Venäjän painostus ja Suomen sisäiset viholliset

MTV-uutisoinnin mukaan Venäjä on valmis katkaisemaan välinsä Euroopan unioniin, mikäli Unioni asettaa Venäjälle pakotteita, jotka ovat sille liian raskaita kantaa. Läntiselle ylikansalliselle uusliberalistiselle riistojärjestelmälle uskollinen valtamedia tiedottaa, että “Venäjän äänenpainot Eurooppaa kohtaan ovat kovaa vauhtia kovenemassa, siitä on muitakin esimerkkejä. Tämä viimeisin on kuitenkin voimakkain ja suorapuheisin versio, Kivimäki sanoo MTV Uutisissa.” Mitä muuta voitiin odottaa Venäjältä, jota Yhdysvallat ja EU ovat painostaneet sekä poliittisesti että sotilaallisesti. 

Taustaa

Jos Venäjä katkaisisi välinsä kokonaan Euroopan unioniin tai heikentäisi niitä, kääntyisi Venäjä entistä tiiviimmin taloudelliseen ja sotilaalliseen yhteistyöhön Itä-Aasian maiden kanssa ennen muuta Kiinan kanssa. Tämä tarkoittaisi entistä suurempaa panostusta Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO) jäsenmaiden ja sen tarkkailijajäsenmaiden yhteistyöhön. 

Suomessa on ajauduttu tilanteeseen, jossa kansapetturipoliitikoiden ja median kautta on syvästi altistuttu on sionistisen transatlanttisen liittouman mediallisen, sotilaallisen, poliittisen ja kulttuurillisen valhepropagandan uhriksi. Mikäli aseellinen konflikti syttyisi, geopoliittiselta sotilasstrategialtaan tämä tarkoittaa sitä, että Suomi ajautuisi Venäjää ja Itä-Aasiaa vastaan ja niiden puskurivyöhykkeeksi sekä samalla lännen ja idän sotatantereeksi, jonka yli juostaisiin tullen ja mennen. 

Venäjän pakotteet lisääntyy 

EU asetti vuonna 2014 Venäjälle taloudellisia pakotteita, käyttäen tekosyynä Krimin  Venäjän yhteyteen palaamista. Tästä johtuen Venäjä myös sääti pakotteita EU:lle. 

Se, että Krim palasi Venäjän yhteyteen, oli oikeutettua, sillä Krim on ollut osa Venäjää satojen vuosien ajan. Sitä paitsi Yhdysvallat ja sen läntiset liittolaiset ovat suurimmassa vastuussa Ukrainan kriisistä. 

Venäjän asettamat vastapakotteet ovat koskeneet elintarvikkeita eli lähinnä maito-, liha-, ja kalatuotteita. Nämä pakotteet ovat vaikuttaneet merkittävän negatiivisesti Suomen talouteen, sanoi jo vuonna 2018 tutkija Birgitta Berg-Andersson Suomen Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksesta. 

Merkillepantavaa on, että Yhdysvaltojen nykyinen sionistipresidentti Joe Biden vetosi jo varapresidentin virassaan (2017) kansainväliseen yhteisöön Venäjä-pakotteiden puolesta: Vastustakaa Venäjän ”painostusta ja aggressiota”, jyrisi Biden. 

Bidenin ottaessaan vastaan presidentin viran tämän vuoden alussa, hän miltei  ensitöikseen valjasti Valkoisen talon. CIA:n NSA:n ja rahaministeriön johtoasemat juutalaisilla. Yhdysvaltojen presidentin virkaan valittiin siis kiihkosionisti Joe Biden, joka sinetöi juutalaismafia täydellisen vallan toteutumisen Washingtonin politiikan, rahatalouden, median ja sotakoneiston hallinnassa. 

Koska tilanne on tällainen voidaan päätellä, että myös nykyiset Venäjään kohdistuvat pakotteet ovat juutalaiseliitin virittämiä ansoja sekä Venäjälle että Euroopalle. 

Virallinen Suomi ja EU yleensä antavat tukensa sionistirikolliselle Aleksei  Navalnyinille, jolla on yhteydet Venäjän juutalaisiin talousrikollisiin kuten esimerkiksi Mihail Hodorkovskiin, joka oli perustanut Avoin Venäjä -säätiön, jonka esikuvana oli juutalaisen George Sorosin perustama Open Society Institute. Avoin Venäjä Säätiön hallituksen muodostavat tai muodostivat Arthur HartmanMihail Hodorkovski, Henry KissingerMihail Piotrovski ja Jacob Rothschild

Tästä voidaan päätellä, että lännen ja Venäjän juutalaistoimijat ja heidän lakeijansa ovat virittäneet ansan Yhdysvalloille ja Euroopalle, lännen ja Venäjän vastakkainasettelun jyrkentämiseksi. Siten Venäjän Navalnyin-tapausta hyödyntäen juutalaismafia lietsoo painostusta sekä kenties uusia pakotteita Venäjää vastaan. 

Yhdysvaltojen taloudellinen ja poliittinen johtajuus jäisi nopeasti varjoon, jos Venäjä ja Saksa muodostaisivat jonkinlaisen väljän talousliiton ja aloittaisivat yhteistyön. Esimerkiksi Nord Stream 2 on rakenteilla oleva kaasuputki, joka kulkee Itämeren pohjassa Venäjältä Saksaan. 

Puhumme tästä Venäjän ja lännen vastainasettelusta ja sen motiiveista artikkelin viimeisessä luvussa. 

USA ja Venäjä eivät sodi keskenään 

Ensinnäkin mainittakoon, että Suomessa on täysin unohdettu maan geopoliittinen asema  pitkänä rajana itäisen naapurin kyljessä. NATO toimii etupäässä paperijärjestönä, jolla kuitenkin on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, mutta sillä ei ole sotilasjoukkoja. Niinpä sotavoimat muodostuisivat jäsenvaltioiden puolustusvoimista, joiden käyttöön luovutus olisi jäsenvaltioiden päätettävissä. Yksikään NATOn jäsenmaa, puhumattakaan Yhdysvalloista, eivät välitä vähääkään Suomen turvaamisesta, mikäli lännen ja Venäjän välille syntyisi konflikti tai, jos Suomen alueella oleva Yhdysvaltojen johtaman liittouman puskurivyöhyke Suomen maa- ja ilmatilassa muodostaisi uhan Venäjälle. Silloin Suomessa kuoltaisiin viimeiseen “Nato-sotilaaseen” saakka. Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin lausuntoa, katkaista välit EU:n, hyväksikäyttäen Suomen kansanpetturipoliitikot yrittävät nyt oikeuttaa Suomen NATO-jäsenyyden virallistamisen. 

E-3A tankkaa. Kuva: Andrea Hohenforst.

Suomessa on ilmeisesti vieläkin enemmistön kannatus valtamedian ja Brysselin villakoirien valheille. Tämä herättää todellakin kummeksumista, vaikka Eurooppa, Suomi mukaan luettuna, on Yhdysvaltojen protektoraatti eli puskurialue Venäjää vastaan. Suomen vallanpitäjien typerä ulkopolitiikka Venäjän suhteen palvelee vain ja ainoastaan Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin suurvaltapolitiikkana, jonka yhtenä tarkoituksena on vahvistaa Yhdysvaltojen sillanpääasemaa Euroopassa. 

Yhdysvallat ja Venäjä, joihin vaikuttaa (erikoisesti Yhdysvaltoihin) samaa hengenheimolaisuutta oleva ”juutalainen” eliitti, eivät tule suurvaltoina nykyisellään sotimaan keskenään, vaikka NATO-joukkojen, jota Yhdysvallat johtaa, on keskittynyt myös pohjoismaihin, ja ihan Venäjän läheisyyteen. 

Itse asiassa Yhdysvallat eivät tule sotimaan suoraan Venäjän kanssa, sillä nämä maailman voimakkaimmat ydinasevaltiot eivät ryhdy välittömään sotaan toisiaan vastaan. Yhdysvallat ja tietyt sen liittolaiset ovat pitäneet Euroopassa sotaharjoituksia ja Suomi on isäntämaasopimuksensa kautta joutumassa NATOn sotakaluston linnoitusvyöhykkeeksi. 

Yhdysvallat uhraavat siten muita maita intressiensä alttarille. (Olisi järkevämpää käydä nämä sodat Yhdysvaltojen mantereella). 

Koska kumpaakin suurvaltaa sekä Venäjää että Yhdysvaltoja hallitsee ”juutalainen” eliitti1-8, on mahdollista, että mainittu eliitti on juonitellut sopimukset, jossa taistelevina osapuolina olisivat vastakkain Venäjä, ja tietyt NATO-maat sekä uhrina tietysti pieni, mutta globaalille eliitille erittäin hyödyllinen Suomi. 

Siten hyötyjinä, kuten yllä jo sanottiin, olisivat ”juutalainen eliitti”, joka vaikuttaa aseteollisuuteen sekä kansainväliseen rahoitusmaailmaan6,7,8. 

Kovat puheet Washingtonin ja Moskovan poliittisen keskustelun välillä ovat vain polttoainetta Washingtonin poliittisessa keskustelussa. Mitä järkeä juutalaismafialla olisi aloittaa täysmittainen konflikti Yhdysvaltojen ja Venäjän välille ja siten tuhota omat instrumenttinsa globaalin hegemonian pitämiseksi sekä syventämiseksi. 

Kuitenkin Venäjän vastaiset pakotteet saattavat johtaa Yhdysvaltojen ja Venäjän väliseen taloudelliseen vastakkainasetteluun, jopa niin, että sitä voitaisiin kutsua uudeksi kylmäksi sodaksi. 

Miksi Suomen poliittinen johtajisto on isänmaansa vihollinen ja mistä johtuu Venäjän painostus? 

Suomalaiset kansakuntana ovat historian saatossa kohdanneet hirvittäviä koettelemuksia. Milloin meitä ovat pakottaneet ruotsalaiset vallanpitäjät taloudellisiin ja valtageopoliittisiin sotiinsa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa ja milloin meitä ovat vuorostaan alistaneet idän valtiaat sekä suuret nälkävuodet Suomessa ja Länsi Euroopassa.  

Aikamme kansakuntaa tuhoava vitsaus ei kuitenkaan ole ulkonainen, vaan sisäinen. Suomen uhkana ovat sisäiset viholliset, jotka muodostuvat maan poliittisesta johdosta, sen kärki paikkojen toimijoista. Nämä kansanpetturi poliitikot, kuten heikko naishallitus ovat uusliberalistiselle talousideologialle uskollisesti poistaneet hallituksen asettamia rajoituksia, madaltanet hyvinvointivaltioon kuuluvaa valtion roolia, valtion säätelyn purkamista ja yleensä edistäneet ehdotonta alistumista kasvottomien rahoitusmarkkinoiden sekä kansainvälisten suursijoittajien hyödyksi. 

Lopuksi voidaan esittää kaksi kysymystä: (1) Miksi Suomen poliittisista vallanpitäjistä on muovautunut isänmaansa ja sen kansalaisten vihollisia, vaikka se on täysin järjetöntä ja mielipuolista toimintaa, joka tuhoaa kansakunnan. (2) Miksi länsivallat painostavat Venäjää, vaikka Venäjä ortodoksiseen traditioon perustuvana yhteiskuntana noudattaa terveitä perinteitä, kuten perinteistä sukupuoliroolia, perinteistä avioliitto- ja perhemallia sekä tervettä yhteiskuntamoraalia, ja vaikka Yhdysvaltoja ja Venäjää ohjailee yhtäläinen juutalaisen eliitin vaikutus, niin miksi luodaan vastakkainasettelu lännen ja Venäjän välille? 

Vastaus kysymykseen (1). Suurin osa nykyisistä poliittisista päättäjistä edustavat sukupolvea, joka on saanut materialistisen kasvatuksen. Tämä edustaa yhteiskuntaa, joka on viljellyt kasvatuksessa, koulutuksessa ja tieteissä hyvin vahvana materialistista näkemystä, missä ei oikeastaan tunnusteta eroa elävän ja mekaanisen todellisuuden välillä; tapahtumat voidaan siten nähdä kausaalisessa muodossa siten, että havaittu tapahtuma synnyttää toisen havaitun tapahtuman. Tähän prosessiin viittaa muiden muassa se, että  eläviä ilmiöitä on alettu nimittää koneellisten mekanismien analogioilla. Myös kulttuuri ja moraalinen arvomaailma on täysin vääristynyt. Se mikä ennen oli kaiken terveenjärjen mukaan korkea-arvoista, kuten hyvin toimiva perheyhteisö, avioliittona miehen ja naisen välillä, selvät sukupuoliroolit sekä oikeustieteiden mukaisesti keskusvallalla varustettu hyvinvointivaltion ylläpitäminen, mikä varmisti ennen muuta valtiolle ja sen kansalaisille toimeentulon, elintason ja oikeudellisen turvallisuuden, ovat nyt menettäneet täysin arvonsa ja näiden tilalle on asetettu saastainen arvoliberalismi kaikilla sukupuolineutraaliuden mausteilla ja kasvottomien ylikansallisten rahoitus- ja sijoitusmekanismien sokea palvonta, unohtamatta monikulttuurisuuden “ihanuutta.” 

Keskeisin syy on tietysti uskonnon mädänneisyys (luterilaisuus ja katolilaisuus) ja siten täydellinen ymmärtämättömyys henkisistä lainalaisuuksista ja Jumalasta lähtevän kaiken olevaisen alkuperästä toden ja hyvän liittona, mitkä eivät ole abstraktioita, vaan todellisia substansseja ja olevaisen olioita. 

Toisekseen syynä ovat yllä esitetyt vääristyneeseen kulttuuriin ja kasvatukseen viittaavat tekijät. 

EU-jäsenmaiden johtavat poliitikot, kuten suomalaiset vastaavat poliitikot, toimivat täysin rinnoin globaalien rahoituslaitosten ja kasvottomien monikansallisten pääomien edunvalvojina kotimaissaan, isänmaansa sekä sen kansalaisten turmioksi. Luonnollisesti he saavat negatiivisen globalisaation tavoitteiden edistämisestä tiettyjä henkilökohtaisia etuuksia, jotka saattavat olla joko taloudellisia lahjuksia tai korkeita virkasuhteita. 

Kolmanneksi .. 

Ehkä välittömin syy siihen, että poliittiset vallanpitäjät ovat isänmaansa suurimpia vihollisia, löytyy juutalaiseliitin nousemisesta läntisen maailman “henkiseen” johtoon. Suomen poliittinen johtajisto, virkakoneisto ja niitä pönkittävä osittain verorahoin toimiva joukkotiedonvälitys sekä viihdemaailma, toimivat kuin yhteistuumin taloudellisen, yhteiskunnallisen ja henkisen itsenäisyyden tuhoamiseksi; tässä tuhoamisen prosessissa paljastuu myös suomalaisiin vuosikymmeniä vaikuttanut, jo mainittu, juutalaisen eliitin kontrolloiman valtavirtaisen joukkoviestinnän, viihdeteollisuuden ja poliittisen hegemonian murskaava vaikutus; ihmismielen jaloimmat tunteet, kuten isänmaallisuus, uskonto sekä avioliitto, ovat täysin tuhottuja. Keneltä nämä nykyiset johtavat poliittiset toimijat saavat määräyksensä? Tämä on aivan varmaa; he saavat negatiivista globalisaatiota edistävät käskynsä vapaamuurareilta ja bilderbergiläisiltä, mitkä saavat käskynsä juutalaisilta järjestöiltä kuten esimerkiksi juutalaisten vapaamuurarijärjestöltä (B’nai B’rith).9,10 Myös juutalainen Israel-lobby toimii hyvin tehokkaasti Yhdysvalloissa sekä myös Euroopan unionissa. 


Vastaus kysymykseen (2). Sionististen länsivaltojen Venäjää kohtaan kohdistuvan painostuksen yhtenä osatekijänä, ts. sivutuotteena, on juuri mainitut Venäjän terveet perinteiset arvot, joiden juutalaiseliitti haluaa murskautuvan samalle mädäntyneisyyden tasolle kuin ne ovat länsimaissa, kuten Suomessa nykyisin. Juuri tällaisen degeneraation välityksellä juutalaiseliitti hallitsee yhteiskuntia. (Tämä ei ole päätekijä) 

Todellakin Yhdysvaltoja ja Venäjää ohjailee samaa hengenheimolaisuutta oleva juutalaiseliitti tai –mafia. Tämän tarkoituksena ei ole synnyttää sotaa Yhdysvaltojen ja Venäjän välille (kaksi sionistista ydinasevaltiota ei sodi keskenään). Tämän tarkoituksena on synnyttää käsittämätöntä eripuraa EU-maiden ja Venäjän välille. Tämä toimii siten, että länsivallat mustamaalaavat aivan syyttä Venäjää ja puolestaan Venäjällä juutalaistoimijat lietsovat vastakkainasettelua länttä vastaan, sekä toisaalta Putinia kohtaan (esim. Michail HodorkovskiAleksei Navalnyi jne.). Saman aikaisesti Yhdysvallat liittolaisineen, jossa tietyt NATO-maat yllä pitävät jatkuvia sotaharjoituksia Venäjän rajojen tuntumassa. Tähän Suomi on vedetty mukaan typerien ja lurjusmaisten poliittisten päättäjien ansiosta ja isäntämaasopimuksen oikeutuksella, jolloin Suomesta on muodostunut Yhdysvaltojen ja tiettyjen NATO-maiden puskurivyöhyke Venäjää vastaan. 

Keskeisin syy Yhdysvaltojen johtaman ja enimmäkseen tietyistä NATO-maista koostuvan sotilaallisen liittouman linnoittautumiseen poliittiseen Eurooppaan ja aina Venäjän rajojen tuntumaan on siinä, että liittoutumisella on vakaana tavoitteena kontrolloida Itä-Eurooppaa hallitakseen Euraasian sydänmaata ympäröivää maailmansaarta. Puolestaan se, joka ohjailee tuota vyöhykettä, kontrolloi koko maailmaa. Lisäksi Euraasiassa Yhdysvaltojen pyrkimyksenä on lähihistoriassa ollut Venäjän vaikutuspiirin katkaiseminen Ukrainan suhteen. 

Tämä yllä esitetty kytkeytyy Suur-Israelin geopoliittisiin hegemoniatavoitteisiin Lähi-idässä. Tämä tarkoittaisi sitä, että juutalaismafialla on tavoitteena synnyttää Suur-Israelin kautta imperiuminsa poliittiseen Lähi-itään. Tämä kylläkin onnistuu, sillä EU ja Yhdysvallat ovat taloudellisesti, poliittisesti ja mediallisesti tämän mafian hallinnassa. 

Euraasian sydänmaan ympäröiminen Yhdysvaltojen liittoumalla tukee myös sinistien Suur-Israelin pyrkimyksiä. 

Samalla kuvioihin ilmestyy Itä-Aasiaan liittyvä aspekti.  

Nimittäin toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvallat on ollut taloudellisesti ja sotilaallisesti tietyn kaltainen maailman imperiumi, jonka johtama taloudellinen kehitys on yhdistänyt Euroopan, Japanin sekä myös Aasian pienemmät valtiot osaksi läntistä talousjärjestelmää. Kuitenkin Donald Trumpin valtakaudella, ja jo aikaisemminkin, Yhdysvaltojen imperiumin vallansiirtymä on alkanut luisua Itä-Aasiaan ennen muuta Kiinalle, ja myös Venäjän harjoittaman moninapaisen politiikan sekä talouden piiriin, jota kehitystä voidaan lyhyesti kuvata Shanghain yhteistyöjärjestön SCO:n vahvistumisena lännen kilpailijana. Tämä tietysti huolettaa juutalaismafiaa, ja siihen liittyvää Israelin johtajistoa, mitkä vaikuttavat voimakkaasti Yhdysvaltojen ja EU:n talouteen. Tämä huolettaa mainittua mafiaa siksi, että sillä ei ole niin suurta vaikutusta ja valtaa Itä-Aasiassa kuin länsivaltojen keskuudessa. Yhdysvallat ovat totaalisesti  juutalaismafian hallinnassa.   

Nämä yllä esitetyt asiantilat ovat syitä siihen, miksi länsivallat painostavat Venäjää poliittisesti, taloudellisesti ja jopa sotilaallisesti. Syynä on siis juutalaismafian valtava vaikutus tiettyihin EU-maihin ja ennen muuta Yhdysvaltoihin. Tämä Yhdysvaltojen imperialistinen geopolitiikka Euroopassa on tarkoituksellisessa linjassa Suur-Israelin valtapyrkimyksiin Lähi-idässä. Venäjällä venäläinen valtiollinen entiteetti ei halua konfliktia lännen kanssa, mutta Venäjän valtioon parasiitin tavoin vaikuttava sionismi haluaa Venäjän tulehduttavan suhteensa Euroopan unioniin. 

Vastauksen kaksi kiteytys: [Israel-lobbyn vaikutuksessa olevat Yhdysvallat ja EU muovaavat maailmanvaltapolitiikkaa siten, että se synnyttää pakotteita ja puskurivyöhykkeen Venäjää (Euraasian sydänmaa) vastaan. Tähän vaikuttaa ja yhdistyy Suur-Israelin hanke, johon sionistit pyrkivät. Suomi jää tässä NATO-maiden puskurivyöhykkeen alle Venäjää vastaan. Tästä  (Suomen osalta) ovat vastuussa Suomen istuva presidentti, joka puolustusvoimien ylipäällikkö  sekä muut ulkopolitiikasta vastaavat toimijat.] 

Markku Juutinen 

Lähteet 

MTV-analyysi: Mikä on Lavrovin EU-uhkauksen ydin ja kuinka uskottava se on? – ”Venäjä on suurvalta, joka ei tarvitse heikkoja valtioita” – MTVuutiset.fi 

Venäjä-pakotteet kalliita Suomelle – Sveriges Radio Finska | Sveriges Radio 

Biden vetoaa kansainväliseen yhteisöön Venäjä-pakotteiden puolesta: Vastustakaa Venäjän ”painostusta ja aggressiota” | Talouselämä (talouselama.fi) 

All the Jews Joe Biden has tapped for top roles in his administration – Jewish Telegraphic Agency (jta.org) 

More Links Uncovered Between George Soros and – 知乎 (zhihu.com) 

Niinistön Nato-lausunto nousi pinnalle Venäjän uhkailun jälkeen: ”Jos kävisi niin, että syystä tai toisesta Venäjän ja EU:n välit kriisiytyisivät…” – MTVuutiset.fi 

Judaism: The Religion of World Domination | Banned French Documentary — Know More News 

Islam Radio: The Jews behind Internet – Radio Islam (islam-radio.net) 

Universityof Bath (2016). The Israel Lobby and the European Union. Saatavina: https://researchportal.bath.ac.uk/en/publications/the-israel-lobby-and-the-european-union 

_ _ _ _ _ _  

 1. Solženitsyn, Aleksandr (2009). 200 vuotta yhdessä. 
 1. Toivo Martikainen, Katri Pynnöniemi ja Sinikukka Saari (2016). Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla: Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja. 
 1. Suuri maa, pitkä kvartaali (2003) Sitra. Tapani Mäkinen. Saatavilla (alkaen sivulta 25). http://www.sitra.fi/julkaisut/Raportti48.pdf; International. (20.12.2013); Mikhail Khodorkovsky, pardoned by Putin, arrives in Berlin: http://nsnbc.me/2013/12/20/mikhail-khodorkovsky-pardoned-by-putin-arrives-in-berlin/ 
 1. The Times of Israel (23.11.2015). Russia’s New Tsar: http://blogs.timesofisrael.com/russias-new-tsar/The World’s Billionaireshttp://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/ 
 1. Gaaze, Konstantin (2014). ”Poker dlja odnogo”. Newtimes.ru (Novoje Vremja), 1.9.2014: http://www.newtimes.ru/articles/detail/86540 
 1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky. 
 1. Radio Islam. Saatavilla: Den judefrågan 
 1. Saatavilla: Goldman-secret-greece-loan 
 1. Niclov, Nicola M. (1990). The World Conspiracy, USA.  
 1. Hokins, Richard Kelly (1985). War Cycles, Peace Cycles, USA. 

(The New York Times (27.9.2008). Wall Street, R.I.P.: The End of an Era, Even at Goldman.

26 kommenttia

 1. Meillä ei oikein ymmärretä kuinka merkittävä Venäjän “irtiotto” lännestä on. Kyse on kuitenkin Venäjän ulkopolitiikan suurimmasta muutoksesta 300 vuoteen. Venäjä ei tee tällaisia päätöksiä hetken mielijohteesta. Käytännössä se tarkoittaa, että sillä joka uhkaa Venäjää on Kiina vastassa.

  Joku venäläinen matroona, kuollut jo kymmeniä vuosia sitten, ennusti, että Eurooppa kääntää selkänsä Venäjälle, jonka seurauksena Kiina ottaa Siperian ja lähtee kohti Eurooppaa tarkoituksena valloittaa maa-alueet. Valloitus kuitenkin pysähtyy Uralille, kun Eurooppa lopulta herää täystuhon edessä ja lähtee puolustamaan.

  Syklisen historian valossa Kiinan eteneminen Euroopan rajoille ei olisi ensimmäinen kerta. Ovathan venäläisten sukujuuret mongoleissa. He ovat Tsingis Kaanin verenperintöä. Mongolit eivät koskaan vetäytyneet valloittamiltaan alueilta vaan sulautuivat paikalliseen väestöön.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Ydinaseiden aikakaudella avoin kuuma sota suurten valtablokkien välillä on mahdotonta. Siksi asiat etenevät tiedotus-, kauppa- ja kulttuurisotana. Nämä voivat olla kansoille myös hyvin vahingollisia. Suomi on maanpetoksellisen toiminnan vuoksi ajautunut transatlanttisen valtablokin tiedotus-, talous-, ja kulttuurisodan kohteeksi, kun sillä on ollut pyrkimys sulauttaa Suomi kokonaan itseensä. Myös sotilasstrategisesti teemme epäviisaita ratkaisuja linnottautumalla kuumaksi rajavyöhykkeeksi Venäjä-Kiina blokkia vastaan.

   Asetelmassa voi olla hyvinkin kansainvälisesti juonittelevan juutalaisuuden ja sen kanssa liittoutuneen laajemman luciferistisen blokin vaikutusta. Suomessa tätä liittoumaa edustaa ainakin vapaamuurarijärjestö. Tämä liittouma haluaa saada valkoiset kansat tuhoamaan itsensä joko sodankäynnillä, massamaahanmuutolla tai tervehenkisen ja kristinuskoon perustuvan kulttuurinsa pilaamisella. Myös luonnonläheinen ja ei-materialistinen pakanallinen kulttuuri on haluttu hävittää ja tässä on käytetty hyväksi kristinuskon vääristymiä. Tämä on ollut osa juonta, jolla valkoiset kansat on saatu hyväksymään heitä suojelleen kristinuskon hävittäminen. Pyrkimykset herättää länsimainen pakanuus uudellen eloon on uskoakseni toivoton. Uuspakanat tekevät tietämättään yhteistyötä juutalaisten kanssa, kun pilkkaavat ja hajottavat eurooppalaisten kristillistä perintöä. Toki myös kristilliset sionistit ovat tässä tehokkaita Amerikasta tuotuine uudisuskontoineen. Pahimpia hajottajia kuitenkin ovat kulttuurimarxistit, joilla on yliedustus tiedotusvälineissä ja jotka ovat onnistuneet levittämään materialistisen tiedeuskonnon koko kansaan. Vaarallinen ja kansaa repivä korona-kultti on tämän uskonnon tuorein hedelmä.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. MAAILMANPOLITIIKAN OPPITUNTI
  Juutalainen miljonääri ja juutalaisten sisäpiiristä loikannut Benjamin Freedman kirjoitti: ”Maailmanpolitiikkaa ei voi ymmärtää tuntematta kasaarikuningaskunnan historiaa.” Tällä hän tarkoitti, että ymmärtämättä vallanhimoisen kasaarikansan kääntymistä juutalaisuuteen ei voi ymmärtää maailmanpolitiikkaa. Kun vallanhimoinen kasaarikansa omaksui rasistisen ja maailmanvaltaan kehottavan Talmudin opin, tapahtui ihmiskunnan suurin onnettomuus. Nykyajan juutalaisista noin 90 % periytyy kasaareista. Kasaareista ja Talmudista johtuu juutalaisten organisoituminen valloittajakansaksi, joka on levinnyt koko maailmaan pitäen pääpaikkoina USA:ta ja Israelia. Heidän yksinomaisena päämääränään on maailmanherruus ja kaikkien kansojen alistaminen orjiksi. Juutalaisen politiikan idean kiteyttää tohtori Max Mandelstam Baselin sionistikonferenssissa vuonna 1897: ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Kansainvälisten juutalaisten päämääränä on siis kaikin tavoin heikentää kansoja, jotta heidän maailmanvaltauksensa onnistuisi. Tässä he käyttävät hyväksi vapaamuurarijärjestöä, jonka he ovat luoneet ja jota he hallitsevat. Vapaamuurarijärjestön tehtävä on mm. estää vahvoja ja lahjakkaita politiikkoja kohoamasta johtoon ja suosia heikkoja politiikkoja joka maassa. Lisäksi vapaamuurareista on myös lähtöisin sairas maahanmuuttopolitiikka, joka sekin heikentää kansoja, kuten näkyy esim. Ruotsissa, Saksassa ja Ranskassa. Vapaamuurarit itse eivät yleensä tiedä järjestön todellisista tavoitteista, mutta heidän täytyy kuolemanrangaistuksen uhalla toteuttaa ylempien veljien käskyt. Vapaamuurareita on kaikissa maissa. Myös Venäjällä alkoi vapaamuuraritoiminta vuonna 1995, mutta se on vielä pientä. Maailma on jakaantunut kahteen leiriin: USA:n ja Israelin johtamat ns. länsimaat ja Venäjän ja Kiinan johtamat maat, joihin kuuluvat Sanghain yhteistyöjärjestön (SCO) maat ja BRICS-maat ynnä Iran ja Pohjois-Korea. Intia ja Pakistan eivät kuulu kumpaankaan leiriin. Mahdollinen kolmas maailmansota käydään näiden kahden leirin välillä. Vaikka Venäjällä on voimakas juutalaiseliitti, ei se hallitse samalla tavoin kuin USA:ssa. Venäjä on kuitenkin tiiviisti liitossa Kiinan kanssa, jota eivät juutalaiset hallitse. Taloudellisesti Venäjä ja Kiina ja heidän vaikutuspiirissään olevat maat voittavat kehityksessä länsimaat. Tämän vuoksi Suomen tulisi irtaantua länsimaista ja liittyä Venäjän ja Kiinan kanssa tiiviimpään yhteistoimintaan, esim. tilaamalla hävittäjät Venäjältä. Mutta typerät poliitikkomme presidentti Niinistön johdolla pelaavat kansallemme turmiollista peliä johtamalla meitä USA:n ja tulevan Euroopan Yhdysvaltojen (EU) alaisuuteen. Koko maailmanlaajuinen koronahuijaus sotkee kuvioita ja nähtäväksi jää, mitä kaikkea salaisissa sotilaslaboratorioissa on kehitetty ihmiskunnan hallitsemiseksi. Voi olla, että uusi jako muodostuukin niistä, jotka ovat ottaneet länsimaisen mRNA-rokotteen ja niistä, jotka ovat ottaneet venäläisen tai kiinalaisen rokotteen. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
  1. ”Nykyajan juutalaisista noin 90 % periytyy kasaareista. Kasaareista ja Talmudista johtuu juutalaisten organisoituminen valloittajakansaksi…”

   Muuten olen pääosin samoilla linjoilla mutta tuo 90% ei minusta vastaa todellisuutta muuten kuin ehkä sionistien osalta. Sionisti eliitti taas ei edusta kuin osaa juutalaisista, ehkä kolmasosaa? Vaikea sanoa.
   Aivan kuten meilläkin on ’kokkari-eliitti’ joka edustaa ehkä kolmasosaa kansasta niin on juutalaisillakin sionistinsa ja varmaan kaikilla kansoilla karkeasti ottaen. Tuo eliitti koostuu globalisteista ja on arvoiltaan samanlainen ja keskenään solidaarinen ja siksi esim. voi sanoa että sionistieliitti hallitsee maatammekin kuten se hallitsee Eurooppaa ja koko läntistä kulttuuria mikä näkyy esim. siinä ettei Israelin sotia ja palestiinalaisten tuhoamista tuomita.
   Idässä tilanne on toinen. Vaikka Venäjä vielä on paljolti sionistien kahleissa se tekee koko ajan pesäeroa ja itsenäistyy suvereeniksi vallaksi joka on vastuussa vain itselleen ja kansalleen kuten Putin sanoo.
   Kiinalla tällaista painolastia on vähemmän ja siksi se voi kulkea omia polkujaan ja uhmata sionisti-eliitin pyrkimystä koko maailman hallitsijaksi.
   Kaiken kaikkiaan mitään demokratiaa ei ole vaan vähemmistövalta joka minusta on idässä selkeästi terveemmällä pohjalla kuin meillä lännessä jossa globalistit ovat rohmunneet vallan itselleen.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. ICC to Investigate Israeli War Crimes
    United States will punish ICC
    PHILIP GIRALDI • FEBRUARY 16, 2021
    https://www.unz.com/pgiraldi/icc-to-investigate-israeli-war-crimes/

    Oma maamme joka elää Usan neokonnien ja EU/Nato sionistien kainalossa on valinnut matala moraalisen tien jossa näihin sotarikoksiin ei kajota mutta Venäjää sen sijaan opetetaan paremmille tavoille ahkerasti vaikkei se syyllisty tällaisiin sota rikoksiin.

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
 3. Oma näkemykseni on ettei ole olemassa sellaista kaikkien maiden johdon käsittävää nwo- tai ’davos’-eliittiä joka puhaltaisi yksimielisesti samaan globaalin ’korporaatio-kommunismin’ hiileen. Sellainen ajatus, joka monilla on, että kaikki konfliktit ja sodat olisivat vain tuon kaikkia hallitsevan eliitin (mafian) yhteistä ’hajota-ja-hallitse’ teatteria, ja että siksi on samantekevää kenen puolella on kun mihinkään ei voi kuitenkaan vaikuttaa, on selvästi ristiriidassa tosiasioiden kanssa.
  Globaalia hegemoniaa ja yksinapaista maailmaa tavoittelee lähinnä sionisti-eliitti lakeijoineen ja sille on siihen selkeä uskonnollinen ja v-muurari perusta tai motiivi. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227577
  Sionistit ovatkin valloittaneet läntisen maailman (anglo-amerikkalais-sionistisen kulttuurin) jossa heidän yli-valtansa on kiistaton ja näyttää nyt vain vahvistuvan sionisti Bidenin ja USAn neokonnien johdolla. Ja silloin sen sisällä tapahtuva nahistelu ja itse luotu terrorismi sopii hyvin olemaan pelkkää tätä valtaa lisäävää teatteria itsenäisyyttään ja vapauttaan puolustavaa kansallista tahoa vastaan (mikä näkyy hyvin USA:ssa: Trump vs. Biden) ja myös globaalia hegemoniaa sotien avulla lisäämään pyrittäessä.
  Tuo globaali hegemonia merkitsee lähinnä Kiinan ja Venäjän valloittamista tai alistamista yhteiseen juoneen eli sionistien tai ’rotsild-mafian’ valtaan. Mutta nuo maat eivät ole asiasta innostuneita asiasta vaikka niillä onkin oma sisäinen mafian rahoittama ja johtama ’5.kolonna’ jota vastaan ne joutuvat käymään puolustussotaa ja joka tekee kaikkensa hajottaakseen ne. Tuon kolonnan toiminnan rajoittaminen ja kieltäminen tulkitaan meillä osoituksena maiden totalitaristisesta luonteesta kun se todellisuudessa on aivan muuta eli maan eheyden ja suvereenisuuden turvaamista.
  Oman näkemykseni mukaan tuo haluttomuus on todellista, ei mitään teatteria jota tuo mafia kulissien takana lopulta johtaisi. Faktat puhuvat sen puolesta että ne todella haluavat säilyttää itsenäisyytensä eivätkä ole innostuneita myymään maataan ja kansaansa mafialle. Niitä johtava eliitti ei näytä myöskään olevan samalla tavalla imperialistinen kuin rotsild-mafian johtama länsi eikä ahneuden riivaamaa ja vain omaa etuaan ajavaa ja kansastaan piittaamatonta tai kansan ja isänmaansa myyvää kuten meidän ja kuten sionisteista koostuva eliitti aina on. Siksi niitä ihan aidosti painostetaan ja uhataan sodalla eikä kyse ole teatterista jota Illuminaatin ’näkymätön käsi’ ohjaa.
  Toisaalta voi ajatella että jos olisi olemassa sellainen ns. Illuminaatti johon niidenkin johto-eliitti kuuluisi niin miksi kaikki turha ja näennäinen ’kulissi-kädenvääntö’ ja ’hajota-ja-hallitse’ sotiminen kun maailma silloin voitaisiin hetkessä yhdistää tuon kaikkien yhdessä kumartaman mafian vallan alle ja luoda sen haluama ’globaali rotsild-kommunismi’ joka on vain ’kaappi-kommunismia’ (korporaatio-kommunismia) jossa sionistit vain kelpaavat johtoon NL:n malliin – tai Bidenin malliin. https://www.magneettimedia.com/biden-juutalaiset-valkoisen-talon-cian-nsan-ja-rahaministerion-johtoasemiin/ Ja ovathan sekä Kiina että Venäjä selkeästi ilmoittaneet etteivät ole kiinnostuneita sellaisesta eivätkä ole kommunistisia maita kuten meille valheellisesti kerrotaan vaan valtio-kapitalistisia maita joissa valtio ohjaa taloutta eikä markkinavoimat valtiota kuten meillä. Niillä on myös oma pankkinsa ja ne ovat siten pääosin riippumattomia myös rotsild-mafian rahoista. Siis periaatteessa ’suvereeneja demokratioita’ (vastuussa vain itselleen ja kansalleen) ja täysin sopimattomia mafialle ja sen ’kommunismille’.
  Myös se, että kaiken kaikkiaan Kiinan ja Venäjän muutkin pyrkimykset ovat selkeästi eri luokkaa kuin lännen, enemmän rakentavia kuin hajottavia, tukee sitä että ne kulkevat omaa tietään eivätkä ole globalisti-mafian ohjauksessa tai hallinnassa. Niitä ohjaa valtiomies eliitti joka haluaa edistää maiden eheyttä ja kansalaisten rauhallista ja tervettä elämää, siis aivan päinvastoin kuin meillä kun muita tuhoavia sotia ei saisi estää http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227661
  ja kulttuuria hajottavien, moraalisesti rappeuttavien ja kulttuurin selkärangan tuhoavien voimien tulee saada riehua vapaina eikä niitä saisi pysäyttää.
  Satanic rituals
  https://www.unz.com/jthompson/satanic-rituals/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Kun lukee tuon alimman linkin paljastukset läntistä kulttuuria hallitsevan eliitin lapsiin kohdistuvista rikoksista ja niiden seuraamuksista niin jo pelkästään tuo tieto (muuta likaista tietoahan on roppakaupalla) saa ihmettelemään kuinka Haavisto saattoi/kehtasi mennä Pietariin ylistämään EU:n paremmuutta venäläiselle virkaveljelleen.
   Vaikea keksiä muuta selitystä kuin että hän haluaa pysyä tietämättömänä asiasta tai sitten hän on niin paatunut ettei tällainen häntä mitenkään liikuta. Ja kaiken huippuna vielä presidentti Niinistö kehui häntä.
   Huh … paatunut väki EU:ta ja meidän maatammekin näyttää johtavan. Kulttuuria hajottavien, moraalisesti rappeuttavien ja kulttuurin selkärangan tuhoavien voimien tulee heistä saada riehua vapaina eikä niitä saisi pysäyttää. Järkyttävää.
   Tällaista viestiä vietiin nyt meidän toimesta Venäjälle, maalle jossa perhearvot ja ortodoksinen uskonto ovat kunniassa. Tässä on pakko sanoa että häpeän nyt olla suomalainen.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. Tätä tuhoisaa ja imperialistista eliittiä, joka on EU:n ja Naton takana, ja sen paremmuutta Haavisto kävi Lavroville ylistämässä. Ja siitäkin huolimatta että juuri se on ww2 ja ei vaan Dresdenin vaan myös Aasiaan pudotettujen ydinpommien takana

   Tänään on 76 vuotta Saksan Dresdenin kaupungin tuhosta. Sotarikoksesta, joka aiheutti jopa 100 000 viattoman siviilin hengen noin 36 tuntia kestäneessä tuho-orgiassa. Brittiläisten ja amerikkalaisten pommikoneiden tuhoamalla kauniilla keskiaikaisella kaupungilla ei ollut mitään strategista arvoa liittoutuneillel. Se oli pahanlaatuisen patologian teko – pahuutta pahuuden tähden -, joka vaatii katumusta. Churchillillä, Rooseveltillä ja Stalinilla, jotka hyötyivät siitä epäsuorasti, on kaikilla verta käsissään. Tämän julman barbaarisuuden saksalaisia uhreja, joista suurin osa naisia ja lapsia, on pidettävä muistoissa. [LD]
   — Today is the 76th anniversary of the destruction the German city of Dresden, a war crime that claimed the lives of up to 100,000 innocent civilians in an orgy of destruction lasting roughly 36 hours. The total destruction of the beautiful medieval city by British and American bombers had no strategic value to the Allies whatever. It was an an act of malignant pathology—evil for evil’s sake—which requires expiation. Churchill and Roosevelt, and Stalin who gained from it indirectly, all have blood on their hands. The German victims of this cruel atrocity, most of them women and children, need to be held in tender remembrance. [LD]
   https://www.darkmoon.me/2021/commemoration-of-dresden-why-an-apology-from-britain-to-germany-is-due-video/

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Nim. pahuuden juhlaa jäi mainitsettamatta ww2 suurin rikos- Leningraadin piiritys, jossa tapettiin n.miljoona aseetonta ja puolustuskyvytöntä siviiliä nälkään ja viluun. Mikä oli N-liiton osuus Dresdenin tarpeettomaan pommittamiseen jäi epäselväksi. Usan sodan lopputulokseen merkityksettömillä siviilien atomipommittamisilla Japanissa oli toinen tarkoitus. Osoittaa, kenen johdolla siitä eteenpäin. -Ydinasekiristys on alkanut, totesi Stalin. Ja sillä tiellä on jatkettu erilaisia taktiikoita käyttäen. Vauhti on ollut kova N-liiton hajottamisen jälkeen maailman varallisuuden uudelleen jaossa. Suomikin on onnistunut mainiosti Eu:n jäsenenä hävittämään kaikki itsenäisen maan tunnusmerkit ja rinnat rottingilla emäntämme/isäntämme julistaa kuinka jättivelkamme ja lisääntyvä työttömyys koituu nopeasti monikasvoittuvan asujaimistomme onneksi. Tätä kehitystä symbolisoikoon maan parhaalla paikalla oleva ratsu, joka on pidetty tietämättömänä miten ja mihin sen selässä istuja on sitä hyväksikäyttänyt.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Näin syvälle on maamme vajonnut
  että globalistit hehkuttavat: ”Haavisto paalutti EU:n ulkopolitiikan Pietarissa”

  Olipa kerran Suomi, jolla oli oma ulkopolitiikka. Onpa nykyisin EU-Suomi, jonka ulkoministeri matkustaa Venäjälle hallitustapaamiseen saarnaamaan EU:n ulkopolitiikkaa. Globalistien Atlanttiseuran puheenjohtaja, SDP:n Liisa Jaakonsaari hihkuu innosta!
  ”Haavisto tapaa Pietarissa myös NGO-järjestöjen edustajia”, uutisoi YLE tänään. Onko suvereenin suurvaltanaapurimme sisäisiin asioihin puuttuminen eli Haaviston sanoin: ”Venäjän rakentaminen”, muka jotenkin Suomen ja suomalaisten edun mukaista?
  https://mvlehti.net/2021/02/15/globalistit-hehkuttavat-haavisto-paalutti-eun-ulkopolitiikan-pietarissa/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Länsimaiden vapaus on sitä että eliitti saa rauhassa ja vapaasti toteuttaa hankkeitaan ja omassa mediassaan jota kukaan ei kontrolloi kertoa omia tarinoitaan kansalle. Kansalta sen sijaan vapaus ollaan viemässä. Se ei saa kertoa omia näkemyksiään juuri mistään tärkeistä asioista eikä arvostella eliitin hankkeita joilla se laittaa kansaa velka- ym. kahleisiin. Sellainen on vihapuhetta.
   Tällaista eu-vapautta Haavistokin kävi peräänkuuluttamassa Lavroville tajuamatta että puolusti samalla enemmän fasismia kuin Venäjä konsanaan jossa eliitillä ei ole samanlaista vapautta mellastaa vapaasti kuin lännessä ja jossa valtio ei sopeudu islamiin kuten meillä vaan islamin on sopeuduttava valtioon ja jota mallia Tanska yrittää jäljitellä.

   Lukutoukka Mv-lehden artikkelissa arvioi hyvin Haaviston keikkaa:
   ”Päästiin samalla kehumaan myös Haavistoa itseään ja tekemään hänestä kansan silmissä jonkinlaista sankaria. Tämä Haaviston kehuminenhan on ollut jo pitkään valtamedialla hyvin keskeisenä pyrkimyksenä, ja varsinkin nyt kun Haaviston maine oli päässyt ryvettymään viimeaikaisten töppäilyjen (perustuslakivaliokunnan antamat moitteet lain rikkomisesta) seurauksena, oli valtamedialla todella kova tarve päästä kehumaan Haavistoa ja saada hänet näyttämään muka hyvinkin osaavalta ja päättäväiseltä valtiomieheltä.”
   Onhan joku vilauttanut jopa presidentti peliäkin tässä. Se vielä puuttuisi että H:sta tehtäisiin/juonittaisiin kansan selän takana presidentti. Ajatus ehkä kelpaa vain Niinistölle koska silloinhan puikoissa olisi paras mahdollinen mies ajatellen N.n harjoittamaa politiikkaa ja sen jatkamista.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Venäjän media: Haavisto salaisessa kokouksessa venäläisten ’ulkovaltojen agenttien’ kanssa Pietarissa

    Venäjän federaation uutistoimisto RIAFAN uutisoi, että ulkomaisiin intresseihin sitoutunut Pietarin oppositio ja Suomen viranomaiset järjestivät ulkoministeri Pekka Haaviston johdolla salaisen kokouksen Pietarin konsulaatissa maanantaina.
    RIAFAN kertoo julkaisevansa pian ”ulkomaisten agenttien” salaisen kokouksen yksityiskohdat.
    https://mvlehti.net/2021/02/16/venajan-media-haavisto-salaisessa-kokouksessa-venalaisten-ulkovaltojen-agenttien-kanssa-pietarissa/

    Haavisto selvästikin on mukana jonkinlaisena eu-agenttina tai ’5. kolonnan miehenä’ Venäjää hajotamassa ja Niinistön kehuilla kaiken lisäksi.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Tänään: Verkkostudio LIVE: ”EU-liittovaltio saapui, olitko valmis?” – 16.2.2021 alk. klo 19!

  Ulkoministeri Haavisto kävi EU-ulkopolitiikan suurlähettiläänä Pietarissa ja tapasi lännen tukemia agentteja. PS yrittää estää EU-rahoituspakettia eduskunnassa, joka siirtää talousvallan Brysseliin: EU-liittovaltio on täällä. Studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.
  https://mvlehti.net/2021/02/16/tanaan-verkkostudio-live-eu-liittovaltio-saapui-olitko-valmis-16-2-2021-alkaen-klo-19/
  https://www.youtube.com/watch?v=HnsuclxYR-I&feature=emb_logo

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Nim. pahuuden juhlaa unohti mainita suurimman ww2 rikoksen- Suomen osaltaan toteuttaman Leningradin piirityksen, jossa tapettiin nälkään ja viluun satoja tuhansia, jopa miljoona aseetonta ja täysin puoluskyvytöntä siviiliä. Tämän raakalaisemmaksi ei ihmisten kiduttaminen voi mennä. Miten Stalinilla oli osuutta Dresdenin pommittamiseen? Usan atomipommeilla suorittamien japanilaisten siviilien täysin sodan kannalta tarpeettomien joukkomurhien jälkeen Stalin totesi- atomiasekiristys on alkanut. Oli alkanut aika, jonka jatkumaa nyt eletään uusin keinoin, mutta samoin päämäärin. Ja tämä maa uusin emännöin täysin rinnoin mukana, muutenhan tämä olisi itsenäinen, järkevien ihmisten asuttama oikeasti hyvinvointivaltio, jonka keskeistä paikkaa ei ”koristaisi” hevonen, joka on syytön ratsastajansa edustamiin rikoksiin kansoja vastaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
  1. Suomi ei piirittänyt Leningradia. Leningrad ei ollut piiritetty. Stalin saattoi huoltaa kaupunkia niin paljon kuin halusi.

   Kaupungin piirittäminenkään ei olisi ollut mikään rikos, vaan aivan tavallista sodanlkäyntiä. Piiritetty kaupunki olisi aina vinut antautua

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 7. Haaviston vierailu Venäjällä oli Suomen ulkopolitiikan pohjanoteeraus | Kolumni

  Suomi lähetti ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) vierailemaan Venäjälle. Mutta Suomen ulkoministerinä toimiva Haavisto ei toiminut tapaamisessa maamme ulkoministerinä, vaan hän edusti tapaamisessa EU:ta. Kolumnin on kirjoittanut Risto Huovinen.
  https://mvlehti.net/2021/02/17/haaviston-vierailu-venajalla-oli-suomen-ulkopolitiikan-pohjanoteeraus-kolumni/
  —-
  Hyvä kommentti Haaviston alamittaisesta maamme häpäisseestä imagotempusta:
  Lukutoukka
  ”Noh, meidän täytyy tässä nyt luottaa siihen, että Lavrov ja muu Venäjän johto – sekä vaikutusvaltaiset johtajat muuallakin maailmassa – osaavat nähdä laajemman kokonaisuuden tämän Haaviston melko alkeellisen imagotempun takana.
  Todennäköisesti nämä tahot kyllä tajuavatkin kyseisen asian. Eivät he niin tyhmiä ole, että näin heppoisten aineksien varaan rakennettu temppu menisi läpi.
  Eli varsin suurella todennäköisyydellä johtajat Venäjällä ja muuallakin maailmassa ymmärtävät, että tuolla Haaviston meuhkaamisella oli sangen vähän tekemistä sen kanssa, mitä Suomen kansan enemmistö näistä asioista ajattelee.
  Varsin suurella todennäköisyydellä nämä johtajat kyllä tajuavat, että tässä oli nyt kyseessä sellainen tapaus, jossa yli-innokas EU-uskovainen poliitikko yrittää hiukan epätoivoisesti kalastella suosiota oman maansa pienehköltä EU-intoilijoiden porukalta sekä samalla myös mielistellä Brysselin EU-johtoa, mutta homma menee pahasti överiksi.
  Koska poliitikon oma tietopohja on niin hatara, joudutaan ymmärryksen puutetta paikkaamaan lapsenomaisella intoilulla ja kuluneiden fraasien toistelemisella – minkä seurauksena koko esitykseltä putoaa viimeinenkin uskottavuus pois.”

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Nm. Lukutoukka voisi mennä lähimpään markettiin ja katsoa, mitä Suomen kansa ajattelee. Se ajattelee 95% sitä, mitä Suomen valtamedia ja tiedotussotavälineistö sille kertoo. Suomen kansalla ei ole paljonkaan omia ajatuksia ja jos on, niin ne on naurettavan helppo tukahduttaa. Käytettävissä on laajamittainen urkinta- ja sensuurikoneisto sekä globalismille alistettu lainsäädäntö ja oikeusjärjestelmä, joka säätää ja valvoo, ettei maailman raharikkaiden operaatioita Suomessa liikaa häiritä. Muutama kansallisromantikko siellä täällä ei suuressa kuvassa vaikuta mitään. Niille on omat purnauspalstat kuten MM, joka suljetaan heti, mikäli se saisi laajemmin lukijakuntaa (eräs Ilja-niminen herra kohtaloineen on tästäkin vahva todiste).

   Suomi on sen luontoinen maa, että ainoastaan nopea paluu sääty-yhteiskuntaan, jossa on asioista vastaava ja oman maansa ja kansansa menestykseen 100% sitoutunut kuningas määrättömin valtaoikeuksin, voisi meidät enää kansana pelastaa. Demokratiakokeilu on tuhonnut Suomen. Taustalla vaikuttaa talmud-juutalaisuuden sekä vapaamuurariuden liittouma, joka on halunnut tuhota valkoisten eurooppalaisten kansojen Jumalan valtakunnan rakennetta heijastelevat sääty-ja heimoyhteiskunnat, nostanut roskasakin näiden kansojen johtoon ja on saanut tiedotusvälineiden hallinnan kautta kaikille tuhohankkeilleen aina riittävän kannatuksen. Niinpä saamme riesaksemme tällaisia vääriä kuninkaita, kuten Pekka Haavisto, josta p*skainen mediamme pyrkii leipomaan seuravaa presidenttiä. Taustalla riehuvat näitäkin suuremmat roistot kuten Bill Gates tai George Soros tai Henry Kissinger ja tietenkin keskuspankkiirit. Näitä Suomen kansa kumartaa.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. DEMOKRATIA ON EPÄONNISTUNUT
    Hyvä White Rabbit. Puhut asiaa. Demokratia on todellakin mennyt tiensä päähän Suomessa. Demokratia takaa, että kansainväliset voimat hallitsevat Suomea. Demokratia on vain kulissi; todellista valtaa käyttävät aivan muut. Suomalaisilla olisi hyvät perintötekijät, mutta heidän tajuntansa on täytetty globalistisella roskalla. Missä ovat suomalaisten kuuluisa individualismi ja sisu? Niitä ei enää nykypäivinä näe, sillä kansa on turrutettu saastalla, jota tiedotusvälineet suoltavat. Demokratia toimii vain pienissä ryhmissä, ei kokonaisissa kansoissa, sillä joka hallitsee tiedotusvälineet, hallitsee myös kansan mielipiteitä. Tämän juutalaiset ovat ajat sitten oivaltaneet. Mutta nyt juutalaisille tarjoutuu uuden teknologian avulla päästä hallitsemaan ihmisten mieliä sisäänrakennetulla mekanismilla, joka syötetään injektioneulalla. Tähän tähtää rokotus, jonka Bill Gates sanoi tulevan laajenemaan ja käsittämään useita pandemioita. Mutta toistaiseksi juutalaiset hallitsevat propagandan ja sensuurin yhdistelmällä. Samalla metodilla, jolla he saivat iskostettua holokaustivalheen, samalla he iskostavat koronavalheen, kunnes injektiokumous on toteutunut. Nyt ovat edessä ihmiskunnan historian tärkeimmät hetket. Voittaako perkele eli kasaarijuutalaiset vapaamuurareineen, vai voittaako Kristus sotureineen. Demokratian asemasta tarvitsemme älykästä johtoa, joka on enemmän kuningas kuin parlamentti. Miksi juutalaiset tuhosivat Hitlerin? Koska hänellä oli liikaa älyä ymmärtämään juutalaisten pelin. En hyväksy Hitlerin rotuoppia, mutta juutalaisten suhteen hän oli oikeassa. Suomi tarvitsee nerokkaan johtajan tai ryhmän nerokkaita johtajia selviytymään menneillään olevasta itsenäisyystaistelusta. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    http://koronarealistit.com/
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista!)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
   2. Vihreillä pyrkivät nyt tuhoamaan Suomen ja suomalaisen kulttuurin. Vihreät ovat ottaneet nyt paalupaikan Suomen tuhoamisessa ja kirineet siinä entisen vahvan tekijän Kokoomuksen ohi.
    Haavisto keikkaili Venäjällä suomea puhuvana globalistina. Suomi käy nyt täysin rinnoin operaatio Barbarossa 2.0:sta eli on mukana kylmässä sodassa ja saarto-operaatiossa, jolla hiillostetaan ja painostetaan Venäjää klassisen värivallankumouskaavan mukaisesti kauppasaarroilla, informaatiovaikuttamisella ja oppositiota vahvasti tukemalla pyritään saamaan kohdemaahan levottomuuksia, kansalle tukalat olot ja saamaan se omalle hallinnolleen vihamieliseksi, jolloin oppositioryhmien tie valtaan helpottuu.
    Tässä operaatiossa H näyttää olevan koko sydämellään mukana.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. Meidän asiamme sotketaan tämmöiseen homovelliin meiltä sitä kysymättä- Suomi on ollut, on ja tulee olemaan Venäjän rajalla ja joka kerta kun täällä on uhoiltu ja ähyilty karhua vastaan on saatu heilua henkemme hädässä että siitä on selvitty Paasikivi sanoi/kirjoitti aikoinaan että met emme voi maantieteelle mitään- Ja oikeassa oli. Mutta kun meillä on tämmösiä ”päättäjiä” jotka oijustaa meidät taasen sotaan niin mie kysyn vaan että kenenkä mielestä met voitamma siinä että olemma paskaksi ammuttu sotatantere?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Mie ehotan lettä otamma kuten Jaakko Ilkka aikanaan lain omiin kouriin. ”Ken vaivonsa vaikertaa on vaivojensa vanki. Ei oikeutta maassa saa jollei itse sitä hanki.” Niin kauan meitä viedään kun mätää kukkoa kun met ite sen annamma tapahtua, mutta jos met sanomme että STOIJALA ja seisomme sanomistemme takana niin eiköhän tämä hintinvituke sakki pakene ulisten paikalta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Ongelma on vain siinä että sellaista suomalaista kansaa ei enää (tai vielä) ole joka yhdistyisi oman isänmaan ja yhteisen hyvän asian taakse — kuten tässä kuvatun ohjelman
   https://www.ipu.fi/tavoiteohjelma
   Jostain syystä kuitenkin ajatus omasta päätösvallasta elää vahvana eikä kansa ole eliitin hankkeiden takana mutta silti mitään linkissä kuvattua yhteiseen hiileen puhaltamista ei tapahdu.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Eduskuntaan joka on maassa ylin vallankäyttäjä pitäisi nyt saada sellaisia jotka eivät ole puolue-eliitin peesaajia vaan äänestävät päätöksistä itsenäisesti ja kansan tahtoa kunnioittaen. Silloin voisi ajatella että tuo Ipun linkin tavoiteohjelman taakse olisi mahdollista pakottaa maan hallitus koska eduskunta on ylin vallankäyttäjä. Siinä olisi se tie jonka avulla maamme voisi vielä jättää eu:n ja ottaa päätäntävallan omiin käsiinsä mikäli kansan enemmistö niin haluaa. Muuta tietä ei ole.
    ***
    Blogi: Heikki Porkka, pe 19.02.2021 17:14
    Kokoomus ja vihreät – käsi kädessä kohti liittovaltiota
    https://beta.oikeamedia.com/o1-154600
    Muuta tietä estää näiden puolueiden hinku edistää EU:n liittovaltio kehitystä ja maamme sitoutumista siihen ei ole kuin se että kansa valitsee eduskuntaan sellaisia jotka sitoutuvat enemmän IPUn kaltaiseen tavoiteohjelmaan eikä sellaisia jotka ovat kahleissa puolueensa johtoon joka sanelee heidän toimintansa eduskunnassa ja he ovat pelkkiä napinpainajia.
    https://www.ipu.fi/tavoiteohjelma

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Loistava ja toivoa antava kirjoitus Venäjän presidentin asenteesta Lännen oligarkkien ’giljotiinikapitalismiin’ joka nyt hallitsee läntisen maailman ahneita ja maailman tuhoavia ’universaalin poliittisen projektin’ moraalittomia ja rikollisia korporaati-okapitalisteja ja oligarkkeja.
  Tämän luettuaan tajuaa kuinka typerä meidän poliittinen johtomme on kun kehtasi lähettää Haaviston antamaan ohjeita kuinka Venäjän tulisi toimia ja kuinka suorastaan sekopäinen se on sitoessaan meidät lännen fasistisiin systeemeihin.
  Kannattaa lukea koko artikkeli. Tässä vain muutama ote ja joku kone-suomennos.
  Putin Blasts W.E.F. Honchos at Davos Gabfest
  MIKE WHITNEY • MARCH 2, 2021
  Why is Vladimir Putin standing up to the richest and most powerful men in the world? Why is he bad-mouthing their “pet project” Globalization and trash-talking their “Great Reset”? Does he really think these corporate mandarins and “silver spoon” elites are going to listen to what he has to say or does he realize that they’re just going to hate him more than ever? Why is he doing this?
  … Miksi Vladimir Putin seisoo maailman rikkaimpien ja voimakkaimpien miesten edessä? Miksi hän puhuu pahaa heidän ”lemmikkiprojektista” globalisaatiosta ja heittää roskakoriin heidän ”suuren palautuksensa”? Ajatteleeko hän todella, että nämä yritys oligarkit (mandari)t ja ”hopealusikka” eliitit kuuntelevat hänen sanojaan vai tajuaako hän, että he vain vihaavat häntä enemmän kuin koskaan? Miksi hän tekee näin?

  Putin also acknowledges the need for greater state intervention in the economy to counterbalance the more destructive effects of “smash and grab” capitalism. And, while he rejects the swift and far-reaching structural changes (The Great Reset) that would precipitate massive social upheaval, he does support a larger role for the state in providing essential fiscal stimulus, employment and a more equitable distribution of the wealth. This does not imply that Putin supports state socialism. He does not. He merely supports a more regulated and benign form of Capitalism that veers from the “scorched earth” model backed by powerful members of the WEF and other elitist organizations.
  What does it mean that the current president of Russia is now throwing his weight behind a program that is nearly identical to Franklin Delano Roosevelt’s economic Bill of Rights? Doesn’t that seem a bit odd? After all, Putin is a devout Orthodox Christian, a strong proponent of the traditional family, a self-avowed social conservative, and a hardscrabble survivor of the failed Soviet state. Who would have thought that such a man would support a program that provides a decent standard living to every member of society regardless of their circumstances?
  … Mitä se tarkoittaa, että Venäjän nykyinen presidentti painottaa nyt ohjelmaa, joka on lähes identtinen Franklin Delano Rooseveltin taloudellisen Bill of Rightsin kanssa? Eikö se näytä hiukan omituiselta? Loppujen lopuksi Putin on uskollinen ortodoksinen kristitty, vahva perinteisen perheen kannattaja, itsensä tunnustava sosiaalikonservatiivi ja vaikeuksista selviytyjä epäonnistuneesta Neuvostoliitosta. Kuka olisi voinut ajatella, että tällainen mies tukisi ohjelmaa, joka tarjoaa ihmisarvoisen elintason jokaiselle yhteiskunnan jäsenelle heidän olosuhteistaan riippumatta?

  But it makes sense, doesn’t it? Putin is pushing for a return to the heavily-regulated “Heyday” of 20th Century capitalism, when workers’ wages were still on the rise, when college tuition and health care were still affordable, and when the American Dream was still within reach of the average guy.
  Putin wants to rekindle that optimism. He wants to avoid social unrest by implementing programs that provide a more equitable distribution of the wealth. This isn’t a return to Communism. It’s sensible way to soften the harsher effects of unrestrained capitalism, which is presently ravaging the West.
  … Putin haluaa palauttaa optimismin. Hän haluaa välttää sosiaaliset levottomuudet toteuttamalla ohjelmia, jotka tarjoavat varallisuuden oikeudenmukaisemman jakautumisen. Tämä ei ole paluuta kommunismiin. Se on järkevä tapa pehmentää rajoittamattoman kapitalismin ankarampia vaikutuksia, jotka tällä hetkellä tuhoavat lännen.

  Imagine a political leader who actually put the needs and well-being of his people before the special interests of his deep-pocket donors and shady corporate buddies. Imagine a leader who stood eye-to-eye with the big money guys and told them that their system “sucked” and that they were taking too much for themselves leaving nothing for anyone else. Imagine a leader who invited more criticism, hectoring, demonizing and punitive sanctions for “speaking truth to power” in order to stand on the side of ordinary working people, pensioners, cast-offs and the other victims of this globalist rip-off system.

  The reason Putin spoke out at the WEF confab and put himself at risk, was because Putin is one of the “good guys” who actually believes that everyone deserves a shot at a decent life. And that’s what sets Putin apart from the other leaders in the world today. He doesn’t just “talk the talk”, he also “walks the walk.”
  … Syy siihen, miksi Putin puhui WEF-foorumilla ja vaarantaa itsensä, johtui siitä, että Putin on yksi ”hyvistä kavereista”, jotka todella uskovat, että kaikki ansaitsevat ripauksen ihmisarvoiseen elämään. Ja se erottaa Putinin muista maailman johtajista tänään. Hän ei vain ”puhu puhetta”, vaan myös ”kävelee tietä”.
  https://www.unz.com/mwhitney/putin-blasts-w-e-f-honchos-at-davos-gabfest/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat