Amerikkalaislehti: järjestäytyneiden juutalaisten valta Venäjällä kasvaa

Vasemmistoliberaali amerikkalaislehti Slate on julkaissut artikkelin aiheesta, josta itsenäiset mediat ovat kirjoittaneet jo kauan: järjestäytyneiden juutalaisten poliittinen valta kasvaa Putinin Venäjällä.

Slaten artikkelin on kirjoittanut muun muassa Foreign Policy –lehdessä työskennellyt juutalaistoimittaja Joshua Keating, joka kirjoittaa usein juutalaisuudesta ja ”antisemitismistä” Yhdysvaltojen suosituimpiin julkaisuihin. Artikkelissaan Keating toteaa, että äärimielinen juutalaislahko Chabad Lubavitch hallitsee Venäjän juutalaisyhteisöä ja että sen edustajat ovat erittäin läheisissä väleissä presidentti Vladimir Putinin kanssa. Ulkopuolisille juutalaisten vallan kasvaminen näyttäytyy esimerkiksi suurina synagogien ja juutalaismuseoiden rakennushankkeina, jotka on kustannettu röyhkeästi veronmaksajien varoilla. Venäjän juutalaisyhteisö tahtoo jälleen olla näkyvä ja kuuluva.

Vaikka Anti-Defamation Leaguen kaltaiset painostusjärjestöt varoittelevat jatkuvasti ”antisemitismin” vaarasta Itä-Euroopan maissa, myöntää Slaten haastattelema Venäjän juutalaiskongressi, että valtion päättäväisen toiminnan vuoksi juutalaisvastaisuus on Venäjällä hiipunut viimeisten 10 vuoden aikana. Slaten mukaan Putinin lähipiiriin kuuluu lukuisia juutalaisia. Putin on myös henkilökohtaisesti sekaantunut oikeusjuttuihin, kun juutalaisia on syytetty esimerkiksi korruptiosta. Presidentti on tehnyt tuomioistuimille selväksi, ettei Venäjällä sallita ”antisemitismiä”. Juutalaisten tuomioita on jopa kumottu jälkikäteen.

Slaten mukaan suurinta vaikutusvaltaa Venäjällä nauttii FEOR-juutalaisfederaation päärabbi Berel Lazar. Lazar sai koulutuksensa Yhdysvalloissa, mutta nykyään hän on ”Putinin henkilökohtainen rabbi”. Lazarin mukaan ”Putin on juutalaisten ystävä” ja ”Venäjä on Euroopan turvallisimpia paikkoja juutalaisille”. Putin on kutsunut juutalaisia muistelemaan kanssaan esimerkiksi toista maailmansotaa ja rahoittanut avokätisesti juutalaisten toimintaa valtion kirstusta.

Slaten mukaan juutalaiset ovat ostaneet asemansa Putinin sisäpiirissä sionistimiljardöörien varoilla. Esimerkiksi veritimanteilla rikastunut juutalaistaustainen rikollinen Lev Leviev on tukenut heimonsa poliittista työtä Venäjällä. Toinen tärkeä hahmo on oligarkki Roman Abramovich, jota on syytetty lukemattomista talousrikoksista aina varkauksista ja lahjonnasta lähtien. 1990-luvulla hän voitti venäläisen ”alumiinisodan”, jonka aikana mafiamiehet tappoivat yli sata ihmistä. Slaten haastatteleman juutalaisten historiaa tutkivan professori David Shneerin mukaan Venäjän juutalaiset noudattavat ikivanhaa strategiaansa soluttautumalla poliittisen vallan ytimeen korruption avulla. Jo keskiajalla Euroopassa tunnettiin ilmiötä selittävä jiddišinkielinen termi ’shtadlanut’.

Venäjällä.
Venäjällä.
Yhdysvalloissa.
Yhdysvalloissa.

Myös Yhdysvalloissa juuri Chabad-lahko on onnistunut verkostoitumaan parhaiten valtaapitävien kanssa. Lahkosta on kirjoitettu:

Chabad-rabbit ja muut äärimieliset ortodoksirabbit kirjoittavat usein kolumneja Yhdysvaltain suurimpaan juutalaislehteen Jewish Week. Tästä sanomalehdestä löydät ylivalta-ajattelua, jota kuka tahansa kunnon ihminen kutsuisi hirvittäväksi. Tutkitaanpa seuraavaa sitaattia:

Mitä gojimeihin tulee […] Zalmanin asenne oli: ’Ei-juutalaisten sielut ovat täysin erilaista ja alempaa tyyppiä. He ovat täysin pahoja, ilman sitten minkäänlaisia sovittavia ominaisuuksia.’ […] Jos jokainen yksinkertainen solukin juutalaisessa kehossa on jumalallista perintöä, on osa Jumalaa, silloin jokainen dna:n säie on osa Jumalaa. Näin ollen juutalaisessa dna:ssa on jotain erityistä.

[…]

Valkoinen talo kutsuu säännöllisesti Chabad-rabbeja juhliinsa ja sallii heidän jopa opettaa monia siellä työskenteleviä juutalaisia aktivisteja. Chabad Lubavitchin rabbit pitävät usein rukouksen muodollisissa hallituksen kokouksissa Valkoisessa talossa.

 

Lue myös:

Harhauskoisten lasten tappamiseen kehottava kirja bestselleriksi Israelissa
Juutalaisten rooli bolsevikkivallankumouksessa Venäjällä
Mitä Fjodor Dostojevski kirjoitti juutalaisista?
Vieraskynä: Myös Venäjä on globaalien pankkien vallassa
Putin and the Jews

4 kommenttia

 1. Alumiinikeisari Deripaska on myös merkittävä juutalaisoligarkki. Kuka oligarkeista ylipäänsä ei ole juutalainen? En ole kuullut muista kuin juutalaisista mafiosoista tuolla. Oligarkkimiljardöörejä on noin sata ja sitten onn kai miljoonikkoja vielä enemmän.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. http://www.germanvictims.com/

  ”Seph. Jp.

  “God has given the Jews power over the possessions and blood of all nations.” (Seph. Jp., 92, 1.)

  Soferim 15, Rule 10. This is the saying of Rabbi Simon ben Yohai” Tob shebe goyyim harog (“Even the best of the gentiles should all be killed”).

  Maimonides ruled that it is a Jewish court – or a court appointed by Jewish authority—that enforces obedience and passes judgment on Gentiles (us-non-Jews), as well as promulgating legislation by court order for that purpose. Maimonides further decreed that any non-Jewish nation “not subject to our jurisdiction” (tahaht yadeinu) will be the target of Jewish holy war.

  The Jewish Encyclopedia envisages a Noahide regime as a possible world order (One World Government) immediately preceding the “universal reign of the Talmud.” A terrifying prospect, indeed!”

  THE PLAN TO KILL CHIRSTIANS IN THE U.S.A:

  Day 1 – Blog Talk by Dr. Lorraine Day:

  gv: This has been discovered by Congressman Dunnemeyer, the husband of Dr. Lorraine Day. Dr. Lorraine Day has been dedicated for over 20 years to expose the crimes and plans of the Jews against us. This blog talk is on the deceptive Noahide Laws that are from the Talmud – not the Old Testament!!! This law has been introduced in Congress, voted on by Jews only when the rest of Congress had gone home and signed by Bush (a crypto Jew): The essence is Kill the Christians!!! That way they can get rid of a large number of Americans right off the bat. I believe that as soon as we have been fully usurped by the Jews, we will have a coup; their henchmen killers will be Communist Mexicans, Communist Chinese, and Communist Russians who are flooding our country by the hundreds of Millions and are ready for the slaughter job!~gv. Jewish infiltration of the church, etc. and much else about the conspiracy to fully destroy the church and the U.S.A. as it once was. It is so terribly, one’s brain has a hard time to wrap around this. The reason it is so easy for me to believe this is because I have researched the Russian Revolution a bit, understand the plans of the Jews, and have personal knowledge and connections to many people who died by the hands of the Jewish-Soviet government along with 66 to 120 Million more Russian citizens, and most of them Christians. We have been ruled by an International Criminal Gang for decades who makes their home in just about every country but calls it not their home. They started vehemently but sneakingly in 1914:~gv”

  Ym.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Cliff_Barnes kirjoitti tänään IL-foorumissa näin:
  ”Nimenomaan, Venäjällä on käynnissä ryöstö ja taloudellinen invaasio. Tätä rikollista toimintaa johtaa Putin, joka ei ole muuta kuin Venäjän oligarkkien ja mafian puhuva pää.

  Venäjällä pankkitoiminta on erittäin hajautunut. Maassa on useita satoja yksityisiä pankkeja. Juutalaisoligarkit omistavat suurimmat pankit, myös osittaisessa yksityisomistuksessa olevat suurimmat pankit eli Sperbankin ja VTB pankin.

  Venäjällä pankkisektori on toiminut niin, että Venäjän keskuspankki luotottaa suurimpia pankkeja, mutta pienemmät paikalliset pankit sen sijaan saavat rahoituksen suuremmilta pankeilta. Mielenkiintoiseksi tilanteen tekeekin sitten se, että suuret pankit ovat hankkineet rahoituksen pienille pankeille ulkomaisen luotonannon kautta, eli siis lainaavat pienille pankeille eteenpäin ulkomaan pankeilta otettua velkaa.

  Ukrainan kriisin myötä ulkomaiset pankit ovat lopettaneet luotonannon Venäjälle. Tämä on aiheuttanut sen, että monet paikalliset pienet pankit ovat nyt ongelmissa. Koska niiden liiketoiminta pysähtyy, ne eivät pysty täyttämään velvoitteitaan suurille venäläispankeille. Tämä johtaa lopulta pienten pankkien konkursseihin ja niiden velkojen, varallisuuden ja busineksen päätymiseen muutamalle harvalle suurpankille.

  Venäjällä on käynnissä siis omaisuuden ryöstö ja sen keskittäminen juutalaisoligarkeille ja tätä prosessia auttavat juutalaiset lännessä ja Ukrainassa, kuten Ukrainan presidentti Poroshenko pitkittämällä kriisiä.

  Ukrainan kriisi on tarkasti rajattu. Sotaa käydään vain valituilla alueilla. Poroshenkon suklaatehtaat saavat olla aivan rauhassa Venäjällä kaikesta huolimatta.”

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Tähän sopii Vesa-Ilkka Laurion vanha kommentti. Otan kaiken vastuun sen julkaisemisesta. Vesa-Ilkka Laurio:

  ”Suomen kansan suoraan omistama Yle (eduskunnan suorassa kontrollissa) ilmoitti tänään kansalle, että koko planeettaa ollaan (nähtävästi lopullisesti) turvaamassa. Tämä on tietenkin käänteentekevä ilouutinen Suomen kansalle, niin suomalaisille miehille kuin suomalaisille naisille. Ylen juttu täällä:

  http://yle.fi/uutiset/putin_turvaamme_koko_planeetan/6634087

  Chabad-juutalaiset (Venäjän omistajat ja hallitsijat) siis ovat Putinin suulla tämän ilouutisen takana. He ilmoittavat uutisessaan juutalaisten voittaneen toisen maailmansodan ja vapauttaneen Euroopan. Eurooppa on siis juutalaisten vapauttajien hallussa. Edelleen juutalaiset kertovat tuhonneensa natsien (siis ei-juutalaisten) suunnitelmat. Jutussaan he vannovat tekevänsä kaikkensa koko maailman turvaamiseksi (koko maailma on siis tulossa juutalaisten vapauttajien kontrolliin). Muutenkin koko planeetan, myös Suomen, turvallisuutta juutalaiset lupaavat Putinin suulla vahvistaa.

  Tämä tietenkin rauhoittaa Suomen kansan. Vapauttajat ovat päässeet asemaan, jossa he voivat puhua lopullisina voittajina. Planeetan ylle laskeutuu talmudilainen rauha. Juutalaisten juhlallisuuksien turvaamiseen Moskovassa tarvittiin 175 000 poliisia ja sotilasta. Solshenitsynin mukaan Neuvostoliittoa hallinneet juutalaiset murhasivat 66 miljoonaa neuvostoliitolaista ei-juutalaista. Mitä arvelet, jättävätkö he Eurooppaan, tai Suomeen, jäljelle yhtään ei-juutalaista? Entä koko maailma, jättävätkö juutalaiset jäljelle yhtäkään ei-juutalaista (tai natsia, elukkaa, fasistia, saastaa, epäjumalanpalvelijaa tai miten he ei-juutalaisia kutsuvatkin). Mitä sanot? Osaatko sanoa, miten blogisi kommentoijien käy, vapautetaanko heidätkin maan päältä?

  Itse luulen, että Suomen kansa ottaa täälläkin juhliakseen vapauttajien voittoa ja tulossa olevaa juutalaista planeetanrauhaa. Varsinkin presidentit, eduskunnat ja hallitukset Suomessa varmasti yhtyvät nyt ja tulevaisuudessa juutalaiseen voitonjuhlintaan ja natsien (ei-juutalaisten) kukistamisesta riemuitsemiseen monenlaisin juhlallisuuksin. Maanpäällinen perkele on lopullisesti tuhottu! Tanssikoon Suomi ja riemuitkoon! Repäisköön suomalainen mies paitansa riemusta! On ilon aika, rauhan ja turvallisuuden aika! Uusi nousu!”

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat