Valtamedian vaikutus äänestäjien manipuloinnissa; miksi Niinistön piti päästä jatkoon?

Sauli Niinistö valittiin presidentiksi toiselle kaudelleen lähes 63 prosentin vaalivoitollaan. Miksi kyseinen vanhus piti kuin kohtalon pakottamana ujuttaa jatkoille? Onko tässäkin tyytyminen ”demokraattiseen” päätökseen ja odottaako Suomea lähitulevaisuudessa katastrofaaliset muutokset?

 

Mitä Niinistön vaalivoitto kertoo?

Niinistön vaalivoitto on virittänyt epäilyjä jopa vaalivilpistä, joka voi hyvinkin olla yksi mahdollisuus Suomen korruptoituneessa järjestelmässä. Vaalivilpin aukoton todistaminen on kuitenkin vaikeaa, joten emme tuhlaa siihen enempää palstatilaa.

Sitä vastoin näytämme esimerkit äänestäjien tietoisesta harhauttamisesta globaalin eliitin hallitseman ja osin verorahoilla ylläpitämän valtavirtamedian kautta. Sanonta se, joka hallitsee mediaa, hallitsee kansaa, näyttää pitävän paikkansa.

Tulee muistaa, että pohjoismaiden voimakkaimmat mediayhtiöt ovat järjestään sionistitaustaisia – esimerkkeinä Erkon suvun Sanoma sekä Bonnierin ja Hjörnen mediaimperiumit.

Osallistujia saapumassa vuoden 2013 Bilderberg-kokoukseen Britannian Watfordiin.
Osallistujia saapumassa vuoden 2013 Bilderberg-kokoukseen Britannian Watfordiin.

Ilman salaliittoteoreetikon syytöksiä voidaan sanoa, että myös verovaroin kustannettu Yleisradio Oy, joka on Suomen eduskunnan alaisuudessa toimiva valtakunnallinen julkisen palvelun yleisradiotoimintaa harjoittava viestintäyhtiö, on jopa kansainvälisesti harvinaisen lujasti salaseuralaisten ohjaksissa. Ylen korkein johtaja vuorineuvos Kari Neilimo1 on vapaamuurari. Hän on toiminut Suomen vapaamuurarien yhdyskuntasuhteiden suurneuvojana. Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen on myös vapaamuurari. Lisäksi ajankohtaisohjelmia ja A-studiota johtaa vapaamuurari ja Bilderberg-kokouksissa ravannut Atte Jääskeläinen.

Bilderberg-konferenssien yhteydessä tehdään merkittäviä maailmanpoliittisia päätöksiä. Siellä sovittiin muiden muassa päätökset Euroopan integraatiosta. Bilderber-kokoukset ovat vapaamuurareiden eräänlaisia viestintä alustoja. Niin vapaamuurarit että Bilderberg ovat erittäin tehokkaita sionistisen eliitin poliittisia instrumentteja.2

Jos Suomen valtakunnallinen media ja pohjoismaiset mediayhtiöt ovat vahvasti salaseurojen ja sionistien kontrollissa ja lisäksi linkittyvät valtiovaltaan, ei silloin esimerkiksi Niinistön valintaa toiselle kierrokselle tarvitse ihmetellä. Poliittinen hyöty ja tavoitteet ovat siis globalisteille todella merkityksellisiä.

Millä perusteella vaaliehdokas valitaan?

HS-gallubin mukaan kolme kymmenestä valitsee ehdokkaansa puoluekannan perusteella. Tämän lisäksi lähes yhtä merkittävästi ehdokkaat valitaan heidän kannanottojen mukaan. Neljäsosa kansalaisista katsoo tärkeimmäksi perusteeksi ehdokkaan henkilökohtaisia ominaisuuksia, kun taas joka kymmenes äänestäjä kuvaa itseään viimetipan tunnepäättäjäksi.

Ilmeisesti ehdokkaat kuitenkin valitaan siten, että noin 40 prosenttia valitsee valtamedian rummuttaman manipulaation harhauttamana, 20 prosenttia äänestää pelkän tunteen perusteella eli esim., että Lennu-koiran tai vaalivauvan ohjaamana, noin 20 prosenttia puoluekannan mukaan ja loput miettivät puoluekantaa sekä sitä, mikä merkitys äänestämisellä on Suomen itsenäisyyteen ja taloudelliseen suvereniteettiin.

Muutamia esimerkkejä valtamedioiden manipulaatiokampanjasta:

Helsingin Sanomat lyövät kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Uutinen Sauli Niinistön ja Jenni Haukion lapsesta herätti ison reaktion sosiaalisessa mediassa: ” Niinistö saattaa saada presidentin¬vaalien ekalla kierroksella yli 100 prosenttia annetuista äänistä ”.

Sauli Niinistö ja Lennu-koira.
Sauli Niinistö ja Lennu-koira.

Luonnollisesti vaalivauvan lisäksi sionistien valhemedia valjasti koirankin palvelemaan globalistien synkkiä intressejä: ”Presidenttiparin Lennu-koira hurmaa kaikki – tiesitkö tätä tasavallan ykkösterrieristä?” Tässä olisi myös eläinten oikeuksien puolustajille hiukan pohdittavaa. Eihän Lennu-koiralta ole kysytty haluaako se tukea globaalia imperiumia.

Sauli Niinistö esittäytyy viisaan harkitsevaisena suurmoskeija hankkeen suhteen.

Luonnollisesti Niinistö on nuorison asialla ja esimerkkinä: ”Presidentti Niinistö liittyi pipokiekkoilijoiden ketjuun: ’Mentiin moikkaamaan ja kysyttiin, että tuliks jäbä pelaamaan’”

Valta- valhemedia mollasi Paavo Väyrystä

Kun kansainvälisten rahoitusjärjestelmien orjuuteen alistumista, järjetöntä monikulttuurisuutta ja isänmaan petturuutta suosiva Niinistö sai valtavirtamedian ehdottomaksi tuekseen, sai edellä mainittuja asioita vastustava Paavo Väyrynen valtamedian viharyöpytyksen niskaansa. Jos Väyrynen olisi tullut valituksi suomen presidentiksi, ja mikäli hän olisi pitänyt lupauksensa, olisi maalla ollut toivoa itsenäisyydestä ja asemasta puolueettomana valtiona Venäjän naapurina. Tämä kaikki olisi saavutettu ilman veren vuodattamista. Nyt tilanne on toinen ja kansan radikalisoitumiselle ei ole esteitä.

Kuvassa Väyrynen esitetään varjojen takaa ikään kuin jäänteenä Paasikivi - Kekkosen kaudelta.
Kuvassa Väyrynen esitetään varjojen takaa ikään kuin jäänteenä Paasikivi – Kekkosen kaudelta.

Esimerkiksi Uusi Suomi otti pilkkakirveen esille kirjoittaen vaalitaistelun loppusuoralla siitä kuinka ”peli koventunut ja saanut myös härskejä piirteitä. Sekin oli arvattavaa varsinkin siitä päivästä lähtien, kun Väyrynen lähti ja pääsi mukaan. Hän on ensisijaisesti yrittänyt kalastaa kannatusta sieltä, mistä sitä eniten on saatavissa: Niinistön laarista.”

US:n mukaan ”Väyrynen on syyttänyt istuvaa presidenttiä ja entistä valtiovarainministeriä muun muassa siitä, että tämä olisi ajanut Suomen ’perustuslakia rikkoen osaksi euroaluetta’”.

US:n mukaan Ylen esittämät kaksi ”asiantuntijaa” ovat todistaneet Väyrysen väitteet perättömäksi. Näitä väitteitä ei kuitenkaan pystytä todistamaan vääriksi tai oikeiksi valtamedian, kuten Ylen esittämillä asiantuntijoilla. Myös Sauli Niinistön syyllisyys tai syyttömyys tulee käsitellä asiaan kuuluvissa oikeusasteissa, ei valta- eli valhemedioiden palstoilla.

Totuus kuitenkin euroalueeseen liittymisestä on, että Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen väärensivät tai tulkitsivat väärin liittymissopimusta, toimien siten silloisen perustusvaliokunnan näkemyksen vastaisesti.

Väyrysen mukaan Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö myönsivät vuonna 1997, että päätös euroalueeseen liittymisestä tehtiin jo EU-liittymissopimuksen yhteydessä 1994, vaikka perustuslakivaliokunta näki tuolloin asian toisin.

Ylen asiantuntijoiden vastaväitteet:

Tiitinen:

– Minun ymmärtääkseni perustuslakivaliokunnan kanta oli selvä, vaikka se vähän erosi vuoden 1994 kannanotosta. Mutta perustuslakivaliokuntakin voi muuttaa kantaansa, Tiitinen kertoo Ylelle.

Ojanen:

Helsingin yliopiston valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojanen yritti torjua Väyrysen väitteen, lähestymällä väitettä ensisijaisesti EU-oikeuden näkökulmasta.

Ojasen mukaan Euroopan unionin jäsenvaltiolla on vuonna 1992 solmitun Maastrichtin sopimuksen mukaan oikeudellinen velvollisuus osallistua talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen, jos se täyttää kaikki siihen vaadittavat edellytykset.

– Toisin kuin talous- ja rahaliiton ulkopuolelle aikoinaan jääneet Iso-Britannia ja Tanska, Suomi ei tehnyt vuoden 1994 liittymissopimukseen erillisiä varaumia, kuten esimerkiksi pöytäkirjoja, jotka olisivat sulkeneet maan ulos talous- ja rahaliitosta, Ojanen huomauttaa.

Ojasen esitys ei vakuuta, sillä Sauli Niinistö toimi harhauttavasti:

Sauli Niinistö toimi perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana eduskuntakaudella 1991–1995. Valiokunnan puheenjohtajana Niinistö tietoisesti harhautti eduskuntaa ja suomalaisia kirjaamalla valiokunnan viralliseen pöytäkirjaan (PeVL 14/1994):

Valiokunnan saaman selvityksen mukaan Suomen puolelta on jäsenyydestä neuvoteltaessa todettu, että talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen siirtyminen edellyttää valtiosäännön mukaan eduskunnan myötävaikutusta. Tähän viitaten valiokunta katsoo, että liittymissopimus ei vielä voi merkitä sitoutumista osallistua talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen.

Edellä mainitussa Niinistö selvästi toteaa sen, että markasta luopuminen ja euroon siirtyminen ei sisälly Euroopan unionin liittymislaki äänestykseen. Niinistö toiminta oli tällaista, vaikka hän tiesi, että asia oli toisin.

Varautumista tulee vielä mainita se, että erään valiokunnan jäsenen mukaan perustuslakivaliokunnan saamasta selvityksestä ei saanut sellaista käsitystä, että joku varauma olisi annettu vaan valiokunnan enemmistö tulkitsi asian omalla tavallaan.

 

Miksi Niinistö haluttiin jatkoille?

Niinistö on niin arvokas tekijä tietylle kansainväliselle eliitille Suomen ala-ajossa, Venäjä-vihamielisyydessä ja väestön kulttuurisetniselle rampauttamiselle, että hänen piti päästä jatkoajalle.

Aiheesta uutisoi muiden muassa Yleisradio, jonka mukaan Niinistö kutsui kansallismielisyyttä ”tuhoisaksi ideologiaksi, joka täytyy pysäyttää”. Lisäksi Sauli Niinistö on ilmoittanut hyväksyvänsä laittomasti maassa oleskelevien piilottelun – ”Ihmisten suojelu ei ole lain vastaista”, sanoo Niinistö.

Suomalaisia globalisteja.
Suomalaisia globalisteja.

Sauli Niinistö on globaalien pankkiirien ja kasvottomien ylikansallisten sijoittajien lakeijana Suomessa. Niinistö toimii USA-johtoisen Naton agenttina maassamme, jonka jenkkiarmeija on jo miehittänyt repiäkseen entistä suurempaa kuilua Suomen ja Venäjän välille. Tietyt tutkijat ovat päätyneet siihen tulokseen, että nykyisin maailmanpolitiikan ja vallan keskiöt olisivat siirtymässä atlanttiselta akselilta Tyynelle valtamerelle. Toisen maailmansodan jälkeen luodut maailmantalouden ja –politiikan laitokset edustivat yhdysvaltalaisia arvoja toimien USA:n etuvartiona maailmanpolitiikassa.3

Maailma hahmottuisi siten USA-Aasia-akselille, jossa maailmanpolitiikan taloudellinen painopiste siirtyisi Aasiaan, missä Yhdysvaltojen rinnalla merkittävänä operoijina olisivat myös Intia, Kiina ja Japani. Onko tässä kansainvälisessä poliittisessa draamassa jälleen kerran Suomen roolina sijoittua vain pelinappulaksi lännen ja idän valta-asetelmien myrskynsilmässä.

Niinistön kautta globalistit toteuttavat merkittäviä tavoitteitaan, mitkä liittyvät Suomen geopoliittiseen asemaan lännen ja idän välillä. Ilmeisesti tulevien EU:n vapaakauppasopimuksien kautta, tai ilman niitä Suomi lujittaa taloudellisia ja poliittisia suhteitaan entisestään Yhdysvaltojen kanssa ja maasta tulee Naton jäsen, ilman sen ratifiointia.

Gobaalieliitti ei halua Euroopan unionin ajautuvan periferiaan, tästä syystä transatlanttisille suhteille halutaan synnyttää enemmän painoarvoa tulevaisuudessa liittyen näiden ”suhteiden” asemaan kansainvälisessä järjestelmässä. Tästä syystä halutaan Suomeen sellainen valtion päämies, joka vaikutusvallallaan kannattaisi EU:n integraatiota kohti liittovaltiokehitystä. Suomi ei tietenkään yksin tällaisia asioita ratkaise, mutta se olisi esimerkkinä muille EU:n jäsenmaille.

Niinistö on syyttänyt kansaa taantumasta

Yle.fi uutisoinnin mukaan presidentti Sauli Niinistö kuvaili taloudellisten leikkauksien eli poistojen välttämättömyyttä Suomen velkaantuneessa taloudellisessa tilanteessa. Taantumaan ollaan hiljalleen vasta heräilemässä, letkauttaa Niinistö vuonna 2015 Hangon-vierailunsa yhteydessä.4

Taloudellinen taantuma ei johdu kansasta. Suomalaiset eivät ole eläneet yli varojensa. Suomen taloudellisesta kurjistumisesta ja muusta yhteiskunnallisesta tasapainottomuudesta ei voida syyttää esimerkiksi kotimaassa toimivia yrittäjiä, palkansaajia, työttömiä, eläkeläisiä ja lapsiperheitä.

Niinistön täytyy ymmärtää taantuman osittain johtuvan jo vuonna 2008 alkaneesta taloudellisesta matalasuhdanteesta, joka oli seurausta globaalista finanssikriisistä.

Presidentin tulisi olla rehellinen kansaa kohtaan ja irtisanoutua sionistisen eliitin vaikutuspiiristä. Hänen tulisi totuuden mukaisesti julkilausua Suomen taloudelliseen kurjistumisen syyksi virallisen Suomen ja sen poliittisen johdon antautuminen kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden ja globaalin pankkiirieliitin lypsettäväksi, ja että ihmisten tuottamat rikkaudet ja kansallinen varallisuus siirretään ulkomaiseen omistukseen. Lisäksi pakolaisinvaasio kuluttaa hirvittäviä summia rahaa varauksina tulevaan budjettiin.

Tuolloin Niinistö painotti suomalaisilta oikeaa asennoitumista leikkauksien hyväksymiseksi. Hän jopa nimitteli kansalaisia, jotka vastustavat hallituksen nylkyrilinjaa tyhmiksi; jos on eletty yli varojen, niin silloin pitää leikata; murisi Niinistö. Hän ivaili: leikataan mistä tahansa, niin se on aina jonkun mielestä täysin väärä paikka.

Vaino

Isänmaalliset ja kansallismieliset ihmiset tulevat joutumaan entistä suuremman vainon kohteeksi, ei yksistään Suomessa vaan koko Euroopassa. Juutalaisten multimiljonäärien5 värväämä elintasopakolaisten vyörytys Eurooppaan vaatii jatkuvasti suurempia osuuksia varauksina valtion tulevaan budjettiin. Muukalaisinvaasion tarkoituksena on suomalaisen ja laajemmin koko Eurooppalaisen väestön etninen puhdistus, jolloin kantaväestö korvattaisiin poliittisen Lähi-idän populaatiolla. Tässäkin valtion johtaja on vaikutusvaltainen mielipiteenmuokkaaja myös maassamme.

 

Onko demokraattinen järjestelmä enää toimiva?

Hallitusmuodosta puheen ollen, ei yleensä voida sanoa juuri tämän olevan ehdottomasti oikein ja toisaalta, että tuo on absoluuttisesti täysin kelvoton. Tulee huomata, että kehittyneet eli hyvät ja oikeudenmukaiset ihmiset tekevät hyvää tulosta, niin demokratiassa kuin myös esimerkiksi kuningaskunnissa. Mutta näissä molemmissa voivat myös jalostumattomat eli pahat ihmiset saavuttaa hegemonian perin onnettomin yhteiskunnallisin seurauksin. Kuitenkin valtion suvereniteetilla, itsenäisellä talouspolitiikalla, riippumattomalla medialla jne., voidaan edistää yleistä yhteiskunnallista hyvinvointia.

Edistyksellisessä valtiomallissa kansalaisten yhtenäisyys suuntautuu järjestäytyneeseen ponnistukseen yhteisen hyvinvoinnin alttarille. Aivan hyvin voidaan soveltaa kansallissosialismin periaatteita. Siinä elementteinä voidaan soveltaa säätelevää valtiovaltaa, työnarvon antikapitalistista korostusta, tavoitteena rajoittaa plutokratiaa sekä koron ja ulkomaanvelan vaikutusta kansallisessa talouselämässä. Ehkä voimakkailla valtaoikeuksilla varustettu valtion päämiehelle olisi tilausta nykyisessä yhteiskunnallisessa tilanteessa. Ongelmana on vain se, että kuinka saadaan selville kukin johtavaan asemaan pyrkivän henkilön oikeudenmukaisuus, isänmaallisuus ja viisaus.

Joskaan emme voi alistua esimerkiksi Hobbesin esittämälle suvereenille: Hobbesin mukaan valtio syntyy ihmisten pyrkiessä välttämään luonnontilan sekasortoa. Hän päätyy siihen, että tarvitaan kuitenkin vahvaa keskusvaltaa turvaamaan tehtyjä sopimuksia. Hobbesille valtio on keinotekoinen persoona, ”Leviathan”. Tämän henkilöitymän ”kantajaa” Hobbes kutsuu ”suvereeniksi”: suvereeni voi olla joko yksi henkilö (hallitsija) tai henkilöiden joukko, joilla on oikeus ihmisten luovuttamien oikeuksien käyttöön. Suvereeni käytännössä suojelee ihmisiä toisiltaan ja ulkoisilta uhilta. Hobbesin mukaan oikeuksien antaminen on peruuttamaton: kukaan ei voi syyttää tai vastustaa suvereenia oikeuksien luovuttamisen jälkeen (Hobbes 1651).

Sionistisen mafian hallinnassa ja kontrollissa oleva länsimainen massamedia ja viihdemaailma ovat mahdollistaneet tehokkaan mielten manipuloinnin, jonka tuloksena valtaosa länsimaisesta väestöstä on degeneroitunut pohjattomaan itsekkyyteen ja robottimaiseen välinpitämättömyyteen yhteiskunnan hyvinvointia koskevissa asioissa.

Aikamme ihmisiä hallitsee hedonismin, kunnian, vallan ja materian tavoittelu. Niinpä koulutus-, viihdemaailmassa, muotialalla, joukkoviestinnässä ja yleensä yhteiskunnan kaikilla sektoreilla vallitsee harvainvallan myrkyllinen vaikutus musertavana. Tällä on tasapäistävä vaikutus ihmisiin, jotka ahmivat Big brother valvoo -tyylistä henkistä kuonaa ja Hollywood-saastetta iltojensa viihteeksi.

Täten valtiolla on oltava sionisteista vapaa joukkotiedonvälitys sekä opetustoiminta. Uutistoimistot, TV- ja radioasemat, sanomalehdet ja internet-mediat ovat todellakin syytä kansallistaa.

Lisäksi suomalaiset joutuvat taistelemaan vielä vapaudestaan ja itsenäisyydestään. Tämän vapaustaistelun tavoitteina ovat: päästä irti EU:sta, eurosta, isäntämaasopimuksesta, palauttaa itsenäisyys ja hyvinvointivaltio, ottaa käyttöön talousdemokratian linjaukset itsenäisenä talousreformina ja siirtyä puolueettomuuspolitiikkaan.

Lopuksi

Yksi keskeisimmistä presidenttivaalin vaaliteemoista, todellisen itsenäistymisen sekä Venäjän suhteiden ohelle, olisi kysymys itsenäisestä rahataloudesta, joka tarkoittaisi siirtymistä itsenäiseen talouspolitiikkaan, omaan valuuttaan ja valtion varaamaan rahanluontioikeuteen. Siten Suomessa sovellettaisiin talousdemokratian reformia.

Markku Juutinen

Lue myös: Vainovalkea

Lähteet

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005542457.html

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200703225894114_uu.shtml

https://yle.fi/uutiset/3-6810153

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005401512.html

https://www.mtv.fi/viihde/seurapiirit/artikkeli/kuvat-presidenttiparin-lennu-koira-hurmaa-kaikki-tiesitko-tata-tasavallan-ykkosterrierista/5617264#gs.pxYDt=g

https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005486379.html

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000002574791.html

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/presidentti-niinisto-liittyi-pipokiekkoilijoiden-ketjuun-mentiin-moikkaamaan-ja-kysyttiin-etta-tuliks-jaba-pelaamaan/6709750#gs.VISIbPU

https://www.suomenuutiset.fi/presidentti-sauli-niinisto-hyvaksyy-laittomasti-maassa-oleskelevien-piilottelun-ihmisten-suojelu-lain-vastaista/

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/239821-nakokulma-peli-sauli-niiniston-takana-sai-jo-harskeja-piirteita

https://yle.fi/uutiset/3-10014706

 1. Vuorinen, Risto: MOT-käsikirjoitus: Hyvät veljet muurarit fi. 21.1.2013. Viitattu 2.4.2013.
 2. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto.
 3. Van der Pijl, Kees (2014). The Discipline of Western Supremacy. Volume III. London: Pluto Press.
 4. fi (17.8.2015). Niinistö: ”Suomi on ylimitoittanut menonsa totaalisesti”.
 5. Andras Gergely (30.10.2015). Orban Accuses Soros of Stoking Refugee Wave to Weaken Europe: https://www.bloomberg.com/news/articles/2015-10-30/orban-accuses-soros-of-stoking-refugee-wave-to-weaken-europe

Hobbes, Thomas (1651). Leviathan.

43 kommenttia

 1. Kiitos hyvästä artikkelista. Uudistunut MVmedia on ollut asiasta omituisen hiljaa.

  Niinistö sai enemmän ääniä tällä kertaa ensimmäisellä kierroksella (jotain 60 000+) kuin viimeksi toisella kierroksella vastassaan pelkästään Haavisto.

  Huhtasaari ja Väyrynen saivat niin vähän ääniä että jos uskotaan tulokseen niin sitten voidaan todeta että kansallismielisyys on enää 10% kupla. Persut ja kepulaiset ovat yhdessä jotain luokkaa 15% kansasta. Yli 80% haluaa Natoon ja rajat auki pakolaisille.

  Mitä oikeasti kävi on se että Niinistö sai väärennettyjä ennakkoääniä ruskeiden kuorien muodossa tällä kertaa aivan liikaa suhteessa siihen kuinka paljon niitä sitten väärennettiin lisää laskennassa. Ääniä varastettiin kaikilta. Tuolla kiertää huhu että eräs laskija olisi laskenut illan aikana tuhansia ääniä Huhtasaarelle. Muut kahdeksan laskijaa olivat laskeneet kaikki 0. Jos juttu on totta niin mahdollisuus tälle on sama kuin voittaisi viisi kertaa lotossa peräkkäin.

  Tämä on nyt tällainen haistakaa paska tulos mutta itseäni tässä häiritsee eniten se miten pitkälle ollaan valmiita menemään ja millä röyhkeydellä ollaan valmiita näköjään toimimaan. Sauli olisi kuitenkin valittu mutta ilmeisesti ei haluttu että toisella kierroksella mittaillaan kuinka suosittuja Huhtasaaren tai Väyrysen ajatukset oikeasti ovat. Väärennetyllä tuloksella yritetään talloa kansallismielisyys maanrakoon ja samalla oikeuttaa tulevaa linjaa. Tästä voi päätellä että lisää matuja,natoa,kurjistamista ja huonontuneita välejä Venäjän kanssa luvassa. Ehkä enemmän kuin uskaltaisi odottaa.

  Hulluin juttu on että tämäkin tulos näyttää uppoavan kansaan. Todella pettynyt olen myös tähän seikkaan. Tarvittaisiin Ilkka-Laurio lukemaan pari säettä siitä miten käy kansalle kun palvoo perkeleitä.

  Plusääni(80)Miinusääni(3)
  1. MV-lehti on (((PS))):n asialla, joten mitä heiltä voisi odottaa? Tuskin Saul hirveästi eroaa vaikkapa Huhtasaaren, Terhon tai Elon linjoista. Sionismia se olla pitää!

   Kaupassa näin kun paskalehden lööpissä oli: ”Haukio paljastaa poikansa kantavan heidän sukunsa periytyvää ominaisuutta — hän rakastaa sanojen rytmiä”.

   Että sellaista.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Se on Vesa-Ilkka Laurio ja PS ei todellakaan ole mitään muuta kuin sionistista myrkkyä Suomelle. Jos olet yhdenkään PS:n teon nähnyt sulkevan rajoja täällä, niin voisit sen minullekin osoittaa — ennen en kyllä usko.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Mielenkiintoinen juttu Markku Juutilaiselta. Olen pitkään seurannut tätä julkaisua ja hyvää vaihtoehtomediaa. MUTTA sitä en ymmärrä miksi esim Markku sotkee tässä jutussa vapaamuurarit ja bildenberherin? Olen vm jäsen ollut jo 15 vuotta, mutta vm järjestöllä ei ole mitään tekemistä globalisaation ja mamuttamiaen kanssa. Itse äänestin Lauraa ja moni muukin tutuistani. Tuo MOT ohjelman viite, johon viittaat oli aikoinaan täyttä tuubaa. Satuin olemaan siinä esitetyssä kubassa Seinäjoelta ja jälkeenpäin mm Ilkka lehti yritti mollata vm järjestöä , tekaistuilla kytköksillä ja kaikki oli höpö juttua. Menetti vain paljon tilaajia ryöpytyksellään. Joten jos tuohon vm ja bildenbergen kytkökseen on joku fakta niin olisi kiva tietää.

  Plusääni(1)Miinusääni(25)
  1. 33 tason vapaamuurari Alber Pike kertoo kirjassaan Morals & Dogma of the
   Ancient & Accepted Scottish Rite of Freemasonry vapaa muurarien palvovan Luciferia. Tämä selviää kaikille muurareille kunhan he etenevä organisaatiossa tarpeeksi korkealle

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Hanavesi on jännän äärellä. Ennen vaaleja ihan valtamediassakin kerrottiin, että Huhtasaari on vaalikoneiden suositelluin ehdokas ja joissain (muistaakseni mtv3) kyselytuloksissa Niinistön kannatus oli luokkaa 10%. Sitten tulos vaaleissa onkin tämä? Jos joskus, niin nyt voi sanoa WTF? On kai sanomattakin selvää, että valtamedian rummuttaessa Saulin takuuvarmaa voittoa se pelkästään passivoi nykymenon ja Saulin kannattajia… ”Kun se nyt kuitenkin valitaan, niin miksi edes vaivautua äänestyskopille?”. Onko muka niin, että kaikki nettiä käyttämättömät ja maailman menosta mitään ymmärtämättömät vanhukset nyt vaan aktivoituivat äänestämään, vaikka Salen murskavoitolle ei ollut muka minkäänlaista haastajaa? Ei mene maalaisjärkeen. Itse näin useita pienten paikallislehtien ja muiden (ei poliittisten) toimijoiden järjestämiä nettiäänestyksiä ja mielipidekyselyjä, joissa Huhtasaari oli suorastaan ylivoimainen, mutta nyt pitäisi hyväksyä sitten tuollainen vaatimaton alle 7%!!! Tämähän tarkoittaa sitä, että Huhtasaaren kannattajista aivan järjettömän suuri osa jätti lopulta kuitenkin äänestämättä. Tämäkin sotii voimakkaasti maalaisjärkeä (ja tilastollisia faktoja?) vastaan.

  Plusääni(45)Miinusääni(1)
  1. Huhtasaaresta ja perus juttuja:
   ___________________________
   -Huhtasaari oli kevyesti ykkönen sosiaalisessa mediassa. Niin facebookissa kuin twitterissäkin. Sillä pitäisi olla 2017 iso merkitys.
   -Ylen viimeinen vaalilähetys sisälsi mahdollisuuden äänestää suorassa lähetyksessä omaa ehdokasta. Jos oikein muistan Sauli sai 3000 pistettä, huhtasaari 1800 ja Haavisto 1500. Menipä niin että Sauli sai 9x enemmän ääniä kuin Huhtasaari. Pisteitä pitäisi olla lähetykseen tullut Huhtasaarelle siis 333. Tätä nyt ei voi tietenkään ottaa kovin tosissaan mutta on suuntaa antavaa.
   -Huhtasaari vaikutti ennen vaaleja saavan kaikki vanhat perussuomalaisten äänestäjät taakseen.
   -MVmedia jota lukee parhaimmillaan 300 000 ihmistä päivässä ja jolla käy 1.5 miljoonaa uniikkia kävijää kuukaudessa oli 100% Huhtasaaren takana ja 100% Niinistö vastaan. Läheskään kaikki äänestäjät eivät edes käy missään MVn sivuilla saati internetissä ollenkaan. Rajat kiinni politiikkaa edusti vain kaksi ehdokasta.
   -Omat arvioni olivat että Huhtasaarelle tulee massiivinen jytky. En ole häntä hehkuttanut vaan täälläkin sionistiksi epäillyt kovaan ääneen. Silti uskoin isoon tulokseen.
   -Huhtasaari(6.9%) sai vähemmän ääniä kuin Soini (9%)2012 joka ei edes halunnut presidentiksi. Huhtasaari sai vain 207 tuhatta ääntä.

   -Toistetaan että Niinistö sai nyt enemmän ääniä ensimmäisellä kierroksella(1 875 342) vastassaan 7 muuta ehdokasta kuin toisella kierroksella 2012(1 802 328) vastassaan vain Haavisto ja silloin piti itsekkin käydä antamassa toisella kierroksella ääni Niinistölle ettei vain vahingossakaan homoseksuaali Haavistoa valita. Täysin ainoa tilanne missä ikinä äänestäisin häntä. Tätä tulosta en usko enkä tule uskomaan. Jos edes suostuttelisin itseäni vähänkään taipumaan niin Niinistön saldo olisi maksimissaan 45%. Äänestäjiä oli tänä vuonna ensimmäisellä kierroksella 60k vähemmän verrattuna 2012 ensimmäiseen kierrokseen. Kuitenkin noin 100k enemmän kuin 2012 toisella kierroksella. Eli aika +-0 ja ei selitä minulle ainakaan mitään.

   Suomen tilanteesta:
   __________________
   -Suomi 2012 vs Suomi 2018 on täysin eri maa. Mielestäni Suomi on jakaantunut ja ilmapiiri muuttunut. Sauli ei voi miellyttää mitenkään 65% koska on:
   1. Pro rajat auki ja kehottaa piilottelemaan käännytyksen saaneita (sisäministeriön tutkimuksen mukaan 70% Suomalaisista kannattaa kielteisen päätöksen saaneiden karkotusta)
   2. Hän on pro nato ja jopa vienyt viime kaudellaan Suomen isäntämaasopimuksella monen mielestä maanpetoksellisesti näihin kuvioihin. Haavisto ja Niinistö yhdessä muiden kanssa ovat päälle 80% tulos naton puolesta. Tulos jota et saa ikinä jos menet tekemään galluppia kadulle tällä hetkellä. Tällaista ei ole koskaan uskallettu väittää edes valtamediassa.

   Suomi on mennyt 2012-2018 aivan roskakoriin. Kokoomus istuu hallituksessa ja muummoassa valvoo rajoja ja turvallisuutta. Olemme saaneetkin tässä 2012-2018 aivan erilaisen Suomen siltä osin uusine uhkineen. En usko kenenkään jaksavan mielessään teeskennellä etteikö Sauli olisi kokoomuslainen.

   Muut ehdokkaat
   ___________________
   -Väyrynen joka haastoi Niinistön kunnolla ja esitti raskaita syytöksiä esim maanpetturuudesta euroon mentäessä, joka oli jo 2012 ja aiemmin oikeassa EUn kehityksen suhteen sai viimevaalien 17% sijaan 6,2%. Väyrynen huomioitiin 1% kannatuksella (muun ehdokkaan muodossa) ylen ensimmäisissä gallupeissa 3kk ennen vaaleja joissa Saulille povattiin 80% äänistä. Nämä ”gallupit” olivat suoralta kädeltä täyttä roskaa ja silti hyvin lähelle toteutuivat lopulta kuitenkin.

   -Pekka Haavisto sai 370 000 ääntä. Vihreitä äänesti 2015: 250 000 ihmistä. Jos vasemmistolaiset tai kokoomuslaiset äänestävät Haavistoa niin kuka äänestää Niinistöä? Vasemmiston muut ehdokkaat saivat niin naurettavat määrät ääniä että vaikka pidinkin heidän ehdokkaitaan huonoina niin ei niissäkään luvuissa ole myöskään hirveästi mitään uskomista. Niillä ehdokkailla oli sentään mielipiteitä asioista toisinkuin Saulilla joka yrittää luovia kaikessa ja ei sano mihinkään kyllä tai ei.

   Kumma juttu?
   _____________________
   -Persut ja kepu saivat yhteensä 1 050 000 ääntä 2015. Huhtasaari, Väyrynen ja Vanhanen saivat yhdessä 512 000. Rakastetaanko maalla Niinistöä näin paljon? Ovatko perussuomalaisten entiset äänestäjät jotka toivoivat Soinilta muutoksia pakolais politiikkaan ihastuneetkin avoimiin rajoihin ja sitä myötä Niinistöön tässä vuosien saatossa?

   Niinistöstä lisää:
   ____________________
   -Niinistö käytti kaiken aikansa puolustellen aiempia valheitaan ja maanpetoksellisia tekojaan esim isäntämaasopimusta. Ei nyt ihan näyttänyt siltä ennen vaaleja että on jossain jumalan asemassa Suomessa eikä näytä edelleenkään.
   -Tottakai kaikki jotka äänestävät kokoomusta äänestävät Niinistöä. Ainoa vaan että perussuomalaiset ja keskusta ovat yhdessä tuplasti isompi puolue ja eivät välttämättä jaa samoja arvoja.
   -Lähipiiristäni monta ihmistä jotka äänestivät viimeksi Niinistöä, jättivät äänestämättä tai äänestivät jotain muuta tällä kertaa. Olin näistä kuullessani todella yllättynyt enkä usko sekunttiakaan ihmistuntemuksellani tätä vaalitulosta. Kyllä Suomesta kökkäreitä löytyy mutta suurimmalla osalla ei mene tarpeeksi hyvin että enää edes teeskentelisivät olevansa kokoomuslaisia.

   Saa ja pitää jakaa jos olet samoilla linjoilla.

   Plusääni(47)Miinusääni(0)
   1. Taas yksi koukkunokka-Laura-kiimainen yksinäinen mies siellä. Voi teitä raasuja, jotka eivät VIELÄKÄÄN PS-kusetuksen läpi näe. Yksi blondi ämmä laitetaan keulakuvaksi ja olette kuin pahaiset koulupojat käytökseltänne.

    Plusääni(5)Miinusääni(2)
  2. Itse ihmettelen myös vaalitulosta, erityisesti Huhtasaaren ja Väykyn surkeaa saldoa jasitä, että tulosten mukaan vain neljäsosa äänesti jotain muuta ehdokasta kuin Niinistä tai Haavistoa! Todisteita ei silti ole.

   Mitä tulee äänestäjiin, niin ihmettelin äänestyspaikalla, että olimme vaimoni kanssa ainoat alle 60- vuotiaat paikalla, vaikka jonot olivat pitkät. Tämä siis ENNAKKOÄÄNESTYKSESSÄ, jossa nuoremmat, siis potentiaaliset Huhtasaaren ja miksei Väyrysenkin, äänestäjät äänestävät. Tätä ihmettelin. Jäivätkö maahanmuuttokriittiset nettiin peukuttamaan vai oliko kyseessä vaalivilppi? En tiedä.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Toisaalta, rehellisesti sanottuna en usko että mikään olisi muuttunut, vaikka Väykky tai Huhtasaari olisi valittu. Väykky on peluri ja Huhtasaari olisi yksinkertaisesti jyrätty. Esimerkiksi ( todennäköisesti MM: inhoama, mutta mielestäni erittäin rohkea ) Päivi Räsänen jyrättiin sisäministerinä täydellisesti.

    Hän ei kyennyt edes järjestämään potkuja Paaterolle, vaikka olisi halunnut. Ei Huhtasaarikaan olisi kyennyt vaikuttamaan kovinkaan paljoa.

    Suomen ongelmat eivät ratkea politiikalla, vallankumouksella tai napinalla, vaan suomalaisten parannuksen teolla. Me olemme syntymättömien lapsien murhaajia ja epäjumalien palvojia, pahempia kuin maahantulevat muslimit. Pahempia kuin sodomalaiset.

    Plusääni(10)Miinusääni(5)
    1. Mitä tulee kapinaan/ vallankumoukseen/ uuteen vapaussotaan, jota moni odottaa, niin olen sitä mieltä, vaikka en osaa ennustaa, että se tulee menemään seuraavasti: ( puhdas arvaus, ei tieto)

     1. Suomessa mellakat, kansan kuppi menee nurin.

     2. Venäjä käyttää kaaosta hyväkseen kuten Ukrainassa, ja miehittää osan Suomea. ( Estääkseen NATO-joukkoa käyttämästä Suomea alustanaan)

     3. Venäjä asettaa miehitetyillä alueilla asuvat muslimit suomalaisten ” piällysmiehiksi” ja suomalaisten ahdinko vain kiristyy.

     Raamatussa on useita esimerkkejä siitä, että Jumala käyttää vieraita kansoja kurittaakseen jumalattomia. 5. Moos. 28.

     Erityisesti 5. Moos 28: 28 on ajankohtainen: ” Hera lyö sinua hulluudella, sokeudella ja mielisairaudella”. – Eikö tämä sovi hyvin monikulttuurisuudella ja homoudella sekä Big Brotherilla ja Putouksella aivopestyihin ja tyhmennettyihin suomalaisiin?

     Tämä ongelma ei ratkea inhimillisin keinoin. Ei kannata ruikuttaa, mutta ei myöskään tarttua aseeseen. Kannattaa tehdä parannus.

     Plusääni(12)Miinusääni(3)
     1. Melko todennäköinen skenaario on tuo esittämäsi. NWO-arkkitehdit ovat jopa tietoisesti ajamassa Suomea kaaokseen, jotta onnistuisivat houkuttelemaan Venäjän tarttumaan tilaisuuteen saada puskuri NATOa vastaan. Tämä puolestaan tarjoaisi lännen globalisteille verukkeen aloittaa täysimittaiset sotatoimet Venäjää kohtaan.

      Skenaarion alkuun pitäisi ehkä lisätä syvä talouslama, joka paljastaa riittävän monille sen karun tosiasian, ettei aitoa sosiaaliturvaa meillä enää ole, jolloin kansa on pakotettu turvautumaan ryöstelyyn tms. taatakseen hengissä pysymisensä. Venäjän on tällöin pako miehittää Suomi ennen kuin NATO/EU tekee sen sisäisiin levottomuuksiin vedoten.

      Oli miten oli, Suomen kansaa odottaa aikanaan erittäin karu herätys todellisuuteen.

      Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Kiitos Markku Juutiselle hienosta artikkelista jossa asioita katsotaan – toisin kuin valta- tai valhemediassa – sellaisina kuin ne ovat.
  Tuntuu kuin tuhovietti olisi iskenyt jo kansaankin mutta vaalitulos ei kerro kuinka vahvasti koska sitä on manipuloitu kuten ’Hanavesi’ yllä arvelee. Itsenäisen ja demokraattisen Suomen arkkuun taidettiin lyödä nyt viimeinen naula. Maan asiat päätetään ’rukousaamiaisilla’ rapakon takana ja Brysselin globalistikerhossa ja kansa maksaa isot korvaukset näille isänmaataan myyville.
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802042200719530_u0.shtml

  On todella surullista, että maassa elää näin paljon ihmisiä jotka antavat taitavan propagandan ohjata järjen sijasta valintojaan ja ovat valmiita myymään maansa globalistien hirmuhallinnolle.
  Samalla kun suuri ellei suurin osa kansasta on ruikuttanut aiheellisesti omaa kohtaloaan ja kärsimystään joka kiistatta on saavuttanut valtavat mittasuhteet Niinistön kaudella se silti valitsee saman miehen jatkamaan hommiaan. Ja varmaan ’rukousaamiaispohjalta’ hallituskin taas jatkaa.

  Nyt olisi kohtuullista tuon suuren kärsivän joukon katsoa peiliin ja lopettaa valitukset kun silloin kun olisi pitänyt ottaa vastuuta omasta kohtalosta sitä ei otettu.

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
 5. ”Democracy is the most vile form of government.” -James Madison. Onko demokraattinen järjestelmä enää toimiva???? No koska tämä sitten on toiminut? Valtiomuotomme on tasavalta=rebublikaaninen mikä ei ole sama asia kuin demokratia. Sosiaalidemokratia on kommunismia. Me ollaan kansantasavalta.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Siis nykyään olemme kansanbanaanitasavalta. Ajatellaan vaikka tuota meidän oikeusjärjestelmää, syyttäjä häviää jutun käräjillä ja valittaa hoviin, missä hän voittaa jutun äänin 2-1 ja syytetty tämä kertalleen jo vapautettu syytön mies lähtee lusimaan. Mitä tapahtui kaksinaissyytesuojalle (double jeopardy) missä samasta rikoksesta samoilla todistusaineistolla ei voida syyttää/ tuomita kahteen kertaan??? Sitten meillä on tämä hovioikeus, meillä on ”roomalainen laki” syytön kunnes toisin todistetaan ilman epäilyksen häivää. 2-1 on 33,3% syytön eli epäilyksen häivää. Rebublikaanisessa valtiossa kansa/kansalaiset on suvereeni vahviolla oikeuksilla, demokratiassa valtio sallii ja antaa meille tiettyjä oikeuksia. En minä halua valtiota joka sallii minulle esim. Puhevapauden, vaan minulla on se jo halusi valtio sitä tai ei. Demokratia on huijaus.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. Leikkimielinen lasku
  ____________________________
  Leikitään että Niinistö sai ihan kaikki näiden puolueiden(2015) äänestäjät äänestämään itseään (K=tuhatta):
  KOK 540K
  KEPU 626K
  SDP 490K
  VAS 200K
  RKP 140
  KKRISTD 105K.
  = 2101K

  Mutta sitten täytyy tietenkin miinustaa näiden omien ehdokkaiden saamat määrät:
  -KEPU 120K
  -SDP 90K
  -VAS 90K
  -RKP 40K
  =1761

  Ja myös se Haaviston ylimenevä osuus vihreiltä koska vihreät saivat 2015: 253K ääntä ja Haavisto nyt enemmän eli 371K 253-371=-118K
  =1643K

  Ok emme ole vielä aivan Saulin saamassa äänimäärässä 1870k eli lisätään sinne kaikki kristillisdemokraatit

  KRISTD +105K
  =1748K

  Vieläkään ei riitä. No entäs perussuomalaiset äänestäjät kun heitäkin varmaan nykyään rajat auki politiikka kannustaa. Olemme myös unohtaneet Paavo Väyrysen joka oli 2012 kepun ehdokas 17% kannatuksella hyvin lähellä toista kierrosta. No ei ne kepulaiset Paavoa äänestä vaan pelkästään Vanhasta tai Saulia niin lasketaan hänet persuihin kun hän on sitä mieltä että rajat kiinni niin on helpompaa.

  PERSUT 524K ääntä miinus
  -Huhtasaari 207k
  -Väyrynen 170k
  = 147K

  Tämä vielä Niinistölle niin saatiin
  = 1895k

  -Hassua että lopulta päästiin näin lähelle vaikka otettiin 2015 eduskuntavaalien lukuja. Ei tarvinnut kuin suurinpiirtein laskea kaikkien puolueiden paitsi persujen kannatus Niinistölle ja ottaa persuiltakin vähän. Onhan se ”Sininen” puolue teoriassa olemassa vai onko edes? Viimeksi kuulin kannatuksen olevan alle virhemarginaalin ja nolla tasoa.

  -Hassua että näin leikkimielisesti ottaen ilmeisesti kukaan maaseudulla ei kannattanut Huhtasaarta. Kepuhan ei yleisesti ottaen ole kaupunkilaisten puolue.

  -Hassua että ilmeisesti kepulaiset eivät myöskään kannattaneet viimevaalien ehdokastaan Väyrystä ollenkaan

  (Todellisuudessa tietenkin perussuomalaisten ja kepulaisten äänet menevät ristiin, tämä onkin leikkimielinen lasku)

  -Hassua että kristillisdemokraateistakaan kukaan ei kannattanut Huhtasaarta. Luulin kuulleeni mediassa naljailua Huhtasaaren uskosta. (Ainoa rehellisesti uskovainen ehdokas)

  -Hassua ettei vasemmistoa kiinnosta enään omat ehdokkaat vaan ovatkin kaikki nykyään oikealla Niinistön mukana

  -Tietenkin on vielä pieniä puolueita mutten jaksanut laskea niitä tähän. Pointti on kuitenkin selvä.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 7. Suomalaisia ei auta muu kuin parannuksenteko. Me olemme syntymättömien lapsien murhaajia ja jumalattomia. Vallankumous tai netissä nuriseminen ei auta mitään. ” Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää” oli 1. Jumalan ihmisille antama käsky. Jos suomalaiset noudattaisivat tätä paremmin, ei maahanmuuttajien tulva kykenisi horjuttamaan yhteiskuntaa näin voimakkaasti.

  Mutta tämän sanominen koskee ihmisten omatuntoon- koska se on totta.

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
  1. Kuinka monta lasta Veskulla itsellään on, jos tohtii kysyä?

   Tarrojen liimailijat ja netissä sössöttävät ovat toki turhaa porukkaa. Jos on jotakin oikeasti tehnyt, niin siitä voi toki netissä muillekin kertoa ja toimia täten rohkaisevana esimerkkinä ja mallina.

   Huhtasaaren ja muiden koukkunokkasionistien (Soini, Elo, Terho jne.) puolustelijat ovat sokeimmista pahimimpia, kun eivät VIELÄKÄÄN näe kusetuksen läpi. Pitää olla jo vähän tyhmä kyllä ihan oikeasti.

   Demokratia ei ole demokratiaa sen ideaalin mukaisesti. Kansahan ei todellisuudessa yhtään mistään päätä, vaan kaikki lyödään lukkoon Lontoossa, New Yorkissa, Brüsselissä, Strasbourgissa jne.

   Ja mitä jenkkien systeemiin tulee, niin kyllä se sielläkin on ihan yksi ja saman v***n maku onko siellä ”vallassa” republikraatit vaiko demokaanit. Todellista valtaa niin siellä kuin täälläkin pitää kansainvälinen juutalaisuus keskuspankkirahamonopolillaan, kaappaamillaan suuryrityksillä ja meiltä varastetuilla kansallisomaisuuksillaan, luottokortti- sekä pikavippilafkoillaan jne. jne. jne.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
     1. Tässä viimeisen n. viiden vuoden aikana on pari–kolme puolueviritelmää ollut, mutta kivinen on tie parlamentarismiin. Ja saako siellä mitään aikaiseksi? PS ainakin oli ensin valeoppositiopuolue ja sitten valehallituspuolue eli mitään eivät saaneet aikaiseksi. Kannattajakortteja kannattaa täyttää, jos vielä joku porukka meinaa yrittää. Kyllähän sä lähes mahdottomalta tuntuu, että joku porukka voisi kerätä ihmisiä valtavan massan taakseen.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Laitetaan tähän pari latteutta itseäni viisaammilta, en nyt muista keneltä.
  Jos äänestämällä voisi vaikuttaa, luuletteko että he antaisivat meidän tehdä sitä.
  Kun totuus on liian julma, valheeseen on helpompi uskoa.
  Että siihen tapaan.
  Odottelen paskan osumista tuulettimen.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 9. Jos on valjastettu terrierit ja muut äänestyskäyttöön, niin olisi odottanut, että jennin loppu raskaudesta olisi ollut uutusia ja kuvia. En seuraa valemediaa (=valtamediaa), mutta kyllä joku asiasta olisi naamakirjaan siitä laittanut. Miksi nyt ei ollut jennistä ison vatsan kanssa kuvia, kun kaiken maailman viktoorioista ja muista ulkomaan elävien vatsoistakin on jauhettu..WHY?

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 10. Sionismi on hyvä aihe presidentinvaalia koskevan artikkelin allakin sillä sionisteilla on vahva ote maailman ja myös maamme politiikassa.
  Ottamatta kantaa juutalaiseen uskoon tieteen pohjalta, joka kumoaa sen monia käsityksiä, voi todeta että se pitää sisällään jotain aivan muuta mitä imperialistinen ja sotahulluudesta kärsivä Israel netanyahuineen edustaa.
  Oikeastaan rasistisilla ja fasistisilla omaa gettoaan rakentavilla ja muista eristäytymään pyrkivillä ’valituiksi’ itsensä tuntevilla sionisteilla (pääosin askenaaseilla=kasaareilla) ei ole juuri mitään yhteyttä juutalaiseen uskoon tekojen tasolla, vain paperilla. Gilad Atzmonin kirja The Wandering Who? valottaa myös tätä hyvin.
  Mooses Maimonideksen ajatuksista (hän on yksi suurimmista) ei esim. löydy mitään tukea sionistien Talmudismille. Joutuu kysymään miksi sionistien toiminta on täysin ristiriidassa tuon uskonnon teorian kanssa? Miksi sionistit voivat rakentaa tältä pohjalta imperiumiaan? Miksi koko uskonto on kääntynyt käytännössä irvikuvakseen?
  Ja miksi he syyttävät muita anti-semitismistä kun itse ovat sen isä?
  Luulisi että moni aito/oikea juutalainenkin tätä kysyisi. Ja toiki kysyykin. Mutta useamman pitäisi.
  Kommentaariossaan Mišnaan Maimonides muotoili juutalaisen uskon 13 prinsiippiä. Ne määrittelivät hänen näkemyksensä seuraavista asioista:
  1 Jumalan olemassaolo
  2 Jumalan ykseys
  3 Jumalan henkisyys ja ruumiittomuus
  4 Jumalan ikuisuus
  5 Jumalan yksin tulee olla palvonnan kohde
  6 Ilmestykset tulevat Jumalan asettamien profeettojen kautta
  7 Mooseksen erityisasema profeettojen joukossa
  8 Jumalan laki annettiin Siinain vuorella
  9 Toora on muuttumaton Jumalan laki
  10 Jumala tietää ihmisten teot ennalta
  11 Pahat teot saavat rangaistuksen
  12 Juutalaisten messias tulee
  13 Kuolleet nousevat ylös

  Olisiko ainoa noista 13 mihin sionistin voisi kuvitella uskovan tuo viimeinen sillä he varmaan haluavat hallita ikuisesti. Kaikki muut kohdat varmaan ovat heidän käsissään ja määritellään kuten heille sopii.

  Varmaan näitäkin MM:n ajatuksia sionistit pitävät naiveina ellei huvittavina:
  — Opeta kielesi sanomaan ”en tiedä”, ja edistyt.
  — Sinun on hyväksyttävä totuus, tuli se mistä lähteestä tahansa.
  — Meidän on oltava kaikkein tunnontarkimpia täyttäessämme juuri lähimmäisenrakkauden käskyä verrattuna muihin positiivisiin käskyihin, koska lähimmäisenrakkaus on oikeamielisen ihmisen merkki.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maimonides

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Joutuu kysymään miksi sionistien tuhoava toiminta on täysin ristiriidassa talmudistien opin kanssa? Mooses Maimonideksen ajatuksista (hän on yksi suurimmista) ei esim. löydy mitään tukea sionistien Talmudismille.
   Sionistit ovat ottaneet oikeuden rakentaa sen tuella imperiumiaan Yahweh’n oikeuttamina ja kääntäneet koko uskonnon käytännössä irvikuvakseen siten että se antaa luvan tuhota muita. Mutta eikö Yahweh (Tooran ’The Destroyer God’) tarkoittanut vain pahuuden (pahan) tuhoamista, ei lupaa nousta itsekkäästi määrittelemään pahuutta ja toimimaan itsekkäästi omia etuja ajaen ja muita tuhoten kuten sionistit ovat tehneet ja koko ajan tekevät?
   Ja miksi he syyttävät muita anti-semitismistä kun itse ovat sen isä?

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Niin, juutalaisethan eivät ole semiittisiä, joten heitä voi hyvin kutsua anti-semiiteiksi. Juutalaiset ovat jaafetilaisia, kuten arabitkin. ”Arabi” jo sanana tarkoittaa sekaroituista. Juutalaiset ja arabit — kosher ja halal — samaa Saatanan palvontaa kaikki tyynni.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Tuossa on ajatus- tai painovirhe. Lause ”Joutuu kysymään miksi sionistien tuhoava toiminta on täysin ristiriidassa talmudistien opin kanssa? ” on virheellinen.
    Eihän heidän toimintansa ole lainkaan ristiriidassa Talmudin oppeihin vaan sionistit toimivat juuri Talmudin oppien mukaan joita mm. Natanyahu pitää kaikkein ylimpinä ohjeina maan politiikassa.

    Talmudin opeissa on aito ja oikea juutalainen uskonto jota mm. Mooses opetti, hylätty täysin. Ne ovat pakanuutta. Mooseksen Israelin kansalle antamat 10 käskyä ovat talmudistille pelkkää roskaa eikä hän niitä noudata.
    Niinpä voi sanoa että Israelin itseään juutalaisina pitävät sionistit ovat yhä pakanoita.
    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/raamattuvuodessa/27571-2-moos-19-21-jumala-ilmestyy-siinain-vuorella-pasuuna-10-kaskya-lakeja-ja-saadoksia/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   3. Ei sionistien tuhoava toiminta ole ristiriidassa Talmudin opin kanssa, vaan korkeintaan Tooran johon se ei juurikaan perustu, muuta kuin silmänlumeeksi. Talmud on edomiittijuutalaisten kirjoittama, kun taas Toora on arjalaisten judahilaisten Israelilaisten. Identiteetti varkaus, niin kuin mustalaisetkin kuvittelevat olevansa jotain egyptiläisten jälkeäläisä ja alkoivat kutsumaan itseäään gypsyiksi.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Kirjoittajalta todella hyvää analyysiä. Euroon liityttiin laittomasti mutta monen asiantuntijan mielestä Suomi liitettiin myös Euroopan Unioniin perustuslain vastaisesti! Suomen perustuslain mukaan valtiosäännön muuttaminen vaatii 5/6 enemmistön, jos valtaa siirretään kotimaiselle elimelle. Nyt vallan siirtäminen ulkomaiselle taholle tehtiin eduskunnassa vain 2/3 osan enemmistöllä, tämä on perustuslain vastainen toimi, sillä ei kait ulkomaille valtaa voi siirtää pienemmillä valtuuksilla mitä kotimaahan. Henkilökohtaisesti usko tähän ”oikeusvaltioon” ja demokratiaan on kyllä täysin mennyt, kansanedustaja vaalit ovat ”manipuloituja”, lopputulos tehdään pääosin ”puolueellisella” tietokoneohjelmalla. Presidentin vaaleissa suurin ihmetys on se, että lopputulos oli melkein tasan tarkkaan sama mitä gallupeissa, se jo osoittaa että lopputulos on suunniteltu sellaiseksi. Myös presidentin vaalien äänet syötetään tietokoneelle, joka jakaa äänet ehdokkaille, kuka tietää että tätä ohjelmaa ei ole myös ”manipuloitu”? Tietenkin jo aiemmin voidaan manipuloida ääniä, kuten Scottien äänestäessä erosta Britaniasta, netissä oli paljon videoita missä vaalivirkailijan ”liivit” päällä olevat henkilöt systemaattisesti laittoi ”kyllä” kuoren ”Ei” ääni pinoon. Ei ihme että kahdessa päivässä kyllä erotaan 55 prosenttia romahti 45 prosenttiin ja Ei äänet nousi 55 prosenttiin.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 12. Kirjoittajalta todella hyvää analyysiä. Euroon liityttiin laittomasti mutta monen asiantuntijan mielestä Suomi liitettiin myös Euroopan Unioniin perustuslain vastaisesti! Suomen perustuslain mukaan valtiosäännön muuttaminen vaatii 5/6 enemmistön, jos valtaa siirretään kotimaiselle elimelle. Nyt vallan siirtäminen ulkomaiselle taholle tehtiin eduskunnassa vain 2/3 osan enemmistöllä, tämä on perustuslain vastainen toimi, sillä ei kait ulkomaille valtaa voi siirtää pienemmillä valtuuksilla mitä kotimaahan. Henkilökohtaisesti usko tähän ”oikeusvaltioon” ja demokratiaan on kyllä täysin mennyt, kansanedustaja vaalit ovat ”manipuloituja”, lopputulos tehdään pääosin ”puolueellisella” tietokoneohjelmalla. Presidentin vaaleissa suurin ihmetys on se, että lopputulos oli melkein tasan tarkkaan sama mitä gallupeissa, se jo osoittaa että lopputulos on suunniteltu sellaiseksi. Myös presidentin vaalien äänet syötetään tietokoneelle, joka jakaa äänet ehdokkaille, kuka tietää että tätä ohjelmaa ei ole myös ”manipuloitu”? Tietenkin jo aiemmin voidaan manipuloida ääniä, kuten Scottien äänestäessä erosta Britanniasta, netissä oli paljon videoita missä vaalivirkailijan ”liivit” päällä olevat henkilöt systemaattisesti laittoi ”kyllä” kuoren ”Ei” ääni pinoon. Ei ihme että kahdessa päivässä kyllä erotaan 55 prosenttia romahti 45 prosenttiin ja Ei äänet nousi 55 prosenttiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Suomi on Euroopassa merkittävä maa vaikka muuta väitetään. Paavo Väyrynen kertoi jokin aika sitten tv:ssäkin miten Suomella on Euroopan suurimmat uusiutuvat luonnonvarat (Venäjä poisluettuna tietenkin). Lisäksi Suomessa on Euroopan suurimmat tai yhdet suurimmista kultavarannoista, lannoitefosfaattivarannoista, litiumvarannoista, skandiumvarannoista ym. jopa uraanivarannot ovat suuret. Suomi on siis Euroopan merkittävimpiä maita, ellei jopa merkittävin uusiutuvien luonnonvarojen ja kaivannaisteollisuuden saralla. Kumma vain että jostain syystä Suomen poliitikot ja varsinkin kokoomuksen ja kepun porvaripoliitikot haluavat nämä kansallisaarteemme myydä tai siis lahjoittaa pilkkahintaan ulkomaille. Aivan kuin Suomea haluttaisiin tietoisesti alasajaa sekä taloudellisesti että hyvinvoinnissa. Koko 108,8 miljardin euron valtionvelkakin on otettu porvarihallitusjohdossa. Olemme velkaantuneet samalla kun hyvinvointia on leikattu ja alasajettu. No velanotolla porvarit ovatkin kustantaneet lisäetuja elinkeinoelämälle ja varakkaille viimeisimpänä 2017 alusta Orpon voimaan saattama 5%:n nettotulojen Apteekkarivähennys, jota keskiverto apteekkari, juristi, lääkäri ym. saa yli 10 000 euroa vuodessa lisänettotulona. Kyllä sillä jo uutta öky-Teslaa kuolettaa.

  Lisäksi Suomi on siitä keskeisessä geopoliittisessa asemassa että Suomen liittyessä Natoon sen ja Venäjän suora maaraja kasvaa tuplaksi. Kaiken lisäksi Suomi on strategisesti tärkeässä maantieteellisessä asemassa suhteessa Moskovaan ja Pietariin. Mikäli Suomi saadaan Natoon, Suomi voi joutua tai se voidaan ajaa keskiöön Naton-USA:n ja Venäjän kriisissä. Suomi on myös helposti uhrattavissa oleva valtio poliittisessa pelissä. Mahdollinen kriisi avaisi Suomen massiivisten luonnonrikkauksien markkinat ulkomaisille ostajille eli uusliberalistieliitille. Onko Suomen luonnonrikkaudet tarkoituskin ulosmitata eli yksityistää suursijoittajille?

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 14. Singing PM: ’Fats’ Putin over the top of ’Blueberry Hill’ with piano solo

  putin laulaa 🙂 on se parempi pressa ku suoli muurari sauli homo niinistö!!

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 15. Kun Israelin kansa poikkesi Jumalan heille antamista käskyistä ja säädyistä, ja palveli epä jumalia, niin
  Herra lähetti Baabelin kuninkaan kansaansa rankaisemaan. Totisesti me olemme pahempia kuin sodomalaiset. Kumarramme saatanaa ”joulun herraa”. Tämä juhla on perkeleestä. Voi järkky.
  Pakolais maahan muutto taitaa olla Jumalan lähettämä rangaistus joukko, ei siksi, että he olisivat meitä parempia, vaan siksi, kun olemme hyljänneet Aabrahamin, Iisakin ja Israelin Jumalan.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 16. Toivottavasti Niinistön lasta värisevästi rikastellaan hieman tässä piakkoin jo.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 17. Ei kai kukaan usko että Jenna olisi ollut koskaan raskaana? Katsotaa tuota kuvakavalkaadia:

  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/201802022200717421

  Melkoisen ”onnistunut” raskaus kun kasvot ei leviä lainkaan, edes nenä ei levene. Käsivarret on koko ajan saman vahvuiset ja jaloissakaan ei näy turvotusta lainkaaan. Ja kun noita kuvia katsoo niin 15.11 maha näyttää paljon suremmalta kuin 29.11. tai 1.2. Jolloin Jenna näyttää kävelevät ihan suorassa ryhdissä korkkareiden kanssa vaikka piti olla viimeisillään. Selkä on todellakin suora ja ryhti normaali. Vaikka kaikki synnyttäneet tietävät että selkä taipuu jo notkolle tuossa vaiheessa.

  No, niin tai näin. Jennan paino näyttää pysyneet koko ajan samana ainakin jos katselee jakona ja käsiä. Puhumattakaan että kasvonpiirteet ovat täysin normaalit ”joulukuun alussa” otetussa kuvassa. Ja mahankin näyttää jääneen kotiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat