Uuden maailmanjärjestyksen etujoukot

”Kirkoissanne tullaan opettamaan juutalaisten uskontoa” – katkelma senaattori Joseph McCarthyn puheesta ’George Washington’s surrender’ vuodelta 1956.

“Ja paljon oli maan kansoista niitä, jotka kääntyivät juutalaisiksi” Esterin kirja 8:17

“Historioitsijat ovat vaienneet kenraali Cornwallisin (vas.) tunnustuksista kenraali Washingtonille Yorktownissa (17. lokakuuta 1781). Historiankirjoissa ja oppikirjoissa on opetettu vuosien ajan, kuinka Cornwallis armeijoineen antautui kenraali Washingtonille vuonna jolloin Amerikka itsenäistyi ja jonka jälkeen elimme onnellisina ennen kahdennenkymmenennen vuosisadan koettelemuksia.”

Kirjassaan “Legions of Satan”, 1781, Jonathan Williams kirjoittaa kuinka Cornwallis paljasti Washingtonille, että “pyhä sota tulee alkamaan Yhdysvalloissa, ja kun Yhdysvaltoja pidetään vapauden linnoituksena, miljoonat kansalaiset ovat tietämättään Kruunun lojaaleja alamaisia.”

Cornwallis sanoi jotain, joka vaikutti ristiriitaiselta:

“Kirkkojanne tullaan käyttämään juutalaisten uskonnon opetukseen. Alle kahdessasadassa vuodessa koko kansakunta tulee palvelemaan jumalallista maailmanhallitusta. Hallitus, jonka he uskovat olevan jumalallinen, on Brittiläinen imperiumi. Juutalaisuus läpäisee jokaisen uskonnon eivätkä tavalliset ihmiset huomaa tätä missään vaiheessa. He kaikki tulevat olemaan näkymättömän, Vapaamuurarien Suuren Arkkitehdin kaikennäkevän silmän alaisuudessa.”

Totta, George Washington oli itsekin vapaamuurari, ja hän luovutti valheen uskonnon kautta sen, mitä hän oli voittanut armeijansa avulla.

“Cornwallis tiesi vallan hyvin, että hänen sotilaallinen tappionsa olivat vain alku orastavalle maailmanluokan katastrofille, ja että levottomuudet tulisivat jatkumaan kunnes mielenhallinta saavutettaisiin valheen uskonnon avulla. Hänen ennustuksensa ovat käyneet toteen. Pikainen vilkaisu Yhdysvaltain uskontojen historiaan ja huomaamme, kuinka muurarius on syöpynyt jokaiseen Yhdysvaltain kirkkoon, peitellyn fallosuskontonsa ohella.”

“Darbyn ja Plymouthin veljet toivat juutalaiskristillisyyden Amerikkaan. Muurarit Rutherford ja Russell perustivat jehovantodistajajuutalaisuuden, joka toimii nykyään maailmanlaajuisesti ja jakaa viestiään jumalallisesta valtakunnasta. Muurari Joseph Smith aloitti mormonijuutalaisen lahkon ja opettaa millenianismia, jonka alkuperä on juutalaisuudessa.”

Millenianismi on uskomus, jonka mukaan tulee koittamaan kulta-aika tai maanpäällinen paratiisi, jota Kristus hallitsee ennen viimeistä tuomiota ja iankaikkista elämää (uudet taivaat ja uusi maa). Itse asiassa näin vapaamuurarijuutalaispankkiirit (Illuminati) tulevat toimimaan. Heitä johtaa luciferiaaninen Antikristus.

“Kahdennenkymmenennen vuosisadan vaihteessa ilmestyi Scofieldin raamattu, jossa esiintyy juutalaistuneita tulkintoja profetioista. Näiden “hyödyllisten” tulkintojen myötä kaikista Amerikan kirkoista on tullut kaikessa hiljaisuudessa synagogia. Nykyään on baptistijuutalaisia, metodistijuutalaisia, Church of God –juutalaisia, katolilaisjuutalaisia luopiota ja monia protestanttijuutalaisia kaikkialla Yhdysvalloissa. Olemme muukalaisia omassa maassamme väärän uskonnon tähden. Kaikki rukoilevat taivaallista pelastusta kyseiselle “jumalalliselle hallitukselle”, jonka Cornwallis tiesi olevan Brittiläinen imperiumi.”

“Väärän uskonnon avulla meidät on huijattu liittoon Yorktownin ja Bunkerhillin vihollistemme kanssa. Ei! Yksikään ase ei ole lauennut, mutta näkymätön ja pahansuopa prosessi käy vieraan uskon valloittaessa Amerikkaa.”

“Sydämemme on kääritty unionilippuun uskonnollisen petoksen keinoin. Kaikki tapahtui “lain mukaisesti”, “perustuslain nimissä”, “vapaasta tahdosta” ja kaikkein pyhimmän palveluksessa – kirkoissamme. Harhaopein meidät rokotetaan kivuttomasti totuutta vastaan. Niitä ei voida poistaa omatunnostamme kirurgisesti. Tästä huolimatta ne tarjoaa syyn teoillemme ja hallitsevat elämäämme.”

“Kun mies antautuu väärälle uskonnolle, hän ei enää ajattele järjellä sillä ajatukset eivät ole hänen omiaan. Hänen elämäänsä hallitsevat ne, jotka hallitsevat hänen uskontoaan.”

“Väärän uskon verho on Damokleen miekka, ja sen voima hallita ihmiskuntaa on suurempi mitä sitä käyttävä tyranni on voinut kuvitellakaan.”

“Tarkoitus ei ole väittää, että George Washington oli petturi vapaaehtoisesti tai tietoisesti. Hänet juoniteltiin mukaan satatistiseen uskonlahkoon, joka kontrolloi ihmisten mieliä salakavalla tavalla. Näin Yhdysvaltain valtiomiehet ja sotilasjohtajat ovat vuosien ajan avustaneet Yhdysvaltain vihollisia, sillä he eivät ole olleet tietoisia siitä uhasta, joka on tämän maata yllä. Silmäni avautuivat kun työkaverini Ohiosta ojensi minulle Wagnerin vapaamuurareista kertovan kirjan ’Freemasonry – An Interpretation’. Jos kaikki amerikkalaiset lukisivat sen, he eivät enää kysyisi miksi ja kuinka kaikki tapahtui.”

 

Lähde: Henrymakow.com

Lue myös:
2016 – Sionismin (Saatanallinen) valta lisääntymässä
Hiljainen sodankäynti ihmiskuntaa vastaan

1 kommentti

 1. On mielestäni hyvin hämmästyttävää, että pidetään merkittävänä esimerkiksi sitä kysymystä, että mikä on elämän tarkoitus ja samalla MISSÄÄN ei kerrota, että on olemassa siionistit, jotka ovat pelkkiä valehtelijoita ja pahaantahtoa, ja että siionistit hallitsevat maailman tiedotusvälineitä ja kirjakustantamoja. Eikö tämä ole teistä hyvin kummallista?
  Olisi ihmisille aivan olennainen tieto, että lähes kaikki maailmassa on VALETTA ja että elämäntarkoituksen etsiminen valheesta ON HAITALLISTA.
  Samaan aikaan on Jumalasta tehty vihattu ja toitotettu, että muka Jumalaan uskova olisi muka tyhmä. Kukaan ei keskustele, että minkälaisia henkisiä kokeita elämäntarkoitusta etsivä voisi järjestää HAVAITAKSEEN Jumalan olemassaolon. Sehän olisi olennaista ja tieteellistä, koska sehän on varmaa, että jos Jumala on olemassa, niin Hän varmasti kyllä kertoo, miksi sinut on luotu. Evankeliumeissa esitetään tieteellinen tapa oppia tuntemaan Jumala.
  Maailma on aivan seko paikka. Kielletään aivan yksinkertainenkin järki. Se on hyvin kummallista.
  Ehkä kerron vielä tässä erään salaisuuden: ihmisiä EI ohjaa järki. Miksi muuten ihmiset hylkäisivät sen, mikä selvästi on järjen valossa järjellistä? Ihmiset ovat tunteidensa vankeja. Totuus TUNTUU epämiellyttävältä ja siksi, jos haluaa tulla järkeväksi on tuota tunnetta pidettävä vihollisena. Se tunne on vain jätettävä huomiotta, ohitettava, ja keskityttävä tosiasioihin, muuten ei voi punnita kaikkea järjen valossa. Ei se tunne ole järjen ASIALLA, selvästikään ja siksi se on jätettävä huomiotta ja keskityttävä siihen mikä on totta. Sitä tunnetta voisi verrata ilkeään naiseen, joka ei välitä totuuksista pätkääkään. Tiedättehän sellainen nainen, joka väittelyssä, puhuu ihan järjettömiä ja vain sotkee ympäristöä, pyrkii puhumaan päälle järjettömyyksiään ja vain SAAMAAN ITSELLEEN TUNTEEN ETTÄ ON MUKA VOITTANUT. Sellainen on sen tunteen laatu, joka pyrkii estämään järjen käyttöä. Joten ole varuillasi ja tule mieluummin järjen käyttäjäksi.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat