Veroparatiisivuotoa kontrolloivat pahamaineiset suursijoittajat

Uutisoimme tänään, että valtamedian rummuttaman veroparatiisivuodon ainut konkreettinen tulos on toistaiseksi ollut se, että Islannin talousdemokraattinen pääministeri pyritään nyt syrjäyttämään.

Tietovuodon uutisoinnista vastaa joukko suuria tiedotusvälineitä, joita koordinoi ”tutkivaan journalismiin” erikoistunut kansainvälisen tutkivien toimittajien järjestö eli International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ).

Mikäli ICIJ olisi poliittisesti ja taloudellisesti täysin riippumaton järjestö, voisi tietovuoto hyvinkin olla saamansa julkisuusrummutuksen arvoinen. ICIJ on kuitenkin täysin riippuvainen rahoittajistaan, minkä vuoksi on epäilty, että järjestö paljastaa ainoastaan sellaista tietoa, jonka heidän sidosryhmänsä haluavatkin tulevan julki.

Islannin pääministeriin kohdistuva paine ei tule yllätyksenä, sillä hänen tähtäimessään ovat olleet ICIJ:n rahoittajien kaltaiset oligarkit.

ICIJ:n rahoittajiin lukeutuvat amerikkalaisen Center for Public Integrity –järjestön välityksellä muun muassa juutalainen monikulttuurisuuskiihkoilija George Soros (1, 2), ydinperheitä vastustava kulttuurimarxistinen Fordin säätiö sekä korruptiosta tunnettu Rockefellereiden talousrikollisten suku.

ICIJ väittää paljastavansa eliitin talousrikollisuuden, vaikka järjestö itse toimii kansainvälisesti pahamaineisimpien pankkien ja keinottelijoiden dollareilla. Paljastuksessa ei siis ole kyse talousrikollisuuden torjumisesta vaan talousrikollisten välisestä valtakamppailusta.

Tietovuotouutisoinnilla ylläpidetään illuusiota, että valtamedia olisi "vallan vahtikoira".
Tietovuotouutisoinnilla ylläpidetään illuusiota, että valtamedia olisi ”vallan vahtikoira”.

Läheskään kaikkia vuotoja ei tulla julkaisemaan

ICIJ:n lisäksi tietovuotouutisointia ohjailee saksalainen Süddeutsche Zeitung (SZ) –lehti, joka on jo myöntänyt, että vuodosta tullaan uutisoimaan suurvaltapolitiikan rintamalinjoja myötäillen.

Vuodettuja asiakirjoja on käyty läpi ennen kaikkea sillä perusteella, mitkä valtiot ovat olleet Yhdysvaltojen ja Israelin johtaman YK:n pakotelistalla. Vähemmän yllättäen yksi pääkohteista on Israelia vastustavan Bashar al-Assadin Syyria.

The Guardian on myös luvannut, että ”suuri osa vuodetusta tiedosta tulee pysymään julkisuudelta salassa”. On helppo arvata, keitä ICIJ ja länsimainen valtamedia tulevat suojelemaan.

Suomessa tietovuotoon liittyvä tiedotusmonopoli on annettu Yleisradiolle, jonka tehtävä on yleisradiolain mukaan ”tukea suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta sekä huolehtia ohjelmatarjonnasta myös vähemmistö- ja erityisryhmille”. Monikulttuurinen pankkieliitti on turvannut selustansa hyvin.

 

Lähde: Craig Murray

7 kommenttia

 1. Islannin velkarahajärjestelmästä irroittautumisen vastustamiseen on valjastettu koko globaalin sionistisen valtamedian propagandakoneisto. Vakikoidusti nujerretaan omaan rahaan pyrkiviä valtioita samalla peitellen omien veroparatiisipakoilua.

  Plusääni(40)Miinusääni(0)
 2. Kovasti nyt ollaan päätäjien taholta ”yllättyneitä” ja ollaan ”tuomitsemassa” tällaista menettelyä. Tämäkin mekanismi on ollut hyvin tiedossa vuosia, mutta sille ei ole tehty mitään,eli juurikin tuo valikoivuus uutisoinnissa paistaa läpi. Islannin pääministeri tuntuu olevan pahin ongelma maailmassa tällähetkellä ?

  Kuitenkin suurin kusetus on todellakin velkarahajärjestelmä , joka luo jatkuvan kasvun vaateen ja se aiheuttaa laajan epätasapainotilan käytännöllisesti katsottuna kaikessa toiminnassa. Esimerkiksi luonnonsuojelusta,elinympäristön elinkelpoisena pitämisestä on turha puhua ,ellei korjata varsinaista vikaa ,joka aiheuttaa varsinaisen noidankehän jatkuvalla kasvun vaateella. Tämän jälkeen voimme saada pienemmät asiat kohdalleen kuka ne nyt mitenkin haluaa, mutta muuten ongelmakenttä on tässä järjestelmässä lähinnä kasvava, ei vähenevä.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 3. Naurettavaa pelleilyä koko ”paljastus”.

  Soinikin on yhtäkkiä kuin vasikka keväällä päästessään laitumelle.

  Oijoi, nyt löytyi sanasepolle sanoja suuhun: ”Ei enää hiekkaa pankin lattialle…” On siinä meillä mies.

  Eipä tullut sanoja suuhun, kun lapsiamme, äitejämme ja siskojamme raiskattiin. Ei tullut sanoja suuhun, ei kulkenut sanailu, kun rajojamme pidettiin auki.

  Ei ole kuulunut mitään, vaikka jo vuosia on tiedetty, että käytännöllisesti katsoen kaikki suuryritykset välttelevät veroja viimeiseen asti, sionistien googlet etunenässä. Puhumattakaan tämän maailman goldmansachseista.

  Mutta nyt sujuu sanailu, kun isäntä antoi luvan. Nousi vihreä lippu: ”Sanokaa nyt pojat, nyt saatte luvan!” Ja kun kohta päästäisiin puhumaan soroksien verovapauksista, niin nousee punainen lippu: ”Nyt, soini, turpa kiinni, ja polvilleen!”

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Ilmeisesti toimittelijoilla, poliitikoilla ja asiantuntijoilla ei ole käytännössä mitään rajaa sille, että miten tyhminä he pitävät ihmisiä? Se on käynyt selväksi , että tässä järjestelmässä päättäjillä ei ole mitään konkreettista keinoa enää käytettävissä ,jotta pääsisimme tasapainoisempaan yhteiskunnalliseen kehitykseen.Näin ollen koko poliittinen järjestelmä on ajautunut näennäisdemokratian syövereihin ja keinot asioiden korjaamiseksi jäävät aina lähinnä kosmeettisiksi.

   Esim. Halla-Ahon kommentoi , että on vaikeaa olla ”keskilinjalla” tai jotain sinnepäin.Näin varmasti on,mutta pitääkin edistää asioita jotka korjaavat perusviat ja johtavat tasapainoisempaan yhteiskuntaan(iin) ja lopetettava määrittely onko jokin toimenpide keskilinjalla, vasemmalla,oikealla,ääri sitä taikka tuota-silläkin uhalla ,että se ei ole mediaseksikästä tai yms.Ei voida enää todeta , että oikeastaan olisi pitänyt tehdä näin ,mutta tässä tilanteessa pitää tyytyä toiseksi parhaaseen ratkaisuun. Nahkapäätösten aika on mennyt ,kompromissit on tehty.Ei ole enää mistä tehdä kompromisseja.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Saksa ja koko Eurooppa on vapautettava juutalaisista jenkki-imperialisti-riistäjistä! Saksassa nousee terve kansallisuusmielisyys näinä päivinä. Panamapropagandan yksi tavoite on ollut saada yleisön huomio pois maahantunkeutumisesta. Tällaisia suurroistoja kuten George Soros on lähes mahdotonta saada edesvastuuseen, koska suurroistoilla on aina rahaa takana ja korruptoituja suojelijoita…

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. Verottaminen = Varastamista

  Fiat valuutta = Väärentämistä

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 6. Isot kiitokset Magneettimedialle Craig Murrayn tietojen pohjalta laatimasta artikkelista!
  Tämäkin tieto olisi muuten jäänyt saamatta täysin varmasti!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat