Valtamedia Purran suosijana: Purran valinta pj:ksi edistäisi negatiivistä globalisaatiota

Globaalin valtaeliitin äänitorvena oleva Suomen valtamedia haluaa kantaa kortensa kekoon perussuomalaisen puolueen lunastamiseksi ylikansallisen uusliberalistisen agendan edistäjäksi. Tämä valtamedioiden agenda ilmenee esimerkiksi Ylen toiminnassa ja uutisoinnissa, jonka mukaan Yle oli lähettänyt kyselyn 150 perussuomalaiselle vaikuttajalle, joista 92 vastasi. Kysely liittyi PS:n puheenjohtajan valintaan. 

Ylen kyselyyn vastanneista perussuomalaisista vaikuttajista ilmoitetaan eniten saaneen kannatusta Riikka Purra 65 prosentin kannatusluvulla PS:n uudeksi puheenjohtajaksi. 

Ylen mukaan toiseksi eniten kannatusta sai Sakari Puisto ja kolmanneksi eniten kannatusta kyselyssä saivat Juho Eerola sekä Wilhelm Junnila. 

 

Purra puree kipeästi 

Erittäin asenteellisesti ja negatiivisen globalisaation sekä Brysselin linjaa mukaillen Yle ei sanallakaan mainitse perussuomalaisten puheenjohtaja kisaan osallistuvasta Ossi Tiihosesta yhtään mitään, vaikka on varmaa, että Tiihosella  on kannatusta perussuomalaisten joukossa. 

Ossi Tiihonen haluaa edistää Suomen eroa Euroopan unionista ja eurosta ja vastustaa mahdollista Suomen NATO-jäsenyyttä. Lisäksi hän vastustaa ilmasto- ja koronahuijausta. Mikäli Ossi valittaisiin PS:n puheenjohtajaksi, olisi hänellä mahdollisuus muuttaa perussuomalaisten linjaa isänmaalliseksi suomalaisen kansakunnan etujen valvojaksi. 

Valtamedia haluaa edistää mainostamalla Riikka Purraa perussuomalaisten puheenjohtaja kisan vahvimpana ehdokkaan. Tämä tapahtuu siksi, että Purran johdolla perussuomalaisista muodostuisi negatiivista globalisaatiota syleilevä puolue ja lisäksi hallituspuolue yhdessä kokoomuksen sekä kenties keskustan kanssa. 

Täten perussuomalaisista muodostuisi EU:n liittovaltio hanketta ja samalla Uutta Maailmanjärjestystä ajava puolue. 

Riikka Purran valinta perussuomalaisten puheenjohtajaksi ei olisi onnettomuus vain perussuomalaisille, vaan se vähentäisi Brysselin ja negatiivisen globalisaation vastaista poliittista voimaa. 

Halla-aho on globaalin valtaeliitin asialla, ja sitähän on ollut myös toimiessaan PS:n puheenjohtajana. Selvää on, että hän haluaa luovuttaa puheenjohtajuuden sellaiselle, joka on myös kasvottoman ylikansallisen finanssityrannian edunvalvoja Suomessa. Purra näyttää siihen rooliin sopivalta myös globalistien kannalta.     

                    

Toimittajan kommentti

Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja valitaan elokuun puolivälissä Seinäjoen puoluekokouksessa.  

Kaikilla Perussuomalaisen puolueen jäsenillä on mahdollisuus äänestää enemmistöpäätöksellä pidettävässä  puoluekokouksessa Seinäjoella 14.8. Kannattaa mennä äänestämään.  

Ossi Tiihonen.

Ossi Tiihonen pystyisi Halla-ahon jäljiltä muuttamaan puolueen suhdetta “koronakriisiin” terveellisemmäksi ja realistisemmaksi. Ossi Tiihonen voisi yrittää vaikuttaa siihen, että irrottautuisimme Euroopan unionin jäsenyydestä (Suomi ei ole edes EU:n laillinen jäsen), eroamiseksi euroalueen talous- ja rahaliitosta (EMU) eli eurosta, isäntäsopimuksen mitätöimistä ja NATO-jäsenyyden välttämistä. Perussuomalaisen puolueen linjan muutoksella voitaisiin ajatella vaikuttavan siihen, että Suomessa saataisiin itsenäinen talouspolitiikkaan, tällöin valtiolla olisi keskuspankki ja oikeus luoda itse velatonta omaa rahaa (Suomen markka), jota se käyttäisi korottomasti investointeihin. 

Perussuomalaisella puolueella olisi sopivan johdon linjauksella potentiaalia taistella merkittävästi Suomen itsenäistymiseksi eli ilmoittamiseksi, että Suomi ei ole enää laittomaan EU-jäsenyyteen ja euroon sidottu ja irtisanoutuisi isäntämaasopimuksesta sekä loitontuisi NATOn läheisyydestä. Tähän voisi Ossi Tiihonen vaikuttaa perussuomalaisten puheenjohtajana tuntuvasti.   

Maailman talousfoorumin perustaja Klaus Schwab antaa kirjassaan Great Reset, selvän viittauksen siitä millaiseksi maailma tulee muodostumaan muiden muassa Davosin agendan mukaisessa WEF:n järjestelyihin sisällytetyssä The Great Reset –operaatiossa.   

Klaus Schwabilla on lempilapsi, nimittäin neljäs teollinen vallankumous (Fourth Industrial Revolution, 4IR). Käytännössä tämä tarkoittaa digitalisoimista, robotisoimista, automaatiota ja totaalisen kontrollin ulottamista ihmisten kaikkeen elämään ja myös ajatuksiin. Tämä tarkoittaisi sitä, että tulevaisuudessa ei olisi enää Suomea, eikä suomalaisia, suomalaisesta etniskulttuurellisesta traditiosta puhumattakaan. Suomi olisi silloin maailman talousmahtien riiston kohteena oleva Euroopan unionin liittovaltion periferiaan kuuluva pohjoinen maakunta. 

Suomi ei voi pelastua ilman vallankumousta, jonka yksi ilmeisesti tärkeimmistä alueista on oikeustaistelu, johon jokainen voi halutessaan osallistua. Ystävällisesti pyydetään siis lähettämään tutkintapyynnön jäljempänä mainitun linkin kautta koskien suomalaisten poliittisten johtajien osallisuudesta mahdollisiin petoksiin ja rikoksiin EU:n liittymisessä, euroon siirtymisessä, elvytyspakettipetkutuksesta jne.: (Elvytyskusetus ja tutkintapyynnöt).   

Markku Juutinen 

Lähteet 

Ylen kysely perussuomalaisten vaikuttajille: Riikka Purra ylivoimainen suosikki uudeksi puheenjohtajaksi | Yle Uutiset | yle.fi 

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org)    

002021TFSCRothGreatReset2021.pdf 

3 kommenttia

 1. PÄÄMINISTERIAINESTA
  Kehotan jokaista perussuomalaista katsomaan oheisen videon (https://www.youtube.com/watch?v=K7a8DzcnmyU ,jossa Juha Korhonen haastattelee perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivää Ossi Tiihosta. Siinä puhuu mies, joka tietää ja ymmärtää. Parempaa puheenjohtajaa eivät perussuomalaiset voi saada. Ossin vahvuutta pelätään globalistien keskuudessa. Sen tähden valtamedia yrittää unohtaa hänet kokonaan eikä edes mainitse häntä ehdokkaana. Entisenä Mensan älykkyystutkijana voin kertoa, että Ossi on poikkeavan älykäs mies, josta olisi myös itsenäisen Suomen pääministeriksi. Ossi edustaa sitä nousevaa uutta älymystöä, joka on tehnyt itsensä tunnetuksi lähinnä koronahuijauksen vastustamisessa. Kun aika on kriittinen, nostaa Kaitselmus uusia kykyjä areenalle. Isänmaamme on suuressa vaarassa, ja isänmaata ohjaa tällä hetkellä saatanalliset voimat, mitä edustaa Maailman Talousfoorumi (WEF), joka tähtää kansallisvaltioden tuhoon ja uuden diktatuurin pystyttämiseen ja jota Suomessa edustaa poliittinen johtomme, mm. Sanna Marin, joka on mukana WEF:n koulutusohjelmassa. Tämän vuoksi olisi äärimmäisen tärkeää saada perussuomalaisten politiikka käännetyksi isänmaalliseen suuntaan. Riikka Purra edustaa globalismia ja näin ollen jatkaisi EU:n valtaa ja Suomen tuhoa, mutta Ossi Tiihonen olisi kova pala globalisteille ja veisi Suomen irti EU:sta ja emusta sekä lopettaisi korona- ja ilmastohuijauksen. Hyvä Ossi! Nyt kun vielä saataisiin Janna Kavonius oikeuskansleriksi tai oikeusministeriksi, niin voisi huokaista helpotuksesta, sillä Suomen suunta olisi oikea eli kohti totuutta. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 2. Halla-Aho otti hatkat kriittisellä hetkellä. Ei mitään Purria nuolemaan EU:n persettä vaan oikeasti kansallismielinen vaihtoehto.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Diippareita edustava globo Purra ulos koko puolueesta! Peukkuja Ossille, älä anna ton akan puhua sun päälle puheenjohtajapaneelissa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat