Vastamedia-julkaisu haastaa eliitin valheet

Pohjoinen Perinne ry on julkaissut 12-sivuisen Vastamedia-nimisen julkaisun, jota tullaan jakamaan vapaaehtoisvoimin eri puolilla Suomea.

Vastamedia sisältää kolme Magneettimediassa aiemmin julkaistua artikkelia, jotka käsittelevät Euroopan siirtolaiskriisiä, valtamedian korruptiota ja kansallisomaisuuden ryöstöä.

Kätevästi tiiviissä koossa kulkeva Vastamedia on napakka tietopaketti aiheista, jotka itsenäiset suomalaismediat ovat nostaneet viime kuukausina esille ja jotka valtamedia on pyrkinyt epätoivoisesti sensuroimaan.

Vastamedian artikkelit ovat:

Vastamedia ei tyydy ottamaan kantaa suomalaista yhteiskuntaa vaivaaviin oireisiin, vaan julkaisu paneutuu poliittisten tautien perimmäisiin syihin. Artikkeleissa selvitetään, miksi Eurooppaan kohdistuva siirtolaispaine on kasvanut viime aikoina ja millaiset maailmanpoliittiset tekijät vaikuttavat esimerkiksi Syyrian ja Irakin ongelmien taustalla.

Lisäksi Vastamedia ottaa terävästi kantaa esimerkiksi suomalaisten metsien yhtiöittämistä ja sähköverkkojen myymistä vastaan. Kaiken kritiikin keskiössä on suomalainen valtamedia, joka on taantunut vallan vahtikoirasta hallituksen ja suurten pankkien propagandatorveksi.

Vastamedia julkistettiin lauantaina 19.3. Helsingissä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen katutapahtumassa. Vastamediaa jaettiin veloituksetta tilaisuudessa, jossa aktivistit tiedottivat paikallisia hallituksen maahanmuuttopolitiikan vaaroista; mikäli nykyinen politiikka jatkuu, se merkitsee lopulta valkoisen alkuperäisväestön kansanmurhaa.

vastamedia 2 vastamedia 3 vastamedia 4

Vastamediaa voi pian tilata kansallismielisestä Kadulle.com-kaupasta pelkkien postikulujen hinnalla. Arvostamme jokaista vapaaehtoista, joka jakaa Vastamediaa esimerkiksi paikallisiin kirjastoihin, kahviloihin ja harrastustiloihin.

Kadulle.com myy edelleen myös viime keväänä julkaistua 88-sivuista paperista Magneettimediaa.

Julkaisijan esittelyteksti:

Pankit, valtamedia ja lahjotut poliitikot demokratian hautajaisissa

Demokratia ja kansanvalta ovat kauniita käsitteitä. Koulujärjestelmä ja valtamedia kertovat meille, että Suomi on demokratia, jossa kansalaiset saavat rakentaa oikeudenmukaista yhteiskuntaa äänestämällä vaaleissa.

Mikäli päättäjät tekevät epäoikeudenmukaisia tai kansan tahdon vastaisia päätöksiä, tulevat he demokraattisessa järjestelmässä saamaan rangaistuksen viimeistään seuraavissa vaaleissa. Oletus on, että päätöstensä tueksi kansalaiset saavat puolueetonta yhteiskunnallista tietoa valtamedialta.

Lisäksi oletetaan, että kansalaiset ovat kansanedustajien ainut merkittävä sidosryhmä. Poliitikot noudattavat vaalilupauksiaan eivätkä tee kulissien takana salaisia ulkoparlamentaarisia sopimuksia pankkiherrojen kanssa.

Kun ”demokratia”-käsitteen ennakko-oletuksia aletaan eritellä, huomataan pian, että se on käytännössä kuollut kirjain. Kreikan esimerkki osoittaa, että Euroopan komissio, EKP ja Kansainvälinen valuuttarahasto eivät anna jäsenmaiden tehdä työllistävää talouspolitiikkaa, mikäli se merkitsee yritysten ja palkansaajien voimistumista monikansallisten pankkien kustannuksella.

Eurooppalaiset ovat käyneet erityisen kyyniseksi ”demokratiaansa” syksyn pakolaiskriisin puhjettua. Lontoon kaltaisissa kaupungeissa valkoinen alkuperäisväestö on joutunut jo vähemmistöasemaan. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan Lähi-idän ja Afrikan siirtolaiset raiskaavat 17 kertaa valkoisia useammin. EU toteuttaa käytännössä väestönvaihtopolitiikkaa, johon se ei ole pyytänyt äänestäjiltä lupaa. Rajansa sulkemista suunnittelevia jäsenmaita on uhattu kovilla pakotteilla. Emmekö me äänestäjät saakaan päättää kotimaamme poliittisista avainkysymyksistä? Minne katosi kansanvalta?

Pohjoinen Perinne ry päätti julkaista tämän vapaaehtoislahjoituksin kustannetun Vastamedia-julkaisun yhteistyössä riippumattomien kansalaismediojen kanssa. Koemme nimittäin, että Suomi on syöksymässä ennennäkemättömään kriisiin. EU on tehnyt selväksi, että parlamentaarisesti me emme voi estää katastrofin syntyä. On turvauduttava siis muihin valistuksen ja kansalaisvaikuttamisen keinoihin.

Esittelemme seuraavissa kolmessa artikkelissa Suomen tulevan kriisin taustat. Osoitamme, kuinka pankit, valtamedia ja korruptoituneet poliitikot ovat valehtelemalla, kiristämällä ja lahjomalla estäneet kansanvallan toteutumisen.

Artikkelit on julkaistu alunperin Magneettimedian verkkosivuilla. Ne eivät ole ”poliittisesti korrekteja” eivätkä kunnioita tabuja. Tabut on nimittäin pystytetty suojelemaan nykyisiä vallanpitäjiä. Poliittisesti mielenkiintoista ei ole se, mistä käydään avointa julkista keskustelua vaan se, mistä ei saa puhua.

Liitteen nimi ”Vastamedia” on alkujaan Yleisradion kehittämä halventava nimitys itsenäisille kansalaismedioille, jotka eivät ole alistuneet eliitin äänitorviksi. Tahdomme kuitenkin kaapata ”Vastamedia”-haukkumasanan ja tehdä siitä voimavaran!

Mediamonopoli tulee parjaamaan tätäkin julkaisua ja väittämään sitä sisällöltään valheelliseksi. Esitämme kuitenkin valtamedialle haasteen: suun soittamisen sijaan keskittykää kerrankin faktoihin. Jos julkaisussa on ”virheitä” tai ”valheita”, osoittakaa ne selvästi. Jos ette kykene niitä osoittamaan, älkää valehdelko kansalle. Sisältömme ei muutu ”valheelliseksi” vain siksi, ettei se satu miellyttämään vallanpitäjiä.

Toivotamme siis avartavaa lukuhetkeä! Vapaan tiedottamisen puolesta!

 

Toimitus

13 kommenttia

 1. Erittäin hyvä jalkautus. Kiitokset tästä vastarintaliikkeelle ja magneettimedaialle.

  Plusääni(38)Miinusääni(2)
 2. ”Sinänsä jo täytyi sen tosiasian, että tuskin oli olemassa yhtään ainoaa todella
  merkitsevää kansallista sanomalehteä suunnattoman juutalaisen lehdistön
  vastapainona, antaa aika lailla ajattelemisen aihetta.”

  Hitler – Taisteluni

  Plusääni(32)Miinusääni(2)
 3. ” Jos julkaisussa on ”virheitä” tai ”valheita” ,osoittakaa ne selvästi. Jos ette kykene niitä osoittamaan,älkää valehdelko kansalle”.

  Tästä vaatimuksesta on pidettävä kiinni ,koska varsinaiset valehtelijat poistuvat asian ääreltä aina, kun tilaisuus avautuu. Tässä on omat vaikeutensa , koska maailmassa on ollut jo pitkään menossa harhautus totuuden ääreltä. Siinä harhautuksessa hyödynnetään kaikkia mahdollisia keinoja, jotta totuudesta ei tulisi ongelmaa.

  Yksi esimerkki terveenjärjen sumuttamisesta on tämä maahanmuutto. Tavalliset kansalaiset varsin hyvin ymmärtävät , että me ei auteta näitä pakolaisia tuhoamalla oma maamme, mutta heitä haukutaan rasistiksi ymv. ja pakotetaan sopeutumaan maahantulijoihin ,joita kansalaiset eivät tänne halua. Halua on toki auttaa ,mutta paikanpäällä pakolaisten kotimaissa ja vain niillä resursseilla mitä kansakunnallamme on varaa. Rasimin vastaiset projektit olisi syytä keskittää sinne missä tarve on suurin esim. Syyriaan, Irak, jne.

  Meillä on ensisijaisesti vastuu omista kansalaisitamme ja siinä sitä sarkaa riittääkin. Me emme ole aiheuttaneet millään muotoa tätä, eikä muitakaan pakolaisongelmia,joten toivoisikin tähän maahan ensi hätään suhteellisuudentajua ja sen jälkeen tervettä maalais /kaupunkilaisjärkeä. Jos päättäjiltä tätä ei löydy ,niin kansalta se on löydyttävä, ainakin joskus sitä on ollut?

  Plusääni(23)Miinusääni(2)
 4. ”Esitämme kuitenkin valtamedialle haasteen: suun soittamisen sijaan keskittykää kerrankin faktoihin.”

  En ole valtamedian edustaja, tai sen kannattaja. Periaatteessa kannatan Magneettimedian kaltaisia tahoja siinä toivossa, että ne puuttuvat yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja sen ohella paljastavat valtamedian valheita. Pidän kuitenkin vastenmielisenä sitä kun täällä hoetaan tällaista: ”Jos julkaisussa on ”virheitä” tai ”valheita”, osoittakaa ne selvästi.”

  Kun olen virheitä ja maininnut niistä yleensä tätä kautta, joskus suoraan toimitukselle palautteen myötä, niin eipä ne ole johtaneet minkäänlaiseen reagointiin. Väkisinkin jää vaikutelma, että moni muu on tehnyt samoin – ja yhtä laihoin tuloksin.

  Jos tämä oli suun soittamista, niin tässä ainakin on eräs vanha, vielä oikaisematon virheenne:

  ”Kokonaisvaltaisesti terveen kehon tyypillinen taajuus vaihtelee 62 – 78 MHz väliltä. Sairaudet alkavat yleensä 58 MHz taajuudesta alaspäin. Eräässä taajuuskokeessa, jossa mitattiin eteeristen öljyjen taajuuksia, havaittiin, että kahvikupin pitäminen pudotti erään miehen taajuuden 66 megahertsistä 58 megahertsiin kolmessa sekunnissa. Taajuuden palautumisessa normaaliksi kesti kolme päivää.”

  Nämä eteeriset öljyt auttavat syöpään

  Siitä kritisoin kommentissani mm. puolisen vuotta sitten:

  Tämän takia “kemikaalivanasalaliitto” pitää paikkansa

  Viestini sai paljon ikäviä peukutuksia, joten ilmeisesti ainakin no matter what -vankkumattomimmat kannattajanne tärisevät ilmoittamillanne taajuuksilla.

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
  1. Lienee syytä lisätä, että Magneettimediaa kohtaan esittämästäni kritiikistä huolimatta kunnioitan sen tekijöitä paitsi lähimmäisinä, myös ihmisinä joiden tarkoitus ilmeisestikin on vilpittömästi edistää hyviksi katsomiansa asioita. Toivoisin heiltä vain suoraselkäisyyttä myös virheiden oikaisujen suhteen eritoten jos ovat tulleet julkaisseeksi aivan puutaheinää.

   Plusääni(5)Miinusääni(6)
  2. Kävin tarkistamassa sen yhden kommentin noissa osioissa joka sinulta siellä on.
   Mitä siinä sanoitkaan? No, linkkasit vaan toiseen artikkeliin kuin summan mutikassa sanomatta mitään aiheeseen liittyen.
   Onkohan minulta mennyt nyt jotain oleellista täysin ohi tässä, vai? En näe rakentavaa kritiikkiä taibvirheiden korjaamista.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
 5. Somemies: ”Mikä on Magneettimedian kanta http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/ blogissa esitettyihin teorioihin?”

  Täyttä asiaa on tuo blogi. Esoteerisen eli salatun tai sisäpiiriläisten tiedon tulkinta on timanttia tuolla. Eikö ole ihmeellistä, että kaikki on meidän edessä, mutta emme näe sitä…?

  Psykologiakin on varsin kiinnostava ilmiö ihmisessä.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 6. se on fakta, että itse te täällä suutanne soitatte, vieläpä jumalan sananvarjolla amen.

  Plusääni(0)Miinusääni(13)
 7. Ottakaa nyt vielä vähän lisää foliota… Käsittämätöntä soopaa ja uskomattoman sekavaa sotkua. Kuka höyrypää jaksaa tehdä ja lukea tommoista? Tätä ei tartte kenenkään terveen ovesta sisään tukkia, se jätesäiliö on siellä pihan perällä kiitos! Ei mitään todellisuudentajua koko lehdessä, ei vähintä yritystä minkään sortin tolkkuun saati itsekriittisyyteen! Menkää hyvät ihmiset hoitoon…

  Plusääni(1)Miinusääni(5)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat