Uuden Magneettimedian voi pian ostaa verkkokaupasta!

Viime viikonloppuna uusi Magneettimedian paperinumero jaettiin satoihintuhansiin suomalaiskoteihin.

Olemme saaneet viime päivinä paljon kiihkeää palautetta lehteen liittyen. Monet ovat pahoitelleet, ettei ilmaisjakelun levikki ole kattanut koko Suomea.

Suuren kysynnän vuoksi suomalainen Kadulle.com-verkkokauppa ottaa Magneettimediaa myyntiin. Kadulle.com ilmoittaa verkkosivuillaan, kun lehti on saapunut varastoon. Lehti tulee maksamaan noin 5 euroa. Tutustu jo etukäteen myös Kadulle.com-kaupan muuhun tarjontaan! Liike myy monipuolisesti historiaa, maailmankatsomusta ja rotukysymyksiä käsittelevää kirjallisuutta sekä kansallismielistä vaatetusta ja propagandamateriaalia.

Tulemme ilmoittamaan myös Magneettimedian sivuilla, kun lehti tulee myyntiin. Uutisoimme pian lisää Magneettimedian paperinumeron herättämistä reaktioista!

 

Kadulle.com

Lue myös: Magneettimedian paperilehden numero 1/2015

20 kommenttia

 1. Loistavaa. Kun netin sensurointi alkaa täälläkin niin informaatio on hyvä olla tallessa printattuna versiona.

  Plusääni(30)Miinusääni(2)
 2. Kiitos, mutta ei kiitos meille enää Magneettimediaa. Noin paksua valhetta ei jaksa laatikolta kotiin kantaa, eikä kotoa jätteisiin. Kärkkäisen tavaratalot ovat boikotissa edelleen osaltani. Ei mulla muuta.. Muuten hieno idea laittaa lehti maksulliseksi. Joka arvostaa tälläistä ”sanan vapautta” niin tilatkoon sen itse, ettei tarvise estää kaikkea osoitteetonta jakelua laatikkoonsa.

  Plusääni(15)Miinusääni(36)
 3. Kun 999 ihmistä valehtelee, niin yhden totta puhuvan mielipide ei kiinnosta ketään = psykologian laki.
  Magneettimedia on ehdottomasti ansainnut paikkansa totuudentorvena, vaikka suurinta osaa ihmisiä ei kiinnosta totuus vähääkään. Miettikääpä keitä nämä 999 ovat!

  Plusääni(38)Miinusääni(11)
 4. Valtava poru tullut siitä kun joku on jotain mieltä jostain.
  Annetaan kaikkien rauhassa julkaista ja otetaan itselle se vastu, että mitä uskoo ja mitä ei.
  Minä kannatan sanavapautta ja Magneettimedian oikeutta julkaista heille tärkeitä asioita.

  Kannatan, jatkoon.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
 5. Magneettimediassa on paljon mielenkiintoisia artikkeleita ja hyvin avattuna, toisin kuin meidän valtamedialla. Valtamedia suomessa on niin ummehtunut, että se ummetus tarttuu omiin aivoihinkin kun sitä lukee! Magneettimedian jutut on ihan ok, kun alkaa asioita itse tutkimaan. Itsekkin joskus mietien että mitä vit… kun tälle sivulle paukahdin ekaa kertaa, mutta sitten löyty pari kiinnostavaa artikkelia, jotka tutkimusteni jälkeen osoittautuivat suurella todennäköisyydellä todeksi, niin se avasi silmiä suurempaan tutkimukseen joka sytytti lopullisesti tiedonnälkäni ja haluni nähdä oikean totuuden, kyseenalaistaa viralliset selitykset ja voittajien kirjoittama historiankirjoitus!

  Plusääni(24)Miinusääni(4)
 6. Siis… haluaako joku muka oikeasti maksaa tästä sonnasta? Vaikea uskoa, vähän pelottavaa jos sellasia ihmisiä oikeasti on…!

  Plusääni(6)Miinusääni(15)
   1. Voi voi kun olet väärässä. Kyllä sinne laitoshoitoon kuuluvat ihan muut kuin isänmaan ystävät ja totuuden etsijät. Kuvailit hyvin miten siionistinen mieli toimii, kaikki jotka eivät suostu nielemään heidän propagandaansa ja alistumaan heidän moraalittomiin lakeihinsa niin ovat heidän mielestään mielenvikaisia ja joutaisivat hoitoon, mutta näinhän niitä sairauksia on ennenkin keksitty esim. masennuksesta on tehty sairaus ja näin ihmiset on saatu popsimaan pillereitä ja lääketeollisuus tienaa tähtitieteellisiä summia rahaa jatkuvalla syötöllä ja koko ajan yritetään keksiä mitä mitä muuta voisi luokitella sairaudeksi ja tienata sillä rahaa, se on sairasta touhua se. Onko se muuten ystävämme aaaaaaaaaaa joka siellä kirjoittelee höpöhöpö juttuja, kun näyttäisi tuo sormi jumittuneen jälleen yhden kirjaimen päälle.

    Plusääni(13)Miinusääni(0)
 7. Kyllä tätä ilmaiseksi lukee netistä ja paperilla, mutta en kyllä maksaisi vitosta.
  WW2 totuus on veteen piirretty viiva ja Mmedia aina osittain oikeassa, mutta isänmaallisuus ja uusnatsismi eivät kohtaa minun arvomailmassa. Isänmaallisuus kunniaan, mutta natsismi ei, vielä vähemmän uus natsismi.

  Plusääni(3)Miinusääni(11)
  1. Jos ollaan isänmaan asialla niin silloin ahdasmieliset tulkinnat kenenkin uskosta johtavat helposti eripuraan. Onko joku niin naiivi tai uskonsa sokaisema, että olettaa kaikkien isänmaallisten tahojen jakavan saman käsityksen esim. kristinuskosta tai edes maailmankatsomuksesta?
   Sellaiset hyypiöt, jotka korottavat itsensä muiden yläpuolella ja syyllistävät muita – onko heillä varaa torua juutalaisia? Juutalaisethan ne syyllistävät holokaustista…

   Plusääni(1)Miinusääni(8)
   1. Oma uskoni on koettelemuksella, kun kolme perus uskontoa tappavat ja halventavat toisiaan, jopa ns. saman uskoisia.
    Ja yhtä kaikki olemme loppujen lopuksi samaa uskoa samaan Jumalaan.
    Eri nimellä, mutta koraanissa tunnetaan Jeesus ja hänen tekonsa, ja Mariasta on pitkä kirjoitus myös. Nimet on hieman erilaiset, mutta samat henkilöt.
    Entä vanha testamentti? Juutalaiset ja Kristityt tunnustavat saman Jumalan. Silti taistellaan ”minun” jumala on parempi kuin sinun.

    Yksilöt ja heidän himot ja ahneus pilaavat kansakuntien ja uskontojen maineen.
    Siltikin en hyväksy Palestiinan miehittämää Israelia. Kuka tahansa vit###tuisi jos kolmas taho antaa maasi toisille ja he vielä laajentavat tonttiaan ajaen sinut ahtaalle ja alistaen.

    Vapaat kansat. Vapaina sorrosta. Vapaina ismeistä. Avaralla ajatus mailmalla varustettuina. Hyvä mailma.

    Isänmaaliset unohtavat niin Suomessa, kuin jenkeissäkin ja ympäri mailman. Sitä maata on asuttanut joku muu kansa/heimo ennen nykyistä valloittajaa.
    USA:ssa intiaanit ajettiin reservaateihin, etelämmässä espanjalaiset tappoivat Maiyat ja Inkat
    Suomessa lappalaiset asuttivat maata, kun nykyinen ”kanta”suomalainen valtasi maan.
    Isänmaallisuus on monipuolinen asia, katsomatta siihen, oletko syntynyt jossain muualla. Silti voit haluta puolustaa asuinmaatasi ja sen etuja, olla isänmaallinen.
    Mailma olisi parempi paikka ilman poliittisia puolueita, kansainvälisiä pankkeja ja miljardoorejä.

    Plusääni(1)Miinusääni(5)
    1. Eri uskonnot ovat eri uskontoja, tietenkin. Niiden käsitykset Jumalasta ja tämän olemuksesta vaihtelevat. Muslimien tuntema Koraanin Jeesus ei ole sama kuin Raamatun Jeesus, jonka mukaan Jeesus on Kristus, ihmiseksi tullut Jumala.

     Antikristillisissä uskonnoissa vain pyritään esittämään erilaiset antikristukset jumalaksi.

     Plusääni(1)Miinusääni(3)
    1. On helppo povata vaikeita aikoja isänmaallisten riveihin, kun uskonnolliset ehdottomuudet lietsovat eripuraa. Ei suvaita toisenlaisia näkemyksiä vaan mitätöidään niiden esittäjät ja kiukutellaan päälle. No, minkä taakseen jättää sen edestään…jne. Joku heittelee niitä kiviä henkisesti ja on ilmeisesti synnitön.:D

     PS. Onneksi Suomessa on uskonnon vapaus ja keskiaikaiset verenkatkuiset ”tuomarit” ei ole uhka.

     Plusääni(6)Miinusääni(2)
   1. Eli Mussolinin, Francon, Haiderin, Assadin jne. tuhannet muut isänmaalliset, ei-kansallissosialistiset, liikket eivät ole olleet ”isänmaallisuutta” ? Melko fundamentalistista lahkoajattelua. Muistuttaa hieman Saudi-Arabian salafisteja, jotka uskovat että heidän 200 vuotta vanha wahahbi-lahko on ainoa oikea islam (ja uskonto ylipäätään).

    Ei siinä ettenkö pitäisi kansallissosialismin yleisajatuksia hyvinä. Toisaalta Saksa hävisi sodan, joten jotain Hitlerin Saksassa tehtiin väärin..

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 8. Mussolinilla taisi tosiaan olla aika hyvä juttu. Ainakin vuodesta 1938, kun juutalaisiin tehtiin pesäeroa lopullisesti. Haider ei ainakaan julkisesti pystynyt olemaan juurikaan kansallissosialisti, koska se oli kiellettyä. Hän oli muutenkin kai lähinnä oikeistopopulisti. Hän oli kai ainakin joskus myös Eurooppa-nuorissa. Tietenkin hän puhui hyvin pankkivallasta, mutta silti käsittääkseni oli liikaa heloottisuhteessa juutalaisiin. En ole selvillä Assdin tilanteesta, mutta ilmeisesti talousasioissa ei pysty olemaan ihan riippumaton juutalaisesta talousvallasta. En tunne ideologiaa.

  Tarkoitin juurikin kansallissosialistisia tai fasistisia juttuja, jotka ovat aitoja ja jotka eivät halua minkäänlaista käskyvaltaa juutalaisille.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat