Vaarallinen ydinasevaltio Israel ei salli vahvoja valtioita ympärilleen

Maailman rauhalle ja kansojen olemassaololle vaarallinen ydinasevaltio Israel yrittää jälleen keksiä valheita Iranin ”salaisesta ydinohjelmasta”. Juutalaisvaltio on Yhdysvaltain tuella hampaisiin saakka aseistettu, ja sen ydinasetuotanto on täysin kansainvälisten tarkastusten ulottumattomissa. Sotaisaa Israelia hallitsevat itsekkäät Talmud-pirut, jotka eivät sallisi minkään kaltaista puolustusta naapurivaltioilleen. Farisealaisesti kaiken kansainvälisen valvonnan ulkopuolella oleva ydinasevaltio Israel kiinnittää huomiota vain toisten olemattomiin ”ydinaseisiin”. Täten Israel haluaa pitää naapurinsa heikkona omien intressiensä realisoimiseksi esimerkiksi poliittisessa Lähi-idässä.

Israel ei ole ratifioinut ydinsulkusopimusta.1 Kansainvälinen atomienergiajärjestö (IAEA) antoi 2009 päätöslauselman Israelin ydinaseiden tarkastamisesta. Israel kieltäytyi yhteistyöstä IAEA:n kanssa; Israelin edustaja antoi lausunnon, ettei ”Israel tule miltään osin toimimaan päätöksen mukaan, jonka ainoa tarkoitus on vahvistaa poliittisia vihamielisyyksiä ja jakoa Lähi-idässä”.2

Israel valehtelee Irania vastaan

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu sanoi taannoin, että hänellä on todisteita siitä, että Iranilla on salainen ydinaseohjelma. Netanjahu on toistuvasti mankunut vuonna 2015 solmitun Iranin ydinsopimuksen muuttamista tai mitätöimistä.

Bildresultat för Israelin ydinaseet kuva
Kuvassa Benjamin Netanjahu. Israel vääristelee väittäessään, että Iran valehteli ydinaseohjelmastaan.

Iranin ulkoministeri Mohammad Javad Zarif kiistää uusimmat väitteet siitä, että Iranilla olisi salainen ydinaseohjelma.

Ulkoministeri kirjoittaa Twitterissä, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump aiheuttaa hämmennystä vanhoilla väitteillä sabotoidakseen Iranin ydinohjelman, vaikka väitteet on jo käsitelty Kansainvälisessä atomienergiajärjestössä (IAEA).

Iranin johdon mukaan maan ydinohjelmalla pyritään vain energiantuotantoon ja ydinvoiman lääketieteelliseen käyttöön.3

 

Miksi Israel käyttäytyy pirullisesti?

Israelin aggressiivinen, rasistinen ja julma käytös on sille hyvin luonteenomaista, sillä onhan Talmud nykyisen Israelin valtion virallinen ideologia.

Talmud4 (hepreaksi: oppi, opetus) on juutalainen Tooraa eli Mooseksen kirjoja ja Vanhan testamentin profeettojen lukuja tulkitseva (tai väärentävä) selitysteos. Talmudia kutsutaan myös juutalaisten yhteiskunnallisten ja lainopillisten kirjoitusten kokoelmaksi. Talmud jakaantuu kahteen versioon: Talmud Jerušalmi (Jerusalemin T.) ja Talmud Bavli (Babylonian T.). Näistä jälkimmäisen sanotaan olevan sisällöltään kattavampi ja Talmudista puhuttaessa useimmiten viitataan Babylonian kokoelmaan. Talmudin osat ovat Mišna ja Gemara. Mišnan sisältö päätettiin lopullisesti noin 190 jKr, jolloin se sai kirjallisen muotonsa. Mišna on kirjoitettu hepreaksi. Gemara pohjautuu Palestiinan rabbien keskusteluihin mišnasta; sisältö sai lopullisen muodon ja kirjallisen asun noin vuonna 500 jKr.

Talmudia ja sen noudattajaa kuvaavat hyvin Herran Sanat:

”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” (Joh. 8: 44).

Tällä Jeesus tarkoitti juutalaisten rabbien oppia, ”isien perimätietoa”, jonka he olivat luoneet mielikuvituksestaan. Vapahtajan mukaan tuo ”isien perimätieto” oli ja on edelleen perkeleestä ja teki tyhjäksi Jumalan Sanan.

Vaikka Talmud sai suullisen muotonsa vasta Jeesuksen jälkeen, oli kyseinen oppi suullisena lakikokoelmana eli isien perimätietona rabbien keskuudessa ennen Jeesuksen syntymää.

Yllä oleva luku esitti sitä mistä syvyydestä johtavat sionistit ammentavat henkisyytensä saadakseen inspiraation julmalle ja pirulliselle käytökselleen. Tätä käytöstä ei tarvinne erikseen yksilöidä?

Jäljempänä olevassa luvussa puolestaan tarkastelemme instrumentaalisia tekijöitä, joiden kautta sionistit toteuttavat henkisyyttään.

 

Talmudistiset pyrkimykset Israelissa

Ensinnäkin muutamia huomioita siitä kuinka Israel syrjii palestiinalaisia. YK, joka on ollut miltei jatkuvasti hampaaton Israelin rikoksia ja ihmisoikeusrikoksia kohtaan erikoisesti Yhdysvaltojen veto-oikeuden tähden, sai vihdoin raportoitua juutalaisvaltion rikoksista jotakin vuonna 2017.

Tuolloin Yhdistyneiden Kansakuntien julkaisema raportti osoitti sen, että YK syytti ensikertaa Israelia palestiinalaisten rotusyrjinnästä. Uutistoimisto Reuterin mukaan Israelin ulkoministeriön tiedottaja vertasi raporttia ”natsipropagandan” julkaisuksi, joka olisi muka ollut vahvasti juutalaisvastainen.

– Raportti toteaa selkeästi ja rehellisesti, että Israel on rasistinen valtio, joka on perustanut apartheid-järjestelmän, joka vainoaa palestiinalaisia.

Hiukan Lähi-idän taustaa5

Toisen maailmansodan jälkeen Lähi-idässä elettiin voimakasta kolonialismin ja imperialismin vastaisen liikehdinnän aikaa. Arabimaissa kehittyi tässä suhteessa kaksi toisistaan poikkeavaa linjaa.

Tällöin arabimaiden ja laajemmin sanoen poliittisen Lähi-idän alueen vapauduttua kolonialismin ja imperialismin kahleista, kehittyi alueella ainakin kaksi, jos ei kolmekin toisistaan poikkeavaa talouspoliittista suuntausta. Nämä olivat kansallismielinen arabinationalismi, arabimonarkia sekä viimeisenä uusliberalismi. Vahvimmin viimeksi mainittua edustanee Saudi-Arabian kuningaskunta, joka on valinnut yhteistyön imperialismin ja läntisen liittouman eli Yhdysvaltojen kanssa.

Kansallismielisessä arabinationalistisessa suuntauksessa kehitettiin valtiota siten, että luonnonvarat ja kansallinen varallisuus otettiin omaan kontrolliin sekä korostettiin irti pääsyä kolonialistisesta ja imperialistisesta järjestelmästä. Tämä kehitys johti monissa maissa myös arabisosialismin kehitykseen. On kuitenkin huomattava, että vaikka Iran ei ole arabivaltio, vaan Persialainen, on se ottanut käyttöönsä vahvan kansallismielisen linjauksen, jossa luonnonvarat ja kansallinen varallisuus ovat omassa hallinnassa ja valtio on pysytellyt köyhdyttävän globaalin uusliberalistisen talous- ja pankkijärjestelmän ulkopuolella.

Israel on miehittäjä valtiona omaksunut imperialistisen ja uusliberalistisen linjauksen hyödyntämisen, juuri läntisen liittouman kautta.

Terrorismin, ryöstelyn ja muun laittomuuden pohjalle perustuva Israelin miehittäjä valtio on omaksunut erikoisesti imperialistisen uusliberalistisen linjauksen hyödyntämisen, juuri läntisen liittouman kautta. Yhdysvaltojen ja Israelin suhdetta voidaan luonnehtia valtioiden liitoksi, jossa Israelilla näyttää pienuudestaan huolimatta olevan hyvin vahva asema.

Sionistisen läntisen liittouman suoraviivainen menetelmä on ollut toisen maailmansodan jälkeen se, että mikäli poliittisen Lähi-idän maat eivät ole suostuneet Israelin ja Yhdysvaltojen rintaman imperialistisiin vaatimuksiin ja ”uudistuksiin”, niin alistettiin kyseiset maat demonisoimalla maiden johtajat ja hallintojen vaihdon (Regime Change) välityksellä. Näinhän prosessoitiin vuonna 1953 Iranissa, jossa silloin kaadettiin kansallismielinen ja demokraattisesti valittu hallitus ja nostettiin valtaan yksinvaltainen shaahi, joka oli siis läntisen liittouman valitsema nukkehallitsija.

Arabikevät oli pelkästään sionistien ja USA:n operaatio Israelin ja yhdysvaltojen vastaisten valtioiden nujertamiseksi.

Yllä mainittu hallintojen vaihtokaava on toistunut Lähi-idässä nykyisyyteen saakka. Näistä tuoreina esimerkkeinä ovat ”arabikevät”, jonka huipentumaa vieläkin näemme Syyriassa. Lisäksi Irakin sodat repivät Lähi-idän harmonian riekaleiksi.

Miksi Israel haluaa tuhota Iranin?

Israel haluaa tuhota valtansa tiellä olevan kansallismielisyyden ja taloudellisen riippumattomuuden Lähi-idässä. Tästä syystä juutalaisvaltio pyrkii nyt tuhoamaan Iranin ja Syyrian hallinnot. Siten Iranin ja Syyrian tuhouduttua Israelin unelma Lähi-idän uusjaosta olisi mahdollista.

Hyökkäävä ja julma juutalaisvaltio haluaa hallita vahvimpana koko poliittista Lähi-itää ja Yhdysvaltojen kautta muuta maailmaa. Iran ja Syyria ovat vielä kantona Israelin kaskessa.

Huomion arvoista on vielä sekin, että juutalaisvaltio perustettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa ja sotilasstrategisia päämääriä ajatellen. Vihamielisyys esimerkiksi Irania ja Syyriaa kohtaan palvelee näitä sionistien sotilasstrategisia päämääriä.6

USA:n ja Israelin muodostama etuvartio ei hyväksy itsenäisiä ja globalisaatiosta riippumattomia talouksia, joten ne pyritään kaikki alistamaan ylikansallisen pankkijärjestelmän kontrolliin. Uhreja täytyy kuitenkin ensin kansainvälisesti mustamaalata, jotta niiden tuhoaminen olisi hyväksyttyä. Näin parhaillaan menetellään Iranin suhteen.

Lähi-itään erikoistunut kansainvälisten suhteiden historian dosentti Pertti Multanen toteaa osuvasti, että Yhdysvaltojen geopoliittisessa katsannossa Syyria on portti Iraniin ja vielä syvemmälle keskisen Aasian ytimeen.

Luonnollisesti sionistien kontrolloima USA haluaa haastaa Kiinan nujertamalla Iranin hallinnon, joka hallitsee alueensa öljy- ja kaasurikkauksia. Mikäli läntinen liittouma ajautuu aseelliseen konfliktiin Iranin kanssa, on silloin sodan eskaloitumisen riski valtava. Suursodasta hyötyvät sotateollisuus ja sitä rahoittava sionistien Wall Street, joka kurjistaa USA:n taloutta maan hallituksen luotonantajana. Joskaan aseellinen kriisi Yhdysvaltojen ja Irani välillä ei ole nykyisin kovin uskottavaa.

 

Iran ei ole uhka

Historia paljastaa sen, että Iran ei ole hyökännyt mihinkään maahan 200 vuoteen. Kuitenkin lukuisia hyökkäyssotia käyneet valtioterroristit, aseviennin johdossa olevat ja palestiinalaisten sortoa ylläpitävät Yhdysvallat ja Israel ovat nimenneet sen roistovaltioksi ja keksivät valheita Iranin ydinohjelmasta, joka palvelee rauhanomaisia tarkoituksia.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/iranin-ulkoministeri-tyrmaa-vaitteet-salaisesta-ydinohjelmasta-yhdysvallat-israelin-vaitteiden-tukena/6887368#gs.941B7q4

https://www.reuters.com/article/us-israel-palestinians-report-idUSKBN16M2IN?utm_campaign=trueAnthem:%2BTrending%2BContent&utm_content=58c9d6ae04d3012c38b8948b&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

https://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

http://maanantaiklubi.blogspot.se/2015/06/imperialismi-jyllaa-ukrainassa-ja-lahi.html

 1. org; http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3340639.stm; Background Information, 2005 Review Conference of the Parties to the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons
 2. https://www.aljazeera.com/news/middleeast/2009/09/2009918173136830771.html
 3. Iran’s Nuclear Program New York Times (2013); Haidar, J.I., 2015.”Sanctions and Exports Deflection: Evidence from Iran,” Paris School of Economics, University of Paris 1 Pantheon Sorbonne, Mimeo
 4. Dilling, Elizabeth (1983); http://www.sacred-texts.com/jud/talmud.htm
 5. https://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/syv-sukellus-arabimaailmaan-l-hi-it-n-ja-syyriaan
 6. Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag

30 kommenttia

 1. Loistava artikkeli taas Markku Juutiselta.
  Heti alkuun voi todeta, että tuo kuva Netanyahusta tuo mieleen talmudistisen paholaisen, pelottavan ja julman miehen joka on valmis tappamaan jokaisen joka uskaltaa asettua poikkiteloin vastustamaan hänen tyranniaansa. Usein kuva puhuu enemmän kuin sana koska se on aito. Ei ihme että miestä pidetään maailman yhtenä suurimpana rikollisena jonka virassa olo on ollut vakavien talousrikostenkin takia uhattuna.
  Miksi Israel käyttäytyy pirullisesti?
  Syyt todella ovat syvällä ja ne kirjoittaja tuo hyvin esiin. Vielä selkeämmän kuvan saa jos lukee Laurent Guyenot’n kirjan From Yahweh to Zion jossa sionismin syvällä olevat tuhoisat juuret ja pyrkimykset kaivetaan esiin.

  Maailma on jälleen vakavan paikan edessä ekspansiivisen ja militaristisen sionismin takia jonka maailmanvalloitushanke uhkaa koko ajan entistä vakavammin muiden suvereenituutta ja vapautta. Ja tätä hanketta tukee taustalla anglo-amerikkalainen impeiumi joka on tehnyt sionismista työkalun itselleen. Tosin monet sanovat että asia on toisin päin eli sionistit ovat isäntänä ja anglo-amerikkalainen imperialismi lakeijoineen heidän työkaluna.
  Maailmanpolittisesti tilanne on vaikea ja maailma on suuren sodan partaalla sillä sionistien tavoite on maailmanherruus hinnalla millä hyvänsä. Siksi Iranin sotaa ei ole helppo välttää.

  Syttyykö tai laajeneeko jo käynnissä oleva Syyrian sota isompiin ydinsodan mittasuhteisiin riippuu pääosin Venäjästä ja Kiinasta. Ne ovat nyt ainoat maat jotka voivat halutessaan muodostaa todellisen esteen sionistien suursodan hankkeelle tai sitten sytyttää sen asettuessaan selkeästi vastustamaan sionistien hanketta?
  The War on Iran Has Already Begun — and Russia Must End It
  The destruction of states such as Iraq, Syria, Libya, and Iran will isolate Russia when its own turn comes
  Iranin sota on jo alkanut – ja Venäjän on lopetettava se
  Irakin, Syyrian, Libyan ja Iranin kaltaisten valtioiden tuhoaminen eristää Venäjän kun sen vuoto aikanaan tulee.
  https://russia-insider.com/en/war-iran-has-already-begun-and-russia-must-end-it/ri23373

  Anglo-sionismin pakanalliseen luonteeseen kuuluu vain oman imperiumin laajentaminen ja koko maailman valloittaminen, ei rauhallinen rikkakkaiselo erilaisten suvereenisten valtioiden kesken.
  Paul C Roberts näkee että Putinin liiallinen rauhantahto ja haluttomuus (idealismi) nähdä ja uskoa että sionistien miehittämä Länsi (Nwo-mafia) haluaa vain jatkuvia valloitussotia voi muodostua Venäjän kansan omaksi turmioksi.
  Ainoa pelastus tai ulospääsy sionistien motista on silloin että sionistien vallanhimo ja kierous valkenee osin maansa sionistien kahleissa olevalle Putinille ja maailman kansoille niin että ne pystyvät luomaan yhteisen rintaman sen torjumiseksi.

  Israel on nyt tärkeä tukikohta kun anglo-sionistinen imperiumi yrittää valloittaa arabimaailmaa ja Afrikkaa. Ellei Putin pysty yhdessä Kiinan ja Iranin kanssa muodostamaan todellista estettä näille hankkeille niin Iranin sotaa on mahdotonta estää.
  Ja jos Iran jää sionistien valtaan niin kenen vuoro tulee sitten…? Miehitysrengashan koko ajan kiristyy Venäjän ympärillä joten PCR:n pelko lienee aiheellinen.

  PUTIN’S PATIENCE WITH NETANYAHU IS RUNNING OUT
  https://russia-insider.com/en/once-again-middle-east-drags-us-towards-abyss/ri23366

  Treatment of Christians in Assad’s Syria vs in US-backed ’Rebel’ Areas
  https://russia-insider.com/en/treatment-christians-assads-syria-vs-us-backed-rebel-areas/ri22984

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 2. Mitä tämä kaikki tarkoittaa Suomen mittakaavassa ?

  Suomi on saatu EU:n myötä kansainvälisen eliitin alaisuuteen; EU nyhtää aina suurempia ja suurempia veroja Suomen kansalaisilta.

  Laki on alistettu ulkoa tuodulle lainsäädäntövallalle:

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Tätä ”omanlaits lainsäädäntöä” on mm. pienyritysten eli Suomen taloudellisen selkärangan tuhoaminen.

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  Eli ”lailla 444/2012” varsatstettiin jopa 3 miljardia pienyrityksille kuulunutta omaisuutta Suomen omavaraisuuden ja itsenäisyyden huontatamiseksi. ( pienyritykset; ne joilta investointivaroja varastettiin tyällistävät jopa 90 % Suomen EI julkisen talouden työntekijöistä).

  Kun Suomen markka-aikaan keräämät rahastot varastetaan Suomi on entistä riippuvaisempi Eu-pohjaisista lainoista investointien suhteen .

  Samalla ”vakuutusmaksujen” ( lakisääteiset vakuutusmakut) kautta kerattävää verotusta voidaan nostaa voimakkaasti. ( toisinsanoen pienyritysten tuotto sosialisoidaan pankki-vakuutuslaitoksille .)

  Yksikään lehti ei Suomessa kritisoi palkan sivukulujen TS. vakuutusmaksujen järjetöntä määrää Suomen kansantalouden tuhoajana; suorien varkauksien kuten ”laki 444/2012” ( miljardivarkauslaki) ohella !

  Jo 2006 koitin saada tämän kehityksen eli PETOKSET julkiseksi … sitä ei suostuta käsittelemään edes Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuimessa”.

  EOA kansliapäätös 1359/4/08 … Suomen EIT tuomareiden jääviyksiä ei voida käsitellä.

  Kaikki vähänkin PL 118 §:n kaltaiseen toimintaan viittaavat jutut seulotaan armotta pois käsittelystä !

  Suomen KASTIJÄRJESTELMÄÄ siis suojellaan Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuimessa” !

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Älä erehdy luulemaan, että Washington hellittää. Sen tavoitteensa on maailman hegemonia – sitä itseä suosiva PNAC-suunnitelma (Plan for a New American Century). Ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi Syyriän kaatuminen oli suunniteltu etukäteen 1990-luvun alussa. ”Regime Change” -toimintaa jatketaan ahkerasti – kuten Wesley Clark Kalifornian Commonwealth Clubissa 3. lokakuuta 2007 sanoi – ”7 maan on kaaduttava viiden vuoden aikana”
  http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world- hegemonia / 5549508

  Alla olevasta linkistä: Kun israelilaiset johtajat väittävät, että heidän näkemyksensä maailman tulevaisuudesta perustuu (heprealaiseen) Raamattuun, meidän pitäisi ottaa ne vakavasti ja tutkia Raamattua. … 5. Moosksen kirjan mukaan Jahve aikoo antaa Israelin haltuun ”seitsemän suurempaa ja mahtavampaa kansaa kuin se,” ja lisää: ”Sinun on hävitettävä ne kokonaan; Älä tee mitään liittoa heidän kanssa äläkä osoita heille armoa. Älä solmi avioliittoja heidän kanssaan … ”(7: 1-2). Näiden seitsemän kansan kuninkaat ja nimet ”teidän on kadotettava taivaan alta” (7:24).
  NATO: n entinen komentaja Wesley Clark kirjoitti kirjan Winning Modern Wars (2003) ja toistaa lukuisissa yhteyksissä, että kuukausi 11. syyskuuta 2001 jälkeen, kun hän vieraili Paul Wolfowitzin luona, tämä osoitti hänelle muistion, joka kertoo, ”kuinka tuhoamme seitsemän maata viiden vuoden aikana, alkaen Irakista ja sitten Syyria, Libanon, Libya, Somalia ja Sudan ja lopulta Iran.” [10]
  Vuoden 2001 puheessa presidentti Bush nimitti myös seitsemän ”rikollisvaltiota”, mutta mainitsi Kuuban ja Pohjois-Korean Libanonin ja Somalian sijaan. Bush ja taustajoukkonsa kieltäytyivät ottamasta Libanonia ja Somaliaa mukaan, mutta seitsemän lukua pidettiin symbolisena ja salattuna allekirjoituksena.
  Epäilemättä neokonnat, jotka olivat kirjoittaneet Bushin sodan esityslistan, olivat kaikkein fanaattisimpia ja Machiavellian kaltaisia sionisteja. Mutta neokonnien ryhmä ei ole ainoa mistä krypto-sionistit tunkeutuvat USA: n ulko- ja sotilasasioiden korkeimpaan johtoon. Mieti esimerkiksi, että Wesley Clark on Benjamin Jacob Kannen poika ja ylpeä rabbii-suvun jälkeläinen. On vaikea uskoa, että hän ei olisi koskaan kuullut Raamatun ”seitsemästä maasta”?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/
  Make no mistake, Washington will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century. And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘ 7 countries have to fall in five years’
  http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508
  When Israeli leaders claim that their vision of the global future is based on the (Hebrew) Bible, we should take them seriously and study the Bible. … According to Deuteronomy Yahweh plans to deliver to Israel “seven nations greater and mightier than [it],” adding: “you must utterly destroy them; you shall make no covenant with them, and show no mercy to them. You shall not make marriages with them…” (7:1-2). As for the kings of these seven nations, “you shall make their name perish from under heaven” (7:24). The destruction of the “Seven Nations,” also mentioned in Joshua 24:11, is considered a mitzvah in rabbinic Judaism, included by the great Maimonides in his Book of Commandments,[9] and it has remained a popular motif in Jewish culture, known to every Israeli school child.
  General Wesley Clark, former commandant of NATO in Europe, wrote in his book Winning Modern Wars (2003), and repeated in numerous occasions, that one month after September 11, 2001, as he was paying a visit to Paul Wolfowitz, a Pentagon general showed him a memo “that describes how we’re gonna take out seven countries in five years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia and Sudan and finishing off with Iran.”[10] In his September 20, 2001 speech, President Bush also targeted seven “rogue states”, but included Cuba and North Korea instead of Lebanon and Somalia. The likely explanation to that discrepancy is that Bush or his entourage refused to include Lebanon and Somalia, but that the number seven was retained for its symbolic value, as an encrypted signature. Without question, the neocons who were writing Bush’s war agenda were Zionists of the most fanatical and Machiavellian kind. But the neocon viper’s nest is not the only place to look for crypto-Zionists infiltrated in the highest spheres of US foreign and military affairs. Consider, for example, that Wesley Clark is the son of Benjamin Jacob Kanne and the proud descendant of a lineage of rabbis. It is hard to believe that he never heard about the Bible’s “seven nations”?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Kirottuja olkoot sodan tekijät; heitä pitää kutsuttaman Saatanan lapsiksi.
   Amerikkalaisten pitäisi kysyä itseltään – Haluanko kuolla Israelin vuoksi, kuolla Israelin puolesta? Haluanko menettää työpaikkani Israelille? Entä eläkkeeni? … Onko sen arvoista ottaa suuri alueellisen sodan riski tällaisen ”ihanan” valtion takia?

   USA: n syksyllä huhtikuussa tapahtuneista iskuista ja Korean niemimaan viimeaikaisista kehityksistä olemme tilanteessa jossa Imperiumi on etsimässä uutta sotaa. Aina avuliaat israelilaiset, joita Bibi Netanyahun hyvin kuvaa, lyövät nyt rumpuja, ellei sotaa, sitten ainakin jonkinlaisia ’vääriä lippuja’ tai tekosyitä Yhdysvaltojen iskulle Iraniin. — Americans Should Ask Themselves – Do I Want to Die for Israel?
   Between the US strikes on Syria in April and the recent developments on the Korean Peninsula, we are in somewhat of a lull in the Empire’s search for a new war to start. The always helpful Israelis, in the person of the ineffable Bibi Netanyahu, are now beating the drums for, well, if not a war, then at least some kind of false flag or pretext to make the US strike at Iran.

   Do I want to die for Israel? Do I want to lose my job for Israel? How about my pension? Maybe just my stock options? Is it worth risking a major regional war for such a “wonderful” state?
   Haluanko kuolla Israelin puolesta? Haluanko menettää työpaikkani Israelille? Entä eläkkeeni? Ehkä vain osake optio-oikeuteni? Onko sen arvoista ottaa suuri alueellisen sodan riski tällaisen ”ihanan” valtion takia?

   The relationship between Russia and Israel is a very complex one (see here and here), but if Iran is attacked I fully expect the Russians, especially the military, to back Iran and provide military assistance short of overtly engaging US/Israeli/NATO/CENTCOM forces. If the Russians are directly attacked in Syria (and in the context of a wider war, they very well might be), then Russia will counter-attack regardless of who the attacker is, the US or Israel or anybody else: the Zionist lobby in Russia does not have the power to impose a “Liberty-like event” on the Russian public opinion).
   Venäjän ja Israelin välinen suhde on hyvin monimutkainen (ks. Täältä ja täältä), mutta jos Iraniin hyökätään, odotan täysin, että venäläiset ja etenkin maan armeija, tarjoavat sotilaallista apua, joka ei avoimesti kohdistu Yhdysvaltojen, Israelin ja Nato- CENTCOM voimiin. Jos taas venäläiset joutuvat suoraan sotaan Syyriassa (laajemman sodan yhteydessä he voivat hyvin joutua), silloin Venäjä vastaa hyökkäykseen riippumatta siitä, kuka hyökkääjä on, USA tai Israel tai joku muu: sionistien kolonnalla Venäjällä ei ole valtaa määrätä Venäjän yleistä mielipidettä.

   Conclusion: Accursed are the warmakers, for they shall be called the children of Satan
   Wars often have “Nietzschean consequences”: countries which wars don’t destroy often come out even stronger than before they were attacked, even if it is at a horrendous price.
   http://www.unz.com/tsaker/the-warmakers/
   https://russia-insider.com/en/americans-should-ask-themselves-do-i-want-die-israel/ri23382

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Laitetaan Jussi Niinistö neuvottelemaan uutta sopimusta. Mies kun tuntuu olevan niin innokas sotkemaan Suomen osaksi USA:n ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, joka Trumpin kampanjalupauksista huolimatta jatkaa vakaasti ”regime change” raiteilla. Monet amerikkalaisetkin kyselevät ihmeissään, kuka USA:n ulkopolitiikkaa oikein johtaa ja sitten tulee Jussi Niinistö Suomesta ja haluaa mahdollisimman epäselvässä ja levottomassa tilanteessa sitoa maamme osaksi tätä suurta saatanallista sirkusta.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Kommenttisi odottaa hyväksymistä.
  Duke uskoo holokaustiin, kuukävelyihin, viralliseen 11/9/2001 tarinointiin, kaikkiin falseflageihin, väittää Stalinia venäläiseksi, joka taisteli juutalaisuutta vastaan ym. ym. Tuo suuren yleisön ennakkoluulojen nuoleskelija ja pönkittäjä vaikuttaa vahvasti vaihtaneen puolta. Liekö aina ollut osin tuollainen. Duke ylistää Putinia ja ties mitä kommunisteja. Hörhö mikä hörhö. Ei hän todista mitään teoriaa vääräksi myöskään. Koestler nyt on voinut löpöttää mitä hyvänsä. Epäilenpä syvästi, olisiko pääajatus ollut tuollainen. Kasaariteoriaa puolustaa moni geenitutkimus

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
   1. Holokaustin kyseenalaistaminen voi viedä vakaviin vaikeuksiin Saksassa, maassa, joka ylpeilee demokratiallaan.

    Saksan hallitus huolehtii niin paljon demokratiasta, että se rohkaisee tinkimättömästi kaikkia Amerikan ja Israelin ’demokratiaa levittäviä’ hallinnonmuutostöitä Lähi-idässä, usein mielellään myymällä aseita molemmille puolille.
    Kun miljoonat pakolaiset tulvivat Eurooppaan näiden sotien seurauksena, hallitus pakottaa tottelevaiset veronmaksajat maksamaan suuret kustannukset — aivan kuten meilläkin.

    Come on German democracy spreaders and 6 million true-believers!, you are being trounced by this little 89 year old!
    German Holocaust denial laws are doing a great job spreading … Holocaust denial! – with a little help from granny Haversack.
    https://russia-insider.com/en/holocaust-doubting-grandma-hunted-down-fearless-german-crime-fighters/ri23412

    Totuus Holokaustista alkaa vähitellen paljastua. Ja se on aika lailla erilainen kuin siitä uuden uskonnon itselleen luoneet sionistit ovat kertoneet. Loppuuko nyt ’jutikoilta’ valttikortit?
    Entä miten niiden ’holo-korvausten’ laita nyt on kun niitä on maksettu turhan päiten?
    Joutuvatko juutalaispankkiirit nyt maksamaan ne takaisin?
    Holocaust Deprogramming Course
    Then there are the gas chambers themselves. Central to the Holocaust narrative, it emerged that they had only been built AFTER the war. According to suppressed testimony from Gerhart Schirmer, a former German officer who participated in building the chambers in 1946, while he was being held as a prisoner of war by the Russians.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=167860
    https://holocaustdeprogrammingcourse.com
    https://www.henrymakow.com/2018/03/nazis-rescued-chabad-lubavitch.html

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Putin’s 12 minute Inaugural Address – Video and Full Transcript
  ”I believe that it is my duty and the meaning of my entire life to do everything for Russia, its present and future, to ensure that it is peaceful and prosperous, to preserve and perpetuate our great people, and bring prosperity to every household in Russia.
  Let me assure you that, just as before, I will devote my life and my work to serving the people and our Fatherland. This is my utmost aspiration.”
  https://russia-insider.com/en/putins-12-minute-inaugural-address-video-and-full-transcript/ri23399

  Also, something you won’t ever see in the decadent West, the head of the Russian church performing a small prayer ceremony in which he gives his blessing to Putin’s next term (captions):

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Putinin 12 minuutin virkaanastumispuhe – video ja täydellinen käännös (engl)
   ”Uskon, että velvollisuuteni ja koko elämäntehtäväni on tehdä kaikki Venäjän ja sen tulevaisuuden hyväksi, että se saa elää rauhassa ja vaurastua; haluan säilyttää suuren kansamme ja tuoda vaurauden jokaiseen kotitalouteen Venäjällä.
   Sallikaa minun vakuuttaa teille, aivan kuten aiemmin, omistan elämäni ja työni palvelakseni kansaa ja isänmaatamme. Tämä on minun suurin päämääräni. ”
   Entä meillä?
   Tällaista ei puhu maamme johto-eliitti eikä presidentti, jotka ovat myyneet maamme rahan- ja vallanhimoisille globalisteille.
   https://russia-insider.com/en/putins-12-minute-inaugural-address-video-and-full-transcript/ri23399

   Myös jotain, jota et koskaan näe rappeutuvassa lännessä, Venäjän kirkon päällikkö suorittaa pienen rukous seremonian, jossa hän antaa siunauksensa Putinin seuraavalle kaudelle (kuvatekstit): video
   Putin on käynnistänyt maassaan valtavan kirkkojen rakennusohjelman ja on itse äitinsä tavoin ortodoksi kristitty. Tietenkin sekin – kuten kaikki mitä Putin tekee – leimataan lännen propagandassa vain teeskentelyksi
   Plot against Putin — Putin did it! — Mass Hysteria Grips the United Nations Security Council: Russophobia Is a Dangerous Psychosis
   Salaliitto Putinia vastaan. Putin teki sen! Massahysteria tarttunut YK:n turvallisuusneuvostoon: russofobia on vaarallinen psykoosi. Se alkaa muistuttaa jo noitavainoja.
   Onko vainolla yhteys siihen että Venäjällä ortodoksinen uskonto on vahvassa nousussa ja Putin tukee sitä.
   The deadly recurrence of Russophobia bears comparison to the psychosis of the Salem witch trials, several centuries ago, and with the pathology of McCarthyism in the USA in the 1950’s.
   https://www.globalresearch.ca/mass-hysteria-grips-the-united-nations-security-council-russophobia-is-a-dangerous-psychosis/5638586

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
    1. Jos se mitä Putin tekee Venäjällä ja miten hän nyt toimii maailman politiikassa on vain teatteria niin sitten maailman on syytä olla todella huolissaan. Voi vain toivoa ettei hän luovuta maataan enempää sionisti-muuareiden nwo-tyrannialle ja yrittää karistaa niiden nykyistä valtaa myös omassa maassaan.
     Monet kyllä uskovat ettei hän mahda mitään maansa sionisteille joilla kieltämättä on vahva ote kaikessa ja että hän joutuu ottamaan huomioon ne riskit jotka väistämättä tulevat eteen jos alkaa liikaa riitelemään maansa sionistien kanssa, joilla vahvat siteet Israeliin.
     Jos Syyria ja Iran tuhotaan Israelin toivomalla tavalla Usan ja Naton voimin eikä Putin uskalla sitä estää riskeeraamalla isomman sodan niin seuraavana voi olla sen oma vuoro. Toisaalta Tuon sodan estämiseen tarvitaan myös Kiinan tuki.
     Rohkeuden puute voi olla viisautta mutta myös kertoa, että Putin ei ole täysin se mies jota hänestä venäläisille luodaan? ja että hän on Israelin pihdeissä enemmän kuin hän ja media antaa ymmärtää? Saako Iran tuhoutua?

     Huolestuneita kirjoituksia löytyy:
     ”There is no doubt in my mind that Netanyahu has just publicly thumbed his nose at Putin and that Putin took it”
     https://russia-insider.com/en/russias-lack-reaction-israels-strikes-syria-disgusting/ri23438

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Juutalaisten jumala (Jahve, Yahweh) ei ole koskaan ollut kaikkien ihmisten isä, rakkauden, oikeudenmukaisuuden, armon, myötätunnon jne. Ihanteena. Päinvastoin, juutalaisten jumala on aina ollut kostonhimoinen aina kymmenenteen sukupolveen asti, oikeudenmukainen ja armollinen vain juutalaisille ja vihollinen kaikille muille kansille, kieltämällä jälkimmäisten ihmisoikeudet ja käskemällä heitä alistumaan juutalaisille, jotta juutalaiset voivat viedä heidän omaisuutensa ja hallita heitä, ja tuhoamalla kaikki jotka vastustavat tämän järjestelyn voimaan tuloa.
  Ja niinpä usein, kun nykyiset juutalaiset (ja sionistit) puhuvat ”Jumalasta”, he tarkoittavat ”juutalaisia”, heidän salaseurojensa ”mestareita” tai ”ihmiskunnan jumalaa”, ”Kabbala-juutalaista” jne. .

  Niinpä myös ”Neo-Messianisti” nimeltä Baruch Levy kirjoitti Karl Marxille (juutalainen, jonka todellinen nimi oli Mordecai) seuraavasti:

  ”Juutalainen kansakunta, kollektiivina, on itse oma Messiaansa. Sen hallinta yli koko maailmankaikkeuden saadaan luotua muiden ihmisrotujen yhdistämisellä, rajojen tukahduttamisella ja luomalla ”universaalinen tasavalta” … tässä uudessa ihmiskunnan järjestyksessä Israelin pojat … tulevat ilman vastustusta olemaan hallitseva elementti kaikkialla, ennen kaikkea he onnistuvat pakottamaan työväen, joiden joukossa on vakaa määräysvalta. Kansakuntien hallitus joka muodosta universaalisen tasavallan kulkeutuu ilman työtä israelilaisiin käsiin proletariaatin voiton eduksi, kun yksityis omistusta tukahduttavat juutalaisen rodun kuvernöörit hallinnoivat kaikissa paikoissa julkista vaurautta. Talmudin lupaus, toteutuu että kun Messiaan aikakausi on tullut, juutalaiset pitävät avaintensa alla kaikkien maailman kansojen omaisuuksia. ”
  https://www.henrymakow.com/2018/05/the-great-jewish.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=169949

  The Great Jewish Masquerade Pt. 1
  The god of the Jews has never been the father of all men, an ideal of love, justice, mercy, compassion, etc. But on the contrary, the god of the Jews has always been a god of vengeance down to the tenth generation, just and merciful only to the Jews and a foe to all other peoples, denying the latter human rights and commanding their subjection to the Jews so that the Jews may appropriate their possessions and rule over them, exterminating all those who object to this arrangement.
  And so, very often, when the Jews of today speak of ”God” they mean ” the Jewish people,” the ”adepts” of their secret societies, or ”the god of Humanity,” ”the Jew of the Cabala,” etc.

  Thus, too, a ”Neo-Messianist,” named Baruch Levy, wrote to Karl Marx (a Jew, whose real name was Mordecai) as follows:

  ”The Jewish people, taken collectively, will be its own Messiah. His reign over the Universe will be obtained by the unification of the other human races, the suppression of frontiers, and the establishment of a ”Universal Republic”. . . In this new organization of Humanity the sons of Israel …. will become without opposition the directing element everywhere; above all, they will succeed in forcing on the working-men masses, the stable control of certain among them. The Government of the nations forming the Universal Republic will all pass, without effort, into Israelite hands, by favor of the victory of the Proletariat. Individual ownership will then be suppressed by the governors of the Jewish race who will administer in all places the public wealth. Thus will be realized the promise of the Talmud that, when the Times of the Messiah has come, the Jews will hold under their keys the properties of all the peoples of the world.”

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
  1. Jahve on Jeesus. Voit toistaa ”suurta huijaustasi” niin paljon kuin haluat, mutta se ei tule muuttamaan tätä totuutta. Mihin sinä luulet Jeesuksen viitanneen ellei isäänsä Jahveen? On erikoista, että halvennat Isäämme Jahvea kutsumalla häntä valejuutalaisten jumalaksi, kun heti toisessa kappaleessa sitten myönnätkin, että valejuutalaiset palvovat vain ja ainoastaan itseään ”elävinä jumalina”. Tai ehkä tarkemmin sanottuna valejuutalaiset kokevat parhaiten kanavoivansa Ein Sof nimistä panteistista kyhäelmäänsä ja näin ollen heillä on maailman ”luonnonvoimat” hallussaan. Oli miten oli, lopulta jutkut palvovat yksinomaan omaa lihallista egoaansa.

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
   1. Kristitylle on käsittämätön ja vieras ajatus, että VT:n Jahve on psykopaattinen ja omaa narsistisia piirteitä. Se kerrotaan kuitenkin hebrealaisten Raamatussa (Toora käyttää hänestä ilmaisuja kiivas ja tuhoava: ’The Jealous One’, ’The destroyer God’). Hän ei kehota – kuten Jeesus – juutalaisia rakastamaan muita (lähimmäisiään) kuten itseään, vaan kehottaa taistelemaan muita vastaan jotka ovat vihollisia joita voi jopa tappaa.
    Toora myös sanoo, että jos uskot, että joku aikoo sinut tappaa niin nouse ja tapa sinä hänet ensin.
    Ja tätä sionistit näyttävät tulkitsevan nyt niin että koko maailma aikoo tappaa heidät ja siksi heidän on pakko käydä omaa sotaansa koko sitä maailmaa vastaan joka ei halua alistua heidän (mieli)valtaansa.
    Nyt vuorossa Syyria ja Iran … sitten Venäjä?
    https://kevinbarrett.heresycentral.com/2018/01/guyenot/
    ”I shall shake all the nations, and the treasures of all the nations will flow in, and I shall fill this Temple with glory, says Yahweh Sabbaoth. Mine is the silver, mine the gold! Yahweh Sabbaoth declares.”
    Haggai 2:7-8
    …according to Deuteronomy Yahweh plans to deliver to Israel “seven nations greater and mightier than [it],” adding: “you must utterly destroy them; you shall make no covenant with them, and show no mercy to them. You shall not make marriages with them…” (7:1-2).
    How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
    https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

    Plusääni(2)Miinusääni(3)
    1. Kyllä. Kristitylle mainostamasi vaihtoehtoinen todellisuus on käsittämätön ja vieras, sillä Raamattu ei Jahvea sellaisena kuvaa. Valejuutalaiset toisaalta ovat sinunkin ilmentämän tavan mukaisesti väärinymmärtäneet ja loanneet Jahven sanat ja teot. Moiseen vääristämiseen tarvitaan tapaisiasi ei-kristillisiä eksyttäjiä (valejuutalaisia?). Mitä on sitten Kristus, joka palaa maailman lopussa tuhoamaan syntiset ja jumalattomat veren tahrimassa kaavussa? Onko hänkin ”psykopaattinen narsisti”? Entä kuka onkaan tuo taivaallinen isä, johon Kristus jatkuvasti viittaa? Hmm?

     Sinun tapasi pakkomielteisesti ja toistuvasti valehdella Jumalasta on erikoinen ja tuo mieleeni erään kansan, jota ei voi ainakaan periksiantamattomuudesta syyttää. Kirjoittivathan he Jumalaa herjatakseen kokonaisen vastenmielisen kirjasarjan nimeltä Talmud. Seuraat heidän jalanjälkiään syystä, että…?

     Plusääni(1)Miinusääni(2)
     1. Tässä faktaa joka kumoaa nuo ajatuksesi:
      The simple truth is that Pharisaic Talmudism (aka modern “Judaism”) is the only religion which teaches a God-revealed racism.
      http://www.unz.com/tsaker/a-crash-course-on-the-true-causes-of-anti-semitism/
      http://thesaker.is/a-crash-course-on-the-true-causes-of-antisemitism/

      Old and New Testaments are Incompatible
      Douglas Reed says there is no relationship between the universal, loving God of the New Testament and the cursing psychopathic tribal deity of Deuteronomy. The Old and New Testaments never should have been bound together. 
      – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/06/Old-and-New-Testaments-are-Incompatible%20.html#sthash.RiUgGyMR.dpuf
      Deuteronomy is Blueprint of the New World Order
      1. The goal of Judaism is to destroy, dispossess and enslave non-Jews.
      2.  There is nothing religious, moral or spiritual about Judaism. The Jewish ’Covenant with God’ consists of an exchange of MATERIAL POWER for meaningless observance. 
      3.  Judaism is typical of a satanic cult in that it coerces observance and murders genuine men of God (apostates.) Communism, a proxy for the political goals of Judaism, OPERATES THE SAME WAY. The US and Europe are now the major vehicles of this agenda. (See Note below article)
      – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/06/deuteron-Blueprint-of-the-New-World-Order.html#sthash.AH5ZdTdf.dpuf

      Plusääni(0)Miinusääni(2)
  2. Henry Makow varmaan tuntee hyvin omansa ja on siksi valinnut kristinuskon. Tuossa ’Fidus’ sanoo että Jahve on Jeesus. Pahemmin tuskin voisi erehtyä. Miksi Jeesus sitten nousi juuri fariselaisia talmudisteja vastaan joiden jumala Jahve oli ja joka oikeutti heidän tekonsa?
   Arnold Leese -The Great Jewish Masquerade Pt. 2/2
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170016
   Makow: At Easter, the Old Testament is Killing the New — Vanha Testamentti tuhoaa Uuden Testamentin
   ”Ihmisoikeuksien puolustaja Alfred de Zayas hylkää Vanhan testamentin (VT) suorat opetukset ja vertailee sitä siihen, mitä Jeesus Kristus saarnasi: ”lähimmäisen rakkaus asetetaan vastapainoksi sille mikä ohjaa sotaherra Jehovan kannattajia. Valitettavasti meidän on ymmärrettävä, että tämä elämän tuhoava VT-ideologia ei ole jättänyt maailmaa millään tavoin. Päinvastoin, se on ottanut haltuunsa niin sanotun länsimaisen maailman ja suunnittelee seuraavaa sotaa. Meidän pitäisi olla huolestuneita tästä. ”- Christian Juergen Klein
   Joka kerta, kun lukee Vanhaa testamenttia ja hyväksyy itsekeskeisen tyytyväisesti ajatuksen siitä, että Jumala lähetti kymmenen vitsausta egyptiläisille, määräsi israelilaiset lyömään Kanaanin naisia ​​ja lapsia, tappamaan kaikki, jotka asuivat Jerikossa, teurastamaan Hain kaupungin … joka kerta, kun luemme sellaisia ​​tarinoita miettimättä niiden seurauksia ja ilmeistä epäoikeudenmukaisuutta, emme toimi Uuden Testamentin kristityn tavoin.
   Uskonto ei ole eikä voi olla ihmisvastainen. Uskonto on hyvän tekemistä ja optimistinen, se tunnustaa, että olemme kaikki saman Luojan lapsia.
   Vanhassa testamentissa Yaweh on määritelty armeijan herrana, Sebaotin herrana. Tämä soturi-Jumalan käsite on yhteistä monille muille uskonnoille – mutta vastaako se uskonnon hyvyyden tunnettamme, moraalituntomme ja oikeudenmukaisuuden tunnetta liittyen kaikkiin maan luotuhin? Onko meidän ajatuksemme Jumalan kirkkaudesta pelkkä ruumiiden kasa?
   https://www.henrymakow.com/2018/03/an-easter-meditation.html
   In the Old Testament Yaweh is defined as the Lord of Armies, Lord of Sebaoth (from Hebrew s??ba’ôt, pl. of s?aba’, army, from s?aba’, to wage war). This concept of a warrior God is common to many other religions — but does it satisfy our sense of religion, our sense of goodness, our sense of morality, our sense of justice for all creatures of the Earth? Is our idea of the glory of God that of a heap of corpses?

   Plusääni(2)Miinusääni(3)
   1. Itse arvostan viisautta, jota tekstisi ja lähteesi tuntuvat heijastavan.

    Kaikkihan eivät pidä tätä meidän omaa lajiamme kaikkein mielenkiintoisimpana tai ainakaan parhaana. Toisten ihmisten kohtelu ja eläinten ja luonnon kohtelu osoittaa heidän mielestä ihmislajin olevan kaikkein raadollisin luomakunnassa. Olikos se joku Ranskan entisistä presidenteistä, joka sanoi, että ”Mitä enemmän tutustun ihmisiin, sitä enemmän pidän koirastani”. 🙂

    No, mahtuuhan ihmiskuntaan toki hyvyyttäkin.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
   2. Vanhatestamentillinen Jumala on väkivaltainen niin kuin 1000W halogeenilamppu on väkivaltainen banaanikärpäselle. Kanaanilaiset ovat niitä Elohimin(”saatana”) siittämiä nykyjuutalaisten esi-isiä ja syy miksi heidät oli määrä hävittää oli se etteivät he pääsisi siihen asemaan jossa nyt ovat. Filippuksen evankeliumi ja Eenokin krija mainitsee asiasta myös Raamatun lisäksi. Kun Israelilaiset, eli arjalaiset, olivat liian kilttejä eivätkä vieneet Jumalan tahtoa loppuun vaan antoivat Edomilaisten(kanaanilaisten) kääntyä uskoonsa, maailma on tuhon oma ja ilmestyskirjan ennustukset käyvät todennäköisesti toteen.

    https://www.youtube.com/watch?v=-qJbQjYdSZo

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Jep. Kaveri jonka älyttömään viestiin vastasit suoltaa epäjumalallista roskaa magneettimedialla päivästä toiseen. Kuin rikkinäinen levy hän ujuttaa muuten joskus asialliseen viestiin päivittäisen annoksen jumalanvastaisuutta. Itku ja parku Jumalan ”pahuudesta” vielä yleensä esiintyy täysin sopimattomassa asiayhteydessä eikä mitenkään liity kunkin artikkelin aiheeseen. Nimimerkki aina vaihtuu, mutta muuten sama sävel toistuu. Hän varmasti tietää varsin hyvin, että jos kieltää Isän niin sitten myös kieltää Pojan. Ilmeisesti hänen pyrkimyksenään on myrkyttää lukijoiden hengellinen elämä sitkeällä valehtelullaan. Tämä pakkomielteinen agenda tuo vahvasti mieleen erään alhaisen kansan peräänantamattoman kyvyn suoltaa valheita, kunnes vastapuoli vihdoin väsyy uuvutussotaan ja antaa myöten valheelle.

     Isän eli Jahven vastaisuus onkin varsin vanhaa perua kyseisen kansan keskuudessa. Ei tarvitse kuin vilkaista Talmudia nähdäkseen, että valejuutalaiset ovat valmiita ottamaan kaikki mahdolliset keinot käyttöönsä ohittaakseen ja kiertääkseen Jahven lait ja käskyt. Jos he olivat jo sydämessään kieltäneet Isän, ei ihme että Poika sai osakseen saman kohtelun. Voimmekin kysyä, miksi edellä mainittu kirjoittelija muistuttaa toimintansa puolesta niin kovasti valejuutalaista?

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
     1. Turhaan tuota samaa jankutat epätoivossasi. Luotan siihen että Makow juutalaisena kristittynä tietää nämä asiat sinua paremmin.
      Alat muistuttaa kommentteinesi vale-kristittyä jolle Jeesuksen viitoittama tie ei kelpaa vaan se teologien vääristämä ja yliluonnollisiin mittasuhteisiin muunneltu tarina historian miehestä joka teoillaan lunasti asemansa.
      Kun elät kuten hän opetti ja eli niin sielusi voi levätä rauhassa koska se on pelastettu. Ei sitä teologien opinkappaleet pelasta kuten näytät kuvittelevan. Niillä vain hallitaan ihmismieliä.

      (Makow comment- God is the Moral Intelligence behind creation, synonymous with spiritual ideals like love, truth, goodness, justice and beauty. The point of religion is to discern and obey His Plan. Therefore, to say there is no God, or he is unknowable is half-way to Satanism. To usurp God’s place, as Masonic Jewry is doing, is arrant Satanism.)

      Plusääni(1)Miinusääni(2)
 7. Olen aina ihmetellyt tuota ”kostoa”. Miksi menemme siihen höpötykseen mukaan. Ikään kuin olisi jotain kostettavaa. Vain vihapuhetta ja siis tekosyy aggressiolle

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Nimimerkki ”En mainosta”, jonka kommenttiin en jostain syystä kykene suoraan vastaamaan, jälleen kerran välttelee suoria kysymyksiäni siitä, kuka on Isä, johon Kristus jatkuvasti viittaa, ja onko Kristuskin ”julma”, kun tämä lopulta palaa tuhoamaan syntiset ja jumalattomat? Samalla hän tietenkin ohittaa ne lukuisat erehtymättömän kristilliset jakeet, joita Vanha Testamentti on pullollaan – onhan se kristittyjen pyhä kirja ja sen Jumala sama jumala kuin Uudessa Testamentissa, eli tämän maailman ainoa elävä Jumala. Hän myös ohittaa kaikki Kristusta koskevat profetiat. Tämä ei tietenkään ole yllättävää nimimerki kaltaiselta valehtelijalta.

  Kaikkiaan nimimerkin jatkuva Jumalan parjaaminen, valehtelu ja yksinkertaisten kysymysten limainen välttely johtaa minut päättelemään, että hän on todennäköisesti joko valejuutalainen tai yksi näiden henkisistä perillisistä eli vapaamuurari.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Vastasin jo ylempänä olevaan alamittaiseen, toista jopa valehtelijaksi syyttävään kommenttiisi mutta koska vastausta ei täällä vielä näy niin tässä uusi.
   Jauhat tuota samaa pakonomaisesti. Se ei ole hyvä lähtöpohja totuutta etsittäessä. En silti syytä sinua valehtelijaksi koska olet oman uskosi ehdoton puolustaja joka ei kestä asioiden rationaalista tarkastelua. Kummastelen kuitenkin uskosi laatua kun se sallii tuollaisen toisen ihmisen mielipiteiden ryöpyttämisen ja pilkkaamisen.

   Voidaanko puhua ’Raamatun 3-yhteisestä Jumalasta’ kun Uuden ja Vanhan Testamentin käsitys Jumalan olemuksesta on erilainen? Juutalaisten jumala ei ole 3-yhteinen.
   Henry Makow, kristinuskon valinnut juutalainen, toteaa että UT ja VT eroavat niin radikaalisti toisistaan että niitä voi pitää jopa yhteen sopimattomina.
   Old and New Testaments are Incompatible
   https://www.henrymakow.com/2017/06/Old-and-New-Testaments-are-Incompatible%20.html

   Jyri Komulainen (dosentti ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispainkokouksen pääsihteeri, joka on perehtynyt kristilliseen dogmatiikkaan ja Aasian uskontoihin.) toteaa:
   ”Uskontotieteellisesti on silti selvää, että Abrahamin uskonnot puhuvat tismalleen samasta Jumalasta, joskin joiltain osin radikaalisti toisistaan poikkeavin tavoin. … Jos Jumala on itse Olemisen Perusta, hän on Jumala myös muslimeille, juutalaisille, mormoneille, hinduille ja tarkemmin ajatellen jopa buddhalaisille, jainalaisille sekä muille ateisteille, jotka kieltävät hänen olemassaolonsa.”
   https://suomenkuvalehti.fi/rajalla/2016/07/26/islam-ja-kristinusko-puhuvat-samasta-jumalasta/

   Kun en halua tätä järjetöntä ’juupas – eipäs’ keskustelua enää jatkaa niin voitaneen sopia että voit pitää sen kiivaan ja tuhoavan Jahvesi aivan rauhassa jos se on sen arvoinen mutta minä valitsen HISTORIAN Jeesuksen opin ja hänen Jumala-tulkintansa – EN TEOLOGIEN.
   (Makow comment- God is the Moral Intelligence behind creation, synonymous with spiritual ideals like love, truth, goodness, justice and beauty. The point of religion is to discern and obey His Plan. Therefore, to say there is no God, or he is unknowable is half-way to Satanism. To usurp God’s place, as Masonic Jewry is doing, is arrant Satanism.)

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Itsensä oikeaksi medialsi ristinyt valeopposition media tukee selkeästi sionismin maailmavalloitushanketta eikä salli vapaata kommentointia. Se on aina hyvä merkki siitä kuka käyttää valtaa. Estetään erilaisten näkökantojen esiin otto.
   Huvittavaa on että jo puoli vuotta on ’kommentointi väliaiakaisesti suljettu teknisten ongelmien vuoksi’.
   No, ehkä se uppoa kansaan kuten tuo nwo-oppikin jonka takana ko. media on.

   Totuus vs lupaukset — Jewish Past vs Jewish State — by Gilad Atzmon
   ”Sionismi lupasi ratkaista juutalaisten ongelman. Se vannoi korjaavansa diaspora-juutalaisten tilanteen houkuttelemalla ​​”kotiinpaluulla”, lupasi tehdä juutalaisista rakastettavia, empaattisia, sitomaan heidät maahan; pohjimmiltaan siis ”ihmisiä, kuten kaikki muutkin ihmiset.”

   Gazasta tulvivat tuhoisat tapahtumat osoittavat, että sionismi epäonnistui surkeasti. Juutalainen valtio on häpeä alkuperäiselle humanistiselle pyrkimykselle ja ihmiskunnalle yleensä.

   Juuri tänä päivänä Israelin joukot ovat tappaneet ainakin 43 palestiinalaista mielenosoittajaa ja haavoittaneet 2200 Gazan rajalla. Jotkut raportit viittaavat siihen, että puolet vammoista aiheutui suorasta ammusta. Tämä on tuhoisa uutinen. Israelin rikollisuus on institutionaalista. Tässä ei ole kyse vain mistään oudosta ’sniperista’, joka nauraa kun ampuu nuoren polvillaan olevan palestiinalainen. Israel käyttää järjestelmällistä hierarkkista murhakoneistoa, jonka tarkoituksena on ylläpitää maan alkuperäiskansojen sortoa ilman mitään rajoittunutta ajanjaksoa.

   Sionistien unesta huolimatta juutalaisten valtiota ei rakasteta naapurimaissa. Se ei ole rakasteta muuallakaan maailmassa. Itse asiassa Israelin toimet herättävät maailmanlaajuista vastenmielisyyttä. Sen sijaan, että ratkaistaisiin juutalaisten ongelma, sionismi on siirtänyt ongelman Palestiinaan ja vahvistanut ne oireet, jotka se vannoi poistavansa.

   Totuus voi olla häiritsevä; riippumatta siitä, kuinka paljon yrität tukahduttaa sen, totuus onnistuu tulemaan esiin. Niinpä on mahdotonta ymmärtää juutalaisten kärsimyksen historiaa ottamatta huomioon juutalaisen valtion kauhistuttavia toimia. Israelilaista politiikkaa ohjaa toisen täydellinen tuhoaminen. Israelin sotilasoperaatio Gazassa on yksinkertaisesti oikeus tappaa. Toivoisi, että valtio, joka kutsuu itseään juutalaisvaltioksi, olisi enemmän varuillaan liiallisen voiman käytön kanssa.

   Kaiken tämän perusteella uskon, että tänään ja jatkossa Israel tullaan muistamaan juutalaisen historian pimeimpänä kappaleena.

   ”Zionism promised to solve the Jewish problem. It vowed to fix Diaspora Jews by means of a ‘homecoming,’ to make the Jews loved, empathic, bond them to the soil; in essence, to make them ‘people like all other people.’
   The horrific scenes flooding in from Gaza today demonstrate that Zionism failed miserably. The Jewish State is an embarrassment to its original humanist endeavour and to humanity in general.
   Just today, at least 43 Palestinian protestors have been killed and 2,200 wounded by Israeli troops at the Gaza border. Some reports suggest that half of the injuries were caused by live ammunition. This is devastating news. The criminality of Israel is institutional. This is not about one odd sniper who laughs as he shoots a young Palestinian in the knee, crippling him for life. Israel is displaying a systematic hierarchic murderous apparatus designed to sustain the oppression of the indigenous people of the land for an unlimited period.
   Despite the Zionist dream, the Jewish state isn’t loved by its neighbours. It isn’t loved by the rest of the world either. In fact Israel’s actions evoke global repulsion. Instead of solving the Jewish problem, Zionism has only relocated the problem and amplified the symptoms it vowed to eliminate.
   Truth can be a disturbing notion; no matter how much you try to suppress it, truth manages to come out. Accordingly, it is impossible to grasp the history of Jewish suffering without taking into consideration the atrocious actions of the Jewish state. As it happens, Israeli politics is driven by a complete dismissal of the other. The Israeli military operation in Gaza is simply a license to murder. One would hope that a state that names itself the Jewish State would be slightly more vigilant with its excessive use of power.
   By now I believe that Israel is going to be remembered as the darkest chapter in Jewish history and beyond.

   https://www.gilad.co.uk/writings/2018/5/14/jewish-past-vs-jewish-state

   Benjamin Netanyahu sanoo Israelin velvollisuutena olevan ”puolustaa rajojaan”, kun kymmenet mielenosoittajat kuolevat Gazan verisimmän päivän aikana sitten vuoden 2014 sodan
   Netanyahu sanoi maanantain olevan ”loistava päivä”. ”Muista tämä hetki. Tämä on historiaa. Presidentti Trump, tunnistamalla historian, olet tehnyt historiaa ”, hän sanoi ylistäen.
   Yhdysvaltain presidentin tytär, Ivanka Trump, juhlisti avaamista taputtaen ja hurraten amerikkalaisten ja israelilaisten VIP-jäsenten kera.
   Maanantain ampumatulokset nostivat kuolemantapaukset 100:aan ja tekivät siitä verisimmän päivän vuoden 2014 sodan jälkeen.
   Benjamin Netanyahu says Israel obliged to ‘defend its borders’ after dozens of protesters die during Gaza’s bloodiest day since 2014 war
   Netanyahu said Monday was a “glorious day”. “Remember this moment. This is history. President Trump, by recognising history you have made history,” he said to applause.
   The US president’s daughter, Ivanka Trump, celebrated the opening to clapping and cheering from American and Israeli VIPs.
   Monday’s shootings raised the total deaths close to 100 and made it the bloodiest day in the coastal enclave since the 2014 war.
   https://www.theguardian.com/world/2018/may/14/israel-tells-palestinians-they-are-risking-lives-in-us-embassy-protests
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170155

   Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat