Verovaroin perinteisiä perhearvoja vastaan; syntymättömillä lapsilla on oikeutensa

Yleisradio julkaisi hiljattain Väestöliiton artikkelin: Naisten oikeudet ovat ennennäkemättömän hyökkäyksen kohteena Naisten oikeudet ovat ennennäkemättömän hyökkäyksen kohteena. Kirjoitus on provosoivan raflaavan kärjistetty, kuten äärimmäiseen absurdiin feminismiin kuuluukin.

Bildresultat för Väestöliitto blogi kuva

Abortinvastainen liikehdintä on laajaa ja kasvanut viime vuosina, sanoo Radio Suomen Päivässä vieraillut Väestöliiton vaikuttamistyön koordinaattori Kamomilla Ilmonen.

– Tiedot, joita meillä on, kertovat siitä, että Agenda Europe esimerkiksi ajaa vain yhdenlaista perhemallia: perhettä, jossa on isä, äiti ja lapset, Ilmonen kuvaili luonnolllista järjestystä.

Radio Suomen Päivän haastattelussa Ilmonen arvioi, että konservatiivisten ääriliikkeiden uhka on todellinen.

– Uhka on todellinen, eikä sitä pidä vähätellä. On tärkeää puhua omista arvoista entistä kovempaan ääneen, jotta äärikonservatiiviset äänet eivät peitä meitä.

Tällaista yllä mainittua vääristelevää propagandaa suoltavat Yleisradio ja Väestönliitto, jotka molemmat ovat julkisin verovaroin ylläpidettyjä laitoksia.

 

Abortti on korvattavissa adoptiolla

Väestöliiton mukaan abortinvastaisen liikehdinnän sekä perinteisen järkevän perhemallin edistäminen muodostavat ennennäkemättömän hyökkäyksen naisten oikeuksia kohtaan. Tämä väite on naurettava ja älytön väite.

Ensinnäkin aborttia voitaisiin käyttää vain hyvin poikkeuksellisissa tapauksissa: näitä olisivat raskaaksi tuleminen raiskauksen johdosta ja raskausajan hengenvaaralliset komplikaatiot. Muussa tapauksessa aborttioikeutta ei pitäisi olla.

Abortin sijaan tulisi käyttää adoptiota eli synnytyksen jälkeen lapsi luovutettaisiin halutessaan adoptiovanhemmille.

Muistamisen arvoista on, että ihmisen alkiollakin on oikeutensa. Eivät syntymättömät lapset voi tulla sanomaan raskaana olevalle naiselle, että älä murhaa minua, tahdon tulla maailmaan ja elää siellä. Kuitenkin tämä vääjäämätön oikeus tulevaan elämään on myös alkiolla olemassa.

Naisella ei ole puolestaan oikeutta käyttäytyä niin leväperäisesti, että joutuu harkitsemaan aborttia. Mutta, kuten sanottu poikkeustapaukset on huomioitava, kuten esimerkiksi raiskaukset.

 

Aidossa ja perinteisessä perhemallissa naisten oikeudet tunnustetaan

Perinteisiin perhearvoihin kuuluu luonnollisen isän ja äidin muodostama yksikkö, jota voidaan jalostaa kehittyneellä filosofialla, jolla on yhteys kaiken olevaisen Lähteelle.

Arvoliberaalit vihervasemmistolaiset, ja kokonaisuudessaan modernivasemmistolaisuus (kulttuurimarxismi, käsittäen vasemmiston, SDP:n ja oikeiston) kannattavat ylikorostetun järjetöntä ja suorastaan kylmänkiskoista sekä aggressiivista feminismiä ymmärtämättä, että vain oikeassa uskonnonfilosofiassa toteutuu naisten ja miesten täydellinen tasa-arvo. Esimerkiksi Swedenborgin filosofian mukaan avioliitossa nainen toimii puolisonsa sydämenä ja mies vastaavasti vaimonsa keuhkona. Tässä sydän merkitsee vastaavaisuuden tieteen mukaan hyvyyttä viisaudessa ja keuhkot puolestaan viisautta hyvyydessä. Tällainen liitto on taivaallinen avioliitto ja puolisot ovat sielultaan kuin yksi, mutta vartaloiltaan kaksi. Henkisessä maailmassa tällainen aviopari ei voi edes lausua sanaa ”huora”, sillä se on taivaallisen avioliiton irvikuva.

Yllä mainitun kaltaisessa avioliitossa toteutuu siis myös naisen tasa-arvo täydellisenä ja siitä pitäisi terveellä järjellä ottaa oppia myös aikamme feminististen fanaatikkojen.

 

Julkisin verovaroin hyökätään kantaväestön etnisyyttä vastaan

Tämä on äärimmäisen röyhkeää: julkisin varoin kustannetut Väestönliitto ja Yleisradio mustamaalaavat Agenda Europe –verkostoa uhkaavaksi ääriliikkeeksi, vain siksi, että se puolustaa vielä syntymättömien lapsien olemassa olon oikeuksia, ja ynnä muita sellaisia terveitä arvoja.

Naisten oikeuksien sairaalloinen ylikorostus, kuten Ylen ja Väestöliiton julkaisusta paljastuu, on suora isku, kantasuomalaista geneettistä ja kulttuurillista olemassa oloa vastaan. Tässä yritetään murskata aidon ja perinteisen perhemallin kehityksen jatkuvuus tulevaisuudessa. Samalla Ylen ja Väestöliiton kaltaiset julkaisut toimivat suomalaisen ”kansanmurhan” välineinä.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://yle.fi/uutiset/3-10240030

http://novahierosolyma.fi/9–LUKU%3A-NYKYAIKA-VASTAAVAISUUKSIEN-TIETEEN-VALOSSA%3B-FILOSOFIA-JA-USKONTO%3B-AIKAM.php

39 kommenttia

 1. Verorahoistahan aikoinaan pyöveleidenkin palkat maksettiin 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Jo Risto Ryti aikoinaan varoitti maan sisäisistä vihollisita. Vaikuttaa siltä, että valtaVALEmediasta takapiruieen ja viherpunikki-toimittajineen on tullut sellainen. Esimerkki:

  ”Trendipelle Tuomas Enbuske vihaa suomalaisuutta
  ”Jalat ristiin, naiset – tarvitsemme vähemmän suomalaisia!”

  Tuomas Enbuske haistattaa pitkät suomalaisuudelle ja Suomelle Iltalehden blogissaan 13.4. Enbuske hyökkää tekstissään rajusti myös nationalismia kohtaan, vaikka juuri globalismi on se syy miksi maailma on ajautunut täydelliseen hengettömyyteen, jossa merkitystä on vain uralla, rahalla, kuluttamisella ja trendipelleilyllä…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/04/15/trendipelle-tuomas-enbuske-vihaa-suomalaisuutta/

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
    1. Et tunnu ymmärtävän juuri mistään mitään. Ryti olisi tänä päivänä juurikin jokin eurobolshevikki. Sitähän hän oli myös 40-luvulla. Kansantuhooja ja niin ikään vapaamuurari Lasse Lehtinen ihailee Rytiä. Ryti oli onnessaan, kun sai salaa juonitella vihollisen kanssa koko ihmiskunnan pään menoksi. Suome kansakunnan etu olisi ollut sotia täysillä Hitlerin rinnalla.

     Plusääni(7)Miinusääni(1)
     1. ” Suome kansakunnan etu olisi ollut sotia täysillä Hitlerin rinnalla.”

      Eli hamaan tuhoon asti:

      ”Hitlerin 10 pahinta virhettä

      Adolf Hitler teki niin monta suorastaan surkeaa sotilaallista päätöstä, että yhdysvaltalais- ja brittikenraalit kutsuivat häntä parhaaksi liittolaisekseen.”
      https://historianet.fi/sota/toinen-maailmansota/hitler/hitlerin-10-pahinta-virhetta

      Toisten lähteiden mukaan nuo virheet tai ainakin osa niistä oli vat tahallisia: Hitlerin tarkoitus oli tuhota vähintäänkin Saksa.
      Hitlerillä oli pirullisia Rotschild-geenejä ja eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa johtavalla Angela Merkelillä on samoja pirullisia Rotschild-geenejä, jotka ovat altistaneet hänet pimeiden voimien vaikutukselle samoin kuin isänsä Adolfin.

      Plusääni(3)Miinusääni(10)
     2. Melkoinen persupellehän sieltä kalergivouhkaajasta paljastuikin. Alhaista valhepropagandaa suoraan vihollisen suusta. Hitlerin päätökset olivat todellisuudessa nerokkaita. Vastapuoli edustaa juurikin Kalergia suurine valheineen. Ja Hitlerin isässä ei ollut tippaakaan juutalaisverta, saati Rothschildien. Kammottava nyrkinpaksuinen valhe, jonka sepittäjänä on juutalainen Walter Langer.

      Merkelin Rothschild-geenit ovat satua, mutta puolalainen juutalainen hän lienee.

      Vai että Hitler sen Saksan halusikin tuhota. Voi että, mikä valopää täällä meuhkaa…

      Plusääni(12)Miinusääni(2)
 3. Aborttiasia on hyvä esimerkki siitä, kuinka sekä sosiaali- että väestöpoliittiset intressit voitaisiin yhdistää luomalla toimiva adoptiojärjestelmä sekä tuki vastentahtoisesti raskaana oleville, jotka nykyjärjestelmässä päätyisivät aborttiin. Tässä nähdään, ettei suomalaista vasemmistoa tämänkään asian hoitaminen järkevällä tavalla kiinnosta, vaan feministinen näkökulma on ollut se tärkein tai ainoa. Porvaristo puolestaan on ollut näissä kysymyksissä lähinnä tekopyhä eikä ole pyrkinytkään luomaan mitään konkreetista tukijärjestelmää tahattomasti raskaana oleville. Kirkoissa aborttia kyllä vastustetaan, mutta arjessa viedään ihmisiltä viimeisetkin sosiaalipalvelut.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Abortti on yksi vastenmielisimmistä nykypäivän ilmiöistä. Kuinka monta tuhatta lasta Suomessakin on vuosikymmenten aikana murhattu? Ja turha abortteja janoavien feministihuorien on heittää kehiin argumentteja raiskauksista. Valtava enemmistö aborteista tehdään siksi, etteivät huorat osaa olla ihmisiksi tai muuten vain naiset (ja miehet) ovat vakavassa parisuhteessakin keskenkasvuisia ihmisraunioita, etteivät itsekkyyttään tunne myötätuntoa edes omaa lastaan kohtaan. Aivopesun tulosta toki tämäkin enimmäkseen. Mitä tulee raiskauksista raskaaksi tulleisiin naisiin. Raiskausten määränkin saisi todella tehokkaasti kuriin kuolemanrangaistuksia soveltamalla. Mutta läpeensä moraaliton kansa kokee tällaisetkin moraaliset vaihtoehdot moraalittomiksi. Kaikki on päälaellaan.

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
  1. Aivan niin, Fidus. Se, että nämä ”naiset” ovat iloisia tästä ”oikeudesta” ja vapaudesta on sangen surullista ja osittain jopa ehkä pelottavaakin. Katso miten esim. Irlannissa kävi:

   https://www.youtube.com/watch?v=PUTG3s9rKw4

   Nuo hymysuin iloitsevat ”miehet” (ns. useful idiots; ja tosi-idiootitkin, siinä missä pahatkin) jostain syystä vain etovat, ja pistävät hieman vihaksikin, mutta nuo ”naiset” tekevät minusta surullisen. Sydämeeni sattuu kun katson noita kuvia, joissa nämä ”naiset” iloitsevat siitä että voivat nyt laillisesti (ihmisen lain mukaan), oman tahdon mukaan, tappaa lapsia.

   Kovasti tahtoisin itselleni oikean konservatiivisen kristityn vaimon, mutta sellaisen löytäminen (ainakin suomalaisena) taitaa olla lähes mahdottomuus?

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 5. Kiitos suuresti taas kerran. Tulee käytyä pari kertaa viikossa katsomassa onko tullut uusia artikkeleita. Kirjoita jos jaksat vai kannattaako tälle aivopestylle orjalaumalle enää edes yrittää. Suosittelen tutustumaan israelin talpiot ohjelmaan. Talpiot program. Brendan o connell tekee yksiä youtube parhaita lähetyksiä asiasta ja myös venäjän juutalaisista kun moni luulee että putin,on,hyvä. Chapav lubavits paskat ne sielläkin määrää niinkuin muuallakin!!!!!

  Tosiaan tuosta talpiot programista on ollut aivan liian vähän keskustelua. Näitä kontrolloituja oppositioita on todella paljon enemmän kuin luulisi?? Monet,niin sanotuista alt right tyypeistä on pelkästää cia mossad m16 ym muut juutalaisten käyttämät murha ja kiristys palveluiden maksamia harhaan johtajia.

  Mutta joo kiitos artikkelista ja jumalan siunausta saatanan kaappaamalle kansalle.

  anthony sutton ja sen ymmärrys hitleristä???? Alla olevan miehen asioita ei ole pystytty kiistämään!!

  Mutta kuunnelkaa brendan o connell! Itsekin olin vuosia sitten putin fani niin sanotusti, mutta heräsin todellisuuteen!!

  http://www.tomatobubble.com/

  iran ja syyria ja pohjoiskorea VITTU ETTE USKO?? Mutta yleistä tietoa kaikkien johtajat koulutettu briteis ja jokainen ei täysin aivokuollut ymmärtää että britit on maapallon pahin jutkujen pankki paikka!!

  Se että kaikki on teatteria oli uskomaton herätys ja itseltä vaati monta vuotta vaikka ettei nämä kuulu bissiin ym mutta kaikki tuntuu pelaamaan samaan juutalaiseen mailmanjärjestykseen!!

  Kuinka monta kertaa lähi historiassa juutalaiset/sionistit ovat epäonnistuneet laittamaan gojimit tappamaan toisia ja osa syy tietenkin talouden romahdus heidän rahajärjestelmän takia joka selvästiki yritetään vierittää trumpin niskoille!! En sitä ettei trump olisi täysin kontroiltu alusta asti! Rothchildhan pelasti trumpin aikoinaan vararikolta!! Hyvä tai siis huono näyttelijä niinkuin meidän maanpetturi sauli niinisto ruusuristiläis eli vapaamuurariuden haara eli niinkuin entisetkin pelkkiä nukke hallitsijoita!!!

  Uskotteko oikeasti että tämä välinpitämätön kansa suuremmin heräisi?? Heidän tuhonsa ja hyvä niin ovat ansainneet kaiken paskan pientä joukkoa lukoon ottamatta!!!

  todellisille kansallissosialisteille pitäisi luoda oma valtio suomen sisään ja suvakit ym muut täysin lapsen tasolla olevat idiootit saisivat jäädä monikulttuuri helvettiin eli juutalaiseen uuteen mailmanjärjestykseen!!

  Jutku pankkiireilla on ihan liikaa valtaa kiristää romahduttaa salamurhata ihmisiä ympäri mailmaa!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=j02zh6uHWkk

  CURE for Dysfunctional DEBT BASED Monetary System?

  ym muita videoita teille heränneille tuttuja turha linkkailla ebolakaneja ym muita!! No tämä vielä italialaiset haluaa eroon eusta niin kas kummaa 🙂 🙂 ja tämä on vielä pientä samson option ym muiden uhkausten kanssa:

  https://www.vastarinta.com/juutalainen-finanssiyhtio-laajentaa-aggressiivisesti-eurooppaan/

  BlackRock aikoo FT:n mukaan ostaa osuuden muun muassa Italian toiseksi suurimmasta rahastosta Eurizonista ”vahvistaakseen otettaan Euroopasta”. Juutalaisyhtiö tahtoo ”rikkoa kotimaisten pankkien ja vakuutusyhtiöiden aseman Euroopan markkinoilla”.

  kiristäkseen ja ryöstäkseen toisin sanoen!!

  THIS IS SHITTY WORLD BOYS AND GIRLS!!!!!!!!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Seuraavalla voi olla hyvin huomattava vaikutus tälläkin sivustolla esitettyihin asioihin:

  ”Lakkautetaanko avoin Internet viikon päästä?

  Jos uutisetkin laitetaan tiukkojen tekijänoikeuslakien piiriin, hyötyvät suuret viihdeteollisuus-korporaatiot, jotka ovat ostaneet monet uutismediat itselleen viimeisten vuosien aikana.

  Tietoisku: Suomen suuret mediatalot ovat hiljaa asiasta. Suomen valtamedian julkinen kanta asiaan selviää Journalistiliiton lausunnosta Opetus- ja Kulttuuriministeriölle (PDF):

  Lausunto Euroopan Komission ehdotuksesta direktiiviksi tekijänoikeudesta digitaalisilla sisämarkkinoilla COM (2016) 593

  Avoimessa kirjeessä EU:n päättäjille, on 57 ihmisoikeus- ja digitaalisen oikeuden järjestöä vaatinut, että Artikla 13 poistetaan kokonaan tulevasta uudesta tekijänoikeusdirektiivistä.

  Lue kirje tästä:
  Article 13 Open letter – Monitoring and Filtering of Internet Content is Unacceptable

  Tietoisku: Uusi laki, jossa mullistetaan digitaaliseen sisällöntuotantoon liittyvä lainsäädäntö EU:ssa, menee EU-parlamentin äänestykseen 20.06.2018. Sinulla on enää muutama päivä aikaa ottaa yhteys EU-parlamentaarikkoihin, ja osoittaa heille, että et halua missään nimessä ”internetin lakkauttamista suuryhtiöiden monopoliksi”.

  Sivusto, jonka avulla voit lähettää sähköpostia haluamallesi mepille, ja jolla tästä lainsäädännöstä varoitetaan, antaa seuraavan listan vaarassa olevista netin käyttöön liittyvistä asioista:

  Keskustelupalstat
  BLOGGAUS-ALUSTAT
  Meemien jakaminen
  Parodioiden julkaiseminen
  Lähdeviitteeseen linkkaaminen
  Pelien pelaajien live-striimit
  Ei voi enää koostaa uutta sisältöä olemassaolevasta

  Vuonna 2015 teki EU ”stakeholder” -kyselyn tämän drakonisen lain vaikutuspiiriin joutuville, kartoittaakseen sen seurauksia. Mediapimennossa. Silloin Eurooppaan tulvi maahanmuuttajia, ja kaikkien huomio oli keskittynyt muukalais-invaasioon.

  Ainakin Suomessa on onnistuttu saamaan ihmisten mediahuomio toisaalle, esimerkiksi Ilja Janitskinin tänään 13. kesäkuuta alkavaan oikeudenkäyntiin.

  Lue tästä EU-lainsäädännöstä, ja mitä päätettiin EU-parlamentin ännestettäväksi 20.06.2018, EU:n omilta sivuilta, suomeksi. Heti valehdellaan tai syötetään muunneltua totutta; direktiivi on EU-komission käsialaa. Parlamentin toivotaan toimivan vain kumileimasimena:

  EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI tekijänoikeudesta digitaalisilla sisämarkkinoilla

  MV-media

  Testattiinko uuden EU-lain vaikutuksia jo salaa?…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/06/13/lakkautetaanko-avoin-internet-viikon-paasta/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Room. 1:26. Sentähden on Jumala heidät antanut ylön häpiällisiin himoihin, että myös heidän vaimonsa ovat muuttaneet luonnollisen tavan luontoa vastaan
  Room. 1:28. Ja niinkuin ei he tahtoneet Jumalaa tuntea, niin Jumala laski heidät häijyyn mieleen tekemään niitä, mitä ei sovi tehdä.

  Tämä jos mikä on totta nykyaikana.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 8. Abortti on valhe, muka naisen oikeus ja turha morkata kaikkia naisia, jotkut tekevät abortin miehen tahdosta, kun eivät uskalla muuta, ei tueta muuta. Jos mies uhkaa hylätä perheensä ja jo olemassa olevat lapset, jos vaimo ei tee aborttia, miten tämä on naisen oikeus, ei mitenkään. Tai kun nuoret miehet eivät tunne olevansa valmiita isiksi ja haluavat tyttöystävänsä tekevän abortin. On todellista rohkeutta naisilta, kun he näissä olosuhteissa kuitenkin synnyttävät lapsensa, mutta moni ei siihen kykene vaan tarvitsisi tukea, voi olla yllätys, jos mies toimiikin noin, jos yllättäen tulee raskaaksi. Osa naisista myös kärsii abortin jälkeen, jotkut fyysisestikin toiset henkisesti, joku itkee joka päivä synnyttämätöntä lastaan. Miten tämä on naisen oikeus? Naisen oikeus on tulla kohdelluksi hyvin kaikin tavoin ja miehen velvollisuus on auttaa, jos saa naisen raskaaksi. Usein ne, jotka eivät vastaavassa tilanteessa tee aborttia, ovat onnellisia lapsestaan. Olen myös kuullut aborteista työpaikan menettämisen pelon takia. Olen kuullut myös ulkomaisista tutkimuksista, joiden mukaan ensimmäisen lapsen abortoinnilla on huomattu yhteys rintasyöpään, syynä se, että rintakudos alkaa kehittyä maidontuotantoon, mutta tämä äkisti katkaistaan, keskenmenon kokeneilla ei vastaavaa havaittu. Tutkikaapa Suomessakin asiaa. Olisi tarpeen suuri mullistus alkaa kannustaa ja tukea voimakkaasti naisia synnyttämään lapsensa abortin sijasta, huomata elävä ihmisen alku, jolla on varhain jo sydän, ainakin alkeellinen sydän ja oma dna ja kun hän syntyy, on edessä koko oma elämä vaikka sitten toisten vanhempien huomassa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 9. Ulkoministeri Soinin aborttikannan puolustukseksi, osa 1

  Jos on Suomen kansan narrimainen teeskentely sekä hengellisellä alueella että sen johdosta (perkeleen hallitessa sydämissä) myös maallisella alueella kaiken kattavaa, ”maan tapa”, niin on teeskentely ja verukkeiden keksiminen ”maan tapa” nykyisin myös kansan valitsemien päättäjien toiminnassa – katastrofaalisin seurauksin.

  Eilen 7.9. neljä eduskuntapuoluetta, SDP, vihreät, vasemmistoliitto ja RKP, ilmoitti aikovansa esittää epäluottamuslausetta ulkoministeri Timo Soinille tämän aborttikannanottojen vuoksi. Ulkoministeri Soini on ilmoittanut vastustavansa abortteja, ja näin tehdessään hän kyseisten puolueiden mukaan toimii naisten oikeuksia ja niin ollen ihmisoikeuksia ja Suomen yhteistä ulkopoliittista linjaa vastaan.

  Ylen uutinen asiasta täällä:

  https://yle.fi/uutiset/3-10393157

  Jo nimi ”abortti” on luihu kiertoilmaus, eufemismi, kuvastaen koko kansan luihua teeskentelyä. Abortti on lapsen murha, nousten Jumalan mukaan sydämiä hallitsevasta perkeleestä (Joh. 8:44). Lapsi tapetaan äitinsä sisälle, ja sitä sanotaan ihmisoikeudeksi! Ulkoministeri Soini vastustaa siis lasten murhaamista (jo n. 700 000 lasta on murhattu aborttilakien voimaantulon jälkeen), ja niin hän toimii lasten oikeuksien ja siten myös ihmisoikeuksien puolesta toimien täsmälleen Suomen ulkopoliittisen linjan mukaisesti. Kun lapsi murhataan äidin vatsaan, kyse ei ole äidin oikeudesta vaan siinä rikotaan lapsen oikeutta elää. Suomalaiset naiset ja takapiruinaan koko muukin kansa ja sen päättäjät ja puolueet tekevät ”oikeuksiaan ajaessaan” rikoksen lasten elämää, lasten oikeuksia, ihmisoikeuksia ja Suomen yhteistä ulkopoliittista linjaa vastaan, jopa Jumalaa vastaan (5. käskyn julkea rikkomus). He puolustavat viattomien massa- ja sarjamurhia (ennenkuulumaton rikos ihmiskunnan historiassa!) ja ajavat niin ”omia oikeuksiaan”, jotka ovat pelkkiä mukavan elämän vaatimuksia lasten elämän kustannuksella. Olen täysin vakuuttunut, että sellaisella sydämen ja mielen laadulla varustetut ihmiset – käytännössä koko kansa – ovat täysin kelvottomia saamaan ja kasvattamaan yhtäkään lasta.

  Ulkoministeri Soini toimii kiitettävästi ja oikein tässä lastenmurha-asiassa. Ne, jotka vainoavat häntä hänen toimintansa vuoksi tässä asiassa, toimivat lasten oikeuksia vastaan ja niin ollen ihmisoikeuksia ja Suomen yhteistä ulkopoliittista linjaa vastaan. Heidän toimintansa nousee perkeleestä (Joh. 8:44). Jos maassa olisi terve oikeuslaitos, nämä neljä puoluetta tulisi asettaa oikeuteen lastenmurhista ja niiden puolustamisesta. Murha ja sen puolustaminen ovat raskaita rikoksia.

  Sanallakaan kyseiset puolueet eivät mainitse lasten oikeuksia, lapsen oikeutta elää. Sen sijaan murhaajan, äidin (ja hänen takanaan olevan miehen ja muun roskajoukon) oikeutta murhata lapsi ja elää niin mukavaa elämää (tosin omantunnontuskissa) puolustetaan. Kyseessä on perkeleenpalvonta, rikos Jumalaa ja siten kaikkea vastaan.

  Jo toukokuussa ulkoministeri Soini joutui ristituleen lastenmurhia vastustavan kantansa vuoksi; siitä Ylen uutinen täällä:

  https://yle.fi/uutiset/3-10232851

  Kuten uutisesta käy ilmi, pääministeri Sipilä (kesk) totesi silloin, että hallitus on aborttilakien (oik. lastenmurhalakien) takana edelleen ja että niin edelleen parannetaan naisten ja tyttöjen oikeuksia (siis murhaamalla lapsia). Valtiovarainministeri Orpo (kok) puolestaan totesi, ettei ulkoministeri Soinin toiminta edusta Suomen hallituksen linjaa (hallitus on siis lastenmurhahallitus). Vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö oli uutisen mukaan sanonut, että ”Soinin harkintakyky on pettänyt pahasti, kun tämä on osallistunut työmatkan aikana abortinvastaiseen tilaisuuteen.” Suomalaisen ihmisen on näköjään vaikea ymmärtää, että lastenmurhien vastustaminen on hyvä asia ja että jokaisen tulisi vastustaa niitä. Murhaajien puolustaminen on väärin. Ulkoministeri Soini totesikin tuolloin, ettei hänellä ole mitään katumista ja että ministerillä on mielipiteenilmaisun ja uskonnon vapaus. Hän sanoi olevansa sitoutunut naisten oikeuksien puolustamiseen maailmalla. Siihen, että ulkoministeriö oli viikko aiemmin ilmoittanut, että Suomen kehitysyhteistyön ja kehityspolitiikan keskeinen tavoite on, että naisilla ja tytöillä on oikeus päättää omasta kehostaan, hän totesi eduskunnassa: ”Noudatan sitä, että elämä on pyhä ja minun käsitykseni mukaan myös sikiöllä on keho.”

  Lapsi ei siis ole osa äidin kehoa vaan aivan oma erillinen kehonsa, jonka tappamiseen äidin oikeus ei siis mitenkään voi ulottua. Heti hedelmöityksestä lähtien lapsella on aivan omat perintötekijät (geenit). Hän on äidin kohdussa kasvamassa turvallisesti, mutta Suomen kansa on tehnyt äidin kohdusta lapsen haudan.

  Eilen ulkoministeri Soini ehti jo vastata nyt saamaansa kritiikkiin, ja vastauksessaan hän toteaa aivan oikein, että kyseisten puolueiden syytökset kertovat enemmän heistä kuin hänestä (syyttelijät siis entistä voimakkaammin hyökkäävät lastenmurhien arvostelemista vastaan ja siis entistä voimakkaammin puolustelevat lastenmurhia). Ylen uutinen asiasta täällä:

  https://yle.fi/uutiset/3-10394060

  Jos ei tavallinen maalaisjärki riitä ymmärtämään, että äidin kohdussa kasvava lapsi on ihminen, niin seuraava video voi valaista asiaa:

  Varalinkki:

  Videon nimi on ”The Silent Scream” (”Äänetön huuto”), ja nimellä viitataan lapsen tuskanhuutoihin häntä paloittelumurhattaessa. Videon on tehnyt v. 1985 aborttilääkäri (paremmin: aborttipuoskari; lastenmurhat eivät ole lääkärintoimintaa) Bernard Nathanson, joka tuli katumapäälle nähtyään ultraääninauhoitteesta, mitä abortissa lapselle tapahtuu ja miten lapsi murhatoimiin reagoi. Hän havaitsi, että abortti on ihmisen, lapsen, murha.

  Nathansonin videossa lapsen murhaaminen tapahtuu siis paloittelumurhana (ns. kirurginen abortti). Nykyisin lasten murhaamisiin käytetään myös lääkeaineita (ns. lääkkeellinen abortti). Lääkkeellisessä abortissa lapsen hapen, ravinnon ja nesteen saanti estetään tuhoamalla lääkeaineilla kohdun pintakerros, ja tämä tarkoittaa lapsen hyvin tuskallista tukahduttamista kuoliaaksi.

  Video on englanninkielinen, ja selostan seuraavassa suomeksi pääkohdat siitä, mitä videolla tulee esiin. Itse ultraäänifilmi, jossa lapsi murhataan abortissa, on videon kohdassa 13:00 – 21:02.

  Alussa, kohdassa 00:24, tulee ultraäänikuvaa ja Bernard Nathanson sanoo: “Nyt voimme erottaa hyytävän äänettömän huudon tämän lapsen kasvoilla, jota uhkaa nyt välitön kuolema.”

  Kohdasta 00:50 lähtien Nathanson kertoo olevansa synnytys- ja naistentautiopin lääkäri. Kun hän vuonna 1945 oli lääketieteen opiskelija, ei ollut fetologiaa (oppia sikiöstä) eikä oikein tiedetty, onko se, mikä kohdussa on, todella ihminen inhimillisine ominaisuuksineen. Tekninen kehitys toi kuitenkin 1970-luvulla ultraäänen, elektronisen sikiön sydänmonitoroinnin, hysteroskopian (kohdun tähystyksen) ja radioimmunokemian, ja niiden avulla saatiin tieto siitä, mikä ja millainen sikiö on. Kohdassa 2:20 – 2:30 esitetään elävää ultraäänikuvaa, jossa lapsi liikkuu kohdussa.

  Sen jälkeen Nathanson esittelee ultraäänilaitteistoja, ja hän kertoo, että niiden avulla on mahdollista tutkia jopa sikiön sydämen läppiä sydämen supistuessa. Kohdassa 3:21 – 3:57 ultraäänikuvaa kohdussa liikkuvista lapsista.

  Kohdasta 4:10 eteenpäin Nathanson kertoo, että teknologia on tehnyt selväksi, että syntymätön lapsi on täysi ihminen, joka ei eroa meistä muista. Kohdassa 4:36 – 4:45 jälleen ultraäänikuvaa kohdussa liikkuvasta lapsesta, ja Nathanson toteaa, että uuden teknologian avulla voidaan nyt kuvata abortti. Hän kertoo, että voimme katsella, kuinka lapsi revitään kappaleiksi, paloitellaan, silvotaan, murskataan ja tuhotaan abortin tekijän kylmillä metalli-instrumenteilla.

  Kohdasta 5:16 eteenpäin Nathanson esittelee mallikappaleita, joissa kuvataan lapsen kehitystä kohdussa. Malleja on seitsemän, alkaen 4-viikkoisesta sikiöstä ja sen jälkeen on malli 8-, 12-, 16-, 18-, 20- ja 28-viikkoisesta sikiöstä. Koko tuona aikana ei tapahdu mitään suuria muutoksia lapsen muodossa tai laadussa. Nathanson ottaa sitten käteensä mallin 12-viikkoisesta sikiöstä, jollaisen abortista myös videossa myöhemmin tuleva ultraäänifilmi on. Hän toteaa, että tuo 12-viikkoinen sikiö on jo täysin muodostunut ihmisolento. Sikiöllä on siihen mennessä ollut jo aivoaaltoja kuuden viikon ajan ja sen sydän on lyönyt 8 viikon ajan. Lapsen toiminnot ovat samanlaisia kuin meidän toimintomme.

  Bernard Nathanson esittelee myös vuodelta 1980 olevan alan oppikirjan, jossa todetaan, että lääkäreiden on pidettävä sikiötä toisena potilaanaan ja että nyt lääkärit voivat palvella sikiöitä. Nathanson nostaa esiin sen lääketieteen eettisen perustan, etteivät lääkärit saa tuhota potilaitaan. Mitä siis abortti tekee tälle toiselle potilaalle, hän kysyy.

  Seuraavaksi Nathanson esittelee aborttivälineistöä. Kohdun koko mitataan sondilla, kohdunkaulaa laajennetaan ja imukärki (imu noin 55 mmHg) työnnetään kohdunkaulan kautta kohtuun, jossa se rikkoo lapsivesikalvon ja repii sitten lapsen kappaleiksi. Sikiön pää kuitenkin on liian iso mahtuakseen ulos, ja siksi pää murskataan erikseen.

  Kohdasta 11:12 eteenpäin Nathanson kertoo seuraavaksi esittämästään ultraäänifilmistä, jossa näkyy 12-viikkoisen sikiön abortti. Sen ikäisen abortti on aivan tavallinen abortti USA:ssa, jossa niitä tehdään (tuolloin, 1984-1985) neljä tuhatta päivittäin. Filmi on tehty aborttiklinikalla, ja Nathanson kertoo, että abortin tehnyt nuori lääkäri, jolla oli takanaan liki 10 000 aborttia, kauhistui nähdessään ultraäänestä, miten lapsen käy, eikä tehnyt sen jälkeen enää koskaan aborttia. Ultraäänikameraa hoitanut nainenkin, feministi ja aborttien kannattaja, liikuttui niin, ettei sen jälkeen enää puhunut abortista.

  Itse ultraäänifilmi alkaa siis kohdasta 13:00. Lapsi näkyy siinä alkukuvissa vaaleana keskellä alaosassa, pää viistosti ylös vasemmalle ja keho oikealla. Nathanson selostaa yksityiskohtaisesti, mitä filmillä näkyy, mm. lapsen käsi menee suuhun. Kohdassa 13:36 Nathanson näyttää, missä näkyy sikiön silmä, nenä, suu, aivokammio, kylkiluut ja selkäranka. Ylempänä näkyvä granulainen kudos on istukkaa (14:05). Myös lapsen jalat erottuvat.

  Kohdasta 14:30 eteenpäin näkyy, kuinka sikiö liikkuu kohdussa. Sydän lyö noin 140 kertaa minuutissa. Lapsi muuttelee sijaintiaan kohdussa, ja peukalo menee suuhun.

  Kohdassa 15:08 imukärki tunkeutuu kohtuun (näkyy vaaleana varjona). Lapsi pakenee imukärkeä (15:37 eteenpäin), vaikkei se vielä osu suoraan häneen itseensä; lapsivesikalvot vain puhkaistaan. Lapsen liikkeet voimistuvat, ja lapsi alkaa kamppailla. Kohdissa 16:15 ja 16:51 Nathanson näyttää, kuinka lapsen suu on aivan auki. Hän kutsuu sitä äänettömäksi huudoksi. Sitten imukärki alkaa repiä lasta kappaleiksi. Lapsen sydän lyö jo 200 kertaa minuutissa, ja lapsi riuhtoo kaikin voimin ja yrittää paeta vasemmalle kohdussa. Selvästikin lapsi tuntee olevansa kuolemanvaarassa. Imukärki vetää lasta alaspäin kohti kohdunsuuta ja samalla lapsi repeää kappaleiksi. Pää on kohdussa irrallaan (19:05 – 19:10), jalat ovat jo tulleet kohdusta pois. Koska pää on vielä liian suuri kohdunkanavaan, se murskataan (Nathanson kuvaa asiaa kohdasta 19:37 eteenpäin). Aborttilääkärit ja nukutuslääkärit käyttävät Nathansonin mukaan päästä nimitystä “numero yksi”, ettei tarvitse sanoa “pää”. Kohdasta 20:22 eteenpäin kuvataan sitten ultraäänifilmillä lapsen pään murskaamista. Lopuksi Nathanson toteaa, että puolustuskyvytön pieni ihminen on nyt poissa.

  Kohdasta 21:17 eteenpäin Nathanson kertoo, kuinka aborttien määrä nousi USA:ssa aborttien tultua siellä laillisiksi v. 1973. Vuonna 1963 USA:ssa oli 100 000 laitonta aborttia vuosittain. Vuonna 1973 abortteja tehtiin laillisina 750 000. Vuonna 1983 laillisia abortteja tehtiin 1,5 miljoonaa USA:ssa. Aborteista muodostui aborttibisnes, kun yhden abortin hinta oli n. 300-400 dollaria (bisneksessä liikkui siis 500-600 miljoonaa dollaria). 90% meni aborttilääkäreiden taskuihin, loput aborttiklinikoiden omistajille. Koko bisnes alkoi valua rikollisten käsiin.

  Suuri osa abortin tehneistä naisistakin on Nathansonin mukaan uhreja, koska heille ei ole kerrottu, mikä abortti todellisuudessa on. Monet naiset ovat menettäneet hedelmällisyytensä instrumentin läpäistyä kohdun seinämän ja abortin johdettua tulehdukseen.

  Lopussa Nathanson kertoo olevansa abortin vapauttamisen puolesta taistelleen järjestön (NARA) perustaja v. 1969. Kaksi vuotta hän johti läntisen maailman suurinta aborttiklinikkaa. Kun sitten fetologia paljasti, että syntymätön lapsi on täysi ihminen, hänen mielensä muuttui. Videon lopussa Nathanson sanoo: “Lopettakaamme tappaminen”.

  Muualta Nathansonista on saatavissa tietoa, että hän ja hänen kumppaninsa valehtelivat räikeästi USA:ssa tehtyjen laittomien aborttien ja niihin kuolleiden naisten määrät saadakseen abortit laillisiksi. Vuonna 1971 Nathanson abortoi eli murhasi oman lapsensa. Vuonna 1945 hän teetätti tyttöystävällään abortin. Klinikassaan Nathanson valvoi ja ohjasi 60 000 aborttia. Itse hän on suorittanut 5 000 aborttia. Vuonna 1979 hän alkoi puolustaa lapsia, ja tuolloin hän myös suoritti viimeisen aborttinsa. Vuonna 1996 Nathanson kääntyi katolilaiseksi (hän on syntyjään juutalainen). Suomeksi on ilmestynyt Nathansonin kirja “Antakaa minun elää.”

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Ulkoministeri Soinin aborttikannan puolustukseksi, osa 2

  Olen itsekin oman oppimiseni pohjalta aikoinaan kirjoittanut artikkelin ”Abortti on murha”, ja siteeraan tässä siitä joitakin kohtia ja lisään joitakin uusia, edelleen ulkoministeri Soinin aborttikannan puolustukseksi. Kokonaisuudessaan artikkeli löytyy täältä Magneettimediasta artikkelin ”Maailman holokaustit” (julk. 27.1.2017) kommenttiosastosta:

  Maailman holokaustit

  Abortti on ihmiselämän tietoinen lopettaminen, siis murha. Vaikka laki sallii sen, se on silti murha. Aborttilaillaan Suomi on julistautunut kansaksi, joka murhaa lapsiaan. Vuoden 1970 aborttilaista lähtien Suomessa on tapettu jo n. 700 000 lasta.

  Tämä tilanne kuvastaa kyvyttömyyttä hallita lihallisia himoja, irstautta. Suomessa irstaus on noussut ihmiselämää tärkeämmäksi. Sellainen maa on menettänyt oikeutensa olla olemassa.

  Jokainen ihminen tietää, että abortti on murha.

  Jokainen ihminen tietää, että ihmiselämä alkaa sillä sekunnilla, kun siittiö ja munasolu yhtyvät. Siitä hetkestä lähtien lapsi on ihminen, jolla on oma sielu. Hänellä on kaikki omat geenit, ja hänen elämänsä puitteet ovat jo määrätyt, hiusten väriä myöten. Olipa lapsi “alkio” tai “sikiö” tai vastasyntynyt tai millä kehitysasteella tahansa, hän on lapsi yhtä kaikki, ihmislapsi.

  Ihmisen lapsi on elävä ihminen alusta alkaen, vaikka nykyihmiset murhatarkoituksessa väittävät hedelmöittävänsä ja tuottavansa vain sieluttomia, persoonattomia ja alhaisia “alkioita” ja “sikiöitä”, jotka ovat eläintenkin alapuolella ja vailla oikeuksia. Tällainen alhainen barbaria ja saatanallisuus on järkyttävää.

  Olen ollut amerikkalaisen Gregg Cunninghamin luennolla v. 2004. Hän esitteli amerikkalaisia sikiötutkimusmenetelmiä ja kovin hienoksi mennyttä tekniikkaa. Saatiin paljon murhattujen kuvia ja videolta itse aborttisuoritus – mikä ylevä toimitus ja mikä hartaus vallitsi, kun sikiö tuli paloittelumurhattuna ja vielä sätkien ulos!

  Saatiin myös videokuvaa elävistä sikiöistä kohdussa, ja oli hienoa nähdä, kuinka jo 9-viikkoinen lapsi vie käden suuhun. Hän reagoi selvästi ärsykkeille ja oli kuin kuka tahansa ihminen. 7 viikon iässä sydän on rakenteellisesti valmis (kasvaa tietenkin vielä kokoa, kuten aivot ja muut elimet). Keskushermoston kehitys alkaa 19 vuorokauden iässä.

  22 vuorokauden iässä (viikko kuukautisten poisjäämisestä!) alkion sydän alkaa sykkiä! Sydän ei ole vielä täysin muotoutunut, mutta se toimii jo!

  Verenkierto alkaa 4. raskausviikolla, 4. – 9. viikolla kaikki elimet ovat muodostuneet. Jo 6 viikon ikäiseltä alkiolta saadaan rekisteröityä aivofilmi (erityisellä tekniikalla, tietenkin). 7,5 viikon ikäiseltä saadaan sydänfilmi, ja pulssi on 160:n luokkaa. Jalkojaan “alkio” alkaa heilutella 7 viikon iässä, ja 8 viikon iässä hänen aivonsa ovat jo hyvin kehittyneet. Refleksit toimivat, ja liikkeet ovat spontaaneja. Leuat liikkuvat, ja hän harjoittelee jo hengitystä (koko sikiöajan sikiö hengittää lapsivettä). Yhdeksän viikon iässä hän imee peukaloaan, ja tarttuminen onnistuu. Kieli liikkuu ja tapahtuu nielemisliikkeitä. Sukupuolikin voidaan nähdä.

  Jo varhain lapsi on täysin ihmisen näköinen, kuin kuka tahansa, ja Pro Life Suomi ry:n osoitteesta

  http://www.lopettakaatappaminen.info

  jokainen voi kuvista nähdä, miltä abortissa paloittelumurhattu lapsi näyttää. Kaikki lääketieteelliset seikat osoittavat, että ihmiselämä alkaa hedelmöityksestä. Lapsi on oma itsensä eikä kukaan muu alusta lähtien. Hän ei ole äidin ruumiin osa vaan oma erillinen ihminen.

  Raamattu, siis Jumala, esittää selvän kannan abortteihin eli lastenmurhiin: ”Älä tapa” (viides käsky) – – ”Näitä Herra vihaa: – – käsiä, jotka vuodattavat viatonta verta” (Snl. 6:16-17).

  Ihminen on Jumalan luoma: ”Katso, lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti” (Ps. 127:3) – – ”Sinun kätesi ovat minut luoneet ja tehneet – – etkö sinä valanut minua niin kuin maitoa ja juoksuttanut niin kuin juustoa? Sinä puetit minut nahalla ja lihalla ja kudoit minut luista ja jänteistä kokoon”(Job 10;8, 10, 11) – – ”Eikö sama, joka äidin kohdussa loi minut, luonut häntäkin, eikö sama meitä äidin sydämen alla valmistanut?” (Job 31:15) – – ”Sinun kätesi ovat minut tehneet ja valmistaneet” (Ps. 119:73) – – ”Sinä olet luonut minun munaskuuni, sinä kudoit minut kokoon äitini kohdussa” (Ps. 139:13).

  Lapsi on tunteva, elävä ja sielun omistava ihminen – oma persoona – heti hedelmöityksestä lähtien: ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun päiväni olivat määrätyt ja kirjoitetut kaikki sinun kirjaasi, ennen kuin ainoakaan niistä oli tullut” (Ps. 139:16) – – ”Ja kun Elisabet kuuli Marian tervehdyksen, hypähti lapsi hänen kohdussansa – – katso, kun sinun tervehdyksesi ääni tuli minun korviini, hypähti lapsi ilosta minun kohdussani” (Luuk. 1:41, 44) – – ”Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin” (Jer. 1:5).

  Kohdussa on siis täysi tunteva ihminen, Jumalan luoma ihme!

  On suuri rikos ryhtyä murhaamaan näitä Jumalan luomuksia. Murhattujen lasten veri huutaa maasta, eikä verivelka ole mihinkään hävinnyt: ”He vuodattivat viatonta verta, poikiensa ja tyttäriensä verta, uhraten heidät Kanaanin epäjumalille (täällä siis rahalle, elintasolle, perkeleelle), ja maa saastui veriveloista – – JA HERRAN VIHA SYTTYI” (Ps. 106:38,40).

  Jokaisen puolueen ja päättäjän tulisi toimia lastenmurhia vastaan, sillä esivallan tehtävä on Jumalan palvelijana kostaa, jopa kuolemantuomioilla, pahantekijöille (Room. 13:3-4).

  Kun Suomen perustuslaki sanoo:

  ”Jokaisella on oikeus elämään – – koskemattomuuteen ja turvallisuuteen” [1],

  se ei tarkoita ihmistä tämän yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana! Silloin saa tappaa, jos lapsi on haitaksi nykyihmisille!

  Lapsen (jokaisen suomalaisen ihmisen) olisi siis parasta katsoa, ettei hän vain rasita naisen elämänoloja tai muita olosuhteita ja ettei nainen ole alle 17 tai yli 40 tai jo synnyttänyt neljää lasta tai ettei hän itse vain ole vajaamielinen, sairas tai vammainen (laki raskauden keskeyttämisestä, kohdat 2, 4 ja 5) [2], jos mieli pysyä hengissä ja elää oma elämänsä ja tulla kristityksi ja ikuisesta elämästä osalliseksi. Nainen on Suomessa perustuslakia korkeammalla, kaiken yläpuolella. Hän määrää elämästä ja olemassaolosta Suomessa. Hän toteuttaa Suomessa kauheaa massamurhaa virallisella suostumuksella ja lain turvin.

  Naisella ei kuitenkaan ole todellista oikeutta kajota lapsensa elämään, vaikka laki sallisi sen. Lapsi ei ole, kuten sanottu, äidin ruumiin osa vaan oma erillinen ihminen, joka vain väliaikaisesti on kohdussa, maailman turvallisimmassa paikassa (!), turvaa ja ravinnonsaantia varten voidakseen sitten aikanaan syntyä omaan itsenäiseen elämään. Toisen ihmisen tarkoituksellinen tappaminen on murha riippumatta siitä, salliiko laki sen vai ei.

  Jumala uhkaa tappajaa (myös kohdussa olevan ihmisen tappajaa) rangaistuksella: ”Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava” (1. Moos. 9:6) – – ”Veri saastuttaa maan. Ja maalle ei voi toimittaa sovitusta verestä, joka siihen on vuodatettu, muulla kuin sen verellä, joka sen on vuodattanut” (4. Moos. 35:33).

  Jumala siis sallii kuolemantuomion ihmisen tappamisesta. Vanhan testamentin yhteiskunnallinen (oikeudellinen) laki ei ole enää voimassa, joten esivalta voi teloittaa lastensa murhaajat tai jättää teloittamatta (lopullinen tuomiohan tulee joka tapauksessa viimeisenä päivänä). Huom. lastenmurhaajilla (abortin tehneillä) on kyllä vapautus tämänkin synnin tuomiosta, helvetistä, ja se vapautus on Jeesus Kristus, Vapahtaja, joka kantoi syntimme ristillä puolestamme. Lastenmurhaajat (kuten muutkin syntiset) voi pelastaa vain sydämen usko Jeesuksen Kristuksen suorittamaan sijaissovitukseen puolestamme.

  Suomi on barbaarikansa. Aborttilaki koskee koko kansaa (on maan laki), joten se tekee koko kansasta murhaajan. Syntymisen kieltäminen ja viattomien lasten teurastaminen on barbarian ja perkeleellisyyden huippu. Jumalan rangaistus totisesti on tulossa ja osin jo tullutkin.

  Murhat ovat perkeleestä: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44).

  Kukaan muu kuin perkele ei murhaa lapsia. Suomi on perkeleellinen ja luihu lastenmurhaajien joukkio. Lapsia ei edes haudata. Heidät toimitetaan biologiseen jätteeseen tai poltetaan. Osa toimitetaan jäädytettyinä teolliseen käyttöön. Ja mihin tapettujen lasten sielut lähetetään?

  Suomessa äidit pitävät omaa elämäänsä ja elämänsä mukavuutta arvokkaampana kuin lapsensa elämää, ja sellaiset naiset ovat täysin arvottomia. Jos lasta ei jostain syystä voi pitää, hänet voi antaa adoptioon.

  VIITTEET:

  [1] Suomen perustuslaki sanoo:

  PL 1§: Valtiosääntö turvaa ihmisarvon loukkaamattomuuden.

  PL 6§: Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa – – asettaa eri asemaan – – iän – – terveydentilan, vammaisuuden – – takia. Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä.

  PL 7§: Jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen. Ketään ei saa tuomita kuolemaan, kiduttaa eikä muutenkaan kohdella ihmisarvoa loukkaavasti.

  PL 22§: Julkisen vallan on turvattava perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien toteutuminen.

  [2] Laki raskauden keskeyttämisestä sanoo:

  1§: Raskaus voidaan tämän lain säännöksiä noudattaen naisen pyynnöstä keskeyttää – -,

  2) kun hänen tai hänen perheensä elämänolot ja muut olosuhteet huomioon ottaen lapsen synnyttäminen ja hoito olisi hänelle huomattava rasitus, – –

  4) kun hän raskaaksi saatettaessa ei ollut täyttänyt seitsemäätoista vuotta tai oli täyttänyt neljäkymmentä vuotta taikka kun hän on jo synnyttänyt neljä lasta;

  5) kun on syytä otaksua, että lapsi olisi vajaamielinen tai että lapsella olisi tai lapselle kehittyisi vaikea sairaus tai ruumiinvika.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Kiitos, että sain tuoda täällä julki totuuden abortista ja siten paljastaa abortinvastustajaan (ulkoministeri Soiniin) kohdistuvan vainon luonteen. Koska aiottu epäluottamuslause esitetään jo piakkoin, olisi hyvä levittää vaikka tätä minun 2-osaista puolustuskirjoitustani mahdollisimman laajalle, myös ulkoministerille itselleen ja myös eri puolueille. Muuallakin kirjoitukseni saa julkaista, kunhan sitä ei muutella. Minulla ei ole kanavia, ja jolla niitä on, käyttäköön niitä. Ulkoministeri puolustaa elämää, hänen vainoajansa murhaa, ja kaikkien kykenevien on syytä tarttua tähän asiaan sopivalla tavalla. Minun sydäntäni raastaa viattomien säälimätön massamurhaaminen, päättäjien saatanallisuus ja myös kansan suuren enemmistön saatanallisuus. Haluaisin, että edes jossakin toteutuu oikeus.

   V.-I. Laurio

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Näytät olevan julman ja kostonhimoisen Jahvesi vanki joka syyllistät naisia ja pakotat heitä ottamaan vastuuta asioista jotka eivät kuulu yksin heille.
   Syyllistäisit niitä jotka tätä maata johtavat ja ovat vastuussa siitä moraalisesta mädätyksestä jossa elämme ja jossa Timo Soinikin on yksi tekopyhä vallankäyttäjä Eurooppaa tuhoavan muun sionistisen eliitin kanssa.
   Mies ei ansaitse mitään puolustuspuheita. Tekopyhä mies, joka vie maatamme kohti sionistien ja vapaamuurareiden NWO-diktatuuriia jossa varmasti tehdään entistä enemmän abortteja ja korvataan maan kantaväestö maahanmuuttajilla.
   Jos haluat aborttiasiaan vaikuttaa niin eikö kannattaisi kohdistaa ruuti oikeaan kohteeseen eli maata ja valkoista rotua tuhoavaan ’valittujen’ eliittiin.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
   1. Loppuu tarinointini täällä taas tuttuun tapaan. Kirjoitin tähän nimimerkille ”Väärä kohde” vastauksen, mutta sitä ei julkaistu. En puolustanut mitään ”Soinia” vaan hänen aborttikantaansa, kuten selvästi ilmoitin. Yleisesti suomalainen ei ymmärrä enää mistään mitään. Tarinointini Suomessa on muutenkin täysin turhaa, mutta mitäs siitä. Iloitsen Herrassa ikuisesta elämästä. En siis kirjoita enää täällä (turha osoittaa minulle viestejä).

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Lisäys: kun narsistinen ja sosiopaattinen länsimainen väkivaltakulttuuri tuottaa yhä enemmän äitiyteen kyvyttömiä ja haluttomia naisia niin on varmaan kärsimys lapselle syntyä heidän käsiinsä. Itse en ainakaan haluaisi.
    Ja kun se tuottaa pedofiileja (ja lapsia satanistien rituaalimurhiin) kiihtyvää vauhtia niin heillekö lapsia pitäisi tehdä? Valtava määrä lapsia katoaa nylyisin jäljettömiin.
    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201809092201188684_vd.shtml
    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201809092201188780_vd.shtml
    https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201809072201184911_we.shtml
    Timo Soinikin on mukana tämän väkivalta- ja pedofiilikulttuurin rakentamisessa. Kummallista kun hän silti vastustaa aborttia innokkaana. Tekopyhyyttä minusta. Sionistieliitin sotia hän ei vastusta vaikka niissä tapetaan valtavia määriä viattomia ja lapsia.
    Kulttuurimarxistien ja finanssieliitin mädättämän väkivaltakulttuurin tervehdyttäminen pitäisi olla etusijalla mutta niin ei ole Timo Soinilla joka tekee yhteistyötä sionistien nwo-eliitin hyväksi ’rukous-aamiaisillaan’ ja tuhoaa maan itsenäisyyden ja oman päätäntävallan.

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
    1. Kuten katolinen kirkko on sallinut satojen ellei tuhansien pappien pedofiilirenkaiden raiskata ja väärinkäyttää lapsia vuosikymmeniä, niin myös yhdysvaltalainen ortodoksinen juutalainen yhteisö on syytettynä sallimalla yhden 5 ultra-ortodoksi juutalaisista hyväksikäyttää lasta ilmoittamatta siitä poliisille.
     Rabbi paljastaa korkean tason juutalaisen papiston lasten seksuaalisessa hyväksikäyttössä
     Netflix-dokumentti, One of Us, joka julkaistiin vuonna 2017, paljasti, mistä on ’viserretty’ vuosien ajan.
     Not Just Catholics, Rabbi Exposes Rampant Child Sex Abuse by High-Level Jewish Clergy
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176086

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Tämä narsistinen ja ’mulle kaikki’ kahminta-kulttuurihan tässä pitäisi ensin ’abortoida’ ja luoda sen tilalle kulttuuri joka tuottaa terveitä aikuisia jotka pystyvät ottamaan vastuun lastensa kasvatuksesta. Kun lukee iltalehtien lööppejä niin näkee kuinka sairaassa kulttuurissa elämme. Järjetöntä synnyttää lapsia kulttuuriin joka tarjoaa heille heitteillejättöä ja koulukiusaamista eikä terveiden aikuisten huolenpitoa ja mallia.
     Aborttia en silti puolusta koska se on väärä ratkaisu ongelmaan.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
  3. Muutama erityinen lääketieteellinen syy ei oikeuta murhaamaa lähes koululuokallista lapsia joka päivä.

   http://www.lopettakaatappaminen.info/html/body_aborttilaki.html

   Enimmäkseen abortin syyksi kirjataan jokin aivan muu kuin lääketieteellinen syy. Syyksi on keksitty sana : ”sosiaaliset syyt”. Toisin sanoen – mukavuudenhalu yhä useammalla syy aborttiin :

   https://www.iltalehti.fi/raskausjalapset/2011032313419025_rb.shtml

   Täällä siis tapetaan lapsia mukavuuden halun vuoksi ! Kuitenkin toisaalla esitetään sitten niin humaania jne. sitten toisissa yhteyksissä. Tämä on oksettavaa kaksinaismoraalia.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/17/julki-ihmisten-kaksinaismoraali/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Taas näitä ”lääketieteellinen syy” – verukkeen esittäjiä. Kuule keskeneräinen sielu, mikään äidin ”lääketieteellinen syy” ei voi olla lapsen elämää tärkeämpi! Miksi katsot äidin elossa olemisen tärkeämmäksi kuin lapsen elämän? Peruste? Lapsellahan on koko elämä edessä, ja äidin pitäisi rakastaa lastaan ja antaa hänen elää. Suurinta rakkautta on kuolla toisen puolesta.

    Lisäksi nainen (Eeva) toi maailmaan synnin (1. Tim. 2:14), ja siten nainen toi maailmaan synnin seuraukset, kuoleman, onnettomuuden, sairaudet ja ikuiseen helvettiin hukkumisen. Siksi juuri naisen tulisi pysyä uskossa (ja niin syntien anteeksiantamuksessa), 1. Tim. 2:15. Ja vain uskovassa, johon Jumala itse on tullut asumaan, voi olla oikea rakkaus, ja rakkaus on valmis kuolemaan toisen puolesta (Joh. 15:13). Eihän uskova todellisesti kuole; hän elää ikuisesti ylösnousemuksessa.

    Sen kyllä tiedän, ettei Suomen jumalaton naiskunta ole valmis kuolemaan edes lapsensa puolesta, mutta lapsen tappaminen oman elämänsä säilyttämiseksi on jälleen uusi synti entisten lisäksi, ja se johtaa helvettiin, Matt. 16:25.

    Kehotan tutusumaan Raamattuun. Maailman verukkeissa eläminen on jumalattoman touhua.

    Miten ihmeessä äidin elämä olisi tärkeämpi kuin lapsen elämä! Jos äiti haluaa pelastaa elämänsä, hän kaiken lisäksi kadottaa sen, Matt. 16:25.

    Iljettää elää Suomen jumalattoman kansan keskuudessa; kaikki on murhaa ja valehtelua (esim. verukkeita saatanaa eli itseä puolustettaessa).

    Plusääni(2)Miinusääni(3)
  4. Ylen aborttikyselyn mukaan 97% suomalaisista hyväksyy lapsenmurhan (ns. ”abortin”),

   https://yle.fi/uutiset/3-10438276

   Ylen uutisen mukaan suomalaiset ovat vastanneet kyselyyn mm. näin: ”osa korosti sitä, että abortti on jokaisen oma asia ja naisen oma oikeus” ja ”abortti voidaan ymmärtää ihmisoikeutena, joka viime kädessä koskee pelkästään naisia”.

   Lastenmurhat ovat siis kansan mielestä naisten luovuttamaton ”oikeus” ja naisten ”ihmisoikeus”. Ylen uutisessa ei lainkaan mainita äidin vatsassa kehittyvien lasten oikeuksia (esim. oikeutta elämään) tai ihmisoikeuksia. Suomessa elämästä ja kuolemasta määrää nainen, joka murhaajana on perkeleestä, Joh. 8:44. Ylen kyselystä voidaan päätellä, että koko kansa on murhia normaaleina pitäviä perkeleen orjia ja siten pelkkä perkelelauma.

   Suomalaisten verukkeet ”naisen oikeus” ja ”naisten ihmisoikeus” (tai ylipäätään ihmisten ihmisoikeudet) ovat ihmisten itse itselleen sepittämiä ”oikeuksia”, ja koska koko ihmiskunta on perkeleen eli saatanan vallassa (syntiinlankeemuksen seurauksena; 1. Joh. 5:19; Ap. t. 26:18), niin naisten oikeudet ja ihmisoikeudet (ja kaikki ihmisoikeudet) ovat perkeleen oikeuksia. Kysely paljastaa suomalaisten lähes kokonaan olevan perkeleen orjia (käveleviä perkeleitä), jotka ajavat kaikessa elämässään perkeleen oikeuksia (tässä murhaamisen oikeutta, Joh. 8:44; verukkeet ovat valehtelua ja siis nekin perkeleestä, Joh. 8:44). Jumalan (Raamatun) mukaan ihmisellä ei ole mitään oikeuksia vaan hänen osalleen tulee kuolema ja ikuinen helvetti (ellei Kristus saa pelastaa häntä, mutta Kristuksessa uudestisyntyneitä Suomessa ei kyselystä päätellen juuri ole – ehkä joku yksittäinen jossakin on vielä sydämen kristitty, jonka sydämestä perkele on joutunut kaikkoamaan pois ja Jumala itse astunut tilalle).

   Ulkoministeri Soinin aborttikannanottoja eduskunnassa käsiteltäessä tuotiin voimakkaasti esiin veruke, että naisella on määräämisoikeus omaan kehoonsa (ja siksi oikeus tappaa hänen vatsassaan kasvava lapsi). Lapsi ei kuitenkaan ole osa äidin kehoa vaan aivan erillinen ihminen, joka vain kasvaa äidin vatsan sisällä. Lapsella on aivan omat geenit ja oma elämä ja sielu, eikä lapsi ole ”osa äidin kehoa”. Maan ylimmälläkin tasolla turvaudutaan lastenmurhien oikeuttamiseksi verukkeisiin eli valehteluun. Niin tekee koko muukin kansa kaikissa asioissa. Kaikki tässä maassa on valhetta.

   Yle kirjoittaa myös: ”eikä täällä ole perinnettä, jossa uskontoa tuotaisiin kovin vahvasti osaksi politiikkaa”. Jumalan sana ei siis vaikuta yhteiskunnassa. Syy on luonnollisesti se, ettei Suomessa ole todellisia kristittyjä. Kirkot ja kirkkokunnatkin ovat nykyisin täynnä perkeleen opetusta ihmisten korvasyyhyn tyydyttämiseksi, käytännössä siis perkeleen kappeleita. Ei niistä nousta vastustamaan lastenmurhia. Ei Suomi ole kristitty maan vaan perkeleen saastainen pesäkolo, kaikilla tasoilla.

   Lastenmurhat (jo n. 700 000 lasta murhattu laillisesti aborteissa) ovat yksi niistä synneistä, jotka johtavat Suomen kansan pikaiseen tuhoutumiseen (siis Jumalan vihaan, Joh. 3:36). Tuhoutumista ei mikään voi estää, ellei kansa tule sydämen parannukseen (= katumus + usko Kristuksen lunastustekoon).

   Suomi on nykyisin valtava perkeleenpalvonnan tsunami. Aivan kaikki ajaa perkelettä ja hänen ”vapauksiaan” ja ”oikeuksiaan”, sillä ajaessaan vapauksiaan ja oikeuksiaan luonnollinen (siis Kristuksessa uudestisyntymätön) suomalainen ihminen ajaa koko elämällään perkelettä, koska luonnollinen ihminen on syntiinlankeemuksen seurauksena perkeleen orja, vailla kykyä omin voimin irtaantua perkeleen orjuudesta (siksi Jumalan Pojan täytyi tulla ja kuolla).

   On sääli Ylen kyselystä havaita, ettei Suomessa ole oikeita kristittyjä (harhaoppisia ja ulkokultailijoita kyllä riittää). Täällä ei niin ollen ole Jumalaa, ja perkeleen (ja siis luonnollisen ihmisen itsensä – demokratia) ohjauksessa maa ja kansa voivat vain tuhoutua. Kyseessä on Jumalan oikeudenmukainen tuomio. Kaikki täällä on tuhoutuva, niin ajassa kuin ikuisuudessa. Syyllinen on yksin suomalainen ihminen.

   Niin teräksenluja on perkeleen valta (eli Jumalan sanan vastustus) suomalaisten sydämissä, että kaikki Jumalan sanan julistukseni liki kymmenen vuoden ajalta on osoittautunut hyödyttömäksi. Suomalainen palvoo itseään ja tahtoaan, ja siten – perkeleen orjana – yksin perkelettä ja perkeleen tahtoa. Tätä (perkeleenpalvontaa) kutsutaan ”vapaudeksi”, ”oikeudeksi”, ”ihmisoikeudeksi”, ”onnellisuudeksi”, ”elämän täyttymykseksi”, ”unelmaksi”, ”elämäntehtäväksi” jne., vaikka kyseessä on vain perkeleen orjuus ja perkeleen toiminta ihmisen kautta. Aivan kaikki Suomessa on perkeleenpalvontaa.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
   1. Poislukien tuo aborttijuttu, kaikki muu oli tyypillistä sontaa Lauriolta. Tämä yritetään tuhota juuri saman psykoottisen heimon toimesta, joiden valheellista Paavalimaista, ihmistä orjuuttavaa kristinuskon versiota täällä toitotat. Ihmiset kun eivät onneksi ole niin helposti vietävissä alistamiseen kuin 2000 vuotta sitten, johtuen tavallistenkin ihmisten tietoisuuden kasvusta mm. Sinunlaisten saarnamiesten tarkoitusperät kyllä tiedetään.
    Toivotaan ettei Suomi tuhoudu vaikka huonolta näyttää nykymeno. Venäjänkin tämä heimo yritti tuhota, mutta epäonnistui. Hinta venäläisille oli kuitenkin kauhea.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
    1. En ainoastaan pidä kaikkea omaa minussa sontana eli roskana (Fil. 3:8) vaan olen itse myös Jumalan sanan voimasta tuhoutunut ja olen edelleen Jumalan sanan alistama (tuo vanha normaali itseni kuolee koko ajan yhä syvemmin Pyhän Hengen ja uudistuneen tahtoni yhteistyönä). Oma tietoni ja tietoisuuteni on totaalisesti kuollut, ja uusi tietoisuus (Pyhä Henki) tullut tilalle. Enkä minä saarnaa, sillä olen kuollut. Minussa saarnaa Pyhä Henki (Jumala). Pyhän Hengen tarkoitusperä on se, että kaikki (myös koko Suomi) pelastuisivat. ”Psykoottinen heimo” ovat maailman kaikki epäuskoiset, ja autuas heimo ovat uskossa Kristuksen lunastustekoon uudestisyntyneet (1. Piet. 2:9). Sinä ja Suomi tuhoudutte, jos ette tee sydämen parannusta Jumalan sanan voimasta (kuole ja tuhoudu katumuksessa ja synny uudesti uskossa, jonka Jumala sanassaan sydämessänne vaikuttaa). Jumala pelastaa ja tekee eläväksi hukuttamalla (vanha, syntinen ihminen eli perkele ihmisessä kuolee) ja siten mahdollistamalla elämän (Jumala tulee sydämeen asumaan perkeleen tilalle). Suomen tuhoavat epäuskoiset, saatanan pesät (Ap. t. 26:18).

     ”ja minä elän, EN ENÄÄ MNÄ, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:20).

     Et sinä perkeleen (ja siis ”oman itsesi”) varassa kykyne pelastamaan itseäsi tai ketään muutakaan (esim. kansaa). Perkele ei koskaan pelasta, uhoaa vain. Luonnollinen ihminen (esim. sinä) on syntiinlankeemuksen seurauksena perkeleen orja, niin että palvomasi minuutesi on perkele sinussa ja ja niin että oma tahtosi on perkeleen tahto. Syvä on sokeutesi.

     Eikä maailma kykyne itseään pelastamaan, se hukkuu ikuiseen helvettiin, Mark. 16:16.

     ”Joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun (Jeesuksen) tähteni, hän löytää sen” (Matt. 16:25).

     Yllä oleva jae on avain pelastumiseen.

     Kaikki, mitä kommentoija ja muut epäuskoiset (esim. Suomen kansa) tekevät, sanovat ja ajattelevat, on syntiä:

     ”KAIKKI, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23). Kommenttisikin niin ollen on syntiä Jumalan edessä.

     Avain pelastumiseen on Jumalan sana.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Kiitos, Jepu. Jumalan sanan julistuksessahan vaikuttaa sanassa vaikuttava Pyhä Henki (en minä), ja Hän vaikuttaa missä vaikuttaa (Joh. 3:8). Viittasin vain lähinnä siihen, että pelastuakseen kansa ei ole tullut parannukseen, vaikka Pyhä Henki kirjoittaa: ”kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus” (Ap. t. 17:30). En ole Suomessa nähnyt Jumalan sanan vaikuttamaa paranusta missään, joten kansan on täytynyt torjua se (välineen, sanan tai muiden armonvälineiden, kautta vaikuttavaa Jumalaa voidaan vastustaa, mutta suoraan vaikuttavaa Jumalaa kukaan ei voi vastustaa).

     Yksittäisiä kristittyjä ehkä julistamani sanan kautta on syntynyt, ja se on todella VALTAVA hyöty (saarnastani). Yksikin pelastunut saa taivaat riemuitsemaan suuresti. Niinpä julistukseni on tuottanut riemullisen saaliin. Olet oikeassa. Sana tuottaa AINA saalista.

     Kansa kuitenkaan ei ole luopunut julkisynneistä (jumalanpilkka, homous, lastenmurhat aborteissa, yleinen luopumus, lasten työntäminen helvettiin ottamalla heiltä pois Jumalan sanan (lain ja evankeliumin) opetus (jossa siis Jumala itse vaikuttaa).

     Saatanallista myrkkyä suoltavia naisia on kaikkialla julkisuudessa, ja miehet ovat naisten (hallitsijoiden) myötäilijöitä, apunarttuja. Kuvottaa, en voi sille mitään.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
    2. Kirjoitin tähän Jepulikselle vastauskommentin, mutta se ei ole ilmestynyt (vaikka alkuosa siitä näkyy uusien kommenttien listalla). Lieneekö jotenkin hukkunut, kun kirjoitin sen toisella koneella. Voisiko toimitus julkaista sen? Joka tapauksessa kerroin viestissäni, että Jepulis on oikeassa. Kun Jumalan sanaa julistetaan, se kantaa aina hedelmää tavalla tai toisella, sillä Jumala (Pyhä Henki) itse vaikuttaa sanassaan. Kuitenkaan tietooni ei ole tullut, että kansassa olisi alettu tulla parannukseen (mm. Ap. t. 17:30 vaatii sitä kaikilta), että yllämme olevasta Jumalan vihasta (vitsauksista, Jumalan rangaistuksista) päästäisiin. Siksi katson, että laajemmin otettuna kansa hylkää Jumalan sanan ja siksi hukkuu. Jotkut yksittäiset ihmiset tietenkin ovat saattaneet saada hyötyä julistamastani Jumalan sanasta. Jos näin on, silloin taivaat itse riemuitsevat, sillä taivaassa syntyy suuri riemu jokaisen sielun pelastumisesta uskossa Kristuksen lunastustekoon. Teksteistäni on siis tullut täysi hyöty, jos yksikin sielu on niiden kautta tullut pelastukseen Jumalan edessä. Ja se riittää minulle. Kiitän Jepulista huomautuksesta.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Nyt Suomessa ollaan siirtymässä yhä sujuvammin tapahtuviin lastenmurhiin, joista yleisesti (jopa virallisesti!) käytetään kiertoilmauksia ”abortti” ja ”raskauden keskeytys”. Virallinen luihuus (kiertoilmausten käyttö) ulottuu myös koko kansaa koskevaan lainsäädäntöön, jossa lastenmurhalakia kutsutaan ”raskauden keskeyttämistä” koskevaksi laiksi. Laki raskauden keskeyttämisestä tekee siis koko kansasta lastenmurhaajakansan, ja lain mukaiset lastenmurhat johtavat Jumalan vihaan koko kansaa kohtaan ja koko kansan pikaiseen tuhoutumiseen.

    Asiasta uutisoi tänään Yle uutisartikkelissaan ”Asiantuntijat esittävät lievennyksiä abortin ehtoihin – pitävät lakia vanhentuneena” täällä:

    https://yle.fi/uutiset/3-10779944

    Lastenmurhalakia ollaan artikkelin mukaan päivittämässä ”niin, että se vastaa nykyistä arvomaailmaa ja hoitokäytäntöjä”. Nykyinen arvomaailma on esitetty Raamatun jakeissa Room. 3:10-18 ja ilmaus ”hoitokäytäntö” on kiertoilmaus lastenmurhakäytännöille.

    Nykyinen arvomaailma on siis tämä:

    ”Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä” (Room. 3:10-18).

    Arvomaailma on yksiselitteisesti saatanan orjuus, saatananpalvonta.

    Samoin kuin murhia kutsutaan artikkelissa ”hoidoiksi” ja lapsiaan murhaavia ihmisiä ”potilaiksi”, niin myös suunniteltuja ”sujuvien” lastenmurhien (koskee raskausviikkoja 1-9) paikkoja kutsutaan ”perhesuunnitteluun erikoistuneiksi terveydenhuollon yksiköiksi” – tarkoittaen jo olemassa olevia lastenmurhaneuvoloita terveyskeskuksissa (joista siis lapsiaan murhaavia ihmisiä on ohjattu lastenmurhia suorittaviin sairaaloihin; nyt itse murhat voi suorittaa kyseisissä neuvoissa).

    Artikkeli kertoo, että nykyisin lastenmurhat tehdään lähes yksinomaan lääkkeellisesti (ei enää paloittelumurhina kirurgisesti). Lääkkeellinen murha on murhattavalle lapselle äärettömän kivulias, kun siinä kemiallisesti tuhotaan kohdun pintakerros ja niin katkaistaan lapselta ravinnon, hapen ja nesteen saanti ja lapsi käytännössä tukehdutetaan äitinsä kohtuun. Jo noin 700 000 lasta on tuolla tavalla hirtetty äitinsä kohtuun laillisesti.

    ”Sujuviksi” lastenmurhia ollaan tekemässä niin, ettei murhille tarvita enää perusteluita, ettei enää tarvitse mennä sairaalaan, ettei enää tarvita kahden lääkärin suostumusta gynekologisine tutkimuksineen ja ettei enää lastenmurhaajien tarvitse asioida monella luukulla. Murhan perusteeksi riittää jatkossa pelkkä naisen tahto ja pyyntö. Kuolemaantuomituilla lapsilla on edelleenkin vain yksi luukku: kuolema. Siitä artikkelissa ei ole mainintaa, mihin lapsensa murhaavat ihmiset lähettävät lastensa sielut ja pitäisikö siihen puuttua.

    Vastuulääkäri Suhonen sanoo artikkelissa, että lastenmurhalakia on jo nyt tulkittu vapaasti, joten lastenmurhamarkkinoilla on tähänkin asti vallinnut lastenmurhien villi länsi.

    Demokratia (kansanvalta) tekee lakien voimalla murhat mahdollisimman sujuviksi ja vaivattomiksi, Room. 3:10-18. Samalla se tekee koko kansan pikaisesta tuhoutumisesta täysin luonnollisen ja itsestään selvän asian.

    Lastenmurha-asiantuntijoina Ylen uutisartikkelissa esiintyvät henkilöt Heikinheimo, Suhonen ja Gissler. He edustavat Helsingin yliopistoa, Helsingin kaupunkia ja Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitosta, joten he ovat koko kansan lastenmurha-asiantuntijoita.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Abortti on monesti paras ratkaisu. Väkisin synnyttämään pakotettu nainen masentuu. Ei lapsi ole mikään pikkujuttu jonka voi vaan työntää ulos ja jatkaa sitten elämäänsä. Onneksi tuollaiseen ei pakoteta. Vahinkoja sattuu vaikka ehkäisy olisi kunnossa, raskauden aikana voidaan tajuta ettei nyt ole hyvä aika jne. Voitte olla varmoja ettei naiset ilahdu abortinvastuja-miehistä.

  En ole feministi koska ajattelen myös näin: Asioita voisi mieluummin muuttaa niin, että miehelläkin on oikeus ”aborttiin”. Eli jos mies on tietoinen raskaudesta ennen raskausviikkoa x, ei hänen tarvitse maksaa lapsen elatusta jos nainen päättää pitää lapsen.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat