Uusi video esittelee Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen

Pohjoismainen Vastarintaliike Suomessa on julkaissut uuden videon, joka esittelee kansallissosialistisen järjestön toimintaa.

Vastarintaliike on useimmille Magneettimedian lukijoille tuttu järjestö. Se on avustanut julkaisuamme oikeudenkäyntien aikana ja ollut mukana julkaisemassa sekä jakamassa Magneettimedia– ja Vastamedia-paperilehtiä, joita voi ostaa Vastarintaliikkeen Kadulle.com-kaupasta.

Järjestö julkaisi myös artikkelin esittelyvideon saatesanoiksi. Alla artikkeli kokonaisuudessaan:

Vastarintaliike ei ole yhden asian järjestö. Olemme kyenneet ylläpitämään ja laajentamaan toimintaamme muun muassa siksi, ettemme pelaa yhden kortin varassa. Luomme pitkäjänteisesti uusia toimintamuotoja, joiden avulla olemme kyenneet rekrytoimaan hyvin monipuolisen jäsenpohjan.

Yhden asian liikkeet syntyvät yleensä laajan, yhteiskuntaa ravisuttavan kriisin myötä. Niillä on oma tärkeä roolinsa silloin, kun ne kykenevät tuomaan nopeasti suuret ja politiikasta aiemmin välinpitämättömät ihmismassat kaduille osoittamaan tyytymättömyytensä. Yhden asian liikkeet ovat kuitenkin lyhytikäisiä poliittisten tavoitteiden ja toimintamallien suppeuden vuoksi; ne kasvavat nopeasti, mutta luhistuvat lähes yhtä pian.

Siksi Vastarintaliike on valinnut päinvastaisen strategian: me olemme selkeästi määritelleet poliittiset tavoitteemme ja arvomme, emmekä edes yritä miellyttää niillä kaikkia ihmisiä. Aktivisteiksi ja jäseniksi otamme mukaan ne, joiden voimme luottaa seisovan tavoitteidemme takana ja työskentelevän tavoitteidemme eteen myös silloin, kun esimerkiksi maahanmuuttovastaisuus ei ole mediaseksikäs aihe.

Emme usko siihen, että yhteiskunnallinen muutos alkaa sormia napsauttamalla tai yksittäisen monikulttuurisen raiskauskohun myötä. Sen sijaan kansallismielisten on suhtauduttava politiikkaan kuin työhön: se on säännöllistä ja tavoitteellista toimintaa, jota on tehtävä niin hyvinä kuin huonoina päivinä. Kansallismielisiä suomalaisia vastassa ovat valtamedia, hallitus, EU, esivalta ja monikansalliset pankit. Näin vahvaa vihollista ei päihitetä, mikäli merkittävä osa kansallismielisistä ei omistaudu vakavasti toimintaan, tiedottamiseen, värväämiseen ja itsensä kehittämiseen.

Yhden asian kansanliikkeillä on ehdottomasti paikkansa ja merkityksensä. Vastarintaliikekin on ottanut aktiivisesti osaa kuluneen vuoden aikana järjestettyihin maahanmuuttovastaisiin mielenosoituksiin. Kuten monet osasivat kuitenkin odottaa, yhteiskunnallisen ilmapiirin kuumentuessa poliisi ja tiedotusvälineet päättivät tappaa mielenosoituksia ympäröineen hypen lopettamalla siirtolaiskriisistä ja ”turvapaikanhakijoiden” rikoksista kertovan uutisoinnin käytännössä kokonaan.

Kaikki rationaaliset suomalaiset toki tiedostivat, että viime syksynä alkanut monikulttuurinen seksuaali- ja väkivaltarikosten epidemia jatkui myös vuonna 2016, vaikka Suomeen saapuneiden siirtolaisten hyökkäyksistä ei yhtäkkiä enää kirjoiteltukaan lehdissä.

Parhaiten tämä on tiedostettu turvallisuusalalla. Kansallinen Vastarinta on ollut yhteydessä muun muassa varsinaissuomalaiseen turvallisuusalan työntekijään, jolle poliisi vahvisti tänä keväänä, että julki tulleet turvapaikanhakijoiden rikokset ovat vain jäävuoren huippu. Paikallinen ensihoitaja puolestaan kertoi, ettei vastaanottokeskuksiin enää edes lähetetä pelkistä naisista koostuvia ensipartioita jatkuvan seksuaalisen ahdistelun vuoksi.

Ympäri Suomea kevään ja alkukesän aikana kulkeneet huhut saivat vahvistuksen, kun Savon Sanomat uutisoi 6. heinäkuuta, että seksuaalinen ahdistelu Suomessa on kolminkertaistunut siirtolaiskriisin myötä! Poliisi myönsikin jo viime lokakuussa, että valtakunnallinen määräys kieltää viranomaisia tiedottamasta maahanmuuttajarikollisuudesta. Ruotsissa on täysin sama käytäntö.

Vaikka raiskausten määrä nousisi siis satoja prosentteja muutamassa kuukaudessa, emme voi luottaa siihen, että suuret mielenosoitukset ja yksinkertaisten iskulauseiden vetovoima tulisivat jatkumaan ikuisesti. Media, poliitikot ja poliisi kykenevät kontrolloimaan valtaosaa suomalaisista edelleen erittäin tehokkaasti pimittämällä poliittisesti tulenarat uutiset. Kun uusia kohuja ei ole tarjolla, valtaosa kansasta passivoituu eikä vaivaudu enää mielenosoituksiin.

Uusia kohuja tulee tietysti vastaisuudessakin pääsemään sensuurikoneiston läpi, jolloin mielenosoitukset saavat jälleen tuulta siipiensä alle. Tämä on hyvä asia, sillä suuret mielenosoitukset voimaannuttavat kansallismielisiä suomalaisia ja lähettävät eliitille selvän epäluottamusviestin.

borlänge-24

Mikäli kansallismielinen toiminta on kuitenkin pelkästään reagointia yksittäisiin kohuihin, ei toiminta tule koskaan etenemään; kun julkisuuskupla puhkeaa ja huuma haihtuu, aktiivit hajaantuvat ja jatkavat elämäänsä kuten aina ennenkin. Ei olisi järjestöä, joka kartuttaisi hiljaista tietoa, kouluttaisi kansallismielisiä poliittisesti tai ylläpitäisi keskustelua myös silloin, kun valtamedia pyrkii sensuroimaan maahanmuuttokritiikin. Vastarintaliike on siis järjestö niille, jotka tahtovat työskennellä vapaan ja suomalaisen Suomen puolesta silloinkin, kun maahanmuuttokysymys ei ole julkisesti tapetilla.

Olemme lisäksi rakentaneet kokonaisvaltaisen poliittisen ohjelman (lue poliittinen manifestimme TÄÄLLÄ), jossa maahanmuuttokysymys on vain yksi osa kokonaisuutta. Tiedostamme näet, ettei Suomen rajoja nykyisessä maailmanpoliittisessa tilanteessa tulla sulkemaan vain siksi, että kansa sitä vaatii. Ylikansalliset poliittiset voimat kontrolloivat Suomea myös talous- ja pankkijärjestelmän, puolustusyhteistyön sekä EU:n kaltaisten liittojen kautta. Kansallismieliset tarvitsevat selkeän poliittisen ohjelman, sillä ilman taloudellista ja poliittista omavaraisuutta Suomi ei ole vapaa.

Emme ole yhden asian liike myöskään käytännön tasolla. Kuten vuoden 2015 vuosiraportistamme voi lukea, järjestämme poliittisen työn ohella muun muassa sosiaalista, liikunnallista ja kulttuurillista toimintaa. Vastarintaliikkeen Suomalaisapu on kuluneen vuoden aikana järjestänyt muun muassa katupartioita, ympäristötyötä, vaate- ja ruoka-apua vähävaraisille sekä lääkeneuvontapalvelun. Tahdomme, että kansallismieliset ovat kaikkialla siellä, missä suomalaiset ovat. Ei ole sellaista yhteiskunnallista kysymystä, johon ei olisi myös kansallismielistä näkökulmaa.

Jokaisella suomalaisella on oma, ainutlaatuinen syy liittyä mukaan kansallismieliseen toimintaan. Meistä jokaisella on hieman erilainen arvo- ja tarvejärjestys. Toimintaa tukee omalla panoksellaan esimerkiksi raiskausuutisista järkyttynyt perheenäiti, ulkomaisia monopoleja vastustava pienyrittäjä, poliittisesta teoriasta kiinnostunut historianopiskelija ja fyysisten yhteenottojen karaisema katuaktivisti. Osa lähtee mukaan osallistuttuaan urheilupiireihimme tai yksinkertaisesti siksi, että hän tahtoo tutustua muihin samanmielisiin ihmisiin.

Vaikka motiivit ja arvojärjestykset vaihtelevat, tarvitsemme yllä mainituista jokaisen panosta. Tiedostamme myös, että heitä kiinnostavat erilaiset asiat, joten voidaksemme rekrytoida heidät kaikki, tarvitsemme monipuolista toimintaa. Yhden asian liike ei kykene hyödyntämään pitkäjänteisesti kaikkien isänmaallisten suomalaisten voimavaroja. Voimakkaat puolueet ja liikkeet kautta historian ovat aina perustaneet toimintansa kattavaan poliittiseen ohjelmaan sekä järjestömalliin, joka tarjoaa mielekästä toimintaa suurelle ja vaihtelevalle joukolle ihmisiä.

Kun järjestö on saattanut yhteen joukon erilaisia ja eri asioista kiinnostuneita ihmisiä, kannustetaan heitä astumaan oman erikoisalansa ulkopuolelle ja tekemään yhteistyötä sellaisten ihmisten kanssa, joihin he eivät olisi todennäköisesti koskaan tutustuneet ilman poliittista järjestäytymistä. Jatkuva, monipuolinen ja inspiroiva toiminta sekä poliittinen koulutus yhdistävät eri lähtökohdista ponnistavat kansallismieliset. Lopulta syntyy kansanliike, josta tulee poliittinen koti suomalaisille ikään, sukupuoleen, koulutukseen, luokkaan tai sosiaaliseen taustaan katsomatta.

Vastarintaliikkeen strateginen julkilausuma onkin:

”Lyhyen aikavälin tavoitteemme on perustaa aktivistiryhmiä eri puolille Suomea kouluttaaksemme mahdollisimman laadukkaan ja toimintakykyisen joukon isänmaallisia kansalaisvaikuttajia. Lisäksi tahdomme vaikuttaa maan poliittiseen ilmapiiriin julkisella eliittiä painostavalla toiminnalla, kuten esimerkiksi Lapuan liike teki 1930-luvulla.

Pitkän aikavälin tavoitteemme on rakentaa Suomeen kansallismielinen rinnakkaisyhteiskunta (vastarintayhteiskunta), joka pystyy lopulta korvaamaan itsenäisyytemme myyneen hallituksen. Nykyinen yhteiskuntajärjestelmä korvataan kokonaan uudella.”

Liity toimintaan ja ota yhteyttä jo TÄNÄÄN!

 

Lähde: Kansallinen Vastarinta

10 kommenttia

 1. Ihmisillä on, luonnollisesti, valhemedian valheista huumaantuneena, outo käsitys, että kansallismielinen on jotenkin paha, alhainen ja ilkeä ihminen. Tämä on, tietenkin, juuri sionistimedian tarkoitus, sillä sionismia ei tässä maailmassa uhkaa mikään muu kuin suoraselkäinen, rehellinen, aidosti omaa kansaansa suojeleva ja arvostava ihminen.

  Tosiasia, ja omakin kokemukseni, kuitenkin on, että kansallismieliset ovat moraaliltaan paljon, paljon korkeammalla kuin yksikään muu ryhmä Suomessa, mm. uskovaiset mukaan luettuna. Kun seurasi Borlängen Vapunpäivän mielenosoituksessa kansallismielisiä, kaikenikäisiä, naisia ja miehiä, poikia ja tyttöjä, silmiin pisti suoraselkäisyys ja korrekti käytös. Ei alkoholia, ei edes tupakkaa, ei kiroilua, ei solvaavia lausuntoja.

  Vertaa tätä ihmiskunnan pohjasakkaan eli sionistien verikoiriin, ns. antifasisteihin. Ero on kuin sionistilla ja kunnon ihmisellä. Antifasisti on juopotteleva, huumeita käyttävä, kasvonsa peittävä selkärangaton paska. Ei ole minun syyni, että se niin on, he vain todellakin ovat tällaisia. Antifasisti on niljakas, valehteleva, moraalia ei ole. Ja aivan oikein, sellainenhan on heidän isäntänsäkin, valehteleva kaksinaismoralistinen sontaläjä.

  Niin, jokaisen kannattaa liittyä aitoihin ihmisiin. Tulee nimittäin, aivan lähitulevaisuudessa, aika, jolloin ihminen huutaa apua, kun Pimeä Voima alkaa tappamisen. Jos joku luulee, että tästä selvitään ilman lihamyllyä, hän näkee unta. Vihollisemme vyöryttää maihimme alhaisen älykkyysosamäärän ihmisiä lisääntymään keskellämme, tekemättä mitään muuta. Tämä on suunnitelmallista, tämä on sotaa.

  Vihollinen ei ole aivoton somali puukko kädessä Lontoossa, eikä tyypillinen santamustaidiootti Nizzassa, vaan, kyllä, juuri hän, tuttu naama televisiosta Pressiklubi-ohjelmasta ja juuri hän, iki-ihana puoluejohtaja ajankohtaisohjelmassa. HÄN haluaa tuohota Sinut, nöyryyttää Sinua, tehdä Sinut rutiköyhäksi kerjäläiseksi omassa maassasi.

  HÄN on vihollinen.

  Ja me, kansallismieliset, olemme kansan viimeinen, kirjaimellisesti viimeinen, toivo. Kun meidän rintamamme pettää, kansalla on edessä, taas kerran, sionistinen/bolshevistinen valkoisten kansanmurha.

  Siinä ei ole mitään uutta. Vähemmän kuin sata vuotta sitten, vain muutaman sadan kilometrin päässsä meidän rajoiltamme, sionsisteja pullollaan oleva NKVD ja heidän halukkaat, innostuneet, verestä humaltuneet verikoiransa, tappoivat toisiaan kannustaen KOKONAISEN; KAUNIIN KANSAN.

  Me joudumme loputtomasti itkemään juutalaisten kärsimyksiä, mutta kukaan ei saa kertoa meille, mitä juutalaisjohtoinen NKVD teki viattomille lapsille, äideille ja isille. Miljoonille, kymmenille miljoonille.

  Tämä odottaa Teitä ja Teidän lapsianne.

  Siltä vältytte vain liittymällä suoraselkäisiin suomalaisiin. Ja eikä siinä kaikki, tieto siitä että kuuluu ryhmään, joka EI ANTAUDU, EI PELKÄÄ, EI VALEHTELE, EI HYLKÄÄ OMIAAN, se rauhoittaa. Siitä saa voimaa.

  Se on oikein, se on voimaa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Olen miettinyt vastarintaa jota ilman muuta tunnustan kannattavani sitä, mutta hiukan mietin liittymistä ylipäätään mihinkään järjestöön, yhdistykseen, puolueeseen jossa kerätään nimet, sähkösti osoitteet, puh numero jne koska se tuntuu minusta jotenkin tarpeettomallta ja riskaapelilta, koska tiedän miten eliitti pyrkii soluttautumaan joka ikiseen sen toimintaa vastustavaan instanssiin. Kaikella kunnioituksella, en sano näin jotta väittäisin eliitin jo soluttautuneen kansalliseen vastarintaan, olen vain realisti koska niin he toimivat.

  Tästä sitten tuli ajatus tai mietiskely voisiko esim kansallinen vastarinta käyttää ns sleeper cell structurea tai jotain vastaavaa, jotta vastarinnan rakennenteessa olisi huomattava osa itsenäisiä soluja joista esim muut solut eivät edes tietäisi. Ylimmän johdon on mahdollista jakaa ohjeet ,toimintatavat niin että jokainen solu ne saisi ilman että tarvitsisi sinällään olla henk kohtaisessa yhteydessä , tai käyttää puh numeroita, sähköposteja ym jotka eivät ole käsittääkseni salauksestakaan huolimatta anonyymeja tai selvitettävissä.

  Tässä nyt pyrittäisiin siihen ettei yksilöiden identitetti/turvallisuus olisi yhden kortin varassa, koska jos järjestössä sattuisi olemaan myyrä, olisi kaikkien rekistöröityjien henkilöiden pois poimiminen aika lailla helppo juttu .

  https://en.wikipedia.org/wiki/Clandestine_cell_system

  Tutkisin, analyisoisin tarkkaan myös esim Vietgongin struktuurin.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Viet_Cong_and_PAVN_strategy,_organization_and_structure

  Kaikki HI-TECH on se mitä vihollinen hyödyntää ja käyttää, en koe että on resursseja kilpailla sillä tasolla, ja Hi-tech on itseasissa turvallisuusriski.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Nykyisessä mielipidediktatuurissa kaikki vastarinta on pakotettu maan alle, ns. by definition.

   Nykyinen avoin vastarinta, ml. esim. tämän nimimerkin kirjoitukset, on vain transparenttia omaan päähän ampumista. Jokainen tälle foorumille kirjoittava on jonkinlaisessa SUPO:n listassa, toki varmaankin vielä ei-ammuttavien kategoriassa. 🙂

   Ja ollaan vielä melko kaukana siitä, että siirrytään maan alle. Ennen sitä kaupungit palavat, talous romahtaa ja ihmisiä haetaan kodeistaan hakattaviksi/”kuulusteluihin” ja he vain katoavat.

   Siinä vaiheessa ihminen joko oppii IRA:n, Vietkongin, Punaisen Armeijan etc. metodit tai joko alistuu tai kuolee. Nykyteknologia etenee valtavilla harppauksilla ja nykyinen globaalieliitti ei ole enää vuosikymmeniin panostanut muuhun kuin alistamiseen ja sotateknologiaan, sanalla sanoen kontrollointiin. Juutalaisten Hollywood oikein piehtaroi tässä, ei ole yhtään sarjaa, jossa FBI/CIA ei saisi selville kaikkea ihmisistä, jotka uskaltavat uhata valtaa, eli eliittiä.

   Mutta silti, tietenkin, eliitti saa turpiin, ja raskaasti.

   Miksi? Koska eliittiä vihataan, koska se ei ole kansasta. Kun asiat ovat tässä pisteessä, eliitti nukkuu huonosti ja se PELKÄÄ. Kun valkoinen mies ja nainen menee maan alle niin herra pelkää. Silloin ei EU-rotta kulje takki auki kesäfestareilla nauttimassa. Ehei, silloin jokaisella askeleella on pelko vieressä. Se kuiskaillee puiden latvuksissa ja se nousee hallana suolta.

   Valkoinen vastarintamies ei mene puukon kanssa tappamaan viattomia naisia ja lapsia eikä ota kuorma-autoja ja lanaa pikkuisia tyttöjä.

   EI. Valkoinen vastarintamies/nainen tietää kyllä, mihin pitää iskeä, että tuntuu ja kuka sen iskun ansaitsee. Kuka sitä on pyytänyt, suorastaan rukoillut. Ja hän ei ehdoin tahdoin mene itse samaan kuoppaan, vaan hän haluaa toistaa iskun, ad infinitum.

   Syy siihen, miksi eliitti yrittää hysteerisesti tuhota vastarinnan, on juuri tämä.

   ”ISIS” on mersenäärien, ostettujen/idioottien muka-terroristinen muka-vaarallinen muka-paha järjestö. Jos järjestö kykenee vain tappamaan viattomia, se ei ole mitään. Se on vain eliitin käsikassara, jota käytetään eliitin omien tarkoitusperien ajamiseksi.

   Oikea, aito vastarinta, miltaristinen, totaalinen vastarinta iskee aina vain viholliseen ja aina vain todellisessa mielessä. Se suojelee kansaa, se rakastaa kansaa. Se ei tapa lapsia, se suojelee lapsia.

   Eliitti tulee sen vielä näkemään, se tulee löytämään edestään ne geenit, sen asenteen, jolla pieni Suomi torjui sionistisbolshevistisen massa-armeijan.

   Suomen kansa torjui sen asenteella, järjellä, uhrautuneisuudella, mutta ennen kaikkea järjellä.

   Näitä geenejä demoni pelkää, nämä geenit se haluaa hävittää. Ja se totisesti löytää ne edestään, ja ei saa sääliä. Koska nyt liikutaan perusasioissa, nyt liikutaan elämän ja kuoleman asteikolla.

   Nykyinen ”terrorismi” ei pelota eliittiä, koska yksikään isku olisi koskettanut herroja ja naisia eliitissä?

   Ehei, eliitti ei vielä tiedä, mitä pelko on. Mutta se oppii sen tuntemaan. Se suorastaan pyytää sitä.

   Ja nyt sitten kumarretaan: Puhun tulevaisuudesta, ihan vielä ei olla tässä. Nukkukaa vielä rauhassa tilienne ja virkojenne kanssa. Sylkekää kansan päälle verovapaiden etujenne kanssa, ostakaa Brysselissä eliitin kaupoista. Tuokaa maihimme miljoonia ääliöitä. Tuhotkaa lastemme tulevaisuus.

   Jokainen tekonne punnitaan kultasella vaa’alla. Kaikki muistetaan.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Heilutetaan SUPON poliiseille hei hei 🙂

    Ennen kuin aikovat siirtyä maan alle, on jo ennen sitä hetkeä todennäköisesti valtakunnallinen operaatio jossa haetaan ihmiset. Jos katsoo nyt esim mitä parina viime vuonna on Venäjällä tehty, lainsäätäjät siellä ovat ottaneet kannan että monet järjestöt ym ovat kategoriaa ” ulkomainen agentti” tai mikä se niiden termi nyt oli, eli ovat aika rankoilla metodeilla eri järjestöjen kimpussa.

    Olen edelleen sitä mieltä että kansallisen vastarinnan kannattaisi edes vähintään tuoda nykyisen systeemin rinnalle kannattajien anonyymi liittyminen, tavalla joka tekee aikalailla mahdottamaksi yhdistää yksittäiset henkilöt ID:llä vastarintaan. Lisäksi ties vaikka itseasiassa se lisäisi vastarinnan populaa.

    Jos olisin eliitin jäsen en haluaisi että tuolla kaduilla ja toreilla, oikeastaan ihan missä vain kulkisi sellaisia vastarinnan jäseniä joista ei ole mitään matskua missään, ei nimiä, ei ,puh numeroita, ei email osoitteita ei mitään. Ainoastaan yhden soluyksikön jäsenet tietäisivät toisensa,6-10 henkilöä.

    Minusta Suomi pitäisi luoda täyteen anonyymeja vastarinnan soluja, se olisi kauhuskenaario eliitille, mutta mitäpäs minun aivoituksistani, kunhan tässä vain pohdin ääneen ja Pidän SUPON tukijat siellä koneen ääressä haha.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Vanhat viidakon sananlaskut Mustanaamiosta :

     https://fi.wikiquote.org/wiki/Mustanaamio

     -Et koskaan löydä Mustanaamiota – hän löytää sinut
     -Herätä pimeässä ja nähdä Mustanaamio – mikä kaamea kohtalo konnille
     -Mustanaamio hiipii äänettömästi kuin viidakkokissa
     -Mustanaamiolla on tuhat silmää ja tuhat korvaa
     -Toisinaan Mustanaamio poistuu viidakosta ja liikkuu kaupungissa kuin kuka tahansa meistä

     Meni jo huumoripuolelle, mutta väkisin tuli mieleen Mustanaamio & anonyymit taistelijat jotka liikkuvat kaupungissa kuin kuka tahansa meistä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Nyt ollaan vielä siinä tilanteessa, että valtakoneiston arkinen, suorittava osa eli esim. poliisit ovat suurelta osin suhteellisen neutraaleja ja jossakin määrin luotettavia ja jopa aidosti ”toisinajatteleva” voi ainakin jossakin määrin luottaa saavansa ”oikeutta”.

     Parhaillaan kuitenkin globaali(sionisti)eliitti tekee, tapansa mukaan, yli sukupolvien ulottuvaa demonista työtään sanan- ja mielipidevapauden viemiseksi. Pikkuhiljaa, hivuttaen, välillä suurilla, välillä pienillä askelilla, meidän vapautemme olla eri mieltä tuhotaan.

     Kaikki pikkupaskavihreät ja muut limaiset nilkit ovat oman etunsa takia tässä juonessa mukana ja ah kuinka he ovat ”hyviä”. He ovat aivan liikuttavan söpöjä niissä kuvissa, joka somemaailmassa heistä esiin tulee.

     Ja kuitenkin, he ovat juuri nyt valmistelemassa valkoisten ihmisten kansanmurhaa.

     Mutta, todellakin, lopputulos tulee olemaan juuri päinvastainen: Eliitti valmistelee parhaillaan eliitin murhaa. Kohtapuoliin tulee aika, jolloin kaikki haluavat sanoutua irti sanomisistaan ja tekemisistään: ”Ei se ei ollut minä, se oli tuo ja tuo, mutta en minä.”

     Ja kaikkein parasta on, että nyt herrana esiintyvä maanpetturieliitti saa tuta PELON. He voivat asua aidatuilla alueillaan, ja he voivat kulkea vartioituina, mutta he tulevat PELKÄÄMÄÄN. Ja heidän vaivaiset maanpetturin ”rikkautensa” polttavat heidän käsissään, kun he näkevät kolleegoidensa kohtalon.

     He voivat esiintyä medioissa, mutta heidän kasvoillaan oleva hymy muuttu koko ajan groteskimmaksi, heidän hymynsä on kohta kuin irvistys. Sillä jokainen hymy eliitin tuolissa pannaan merkille, se muistetaan ja se merkitään muistiin, se painetaan punaiseksi hehkuneella raudalla muistiin.

     Jokainen ilkamoiva naama vedetään eliitin tappamien ja tapattamien uhrien kasvojen rinnalle, ja ilkamointi sammuu petturin silmistä. Silmiin tulee PELKO ja HÄPEÄ.

     Ja lopuksi: Solut ovat jo täällä, ne ovat jo kansakunnan geeneissä ja niitä ei saa enää mikään hirmuvalta sieltä pois.

     Jokaisen maanpetturin olisi hyvä jo nyt tietää, että ”party is over” ja kohtapuoliin tulee todella pitkä, todella karvas itku, pitkästä groteskista naurusta. Jos nyt hyppää heti pois, armo voi käydä oikeudesta, mutta myöhemmin armoa ei anneta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Korjaus edelliseen, piti lukea selvittämättömiä, eikä selvitettävissä, pahus kyllä suomen kieli on vaikea joskus 🙂 Onkohan tuo selvittämättömiä vieläkään oikein ?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Muutama vuosi sitten poliisi teki lapsuudenkotiini useita vierailuita kuukauden aikana, etsien veljeäni, joka ei edes asunut osoitteessa. Kolmannella vierailulla poliisit tulivat kolmella autolla ja heitä oli ainakin kuusi, jotka tulivat taloon sisälle kaikista ovista samanaikaisesti. Ratsia! Heidän etsimänsä henkilö eli veljeni ei ollut asunnossa kuten en myöskään minä. Naapurit ja yli 80-vuotiaat vanhempani ihmettelivät poliisien resurssien käyttöä, kun heillä oli aikaa juosta kiusaamassa heikkosydämisiä eläkeläisiä. Onneksi eivät tulleet yöllä, sillä silloin pelästynyt ja aseistettu isäni olisi varmaankin ottanut kiväärinsä käteensä itsepuolustukseksi kotirauhan häirinnästä johtuen ja poliisit olisivat ampuneet hänet.

  Toisen poliisivierailun jälkeen olin käynyt poliisiasemalla kyselemässä näistä vierailuista/ratsioista ja saanut niistä vastuullisen poliisin nimen ja kävin puhumassa hänen kanssaan ja hän lupasi, ettei vanhempieni häiritseminen poliisivierailuilla enää toistuisi. Mutta vain paria viikoa myöhemmin, kun olin itse ulkomailla, tapahtui tämä kolmas vierailu. Sen jälkeen olen nähnyt Suomen poliisivaltiona, jossa poliisien sanaan ei todellakaan voi luottaa ja samalla verovaroja haaskataan turhanpäiväiseen eläkeläisten kiusaamiseen.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat