Tohtori Juha Ahvion esitelmä pakolaiskriisistä ja terrorismista

Teologian tohtori ja dosentti Juha Ahvio piti syyskuun lopulla Helsingissä mielenkiintoisen esitelmän länsimaiden pakolaiskriisistä sekä kriisin taustoista.

Ahvion mukaan suurin väestömassoja liikutteleva voima ovat monikansallista kulttuurimarxismia ajavat suurkapitalistit.

Esitelmä on mielenkiintoinen erityisesti siksi, että usein Euroopan islamisaatiosta varoittelevat ihmiset eivät halua suinkaan sukeltaa väestökatastrofin juurille. Näkökulmasta riippuen syytetään joko maahanmuuttajia itseään tai esimerkiksi Iranin ja Saudi-Arabian kaltaisia julki-islamistisia valtioita.

Ahvion mukaan perimmäiset syylliset löytyvät kuitenkin aivan toisaalta. Esitelmän aluksi hän muistuttaa, että Lähi-idässä on meneillään toki aitoja sotilaallisia konflikteja ja että kristittyjen sekä jesidien kaltaiset vähemmistöt todellakin ovat hengenvaarassa Islamic Staten (IS) terrorismin vuoksi. Mahdollisesti ideologisista syistä Ahvio jättää kuitenkin kertomatta, että IS saa suoraa tukea juutalaisvaltio Israelilta, jolle IS on oiva geopoliittinen ase Assadin arabinationalistista hallitusta vastaan.

Ahvio pitää nykyisten arabihallitusten toimintaa kaksinaismoralistisena. Saudi-Arabian (joka on Israelin ja Yhdysvaltojen liittolainen) kaltaisilla mailla on valmiina infrastruktuuria miljoonien pakolaisten majoittamiseen. Jostain syystä islamistivaltiot eivät halua kuitenkaan tarjota turvapaikkaa edes muslimiveljilleen, minkä vuoksi pakolaistulvat ohjataan kristittyihin länsimaihin. Sama pätee tietysti myös Israeliin, joka peräänkuuluttaa avoimien rajojen politiikkaa länsimaihin, muttei itse suostu tarjoamaan auttavaa kättä ei-juutalaisille siirtolaisille.

Keinotekoinen pakolaiskriisi

Vain pieni osa esimerkiksi Suomeen saapuvista irakilaismiehistä pakenee henkensä edestä. Kyse ei siis ole humanitaarisesta pakolaisuudesta vaan nuorten miesten laajamittaisesta väestönsiirrosta Eurooppaan ja muihin länsimaihin.

Väestönsiirtoteoriaa tukee se, että poliisit ovat löytäneet laittomien siirtolaisten hallusta erittäin yksityiskohtaisia oppaita, joissa tunkeutujia neuvotaan esimerkiksi salaamaan identiteettinsä sekä hävittämään henkilöllisyyspaperinsa, tietokoneensa ja muun omaisuuden, josta voisi olla hyötyä rajaviranomaisille. Ruotsin kaltaisissa maissa julkiset kulkuvälineet siirtelevät maahantunkeutujia rajalta toiselle veronmaksajien piikkiin. Huonosta ruoasta valitetaan jatkuvasti. Tämä ei ole todellisten pakolaisten käytöstä, Ahvio muistuttaa.

Muun muassa juutalaisen valuuttakeinottelija George Sorosin rahoittama Welcome to Europe –järjestö on painanut laittomille siirtolaisille suunnattuja ohjevihkosia. Sorosin nimi tuli esille useaan otteeseen Ahvion esitelmässä. Soros ehdotti tänä syksynä, että Euroopan valtioiden kannattaa ottaa velkaa hänen itsensä kaltaisilta pankkiireilta, jotta kaikki laittomat tunkeutujat saadaan varmasti elätettyä.

soros-fergie12

Islamic State on Ahvion mukaan uhannut aiemmin lähettää valtaisan muslimimassan kohti Eurooppaa ja soluttavansa mantereelle näin turvapaikanhakijoiksi tekeytyviä terroristejaan. Nyt uhkaus on käymässä toteen. Jopa ääri-islamismia vastustava maltillinen muslimijärjestö Quilliam Foundation on todennut, että IS käyttää Naton ja sionistien murskaamaa Libyaa strategisena kulkuväylänä pakolaisten joukkoon soluttautuneille sotilailleen.

Samalla kun Saudi-Arabia perustelee tiukkaa pakolaispolitiikkaansa ”rahanpuutteella”, rakennuttaa se jatkuvasti uusia huippukalliita suurmoskeijoita länsimaihin voidakseen hallita alati kasvavia muslimimaahanmuuttajien yhteisöjä. Helsingin suurmoskeijahanke on tyypillinen esimerkki siitä, kuinka terrorismia tukeva saudivaltio pyrkii voimistamaan vaikutusvaltaansa kansainvälisesti.

Saudi-Arabian antama tuki terroristeille ei ole marginaalinen salaliittoteoria vaan yleisesti hyväksytty tosiasia. Koska maa on kuitenkin Yhdysvaltojen ja Israelin liittolainen, ei yhdelläkään länsimaalla ole selkärankaa puuttua sen tukemiin moskeijahankkeisiin.

Paikallinen väestö ja uskonto tuhotaan sekoittamalla kansat

Ahvio siteeraa Daily Mail –lehden syyskuussa julkaisemaa artikkelia, jossa al-Aqsan moskeijan imaami kehotti muslimimaahanmuuttajia tekemään lapsia valkoisten eurooppalaisnaisten kanssa, jotta lännen etninen ja uskonnollinen identiteetti heikkenisi. Imaamin mukaan kansat sekoittamalla ääri-islamistit voivat ”valloittaa Euroopan”.

Mielenkiintoista kyllä, imaamin viesti on hyvin samanlainen kuin Länsirannalla asuvan johtavan rabbi Baruch Efratin opit. Juutalaisjohtajan mukaan ”Euroopan islamisaatio on hyvä asia”, sillä eurooppalaisen identiteetin tuho on sopiva rangaistus vuosisatoja jatkuneesta ”antisemitismistä”.

Ahvio muistuttaa, että ihmisten salakuljetus on miljardibisnes eikä suinkaan nappikauppaa. Mikäli haluamme selvittää pakolaistulvan todelliset syylliset, on meidän siis seurattava rahavirtoja. Ketkä sijoittavat miljardejaan väestönsiirtoihin?

33582sutherland_large
Sutherlandin mukaan Euroopan rodullinen yhtenäisyys on ”tuhottava”.

Ahvio ottaa erityiseksi kohteekseen katolilaisen miljardööri Peter Sutherlandin, josta olemme kirjoittaneet myös Magneettimediassa. Sutherland on julkisesti todennut, että Euroopassa asuu liikaa valkoisia, minkä vuoksi tänne tarvitaan lisää pakotettua monikulttuurisuutta.

Sutherland on toiminut johtavissa viroissa muun muassa juutalaisessa Goldman Sachs –pankissa sekä Yhdistyneissä kansakunnissa. Hän on osallistunut myös taloudellista globalisaatiota aggressiivisesti ajavan Bilderberg-ryhmän kokouksiin ja tehnyt tiivistä yhteistyötä juutalaisjärjestöjen kanssa. Olipa kyse sitten bisneksestä tai järjestötyöstä, on punainen lanka aina kansallisten rajojen kaataminen sekä ihmisten ja pääomien täydellisen vapaa liikkuvuus.

Vaikka Sutherland on tehnyt uransa suurimmat voitot kansainvälisenä pankkiirina, on hänen mukaansa vapaa maahanmuutto jopa monikansallista kapitalismia suurempi ”hyvinvointia” luova tekijä. Magneettimedia onkin useaan otteeseen kirjoittanut siitä, miksi Sutherlandin kaltaiset nykyajan orjakauppiaat rakastavat värillisen halpatyövoiman vyöryä länteen (1, 2, 3).

Sutherlandin edustaman Bilderberg-ryhmän johtajiin kuuluva David Rockefeller on todennut, että Bilderberg on ”internationalistien” yhteisö, joka rakentaa Neuvostoliiton tavoin yhtä maailmanhallitusta ja vastustaa itsenäisiä kansoja. Mielenkiintoinen ”yhteensattuma” on, että Bilderbergin ohjauskomitean jäsenistä jopa yli 40 % on ollut juutalaisia, vaikka virallisten tietojen mukaan juutalaisia on vain noin 1 % länsimaiden väestöstä.

david-rockefeller
David Rockefeller tahtoo parastasi.

Ahvio puhuu lisäksi Rockefellerin toisesta järjestöstä, Trilateraalisesta komissiosta, johon myös Sutherland kuuluu. Bilderbergin tavoin Trilateraalinen komissio vaatii kansallisten rajojen kaatamista sekä ihmisten ja pääomien vapaata liikkuvuutta. Rockefeller Philanthropy Advisors –järjestö puolestaan rahoittaa muun muassa seuraavia järjestöjä:

 • Anti-Defamation League
 • Commission for Jewish Education of the Palm Beaches
 • Hillel: The Foundation for Jewish Campus Life
 • Jewish Board of Family and Children’s Services, Inc.
 • Jewish Braille Institute International
 • Jewish Federation of Palm Beach County — Women’s Division
 • Jewish Guild for the Blind
 • Jewish Museum
 • National Immigration Forum
 • National Jewish Medical and Research Center
 • Southern Poverty Law Center

Yhdysvaltojen vuoden 1965 maahanmuuttolaki mallina koko lännelle

Ahvion mukaan väestönsiirtojen kannattajilla on muutama vakioargumentti, joilla he pyrkivät kampeamaan kaiken faktaperäisen maahanmuuttokeskustelun raiteiltaan. Sutherlandin kaltaiset vaikuttajat toistelevat esimerkiksi loputtomiin, että Eurooppa ”on aina ollut monikulttuurinen ja suvaitsevainen mantere”. Mikäli sulkisimme rajat maahantunkeutujilta, olisimme siis epäisänmaallisia ja epäeurooppalaisia.

Sutherland ja hänen rikoskumppaninsa ovat määritelleet myös kristinuskon uudelleen ja väittävät, että olisi epäkristillistä pyrkiä rajoittamaan islamin kasvavaa vaikutusvaltaa. Irish Times –lehdelle antamassaan haastattelussa Sutherland nostaa monikulttuurisuuden mallimaiksi muun muassa Saksan (jossa Angela Merkel päätti syksyllä lakkauttaa Dublin-käytännön soveltamisen) sekä Ruotsin, jossa Malmön kaltaisilla alueilla valkoiset ovat jo vähemmistö.

Ahvion sokea piste – juutalaiskysymys – tulee esille hänen kertoessaan Yhdysvaltojen roolista Euroopan maahanmuuttopolitiikan ohjailussa. Ahvio toteaa, että suurten kansainvälisten järjestöjen ja yhtiöiden lisäksi myös Yhdysvallat painostaa EU-maita avaamaan rajansa. Ahvion mukaan Yhdysvalloissa liberaalista maahanmuuttopolitiikasta on vastuussa demokraattipuolue, joka laskelmoi saavansa lisää äänestäjiä maahanmuuttotulvan myötä. Todellisuudessa republikaanien maahanmuuttopolitiikka on ollut aivan yhtä hampaatonta.

Ahvio ei kerro sitä, että vuoteen 1965 Yhdysvalloissa vallitsi maahanmuuttopolitiikka, jonka julkilausuttuna tavoitteena oli pitää Amerikka valkoisena kristittynä valtiona. Vuoden 1965 rajat avannut lakiuudistus oli juutalaistaustaisten painostusjärjestöjen saavutus, kuten muun muassa professori Kevin MacDonald on osoittanut (1, 2).

On siis harhaanjohtavaa syyttää demokraattipuoluetta Amerikan alasajosta, kun liberaalin maahanmuuttolain juutalaisesta historiasta on saatavilla paljon yksityiskohtaista tutkimustietoa.

Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen "kansalaisoikeusliikettä", jonka etulinjassa oli Martin Luther Kingin kaltaisia mustia.
Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen ”kansalaisoikeusliikettä”, jonka etulinjassa oli Martin Luther Kingin kaltaisia mustia.

Arabikevät ja Israel

Ahvio on samaa mieltä Suomen rajavartiolaitoksen apulaispäällikkö Ilkka Laitisen kanssa siitä, että nykyinen pakolaiskriisi on seurausta niin sanotusta arabikeväästä. Arabikevät oli 2010 alkanut kansannousujen ja provokaatioiden sarja, joka johti useisiin vallankaappauksiin ja sotiin. Sen ehkäpä maineikkaimpia uhreja ovat Muammar Gaddafin Libya sekä Bashar al-Assadin Syyria, vaikka Assad jatkaa edelleen taisteluaan.

Sotahaukka Bernard-Henri Lévyn kaltaiset juutalaiset sionistit ovat myöntäneet avoimesti, että arabikevät oli siunaus Israelille. Samaa mieltä ovat olleet myös Palestiinan vapauttamista vaativat. Tohtori Elias Akleh onkin muistuttanut, ettei arabikevät tuonut Lähi-itään lisää demokratiaa tai taloudellista itsenäisyyttä. Arabikevät yksinkertaisesti heikensi arabihallituksia ja Irania sekä sytytti lukuisia väkivaltaisuuksia, jotka jatkuvat edelleen.

Ahvio toteaa, että arabikevään vuoksi ääri-islamistinen Muslimiveljeskunta ja siitä innostusta saaneet järjestöt ovat vahvistaneet asemaansa Lähi-idässä, mikä on pahentanut väkivaltaisuuksia ja siirtolaisongelmaa entisestään. Israel ja sen länsimaiset liittolaiset synnyttivät pakolaiskriisin tuhoamalla maltilliset arabihallitukset ja julistavat nyt, että tavalliset länsimaiset kansalaiset joutuvat hoitamaan kaikki kulut niin taloudellisesti kuin etnisen ja uskonnollisen identiteettinsä kustannuksella.

KatherineWhiteArabSpring
Arabikevään tunnelmia.

Ahvion mukaan arabikeväässä ei siis ollut kyse normaalista kansannoususta ”tyrannihallituksia” vastaan. Sen sijaan levottomuuksia lietsoneet oppositioliikkeet toimivat sionististen* länsimaiden käsikassarana. Ahvio käy läpi The Guardian –lehden 2012 julkaiseman artikkelin ”The Syrian opposition: who’s doing the talking?”, joka osoitti kuinka tiiviit välit Assadia vastustaneella liikkeellä on monikulttuurisuutta ja uusliberaalia kapitalismia palvoviin länsimaisiin järjestöihin.

Syyrian oppositiojohtaja Bassma Kodmani on esimerkiksi ollut tuttu näky Bilderberg-kokouksissa. Hän on työskennellyt myös kulttuurimarxistisessa Fordin säätiössä ja Arab Reform Initiative –ryhmässä, joka on sionismia ja vapaakauppaa lobbaavan Council on Foreign Relationsin projekti. Kuten arvata saattaa, on Kodmani tehnyt yhteistyötä myös George Sorosin kanssa.

Länsimielisten järjestöjen sabotaasi ajoi Syyrian lopulta sisällissotaan, joka on – ironista kyllä – käytännössä tuhonnut maltillisen opposition ja korvannut sen IS- ja al-Qaida-terroristeilla.

Ahvio mainitsee puheessaan myös Tides-foundationin sekä Sorosin Open Society Foundationin, joka on kansainvälisesti yksi pahamaineisimpia itsenäisten, omavaraisten ja identiteettiään varjelevien kansakuntien vihollinen. Sorosin säätiö levittää ”humanitaaristen sotien”, huumeiden, kaupallisen seksin, pakotetun monikulttuurisuuden ja velkaorjuuskapitalismin ilosanomaa useilla eri mantereilla.

Kodmani kuvattiin vuoden 2012 Bilderberg-kokouksessa.
Kodmani kuvattiin vuoden 2012 Bilderberg-kokouksessa.

Rikkaiden liikemiesten tukema konservatiivinen oikeisto?

Järjestöt toimivat miljardibudjeteilla ja niitä kaikkia yhdistää radikaali isänmaallisuudenvastainen ajatusmaailma.

Ahvio harmittelee, että julkisuudessa puhutaan edelleen usein ”rikkaiden liikemiesten” tukemasta ”amerikkalaisesta oikeistosta”, vaikka todellisuudessa Sorosin ja Rockefellereiden kaltaisten suurkapitalistien arvot ovat kaikkea muuta kuin konservatiivisia: he ajavat laitonta maahanmuuttoa, vihervasemmistolaista politiikkaa, homokulttuuria sekä aseiden yksityisomistuksen kieltämistä.

Ahvio toteaa ohimennen, että monet ihmettelevät, miksi kansainväliset suurkapitalistit ajavat tyypillisesti vasemmistolaisena pidettyä politiikkaa. Eikö vasemmiston ja kapitalistien pitänyt olla toistensa vastakohdat? Ahvio jättää kysymyksen avoimeksi. Me kuitenkin vastaamme siihen lainaamalla Juutalaisvaltio-teoksen kirjoittanutta sionismin kehittäjänä tunnettua Theodor Herzliä:

”Kun me [juutalaiset] uppoamme, ryhdymme vallankumoukselliseksi proletariaatiksi – vallankumouksellisten puolueiden upseereiksi. Kun me nousemme, ammennamme valtamme rahakirstuista.”

Sorosin kaltaisille suurkapitalisteille luokkaidentiteetillä on vain välinearvo – kun vasemmistosta on heille hyötyä, hukuttavat he marxistijärjestöt dollareihin. Kaikki on pelkkää kyynistä strategiaa aivan kuten 1900-luvun alussa, jolloin Jacob Schiffin kaltaiset amerikanjuutalaiset kapitalistipankkiirit rahoittivat kommunistivallankumousta Venäjällä.

Ahvion mielestä on röyhkeää, että Soros, Rockefellerit sekä Tiden ja Fordin kaltaiset järjestöt ovat investoineet yhteensä miljardeja dollareita perinteisen ydinperhemallin tuhoamiseksi ja valittavat nyt siitä, että länsimaiden väestö ikääntyy. Ikääntyvän väestön kerrotaan johtavan ”kestävyysvajeeseen”, mikä saadaan korjattua ainoastaan lisäämällä jatkuvasti maahanmuuton määrää.

Uusi eurooppalainen perhemalli.
Uusi eurooppalainen perhemalli.

Koska kestävyysvajevaroituksille ei ole lainkaan taloustieteellistä pohjaa, on selvää, että vapaiden rajojen politiikkaa lobataan muista kuin reaalitalouteen ja kantaväestön hyvinvointiin liittyvistä syistä.

Ahvio lainaa kahta juutalaisen Erkon suvun omistaman Helsingin Sanomien artikkelia, joissa suomalaisille vakuutellaan, ettei meillä ole moraalista oikeutta vaalia omaa kansallista perintöämme. Artikkelissa ”Saksa on löytämässä uuden identiteetin, Suomi etsii vielä – Mitä suhtautuminen pakolaisiin kertoo maiden henkisestä tilasta?” suomalaisia käsketään hylkäämään identiteettinsä monikulttuurisuuden nimissä. HS syytti muun muassa Petteri Orpoa ja Alexander Stubbia liian tiukasta maahanmuuttopolitiikasta!

Toisessa Ahvion siteeraamassa HS-artikkelissa Stubb pääseekin itse ääneen ja pitää varsinaisen puolustuspuheenvuoron, jossa tämä vaatii pakolaistulvan jatkumista ja perustelee kantaansa toteamalla, että ”ulospääsytietä ei ole”.

Stubb vertaa Euroopan väestönvaihtoa siis jonkinlaiseen luonnonvoimaan, jota ei voi kontrolloida poliittisella päätöksenteolla; suomalaisten on alistuttava väestönsä, uskontonsa ja kulttuuriperintönsä tuhoon. Sopii muistaa, että Stubbin avokätisin vaalirahoittaja on ollut juutalainen sionisti Chaim ”Poju” Zabludowicz.

african-immigrant-may-22014

Kansainvälinen liittovaltio

Ahvio toteaa, että Stubbia ja Sutherlandia yhdistää muun muassa se, että molemmat vaativat ”yhteiseurooppalaisia” ratkaisuja pakolaiskriisiin. Toisin sanoen valtiot eivät saa tehdä itsenäistä väestöpolitiikkaa vaan päätäntävalta on ulkoistettava Euroopan unionille ja muille monikansallisille elimille. Pakolaisia käytetään siis liittovaltiokehityksen välikappaleena.

Kun maahanmuutto pirstoo etnisesti, kulttuurillisesti ja uskonnollisesti yhtenäiset eurooppalaisvaltiot, on ne helpompi alistaa osaksi ylikansallista liittovaltiota.

Pitkän tähtäimen tavoite on hajottaa kaikki kansakunnat juurettomien yksilöiden kuluttajamassaksi, jota on helppo hallita. Islamilla on globalisaatiokiihkoilijoiden kannalta erityisen hyvää välinearvoa, sillä uskontoon liittyy vahva kansallisvaltioiden vastainen viesti. Mitä suuremmaksi länsimaiden muslimipopulaatio kasvaa, sitä ankarampaa vastustusta nationalismi tulee kokemaan.

Ahvio muistuttaa, että taloudellisten ja ”eettisten” argumenttien lisäksi pakkomonikulttuurisuutta perustellaan yhä useammin myös ”ilmastonmuutoksella”. Esimerkiksi Sutherlandin liturgiassa yhdistetään jatkuvasti kestävä kehitys, ilmastonmuutos ja pakolaisuus toisiinsa. Ne kaikki ovat myös merkittäviä rahasampoja Sutherlandin edustamalle Goldman Sachs –pankille. Journalisti Matt Taibbi on kutsunut ilmastonlämpenemisbisnestä Goldman Sachsin kuudenneksi talouskuplaksi!

One-World-Government

Ahvion viesti siis on, että ylikansallista taloudellista ja poliittista liittovaltiota kannattavat kulttuurimarxilaiset miljardöörit tulevat tekemään kaikkensa, jotta pakolaiskriisi jatkuu. Kriisin avulla länsimaiden taloudellinen, etninen, kulttuurillinen ja uskonnollinen koheesio rikotaan. Tilalle tarjotaan kansallisvaltioiden vastaisia aatteita, kuten islamismia ja monikulttuurisuutta.

Keinotekoinen pakolaiskriisi on osa suurempaa hanketta, johon liittyy muun muassa ydinperheiden roolin tuhoava seksuaalivallankumous sekä ”ilmastonmuutoksen” nimissä tehtävä miljardibisnes. Voittajia ovat megaluokan pankit ja sijoittajat, häviäjiä puolestaan itsenäiset länsimaiset kansat.

Vaikka pakolaisongelmaa pidetään yllä Sutherlandin, Sorosin ja kumppaneiden sijoituksilla, tekee ”likaisen työn” ruohonjuuritasolla monenkirjava joukko epäisänmaallisia instituutioita ja kansalaisjärjestöjä.

Sorosin ohjelmaa noudattavat esimerkiksi maahanmuuttorikollisia suojelevat poliisit, valtaosin juutalaisomisteinen valtamedia, rasisminvastaista väkivaltaa käyttävät vasemmistoryhmät, vapaata maahanmuuttoa vaativat vapaamuurarijärjestöt, uskonnollisen roolinsa kulttuurimarxismilla korvanneet seurakunnat ja avoimesti demokratianvastaista pakolaispolitiikkaa tekevä Punainen Risti.

Monikulttuurisuus on kuin monipäinen hirviö, jonka sydän on kansainväliset rahoitusmarkkinat.

*”Sionisti” ei ole kiertoilmaus sanalle ”juutalainen”. Tämä artikkeli ei väitä, että tekstissä nimetyt juutalaiset edustaisivat koko juutalaista kansaa tai toimisivat tietyllä tavalla siksi, että he ovat juutalaisia. Sellaisen väittäminen olisi Suomessa rikollista.

 

Lue myös:

Juutalainen historioitsija: ”Ruotsalainen kulttuuri on valhe!”
Israelin ystävä: Suomen otettava pakolaiset avosylin vastaan!
Helsingin juutalaisseurakunta: rajat auki pakolaisille!
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Sionismia Israeliin – monikulttuurisuutta Eurooppaan
Englannin monikulttuurisuuden sionistiset juuret
Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin
Antirasismin ”ruskea” mannekiini onkin juutalainen
Koko Hubara ei halua kommentoida juutalaisten roolia mustien orjakaupassa
Juutalaistaustaisen monikulttuurifanaatikon paluu synnytti someraivon!
Juutalaisaktivisti kertoi, miksi muslimien maahanmuuttoa kannatetaan

38 kommenttia

 1. Kristittyjen massamurhien Syyriassa, Irakissa ym. takana on juuri Israel ja kv. juutalaismafia. ISIS ja Al Qaida ovat Mossadin välineitä. Vastaavasti Englannista johdettiin kommunistisia kumousliikkeitä 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa.

  Plusääni(36)Miinusääni(7)
  1. Järjetöntä. Ai että muslimien veriteot ovat juutalaisten vika. Muslimit ovat niiden veritekojen takana, eikä Israelia voida syyttää siitä että muslimit tappavat toisiaan.
   Tällaiset väitteet ovat samaa sarjaa joidenkin vasemmistopöljien ja tummaihoisten väitteiden kanssa että mustaihoisen rikos valkoisen miehen vika koska pllaa plaa rasistisen valkoisen miehen sortokoneisto jne
   Välillä teiltä kyllä tulee niin neekeriä tekstiä että.

   Plusääni(2)Miinusääni(3)
 2. Nämä väestönsiirrot ovat puhdasta talmudismia, kuten Stalinin vastaavat. On selvää, että tulijoista valtaosa ei hyödytä yhtään talouselämää. On valhetta, että yleensä kuviteltaisiin massainvaasiosta olevan hyötyä, vaikka niin väitetään juutalaiseliitin käskystä. On kyse Euroopan tuhoamisesta. Kummallista, että tähän alistutaan vapaaehtoisesti. Kukaan ei pane vastaan, vaikka touhu on niin absoluuttisen katastrofaalista ja vailla mitään kunnollista perustetta.

  Plusääni(42)Miinusääni(3)
 3. Tulikin kuunneltua tuokin vuodatus jokin aika sitten, mutta hienoa, että Juha Ahvion julistus julkaistiin täälläkin, vaikka se jäikin sanomaltaan torsoksi. Vielä hienompaa oli että toimitus viittasi niihin toimijoihin, joita Ahvio ei taustansa vuoksi voi julkistaa. Hän on nimittäin toiminut blogistina jo jonkin aikaa täällä:
  Patmos lähetyssäätiö
  http://www.patmos.fi/blogi

  Edellinen lafka on nimittäin läpeensä filosemitistinen ja suorastaan elää sanomastaan. He siunaavat kaikki Israelin tekemät siviili-, ja sotarikokset ja näin kasaavat syntitaakkaa päittensä päille.

  Ahvion onkin syytä asetella sanomansa tiettyyn arvoneutraaliin muottiin, koska hänen kiinnityksensä ed. mainittuun kulttiin niin vaatii.

  Mutta olisihan se aika erikoista, mikäli Ahvio yllättäen alkaisi julistaa siitä mistä näyttää olevan vallan hyvin tietoinen eli siionistien ratkaisevasta vaikutuksesta tässäkin asiassa. Jokainen rivien välistä lukutaitoinen huomaa oitis Ahvion tietävän enemmän kuin kertoo. Ahvion edellyttäisi ottaa tiettyä hajurakoa Patmokseen ja siirtyä puolitotuudesta koko totuuteen. Esimerkiksi omalla sivustollaan.

  Plusääni(30)Miinusääni(2)
 4. Jälleen kerran mahtava artikkeli magneettimedialta, mutta puurot ja vellit on vieläkin pahasti sekaisin. En vaan tajuu… eikö se mene millään jakeluun, etta juutalaiset eivät ole sionisteja. Totuuden tulee olla ihmiskunnan korkein tavoite ja sirpaleet tai yksi pakapelin pala ei kerro totuutta.

  Israelin mainitseminen sionismin yhteydessä on virheellinen käsite, en voi tätä riittävästi korostaa. Ahvon tulisi tiedostaa se, että Rothschildit ovat juuri niitä, jotka ovat Israelin pakko-perustamisen takana, ja sionistit ovat aina istuneet aina johdossa. Heillä on Israel-valtion perustamiseen syy (raamattu/uhri/valheellinen holocaust) ja sen johdista agenda (valittu kansa). Tavalliset Israelissa asuvat juutalaiset ovat saman Rothschildin valheellisen vallan alla kuin me muutkin ihmiset ja sille he eivät mitään voi. Juutalaisten/Israelin syyllistäminen hyödyttää suuresti todellisia sionisteja, koska se ottaa pois huomion itse huijauksesta: pedosta ja heistä, jotka ovat antaneet vallan pedolle. Magneettimedian ROHKEAT artikkelit ovat juuri niitä, joita ulkomailla asuvana suomalaisena seuraan, joten toivoisin tähän kyseiseen asiaan tarkkuutta. Tutkivan, puolueettoman ja totuuteen pyrkivän journalismin olisi korjattava laivan kurssia, tässä tapauksessa Israeliin ja juutalaisiin liittyen.

  Sionistit eivät ole juutalaisia, he ovat NWO globalisteja – kuten mm. Joe Biden, Katainen, Stubb, Obama, Merkel, Ollila, Koivisto, Vanhanen, Lipponen, Niinistö – voisin jatkaa tätä luetteloa loputtomiin. Sionistit ovat niitä vaikutusvaltaisia henkilöitä, jotka istuvat politiikan huipulla/ministeriöissä/monikansallisten yritysten johdossa kaikissa valtioissa JUURI NYT. ”Ahvio toteaa ohimennen, että monet ihmettelevät, miksi kansainväliset suurkapitalistit ajavat vasemmistolaisena pidettyä politiikkaa”. Noh minä en ihmettele, koska juuri se – vasemmistolaisuus – on kansallisen vallan kaappauksen ydin. Sionistien (illuminaatti; lukuisat salaseurat kuten myös mm. Nato, YK, Vatikaani) käsikirja toteaa selkeästi että itsenäiset valtiot TAPETAAN sionistien toimesta DEMOKRATIALLA. Tähän sanaan perustuu sionistien – eli NWO globalistien – agenda! Demokratia tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että sionistit ahmivat itselleen yhä enemmän henkilökohtaista varallisuutta (valtio-omaisuuden ja luonnonvarojen yksityistäminen), mutta vaativat samaan hengenvetoon etta kansan täytyy jakaa kaikki… eli Sipilän sanoin, ”osallistuttava talkoisiin”. Vihapuhe ja terve kritiikki on kiellettyä, rasismia ei kansan tule harjoittaa.

  Itsenäisten valtoiden huipulla istuvat pikku-sionistit ovat parhaillaan tappamassa OMAT VALTIONSA demokratialla, eli juuri sen vuoksi juutalaisten/Israelin osoittaminen sormella on virheellistä, eräänlainen oikeusmurha. Jos syyllinen pitää tästä mielisairaasta leikistä valita, niin ihmisten on löydettävä oikea osoite. Peto on juutalais-sionistien omistama MONIKANSALLINEN pankkijärjestelmä, mutta eihän se olisi peto ilman pedon valtaa, eli peto itsessään ei voi olla syyllinen ’massiiviseen lihomiseensa’. Syyllinen on se, joka on antanut pedolle ’kaiken käsissään vallan’ ja kasvattanut siten pedon, eli sionisti-juutalaisen pankkijärjestelmän valtaa. Yksinkertaista: vallan on pedolle antanut itsenäisten valtioiden poliittinen johto ja koska näin on, saman pirullisen vallan alla ovat Israelissa asuvat perusjuutalaiset.

  Sionistien agenda euroopassa on se, että itsenäiset valtiot saadaan kaaokseen massiivisella islami-invaasiolla, joka tulee romahduttamaan sosiaaliturvan perustuksiaan myöten myös Suomessa. Se tapahtuu, kuten sanoin – DEMOKRATIALLA. Kansan täytyy jakaa; rajat ovat sepposen selällään ja muslimit marssivat maahan vale-hyväntekijä-SPRn avustamana isännän elkein. He eivät ole pakolaisia, he ovat suurimmaksi osaksi nuoria miehiä, siis suomen mittapuulla mitattuna sotilaita. Heille annetaan samat oikeudet ja sosiaalietuudet kuin suomalaisille, ja koska tilanne on tulenarka, muslimien suorittamat rikokset lakaistaan sionistien omistaman valtamedian ja poliisin toimesta maton alle. Näinhän se menee, Rothschild-sionistien käsikirjoitus etenee satoja vuosia vanhan suunnitelman mukaisesti. Suomen valtion omistuksessa olevat suuryritykset ovat jo lähestulkoon ulkoistettu, kohta lähtee luonnonvarat (mm. pohjavedet) ja sss-nukke-hallituksen uusin menestystarina – sote – tulee tekemään selvän lopuista suomalaisille jääneistä ”tasa-arvon” murusista. Siinä on meillä unelma, eikö vaan? Uutta maailmanjärjestystä ajavien sionistien perustehtävä on itsenäisten valtioiden rajojen mitätöinti ja kun kaikki on ajettu alas, ihmiskunnan pelastajaksi saapuu maailmanhallitus.

  Plusääni(73)Miinusääni(18)
 5. Mikä on kun kun ei juutalaiskristityt eivät usko ahviota ja ole rajalla tukkimassa invaasiota sen sijaan he ovat leipomassa pullaa ja neulovat villasukkia isis terroristeille.

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
  1. Juksattu 8.11. at 7.37

   Ei Ahvio käske tai kehota ketään yksityistä ihmistä rajalle tukkimaan invaasiota. Itse asiassa hän kehottaa videossa vain kristittyä länttä auttamaan pakolaiskristittyjä, joita Syyriassa/Irakissa uhkaa kansanmurha, aitoja pakolaisia siis. Aitoja muslimipakolaisia voivat parhaiten Ahvion mukaan auttaa lähtömaiden viereiset islamilaiset maat. Suurin osa maahanmuuttoa on Ahvion mukaan tosiaan invaasiota eli maahantunkeutumista, pyhää sotaa läntistä maailmaa vastaan. Ahvio ei tällä videolla kerro, miten sitä vastaan tulisi puolustautua. Aivan videon lopussa hän kuitenkin toteaa, että ei saa ajatella, että vastarinta on turhaa – se on yksi ”pääuunotus.”

   Ahviolla on toinen video (saman luennon toinen osa), jossa hän kertoo, kuinka kristityn hänen mielestään tulee puolustautua muslimi-invaasiota vastaan (ei vastaa lainkaan minun kantaani, mutta osoitan vain, ettei Ahvio käske yksityisiä tappelemaan rajalle). Videon nimi on ”Tuonelan portit eivät voita Kristuksen seurakuntaa – miten reagoida kristittynä aikamme haasteisiin.” Otan tähän videolta ne kohdat, joissa hän kertoo mielipiteensä puolustautumisesta (suluissa videon ajankohdat):

   1. [4:09] Eli kristitty reagoi optimistisesti ja kristitty reagoi siis sillä tavalla, että me pysymme kompromissitta Jumalan sanan ja Raamatun kalliolla.

   2. [10:31] (Hengellistä sotaa käyvät kristityt) ovat Jumalan liitossa, haluavat olla Jumalalle uskollisia, sitoutuvat siihen.

   3. [15:46] Jokainen ajatus vangitaan kuuliaiseksi Kristukselle – – meidän tehtävämme on ikään kuin edetä offensiivissa pelkäämättä vastustusta jne., ja meillä on Kristuksen takuut takanamme, me menemme eteenpäin, me emme pelkää, emme hämmenny, meillä on vahvempi voima takana.

   4. [20:48] Olemme voittajan puolella. Ja kun me tämän ymmärrämme, niin me käsitämme, että oikea raamatullinen teologia ja etiikka, sen sisäistäminen, siihen sitoutuminen, sen markkinoiminen muillekin, niin sen tulee myös ohjata sitten kaikkien maallisen regimentin alueelle kuuluvien haasteitten kohtaamisessa.

   5. [21:13] Mutta me lähdemme siitä, että ensin tää hengellinen sisältö kuntoon ja sitten edetään siitä eteenpäin, ja me sitoudumme oikeaan Raamattu-uskoon, oikeaan Kristus-uskoon, ja siitä eteenpäin lähdemme sitten myös sinne yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Mutta se pääpointti, että miten reagoida, niin on se, että hankkiudutaan sellaisiin selkeisiin niin kuin ymmärryksiin näistä teologisista ja eettisistä kysymyksistä ja sitten sen päälle rakennetaan yhtä ja toista muuta, niin siinä on hedelmällinen pohja sitten reagoida myöskin siitä eteenpäin kaikenlaisiin asioihin. Ensimmäinen iso pointti, minkä heittäisin tähän, on se, että kun me kysymme, että miten kristitty nyt reagoi näihin, mm. näihin haasteisiin, mitä nyt on ollut esillä, niin on se, että reagoi pitämällä kiinni oikeasta luomisen teologiasta ja edistä sitä kaikin käytettävissäsi olevin keinoin – – [23:14] kristitty sitoutuu Jumalan hyviin luomisjärjestyksiin.

   [Ahvio sitten käy läpi näitä Jumalan luomisjärjestyksiä, ja luettelen ne tässä lyhyesti: mieheys/naiseus, avioliitto, perhe, suvut, heimot, kielet, kansat, kansakunnat ja käytännössä kansallisvaltiot rajoineen. Ahvio toteaa, että Raamatussa valtioilla on myös rajat. Myös oma kulttuuri kuuluu kansoille: ”kunnioita isääsi ja äitiäsi” – siis perintö ja historia ovat tärkeitä, Jumala on säätänyt etnopluralismin].

   6. [51:50] Reagoi pitämällä kiinni oikeasta kristologiasta ja etiikasta (Ahvio käsittelee lähimmäisenrakkautta ja kertomusta laupiaasta samarialaisesta, osoittaa, että apu tulee antaa vain todella tarvitseville [ei hyväksikäyttäjille], vieraan oltava ”maassa maan tavalla”).

   7. [1:13:47] Meidän vastarintamme näille tämän päivän touhuille ei ole millään tavalla oleva turha, päinvastoin me ollaan historian oikealla puolella.

   8. Kohdassa 1:04:28 – 1:08:06 Ahvio mainitsee useaan kertaan maallisen puolustautumisen kuuluvan esivallalle eli valtiolle (ei siis yksityisille ihmisille):

   Esivallan täytyy silloin toimia, ylläpitää järjestystä ja kuria ja huolehtia maan rajoista, sehän on maan tehtäväkin huolehtia rajoista – – järjestäytyneesti esivallan sääntöjen mukaan asiat hoidetaan – – mitä muuta meille jää niin kuin käteen muuta kuin tämä, selkeästi tämä Unkarin malli; siis rajat täytyy vetää hyvänen aika kiinni, rajakontrolli toimimaan. Ja kunkin eurooppalaisen valtion pitäisi, ja Euroopan sisällä, pistää rajapuomit toimintaan, jos siellä vaellellaan miten sattuu – – Sitten kun tulee tämmönen hallitsematon maahanmuutto, niin sitten valtiot olisivat täysin kädettömiä – – Eli kyllä valtioilla on oikeus päättää, keitä otetaan – – Ja sitten täytyy myös olla valtiolla oikeus – – täytyy olla myöskin mahdollisuus sitten todeta itsenäisellä suvereenilla valtiolla, että tietyntyyppinen maahanmuutto OK tietyillä edellytyksillä, mutta sitten esimerkiksi islamilainen maahanmuutto, niin se pitäisi sitten pysäyttää – – Se täytyy olla sellainenkin oikeus ja kyky panna toimeen, se on suvereenin valtion velvollisuuskin.

   Siinä kaikki, mitä Ahvio sanoo puolustautumisesta invaasiota vastaan. Maallinen puolustautuminen on esivallan tehtävä, kuten Raamattukin toteaa jakeissa Room. 13:1, 3, 4:

   ”Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. – – hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. – – jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee.”

   Invaasio on Jumalan rangaistus tälle jumalattomalle kansalle. Siksi Jumala on asettanut maahan (kansan käsien kautta) huonon esivallan, joka ei rankaise maahantunkeutujia työntämällä heidät voimatoimin maan rajojen ulkopuolelle. Jos yksityiset nousisivat Jumalan rangaistusta vastaan, he nousisivat Jumalaa vastaan.

   Tästä syystä, että invaasiovitsaus on Jumalan rangaistus tälle jumalanpilkkaaja- lastenmurhaaja- ja homokansalle, olen puolustustoimista Ahvion kanssa eri mieltä. Oikea puolustus on Jumalan vihan lepyttäminen: kansan parannuksenteko, siis katumus + usko Kristuksen lunastustekoon. Vain silloin Jumalan viha poistuu yltämme.

   Teologian tohtori ja dosentti Juha Ahvio ei mainitse syntiä lainkaan. Ei myöskään Jumalan vihaa. Nämä ovat Ahvion varsinainen sokea piste. Jos hän ei näe syntiä, hänen Jeesuksensakaan (syntien anteeksiantamus) ei voi olla oikea Jeesus vaan pelkkä moraalinen esikuva.

   Videoissa Ahvion kristinusko on vääristynyt, mutta luomisen teologiaa koskevat kohdat (avioliitto, perhe, kansa, rajat, kansallisvaltiot) ovat hänellä oikein. Ahvio tulkitsee Kristuksen hengellisen voiton koskevan maallista regimenttiä, ja siksi muka kristityt ovat maallisesti voittajia. Kuitenkin kristityt kuolevat kuten kaikki muutkin, ja heidän voittonsa on ikuinen elämä taivaassa Jumalan yhteydessä. Sanamuodoista päätellen Ahvio näkee uskon ihmisen omana tekona (”sitoutuminen”, ”haluaminen” jne.), ja silloin se ei ole oikea usko lainkaan (oikean uskon vaikuttaa Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki sydämessä).

   Kun Ahvio sanoo [47:25 toisessa videossa]: ”missä vaan joku, joka totisesti rukoilee Isää ja ikään kuin Jeesuksen nimessä, niin hän pääsee yhteyteen Isän kanssa”, niin tässä paljastuu vamma hänen uskossaan. Yhteys Jumalaan syntyy näet uskon syntyessä, kun sanassa vaikuttava Pyhä Henki (so. Jumala) asettuu sydämeen asumaan (Joh. 14:23). Jumala kuulee vain tällaisen uskoon eli Jumalan omaksi tulleiden rukouksia; jumalattomien (vailla Kristusta olevien) rukouksia Jumala ei kuule (esim. Joh. 9:31). Ahvio lukee myös ”todelliseen kristillisyyteen” kuuluviksi sellaiset kuin katoliset, vaikka Trenton kaanoneissaan katolinen kirkko kiroaa kristinuskon (pelastumisen yksin uskosta, ilman tekoja).

   Juha Ahvio toimii Leo Mellerin perustamassa Patmos-säätiössä. Siellä juutalaisia pidetään Jumalan valittuna kansana ja Israelia Raamatun profetioiden täyttymyksenä (vaikka ne toteutuivat jo Vanhan testamentin aikana). Nykyjuutalaiset ovat fariseusten opillisia perillisiä, ja heidän pyhä kirjansa on Talmud. Siinä opetetaan (Gittin 57a), että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä rabbien moittimisen tähden. Jeesus toteaa näistä fariseuksista: ”Te olette isästä perkeleestä – – murhaajia – – valehtelijoita” (Joh. 8:44), ja: ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33). Meller/Ahvio/Patmos pitävät näitä Jumalan valittuna kansana. Patmoksen toimintaan kuuluu Ukrainan juutalaisten kuljettaminen Israeliin. Patmos uskoo holokaustiin, vaikka holokausti on pelkkä valhe.

   Patmoslaiset edustavat kristillistä sionismia. He palvelevat Jumalan ”perkeleen lapsiksi” ilmoittamia juutalaisia (fariseuksia), koska pitävät heitä Jumalan lapsina.

   Ahvio puhuu myös ”juutalaiskristillisyydestä”, vaikka juutalaisuus ja kristinusko ovat suoria vastakohtia. Kristinusko syntyi heti syntiinlankeemuksen jälkeen, kun Jumala antoi alkuevankeliumin (lupauksen syntien anteeksiantamuksesta; 1. Moos. 3:15) ja Aadam ja Eeva uskoivat sen ja tulivat uskollaan autuaiksi (pelastuivat). Vanhan testamentin juudalaiset (ei ”juutalaiset”) olivat Vanhan testamentin ajan kristittyjä (ei tällä nimellä, mutta asiallisesti). Juutalaiset eli fariseukset olivat ja ovat Jumalaa ja Jumalan sanaa vastustava lahko, joka syntyi ryhmänä Babylonian pakkosiirtolaisuudessa 500-luvulla e.Kr., ja heidän suullinen ”perinnäissääntönsä” (jonka Jeesus tuomitsi ja jonka hän sanoi tekevän Raamatun kirjoitukset tyhjäksi) saatettiin kirjalliseen muotoon Talmudiksi 500-luvulla j.Kr.

   Raha- ja pankkijärjestelmämme on juutalainen rothschildiläinen velkarahajärjestelmä (raha itse on siinä velkaa, tulee kiertoon vain pankista korollista lainaa ottamalla), joka kuristaa väkisin maamme hengiltä – velka näet kasvaa ko. järjestelmässä väkisin, kun rahaa on kierrossa niin paljon kuin sitä on otettu pankeista lainaksi mutta takaisin on maksettavaa koko ajan enemmän (= velka + korko) kuin rahaa on olemassakaan (= velan verran), jolloin syntyy väkisin jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi (lainarahat pankit luovat tyhjästä, kirjanpitotoimena, mutta korkoon ei luoda erikseen rahaa). Syntyy väkisin velkakierre, velkaorjuus, orjuus kaikissa asioissa ja lopulta tuho. Ainoa keino pelastua tästä juutalaisesta tappoaseesta on luopua siitä ja luoda oma kansallinen raha- ja pankkijärjestelmä, joka ei perustu velkaan.

   Kun Ahvio/Meller/Patmos pitävät juutalaisia Jumalan kansana ja palvelevat heitä, he samalla tukevat ja suojelevat asetta, jolla meidät tapetaan, juutalaista velkarahajärjestelmää. Silloin he murhaavat meitä. Kun he palvelevat juutalaisia ja samalla heidän velkarahajärjestelmäänsä, he palvelevat Irakia/Syyriaa/Libyaa jne. värväämillään ”kapinallisina” (ISIS, Al-Qaeda) tuhoavia juutalaisia ja näiden työrukkasia (juutalaiset hallitsevat velkarahajärjestelmällään USA:ta, Britanniaa, koko Eurooppaa ja liki koko maailmaa, myös YK:ta). He palvelevat siis invaasiotulvaa ja sen aiheuttamaa tuhoa Suomessa ja muualla Euroopassa.

   Plusääni(27)Miinusääni(3)
   1. ”Juha Ahvio toimii Leo Mellerin perustamassa Patmos-säätiössä. Siellä juutalaisia pidetään Jumalan valittuna kansana ja Israelia Raamatun profetioiden täyttymyksenä (vaikka ne toteutuivat jo Vanhan testamentin aikana). ”

    Eihän tämä nykyisen Rothildin perustaman Israelin valtion ja juutalaisten ihailu tai jopa palvominen ole kristittyjen parissa edes mikään vanha juttu ?

    Tuskin esim. 100-vuotta sitten juutalaiset ihan noin suosittuja kristittyjen keskuudessa olivat?

    Mielestäni tämä on jokin ns. muoti-ilmiö.

    Sillä nykyisin lähes joka seurakunnassa, kirkossa tai lahkossa suorastaan palvotaan juutalaisia.
    (Eli, he ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa. (Room. 1:25) )

    Sitäpaitsi, aina kun joku tyyppi puhuu juutalaiskristillisyydestä, tiedän, että hän on päästään sekaisin. Hänen kuuntelemisensa voi lopettaa silloin siihen paikkaan.

    Jos tästä olisi apua Suomen kansalle ?

    http://www.rukous.net/Esimerkkirukoukset/katumusrukous_suomen_kansan_puolesta.htm

    Plusääni(14)Miinusääni(2)
    1. Kaikki jotka uskovat valheeseen että juutalaiset ovat juutalaiskristittyjä kuten he sen itse sanovat Amerikassa judeo christianity,Sellaista ei ollut olemassa sata vuotta sitten vaan kristityt karttoivat ja karkottivat juutalaiset vastenmielisinä olentoina pois.

     Juutalaiskristityt kertovat myös että raamattu on pelkkä hengellinen kirja kuten jepulis että pelastuminen tapahtuu hengellisesti,Mitähän mahtaa seurata tälläisestä jos jumalan kansa seuraa kädet ristissä omaa ja kansansa tuhoa kun taas menneinä aikoina kansakunnat taistelivat juutalaisia vastaan kuten teki myös saksalaiset,Jumala ei anna kansansa kadota no sen tekee kansa itse odottamalla hengellistä pelastusta niin käy kuten kävi neuvostoliitossa,Varmaan tälläisessäkään tapauksessa ei tosi juutalaiskristitty nosta kättään vihollistaan vastaan.

     Jos kristityt katoaa niin eipä sitä kristinuskoakaan enää sen jälkeen ole.

     Plusääni(7)Miinusääni(3)
     1. Juksattu at 11.58

      Vaikka juksatun viestissä ajatuksenkulku on paikoin epäselvä, vastaan seuraavaa:

      Sana ”hengellinen” viittaa Pyhään Henkeen, siis Jumalaan. Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama apostolien ja profeettojen välityksellä (2. Tim. 3:15-16; 2. Piet. 1:20-21), joten Raamattu on hengellinen kirja, Jumalan kirja. Ja Jumala ratkaisee, miten maallisissakin taisteluissa käy. Jumala on taivaan ja maan Herra (Matt. 11:25), eikä mitään tapahdu hänen tietämättään eikä vaikuttamattaan/sallimattaan. Siksi hengellisyys – yhteys Jumalaan ja Jumalan apu ja johdatus – on avain maallisten puolustustaisteluiden voittamiseen. Hyökkäyssodat Jumala tuomitsee.

      Jumalan Pojalle annettiin myös inhimillisen luontonsa puolesta kaikki valta taivaassa ja maan päällä (jumalallisen luontonsa hänellä luonnollisesti oli ja on tuo valta aina): ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18).

      Hengellistä valtakuntaa (kirkkoa) Jeesus hallitsee Jumalan sanan avulla, maallista valtakuntaa (valtiota, yhteiskuntaa, joka koostuu pääosin jumalattomista) asettamansa esivallan – maan johdon – avulla: ”ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

      Tuon esivallan (ei yksityisten ihmisten) tehtävä on taistella pahantekijöitä, siis vihollisia, rikollisia, moraalin turmelijoita ja muita pahoja, vastaan:

      ”hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa – – jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se (esivalta) ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:3-4).

      Yksityisen koston Jumala kieltää: ”Älä tapa.” Vain esivallalla on oikeus kostaa pahantekijöille, myös kuolemantuomioin (yllä ”miekka”).

      Koska esivalta on Jumalalta ja Jumalan palvelija, kristitty palvelee sitä aina (ellei se käske toimimaan vastoin Jumalan sanaa, Ap. t. 5:29), myös sen taistellessa hyökkääjiä vastaan. Kristityt ovat esivallan parhaita sotureita, oikein supersotureita, koska he paitsi taistelevat pelkäämättä (kristitty ei pelkää kuolemaa) myös laskeutuvat polvilleen rukoilemaan Jumalan apua taisteluihin, ja Jumala kuulee omiaan. Jumalattomista sotureista, jotka koko ajan pelkäävät, on loppujen lopuksi marginaalinen hyöty. Puolustustaisteluissa on ratkaisevan tärkeää kääntyä kaikkivaltiaan Jumalan puoleen, että apu saadaan. Siksi tarvitaan nimenomaan kristittyjä sodassa. Hengellinen rukous on kaikkein voimakkainta sodankäyntiä.

      Hengellinen pelastuminen on sielun pelastuminen synnin, perkeleen, kuoleman ja helvetin vallasta Jumalan yhteyteen ikuiseen autuuteen. Sielun ylösnousemus Jumalan yhteyteen tapahtuu, kun ihminen tulee uskoon. Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki vaikuttaa sanan kuulijassa/lukijassa uskon evankeliumiin (Jeesukseen Kristukseen, syntien anteeksiantamukseen), ja hän (siis Jumala) jää sydämeen asumaan, Joh. 14:23. Näin sielu on Jumalan yhteydessä heti uskon syntyhetkestä lähtien. Ruumiin ylösnousemus kuolleista tapahtuu viimeisenä päivänä ruumiin ylösnousemuksessa:

      ”Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen” (Joh. 5:28-29) – – ”pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina” (1. Kor. 15:52).

      Kaikki, niin jumalattomat kuin uskovat, nousevat viimeisenä päivänä ruumiillisesti ylös kuolleista Jumalan eteen. Ruumis on sama kuin täällä ajassa, mutta muuttuneena (tästä puhuu 1. Kor. 15:51, 52). Ruumis yhtyy sieluun (kuolemahan on vain sielun erkaantuminen ruumiista). Jumalattomat tuomitaan ikuiseen helvettiin ruumiin ja sielun puolesta, Jeesuksen omat (syntien anteeksiantamuksessa pestyt) pääsevät ikuiseen autuuteen ruumiin ja sielun puolesta (heitä ei ”tuomita”, he ovat jo itse tuominneet vanhan ihmisensä). Hengellinen pelastuminen tuo ruumiinkin pelastumisen.

      Toivoisin, että jumalattomat (esim. Juksattu) alkavat todellisesti taistella vihollisia (esim. Juksatun mainitsemia juutalaisia) vastaan tulemalla uskoon Pyhässä Hengessä, siis Raamattua lukemalla/kuulemalla. Vain hengellisellä ihmisellä on yhteys Jumalaan, josta yksin tulee kaikki apu taivaassa ja maan päällä.

      Nyt Suomen jumalaton kansa – siis Pyhää Henkeä ja jumalyhteyttä vailla oleva kansa – on vesittänyt esivallan esivallan vastakohdaksi. Nykyinen esivaltamme palvelee vihollisia ja rikollisia ja sortaa kansaa (mm. juutalaisella velkarahajärjestelmällä). Jumalattoman kansan jumalaton esivalta (jonka Jumala sallimuksessaan on tänne asettanut) palvelee vihollisia, mm. juutalaisia ja maahan tuhotarkoituksessa tulevia muslimeja.

      Siis Juksatun ym. valitsema esivalta palvelee vihollisia. Juksattu ynnä muu jumalaton kansa seuraa kädet ristissä omaa ja kansansa tuhoa.

      On aivan häkellyttävää, millaiseen tietämättömyyteen, luulemiseen, syntiinlankeemuksen turmeleman järjen varassa arvelemiseen, harhauskoisuuteen, väärin opettamiseen, jumalattomuuteen, hengettömyyteen ja lavertelemiseen Jumalan sanan opetuksesta luopuminen on johtanut. Koko maailma on täynnä tuollaista perkeleen leuanlouskutusta Raamatusta, Jeesuksesta ja Jumalasta – ja kaikesta.

      Plusääni(10)Miinusääni(4)
    2. Jepulisjepsikselle

     Tuosta linkin rukouksesta: päällisin puolin siitä on apua Suomen kansalle. Jäin ihmettelemään, miksi kyseinen rukous kuitenkin jätti jotenkin hurskastelevan ja jopa luihin (sellaisen, jossa yritetään pettää Jumalaa) vaikutelman. Luin uudestaan, ja totta tosiaan, siinä yritetään estää Jumalaa rankaisemasta tätä perkeleellistä kansaa eikä kuitenkaan ole ryhdytty panemaan pois lastenmurhia aborteissa, homoseksuaalisuutta, jumalanpilkkaa, viinanjuontia, huorintekemistä, raamatunvastaista naispappeutta, kirkon vesittämistä. Mitään ei ole tehty, syntejä ei ole pantu pois, ja silti rohjetaan ryhtyä rukoilemaan! Tämä on hyvin luihua, jopa rikollista Jumalan edessä. Nähtävästi asialla ovat ev.-lut. kirkon ulkokultaiset hurskastelijat ja Jumalan pettäjät. Joka todella pelkää Jumalaa ja uskoo hänen sanaansa, hän totisesti panee HETI synnin pois, sekunneissa, tunneissa, yhdessä päivässä, kuten Niiniven väki teki Joonan saarnan johdosta, Joonan kirja Vanhassa testamentissa, 3. luku:

     ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itse kukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä.”

     Siis ensin Jumalan lain (tässä uhkauksen muodossa) julistus, sitten katumus (ja siihen liittyvä synnin pois paneminen) ja samalla rukous Jumalan puoleen. Tässä tapauksessa Niiniven miehet uskoivat Jumalaan (Joonan julistamaan Jumalan sanaan), joten Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki (= Jumala itse) oli vaikuttanut heidän sydämissään kauhistumisen ja hädän syntien ja uhkaavan tuhon vuoksi, siis katumuksen. Koska he uskoivat Jumalaan, Jumala kuuli heidän rukouksensa. Jumalattomien (esim. Suomen kansan) rukousta Jumala ei kuule (Joh. 9:31). Jumalattoman rukous on Jumalan silmissä kauhistus, Snl. 15:8; 28:9.

     Linkin rukouksessa ryhdytään anomaan aikaa parannukseen tulemiseen (ja parannus on katumus + usko): ”suo tälle kansalle aikaa, jotta ihmiset voivat tulla parannukseen – – Älköön Sinun tuomiosi kohdatko tätä kansaa. Anna seurakunnallesi Suomessa aikaa opetella rukoilemaan.” Kansa tulee siis parannukseen sitten joskus. Seurakunta (!) opettelee rukoilemaan jonkin aikaa, ehkä kuukauden, vuoden tai kolme vuotta. Paitsi suora Jumalan pettäminen tästä näkyy ns. seurakunnan tila Suomessa: siellä ei osata rukoilla! Suomalainen ”seurakunta” ei ole mikään oikea seurakunta vaan perkeleen läävä, jos siellä ei osata rukoilla. Rukous syntyy näet samalla sekunnilla kuin usko. Usko (ja sen myötä seurakunta) syntyy sillä sekunnilla, kun Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki on synnyttänyt uskon kipinän sydämessä. Pyhä Henki jää sydämeen (perkele joutuu kaikkoamaan), ja hän synnyttää sydämessä rukouksen heti:

     ”Samoin myös Henki auttaa meidän heikkouttamme. Sillä me emme tiedä, mitä meidän pitää rukoileman, niin kuin rukoilla tulisi, mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomilla huokauksilla” (Room. 8:26) – – ”Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä” (Ef. 6:18) – – ”Mutta tulee aika ja on jo, jolloin totiset rukoilijat rukoilevat Isää hengessä ja totuudessa; sillä senkaltaisia rukoilijoita myös Isä tahtoo” (Joh. 4:23).

     Jotta linkin rukouksessa olisi mitään järkeä, tulisi ensin tulla uskoon, todelliseksi kristityksi (ei ulkokultailevaksi kirkkosaatanaksi, jonka sydän on paatunut ja petollinen).

     Tämä puute tekee rukouksen käytännössä tyhjäksi, mutta jos pelkkää tekstiä katsotaan, siitä jää puuttumaan ehkä noin 10%.

     Linkin rukouksessa on kuitenkin suurempikin puute. Siitä puuttuu rukous esivallan puolesta, vaikka juuri sitä Raamattu kehottaa rukoilemaan, että voisimme elää rauhallisissa oloissa ja kunniallisuudessa:

     ”Minä kehotan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa” (1. Tim. 2:1-2).

     Esivaltahan on Jumalalta, ja se palvelee Jumalaa:

     ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. – – Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:1, 3, 4).

     On siis rukoiltava esivallan puolesta, että se asianmukaisesti – Jumalan palvelijana – kiittää hyviä ja rankaisee pahoja (myös ”miekalla”, kuolemanrangaistuksilla).

     Koska Suomessa, mikäli linkin rukoukseen on uskominen, ei ole osattu rukoilla eikä siis rukoiltu oikein, esivalta on jätetty heitteille. Nykyisin esivaltamme on vihollisen valtaan (velkaan perustuvan raha- ja pankkijärjestelmän myötä) joutunut, siis maapetoksellinen esivalta, joka rankaisee hyviä (esimerkiksi totuuden etsijöitä) ja kiittää pahoja.

     Kun esivaltamme kiittää pahoja, se ylläpitää lastenmurhia aborteissa (jo n. 700 000 lasta murhattu aborttilakien voimaantulon jälkeen), edistää homoseksuaalisuutta, joka Jumalan edessä on kuoleman ansaitseva ”kauhistus” (3. Moos. 20:13), sallii jumalanpilkan, edistää juoppoutta (Alko), sallii kansan vapaasti hylätä avioliiton ja rypeä irtosuhteissa ja huoruudessa, on mukana vesittämässä kirkkoa, ajaa ”tasa-arvon” nimissä raamatunvastaista naispappeutta, kieltää ”rasisminvastaisuuden”, minkä verukkeella on suvaittava kaikkia vihollisia, palvelee vihollisia, jättää kansan vihollisten haltuun ja sallii muslimien maahantunkeutumisen, että muslimit saavat valloittaa maan islamille, hävittää täältä kristinuskon ja kansallisen identiteetin.

     Tulisi siis rukoilla esivallan puolesta, että se hoitaisi tehtävänsä Jumalan tarkoittamalla tavalla. Mahdollisesti Jumala antaa myös uuden, paremman esivallan.

     Näinä aikoina on rukoiltava, että saamme esivallan, joka lakkauttaa maassa lastenmurhat ja langettaa niistä kuolemantuomiot, kuten 1. Moos. 9:6 edellyttää (”Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava”). Edelleen esivallan tulee kieltää maassa homoseksuaalisuus, joka, kuten sanottu, on Jumalan edessä kuoleman ansaitseva kauhistus. Esivallan on lujilla laeilla kiellettävä jumalanpilkka. Esivallan on ylläpidettävä maassa avioliittoa Jumalan sanasta ilmenevällä tavalla, ja muunlaiset liitot on kiellettävä. Alkoholin tarjontaa on rajoitettava voimakkaasti ja sen saanti on tehtävä luvanvaraiseksi. Esivallan on lopetettava kirkon asioihin sekaantuminen – hengellinen valtakunta ei kuulu esivallan tehtäväpiiriin. Esivallan on sanouduttava irti maamme velkaan ja orjuuteen sitovasta ulkomaalaisesta yksityisestä (juutalaisesta) raha- ja pankkijärjestelmästä, että maamme talous ja yhteiskunta voisivat ylipäätään toimia eikä kaikki tuhoutuisi. Esivallan on lopettava voimatoimin maahamme kohdistuva muslimi-invaasio (maahantunkeutuminen). Esivallan on määrättävä ankarat rangaistukset (mahd. kuolemanrangaistukset) räikeimmille lastenmurhaajille ja lastenmurhia edistäneille tahoille, räikeimmille kansan moraalin rikkojille (esim. homoseksuaalisuutta ajaville ja niille, jotka perverssillä kouluopetuksella tuhoavat lapset), maanpettureille (poliitikoille, maan johtoon kuuluville) ja muslimi-invaasion sallijoille.

     Tällaista on rukoiltava, koska Jumalan sana edellyttää niin.

     Hirvittävään jamaan ovat jumalaton kansa ja sen jumalaton esivalta maan vieneet.

     Ennen kaikkea tulee rukoilla maahan Raamatun tarkoittamaa esivaltaa. Kuitenkin juuri se puuttuu linkin rukouksesta. Tämä on niin vakava puute, että asiallisesti se tekee 50 prosentin loven rukoukseen.

     Mainitut 10% ja 50% tekevät 60%. Rukous on vain 40-prosenttisesti oikein. Jos otetaan huomioon, että siinä edellytetään rukoilijoiksi vielä vailla rukouksen kykyä olevia (siis jumalattomia), se on sataprosenttisesti väärä rukous.

     Plusääni(11)Miinusääni(0)
     1. Lapsensa abortoineet ja homot on siis [–] Jumalan lain mukaan. Teloitusten toteuttaminen kuuluu esivallalle. Koska esivalta on laiminlyönyt tehtävänsä, Jumala raivostuu.

      Kuten pian tulemme näkemään.

      Pyydän toimitusta poistamaan homokuvan tekstistään.

      [Toimitus siivonnut laittoman kehotuksen. Magneettimedian toiminnan kannalta on tärkeää, ettei myöskään kommenttikentässä syyllistytä laittomaan kirjoitteluun – oli laki sitten oikeudenmukainen tai ei.]

      Plusääni(7)Miinusääni(1)
   2. Jumala valitsi Israelin maan kansalle, joka Häntä rakasti. Hän on luvannut, ettei Israelin valtio tule koskaan häviämään maailman kartaltapois.
    Myös Hän on siunannut tätä Juutalaista kansaa erityisillä rikkauksilla ja järjen valolla, joista kylläkin monia on myös Saatana saanut järkeänsä käyttämään myös vääriin tekoihin. Näin myös Saatana toimii meidän keskuudessamme. ..väärien arvojen ja ihmisvihaamisen alueella.

    Plusääni(1)Miinusääni(6)
    1. Juutalaisten uskonto perustuu barbaariseen, babylonialaiseen Talmudiin.
     Pari poimintoa artikkelista ”Satanic Verses Of The Jewish Talmud” (eli saatanalliset jakeet Talmudista), http://www.realjewnews.com/?p=156 :
     “The ‘goyim’ are not humans. They are beasts.” (Baba Mezia 114b) eli ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä, he
     ovat petoja.
     “Even the best of the ‘goyim’ should all be killed.” (Soferim 15) eli jopa parhaat ei-juutalaiset pitäisi kaikki tappaa.

     Israelin pääministerin Netanyahun mukaan Talmud on oleva Israelin laki: ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440#.VqkyylL3j6M

     Saadaksesi totuudenmukaisen käsityksen Israelista ja NYKYPÄIVÄN israelilaisista voit lukea esim. artikkelin ”JUUTALAISET ELI KASAARIT”, http://novahierosolyma.fi/JUUTALAISET-ELI-KASAARIT.php
     Siinä sanotaan mm. seuraavaa:
     ” Vain aniharvat tietävät tänä päivänä tosiasioita juuta­laisista eli kasaareista. Tämä johtuu siitä, että juutalaiset ovat maailman parhaiten organisoitunut väestö, eräänlainen jättiläismäinen mafia, joka salaa täydellisesti toimintansa ja vainoaa järjestelmällisesti niitä, jotka tuntevat heidän toimintansa ja luonteensa. Juutalaisilla on tänään suunnaton kansainvälinen valta. Tämän vallan perusteena on juutalaisten kansainvälinen pankkitoiminta, tiedotusvälineiden omistus sekä kaikissa maissa toimivat hyvin organisoidut järjestöt. Juutalaiset omistavat lähes kaikki suuret kansainväliset pankit ja kontrolloivat kaikkia USA:n suuria pankkeja, sanomalehtiä, aikakausjulkaisuja, tv- ja radioyhtiöitä, filmiyhtiöitä, kirjankustantajia ja uutistoimistoja. Myös USA:n ulko­puolella juutalaiset kontrolloivat päivä päivältä yhä enemmän pankkeja ja tiedotusvälineitä. Näistä asioista vallitsee nykyisin lähes täydellinen tietämättömyys, sillä juutalaisten mafia on onnistunut aivopesemään mediavallallaan kaikki kansat. Tämän vuoksi, kerron lyhyesti juutalaisten eli kasaarien historiasta…

     Palestiinassa vuo­sisatoja asunut seemimäinen kansa – palestiinalaiset – joutui luopumaan kotimaastaan tämän toisen kansan hyväksi. Tähän YK:n pää­tökseen olivat vaikuttaneet eniten USA:n ja Eu­roopan kristityt, jotka mielsivät juutalaiset muinaisten hep­realaisten jälkeläisiksi ja siten tavallaan oikeutetuiksi muut­tamaan Pales­tiinaan. Ja tätä käsitystä juutalaiset itse voimakkaasti tiedotusvälineillään tukivat. Onko Palestiina nykyajan juutalaisten esi-isien kotimaa? Olivatko Itä-Euroopan juutalaiset roomalaisten Palestiinasta karkottamien juutalaisten jälkeläisiä?

     Nykyinen historiantutkimus vastaa tähän kysymykseen selvästi: Itä-Euroopan juutalaiset ja suurin osa koko maailman juutalaisista eivät polveudu Palestiinan juutalaisista, vaan mahtavasta kasaarikansasta, joka käännytettiin juuta­laisuuteen noin vuonna 740 j. Kr. (joidenkin tutkijoiden mielestä hieman myöhemmin). Ilman kasaarikansan kään­tymistä juutalaisuuteen nykyisin tuskin olisi minkäänlaista juutalaisuutta tai ainakin juutalaisten määrä olisi kovin vähäinen. Tätä tosiasiaa juutalaisten historiasta eivät historian oppikirjat eivätkä tietosanakirjat juuri mainitse, paitsi juutalaisten omat teokset ja jotkut poikkeukset. Miksi? Jos tämä tieto olisi julkistettu ennen YK:n yleiskokousta vuoden 1947 lopulla, ei Palestiinaa olisi varmastikaan jaettu eikä Israelin valtiota olisi syn­tynyt. Mainittakoon, että tätä YK:n päättämää Palestiinan jakoa ei olisi myöskään syntynyt ilman massiivista lahjonta- ja painostuskampanjaa…”

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Tarkkailijalle (ja myös muille tietona):

  Alkuun muutamia osuvia siteerauksia:

  The Exemplary life of the immortal banker mr. Meyer Amschel Rothschild, by S.J. Cohen:

  ”Meyer Rothschild was a zealous believer in the Talmud and chose it alone as guiding principle of all his actions.”

  Jewish-American author, Gerald Krefetz in Jews & Money: The Myths & the Reality:

  ”Perhaps it is possible to separate Jewish interests from Israeli interests, but the trick is yet to be turned. What touches Israel touches global Jewry, and vice versa. Purists and theoreticians may argue about the separation of church and state, Jews and Israelis, Judaism and Zionism, but in the real world the connection is hard, fast, and seemingly indivisible.”

  Freemasonry and Judaism: The Secret Powers Behind Revolution by Viscount Leon de Poncins:

  ”When we speak of the Jewish religion,we only think of the Bible, of the religion of Moses; that is an illusion; the Jews of the Middle Ages were Talmudists; they have not all ceased to be so. Even today the Talmud takes precedence in authority over the Bible. The Archives Israelites recognizes the absolute authority of the Talmud over the Bible and the Univers Israelite says, “During 2,000 years the Talmud has been and still is an object of veneration for the Israelites of whom it is the religious code.”

  Joten – Sionismi on erottamattomasti liitetty juutalaiseen ylivalta-agendaan, jonka juuret löytyy talmudista. Talmud (=juutalaisuuden opit) on perusta juutalaiselle maailmanimperiumille.

  Mainitsit myös, että sionistit tuhoavat itsenäiset valtiot demokratialla. Oikein, mutta tarkennetaan:

  Nahum Goldmann, sionistisen maailmanjärjestön ja juutalaisen maailmankongressin ent. presidentti, kirjoitti v. 1915 kirjassaan Der Geist des Militarismus:

  ”Aikamme ensimmäinen tehtävä on tuhoaminen: kaikki sosiaaliset järjestelmät ja yhteiskunnalliset rakenteet, jotka systeemi on luonut, täytyy tuhota, yksittäiset ihmiset täytyy repäistä irti perityistä ympäristöistään; mikään perinne ei saa enää olla pyhä, vanha on nyt sairauden merkki. Voimat, jotka suorittavat tämän tuhoamistyön, ovat taloudellis-sosiaalisella alueella kapitalismi, poliittis-henkisellä tasolla demokratia.”

  Goldmann toteaa myös, että ei-juutalaisen maailman tuhoaminen on välttämätöntä juutalaisten intressien kannalta.

  Oscar Levyn kirjan “The World Significance of The Russian Revolution” George Pitt-Riversin laatimassa esipuheessa näin:

  ”Juutalaiset ovat demokratian ja sen vuoksi myös rahavallan henkisiä isiä – – juutalaiset elementit ovat eteenpäin vievinä voimina sekä kommunismin että kapitalismin takana.”

  Saitko kopin?

  Hiljattain Jerusalemissa pidettiin Sanhedrin yhdistyksessä puhetilaisuus, jonka keskeinen teema oli Israelin suhde kansainväliseen yhteisöön. Tapahtumassa puhunut rabbi vaati, että mikäli kristityt ja muslimit eivät luovu uskostaan ja suostu juutalaisten orjiksi, on heidät murhattava.

  Tulevaisuudessa kaikkien ei-juutalaisten on siis alistuttuva juutalaiseen nooan liittoon (Kristittyjen luovuttava Jeesuksesta Kristuksesta, ja muslimien Allahista). Lainsäädäntö tulee perustumaan kokonaan Talmudiin. Netanjahu toi myös tämän asian esille reilu vuosi sitten (www.magneettimedia.com/netanjahu-talmudista-israelin-laki/

  Juutalaisuus on juutalaisten uskonto ja kulttuuri. Paino on sanalla kulttuuri, joka on juutalaisen kansallisuuden sisältö. Sitä noudattavat yhtä lailla ateistiset ja agnostiset, kuin varsin harvat juutalaiset uskovat. Nykyjuutalaisuus perustuu farisealaisuuteen, jossa Talmud on ratkaiseva ja sitova auktoriteetti (esim. Universal Jewish Encyclopedia 1943, s.637).
  Wikipedia sanoo näin: ”Nykyään tunnettu juutalaisuuden muoto eli niin kutsuttu rabbiinijuutalaisuus on kehittynyt farisealaisesta tulkinnasta.”

  Uudessa Testamentissa Jeesuksen kutsuma isien ”perinnäissääntö” on siis tätä farisealaista tulkintaa, joka painettiin kirjalliseen muotoon teokseen nimeltä Talmud. Jeesus sanoi näille farisealaisile mm. näin: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” – Joh.8:44

  Juutalaisuus ei hyväksy Raamattua (Jumalan Sanaa) auktoriteettina ja ainoana tienä pelastukseen, vaan he lukevat omat tekonsa ja sääntönsä pelastuksen ehdoksi. Mikään ei ole tähän päivään mennessä muuttunut juutalaisuudessa. Se on edelleen samaa farisealaista tulkintaa.

  Juutalainen suosittu kirjailija Herman Wouk kuvailee teoksessaan The Winds of War, War and Remembrance 1978 Talmudin vaikutusvaltaa juutalaisväestöön seuraavasti:

  ”Talmud on tänäkin päivänä juutalaisen uskonnon kiertävä sydänveri. Riippumatta siitä, mitä lakeja, tapoja tai seremonioita noudatamme – olimmepa sitten ortodokseja, konservatiivisia, reformoituja tai ainoastaan spasmodisia sentimentalisteja – noudatamme Talmudia. Se on yleinen lakimme.”

  Miten juutalaiset sitten ovat nk. Jumalan valittu kansa, jos he eivät usko Raamattuun? Eivät he olekaan. Raamatun mukaan Jumalan omaisuuskansa on se, joka uskoo Jeesuksen lunastustyön kohdallaan.

  Room. 2:28-29: ”Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu; vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta.”

  Sydämen ympärileikkauksella tarkoitetaan kristillistä uskoa, jossa perkeleen saastuttaman sydämen puhdistaa Pyhä Henki (Jumala, Jeesus Kristus). Usko Jeesukseen Kristukseen parantaa ihmisen sielun ja mielen, siinä ihminen puhdistuu ja uudistuu. Tämän seurauksena koko elämä, teot ja käytös muuttuvat paremmiksi. Uudestisyntynyt tahto (vapaa tahto) elää lain mukaan sydämen halusta, jolloin ihminen ei ole enää lain alla vaan armon.

  Gal. 3:24: ”Niin muodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme.”

  Matt. 5:17: ”Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.”

  Jumalan vanhurskaus on ilmoitettu ilman lakia.

  Room. 3:28: ”…ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.”

  Laki siis nuhtelee ja luo synnintunnon, evankeliumi lohduttaa ja antaa Pyhän Hengen sydämeen Sanan kuulemisen ja lukemisen kautta. Tämän kaiken juutalaisuus kieltää.

  Israelista puhuttaessa Jumalan kansana, tarkoittaa se siis hengellistä Israelia, Jumalan valtakuntaa ihmisten sydämissä. Kristityt ovat Jumalan kansaa (1. Piet. 2:9-10), Jumalan temppeli (1. Kor. 3:16). Raamatun mukaan Israel ei ole mikään sionistinen valtio, vaan Jumalan kansa, jossa asuu Pyhä Henki.

  1. Moos 35:10: ”Ja Jumala sanoi hänelle: ”Sinun nimesi on Jaakob; mutta älköön sinua enää kutsuttako Jaakobiksi, vaan nimesi olkoon Israel”. -Niin hän sai nimen Israel.”

  Onko juutalaisuudessa siis jotain perustavanlaatuisesti vialla, vai sivuutetaanko nämä kaikki tosiseikat ja keskitytään vain ”sionismin” ruotimiseen?

  Parannetaanko sairaus, vai keskitytäänkö vain oireiden ”hoitoon”?

  Parannus = katumus + usko Jeesukseen Kristukseen.

  Pelastus on tarkoitettu kaikille (Room. 10)

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
 7. Kansallivaltiot ohi vallitsevan agendan voidaan helposti toteuttaa vaihtoehtoisella valuutalla, jota ei vaihdeta muihin valuuttoihin. Yksinkertaisimmillaan voisimme päättä että hyväksymme vain suomalaisten eurot. Esimerkiksi bitcoini avulla luotu kansallinen kryptovaluutta on ratkaisu tämän artikkelin esittämiin ongelmiin.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 8. Pyydän Magneettimedian toimitusta poistamaan kirjoituksestaan hinttikuvan (kaksi hinttiä ja välissä lapsi). Olen lapsen puolella. Miksi häpäisette hänet tuollaisella kuvalla? Hävytöntä! Lapsen ympärillä kaksi myrkkyä ja riettautta pursuavaa superkrpää, muistuttavat näitä saatanallisia Suomi-krpiä (suomalaisia miehiä), joita tämäkin maa on täynnä. Jo aiemmin tämä sama Magneettimedia levitteli hinttikuvia, paljastaen oman paatumuksensa ja sisäisen riettauksensa (nähtävästä toimitus elää ilman Jeesusta Kristusta, joka puhdistaa sisustan). Lapsen (ja muiden lasten) nimessä, poistakaa saatanallinen hinttikuva!

  Vesa-Ilkka Laurio

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Ei ole hinttikuva poistunut, vaikka kristitty eli Jumalan lapsi (yksi niistä, jotka ainoina pysyvät totuudessa – muuthan ovat perkeleestä, esim. Ap. t. 26:18) sitä pyytää. Ei olisi luullut olevan iso vaiva poistaa rietasta ja kaikkia lapsia häpäisevää – ja lisäksi Jumalaa loukkaavaa – kuvaa. Epäilenkin, että takana on jokin homoagenda (ennenkin näitä homokuvia on Magneettimediassa ollut).

   ”Ilman minua (Jeesusta Kristusta) te ette voi mitään tehdä – – Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois” (Joh. 15:5-6).

   ”Eivät homoseksuaalit saa periä Jumalan valtakuntaa” (1. Kor. 6:9-10; lyhentäen).

   ”Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset” (3. Moos. 20:13).

   Totuuteen kuuluu myös Jumala ja totuus ihmisestä – ja totuus oikeudesta.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 9. Dosentti Juha Ahvio on harvinaisen tarkkaavaisesti ymmärtänyt tähän lopunajaksi kutsuttuun aikakauteen liittyvien globaalien ja kansallisten ja yksilöihin vaikuttavien demonisten ilmiöiden syitä ja taustoja.
  Ahvion tutkimat trendit, virtaukset ja ilmiöt ovat osaltaan nostattamassa antikristuksen kätyreineen valtaan hallitsemaan hetkiseksi maailmaa ennen Jeesuksen toista tulemusta.
  Ahvio on juuri kirjoittanut myös erinomaisen blogikirjoituksen koskien länsimaisten arvojen säilyttämistä. Tällä hän tarkoittaa Jeesukseen Kristukseen uskovana miehenä tietenkin Raamatun ilmoittaman, juutalais-kristillisen etiikan perustalle säädettyjä lakeja länsimaissa. Ne ovat todellakin olleet elämän suojelemisen ja hyvinvoinnin perustana. Ei siis ihme, että sielunvihollinen, saatana vihaa kaikkea, mikä on Jumalalle pyhää ja puhdasta.
  Jeesus Kristus on Herra ja myös juutalaisille, Jumalan omaisuuskansalle lopunaikana ilmestyvä Vapahtaja, Messias, Raamatun elävän Jumalan sanan mukaan. Nämä profeetalliset lupaukset ovat Raamattuun kirjoitetut ja tulevat toteutumaan tarkasti.
  Raamatun luotettavuutta alkoivat 1800-luvun lopulla epäilemään aluksi jotkut saksalaiset teologit, arvellen Raamatun kirjoitusten olleen mahdollisesti koottuja dokumentteja. Tästä aiheesta on maininnut puheessaan esim. yksi viime vuosisadan merkittävimmistä Raamatun opettajista ja julistajista: Derek Prince (1915 – 2003). Hänellä on loppututkinnot esim. Cambridgen ja Eton’n yliopistoista, ja mikä mielenkiintoista, Prince oli vaimonsa Lydian kanssa Jerusalemissa arabiarmeijoiden hyökättyä juuri iitsenäistyneen Israelin valtion kimppuun. Lydia ja Derek Prince onnistuivat pelastamaan perustamastaan orpokodista kaikki lapset ennenarabiterroristien kynsiin joutumista.
  Prince mainitsee, että juuri Saksasta nousi kaksi merkittävää henkilöä Raamatun sanasta luopumisen seurauksena: Karl Marx ja Adolf Hitler. Näiden kummankin esittämien ajatusten perusteella on tapettu ihmisiä ehkä enemmän kuin kenenkään toisen.
  Mutta myös he, niinkuin kaikki muutkin ihmiset, tulevat notkistamaan polvensa Herran Jeesuksen edessä ja sanomaan :Jeesus On Herra, Raamatun mukaan.
  Ahvion kirjoitukset osuvat hyvin aikaamme siihen nähden, että olemme kansakuntana sellaisessa ahdingon ajan alussa ettei vielä koskaan Suomen historiassa: taloudellinen ja poliittinen sekavuus, marksistisliberaalin viher-vassari ideologian esiinmarssi, liberaaliteologien humanismin ylistys moraalikatoineen, homoliitto-agendoineen ja monikulttuurisuuden ihannoimisineen.
  Suomella ja suomalaisilla on edessään selkeä valinnan paikka: ottako Jeesus Kristus Pelastajanaan ja Vapahtajanaan vastaan vai hyljätä Hänen kutsunsa Jumalan lapseuteen. Se, kuinka meille suomalaisille loppupeleissä käy kansakuntia tuomittaessa, riippuu olennaisesti suhtautumisessa Israeliin, siunaammeko vai kiroammeko Jumalan silmäterää.
  1. Moos.12:3 ja Matt 25. luku selittävät tämän vastaansanomattomasti.
  ”Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi” Apt.16:31.
  On valinnan aika.

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
  1. Armahdetulle syntiselle, osa 1

   Muutama kohta kirjoituksessasi antaa aihetta kommentointiin.

   Aluksi. Ahvion tutkimat trendit ja ilmiöt eivät ole ”nostamassa antikristusta kätyreineen valtaan hallitsemaan hetkiseksi maailmaa ennen Jeesuksen toista tulemusta.” Ensinnäkin Antikristuksen (”laittomuuden ihmisen”, ”kadotuksen lapsen”, ”vastustajan”) tulemus tapahtuu ”saatanan vaikutuksesta” (2. Tess. 2:3-4, 9), ja toisekseen hän on jo ilmestynyt. Kolmanneksi hän ei ole mikään yksi ”maailman hallitsija” vaan ”vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala” (2. Tess. 2:4). Mikään maallinen hallitsija ei asetu kirkkoon. Antikristus kyllä ”korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi (esim. esivalta on Jumalalta, Room. 13:1) kutsutaan”, siis vaatii Kristuksen nimissä kaikkia kristittyjä ja kaikkia maallisia esivaltoja alistumaan hänen valtaansa, mutta hän ei ole maallinen hallitsija.

   Antikristuksesta puhutaan Raamatussa kohdissa 2. Tess. 2:3-12 ja 1. Joh. 2:18. Ne kuuluvat seuraavasti:

   ”Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen” (2. Tess. 2:3-12).

   ”Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niin kuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika” (1. Joh. 2:18).

   Jälkimmäisestä raamatunkohdasta käy ilmi, että ”viimeinen aika” alkoi jo apostolien aikana. Lisäksi monta antikristusta (väärän opin levittäjää) oli jo ilmaantunut, mutta jokin tietty antikristus oli vielä tulossa. Raamattu puhuukin antikristuksesta yleisessä merkityksessä (”väärän opin levittäjät”; 1. Joh. 2:18, 22; 4:3; 2. Joh. 7) ja tuossa erityisessä merkityksessä.

   2. Tess. 2. luku puhuu tuosta erityisestä Antikristuksesta. Paavali kertoo jakeessa 7, että ”laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa” – Antikristus ei siis ollut tuolloin vielä julkinen. Hän tulee julkiseksi, kun jokin ”pidättävä voima” (jakeet 6 ja 7) poistuu. Antikristus jää tuomiopäivään asti, koska hän tuhoutuu vasta Jeesuksen tulemuksessa (jae 8). Antikristus myös rakentaa ja ylläpitää valtakuntaansa monin valheellisin voimateoin, tunnusteoin ja ihmein ja johtaa joukoittain jumalattomuuteen niitä, jotka joutuvat kadotukseen.

   Selvää on, ettei Antikristus ole mikään yksi henkilö. Tarvittava aika on paljon pidempi kuin ihmisikä. Kuvaus sopii täysin paavikuntaan. Paavikunta on Antikristus, ja Antikristuksen olemus on viran laadussa, ei itse paaveissa. Jo paavin virassa toimiminen tekee paavista luopumuksen edustajan, sillä paavinvirka kiroaa kristillisen uskon ja evankeliumin. Paaviudessa on kysymys paavikunnan jumalattomuudesta.

   Paavikunta kiroaa kristinuskon ytimen ja peruskiven, ihmisen vanhurskauttamisen ilman tekoja, yksin armosta uskon kautta Kristukseen, Trenton kirkolliskokouksen session VI kaanoneissa 11,12 ja 20. Katolinen kirkko on kokonaan kristikunnan ulkopuolella, pakanallinen laitos, joka on pukeutunut kristillisiin kaapuihin. Koko paavinkirkon järjestelmä on kristillistä vanhurskauttamisoppia vastaan, ja silloin kyseessä on täydellinen luopumus, josta 2. Tess. 2:3 puhuu. Paavi siis kiroaa pelastumisen uskon kautta Kristukseen, syntien anteeksiantamukseen, ja silloin katolinen kirkko on Kristuksen kirkon suurin vastustaja (vieläpä Kristuksen nimissä toimien). Paavinkirkko vetää sielut luopumukseen ja omiin tekoihin pelastumisen välineenä (siis tavalliseen pakanuuteen).

   Paavikunta on kristillisen kirkon piirissä vain sen vuoksi, että sen alaisina on monia Kristuksen oikean ja näkymättömän (uskohan on sydämessä, ja sydämeen ei kukaan toinen ihminen voi nähdä) kirkon jäseniä, etenkin kastettuja lapsia mutta myös joitakin aikuisia, jotka vääristä puitteista huolimatta ovat oikeassa uskossa (kyseessä ns. onnellinen epäjohdonmukaisuus).

   Paavi ei halua olla kenenkään alamainen vaan tahtoo olla korkein kirkossa ja maailmassa. Hän väittää, että vain hänelle kuuliaiset voivat pelastua (karkea viettelemys pois Kristuksesta!). Hän muuttelee Jumalan sanaa mielensä mukaan. Hän on julistanut itsensä erehtymättömäksi opettaessaan (= julistanut olevansa Jumala, v. 1870). Hän vaatii myös maailman kaikkia esivaltoja alistumaan hänen valtaansa. Hän nostaa oman arvovaltansa Raamatun arvovallan yläpuolelle. Käytännössä hän pyrkii käyttämään korkeinta valtaa myös taivaassa (esim. aneet ja vainajien kanonisointi). Paavi siis haluaa itselleen kaiken maallisen ja hengellisen vallan maailmassa.

   Paavi myös toimii nimenomaan ”Jumalan temppelissä” (2. Tess. 2:4). Siellä hän on julistautunut Jumalaksi ja toimii kuin Jumala.

   Myös selibaatti, avioliiton ja naisten halveksiminen, kuuluu paavinkirkkoon. Tästä naisten halveksimisesta Daniel 11:37 toteaa (otan Bibliasta, siinä on tarkempi käännös): ”Isäinsä Jumalaa hän ei tottele, eikä vaimoin rakkautta, eikä yhdestäkään jumalasta lukua pidä, sillä kaikkia vastaan hän itsensä korottaa.”

   Paavikunta on siis Antikristus. Antikristus on ollut olemassa julkisesti niin kauan kuin paaveja on ollut. Tässä paavikunnassa ilmenee täydellinen luopumus. Katolinen kirkko on Kristuksen ja kristillisen kirkon suurin vihollinen. Se tuhoaa uskon ja evankeliumin ja vetää ihmisiä helvettiin (2. Tess. 2:10).

   Lutherin ajan evankelis-luterilaisen kirkon Tunnustuskirjat toteaa Schmalkaldenin opinkohdissa, neljännessä opinkohdassa (paavius), seuraavaa (tekstin laatija Martti Luther):

   ”Tämä opinkohta osoittaa väkevästi, että paavi on varsinainen Antikristus, joka on asettanut ja korottanut itsensä Kristuksen yläpuolelle ja häntä vastaan. – – Pelkkänä Perkeleenä hän vihdoin Jumalan yläpuolelle ja häntä vastaan asettuen latelee valheitaan messuistaan, kiirastulesta, luostarielämästä sekä itse keksityistä teoista ja jumalanpalveluksesta. Sitä juuri aito paavilaisuus on. Paavi tuomitsee, tappaa ja rääkkää kaikkia kristittyjä, jotka eivät yli kaiken ylistä ja kunnioita hänen iljettävyyttään. Näin ollen, yhtä vähän kuin me pystymme palvomaan Perkelettä itseään herrana tai jumalana, yhtä vähän me siedämme päänä tai herrana hänen apostoliaan paavia eli Antikristusta, kun tämä käyttää valtaansa. Sillä hänen paavillinen vallankäyttönsä on itse asiassa valehtelemista ja murhaamista, ruumiin ja sielun syöksemistä iankaikkiseen turmioon.”

   Dosentti Juha Ahvion kanta katoliseen kirkkoon käy ilmi hänen videostaan ”Tuonelan portit eivät voita Kristuksen seurakuntaa – miten reagoida kristittynä aikamme haasteisiin”, kohdasta 1:11:44 – 1:11:59:

   ”Lopputulema on se, että semmoinen kuin TODELLINEN KRISTILLISYYS, on se sitten konservatiivista, KATOLISUUTTA, – – niin tavallaan sen asema itse asiassa vahvistuu.”

   Dosentti Ahvio pitää perkeleestä sikiävää Antikristusta todellisena kristillisyytenä, ja silloin häntä on pidettävä karkeana harhaopettajana.

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
   1. Armahdetulle syntiselle, osa 2

    Toiseksi. Nimimerkin käyttämästä ”juutalaiskristillisyyden” käsitteestä kirjoitin jo yllä aiemmassa kommentissani näin:

    ”Ahvio puhuu myös ’juutalaiskristillisyydestä’, vaikka juutalaisuus ja kristinusko ovat suoria vastakohtia. Kristinusko syntyi heti syntiinlankeemuksen jälkeen, kun Jumala antoi alkuevankeliumin (lupauksen syntien anteeksiantamuksesta; 1. Moos. 3:15) ja Aadam ja Eeva uskoivat sen ja tulivat uskollaan autuaiksi (pelastuivat). Vanhan testamentin juudalaiset (ei ’juutalaiset’) olivat Vanhan testamentin ajan kristittyjä (ei tällä nimellä, mutta asiallisesti). Juutalaiset eli fariseukset olivat ja ovat Jumalaa ja Jumalan sanaa vastustava lahko, joka syntyi ryhmänä Babylonian pakkosiirtolaisuudessa 500-luvulla e.Kr., ja heidän suullinen ’perinnäissääntönsä’ (jonka Jeesus tuomitsi ja jonka hän sanoi tekevän Raamatun kirjoitukset tyhjäksi) saatettiin kirjalliseen muotoon Talmudiksi 500-luvulla j.Kr.”

    Ei siis voi olla sellaista kuin ”juutalaiskristillisyys.” Kristinusko on edelleen kristinusko, ja sen suhde juutalaisiin on selvä:

    ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä – – ette ole Jumalasta” (Joh. 8:44, 47);

    ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33; ei siis ole mitään juutalaisten kääntymystä kristinuskoon lopunaikoina);

    ”(juutalaiset) eivät ole Jumalalle otollisia, vaan ovat kaikkien ihmisten vihollisia, kun estävät meitä puhumasta pakanoille heidän pelastumiseksensa. Näin he yhäti täyttävät syntiensä mittaa. Viha onkin jo saavuttanut heidät, viimeiseen määräänsä asti” (1. Tess. 2:15-16).

    Nykyjuutalaiset ovat edelleen fariseuksia, Jeesuksen ajan fariseusten (”juutalaisten”) opillisia perillisiä, joiden oppikirjana on Raamatun vesittävä ja kiertävä Talmud. Talmud toteaa kohdassa Gittin 57a, että Jeesusta keitetään helvetissä kiehuvassa ulosteessa rabbien moittimisen tähden. Nykyjuutalaisten farisealaisuuden osoittavat seuraavat sitaatit:

    ”Farisealaisuudesta tuli talmudismia, talmudismista tuli keskiaikaista rabbinismia ja keskiaikaisesta rabbinismista tuli modernia rabbinismia, mutta läpi kaikkien näiden nimenmuutosten, väistämättömien tapojen muutosten ja lain säätöjen muinaisten fariseusten henki säilyi muuttumattomana” (Rabbi Dr. Finkelstein: The Pharisees – The Sociological Background of Their Faith, s. xxi);

    ”Juutalainen uskonto, sellaisena kuin se nykyisin on, on tullut läpi vuosisatojen suoraan fariseuksilta. Heidän johtavat ajatuksensa ja metodinsa saivat ilmaisunsa hyvin laajassa kirjallisuudessa, josta hyvin suuri osa on yhä olemassa. Talmud on tuon kirjallisuuden laajin ja tärkein yksittäinen osa” (Universal Jewish Encyclopedia 1943, kohta ”Pharisees”);

    ”(Vuonna 70 j.Kr. tapahtuneen temppelin tuhoamisen jälkeen) fariseukset ohjasivat juutalaista elämää; koko juutalaisuuden historia rakennettiin uudelleen farisealaiselta näkökannalta. – – Farisealaisuus muovasi juutalaisuuden luonteen ja juutalaisen elämän ja ajatustavan näihin päiviin asti” (Jewish Encyclopedia 1905, luku ”Pharisees”);

    ”Tämä ei ole mikään harvinainen käsitys, ja sitä esiintyy aika ajoin niin juutalaisten kuin kristittyjen keskuudessa – että juutalaisuus on heprealaisen Raamatun uskonto. Se on tietenkin väärä käsitys. Juutalaisuus ei ole Raamatun uskonto” (Rabbi Ben Zion Bokser: Judaism and the Christian Predicament, 1967, s., 59, 159);

    “Mikään ei ole pyhän Talmudin yläpuolella” (Mizbeach Hazzahabh V);

    ”Rabbiinisesti määrättyjen käytäntöjen kokonaisuus – – ei ole peräisin lainkaan Kirjoituksista. Rabbiininen juutalaisuus tahtoi alun perin kehittää ja jalostaa omaa systeemiään. Systeemin liittyminen Kirjoituksiin oli toisarvoista. On sen vuoksi harhaanjohtavaa kuvata rabbiininen juutalaisuus alun perin seurauksena eksegeettisestä prosessista tai Kirjoitusten elimellisestä ilmaisusta. Pikemminkin rabbiininen juutalaisuus alkoi pienen, kunnianhimoisen ja homogeenisen valepappien joukon työnä. – – Kolmannen vuosisadan (A. D.) aikoihin rabbit ilmaisivat itsekäsityksensä ’suullisen opin’ ideologiassa, jonka mukaan suuri joukko opetuksia ja käytäntöjä, jotka eivät sisältyneet Kirjoituksiin, oli peräisin Jumalalta, joka oli antanut ne Mooseksen kautta vain rabbiinisen järjestelmän johtajille” (Rabbi Jacob Neusner: Rabbinic Judaism, s. 31-34);

    ”Kaikkien juutalaista uskontoa koskevien päätösten täytyy perustua Talmudiin” (Louis Finkelstein: The Jews – Their History, Culture, and Religion, 1949, s. 1332);

    ”Talmud on tähän päivään asti ollut juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakeja, tapoja tai seremonioita noudatammekaan – olimmepa ortodoksijuutalaisia, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai vain ajoittaisia sentimentalisteja – me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme” (Herman Wouk: This is my God: The Jewish Way of Life, 1959, s. 181);

    ”Nykyajan juutalainen on Talmudin tuote” (Michael Rodkinson Talmud-käännöksensä sivulla XI);

    ”Talmud on lain ja opin käsikirja. Se on oikeudellinen lakikokoelma, joka muodostaa juutalaisen uskonnollisen lain perustan, ja se on oppikirja, jota käytetään rabbien koulutuksessa” (Rabbi Morris N. Kertzer, artikkeli ”What is a Jew?”, Look Magazine 17.6.1952).

    On karkeaa eksytystä puhua “juutalaiskristillisyydestä.” Se on sama kuin puhuttaisiin “perkelejumalisuudesta.”

    Kolmanneksi. Nimimerkki esittää, että Karl Marxin ja Adolf Hitlerin ajatusten perusteella on tapettu ihmisiä ehkä enemmän kuin kenenkään toisen. Kuitenkin juutalaiset (Marx oli juutalainen) ovat murhanneet kommunismillaan n. 200 miljoonaa ihmistä (Neuvostoliitto, Kiina, Vietnam ja muut Aasian maat), Adolf Hitlerin kansallissosialismi puolestaan nolla (sotatoimia ja laillisia rangaistuksia ei lasketa). Ei tapahtunut holokaustia. Se on pelkkä propagandavalhe. Kukaan ei ole koskaan osoittanut pitävin todistein yhdenkään juutalaisen kuolleen missään “holokaustissa” (juutalaisten kansanmurhassa, jonka Saksan johto olisi järjestänyt pelkän etnisen alkuperän vuoksi). Ei tiedetä yhtäkään nimeä.

    Auschwitzin väitetyt “kaasukammiot” olivat aivan tavallisia ruumishuoneita. Kemialliset kokeet (Leuchter Report, Rudolf Report) ovat osoittaneet, ettei Auschwitzin väitetyissä kaasukammioissa ole käytetty Zyklon B:tä, jolla juutalaisia on kaasukammioissa väitetty murhatun. Auschwitzissa oli pieniä desinfiointikaasukammioita, joissa desinfioitiin täitä vaatteista ja tavaroista (Zyklon B:llä tai kuumailmalla; lisäksi oli erikseen lyhytaaltolaitteita desinfiointia varten). Auschwitzissa nimittäin ”tappajana” olivat kulkutaudit, etenkin pilkkukuume, jota täit levittivät. Siksi leiriin tulleet suihkutettiin, heidän tukkansa leikattiin ja heidän varusteensa desinfioitiin, tarkoituksena pelastaa leirin asukkaiden henki. Kulkutauteihin kuolleet oli pakko hävittää tuhkaamalla krematorioissa, että epidemiat saataisiin kuriin. Korkealla olevan pohjaveden vuoksi ruumiita ei voitu haudata (pohjavesi olisi saastunut). Auschwitzissa kuoli hieman yli 60 000 juutalaista, lähes kaikki kulkutauteihin. Saksalaiset tekivät kaikkensa pelastaakseen leirin asukkien hengen (asukkejahan käytettiin työvoimana).

    Dieselpakokaasua on väitetty käytetyn Treblinkassa, Belzecissä, Sobiborissa ja Majdanekissa murhavälineenä, mutta dieselpakokaasulla ei voi suorittaa joukkomurhia (liian vähän hiilimonoksidia). Kyseisissä leireissä ei siis ole suoritettu mitään joukkomurhia. Nämä leirit olivat kauttakulkuleirejä.

    Juutalaisia ei ollut määrä tuhota. Heidät pyrittiin siirtämään Euroopan ulkopuolelle (rikollisuutensa ja maanpetoksellisuutensa vuoksi; rahajärjestelmällään he olivat tuhonneet Saksan talouden kokonaan ja kommunismillaan he pyrkivät hävittämään koko Saksan maan voidakseen liittää sen maailmanutopiaansa). Ennen sotaa juutalaisia siirrettiin pois maasta maastamuuton avulla. Sodan syttyessä tämä kävi mahdottomaksi, ja siksi heitä alettiin siirtää pakkosiirroin työvoimaksi itään Neuvostoliitolta vallatuille alueille (siksi kauttakulkuleirit). Sodan jälkeen oli tarkoitus etsiä kansainvälisenä yhteistyönä Euroopan juutalaisille jokin paikka Euroopan ulkopuolelta, johon heidät voitaisiin siirtää. Ns. ”lopullinen ratkaisu” oli ”maantieteellinen lopullinen ratkaisu”, juutalaisten siirto pois Euroopasta.

    Sodan aikana juutalaiset olivat kaikkein turvatuin ihmisryhmä. Heidät jouduttiin sulkemaan leireihin, koska he olivat julistaneet maailmanlaajan kauppa-, talous- ja finanssisodan ja poliittisen sodan Saksaa vastaan useaan kertaan vuosien 1933 ja 1939 välillä. Leireissä heillä oli asunto, työ, palkka, terveydenhuolto, ravinto jne., kun saksalaiset sotilaat samaan aikaan kuolivat rintamalla ja saksalaiset siviilit kaupunkien ilmapommituksissa.

    Toinen maailmansota oli juutalaisten pankkiirien järjestämä. Velkarahajärjestelmällään he olivat saaneet Englannin, Ranskan ja USA:n (tämän v. 1913) kontrolliinsa ja orjuuteensa, ja Neuvostoliitto itsessään oli juutalainen luomus; Venäjän vallankumous (v. 1917) oli juutalaisvallankumous. Sota käytiin Saksan tuhoamiseksi (syynä pääosin se, että Hitler oli irrottanut Saksan juutalaisesta velkarahajärjestelmästä ja Saksa oli sen vuoksi noussut suureen kukoistukseen).

    Saksa pakotettiin sotaan juonen avulla (Puola). Sodassa sitten Saksa menetti 5,5 miljoonaa sotilasta. Sodan loppuvaiheen sotilaallisesti merkityksettömissä saksalaisten kaupunkien ilmapommituksissa tapettiin n. 1-1,5 miljoonaa saksalaista siviiliä. Sodan jälkeen amerikkalaiset/ranskalaiset tappoivat nälkään paljaan taivaan alla 1-1,5 miljoonaa saksalaista sotavankia. Neuvostoliitossa tapettiin 1,3 miljoonaa saksalaista sotavankia. Itäisestä Euroopasta karkotettiin sodan jälkeen 15 miljoonaa etnistä saksalaista, joista 2,8 miljoonaa tapettiin. Naiset ja tytöt raiskattiin. Itse Saksan alueella sodan jälkeen tapettiin 5,8 miljoonaa saksalaista nälkään.

    Juutalaisia kuoli toisen maailmansodan aikana kaikista syistä noin 0,3-0,5 miljoonaa (osa heistä kuoli rintamalla). Suhteessa muut sodassa mukana olleet maat kärsivät suurempia tappioita.

    Pyydän nimimerkkiä mainitsemaan edes yhden juutalaisen, jonka on pitävin todistein osoitettu kuolleen ”holokaustissa”. Kukaan ihminen maan päällä ei ole sellaiseen pystynyt. Sodan jälkeen leireissä kuolleille tehtiin tuhansia ruumiinavauksia, mutta yhtäkään kaasulla tapettua ei löytynyt. Suurin kuolinsyy olivat epidemiat, etenkin mainittu pilkkukuume (pilkkukuumeeseen kuolleita tai sitä sairastavia olivat ne ”luurangot”, joista on olemassa paljon valokuvia ja filminpätkiä – he eivät olleet nälkään näännytettyjä).

    Saksalaiset rankaisivat ankarasti omiaan, jotka kajosivat leirien asukkeihin. Saksalaiset jopa teloittivat omiaan, jotka olivat surmanneet jonkun juutalaisen.

    Nimimerkki voi esittää holokaustissa kuolleen nimen ja pitävät todisteet holokaustikuolemasta täällä.

    Plusääni(7)Miinusääni(2)
   2. Armahdetulle syntiselle, osa 3

    Neljänneksi. Nimimerkki kirjoittaa, että lopunaikoina Jeesus Kristus ilmestyy juutalaisille Vapahtajana, Messiaana, jolloin siis tapahtuu juutalaisten yleinen kääntymys kristinuskoon.

    Kuitenkaan ei ole mitään tuollaista erillistä ilmestymistä juutalaisille. Jeesus on jo ilmestynyt n. 2000 vuotta sitten, ja silloin hän, Jumala, uhrasi henkensä koko ihmiskunnan edestä hankkiessaan meille syntien anteeksiantamuksen. Hän kantoi syntimme puolestamme ja pelasti meidät perkeleestä, kuolemasta, synnistä ja helvetiltä. Tämän hän teki koko maailman puolesta, myös juutalaisten puolesta:

    ”Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti MAAILMAN itsensä kanssa” (2. Kor. 5:19) – – ”Sillä niin on Jumala MAAILMAA rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16) – – ”yhden ihmisen (so. Jeesuksen Kristuksen) vanhurskauden teko koituu KAIKILLE IHMISILLE elämän vanhurskauttamiseksi” (Room. 5:18).

    Kristuksen sovitustyö tulee vain uskoa; sitä on kristinusko. Vain niin voi pelastua. Jeesus Kristus (syntien anteeksiantamus) on tarjolla koko ajan kaikille ihmisille, myös juutalaisille.

    Kun Jeesus tulee toisen kerran, hän tulee tuomiolle. Silloin ne, jotka eivät ole hänen omiaan (eivät ole uskolla vastaanottaneet häntä), joutuvat helvettiin. Omansa Jeesus ottaa taivaaseen ikuiseen autuuteen:

    ”Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: ’Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.’ – – Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ’Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä’” (Matt. 25:31-34, 41).

    Jos siis juutalaiset eivät ole kristillisessä uskossa Jeesuksen saapuessa toisen kerran, he joutuvat helvettiin.

    Koska nimimerkki kirjoittaessaan, että Jeesus ilmestyy lopunaikana juutalaisille Vapahtajana, viittaa Raamatun sanaan (kuitenkaan mitään raamatunkohtaa ilmoittamatta), niin todennäköisesti hän tarkoittaa jakeita Room. 11:25-26, koska niihin yleensä tässä yhteydessä viitataan. Jakeet kuuluvat:

    ”Sillä minä en tahdo, veljet – ettette olisi oman viisautenne varassa – pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus – hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niin kuin kirjoitettu on: ’Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista’.”

    Jakeissa ei kuitenkaan puhuta juutalaisten yleisestä kääntymyksestä. Ilmauksessa ”kaikki Israel” sana ”kaikki” esiintyy vastakohtana sanalle ”osaksi” ja siis todella täytenä ”kaikkena”, joten jos ilmauksen todella tulkitaan tarkoittavan lihallista Israelia, silloin pelastuvia eivät olisi ainoastaan kaikki lopun aikoina elävät juutalaiset vaan myös kaikki jo kuolleet juutalaiset. Epäuskossa kuolleet juutalaiset nousisivat siis ylös ja kääntyisivät kristinuskoon, mikä on mieletön ajatus.

    Ilmaus ”kaikki Israel” tarkoittaakin hengellistä Israelia, Jeesuksessa pelastuneiden juutalaisten kokonaismäärää. Ilmaus ”kaikki Israel” on rinnasteinen ilmaukselle ”pakanain täysi luku”, mutta pakanain täysi luku ei tarkoita kaikkia lihan puolesta pakanoita vaan niiden pakanoiden kokonaismäärää, jotka pelastuvat uskossa Kristuksen sijaissovitukseen, siis valittujen pakanoiden kokonaismäärää. Siksi myös ”kaikki Israel” tarkoittaa Israelista valittujen kokonaismäärää.

    Tuossa raamatunkohdassa Paavali myös ilmaisee tavan, jolla ”kaiken Israelin” pelastuminen tapahtuu. Edeltävissä jakeissa (jakeesta 11 lähtien) Paavali puhuu niitä pakanakristittyjä vastaan, jotka luulivat, että koko Israelin kansa oli paadutettu ja hylätty. Heille hän sanoo, että Israelin paatumus on vain osittainen, kestäen vain siihen asti kuin pakanoiden täysi luku on sisälle tullut, JA NIIN (kai huutoos, tällä tavalla; siis niin, että paatumus on osittainen) ”kaikki Israel”, siis se Israel, joka uskoo Kristukseen eikä ole paatunut, pelastuu. Juutalaisia tulee siis kääntymään niin kauan kuin pakanoita kääntyy.

    Pakanoita taas kääntyy maailman loppuun asti: ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu” (Matt. 24:14), joten juutalaisiakin pelastuu maailman loppuun asti. Armo on yhtäläinen pakanoille ja juutalaisille maailman loppuun asti, eikä tuo raamatunkohta muuta ilmaise.

    Raamatunkohta on nähtävä myös laajemmassa kontekstissa (luvut Room. 9-11), jossa Paavali nimenomaan tuo esiin, että lihallisesta Israelista pelastuu vain vähäinen jäännös (Room. 9:27), ja tuo jäännös ovat valitut, siis Kristuksessa pelastuneet juutalaiset (Room. 11:7). Jakeessa Room. 11:32 Paavali toteaa vielä, että Jumala on sulkenut KAIKKI tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi. Pelastuminen uskossa Jeesuksen sijaissovitukseen on siis yhtäläisesti avoinna niin juutalaisille kuin pakanoille maailman loppuun asti.

    Siitä seuraa, että evankeliumia on saarnattava sekä pakanoille että juutalaisille maailman loppuun asti. Pelastuminen on vain Kristuksessa.

    Nimimerkki kutsuu myös juutalaisia, siis yllä mainittuja Talmud-fariseuksia, ”Jumalan omaisuuskansaksi.” Raamattu kuitenkin ilmoittaa, että kristityt ovat Jumalan omaisuuskansa:

    ”Mutta te olette ’valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja’, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa; te, jotka ennen ’ette olleet kansa’, mutta nyt olette ’Jumalan kansa’, jotka ennen ’ette olleet armahdetut’, mutta nyt ’olette armahdetut’” (1. Piet. 2:9-10).

    Jeesuksen omia alettiin kutsua apostolisena aikana kristityiksi. Fariseukset ja saddukeukset sulautuivat yhdeksi ryhmäksi, ja heitä kutsuttiin juutalaisiksi. Juutalaiset olivat perinnäissääntöineen eli Talmudeineen ”isästä perkeleestä” (Joh. 8:44), eikä heitä tietenkään voitu sanoa ”Jumalan omaisuuskansaksi.” Nykyjuutalaiset ovat näiden fariseusten opillisia jälkeläisiä, joten heitäkään ei voi sanoa ”Jumalan omaisuuskansaksi.”

    Juutalaiset ristiinnaulitsivat Jeesuksen, ja Israel menetti asemansa Jumalan omaisuuskansana. Raamattu toteaa:

    ”Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niin kuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet. Katso, ’TEIDÄN HUONEENNE ON JÄÄVÄ HYLJÄTYKSI’. Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennen kuin sanotte: ’Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen'” (Matt. 23:37-39);

    ”Minä kysyn: eikö Israelilla ole ollut siitä tietoa? Ensiksi jo Mooses sanoo: ’Minä herätän teidän kiivautenne kansan kautta, joka ei ole kansa, ymmärtämättömän kansan kautta minä teitä kiihotan’. Ja Esaias on rohkea ja sanoo: ’Minut ovat löytäneet ne, jotka eivät minua etsineet; minä olen ilmestynyt niille, jotka eivät minua kysyneet’. Mutta Israelista hän sanoo: ’Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni tottelematonta ja uppiniskaista kansaa kohden'” (Room. 10:19-21). Tässä ilmoitetaan, että ”pakanoista” (ei Israelista) tulee Jumalan kansaa, ja maallinen Israel jää uppiniskaisuuteen (paatuu);

    ”Mutta jos te käännytte pois minusta, te ja teidän lapsenne, ettekä noudata minun käskyjäni ja säädöksiäni, jotka minä olen teille antanut, vaan menette ja palvelette muita jumalia ja kumarratte niitä, niin minä HÄVITÄN ISRAELIN SIITÄ MAASTA, JONKA OLEN ANTANUT HEILLE, ja temppelin, jonka minä olen pyhittänyt nimelleni, minä heitän pois kasvojeni edestä; ja Israel tulee sananparreksi ja pistopuheeksi kaikille kansoille” (1. Kun. 9:6-7).

    ”Kuulkaa tämä, Jaakobin heimon päämiehet ja Israelin heimon ruhtinaat, te, jotka halveksitte oikeutta ja vääristätte kaiken suoran, rakennatte Siionia veritöillä ja Jerusalemia vääryydellä. Sen päämiehet jakavat oikeutta lahjuksia vastaan, sen papit opettavat maksusta, ja sen profeetat ennustelevat rahasta. Mutta Herraan he turvautuvat, sanoen: ’Eikö Herra ole meidän keskellämme? Ei tule meille onnettomuutta.’ Siitä syystä, teidän tähtenne, SIION KYNNETÄÄN PELLOKSI, JERUSALEM TULEE KIVIRAUNIOKSI JA TEMPPELIVUORI METSÄKUKKULAKSI” (Miika 3:9-12).

    Lihallisesta Israelista pelastuu kaiken kaikkiaan vain pieni jäännös (ne, jotka kääntyvät kristityiksi):

    ”Mutta Esaias huudahtaa Israelista: ’Vaikka Israelin lapset olisivat luvultaan kuin meren hiekka, niin pelastuu heistä vain jäännös'” (Room. 9:27).

    Tämä jäännös ovat kristityt:

    ”Miten siis on? Mitä Israel tavoittelee, sitä se ei ole saavuttanut, mutta valitut ovat sen saavuttaneet; muut ovat paatuneet” (Room. 11:7).

    Maallisesta Israelista pelastuvat vain kristityiksi tulleet, muut paatuvat.

    Israel hengellisessä merkityksessä Uudessa testamentissa:

    ”Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle, ja minä maailmalle! Sillä ei ympärileikkaus ole mitään eikä ympärileikkaamattomuus, vaan uusi luomus. Ja kaikille, jotka tämän säännön mukaan vaeltavat, kaikille heille rauha ja laupeus, ja Jumalan Israelille!” (Gal. 6:14-16).

    ”Jumalan Israel” ei voi olla maallinen Israel, koska tuo ”sääntö” on kristinusko. Kristityt ovat Uudessa testamentissa hengellinen Israel. Maallinen Israel loppui Jeesuksen aikaan.

    Hengellisestä Jerusalemista:

    ”… vaan te olette käyneet Siionin vuoren tykö ja elävän Jumalan kaupungin, taivaallisen Jerusalemin tykö, ja kymmenien tuhansien enkelien tykö, taivaissa kirjoitettujen esikoisten juhlajoukon ja seurakunnan tykö, ja tuomarin tykö, joka on kaikkien Jumala, ja täydellisiksi tulleitten vanhurskasten henkien tykö, ja uuden liiton välimiehen, Jeesuksen, tykö, ja vihmontaveren tykö, joka puhuu parempaa kuin Aabelin veri” (Hebr. 12:22-24);

    ”Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niin kuin morsian, miehellensä kaunistettu” (Ilm. 21:1-2).

    Plusääni(5)Miinusääni(1)
   3. Armahdetulle syntiselle, osa 4

    Jotkut kuitenkin liki kynsin hampain pitävät kiinni juutalaisesta omaisuuskansasta. Heillä on kaksi ”rinnakkaissuunnitelmaa”, toinen maalliselle Israelille ja toinen hengelliselle Israelille, jossa ovat muut uskovat.

    Raamatusta ei kuitenkaan löydy rinnakkaissuunnitelmaa. Sieltä löytyy vain yksi pelastustie, Jeesus Kristus, joka on kaikkien lupausten täyttymys. 2. Kor. 1:20 sanoo:

    ”Sillä niin monta kuin Jumalan lupausta on, kaikki ne ovat hänessä (Kristuksessa) ’on’; sen tähden tulee hänen kauttaan myös niiden ’amen’.”

    Kristuksessa kaikki lupaukset ovat täyttyneet, eikä sen jälkeen ole ollut mitään erillistä lupausta millekään ”maalliselle Israelille”. Jeesus itse toteaa, että hän on lain ja profeettojen TÄYTTYMYS (Matt. 5:17).

    Hebr. 8:8-13 sanoo: ”(Herra sanoo) ’Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä teen Israelin heimon ja Juudan heimon kanssa uuden liiton, en sellaista liittoa kuin se, jonka minä tein heidän isäinsä kanssa silloin, kun minä tartuin heidän käteensä ja vein heidät pois Egyptin maasta. Sillä he eivät pysyneet minun liitossani, JA NIIN EN MINÄKÄÄN HEISTÄ HUOLINUT, sanoo Herra. Sillä tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa näiden päivien jälkeen, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän mieleensä, ja kirjoitan ne heidän sydämiinsä, ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani. Ja silloin ei enää kukaan opeta kansalaistaan eikä veli veljeään sanoen: ’Tunne Herra’; sillä he kaikki, pienimmästä suurimpaan, tuntevat minut. Sillä minä annan anteeksi heidän vääryytensä enkä enää muista heidän syntejänsä.’ Sanoessaan ’uuden’ hän on julistanut ensimmäisen liiton vanhentuneeksi; mutta se, mikä vanhenee ja käy iälliseksi, on lähellä häviämistään.”

    Uusi liitto on tuo syntien anteeksiantamus, Jeesus Kristus. Ei ole enää mitään vanhaa liittoa tai sen lupauksia. Ne ovat jo täyttyneet, ja vanha liitto ei ole enää voimassa. Lisäksi Jumala ”ei huolinut tuolloisesta Israelin kansasta” (Israel hylättiin fyysisenä kansana).

    Yksikään Vanhan testamentin lupaus ei koske nykyistä Israelia.

    Muinaisen Israelin kansan merkitys oli vain toimia välineenä Kristuksen tuomiseksi maailmaan. Jumala valitsi heprealaisen kansan ja Kanaanin maan vain tulevan Kristuksen tähden. Kun Jeesus Kristus oli tullut ja juutalaiset tappaneet Jumalan Pojan, Israelin kansalla ei sen jälkeen ole ollut mitään Jumalan tehtävää fyysisenä kansana. Vuonna 70 j.Kr. juutalaiset karkotettiin maanpakolaisuuteen ympäri maailmaa. Uudessa testamentissa ei kerrota mistään ”juutalaisten paluusta” Palestiinaan. Uudessa testamentissa Israel tarkoittaa hengellistä Israelia, kristillistä kirkkoa (Gal. 3:28; Gal. 6:14-16; Kol. 3:11; Room. 10:12).

    Vanhan testamentin lupaus ”juutalaisten paluusta” toteutui jo VT:n aikana. Paluu tarkoitti paluuta pakkosiirtolaisuudesta, ja se tapahtui vuosina 521 e.Kr. ja 485 e.Kr.

    Jumala antoi lupauksen maasta Aabrahamille (esim. 1. Moos. 15:7, 18). Jumala myös antoi Israelille lupaamansa maan. Salomo hallitsi KOKO luvattua maata (1. Kun. 4:20-21). Maalupaus oli täytetty (tämän Neh. 9:8 toteaa; ks. myös Ap. t. 7:45). Israelilaiset todella omistivat maan (Joosua 21:43-45; tässä lupaukset todetaan täytetyiksi).

    Israelin luopumuksen tähden maa-alue alkoi pienetä, ja lopulta v. 597 e. Kr ja v. 586 e.Kr. Israelin ja Juudan asukkaat vietiin pakkosiirtolaisuuteen Babyloniaan. Tähän loppui lopullisesti Israelin olemassaolo itsenäisenä valtiona. Syynä oli tottelemattomuus (2. Kun. 17), ja Jumalan lupaukset olivat olleet ehdollisia. 2. Kun. 17:20 sanoo nimenomaan: ”Niin Herra HYLKÄSI KOKO ISRAELIN HEIMON, nöyryytti heitä ja antoi heidät ryöstäjien käsiin ja heitti viimein heidät pois kasvojensa edestä.”

    Osa väestä (42 000) palasi Israeliin siis vuosina 521 ja 485 ennen Kristusta, mutta Israel ei tullut enää itsenäiseksi vaan oli vieraan vallan alainen. Vain lupauksen mukaan temppeli rakennettiin. Lupaus paluusta ja temppelistä oli näin täyttynyt.

    Vuoteen 70 j.Kr. Jumala kohteli juutalaisia vielä kansana (epäitsenäisenä), mutta sen jälkeen ei enää. Siitä lähtien ei ole ollut eroa juutalaisen kansan ja muiden kansojen välillä Jumalan silmissä.

    Raamattu: ”Sen tähden minä sanon teille: JUMALAN VALTAKUNTA OTETAAN TEILTÄ POIS ja annetaan kansalle, joka tekee sen hedelmiä” (Matt. 21:43) – – ”Katso, ’teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi'” (Matt. 23:38).

    Nykyjuutalaiset eivät ole Jumalan lapsia:

    ”… eivät kaikki ole lapsia sen tähden, että ovat Aabrahamin siementä, vaan: ’Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläiset’; se on: eivät ne, jotka lihan puolesta ovat lapsia, ole Jumalan lapsia, vaan lupauksen lapset, ne luetaan siemeneksi” (Room. 9:7-8; tuo lupaus on luvattu Kristus, jota lupaus Iisakista kuvasi);

    ”Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu; vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta” (Room. 2:28-29). Oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus eli sydämen usko Kristukseen.

    Nykyjuutalaiset ovat ”vihan astioita” (Room. 9:22). Uusi testamentti varoittaa vakavasti nykyjuutalaisista; he ovat perkeleen lapsia ja kaikkien ihmisten vihollisia (Joh. 8:39-44; Matt. 3:7-9, 1. Tess. 2:15-16).

    Jerusalem on oleva pakanain tallattavana loppuun asti (Luuk. 21:24), joten siellä nykyisin olevat juutalaiset ovat pakanoita, eivät Jumalan omaisuuskansaa.

    Roomalaiskirjeen luvut 9. – 11. todistavat, ettei Jumala ole hylännyt ketään, sillä kaikki, niin juutalaiset kuin ei-juutalaiset, voivat pelastua uskossa Jeesukseen Kristukseen (syntien anteeksiantamukseen). Jumala toimitti kaikille (myös juutalaisille) pelastuksen Kristuksessa, ja kaikki saavat sen omakseen uskolla. Nykyjuutalainen tulee siis Uuden testamentin Israelin kansalaiseksi vain tulemalla kristityksi. Se on Israelin kansalaisoikeus UT:ssa. Maallista nyky-Israelia Uusi testamentti ei tunne.

    Ef. 2:14-16 osoittaa, että Kristuksessa väliseinä juutalaisten ja muiden välillä on purettu. Luvattu uusi liitto (Jer. 31:31) on Jeesus Kristus.

    Aabraham oli kristitty (ei tällä nimellä, mutta asiallisesti; Joh. 8:56). Alkuevankeliumi (lupaus Kristuksesta eli ”siemenestä”) oli annettu heti syntiinlankeemuksen jälkeen (1. Moos. 3:15). Juuri kristillisen uskonsa merkiksi Aabraham sai ympärileikkauksen (kuvaa sydämen ympärileikkausta, joka usko on). Kristityt ovat nykyajan ”ympärileikatut” (Fil. 3:3).

    Aabrahamin lapsia ovat kristityt (Joh. 8:37-45; Room. 9:7-8). Gal. 3:28-29 sanoo: ”Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa. Mutta jos te olette Kristuksen omat, niin te siis olette Aabrahamin siementä, perillisiä lupauksen mukaan.” Juutalaisetkin siis pelastuvat vain Kristuksessa.

    Kristuksesta lähtien maailman loppuun juutalaiset ja muut pelastuvat vain uskossa Jeesuksen sijaissovitukseen, mutta pelastujia on vähän, sillä vain osa (”jäännös”) niin juutalaisista kuin muista pitää Jeesusta henkilökohtaisena Vapahtajanaan. Nykyihmiskunnasta pelastuu vain pieni osa. Jumalan kansaa ovat yksinomaan kristityt (1. Piet. 2:9-10, ks. yllä). Vain kristittyjen synnit ovat Kristuksessa pyyhityt pois, joten vain heillä on pääsy Pyhän Jumalan yhteyteen.

    Nykyjuutalaiset ovat perkeleen lapsia, ja vain Jeesus voi heidät pelastaa. Todellista antisemitismiä on se, ettei juutalaisille saarnata Jeesusta, pelastumista.

    Ne siis, jotka pitävät nykyistä Israelia Vanhan testamentin profetioiden täyttymyksenä, hylkäävät Jeesuksen eivätkä ole kristittyjä. Esiintyessään kristittyinä he ovat harhaopettajia.

    On perkeleellistä pitää Jumalan omaisuuskansana jumalatonta joukkoa (Joh. 8:47), jonka Jeesus sanoo olevan isästä perkeleestä (Joh. 8:44) ja joka Talmudissa (Gittin 57a) julistaa, että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä.

    Vanhasta liitosta pyyhittiin aivan kaikki pois v. 70 j.Kr., jolloin Jerusalem hävitettiin ja juutalaiset karkotettiin maanpakoon.

    Juutalaisten päälle jää vanhurskas veri: ”Sen tähden, katso, minä (Jeesus) lähetän teidän tykönne profeettoja ja viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin; että teidän päällenne tulisi kaikki se vanhurskas veri, joka maan päällä on vuodatettu vanhurskaan Aabelin verestä Sakariaan, Barakiaan pojan, vereen asti, jonka te tapoitte temppelin ja alttarin välillä. Totisesti minä sanon teille: tämä kaikki on tuleva tämän sukupolven päälle. Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niin kuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet. Katso, ’teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi'” (Matt. 23:34-38).

    Ei jää mitään kansaa: ”Ja Herra sanoi Moosekselle: ’Kuinka kauan tämä kansa pitää minua pilkkanaan eikä usko minuun, huolimatta kaikista tunnusteoista, jotka minä olen tehnyt sen keskuudessa? Minä tuhoan sen rutolla ja HÄVITÄN SEN PERINJUURIN, mutta sinusta minä teen suuremman ja väkevämmän kansan kuin se on'” (4. Moos. 14:11-12).

    Ei jää myöskään mitään maata: ”Sillä jos te käännytte hänestä pois ja liitytte näiden teidän keskuuteenne jääneiden kansojen tähteisiin ja lankoudutte heidän kanssansa ja yhdytte heihin ja he teihin, niin tietäkää, ettei Herra, teidän Jumalanne, enää karkota näitä kansoja teidän tieltänne, vaan ne tulevat teille paulaksi ja ansaksi, kylkienne ruoskaksi ja okaiksi silmiinne, KUNNES TE HÄVIÄTTE TÄSTÄ HYVÄSTÄ MAASTA, jonka Herra, teidän Jumalanne, on teille antanut. – – jos te rikotte Herran, teidän Jumalanne, liiton, jonka hän on teille säätänyt, ja menette ja palvelette muita jumalia ja niitä kumarratte, niin Herran viha syttyy teitä kohtaan, ja te HÄVIÄTTE PIAN SIITÄ HYVÄSTÄ MAASTA, jonka hän on teille antanut” (Joosua 23:13, 16). Herran lupaukset ovat ehdollisia.

    2. Kun. 17:20 ilmoittaa: ”Niin Herra hylkäsi koko Israelin heimon, nöyryytti heitä ja antoi heidät ryöstäjien käsiin ja heitti viimein heidät pois kasvojensa edestä.”

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
   4. Armahdetulle syntiselle, osa 5

    Missään ei puhuta, että Israel palautettaisiin omaisuuskansana. Kuten Jesajan 49. luku ilmoittaa, tapahtuu vain hengellinen ennalleen asettaminen, se, että osa juutalaisia pelastuu uskossa Jeesukseen Kristukseen. Raamatullinen juutalaisuus kerta kaikkiaan loppui v. 70 j.Kr. Nykyisessä Israelissa asuu kristinuskonvastaisia Talmud-fariseuksia. Jeesuskin ilmoittaa jakeessa Joh. 5:46, että juutalaiset ovat hylänneet Vanhan testamentin opetukset.

    KAIKKI VT:n lupaukset ovat jo täyttyneet Kristuksessa (2. Kor. 1:20; Matt. 5:17).

    Varsinaisesti mikään kansa ei ole sen enempää hylätty kuin hyväksytty Jumalan edessä, sillä valinta tapahtuu koko ajan Kristuksessa. Joka hetki kaikilla on mahdollisuus pelastua. Sen sijaan maallisen Israelin asema ”Jumalan omaisuuskansana” on loppunut. Siinä mielessä Israel on hylätty, kuten yllä olevat raamatunkohdat osoittavat.

    Jumala hylkäsi Israelin omaisuuskansana, koska hylätessään Jumalan Pojan Israel hylkäsi Jumalan (ja hylkäsi liiton). Epäuskon vuoksi ”maallinen Israel” on ulkopuolella. Nyt lupaus on pelastuminen Kristuksessa, Jumalan valtakunta.

    ”Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään” (1. Joh. 2:23). Juutalaiset ovat vailla Jumalaa.

    Nyt uuden liiton aikana vain usko vanhurskauttaa: ”Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä EI OLE YHTÄÄN EROTUSTA. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:21-23).

    Jos ei ole ”yhtään erotusta”, silloin juutalaisilla ei ole mitään etuja Jumalan edessä. Heidätkin valitaan yksin uskon perusteella. Tuosta raamatunkohdasta voidaan myös päätellä, ettei yhdelläkään kansalla ole pelastavaa laatua.

    Kun Paavali ajatteli juutalaisia, hänellä oli jopa murhe ja kipu sydämessä (Room. 9:2). Jos juutalaiset olisivat edelleen jokin Jumalan ”omaisuuskansa”, ei hänellä tietenkään mitään sydämen murhetta ja kipua olisi ollut. Paavali piti juutalaisia sellaisenaan helvettiin hukkuvana joukkona, sillä hän pyrki ”pelastamaan edes muutamia heistä” (Room. 11:14).

    Vanha liitto, joka lisättiin Aabrahamille annettuihin lupauksiin, oli liitto Israelin kanssa, mutta Jumala teki uuden liiton (Jer. 31:31), joka tarkoitti hengellistä Israelia (ei maallista), Joh. 3:3-5 (”on synnyttävä vedestä ja Hengestä”).

    Nykyisin kirkon ulkopuolella olevat juutalaiset ovat aivan tavallisia pakanoita ilman mitään erityisasemaa Jumalan edessä. Nykyjuutalaiset eivät ole Aabrahamin siementä hengellisessä merkityksessä: ”Mutta jos te olette Kristuksen omat, niin te siis olette Aabrahamin siementä, perillisiä lupauksen mukaan” (Gal. 3:29).

    Vanha liitto yksinkertaisesti ei ole enää voimassa. Nyt on uusi liitto, joka kävi toteen Kristuksessa. Israel on hengellinen Israel, ja se tarkoittaa kristittyjä, jotka elävät ikuisesti Jumalan ikuisessa valtakunnassa (uudessa maassa ja uusissa taivaissa, jotka Jumala omilleen on luvannut luoda).

    Juutalaiset eivät ole osaksikaan mitään ”valittua Israelin omaisuuskansaa”, sillä a) ”valtakunnan lapset heitetään pimeyteen” (Matt. 8:12), b) juutalaiset ovat ”isästä perkeleestä” (Joh. 8:44), c) ne, jotka ovat vain ulkonaisesti juutalaisia, ”eivät ole juutalaisia” (Room. 2:28), ja d) luonnollinen Israel ”uhraa epäjumalanuhreja riivaajille” (1. Kor. 10:18-21).

    Jeesus nimenomaan tuomitsi farisealaisen lahkon (jonka perillisiä nykyjuutalaiset Talmudeineen ovat): ”Mutta hän sanoi heille: Oikein Esaias on ennustanut teistä, ulkokullatuista, niin kuin kirjoitettu on: ’Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana; mutta turhaan he palvelevat minua opettaen oppeja, jotka ovat ihmiskäskyjä’. Te hylkäätte Jumalan käskyn ja noudatatte ihmisten perinnäissääntöä” (Mark. 7:6-8).

    Jos olisi olemassa mahdollisuus pelastua juutalaisena ”omaisuuskansana”, silloin jokainen voisi pelastua luopumalla Jeesuksesta Kristuksesta ja liittymällä juutalaiseen synagogaan. Sieltä pelastuisivat kaikki, julkisyntisetkin, murhaajat, raiskaajat jne.

    Ei ole olemassa muunlaista jatkuvaa liittosuhdetta kuin Jeesus Kristus: ”Sanoessaan ’uuden’ hän on julistanut ensimmäisen liiton vanhentuneeksi; mutta se, mikä vanhenee ja käy iälliseksi, on lähellä häviämistään” (Hebr. 8:13). Uuden liiton (Kristuksen) ulkopuolella on ”pimeys” (Kol. 1:13) ja ”saatana” (Ap. t. 26:18).

    Kansallisesti Israel tuhottiin v. 70 j.Kr. ja tilalle tuli Kristus ja kirkko. Jumalan omaisuuskansana Israel hylättiin, kun tuli uusi liitto.

    Raamatusta käy ilmi, että Jumalan lupaukset omaisuuskansasta olivat ehdollisia (esim. 2. Moos. 19:5 ja 5. Moos. 7. luku). Nyt uuden liiton myötä ehtona on usko Jeesuksen sijaissovitukseen. Tuon uskonkin vaikuttaa Jumala itse sanan kautta. Maallisen Israelin jäsenet voivat jatkaa omaisuuskansa-asemaansa vain kristillisessä uskossa.

    Vanhan testamentin aikanakaan kukaan ei pelastunut sen takia, että kuului omaisuuskansaan. Silloinkin pelastuminen tapahtui yksin uskossa luvattuun ”siemeneen, joka polkee rikki käärmeen (eli perkeleen) pään” (1. Moos. 3:15). Heti syntiinlankeemuksen jälkeen Jumala antoi tuon lupauksen vaimon siemenestä, joka on Kristus (Gal. 3:16).

    Kristillinen kirkko on siis ollut olemassa heti tuosta alkuevankeliumista lähtien, kun Aadam ja Eeva uskoivat sen. Kyseessä on aivan sama kristillinen usko kuin nykyisin, usko syntien anteeksiantamukseen. Vanhan testamentin aikana uskottiin luvattuun Jeesukseen, Uuden testamentin aikana jo tulleeseen Jeesukseen, mutta usko on aivan sama pelastava usko.

    Vanhan testamentin ”Israelin kansa” koostui siis käytännössä kristityistä ja mukana kulkevista ulkokultailijoista, kuten nykyisinkin kirkoissa. Esimerkiksi Mooses (Joh. 5:46; Luuk. 24:27; 1. Moos 3:15) ja Aabraham (Joh. 8:56; Gal. 3:7) olivat kristittyjä. Aabraham sai ympärileikkauksen juuri uskonvanhurskauden merkiksi (Room. 4:11); se on siis kristinuskon merkki. Nykyisin sen tilalle on tullut kaste, jossa uskon syntyessä tapahtuu sydämen ympärileikkaus.

    Jumala teki Aabrahamin kanssa ikuisen liiton: ”Ja minä teen liiton sinun kanssasi ja sinun jälkeläistesi kanssa, sukupolvesta sukupolveen, iankaikkisen liiton, ollakseni sinun ja sinun jälkeläistesi Jumala, ja minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi sen maan, jossa sinä muukalaisena asut, koko Kanaanin maan, ikuiseksi omaisuudeksi; ja minä olen heidän Jumalansa” (1. Moos. 17:7-8).

    Kyseessä on hengellinen, ei maallinen liitto, koska kyseessä on suhde Jumalaan (”ollakseni sinun ja sinun jälkeläistesi Jumala”). Suhde myös Aabrahamin jälkeläisiin on hengellinen (ts. heillä on yhteys, joka tulee vain uskossa syntien anteeksiantamukseen). Kanaanin maakin on siis ymmärrettävä Kristuksen jälkeen syntyväksi Kristuksen kirkoksi, jossa evankeliumia saarnataan kaikkialla maailmassa. Kanaanin maa on vertauskuva Jumalan ikuisesta valtakunnasta.

    Liitto Aabrahamin kanssa ei liity millään tavalla kansallisuuteen.

    Jumala lupaa, että Aabrahamin siemenessä (so. Kristuksessa, Gal. 3:16) kaikki kansakunnat maan päällä (siis koko maailma) tulevat siunatuiksi. Uuden testamentin ensimmäinen lause kertookin, että Jeesus Kristus on Aabrahamin poika (lupaus Iisakista on vertauskuva tästä).

    Aabraham on siis ehdottomasti vain uskovien henkilöiden isä, eikä häntä tule käsittää jonkin maallisen kansan isäksi. Raamattu sanoo:

    ”Ja hän sai ympärileikkauksen merkin sen uskonvanhurskauden sinetiksi, joka hänellä oli ympärileikkaamatonna, että hänestä tulisi kaikkien isä, jotka ympärileikkaamattomina uskovat, niin että vanhurskaus heillekin luettaisiin; ja että hänestä tulisi myöskin ympärileikattujen isä, niiden, jotka eivät ainoastaan ole ympärileikattuja, vaan myös vaeltavat sen uskon jälkiä, mikä meidän isällämme Aabrahamilla oli jo ympärileikkaamatonna. Sillä se lupaus, että Aabraham oli perivä maailman, ei tullut hänelle eikä hänen siemenelleen lain kautta, vaan uskonvanhurskauden kautta” (Room. 4:11-13).

    Aabraham on siis ympärileikkaamattomien (pakanoiden) ja ympärileikattujen (juutalaisten) Kristukseen uskovien isä. Ikuinen liitto Aabrahamin kanssa tarkoittaa kirkkoa, joka evankeliumin välityksellä leviää ympäri maailmaa ja synnyttää Aabrahamille yhä uusia hengellisiä lapsia. ”Ne, jotka uskoon perustautuvat, ovat Aabrahamin lapsia” (Gal. 3:7).

    Nykyjuutalaiset ovat kuitenkin uskonvanhurskauden hylänneitä (ympärileikkauksensa merkityksestä luopuneita) fariseuksia, jotka ovat hylänneet Raamatun ja käyttävät pyhänä kirjanaan Talmudia. Nämä lihalliset juutalaiset eivät tietenkään ole Aabrahamin (hengellisiä) lapsia, vaikka lihallisia jälkeläisiä olisivatkin.

    Raamattu kieltää, että ”Aabrahamin siementä” olisivat lihalliset juutalaiset:

    ”… eivät ne, jotka lihan puolesta ovat lapsia, ole Jumalan lapsia, vaan lupauksen lapset, ne luetaan siemeneksi – – ne, jotka uskoon perustautuvat, ovat Aabrahamin lapsia” (Room. 9:8; Gal. 3:7).

    Jeesus ilmoittaa, etteivät juutalaiset ole Aabrahamin lapsia: ”Jos olisitte Aabrahamin lapsia, niin te tekisitte Aabrahamin tekoja. Mutta nyt te tavoittelette minua tappaaksenne, miestä, joka on puhunut teille totuuden, jonka hän on kuullut Jumalalta. Niin ei Aabraham tehnyt” (Joh. 8:39-40).

    Ikuinen liitto on koko ajan ollut Jumalan liitto ”siemeneen” eli Kristukseen uskovien kanssa, ei maallisen Israelin kanssa. Maallinen Israel ei edes voi päästä Jumalan yhteyteen ja mihinkään liittosuhteeseen, koska se ei ole ottanut vastaan sitä syntien anteeksiantamusta (Kristusta), joka poistaa syntien syyllisyyden ja siten avaa tien Jumalan yhteyteen.

    Plusääni(10)Miinusääni(0)
   5. Armahdetulle syntiselle, osa 6

    Viidenneksi. Nimimerkki ilmoittaa, että nykyinen Israel on ”Jumalan silmäterä.” Kuitenkin Sakarjan jakeet 2:2-9, joissa asiasta puhutaan, osoittavat, että kyseessä on lupaus hengellisestä Jerusalemista, kirkosta: se on muuriton (j. 4), vaikka Nehemia ja Esra sanovat Jerusalemin muurilliseksi; kyseessä ei voi olla maallinen Jerusalem, koska pakanakansat eivät ole joutuneet juudalaisten orjiksi (j. 9: ”orjiensa saaliiksi”); jakeissa 8 ja 9 puhuja on Herra, ei Sakarja (Herra puhuu itsestään), eikä Sakarjaa lähetetty ”pakanakansojen luokse”, Herra, evankeliumi, lähetettiin. Kristityt ovat Jumalan silmäterä. Juutalaiset, jotka ovat ”isästä perkeleestä” (Joh. 8:44) ja joiden pyhä Talmud sanoo, että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä, eivät missään nimessä ole Jumalan silmäterä.

    Jeesuskin kysyy juutalaisilta: ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

    Nimimerkki perustelee asiaansa raamatunkohdilla 1. Moos. 12:3 ja Matt. 25. luku.

    1. Moos 12:3: ”Ja minä siunaan niitä, jotka sinua (so. Aabrahamia) siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat.”

    Tällä raamatunkohdalla ei ole mitään tekemistä juutalaisten eli fariseusten (joita nykyjuutalaisetkin ovat, kuten todettu) kanssa, sillä fariseusten lahko syntyi vasta 500-luvulla e.Kr. ja Aabraham eli 2000-luvun paikkeilla e.Kr. Yllä on jo todettu, että Aabraham oli kristitty (ei tällä nimellä, mutta asiallisesti) ja että kristityt ovat Aabrahamin lapsia. Juutalaiset eivät ole Aabrahamin siementä (Room. 9:7-8; Gal. 3:7; Joh. 8:39-40). Joka kristillistä kirkkoa siunaa, saa siunauksen. Sen sijaan Jumala kiroaa ne, jotka kirkkoa kiroavat, ja nykyjuutalaiset Talmudissaan kiroavat Jeesuksen Kristuksen sanoessaan hänen olevan helvetissä, jossa häntä keitetään kiehuvassa ulosteessa.

    Farisealaisia nykyjuutalaisia EI tule siunata vaan Aabrahamia ja hänen siementään, Kristusta ja hänen kirkkoaan.

    Mitä Matt. 25. lukuun tulee, niin siitä on edellä jo ollut puhe. Kun Kristus tulee kirkkaudessaan, hän asettaa lampaat oikealle puolelleen ja vuohet vasemmalle. Oikealla puolella oleville hän sanoo: ”Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.” Vasemmalla puolella oleville hän sanoo: ”Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä.” Juutalaisista Jeesus on todennut: ”Te olette isästä perkeleestä” (Joh. 8:44), joten he menevät perkeleen kanssa iankaikkiseen tuleen.

    On myös hyvä huomata, ettei nykyjuutalaisilla ole mitään geneettistä tai kansallista yhteyttä Jeesuksen ajan juutalaisiin, sillä nykyjuutalaiset ovat kaikki käännynnäisten jälkeläisiä. Ashkenaasijuutalaiset (95% juutalaisista) ovat turkkilaismongolista alkuperää olleiden kasaarien jälkeläisiä; kasaarivaltakunta (Etelä-Venäjällä) kääntyi kuninkaansa johdolla juutalaisuuteen n. 740 j.Kr., ja sefardijuutalaiset (5% juutalaisista) ovat juutalaisuuteen kääntyneiden pohjoisafrikkalaisten berberiheimojen jälkeläisiä. Ainoa yhteys Jeesuksen ajan juutalaisiin heillä on heidän pyhä kirjansa Talmud, joka Jeesuksen aikana tunnettiin ”perinnäissääntönä”. Se tekee Jeesuksen mukaan Raamatun tyhjäksi (Mark. 7:9, 13).

    Plusääni(10)Miinusääni(2)
 10. Mitä tulee uskontoon olen sympannut koko elämäni ajan jäyhää, perusluterilaista asennoitumista. Mitä tulee muuhun uskon että kalashnikovin epistola toimii paremmin kuin virsikirja semmoista väkeä vastaan joka haistatttaa huilut maalle, sen asukkaille ja maan hyville tavoille. Pyhä kirja on asiaa omalla paikallaan, mutta päitäleikkaavien tyyppien kanssa uskon paremmin legioonan garotte koulutukseen. joyeux Noël et bonne année

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. ”Kalashnikovin epistola.”

   Oikein sydäntä lämmittää. Jotenkin tuon epistolan ääreen kun saisi kaikki vihervassarit ja muut maanpetturit. Hiljennyttäisiin joukolla ja kuunneltaisiin epistolaa. Voisi siellä olla joku sionistikin ja vaikkapa joku oligarkki, tai facebookmiljardööri tai sörös tai Hollwywoodin weinstein.

   Yhdessä kuunneltaisiin Kalashnikov-epistolaa, urkumusiikkia taustalla ja reipas kaveri ovella vahdissa. Siinä kyynel vierähtäisi monelta poskelta ja armoa aneltaisiin, syntejä muisteltaisiin. Paremmaksi luvattaisiin tulla, ja oikeastaan koskaan ei mitään tarkoitettu ja kyllä ne muut, mutta en minä.

   Voi sitä tunnelmaa, sitä sielujen sympatiaa.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat