Vaihtoehtoiset syöpähoidot eivät toimi? 7 yleisintä virhettä

Valtavirtalääketiede selittää asiat aina parhain päin kun syöpähoidot eivät tehoa. Aina voidaan väittää että potilas kuoli syöpään, ei kemoterapiahoitoihin tai sädehoidon aiheuttamiin vaurioihin.

Vaikka tavanomaisten hoitojen tehokkuus on usein kyseenalainen, asiat osataan muotoilla parhain päin käyttämällä sanallista ja tilastollista kikkailua. Näin luodaan mielikuva siitä, että heidän käyttämänsä menetelmät ovat kaikesta huolimatta parasta mitä on tarjolla.

Toisaalta vaihtoehtohoitoihin turvautuvilla on huomattavasti korkeampi todennäköisyys selviytyä syövästä ilman sivuoireita tai haittavaikutuksia.

Tästä huolimatta toisinaan vaihtoehtohoitojen selviytymisaste voi pudota 80 prosentin paremmalta puolelta 50 prosenttiin tai sen alapuolelle. Nyt kerron miksi.

Vältä näitä virheitä kun sinulla havaitaan syöpä

1. Teet nopeita ratkaisuja. Olipa kyseessä mikä syöpä tahansa, potilaita painostetaan aloittamaan hoidot välittömästi tai muuten he kuolevat pian. Kaikkia syöpiä, kuten haimasyöpää, valtavirtainen lääketiede ei edes kykene parantamaan. Miksi siis kiirehtiä?

Luonnollisten menetelmien teho kärsii merkittävästi valtavirtaonkologien rajuista hoidoista. Perehdy asiaan ajan kanssa ja valitse juuri sinulle sopiva hoitomuoto. Mikäli et tiedä mistä aloittaa tai mitä vaihtoehtoja on tarjolla, kokeile Cancer Tutorin neuvoja.1

2. Et muuta ruokailutottumuksiasi. Kaikkien prosessoitujen ruokien ja juomien nauttiminen tulisi lopettaa kokonaan. Ruuan tulee olla luomua. Myös lihan syöntiä tulisi välttää, erityisesti punaisen ja prosessoidun lihan. Puhdistettu sokeri ja hiilihydraatit ovat parasta mahdollista ruokaa syöpäsoluille.2

Haima tuottaa proteolyyttisiä entsyymejä, jotka pilkkovat eläinproteiineja, mutta myös syöpäsoluja. Miksi siis haaskata ne eläinten lihaan, joka on täynnä myrkkyjä tehotuotannon jäljiltä?

3. Käytät vain yhtä menetelmää. Cancer Tutor suosittelee noudattamaan kolmea menetelmää (johon kuuluu asianmukainen ruokavalio), ellet käytä luonnonhoitoihin erikoistuneen klinikan palveluja. Näitä ovat esimerkiksi Gerson Clinic, Bio-Medical Clinic tai vastaavat Meksikossa ja Euroopassa. Toiset voivat pärjätä yhden menetelmän avulla, mikäli noudattavat syövälle epäsuotuisaa ruokavaliota.

4. Et noudata ruokavaliota täsmällisesti. Budwigin dieetin yhteydessä ei tule nauttia amygdaliinia, jota voidaan sellaisenaan käyttää hoidossa. Sen sijaan luontainen amygdaliini sallitaan, jota saa aprikoosin siemenistä. Budwigin dieetillä tulisi noudattaa asianmukaista ohjeistusta.3

Oleskellessaan Ranskassa Max Gerson oli ihmeissään miksi hoidot eivät näyttäneen toimivan osalla potilaista. Hän sai selville että eräs avustaja salakuljetti leivoksia, jotka sisältävät runsaasti sokeria ja käsiteltyjä hiilihydraatteja. Niiden vuoksi ravitsemukseen perustuva hoitomuoto epäonnistui.

Erään henkilön isä sairasti syöpää, ja hänelle suositeltiin Essiac-teetä. Hän kertoi kokeilleensa sitä, mutta sillä ei ollut vaikutusta. Ei tietenkään, hän ei muuttanut ruokailutottumuksiaan ja käytti kaupallista Essiac-teetä, jolla ei ole minkäänlaista vaikutusta. Vain muutamat verkkosivut myyvät korkealaatuisia yrttejä, joista voit valmistaa Essiac-teetä itse.

5. Et puhdista elimistöäsi riittävän usein. Luomukasvisruokavalio ja mehudieetit auttavat puhdistuksessa. Toisille soveltuu paremmin muut puhdistusmenetelmät. Kuolleet syöpäsolut myrkyttävät elimistöä ja rasittavat maksaa.

Gersonin terapiassa suoli huuhdellaan kahvilla, millä on maksaa puhdistava vaikutus. Tri Nicholas Gonzalezin käyttää hieman muutettua versiota menestyksekkäästä tri William Kelleyn menetelmästä.

6. Erilaisten hoitomuotojen sekoittaminen. Kannabisöljyä käyttävät syöpäpotilaat syyllistyvät usein tähän. Kannabiksen vaikuttavia ainesosia pidetään patenttiratkaisuna eikä ruokavalioon tehdä muutoksia. Runsaasti sokeria sisältävästä roskaruoasta ei luovuta. Kohta iskeekin paniikki ja aloitetaan kemoterapia ja sädehoidot ja käytetään samalla kannabisöljyä.

7. Sivuutetaan mielen ja tunne-elämän vaikutus. Vaihtoehtoisia syöpähoitoja Meksikossa tutkivat journalistit ja potilaat ovat usein ihmeissään toverillisesta ja rentoutuneesta ilmapiiristä. Ilosta ja huumorista on apua.

Menetykset, tunne-elämän häiriöt, stressi ja mielipaha voivat edesauttaa kehon happamoitumista, mikä on johtanut syövän kehittymiseen. Sen vuoksi näistä tulee päästä eroon. On olemassa syöpähoidon muotoja, jotka keskittyvät näihin ongelmiin.4

 

Lähde: Natural News

Lue myös:

Aprikoosin siemenet tappavat syöpäsoluja ilman sivuvaikutuksia
Syöpä kuriin intiaaniteellä
Syöpäseulonnat ja -hoidot voivat laajentaa kasvaimia

1 kommentti

  1. Hyvä artikkeli aiheesta! Vaihtoehtoisissakin syöpähoidoissa voidaan mennä täysin metsään! Kun luotetaan vain ja ainoastaan yhteen hoitokeinoon ja ajatellaan, että se hoitaa syövän pois ikään kuin lääke. Kyllä ihmisen itsensäkin tarvitsee tehdä muutoksia elämäntapoihinsa, korjata ruokavalionsa, yrittää löytää itsensä ja positiivisen suhtautumisen elämään ja myötätunnon itseään kohtaan. Syöpäkinhän on yksi kehon keino yrittää pysäyttää ihmistä ja muuttaa tämän elämän suuntaa, yrittää herätellä näkemään itsensä ja oma hyvänsä. Ehkei ilman tätä muutosta olekaan mahdollista parantua, oli sitten kyseessä mikä hoito tahansa!
    E-vitamiinilla on muuten kans todettu olevan hyviä tuloksia syövän hoidossa:http://www.mynewsdesk.com/fi/tuomas-luukkonen/news/voiko-vitamiineilla-hoitaa-syoepaeae-149108

    Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat