilyisi. Mikään Lännen toimissa ei viittaa maailmansodan haluamiseen. Vai oliko kaikki muka Venäjän houkuttelemista hyökkäykseen?

  Edelleen ei siis ole todisteita venäläisten tappamisista tms. Venäjä nosti kapinan sotilaidensa ja provokaattoreidensa avulla. Ukrainan oli puolustettava aluettaan. Mistään siviilien joukkotuhonnasta ei ole edes todisteita. Vain Venäjän ylläpiyämän vuosia kestäneen sodan uhreista

  Plusääni(14)Miinusääni(15)
 5. US ready to provide security insurance if Sweden decides to join NATO
  https://www.yenisafak.com/en/world/us-ready-to-provide-security-insurance-if-sweden-decides-to-join-nato-3595039

  Suomi vetoaa Nato-jäsenhakemuksessa 5. artiklan mainitsemaan `turvatakuuseen`. Mutta niin tekee Ruotsikin. Lisäksi Ruotsi on saanut USAlta `turvavakuutuksen`.
  Miksi tarvitaan kaksi erilaista `turvataetta`? Eikö yhdelläkin olisi pärjännyt? Antaako `turvavakuutus` enemmän lisäarvoa kuin `turvatakuu`?
  On muistettava että olemme menossa kohti WWIIIa. Siinä tilanteessa mitkään sopimukset – suulliset (nk. Britannialta Suomelle) tai kirjalliset (5. artikla `turvatakuusta` Suomelle ja Ruotsille) – eivät ole päteviä.
  Sopimusteknisesti huomioon ottaen `turvatakuuseen` ei tarvita mitään erityistä fraseologiaa. Se, mikä erottaa `turvatakuun` `turvavakuutuksesta`, ei ole ero sanojen `turvatakuu` ja `turvavakuutus` välillä koska ero tulee sopijaosapuolten tekemän sopimuksen asiasisällön pohjalta.
  Ruotsin saama `Turvavakuutus` on nähtävä keinona suojautua konfliktin tai sen uhan tullessa. Tämä on nähtävä tiettynä riskinhallinnan muotona, jota käytetään ensisijaisesti suojaamaan ehdollisen tai epävarman tilanteen sattuessa.
  On mahdollista `turvavakuutetun` kuten Ruotsin saaneen `turvavakuutussopimukseksi` kutsutun sopimuksen. Mikäli Ruotsi olisi saanut kirjallisen `turvavakuutuksen` niin sen asiasisällöstä tuskin tulette kuulemaan ennen WWIIIa.
  `Turvavakuutussopimuksessa` pitäisi näkyä yksityiskohtaisesti ehdot ja olosuhteet, joiden mukaisesti `turvavakuutuksenantaja` sitoutuu väliintuloon konfliktin tai sen uhan sattuessa.
  Mutta Suomi olisi valtiona liian riskialtis valtio kenellekään myöntää `turvavakuutusta` koska siinä joutuisi lunastamaan lupauksensa. Tämä tulee näkymään esimerkiksi siten että jo nyt yksi jos toinen valtio alkaa vetäytymään liiketaloudellisista suunnitelmistaan (rahoitus, investiot yritykset) Suomenniemeltä.
  Rahoitusmarkkinoiden hiipuminen seisauttaa Suomen liiketalouden veret. Tämä tulee olemaan kova paikka koska ainut suunta josta Suomen taloudellinen hyvinvointi hyötyisi vieläpä merkittävästi olisi Itä – mutta nyt se on ryssitty.
  Historia on täynnä ennakkotapauksia `turvatakuista` ja `turvavakuutuksista` kuten tässä yksi:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c7/MunichAgreement.jpg
  Siinä Neville Chamberlain ressukka esittelee anglosaksista `turvavakuutusta` palatessaan Mynchenistä jonka sekä Aadolf Hitler että jopa hän itse allekirjoittivat. Lienee sitä brittiläistä aristokraattista luottamusta sopijaosapuoleen.
  Miten meille (Suomi ja Ruotsi) sitten jatkossa käy? No eipä tarvitse kummoinen näkijä olla niin voi varmuudella sanoa että kun WWIIIn pölyt laskeutuvat niin havaitaan kuinka toisen maan kamara kasvaa koiranputkea ja toisen hulluruohoa.
  Eköhän me (Suomi ja Ruotsi) vaihdettaisi kansallislaulumme ja veisattaisi yhdessä:

  Varoituksen sana suomalaisille päättäjille: Kun te avaatte tuon oven jonka edessä te nyt seisotte niin te ette voi sitä enää sulkea!

  Plusääni(13)Miinusääni(7)
 6. Ukrainalaisesta Odessan kaupungista kotoisin oleva mies kuvaa videossaan Ukrainan vallanpitäjiä tavalla, joka asettaa noita vallanpitäjiä tukevan, rahoittavan ja aseistavan Suomen johdon (= presidentti, hallitus, eduskunta, kaikki eduskuntapuolueet, nähtävästi myös Suomen armeija) sellaiseen valoon, joka on niin lohduton ja hälyttävä, että se on tuotava julkisesti esiin. Kyseinen video, jossa on suomenkielinen tekstitys (joskin osin puutteellinen), löytyy osoitteesta:

  https://odysee.com/@RapsodiaSuomi:1/Ukrainalaiset-on-pakotettu-olemaan-hiljaa-jo-8-vuoden-ajan:e

  (Ukrainalaiset on pakotettu olemaan hiljaa jo 8 vuoden ajan).

  Odessalainen mies sanoo Ukrainan vallanpitäjiä Kiovan terroristiseksi hallitusjärjestelmäksi, vallassa olevaksi saastaksi ja liaksi, laittomuuksien tekijöiksi, hulluksi äpäräjoukkioksi ja rikollisiksi äpäriksi, ja Ukrainan armeijaa hän sanoo zombi-armeijaksi, jonka sotilaat eivät ole tietoisia asioiden oikeasta laidasta, siitä, ettei Venäjä ole tullut Ukrainaan valtaajana vaan vapauttajana. Sosiaalisessa mediassa Ukrainan hallinnon toimia puolustavia ukrainalaisia hän pitää idiootteina (jotka siis eivät tunne todellisuutta).

  Koska Nato tukee, rahoittaa ja aseistaa Ukrainan johtoa, on selvää, että kyseisen ukrainalaisen kuvauksen valossa Nato on terroristinen ja terrorismia tukeva järjestelmä, valtaa käyttävää saastaa ja likaa, laittomuuksien tekijä, hullu äpäräjoukkio ja rikollisia äpäriä. Kaikkia Natoa tukevia ihmisiä maailmassa on tuon kuvauksen valossa myös kutsuttava idiooteiksi.

  Koska Suomen johto (ja laajemmin EU) tukee, rahoittaa ja aseistaa Ukrainan johtoa, on selvää, että kyseisen ukrainalaisen kuvauksen valossa Suomen johto on terroristinen ja terrorismia tukeva hallitusjärjestelmä, saastaa ja likaa, laittomuuksien tekijä, hullu äpäräjoukkio ja rikollisia äpäriä. Suomen johdon toimia tukevia suomalaisia on tuon kuvauksen valossa myös kutsuttava idiooteiksi.

  Suomen johto on – Jumalan sallimuksesta – karkeasti ja kohtalokkaasti väärillä jäljillä, ja se tulee ennen pitkää johtamaan Suomen tuhoutumiseen. Sellaisen kohtalon jumalaton, röyhkeä, egokiimainen ja julkisyntinen Suomen kansa on Jumalan mielestä ansainnut. Kansan kohtalo on siis ansaittu kohtalo.

  Plusääni(18)Miinusääni(10)
  1. Odessalainen suoltaa nähtävästi Venäjän valhepropagandaa kuten MV-lehti. Muut ukrainanvenäläiset viedot samaa holokaustivalehtelun kaltaista valhemyllyä. Yllättvää, että Laurio valitsee nämä kannat. Ja kaikki mediassa ja muualla olevat tiedot Venäjän ”vapauttajista” ja ”pelastajista” tietenkin vainseptettä…

   Plusääni(13)Miinusääni(15)
 7. Maailman kaikkia johtajia johtaa yläpuolella oleva kultasormuksinen käsi (velkarajärjestelmän hallitsijat, siis koko maailman velkojat). Olipa joku johtaja juutalainen tai ei, häntä johtaa tuo käsi aivan samalla tavalla. Tarkoitus on tuhota ihmiskunta, ja kaikki nuo johtajat ovat vain shakkinappuloita isommassa pelissä. Internetin myötä tuo peto on saanut pitävän otteen kaikista reaaliajassa. Periaate on: ”joko tottelet tai kuolet.” Siinä helvetinpyörässä pyörivät kaikki Suomenkin johtajat, presidentti, hallitus ja eduskunta.

  Eivät ne mitään todellisia ”natseja” olekaan, ovat kuulemma vain tekeytyneet sellaisiksi kuvine kaikkineen.

  Viittaukseni toisen maailmansodan alkuun on vain viitteellinen. Tuli vain mieleen. Jotakin samanlaista on. Venäjän on pakko puuttua tilanteeseen, kun Ukrainassa venäjänkielisiä (enimmäkseen ortodokseja) vainotaan, tästä olen kuullut (videoista) ukrainalaisten kuvauksia. Kyseessä on ollut 8 vuotta kestänyt vaino, vainoajana Ukrainan nykyinen johto + ne pataljoonat. Venäjällä (kai) on ainakin moraalisesti jonkinlainen velvollisuus auttaa heimotovereitaan.

  Minusta mainitsemasi ”suurempi suunnitelma” on selviö, se on ollut olemassa ehkä jopa yli 100 vuotta (vuodesta 1913, jolloin juutalaiset saivat yksityisen pankkinsa USA:n keskuspankiksi ja sitä tietä maailman valtiaspankiksi; USA:han oli ja on maailman voimakkain valtio). Kyseessä on shakkipeli, joka etenee siirto siirrolta. Suomenkin kohtalo on noissa suunnitelmissa jo etukäteen lyöty lukkoon (vain Jumala voi ne suunnitelmat romuttaa, mutta suomalaiset ovat jumalattomia tai tekopyhiä).

  Venäjä voi hyökätä Suomeen ja tuhota Suomen. Myös Nato voi hyökätä Suomeen ja tuhota Suomen, ja nythän Suomen lopullinen valtaaminen (= Suomen liittyminen Natoon) on hyvin lähelllä. En tiedä pedon suunnitelmia, mutta tällaista nyt tapahtuu.

  Ja tuhottavaksi joutuvat niin Venäjän kansa, Ukrainan kansa, Suomen kansa, Ruotsin kansa kuin kaikki muutkin kansat. Perkele riehuu, ja johtajat ovat nykyisin perkeleen nappuloita. Kansoilla ei ole elävä Jumala apunaan, koska kaikkialla tie Jumalan yhteyteen, Jeesus Kristus eli syntien anteeksiantamus, on hylätty sydämissä. On siis lopun aika, kaikkine kammottavuuksineen.

  Plusääni(15)Miinusääni(10)
  1. Venäjä halusi Ukrainan omaan valtapiiriinsä ja kunse epäonnistui, se lähti sotajalalle. Venäläisten kokema väkivalta on todellisuudessa vain holokaustivalheen tapainen tekosyy sodalle ja vihakiihotukselle. Ei siellä ole muuta kuin pantu matalaksi Venäjän lähettämät provokaattorit, kun he yrittivät Odessassakin vallata rakennuksia ja nostaa kapinaa. Rikolliset saivat tilaamansa rangaistuksen. Seuraamasi videot ovat melko varmasti viideskolonnalaisten valhepropagandaa. Moni venäläinen aiankin aluksi halusi muuallakin Ukrainassa tulla anneksoiduksi myös, kuten haastatteluissa ovat sanoneet. Tietenkin nämä äänet sodan aikana hiljennetään.

   Plusääni(11)Miinusääni(8)
   1. Hyvä että kommenttiosiosta löytyy edes muutama ihminen jotka eivät suitsuta vladimir putinin erinomaisuutta vaan kertovat kuinka asiat on kiitos myös toimitukselle että ovat julkaisseet kyseiset kommentit.

    Plusääni(13)Miinusääni(4)
 8. Tietämättömyys on voimaa – Orwellin ”arvoyhteisössä” sota on rauhaa | UMV-Raportti

  Kaikki tuntevat George Orwellin iskulauseen ”sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, tietämättömyys on voimaa”. Jos tämä ei sinusta ole täyttä totta tänä päivänä ”lännen arvoyhteisössä”, sinun pitää tarkistaa, että olet edes oikeassa galaksissa. UMV-Raportin on kirjoittanut Jonathan Widell.
  https://mvlehti.net/2022/05/05/tietamattomyys-on-voimaa-orwellilaisessa-lannen-arvoyhteisossa-naton-sota-on-rauhaa-umv-raportti/#comment-25428

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 9. Hyvin tiivistetty ja selkokielellä tehty teksti. Ihmiskunta on tavallaan uhri että syyllinen oman kohtaloonsa. Mutta onko tämä geneettinen ihmiskoe eli me alunperinkin tehty silläsilmällä, että kun tulella maailma tuhotaan, niin ei haittaa vaikka epäonnistuisi.

  Visioin nykyihmisen alkuperä olevan muunnos cromagnonista. Meistä tehtiin heikkoja fyysisesti/henkisesti. Auktoritteetti usko on korkeaa ja oman järjenkäyttö jää pelkotilojen varjoon. Täydellinen orja siis. Mutta syntyiko sen muutoksen myötä ”sielullinen” olento jota alkuperäinen cromagnon ei ollut? Vaistot on luonnossa asuvilla, mutta meidän moraaliset valinnat ovat poikkeus muihin nisäkkäisiin verrattuna.

  Plusääni(7)Miinusääni(4)
 10. Näin kuvan, jossa Putin kättelee Intian pääministeriä. Ja toisen kuvan, jossa hän istuu jossakin huoneessa Sauli Niinistön kanssa. Hän on siis selvästi intialainen ja suomalainen, sen lisäksi että on wef:in oppilapsi. Hänen kolmella juutalaisella äidillään on mitä ilmeisimmin ollut aika vilkasta!

  Sarkasmi sikseen, olen artikkelin kanssa muuten samaa mieltä, mutta tuo weffiyhteys ei ole mikään täysin päivänselvä juttu kumpaankaan suuntaan: en ole satavarma, että Putin on weffin agentti, enkä ole satavarma, ettei ole. Mutta olen satavarma, että jos itse olisin Venäjän päämies niin pitäisin nuo kuvottavat weffisaastat ja heidän suunnitelmansa lähelläni ja tiedossani.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 11. `Yhdysvallat sanoo voivansa vastata Suomen ja Ruotsin mahdollisiin huoliin Nato-hakuprosessin ajan`
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/yhdysvallat-sanoo-voivansa-vastata-suomen-ja-ruotsin-mahdollisiin-huoliin-nato-hakuprosessin-ajan/ar-AAWYmio?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=0f693a9cf7a94f379abfcfe080e6fe5a

  Nato hakemuksen jäsenyysprosessi menee näin: 1. Hakemus > 2. Ratifiointi! Hakemuksen jätön ja hakemuksen ratifioinnin väliin jäävää aikaa on kutsuttu mm. `harmaaksi vyöhykkeeksi`.
  Nyt Yhdysvallat tiedottaa että se voi vastata Suomen ja Ruotsin mahdollisiin turvallisuuteen liittyviin huoliin `harmaan vyöhykkeen` aikana. Yhdysvaltain ulkoasiain tiedottaja Ned Price vakuuttaa: `Jäsenyysprosessiin liittyviin huoliin löytyy kyllä ratkaisu`
  USAn ulkoministeriön tiedottaja Ned Price jatkaa: `Jos ja kun he (Suomi ja Ruotsi) tekevät sen ratkaisun (Nato jäsenyys)`: Olemme valmiita puhumaan asiasta `konkreettisimmin termein`.
  Hakemusprosessi näyttää olevan ehdollistettu siten että käytännöllisin termein puhutaan vasta sitten kun hakijamaa on jäsenmaa – ei aikaisemmin.
  Naton kovan ytimen Yhdysvaltojen lisäksi Britannia, Saksa ja Ranska ovat luvanneet tukea Suomea sotilaallisesti jo ennen Nato-jäsenyyden ratifioimista. Totta muikku he näin tekevät! Niinhän he tekivät myös Georgian ja Ukrainan suhteen. Silloin Länsiliittouman petolliset lupaukset olivat aivan samat kuin nyt Suomelle ja Ruotsille.
  Samaan hengenvetoon he lisäävät röyhkeän mutta paljastavan klausuulin: `Kyse ei ole juridisesti sitovista turvatakuusopimuksista, koska ne vaatisivat takaajamaissa yhtä pitkän lainsäädäntöprosessin kuin uusien Nato-jäsenten hyväksyminen`.
  Kyse ei siis olekaan juridisesti sitovista turvatakuusopimuksista. Eikä mitään nopeutettua pikakäsittelyäkään tulisikaan. Missä kaikessa muussa he valehtelevat?
  Mistä sitten on kysymys? Kysymys on ydinvaltioitten kyvystä `vastata Suomen ja Ruotsin mahdollisiin huoliin Nato-hakuprosessin ajan`. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen korrelaattiin johon tässä lauseessa `vastaamisessa` viitataan eli: `Huoliin`!
  Lukija varmaan viimeistään nyt oivaltaa kuinka Nato-maat tarjoavat Suomelle ja Ruotsille lounaaksi pelkkiä `hauen polskeita` ja `ohi ammuttua sorsaa`.
  Tässähän ei ole kysymys `turvatakuista` tai `turvavakuutuksista` ensinkään vaan pelkkiin `huoliin` vastaamisesta. Huoliin vastaaminen on sen verran abstrakti ilmaisu joka jättää heille tulkinnanvaraa lunastaa lupauksensa haluamallaan tavalla.
  Voisivatko he sitten antaa Suomelle ja Ruotsille `turvatakuut` ja/tai `turvavakuutukset`? Kyllä voisivat! He voisivat antaa nämä lupaukset joko suullisesti tai jopa kirjallisesti mutta ei Naton päätäntäprosessin mukaan ajoissa juridisesti ja siten pätevästi.
  Tilanne on aivan sama kuin jos joku tulisi ulos arvostetusta taidehuutokaupasta toisessa kädessään arvotaide ja toisessa vakuutena aitoustodistus jotka kummatkin ovat väärennettyjä. Tämä sattuu olemaan elävän elämän esimerkki.
  `Huoliin` vastaaminen ajaa vain ja ainoastaan Länsiliittouman omaa päämäärää – avata Pohjoinen sotarintama Venäjää vastaan. Tarvinne ei kai linkittää niitä lukemattomia otsikoita joissa ei ainoastaan luvata vaan myöskin lähetetään esimerkiksi Ukrainaan tappavia ja ei-tappavia avustuksia kuten aseita ja torkkuhuopia.

  `Herra sanoi minulle: `Pohjoisesta (צפון = tsaphown = pohjoiselta puolelta; sanajuuresta `piilosta`, `salaisesta paikasta`) on onnettomuus (רע = raah = pahuus, satuttaa, vahingoittaa) purkautuva (shall be opened = avataan) kaikkien maan asukasten yli` (Jer 1:14).
  `Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, onnettomuus kulkee kansasta kansaan, ja suuri (גדול = gadowl = mahtava, äänekäs) myrsky (סער = sahar = myrsky, pyörremysky) nousee maan perimmäisistä (ירכה = yrekah = äärimmäiset osat, sivut) ääristä` (25:32).
  Arktiset hallintoalueet pohjoisella napapiirillä:
  https://tapiosiirila.files.wordpress.com/2014/12/arktiset-hallintoalueet.jpg
  Barentsinmeri Lännen ja Venäjän lähitulevana sotatantereena:
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/wp-content/uploads/2019/11/Artikkelikuva.jpg

  Liittymällä Natoon Suomi ei tule suinkaan olemaan WWIIIn sivustaseuraajan asemassa. Sitä mukaa kuin hyökkäysliitto Naton uhka eli Suomessa Nato-kannatus kasvaa kasvaa myös Venäjän puolustusvarustautuminen Suomen vastaisella rajalla.
  Venäjä on valmistautunut Lännestä tulevaan uhkaan Suomen rajalla supersoonista hyökkäystä vastaan:
  https://images.almatalent.fi/696x/https://assets.almatalent.fi/image/a31fb38e-dbb9-5554-909d-55aa0c5798a3
  Kuvassa Iskander-ohjus jonka lento esimerkiksi Helsinkiin kestäisi vain muutamia minuutteja:
  https://www.verkkouutiset.fi/wp-content/uploads/2018/11/Army2016demo-075-1.jpg

  Varma tapa hävittää kokonainen valtio – nimeltä Suomi – on Suomen NATO jäsenyys. Mutta tämäkään ei ole perikadon perimmäinen syy.
  Mikä oli ns. `Sodoman synti`? Sodoman (eikä myöskään Gomorran; lausutaan kähäyttämällä `homorran`) synti ei ollut aikansa yhteisöllinen sateenkaariliike kieroutuneine perversioineen vaan ero Jumalasta.
  `Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut` (Hes 16:49).
  Silloin kun näette ja kuulette tämänkaltaista rietasta ivailua `Sodoman` remuavan väen taholta vähäosaisten kustannuksella voitte olla varmoja että tuomiot tulevat:
  Köyhät kyykkyyn:
  https://www.youtube.com/shorts/S3quwNR7JGo ja
  `Professori Minna Halme liputtaa hintojen nousun puolesta: `Ruoka on niin halpaa, että voimme ostaa sitä liikaa`
  https://yle.fi/uutiset/3-12435038
  Tuomiot tulevat silloin kun yhteiskunnan varallisuus on jakautunut ja hyväosaiset pitävät kynsin hampain kiinni saavuttamistaan etuisuuksista (kuten lakkoilut) ja samalla pitäen vähäosaisia `hyödyttöminä suursyömäreinä`. Sodoman synti oli kovasydämisyys vähäosaista kohtaan.

  Plusääni(11)Miinusääni(6)
  1. On käynyt selväksi, että länsijohtajat ovat valmiita käymään Putinin ja Venäjän vastaista sotaansa uhraamalla kansansa. Taloussotavaiheessa uhreiksi laitetaan vähäosaiset, joilla ei ole mahdollisuutta vastata elinkustannusten nousuun. On hallituksesta kiinni annetaanko näiden kuolla nälkään ja viluun vai otetaanko nämä tiukkaan (NWO-)kontrolliin säännösteltyä ruokaa ja suojaa vastaan. Keskiluokkakin alkaa vähä vähältä kurjistua sitä myöten, kun talous sakkaa. Keskiluokka nuorine jälkeläisineen on mitä otollisinta väkeä myös sotarintamalla, koska on tähän asti onnistunut pitämään itsensä hyvässä fyysisessä ja henkisessä vireessä. Suomalainen keskiluokka on myös Naton kannalta erinomaisesti motivoitunutta ja tapattaa itsensä ja poikansa hyvin mielellään Venäjän vastaisessa operaatiossa. Toki myös työväenluokkaisia miinanpolkijoita kaivataan rintamille ja paljon. Työväenluokkaa nimellisesti edustavat puolueet ovat taipumassa Naton kannattajiksi ja tulee olemaan hauska näky, kun vihervasemmistolaiset nuoret tai vähän vanhemmatkin marssivat sotarintamille Putinia vastaan. Onko heillä Hanna Sarkkisen tai Tytti Tuppuraisen tapaisia EU-politrukkeja eli poliittisia komissaareja ampumassa rintamakarkureita selkään?

   Ukrainan sotaa aiotaan jatkaa, kunnes maa on perusteellisesti tuhottu ja viimeinenkin taistelukelpoinen mies joko tapettu, haavoitettu tai vangittu. Tämä tapahtuu siksi, koska lännen johdon mielestä on syytä heikentää Venäjää kaikin tavoin ennen kuin länsi ja Nato aloittavat omat aloitteelliset operaationsa. Venäjä on kenties aavistanut tämän eikä ole panostanut Ukrainan operaatioon läheskään kaikkea potentiaaliaan. Venäjä on mahdollista lyödä vain aloittamalla usean rintaman sota. Siksi Suomen varmistaminen osaksi tiivistä Naton saarto- ja hyökkäysrintamaa on niin olennaisen tärkeää. Maassa pitää vaimentaa viimeinenkin puolueettomuutta ja sen muistoa vaaliva ääni.

   Koska USA:n juutalainen ulkopoliittinen johto käy sotaa Atlantin takaa, se tuntee olonsa turvalliseksi ja pyrkii heikentämään Venäjä eurooppalaisten vasalliensa avulla. Ukrainan kansa tullaan siis uhraamaan ja viimeistään siinä vaiheessa, kun siitä ei ole Venäjälle enää merkittävää vastusta, avataan toinen rintama Itämeren ja/tai Jäämeren vaikutuspiiriin. On vaikea arvioida, mitä Keski- tai Itä-Aasiassa tapahtuu. Puukottaako Kiina Venäjä selkään? Näin käy mikäli kasaarimafia on onnistunut saamaan otteeseensa Kiinan poliittisen johdon.

   Plusääni(14)Miinusääni(7)
 12. UKRAINAN SODAN TODELLINEN SELITYS
  Maailmanpolitiikkaa ei voi ymmärtää, jos ei tunne Siionin Viisaiden toimintaa. Siionin Viisaat johtavat viime kädessä kaikkea. Holokaustihuijaus, ilmastohuijaus, koronahuijaus ja nyt Ukrainan sota ovat Siionin Viisaiden piirustuspöydältä. Siionin Viisaat (SV) hallitsevat maailmaa, koska heidän hallussaan ovat suuret pankit, USA totaalisesti, Israel, Mossad, vapaamuurarijärjestö, media, juutalaiset painostusjärjestöt kanainvälisesti ja kansallisesti ja he ovat Backrock- ja Vanguard-sijoitusyhtiöiden omistajia, jotka yhtiöt omistavat lähes kaikki suuret yhtiöt. SV koostuu 300 johtavasta juutalaisesta ja SV:n pääjehu on ollut aina Rothschildin suvusta. SV on rahoittanut vuodesta 2014 Ukrainaa kehittäen siitä Venäjän vastustajan. Nykyisen Ukrainan presidentti ja pääministeri ovat juutalaisia. Koko sota on vain SV:n teatteria, jonka tarkoitus on Venäjän heikentäminen. Putin on isänmaallinen johtaja, joka on vedetty sotaan tietämättä, mikä sitä odottaa. Myös NATO on SV:n ohjauksessa. SV:n lonkerot ulottuvat myös YK:hon ja WEF:ään, jonka johdossa SV ovat. SV:n päämäärä on maailman valtaus ja ihmiskunnan orjuuttaminen. SV tukevat kaikkia liikkeitä, jotka heikentävät gojimien maailmaa, esim. perhearvojen alasajo, seksuaalisten perverssioiden ylistäminen, ateismi ja materialismi, kilpaurheilu, huumekauppa, haitalliset uskonnot ym. SV:n jäsen Max Mandelstam kiteytti juutalaisten tavoitteet seuraavasti: ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.”
  Tällä hetkellä koko maailma kumartaa juutalaisia, kiitos holokaustihuijauksen. USA, EU ja NATO syytävät modernia aseistusta Ukrainaan ja Ukraina saa rahallista tukea kymmeniä miljardeja euroja ja miksi, siksi että heikennetään Venäjää. SV on onnistunut aivopesemään eurooppalaiset kansat, jotka kaikki kuorossa tukevat Ukrainaa. EU ja USA ovat laittaneet mielettömiä pakotteita Venäjälle. Suomi kaikessa mukana vastoin omaa etua, jonka muodostaa hyvät suhteet itäiseen naapuriinsa. NATO:on liittymisen vastustaminen on suurinta isänmaan rakkautta.
  LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ) tai Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(13)Miinusääni(7)
 13. ”Ministeri”, pitkän linjan natottaja Iloniemi kirjoitti Hesarissa aika asiallisesti tästä poliittis-sotilaallisesta järjestöstä, mm., ettei mitään turvatakuita oikeasti ole. On vain lupaus siitä, että tullaan avuksi jos niin yhdessä sovitaan. On siis jonkinlainen turvallisuussitoumus tms. Tällaista saattaa puhua nyt, kun Natoon liittymisestä on jo päätetty.

  Heti perään oli toki laitettu Naton asiamiehen haastattelu, jossa tämä korosti, että sotilasliitto antaa paljon muutakin kuin vain nuo turvatakuut. Epäilemättä jäsenyys merkitsee muutakin kuin tuota mahdollista apua kriisitilanteessa, siitä ei vain puhuta. Eikä Suomi mallioppilaansa tietenkään halua mitään varaumia liittymissopimukseen, sotapuolue kokoomukselle kelpaa myös ydinaseetkin.

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
 14. Kurkistus kulissien taakse!

  Taannoisessa uutisoinnista muistamme Black Rockin Larry Finkin huolen jotenkin tähän tapaan: NWO (New World Order = UMJ = Uusi Maailmanjärjestys) ei ole toteutunut haluamallamme tavalla (aikataulussa).
  Uutinen oli tehostettu kuvalla jossa Larry Fink ei esittänyt Khazaarimafian kansainvälistä merkkiä – pyramidia – samalla tavalla kuin aikaisemmin ,,,
  ,,, Tätä (NWO = Uusi maailmanjärjestys) ,,,
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/f_auto,fl_progressive/fl_keep_iptc/q_88/w_700/v1475044977/17-6317557eb661c9303a.jpg
  ,,, Tällä tavalla (huom. – Donald Trump – pyramidin kärki alaspäin Putinin läsnäollessa) ,,,
  https://pbs.twimg.com/media/Eo8UDFXXIAE3ojo.jpg
  ,,, Vaan tällä tavalla (Lawrence Fink – pyramidi supussa) ,,,
  https://static.dw.com/image/42279342_101.jpg
  Sanna Marin (SM) on kiertänyt ympäri maailmaa ja näyttänyt samaa pyramidimerkkiä kuin Lawrence Fink (pyramidi supussa) ,,,
  https://data.kosila.fi/kp24/2022/03/07/800_800/4490933.jpg
  Mikäli käsimerkin muutos ei olisi sattumaa niin SMn (ygl) pitäisi olla vähintäänkin WEFn Klaus Schwabin valtuuttama julistamaan Lawrence Finkin sanomaa käsimerkein eri maiden johtaville poliitikoille eli: NWO ei ole toteutunut haluamallamme tavalla (Lawrence Fink!).
  SM esiintyy muutenkin aika arveluttavissa symbolisissa yhteyksissä. Tässä vain yksi:
  https://pbs.twimg.com/media/Ej-85QSWkAAxBfT.jpg
  Ehdotankin että globalisaation vastustajat käyttäisivät omaa merkkinsä osoittaakseen ettemme tule koskaan alistumaan heidän määräysvaltaansa ja se on tämä:
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/c_limit,f_auto,q_80,w_580,h_580/39-6296355e1826be4bf07.jpg

  Seuraava uutinen on huomion arvoinen monellakin tapaa ja osoittaa että edellä kerrotussa Lawrence Finkin `huolestumisessa` NWOn epäonnistumisesta saattaa sittenkin olla laarissa totuuden jyvänen. On ihmeteltävää että Turkki ei noudata globalisaation virallista protogollaa ja se hyväksytään – jopa ihaillaan?

  `Turkin diplomaattisesti taitava siirto: Ukrainassa käytävän sodan uskottiin vaikuttava negatiivisesti Turkkiin, mutta soimattu presidentti Erdogan saa nyt kansainvälistä huomiota rauhanedistäjänä`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/turkin-diplomaattisesti-taitava-siirto-ukrainassa-k%C3%A4yt%C3%A4v%C3%A4n-sodan-uskottiin-vaikuttava-negatiivisesti-turkkiin-mutta-soimattu-presidentti-erdogan-saa-nyt-kansainv%C3%A4list%C3%A4-huomiota-rauhanedist%C3%A4j%C3%A4n%C3%A4/ar-AAX0ZSW?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=e86b77397efd48eeaab08a9ba8949fc5

  `Soimattu presidentti Erdogan saa nyt kansainvälistä huomiota RAUHAN EDISTÄJÄNÄ`? Nato-maa Turkki pitää erityisasemansa ilman Lännen trollien leimakirveen viuhuntaa. Muut Länsimaat ovat globalistien ruodussa eikä niille yhdellekään sallittaisi samaa käytöstä kuin Turkille. Luulisi hybridivaikuttamisen Turkissa olevan omia kansalaisia kohtaan yhtä voimakasta kuin Suomessa.
  Nato-maa Turkki näytäisi tarjoavan ns. `kunniakkaan perääntymistien` natsien `neljännelle valtakunnalle` eli Euroopan Unionille. Moninapaisessa NWO-kehityksessä EUn yritys olla `kolmannen valtakunnan` manttelinperijä `neljäs valtakunta` on harkitsematon ja röyhkeä yritys. Sama kuin yksi varpaista sanoisi: Minä olen molemmat jalkaterät! Tämähän ei EUlta onnistu!
  Onko natsistinen `neljäs valtakunta` (EU) neuvottelemassa kulissien takana antautumista Venäjälle? Mikäli näin on niin se johtaa myös universaalia hegemoniaa tavoittelevan `kukkopojan` eli Yhdysvaltojen laittoman hallinnon pään katkaisemiseen antaudu tai kuole periaatteella. Etsitäänkö nyt käsikopelolla khazaarimafian valtaistuinta?
  Ukrainaa verrataan `käärmeen pääksi` jonka tallaaminen musertaisi globalisaation. Todellisuudessa Ukrainan laiton hallinto (khazaarimafia) ei ole `käärmeen pää` vaan sen häntä.
  Syynä Länsiliittouman perääntymiseen ja samalla tappioon Ukkrainan sotakentältä pidetään Pentagonia ja ns. `viisikkoa`; Australia, Kanada, Englanti, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat jotka ovat nyt vastahakoisia jatkamaan sotaa Venäjää vastaan natsi-Euroopan Unionin puolesta. Jos he eivät suostu sotimaan edes EUn puolesta niin arvatkaapa suostuisivatko he sotimaan Suomen puolesta? EU on valtioliitto eikä liittovaltio!
  Tämä onkin johtanut Ranskan inventaarioon Naton kyvystä asettua sotarintaan Venäjää vastaan (viittaan Merie le Penniin). Ranskikset tulivat siihen oikeaan johtopäätökseen ettei Nato kestäisi Venäjän edessä kuin korkeintaan viisi päivää mikäli täysimittainen sota syttyisi. Täksi onkin aika etsiä perääntymistietä – jonka näyttämön tarjoaa Nato-maa Turkki. Turkki ei olekaan niin yllättävä valinta kuin luulisi.
  Näyttäisi siltä että kaikki edellä kerrottu olisi nähtävä pikemminkin petoksena Venäjää kohtaan kuin EU, USA, NATO-`antautumisena`. Maailmanpolitiikassa varsinkaan geopolitiikassa asiat eivät tapahdu sattumalta mutta `tolokun viikingin` ymmärrys tuskin yltää muuhun kuin valtamedian uutisointiin.
  Maailman geopoliittisella `shakkilaudalla` Venäjän nykyinen siirto Ukrainassa suunniteltiin jo kauan sitten. Tarkoitus oli luoda yksi tila Lissabonista Uralille. Esimerkiksi edesmennyt poliitikko Vladimir Zirinovsky (VZ) tiesi jo muutamia vuosia sitten ko. siirron eli Venäjän väliintulon Ukrainassa. Sinänsä tuo ei olisi mikään uutinen mutta VZ julkisti jopa päivämäärän (22.02.22). Tässä on se salaisuus miksi Suomi on niin tärkeä Länsiliittoumalla.
  Miksi juuri Lissabonista Uralille? Länsiliittouman teknokraatit mielivät jakaa Venäjän kolmeen osaan joista läntisin olisi `demokratia`. Tä! Mutta heiltä on jäänyt huomiotta eräs kiusallinen seikka. Kirjoitusten mukaan Goog Maagoogin maassa on JO kolmessa regimentissä (Rosz, Mezec ja Tubal) mutta ei sillä tavalla kuin Länsi haluaisi. Se ei vain huomaa sitä.
  Sitäpaitsi loppupelissä muutaman vuoden viipeellä toteutuu ennustus jolloin kukonlaulu kuuluu Venäjällä rajalta rajalle. Ilmeisesti siitä ei jää mitään muuta muistoa jäljelle kuin Kreml. Tasapuolisuuden vuoksi on sanottava ettei Länsiliittoumasta jää jäljelle senkään vertaa. Mutta me elämme tätä päivää.
  Venäjän vaakuna kuvaa ritaria puettuna valkoiseen hattuun. Ritari lävistää peitsellään Lohikäärmeen.
  https://cdn.pixabay.com/photo/2016/02/08/10/10/coat-of-arms-1186256_1280.png
  Ritarisymboliikka julistaa selvää kieltään Pyhän Venäjän voitosta Lännen (globalisaation) Lohikäärmeestä. Totta tosiaan kaikki merkit viittaavat siihen että ukrainalaisen khazaarimafian lopun alku on koittanut. Venäjän Pyhä peitsi menee nyt rutinalla läpi pitkin globalisaatiota ajavan khazaarimafian selkärankaa.
  Sekä Venäjän että Yhdysvaltojen tiedustelupalvelut ovat yksimielisiä yhdestä asiasta tästä että khazaarilainen mafia yhdessä nukkemestarinsa V. Zelenskyin (VZ) kanssa on paennut Puolaan jo hyvän aikaa sitten. VZ on anastanut itselleen merkittävästi ukrainalaisten varallisuutta ja sijoittanut niitä länsimaihin. Pysyneekö jannu elossa onkin jo sitten toinen asia!
  On aivan turhaa toivoa että Ukrainan huumeriippuvaisella VZlla ja hänen natsipataljoonillaan olisi mitään asiaa Venäjän rauhanneuvottelupöytään. Kuinka voisikaan neuvotella huumeriippuvaisen terroristin (VZ) ja hänen sotarikoksiin syyllistyneen hallintonsa kanssa rauhasta. Siviilejä ihmiskilpinä käyttäneitä natsipataljoonia tullaan kohtelemaan sotarikollisina. Mutta suurin osa heistä tullaan likvidoimaan käskyllä `tapettava tavattaessa`.
  Romanian sotakone on Moldovan rajoilla mutta tiedustelulähteiden mukaan Ukrainan ja Romanian välissä sijaitseva Moldovan kansakunta on jo lakannut käytännöllisesti katsoen olemasta. Puolan sotakone on Ukrainan rajalla tarkoituksenaan palauttaa Puola-Liettuan hegemonia. Belarussian (Valko-Venäjän) sotakone on Puolan ja Ukrainan rajoilla. Unkari ja Ukraina sanailevat keskenään, Venäjällä on vankka sija Ukrainan itäisissä osissa jne. Mutta miten tämä liittyy Suomeen?
  Mikäli ruotsalaiset tiedustelulähteet pitävät paikkansa niin sekä Suomi että Ruotsi ovat jo antautuneet Venäjälle yhdessä Länsiliittouman kanssa ja sitoutuneet pysymään erossa Natosta. Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä ottaen huomion Turkin esiintulon. Mutta mikäli nämä seikat kätketään jopa Nato-jäsenyydellä saattaa jollakulla mennä yli hilseen.
  Euroopan Unionin valtioiden antautuminen Venäjälle tulee ilmi heidän uutisoinneistaan kuten: `Emme sulje Ukrainan ilmatilaa` ja `Tämä ei ole Naton konflikti` ja `Näillä tapahtumilla on vaikutuksia maailmanlaajuisesti` ja `Emme selviä energiapakotteista` jne.
  Mitä Venäjään kohdistuviin pakotteisiin tulee ne voidaan pitää naurettavana hölynpölynä. Monet maat eivät yksinkertaisesti selviä ilman venäläistä energiaa. Pitkittyessään vai sanottaisiinko jo alkaessaan energiaboikotti rikkoisi EUn valtioiden sisäisen sosiaalisen koheesion kuten globalisti Emmanuel Macronin (ygl) tapauksessa (vaalit -22) jolloin valveutuneet kansalaiset nousevat kaduille:
  French election: Riot police charge, fire tear gas at protest after Macron victory

  Protests in Paris and Lyon as France’s Macron is re-elected

  May Day marchers clash with police as riots break out in Paris

  Ranskan levottomuudet joita valtamedia yrittää kätkeä leviäisivät kulovalkean tavoin kaikkiin Euroopan maihin. Johtavat poliitikot tietävät vallan hyvin että Venäjä-pakotteet jonka he ovat itse aiheuttaneet olisi tämän ilmiön katalysaattori. Mutta Saksa on Euroopan valtioiden akselissa juuri se mutteri jota pitäisi kaikkein viimeiseksi mennä kiristämään koska sieltä jos mistä tulisi tupenrapinat jotka iskisivät ententeen.
  Esimerkiksi Saksan liittokanslerin epävarmuus hänen puhuessaan väkinäisesti talouspakotteista ja/tai Ukrainan materiaalisesta avustamisesta on silminnähtävää. Näyttää tietävän olevansa kuin lutikka seinän ja tapetin välissä: Koskaan ei tiedä kuka ja milloin tallaa päälle!
  Vladimir Putin (VP) julisti Davosin gangstereille 2021. En löydä tähän sopivaa linkkiä mutta ihmetellä täytyy millä arvovalla hän puhui koko Euroopan ja USAn johtaville poliitikoille näiden läsnäollessa:
  – `systeemisten sosioekonomisten ongelmien` huomiotta jättäminen oli `vaarallinen illuusio`.
  – `nykyaikaiset teknologiset jättiläiset kilpailevat tosiasiallisesti valtioiden kanssa`
  – `maailmanlaajuiset liiketoimintayritykset korvata lailliset demokraattiset instituutiot ja pohjimmiltaan anastaa tai rajoittaa ihmisten luonnollista oikeutta päättää itse oli lopetettava`.
  – Maailma ei voi jatkaa sellaisen talouden luomista, joka hyödyttää vain miljoonaa ihmistä, meidän on nyt siirryttävä tosiasioiden ilmoittamisesta toimintaan` (Tämähän on sodanjulistus khazaarimafialle).
  Yhden ainoan valtion päämiehen VPn puhe sai koko Euroopan ja USAn kerman tuntemaan olonsa tukalaksi. VPn puheen seurauksia ei tulla päättämään pelkästään Ukrainassa koska Ukraina on vain pelkkä välivaihe. Katsokaahan vaan niin lopullisena targettina tulee olemaan rikollisvaltio – Israel jonka nämä pellet kyllä tietävät.
  Venäjän FSB on neuvotellut suoraan White Dragon Societyn (WDS) kanssa siitä, miten sodanjälkeinen Bretton Woods -järjestelmä korvataan jollakin joka todella toimii planeetan ihmisille. Tämähän ei käy globalisaation teknokraateille jotka ovat kyhäilleet rahoitusjärjestelmäsaartoa Venäjää kohtaan – joka kyllä toimii erinomaisesti – siis heitä itseään vastaan.
  Oletteko panneet merkille suomalaisten Nato-päättäjien `helpotuksen huokauksen`. He panttaavat mielipidettään Nato-kysymyksessä koska salaavat kansalta `syvempää` tietoa Naton hyöty-riskianalyysistä. Voi olla että sieltä tuleekin lillerilalleria Nato-kannan julkistamisen aikaan eli: Meillehän riittää vallan hyvin isäntämasopimus! Mehän kuulumme Pohjoismaiseen sotilasyhteistyöjärjestelmään! Olemmehan Euroopan Unionin jäsenmaa! jne.

  Vaikka Nato-kysymys kaataa Suomen talouden niin tämä ei näytä haittaavan suomalaisia poliitikkoja. Lukekaahan hyöty-riskianalyysi uudelleen.

  `Elinkeinoministeri Lintilä MTV:lle: Venäjän kaasun loppuminen sulkisi tehtaita Suomessa jopa kuukausiksi`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/elinkeinoministeri-lintil%C3%A4-mtv-lle-ven%C3%A4j%C3%A4n-kaasun-loppuminen-sulkisi-tehtaita-suomessa-jopa-kuukausiksi/ar-AAX1sXB?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=eb7b4b505834441e907452f03d002dac
  Edellisessä elinkeinoministeri Lintilä arvioi kuinka tuhannet työpaikat Suomessa ovat vaarassa, jos Venäjän kaasutoimitukset loppuvat. Ottaen huomioon kunkin teollisuuden toimialan koko klusteri ovat seuraukset vakavat.
  Merkki Nato-hehkutuksen hiipumisesta Suomessa tulee olemaan yhä lisääntyvä rokotevouhotus koska muussa tapauksessa `lampaat` voisivat päästä karkuun mielipidevankilastaan.

  Tämä artikkeli vaikutti edelliseen:
  https://beforeitsnews.com/prophecy/2022/03/new-benjamin-fulford-nazi-fourth-reich-negotiating-surrender-to-russia-fake-biden-government-doomed-2528687.html

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
 15. Salaliittofakta!

  Nykytekniikan kautta ihmiskehon sisälle istutettavat ainesosat on kovaa vauhtia kehittymässä tunnetun historian pahimmaksi seurantajärjestelmäksi.
  Yhdistettynä digitaaliseen identiteettiin josta rokotepassi on esivaihe uusi NWO-rahoitusjärjestelmä vie sinulta kaiken yksityisyyden.
  Pian mikään tapahtuma minä teetkin ei ole anonyymi vaan jättää virtuaalisen sormenjälkesi pilvipalveluihin.
  Yhdellä ainoalla hiiren klikkauksella valvontaryhmä voi tehdä sinusta persona non gratan jolla ei ole enää velvollisuuksia saatika oikeuksia.
  Lahjonta, uhkailu ja kiristys jäävät nyt historiaan koska olet pelkkä numerokoodi jota voidaan jopa hakkeroida haluttuun suuntaan.

  Esittelyssä: Yuval Noah Harari
  https://en.wikipedia.org/wiki/Yuval_Noah_Harari?msclkid=ed2149cccf6611ecadd328d40597186d
  Transhumanisti Yuval Noah Harari on Jerusalemissa asuva sodomiitti joka toimiin `neuvonantajana` WEFn Klaus Schwabin (mm. Great Reset-hankkeessa). Tähän samaan vaarallisten biologisten poikkeamien klikkiin kuuluvat myös mm. Sanna Marin (ygl) ja Annika Saarikko (ygl).

  Seuraavat kaksi (1. – 2.) lyhykäistä videota ovat lievästi sanottuna hämmästyttäviä. Huomaa keitä julkisuuden hahmoja on kuuntelijoina (video 2.).
  1.) Ihmiset ovat nyt hakkeroitavia eläimiä (suom.):

  2.) Transhumanism | Klaus Schwab and Dr. Yuval Noah Harari Explain The Great Reset / Transhumanism Agenda:
  https://zeeemedia.com/interview/transhumanism-klaus-schwab-and-dr-yuval-noah-harari-explain-the-great-reset-transhumanism-agenda/?msclkid=6c09dd76cf6711ec964c774c2bd2784c

  Geenimanipuloidun injektion ja digitaalisen identiteetin yhteensovittamisesta luodaan nyt ihmisadapteri joka kiinnitetään maailmanlaajuiseen pian toteutettavaan NWO perustaiseen rahoitusjärjestelmään.
  Uudessa Uljaassa Maailmassa (NWO) olet pelkkä ns. transhumanistinen nolla eli risteymä etkä ole enää ihminen sanan perinteisessä merkityksessä.
  Uusi NWO-`valuutta` tulee perustumaan lohkoketjuteknologiaan > joka hetkellä tällä tukee digitaalisia valuuttoja > kuten Bitcoinia. Mutta nykyisten digitaalisten valuuttojen ja tulevan digitaalisen valuutan välillä on selvä ero.
  Nykyiset digitaaliset valuutat ovat kryptoa ja yksityistä mutta tuleva digitaalinen valuutta on luonteeltaan universaali ja suvereeni.
  Suoraan sanottuna hallitusten versiot digitaalisista valuutoista eivät ole millään tavalla yksityisluonteisia koska pyritään murtamaan käyttäjänsä anonyminiteetti.
  Uudessa rahoitusjärjestelmässä digitaaliset dollarit ja digitaaliset eurot kuten myös digitaaliset ruplat ja digitaaliset yuanit menettävät asemansa yksityisinä valuuttoina koska lohkoketjuteknologia saa ne toimimaan aikaa myöten yhtenä valuuttana.
  Lyhyellä aikavälillä uusi rahoitusjärjestelmä korvaa täydellisesti fyysisen rahan käytön jolloin siihen liittyvä rikollisuus on vain systeemin haltijoilla – ei ulkopuolisilla.
  Yksityinen ihminen ei voi pullikoida tällaista järjestelmää vastaan koska jatkossa siihen ei pysty valtiokaan. Myymis ja hukkaamiskiellot ja omaisuuden takavarikko jotka nekin ovat sosiaalisesti pisteytetty (ks. Kiina) pitävät siitä huolen.
  Uusi rahoitusjärjestelmä mahdollistaa aukottoman kirjauksen joka ikisestä taloudessa toteutettavasta liiketoimesta olipa se pieni tai suuri. Universaaliin verkkosysteemiin liitettynä kukaan koko planeetalla ei voi suorittaa liiketointa salassa.
  Perinteinen raha- ja kirjanpitojärjestelmä tulee luonnollisesti katoamaan. Uudesta raha- ja kirjanpitojärjestelmästä tullaan käyttämään nimitystä lohkoketjujärjestelmä.
  Ikävä kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan ko. teknologia näyttää toimivan – vähän liiankin hyvin.
  `Lohkoketju on tekniikka, jonka ensimmäinen merkittävä toteutus tehtiin kryptovaluutta Bitcoinia varten`:
  Lohkoketjuteknologia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lohkoketju?msclkid=e6282465cf6211ec99da37645c3125e2

  Veikkaampa että teiltä puuttuu tästä keskustelusta yksi palikka joka tunnetaan käsitteellä `Illuminaatin jumalat`. Teille on selvästikin jätetty kertomatta jotakin olennaista koska tässä keskustelussa ei ole kysymys perimmältään pelkästään transhumanismista.

  Terkkuja toimittelija Tommi `Lumilapio` Niemiselle – röh!

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 16. En oikein usko, että suomalainen ihminen kykenee ymmärtämään yhtäkään totuutta, koska vuosikausien ja vuosikymmenten aivopesu (televisio, muut tiedotusvälineet, internet, koulut, yliopistot, kotikasvatus, älypuhelimet, hallitus, THL, lääkärit, sairaalat, terveyskeskukset, ”tiede” jne.) kaikissa asioissa on mennyt ihmisiin niin syvälle, että aivopesusta on tullut ihmisen varsinainen ”itse”, se ego, ja sitähän ihminen varjelee viimeiseen asti.

  Tästä on hyvänä esimerkkinä luja usko ”virusten” olemassaoloon ja niiden muka aiheuttamiin ”infektioihin” (viimeksi erityisesti SARS-CoV-2 virus ja sen muka aiheuttama Covid-19 eli ”koronatauti”). Viruksia ei kuitenkaan ole olemassa eikä niin ollen myöskään virustauteja. Se oireisto, jota on sanottu ”koronaksi”, ”influenssaksi” tai ”flunssaksi”, on yksinkertaisesti kehon normaalia ja kausiluonteista itsensäpuhdistamisprosessia (kehoon kertyneiden myrkkyjen, toksiinien, poistamista), terve merkki siis. Ne oireet eivät ole ”sairaus” vaan merkki kehon terveestä toiminnasta. Myrkkyjen poistaminen hengitysteiden kautta ulos kehosta synnyttää tietenkin oireita, ja ne oireet ovat merkki siitä, että keho toimii oikein ja tervehdyttävästi (ts. oireita ei saa yrittää poistaa tai tukahduttaa; myrkyt jäisivät kehoon ja sairaalloinen tila muuttuisi krooniseksi).

  Koska viruksia ei ole olemassa, niitä vastaan ei voi olla rokotuksiakaan. Ei tarvita myöskään maskeja, sulkutiloja, karanteeneja, etäisyyksien pitämisiä, jäljitystä, testausta tai THL:n, professoreiden tai muiden sairaalaselebriteettien ohjeita. Kaikki nuo ovat olleet huijaamista, sitä aivopesua. Se uppoaa kansaan täydellisesti, niin perusteellisesti, että ei voi muuta kuin ihmetellä. Tästä virusaivopesusta ja sen suunnitellusta tulevaisuusnäköalasta kuvausta tässä puolituntisessa videossa:

  https://odysee.com/@northerntracey:a/IMG_1649:b

  (The Plan).

  Huom. videon lopussa puhutaan ”Grand Jurysta” (lähinnä mahdollisista oikeustoimista diagnostiseen käyttöön sopimattoman PCR-testin – antaa ”tapaukset” – käyttämisen vuoksi), mutta siitä on todettava, että se on osoittautunut hämäykseksi. Tuota ”oikeustoimea” vetävä asianajaja Reiner Füllmich uskoo virusten olemassaoloon, ja heillä olisi ollut aikaa yli kaksi vuotta ryhtyä oikeustoimiin, mutta sitä he eivät ainakaan todellisessa muodossa ole tehneet.

  En voi ymmärtää, kuinka suomalainen ihminen voisi ymmärtää mitään myöskään Ukrainan ”sodasta” (ei ole varsinaista sotaa vaan Ukrainan, Venäjän, EU:n ja Naton [erityisesti Yhdysvaltojen] johtajien yhteistuumin – ns. pedon määräyksestä – toteuttamaa massamurhaa, teurastusta, jatkona vähäksi aikaa tauolle laitetulle rokotteilla tappamiselle ja vammauttamiselle, joka pian kuitenkin jatkuu entistä aggressiivisempana; huom. ”sodalla” saatiin kätevästi huomio pois rokotteiden aiheuttamista miljoonista kuolemista ja kymmenistä miljoonista tai jopa sadoista miljoonista vammautumisista ympäri maailmaa ja siten pois vastuukysymyksistä ja rikollisten – Suomessa esimerkiksi presidentin, hallituksen, eduskunnan, THL:n, Valviran, Fimean, lääkäri- ja professorikunnan ja tiedotusvälineiden – saattamisesta oikeuteen).

  Mielestäni suomalainen mies tai suomalainen armeija ei mitenkään kykene puolustamaan maatamme tai kansaamme. Nytkin innolla ja kiireellä halutaan päästä Natoon, mikä merkitsee maan ja kansan täydellistä antautumista vieraalle vallalle, pedolle ja sen Natolle, ja se on maan puolustamisen vastakohta. Häpeällistä on, että maassa on nyt osin jopa klausschwabilainen (Maailman talousfoorumi) naisvalta ja että etenkin se – miehet perässä – on syöttämässä kiireellä maata pedon kitaan.

  Suomalaisen ihmisen ”sisäinen maaperä” on erittäin otollinen aivopesun uppoamiseen hänen sisäänsä ja hänen egoonsa, ja tämä otollisuus kasvaa koko ajan kasvamistaan. Perustana tälle on asia, jota Raamattu kuvaa näin:

  ”Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen” (2. Tim. 3:13).

  Kyseessä on siis turmion syöksykierre, joka kiihtyy samassa tahdissa kuin jumalattomuus ja luopumus.

  Miten muuten asia voisikaan olla! Se jumalaton perustahan on tämä:

  ”kaikki – – ovat synnin alla, niin kuin kirjoitettu on: ’Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä’” (Room. 3:9-18),

  ja:

  ”Kaikki ihmiset ovat valhettelijoita” (Ps. 116:11) – – ”Olkoon Jumala totinen, mutta jokainen ihminen valhettelija” (Room. 3:4),

  ja:

  ”Jumalattomien hankkeet ovat petolliset” (Snl. 12:5) – – ”Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen” (Jer. 17:9) – – ”hänen (jumalattoman) suunsa on täynnä kirousta, petosta, sortoa; tuho ja turmio on hänen kielensä alla. Kylien vaiheilla hän istuu väijyksissä, hän murhaa salaa syyttömän. Hänen silmänsä vaanivat onnetonta. Kätkössään hän väijyy, niin kuin leijona pensaikossa, hän väijyy hyökätäksensä kurjan kimppuun; hän saa kurjan kiinni, vetää hänet verkkoonsa” (Ps. 10:7-9).

  Jatkuvasti kiihtyvä turmion syöksykierre on siis jatkuvasti lisääntyvää syntiä, pahuutta, eksyttämistä, petosta, kiroamista, verenvuodatusta, hävitystä, kurjuutta, valehtelua, sortoa, tuhoa, vaanimista ja murhaamista. Sekä maan johto että kansa ovat tämän syöksykierteen vallassa (kaikki ovat jumalattomia).

  Vielä ymmärrettävämmäksi Suomen hyvin nopea tuhoutuminen tulee, kun ymmärretään nykyajan kiihdyttävät reunaehdot:

  Mitä tapahtuu, kun syntiset, pahat, eksyttäjät, petturit, kiroajat, verenvuodattajat, hävittäjät, kurjuuden aiheuttajat, valehtelijat, sortajat, tuhoajat, vaanijat ja murhaajat saavat käyttöönsä nopeat liikenne- ja kommunikaatiovälineet: autot, lentokoneet, junat, lennättimen, radion, television ja puhelimen? Silloin tietenkin synti, pahuus, eksyttäminen, petos, kiroaminen, verenvuodatus, hävitys, kurjuus, valehtelu, sortaminen, tuhoaminen, vaaniminen ja murhaaminen leviävät kaikkialle ja realisoituvat kaikkialla yhä helpommin ja yhä nopeammin (kuten on nähty).

  Entä mitä tapahtuu, kun he saavat käyttöönsä internetin ja älypuhelimet? Silloin synti, pahuus, eksyttäminen, petos, kiroaminen, verenvuodatus, hävitys, kurjuus, valehtelu, sortaminen, tuhoaminen, vaaniminen ja murhaaminen leviävät reaaliajassa, salamavauhtia kuin massiivisena tsunamina, aivan kaikkialle maailmaan. Koko maa täyttyy noista jumalattomien ihmisten ominaisuuksista, ja lopulta kaikki pursuaa niitä ja lopulta kaikki alkaa tukehtua niihin (kuten nähdään).

  En siis voi mitenkään pitää mahdollisena, että suomalainen ihminen ymmärtäisi maailmamme tapahtumista ja totuudesta yhtään mitään. Kaikki on pimeyttä. Ei suomalainen mies kykene puolustamaan maata, koska hän ei ymmärrä mistään mitään eikä mitenkään voikaan kyetä ymmärtämään. En näe minkäänlaisia mahdollisuuksia siihen, että Suomessa tai maailmassa ymmärrettäisiin mistään mitään. Kaikki on nykyisin, luopumuksen aikana, pimeyttä, perkeleen, ”tämän maailman ruhtinaan”, valtaa sydämissä ja ymmärryksessä:

  ”Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät (kristityt), jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa” (Ef. 2:1-2) – – ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8) – – ”Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia” (1. Joh. 3:10) – – ”Nyt käy tuomio tämän maailman ylitse; nyt tämän maailman ruhtinas pitää heitettämän ulos” (Joh. 12:31) – – ”ehkäpä Jumala antaa heille (Jumalan sanan vastustelijoille) mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään” (2. Tim. 2:25-26; perkele siis ohjaa Suomen kansaa nykyisin kaikessa).

  Kuten olen sanonut ja kuten Raamatusta käy ilmi, valon, ymmärryksen, avun ja kyvyn puolustaa maata tuo vain syntien anteeksiantamus Jumalan edessä, Jeesus Kristus, Valkeus. Muuten käy niin, että kun suomalainen mies tai Suomen armeija lähtee puolustamaan maata, he toimittavatkin maan ja kansan suoraan vihollisen syliin (kuten nähdään). Ja ihmeteltävää on sitten sekin, ettei kukaan tajua sitäkään.

  Ei siis kannata tässä tekeytyä valkeuden enkeliksi ja vanhurskauden palvelijaksi, sillä sellainen on valkoiseksi tekeytyvän perkeleen kavalaa ja myrkyllisen hukuttavaa työtä (2. Kor. 11:14-15).

  Voisin jopa sanoa, että Suomi on jo voitettu, alistettu ja hävitetty. Jo kauan sitten. Kansaa on näihin aikoihin asti pidetty sen verran hengissä, että sitä on voitu lypsää, mutta nyt kansaa on alettu lahdata (rokotukset eli myrkyttämiset, pian ehkä suora lahtaaminen eli ns. ”sota”, joka on vain pedon globaalin shakkipelin – lahtaamisen – yksi pelisiirto; huom. sodasta yksi selvennys: peto pelottelee ja uhkailee nyt kiihkossaan ja petollisuudessaan monen suun kautta ydinaseilla, mutta käsittääkseni – perehdyin aikoinaan joihinkin lähteisiin – ydinaseita ei ole olemassa; Hiroshiman ja Nagasakin ”atomipommitkin” olivat voimakkaita palopommeja, napalmia, kuten tuhosta otetut valokuvatkin osoittavat [esim. rakennuksia ja puunrunkoja jäi keskelle osuma-alueita pystyyn, mikä ei atomipommin kyseessä ollen olisi ollut mahdollista]; jos ydinaseita olisi olemassa, niitä olisi vuorenvarmasti jo käytetty monta kertaa – ei perkele jättäisi niitä käyttämättä!).

  Siis pilkattu ja vihattu Raamattu käteen ja Vapahtaja sydämeen, sillä kaikki asiat – myös perkele – ovat elävän Jumalan käsissä ja kontrollissa, eivät turmeltuneen ihmisen ja hänen turmeltuneiden käsityskykynsä ja tahtonsa käsissä ja kontrollissa! Ilman Vapahtajaa ja Isää Jumalaa hukumme.

  Plusääni(7)Miinusääni(5)
  1. Hyvin tiivistetty miksi ihminen on syntyjään syntinen. Tietoisuus kun lisääntyy, niin tämäkin on pääteltävissä melko loogiisesti.

   Ihminen nykymuodossaan on dna/geneettisen manipulaation tulosta. ”Jumalan pojat” jotka saapuivat tekivät mitä tekivät. Mutta oliko heillä lupa moiseen ja miten asiat oikeasti meni? 30000bc – 10000bc välisestä ajasta, historia jää arvailujen varaan.

   Ohan niitä legendoja minotauruksista, meduusoista ja kaikenlaisista hirviöistä. Jos dna tekniikka oli kerran halussa jumalan pojilla, niin kai sitä voi luoda vaikka mitä vaan mielikuvitus rajana. Onko tämä sitten oikein Luojan mielestä? Paljon olisi kysymyksiä.

   Nykyihmisen synty kuvataan raamatussa syntiinlankeamuksen vertauskuvana. Aatami&Eeva ja omenapuu.
   Suuri tulva oli kenties seurausta siitä, että lupaa ei ollutkaan ja Luoja halusi putsata hirviöt ja heidän luojansa pois.

   Maailmanruhtinaan&co henget jäi tänne vangiksi, odottamaan tuomiotaan. Lopputarina onkin jo selvää miten meni ja päättyy. 🙂

   Plusääni(2)Miinusääni(3)
  2. VESA-ILKKA AMPUU HARHAAN
   Vai ovat covid-19-lääkkeet turhia, ”sillä oireet ovat vain kehon puhdistautumisprosessia”. Tosiasia on, että esim. ivermektiini ja hydroksiklorokiini ovat pelastaneet tuhansia ihmisiä kuolemasta. Ei virologia kaikessa ole väärässä. Eivät kymmenet biolaboratoriot tutki ”olemattomia” viruksia. Ja viruksia on taatusti olemassa, vaikka covid-19-virusta ei olekaan eristetty. Vesa-Ilkan virusteoria on yhtä hullua puhetta kuin hänen uskonsa, ”ettei atomipommiakaan ole olemassa”. Onneksi Vesa-Ilkan opit eivät juuri vaikuta älykkäisiin lukijoihin. Eivätkä kaikki suomalaiset ole tyhmiä. Suomalaiset ovat lahjakasta kansaa, vaan heidän johtajansa ovat kelvottomia pyrkyreitä. Mutta muutos on tulossa. Yhä useammat ovat päässeet selville todellisen perkeleen juonista: ilmastohuijaus, koronahuijaus, holokaustihuijaus ja Ukrainan ”sota”. Puuttuu vain, että he löytävät vielä Emanuel Swedenborgin teokset, jotka paljastavat vakavimman huijauksen eli sen, että kristilliset kirkot hylkäsivät ne. Ilmestyskirjan peto on Vesa-Ilkan tapaiset uskovaiset, jotka ovat suggeroitu uskomaan, että Raamattu ja Jeesus pelastavat kaikki ilman, että ihminen tekee mitään hyvää itsestään. Jumala tuomitsee ihmisen tekojen mukaan, sitä todistaa itse Raamattu. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ) tai Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   https://mvlehti.net/
   https://positv.fi/
   http://koronarealistit.com/
   https://www.joriittaavalehtelu.fi/
   https://injektiopiikki.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
   https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
   https://avoin.media/
   https://oikeamedia.com/
   https://laitonlehti.net/
   https://jarjenaani.fi/
   https://www.ossitiihonen.com/
   http://sinikkatyynela.blogspot.com/
   https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
   https://ncd2021.org/
   http://islam-radio.net/
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(4)Miinusääni(5)
   1. Kilvenkiillottaminen puoleen ja toiseen kannattaisi unohtaa jo. Loppu on lähempänä kuin uskoisimmekaan. Fokus nyt siihen tärkeimpään eli rohkeasti kertomaan ihan jokaiselle miten asiat makaa. Ei tässä mitään paniikkia olla luomassa, vaan toivottavasti saada ihmiset muistamaan mikä onkaan tärkeintä.

    Kohtele muita kuin itseäsi, siinä se jokapäiväinen usko yksinkertaisuudessaan on. Tavallista elämää yhteiskunnan puitteissa. Uhreja tässä olllaan kaikki, maailmanruhtinaalla langat käsissään ja paljon parjatut juutalaiset ja varjojohtajansa. Samalla tavalla uhreja ollaan kaikki. Syyllinen löytyy aina henkimaailmanpuolelta.

    Voi kun me vaan tajuttaisi olla kumartamatta häntä, tai ”petoa” joka näyttätyy ”rahajärjestelmä&ahneus” alistuksella.

    Sielujenseulonta todellinen peli miksi ihminen säästettiin, niin pelataan sitten. 🙂

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 17. Älypuhelimet tappavat lapsia
  Auguste Meyrat – American Freedom News 5. toukokuuta 2022
  Mielenterveyskriisi on riehunut nykypäivän teinien, erityisesti teinityttöjen keskuudessa. New York Timesin tuoreessa esseessä kirjailija Matt Richter tutkii tätä huolestuttavaa suuntausta keskittyen M:n tarinaan, joka on muuten älykäs ja potentiaalinen tyttö, joka lopulta kärsii sukupuolidysforiasta, ahdistuksesta, masennuksesta ja itsensä vahingoittamisesta.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=253265
  Noita ’älypuhelimia’ ohjaavat ja hallitsevat tahot tietävät hyvin että heillä on jopa Vmediaa suurempi voima hallussaan jolla he voivat tuhota kaiken terveen kehityksen ja sen vastavoiman jonka se heille voisi luoda.
  Vapaus tarkoittaa ja merkitsee sitä että tuhovoimat (’siionin viisaat/protokollamiehet’) saavat entistä enemmän jalansijaa koska niillä on se tieto ja pääoma jota tarvitaan heidän Nwo-agendansa toteuttamiseen. Vapaus ei sis ole se mikä pelastaa. Tarvitaan turvalliset ja hyvät ’kahleet’, sellaiset jotka mahdollistavat terveen kasvun – aivan kuten puutarha vaatii terveen maaperän kukoistaakseen.

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
 18. Tänään on esitetty eräällä foorumilla Venäjän fekkivideo Azovstalista pois päässeistä siviileistä. Liekö haastatellut edes olleet tehtaan kellareissa, vaan on näyttelijät asetettu puhumaan roskaa. Tai sitten on niitä siviilejä, joytka eivät halunneet mennä suojattuna Ukrainan puolelle, pantu puhumaan sontaa. Ihmetelisin tosin, jos siellä sellaisia olisi ollut enää.

  Yksi lukuisten feikkivideoiden tekijä on Patrick Lancaster. Nuo Patrick Lancasterin ”siviilien haastattelut” varsinkin ovat täyttä huuhaata.

  Uskooko joku oikeasti että siviilit puhuisivat mitään negatiivista Venäjästä, kun Lancaster on aseistettujen rsotilaideen kanssa vieressä, ja jos joku joskus puhuisikin niin luuleeko joku että Lancaster sitä julkaisisi. Haloo. Todella helkutin uskottavaa kun kukaan Ukrainassa haastatelluista ei sano mitään negatiivistä venäläisistä. Kuka helvetti tällaista roskaa uskoo?

  Useita täysin lavastetun näköisiä tilanteita löytyy Lancasterilta myöskin. Yksi tällainnen mitä näin, oli tilanne Mariupolissa joka oli yli kuukauden ollut ilman vettä ja ruokaa, missään ei näy ketään mutta ”yllättäen” täysin freshin näköinen pariskunta ilmestyy kävelyllä ollessaan Lancasterin haastateltavaksi ja totta kai ryssien puolta pitäen. Todella uskottavaa

  Plusääni(5)Miinusääni(4)
 19. `Tietenkin objektiivinen, tärkeä ja syvällinen informaatio, joka on kerätty oikein ja taidokkaasti on nyt kovassa kysynnässä. Ja juuri siitä syystä et voi käyttää Wikipediaa`:
  Vladimir Putin varoittaa venäläisiä: `Siitä syystä et voi käyttää Wikipediaa`:
  https://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/vladimir-putin-varoittaa-ven%C3%A4l%C3%A4isi%C3%A4-siit%C3%A4-syyst%C3%A4-et-voi-k%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4-wikipediaa/ar-AAX4cli?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=f58ec315e5074e3eae32c9ee1db01fb0

  Pitääkö Vladimir Putinin huomio Wikipediasta paikkaansa? Tarkistan! Otan esimerkiksi ensimmäisen Putinin kabinetin sisäpiiriläisen joka tulee mieleen – Nikolai Patrusevin. Googlaan nimen haulla Wikipediasta!
  Nikolai Patrušev
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Patru%C5%A1ev?msclkid=7ce50ec4cfcc11ecaa23a2d2a215770b

  Erotan lyhyestä kirjoituksesta seuraavat lauseet (1. – 3.):
  1.) `Tarjoavat (silovikit) aineistoa Putinin peloille ja provosoivat ja laajentavat jännitystä`
  2.) `Guardianin mukaan (Patrusev on) haukkojen haukka ja Vladimir Putinin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja`.
  3.) `Salaliittoteoreetikkona hän (Patrusev) uskoo että länsimaat haluavat tuhota Venäjän`.

  Eihän tässä Wikipedian artikkelissa Parusevista ole objektiivisuudesta tietoakaan Tarkistan ettei tämä ollut todellakaan vitsikkäästä roast-tyyppisestä Hikipediasta. Ei ollut!

  Googlaan haulla Wikipedia/Wikipedia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Wikipedia?msclkid=631ba86acfce11ecb80f6c76a37ad2fa
  Wikipedia esittelee itseään esim. (1. – 3.):
  1.) -`Wikipedia on Internetissä toimiva avoin tietosanakirja, joka käyttää MediaWiki-ohjelmistoa. Wikipediaa kirjoitetaan 291 kielellä`.
  2.) -`Wikipedian perustajan Jimmy Walesin mukaan Wikipedia on pyrkimys luoda ja levittää jokaiselle planeetan asukkaalle heidän omalla kielellään mahdollisimman laadukas vapaa tietosanakirja`.
  3.) -`Jos artikkeli joutuu kiivaan ilkivallan kohteeksi, se voidaan suojata ja sen muokkaaminen estää`.

  Tämä `mahdollisimman laadukas tietosanakirja` on asenteellinen ja trollaa silkkaa länsipropagandaa. Kirjoituksen ote on ilveilevä ja vihamielinen. Ainakin tämä artikkeli (Patrusevista) osoittaa itsensä Wikipedian ilkivallan lähteeksi – ei kohteeksi.
  Wikipedian luotettavuutta ei tarvitse kyseenalaistaa koska se näyttää jo lähtökohdiltaan olevan epäluotettava.
  Mitä noihin Uusi Suomi-artikkeleihin ja uutisointiin (1. linkki ylhäällä) tulee niin eihän niitä ole tarkoitettukaan faktoihin perustuviksi uutisoinneiksi vaan jonkunlaiseksi stand-up-viihteeksi. Hauskoja ne ovat.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 20. Natsilippujen heiluttelu ei mielestäni vastaa todellisuutta. Olen nähnyt vain yhden valokuvan, jossa on ukrainalaisryhmällä hakaristilippu. Siinäkin oli ryhmä kuvassa ja vierellä USA:n lippu ja Ukrainan lippu. Koko asetelma tuntuu järjettömältä, mutta vastaa täysin Venäjän propagandaa. Siten varmasti myös tämä kuva vuodelta 2014 on lavastettu ja peräisin Venäjältä. En usko, että Ukrainassa hakaristilipun heiluttamista olisi sallittu missään. Lännessäkin asiasta olisi noussut suuri haloo.

  Jotenkin tuntuu järjettömältä, että suuret joukot Lännessä ovat ostaneet tuon natsijutun ja siis pelaavat täysin Putinin lapaan. Vaikka koko natsisyyttelyssä ei ole minkäänlaista järkeä ja todellisuuspohjaa

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
 21. Zelensky petti Mariupolin puolustajat. Kuka on yllättynyt? Tuntuu, kuin koko sota menisi nuottien mukaan. Liikekannallepanoa ei tehty ja Mariupoliinkin sota tuli yllätyksenä. Vain pari päivää valmistauduttiin erään sotilaan mukaan. Silti Mariupolissa torjuttiin maihinnousut ja kaupunki kesti pitlään, vaikka juutalainen hallinto oli antanut huonompaa aseistusta Mariupolin puolustajille. Koko Ukrainassa olisi ollut mahdollista torjua maihinnousut ja jättää hyökkäjä Krimille. Partisaanssa on hyvä kirjpitus, josta lainauksia:

  ”Jotkut venäjämieliset internet-keskustelijat ja tahallaan väärin ymmärtäjät ajattelevat, että Azov puolustaa Ukrainan juutalaista presidenttiä ja on siten CIA:n työkalu. Azov ei puolusta maansa presidenttiä tai hallitusta: esimerkiksi Helsingin Sanomissa sunnuntaina julkaistusta jutusta käy ilmi, että järjestö pitää maan presidenttiä maanpetturina, joka on hylännyt Mariupolin, vaikka resurssit olisivat riittäneet sen pelastamiseen.

  Valtio on myös ennen sotaa kieltäytynyt antamasta Azoville kunnollista aseistusta, vaikka se on perustamisestaan lähtien ollut etulinjassa sotimassa. Nyt siitä maksetaan veristä hintaa.

  Koska on varsin todennäköistä, että Mariupolin puolustajat tulevat kuolemaan, emmekä me suomalaiset asialle enää tässä vaiheessa kovinkaan paljoa voi muuta kuin tiedottaa ja toivoa parasta, voimme miettiä tämän yksittäisen taistelun laajempaa kuvaa.

  Mariupol tullaan muistamaan spartalaisena taisteluna, jossa nationalistit pitivät pintansa loppuun saakka. Ylivoimaisesta vihollisesta ja epätoivoisesta tilanteesta huolimatta ne olivat juurikin kansallismieliset, jotka sitoivat Venäjän joukkoja pitkään luovuttamatta.

  Tässä välillä Ukrainaan on saatu tuotua aseistusta ja varusteita, jotka edesauttavat Ukrainan sotimista muualla rintamalla ja tuhoavat laittomia maahantunkeutujia toivottavasti siinä määrin, että se tajuaa poistua häntä koipien välissä takaisin rajan toiselle puolelle. Mikäli Mariupol ei olisi pitänyt pintaansa ja sitonut hyökkääjän joukkoja suurissa määrin, voisi tilanne muualla rintamalla olla toinen.

  Koska kyse on nationalisteista, kasvaa kansallismielisten arvostus kansalaisten silmissä, mikä taas tarkoittaa poliittista menestystä sodan jälkeen. Tämä tarkoittaa, että tämän hetken sotilaat voivat olla huomisen päättäjiä – ja nämä päättäjät eivät välttämättä ajattele maansa nykyisestä presidentistä erityisen maireasti.

  Siksi kehotammekin myös suomalaisia kansallismielisiä tukemaan Ukrainan kansallismielisiä: mikäli he menestyvät sodassa, aukeaa heille uudenlaisen menestymisen mahdollisuudet sodan jälkeen. Olemme julkistaneet tämän kantamme jo heti helmikuussa sodan puhjettua.”

  https://www.partisaani.com/columns/2022/05/10/mariupolin-azov-komentaja-denis-prokopenko-sotilas-suomalaisilla-juurilla/

  Plusääni(4)Miinusääni(5)
 22. Uusimmassa Vapaussoturi-lehdessä on kertomus sotahistoriallisesta matkasta Valko-Venäjälle v. 2018. Mielenkiintoinen kuvaus Brest-Litovskin linnoitusmuseosta: Oppana oli iäkäs mies, joka kertoi olleensa pikkupoika sodan syttyessä 1941.Hän oli haavoittunut pommituksissa ja jäänyt kadulle makaamaan, jolloin paikalle oli tullut saksalainen sotilas häntä auttamaan. Sotilas oli huolehtinut hänet sairaalaan, minkä lisäksi sama sotilas oli käynyt häntä katsomassa myöhemmin sairaalassa tuoden hänelle kolme karamelliä. Tuo pieni kertomus oli yllättänyt kirjoittajan siksi, että yleensä puolalaisten ja venäläisten suusta on totuttu kuulemaan kertomuksia (minä: Valheita) saksalaisten hirmuteoista eikä tuollaisia inhimillisyyttä osoittavia tarinoita. Seurueen suomalaistulkilla oli ollut vaikeuksia kääntää esitystä liikutuksen vuoksi.

  Melkoinen kontarsi rikollisen ja ihmiskunnan vihollisen Putinin juttuihin ja toimiin. Hänhän murhaa ihmisiä osana globalistien pirullista ja talmudistista politiikkaa ja salajuonta ja salaliittoa

  Plusääni(4)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat