Uusi maailmanjärjestys on jo toteutunut!

Uusi maailmanjärjestys on jo toteutunut, kirjoittaa Patrick J. McShay artikkelissaan The New World Order Isn’t Coming Folks, It’s Here! Yhdysvaltojen poliittinen järjestelmä ja sitä tukeva mediaimperiumi rummuttavat kiihkeästi hyväksyntää Washingtonin sijaissodalle Ukrainan avulla Venäjää vastaan. Tässä manipulaatiossa vaikuttaa länsimaiset valtamediat onnistuneen yli odotusten: Venäjästä ja Vladimir Putinista on muodostettu demonisuuden stigmatisaatio. McShayn kirjoitus linjautuu Klaus Schwabin unelmaan neljännestä teollisesta vallankumouksesta (Fourth Industrial Revolution, 4IR). Käytännössä tämä tarkoittaa digitalisoimista, robotisoimista, automaatiota ja totaalisen kontrollin ulottamista ihmisten kaikkeen elämään ja myös ajatuksiin. Uusi maailmanjärjestys olisi silloin toteutunut sen hirvittävimmässä merkityksessään. 

Patrick J. McShayn artikkelin referaatista ja suomennoksesta vastaa Magneettimedian toimitus. Suomentajan omat kommentit ovat haka- [] tai () kaarisuluissa. 

——————————— 

____________ 

Dementia-Joe pyrkii anti-isänmaallisten ja marxilaisten avustajiensa johdattamana ujuttamaan kansakuntaa kohti Harmageddonia sotaisalla asenteellaan Venäjää vastaan. Biden ja hänen neuvonantajansa ovat valmistautuneet lähettämään F-16-hävittäjiä Ukrainaan. Vastavetona Venäjä uutisoi selkeästi, että sillä on moninkertaisella äänennopeudella lentäviä hypersoonisia aseita, joita Yhdysvalloilla ei ole. Molemmat sekä Vladimir Putin että Dmitri Medvedev ovat myös tehneet selväksi, että ydinkonflikti saattaisi olla väistämätön. Näin ollen Joe Biden pitää kädessään kuolleen miehen kättä. 

Yhdysvaltojen poliittinen järjestelmä ja sitä tukeva mediaimperiumi ovat rummuttaneet kansalaisilleen hyväksyntää ja suosiota Ukrainan sodalle, mikä perustuu yhtä järjettömiin valheisiin kuin viralliset kertomukset ilmastonlämpenemisestä, hallituksen 911-iskujen saattelemasta hätätilaesityksestä, Bidenin väitteistä rajan turvallisuudesta ja nuoremman Bushin katastrofaalisesta päätöksestä hyökätä Irakiin väärin perustein sekä monien muiden kabinetin valheiden ohella. 

————– 

Valtamedian uutisoinnilla, kuten esim. televisiolähetyksillä saatiin amerikkalainen vastaanottaja helposti manipuloitua uskomaan naurettavaan valheelliseen propagandaan Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan sekä Krimille vuonna 2014. Tämän huijauksen korruptoitunut valtamedia hyväksyi täysin ja raportoi sen. Todellisuudessa Ukrainan presidentti (2010–2014) Viktor Janukovytj ei vastannut Yhdysvaltojen silloisen presidentin Barak Obaman odotuksia (tai paremminkin presidenttia ohjailevan juutalaismafian toiveita suom. huom.). Janukovytj oli pettymys Valkoiselle talolle, sillä hän ei ollutkaan se mielistelevä sätkynukke, jota Washington tarvitsi agendansa edistämiseksi. Juutalaismiljardööri George Soros, joka oli jo aloittanut liiketoiminnan Ukrainassa, käytti 5 miljardia dollaria Ukrainan horjuttamiseen ja Obaman johtama ulkoministeriö myönsi antaneensa 5 miljardia dollaria Ukrainan ”demokratisointia edistäviin” ohjelmiin.  
 
Ukrainan mielenosoitukset eivät olleet ruohonjuuritason liikehdintää, vaan niitä organisoivat CIA ja Yhdysvaltojen ulkoministeriö ennen Maidan-protestia. Maidanin jälkeen tapahtuneen verisen vallankaappauksen taustalla oli Obaman hallinto liittolaisenaan tietyt NATO-maat tai NATO-toimijat. Nämä salaliittolaiset painostivat Janukovytjin pakenemaan maasta, jolloin juutalainen aliulkoministeri Victoria Nuland vaikutti juutalaisen Petro Poroshenkon valintaan presidentiksi, mistä muodostui marionetti Obaman hallinnon intresseihin. 
 
Patrick J. McShay kirjoittaa Breaking News -julkaisun artikkelissa, että Venäjän hyökkäämiselle Ukrainaan oli syynä aikakin kaksi tekijää: yhtäältä Minskin sopimuksen rikkominen Ukrainan osalta ja toisaalta Donbasin venäjänkielisen siviiliväestön pommittamisen jatkaminen. Toki sodan seurauksena on kuollut paljon viattomia ukrainalaisia, mistä on vastuussa vahvasti Bidenin kauden Kabinetti. 

(McShay kirjoittaa yllä esitetyssä kappaleessa asiaa, paitsi muutama kohta velvoittaa suomentajaa korjaamaan tekstiä. Eversti (EVP) Douglas MacGregorin mukaan Venäjä ei ole koskaan hyökännyt Ukrainaan. Yhdysvallat ovat liittolaisineen luoneet, kouluttaneet ja varustaneet Ukrainan suuren armeijan, jolle annettiin päämääräksi vain hyökätä Venäjää vastaan, joten luonnollisesti Venäjän puolustusvoimat lopulta aloittivat sotatoimet [eli ryhtyivät puolustukselliseen erikoissotaoperaatioon] Ukrainassa. Tämä tapahtui paljon sen jälkeen, kun Ukrainan lännen masinoimat sotajoukot olivat Itä-Ukrainassa tappaneet 14 000 venäläistä vuosien 2014 ja 2022 välillä. Tämän jälkeen Ukrainan militanteilla ei ollut aikomustakaan lopettaa terrorismiaan venäjänkielisiä vastaan. 

[Itä-Ukrainan Venäjän hallitsemilla alueilla tarkoitetaan esim. Donetskin ja Luganskin venäjänkielisiä kansantasavaltoja, jotka siis joutuivat Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten sponsoroiman Ukrainan militanttien murhaavan terrorismin uhriksi.] 

Venäjän puolustuksellinen operaatio keskittyi Donetskin ja Luganskin venäjänkielisten kansantasavaltojen puolustukseen. Nämä alueet kuuluvat Venäjän federaatioon. Lisäksi Venäjä ei luonnollisestikaan voi hyväksyä NATOn leviämistä rajoilleen. Suom. huom.) 

McShayin mukaan Nuland paljasti kongressille, että kymmeniä miljoonia Yhdysvaltain verorahoja oli käytetty yli kolmenkymmen biolaboratorion rakentamiseen Ukrainaan. Nämä laboratoriot paljastuivat venäläisten joukkojen operoidessa Ukrainassa, venäläisten ilmoittaessa asiasta Yhdistyneelle kansakunnalle. Bidenin hallinto ei ole koskaan paljastunut näiden laboratorioiden käyttötarkoitusta. Nuland oli tuolloin kertonut aikomuksestaan irtisanoutuakseen Bidenin hallinnosta. Nulandin käyttäytymiseen lienee vaikuttanut se, että Trumpin mahdollinen hallinto olisi virkavalansa jälkeen ehkä kaatanut mainitun rikollisen salaliiton, joka oli kontrolloinut biolaboratorioita sekä ase- ja ihmiskauppaa. 

Bidenin hallinto on sallinut rajojen olevan täysin auki, ja maahan on tullut kymmenen miljoonaa laitonta maahanmuuttajaa, vaikka se on valheellisesti väittänyt, että raja on turvallinen. Nämä maahan muuttaneet muuttuivat laittomista maahanmuuttajista paperittomiksi turvapaikanhakijoiksi, pakolaisiksi, joista Bidenin hallinto käytti ystävällisen lämminhenkistä nimitystä ”uudet tulokkaat”. 
 
Muiden muassa juutalaisverkostot yms. ylikansalliset toimijat ovat Yhdysvaltoihin suuntautuneen ulkomaisen väestönsiirron tautalla. Täten Yhdysvaltain juutalaisista muodostuneet miljardöörit ja globaalijärjestöt ovat rahoittaneet sekä varustaneet maahanmuuttajia tai maahanmuuttoaaltoa ladatuilla pankkikorteilla, maksuttomalla terveydenhuollolla, ilmaisella asunnolla ja elintarvikkeilla. Lisäksi virallinen yhteiskunta suhtautuu passiivisesti ja maahanmuuttajien räikeään sekä lisääntyvään rikollisuuteensa.  

Joe Biden antoi järjestää näiden yllä mainittujen maahan pyrkijöiden muuttovyöryn kaikkine etuineen Yhdysvaltoihin, vaikka Bidenin hallinto väittää Trumpin hallinnon aiheuttaneen maahanmuutto invaasion. ZeroHhedge.com julkaisi hiljattain pomminvarman raportin oikeudenkäynnistä, joka liittyi tiedonvälityksen vapauteen. Raportti paljasti, että Biden on maanpetoksellisesti lennättänyt salaa maahan 320 000 laitonta ulkomaalaista, jotka ovat jakautuneet 43 osavaltioon. Obaman hallinto kärähti samasta asiasta ilman suurta kohua. 

Järjestyksessään Yhdysvaltojen 60 presidentinvaalit pidetään marraskuussa 2024. Näin ollen Bidenin ajateltiin hyötyvän maahanmuutto invaasiosta saadakseen puolelleen lisää ääniä maahanmuuttajista. 
 
Trump varoitti ennen valintaansa, että pakolaiset eivät ole lähtömaiden parasta aineistoa. Trump perusteli sanomaansa sillä, että nämä lähtömaat (joista pakolaiset tulevat) tyhjentävät vankiloitaan ja mielisairaaloitaan eli pakolaiset muodostuvat osittain näistä. Liberaalit pitivät häntä pilkkanaan ja nimittelivät Trumpia hulluksi. Juuri viime yönä, kun he uutisoivat vaaleista, Joy Reid ja Rachel Maddow nauroivat sekä ivasivat republikaaneja heidän huolestaan laittomista maahantulijoista. 

Amerikkalaisia ei kuitenkaan enää naurata näiden laittomien maahanmuuttajien tehtailemat murhat, raiskaukset ja muut väkivaltarikokset. Herää kysymys siitä, miten nämä kymmenet miljoonat enimmäkseen taisteluikäiset miespuoliset laittomat siirtolaiset reagoivat, kun heidän nykyisen yhteiskuntamme sallima suosiollisuus hiipuu? 

New Yorkin osavaltion pääsyyttäjä Letitia Jameson toimitti aikoinaan oikeudelle silloista presidentti Donald Trumpia koskevia tiettyjä syytöksiä, jotka Patrick J. McShaysin mukaan poikivat Trumpille oikeudessa 400 miljoonan dollarin tuomion. Sittemmin Jameson on nostanut kanteen naudanlihan tuotantoa vastaan. Perusteena kanteelle oli karjan metaanikaasu päästöt, jotka muka nostavat hiilidioksidipitoisuuden vaaralliselle tasolle. Tällaisiin absurdeihin tilanteisiin ajaudutaan, kun ollaan asioista tietämättömiä tai muutoin alistuvia globalistien ilmastonmuutosagendalle. 

1500 tiedemiestä, mukaan lukien tiettyjen alojen nobelistit ovat allekirjoittaneet hiljattain julkilausuman, joka pitää ilmastokriisiä liijoiteltuna. Lisäksi vuonna 2022 fysiikan Nobel-palkinnon saanut tohtori John Clauser irtisanoutui ilmastonmuutosagendasta, mikä IMF-seminaarissa myös esitettiin. ”Ilmastokriisiä ei ole ja hiilidioksidipitoisuuksien lisääntymisestä hyötyy koko maailma”, sanoi John Clauser. 

(Mutta nautojen röyhtäilyissä ei ole kysymys hiilidioksidipitoisuuksien lisääntymisestä. Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikaisen mukaan lehmien märehtiessä niiden pötseissä syntyy ilmastoa lämmittävää kaasua eli metaania, jonka eläimet röyhtäisevät ulos. Metaanikaasun katsotaan olevan paljon tehokkaampi ilmaston lämmittäjä kuin hiilidioksidin. 

Itse asiassa eläimet eivät voi tuottaa ylimääräisiä hiilidioksidipitoisuuksia, sillä siihen ruokamäärään mitä esim. naudat syövät, on jo sitoutunut tietty määrä hiilidioksidia. Tämä määrä CO₂ siirtyy vain eläinten ruuansulatuksen kautta luonnonkiertokulkuun. Tätä juuri tarkoittaa professori Frank Mitloehner painottaessaan, että kotieläintuotannosta ilmaan pääsevä hiilidioksidi on mukana luonnon kiertokulussa, eikä se siten kasvata ilmakehän hiilimäärää, jos nautojen määrä pysyy vakiona. Mikäli nautojen lukumäärä ei säilyisi vakiona, pitäisi ruokaa hankkia jostakin muualta, joka ei olisi mukana luonnon kiertokulussa. 

Metaanin käyttäytymiseen lehmän pötsissä sekä ilmakehässä perehtynyt professori Frank Mitloehner Davisin yliopistosta Kaliforniasta oli vuonna 2023 puhumassa metaanista Suomessa ja selitti, että metaani ei olekaan ihan niin paha kasvihuonekaasu, kun on annettu ymmärtää. Metaani lämmittää ilmakehää enemmän kuin hiilidioksidi, mutta se myös hajoaa ilmakehässä hyvin nopeasti. Tähänastisissa laskelmissa metaania on pidetty 28 kertaa hiilidioksidia pahempana kasvihuonekaasuna. Metaani kuitenkin hajoaa ilmakehässä 10–12 vuodessa hiilidioksidiksi sekä vedeksi, kun hiilidioksidin hajoaminen kestää noin 1 000 vuotta. Tätä metaanin hajoamista ei ole laskelmissa huomioitu”, Mitloehner sanoo. Suom. Huom.) 

John Kerry, joka on Bidenin ilmastotsaari, on todennut taannoin, että maanviljelijöiden on lopetettava elintarvikkeiden tuotantoon tähtäävä viljely ja ryhdyttävä syömään ötököitä sekä kaiken maailman hyönteisiä. 

Uusi maailmanjärjestys ei ole toteutumassa, vaan se on jo toteutunut. Poliittiset valtaapitävät ovat avanneet rajat, poliisivoimien rahoitusta on vähennetty, joka on aiheuttanut ennennäkemättömiä rikollisuuden aaltoja, valtaapitävät ovat devalvoineet valuutan. Kaiken kukkuraksi eliitti on aloittanut vankiloiden tyhjentämisen, vapauttaen paatuneita rikollisia ennen rangaistuksien suorittamista. Lisäksi polttoaineen hinnat kuten bensiinin hinta kohoaa edelleen, maakaasun ja öljyn tuotantolupia ei myönnetä, eliitti sulkee hiilivoimalaitoksia sekä elintarviketuotantoa, aiheuttaen siten hintojen nousun taivaisiin. 
 
Valtiontalouden romahtaessa on hallituksella ratkaisunsa. Yleensä ihmiset ovat tietämättömiä siitä, että hallitus on ollut konkurssissa jo kauan. Tilanne ei ole hajonnut käsiin, sillä Yhdysvalloilla on rajaton luotto, joten tämä tilanne on johtava historiamme suurimpaan ”ongelma, reaktio, ratkaisu” -kriisitapahtumaan, sitten 11. syyskuuta tapahtuneen väärän lipun operaation. 

Yhdysvaltain kabinetin käynnistämissä ja ylläpitämissä elintarvikekaupoissa New Yorkissa ja Illinoisissa on käytössä EBT-kortti, myöntää FEMA:n ilmiantaja Celeste Solum. Solumin mukaan kyseisissä kaupoissa ei voida asioida rauhassa ja hakea suosimiaan tuotteita. Sitä vastoin asiakkaalle annetaan laatikollinen peruselitarvikkeita, kuten leipää, perunoita ja hedelmiä. 

Bidenin hallinto väittää edelleen, että Yhdysvaltojen taloudellinen tilanne on vahva, vaikka romahdus on itse asiassa jo alkanut. Tucker Carlson keskusteli tästä äskettäisessä haastattelussaan Vladimir Putinin kanssa. 
 
Keväällä 2023 pankkien romahdus alkoi pienemmissä alueellisissa pankeissa.) 

[Yhdysvaltain keskuspankki ilmoitti 15. maaliskuuta 2020, että pankkien lakisääteinen varantovelvoite alennetaan nollaan prosenttiin.[1] Vuonna 2023 lakisääteinen varantovelvoite on edelleen Yhdysvalloissa nolla prosenttia. Tämän muutoksen ansiosta pankit ovat käytännössä pystyneet lainaamaan varantojaan loputtomasti, mikä kasvattaa rahan tarjontaa merkittävästi. Tämän lisäksi rahan tarjonta kasvoi yli 35 prosenttia huhtikuun 2020 ja huhtikuun 2021 välisenä aikana. Vuonna 2023 Yhdysvaltain liittovaltion valtionvelka ylitti 31 biljoonaa dollaria. Suom. huom.]  

Jatkamme tästä aiheeseen liittyen, kuten Patrick J. McShay kirjoittaa: 

Vuoden 2023 keväällä käynnistyi pienempien alueellisten pankkien sortuminen. 
 
Pankkien romahtamisen aalto jatkui keväällä 2024. Marraskuussa 2023 kolmen eri rahoituslaitoksen (Bank of American, Wells Fargonin ja JP Morganin) toimitusjohtajat ilmoittivat kongressille pankkiensa kyvyttömyydestä siirtyä nollan prosentin varantovelvoitteesta, kolmen prosentin varantovelvoitteeseen. Pankkien kaatumisen aalto jatkui keväällä 2024. Tässä tilanteessä pankkien talletus- ja lainasuhteet eivät kestäneet laisinkaan pankkipakoa. Ihmisten ymmärtäessä tapahtumien todellisen luonteen, pankkeihin hyökättiin. Maaliskuun 11. päivästä 2024 alkaen ei ollut enää rahaa lainattavaksi. Tässä tilanteessa FED valitsi luotonanto kohteensa erikoisen tarkasti.  

Kongressi hyväksyi vuonna 2010 Dodd-Frankin Wall Street -uudistusta ja kuluttajansuojaa koskevan lainsäädännön. Siinä niin kutsuttu Bail-in-säädöksellä annettiin pankeille valtuudet takavarikoida asiakkaittensa varoja. Yhdysvalloissa Bail-in-helpotukset olivat saaneet lainvoiman vuosien 2007–2008 finanssikriisin jälkeen, jolloin Washingtonin hallitus pelasti pankkeja, joita pidettiin ”liian suurina kaatumaan”.  

Yhdysvalloissa todennäköisesti suuri osa kansasta olisi ollut järkyttynyt, mikäli he olisivat havainneet sen, että kongressi oli hyväksymässä salaa lakiehdotuksen, joka antaisi pankeille mahdollisuuden takavarikoida heidän omaisuutensa. Joskin mainittu lakialoite hyväksyttiin 14 vuotta sitten. Lain mukaan tiettyjä käteistalletuksien summia voitiin takavarikoita Yhdysvaltain verolain kohdan 401 (k) perusteella. Tätä lakia voitaisiin jopa käyttää Yhdysvalloissa nykyisin.  

Periaatteessa Bidenin hallinto pystyisi halutessaan takavarikoimaan kansan omaisuuden, julistamalla sotatilan sekä peruuttamalla vaalit. Vai odottavatko he tätä iskua vaalien jälkeen ja syyttävät siitä Trumpia? (Mikäli Trump valittaisiin, suom. huom. Mutta juuri nyt Trump taitaa olla pulassa. Suom. huom.

Investointipankkiiri David Webb paljasti globaalin salaliiton, jota kutsutaan termillä ”Suuri tyhjennys” (The Great Taking). Salaliiton tarkoituksena oli anastaa osakkeita ja muuta omaisuutta yhdysvaltalaisilta sekä muulta maailman väestöltä. Webb selittää tätä suunnitelmaa The New American lehdessä julkaistussa, toimittajan Alex Newmanin artikkelissa. ”Lakeja muuttamalla riistettiin osakesalkkujen omistajilta omistusoikeutensa, joka muunnettiin vakuutusoikeudeksi.” 

Subpreme-kriisin syynä (2007–2008) oli asuntoluottojen myöntäminen riskiasiakkaille, joiden lainanhoitomahdollisuudet olivat heikot. Siten syntyi pankeille luottotappioita. Pankit ovat käyttäneet näitä yllä esitettyjä omaisuuseriä vakuutenaan, joilla on katettu nämä biljoonien dollarien luottotappiot.  

Webb uskoo, että yhteiskunnallinen järjestelmä romahtaa lähitulevaisuudessa ja yksityiset henkilöt eivät omista silloin mitään, ja heidän sijoituksensa ovat arvottomia, kuten takaamattomien velkojien saatavat. 

Maailman talousfoorumin perustaja juutalainen Klaus Schwab antaa kirjassaan The Great Reset, selvän viittauksen siitä millaiseksi maailma muodostuu muiden muassa Davosin agendan mukaisessa WEF:n järjestelyihin sisällytetyssä The Great Reset –operaatiossa.  

Käytännössä juuri yllä esitetty tarkoittaa ihmisten alistamista Uuden maailmanjärjestyksen eli juutalaismafian (maailman valtapyramidin huippu: Siionin Viisaat) robottimaisiksi orjiksi, rodullisen tasa-arvon, ilmaston ja luonnon suojelun, puhtaan juomaveden, elintarvikepulan sekä ylilietsottujen “pandemioiden” varjolla. Nykyisin Venäjän “uhkaan” viitaten. 

The Great Reset -ohjelman mukaisesti maailma kokonaisuudessaan toimisi yhtenä, saman päämäärän saavuttamiseksi, mitkä tavoitteet olisivat esimerkiksi seuraavia: 

Poliittinen koneisto ja viranhaltijat ovat turhautuneita siitä, että heidän esittämiään vääryyksiään tarkastetaan ajankohtaisesti. Vastaiskuna nämä entiteetit epätoivon vimmalla sensuroivat ja sulkevat sosiaalisen median alustoja sekä riippumattomia julkaisuja ja uutissivustoja. Valtaapitävien kauhuksi sekä vapaat mediat että sosiaalinen media paljastavat virka- ja poliittisen mafian valheita ja vahingollisia tekoja. Kuitenkaan yhteiskuntaamme ohjailevien entiteettien epäkansallinen agenda ja kehittynyt ohjaileva valvonta jää hämäryyden verhoon useimmilta yhdysvaltalaisilta, joten jotakin pitäisi tehdä. 

Vuoden 2024 presidentinvaalit lähestyvät. Varsin tunnettua on, että Biden valehteli poikansa Hunterin saaneen kymmeniä miljoonia dollareita Venäjältä, Kiinasta, Ukrainasta, Kazakstanista ja Romaniasta. Lisäksi ihmisten pitäisi myös jo olla tietoisia siitä, että kahdeksan muuta Bidenin perheenjäsentä jakoivat keskenään 24 miljoonan dollarin saaliin Bidenin rikollisen perheen maksullisessa järjestelmässä. Kukin voi tarkastaa halutessaan nämä faktat! 

Tuoreempien galluppien mukaan yli 60 prosenttia vastaajista ovat vakuuttuneita siitä, että vuoden 2020 vaalit olivat vilpilliset. Joe Biden lupasi yhdistää kansan, mutta hänen rasistinen politiikkansa, hänen agendansa, jonka mukaan alettiin seksualisointi jo ensimmäisestä koululuokasta alkaen. Bidenin antoi tukensa sille, että miespuoliset transseksuaalit saisivat kilpailla naisurheilijoita vastaan sekä kansan hajaantumaan yhdistymisen sijasta. 
 
Yhdysvaltojen demokraattisen puolueen jäsenet ja kannattajat puhuvat mielellään demokratiasta eli kansanvallasta harjoittaen samalla, mitä järkyttävintä kaksinaismoraalia. He vakoilevat ja sensuroivat negatiivisen globalisaation vastavoimia ja kansaa yleensä. Toisin sanoen demokraatit lamauttavat riippumattoman tiedonvälityksen vastamedioissa ja sosiaalisessa mediassa. Yhdysvaltojen perustuslakia vastaan on hyökätty erittäin brutaalisti erikoisesti Joe Biden hallinnon aikana.  

McShayn mukaan Yhdysvaltojen nykyinen [nukkehallitsija suom. huom.] presidentti on tunnetusti korruptoitunut tyyppi. Täten Bidenin erityisasianajaja on ilmoittanut, että hänen dementiansa on aivan liian vakava syytteen nostamiseksi. (Herää tietysti kysymys siitä, kuinka Biden sitten pystyy hoitamaan virkaansa. Jos on vakava dementia, niin ei voi olla tehtäviensä tasalla. Suom. huom.) Nämä tiedot Bidenin todellisesta roolista ja luonteesta leviää täysin kuuroille korville hänen kannattajiensa keskuudessa. 

Bidenin (tai häntä ohjailevan verkoston, suom. huom.) toimesta on jaeltu miljardeja dollareita kiittämättömille ja laittomille maahanmuuttajille. Nämä tulijat eivät ole kiinnostuneita sopeutumaan Yhdysvaltojen yhteiskuntaan ja työskentelemään sen hyväksi. McShayn mukaan Bidenin esikunnan on havaittu majoittavan yöksi maahanmuuttajia 400 dollarin arvoisiin hotellihuoneisiin, kun samalla kodittomat veteraanit saavat nukkua kaduilla. 

Valitettavasti poliittiset valtaapitävät ovat epäpäteviä, korruptoituneita ja valehtelijoita. Ja instituutiot kuten FBI, NSA, FDA ja oikeusministeriö toimivat instrumentteina kansaa vastaan. McShay väittää, että äänestämällä demokraatteja, äänestät globalistien ja tyrannian puolesta.  
 
McShay -kirjoittaa: Yhdysvaltojen puolustusministeriö militarisoi myrkyllisen rokotteen (Covid -19-rokote). Liittovaltion työntekijät, sotilashenkilöt, opettajat, opiskelijat, lääkärit, sairaanhoitajat, lentäjät ja monet muut julkisenpalvelun henkilöstöt pakotettiin ottamaan injektiot. Nämä joukkorokotukset ovat tappaneet ja vahingoittaneet miljoonia ihmisiä. Tästä huolimatta korruptoitunut ja kompromisseihin taipuvainen lääketieteellinen yhteisömme auttaa näiden rikoksien salaamisessa. 

USA on jakautunut syvemmin kuin koskaan aikaisemmin: mustat vastaan valkoiset, patriootit vastaan globalistit, kristityt vastaan ei-kristityt, konservatiivit vastaan marxilaiset, sodanvastustajat vastaan sodan kannattajat jne. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että Yhdysvallat on menossa väärään suuntaan, mutta vain puolet heistä syyttää sokeaa miestä, joka on linja-auton kuljettaja. 

Mikäli Uusi maailmanjärjestys ei ole vielä täysin toteutunut, on se kuitenkin vauhdilla toteutumassa. Länsimainen poliittinen järjestelmä lepää Yhdysvaltojen ja Israelin luoman maailmanjärjestyksen hegemonialla, mikä näyttää nykyisin olevan, Jumalan kiitos, pienentymässä. Aikamme ilmiönä on juutalaisverkostojen kansainvälinen valta, jonka pääpaino sijoittuu Yhdysvaltojen ja Israelin muodostamalle akselille. Raskaimpana todisteena tästä on se, että Israelin militantit pitävät yllä jatkuvaa kansanmurhaa palestiinalaisia kohtaan. Toisena todisteena on Ukrainan korruptoitunut juutalainen johto. Juutalaisista muodostunut Ukrainan hallinto terrorisoi Donetskin ja Luganskin kansantasavaltojen venäjänkielistä väestöä ja Venäjää länsivaltojen aseistamana ja lännen taloudellisella tuella. 

Suomen poliittinen johto on antautunut täysin Yhdysvaltojen miehityksen alaisuuteen, ja kutsunut Venäjän hyökkäämään maahamme. Järkyttävä tosiasia on, että Suomi on ohjattu aloittamaan sotatoimet Venäjää vastaan, Yhdysvaltojen imperialististen strategioiden puolesta. Kaiken takana tässä on kuitenkin juutalaismafian maailmanlaajuiset hegemonia pyrkimykset, ja Yhdysvallat on tässä vain instrumentti eli väline. 

Juutalaisen Klaus Schwabin johtama talousfoorumi ei saavuttanut täydellistä valta-asemaa neljännen teollisen vallankumouksen kautta. Tästä syystä tarvitaan sotatila Ukrainassa, minkä tukeminen köyhdyttää Euroopan puille paljaille. Tämä näyttää olevan myös suomalaisten häpeämättömien poliittisten vaikuttajien päämäärä. Kolmannen maailmansodan katsotaan antavan täydellisen maailmanpolitiikan hegemonian Yhdysvaltojen johtamalle transatlanttiselle järjestelmälle eli juutalaismafialle. Yhdysvaltojen johtama koalitio kokee kuitenkin karvaan tappion. (Loppupäätelmät toimituksen.

Patrick J. McShay 

Lähteet 

Ensisijainen lähde: Patrick J. McShay, The New World Order Isn’t Coming Folks, It’s Here! – James H. Fetzer (jameshfetzer.org) 

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org)  

Nobel Laureate John Clauser Elected to CO2 Coalition Board of Directors – CO2 Coalition  

Lehmien röyhtäilemä metaani edistää ilmastonmuutosta ja siksi siitä halutaan eroon – tutkijat pyrkivät muuttamaan metaanin hiilidioksidiksi | Kotimaa | Yle  

Mitä uutta metaanista? | Valio (maitojame.fi)  

[1] Murphy, Robert. 2021. Understanding Money Mechanics. Auburn, AL: The Ludwig von Mises Institute, s. 94 

4 kommenttia

 1. Denatsifikaatio

  Toimituksen loppupäätelmästä: `Kaiken takana tässä on kuitenkin juutalaismafian maailmanlaajuiset hegemonia pyrkimykset, ja Yhdysvallat on tässä vain instrumentti eli väline`.

  Täytyy olla aivoton, jos ei huomaa kuinka kansainvälinen siionismi on provosoinut lukuisat kansat Venäjää vastaan. Mitähän helvettiä tuo kamelikuski Misustin tekee Kremlissä – liian virheetön ollakseen rehellinen (Kol nidre)?

  Ukrainasaatio etenee vauhdilla länsimaissa, eikä vähiten itämaassa nimeltä Suomi. Taktisten ydinaseiden käyttöä ei voi enää pysäyttää. Kun rähinät alkavat niin Suomi tulee olemaan `toinen ukraina`, mutta sillä erolla, että uhrimäärä on täällä huomattavasti korkeampi kuin Ukrainassa.

  Suomi lyödään laudalta ensimmäisenä. Suomen ilmakehässä räjähtävät sekä ohjukset että ohjustentorjunta ohjukset.

  DCA-sopimuksen ehtona on, että suomalaisia sotilaita voidaan käyttää kaikissa Yhdysvaltain sotilasoperaatioissa aivan niin kuin Douglas McGregor on todennutkin. DCAn jälkeen suomalaisten viholliskuva on sama kuin siionistien johtaman Yhdysvaltojen viholliskuva.

  Suomalaisten vihollisia tulevat olemaan esimerkiksi seuraavat BRIGS+ valtiot:
  https://www.worlddata.info/alliances/brics-plus.php

  Unohtaa ei sovi myöskään Shanghai Cooperation Organisation (SCO), joka on MWOn (Multipolar World Order = moninapainen maailmanjärjestys) yksi merkittävä peruspilari.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organisation

  Kiina: Olemme valmiina taistelemaan yhdessä Venäjän armeijan kanssa.
  https://mvlehti.net/2024/06/01/kiina-olemme-valmiina-taistelemaan-venajan-armeijan-kanssa/

  Suomi ajetaan ensin sotaan Venäjää ja Kiinaa vastaan. Tämän jälkeen Suomen sotilaallisen iskun kohteita tulevat olemaan: En luettele tässä niitä Suomen vihollisvaltioita, joita edellisissä kolmessa linkissä on listattu, koska niitä on niin paljon – huomattava osa koko ihmiskuntaa.

  Kuulkaas – siinä saa syödä hulluruohoa kauan aikaa, kunnes voi kajauttaa suomalaisen sotahuudon: Kollaa kestää! Onnea kuitenkin yrittämälle. Kukaan, kukaan teidän liittolaisistanne ei tule teidän avuksenne silloin kun sotatoimet alkavat.

  Elämme tällä hetkellä OWOn (Old World Order = vanha maailmanjärjestys) ja NWOn (New World Order = uusi maailmanjärjestys) välitilassa. Edessä on huomattavaa geopoliittista ja -strategista turbulenssia. Kysymys on UWOn (Unipolar World Order = yksinapainen maailmanjärjestys) ja MWOn valtataistelusta. Last man standing.

  Katsaus siihen miten Ukrainan entinen presidentti, nyttemmin kuin kuka tahansa tavallinen kansalainen, onnistui Ukrainan denatsifikaatiossa:

  Ukrainan entistä presidenttiä (virassa 20.5.2019-20.5.2024), nykyistä perustuslaitonta vallananastajaa, puolustettiin mm. seuraavasti:

  `Eihän Ukrainassa voi olla natseja, koska siellä on juutalainen presidentti`.

  Otetaanpa edellinen lause uudestaan ja annetaan sille todellinen merkityssisältö:

  `Eihän Ukrainassa voi olla natseja, koska siellä on juutalainen presidentti`.

  Kuinka voin todistaa edellisen lauseen oikean merkityssisällön? Näin sen voi todistaa:

  https://cloudfront-us-east-2.images.arcpublishing.com/reuters/5DQHQFDN7ZMNBIKDZFW2CTG4XE.jpg

  https://gdb.voanews.com/80470000-c0a8-0242-9dcb-08daadea8d3c_cx0_cy4_cw0_w1080_h608_s.jpg

  https://ichef.bbci.co.uk/news/480/cpsprodpb/11F04/production/_130867437_screenshot2023-08-15at09.08.53.jpg.webp

  https://c8.alamy.com/comp/2NFEXMD/kharkiv-ukraine-february-16-2023-national-flags-fly-above-the-graves-of-perished-ukrainian-defenders-on-the-alley-of-glory-at-cemetery-n18-khar-2NFEXMD.jpg

  https://ik.imagekit.io/po8th4g4eqj/prod/tr:w-1168/ukraine-cemetery-dnipro-2022-1168x440px.jpg

  https://images.wsj.net/im-785790/?width=1278&size=1

  https://www.arabnews.com/sites/default/files/styles/n_670_395/public/2023/03/25/3743316-1918366602.jpg?itok=sDhTi30B

  https://gdb.voanews.com/01000000-0a00-0242-fa4c-08db45d75083_w1200_r1.jpg

  Edellisissä kahdeksassa kuvakaappauksessa on vain piskuinen murto-osa niistä 500 000 haudatusta ukrainalaisista, liian usein uusnatsisotilaista, lukuisiin eri hautausmaihin, jotka kuolivat Yhdysvaltain yksinapaisen kansainvälisiin sääntöihin perustuvan maailmanjärjestyksen puolesta, jota kansainvälinen siionismi johtaa taustalla.

  He eivät kuolleet oman isäinmaansa puolesta, eivätkä he ole koskaan puolustaneet eurooppalaista demokratiaa, niin kuin heille oli vakuutettu. He puolustivat kansainvälisen siionismin etuja, jotka ovat lobanneet tehokkaasti esimerkiksi Yhdysvaltain hallintoa.

  Katsokaa nyt hyvät ukrainalaiset uusnatsijoukkojen sotilaat, mitä teistä on enää jäljellä, ympärillenne. Ette voi olla huomaamatta, kuinka joukoissanne on käynyt hirvittävä harvennus. Missä ovat Ukrainan uusnatsiliikkeisiin sitoutuneet ystävänne, toverinne, tuttavanne, naapurinne, veljenne, setänne, isänne, poikanne jne.

  Teidän nykyisin perustuslaiton presidenttinne on antanut jo hyvän aikaa sitten ohjeistuksen värvätä pakolla (shanghaijata) uusnatsiriveihin jokaisen ukrainalaisen sekä kotimaastanne että ulkomailta, joka vain pystyy jaloillaan seisomaan ja lähettää täysin valmistautumattomana tykinruoaksi eturintaan, koska uusnatsinne alkavat käydä vähiin.

  Otetaanpa tuo yllä mainittu lause esille vielä kolmannen kerran, että se tähdentäisi meneillään olevaa kammottavaa tosiasiaa:

  `Eihän Ukrainassa voi olla natseja, koska siellä on juutalainen presidentti`.

  Denatsifikaatio ainakin toimii! Kenen helvetin puolesta te siellä Ukrainassa oikein kuolette? Eikö tämä jo riitä!

  Newsky

  Plusääni(32)Miinusääni(2)
 2. Claudia Sheinbaum

  Meksikon presidentinvaaleissa Claudia Sheinbaum on alustavien tulosten mukaan valittu maan ensimmäiseksi naispresidentiksi.

  `En petä teitä`, lupaa Meksikon ensimmäiseksi naispresidentiksi nouseva Sheinbaum – valinta on historiallinen kahdesta syystä`.
  https://www.sss.fi/2024/06/en-peta-teita-lupaa-meksikon-ensimmaiseksi-naispresidentiksi-nouseva-sheinbaum-valinta-on-historiallinen-kahdesta-syysta/

  Ensinnäkin hän on ensimmäinen naispresidentti ja `voitosta tekee historiallisen myös se, että Sheinbaum on ensimmäinen juutalainen, joka nousee Meksikon presidentiksi`.

  Venäjällä ja Mexikolla oli tähän asti ollut jokseenkin hyvät keskinäiset suhteet.

  Moskova on lähettänyt onnitteluja!

  NAUssa (North American Union = Mexico, Yhdysvallat ja Kanada) on haastavaa pärjätä ilman russofobiaa – ainakin valtionpäänaistasolla. Claudian rikastuminen on varmaa, kun maailman vaikutusvaltaisin rikollissyndikaatti Khasarian mafia jatkaa lobbaustaan.

  Ensinnäkin hän on nainen, toiseksi hän on juutalainen ja kolmanneksi hän on livahtanut Mexicon presidentiksi. Voi helvetti mikä yhtälö!

  Newsky

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 3. `Uusi maailmanjärjestys on jo toteutunut, kirjoittaa Patrick J. McShay artikkelissaan The New World Order Isn’t Coming Folks, It’s Here`!

  Kyllä, kyllä näin voidaan sanoa. NWO-järjestys täytyy ensin hyväksyttää kansoilla. Muuten se on jo valmis. Globaalin maailman teknokraatit esittelevät maailman alueelliseen uusjakoon perustuvan universaalin imperiuminsa omalla erikoisella tavallansa.

  Aikakausien suunnitelma toteutetaan Great Resetissä, jolloin DWO (Dekapolar World Order = kymmennapainen maailmanjärjestys) -järjestyksen rajat ammutaan suoriksi. Tämä tarkoittaa WWIIIa, jota käynnistellään parhaillaan. Menetelmä on ns. vapaaehtoinen pakko, jolloin kansat ovat kypsiä vastaanottamaan NWOn.

  Suurimpia häviäjiä ovat aabrahaminuskoiset maailmanvaltiuteen pyrkivät JWO (Jew World Order = juutalainen maailmanjärjestys), IWO (Islamic World Order = islamilainen maailmanjärjestys), CWO (Chatolic World Order = katolinen maailmanjärjestys) ja SSWO (Secret Society World Ordet = salaisseurojen maailmanjärjestys).

  Esimerkiksi JWO saa lopullisen iskunsa, kun jakautunut transatlanttinen toinen siipi suorittaa väkivaltaisen iskun Israeliin. Merkkejä on olemassa. Islam on jo lyöty päreiksi ja katolisuus (jossa on yli 8000 pedofiilipiispaa) on ekumenisoitu ja siten kirottu kansojen vihattavaksi.

  Kenties Tony Blair on valittu seuraavaksi WEFn veturiksi, koska hän on hoitanut jo kauan aikaa uskontojen hävitys ohjelmaa. Ainakin sopiva jannu olisi siihen tehtävään, josta Nostradamuskin on ennustanut.

  NWOn uusi uskomusjärjestelmä perustuu tieteeseen (perusfundamentalistien maasta nouseva peto), jolloin neljännen teollisen vallankumouksen ja transhumanistisen ihmisen todellinen luonne paljastetaan, jolloin havaitaan, ettei ihmisiä liitetäkään koneisiin, vaan kuviteltuihin `avaruuden muukalaisiin`, jotka oikeasti ovat demoneja (riivaajia). Tämä on ollut/on/ja tulee olemaan Illuminaatin uskonto, joka juontuu muinaisuudesta.

  Quo vadis Suomi?

  Sic transit gloria mundi.

  `Katso,
  minä käyn sinun kimppuusi, sanoo Herra Sebaot,
  poltan savuksi sinun sotavaunusi,
  ja sinun nuoret jalopeurasi syö miekka.
  Minä lopetan maan päältä sinun raatelusi,
  eikä kuulla enää sinun sanansaattajaisi ääntä`.

  (Nah 2:14).

  Tähtäimessä Suomi.
  https://static.mvlehti.net/uploads/2023/04/NATO-SUOmen-lippu.jpg

  `Supi` tarkoittanee `perin juurin`, `aivan` tai `tykkänään`. Supisuomalainen on täysin suomalainen eli paljasjalkainen suomalainen. Hän edustaa tyypillistä suomalaisuutta tuhansien järvien maassaan.

  Vanhat saagat kertovat kuinka suomalaiset olivat mahtava kansa. Heidän asuinalueensa ulottuivat nykyisestä Ukrainasta Jäämerelle ja Siperiasta aina Atlantin valtamerelle. Heidän muinaisesta suuruudestaan todistavat jäännökset, jotka tunnetaan otsjakkeina, voguleina, vodjakkeina, syrjääneinä, permiläisinä jne.

  Suomi tuhat luvulla
  https://jarmo10.org/suomivu.pdf

  Niillä saagoilla, joilla ruotsalaiset nykyään perustelevat muinaishistoriansa, suomalaiset ovat estetyt käyttämään samoja lähteitä. Jäljelle jäi vain historiankirjoitusten väärennöksiä ja väärennösten historiankirjoituksia. Lähteellä on ollut syynsä vaikenemiseen.

  Mitä Suomesta ja suomalaisista ja heidän muinaisesta kunniastaan on enää jäljellä:

  -suomalaiset ovat vähäväkinen kansa. 2023 tilaston mukaan suomalaisia oli 5 616 473. Luku sisältää siirtolaiset.
  -suomalaiset ovat haluttomia lisääntymään (naisten tasa-arvo liike, huono taloudenhoito).
  -yksinasujia Suomessa vuoden 2020 tilaston mukaan 1,25 miljoonaa.
  -väestön ikääntyminen osoittaa vuoden 2019 tilaston mukaan 70v täyttäneitä olleen 874 314.
  -ylikuolleisuus, jonka pahin vaihe on vielä edessä, johtuen kokeellisesta mRNA injektiosta
  -hedelmättömyys, jonka pahin vaihe on vielä edessä, johtuen kokeellisesta mRNA injektioista
  -suomalaisten syntyvyys on nälkävuosien 1866-1868 tasolla – kansa hupenee kiihtyvällä vauhdilla
  -Suomea tulee kohtaamaan ennätysmäinen siirtolaisuus.
  -siirtolaisuus Suomesta alkaa vilkastua, johtuen poliittisten päättäjien virhearvioinneista.

  Edellisellä kaavalla, joka perustuu tutkittuihin faktoihin, Suomi ja suomalaisuus katoavat vauhdilla.

  Mutta avaraan ja harvaan asuttuun Suomeen toki mahtuu siirtolaisia, ainakin EU-raportin mukaan 62 000 000 (kuusikymmentä kaksi miljoonaa).
  https://static.mvlehti.net/uploads/2016/08/1470850792247screensave.png

  EU-raportin arviot perustuvat esimerkiksi Britannian ja Saksan väestön tiheyksiin. Kun EU-asioita tullaan ajamaan enemmistöpäätöksillä Suomi kolonisoidaan, sen resurssit viedään (pohjavedet, metsät, kriittiset raaka-aineet jne.).

  Suurin ongelma Suomen kolonisaatiolle tulee olemaan konventionaalisin ja taktisin ydinasein käytävä sota EUn ja Euraasian välillä.

  Mitä Suomesta ja suomalaisista tulee jäämään jäljelle?

  Eduskunta aloitti tiistaina (4.6.2024) Suomen ja Yhdysvaltojen välistä puolustusyhteistyötä koskevan DCA-sopimuksen ja siihen liittyvien lakien käsittelyn. Maat ovat jo allekirjoittaneet (18.12.2023) sopimuksen, mutta sen toimeenpanon käynnistäminen edellyttää perustuslain vastaista eduskunnan hyväksyntää.

  Päätöksen läpivieminen edellyttää eduskunnalta 2/3 enemmistöä, koska DCA-sopimuksessa sanotaan olevan `perustuslain kanssa ristiriidassa olevia kohtia`. Esitys tarvitsee tukea myös oppositiolta.

  Suomalaiset poliitikot sanovat (1.-5.):

  1. Antti Häkkänen toivoi, että asia käsiteltäisiin eduskunnassa ripeästi.
  2. Tytti Tuppurainen: `Onhan tämä historiallinen valinta, että me tulemme tällä sopimuksella näin lähelle puolustuksessa Yhdysvaltoja. Tämä on kiistatta Suomelle uusi sivu, ja hyvä niin`.
  3. Antti Kurvinen: `Tämä on oikeudellisesti hyvin vaativa, vaatii vaikeutetun lainsäätämisjärjestyksen. Mutta olen vakuuttunut siitä, että eduskunnan valiokunnat käsittelevät tämän, sillä vakavuudella ja huolellisuudella, mitä tarvitaan ja saadaan tämä sopimus hyväksyttyä`.
  4. Oras Tynkkynen: `Esimerkiksi Norjan ja Tanskan DCA-sopimuksiin on eksplisiittisesti kirjattu se, mitä näiden maiden lainsäädännössä sanotaan ydinaseista. Näin ei käsittääkseni ole Suomen sopimuksen kohdalla`.
  5. Veronika Honkasalo: `Terveessä demokratiassa on myös sijaa kriittiselle keskustelulle ja myös avoimelle kansalaiskeskustelulle. Ja tämä on ehkä tässä Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikassa ollut sellainen asia, joka viime vuosina on jäänyt vähemmälle huomiolle`.

  Edelliset sitaatit tästä:

  `Eduskunta aloitti DCA-sopimuksen käsittelyn – `Terveessä demokratiassa on myös sijaa kriittiselle keskustelulle`.
  Eduskunta aloitti DCA-sopimuksen käsittelyn – ”Terveessä demokratiassa on myös sijaa kriittiselle keskustelulle” (msn.com)

  Suomen ja Yhdysvaltojen puolustusyhteistyösopimus (DCA-sopimus = Defence Cooperation Agreement) on allekirjoitettu (18.12.2023) Washingtonissa. Sopimuksen allekirjoittivat puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.) ja Yhdysvaltojen ulkoministeri Antony Blinken.

  `Tilaisuuden jälkeen Elina Valtonen (kok.) ja Antony Blinken poistuivat keskustelemaan suljettujen ovien takana`.

  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/ar_1.5001464986815118,c_fill,g_faces,h_423,w_636/dpr_1.0/q_auto:eco/f_auto/fl_lossy/v1702915760/39-121738865806e179897d

  Arvioikaa edellisen linkin kuvaa. Kun Suomen lippu nostetaan pystyyn, niin siitä tulee miekka. Symbolisesti miekka on upotettu väistintä myöten Suomi neitoa edustavan Elina Valtosen selkään.

  DCA-sopimuksen myötä on toteutumassa arkkipiispa Gustav Johanssonin saamasta näystä sen kolmas vaihe (tämä kyllä toteutuu ilman DCA-sopimustakin, mutta hyväksyessään sen – se on sinetti):

  Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa:

  `Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana Gustaf Johansson oli iltakävelyllä. Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna. Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus vielä näin myöhällä oli. Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.
  Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota: Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten`.

  Suomelle koittavat kovat kohtalon ajat. Suomalaiset ovat leikkineet tulella ja sitä he tulevat saamaan. Suomen entente (EU, Nato, DCA-maat, Pohjoismaisen yhteistyön maat ja koko maailma) seuraavat kauhuissaan mitä Suomelle tapahtuu. Silloin kun kohtalon sinetti laukaistaan, niin Suomi tulee olemaan kohteista ensimmäinen, eikä mikään ulkopuolinen valtio tule puuttumaan tapahtumain kulkuun.

  Suomalaisten uhri tulee olemaan kaksinkertainen verrattuna ukrainalaisten uhrilukuun, koska tämä maa on geopoliittisesti ja -strategisesti paljon herkemmällä paikalla kuin Ukraina.

  Teidän on turha syyttää venäläisiä kohtalostanne, koska te tulette aloittamaan sodan Venäjää vastaan yhdysvaltalaisten joukkojen aloitteesta, jolloin Venäjä joutuu puolustautumaan.

  Tulevina päivinä Suomen antamalla kauttakulkuluvalla voimakkaat ohjukset lännestä ylittävät Suomen ilmatilaa matkalla kohti itää. Ne saavat vastaansa idästä tulevat ohjustentorjuntaan kehitetyt ohjukset. Törmätessään ne räjähtävät Suomen ilmatilassa ja niitä on paljon. Toivokaa, etteivät ne ole taktisilla ydinkärjillä varustettuja – toisaalta, mitäpä teidän toiveenne enää auttaa.

  DCA-sopimukseen on kirjattu: `Suomella on ensisijainen vastuu USA:n joukkojen ja niiden sotilaallisten operaatioiden turvallisuuden ja puolustuksen varmistamisesta` (6. artikla, kohta 3).

  DCA-sopimusteksti tästä:
  file:///C:/Users/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4/Downloads/finland_us_dca_lopullinen.pdf

  USAn joukoilla ei ole ensisijaista vastuuta Suomen joukkojen ja niiden sotilaallisten operaatioiden turvallisuuden ja puolustuksen varmistamisesta, koska `Suomella on ensisijainen vastuu USA:n joukkojen ja niiden sotilaallisten operaatioiden turvallisuuden ja puolustuksen varmistamisesta`.

  Suomi on hyvin haavoittuvassa tilassa suhteessa DCA-sopimukseen. Suomi luopui puolueettomuudestaan olla rauhansiltana idän ja lännen välillä ja asemoi itsensä suurvaltojen, Yhdysvaltain/Britannian ja Venäjän/Kiinan, väliseksi taistelukentäksi niin kuin Ukraina.

  Suomi on petetty omien poliitikkojensa toimesta. Venäjä ei ole menetellyt Suomea kohtaan loukkaavasti, mutta suomalaiset, ennen kaikkea mediaväki (sekä ulkomaisten että kotimaisten poliitikkojen sanelemana), loukkaavat Venäjää 24/7/365. Tämän he tekevät suuresti ilakoiden ja ivaten.

  Suomen valtavirtamedia on parjannut vuosikausia myös Yhdysvaltain Donald Trumppia, Kiinan kansantasavallan presidenttiä Xi Jinpingiä, Korean demokraattisen tasavallan johtajaa Kim Jong-unia ja lukuisia itäisen Euraasian muita valtionjohtajia.

  He ovat tietoisia suomalaisen median tilasta!

  Tässä ei tule käymään hyvin.

  `Voi jumalatonta!
  Hänen käy pahoin,
  sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle.
  Minun kansani käskijät ovat lapsia,
  ja naiset sitä hallitsevat.
  Kansani,
  sinun johtajasi ovat eksyttäjiä,
  he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan`.

  (Jes 3:11-12).

  Newsky

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 4. Ukrainan 17.2.2022 aloittama väkivaltainen hävityssota on saamassa jatkoa.

  `Amerikkalaisvalmisteisilla aseilla tehtyjen iskujen laajuus on rajoitettava sotilaallisiin asemiin Venäjän raja-alueilla, presidentti on väittänyt`.

  `Washington ei ole antanut Ukrainalle lupaa käyttää Yhdysvaltain toimittamia ohjuksia hyökätäkseen kohteisiin syvällä Venäjällä, mukaan lukien Moskova, presidentti Joe Biden on sanonut. Hänen kommenttinsa tulivat sen jälkeen, kun Yhdysvallat salli Kiovan tehdä rajat ylittäviä iskuja Venäjän maaperälle amerikkalaisvalmisteisilla aseilla`.

  Ukraina ei saa hyökätä Kremliin Yhdysvaltain toimittamilla ohjuksilla – Biden.
  https://www.rt.com/russia/598866-biden-ukraine-strikes-kremlin-prohibited/

  Ukrainan laillisen johtajan (presidentin) toimikausi alkoi 20.5.2019 ja päättyi 20.5.2024. Ukrainan perustuslain mukaan presidentinvaalit olisi pitänyt pitää istuvan presidentin toimikauden viidentenä vuonna maaliskuun viimeisenä sunnuntaina. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

  Ukrainan hirmuhallinnon ex. siionistinen terroristipresidentti on nyt vain perustuslaiton siionistiterroristi, jonka ykkösprioriteetti on sotkea Yhdysvallat ja sen liittolaiset mukaan sotaan Venäjää vastaan keinolla millä hyvänsä ja hinnalla millä tahansa. Mikä olisikaan parempi tapa kuin iskeä Kremliin.

  Nyt tämän vallananastajan työkaluvalikkoon on annettu lupa iskeä Venäjän nykyisten ja entisten rajojen sisäpuolelle. Vastuuton länsiliitto on luovuttamassa tälle sekopäälle, joka heiluu kuin hullunmulkku ympäri maailmaa lietsomassa sotaa, hävittäjiä ja tehokkaita pitkän kantaman ohjuksia.

  Joe Bidenin dementian täytyy olla terminaalivaiheessa, koska hän olettaa hallitsevansa kansainvälisesti voimakkainta rikollissyndikaattia – kansainvälistä siionismia, joka ohjeistaa Ukrainan ex. presidenttiä. Eivät he ole noudattaneet Yhdysvaltain presidentin ohjeistuksia ennenkään, eivätkä he tule noudattamaan niitä jatkossakaan.

  Ehkäpä Yhdysvaltain hallinnon silmät aukeavat sinä päivänä, kun he huomaavat tulleensa kansainvälisen siionismin pettämiksi, joiden tahtotila on lyödä ennen niin mahtavan Amerikan Yhdysvaltojen hegemonia lopullisesti. Tässä missiossaan siionistit onnistuvat erinomaisesti, koska Yhdysvaltain hallinto osallistuu ilolla oman liittovaltionsa hävitystalkoisiin.

  Ilman muuta Ukrainan ex. presidentti, nykyinen vallankaappaaja, iskee Kremliin, mieluiten silloin kun siellä on paikalla korkeaa valtionjohtoa.

  Newsky

  Plusääni(18)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat