Verensokeri tasapainoon ilman myrkyllisiä lääkkeitä

Tällä hetkellä yli 29 miljoonaa amerikkalaista kärsii diabeteksesta ja jopa 86 miljoonan verensokeri on niin korkea, että heidät voidaan luokitella ”esidiabeetikoiksi”. Terveysongelma on laajuudeltaan epidemian luokkaa. Jopa viranomaiset ovat todenneet, että 15 – 30 prosenttia esidiabeetikoista sairastuu tyypin 2 diabetekseen viiden vuoden sisällä elleivät he muuta ruokavaliota tai liiku enemmän.

Muutokset verensokeritasoissa ja insuliiniresistenssi altistaa kroonisille sairauksille sekä voi horjuttaa henkistä tasapainoa, aiheuttaa mielialanvaihteluita, vihanpurkauksia ja parisuhdeongelmia.

Insuliiniresistenssi kiihdyttää kehon rappeutumista

Haiman beetasolut tuottavat insuliini-hormonia, jolla on elintärkeä rooli elimistössä. Se saa glukoosin imeytymään verenkierrosta soluihin. Insuliiniresistentit solut eivät reagoi kunnolla insuliiniin, mikä saa verensokerin kohoamaan.

Kun soluista tulee yhä resistentimpiä, haima tuottaa yhä enemmän insuliinia, mikä nostaa C-reaktiivisen proteiinin määrää elimistössä, mikä taas saa aikaan tulehdustilan soluissa. Lopulta beetasolut eivät enää kykene tuottamaan riittävästi insuliinia pitääkseen verensokerin aisoissa. Tämä voi nostaa verenpainetta, aiheuttaa valtimoiden kalkkeutumista, kerryttää haitallista vatsarasvaa ja aiheuttaa tyypin 2 diabetesta.

Älä aliarvioi epäterveellisen ruoan aiheuttamia terveysongelmia

Kuten tiedämme, runsaasti prosessoitua ruokaa ja sokeria sisältävä epäterveellinen ruokavalio on keskeisimmistä syistä insuliiniresistenssin taustalla. Insuliiniresistenssi on yleensä seurausta runsaasta insuliinin erityksestä, mikä johtuu – aivan oikein – liiallisesta prosessoitujen hiilihydraattien syömisestä. Syntyy noidankehä: ylimääräinen paino – erityisesti vatsan alueella – aiheuttaa insuliiniresistenssia ja tulehdusta, mikä taas johtaa suurempaan insuliiniresistenssiin.

Vaikka edellämainittu tilanne voi kuulostaa toivottomalta, insuliiniresistenssiin on olemassa luonnollinen ratkaisu. Ratkaisu on yksinkertaisempi kuin länsimainen lääketiede uskottelee.

Hyvät uutiset: chia-siemenet auttavat pitämään verensokerin kurissa luonnollisesti

Chian siemenet, aavikkokasvi Salvia hispanican siemenet, ovat tehokkaita mitä tulee verensokerin tasapaino-ongelmien hallintaan. Koska siemenillä on taipumus hyytelöityä vatsassa, siemenet hidastavat hiilihydraattien pilkkoutumista, mikä hidastaa niiden muuttumista yksinkertaisiksi sokereiksi. Tämä tekee chian siemenistä täydellistä ravintoa insuliiniresistenssistä kärsiville.

Lisäksi chian siemenet hillitsee ruokahalua, mikä auttaa välttämään ylensyöntiä, joka voi nostaa verensokeria. Ja mitä tulee omega-6- ja omega-3-rasvahappojen optimaaliseen suhteeseen, chian siementen rasvahappoprofiili on loistava, mikä tekee siitä tulehdusta lievittävän superruoan.

Tri Loscalzo suosittelee että syömme 1-2 ruokalusikallista chian siemeniä jokaisella aterialla. Käytä vain luomuchian siemeniä ja verensokerisi pysyy paremmin kurissa.

 

Lähde: Natural News

Lue myös: Verensokeri aisoihin luonnollisin konstein

4 kommenttia

 1. Tässä tuore todiste matujen aikeista, Suomen vankilan WCn seinään kirjoitettuna, ei jätä arvailuille sijaa:
  ”Tämä viesti on kaikille suomalaisille sioille. Olemme tulleet maahanne yhdestä syystä: tappamaan kaikki teidät. Tulemme tekemään elämäsi raunioiksi. Joitakin nälkäisiä leijonia saapuu ja he eivät pelkää kuolemaa. He tappavat jokaisen teistä. Kalifaatin valtio. Islamilainen valtio. Minä vannon että me olemme juuri aloittaneet eikä ole ketään, joka voi piiloutua meiltä”.

  Ei mikään ihme että valtion budjetti on täysin romuna ja budjetti-vaje sekä velkaantuminen sen kuin kasvaa, etenkin juuri ”mystisesti” sosiaalipuolelta ja suomalaisille annetaan tekosyinä vaikka mitä selitystä.

  – Sekin on faktaa että 25 vuotta on kaikille Matu-taustaisille jaettu rahaa sosiaalitoimistosta avokätisemmin kuin suomalaisille ja ilman mitään pidikkeitä.

  – Nyt kun Supo (Vai KRP?) ilmoitti että 2500+ TP-hakijaa on painunut ”maan alle” niin ei kannata enää ihmetellä millä nämä ihmiset elävät Suomessa?

  Suomi on ajamassa taloudellisesti täysillä päin seinää ja se selvästi tehdään tahallaan monella eri tavalla samaan aikaan jotta koko hyvinvointivaltio voidaan purkaa ja maa saadaan totaaliseen IMF:n, Maailman Pankin ja EU:n kontrolliin.

  – ”Multicuti” ja väestönsiirrot ovat vain ja ainoastaan yksi näistä tavoista joilla maata yritetään murentaa, rikkoa, velkaannuttaa, ryöstää ja tahallaan vahingoittaa.

  – Sen jälkeen täällä käy kaikki sama kuin Kreikassa, eli kaikki yksityistetään, aivan kaikki ja samaan aikaan suomalaisten elinehdot tuhotaan täysin, eläkkeet leikataan, sosiaaliturvaa ei enää anneta ollenkaan suomalaisille puhumattakaan työttömyysturvasta tai vastaavasta.

  Sitten kansainvälisessä mediassa syyllistetään Suomen kansaa ”Tuhlaamisesta” ja ”Laiskuudesta” ja tämäkin prosessi on jo alkanut kun tutkailee vaikkapa OECD:n raporttia joka nyt pyörii jo mediassa miten ”Suomessa on helppoa olla työtön ja KIELTÄYTYÄ työn tekemisestä” vaikka totuus on todellisuudessa täysin päinvastainen?

  Tämä tehdään koko temppu täysin sisäpiirin temppuna ja tästä maasta tulee täysin kehitysmaa sen jälkeen, siis totaalinen sellainen.

  – Kun Suomi on totaalisesti konkurssissa ja ulkoisten voimien johdon alaisuudessa täysin, niin täällä käy sama kuin Kreikassakin on käynyt paitsi paljon kovempaa vauhtia, osin kiitos suomalaisten hyvän kielitaidon.

  – Hyvän kielitaidon johdosta täältä lähtee erittäin nopeasti jokainen joka omaa edes jotain koulutusta ulkomaille, ihan vaikka Viroonkin rakennustyömaille töihin mikäli Suomessa ei enää ole minkäänlaista sosiaaliturvaa. Samalla tavalla kävi kreikkalaisille mutta ainoa asia mikä kreikkalaisten maastamuuttoa on hillinnyt on ollut kreikkalaisten huono kielipää.

  – Jokainen joka kykenee ja pystyy tulee lähtemään massiivisena aaltona tästä maasta viimeisillä varoillaan, kuviteltu omaisuuksien arvokin haihtuu sitten yhdessä yhteiskunnan luhistuessa.

  Taakse jää mellakoimaan ja remuamaan äärivasemmistolaiset ja Matut jotka jäävät myös ilman rahojaan.

  Perässä lähtee pienet ja keskisuuret yritykset kun verotusta tahallaan vielä kiristetään näiden osalta yksinkertaisesti mahdottomaksi suurten yritysten saadessa kaikki mahdolliset vapaudet ja nollaverot osana ”kehitys-suunnitelmaa” joka vain ja ainoastaan johtaa siihen että suuryritykset ja muutama suuri sijoittaja tekee koko Suomesta itselleen siirtomaan ostaessaan pilkkahintaan aivan kaiken tästä maasta itselleen.

  Näin tässä tulee käymään ja tämä tehdään täysin tahallaan osin myös ”hyödyllisiä idiootteja” hyväksikäyttäen kuten juuri nämä anarkistit ja muut tohelot jotka tätäkin massiivista ”Multicutia” ovat kannattaneet.

  Kaikki tulee katoamaan, eläkkeet jotka on pakko-säästettyinä valtion puolesta, opiskelumahdollisuudet, terveydenhuollot siis aivan kaikki tulee katoamaan savuna ilmaan ja hyvin nopeasti.

  – Itsemurhat, nälkä ja etenkin eläkelläisten kuolemat tulevat lähtemään aivan käsistä aivan kuten Kreikassakin on käynyt.

  Moni joka on elellyt vaikka useamman lapsen YH-äitinä joutuu hirvittävään tilanteeseen kun lapsilisiä ei enää saa, sosiaalitukea ei enää ole, terveydenhuoltoa ei enää ole ja lapset huutaa ruokaa?

  Kreikassakin moni joutui yksinkertaisesti hylkäämään lapsensa kirkkojen ja luostareiden käsiin. Kreikkakin oli hyvinvointivaltio.

  Itselläni sääliksi käy vammaisia ja invalideja joilla ei ole vauraita tai sukulaisia jotka kykenisivät/ haluaisivat näistä huolehtia, he nimittäin ovat aivan totaalisessa kusessa.

  Rikollisuus tässä maassa tulee räjähtämään täysin käsiin sen jälkeen nopeasti, kaikki mistä saa edes muutamankin euron netottua varastetaan ja myydään eteenpäin pilkka-hintaan jotta itse saa elää taas päivän tai pari eteenpäin, ehkä saa sen lentolipun/ laivalipun maksettua jotta pääseen tosiaan sinne rakennustyömaille Puolaan asumaan rakennustyömaan kupeessa teltassa?

  – Kodittomuus tulee olemaan massiivista kun asumistukia ei enää makseta ja moni perhe joutuu muuttamaan pakon edessä saman pienenkin katon alle väkisin. Yhdessä asunnossa voi pian asua jopa useampi perhe samaan aikaan.

  – Kun valtion virkakoneistoa vihoviimein leikataan aivan käsittämättömän radikaalilla tavalla niin työttömyys tulee huitelemaan jossain Bosnian tasolla 50+%:ssa, varsinkin kun Suomen julkinen talous ja virkahimmeli on niin hirvittävän kokoinen, loppujen palkat leikataan aivan minimiin.

  Näin tulee tapahtumaan ja se päivä lähestyy joka ainoa hetki, tämä selvästi tehdään täysin tahallaan Suomelle.

  Plusääni(26)Miinusääni(4)
   1. Tarinaa! Tuossa kirjoituksessa ei mielestäni ole mitään hauskaa eikä kirjoittajalla ole mikään vilkas mielikuvitus. Kirjoitus on täyttä totta ja tältä ”homma” todellakin näyttää, jos ymmärtää jotakin todellisuudesta. Erinomainen huomio ja hyvä ulosanti. Näitä tämänkaltaisia kannaottoja lisää niin maailma pelastuu, kun kansa viisastuu.

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
 2. Chia siemenet turpoavat aikalailla. Hankala uskoa ”Tri Loscalzon” suosituksia 1 – 2 ruokalusikallista jokaisen aterian yhteydessä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat