Valtamedia sensuroi uutiset kristittyjen vainosta Syyriassa

Mitä valtamedia tekisi, jos jossain ryhdyttäisiin ristiinnaulitsemaan juutalaisia heidän syntyperänsä vuoksi? Kohu olisi maailmanlaajuinen ja se koskisi median lisäksi niin politiikkaa kuin liike-elämääkin. Syyriassa ristiinnaulitaan kristittyjä, mutta media ei pukahda sanaakaan.

Olemme kirjoittaneet paljon Syyrian sodasta ja sen aluepoliittisista taustoista. Sionistit, Yhdysvallat ja muut länsimaat tukevat hallitusta vastaan taistelevia islamistiterroristeja, sillä Israelille Syyrian nykyhallitus on vaarallisempi vihollinen kuin maahanmuuttajarikollisista koottu äärijihadistien muukalaislegioona.

Länsimaisten veronmaksajien varoja haaskataan siis ääri-islamistien aseistamiseen, jotta Israelilla olisi mahdollisimman lokoisat oltavat. Syyrian siviilit pelkäävät ääri-islamisteja, sillä nämä ovat tunnettuja raakuudestaan. Sionistien rahoittamat joukot ovat esimerkiksi teurastaneet siviilejä syytettyään näitä ”noituudesta” ja ”kerettiläisyydestä”.


Video: Sionistit tahtovat näiden miesten ”vapauttavan” Syyrian.

Usein uhreja ovat ”harhaoppiset” muslimit ja hallituksen sotilaat, mutta erityisen kiihkeästi ääri-islamistit vihaavat kristittyjä. Kristittyjen päitä on leikattu irti ja heitä on ristiinnaulittu. Monesti uhrit ovat vasta pieniä lapsia. Terroristit ovat repineet sikiöitä äitien vatsoista ja ripustaneet ne puihin. Maalulan kylässä kristityt nunnat joutuivat katsomaan, kun sionistien rahoittamat kapinalliset pelasivat jalkapalloa teloittamiensa naisten ja lasten irti leikatuilla päillä. Yhdysvallat, joka väittää olevansa kristittyjen arvojen esitaistelija, kuitenkin jatkaa terroristien aseistamista ja veritekojen oikeuttamista. USA on vain ja ainoastaan juutalaisten arvojen esitaistelija.

Israelin vihaama Hizbollah on ottanut tehtäväkseen Syyrian vähemmistökansojen, kuten kristittyjen suojelun.
Israelin vihaama Hizbollah suojelee Syyrian vähemmistökansoja, kuten kristittyjä.

Damaskoslaisen kristityn koulun entinen rehtori sisar Raghida kertoi hiljattain haastattelussa, että Syyria oli ennen uskonnollisen suvaitsevaisuuden symboli. Nyt pelin henki on kapinallisten valloittamilla alueilla ”islam tai kuolema”. Syyrian tilanteesta uutisoidaan päivittäin, mutta aina kapinallisille positiivisessa hengessä. Kapinallisten silmittömästä raakuudesta ei kirjoiteta länsimaissa juuri mitään. Ainut syy tälle voi olla se, että suuret tiedotusvälineet ovat Syyrian hallitusta vihaavien sionistien omistuksessa.

Kristittyjä on ristiinnaulinnut muun muassa ”al-Qaidaan” liitetty ISIL-järjestö. ”Al-Qaidaa” pidetään länsimaiden valtamediassa Yhdysvaltojen ja sionistien pahimpana vihollisena. On kuitenkin outoa, ettei ”al-Qaida” tee koskaan iskuja Israelia vastaan. Järjestö onkin mitä todennäköisimmin länsimaisten tiedustelupalvelujen luoma ase Lähi-idän vahvoja ja itsenäisiä valtioita, kuten Syyriaa, vastaan.

Lähde: The Daily Sheeple

1 kommentti

 1. Gospelartisti Ida Bois julkaisi keskiviikkona 1.4. kenties vuoden puhuttelevimman biisin. Uutukainen kappale kertoo ISIS-järjestön vainoamista kristityistä.

  Nassara (Vain säälistä vapisen) syntyi artisti Ida Boisin pohtiessa, miksi ISIS-järjestö haluaa tuhota Nassaraksi kutsutun ikivanhan irakilaisen kristillisen yhteisön viimeiseen mieheen ja naiseen.

  Uusi kappale kertoo karusti ja kaunistelematta siitä, miten ISIS-järjestö vainoaa kristittyjä. Lohduttomien säkeistöjen sanoitus kuvailee, miten kristittyjä haetaan kotoaan pahoinpideltäviksi ja surmattaviksi. Kertosäe kuitenkin muistuttaa, että sielua ei voi viedä, sillä se kuuluu jo Jeesukselle: ”Ota mitä vaan vaikka ruumiini / sieluni kuuluu toiselle. / Leikkaa paloiksi tai polta poroksi / sieluni palaa toiselle. / Sinua pelkää en / vain säälistä vapisen.” Vastaus vihaan ei ole viha vaan sääli.

  Ida Bois – Nassara (Vain Säälistä Vapisen)

  https://youtu.be/XHQfg_mhGUA

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat