Vaikuttavatko lääkkeet sukupuoli-identiteettiin?

Magneettimedia uudelleenjulkaisee Elämä käsissämme –blogin käännöksen. Tekstin joitain sanamuotoja on muutettu.

Nykyään meillä on riesanamme tauteja ja sairauksia, jotka olivat aiemmin tuntemattomia. Ja monia tauteja ja sairauksia, jotka on tunnettu vuosituhansien ajan ja jotka ovat nyt tulleet vaikeammiksi ja yleisemmiksi. Olen sanonut monesti, että farmaseuttiset lääkkeet ovat olleet suurin syy tähän yleisen terveydentilan heikkenemiseen, ja kirjoittamani e-kirja DIE’s – the Disease Inducing Effects of Pharmaceutical Drugs tarjoaa runsaasti tietoa, joka tukee tätä olettamusta. Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että nämä lääkkeet vahingoittavat myös sukupuoli-identiteettiämme.

Nettisivusto ’RxISK’ on vapaa ja riippumaton lääketurvallisuussivusto, joka auttaa vertaamaan farmaseuttisten lääkkeitten hyötyjä niiden mahdollisiin haittoihin. Sivusto on tärkeä, sillä se esittää tärkeän huomion.

”Kaikilla lääkkeillä on haittavaikutuksia, mutta usein ihmiset eivät yhdistä kokemaansa lääkkeen käytön aloittamiseen, lopettamiseen tai siihen kun he muuttavat annosta. RxISK tarjoaa vapaan pääsyn informaatioon ja tietoon sekä auttaa arvioimaan, onko lääkkeillä ja haittavaikutuksilla yhteys toisiinsa.”

Lokakuussa 2014 RxISK julkaisi artikkelin: ”Asexuality: a curious parallel”. Siinä kiinnitettiin huomiota viimeisten kahden vuosikymmenen aikana tapahtuneeseen ´räjähdysmäiseen´ lapsille määrättyjen antidepressanttien, antisykoottisten ja piristävien lääkkeiden reseptimäärien kasvuun, ja myöskin ´dramaattiseen´ kasvuun niiden lasten lukumäärässä, jotka altistuivat näille lääkkeille ennen syntymäänsä. Artikkelissa osoitettiin, että SSRI-antidepressantit aiheuttivat syntymävikoja, ja ne yhdistettiin autismin spektrin sairauksiin. Siinä todettiin, että SSRI-lääkkeillä oli ”perustavanlaatuinen vaikutus aivokemiaan jopa yhden ainoan annoksen jälkeen”, ja että potilaat, jo ensimmäisen annoksen saatuaan, ”tulevat tietoisiksi jonkinasteisesta sukupuolialueen herkkyyden vähenemisestä 30 minuuttia annoksen ottamisesta, ja että ”Jos odottava äiti ottaa SSRI-lääkettä, niin sitä ottaa myös hänen syntymätön lapsensakin”. Artikkelissa myös mainittiin, että kaikki äidin ottamat antidepressantit siirtyvät myös lapseen äidin rintamaidosta.

Tosiaankin, artikkeli määrittelee uuden sairauden, jota kutsutaan SSRI:n aiheuttamaksi seksuaaliseksi toimintahäiriöksi (PSSD), ja viittaa useisiin RxISK:ssa julkaistuihin artikkeleihin, joissa tutkittiin 120 tapausta, joilla oli pysyvä seksuaalinen toimintahäiriö. Kuten RxISK kirjoitti:

”Kun otetaan huomioon se, mitä jo nyt tiedämme pysyvistä seksuaalisuusongelmista joita SSRI-lääkkeet ovat aiheuttaneet, on perusteltua pohtia sitä kuinka syntymää edeltävä tai lapsuudenaikainen altistuminen vaikuttaa henkilön kehitykseen tai toimintaan pitkällä aikavälillä. Ainoatakaan tutkimusta ei ole koskaan tehty siitä, onko psykotrooppisille lääkkeille joko suoraan tai raskauden aikana altistuneet lapset kasvaneet seksuaalisuudeltaan normaaleiksi.”

Äskettäin RxISK julkaisi aiheesta kaksi jatkoartikkelia: Asexuality, Transgender and SSRI’s; 31.10. 2016 sekä Transgender, Asexuality and SSRIs; 7.11. 2016. Nämä molemmat nostavat esiin yhteyden SSRI-antidepressanttilääkkeiden ja sukupuoli-identiteettiongelmaisten lasten välillä. Niinkään artikkelit itsessään eivät ole mielenkiintoisia vaan ne kommentit, joita ne ovat herättäneet lukijoissa. Ne ovat lausuntoja yksilöiltä, jotka ovat kokeneet tai todistaneet seksuaalisia seuraamuksia, joita on ilmennyt farmaseuttisten lääkitysten käytön seurauksena.

Jos näyttö SSRI-lääkkeitten ja sukupuoli-identiteetin / transseksuaalisuuden välisestä yhteydestä osoittautuu selkeämmäksi, kuten on viimeisen vuosien aikana osoittautunut, nousee esille aivan uusi ongelma; ei niinkään sukupuoli-identiteetin ja lääkkeiden välinen yhteys, vaan se että lääketeollisuus kieltää minkäänlaista yhteyttä olevankaan, ja ettei tavanomainen lääketiede tee asialle yhtään mitään.

  • Meille väitetään, että aina on ollut transsukupuolisia lapsia, ja nykyaika eroaa vain siinä että nyt he tulevat ´ulos kaapista´.
  • Sukupuoli-identiteettiongelmista kertovien lausunnot sivuutetaan ’riittämättömänä’ tai ’epätieteellisenä’.
  • Lääketeollisuus teettää uusia uusia ’tieteellisiä’ tutkimuksia, joissa havaitaan ettei aseksuaalisuuden ja lääkkeiden välillä ole yhteyttä.
  • Eikä media tietenkään mainitse sanallakaan koko asiaa.

Viimeinen vaihe näyttää jo alkaneen. RxISK huomautti, että Wikipedia (farmaseuttisen lääketeollisuuden paras ystävä eikä sellainen nettisivusto, jota kannattaisi pitää luotettavana terveysasioissa) on poistanut PSSD-sivunsa. RxISK sanoo, että he palauttivat sen, mutta itse en löytänyt sitä tänään (18.1.2017), joten ehkä sekin on poistettu. Se kuitenkin löytyy täältä, RxISK:n verkkosivuilta.

Yhteensattuma tai ei, homeopaattinen yhteisö on yrittänyt lisätä järkevän artikkelin Wikipediaan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Wikipedian omistaja on ilmeisesti jääräpäisen homeopatiavastainen. Se siitä informaation ja tiedon ”ensyklopediasta”!

Joten, kun näyttöä farmaseuttisten lääkkeiden ja sukupuoli-identiteettiongelmien välisestä yhteydestä alkaa olla kiistämättömän paljon, lääketeollisuuden ja sen ystävien ja liittolaisten on alettava pimittämään tietoa urakalla. RxISK tekee korvaamattoman arvokasta työtä tämän ja muiden aiheiden parissa. He kuitenkin taistelevat sellaista erittäin mahtavaa ja vaikutusvaltaista voimaa vastaan, jonka voima ja vaikutusvalta riippuu mahdollisuudesta myydä lääkkeitä, riippumatta siitä minkälaista haittaa he aiheuttavat potilaille, tai, kuten näyttäisi, koko ihmisrodun tulevaisuudelle!

 

Alkuperäinen käännös julkaistu Elämä käsissämme –blogissa.

Lue myös:

Omituisia kuolemantapauksia: murhauttaako lääketeollisuus toisinajattelijoita?
Video: Lääketeollisuus on pahempi kuin mafia!
Vankilaan! Lääketeollisuus kiristää otettaan myös vaihtoehtoisia hoitoja käyttävistä lääkäreistä
Lääketeollisuus selviää murhastakin
Lääketeollisuus valvoo itse itseään

2 kommenttia

  1. Vaikuttaako lääkkeet sukupuoli – identiteettiin? Tässä taas yksi esimerkki ja lukuisten muidenkin ”lääkkeiden” aiheuttamista järjettömistä haittavaikutuksista. Kyllä se näköjään niin on ettei ”lääketeollisuus” todellakaan millääntavalla ole täysijärkisten käsissä, sillä ei normaalijärjellä ajatteleva ihminen ei edes eläinihminen voi vahingoittaa kenenkään terveyttä omassa rahanhimossa niinkuin ”lääketeollisuus” sitä tekee ja kansa palvoo ”myrkyttäjiään” suurella kiitollisuudella. Kyllä se on joku muu kun antaa niitä henkeä pelastavia toimenpiteitä aina silloin/tällöin, ensiapu on paras apu tässäkin asiassa, ne ihmiset tekevät todella hienoa työtä pelastaessaan ihmisiä melkeimpä kuolemanporteilta, siitä suuri kiitos asianomaisille. Lääketeollisuus valmistaa lääkkeitään vain lievittääkseen sairauksia näennäisesti ja saattaa aiheuttaa samalla lääkkeistä aiheuttamiensa lisäsairauksien ilmenemistä tarkoituksen mukaisesti joillekin tai jokaiselle jotakin haittavaikutuksia. Lääketeollisuus on ovelaakin ovelampi ”kaasutuslaitos”joka ajaa vain ja ainoastaan omia etujaan. ”lääkkeissä” ei tarvita mitään ylimääräisiä aineita ainoastaan vaikuttava aine ja tarvittaessa lääkkeen kuljetukseen oikeaan paikkaan kuljettava tuote esim. DMSO:ta tai joku muu vähemmän haittoja aiheuttava aine jne.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Tämä aihe on eskaloitava. Lääketeollisuus ja psykiatrit tekevät valheillaan isoa tuhoa ihmisille. Olen itse yksi uhreista.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat